Κυριακή 21.04.2024,  

Θα πιείτε το πικρό ποτήρι ως το τέλος κύριε Βούρο

Δημοσιεύτηκε στις 21/10/2023 στην κατηγορία Γνώμες  |  21 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Σας το έχω γράψει πολλές φορές και πραγματικά έχω βαρεθεί η άποψη αυτή να επιβεβαιώνεται από τα πράγματα: Ο Γιάννης Βούρος δεν σκαμπάζει από πολιτική. Καλός ηθοποιός μπορεί να είναι, στο θέατρο θα πάμε να τον δούμε και μια και δυο φορές, αλλά από πολιτική… γιοκ.

 

Κι επειδή ο ίδιος είναι «μυρωδιάς» της πολιτικής νομίζει ότι κι οι άλλοι είναι το ίδιο.

 

Έτσι, έκατσε και σκέφτηκε ο «πολυμήχανος» (γέλια…): Τώρα που οι πολίτες με μαύρισαν, μήπως να φορτώσω τις δικές μου υποχρεώσεις στον Γιάννη Τομπούλογλου;

 

Λες κι ο Γιάννης Τομπούλογλου δεν έχει φάει την πολιτική με το κουτάλι, λες και είναι μυρωδιάς, όπως ο μαυρισμένος στις κάλπες Γιάννης Βούρος

 

Ο Γιώργος Μούτσιος, "μαυρισμένος" αλλά αυτός για τις ανάγκες του ρόλου του, όχι από την κάλπη...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Έτσι, λοιπόν, ο απερχόμενος έβγαλε μια πολύ «σοφή» ανακοίνωση.

 

Δείτε την κι ακολουθεί η αποκάλυψη των πραγματικών αδιεξόδων του μυρωδιά της πολιτικής, Γιάννη Βούρου:

 

*****

 

Οι εκλογές παρήλθαν και οφείλουμε όλοι μας να κάνουμε πράξη την βασική μας προεκλογική εξαγγελία, πως αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα της πόλης και μόνον αυτά.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος και τα στελέχη της δημοτικής αρχής, θα ασκούμε με πλήρη συνέπεια και ως οφείλουμε, τα καθήκοντά μας έως την 31η Δεκεμβρίου του 2023.

Ωστόσο επειδή σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να υπάρξουν σκέψεις ή υπόνοιες περί «ναρκοθέτησης» της επερχόμενης αυτοδιοικητικής περιόδου, από τις επόμενες κιόλας ημέρες, «ανοίγουμε την πόρτα του Δημαρχείου» στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο και την ομάδα του, ώστε αυτοί με την σειρά τους και σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να συντάξουν τον προϋπολογισμό, το τεχνικό πρόγραμμα και να προτείνουν τους συντελεστές των Δημοτικών Τελών για το έτος 2024.

Προϋπολογισμό, τεχνικό πρόγραμμα και συντελεστές τελών καθαριότητας, ανακύκλωσης και ηλεκτροφωτισμού, που έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν με την υπάρχουσα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να είναι καθ’ όλα έτοιμοι από την 1η Ιανουαρίου, να ξεκινήσουν ανεμπόδιστα και χωρίς εκκρεμότητες το έργο τους.

Επίσης διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας, πως σε καμία περίπτωση δεν θα υιοθετήσουμε πρακτικές, που καταγγέλλαμε κατά το διάστημα της δικής μας θητείας π.χ. μπλοκάρισμα απαρτίας στα δημοτικά συμβούλια, όχι σε όλα, στείρα άρνηση, καταγγελίες επί καταγγελιών κοκ.

Θα παραμείνουμε πιστοί στο δόγμα μας περί σύνεσης, χαμηλών τόνων, εποικοδομητικών προτάσεων, δημιουργικής πολιτικής, αλλά και υπεράσπισης, με όλη την δύναμη της φωνής μας, κάθε πτυχής του έργου μας.

 

*****

 

Τι λέει με αυτή την ανακοίνωση- περιβόλι ο κ. Βούρος; Ότι ΑΡΝΕΙΤΑΙ να εκτελέσει τα καθήκοντά του έως τις 31/12, οπότε λήγει η κατά κοινή παραδοχή αποτυχημένη θητεία του και ως δήθεν «ένδειξη μεγαθυμίας» καλεί τον Γιάννη Τομπούλογλου να συντάξει προϋπολογισμό και τεχνικό πρόγραμμα, αλλά και να προτείνει δημοτικά τέλη για την επόμενη χρονιά.

