Δευτέρα 25.09.2023,  

Μια οφειλόμενη απάντηση...

Δημοσιεύτηκε στις 10/08/2023 στην κατηγορία Σχόλια  |  15 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Μετά από κάμποσο καιρό, είναι αλήθεια, ο Παντελής Παντελόγλου αποφάσισε να ασχοληθεί και πάλι με την ταπεινότητά μου. Οφείλω πρωτίστως στους αναγνώστες μου μια σειρά από απαντήσεις σε όσα εκείνος έγραψε, για να μην πέφτει κάτω τίποτα.

 

Ξεκινώ με τα επουσιώδη: Πράγματι η «μουσική» που ακούγονταν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί δεν ήταν του Leonard Kohen, ούτε θα μπορούσε να είναι.

 

Έκανα λάθος, το αναγνωρίζω κι ευχαριστώ τον Παντελή Παντελόγλου για την επισήμανση.

 

Παρεμπιπτόντως, όποιος/α θέλει να ενημερωθεί για αυτό το μακάβριο θέμα, μπορεί να αναζητήσει το βιβλίο της Ούλρικε Μίγκνταλ με τίτλο «Και η μουσική έπαιζε».

 

Αλλά αυτή η αναφορά μου, ήταν παρεμπίπτουσα σε ένα κείμενο με άλλο θέμα.

 

Ο Παντελής Παντελόγλου αναδεικνύει το δικό μου λάθος, θέλοντας να κρύψει πίσω από αυτό τις δικές του θέσεις.

 

Ας τις φέρουμε, όμως, στο προσκήνιο, για να δούμε τι πρεσβεύει ένας συμπολίτης μας που φιλοδοξεί να επηρεάσει την πόλη με τα κείμενά του.

 

Γράφει, μεταξύ άλλων σχετικά με τις αναφορές μου στον Γιάννη Βούρο: «σε μια πόλη που ο δήμαρχος αποφασίστηκε να καταστεί και επισήμως μαριονέτα (μάλιστα με αποφάσεις κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και με συριζαίο δήμαρχο), είναι κομματάκι γελοίο να λες ότι φταίει για τα πάντα η μαριονέτα κι όχι αυτοί που λαμβάνουν τις ουσιώδεις αποφάσεις, τους οποίους και, δημοσιογραφικώς, αφήνεις πάντοτε στο απυρόβλητο…».

 

Και ο Π. Παντελόγλου καταλήγει στο κείμενό του που με αφορά: «Αλλά αν έχουμε τους δημοσιογράφους που μας αξίζουν και την αντιπολίτευση που μας αξίζει, στο τέλος για να δούμε τι θα δούμε τον Οκτώβριο».

 

Κάπως πρέπει να μας τα εξηγήσει ο κ. Παντελόγλου και είναι σαφές -χρόνια τώρα γνωριζόμαστε- ότι δυσκολεύεται.

 

Τι θα πει ακριβώς: «σε μια πόλη που ο δήμαρχος αποφασίστηκε να καταστεί επισήμως μαριονέτα»;

 

Ποιος το αποφάσισε;

 

Γιατί φοβάται να πει ονόματα ο μέγας επαναστάτης της φακής, κ. Παντελόγλου;

 

Στη φράση αυτή εμπεριέχεται ΟΛΗ η αντιδημοκρατική νοοτροπία του συμπολίτη μας: Δεν τον ενδιαφέρει ότι ο Βούρος ψηφίστηκε από τον κόσμο της πόλης.

 

Δεν του λέει τίποτα η λαϊκή εντολή που έλαβε ο δήμαρχος και ο κάθε δήμαρχος κάθε πόλης.

 

Πετάει μια πομφόλυγα «αποφασίστηκε», να είναι ο Βούρος μαριονέτα, χωρίς να αναφέρεται, ούτε βέβαια να λαμβάνει υπόψη του, τη λαϊκή ψήφο.

 

Και για το ποιος «αποφάσισε», ούτε λέξη, βέβαια.

 

Μύρισε μέντες όλη η πόλη…

 

Δεν πειράζει.

 

Θα πούμε εμείς αυτά που φοβάται να πει ο κ. Παντελόγλου.

 

Τον Δημήτρη Μελισσανίδη, εννοεί, και την προτροπή του τελευταίου προς τον Γιάννη Βούρο το 2019 να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος.

