Κυριακή 21.04.2024,  

Ο Τομπούλογλου ανοίγει τις παιδικές χαρές χωρίς προϋπολογισμό, όταν ο Βούρος ως Δήμαρχος αδιαφορούσε

Δημοσιεύτηκε στις 05/03/2024 στην κατηγορία Η πόλη  |  14 σχόλια

Σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος της πόλης μας, Γιάννης Τομπούλογλου, βρέθηκε στην παιδική χαρά του τριγώνου (Δεκελείας και Αδελφών Γεωργιάδη) με τον εργολάβο, ο οποίος ξεκίνησε την επισκευή της παιδικής χαράς, προκειμένου το συντομότερο να δοθεί στις οικογένειες της περιοχής όπως πρέπει, με την απαιτούμενη από το νόμο πιστοποίηση. 

 

 

Αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι επισκευές σε αυτή την παιδική χαρά, θα ξεκινήσουν σε άλλη, έως ότου (υπολογίζεται ότι το αργότερο στα μέσα Απριλίου) επισκευαστούν και πιστοποιηθούν ΟΛΕΣ οι παιδικές χαρές και παραδοθούν στους συμπολίτες μας που έχουν μικρά παιδιά και θέλουν να δουν ανοικτές και ΑΣΦΑΛΕΙΣ παιδικές χαρές, όπου τα παιδιά τους θα παίζουν και θα χαίρονται. 

 

 

Είναι γνωστό, βέβαια, ότι μετά το σαμποτάζ της απελθούσας διοίκησης του Γιάννη Βούρου, που εκδικήθηκε την πόλη για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών, αφήνοντας τον Δήμο χωρίς Προϋπολογισμό, χωρίς Τεχνικό Πρόγραμμα και χωρίς ανταποδοτικά τέλη, παρά το ότι είχε εκ του νόμου υποχρέωση, οι παιδικές χαρές έμειναν κλειστές για πολύ καιρό. 

 

 

Κι όταν λέμε "για πολύ καιρό" εννοούμε ΚΥΡΙΩΣ κατά την περίοδο Βούρου, όπου η Δημοτική Αρχή, παράλυτη κι αδιάφορη, απαξιούσε να επισκευάσει τις παιδικές χαρές ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ. 

 

Πάμε, λοιπόν, να δούμε την αλυσίδα εγγράφων της ντροπής προς την μαρμαρωμένη διοίκηση Βούρου, που είχε Προϋπολογισμό και άρα δυνατότητα διάθεσης χρημάτων για την επισκευή των παιδικών χαρών, αλλά ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ ΒΑΘΙΑ για όλες τις ΕΓΓΡΑΦΕΣ παραινέσεις για να ρυθμίσει το πρόβλημα: 

 

Ξεκινάμε: 

 

Το πρώτο έγγραφο που παρουσιάζουμε, έχει ημερομηνία 11 Μαΐου 2023 και αποστολέας είναι η επιτροπή ελέγχου παιδικών χαρών. Λέει στον αδιάφορο Γιάννη Βούρο, όπως βλέπετε, ότι διαπιστώθηκε πως τα πιστοποιητικά ασφαλείας των παιδικών χαρών έχουν λήξει. Και προσθέτει ότι αν δεν κανει η διοίκηση Βούρου κάτι γρήγορα, οι παιδικές χαρές θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να σφραγιστούν. Αυτά στις 11 Μαΐου 2023.

 

 

Το επόμενο έγγραφο έχει σταλεί μια εβδομάδα αργότερα, στις 18 Μαΐου 2023, με το οποίο η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου (μάλιστα, η Υπηρεσία του Δήμου, δηλαδή οι εργαζόμενοι τους οποίους ο Γιάννης Βούρος λοιδωρούσε κι ειρωνευόταν, ενώ αργότερα τους ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ με τα δεδουλευμένα που τους έταξε αλλά ποτέ δεν τους έδωσε...), με το οποίο εξηγούσε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΥΛΙΚΑ για να επισκευαστούν οι παιδικές χαρές και, συνεπώς, από τότε και το εξής, λειτουργούσαν ΧΩΡΙΣ τα πιστοποιητικά καταλληλότητας. 

