Δευτέρα 11.12.2023,  

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία

Δημοσιεύτηκε στις 20/01/2023 στην κατηγορία Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα  |  20 σχόλια

Πλήρης επιβεβαίωση του δημοσιεύματος της "Α" αποτελεί η σημερινή ανακοίνωση για την εκλογική συνεργασία της "Πόλης της Καρδιάς μας" με την "Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών". Τομπούλογλου, Γούλας, Παπαλουκά αλλά και άλλοι δημοτικοί παράγοντες, όπως οι Ουσταμπασίδης, Λαζαρίδης, Καραηλίδης κλπ θα βρεθούν στον ίδιο συνδυασμό στις εκλογές του Οκτωβρίου. 

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της συνεργασίας: 

 

******

 

Συγκρότηση κοινού αυτοδιοικητικού μετώπου

 

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 συνεδρίασαν από κοινού τα συντονιστικά όργανα και τα μέλη της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας», υπό τους Αλέκο Γούλα και Ευτυχία Παπαλουκά, και η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας «Η Πόλη της Καρδιάς μας», υπό τον Χάρη Τομπούλογλου, με αντικείμενο την ανάγκη δημιουργίας κοινού αυτοδιοικητικού μετώπου που θα ανακόψει την απαξίωση της πόλης μας και των συνδημοτών μας και την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής μας από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή Βούρου.

 

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της ανακοίνωσης της «Πόλης της Καρδιάς μας», σύμφωνα με την οποία υιοθετήθηκαν οι 20 άξονες-δεσμεύσεις που δημοσίευσε στις 15 Ιανουαρίου 2023 η «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας», και είχε ως στόχο τη διαμόρφωση ενός προγραμματικού πλαισίου συνεργασίας, με κατεύθυνση την αλλαγή σελίδας που χρειάζεται η πόλη μας, μακριά από μικροπολιτικές τακτικές και προσωπικές επιδιώξεις.

 

Οι δύο κινήσεις-παρατάξεις, με τους επικεφαλής, τις συντονιστικές επιτροπές  και τα μέλη τους, προσήλθαν στο διάλογο χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς όρους για την επιλογή ή μη συγκεκριμένου επικεφαλής, χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς παρωπίδες, με δημοκρατικό πνεύμα, αλληλοσεβασμό και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης που τόσο αγαπάμε και όλοι μας και υπηρετούμε αδιάλειπτα.

 

Ανοιχτά και με διαφάνεια τέθηκαν και συμφωνήθηκαν οι όροι της κοινής πορείας που ξεκινά από τώρα, με τελικό στόχο τη νίκη και την ανάδειξη μιας νέας δημοτικής αρχής που θα καταφέρει να επανοικοδομήσει τη σχέση του Δήμου με τους πολίτες και να λειτουργήσει προς όφελος της ποιότητας ζωής μας στη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα.

 

Μια κοινή πορεία που οικοδομείται με αρχές και βασίζεται στους 20 άξονες δράσης-προγραμματικές δεσμεύσεις που θα αναλάβουμε την ευθύνη να υλοποιήσουμε, στο πλαίσιο της νέας Δημοτικής Αρχής, εφόσον μας τιμήσουν οι συμπολίτες μας με ψήφο εμπιστοσύνης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

 

Ενημερώνουμε πως:

 

- Μετά από ανοιχτή διαδικασία ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των μελών και των δύο παρατάξεων, σύμφωνα με τη λαϊκή ετυμηγορία, αναδείχθηκε ο Χάρης Τομπούλογλου, ως ο επικεφαλής του κοινού μας μετώπου και ως ο υποψήφιος Δήμαρχος, τον οποίο θα στηρίξουμε σαν μια γροθιά μέχρι τη νίκη.

 

- Η κάθε μια από τις δύο παρατάξεις, των οποίων τα στελέχη, ως γνωστόν, έχουν διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές και πολιτικές διαδρομές, διατηρεί την πολιτική της κατεύθυνση και τον ιδεολογικό της προσανατολισμό, χωρίς εκατέρωθεν παρεμβάσεις. Από κοινού, όμως, διασφαλίζουν την πλήρη ανεξαρτησία από κόμματα για το νέο κοινό δημοτικό σχήμα, που συγκροτείται καθαρά για να αλλάξει την ζοφερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πόλη μας στη θητεία της Δημοτικής Αρχής Βούρου. Κοινή πολιτική μας ταυτότητα το συμφέρον της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

 

- Στο ενιαίο ψηφοδέλτιο και σε κάθε κοινή δημόσια δράση θα συνυπάρχουν τα σύμβολα και οι ονομασίες της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών» και της «Πόλης της καρδιάς μας», σηματοδοτώντας την συνεργασία δύο διαφορετικών συλλογικοτήτων, με διακριτές οντότητες αλλά σε ένωση, με κοινό σκοπό την αλλαγή σελίδας για την πόλη μας.

