Σάββατο 15.06.2024,  

Λαϊκή Συσπείρωση στηρίζει ο Άρης Βασιλόπουλος χωρίς άλλους από τη Δύναμη Πολιτών

Δημοσιεύτηκε στις 02/10/2023 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  9 σχόλια

Ακολουθεί η δήλωση του Άρη Βασιλόπουλου που μας έστειλε η Λαϊκή Συσπείρωση:

 

*****

 

Σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές σε περιβάλλον επιχειρούμενης αποπολιτικοποίησης, όπου τα  πραγματικά προβλήματα της πόλης και των ανθρώπων που ζούμε σε αυτή, τα αίτια τους καθώς και η στάση της κάθε παράταξης/υποψηφίου τα προηγούμενα χρόνια υποκαθίστανται από επικοινωνιακές παραστάσεις, παζάρια για μεταγραφές και κούφιες υποσχέσεις.

 

Τα προηγούμενα 4 χρόνια είδαμε τη δημοτική αρχή του κ. Βούρου να ιδιωτικοποιεί τον ηλεκτροφωτισμό τριπλασιάζοντας το πραγματικό κόστος στα 3.700.000 €. Είδαμε την παραχώρηση δημοτικής περιουσίας και κοινόχρηστων χώρων πρασίνου σε τρίτους. Είδαμε να υποβαθμίζονται οι υπηρεσίες στους πολίτες συρρικνώνοντας σημαντικά το εργατικό δυναμικό του Δήμου όταν η Δημοτική αρχή της Δύναμης πολιτών το αύξησε κατά 20% την προηγούμενη περίοδο. Βιώσαμε την παντελή αδιαφορία για τη συρρίκνωση/εμπορευματοποίηση του άλσους και τα σχέδια περαιτέρω τσιμεντοποίησης του Ποδονίφτη και του Κηφισού. Είδαμε την αδιαφορία  για την ποιότητα ζωής των κατοίκων  του κέντρου, καθώς και την παντελή απουσία σχεδιασμού προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό χάος και η έλλειψη χώρων στάθμευσης.

 

Παρακολουθήσαμε τα εγκαίνια σχολείων που σχεδιάστηκαν και ανεγέρθησαν χωρίς αυτόν τη στιγμή που σχολεία πλημμυρίζουν, μαθητές και εκπαιδευτικοί κάνουν μάθημα σε ακατάλληλους χώρους και αντί τα 39 στρέμματα των ΕΠΑΛ να έχουν ήδη ενταχθεί σε πρόγραμμα κατασκευής νέων σχολείων να αποτελούν αντικείμενο παζαριού. Είδαμε τέλος την αγαστή συνεργασία του «γαλαζοπράσινου» κ. Βούρου με τον «γαλάζιο» περιφερειάρχη κ. Πατούλη στην ακύρωση του δημοπρατημένου το 2018 αντιπλημμυρικού έργου των 3.800.000 € στη βόρεια Νέα Φιλαδέλφεια και το 4ετές πάγωμα έργων με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση (δημιουργία δημόσιου Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών με εξασφαλισμένα 10.300.000 € και μετατροπή του πρώην Στρατιωτικού Εργοστασίου σε Πολιτιστικό Πολυχώρο με 2.300.000 €) τη στιγμή που Δήμος και Περιφέρεια ξοδεύουν αφειδώς χρήματα για διευκολύνσεις σε επιχειρηματίες.

Απέναντι στην πολιτική που προωθούν από κοινού η  “γαλάζια” κυβέρνηση, η “γαλάζια" περιφερειακή αρχή και η  "γαλαζοπράσινη" δημοτική αρχή, η μόνη δύναμη που έχει ξεκάθαρο πρόγραμμα που βάζει τις ανάγκες των πολιτών στο επίκεντρο (αντιπλημμυρικά έργα, σχολική στέγη, προστασία του περιβάλλοντος και των ελεύθερων χώρων, υπεράσπιση της σταθερής εργασίας με δικαιώματα κ.α) και όχι τα κέρδη των λίγων, που υπηρέτησε αυτό το πρόγραμμα με συνέπεια τα προηγούμενα χρόνια μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο και είναι ανεξάρτητη από κάθε είδους επιχειρηματικό συμφέρον είναι η Λαϊκή Συσπείρωση. 

