Κυριακή 24.09.2023,  

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του

Δημοσιεύτηκε στις 09/03/2023 στην κατηγορία Γνώμες  |  12 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Ίσως σας φανεί περίεργη η παρομοίωση, αλλά ισχύει! Η πολιτική είναι κάτι σαν το τάβλι. Αυτός που πρωτοπιάνει πούλια και ζάρια στα χέρια του, νομίζει ότι παίζει. Φέρνει πχ έξι-δυο, κουνάει δυο πούλια, μπορεί να κερδίσει και καμιά παρτίδα από σπόντα και νομίζει, ο καψερός, ότι έγινε ταβλαδόρος.

 

Όσο προχωρεί, όμως, στο παιχνίδι, όσο παίζει περισσότερο, όσο περνούν τα χρόνια κι αποκτά εμπειρία, καταλαβαίνει ότι μαζί με το ζάρι, κρίσιμο ρόλο παίζει η στρατηγική του παιχνιδιού. Πού θα «πνίξεις» τον αντίπαλο, πόσες πόρτες θα του βάλεις εμπόδιο, πόσα πούλια του θα πιάσεις και πού. Και κατά ένα μαγικό τρόπο, στους «μάστορες» του αθλήματος, έρχεται και καλό ζάρι. Ανεξήγητο…

 

Κάπως έτσι και στην πολιτική. Αν δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται, νομίζεις ότι κάνεις πολιτική. Μπορεί από σπόντα να βγεις και μια φορά βουλευτής- όχι όμως δεύτερη, μπορεί αν σε στηρίξουν για τους δικούς τους λόγους επιχειρηματίες πρώτου μεγέθους να βγεις και δήμαρχος σε πόλη που ούτε ξέρεις, ούτε σε ενδιαφέρει να μάθεις. Ποτέ όμως να επανεκλεγείς.

 

Και μετά από αυτά, ας περάσουμε στον Γιάννη Βούρο. Πανηγυρίζουν τα τσιράκια του για το ότι θα προχωρήσει το σκάνδαλο με τον οδοφωτισμό. Αμ δε! Πριν πάμε όμως σε αυτό, να δούμε πολιτικά (δηλ. κάτι ξένο, άγνωστο, ακατάληπτο για τον τουρίστα δήμαρχο) τι συμβαίνει στην πόλη.

 

Γιατί θα «πληρώσει» ο δήμαρχος στις εκλογές του Οκτωβρίου

 

Ο βίος και η πολιτεία του μακράν χειρότερου δημάρχου της πόλης, δηλαδή:

 

- η τυχαία εκλογή του χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόγραμμα,

 

- η πλήρης προσωπική του αναξιοπιστία κι ανικανότητα στη διαχείριση,

 

- ο πρωταγωνιστικός του ρόλος σε εκμαυλισμό και αποστασίες προθύμων να ξεπουλήσουν κάθε έννοια πολιτικής τιμής με αντάλλαγμα ένα κοκαλάκι τοπικής εξουσίας,

 

- η αδικαιολόγητη (αν και όχι ανεξήγητη…) επιμονή του να ξοδέψει 3.700.000€ για ένα έργο που γίνεται μια χαρά με 1.700.000€,

 

- η πλήρης εγκατάλειψη των υποδομών στην πόλη μας (το παράδειγμα του παρκέ στο «Απόστολος Κόντος» που οδήγησε σε αναβολή ενός αγώνα της ΦΕΑ, οι διαμαρτυρίες του αρχηγού της ομάδας για τις συνθήκες προπόνησης και το πανελλήνιο ρεζιλίκι με τις ανακοινώσεις της φιλοξενούμενης ομάδας είναι το τελευταίο μιας σειράς εξευτελιστικών ανεπαρκειών της διοίκησης Βούρου)

 

- ο οπαδικός του τρόπος, ο ψευτοτσαμπουκάς τύπου Πολάκη ("σας έχω", "όλοι σας και μόνος μου" και κάτι τέτοια πεζοδρομιακά…),

 

- η πλήρης αποστέρηση με δική του βούληση και της τελευταίας ρανίδας πολιτικής αξιοπρέπειας (όταν είπε στον Γρετζελιά μέσα στο δημοτικό συμβούλιο «φέρτε μου να υπογράψω ό,τι θέλετε»),

