Πέμπτη 22.02.2024,  

Γιατί ο Τομπούλογλου έδωσε αρμοδιότητες σε όλους τους δημοτικούς του συμβούλους

Δημοσιεύτηκε στις 03/01/2024 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  6 σχόλια

Στην πρώτη του απόφαση ως Δήμαρχος, ο Γιάννης Τομπούλογλου κατένειμε τις αρμοδιότητες της διοίκησης στο επιτελείο του.

 

Η καινοτομία εδώ είναι ότι για πρώτη φορά συντρέχουν δυο στοιχεία που κάνουν πολύ ενδιαφέρουσα αυτή την κατανομή. 

 

Πρώτο στοιχείο: Αρμοδιότητες αναλαμβάνουν ΚΑΙ ΟΙ 17 εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι.

 

Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στην πόλη μας, δηλαδή η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου (που πλέον αριθμεί 29 μέλη) να έχουν αναλάβει αρμοδιότητες της διοίκησης.

 

Αυτό σημαίνει ότι η τοπική εξουσία διαχέεται σε όλους τους αντιπροσώπους των πολιτών, που έχουν εκλεγεί με τη σημαία του πλειοψηφίσαντος συνδυασμού, συνεπώς ΟΛΟΙ οι δημοτικοί σύμβουλοι της Συμπαράταξης θα έχουν λόγο και ρόλο στην υλοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού, ενώ  η επισήμανση του Γιάννη Τομπούλογλου "είναι όλοι υπό αξιολόγηση, διότι όλοι είμαστε υπό αξιολόγηση από τους πολίτες" δεν αφήνε ιπεριθω΄ρια ούτε για εφησυχασμό, αλλά ούτε και για ελαστικότητα από τη μεριά του Δημάρχου. 

 

Δεύτερο στοιχείο: Η κατανομή των αρμοδιοτήτων έχει γίνει με "χειρουργικό" τρόπο. Δεν δόθηκαν αρμοδιότητες συνολικά, πχ όλη η κοινωνική πολιτική ή όλη η ψηφιακή πολιτική σε έναν δημοτικό σύμβουλο. Κάποιες αρμοδιότητες διαχωρίστηκαν και δόθηκαν σε εντεταλμένους συμβούλους, με κριτήρια τη γνώση του θέματος και τη δυνατότητα να το φέρουν εις πέρας. 

 

Αυτό δείχνει όχι μόνο την απαραίτητη στοχοθεσία για καθέναν και καθεμιά από τους 17 δημοτικούς συμβούλους, δηλαδή ποιος κάνει τι και με ποιο στόχο, αλλά και μια βαθιά μελέτη της ανθρωπογεωγραφίας της νέας δημοτικής πλειοψηφίας εκ μέρους του Δημάρχου Γιάννη Τομπούλογλου και των στενών συνεργατών του. 

 

Πόσο πιθανό είναι να "περπατήσει" το σχήμα που ανακοινώθηκε χθες;

 

Αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανείς γιαρί κανείς δεν είναι προφήτης. 

 

Αυτό όμως που σίγουρα μπορούμε να πούμε είναι ότι η κατανομή των αρμοδιοτήτων δεν αφήνει κανέναν "εκτός νυμφώνος" άρα παραπονεμένο, αλλά και ότι υπάρει σαφής κατεμερισμός αρμοδιοτήτων, λεπτομερής και χωρίς περιθώρια παρερμηνειών, έτσι ώστε ο καθένας και η καθεμιά να ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει μέσα στην πρώτη χρονιά της νέας δημοτικής Αρχής.

 

Για αρχή, αυτά μια χαρά μου φαίνονται...

 

Δείτε αναλυτικά τις αρμοδιότητες σε κάθε δημοτικό σύμβουλο της Συμπαράταξης:

 

Με απόφαση του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Τομπούλογλου οι αρμοδιότητες της διοίκησης του Δήμου κατανέμονται στο σύνολο  των 17 Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας, με χρονική διάρκεια θητείας από 2.01.2024 έως 31.12.2024. Ειδικότερα:

 

Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών και Αναπτυξιακής Πολιτικής, χωρίς αντιμισθία, ορίζει τη Δημοτική Σύμβουλο, Ελένη Δρεπανιά, και της μεταβιβάζει την εποπτεία, συντονισμό και ευθύνη των Οικονομικών Υπηρεσιών.