 

Κι αξιώνει ο κ. Παντελόγλου να αφήσουμε στην άκρη τον Γιάννη Βούρο, να παραβλέψουμε τη λαϊκή ψήφο η οποία του έδωσε νομιμοποίηση να συνεχίζει την παρακμιακή πορεία της πόλης, και να στραφούμε εναντίον του Δημήτρη Μελισσανίδη.

 

Με ποια κατηγορία;

 

Με τη φοβερή και τρομερή κατηγορία ότι παρακίνησε τον Βούρο να είναι υποψήφιος δήμαρχος και ότι τον στήριξε (διότι και τα δυο συνέβησαν, ας μη γελιόμαστε).

 

Γιατί τα λέει αυτά ο Παντελής Παντελόγλου; Διότι στην πρωτόλεια και από δεκαετίες ξεπερασμένη ιδεολογική αντίληψη του, οι επιχειρηματίες είναι de facto καρχαρίες, απάνθρωποι, πίνουν το αίμα του λαού, χωρίς αισθήματα, σκληροί κι απρόσιτοι, αποφασίζουν πίσω από κλειστές πόρτες και όλοι οι άλλοι, σαν άβουλα όντα («μαριονέτες» που λέει κι ο Παντελόγλου) κάνουμε ό,τι θέλουν αυτοί.

 

Η αντίληψη της «μάζας» που «άβουλα» ακολουθεί τα «αφεντικά», όμως, είναι ο κοινός τόπος όλων των εχθρών της Δημοκρατίας.

 

Ναζί, φασίστες, αναρχικοί, κομμουνιστές, φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι, ακροδεξιοί, απάνθρωποι δικτάτορες τριτοκοσμικών χωρών, όλοι αυτοί μπορεί ανάμεσά τους να έχουν μικρές ή μεγάλες διαφορές, έχουν όμως ένα κοινό σημείο: Αρνούνται τη Δημοκρατία, δηλαδή το δικαίωμα του ΚΑΘΕ πολίτη να αυτοπροσδιορίζεται και να επιλέγει ελεύθερα τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τους θεσμούς σε μια ανοικτή κοινωνία.

 

Έτσι γεννήθηκαν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα γκουλάγκ, τα στρατόπεδα οργανώσεων όπως η Αλ Κάιντα, έτσι ολόκληρες κοινωνίες μεταμορφώθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, έτσι επιβλήθηκε η μπούργκα και το χιντζάμπ, που βέβαια δεν είναι αποτέλεσμα ελεύθερης βούλησης κι επιλογής.

 

Δείτε τι γίνεται ακόμα και σήμερα στην Υεμένη, δείτε τι γίνεται στην Αϊτή και σε πολλά άλλα σημεία του πλανήτη.

 

Έτσι, λοιπόν. Τόπε το «αφεντικό», όλοι οι άλλοι είμαστε «μαριονέτες» γιατί έτσι «αποφασίστηκε», και συνεπώς τα βέλη πρέπει να στρέφονται κατά του «αφεντικού» κι όχι προς τις «μαριονέτες», μας λέει ο Παντελής Παντελόγλου.

 

Ας ενημερώσει κάποιος τον συμπαθή συμπολίτη μας ότι η Δημοκρατία είναι πλέον το πολίτευμα που έχει επικρατήσει πλήρως στον ανεπτυγμένο κόσμο, όπου τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα κι όπου υπάρχει ελευθερία σκέψης και πράξης.

 

Κι αν σκοταδιστές αφαιρέσουν τη ζωή έστω κι ενός ατόμου, όπως έγινε τη Δευτέρα, η κοινωνία συγκλονίζεται, τα μέσα ενημέρωσης εξεγείρονται, ο ελεύθερος δημόσιος διάλογος διαμορφώνει συνειδήσεις ελεύθερων ανθρώπων, η κοινωνία απαιτεί από τους αρμόδιους να βρουν τους υπαίτιους, και στο τέλος της ημέρας (δηλ στις εκλογές) κρίνει θετικά ή αρνητικά.

 

Ας του πει κάποιος ότι υπήρξε κάποτε κι ένας τύπος, ονόματι Βολταίρος, που είχε πεί «διαφωνώ με κάθε λέξη σου, αλλά θα υπερασπίζομαι ακόμα και με τη ζωή μου το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».

