Σάββατο 01.04.2023,  

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του

Δημοσιεύτηκε στις 09/03/2023 στην κατηγορία Γνώμες  |  9 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Ίσως σας φανεί περίεργη η παρομοίωση, αλλά ισχύει! Η πολιτική είναι κάτι σαν το τάβλι. Αυτός που πρωτοπιάνει πούλια και ζάρια στα χέρια του, νομίζει ότι παίζει. Φέρνει πχ έξι-δυο, κουνάει δυο πούλια, μπορεί να κερδίσει και καμιά παρτίδα από σπόντα και νομίζει, ο καψερός, ότι έγινε ταβλαδόρος.

 

Όσο προχωρεί, όμως, στο παιχνίδι, όσο παίζει περισσότερο, όσο περνούν τα χρόνια κι αποκτά εμπειρία, καταλαβαίνει ότι μαζί με το ζάρι, κρίσιμο ρόλο παίζει η στρατηγική του παιχνιδιού. Πού θα «πνίξεις» τον αντίπαλο, πόσες πόρτες θα του βάλεις εμπόδιο, πόσα πούλια του θα πιάσεις και πού. Και κατά ένα μαγικό τρόπο, στους «μάστορες» του αθλήματος, έρχεται και καλό ζάρι. Ανεξήγητο…

 

Κάπως έτσι και στην πολιτική. Αν δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται, νομίζεις ότι κάνεις πολιτική. Μπορεί από σπόντα να βγεις και μια φορά βουλευτής- όχι όμως δεύτερη, μπορεί αν σε στηρίξουν για τους δικούς τους λόγους επιχειρηματίες πρώτου μεγέθους να βγεις και δήμαρχος σε πόλη που ούτε ξέρεις, ούτε σε ενδιαφέρει να μάθεις. Ποτέ όμως να επανεκλεγείς.

 

Και μετά από αυτά, ας περάσουμε στον Γιάννη Βούρο. Πανηγυρίζουν τα τσιράκια του για το ότι θα προχωρήσει το σκάνδαλο με τον οδοφωτισμό. Αμ δε! Πριν πάμε όμως σε αυτό, να δούμε πολιτικά (δηλ. κάτι ξένο, άγνωστο, ακατάληπτο για τον τουρίστα δήμαρχο) τι συμβαίνει στην πόλη.

 

Γιατί θα «πληρώσει» ο δήμαρχος στις εκλογές του Οκτωβρίου

 

Ο βίος και η πολιτεία του μακράν χειρότερου δημάρχου της πόλης, δηλαδή:

 

- η τυχαία εκλογή του χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόγραμμα,

 

- η πλήρης προσωπική του αναξιοπιστία κι ανικανότητα στη διαχείριση,

 

- ο πρωταγωνιστικός του ρόλος σε εκμαυλισμό και αποστασίες προθύμων να ξεπουλήσουν κάθε έννοια πολιτικής τιμής με αντάλλαγμα ένα κοκαλάκι τοπικής εξουσίας,

 

- η αδικαιολόγητη (αν και όχι ανεξήγητη…) επιμονή του να ξοδέψει 3.700.000€ για ένα έργο που γίνεται μια χαρά με 1.700.000€,

 

- η πλήρης εγκατάλειψη των υποδομών στην πόλη μας (το παράδειγμα του παρκέ στο «Απόστολος Κόντος» που οδήγησε σε αναβολή ενός αγώνα της ΦΕΑ, οι διαμαρτυρίες του αρχηγού της ομάδας για τις συνθήκες προπόνησης και το πανελλήνιο ρεζιλίκι με τις ανακοινώσεις της φιλοξενούμενης ομάδας είναι το τελευταίο μιας σειράς εξευτελιστικών ανεπαρκειών της διοίκησης Βούρου)

 

- ο οπαδικός του τρόπος, ο ψευτοτσαμπουκάς τύπου Πολάκη ("σας έχω", "όλοι σας και μόνος μου" και κάτι τέτοια πεζοδρομιακά…),

 

- η πλήρης αποστέρηση με δική του βούληση και της τελευταίας ρανίδας πολιτικής αξιοπρέπειας (όταν είπε στον Γρετζελιά μέσα στο δημοτικό συμβούλιο «φέρτε μου να υπογράψω ό,τι θέλετε»),

 

- οι ατελείωτες απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς του με χρήματα του δήμου, δηλαδή ΔΙΚΑ ΜΑΣ,

 

- οι αλλεπάλληλοι διορισμοί συγγενών όσων τον στηρίζουν

 

- η πλήρης εκκωφαντική ασχετοσύνη του για ο,τιδήποτε έχει σχέση με τη λειτουργία του δήμου,