 

Αλλά είπαμε: Φωνή βοώντων εν τη ερήμω της διοίκησης Βούρου.

 

 

Πάμε πιο κάτω: Το επόμενο έγγραφο έχει αποσταλεί στη διοίκηση (ας την πούμε έτσι...) του Δήμου και την ενημερώνει ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ - Στάχτη και μπούρμπερη τα έκανε ο τουρίστας, που σήμερα μας κουνάει και το δάκτυλο αντί να απολογείται για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ θητεία του στη δημοτική Αρχή. 

 

 

Όσο αντιδράσατε εσείς που δεν είχατε πάρει μυρωδιά τι μπάχαλο είχε γίνει ο Δήμος, άλλο τόσο φαίνεται ότι αντέδρασε και ο τουρίστας Δήμαρχος Γιάννης Βούρος.

 

Αποτέλεσμα: Νέο μπουγιουρντί και πάλι από τη διέυθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, που του λέει ότι αναγκάζεται να σφραγίσει τις παιδικές χαρές αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ (προφανώς) ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ άτομα. 

 

Οι εργαζόμενοι δηλαδή ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ τον Γιάννη Βούρο για το ότι συμπολίτες μας κινδυνεύουν εάν μπουν στις παιδικές χαρές που δεν είναι πιστοποιημένα ασφαλείς. 

 

 

Προχωρούμε στο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ κρεσσέντο της αδιαφορίας και της παραλυσίας Βούρου ως Δημάρχου, με επίκεντρο το θέμα των παιδικών χαρών. 

 

Νέο έγγραφο, αυτή τη φορά από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής (μας πήρανε χαμπάρι...) του ζητά να σφραγίσει τις παιδικές χαρές αφού δεν έκανε τίποτα για να τις επισκευάσει και να τις πιστοποιήσει, ώστε να μπορούν να παίζουν τα παιδιά της πόλης μας. 

 

 

Η αντίδραση Βούρου ΚΑΙ σε αυτή την επιστολή ήταν η γνωστή, ίδια με τις προηγούμενες...

 

Έχουμε φτάσει αισίως στις 13 Ιουλίου 2023, οπότε επανέρχεται η επιτροπή ελέγχου παιδικών χαρών, κι απευθύνει νέα επιστολή προς τον Γιάννη Βούρο, με την οποία ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ότι πρέπει οι παιδικές χαρές να σφραγιστούν ΑΜΕΣΑ. 

 

Ναι, καλά...

 

 

Είδαν κι απόειδαν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες που ματαίως προσπαθούσαν να ξεκουνήσουν τον Γιάννη Βούρο και τους συνεργάτες τους, μπας και λειτουργήσει καμιά παιδική χαρά προς το συμφέρον των παιδιών της πόλης, αλλά τίποτα...

 

Κι έτσι, στις 26/9/2023 η Αποκεντρωμένη Διόικηση Αττικής (ναι, οι "μας πήρανε χαμπάρι") στέλνει ΣΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΥΦΟΣ επιστολή με την οποία ΑΠΑΙΤΕΙ ουσιαστικά μια αντίδραση από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας για το θέμα των παιδικών χαρών...

 

 

Την εικόνα την είδες, αγαπητέ αναγνώστη. 

 

Το κύμα των επιστολών από κάθε ενδιαφερόμενο για να επισκευαστούν και να πιστοποιηθούν οι παιδικές χαρές, και την παγερή αδιαφορία της "διοίκησης" Βούρου. 

 

Κι αυτός ο άνθρωπος, έχοντας την υποκριτική στο πετσί του, ήλθε στο δημοτικό συμβούλιο κι έλεγε ότι έκανε μαθήματα Δημοκρατίας στην πλευρά Τομπούλογλου, ότι έφτιαξε Τεχνικό Πρόγραμμα, ότι κουράστηκε, ότι ξενύχτισε, κι ένα σωρό άλλες προκλητικές -για όποιον βλέπει τα παραπάνω έγγραφα- αναφορές. 