 

Ας του πει ότι η Δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα και στις μέρες μας ολόκληρη η ανεπτυγμένη υφήλιος ακουμπά πάνω στην πολιτισμική παράδοση του κλασσικού Ελληνισμού, λυδία λίθος του οποίου υπήρξε η Αθηναϊκή Δημοκρατία.

 

Αντίθετα, στις κοινωνίες που οραματίζονται όλοι οι εχθροί της Δημοκρατίας, ανάμεσά τους κι οι ανά τον κόσμο ανάρχες, η ανελευθερία, η περιφρόνηση του κάθε ατόμου ως μοναδικής και ξεχωριστής ύπαρξης, η αποθέωση της μάζας έχει ως συνέπεια, ανάμεσα στα άλλα, και η απώλεια της ανθρώπινης ζωής να είναι κάτι σαν ρουτίνα, καθημερινότητα, μπορεί και πράξη «δικαιοσύνης» για κάποιους.

 

Δείτε με ποια κριτήρια αφαιρεί ανθρώπινες ζωές ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν (και μιλάμε για όσα φτάνουμε να μαθαίνουμε εμείς, χωρίς να συνυπολογίζουμε όσα δεν φτάνουν ποτέ έξω από αυτές τις κοινωνίες).

 

Ας βρεθεί κάποιος, λοιπόν, να εξηγήσει στον Παντελή Παντελόγλου ότι ο Γιάννης Βούρος ΔΕΝ είναι μαριονέτα από την ώρα που τον ψήφισαν οι πολίτες και ότι στη Δημοκρατία (τόσο απεχθές πολίτευμα για τους ανά τον κόσμο ανάρχες) αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αγωνίζεσαι να πείσεις τους πολίτες ότι έκαναν λάθος όταν ψήφισαν τον Γιάννη Βούρο για δήμαρχο.

 

Άρα, να μην τον ξαναψηφίσουν.

 

Επίσης, ας του πει κάποιος ότι οι κοινωνίες του τρόμου, όπου δεν υπάρχουν θεσμοί οι οποίοι να προστατεύουν την κοινωνική συνοχή, όπου δεν υπάρχουν θεσμοθετημένα κράτη, είναι η αποτύπωση της ζούγκλας, η μετατροπή του ανθρώπου σε θηρίο, η κυριαρχία του «θα σε σφάξω για να μη με σφάξεις».

 

Κι αυτά τα «κοινοτικά» και της ουδέποτε εφαρμοσμένης «αυτοοργάνωσης» με τα οποία αφελώς οι ανά τον κόσμο ανάρχες νομίζουν ότι θα ξεγελάσουν αμύητους στις κτηνωδίες της ζούγκλας, γίνονται πιστευτά μόνο από κολλημένους κι από μικρά και άωρα παιδιά.

 

Και τέλος: Αυτοί που αρνούνται την κοινωνία, αυτοί που ασφυκτιούν από τον αέρα της ελευθερίας, είναι οι μόνοι ακατάλληλοι να κρίνουν και ποιους πολιτικούς έχουμε, και ποιους δημοσιογράφους.

 

Γιατί στις δημοκρατικές κοινωνίες, τι κρίμα, κ. Παντελόγλου μου, αποφασίζουν οι πολλοί, κι όχι οι δήθεν «επαΐοντες». Οι πολλοί είναι αυτοί που ορίζουν την πορεία μιας κοινωνίας, κι αυτοί δεν είναι «μαριονέτες» όπως τους θέλουν οι ανά τον κόσμο ανάρχες.

 

Πείτε τα, κάποιος ή κάποια, αν και είμαι βέβαιος ότι αδυνατεί να τα αντιληφθεί.-  

 

*****

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Ιδού η πόλη του Γιάννη Βούρου

 

Τσάμπα μάγκας και πάλι;

 

Τέλος εποχής! Δεν κατεβαίνει στις εκλογές η Δύναμη Πολιτών

 

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του

 

Επιτέλους! Μια βραδυά Πολιτισμού και Φιλαναγνωσίας στην πόλη μας από τη Συμπαράταξη

 

Ούτε μια κολώνα δεν μπορούν να βάλουν σωστά;

 

Μια ωραία πεταλούδα...

 

Βούρος, εκτός τόπου και χρόνου...

