Πέμπτη 18.07.2024,  

Η διαχείριση του παράλογου

Δημοσιεύτηκε στις 12/03/2024 στην κατηγορία Γνώμες  |  24 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Είναι προφανές, πλέον, ποιες είναι οι δυνάμεις που κρατούν τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα σε στασιμότητα, η οποία εξελίχθηκε σε παρακμή. Για να το πω απλά και κατανοητά, είναι όσοι φαντασιώνονται ότι είναι κάτι πολύ παραπάνω από ό,τι είναι στην πραγματικότητα και βάζουν τις όποιες δικές τους προτεραιότητες (προσωπικές, δημοτικές, πολιτικές, ιδεολογικές, κομματικές κλπ) πάνω από το αυτονόητο καλό της πόλης.

 

Αυτές οι δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, αμέσως μόλις ο Δήμαρχος, Γιάννης Τομπούλογλου ανακοίνωσε ότι ξεκινάει το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της Σκρα, αυτό που έχει μείνει στα χαρτιά επί δεκαετίες, αυτό που έχει στοιχίσει ζωές ανθρώπων, καταστροφές περιουσιών και εικόνες βγαλμένες από το απότερο παρελθόν.

 

Πριν δείξουμε πώς η έναρξη του αντιπλημμυρικού έργου κινδυνεύσει να περιπέσει σε έναν ακόμα αδιέξοδο παραλογισμό, θεωρώ ότι πρέπει λίγο να σταθούμε σε αυτές τις δυνάμεις που πεισματικά, υστερικά, εμμονικά κρατούν την πόλη μέσα στο βάλτο.

 

Κάποια πρόσωπα μέσα σε αυτές, την έχουν δει «τσε Γκεβάρα τσέπης».

 

Νομίζουν ότι θα γκρεμίσουν το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα να ‘ουμ (κι οι περισσότεροι δεν είναι καν ΚΚΕ...), ακυρώνοντας το αντιπλημμυρικό έργο, δηλαδή παίζοντάς το «οικολόγοι» και ξεσηκώνοντας όσους μπορούν, ΟΧΙ γιατί έχουν πνιγεί άνθρωποι κι έχουν καταστραφεί περιουσίες που έγιναν με κόπο και αίμα, αλλά γιατί θα αφαιρεθούν ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ 15 δέντρα.

 

Στο φτωχό μυαλό τους ο καπιταλισμός είναι εργοστάσια, τσιμινιέρες και ατέλειωτη ρύπανση (δεν έχουν ακούσει ποτέ τους τη λέξη Τσερνομπίλ…) ενώ ο σοσιαλιστικός παράδεισος είναι περίπου σαν τον επουράνιο, πάντα λιακάδα, δροσερό γρασίδι, πουλιά που κελαηδούν και παιδιά που παίζουν.

 

Τρομάρα τους…

 

Άλλα πρόσωπα, έχουν σαφώς πιο πεζά κίνητρα. Θέλουν να υπάρξουν κοινωνικά μέσα από την αυτοδιοίκηση, διότι σε άλλη περίπτωση δεν τους δίνει σημασία ούτε ο περιπτεράς της γειτονιάς (με όλο το σεβασμό το γράφω, γιατί ο άνθρωπος είναι κλεισμένος σε ένα «κουτί» κι εργάζεται μέρα νύχτα).

 

Και για να υπάρξουν κοινωνικά, να αποκτήσουν μια κάποια οντότητα, μπήκαν κάποτε σε έναν συνδυασμό.

 

Πήραν 50, 70, άντε 90 ψήφους και… μεγαλοπιάστηκαν.

 

Θεώρησαν ότι η πόλη, περίπου… κρέμεται από αυτούς.

 

Το πίστεψαν και το πιστεύουν, δεν προσποιούνται, μιλάμε για παθολογικά φαινόμενα, του γιατρού που λέμε…

 

Κι από κοντά οι επαγγελματίες οικολόγοι κι οι τοπικές καρακαλτάκες που βρίζουν, προσβάλλουν κι ασχημονούν με χρυσαυγίτικη συμπεριφορά, μεταφέροντας στα κοινωνικά δίκτυα την ατμόσφαιρα του σπιτιού τους, κι ένα συνονθύλευμα ετερόκλητων δήθεν «προστατών της πόλης», οι οποίοι στην πραγματικότητα αποτελούν το πιο αντιδραστικό κομμάτι που εμμονικά επιδιώκει την ακινησία.