 

- Παραμένουμε ανοιχτοί στο διάλογο, στο δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές, και θα επιδιώξουμε την ακόμα μεγαλύτερη διεύρυνση του αυτοδιοικητικού μας μετώπου. Καλούμε μαζί μας όλους όσοι έχουν ως στόχο την ανάδειξη μιας νέας δημοτικής αρχής που θα ανταποκριθεί στις ανάγκες των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, στη βάση μιας ευρείας προγραμματικής σύγκλισης, για να δουλέψουμε μαζί για την επανοικοδόμηση μιας πόλης με ποιότητα ζωής, αντάξιας των κατοίκων της.

 

Η Πόλη μας αλλάζει σελίδα!

 

 

Γράψτε την άποψή σας

Μαριγουλα-Μαριγω. (20/01/2023 21:15)

Σιγα μην γινει Δήμαρχος ο χάρησ.

Μαριγουλα-Μαριγω. (21/01/2023 12:03)

Εκπλήσσεται ο Υ.. .......μαχος και τα πυρ άχνας βγήκαν στα κεραμίδια.

ζητω η Ελλαδα (21/01/2023 18:06)

η Παπαλουκα την τσιμπησε την θεσουλα απο τον Τομπουλογλου. τελικα για να σε βαλει καποιος σε δουλεια χρειαζεται να τον ξεφτιλισεις πρωτα και μετα ολα παιρνουν τον δρομο τους. Ας τα δουν αυτα οι δεξιοι που καποια του δεν πληρωνω και του Συριζα επιασε την καλη με κυβερνηση Νεας Δημοκρατιας και τα δικα τους παιδια μενουν στην απεξω.

ΤΙΤΛΟΣ (21/01/2023 21:26)

ΌΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ (ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΦΙΛΙΕΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ) ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ, ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ωχ Παναγιά μου Ωχ (22/01/2023 13:31)

Σπέρνει πόνο αυτή η συνεργασία.
Λογικό. Έχει ξεκαθαρίσει πια ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος. Μένει να δούμε και συριζεους να κάνουν αγώνα υπέρ του Βούρου για να μην πέσει ο Δήμος στα χέρια της... Δεξιάς.

Η πόλη χρειάζεται ρεαλισμό (22/01/2023 14:34)

Δεν με εκπλήσσει ότι ο Τομπούλογλου καταφέρνει να συστεγάσει συμπολίτες από όλο το πολιτικό φάσμα. Έτσι ήταν πάντα, από τότε που πρωτοασχολήθηκε με τα τοπικά κοινά. Ένας αντιδογματικός νεοδημοκράτης. Περισσότερο κεντρώος βενιζελικός παρά ακραιφνής δεξιός. Ένας πολιτισμένος αστός χωρίς ακρότητες και εξαλλοσυνες. Εκτός άλλης συγκλονιστικης υποψηφιότητας, είναι μέχρι στιγμής η πιο ρεαλιστική λύση για διοίκηση της πόλης, μετά τη λαίλαπα των βουρογαϊταναδων. Ίσως δούμε μετά από πολλά χρόνια δήμαρχο από τη πρώτη Κυριακή.

Ανώνυμοs (22/01/2023 14:57)

Από τη μια η αριστερά διχασμένη ή καλύτερα τριχασμενη. Σύριζα 1 του Τζελη VS Σύριζα 2 του Ανεμογιάννη και το κκε ολομόναχο. Από την άλλη η δεξιά σε σύγχυση με στελέχη της να στηρίζουν τον πασοκο από τα Βριλησσια και άλλα το Γατσουλη που ήταν εξαφανισμένος κοντά είκοσι χρόνια.
Αυτό που κάνει ο Τομπυ ενώνοντας τους πάντες, το λες και αναβίωση του κεντρωου χώρου σε μια παραδοσιακά βενιζελικη πόλη.
ΥΓ: Μόνο τον εαυτό του έχει αντίπαλο ο Τομπυ. Τον σκληρότερο αντίπαλο όλων, όπως έχει αποδειχθεί επανειλημμένα. Αν τον νικήσει αυτή τη φορά, θα είναι δήμαρχος για δύο τουλάχιστον θητείες.