 

Κύριε Πατούλη, ξυπνήστε επιτέλους! Φιλαδέλφεια και Χαλκηδόνα ΔΕΝ είναι μόνο το γήπεδο της ΑΕΚ

 

Διάλογο με τους πολίτες ξεκινά ο Στέφανος Γατσούλης

 

Στο έλεος της ανικανότητας Βούρου- Ούτε ψωμί δεν δίνουν στους παιδικούς Σταθμούς- Επιστολή της Συμπαράταξης

 

Ξεχειλίζει η λαϊκή οργή για την εγκατάλειψη της πόλης

 

Αυτοί είναι οι πρώτοι 22 υποψήφιοι του Λύσσανδρου Γεωργαμλή

 

Χάρης Τομπούλογλου- Γιώργος Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη Παπαϊωάννου- Ούτε λέξη από τον Βούρο!

 

Γιατί χαίρεται ο Βούρος και χαμογελάει, πατέρα;

Γράψτε την άποψή σας

Ανωνυμος* (11/08/2023 11:13)

Όσο μεγαλύτερο είναι το κείμενο τόσο μεγαλύτερες οι πάντες σας κ. Σεϊτανίδη!
Θα αφήσω απέξω από το κείμενό μου τον πολιτικό αχταμα περί γκουλάγκ Αλ Καιντα και μπουργκας από έναν αποδεδειγμένα πολιτικα ανιστορητο δημοσιογραφοκαι θα αναφερθώ στο περί μαριονέτας!
Και μόνο ότι ο Μελισσανίδης ΑΝΕΘΕΣΕ στον κ Γρεντζελια το "τρέξιμο" που πρότζεκτ του γηπέδου και η αναφορά από τον δήμαρχο "φέρτε μου ότι θέλετε να υπογράψω" αυτόματα τον καθιστά μαριονέτα επιχειρηματικών συμφερόντων!
Εξάλλου αυτό το γεγονός στιγματίστηκε επανειλημμένα από από εσάς κύριε!!! Ας αφήσουμε λοιπόν τις "δημοκρατικές" διαδικασιες και ας επικεντρωθούμε και λίγο σε επιθέσεις και τραυματισμούς κάποιων διαφωνούντων με τα σχέδια του κ. Μελισσανίδη από τον ιδιωτικό του "προοδευτικό" στρατό!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (11/08/2023 12:38)

Καλώς τον Σταλίνα αστερίσκο. Πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω. Και σε περίμενα. Αν δεν αντιδράσουν τα παιδιά του πατερούλη στα κείμενά μου, ποιος θα αντιδράσει. Διακοπές πήγες; Έλεγα καμιά φορά να ταξιδέψεις ως την Πολωνία, να πεταχτείς στο δάσος του Κατύν, να δεις τα χαΐρια των ομοϊδεατών σου, παρέα με τους ναζί...

Αλλά μάλλον θα πας θάλασσα, φέτος...

Καλά μπάνια...

ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ (11/08/2023 13:18)

υποστηρίζετε την ΑΕ; μεγάλη κατρακύλα. ή μήπως φοβάστε; έχει μείνει κανείς σε αυτήν την πόλη που δεν τους γλύφει; μεγάλη απογοήτευση.

Ανωνυμος* (11/08/2023 13:30)

Χρυσαυγιτικος αντικομμουνισμός από ανιστορητο δημοσιογράφο!
Κάποιος εκνευρίστηκε και βρίζει και αυτός δεν είμαι εγώ!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (11/08/2023 19:41)

@13.18
Κατρακύλα είναι να είσαι εν έτσι 2023 στην εποχή του Στάλιν. Περαστικά, αν και δεν το βλέπω…

@13.30
Όταν έγραφες τη δεύτερη γραμμή, είχες «ξεχάσει» τι έγραψες στην πρώτη. Παρεούλα κατακρεουργήσατε αθώους ανθρώπους στο Κατύν. Εσείς και τα φιλαράκια σας…

Ανωνυμος* (11/08/2023 23:05)

@19.41
Θα ήθελες μετά το άνοιγμα του βόθρου σου να σου πετάξω αρώματα;

ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ (12/08/2023 00:27)

τρικυμία εν κρανιω... τι σχέση έχει ο Στάλιν (που είστε και σίγουρος ότι είμαι φαν) με τους επιχειρηματίες; βλέπω τρομερή έλλειψη ενσυναισθησης και αποχή από την πραγματικότητα. η πλειοψηφία του πλανήτη υποφέρει για τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών, σε άλλο πλανήτη ζείτε;

