Σάββατο 02.12.2023,  

Θα πιείτε το πικρό ποτήρι ως το τέλος κύριε Βούρο

Δημοσιεύτηκε στις 21/10/2023 στην κατηγορία Γνώμες  |  21 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Σας το έχω γράψει πολλές φορές και πραγματικά έχω βαρεθεί η άποψη αυτή να επιβεβαιώνεται από τα πράγματα: Ο Γιάννης Βούρος δεν σκαμπάζει από πολιτική. Καλός ηθοποιός μπορεί να είναι, στο θέατρο θα πάμε να τον δούμε και μια και δυο φορές, αλλά από πολιτική… γιοκ.

 

Κι επειδή ο ίδιος είναι «μυρωδιάς» της πολιτικής νομίζει ότι κι οι άλλοι είναι το ίδιο.

 

Έτσι, έκατσε και σκέφτηκε ο «πολυμήχανος» (γέλια…): Τώρα που οι πολίτες με μαύρισαν, μήπως να φορτώσω τις δικές μου υποχρεώσεις στον Γιάννη Τομπούλογλου;

 

Λες κι ο Γιάννης Τομπούλογλου δεν έχει φάει την πολιτική με το κουτάλι, λες και είναι μυρωδιάς, όπως ο μαυρισμένος στις κάλπες Γιάννης Βούρος

 

Ο Γιώργος Μούτσιος, "μαυρισμένος" αλλά αυτός για τις ανάγκες του ρόλου του, όχι από την κάλπη...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Έτσι, λοιπόν, ο απερχόμενος έβγαλε μια πολύ «σοφή» ανακοίνωση.

 

Δείτε την κι ακολουθεί η αποκάλυψη των πραγματικών αδιεξόδων του μυρωδιά της πολιτικής, Γιάννη Βούρου:

 

*****

 

Οι εκλογές παρήλθαν και οφείλουμε όλοι μας να κάνουμε πράξη την βασική μας προεκλογική εξαγγελία, πως αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα της πόλης και μόνον αυτά.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος και τα στελέχη της δημοτικής αρχής, θα ασκούμε με πλήρη συνέπεια και ως οφείλουμε, τα καθήκοντά μας έως την 31η Δεκεμβρίου του 2023.

Ωστόσο επειδή σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να υπάρξουν σκέψεις ή υπόνοιες περί «ναρκοθέτησης» της επερχόμενης αυτοδιοικητικής περιόδου, από τις επόμενες κιόλας ημέρες, «ανοίγουμε την πόρτα του Δημαρχείου» στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο και την ομάδα του, ώστε αυτοί με την σειρά τους και σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να συντάξουν τον προϋπολογισμό, το τεχνικό πρόγραμμα και να προτείνουν τους συντελεστές των Δημοτικών Τελών για το έτος 2024.

Προϋπολογισμό, τεχνικό πρόγραμμα και συντελεστές τελών καθαριότητας, ανακύκλωσης και ηλεκτροφωτισμού, που έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν με την υπάρχουσα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να είναι καθ’ όλα έτοιμοι από την 1η Ιανουαρίου, να ξεκινήσουν ανεμπόδιστα και χωρίς εκκρεμότητες το έργο τους.

Επίσης διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας, πως σε καμία περίπτωση δεν θα υιοθετήσουμε πρακτικές, που καταγγέλλαμε κατά το διάστημα της δικής μας θητείας π.χ. μπλοκάρισμα απαρτίας στα δημοτικά συμβούλια, όχι σε όλα, στείρα άρνηση, καταγγελίες επί καταγγελιών κοκ.

Θα παραμείνουμε πιστοί στο δόγμα μας περί σύνεσης, χαμηλών τόνων, εποικοδομητικών προτάσεων, δημιουργικής πολιτικής, αλλά και υπεράσπισης, με όλη την δύναμη της φωνής μας, κάθε πτυχής του έργου μας.