 

Το παράλογο στην ενημέρωση του Δημάρχου για το αντιπλημμυρικό

 

Αυτό το παράλογο που κυριαρχεί στην πόλη, έκανε όπως είναι φυσικό την εμφάνισή του και στην ενημέρωση που έκανε το Σάββατο ο Δήμαρχος, Γιάννης Τομπούλογλου για την έναρξη του αντιπλημμυρικού έργου και τα τις εργασίες στην οδό Πίνδου.

 

Εδώ θα πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.

 

Ένα κι ένα κάνουν δυο.

 

Οι περισσότεροι από τους δήθεν «εισαγγελείς» για το τι έγινε στην ενημέρωση το Δημάρχου ΗΤΑΝ ΑΠΟΝΤΕΣ.

 

Έκατσαν σπίτι τους, περιφρόνησαν την ενημέρωση για το πιο σπουδαίο και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ έργο στην πόλη.

 

Πώς μπορεί να εξηγήσει αυτή την απουσία ο απλός πολίτης, ο κάτοικος της βόρειας Φιλαδέλφειας που έχει συγγενείς οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες;

 

Πώς μπορεί να ερμηνεύσει το ότι οι επίδοξοι «σωτήρες» της πόλης των 70 κι 90 σταυρών στις εκλογές, ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ για την ενημέρωση περί το αντιπλημμυρικό, απεμπόλησαν τη δυνατότητά τους να ρωτήσουν, να ζητήσουν διευκρινίσεις, να μάθουν περισσότερα;

 

Ένα κι ένα, κάνουν δυο.

 

Όσοι απουσίασαν από την ενημέρωση, ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ και συνεπώς είναι ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ να ασκήσουν την παραμικρή κριτική.

 

Για κάτι που δεν σε νοιάζει, για κάτι που αδιαφορείς, για κάτι που δεν διαθέτεις ούτε δυο ώρες για να ενημερωθείς, δεν μπορεί ούτε να τοποθετείσαι, ούτε να βγάζεις κρίσεις, ούτε να κάνεις υποδείξεις, ακόμα κι αν θεωρείς τον εαυτό σου «τσε Γκεβάρα» τσέπης, ή «Ανδρέα Παπανδρέου» της φακής…

 

Απόδειξη της πλήρους, εκκωφαντικής ναι αυτοεξευτελιστικής τους ανευθυνότητας, είναι ότι ξεκινούν τις επιθέσεις στον Γιάννη Τομπούλογλου με το καρακαλτίστικο «κάπου άκουσα ότι…».

 

Αυτά για τους απόντες.

 

Πάμε, τώρα, στους παρόντες.

 

Συγκεκριμένα άτομα ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ της ενημέρωσης με «τσαμπουκά» διέκοπταν, μιλούσαν δυνατά, επανελάμβαναν 10 και 20 και 30 φορές την ίδια χαζομάρα (μια νεαρή μάλιστα φώναζε επί δεκάλεπτο υστερικά και συνεχώς «δενέχετεάδειαδενέχετεάδειαδενέχετεάδεια…».

 

Η εκπρόσωπος της αναδόχου της έλεγε (όπως και στον επαγγελματία οικολόγο που ήλθε να υπερασπιστεί τα δέντρα χωρίς να έχει ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ σχέση με τη Νέα Φιλαδέλφεια) «ελάτε να τη δείτε την άδεια» κι η κυρία παρέμενε μακριά και συνέχιζε να τσιρίζει…

 

Μια άλλα καρακαλτάκα έτρεχε δεξιά κι αριστερά, ψουψούριζε, έκανε «υψηλού επιπέδου συνεννοήσεις» έ ρε γεμίσαμε τσε Γκεβάρες στην πόλη, διέκοπτε, φώναζε, προσπαθούσε να τα κάνει μπάχαλο…

 

Μια τρίτη κυρία, πήρε το μικρόφωνο χωρίς κανείς να της το δώσει αφού πριν λίγα λεπτά είχε πει από μικροφώνου ανενόχλητη όλα όσα ήθελε κι έκανε όλες τις ερωτήσεις που ήθελε, πήρε λοιπόν το μικρόφωνο, διέκοψε με το «έτσι θέλω» τη διαδικασία κι άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται γιατί η αντιδήμαρχος Ευτυχία Παπαλουκά είπε πως η κυρία ήταν υποψήφια του Βούρου.