στην κλίμακα της μικρής πολύπαθης πόλης μας, δε θεωρείτε ότι οι επιχειρηματίες έχουν κάνει ζημιά στην καθημερινότητά μας, και πλέον τεράστια κιολας; οι επιχειρηματίες είναι στην συντριπτική πλειοψηφία τους κακοί εργοδότες, μεγάλοι φοροφυγάδες, περιβαλλοντικα ανεύθυνοι, και γενικά, λαμόγια, και της Φιλαδέλφειας είναι έτσι και χειρότεροι. από τις τρομοκρατικες πλέον επιθεσεις που δεχόμαστε, μέχρι τα πεζοδρόμια που τρώνε και δεν μπορούμε να περάσουμε, έφτασαν την ποιότητα ζωής μας στα τάρταρα. κάπου οπα λοιπόν με το ξεπλυμα της ΑΕ, δεν είμαστε όλοι χάπατα, ούτε κάνουμε όλοι πλάτες σε μαφιόζους.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (12/08/2023 18:54)

@23.05
Πονάει η αλήθεια, Σταλινούλη μου, αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ρημάδα η ζωή. Συνεταιράκια ο Αδόλφος Χίτλερ με τον Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι, μακέλεψαν την Πολωνία, ο Στάλιν -μετά τους βλάκες Τσάμπερλαιν και Νταλαντιέ- έδωσε περαιτέρω ζωτικό χώρο στον Χίτλερ κι έτσι έγινε ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για τις τεράστιες απώλειες ανθρώπινων ζωών των Ρώσων υπηκόων. Κι αν δεν σου αρέσει η Αλήθεια, πες μου να σου στείλω ξυδάκι να ξεθυμάνεις...

Αλλά ας είμαστε και χρήσιμοι, εκτός από το να πλακωνόμαστε. Για όσους θέλουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να αντιληφθούν τα λάθη της Δύσης ΚΑΙ της ΕΣΣΔ στην γιγάντωση του Χίτλερ, τα απομνημονεύματα του Ουίνστον Τσόρτσιλ δίνουν μια αναλυτική και πολύ ανάγλυφη εικόνα.

@00.27
Όλα αυτά ή μπορείτε να τα αποδείξετε, ή τα έχετε μέσα στο κεφάλι σας. Είστε ο ορισμός της ιδεοληψίας.

Ανωνυμος* (12/08/2023 20:30)

Καταρχάς μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν οι ιστορικές αναφορές που χρησιμοποιείς μόνο εσύ και η ακροδεξια !
Επειδή όλοι πλέον μπορούν να ενημερωθούν για την ιστορία δεν θα ασχοληθώ! Εξάλλου στην Φιλαδέλφεια έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του!
Για την ουσία της ανάρτησης που αφορά το κείμενο Παντελογλου και τον ρόλο της μαριονέτας κάνεις τον Κινέζο πετώντας την μπάλα στην εξέδρα!
Διότι.......Αυτός είσαι.....που λέει και κάποιος γνωστός μου!

ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ (13/08/2023 12:30)

καλά κρασιά κύριε μου. να αποδείξω ότι δεν πετάει ο ελέφαντας δεν παίζει. καθίστε στο συννεφάκι σας, απλά διαλέξτε σε ποιό συννεφάκι θέλετε να κάτσετε γιατί δε γίνεται να βρίζετε το Βούρο αλλά να γλείφετε την ΑΕΚ. byeeee

Διαμαντής Σεϊτανίδης (13/08/2023 15:58)

&20.30
Γέλιο, ε; Μόνο εσύ κι οι όμοιοί σου γελάτε με μαζικές δολοφονίες. Γιατί το πρόβλημα σας δεν είναι πόσοι έχασαν τη ζωή τους (πάντα πάνω από το πρόσωπο είχατε κι έχετε τη μάζα) αλλά ποιοι ήταν οι δολοφόνοι. Αν ήταν «καλοί» οι δολοφόνοι, όπως στο Κατύν, καλώς έγιναν μωρέ οι δολοφονίες, χου κέαρς, εσύ κι οι όμοιοί σου γελάτε. Αν για σας οι δολοφόνοι ήταν από τους «κακούς» τότε ξεσηκώνατε το σύμπαν. Γι αυτό οι λαοί που καταδυναστεύατε, εξεγέρθηκαν και με γνήσιες λαϊκεπς επαναστάσεις σας έστειλαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Χτυπήσου κι άλλο, τώρα…

@12.30
Άλλα άντε άλλων λέτε

Ανωνυμος* (13/08/2023 17:52)

Εξακολουθείς το γλείψιμο στον επιχειρηματία που είναι ο δήμαρχος σου και χτυπάς το σαμάρι!
Δεν τολμάς να πλησιάσεις καν την συζήτηση σε αυτό που πολύ σωστά σου ανάφερε ο Παντελογλου!
Λογικό!
Ο παπατζης μόνο με παπαντζες μπορεί να απαντήσει!

