Πέμπτη 22.02.2024,  

Ποιοι παρέστησαν στην ορκωμοσία του Δημάρχου και του συμβουλίου-Όλη η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου

Δημοσιεύτηκε στις 18/12/2023 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  7 σχόλια

Σε κλίμα ενθουσιασμού, στην κατάμεστη αίθουσα του πρώην Στρατιωτικού Εργοστασίου στη Νέα Χαλκηδόνα (πλατεία Γεωργίου Αποστολάκη), πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Τομπούλογλου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των οποίων η θητεία θα είναι πενταετής, έως και το 2028.

 

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου, Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελο  Επιφάνειο Αρβανίτη, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Τιμόθεο Ηλιάκη και τον Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Παντελεήμονα Παπασυννεφάκη.

 

Η πρωτοφανώς μαζική παρουσία των συνδημοτών μας σε τελετή ορκωμοσίας Δημάρχου, είναι ενδεικτική των υψηλών προσδοκιών αλλά και της αγάπης και της στήριξης στο πρόσωπο του Δημάρχου Γιάννη Τομπούλογλου και της νέας δημοτικής αρχής. Ήταν τόσο μεγάλη η προσέλευση που αρκετοί συμπολίτες μας δεν κατάφεραν να εισέλθουν στην αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή και αναγκάστηκαν να παραμείνουν εκτός αυτής, παρά την βροχή.

 

Μεταξύ των παρισταμένων ήταν: ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημ. Καιρίδης, η Βουλευτής Βορείου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παν. Μανούρης, ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγ. Ζαφειρόπουλος, οι πρώην Δήμαρχοι Νέας Φιλαδέλφειας Παντελής Γρετζελιάς και Νίκος Αδαμόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Δοπτόγλου, ο Ομότιμος Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Δημ. Ησαΐας, ο Διοικητής του Νοσοκομείου ΚΑΤ Γ. Ηλιόπουλος, ο Πρόεδρος του ΣΕΚ - Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου Καταπολέμησης του λαθρεμπορίου Παν. Κουκουλομμάτης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Γ. Δημόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αττικής Αλ. Πάλλη, Χρ. Γώγος, Σ. Αλυμάρα, Ρ. Μωραϊτάκη, Γ. Αγγελόπουλος και Κ. Ζόμπος, ο Πρόεδρος Σπ. Αβραμάκος και ο Γραμματέας Γ. Τσούκας της Νομαρχιακής Βορείων Προαστίων της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας Χρ. Σύλλας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτιστική Αναγέννηση ΝΦ-ΝΧ Μάρω Τσιλιμπάρη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημ. Υψηλάντης» Γ. Σαραφίδης, ο Διευθυντής του ΕΦΚΑ Νέας Φιλαδέλφειας Μιχ. Καλοειδάς, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας Αδάμ Ηλιακόπουλος και αρκετοί Προϊστάμενοι Ιερών Ναών της πόλης μας, μεταξύ των οποίων ο πατήρ Χρύσανθος Καρατζαφέρης του Ι.Ν.Αγ. Ευφημίας, ο πατήρ Χρήστος Αμπατζόγλου του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου, ο πατήρ Αλέξανδρος του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος, ο πατήρ Δημήτριος του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας.

 

Ο Δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου εμφανώς συγκινημένος, αμέσως μετά τον όρκο του, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

 

Ακολουθεί ο χαιρετισμός του Δημάρχου:

 

«Σεβασμιότατε, Άγιοι Πατέρες, κύριοι Υπουργοί, κύριοι Βουλευτές, κύριε Πρύτανη, φίλοι συνάδελφοι Δήμαρχοι, κύριοι πρώην Δήμαρχοι της πόλης μας, κυρίες και κύριοι Περιφερειακοί σύμβουλοι, κυρίες και κύριοι Δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης.

Φίλοι και Φίλες,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την σημερινή σας παρουσία και για την στήριξη σας όλο αυτό το διάστημα, γεγονός που μας τιμά, αλλά και μας οπλίζει με δύναμη ώστε να αγωνιστούμε για το αύριο της πόλης μας με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο.

Πριν μιλήσω για εμάς και την πόλη μας θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου στους εκλεκτούς φίλους και συναδέλφους τελωνειακούς που αγκάλιασαν το εγχείρημά μου από τη  πρώτη στιγμή και με στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις για αυτό που προσπαθούσα να πετύχω. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου, στο οποίο έχω την τιμή να υπηρετώ. Και πάλι τους ευχαριστώ όλους.