 

Που, όμως, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!

 

Η κυρία που διέκοψε τη διαδικασία με το «έτσι θέλω» ΗΤΑΝ υποψήφια του Βούρου!

 

Αν αυτό το απεμπολεί, αρκεί μια δήλωσή της.

 

Αν όμως ΔΕΝ το απεμπολεί, είναι επιεικώς λάθος να θέλει να εμφανιστεί σαν κάτι που ΔΕΝ είναι.

 

Είναι κάτοικος της περιοχής, ασφαλώς, αλλά ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΡΟΥ, πώς να το κάνουμε;

 

Τότε ένας αντιδήμαρχος σηκώθηκε και της πήρε το μικρόφωνο από τα χέρια.

 

Αυτό έγινε.

 

Της πήρε το μικρόφωνο από τα χέρια.

 

Κακώς, θα πείτε.

 

Ναι, κακώς, δεν χρειαζόταν να το κάνει αυτό.

 

Αλλά πόσο σεξιστική είναι η αντίληψη ότι ένας άνδρας δεν μπορεί με τίποτα να παραβιάζει τη διαδικασία και να αφαιρεί το μικρόφωνο από μια κυρία, αλλά μια γυναίκα μπορεί ελεύθερα, αβίαστα κι ανεμπόδιστα να παίρνει με το έτσι θέλω το μικρόφωνο να διακόπτει τη διαδικασία για να πει τον πόνο της, ενώ προηγουμένως είχε πει όλα όσα ήθελε χωρίς να ακουστεί κουνούπι στην αίθουσα;

 

Αυτή είναι η ισότητα που κάποιοι και κάποιες ευαγγελίζονται;

 

Ο άνδρας κακώς της πήρε το μικρόφωνο, αλλά εκείνη καλώς πήρε το μικρόφωνο και προκάλεσε την ένταση;

 

Και οι δυο αυθαιρέτησαν και χρονικά πρώτη, αυθαιρέτησε η κυρία. Αλλά οι ΑΠΟΝΤΕΣ τσε Γκεβάρες τσέπης και Ανδρέες Παπανδρέου της φακής, βγαίνουν εδώ και δυο μέρες στα σόσιαλ και ξεκατινιάζονται, απονέμοντας ευθύνες και μιλώντας για «τραμπουκισμούς», για τα δέντρα, για την ταλαιπωρία της Πίνδου, για τους Νεφελίμ και τους Ελοχίμ.

 

Αλλά μια λέξη δεν έχουν βρει να πουν, όλοι αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο, για τους ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ που έχουν χάσει ανθρώπους από τις πλημμύρες στη Σκρα, που έχουν καταστραφεί περιουσίες από τις πλημμύρες στη Σκρα, και που ΜΑΤΑΙΑ περίμεναν χρόνια και ζαμάνια να ξεκινήσει το αντιπλημμυρικό «γιοφύρι της Άρτας» στη βόρεια Φιλαδέλφεια.

 

Παράλογο, με όλη τη σημασία της λέξης. 

 

Αυτές είναι οι δυνάμεις που επί χρόνια κρατούν την πόλη στη στασιμότητα και την παρακμή.

 

Θα τους/τις αναγνωρίσετε, όπως έχω γράψει, πολύ εύκολα, γιατί πάντα ξεκινούν τις παρόλες τους με τη φράση «Δεν είμαι αντίθετος στο αντιπλημμυρικό, αλλά…».