 

*****

 

Τι λέει με αυτή την ανακοίνωση- περιβόλι ο κ. Βούρος; Ότι ΑΡΝΕΙΤΑΙ να εκτελέσει τα καθήκοντά του έως τις 31/12, οπότε λήγει η κατά κοινή παραδοχή αποτυχημένη θητεία του και ως δήθεν «ένδειξη μεγαθυμίας» καλεί τον Γιάννη Τομπούλογλου να συντάξει προϋπολογισμό και τεχνικό πρόγραμμα, αλλά και να προτείνει δημοτικά τέλη για την επόμενη χρονιά.

 

Πρόκειται για εντελώς ΑΣΟΒΑΡΗ πρόταση, προφανώς εμπνεύσεως του ίδιου του Γιάννη Βούρου, ή και κάποιου στενού του συνεργάτη, άλλωστε η πλειοψηφία της Πολιτών Πολιτείας απαρτίζετια είτε από Γκρούεζες (Κουτσάκης, Πλάτανος κλπ) είτε από μυρωδιές της πολιτικής όπως ο ίδιος ο απερχόμενος.

 

Διότι, κανέναν δεν ξεγελά, αφού ο προϋπολογισμός μπορεί να αναθεωρηθεί (γίνεται αναμόρφωση) από τη νέα διοίκηση, άρα δεν χρειάζεται η Συμπαράταξη να εμπλακεί στη σύνταξή του. Ομοίως το τεχνικό πρόγραμμα τροποποιείται.

 

Το ζουμί είναι ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.

 

Και αυτό που δεν λέει ο κ. Βούρος (και νομίζει ότι είμαστε αφελείς σαν κι αυτόν και δεν το καταλαβαίνουμε) είναι ότι ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ διότι δεν μπορεί να εξυπηρετήσει αυτούς που τον έφεραν και τον επέβαλαν στην πόλη μας.

 

Ειδικότερα, ο Γιάννης Βούρος «κάθεται πάνω σε αναμμένα κάρβουνα» διότι η ΑΕΚ αξιώνει μηδενικά δημοτικά τέλη, με το επιχείρημα ότι η επαναλειτουργία του γηπέδου ξαναέφερε πολύ κόσμο στην πόλη, κι έτσι τα μαγαζιά έχουν αυξημένους τζίρους. Και ουσιαστικά ζητάει αυτό να αντανακλά σε μηδενικά δημοτικά τέλη για το γήπεδο.

 

Ο κ. Βούρος, λοιπόν, έχει παραδεχθεί ότι ΑΔΥΝΑΤΕΙ να υλοποιήσει την αξίωση εκείνων που ουσιαστικά τον εξέλεξαν στη θέση του δημάρχου το 2019.

 

Διότι αν δεν είσαι αυτόφωτος πολιτικά, αλλά στηρίζεσαι σε πλάτες άλλων, κάποια στιγμή το αλισβερίσι απαιτεί να ικανοποιήσεις τα «θέλω» τους.

 

Αλλά πότε μπόρεσε να φέρει κάτι ουσιαστικό σε πέρας ο Γιάννης Βούρος σαν δήμαρχος (και όχι "ως" για τους γνωρίζοντες ελληνικά), για να μπορέσει και αυτό;

 

Και τώρα, νομίζει, ο καημενούλης, ότι θα «φορτώσει» στις πλάτες του Γιάννη Τομπούλογλου τις υποχρεώσεις που εκείνος ανέλαβε και που -τι πρωτότυπο…- ούτε αυτές μπορεί να φέρει σε πέρας…

 

Ε λοιπόν κύριε Βούρο, σας έχω νέα: Θα πιείτε το πικρό ποτήρι ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

 

Έως την τελευταία σταγόνα.

 

Κανείς δεν πρόκειται να σας δώσει σωσίβιο για να γλιτώσετε από τα αδιέξοδά σας.

 

Συντάξτε γρήγορα προϋπολογισμό, τεχνικό πρόγραμμα και προτείνετε ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ τα δημοτικά τέλη για την επόμενη χρονιά.

 

Και μετά, συνεχίστε το πακετάρισμα…

Γράψτε την άποψή σας

ΑΕΚΑΡΑ (21/10/2023 13:30)

Έχει δίκιο η ΑΕΚ. Ανέστησε την πόλη.