 

Είναι  τα στελέχη που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό της, με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτούλη στην Περιφέρεια και τον Νίκο Σερετάκη στο Δήμο.

Σίγουρα δεν είναι σε θέση να προβάλουν ως εναλλακτική του κ. Βούρου άνθρωποι που διαγκωνίζονταν τα προηγούμενα χρόνια για μία θέση δίπλα σε κυβερνητικούς βουλευτές και υπουργούς, υποψήφιοι που φέρουν ακέραια την ευθύνη για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής όντας μέχρι χθες σε θέσεις ευθύνης και συνδυασμοί που σιώπησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια για τα ακανθώδη ζητήματα του Δήμου και ξαφνικά διεκδικούν την ψήφο των πολιτών.

 

Για όλους αυτούς τους λόγους οι αριστεροί και προοδευτικοί πολίτες, όσοι τα προηγούμενα χρόνια στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ και παρακολουθούν με προβληματισμό και αμηχανία την εξέλιξή του,   οι εργαζόμενοι, οι νέοι και οι νέες, οι συνταξιούχοι και οι μικροεπαγγελματίες αυτής της πόλης έχουμε την ευκαιρία στις 8 Οκτώβρη να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στη νεοφιλελεύθερη πολιτική του «πάμε και όπου βγει» και τους τοπικούς της εκπροσώπους και να κάνουμε την έκπληξη στέλνοντας τη Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμο και Περιφέρεια στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

 

Άρης Βασιλόπουλος

Ιδιωτικός Υπάλληλος,

Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας 2014-2019

 

*****

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Ιδού η πόλη του Γιάννη Βούρου

 

Ο Γιάννης Βούρος είναι φίλος και σύντροφος στο ΠΑΣΟΚ με τον μπαμπά της Άννας

 

Οι χαμένες ευκαιρίας της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας

 

Τσάμπα μάγκας και πάλι;

 

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του

 

Επιτέλους! Μια βραδυά Πολιτισμού και Φιλαναγνωσίας στην πόλη μας από τη Συμπαράταξη

 

Ούτε μια κολώνα δεν μπορούν να βάλουν σωστά;

 

Μια ωραία πεταλούδα...

 

Βούρος, εκτός τόπου και χρόνου...

 

Στο έλεος της ανικανότητας Βούρου- Ούτε ψωμί δεν δίνουν στους παιδικούς Σταθμούς- Επιστολή της Συμπαράταξης

 

Ξεχειλίζει η λαϊκή οργή για την εγκατάλειψη της πόλης

 

Γιατί χαίρεται ο Βούρος και χαμογελάει, πατέρα;

Γράψτε την άποψή σας

Πολίτης (03/10/2023 06:49)

Δεν μπορώ, δεν αντέχω άλλο τόση "αριστεροφροσυνη " , νισαφι πια, όλη εδώ μαζεύτηκε ;;;;
ΕΛΕΟΣ !!!

χωρίς άλλους; (03/10/2023 10:07)

ε οχι και χωρίς άλλους, αφού είναι στο ψηφοδέλτιο οι Μανωλεδάκης και Γαβριηλίδης, ενώ έχει κάνει δήλωση κριτικής στήριξης και ο Κατερίνης. Όχι με όλους, προφανώς, αφού υπάρχει και ο Τζέλης για όσους είχαν πάει τη ΔΠ πιο δεξιά.