 

- οι ατελείωτες απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς του με χρήματα του δήμου, δηλαδή ΔΙΚΑ ΜΑΣ,

 

- οι αλλεπάλληλοι διορισμοί συγγενών όσων τον στηρίζουν

 

- η πλήρης εκκωφαντική ασχετοσύνη του για ο,τιδήποτε έχει σχέση με τη λειτουργία του δήμου,

 

- η παντελής αδιαφορία του για επαφή με το λαό της πόλης μας, τον οποίο έχει επανειλημμένως δημόσια προσβάλλει, π.χ. όταν αποκάλεσε τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα υποτιμητικά «Ζεφύρι»,

 

…και πολλά άλλα, έχουν οδηγήσει σε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην πόλη μας:

 

Έχουν οδηγήσει ΟΛΕΣ τις άλλες παρατάξεις της πόλης σε κοινές πρωτοβουλίες, κοινές δράσεις, κοινή προσπάθεια να απαλλαγεί η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα από το άγος Βούρου και των τσιρακιών του, αποστατών και μη.

 

Δείτε, για παράδειγμα, τι έγινε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο. ΟΛΗ η αντιπολίτευση (δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί, κομμουνιστές, συμπολίτες μας εκλεγμένοι που -καλώς ή κακώς- έχουν ανοίξει στο παρελθόν βαθιά χάσματα μεταξύ τους) για μια ακόμα φορά κράτησε κοινή στάση απέναντι στην υπό κατάρρευση διοίκηση Βούρου, δια της αποχής της από τη συνεδρίαση. Ολημερίς ίδρωναν τα πρωτοπαλλήκαρα του περαστικού από την πόλη μας δημάρχου, αν θα συγκεντρώσουν τον «μαγικό αριθμό 11» ώστε να διαπιστωθεί απαρτία και να διεξαχθεί το συμβούλιο.

 

Πρώτοι- πρώτοι που έφτασαν βέβαια ήταν οι τέσσερις αποστάτες που ξεπούλησαν την ψήφο των συμπολιτών μας (οι οποίοι τους έταξαν στην αντιπολίτευση) για ίδια οφέλη κι έγιναν ορντινάντσες του Βούρου, μη τυχόν και τους κακοχαρακτηρίσει ο πυγμαίος (της πολιτικής).

 

Βέβαια, έλειπαν εκτός ΟΛΗΣ της αντιπολίτευσης κι όσοι δεν άντεξαν την ανεπάρκεια Βούρου και διαχώρισαν τη θέση τους (Γεωργαμλής, Γραμμένος, Καραβίας).

 

Μια ξεχωριστή κατηγορία είναι, μόνη της, η Ανθή Παπακώστα, που δεν παρέστη, παρά μόνο στην έναρξη του συμβουλίου. Ήταν, έτσι, η 11η που θα συμπλήρωνε τον «μαγικό αριθμό» και θα επέτρεπε τη διεξαγωγή του. Πήρε το λόγο, εξέφρασε τη διαφωνία της με τη σύγκληση του οργάνου μια τέτοια μέρα και σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αποχώρησε. Έκανε, με αυτό τον τρόπο, ένα «δωράκι» στον Βούρο, δηλ του επέτρεψε να λειτουργήσει στοιχειωδώς τον δήμο (αφού ο «μυρωδιάς» της πολιτικής «κατάφερε» να βάλει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ) αλλά η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΑΕΚ δεν στήριξε καμία απόφαση του υπό κατάρρευση δημάρχου.

 

Άλλωστε η στάση της ΑΕΚ απέναντι στον Γιάννη Βούρο φάνηκε καθαρά από την ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα εγκαίνια της «ΑγιαΣοφιάς». Ούτε το όνομά του είπε, ούτε τίποτα…

 

Αυτό που προφανώς, λόγω πλήρους πολιτικής ανεπάρκειας, δεν καταλαβαίνει ο Γιάννης Βούρος, είναι ότι είναι, πλέον, τόσο πολύ μεγάλη η αντίθεση ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ απέναντι στην προκλητική του παρουσία στη διοίκηση του δήμου, είναι πλέον τόσο πολλές οι κοινές δράσεις και στάσεις ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (δεξιάς, κεντρώας, αριστερής) απέναντί του, που η στρατηγική όλων των υπολοίπων δυνάμεων είναι ότι κάθε υποψήφιος για τη θέση το Δημάρχου είναι σαφώς προτιμότερος του Βούρου.

