Σάββατο 01.04.2023,  

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»

Δημοσιεύτηκε στις 18/01/2023 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  27 σχόλια

Τα τυπικά απομένουν, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, για την επισημοποίηση της κοινής καθόδου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της "Πόλης της Καρδιάς μας" υπό τον Χάρη Τομπούλογλου με την "Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας" στην οποία πρωτοστατούν οι Αλέκος Γούλας κι Ευτυχία Παπαλουκά. 

 

Προ ημερών η "Ανεξάρτητη Κίνηση "έδωσε στη δημοσιότητα 20 θέσεις της, τις οποίες υιοθέτησε αμέσως, πλήρως και χωρίς ενδοιασμούς η "Πόλη της Καρδιάς μας".

 

Έτσι "στρώθηκε το χαλί" για την ανακοίνωση της κοινής καθόδου στην εκδήλωση της 1ης Φεβρουαρίου, η οποία προαναγέλλεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μέλη και φίλους της "Πόλης της Καρδιάς μας". 

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών:

 

20 ΑΞΟΝΕΣ ΔΡΑΣΗΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

 

- ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

- ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ - ΠΡΑΣΙΝΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

- ΑΛΣΟΣ

- ΕΡΓΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

- ΠΑΙΔΕΙΑ

- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑ

- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

- ΑμεΑ                                                                                                                 

- ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ

- ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

- ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  

- ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

- ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

- ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

- ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

- ΤΡΙΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ ΕΝΟΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΥ- ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ

- ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Διαφυλάσσουμε το δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου. Ενισχύουμε τις δομές του με μόνιμο και έκτακτο προσωπικό  και δημιουργούμε νέες δομές με στόχο μία  σύγχρονη πόλη που μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των κατοίκων.

 

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ - ΠΡΑΣΙΝΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Θέλουμε το Δήμο μας καθαρό, φιλικό προς το περιβάλλον. Με έμφαση στην ανακύκλωση και στόχευση στην πηγή, με κίνητρα και αντικίνητρα για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Απαραίτητη η πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας, ενίσχυση του προγράμματος υπογειοποίησης κάδων, τοποθέτηση φωτοβολταικών σε δημοτικούς χώρους , αποκατάσταση πεζοδρομίων, τοποθέτηση ηχοπετασμάτων εντός ορίων του Δήμου στο ύψος της εθνικής οδού κ.α.  Τα ποτάμια και τα ρέματα είναι υδάτινος κόσμος που χρειάζεται προστασία. Υποστηρίζουμε την οικολογική ανάπλασή τους ενάντια στον εγκιβωτισμό και την τσιμεντοποίηση.

 

ΑΛΣΟΣ

Επιδιώκουμε την αναβάθμιση και προστασία του Άλσους και των χώρων πρασίνου. Η κατασκευή ενός αναψυκτηρίου που να εξυπηρετεί τους επισκέπτες του Άλσους είναι άμεση προτεραιότητα . Σήμερα και ενώ υπάρχει δυνατότητα  για κατασκευή ενός νόμιμου αναψυκτηρίου 120 τ.μ., στη θέση του παλιού Κενταύρου, με σεβασμό στη φυσιογνωμία του δάσους, υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην υλοποίησή του.  Η ανέγερσή του ήταν μεν στόχος  της  δημοτικής αρχής αλλά παρέμεινε στόχος.

 

ΕΡΓΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

Κάθε τόπος έχει και τις δικές του ανάγκες. Υπάρχουν έργα τοπικής σημασίας που εκκρεμεί η υλοποίησή τους. Χρειάζεται ιεράρχηση αυτών και σοβαρή αντιμετώπιση. Το αντιπλημμυρικό έργο της οδού Σκρα είναι ένα από αυτά που έχει καθυστερήσει υπερβολικά. Η κατασκευή γέφυρας στη Νέα Χαλκηδόνα στο ύψος του Σκλαβενίτη αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων. Κάθε γειτονιά πρέπει να έχει άποψη και να της δίδεται βήμα έκφρασης για θέματα που την αφορούν, όπως π.χ. Τόπος λειτουργίας λαϊκών αγορών. Αντιμετωπίζουμε τις ανισότητες μεταξύ κέντρου και απομακρυσμένων περιοχών του Δήμου. Δημιουργούμε συνθήκες ασφάλειας για τους κατοίκους και στις απομακρυσμένες  γειτονιές.