 

Πρόκειται για εντελώς ΑΣΟΒΑΡΗ πρόταση, προφανώς εμπνεύσεως του ίδιου του Γιάννη Βούρου, ή και κάποιου στενού του συνεργάτη, άλλωστε η πλειοψηφία της Πολιτών Πολιτείας απαρτίζετια είτε από Γκρούεζες (Κουτσάκης, Πλάτανος κλπ) είτε από μυρωδιές της πολιτικής όπως ο ίδιος ο απερχόμενος.

 

Διότι, κανέναν δεν ξεγελά, αφού ο προϋπολογισμός μπορεί να αναθεωρηθεί (γίνεται αναμόρφωση) από τη νέα διοίκηση, άρα δεν χρειάζεται η Συμπαράταξη να εμπλακεί στη σύνταξή του. Ομοίως το τεχνικό πρόγραμμα τροποποιείται.

 

Το ζουμί είναι ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.

 

Και αυτό που δεν λέει ο κ. Βούρος (και νομίζει ότι είμαστε αφελείς σαν κι αυτόν και δεν το καταλαβαίνουμε) είναι ότι ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ διότι δεν μπορεί να εξυπηρετήσει αυτούς που τον έφεραν και τον επέβαλαν στην πόλη μας.

 

Ειδικότερα, ο Γιάννης Βούρος «κάθεται πάνω σε αναμμένα κάρβουνα» διότι η ΑΕΚ αξιώνει μηδενικά δημοτικά τέλη, με το επιχείρημα ότι η επαναλειτουργία του γηπέδου ξαναέφερε πολύ κόσμο στην πόλη, κι έτσι τα μαγαζιά έχουν αυξημένους τζίρους. Και ουσιαστικά ζητάει αυτό να αντανακλά σε μηδενικά δημοτικά τέλη για το γήπεδο.

 

Ο κ. Βούρος, λοιπόν, έχει παραδεχθεί ότι ΑΔΥΝΑΤΕΙ να υλοποιήσει την αξίωση εκείνων που ουσιαστικά τον εξέλεξαν στη θέση του δημάρχου το 2019.

 

Διότι αν δεν είσαι αυτόφωτος πολιτικά, αλλά στηρίζεσαι σε πλάτες άλλων, κάποια στιγμή το αλισβερίσι απαιτεί να ικανοποιήσεις τα «θέλω» τους.

 

Αλλά πότε μπόρεσε να φέρει κάτι ουσιαστικό σε πέρας ο Γιάννης Βούρος σαν δήμαρχος (και όχι "ως" για τους γνωρίζοντες ελληνικά), για να μπορέσει και αυτό;

 

Και τώρα, νομίζει, ο καημενούλης, ότι θα «φορτώσει» στις πλάτες του Γιάννη Τομπούλογλου τις υποχρεώσεις που εκείνος ανέλαβε και που -τι πρωτότυπο…- ούτε αυτές μπορεί να φέρει σε πέρας…

 

Ε λοιπόν κύριε Βούρο, σας έχω νέα: Θα πιείτε το πικρό ποτήρι ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

 

Έως την τελευταία σταγόνα.

 

Κανείς δεν πρόκειται να σας δώσει σωσίβιο για να γλιτώσετε από τα αδιέξοδά σας.

 

Συντάξτε γρήγορα προϋπολογισμό, τεχνικό πρόγραμμα και προτείνετε ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ τα δημοτικά τέλη για την επόμενη χρονιά.

 

Και μετά, συνεχίστε το πακετάρισμα…

Γράψτε την άποψή σας

ΑΕΚΑΡΑ (21/10/2023 13:30)

Έχει δίκιο η ΑΕΚ. Ανέστησε την πόλη.

Ανώνυμο (21/10/2023 14:57)