 

Αλλά το αντιπλημμυρικό ΘΑ ΓΙΝΕΙ και θα γίνει ΤΩΡΑ γιατί ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

 

Και σε όποιον- όποιαν αρέσει…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Συμπεράσματα από την ενημέρωση το Δημάρχου σχετικά με το αντιπλημμυρικό

 

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

 

Δείτε το video για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

 

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στην πόλη μας

 

Αυτό είναι το σήμα για τους εορτασμούς των 100 χρόνων της πόλης και της ΑΕΚ

 

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

 

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League

 

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του δήμου

 

Η συζήτηση για τα δημοτικά τέλη, ένα in στέκι της πόλης και... ο ήλιος που χάσαμε (video)

 

Γράψτε την άποψή σας

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ (12/03/2024 13:51)

Κύριε Σεϊτανίδη ονομάζομαι Χριστοφορίδου Αναστάσια και είμαι η τρίτη κατά σειρά κυρία της καταγραφής των συμβάντων στο κείμενό σας.
Η κυρία που «αρπάζει»το μικρόφωνο και όλα αυτά που με γλαφυρότατο τρόπο περιγράφετε στο άρθρο σας. Παρακαλώ θερμά επιβεβαιώστε οτι η σκηνή που με αφορά έγινε ακριβώς την περιγράφετε. Υπήρξατε (ως δημοσιογράφος της Αλήθειας) αυτήκοος και αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος. Προς διευκόλυνση του δημοσιογραφικού σας λειτουργήματος (αντικειμενικότητα και σωστή ενημέρωση σύμφωνα με τον Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ που είστε μέλος) ζητήστε και εσείς (αν δεν το έχετε ήδη κάνει) την δημοσιοποίηση όλου του οπτικοακουστικού υλικό της συνάντησης αμοντάριστο όπως έχει καταγραφεί,για να δούμε άπαντες τι ακριβώς συνέβη. Αποτελεί αδιάψευστη δημοσιογραφική πηγή!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ (12/03/2024 13:55)


Από την στιγμή που υπάρχει καταγραφή των τεκταινόμενων δεν υπάρχει κανένας λόγος για αντίλογο και αψιμαχίες.
Ευτυχώς δεν είναι ο λόγος σας ενάντιων του δικού μου. Παρακαλώ θερμά βοηθήστε στο να φανεί η πραγματική αλήθεια….

Διαμαντής Σεϊτανίδης (12/03/2024 13:57)

@13.55
Ασφαλώς είστε εσείς, απλώς δεν μου αρέσει να γράφω ονόματα. Αφού το λέτε εσέις, το προσυπογράφω. Σε σας αναφέρομαι. Πήρατε το μικρόφωνο όταν σας δόθηκε ο λόγος (σωστά;), είπατε όλα όσα θέλατε να πείτε (σωστά;) και κατεβήκατε από το βήμα όταν τελειώσατε (σωστά;). Κι όταν η κα Παπαλουκά είπε ότι ήσασταν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Γιάννη Βούρου (το οποίο είναι ΑΛΗΘΕΙΑ, σωστά κυρία Χριστοφορίδου;) ανεβήκατε ΜΟΝΗ ΣΑΣ στο πάνελ ,πήρατε ΜΟΝΗ ΣΑΣ το μικρόφωνο χωρίς κανένας να σας δώσει το λόγο, διακόψατε τη διαδικασία η οποία ως τότε πήγαινε μια χαρά αφού όλοι σας ακούσαμε με προσοχή, κι αρχίσατε ΜΟΝΗ ΣΑΣ να λέτε ότι δεν ήσασταν εκεί ως υποψήφια αλλα ως κάτοικος (εγώ μέσα στις φωνές αυτό κατάλαβα ότι λέγατε, αν λέγατε κάτι άλλο παρακαλώ διορθώστε με).
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Διαμαντής Σεϊτανίδης (12/03/2024 13:59)

@13.55 ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Πρώτος έγραψα ότι δεν έπρεπε να σας πάρει το μικρόφωνο από τα χέρια ο κ αντιδήμαρχος, αλλά επαναλαμβάνω ότι κι εσείς αυθαιρετήσατε με την αντίδρασή σας. Ελπίζω σε αυτά να συμφωνούμε. Κατά τα λοιπά, ό,τι υπάρχει σε εικόνα να δοθεί για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για το τι έγινε.

Έχω κάνει κι εγώ στο παρόν σημείωμά μου ερωτήσεις κυρία Χριστοφορίδου και θα περιμένω τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.