 

Αντιδήμαρχο Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Υπηρεσίας Δόμησης, Φιλοζωίας και Αυτοτελούς Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, με αντιμισθία, ορίζει τη Δημοτική Σύμβουλο Ευτυχία Παπαλουκά και της μεταβιβάζει την εποπτεία, συντονισμό και ευθύνη των Τεχνικών Υπηρεσιών καθώς και του Αυτοτελούς Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. Επίσης της ανατίθενται οι αρμοδιότητες που αφορούν στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων σε συνεργασία και με τις αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες και φιλοζωικές Οργανώσεις, Συλλόγους, Επιτροπές κλπ. 

 

Αντιδήμαρχο Παιδείας, χωρίς αντιμισθία, ορίζει το Δημοτικό Σύμβουλο Αλέξανδρο Γούλα, και του μεταβιβάζει την εποπτεία, συντονισμό και ευθύνη των θεμάτων Παιδείας του Δήμου.

 

Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, Διεύθυνσης Κ.Ε.Π. και Αυτοτελούς Τμήματος Νομικής Υπηρεσίας, με αντιμισθία ορίζει το Δημοτικό Σύμβουλο  Ιωάννη Πρατσή, και του μεταβιβάζει την εποπτεία, συντονισμό και ευθύνη των αντιστοιχών υπηρεσιών. 

 

Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής – ΑΜΕΑ, με αντιμισθία, ορίζει το Δημοτικό Σύμβουλο Εμμανουήλ Διαγουμά και του μεταβιβάζει την εποπτεία, συντονισμό και ευθύνη της Κοινωνικής Προστασίας, της Κοινωνικής Πολιτικής και της Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, εξαιρούμενων των αρμοδιοτήτων που μεταβιβάζονται σε άλλους Αντιδημάρχους κι Εντεταλμένους Συμβούλους.

 

Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας & Ασφάλειας Πολιτών, Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και Πολιτικής Προστασίας, με αντιμισθία ορίζει το Δημοτικό Σύμβουλο Γρηγόριο Κοττέ και του μεταβιβάζει την εποπτεία, συντονισμό και ευθύνη της  Δημοτικής Αστυνομίας, του Τμήματος Εσόδων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών κατά το σκέλος που αφορά αρμοδιότητες επί των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος καθώς και την εποπτεία, συντονισμό και ευθύνη του Τμήματος Περιβάλλοντος και της Πολιτικής Προστασίας.

 

Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Νέας Φιλαδέλφειας, με αντιμισθία, ορίζει το Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Αθανασόπουλο και του μεταβιβάζει την εποπτεία, συντονισμό και ευθύνη επίλυσης των προβλημάτων της Δημοτικής Ενότητας Νέας Φιλαδέλφειας. Επιπλέον ορίζεται αρμόδιος για την τέλεση πολιτικών γάμων, και εξουσιοδοτείται για τη διαδικασία θεώρησης γνησίου υπογραφής.    

 

Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Νέας Χαλκηδόνας, με αντιμισθία ορίζει το Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτριο Ζησιμάτο και του μεταβιβάζει την εποπτεία, συντονισμό και ευθύνη επίλυσης των προβλημάτων της Δημοτικής Ενότητας Νέας Χαλκηδόνας. Επιπλέον ορίζεται αρμόδιος για την τέλεση πολιτικών γάμων και εξουσιοδοτείται για τη διαδικασία θεώρησης γνησίου υπογραφής.     

 

Επίσης ο Δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου ορίζει τους κατωτέρω Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας ως άμισθους  Εντεταλμένους Συμβούλους:

τον Ιωάννη Λουκιδέλη, ως Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα Κοινωνικής Προστασίας, Κοινωνικής Μέριμνας, σίτισης απόρων, Κοινωνικού Παντοπωλείου & ενδύματος καθώς και επί θεμάτων λειτουργίας του ΚΗΦΗ.