 

Θα έχει και συνέχεια το θέμα του οδοφωτισμού

 

Άλλο παράδειγμα είναι το θέμα του οδοφωτισμού. Με πρωτοβουλία του Χάρη Τομπούλογλου έχουν κινηθεί οι νομικές διαδικασίες, ώστε για τη νομιμότητα της προκλητικής σύμβασης να αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Μάλιστα ως μάρτυρες έχουν κληθεί οι επικεφαλής των συνδυασμών ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

 

Ούτε αυτό το καταλαβαίνει ο «μυρωδιάς» της πολιτικής, ούτε ότι αυτή η εμπεδωμένη αίσθηση του συνόλου των δυνάμεων που αντιτίθενται στην καταστροφική για την πόλη διοίκησή του, θα εκφραστεί τη δεύτερη Κυριακή, εάν κι εφ όσον ο Βούρος και το συνονθύλευμα που του έμεινε πιστό, σπάσουν όλα τα ρεκόρ και μπουν στη δεύτερη Κυριακή.

 

Σαν τον άσχετο ταβλαδόρο, που επειδή στη ζωή του έφερε και δυο φορές «εξάρες» νομίζει ότι έμαθε τάβλι.

 

Ε, ρε έρμε Γκόρτσο, τι όνειρο νάβλεπες χθες το βράδι…

 

Γράψτε την άποψή σας

Ανώνυμοs (09/03/2023 16:22)

Μια τυχαία ζαριά (όχι σαν αυτή που έριξε κατά δήλωσή του ψηφίζοντας τα μνημονια) που του βγήκε, ήταν και το ανάχωμα Κων/νιδης. Αρκεί να θυμηθεί κανείς ότι τον προμοταρε ο αποτυχών να εκλεγεί μετεπειτα έμμισθος καρακαηδόνας. Την ίδια συνταγη έχουμε και τώρα. Κάποιος Τζέλης κάνει το σε πολλά εισαγωγικά "αριστερό" ανάχωμα κόβοντας ψηφους από τη ΔΠ και ο απών, από την εποχή Αδαμόπουλου και μετά, Γατσουλης ό, τι καταφέρει να κοψει από την συμπαράταξη.

Πάμε στοίχημα; (10/03/2023 01:36)

Τι περίεργο να χτυπάνε όλοι τον πρώτο...

Αν εκλεγεί ο Βούρος για δεύτερη θητεία δεσμεύεσαι να μας αδειάσεις τη γωνιά και να πας στην Αργολίδα, όπου σε έκοψαν από υποψήφιο και αναγκάστηκες να βρεθείς τσιράκι του αιώνιου εχθρού σου Κοντογιάννη και οχι μόνο, το μακρινό (όχι και τόσο) 2012;

Αν είσαι τόσο σίγουρος λοιπόν βγες και πες το τώρα. "Κύριοι αν επανεκλεγεί ο Βουρος εγώ θα αποσυρθώ και θα κλείσω το μαγαζακι μου!"

Διαμαντής Σεϊτανίδης (10/03/2023 10:29)

@01.36

Για να γράφεις σχόλια στις 2 παρά τη νύχτα, μάλλον δεν εργάζεσαι το πρωί. Πες μας λοιπόν πρώτα εσύ πόσες απευθείας αναθέσεις έχεις πάρει από τον Βούρο, πόσα χρήματα συνολικά είναι αυτές οι αναθέσεις και με ποια κριτήρια επελέγης.