Ζητούνται Xanax σε μεγάλες ποσότητες (22/01/2023 15:03)

Κρίνοντας από τις αντιδράσεις στελεχών της διοίκησης, και παρατρεχαμενων γλυφτών τους στο φεϊσμπουκ, το σκ...ό έχει φτάσει στη κάλτσα με αυτή τη συνεργασία. Γνωστός ψυχακιας μάλιστα, έχει πάθει παράκρουση κι αμολάει κάτι αρλούμπες ψευτοαπειλες επιπέδου νηπιαγωγείου.

Οικονομου Μαριγούλα (22/01/2023 21:26)

Ονομάζομαι Οικονόμου Μαριγούλα και δεν έχω καμμία σχέση με τα σχόλια του χρήστη Μαριγούλα-Μαριγώ

Συγχαρητήρια (22/01/2023 22:07)

Συγχαρητήρια, επιτέλους φως στον ορίζοντα για την καημένη την πόλη μας. Ένας Δημαρχος που δεν θα βάζει το gps για να βρει το Κάτω Κουκλάκι και την Αγία Μαρίνα, με άξια στελέχη κοντά του.

για σκοπo (22/01/2023 23:57)

Ξεχνανε καποιοι οτι παλιοτερα ο Τομπουλογλου ειχε κανει κινηση συνεργασιας για να κατεβει ο Βουρος. Δεν εκατσε η φαση. Ξεχνανε καποιοι τον πολεμο στα δημοτικα συμβουλια του Τομπουλογλου με Βασιλοπουλο-Παπαλουκα. Ξεχνανε καποιοι οτι ξαφνικα ο Τομπουλογλου κανει την τουμπα και στις προηγουμενες εκλογες την δευτερη κυριακη στηριζει Βασιλοπουλο-Παπαλουκα. Ξαφνικα παιρνει Παπαλουκα μαζι του δηθεν για το καλο της πολης. Αν ηξερε οτι θα βγει σιγουρα δημαρχος παιρνοντας και την Γαϊτανα μαζι του θα την ειχε παρει. Ολα διαγραφονται για την κατακτηση της καρεκλας. Ενας πολιτικαντισμος δηλαδη που μεταχειριζεται ευτελη μεσα προκειμενου καποιος να εκλεγει η να ανελθει σε αξιωμα.

@21/01/2023 18:06 (22/01/2023 23:59)

Οι νεοδημοκράτες (στο όνομα των οποίων σχολιάζεις) δεν ξεχνάμε τις κολεγιές με τους πρασινοφρουρούς της Φιλαδέλφειας που μας έφεραν το Βούρο.

Μόνο η τσικουδιά μας σώζει πλέον. (23/01/2023 19:47)

Κωμωδία απο τις λίγες...Βλέποντας ποιοί απαρτίζουν τον "ανεξάρτητο" ...συνδυασμό του πρώην καταδικασμένου, πρώην δεξιού, τώρα-οτι-ναναι-βρε-παιδιά-να-φάμε-κι-εμείς-κάτι, ε βγάζει ένα κλαυσίγελο το πράγμα.

Οι μαμάδες-τικτοκερ της πόλης έκαναν καλά τη δουλειά τους,.Παρήγαγαν άβουλα όντα για να τις υπηρετούν και να απαρτήσουν τη νέα γενιά αχυρανθρώπων, που ανά 4ετία αλλάζουν τις πεποιθήσεις τους αναλόγως, μπας και έρθει ψωμάκι στο τραπέζι τους.

Επαναστάτες και αντί κατά τα άλλα βεβαίως.
Ας πιούμε καμια τσικουδιά στην υγειά των αέργων της πόλης!

Λάκων (24/01/2023 03:18)

Είναι δηλαδή κάτι σαν συνασπισμός με δύο συνιστώσες αυτό το σχήμα.

@Ανώνυμοs (22/01/2023 14:57) (24/01/2023 03:24)

Σίγουρα βρίσκεται αριστερότερα του Βούρου, αν το πάμε με τέτοιους όρους. Δεν έχει πει ποτέ ο Τομπούλογλου τη λέξη "λαθρομετανάστες". Ο ΒΟύρος την έχει πει.