ΥΓ. Επίσης στο κείμενό μου κάνω ΣΑΦΗ διαχωρισμό σε καρακαλτάκες και κυρίες!

Αναστασια Χριστοφοριδου (12/03/2024 14:08)

Δημοσίευση του βιντεο κυριε Σεϊτανιδη, ούτε λόγια δικά μου αλλά ουτε και δικά σας.

Αναστασια Χριστογοφοριδου (12/03/2024 14:09)

Δεν με βρίσκεται σε καμία των περίπτωσεων σύμφωνη σε χαρακτηρισμούς και δη γυναικών σαν αυτούς που χρησιμοποιέιται. Κρίνεστε όμως από τους αναγνώστες σας και σε αυτό θα μείνω. Αναμένουμε λοιπόν και οι δύο την δημοσίευση του βίντεο ωστε να σταματήσουν πιθανές διαφωνίες για το τι και πως ακριβως έγινε.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (12/03/2024 14:15)

@14.09
Μα οι ερωτήσεις είναι σαφείς και ξεκάθαρες. Εως τη δημοσίευση του βίντεο, έγραψα κάποια ανακρίβεια σε σχέση με σας; Αμφισβητείτε κάτι από όσα έγραψα; Ποια είναι η δική σας εκδοχή; ότι ΔΕΝ πήρατε μόνη σας το μικρόφωνο, ότι ΔΕΝ παραβιάσατε τη διαδικασία, ότι ΔΕΝ δημιουργήσατε ένταση με το έτσι θέλω; Είναι πολυ απλό να πείτε ένα ναι ή ένα όχι. Ξαναθέτω τα ερωτήματα περισσότερο για όσους μας διαβάζουν: 1. Όταν ζητήσατε το λόγο τον πήρατε; Είπατε ανεμπόδιστα όλα όσα θέλατε; Κάνατε όσες ερωτήσεις θέλατε χωρίς να σας διακόψει κανείς; 2. Όταν η κα Παπαλουκά επεσήμανε την ιδιότητά σας ως υποψήφιας του συνδυασμού Βούρου, έλεγε ψέματα ή αλήθεια; Ήσασταν ή όχι υποψήφια της Πολιτών Πολτιείας; 3. Αμέσως μετά πήρατε μόνη σας το μικρόφωνο, χωρίς κανείς να σας το δώσει, με αποτέλεσμα να διακόψετε τη διαδικασία και να προκαλέσετε ένταση; Απλά ερωτήματα, δώστε απλές απαντήσεις να προχωρήσουμε.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (12/03/2024 14:16)

@14.09 ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Εάν έχω γράψει κάποια ανακρίβεια, θυμίστε την μου για να διορθώσω. Πειρμένω να μου θυμίσετε ΑΝ και ΠΟΥ κάνω λάθος, για να διορθώσω.

Αναστασια Χριστοφοριδου (12/03/2024 14:43)

Δημοσίευση του βιντεο κυριε Σεϊτανιδη, ούτε λόγια δικά μου αλλά ουτε και δικά σας.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (12/03/2024 15:01)

Κάποιοι (δεν είναι αριστεροί, δεν είναι κομμουνιστές) καταπίνουν την κάμηλο και διϋλίζουν τον κώνωπα.
Ο χρόνος είναι ενεστώτας.
Τώρα σας έπιασε ο πόνος ρε παιδιά για τα κομμένα δέντρα;
Που κάηκε ο Έβρος, να μην πω τίποτα για ένα άλσος πιο κοντά, δεν βγάλατε άχνα.
Σας έπιασε ο πόνος για το αλσύλλιο; Στο κάτω κάτω της γραφής έργο αντιπλημμυρικό θα γίνει, δεν θα κατασκευαστεί καμιά βιομηχανία.
Εκεί έχετε κολλήσει; Εδώ δεν τολμάτε να ζητήσετε να αυξηθούν τα τέλη του μεγαλοεπιχειρηματία της περιοχής, έχετε καταπιεί την γλώσσα σας και ανοίξατε μέτωπο για το αντιπλημμυρικό;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (12/03/2024 15:32)