CuSO4 (10/03/2023 10:41)

@10/03/2023 01:36

Άσχετο: Που μπορώ να βρω γαλαζόπετρα ; Θέλω να μονώσω την ταράτσα μου.
Τι ; Δεν είναι μονωτικό υλικό η γαλαζόπετρα ;

Στο καλό και να (μην) μας γράφετε (12/03/2023 12:48)

@Πάμε στοίχημα; (10/03/2023 01:36)

Μεγάλο ποσοστό (αντιστρόφως ανάλογο της προσφοράς του στη πόλη) θα πάρει ο εκλεκτός σου.
Λίγο η αεκοφροσύνη, λίγο τα ρουσφέτια μικρά και μεγάλα, λίγο κάτι απ' ευθείας αναθέσεις, λίγο οι μικροεξυπηρετήσεις, λίγο η αφομοίωση των αποστατών άλλων παρατάξεων, είτε ως δεύτερος (το πιθανότερο) είτε ως πρώτος θα μπει στη β' Κυριακή.

Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις όμως ότι στη β' Κυριακή θα έχει τους πάντες εναντίον του ;
Εκεί πραγματικά και θα τον γλεντήσουμε και θα τον αποχαιρετήσουμε όταν θα επιστρέφει στα βου-που.

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (14/03/2023 08:48)

Καλά όλα τα παραπάνω .Κάποιος από αυτούς που ΄΄πονάνε'' τον κο Δήμαρχο δεν μας λέει τι γίνεται με τα χρέη του προς το δημόσιο και όπου αλλού χρωστάει ( Κοντά στο 1000000 λένε ) ? Δηλαδή τον έχουν στο απυρόβλητο ?Ποιός τον έχει ? Μήπως αυτοί που τον στήριξαν το 2019 ?Έτσι αντιμετωπίζονται και οι απλοί πολίτες που χρωστάνε η υπάρχει πιο αυστηρή αντιμετώπισή για αυτούς ? Ιδιαίτερα όταν το όνομα τους είναι δημοσιευμένο στις επίσημες κρατικές αναρτήσεις για τους οφειλέτες του δημοσίου .Ποινικές κυρώσεις σε αυτούς δεν υπάρχουν ?.Εκτός εάν έχουν κάνει διακονισμό του χρέους των . Όσοι έχουν κάνει και όσοι τηρούν τον διακανονισμό που έχουν συμφωνήσει .Όσοι όμως δεν είναι συνεπείς τι κάνει ο Νομοθέτης???????

Καληνύχτα κ. Βούρο (21/03/2023 08:22)

@ 12/03/2023 12:48

Μην είσαι τόσο σίγουρος για το ότι θα μπει β' Κυριακή. Οι βουρίτσες και οι βουρίτσοι του facebook που γράφουν τη μια παπαριά μετά την άλλη γλύφοντάς τον πατόκορφα, είναι πολύ συγκεκριμένοι και όλοι αυτοί που περιέγραψες (ρουσφέτια, μικροεξυπηρετήσεις, απ' ευθείας αναθέσεις κλπ.) αλλά και η κατηγορία "μαμάδες υποψηφίων", όπως και κάτι ακροδεξιά νούμερα βγαλμένα από το '60. Τώρα μάλιστα που πλησιάζουν οι εκλογές λυσσάνε και βγάζουν αφρούς, βλέποντας ότι σύντομα θα τους κουνήσουμε το μαντήλι. Όλος αυτός ο αχταρμάς, είναι δεν είναι πενήντα άνθρωποι.

@ (21/03/2023 08:22) (22/03/2023 11:39)

Επειδη τολμας να λες για "πενήντα" μου πε ενα πουλακι οτι την επομενη ολομελεια της δπ σκεφτονται να τη κανουν σε κανενα μικρο καφενειο γιατι το ππιεδ ηταν τεραστιο και κρυο ενα σαββατο απογευμα. Τα υπολοιπα που λες για μαμαδες και ακροδεξιους μονο εσυ τα καταλαβαινεις. Πιο σιγουρος απο το Βουρο δεν υπαρχει.

Καληνύχτα κ. Βούρο (23/03/2023 08:35)

@ (22/03/2023 11:39)

Τώρα μάλιστα! Μου έκανες τη μούρη κρέας! Σου είπε κανείς ότι είμαι δπ ή ότι με νοιάζει πόσοι μαζεύονται στη δπ; Σε μπέρδεψε και σε πείραξε η αντιακροαδεξιά μου ρητορική και οι "μαμάδες υποψηφίων". Ακόμα κι εσύ, που δεν δείχνεις να 'χεις ιδιαίτερη νοημοσύνη, το κατάλαβες. Φαντάσου οι πολλοί που είναι πάνω από το μ.ο. στοιχειώδους νοημοσύνης.