Η σημερινή μέρα για εμένα αλλά και για τους συνεργάτες μου είναι μία μέρα γεμάτη συγκίνηση και τιμή. Αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι η ευθύνη να φανώ άξιος της εμπιστοσύνης σας αλλά και η ανάγκη να μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια κάθε μέρα.

Μια τέτοια μέρα, πανηγυρική, δεν προσφέρεται για αναλυτικές ομιλίες σχετικά με την κατάσταση των οικονομικών του Δήμου την οποία παραλαμβάνουμε. Άλλωστε θα διεξαχθεί ενδελεχής έλεγχος κι όταν έχω μια καθαρή εικόνα, θα μιλήσω γι αυτήν στους δημότες μας με στοιχεία και τεκμήρια.

Παρά το γεγονός ότι αναλαμβάνουμε χωρίς να μας έχουν δοθεί τα στοιχεία που χρειαζόμαστε, εμείς δεν θα κρυφτούμε πίσω από αυτό και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να συμμαζέψουμε την πόλη όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ήδη από τον πρώτο καιρό οι αλλαγές θα είναι εμφανείς και ουσιαστικές. Οι εποχές που η διοίκηση ήταν αποξενωμένη από τους δημότες έχουν παρέλθει. Η πόρτα του γραφείου μου και των συνεργατών μου θα είναι πάντα ανοικτή.

Το είχα πει προεκλογικά, το λέω και τώρα, θα το δείτε σύντομα και στην πράξη. Στη δικιά μου θητεία η διοίκηση θα ξεκινάει από τις γειτονιές και θα τελειώνει στις γειτονιές. Εμείς ζούμε εδώ, έχουμε φτιάξει τις ζωές μας εδώ, βιώνουμε τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες καταστάσεις με εσάς και αυτά τα προβλήματα θέλουμε να λύσουμε με εσάς, για όλους εσάς.

Οι προτεραιότητες που θέτουμε είναι

- η καθαριότητα,

-το πράσινο,

-τα σχολεία,

-οι παιδικές χαρές,

-η κοινωνική πολιτική και

-η καθημερινότητα του πολίτη.

 

Τα όπλα μας για να πετύχουμε τους στόχους μας, είναι τρία: Πρώτον, το πρόγραμμά μας το οποίο ενέκριναν οι συμπολίτες μας. Δεύτερον, η θέλησή μας και η σωστή μας προετοιμασία. Και τρίτον, κάθε Φιλαδελφειώτισσα, κάθε Φιλαδελφειώτης, κάθε Χαλκηδονιώτισσα, κάθε Χαλκηδονιώτης, που θέλει να δει την πόλη του να αλλάζει, να εξελίσσεται, να καλυτερεύει. Οι πολίτες αυτής εδώ της πόλης, οι συμπολίτες μας, καθένας και καθεμιά, ανεξάρτητα με τα πιστεύω τους, τις απόψεις τους, τη θετική ή αρνητική εικόνα που έχουν για τη νέα διοίκηση του Δήμου, είναι η πηγή της προσπάθειάς μας και ταυτόχρονα η μεγάλη μας δύναμη. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας, μαζί σας, κι αυτή είναι μία δέσμευση που δεν μπαίνει σε διαπραγμάτευση.

Δεν θέλω να κουράσω άλλο με λόγια.

Προτιμώ να μιλήσω με έργα.

Είμαι πολύ τυχερός που η διάρκεια της θητείας μου συμπίπτει με την επέτειο των 100 χρόνων από την οικοδόμηση της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας ενώ παράλληλα συμπληρώνονται τα 100 χρόνια και από την ίδρυση της Α.Ε.Κ. αυτής της παγκόσμιας φήμης ομάδας, που έχει για σπίτι της, την πόλη μας.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου και ως το 2027, εκατό χρόνια μετά τη χρονιά που πρωτοκατοικήθηκε η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα θα ανακοινωθεί μία σειρά εκδηλώσεων και δράσεων τιμής και ιστορικής μνήμης στα γεγονότα που σημάδεψαν τον ερχομό των προσφύγων αλλά και την ιστορική πορεία της αγαπημένης μας πόλης στο πέρασμα των ετών.    

Κλείνοντας, θα ήθελα να ανακοινώσω και ένα ευχάριστο γεγονός. Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024 θα ξεκινήσει επιτέλους το αντιπλημμυρικό έργο της οδού ΣΚΡΑ που τόσα χρόνια ταλαιπωρεί την περιοχή και τους κατοίκους και αυτό είναι μόνο η αρχή!