@14.43
Το βίντεο το ζητούν οι απόντες. Εσείς κι εγώ ήμασταν παρόντες. Πείτεμ ου ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ που έκανα λάθος και θα ανασκευάσω. Όσο δεν μου λέτε, παραδέχεστε ότι αυτά που περιγράφω είναι σωστά. Δεν θα παίζουμε τις κουμπάρες εδώ. Σας καλώ να μου πείτε σε ποια σημεία της περιγραφής μου είμαι ανακριβής. Και θα δούμε αν το βίντεο διαψεύσει εμένα ή εσάς. Αν όμως ΔΕΝ μου πείτε, τότε παραδέχεστε ότι τα πράγματα έγιανν όπως τα λέω.

Κκε (12/03/2024 18:57)

Τι κακό μας βρήκε Μαριγουλα μου.

Ανωνυμος (12/03/2024 21:55)

Προφανώς μέσα από την προχτεσινή συγκέντρωση κάποιοι προσπαθούν να χτίσουν τοπικές πολιτικές καριέρες! Όταν η κυρία ζητά επισταμένα την προβολή του βίντεο είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να μάθουν ποια ειναι ώστε να πλουτίσει την "πολιτικη" της προίκα!
Οι απόντες έχουν την μεγάλη πλάκα που βρίζουν την τύχη τους που έλειπαν και αγωνίζονται να μπουν στο κέντρο κάνοντας ακροβατικές κωλοτιυμπες σε σχέσει με προηγούμενες απόψεις τους!
Θα έχουμε μέλλον με πολύ γέλιο!

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (12/03/2024 22:01)

Μολονότι απών, και παραιτούμενος, δεν ζητώ να αναρτηθεί βίντεο.
Πλακωθείτε λίγο μεταξύ σας. Έτσι κι αλλιώς παιδιά του ίδιου πολιτικού αν όχι κομματικού σωλήνα είστε, βουρικοί και τομπουλογλικοί. Πλακωθείτε, το απολαμβάνουμε.

Ανωνυμος (13/03/2024 11:06)

Το σωματείο εργαζομένων έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται για το "εντελλεσθε" της Δημοτικής Αρχης και πολύ σωστά εξέδωσε και την ανακοίνωση! Όμως από την στιγμή που επεμβαίνει στην μελέτη του έργου και υποδεικνύει το τι "πρέπει" να γίνει ώστε να προχωρησει, γίνεται σε όλους σαφές ότι η ανακοίνωση υπογορευθηκε από συγκεκριμένους κύκλους που λειτουργούν εις βάρος των πολιτών και του Δήμου αρκεί να βγουν από τα υπόγεια που τους έστειλαν οι πολίτες!
Υ.Γ. Άραγε που ήσαν όλοι αυτοί που σήκωσαν την παντιέρα της οικολογίας όταν παραχωρήθηκαν στρέμματα δάσους σε μια ΑΕ;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (13/03/2024 11:22)

@11.06
Δεν θα συμφωνήσω αγαπητέ με το "υπαγορεύτηκε".

Το σωματείο δεν θέλω να πιστέψω ότι βγαζει ανακοινώσεις "κατ' εντολήν" οιουδήποτε.

Ούτε εγώ συμφωνώ με αυτά που γράφει η ανακοίνωση, αλλά δεν μου πέφτει και λόγος στην τελική.

Δεν την υπογράφω εγώ την ανακοίνωση, το σωματείο την υπογράφει.

Άλλο όμως είναι να πούμε "κάνει λάθος το σωματείο" κι εγώ το λέω καθαρά, κι άλλο να πούμε ότι κάποιος του υπαγορεύει τι ανακοίνωση θα βγάλει.

Το δεύτερο δεν πιστεύω ότι συμβαίνει.-

Ανωνυμος (13/03/2024 14:04)

@11.22
Εσύ κάνεις πολύ καλά να έχεις την άποψη σου!
Όμως η φρασεολογία παραπεμπει σε "υπαγόρευση"!
Όλοι θέλουν να γίνει το έργο ( το ξανακουσαμε) αλλά να μην κοπουν τα δέντρα (το ξανακουσαμε) και να βρεθεί εναλλακτική λύση. Το ξανακουσαμε και αυτό χωρίς καμμιά πρόταση εναλλακτικής λύσης !
Το "εντελλεσθε" αφορά τις σχέσεις Δημοτικής αρχής και εργαζομένων και ας φροντίσουν και οι δύο πλευρές να το διευθετήσουν!