 

ΠΑΙΔΕΙΑ

Διεκδικούμε μία σύγχρονη και ποιοτική δημόσια παιδεία.

Η Δημοτική αρχή θα πρέπει να στηρίζει  το διαχρονικό αίτημα της ελληνικής κοινωνίας που δεν είναι άλλο από την προάσπιση του δωρεάν χαρακτήρα της δημόσιας εκπαίδευσης.

Η διεκδίκηση πόρων και η αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης βασική μας επιδίωξη. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες της περιοχής μας, και είναι πολλά, πρέπει να αντιμετωπίζονται πριν εκδηλωθούν. 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Προστατεύουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά μέσω στήριξης των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής μας. Δίνουμε βήμα έκφρασης και χώρο έκφρασης στους καλλιτέχνες και στους δημιουργικούς πολίτες της περιοχής μας. Ο πολιτισμός αποτελεί βασικό στοιχείο της ποιότητας κάθε κοινωνίας και επενδύουμε σε αυτόν.

 

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κατασκευή ενός γηπέδου 11x11 για τους ερασιτεχνικούς αθλητικούς συλλόγους της πόλης, ποδηλατόδρομου και   κολυμβητηρίου στο Δήμο μας. Υποστήριξη του μαζικού και σχολικού  αθλητισμού μέσω δημιουργίας αθλητικών χώρων και κατάλληλη συντήρηση αυτών.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑ

Δημιουργούμε μία πόλη της φροντίδας που δεν αποκλείει κοινωνικές ομάδες. Με ευέλικτη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων, η οποία θα είναι αρμόδια για το σχεδιασμό και την εφαρμογή της κοινωνικής πολιτικής.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Απορροφούμε κάθε περιφερειακό κονδύλι. Αξιοποιούμε κάθε πρόγραμμα  στήριξης της απασχόλησης, με έμφαση στα προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα για κάλυψη των αναγκών των Δήμων σε προσωπικό με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για ανέργους.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η πολιτική προστασία είναι υπόθεση όλων. Χρειάζεται να ενισχυθεί και να καταρτιστεί κατάλληλα , ώστε να μπορεί να συντονίσει δράσεις  για την πρόληψη, την αντιμετώπιση και αποκατάσταση των καταστροφών στην περιοχή του Δήμου.

 

ΑμεΑ 

Δημιουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) με στόχο τη δημιουργική απασχόληση, την κοινωνική ένταξη και τη στήριξη των οικογενειών ώστε να αντιμετωπιστούν καταστάσεις κοινωνικού αποκλεισμού και να αποφευχθεί η χρήση ιδρυματικής φροντίδας. Πρέπει να υπάρχει ενημέρωση για τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

 

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ – ΠΡΟΛΗΨΗ

Η υγεία των συμπολιτών μας πρώτη προτεραιότητά μας, μέσω μιας πόλης οχυρωμένης στη νοσηρότητα. Ενίσχυση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, με πλήρη στελέχωση των δομών της περιοχής μας (Κέντρο Υγείας, ΤΟΜΥ, ΚΑΠΗ) και ανάπτυξη προγραμμάτων προληπτικής Ιατρικής.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Δεσμευόμαστε για την προστασία και ανάδειξη του αρχιτεκτονικού πλούτου της πόλης και του προσφυγικού συνοικισμού. Κρίνουμε απαραίτητη την προσπάθεια για  εξεύρεση πόρων για την συντήρηση και ανακαίνιση των προσφυγικών κατοικιών.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  

Δωρεάν μεταφορά φοιτητών προς Πανεπιστημιούπολη – Πολυτεχνιούπολη. Άμεση  ανέγερση και λειτουργία του νέου ΚΑΠΗ στη Ν. Φιλαδέλφεια, απέναντι από το Δημαρχείο. Λειτουργία νέων χώρων ενεργούς απασχόλησης ηλικιωμένων στη Νέα Χαλκηδόνα και στις απομακρυσμένες περιοχές του Δήμου, γιατί ο Δήμος μας δεν είναι μόνο το κέντρο της πόλης! Απαραίτητη η δημιουργία ΚΑΠΗ και στο Μεσαίο Κουκλάκι.