 

- η παντελής αδιαφορία του για επαφή με το λαό της πόλης μας, τον οποίο έχει επανειλημμένως δημόσια προσβάλλει, π.χ. όταν αποκάλεσε τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα υποτιμητικά «Ζεφύρι»,

 

…και πολλά άλλα, έχουν οδηγήσει σε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην πόλη μας:

 

Έχουν οδηγήσει ΟΛΕΣ τις άλλες παρατάξεις της πόλης σε κοινές πρωτοβουλίες, κοινές δράσεις, κοινή προσπάθεια να απαλλαγεί η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα από το άγος Βούρου και των τσιρακιών του, αποστατών και μη.

 

Δείτε, για παράδειγμα, τι έγινε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο. ΟΛΗ η αντιπολίτευση (δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί, κομμουνιστές, συμπολίτες μας εκλεγμένοι που -καλώς ή κακώς- έχουν ανοίξει στο παρελθόν βαθιά χάσματα μεταξύ τους) για μια ακόμα φορά κράτησε κοινή στάση απέναντι στην υπό κατάρρευση διοίκηση Βούρου, δια της αποχής της από τη συνεδρίαση. Ολημερίς ίδρωναν τα πρωτοπαλλήκαρα του περαστικού από την πόλη μας δημάρχου, αν θα συγκεντρώσουν τον «μαγικό αριθμό 11» ώστε να διαπιστωθεί απαρτία και να διεξαχθεί το συμβούλιο.

 

Πρώτοι- πρώτοι που έφτασαν βέβαια ήταν οι τέσσερις αποστάτες που ξεπούλησαν την ψήφο των συμπολιτών μας (οι οποίοι τους έταξαν στην αντιπολίτευση) για ίδια οφέλη κι έγιναν ορντινάντσες του Βούρου, μη τυχόν και τους κακοχαρακτηρίσει ο πυγμαίος (της πολιτικής).

 

Βέβαια, έλειπαν εκτός ΟΛΗΣ της αντιπολίτευσης κι όσοι δεν άντεξαν την ανεπάρκεια Βούρου και διαχώρισαν τη θέση τους (Γεωργαμλής, Γραμμένος, Καραβίας).

 

Μια ξεχωριστή κατηγορία είναι, μόνη της, η Ανθή Παπακώστα, που δεν παρέστη, παρά μόνο στην έναρξη του συμβουλίου. Ήταν, έτσι, η 11η που θα συμπλήρωνε τον «μαγικό αριθμό» και θα επέτρεπε τη διεξαγωγή του. Πήρε το λόγο, εξέφρασε τη διαφωνία της με τη σύγκληση του οργάνου μια τέτοια μέρα και σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αποχώρησε. Έκανε, με αυτό τον τρόπο, ένα «δωράκι» στον Βούρο, δηλ του επέτρεψε να λειτουργήσει στοιχειωδώς τον δήμο (αφού ο «μυρωδιάς» της πολιτικής «κατάφερε» να βάλει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ) αλλά η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΑΕΚ δεν στήριξε καμία απόφαση του υπό κατάρρευση δημάρχου.

 

Άλλωστε η στάση της ΑΕΚ απέναντι στον Γιάννη Βούρο φάνηκε καθαρά από την ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα εγκαίνια της «ΑγιαΣοφιάς». Ούτε το όνομά του είπε, ούτε τίποτα…

 

Αυτό που προφανώς, λόγω πλήρους πολιτικής ανεπάρκειας, δεν καταλαβαίνει ο Γιάννης Βούρος, είναι ότι είναι, πλέον, τόσο πολύ μεγάλη η αντίθεση ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ απέναντι στην προκλητική του παρουσία στη διοίκηση του δήμου, είναι πλέον τόσο πολλές οι κοινές δράσεις και στάσεις ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (δεξιάς, κεντρώας, αριστερής) απέναντί του, που η στρατηγική όλων των υπολοίπων δυνάμεων είναι ότι κάθε υποψήφιος για τη θέση το Δημάρχου είναι σαφώς προτιμότερος του Βούρου.

 

Θα έχει και συνέχεια το θέμα του οδοφωτισμού

 

Άλλο παράδειγμα είναι το θέμα του οδοφωτισμού. Με πρωτοβουλία του Χάρη Τομπούλογλου έχουν κινηθεί οι νομικές διαδικασίες, ώστε για τη νομιμότητα της προκλητικής σύμβασης να αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Μάλιστα ως μάρτυρες έχουν κληθεί οι επικεφαλής των συνδυασμών ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

 

Ούτε αυτό το καταλαβαίνει ο «μυρωδιάς» της πολιτικής, ούτε ότι αυτή η εμπεδωμένη αίσθηση του συνόλου των δυνάμεων που αντιτίθενται στην καταστροφική για την πόλη διοίκησή του, θα εκφραστεί τη δεύτερη Κυριακή, εάν κι εφ όσον ο Βούρος και το συνονθύλευμα που του έμεινε πιστό, σπάσουν όλα τα ρεκόρ και μπουν στη δεύτερη Κυριακή.