 

την Ευαγγελία (Λίνα) Γεωργίου, ως Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλοστα θέματα Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης.

 

τον Ηλία Επιτρόπου, ως Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για τα θέματα των Περιοχών Απομάχων & Αγίας Μαρίνας καθώς και τα θέματα Αθλητισμού.

την Σοφία Αμπατζή ως Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο για τα θέματα των περιοχών Μεσαίου Κουκλακίου, Κάτω Κουκλακίου και Χρυσαλλίδας καθώς και θέματα Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Προστασίας, αλλά και Ιδρυμάτων προστασίας και αγωγής οικογένειας και παιδιού (π.χ. Παιδικοί Σταθμοί, Κέντρα Παιδικής Μέριμνας, παραρτήματα ΠΙΚΠΑ, ΚΕΠΕΠ), χορήγηση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας Δημοτικών και Ιδιωτικών παιδικών ή βρεφονηπιακών σταθμών και Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. Επιπροσθέτως της ανατίθενται αρμοδιότητες σχετιζόμενες με τον Εθελοντισμό.

 

τον Αναστάσιο Πανόργια, ως Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για τα τοπικά θέματα των περιοχών Νησίδας και Νέας Μαδύτου. Επιπλέον επικουρεί τον Δήμαρχο σε θέματα Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Ηλεκτροφωτισμού,  Πρασίνου & Περιβάλλοντος.

 

τον Γεώργιο Κελλίδη, ως Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα Πληροφορικής, Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Ψηφιοποίησης και ψηφιακών εφαρμογών του Δήμου. Επίσης επιβλέπει την λειτουργία του Δημοτικού Κοινωνικού Φαρμακείου, οργανώνει συνεργασίες με τις Τοπικές Μονάδες Υγείας, διοργανώνει αιμοδοσίες κ.λ.π. 

 

τον Βασίλειο Γεωργιάδη ως Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Σχέσεων Δήμου – Π.Α.Ε. ΑΕΚ. Επίσης επικουρεί τον Δήμαρχο σε θέματα Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Ηλεκτροφωτισμού, Πρασίνου και Περιβάλλοντος.

 

τον Κωνσταντίνο Τομπούλογλου ως Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για την λειτουργία του Δημοτικού Νεκροταφείου.

 

Ο Δήμαρχος, Γιάννης Τομπούλογλου, κρατά για τον εαυτό του την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη της Καθαριότητας, της Ανακύκλωσης του Ηλεκτροφωτισμού, του Περιβάλλοντος και του Πρασίνου.

 

Αναπληρώτρια Δημάρχου ορίζεται η Αντιδήμαρχος Ευτυχία Παπαλουκά.

 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Ελευθέριος Αντωνόπουλος προτάθηκε κι εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Ο Δήμαρχος, Γιάννης Τομπούλογλου, μετά την παραπάνω κατανομή αρμοδιοτήτων, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Από την πρώτη μέρα της θητείας μας, υλοποιούμε την προεκλογική μας δέσμευση για αξιοποίηση όλων των στελεχών της Συμπαράταξης που ο λαός έστειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η μεγάλη πρόκληση της πολυεπίπεδης  ανάπτυξης του Δήμου και της πόλης, απαιτεί την επιστράτευση του συνόλου των δυνάμεων που μπορούν να συνδράμουν αυτό τον στόχο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα στελέχη της πλειοψηφίας που αναλαμβάνουν από ένα τμήμα της μεγάλης προσπάθειας και ξεκαθαρίζω ότι όλοι κρίνονται διαρκώς, γιατί όλοι κρινόμαστε διαρκώς από τους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Ξεκινάμε με σχέδιο και πίστη την αποστολή μας. Καλή Χρονιά και καλή επιτυχία σε όλες και όλους».

Γράψτε την άποψή σας

Ε.Κ.Σ. (03/01/2024 23:55)

Πιστευω οτι ειναι απολυτα ετοιμος να γινει ο καλυτερος δημαρχος που περασε απο τη πολη.
Ευχομαι,,για το καλο ολων μας, καλη επιτυχις στο συσκολο εργο τους.