Ανώνυμο (21/10/2023 14:57)

Παρακολούθησα την ιντερνετική φυλλάδα αυτη, γιατί φυλλάδα φθηνή είναι και όχι δημοσιογραφικό site, για να δω που μπορεί να φτάσει η αμέτρητη, όπως είχε πει ο Αϊνστάιν βλακεία των ανθρώπων και κατάλαβα ότι έχεις υποτιθέμενε αρθρογράφε και πρόβλημα αντίληψης!
Αν γνωρίζες φυσικά!!! δεν θα εγραφες ότι σου υποδεικνύουν ή σου παραγγέλνουν.
Στη τοπική αυτοδιοίκηση υπάρχει η" αρχή της συνεχειας της διοίκησης " αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για προπαγανδιστές!
Προφανώς και ο νυν δήμαρχος το γνωρίζει και συγχρόνος τείνει και χείρα βοηθείας στον επόμενο προς διευκόλυνση του έργου του.
Αυτο ΕΙΝΑΙ πολιτική! Και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!
Δυστυχώς! ο νέος δήμαρχος που ΘΑ αναλάβει και ΔΕΝ έχει αναλάβει ακόμα ΔΕΝ γνωρίζει από πολιτική, αυτό αποδεικνύεται επίσης από το βιογραφικό του!
Ο λαϊκισμός ΔΕΝ είναι πολιτική !

Διαμαντής Σεϊτανίδης (21/10/2023 15:28)

@14.57
Σε συμπονώ ειλικρινά. Και σε καταλαβαίνω. Μασαμπούκα τέλος κι απελπισία στο ταβάνι…

Τι να κάνουμε, τώρα κάπως πρέπει να δουλέψεις για τα προς το ζην.

Παλιοζωή ρε φίλε.

Κουράγιο…

@14:57 (21/10/2023 15:29)

Άμα μιλάτε κι εσείς του απερχόμενου για "πολιτικό πολιτισμό" είναι να γελάει κάνεις..

Αλήθειες (21/10/2023 15:30)

Η παράταξη Βούρου δεν έχει πλειοψηφία να περάσει μόνη της τα τέλη. Ακόμα και τα υπάρχοντα τέλη τα έφερε και τα ψήφισε η αντιπολίτευση. Θέλοντας και μη χρειάζεται συναίνεση για ότι ψηφιστεί.

Ανώνυμος (21/10/2023 15:37)

Μην νοιάζεσαι! Δεν ζω από τα παραπολιτικά όπως μερικοί μερικοί παρατρεχάμενοι. Απλά έχω την κακιά συνήθεια να προσέχω τι διαβάζω και να κρίνω αυτό που διαβάζω! Ποτέ δεν έζησα εις βάρος άλλων, παρασιτικά δηλαδή.
Ας λυπάσαι αυτούς που ζουν από αυτές τις καταστάσεις!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (21/10/2023 16:13)

@15.37

Αυτό κάνω.

Σε λυπάμαι τόση ώρα...

Εγώ λέω ΝΑΙ (21/10/2023 18:35)

Διαμαντή, την άποψη σου παρακαλώ. Πρέπει ο Τομπούλογλου να επιβάλει τέλη στην ΑΕΚ;

ΘΕΌΔΩΡΟΣ ΔΕΜΕΣΛΗΣ (21/10/2023 20:35)

ΜΠΡΆΒΟ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΜΑΝΤΉ ΠΡΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ (ΤΑ ΔΙΑΒΆΖΩ) ΚΑΙ ΔΕΎΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΊΘΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΊΕΥΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ

ε.ν. (21/10/2023 21:58)

ποια αναπτυξη;; μετρηστε ποσα εκλεισαν το καλοκαιρι. ουτε εγινε αναπτυξη οταν εφτιαξε ο αλλος πριν 20 χρονια το αλλο εκει νοτια.