Παρακολούθησα την ιντερνετική φυλλάδα αυτη, γιατί φυλλάδα φθηνή είναι και όχι δημοσιογραφικό site, για να δω που μπορεί να φτάσει η αμέτρητη, όπως είχε πει ο Αϊνστάιν βλακεία των ανθρώπων και κατάλαβα ότι έχεις υποτιθέμενε αρθρογράφε και πρόβλημα αντίληψης!
Αν γνωρίζες φυσικά!!! δεν θα εγραφες ότι σου υποδεικνύουν ή σου παραγγέλνουν.
Στη τοπική αυτοδιοίκηση υπάρχει η" αρχή της συνεχειας της διοίκησης " αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για προπαγανδιστές!
Προφανώς και ο νυν δήμαρχος το γνωρίζει και συγχρόνος τείνει και χείρα βοηθείας στον επόμενο προς διευκόλυνση του έργου του.
Αυτο ΕΙΝΑΙ πολιτική! Και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!
Δυστυχώς! ο νέος δήμαρχος που ΘΑ αναλάβει και ΔΕΝ έχει αναλάβει ακόμα ΔΕΝ γνωρίζει από πολιτική, αυτό αποδεικνύεται επίσης από το βιογραφικό του!
Ο λαϊκισμός ΔΕΝ είναι πολιτική !

Διαμαντής Σεϊτανίδης (21/10/2023 15:28)

@14.57
Σε συμπονώ ειλικρινά. Και σε καταλαβαίνω. Μασαμπούκα τέλος κι απελπισία στο ταβάνι…

Τι να κάνουμε, τώρα κάπως πρέπει να δουλέψεις για τα προς το ζην.

Παλιοζωή ρε φίλε.

Κουράγιο…

@14:57 (21/10/2023 15:29)

Άμα μιλάτε κι εσείς του απερχόμενου για "πολιτικό πολιτισμό" είναι να γελάει κάνεις..

Αλήθειες (21/10/2023 15:30)

Η παράταξη Βούρου δεν έχει πλειοψηφία να περάσει μόνη της τα τέλη. Ακόμα και τα υπάρχοντα τέλη τα έφερε και τα ψήφισε η αντιπολίτευση. Θέλοντας και μη χρειάζεται συναίνεση για ότι ψηφιστεί.

Ανώνυμος (21/10/2023 15:37)

Μην νοιάζεσαι! Δεν ζω από τα παραπολιτικά όπως μερικοί μερικοί παρατρεχάμενοι. Απλά έχω την κακιά συνήθεια να προσέχω τι διαβάζω και να κρίνω αυτό που διαβάζω! Ποτέ δεν έζησα εις βάρος άλλων, παρασιτικά δηλαδή.
Ας λυπάσαι αυτούς που ζουν από αυτές τις καταστάσεις!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (21/10/2023 16:13)

@15.37

Αυτό κάνω.

Σε λυπάμαι τόση ώρα...

Εγώ λέω ΝΑΙ (21/10/2023 18:35)

Διαμαντή, την άποψη σου παρακαλώ. Πρέπει ο Τομπούλογλου να επιβάλει τέλη στην ΑΕΚ;

ΘΕΌΔΩΡΟΣ ΔΕΜΕΣΛΗΣ (21/10/2023 20:35)

ΜΠΡΆΒΟ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΜΑΝΤΉ ΠΡΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ (ΤΑ ΔΙΑΒΆΖΩ) ΚΑΙ ΔΕΎΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΊΘΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΊΕΥΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ

ε.ν. (21/10/2023 21:58)

ποια αναπτυξη;; μετρηστε ποσα εκλεισαν το καλοκαιρι. ουτε εγινε αναπτυξη οταν εφτιαξε ο αλλος πριν 20 χρονια το αλλο εκει νοτια.

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (22/10/2023 09:09)

Καλημέρα σε όλους .Μερικές σκέψεις μου βάσει αυτών που ακούγονται : Ο νέος Δήμαρχος αναλαμβάνει τυπικά και ουσιαστικά απο 1/1/2024 .Μέχρι τότε είναι ΄΄θεωρητικά ΄΄τουρίστας .Συνεπώς ό σημερινός κύριος που θεωρεί την πόλη μας Ζεφύρι μαζί με τους ΄΄εξειδικευμένους ειδήμονες'' συμβούλους του πρέπει να φέρει σε πέρας μέχρι 31/12/2023 όλες τις υποχρεώσεις του , με ότι προβλέπεται . Από 1/1/24 όλα στο φώς (να γίνει όμως) και να κρεμαστούν στα μανταλάκια τα συμπεράσματα ,ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ παιδιά .Όσον αφορά τα ΔΤ της ΑΕΚ ξέρετε τι θα γίνει εάν η ΑΕΚ απαλλαγεί απο αυτά? Για ρωτήστε κάποιους Νομικούς .Μετά τα ξαναλέμε.Καλό υπόλοιπο .Καλή συνέχεια.