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (23/05/2023 20:17)

Μία ερώτηση προς κάθε Ναυτιλόμενο .Εάν κάποιος απο μας είχε μία εταιρεία ( βιομηχανικό προιόν η υπηρεσία) με 300 άτομα προσωπικό ,με τζίρο 25.000.000 ευρώ τον χρόνο και με προοπτική να μεγαλώσει το μερίδιο της αγοράς του κατά 17% για το 2024 ,ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΧΑΛΙΦΗΔΕΣ θα προσλάμβανε για να του τρέξει το μαγαζί ΤΟΥ ? Για τον Δήμο μας ισχύει κάτι διαφορετικό ?Η δεν μας νοιάζει τόσο γιατί δεν είναι το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΑΓΑΖΙ ???? Καλό βράδυ σύντροφοι!!!!!!!

ΑΝΩΝΥΜΟΣ (26/05/2023 11:58)

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (23/05/2023 20:17) ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ανώνυμος (29/05/2023 09:42)

Η μεγαλύτερη ζημιά που έκανε ο τουρίστας στη πόλη με το ανύπαρκτο έργο του είναι ότι ξαναβγήκαν τα ζόμπυ του τουβλάκια και του διαχρονικού του κρυφού συνέταιρου, του γίδαστηπλάτη, και διεκδικούν λόγο ύπαρξης ενώ θα έπρεπε να τρωνε σαν καλοί συνταξιούχοι το ρυζογαλάκι τους στο Τίλλα. Αν δεν πάνε για απόσυρση σ' αυτές τις εκλογές και συνεχίζουν να ανακυκλώνονται μέσα στο δημοτικό συμβούλιο μην περιμένουμε να φύγει δια μαγείας το τοξικό κλίμα που πνίγει την ατμόσφαιρα εδώ και σαράντα χρόνια.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Έμαθε κατά πού πέφτει κι η πλατεία Χρυσαλλίδος ο τουρίστας δήμαρχος

Ο μεγαλύτερος εχθρός της διοίκησης Βούρου είναι ο ίδιος της ο εαυτός και όχι οι υπάλληλοι

Στο πλευρό των εργαζομένων του δήμου η Συμπαράταξη

Red Alert στον Δήμο επί Βούρου: Χρωστάει 300.000 ευρώ στους εργαζομένους!

Γι' αυτό τι λέτε, κύριε Λέκκα;

Γέμισε ο πεζόδρομος της Μυριοφύτου στα εγκαίνια του Γατσούλη

Τετάρτη τα εγκαίνια του Γεωργαμλή, Πέμπτη του Τζέλη

Αυτό είναι το πρόγραμμα επισκέψεων του Γιάννη Τομπούλογλου

Οι δουλευταράδες νέοι του Γιάννη Βούρου

Πολύς κόσμος στα εγκαίνια της Συμπαράταξης

Το αντιπλημμυρικό - φάντασμα της οδού Σκρα, στην τηλεόραση του OPEN

Η Νέα Χαλκηδόνα βουλιάζει στην παρακμή

Ευτυχώς που έδρασαν οι γονείς στο 1ο δημοτικό Νέας Χαλκηδόνας!

Η Θεσσαλία «φωνάζει» στη Φιλαδέλφεια: Κάντε ΤΩΡΑ το αντιπλημμυρικό στη Σκρα

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Red Alert στον Δήμο επί Βούρου: Χρωστάει 300.000 ευρώ στους εργαζομένους!
Xρήστης: Ανώνυμος
Δεν υπάρχει υποψήφιος δήμαρχος παλαίμαχος. Ο παππούλης με το ροζ είναι ο επικεφαλής....

Red Alert στον Δήμο επί Βούρου: Χρωστάει 300.000 ευρώ στους εργαζομένους!
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
Χρωστάει ο Βούρος γενικώς... Τώρα χρωστάει και στους εργαζόμενους... Αφού του το επιτρέπει ο νόμος, χρωστάει σε όσους φοράνε παπούτσια....