 

Σαν τον άσχετο ταβλαδόρο, που επειδή στη ζωή του έφερε και δυο φορές «εξάρες» νομίζει ότι έμαθε τάβλι.

 

Ε, ρε έρμε Γκόρτσο, τι όνειρο νάβλεπες χθες το βράδι…

 

Γράψτε την άποψή σας

Ανώνυμοs (09/03/2023 16:22)

Μια τυχαία ζαριά (όχι σαν αυτή που έριξε κατά δήλωσή του ψηφίζοντας τα μνημονια) που του βγήκε, ήταν και το ανάχωμα Κων/νιδης. Αρκεί να θυμηθεί κανείς ότι τον προμοταρε ο αποτυχών να εκλεγεί μετεπειτα έμμισθος καρακαηδόνας. Την ίδια συνταγη έχουμε και τώρα. Κάποιος Τζέλης κάνει το σε πολλά εισαγωγικά "αριστερό" ανάχωμα κόβοντας ψηφους από τη ΔΠ και ο απών, από την εποχή Αδαμόπουλου και μετά, Γατσουλης ό, τι καταφέρει να κοψει από την συμπαράταξη.

Πάμε στοίχημα; (10/03/2023 01:36)

Τι περίεργο να χτυπάνε όλοι τον πρώτο...

Αν εκλεγεί ο Βούρος για δεύτερη θητεία δεσμεύεσαι να μας αδειάσεις τη γωνιά και να πας στην Αργολίδα, όπου σε έκοψαν από υποψήφιο και αναγκάστηκες να βρεθείς τσιράκι του αιώνιου εχθρού σου Κοντογιάννη και οχι μόνο, το μακρινό (όχι και τόσο) 2012;

Αν είσαι τόσο σίγουρος λοιπόν βγες και πες το τώρα. "Κύριοι αν επανεκλεγεί ο Βουρος εγώ θα αποσυρθώ και θα κλείσω το μαγαζακι μου!"

Διαμαντής Σεϊτανίδης (10/03/2023 10:29)

@01.36

Για να γράφεις σχόλια στις 2 παρά τη νύχτα, μάλλον δεν εργάζεσαι το πρωί. Πες μας λοιπόν πρώτα εσύ πόσες απευθείας αναθέσεις έχεις πάρει από τον Βούρο, πόσα χρήματα συνολικά είναι αυτές οι αναθέσεις και με ποια κριτήρια επελέγης.

CuSO4 (10/03/2023 10:41)

@10/03/2023 01:36

Άσχετο: Που μπορώ να βρω γαλαζόπετρα ; Θέλω να μονώσω την ταράτσα μου.
Τι ; Δεν είναι μονωτικό υλικό η γαλαζόπετρα ;

Στο καλό και να (μην) μας γράφετε (12/03/2023 12:48)

@Πάμε στοίχημα; (10/03/2023 01:36)

Μεγάλο ποσοστό (αντιστρόφως ανάλογο της προσφοράς του στη πόλη) θα πάρει ο εκλεκτός σου.
Λίγο η αεκοφροσύνη, λίγο τα ρουσφέτια μικρά και μεγάλα, λίγο κάτι απ' ευθείας αναθέσεις, λίγο οι μικροεξυπηρετήσεις, λίγο η αφομοίωση των αποστατών άλλων παρατάξεων, είτε ως δεύτερος (το πιθανότερο) είτε ως πρώτος θα μπει στη β' Κυριακή.

Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις όμως ότι στη β' Κυριακή θα έχει τους πάντες εναντίον του ;
Εκεί πραγματικά και θα τον γλεντήσουμε και θα τον αποχαιρετήσουμε όταν θα επιστρέφει στα βου-που.