ΕΦΗΒΟ ΓΕΡΑΚΙ (23/10/2023 09:16)

Σιγά το πικρό ποτήρι για τον Βούρο... Copy & Paste τον προϋπολογισμό με τα περσινά δημοτικά τέλη και το ίδιο και το τεχνικό πρόγραμμα. Σιγά τις πολλές νέες ανάγκες που έχουν προκύψει. Ο καινούργιος Δήμαρχος αν θέλει να έχει τύχη θα πρέπει να ΜΗΝ ψηφίσει τα ίδια δημοτικά τέλη και να προβεί σε αύξηση στα επίπεδα της θητείας Βασιλόπουλου. Γιατί πρέπει να είσαι αδαής και άσχετος αν νομίζεις ότι η λέξη ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ από μόνη της είναι πανάκεια. Πρέπει από κάπου να έχεις τα λεφτά για να κάνεις αναμόρφωση. Αλοίμονο στους υπαλλήλους της Καθαριότητας που κινδυνεύουν να μην πληρωθούν λόγω της στείρας αντιπολίτευσης την τελευταία τριετία στα δημοτικά τέλη. Ουστ σε όλους....Τοπικοί άρχοντες σου λέει...

Ανωνυμος (24/10/2023 10:07)

@09.16
Προφανώς για να θεωρείς ότι ο Βούρος θα κατεβάσει τον ίδιο προϋπολογισμό με τον περσινό γνωρίζεις και εσύ ότι από περισυ δεν εκτελέστηκε τίποτα και όλα παραμένουν ως είχαν!
Παρόλο λοιπόν ότι δεν έχουνε κανει τίποτα δεν υπάρχουν λεφτά! Ο Βασιλόπουλος είχε αφήσει ένα ταμείο των 2.5 εκατ! Ο Βούρος το αφήνει μείον ! Διαχειριστικος έλεγχος ΑΜΕΣΑ!

ΑΕΚΑΡΑ (25/10/2023 18:39)

ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΑΕΚ;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/10/2023 21:05)

@18.39
Εγώ αγαπητέ είμαι δημοσιογράφος, ακούω τις θέσεις των υπευθύνων. Εδώ δεν έχει πει δημόσια ο Βούρος, εμένα περιμένεις;

@ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (26/10/2023 13:50)

ΠΑΕΙ Ο ΒΟΥΡΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (26/10/2023 15:33)

@13.50

Θα μάθουμε σύντομα

Honey Buyer (28/10/2023 07:18)

Συμφωνούμε η ΑΕΚ πρέπει να πληρώνει τέλη.
Το αν έχουν κέρδος τα μαγαζιά είναι δικό τους θέμα.Αλλα από την άλλη κάθε φορά που παίζει η ΑΕΚ η πόλη πολιορκειτε από τα αυτοκίνητα και τις μηχανές και σε αυτό πρέπει να βρεθεί λύση.

ΜΗΤΣΟΣ (31/10/2023 21:18)

Α ρε Βασιλοπουλε....

τελη.... (01/11/2023 11:15)

ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΑΕΚ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Ανωνυμος (01/11/2023 16:59)

@τελη
Που ήσουν ρε μάστορα δύο χρόνια τώρα που δεν πληρώνει η ΑΕΚ! Δεν είναι σκάνδαλο που δεν πληρώνει έως τώρα; Από εδώ και πέρα ξεκινά το σκάνδαλο;

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Στο πλευρό της ΦΕΑ ο Δήμαρχος, Γιάννης Τομπούλογλου

Φωτεινή Ζαφειροπούλου

Πολύ συχνά αλλάζει «πίστες»...

Με γοργούς ρυθμούς προχωρεί το αντιπλημμυρικό της Σκρα, το σημαντικότερο έργο που έχει ανάγκη η πόλη

Γιάννης Τομπούλογλου: «Η πόλη μας ξαναγίνεται οικογένεια»

Η πόλη γλεντάει (και μερικοί σκούζουν...)