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

Απαιτείται επαναπροσδιορισμός των κυκλοφοριακών επιπτώσεων στο Δήμο μας και ίσως νέα και πλήρης κυκλοφοριακή μελέτη, με σκοπό τη διαμόρφωση κυκλοφοριακού σχεδίου επεμβάσεων που θα επιλύει υπάρχοντα προβλήματα και θα προλαμβάνει νέα. Άμεση ανάγκη για τοποθέτηση  εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου  με καθήκον την εποπτεία και τον συντονισμό δράσεων που αφορούν θέματα κυκλοφοριακού.

 

ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Δημιουργία ζωνών αποκλειστικής δωρεάν στάθμευσης κατοίκων στο κέντρο της πόλης και στους Απομάχους. Δημιουργία πάρκινγκ κατά προτίμηση στα όρια της πόλης.

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Δημοτική αρχή  και δημότες θα πρέπει να επανοικοδομήσουν τη σχέση τους, έτσι ώστε να αποτελέσουν δύο συγκοινωνούντα δοχεία που θα αλληλοσυμπληρώνονται και θα συνδιαμορφώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων, ανταποκρινόμενοι στις νέες προκλήσεις. Να οικοδομήσουμε έναν Δήμο ανοιχτό στους πολίτες με συμμετοχικές και διαφανείς διαδικασίες. Απαιτείται πραγματική διαβούλευση με τους κατοίκους, ώστε να κατανοηθούν τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

 

ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στόχος της τοπικής αυτοδιοίκησης, σε συνεργασία με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας, θα πρέπει να είναι: Η καλλιέργεια ζωοφιλικής παιδείας στην τοπική κοινωνία. Η αύξηση των στειρώσεων   αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων, με παροχή δωρεάν κτηνιατρικών υπηρεσιών και στους ευάλωτους οικονομικά συμπολίτες μας-ιδιοκτήτες ζώων (δωρεάν στειρώσεις, εμβόλια, τσιπάρισμα κ.ά.). Η αύξηση των υιοθεσιών αδέσποτων ζώων. Η  παροχή νομικής βοήθειας για την αντιμετώπιση περιστατικών κακοποίησης ζώων. Θα επιδιώξουμε επίσης νομοθετική ρύθμιση και θα προβούμε σε αναθεώρηση της διαχειριστικής μελέτης του Άλσους και σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες,  προκειμένου να δημιουργηθεί νόμιμο δημοτικό καταφύγιο για τα αδέσποτα ζώα, στο βόρειο τμήμα του Άλσους, σε πολύ μεγάλη απόσταση από το γήπεδο της ΑΕΚ, το οποίο θα λειτουργεί με τη φροντίδα του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας και την αμέριστη στήριξη του Δήμου μας.

 

ΤΡΙΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ ΕΝΟΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΥ - ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ

ΠΠΙΕΔ-Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού "Φιλιώ Χαϊδεμένου", Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού της ΑΕΚ και Μουσείο εκκλησιαστικών κειμηλίων του Ιωνικού κέντρου στο γειτονικό Δήμο. Τρία μουσεία σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου. Να εξετάσουμε τις δυνατότητες διασύνδεσης και γενικότερης αξιοποίησή τους. Τα μουσεία θα πρέπει  να είναι εκπαιδευτικά αξιοποιήσιμα και να αναδεικνύουν  την ιστορία και την εξέχουσα θέση της περιοχής.

 

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

Οι εργαζόμενοι σε κάθε Δήμο είναι η ψυχή του Δήμου. Στόχος μας η δημιουργική και παραγωγική αξιοποίηση των εργαζόμενων σε κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας. Εξειδίκευση των  εργαζόμενων για την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών και την παραγωγική αξιοποίηση και εξέλιξή τους.

 

Η Κίνησή μας θέτει τους 20 άξονες δράσεις σε δημόσια διαβούλευση και ακολούθως θα δοθεί στη δημοσιότητα αναλυτικό πρόγραμμα που θα αναφέρεται σε κάθε άξονα παρέμβασής μας. 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

 

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Αλέκος Γούλας

Βασιλική Κούλη

Γρηγόρης Κατσέτης

Ευτυχία Παπαλουκά

Κωνσταντίνος Μπιλέρης

Κωνσταντίνος Χατζάρας

Λεωνίδας Θεοφιλόπουλος

Μαρία Τσικούρη

Χρήστος Δημακόπουλος

 