 

Αλλά αυτό που δεν έχει καταλάβει ο Γιάννης Βούρος, είναι πως ό,τι στην ηθοποιΐα ονομάζεται υποκριτική, στην πολιτική ονομάζεται ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

 

Ευτυχώς ο λαός της πόλης μας ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ από την τοξική παρουσία Βούρου στη δημοτική Αρχή κι έτσι, ο Δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου εγκατέστησε σήμερα τον εργολάβο στην πρώτη παιδική χαρά, για να την επισκευάσει και να την πιστοποιήσει, ώστε τα παιδιά της γειτονιάς να παίζουν ασφαλή και χαρούμενα. 

 

Γράψτε την άποψή σας

Λάκων (05/03/2024 22:17)

Δεν θα γλιτώνει για πάντα τη νέα δημοτική αρχή η επίκληση στα έργα και ημέρες του Βούρου.
Πάει αυτός. Κρίθηκε.

τι ξεφτίλα (05/03/2024 22:29)

Και τόλμησαν αυτοί οι απαράδεκτοι τύποι, που έπαιζαν με τη σωματική ακεραιότητα των νηπίων της πολης, να βγάλουν ανακοίνωση ότι για τις κλειστές παιδικές χαρές φταίει η νέα διοίκηση....

Διαμαντής Σεϊτανίδης (06/03/2024 00:12)

@22.17
Κρίθηκε μεν, κουνάει το δάκτυλο και το παίζει εισαγγελέας, δε.

Κι επίσης, τι να «γλιτώσει” η νέα δημοτική Αρχή. Άρχισαν την Τρίτη 5 Μαρτίου να φτιάχνονται οι παιδικές χαρές. Από τι να «γλιτώσει»;

Μπράβο για τις παιδικές χαρές. (06/03/2024 14:19)

Για τον τελικό του Conference league, που πρόκειται να λάβει χώρα στις 29 Μαΐου έχετε να μας γράψετε κάτι; Για τις υποχρεώσεις που ανέλαβε ο Δήμος επί Βούρου και συνεχίζονται από τον Τομπούλογλου, θα γράψετε κάτι; Αυτές τις υποχρεώσεις τις διάβασε κανένας, είτε από την παράταξή Βούρου είτε από την παράταξή Τομπούλογλου; Έχουμε συνειδητοποιήσει τι ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας, και ο ένας και ο άλλος, δεχόμενοι και αποδεχόμενοι όρους ερήμην ημών των δημοτών; Καλές οι παιδικές χαρές, δεν λέω, αλλά κανένας δεν έδωσε λευκή επιταγή σε κανέναν, να αποδέχεται παραλογισμους, όπως οι υποχρεώσεις που ανέλαβε ο δήμος.

Ανώνυμοs (06/03/2024 14:34)

@ (06/03/2024 00:12) Τι εννοείς "κουνάει το δάχτυλο"; Θεσμικά και με βάση το σύνταγμα (που σε άλλες περιπτώσεις επικαλείσαι) είναι επικεφαλής της αντιπολίτευσης. Εκεί τον τοποθέτησε ο λαός. Είναι υποχρεωμένος να ελέγχει τη διοίκηση. Όπως έκαναν και οι προηγούμενοι αντιπολιτευομενοι κι όπως θα κάνουν κι οι επόμενοι. Τώρα, αν επιδίωξη της δημοτικής αρχής είναι να υπάρχει μονοφωνία, και κουτσογιωργικές λογικές τύπου "δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε", θα το δούμε, αν κι έχει ήδη φανεί.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (06/03/2024 15:26)

@14.34
Τι δεν καταλαβαίνεις από τη φράση "κουνάει το δάκτυλο"; Τι ακριβώς σε δυσκολεύει;

Το ότι λέει πως η σημερινή διοίκηση ευθύνεται αποκλειστικά για το ότι είναι κλειστές οι παιδικές χαρές, μετά από τα έγγραφα που δημοσιεύω πιο πάνω, είναι αντιπολίτευση ή αυτογελοιοποίηση;

Εσύ πώς το βλέπεις;

Ανώνυμοs (06/03/2024 15:43)

@15.26

Με ρωτάς πως το βλέπω;
Πάντως σίγουρα οχι μέσα από τον παραμορφωτικό φακό μιας εμμισθης θέσης.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (06/03/2024 16:13)

@15.43
Αν εννοείς εμένα, πολιτεύεσαι με τον εξευτελιστικό τρόπο που διοικήσατε την μαύρη περίοδο που προηγήθηκε.