Σας ευχαριστώ όλους και όλες μέσα από την καρδιά μου. Σας εύχομαι  καλά Χριστούγεννα , καλές γιορτές να έχετε με υγεία και αγάπη για εσάς και τις οικογένειες σας.

Ραντεβού στις γειτονιές της πόλης μας.

Μαζί θα αλλάξουμε τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα,

Θα την κάνουμε και πάλι, πόλη της καρδιάς μας, την ωραία πόλη που αγαπήσαμε και που θα είμαστε υπερήφανοι γι αυτήν.

Να είστε πάντα καλά.»

 

Γράψτε την άποψή σας

Ανωνυμος (18/12/2023 20:54)

Αλήθεια τώρα....δεν θα έπρεπε να παρευρίσκονται θεσμικά και κάποιοι σύλλογοι και δράσεις που εκπροσωπούν ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ όλο το πολιτικό φάσμα των δημοτών και κατά καιρούς απαιτούν και σωστά οικονομικές ενισχύσεις από τον Δημο; Και θα αναφέρω δύο τρία χαρακτηριστικά παραδείγματα όπου αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος!
Σύλλογος Μικρασιατών. Πολιτική προστασία Ν.Φ-Ν.Χ, Σύλλογος Αντιοχειτων . Ένωση Γονέων. Ενώσεις Γυναικών!! Και όχι μόνο!!!!

Έχουν γνώση (18/12/2023 23:57)

@Ανωνυμος (18/12/2023 20:54)

Αυτοί και άλλοι δεν πήγαν γιατί ξέρουν το κακό που περιμένει την πόλη μας,

Ανωνυμος (19/12/2023 10:06)

@23.57 Πάντα θα υπάρχει ο παπάρας που θα πει την παπάρα του, όπως εσύ!
1.Ήταν ορκομωσία ΟΛΟΥ του νέου δημοτικού συμβουλίου και όχι μόνο της επικρατούσας παράταξης .2. Χειρότεροι από τον Βούρο αποκλείεται να είναι. Εν τούτοις οσοι δεν πήγαν εκπροσωπούν όλες τις παρατάξεις και οφείλουν να συνεργάζονται με ΚΑΘΕ παραταξη.3.Οταν θα ζητήσουν επιχορήγηση καλό είναι να υπενθυμίσουν ότι θεωρούν οτι κάνουν κακό στην πόλη! 4. Μήπως κάποιοι από αυτούς έχουν φορέσει μαύρες πλερεζες για "λόγους " που μόνον αυτοί και ο Βούρος γνωρίζουν; Ας ελπίσουμε ότι ο διαχειριστικος έλεγχος θα είναι διαφωτιστικος!

@Εχουν γνωση (19/12/2023 14:02)

Μεγαλύτερο κακό από αυτό που φέρατε εσείς σε αυτή την πόλη κανείς

Το 2019 ποιοι ήταν στην ορκωμοσία του τότε ΔΣ;

Αντε Γειά (19/12/2023 17:26)

Πιο ηχηρές οι απουσίες από τις παρουσίες.

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (22/12/2023 09:03)

Σεβόμαστε όλοι το αποτέλεσμα των εκλογών .Σε κάποιους αρέσει σε κάποιους δεν αρέσει .Γούστα είναι αυτά . Θα έλεγα όμως να κρατήσουμε την ομιλία του Δημάρχου στα αρχεία μας και να ξαναμιλήσουμε σε δύο χρόνια .Καλά Χριστούγεννα σε όλους !!!!

Ανωνυμος (23/12/2023 19:43)

@09.03
Η ανάρτηση και τα σχόλια περιορίζονται στις παρουσιες-απουσιες διαφόρων θεσμικών παραγόντων στην ορκομωσία του Δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου!
Ο απολογισμός της νέας δημοτικής αρχης θα πρέπει να γίνει στην πενταετία και όχι στην διετία που πιστεύω ότι θα αναλωθεί στην προσπάθεια να συμμαζευτει αυτό το συνοθτλευμα που θα παραλάβει από τους απερχόμενους!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Η λαϊκή ετυμηγορία δεν αλλάζει με δικαστικές αποφάσεις: ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η ένσταση Βούρου

Κανείς δεν έχει καταλάβει ποια είναι η θέση της πλευράς Βούρου για τα δημοτικά τέλη του γηπέδου!

Καταιγιστικός ο Τομπούλογλου,πήρε παραμάζωμα τους ανυπόστατους ισχυρισμούς Βούρου και παρέας του

Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα...