Καλή αρχή!!! (04/01/2024 09:10)

Σιγά μη και δεν έπαιρνε θέση με αντιμισθία η Ευτυχία Παπαλουκά!

. (04/01/2024 16:08)

Αν έχει ειπωθεί η λέξη "στοχοθεσια" σε δημόσιο οργανισμό μιλάμε για μεγάλη πρόοδο.

Μακάρι να εργαστούν σοβαρά για το καλό της πόλης και να φιλοτιμηθουν και οι εργαζόμενοι επιτέλους να εργαστούν, με ότι μέσα διαθέτουν, για όλο το ωράριο τους.

Ειδικά οι της καθαριότητας που τους βλέπουμε ή δεν τους βλέπουμε καλύτερα στους δρόμους, μάλλον λουφάζουν.

Η τεχνική υπηρεσία θα μπορούσε και με ίδια μέσα να κάνει επιτέλους παρεμβάσεις...

Ζήλειες....που δεν κρύβονται, λέμε! (04/01/2024 21:55)

@09.10
Πρέπει να είσαι γυναίκα ψιλοκακομουτσουνη για να αναφέρεσαι στην συγκεκριμένη ΜΟΝΟ ενώ υπάρχουν άλλοι 5 με αντιμισθια! Γιατί άραγε θα πρέπει μετα τόσο αγώνα που έδωσε και 330 ψήφους να δουλέψει για την Φιλαδέλφεια αφιλοκερδώς;
Υ.Γ. Μια συγκεκριμένη εδώ στην Φιλαδελφεια ακροδεξιών πεποιθήσεων έχει χάσει τον ύπνο της από την Παπαλουκά και το αναδεικνύει με κάθε τρόπο! Θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα την έχει μπροστά της τουλάχιστον μία 5ετια!

Χαχαχαχα (05/01/2024 22:08)

@21:55
Αυτά να τα πεις σε αυτούς που τα χάβουν! Προς το παρόν φρόντισε να μάθεις το τι ακούγεται για την κυρία από τους ίδιους τους συντρόφους της στο συνδυασμό! Άσε που ο κόσμος ξέρει το παρασκήνιο, α και αυτοί που δεν ξέρουν σιγά σιγά τα μαθαίνουν!
Υ.Γ. Σε λίγο καιρό τα ξανα λέμε!

Μπάσα... (06/01/2024 19:42)

@22.08
Δεν θα στήσω αυτί να μάθω τίποτα κουτσομπολιά !
Κρίνω αυτούς που δεν μπορούν να συγκρατήσουν την πίκρα τους και δημοσιεύουν κακίες!
Γράψε εσύ που ξέρεις το παρασκήνιο ....η μήπως είναι μηνυσιμο και απλά κακαρίζεις ως κότα;
Δεν ξέρω τι και αν θα τα ξαναπούμε αυτά πάντως που είπαμε εωςτώρα μου έδειξαν έναν άνθρωπο ζηλοφθονα που κατινίζει πίσω από το πληκτρολογιο.
Γράψε ότι θέλεις με στοιχεία και όχι παπαρολογιες!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Η λαϊκή ετυμηγορία δεν αλλάζει με δικαστικές αποφάσεις: ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η ένσταση Βούρου

Κανείς δεν έχει καταλάβει ποια είναι η θέση της πλευράς Βούρου για τα δημοτικά τέλη του γηπέδου!

Καταιγιστικός ο Τομπούλογλου,πήρε παραμάζωμα τους ανυπόστατους ισχυρισμούς Βούρου και παρέας του

Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα...

Ασκήσεις λογικής που εκθέτουν τους λαϊκιστές...

Ο Γιάννης Τζέλης τοποθετείται για τα ανταποδοτικά τέλη

Δημοφιλέστερα άρθρα

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Καταιγιστικός ο Τομπούλογλου,πήρε παραμάζωμα τους ανυπόστατους ισχυρισμούς Βούρου και παρέας του

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η λαϊκή ετυμηγορία δεν αλλάζει με δικαστικές αποφάσεις: ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η ένσταση Βούρου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Κανείς δεν έχει καταλάβει ποια είναι η θέση της πλευράς Βούρου για τα δημοτικά τέλη του γηπέδου!