Όλα τα έγγραφα των εμμίσθων είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.

Ανέβασέ το, αλλιώς είσαι ό,τι αυτή η πόλη πρέπει να ξεράσει...

Στο μεταξύ, όντας ένοχος για την μαύρη περίοδο 2019- 2023, δεν απαντάς για την ανακοίνωση Βούρου, μετά το ξεγύμνωμα της (μη) πολιτικής του από την Αλήθεια...

Για να καταλάβουν όλοι ποιος από τους δυο μας είναι ο έμμισθος...

Διαμαντής Σεϊτανίδης (06/03/2024 17:55)

@00.00
Όλα τα γουρούνια, στη λάσπη ζείτε. Ειδικά εσύ, στον κουβά!

Αποχαιρέτα το χιλιάρικο που χάνεται (06/03/2024 18:14)

Φασιστακο και ελεεινε χυδαιολογε έχεις κότσια να δημοσιεύεις τα σχόλια που λογοκρίνεις για να κρίνουν οι ελάχιστοι αναγνώστες που σου απέμειναν; Οχι. Παραληρεις απαντώντας μόνος σου, ντροπή της Φιλαδέλφειας και της δημοσιογραφίας. Στην περίπτωσή σου επίσης, δεν ισχύει το "η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση". Είσαι και θα είσαι σε μόνιμη άμυνα, ως εμμισθη φωνή του κυρίου σου. Γι αυτό άδικα φωνασκεις και βρίζεις. Μόνο εσύ βλαπτεσαι. Το αφεντικό θα σε στίψει και θα βρει καλύτερο οσονούπω.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (06/03/2024 19:00)

@18.14
Πω πω πώς πονάνε τα έγγραφα που δείχνουν την ανικανότητα και την παραλυσία της διοίκησης Βούρου… πω πω πώς πονάνε…

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (07/03/2024 14:51)

Διάβασα ένα άρθρο κριτικής στην δημοτική αρχή στον Κόσμο της Νέας Φιλαδέλφειας. Θα ήθελα να διαβάσω κι εδώ κάτι για την κριτική που διάβασα.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (08/03/2024 07:11)

@14.51
Σε ποιό θέμα αναφέρεστε;

marcus (08/03/2024 12:51)

@ Διαμαντής Σεϊτανίδης

Στο άρθρο της 4ης Μαρτίου αναφέρεται φυσικά, αφού είναι το πρώτο από τον Νοέμβριο του 2023 κι έπειτα!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Στο πλευρό της ΦΕΑ ο Δήμαρχος, Γιάννης Τομπούλογλου

Φωτεινή Ζαφειροπούλου

Πολύ συχνά αλλάζει «πίστες»...

Με γοργούς ρυθμούς προχωρεί το αντιπλημμυρικό της Σκρα, το σημαντικότερο έργο που έχει ανάγκη η πόλη

Γιάννης Τομπούλογλου: «Η πόλη μας ξαναγίνεται οικογένεια»

Η πόλη γλεντάει (και μερικοί σκούζουν...)

Έτοιμη η πρώτη παιδική χαρά- πώς την άφησε ο Βούρος, πώς την έφτιαξε ο Τομπούλογλου

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)

Γιάννης Τομπούλογλου: «Ο Βούρος παρέλαβε Δήμο και παρέδωσε ρημαδιό» (VIDEO)

Παρακολουθήστε ΖΩΝΤΑΝΑ την ειδική συνεδρίαση το δημοτικού συμβουλίου για τον προϋπολογισμό του 2024

Η διαχείριση του παράλογου

Συμπεράσματα από την ενημέρωση του Δημάρχου σχετικά με το αντιπλημμυρικό

Ο Γιάννης Τoμπούλογλου ενημερώνει τους πάντες για τα έργα στην Πίνδου το Σάββατο το απόγευμα

Ο Τομπούλογλου ανοίγει τις παιδικές χαρές χωρίς προϋπολογισμό, όταν ο Βούρος ως Δήμαρχος αδιαφορούσε

Με το «καλημέρα» ήλθε η πρώτη διάκριση για τον Γιάννη Τομπούλογλου

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Φωτεινή Ζαφειροπούλου
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Πόσο περήφανο μπορεί να σε κάνει αυτή η γειτονιά για τους ανθρώπους της! Άνθρωποι ανυπότακτοι, αλύγιστοι, διαβασμένοι, όμορφοι λόγω μόρφωσης...