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: προβοκάτορας
@20/09/2023 18:27 ευτυχώς που ήρθε ο χτεσινός αεκολές να μας πει πότε χτίστηκε η Φιλαδέλφεια και πού. μείνε στο γηπεδάκι σου εσύ και άσε εμ...

Red Alert στον Δήμο επί Βούρου: Χρωστάει 300.000 ευρώ στους εργαζομένους!
Xρήστης: Μαριγουλα-Μαριγω.
Εβλεπα φωτογραφίες του Λύσανδρου και νόμισα ότι έστησε ομάδα παλαίμαχων ,τελικά τον παράτησε η ΑΕΚ τον ΒΟΥΡΟ... ...

Red Alert στον Δήμο επί Βούρου: Χρωστάει 300.000 ευρώ στους εργαζομένους!
Xρήστης: Giannisnf
Bούρλο θέλαν. Το άστειο της υπόθεσης είναι ότι αυτοί που τον στηρίξανε και ήταν μαζί του κατεβαίνουν ανεξάρτητοι, κανείς δεν ξέρει για τίποτ...

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: @προβοκάτορας (12/09/2023 11:46)
Κανείς δεν έφερε το γήπεδο. Μια ολόκληρη πολή χτίστηκε γύρω απο το γήπεδο που προϋπήρχε. Ας φρόντιζαν να χτιστεί η πόλη γύρω απο το γήπεδο μ...

Γι' αυτό τι λέτε, κύριε Λέκκα;
Xρήστης: Άρχισαν τα όργανα.....
Η ανακοίνωση του κ. Λέκκα για να προστατέψει τους εργαζόμενους θα είχε αξία αν δεν ήταν ανακοίνωση αποπροσανατολισμού. 1. Πρώτα δίνεις διευκ...

Γι' αυτό τι λέτε, κύριε Λέκκα;
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Λποιπόν τι κάθεστε και το ''χαιδεύετε ''? Στο αρμόδιο ανακριτικό όργανο . Σωστά?...

Γι' αυτό τι λέτε, κύριε Λέκκα;
Xρήστης: Αγράμματος
Ανώτερα μαθηματικά...

Τετάρτη τα εγκαίνια του Γεωργαμλή, Πέμπτη του Τζέλη
Xρήστης: Τηλέμαχος
Αντε να πάρουν μπροστά ,ο ενας Φτιαχνει υπουργεία και ο άλλος ομάδα Παλαίμαχων. ...

Οι χαμένες ευκαιρίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Ανωνυμος
@Πολιτης Ενώ ζητάς από δημοσιογράφο να πάρει ξεκάθαρα θέση, εσύ το πας γύρω γύρω με καταδίκες στον "παλαιοπαραγοντισμο" χωρίς να αναφέρεις π...

Πολύς κόσμος στα εγκαίνια της Συμπαράταξης
Xρήστης: @ανώνυμος νεοδημοκρατης
Ανήκει στη φιλελεύθερη παράταξη και η ευτυχία;...

Οι δουλευταράδες νέοι του Γιάννη Βούρου
Xρήστης: Πολίτης
Πιάσε και κάτι άλλους συνδυασμούς που είναι καρικατούρες του Βούρου !!!! Πες με το όνομα τους ποιοί είναι οι συνδιασμοι που κατ' ελάχιστον α...

Ο Γιάννης Βούρος είναι φίλος και σύντροφος στο ΠΑΣΟΚ με τον μπαμπά της Άννας
Xρήστης: Πολίτης
Ολόκληρη ιστορία για μια απλή φράση..... " χαιρετά μου τον ΠΛΑΤΑΝΟ" !!! Τα θέλεις και εσύ κε. Σεϊτανίδη !!!...

Το αντιπλημμυρικό - φάντασμα της οδού Σκρα, στην τηλεόραση του OPEN
Xρήστης: Πολίτης
Εκεί τι το έπαιζες δημοσιογράφος, πολίτης της Φιλαδέλφειας ή αυτός που τα πάντα γνωρίζει !!!...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©