Ναι (03/10/2023 23:01)

1.000.000 εδωσε στο τελος τηςθητειας για ανακατασκευη πλατειων κπρασινου ΣεΙΔΙΩΤΕΣ

Μασαμε κουτοχορτο (04/10/2023 08:37)

Που ειναι η "λαοπροβλητη" ομαδα του μεγαλου τιμονιερη?(της γενοβας?)
Μεγαλη η μοναξια της ανακοινωσης,βασιλοπουλου..
υποτιθεται ηταν ο λαοπροβλητος αγωνιστηςτης γενοβας
ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ....
Μην ξεχναμε:ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!
..εχει σε ολα και για ολα, ευθυνες!!!

Φιλαδέλφεια - Χαλκηδόνα (04/10/2023 09:44)

Τέτοια αλισβερίσι δημοτηκαριων που γίνεται στον Δήμο μας είναι πρωτοφανές !!
Ο ένας πηδάει στον άλλον συνδιασμό, αφού πρώτα ήταν μαζί ή μαλλιοτραβιοντουσαν , χωρίς αρχές, χωρίς πολιτικό ήθος, χωρίς φιλότιμο και παραμένουν ελάχιστοι να ονειρεύονται ότι θα τους προτιμήσουν οι πολίτες, μπας και βγάλουν την πόλη μας απ' την αδράνεια και την απαξίωση που την έχουν βουλιάξει.....
Τέλος μια ερώτηση προς όλους τους υποψηφίους άρχοντες : ΔΗΜΟΤΙΚΆ κ.λ.π ΤΕΛΗ θα πληρώνει η ΑΕΚ , όπως πληρώνουνουμε ΌΛΟΙ μας ;;; Σταράτα και καθαρές απαντήσεις !!!

Ανωνυμος (04/10/2023 16:08)

@09.44. Απάντηση στο ερώτημα!
Με Βούρο έτσι και αλλιώς δεν πληρώνει!
Με Γεωργαμλή δεν θα πληρώνει! Τι διάολο δίνει την στηρίξη; Χωρίς αντάλλαγμα; Ο τίγρης; Μην τρελλαθουμε!
Με Γατσουλη τον πρόεδρο του ποδηλατικού τμήματος της ΑΕΚ; Όχι βέβαια!
Με Τζελη μάλλον δεν θα πληρώνει! Όπως έχει πει και ο ίδιος έχει διάρκειας της ΑΕΚ και μπορει να οφεληθει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από την ΑΕΚ! Με ΛΑ.ΣΥ. θα μεσολαβήσει ο Αγγελιδης ώστε να μην πληρώνει! Με Γ. Τομπουλογλου δεν ξέρω διότι είναι η μόνοι που έχουν διαμαρτυρηθεί μέχρι στιγμής επειδή η ΑΕΚ δεν πληρώνει!

Karma is a bitch (04/10/2023 16:54)

Καλά έκανε!
Σιγά μην στήριζε τον καπελαδουρα, την πετρελαιού, την απο-συντονίστρια, τον δημαριτη από την Πρέβεζα και το παρεάκι τους που τον υπονομευαν στηρίζοντας επί τρια χρόνια το Βουρο.
Πολύ καλά έκανε!

Οι υπεύθυνοι.... (04/10/2023 18:24)

.....της διάλυσης της Δύναμης Πολιτών είναι όσοι πολέμησαν τον Βασιλόπουλο και την παράταξη του τα 8 χρόνια ύπαρξης της! Και αυτοί είναι οι όψιμοι Συριζαιοι που πολιτευθηκαν με τους δεξιούς Αδαμόπουλο και Αραπογλου , πετρελαιού και καπελαδουρας! Στο τέλος έφτιαξαν και φραξιονιστικη παράταξη με επικεφαλή έναν άγνωστο πρώην πασοκο μη εκμεταλλευόμενοι για το καλό των πολιτών την ύπαρξη συριζαιου δημοτικού συμβούλου μέσα στην Δ.Π.
Όταν πολιτεύεσαι για τον εαυτόν σου μην περιμένεις στήριξη! Βολεψου με το κόμμα Κασσελακη και με την πολιτική λεζα του "αριστερού" με δεξιότατες απόψεις που θα σε κυνηγάει εσαεί!