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (24/01/2023 18:03)

@ @Ανώνυμοs (22/01/2023 14:57) (24/01/2023 03:24)
Δεν τα λες καλά. Σε δημοτικό συμβούλιο έχει πει ότι δεχόμαστε εισβολή...
Για τα χρέη του βέβαια σε δημόσια ταμεία, τράπεζες, ιδιώτες κλπ δεν μας έχει πει πόσα έχει στερηθεί ο ελληνικός λαός, από τύπος σαν κι αυτόν, ονόματα ή επωνυμίες δεν λέμε...Ας πούμε από ανώνυμες εταιρίες που έπαψαν να υπάρχουν... και χρέωσαν τον ελληνικό λαό με εκατομμύρια, που με την ίδια επωνυμία επανήλθαν, αλλά, ναι, με διαφορετικό ΑΦΜ

@ 22-01-2023 14:57 (24/01/2023 19:18)

Είναι δυνατόν να τους πει λαθρομετανάστες; Πώς θα είχε τα μούτρα μετά να εμφανιστεί στην Καυτατζόγλου;

LiberAL-L (25/01/2023 14:49)

Ζούμε μεγάλες στιγμές εισοδισμού. Ο εισοδισμός είναι μια "παλιά μου τέχνη κόσκινο" της πασοκοτροτσκιστικής "αριστεράς", που συνήθως εκθέτει σχεδόν πάντα τους εισοδιστές και ελάχιστα ωφελεί τον υποδοχέα της.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ (25/01/2023 15:35)

Δεν θα κατέβει λέει ο Κώστας Τ. Το έγραψε ο εξαπτέρυγος. Άρα εκτός από διορισμό πήρε και εκλογή. Θα σπρώξει κόσμο ο Χάρης. Και μπορεί και ξέρει. Και στην επαναστάτρια και στον Πόντιο. Να δεις που τους είπε ότι θα παραιτηθεί αν δεν βγούνε, γιατί δυο θα βγάλει, πως θα τους έχει ικανοποιημένους και τους δυο. Οι μαϊντανοί τι λένε άραγε. Ένα καινούργιο σχήμα ψάχνεις Αδαμάντιε. Αλλά θέλει δουλειά και άφθαρτα υλικά.

Ανωνυμος (25/01/2023 19:26)

Το τι βλακεία έχει γραφεί στα σοσιαλ μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας ,δεν λέγεται!
Πολιτικές αναλύσεις του τύπου " δεν είναι λογικές οι προεκλογικές συνεργασίες παρά μόνο οι μετεκλογικές" "καλός ο Χάρης για αντιπολιτευτική συνεργασία αλλά αν πρόκειται να βγει δήμαρχος θυμόμαστε ότι προέχει η ηθική"!
Ο πανικός δεν αφήνει το μυαλό να γυρίσει λίγο!
Και βέβαια ο Χάρης βγει τρίτος θα πέσουν από κοντά όλοι για το πατροπαράδοτο γλείψιμο!
Δεν υπάρχει σωτηρία με αυτό το τοπικό πολιτικό προσωπικό!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Οι ηττημένοι των εκλογών σπέρνουν μίσος, διχασμό και τοξικότητα στην πόλη

Ρημαδιό αφήνει την πόλη ο Βούρος- Θα κάνουμε γιορτές με σκουπίδια;-Τι λένε οι εργαζόμενοι του Δήμου

Ο Γιάννης Τομπούλογλου βάζει στη θέση του το Βούρο: «Θέλει να κάνει σίριαλ τις εκλογές»

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του

Ο Γιάννης Τομπούλογλου βάζει στη θέση του το Βούρο: «Θέλει να κάνει σίριαλ τις εκλογές»

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Βασίλης Βασιλικός

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Οι ηττημένοι των εκλογών σπέρνουν μίσος, διχασμό και τοξικότητα στην πόλη
Xρήστης: Ανωνυμος
@21.14 Ανεξάρτητα με την προσφορά του οποιουδήποτε , αν έχεις λάβει τα στοιχειώδη από σπίτι και σχολείο δεν αναφέρεσαι ποτέ με αυτόν τον τρό...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
εγώ μιλάω για το μουσείο τραγελαφο και συ μιλάς για οπαδικά. το πολύ οπαδιλικι σας εχει βαρέσει κατακούτελα και πετάτε ό,τι σας κατεβαίνει. ...