Έτοιμη η πρώτη παιδική χαρά- πώς την άφησε ο Βούρος, πώς την έφτιαξε ο Τομπούλογλου

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)

Γιάννης Τομπούλογλου: «Ο Βούρος παρέλαβε Δήμο και παρέδωσε ρημαδιό» (VIDEO)

Παρακολουθήστε ΖΩΝΤΑΝΑ την ειδική συνεδρίαση το δημοτικού συμβουλίου για τον προϋπολογισμό του 2024

Η διαχείριση του παράλογου

Συμπεράσματα από την ενημέρωση του Δημάρχου σχετικά με το αντιπλημμυρικό

Ο Γιάννης Τoμπούλογλου ενημερώνει τους πάντες για τα έργα στην Πίνδου το Σάββατο το απόγευμα

Ο Τομπούλογλου ανοίγει τις παιδικές χαρές χωρίς προϋπολογισμό, όταν ο Βούρος ως Δήμαρχος αδιαφορούσε

Με το «καλημέρα» ήλθε η πρώτη διάκριση για τον Γιάννη Τομπούλογλου

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Φωτεινή Ζαφειροπούλου
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Πόσο περήφανο μπορεί να σε κάνει αυτή η γειτονιά για τους ανθρώπους της! Άνθρωποι ανυπότακτοι, αλύγιστοι, διαβασμένοι, όμορφοι λόγω μόρφωσης...

Πολύ συχνά αλλάζει «πίστες»...
Xρήστης: 2017
https://www.protothema.gr/greece/article/1484444/nea-filadelfeia-agria-epithesi-se-enan-19hrono-kai-enan-23hrono-tous-htupisan-me-ropala-kai...

Πολύ συχνά αλλάζει «πίστες»...
Xρήστης: ΑΓΓΕΛΟΣ
Να χαίρεστε τον φίλο σας κ.Σειτανίδη....

Πολύ συχνά αλλάζει «πίστες»...
Xρήστης: Τι, όχι;
Έχει υπογράψει μνημόνιο όπου υπόσχεται ότι την μισή ευρωβουλευτική του αποζημίωση θα την καταθέτει στην παράταξη της οποίας την αρχηγία την ...

Με γοργούς ρυθμούς προχωρεί το αντιπλημμυρικό της Σκρα, το σημαντικότερο έργο που έχει ανάγκη η πόλη
Xρήστης: Ηλια ριχτοοο...!
Με αφορμή το όμορφο τραγουδάκι θα μπορούσα να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μια αφιέρωση στον λατρεμένο πρώην αντιδήμαρχο και νυν εκδότη τοπι...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Στεφάνια και αλλα
@21:08 Όταν είσαι ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΣ και όχι απλό μέλος οποιουδήποτε κόμματος ή φορέα έχεις θεσμικό ρόλο...δεν είσαι "απλά ένας ανεξάρτητος δημότη...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@17.10 & 21.08 Για να τελειώνει μια διαφωνία που στην ουσία δεν υπάρχει και επειδή όλος ο διάλογος γίνεται με αφορμή το επεισόδιο στο ΠΠΙΕΔ ...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Ανώνυμος
@Στεφάνια και αλλα (26/03/2024 10:43) Και λοιπόν; Το να είναι κάποιος μέλος ενός κόμματος (οποιουδήποτε κόμματος) αποκλείει το να λειτουργεί...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: @16:57
Οι ιδιότητες υπάρχουν και ακολουθούν όσους τους κατέχουν....δε χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν...και φυσικά άλλο "απλός δημότης" και άλλο "υ...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@22.23 Άλλο διαφωνώ και άλλο ειρωνεύομαι καποιον! @10.43 Ανάλογα που θα βρίσκεται χρησιμοποιεί και άλλη ιδιοτητα! ...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Στεφάνια και αλλα
Κάποια εθεάθη χτες στην κατάθεση στεφάνων να καταθέτει σε κεντρικό ρόλο εκπροσωπωντας συγκεκριμένο πολιτικό χώρο...Νομίζω όλοι καταλάβαμε......

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@Ανώνυμος 23/03/2024 Μίλησε ο επώνυμος. Γελάω καθημερινά να παρακολουθώ δύο ανθρώπους που δεν θα ψήφιζα, να πλακώνονται ποιος θα μιλήσει στο...

Γιάννης Τομπούλογλου: «Η πόλη μας ξαναγίνεται οικογένεια»
Xρήστης: Τσιτσερονε
‘’Ο λαός τραγούδια θέλει ,φτάνουν τα προβλήματα Χόρεψε τον τσιφτετέλι και όλα πια βλαστήματα’’...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@10.14 Πώς αισθάνεσαι που ειρωνεύεσαι κάποιον κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία και το πληκτρολόγιο;...

Ο Δήμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό (video)
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Ο Τάκης είναι ιδέα. Και οι ιδέες δεν παραιτούνται. Δεν ζητάει και συγγνώμη. Οι ιδέες δεν ζητάνε ούτε συγγνώμη. Τώρα είναι και περιττή η συγγ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©