Τι λες τώρα!!! (13/08/2023 22:34)

Η σφαγή στο Κάτιν είναι αμφιλεγόμενη!
Η δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων αμάχων σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι από τους "δημοκράτες" μέντορες σου είναι αναμφισβήτητο γεγονός! Και από τότε συνεχίζουν να μοιράζουν την"δημοκρατία" τους στα πέρατα του κόσμου μετρώντας εκατομμύρια νεκρών!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (16/08/2023 11:08)

@17.52
Σε πνίγει ο καθαρός αέρας της Δημοκρατίας. Σου δημιουργεί, όπως σε κάθε φασίστα οποιουδήποτε χρώματος, συνθήκες ασφυξίας. Ντρέπεσαι που οι ομοϊδεάτες σου τακίμιασαν με τον Χίτλερ και ντρέπεσαι επίσης να το παραδεχθείς. Και βέβαια δεν απαντάς -γιατί δεν μπορείς, ασφυκτιάς- στο προφανές ερώτημα; Γιατί οι λαοί που δοκίμασαν τον κομμουνισμό τον αποτίναξαν με αυθεντικές λαϊκές επαναστάσεις και δεν θέλουν να ακούν τίποτα γι αυτόν, γκρεμίζουν δε όλα όσα τον θυμίζουν. Από ποια μεριά έπεσε το τείχος του αίσχους που κτίσατε στο Βερολίνο, Σταλίνα; Από ποια μεριά;

@22.34
Τα παραμύθια με τα οποία σας ταΐζουν κουτόχορτο στην ΚΟΒα, κράτα τα στο σπίτι σου. Όχι εδώ. Έχετε πλέον περάσει στην ιστορία. Στην πολιτική δεν υφίστασθε, παγκοσμίως. Κι εδώ έχετε υπογράψει φαρδιά πλατιά την υποταγή σας στους κανόνες της Δημοκρατίας. Η περίφημη δικτατορία του προλεταριάτου προδόθηκε πρώτα από όλα από εσάς τους ίδιους. Φολκλόρ έχετε γίνει. Κάνουμε χάζι...

Δεξιος (16/08/2023 20:08)

Βρομιάρηδες και καμουφλαρισμένοι Σταλινοφασίστες μακριά από την περιοχή μας! Διαμαντή απέκλεισε αυτά τα κατακάθια από τα σχόλια! ΑΕΚΑΡΑ μια ζωή!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Αυτό είναι το πρόγραμμα της Συμπαράταξης

Έμαθε κατά πού πέφτει κι η πλατεία Χρυσαλλίδος ο τουρίστας δήμαρχος

Ο μεγαλύτερος εχθρός της διοίκησης Βούρου είναι ο ίδιος της ο εαυτός και όχι οι υπάλληλοι

Στο πλευρό των εργαζομένων του δήμου η Συμπαράταξη

Red Alert στον Δήμο επί Βούρου: Χρωστάει 300.000 ευρώ στους εργαζομένους!

Γι' αυτό τι λέτε, κύριε Λέκκα;

Γέμισε ο πεζόδρομος της Μυριοφύτου στα εγκαίνια του Γατσούλη

Τετάρτη τα εγκαίνια του Γεωργαμλή, Πέμπτη του Τζέλη

Αυτό είναι το πρόγραμμα επισκέψεων του Γιάννη Τομπούλογλου

Οι δουλευταράδες νέοι του Γιάννη Βούρου

Πολύς κόσμος στα εγκαίνια της Συμπαράταξης

Το αντιπλημμυρικό - φάντασμα της οδού Σκρα, στην τηλεόραση του OPEN

Η Νέα Χαλκηδόνα βουλιάζει στην παρακμή

Ευτυχώς που έδρασαν οι γονείς στο 1ο δημοτικό Νέας Χαλκηδόνας!