Οι ηττημένοι των εκλογών σπέρνουν μίσος, διχασμό και τοξικότητα στην πόλη
Xρήστης: Ε.Κ.Σ.
Μεγαλυτερη ααθλιοτητα απ' αυτην σετικα με τη κηδεια του Λαζαρου Τομπολογλου δεν εχει ακουστει. Η λεξη ¨ντροπη" ειναι πολυ λιγη Αλλα βεβαια π...

Ο Γιάννης Τομπούλογλου βάζει στη θέση του το Βούρο: «Θέλει να κάνει σίριαλ τις εκλογές»
Xρήστης: Μοναδικοί στην ιστορία!
Βουράκια θα μείνετε στην ιστορία της πολης ως οι πρώτοι και μοναδικοί που κατάφεραν να χάσουν από τους χοντροτόμπηδες. Ούτε η Γαϊτανά δεν έχ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: τη Δευτερα θα ανακοινωθει
ή διεξαγωγη αγωνων χωρις οπαδους ή διακοπη ολων των πρωταθληματων. Καλα Χριστουγεννα....

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (07/12/2023 00:06)
Όσο κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις απλά θα συνεχίζονται οι άσκοπες αντιπαραθέσεις. Δεν σου γράφουν ότι δεν υπήρχαν σπίτια στη ΝΦ. Απλά τα σπίτ...

Ρημαδιό αφήνει την πόλη ο Βούρος- Θα κάνουμε γιορτές με σκουπίδια;-Τι λένε οι εργαζόμενοι του Δήμου
Xρήστης: Σωτήρη αργείς χαρακτηριστικα
Και ενώ εργαζόμενοι καταγγέλλουν διαρκώς χωρίς να παίρνουν ουδεμία απάντηση από την Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος καθησυχαζει τους ψηφοφόρους...

Ο Γιάννης Τομπούλογλου βάζει στη θέση του το Βούρο: «Θέλει να κάνει σίριαλ τις εκλογές»
Xρήστης: Με έχετε μπερδέψει.....
...κύριοι της απερχόμενης διοίκησης! Ήταν τελικά έργο της αντιπολίτευσης τα πολύ χαμηλά δημοτικά τέλη που τα ψήφισε για να χρεοκοπήσει η πόλ...

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του
Xρήστης: @00:43
Δεν υπάρχει απόκρυψη. Ο νόμος απαγορεύει δημοσιοποίηση των στοιχείων. Κατι που ο Τομπούλογλου αγνόησε σε πρόσφατη συνεντευξή του. Μην ακούτ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: ΝΦ ΝΧ
Πόσο κατακαημένα έχετε καταντήσει η νέα γενιά χουλιγκάνων. Κακής ποιότητας ναρκωτικά, ξεκάθαρα....

Ο Γιάννης Τομπούλογλου βάζει στη θέση του το Βούρο: «Θέλει να κάνει σίριαλ τις εκλογές»
Xρήστης: Πολίτης Ν.Φ.
Ο "άλλος " είναι ο αδερφός του. Μάθε να διαβάζεις και χαλάρωσε... όσο για τα υπόλοιπα αναμονή......

Ο Γιάννης Τομπούλογλου βάζει στη θέση του το Βούρο: «Θέλει να κάνει σίριαλ τις εκλογές»
Xρήστης: Ανωνυμος
Η ιδιότητα του καλλιτέχνη η οποία ευνοεί την δημοσιότητα έφερε τον κ. Βούρο στην Βουλή! Και βέβαια ότι έδειξε τις πολιτικές του ικανότητες α...

Ο Γιάννης Τομπούλογλου βάζει στη θέση του το Βούρο: «Θέλει να κάνει σίριαλ τις εκλογές»
Xρήστης: @Πολιτης ΝΦ
"Πολιτης" (Πολιτείας μαλλον) είσαι σε σύγχυση.. Αλλά αυτοί είστε γιαυτό χάσατε!...

Ο Γιάννης Τομπούλογλου βάζει στη θέση του το Βούρο: «Θέλει να κάνει σίριαλ τις εκλογές»
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@18.37 Νομίζετε ότι θα μένουν αναπάντητες αυτές οι αθλιότητες; Ποιος είναι «ο άλλος» που έχει σκάνδαλα; Άμεμπτος είναι ο εκλεγμένος δήμαρχος...

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του
Xρήστης: Ανωνυμος
@17.20 Είθισται για τους αιρετούς "άρχοντες" να αποφασίζει ο λαός με τις εκλογές και όχι η δικαιοσύνη! Η απόκρυψη των στοιχείων της ένστασης...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©