Ήθελα να 'ξερα, που τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια; (13/03/2024 17:08)

Εμένα πάντως πιο πολύ απ' όλα μου άρεσε το "πλήρης ενημέρωση". Προφανώς υπάρχει και ενημέρωση light. Με χαμηλά λιπαρά.

marcus (13/03/2024 19:05)

Δηλαδή, για να καταλάβω κι εγώ, που είμαι και λίγο χαζός, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι ξύπνησε μια μέρα ο δήμαρχος και αποφάσισε να κοπούν 15 δέντρα, έτσι, γιατί δε του αρέσανε, ενώ υπήρχε εναλλακτική λύση;

Γιατί εγώ εναλλακτική λύση δεν έχω διαβάσει μέχρι τώρα, οπότε ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝΕ αλήθεια όσοι ήταν αντίθετη με την κοπή, πάντα υπό τη λογική όμως να ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ το έργο;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (14/03/2024 09:13)

@17.08
Γραμματικά και νοηματικά η φράση είναι ολόσωστη. Μόνον ανελλήνιστοι δεν την καταλαβαίνουν

Ρεπουσεβρηκανερε (14/03/2024 18:37)

@17.08
Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά η λέξη " πλήρης" δεν αφορά μόνο στα γιαούρτια!
Θέλω να ελπίζω ότι όταν διαβάσεις την έκφραση "πλήρης ημερών" να μην ρωτήσεις τους συγγενείς του εκλιπόντα αν υπάρχει άνθρωπος και light ημερών!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (14/03/2024 19:59)

@18.37
Το μόνο που με τρομάζει είναι η αγραμματοσύνη σου. Είναι μεγαλύτερη κι από το Γκραν Κάνιον ακόμα...

Ανωνυμος (15/03/2024 10:15)

Έγραψα πιο πάνω (21.55) ότι κάποιοι χτίζουν πολιτικές καριέρες! Δεν πρόλαβα να τελειώσω και η "βιοπραγια" κατά της κυρίας μεταφέρθηκε σε πρωινάδικο με ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του "θύματος" και εξιστόρηση του γεγονότος που μιλάει για χτύπημα του χεριού, ύβρεις και σπρώξιμο που λόγω του "συνωστισμού" γλύτωσε την πτώση! Μαζί εμφανίστηκε και ο πρώην δήμαρχος για να υποστηρίξει την κυρία που είχε πάει στην εκδήλωση ως πολίτης και έγινε έξαλλη και άρπαξε το μικρόφωνο όταν αναφέρθηκε η ιδιότητα της ως συμμετέχουσα στο ψηφοδέλτιο του! (συνέχεια)

Ανωνυμος (15/03/2024 10:34)

(συνέχεια)
Διάβασα την αναφορά σου στο συμβάν και την επιμονή σου να επιβεβαιώσει η να διάψευσει τα γεγονότα! Το ότι απέφυγε να πάρει θέση παρά το ότι ζήτησες πολλές φορές με έπεισε ότι τα γεγονότα έγινα όπως τα περιγράψεις!
Μετά από την τεράστια προσωπική προβολή που επιδιώκει η κυρία, καλειται το Δίκτυο Γυναικών που θεωρώ ότι με σοβαρότητα επιτελεί χρόνια τώρα έργο υπέρ των γυναικών να πάρει θέση και στο γεγονός αυτό και την εκμετάλλευση του για προσωπική προβολή από την εν λόγω κυρία και τον πρώην δήμαρχο!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα στη Νέα Χαλκηδόνα, Δεκελείας και Κρήτης

Κοιτάζοντας τον καθρέφτη τους

Πιο κάτω δεν έχει...