Απόλαυση (04/10/2023 20:46)

Κλαίγεται τώρα στο φεισμπουκ η διπρόσωπη συντονίστρια. Σκέτη απόλαυση.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.12 Και οι κρίνοντες, κρίνονται αγαπητέ......

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Κριτική να κάνουμε; Μας θέτε ή δεν μας θέτε; Δυστυχώς η κριτική δεν καλουπώνεται. Υπάρχει η καλόπιστη, η κακόπιστη. Η προκατειλημμένη, η όψι...

Ευρωεκλογές χωρίς κανένα νικητή και με όλους να μετρούν απώλειες
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Να μου επιτρέψετε να κάνω μία δική μου ερμηνεία σχετικά με τα αποτελέσματα .Νικητής θεωρείται αυτός που βγαίνει πρώτος . Άρα νικητής βγήκε η...

Κλαίει όλη η Ευρώπη – Για λίγο δεν εξελέγη ο Γιάννης Βούρος στην Ευρωβουλή
Xρήστης: αλλο παλαιμαχος αλλο πρωην κλωτσοποιος.
η αληθεια ειναι οτι εκλεγονται μονο οσοι βγαινουν οσο πιο συχνα στο γυαλι. Αυτη ειναι η νοοτροπια του ψηφοφορου. ...

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Καμία σχέση......

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Όμως παρηγε εξελίξεις και στα διοικητικά ΠΑΕ. Να τα λέμε κι αυτά. ...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Fermander (10/06/2024 08:29) Αργείς, αλλά μαθαίνεις. Εσύ θα πας μπροστά. Σαχλαμάρες λες. Θα έρχονται όλοι με το τρένο και με το τρόλλεϋ......

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Fermander
Μ ενόχλησε η χρήση των σχολείων ως χώρους στάθμευσης και δε θα το κρύψω. Αλλά καταλαβαίνω την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν για κάτι τέτοιο. Βέβ...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Και κάπου εδώ τελειώνει η "αντιπαράθεση" για το γήπεδο, άλλωστε είναι άσχετο θέμα με εκείνο της ανάρτησης- πάψτε να κάνετε τους μαϊντανούς.....

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: @(05/06/2024 12:58)
Ναι ακριβώς αυτό έγινε. Οι οπαδοί του χοντρού προσπαθουσαν να εμποδίσουν την κατασκευή του γηπέδου εκεί που βρισκόταν πάντα. Με πρώτο τον Βα...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (05/06/2024 15:40) @ @12.58 Ο Νίκος είναι φίλος και συνάδελφος Κανείς δεν είναι τέλειος. Και δεν μπορώ να σας πω ποιο...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@20.00 Δεν εκπροσωπώ κανέναν, γράφω ό,τι πιστεύω. @12.58 Ο Νίκος είναι φίλος και συνάδελφος @13.06 Άμποτε......

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: NF
Άντε ελπίζω να ξεβρωμισουν σιγά σιγά και τα Πανεπιστήμια από τους δήθεν ευαίσθητους για την παιδεία αριστερόφασίστες που τα έχουν μετατρέψει...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ
Το Κόμμα, βέβαια, έχει το θράσος να κατεβάζει τον -ολέ στο ευρωψηφοδέλτιο. Τον γνωστό δημοσιογράφο Αγγελίδη που για μέρες το κρίσιμο 2014 αν...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Γονέας
Ωραίο το άρθρο σας...μέχρι τη στιγμή που αποφασίσατε να το καταστρέψετε μόνος σας...και να εκθέσετε και την παράταξη που εκπροσωπείτε..." αφ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©