Η Θεσσαλία «φωνάζει» στη Φιλαδέλφεια: Κάντε ΤΩΡΑ το αντιπλημμυρικό στη Σκρα

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: προβοκάτορας
@Ανωνυμος 24/09/2023 17:44 τον ξετρυπώσες τον εξυπνακια, μολις το παραδέχτηκε ότι γράφεις τα ίδια εδώ και χρόνια χαχαχαχαχα εν τω μεταξύ α...

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: @προβοκάτορας (24/09/2023 16:42)
Πω πω τι λες ρε παιδί μου συγκινηθήκαμε. Θα παρακαλέσω τον νέο δήμαρχο να μεταφέρει τον σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων απέναντι από το σπί...

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: @προβοκάτορας (24/09/2023 16:42)
Χαχαχα βρε κακομοίρηδες όταν ήρθατε στην πόλη μας δεν γνωρίζατε τίποτα για το γήπεδο ε; Νομίζατε ότι πρόκειται για το Μέγαρο Μουσικής; Αλλά ...

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: @Ανωνυμος (24/09/2023 17:44)
Την ίδια βλακεία γράφεις εδώ και χρόνια. Από τότε που το γήπεδο δεν είχε ξεκινήσει να χτίζεται. Έτσι είναι. Ο καθένας γράφει ανάλογα με αυτό...

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Πρός ANΩΝΥΜΟ : Φίλε μου χαίρομαι που πήρες θέση .Κάποιος άλλος παιδιά θα μας πεί ? Μήπως είναι ακαταλαβίστικο το ερώτημα ?Εάν ναι να μου το ...

Αυτό είναι το πρόγραμμα της Συμπαράταξης
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα .175 δράσεις σε 5 χρόνια σημαίνει 35 τον χρόνο . Ομολογουμένως πολύ θαρραλέο και αισιόδοξο . Ίσως το περισσότερο ε...

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Ανωνυμος
@8.57 & 10.01 Κωσταςtassosgeorge! Έχεις κάνει πρόοδο! Θέλεις μόνο μία ώρα ξεκούραση μετά το πρώτο σχόλιο για γράψεις και δεύτερο! Κάποτε ήθε...

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: προβοκάτορας
αχ μωρε τα αουγκανάκια πονάνε. ήρθαν οι χθεσινοι να μας πουν για την πόλη που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε εμεις, οι γονείς μας και οι παππούδ...

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Ντίνος
Προβοκάτορα πόσο, μα πόσο κομπλεξικός είσαι;; Προχθές με την Brighton δε θα κοιμήθηκες από τον καημό σου σκουπίδι… περαστικά και θυμήσου η ...

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: @ (21/09/2023 20:29)
Το ξέρουμε ότι πονάει πολύ κάποιους που η ΑΕΚ και το γήπεδο της άλλαξαν την ιστορία της Ν.Φ. και έφεραν απρόσμενη ανάπτυξη ιδιαίτερα σήμερα ...

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: @προβοκάτορας
Μην ανησυχείς γαυροτρολ και γνωρίζει πολύ καλά ο κόσμος της Φιλαδέλφειας τι εικόνα είχε η περιοχή όταν κατασκευάστηκε το γήπεδο της ΑΕΚ πριν...

Red Alert στον Δήμο επί Βούρου: Χρωστάει 300.000 ευρώ στους εργαζομένους!
Xρήστης: Ανώνυμος
Δεν υπάρχει υποψήφιος δήμαρχος παλαίμαχος. Ο παππούλης με το ροζ είναι ο επικεφαλής....

Red Alert στον Δήμο επί Βούρου: Χρωστάει 300.000 ευρώ στους εργαζομένους!
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
Χρωστάει ο Βούρος γενικώς... Τώρα χρωστάει και στους εργαζόμενους... Αφού του το επιτρέπει ο νόμος, χρωστάει σε όσους φοράνε παπούτσια....

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: προβοκάτορας
@20/09/2023 18:27 ευτυχώς που ήρθε ο χτεσινός αεκολές να μας πει πότε χτίστηκε η Φιλαδέλφεια και πού. μείνε στο γηπεδάκι σου εσύ και άσε εμ...

Red Alert στον Δήμο επί Βούρου: Χρωστάει 300.000 ευρώ στους εργαζομένους!
Xρήστης: Μαριγουλα-Μαριγω.
Εβλεπα φωτογραφίες του Λύσανδρου και νόμισα ότι έστησε ομάδα παλαίμαχων ,τελικά τον παράτησε η ΑΕΚ τον ΒΟΥΡΟ... ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©