Αυτοψία Χαρδαλιά στο αντιπλημμυρικό έργο της βόρειας Φιλαδέλφειας- Τι είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής

Στη Σταμάτα ο δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου με συνεργείο του δήμου μετέχει στην κατάσβεση της φωτιάς

Με πράξεις, όχι με λόγια, είναι κοντά στους εργαζομένους του Δήμου ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Δήμος ξεκινά τα θαλάσσια μπάνια των ΚΑΠΗ στο Αυλάκι

Στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας πέρασε τη νύχτα ο Λύτρας

Μονά ζυγά, δικά τους!

Κλαίει όλη η Ευρώπη – Για λίγο δεν εξελέγη ο Γιάννης Βούρος στην Ευρωβουλή

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση

Ευρωεκλογές χωρίς κανένα νικητή και με όλους να μετρούν απώλειες

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά

Άγαμοι Θύται

Οι δυο εναλλακτικές

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Έχει και πιο κάτω απο το 0 .Είναι το -0 .Αλλά ρε παιδιά πως λεγότανε ένας τύπος που είχε αναλάβει Πρόεδρος σε κάποιο Νομικό Πρόσωπο στον Δήμ...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Πολίτης (16/07/2024 20:43) Δηλαδή είναι μενσεβίκος ο Τζέλης και ο Ευαγγελινός, και τσαρικός ο Σεϊτανίδης... Κάποτε είχε πει ο Θοδωράκης, Κ...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Πολίτης
Αμάν αδερφέ μου το λεξιλόγιο σου !!! Άμα αυτά σου έμειναν από την πάλι των τάξεων, τότε χαράμι 40 χρόνια και που έδωσα για κάτι ''κομμουνιστ...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
@06.25 Άσε ρε φίλε τις παπαρες και ασχολεισου με τον γάμο του Κασσελακη. Ο δημοσιογράφος που στηρίζει την αστική τάξη και την ελίτ είναι ιδ...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Capedaluribus
Αυτά τα τραγελαφικα συμβαίνουν όταν έχεις καπέλα και πετρέλαια ...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Πολίτης
@Ανωνυμος* Ταξικός αντίπαλος είναι και ο υπηρέτης της Ελιτ. Ταξικός αντίπαλος είναι και ο οπουρτυνιστης.... αλλά για να προχωρήσει η βάρκα π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ο Στέφανος.....ποιος Στέφανος ομως;
Το τραγικό δεν είναι ότι βγήκαν τελευταίοι ενώ είχαν την στήριξη του 2ου κόμματος της Βουλης. Το τραγικό ειναι ότι τους πέρασε η παράταξη το...

Κοιτάζοντας τον καθρέφτη τους
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Μιλάμε, φοβερή ενημέρωση. Ο Σεϊτανίδης είναι στο γραφείο τύπου του Δημάρχου... Μιλάμε για αποκλειστικότητα... Δεν λες, που κρατάει την Αλήθε...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Ο Τζέλης, μέχρι να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος, όχι στην αριστερά δεν ήταν, δεν ήταν πουθενά. Βρείτε μου ένα άρθρο του, μια υπογραφή του...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
@00.20 Κάπου διάβασες για την πάλη των τάξεων αλλά δεν το διάβασες όλο! Ταξικός εχθρός των αριστερών και των κομμουνιστών δεν είναι οι δημοσ...

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: Πολίτης
Κανένα air condiciom θα φροντίσει η Δημοτική αρχή να τοποθετηθεί στα σχολεία ???...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Πολίτης
Έλα τώρα μην βρείτε ευκαιρία μερικοί πούροι αριστεροί απ' τα γεννοφασκια σας, να βγάλατε ολη την "αριστεροσυνη" σας και μάλιστα περνοντας π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
Τι σου φταίει η αριστερά και της φορτώνεις τον κάθε είδους πολιτικαντη ! Για να μιλάς για ιδεολογική ασυνέπεια θα πρέπει πρώτα να μας πεις π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Γ.Β
Ψυχραιμία κε. Σεϊτανίδη....... έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας !!!!...

Αυτοψία Χαρδαλιά στο αντιπλημμυρικό έργο της βόρειας Φιλαδέλφειας- Τι είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
2. Κάποτε οι δεξιοί ψήφιζαν Σταματιάδη, επειδή τους έφτιαξε αποχετευτικό σύστημα, και, ναι, κατόρθωσε, να μην το πληρώσει από την τσέπη του ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©