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (14/03/2023 08:48)

Καλά όλα τα παραπάνω .Κάποιος από αυτούς που ΄΄πονάνε'' τον κο Δήμαρχο δεν μας λέει τι γίνεται με τα χρέη του προς το δημόσιο και όπου αλλού χρωστάει ( Κοντά στο 1000000 λένε ) ? Δηλαδή τον έχουν στο απυρόβλητο ?Ποιός τον έχει ? Μήπως αυτοί που τον στήριξαν το 2019 ?Έτσι αντιμετωπίζονται και οι απλοί πολίτες που χρωστάνε η υπάρχει πιο αυστηρή αντιμετώπισή για αυτούς ? Ιδιαίτερα όταν το όνομα τους είναι δημοσιευμένο στις επίσημες κρατικές αναρτήσεις για τους οφειλέτες του δημοσίου .Ποινικές κυρώσεις σε αυτούς δεν υπάρχουν ?.Εκτός εάν έχουν κάνει διακονισμό του χρέους των . Όσοι έχουν κάνει και όσοι τηρούν τον διακανονισμό που έχουν συμφωνήσει .Όσοι όμως δεν είναι συνεπείς τι κάνει ο Νομοθέτης???????

Καληνύχτα κ. Βούρο (21/03/2023 08:22)

@ 12/03/2023 12:48

Μην είσαι τόσο σίγουρος για το ότι θα μπει β' Κυριακή. Οι βουρίτσες και οι βουρίτσοι του facebook που γράφουν τη μια παπαριά μετά την άλλη γλύφοντάς τον πατόκορφα, είναι πολύ συγκεκριμένοι και όλοι αυτοί που περιέγραψες (ρουσφέτια, μικροεξυπηρετήσεις, απ' ευθείας αναθέσεις κλπ.) αλλά και η κατηγορία "μαμάδες υποψηφίων", όπως και κάτι ακροδεξιά νούμερα βγαλμένα από το '60. Τώρα μάλιστα που πλησιάζουν οι εκλογές λυσσάνε και βγάζουν αφρούς, βλέποντας ότι σύντομα θα τους κουνήσουμε το μαντήλι. Όλος αυτός ο αχταρμάς, είναι δεν είναι πενήντα άνθρωποι.

@ (21/03/2023 08:22) (22/03/2023 11:39)

Επειδη τολμας να λες για "πενήντα" μου πε ενα πουλακι οτι την επομενη ολομελεια της δπ σκεφτονται να τη κανουν σε κανενα μικρο καφενειο γιατι το ππιεδ ηταν τεραστιο και κρυο ενα σαββατο απογευμα. Τα υπολοιπα που λες για μαμαδες και ακροδεξιους μονο εσυ τα καταλαβαινεις. Πιο σιγουρος απο το Βουρο δεν υπαρχει.

Καληνύχτα κ. Βούρο (23/03/2023 08:35)

@ (22/03/2023 11:39)

Τώρα μάλιστα! Μου έκανες τη μούρη κρέας! Σου είπε κανείς ότι είμαι δπ ή ότι με νοιάζει πόσοι μαζεύονται στη δπ; Σε μπέρδεψε και σε πείραξε η αντιακροαδεξιά μου ρητορική και οι "μαμάδες υποψηφίων". Ακόμα κι εσύ, που δεν δείχνεις να 'χεις ιδιαίτερη νοημοσύνη, το κατάλαβες. Φαντάσου οι πολλοί που είναι πάνω από το μ.ο. στοιχειώδους νοημοσύνης.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Στην GRAPHICA EXPO 2023 συμμετείχε το 2ο ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας

Πώς έφτασε στο σημερινό του αδιέξοδο το Ισραήλ

Εκλογές στις 21 Μαΐου- Δείτε πώς τις ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης (video)

Τι αναζητούν στον χώρο εργασίας οι Millennials και η Generation Z;

Γατσούλης: Όχι σε αντιθεσμικές πρακτικές

Τι βλέπουν οι μεγάλοι στις ζωγραφιές των παιδιών – Πώς λειτουργεί η παιδική ζωγραφική

Πόσο θα κοστίζει το ηλεκτρικό ρεύμα τον Απρίλιο

Γιατί η διοίκηση Βούρου δεν φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο, σοβαρά θέματα της πόλης που εκκρεμούν;

Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα που θα εργαστούν την 25η Μαρτίου

Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη συνέντευξη Μητσοτάκη στον Στ. Θεοδωράκη (video)

Γιάννης Οικονόμου: Πρώτη στην Ευρώπη στην καινοτομία η Ελλάδα

Πόπη Τσαπανίδου: Πρωτόγνωρη επικοινωνιακή αναισθησία Μητσοτάκη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Άλλοι δήμοι (όχι εμείς επί Βούρου...) προσέχουν πραγματικά τις σχολικές τους υποδομές

Δεν κάνει πίσω ο Μακρόν...

Δημοφιλέστερα άρθρα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Ιδού η πόλη του Γιάννη Βούρου...

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του

Βούρος εκτός τόπου και χρόνου... (όπως πάντα)- video

Μια ωραία πεταλούδα...