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (22/10/2023 09:09)

Καλημέρα σε όλους .Μερικές σκέψεις μου βάσει αυτών που ακούγονται : Ο νέος Δήμαρχος αναλαμβάνει τυπικά και ουσιαστικά απο 1/1/2024 .Μέχρι τότε είναι ΄΄θεωρητικά ΄΄τουρίστας .Συνεπώς ό σημερινός κύριος που θεωρεί την πόλη μας Ζεφύρι μαζί με τους ΄΄εξειδικευμένους ειδήμονες'' συμβούλους του πρέπει να φέρει σε πέρας μέχρι 31/12/2023 όλες τις υποχρεώσεις του , με ότι προβλέπεται . Από 1/1/24 όλα στο φώς (να γίνει όμως) και να κρεμαστούν στα μανταλάκια τα συμπεράσματα ,ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ παιδιά .Όσον αφορά τα ΔΤ της ΑΕΚ ξέρετε τι θα γίνει εάν η ΑΕΚ απαλλαγεί απο αυτά? Για ρωτήστε κάποιους Νομικούς .Μετά τα ξαναλέμε.Καλό υπόλοιπο .Καλή συνέχεια.

ΕΦΗΒΟ ΓΕΡΑΚΙ (23/10/2023 09:16)

Σιγά το πικρό ποτήρι για τον Βούρο... Copy & Paste τον προϋπολογισμό με τα περσινά δημοτικά τέλη και το ίδιο και το τεχνικό πρόγραμμα. Σιγά τις πολλές νέες ανάγκες που έχουν προκύψει. Ο καινούργιος Δήμαρχος αν θέλει να έχει τύχη θα πρέπει να ΜΗΝ ψηφίσει τα ίδια δημοτικά τέλη και να προβεί σε αύξηση στα επίπεδα της θητείας Βασιλόπουλου. Γιατί πρέπει να είσαι αδαής και άσχετος αν νομίζεις ότι η λέξη ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ από μόνη της είναι πανάκεια. Πρέπει από κάπου να έχεις τα λεφτά για να κάνεις αναμόρφωση. Αλοίμονο στους υπαλλήλους της Καθαριότητας που κινδυνεύουν να μην πληρωθούν λόγω της στείρας αντιπολίτευσης την τελευταία τριετία στα δημοτικά τέλη. Ουστ σε όλους....Τοπικοί άρχοντες σου λέει...

Ανωνυμος (24/10/2023 10:07)

@09.16
Προφανώς για να θεωρείς ότι ο Βούρος θα κατεβάσει τον ίδιο προϋπολογισμό με τον περσινό γνωρίζεις και εσύ ότι από περισυ δεν εκτελέστηκε τίποτα και όλα παραμένουν ως είχαν!
Παρόλο λοιπόν ότι δεν έχουνε κανει τίποτα δεν υπάρχουν λεφτά! Ο Βασιλόπουλος είχε αφήσει ένα ταμείο των 2.5 εκατ! Ο Βούρος το αφήνει μείον ! Διαχειριστικος έλεγχος ΑΜΕΣΑ!

ΑΕΚΑΡΑ (25/10/2023 18:39)

ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΑΕΚ;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/10/2023 21:05)

@18.39
Εγώ αγαπητέ είμαι δημοσιογράφος, ακούω τις θέσεις των υπευθύνων. Εδώ δεν έχει πει δημόσια ο Βούρος, εμένα περιμένεις;

@ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (26/10/2023 13:50)

ΠΑΕΙ Ο ΒΟΥΡΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (26/10/2023 15:33)

@13.50

Θα μάθουμε σύντομα

Honey Buyer (28/10/2023 07:18)

Συμφωνούμε η ΑΕΚ πρέπει να πληρώνει τέλη.
Το αν έχουν κέρδος τα μαγαζιά είναι δικό τους θέμα.Αλλα από την άλλη κάθε φορά που παίζει η ΑΕΚ η πόλη πολιορκειτε από τα αυτοκίνητα και τις μηχανές και σε αυτό πρέπει να βρεθεί λύση.

ΜΗΤΣΟΣ (31/10/2023 21:18)

Α ρε Βασιλοπουλε....