Ασκήσεις λογικής που εκθέτουν τους λαϊκιστές...

Ο Γιάννης Τζέλης τοποθετείται για τα ανταποδοτικά τέλη

Δημοφιλέστερα άρθρα

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Καταιγιστικός ο Τομπούλογλου,πήρε παραμάζωμα τους ανυπόστατους ισχυρισμούς Βούρου και παρέας του

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η λαϊκή ετυμηγορία δεν αλλάζει με δικαστικές αποφάσεις: ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η ένσταση Βούρου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Κανείς δεν έχει καταλάβει ποια είναι η θέση της πλευράς Βούρου για τα δημοτικά τέλη του γηπέδου!

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα...

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Εγώ γράφω τι λέει το Σύνταγμα, εσύ λες όποια παπάρα έλθει στο άδειο σου κεφάλι. Είσαι αστείος, με απόψεις που υπονομεύουν τη Δημοκρατία. Από...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: @Διαμαντής Σεϊτανίδης (21/02/2024 11:28)
πληρωμένες απαντήσεις, κυριολεκτικά. το να είσαι εκτός πραγματικότητας είναι αναμενόμενο, το να μη δέχεσαι να νούμερα είναι απλά φαιδρό. η...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Πόσο άνανδρο να γράφεις ότι ακαθαρσίες έχεις στο κεφάλι σου, ως ανώνυμος... Δεν έχει έλθει κανένα σχόλιο που να έκοψα, φασιστάκο......

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Α la carte ευαισθησίες βλέπω κ. διαχειριστά.
Η πίστη σου στην δημοκρατία και η αντίθεσή σου στα ολοκληρωτικά καθεστώτα είναι εντελώς a la carte και προσχηματική, όταν λογοκρίνεις (όπως ...

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;
Xρήστης: Μπαρουφακης
τα τελευταια 20ετη( βορεια κ νοτια) ξαφνικα ανεβαιναν κ ανεβαινουν οι καισαρες στο δημαρχιακο θωκο, μαζι με τους σφουγγοκωλαριους, εκκωφαν...

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@16.49 Το ίδιο λέμε, ουσιαστικά. Έδωσε μια απάντηση σε ερώτηση άσχετη με τα δημοτικά, κι είπε αυτά που λέτε στο σχόλιό σας, αλλά αυτό ήταν 3...

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;
Xρήστης: Ι ΝΧ
Τις δηλωσεις που εκανε στο Studio 4, στην ΕΡΤ1, δεν μας τις εβαλες να τον χαρουμε και να συγχαρουμε και ολους οσοι ακομα τον στηριζουν -ελαφ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@21.28 Αυτά είναι μαθήματα "δημοκρατίας" της μπακαλικής. Τα επικαλούνται οι εχθροί της Δημοκρατίας, γιατί ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ να πουν ότι είναι θιασώ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: @marcus (20/02/2024 02:06)
Αφου δεν αντέχεις το γήπεδο ας έβρισκες άλλη περιοχή να ζήσεις. Το γήπεδο βρίσκεται εκεί 90 χρόνια με μια μικρή απρόσμενη διακοπή λειτουργία...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: @Διαμαντής Σεϊτανίδης (20/02/2024 11:49)
εδώ τα βρήκε: https://ekloges.ypes.gr/current/d/home/municipalities/9193/ 5.146 ψήφοι διά 30.809 εγγεγραμμένοι ίσον 16,7 % των ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@02.06 Νομίζω ότι αστειεύεστε. Υπάρχει Δήμαρχος εκλεγμένος που να μην εκπροσωπεί ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των δημοτών του, αλλά μόνο αυτούς που τον ψήφισαν...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: marcus
Διπλό και σοβαρό φάουλ του δημάρχου, στη συγκεκριμένη ανακοίνωση. Πρώτον, διότι προφανώς δεν εκπροσωπεί το σύνολο των δημοτών (51.5% έλαβε)...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: marcus
Άκου Ανώνυμε, το ύφος σου μου είναι παγερά αδιάφορο, αλλά το περίμενα 101% ότι θα τσιμπήσεις. Χαλάρωσε λοιπόν... Κατά τα άλλα, ήδη το άλλ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ούτε να το σκέφτεται
Τελικά υπάρχει σκέψη για να γινει πάρκινγκ στα προαύλια του σχολικού συγκροτήματος της Εφέσου; Ούτε να το σκέφτεται. Θα βρει απέναντι όλη τη...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: κατάντια
μήπως θα βάλουν δημοτικά τέλη και στα σχολεία που θα μετατρέψουν σε parking???...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©