Οι άξιοι Δήμαρχοι δημιουργούν στις πόλεις τους, οι άχρηστοι όχι...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου

Τομπούλογλου- Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη- Ούτε λέξη από την παράλυτη διοίκηση Βούρου

Σημασία έχει ποιοι ήλθαν, ή ποιος έφυγε;

Γεραπετρίτης: Έτσι θα ξαναλειτουργήσουν τα τρένα στην Ελλάδα

Μίμης Παπαϊωάννου

Σκεπασμένη με τη σημαία της ΑΕΚ η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου στην Αγία Τριάδα

Τους πρώτους υποψηφίους ανακοίνωσε η Σύγχρονη Πόλη

Γιατί η διοίκηση Βούρου δεν φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο, σοβαρά θέματα της πόλης που εκκρεμούν;

Σαββατιάτικη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: ανώνυμος
Υποψηφιότητα που ψαρεύει από την ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων με το Βούρο. Δύσκολο να μεταλλαχτεί σε κάτι διαφορετικό διεμβολίζοντας άλλους χώρου...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: M.T.
@ Ανώνυμος (29/03/2023 09:05) Τον Παπαμικρούλη δεν τον "έβγαλε" ο Μιχαλιός. Ο Παπαμικρούλης τον συμπεριέλαβε κάποτε στο ψηφοδέλτιό του και ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Ανώνυμος
Μόνο όποιος έχει τον Μιχάλη τον Κουτσάκη στο ψηφοδέλτιό του, αυτόν τον τιτάνα της αυτοδιοίκησης και του ΠΑΣΟΚ, θα πάρει το Δήμο. Χωρίς Κουτσ...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: @ Ντινος (28/03/2023 10:10)
Άκου οπαδέ. Ο λόγος που η ομάδα είναι διαχρονικά και σε βάθος χρόνου τριτοτέταρτη, είναι αυτή η μιζέρια που εκπέμπουν τοξικοί οπαδοί σαν εσ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Δεν πάει έτσι...
Ο Λύσανδρος μάς λέει ότι είχε αυταπάτες πως η διοίκηση Βούρου (για την οποία αγωνίστηκε, με την οποία εκλέχτηκε και πανηγύριζε τραγουδώντας ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος
@ Δ.Σ. 17:51. Η περίπτωση του τραχανοπλαγιά για τον οποίο αναρωτιέσαι σκωπτικά αν ψηφίζει είναι σταγόνα στον ωκεανό. Εδώ ένας ολόκληρος λαός...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: La Chandeleur
@13:41 Η πλάκα με εσένα είναι μεγαλύτερη γιατί έκανες γαργάρα την ουσία του σχολίου μου. ...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: @La Chandeleur
Η πλάκα είναι πως ενώ θες να το παίζεις και ΑΕΚτζης είσαι και ανιστόρητος. Δεκαετίες '60 και '70 μεσουράνησε ο αείμνηστος Παπαϊωάννου, το 79...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ντινος
@ Ανωνυμος (27/03/2023 20:31) Λάκη Πανηγύριζες στο Ρέντη την Τρίτη θέση! Δείχνει πόσο σε φοβίζει η ΑΕΚΑΡΑ και η Φιλαδέλφεια… ...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ανωνυμος
Μήτσο εγώ γιατί να πονέσω; Μήπως έφαγα τρία γκολ η δεν κέρδισα τον πρωτοπόρο μέσα στον ΟΠΑΠ;...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@17.18 Δηλαδή εσύ αυτό που περιμένεις από τον δημοσιογράφο είναι να κάνει καλό σκανάρισμα, σα να λέμε. Κι εσύ, τώρα, ψηφίζεις, έτσι; ...

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Xρήστης: ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ
Β. Αυτό που μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει δεν το ήξεραν τα «παιδιά» στην Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ; Επειδή αν ήξεραν τα «παιδιά» του ΣΥΡΙΖΑ...

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Xρήστης: ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ
@ανώνυμος (20/03/2023 09:38) Α. Η δίωξη του Πούτιν απ το ΔΠΔ αναφέρεται ότι ασκήθηκε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 17.03.2023, επομένως το «Μετά τις ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: @ Τζογαδόρος
ο Ανεμογιάννης δεν κατέθεσε στεφάνι σήμερις... Σε βλέπω να επιβεβαιώνεσαι....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ
@ 16:13 Καλά ρε Διαμαντή τόσο μεγάλη χαρά πήρες που κατεβαίνει για Δήμαρχος ο «τιτάνας»της πολιτικής, που έβαλες την ανακοίνωση στο πόδι; Τέ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©