τελη.... (01/11/2023 11:15)

ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΑΕΚ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Ανωνυμος (01/11/2023 16:59)

@τελη
Που ήσουν ρε μάστορα δύο χρόνια τώρα που δεν πληρώνει η ΑΕΚ! Δεν είναι σκάνδαλο που δεν πληρώνει έως τώρα; Από εδώ και πέρα ξεκινά το σκάνδαλο;

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: Με το ευρύ δημοκρατικό μέτωπο που μας στήριξε, θα αλλάξουμε την πόλη

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Βόμβες! Τομπούλογλου: Ζητώ ενημέρωση και αρνούνται- Γεωργαμλής: Συγγνώμη που έκανα δήμαρχο το Βούρο

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Τρικυμία εν κρανίω...

Ο Μεσιέ Σουσός

«Πού είσαι βρε τουρίστα, κρυμμένος στη σπηλιά; Έλα στο συμβούλιο» - «Φοβάμαι τον τσολιά»

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...

Οι πολιτικοί νάνοι δεν ξέρουν να χάνουν- Επανακαταμέτρηση και Διαχειριστικός έλεγχος

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Μόνος σου είσαι κακομοίρη και γράφεις συνέχεια τα ίδια με διαφορετικά ονόματα. Και αφου το κάνεις ονειρεύεσαι ότι και οι επικριτές σου κάνου...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Μουσείο
Θα βάλουν και τους 131 από την εποχή Αδαμοπουλου; Αυτούς που κατεβασαν τα απορριματοφόρα; Αυτούς που στεκοντουσαν εμπόδιο στα συνοδα εργα το...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Κακομοίρη το μουσείο της ΑΕΚ είναι πολύ πιο μπροστά από οποιοδήποτε άλλο. Αλλά εσύ δεν πρόκειται να το δεις ποτέ οπότε πρόσφυγα μαϊμού μην β...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
δε θα κάτσω να απαντάω ξεχωριστα σε κάθε καημενο που γράφει με 5 διαφορετικά ονόματα μπας και γίνουν πολλοί. πάντως ο προβοκάτορας ένας είνα...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @Ιθαγενης (29/11/2023 20:17)
Έτσι μπράβο να μας βρίζεις για να πέφτουν οι μάσκες. Οι καθυστερήσεις οφείλονται στην δημοτική αρχή του Βασιλόπουλου και δεν θα ξεχάσουμε ΠΟ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Στρατευμενος τακτικισμος τυπου Gebels
Ατυχες αρθρο..που παει να "παρασχει προστασια" αποτα εξαριστερων χτυπηματα στον ΝΕΟ εκλεγεντα.....(φυσικα ξεχαστηκε ο "τουριστας κλαρινογσμ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@22.20 ΚώσταςGeorge κλπ Οι επώνυμοι αιρετοί παράγοντες της πόλης προσπάθησαν όπως είχαν εντολή από τους κατοίκους να προστατέψουν με ΝΟΜΙΜΟΤ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: tasos reloaded
Μην τρομάζεις προβοκάτορα δεν είμαι ο Τάσος που έχει να γράψει καμιά τετραετία και τον βλέπεις στον ύπνο σου μαζί με τους υπόλοιπους. Λοιπόν...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @George (28/11/2023 22:28)
Ναι πράγματι όλα στο φως και προτείνω να υπάρχει ενημέρωση και για το πώς ανταμείφθηκε ο Βασιλόπουλος για τις υπηρεσίες του με μόνιμο διορισ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Χαχαχαχα
Προβοκάτορα ή πολίτη ή όπως αλλιώς θέλεις να λέγεσαι για να μας παραμυθιαζεις ότι εκφράζεις τον κόσμο της πόλης σε συμβουλεύω να στείλεις δι...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (28/11/2023 22:55)
Τι έγινε προβοκάτορα; Πονάει η αλήθεια; Συνέχισε την κλαψα μας διασκεδάζεις ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: τζιν λαο
ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ....

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού
Xρήστης: marcus
Μα, πραγματικά, ούτε να φύγουν αξιοπρεπώς δε μπορούν πια;;;; Άντε να ανασάνει η πόλη επιτέλους! Υ.Γ.: Το να μείνει, από το νέο έτος, ο Βού...

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@22.57 Ειδικά εσύ, πρέπει να διαβάζεις και κάτω από τις γραμμές......

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...
Xρήστης: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣ
ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΑΠΟ απορριμματοφόρο ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΤΑΓΜΑ ΚΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©