Πολύ συχνά αλλάζει «πίστες»...
Xρήστης: 2017
https://www.protothema.gr/greece/article/1484444/nea-filadelfeia-agria-epithesi-se-enan-19hrono-kai-enan-23hrono-tous-htupisan-me-ropala-kai...

Πολύ συχνά αλλάζει «πίστες»...
Xρήστης: ΑΓΓΕΛΟΣ
Να χαίρεστε τον φίλο σας κ.Σειτανίδη....

Πολύ συχνά αλλάζει «πίστες»...
Xρήστης: Τι, όχι;
Έχει υπογράψει μνημόνιο όπου υπόσχεται ότι την μισή ευρωβουλευτική του αποζημίωση θα την καταθέτει στην παράταξη της οποίας την αρχηγία την ...

Με γοργούς ρυθμούς προχωρεί το αντιπλημμυρικό της Σκρα, το σημαντικότερο έργο που έχει ανάγκη η πόλη
Xρήστης: Ηλια ριχτοοο...!
Με αφορμή το όμορφο τραγουδάκι θα μπορούσα να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μια αφιέρωση στον λατρεμένο πρώην αντιδήμαρχο και νυν εκδότη τοπι...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Στεφάνια και αλλα
@21:08 Όταν είσαι ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΣ και όχι απλό μέλος οποιουδήποτε κόμματος ή φορέα έχεις θεσμικό ρόλο...δεν είσαι "απλά ένας ανεξάρτητος δημότη...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@17.10 & 21.08 Για να τελειώνει μια διαφωνία που στην ουσία δεν υπάρχει και επειδή όλος ο διάλογος γίνεται με αφορμή το επεισόδιο στο ΠΠΙΕΔ ...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Ανώνυμος
@Στεφάνια και αλλα (26/03/2024 10:43) Και λοιπόν; Το να είναι κάποιος μέλος ενός κόμματος (οποιουδήποτε κόμματος) αποκλείει το να λειτουργεί...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: @16:57
Οι ιδιότητες υπάρχουν και ακολουθούν όσους τους κατέχουν....δε χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν...και φυσικά άλλο "απλός δημότης" και άλλο "υ...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@22.23 Άλλο διαφωνώ και άλλο ειρωνεύομαι καποιον! @10.43 Ανάλογα που θα βρίσκεται χρησιμοποιεί και άλλη ιδιοτητα! ...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Στεφάνια και αλλα
Κάποια εθεάθη χτες στην κατάθεση στεφάνων να καταθέτει σε κεντρικό ρόλο εκπροσωπωντας συγκεκριμένο πολιτικό χώρο...Νομίζω όλοι καταλάβαμε......

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@Ανώνυμος 23/03/2024 Μίλησε ο επώνυμος. Γελάω καθημερινά να παρακολουθώ δύο ανθρώπους που δεν θα ψήφιζα, να πλακώνονται ποιος θα μιλήσει στο...

Γιάννης Τομπούλογλου: «Η πόλη μας ξαναγίνεται οικογένεια»
Xρήστης: Τσιτσερονε
‘’Ο λαός τραγούδια θέλει ,φτάνουν τα προβλήματα Χόρεψε τον τσιφτετέλι και όλα πια βλαστήματα’’...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@10.14 Πώς αισθάνεσαι που ειρωνεύεσαι κάποιον κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία και το πληκτρολόγιο;...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Ο Τάκης είναι ιδέα. Και οι ιδέες δεν παραιτούνται. Δεν ζητάει και συγγνώμη. Οι ιδέες δεν ζητάνε ούτε συγγνώμη. Τώρα είναι και περιττή η συγγ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©