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα...

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Εγώ γράφω τι λέει το Σύνταγμα, εσύ λες όποια παπάρα έλθει στο άδειο σου κεφάλι. Είσαι αστείος, με απόψεις που υπονομεύουν τη Δημοκρατία. Από...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: @Διαμαντής Σεϊτανίδης (21/02/2024 11:28)
πληρωμένες απαντήσεις, κυριολεκτικά. το να είσαι εκτός πραγματικότητας είναι αναμενόμενο, το να μη δέχεσαι να νούμερα είναι απλά φαιδρό. η...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Πόσο άνανδρο να γράφεις ότι ακαθαρσίες έχεις στο κεφάλι σου, ως ανώνυμος... Δεν έχει έλθει κανένα σχόλιο που να έκοψα, φασιστάκο......

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Α la carte ευαισθησίες βλέπω κ. διαχειριστά.
Η πίστη σου στην δημοκρατία και η αντίθεσή σου στα ολοκληρωτικά καθεστώτα είναι εντελώς a la carte και προσχηματική, όταν λογοκρίνεις (όπως ...

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;
Xρήστης: Μπαρουφακης
τα τελευταια 20ετη( βορεια κ νοτια) ξαφνικα ανεβαιναν κ ανεβαινουν οι καισαρες στο δημαρχιακο θωκο, μαζι με τους σφουγγοκωλαριους, εκκωφαν...

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@16.49 Το ίδιο λέμε, ουσιαστικά. Έδωσε μια απάντηση σε ερώτηση άσχετη με τα δημοτικά, κι είπε αυτά που λέτε στο σχόλιό σας, αλλά αυτό ήταν 3...

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;
Xρήστης: Ι ΝΧ
Τις δηλωσεις που εκανε στο Studio 4, στην ΕΡΤ1, δεν μας τις εβαλες να τον χαρουμε και να συγχαρουμε και ολους οσοι ακομα τον στηριζουν -ελαφ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@21.28 Αυτά είναι μαθήματα "δημοκρατίας" της μπακαλικής. Τα επικαλούνται οι εχθροί της Δημοκρατίας, γιατί ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ να πουν ότι είναι θιασώ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: @marcus (20/02/2024 02:06)
Αφου δεν αντέχεις το γήπεδο ας έβρισκες άλλη περιοχή να ζήσεις. Το γήπεδο βρίσκεται εκεί 90 χρόνια με μια μικρή απρόσμενη διακοπή λειτουργία...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: @Διαμαντής Σεϊτανίδης (20/02/2024 11:49)
εδώ τα βρήκε: https://ekloges.ypes.gr/current/d/home/municipalities/9193/ 5.146 ψήφοι διά 30.809 εγγεγραμμένοι ίσον 16,7 % των ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@02.06 Νομίζω ότι αστειεύεστε. Υπάρχει Δήμαρχος εκλεγμένος που να μην εκπροσωπεί ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των δημοτών του, αλλά μόνο αυτούς που τον ψήφισαν...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: marcus
Διπλό και σοβαρό φάουλ του δημάρχου, στη συγκεκριμένη ανακοίνωση. Πρώτον, διότι προφανώς δεν εκπροσωπεί το σύνολο των δημοτών (51.5% έλαβε)...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: marcus
Άκου Ανώνυμε, το ύφος σου μου είναι παγερά αδιάφορο, αλλά το περίμενα 101% ότι θα τσιμπήσεις. Χαλάρωσε λοιπόν... Κατά τα άλλα, ήδη το άλλ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ούτε να το σκέφτεται
Τελικά υπάρχει σκέψη για να γινει πάρκινγκ στα προαύλια του σχολικού συγκροτήματος της Εφέσου; Ούτε να το σκέφτεται. Θα βρει απέναντι όλη τη...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: κατάντια
μήπως θα βάλουν δημοτικά τέλη και στα σχολεία που θα μετατρέψουν σε parking???...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©