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση- απάντηση της "Πόλης της Καρδιάς μας"

 

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, «Η Πόλη της Καρδιάς Μας» και ο επικεφαλής της Χάρης Τομπούλογλου, χαιρετίζουμε την ανακοίνωση της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας» σχετικά με τους 20 άξονες δράσης - προγραμματικές δεσμεύσεις και δηλώνουμε απερίφραστα την πλήρη συμφωνία μας και ταύτιση με αυτούς. Στην κατεύθυνση αυτή και με γνώμονα πάντα την αλλαγή που χρειάζεται η πόλη μακριά από μικροπολιτικές τακτικές και προσωπικές επιδιώξεις, καλούμε τους δημοτικούς συμβούλους Αλέκο Γούλα, Ευτυχία Παπαλουκά και τους συνεργάτες τους της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας» σε μία από κοινού συνεδρίαση με σκοπό να υιοθετήσουμε και να διαμορφώσουμε ένα προγραμματικό πλαίσιο ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Οι 20 άξονες δράσης της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας» αποτελούν τη βάση για να ανοίξουμε ένα δρόμο ουσιαστικής παρέμβασης, συμμετοχής και διαλόγου. Για αυτό και εμείς πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω καλούμε όλους αυτούς που θέλουν να προσφέρουν πάνω σε αυτή τη βάση, από όπου και αν προέρχονται, να συμμετέχουν σε έναν ευρύτερο διάλογο με σκοπό την οικοδόμηση ενός ευρύτερου αυτοδιοικητικού μετώπου με σκοπό την ουσιαστική αλλαγή σελίδας της πόλης μας.

Η Πόλη μας αλλάζει σελίδα!

Γράψτε την άποψή σας

ανωνυμος (18/01/2023 19:48)

Έκλεισε ο ένας φιναλίστ της δεύτερης Κυριακής. Μένει να δούμε τον δεύτερο. Μάλλον ο Βούρος αν οι ζαίοι κατέβουν τελικα με δύο παρατάξεις, αλλά και με μια να κατέβουν το ίδιο είναι.
Σαν κρουασανακι για τη λιγούρα τον έχει ο Τομπούλογλου τον κοντό.

Σαβουρκος Σαβουρδος του Σαβουροαχταρμα (18/01/2023 22:47)

Κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι...

Σωραίοι (18/01/2023 22:50)

Η miss δεν πληρώνω με τον mister γίδα. Και ο μαϊντανός

Καλφας (19/01/2023 09:41)

Μήπως τους πείραξε το ποντικοφάρμακο;

Ανώνυμος (19/01/2023 10:52)

@ανωνυμος (18/01/2023 19:48)

Με τη δυναμική που αναπτύσσει ο Χ.Τ. μπορεί και να μη χρειαστεί δεύτερη Κυριακή.

ΕΡΩΤΗΣΗ (19/01/2023 12:12)

Μπορεί να μου πει κάποιος πως διορίζεται φιλόλογος σε νοσοκομείο; Θα διαβάζει κλασική λογοτεχνία στους ασθενείς; Και τα απογεύματα "μαύρα" ιδιαίτερα; Όλα εξηγούνται...

Αναγουλας Παπαλογλου (19/01/2023 13:41)

Ουτε με ευχελαιο, ουτε με τιποτα δεν σωζεται η πολη με τους διαφορους σαλτιμπαγκους της τοπικης πολιτικης..... ελιτ

χρυσοψαρο (19/01/2023 18:20)

Πως να ξεχάσει κανείς τις «όμορφες φιλοφρονήσεις» μέσα στα δημοτικά συμβούλια της δημοτικής συμβούλου προς τον επικεφαλής λίγα χρόνια πριν. Πως να ξεχάσει κανείς πόσο «γλυκά» την αποκαλούσε ο επικεφαλής τότε την δημοτική σύμβουλο, τα όμορφα λόγια που έλεγε τότε ο επικεφαλής επειδή η δημοτική σύμβουλος «εργαζόταν» μέχρι τα μεσάνυχτα στο δημαρχείο. Όμορφες στιγμές. Δυστυχώς κάποιοι έχουν μνήμη χρυσόψαρου, ευτυχώς όχι όλοι.

Κινέζος φιλόσοφος ΚΑΪ ΛΗ (20/01/2023 20:19)

Εύχομαι στην ξανθιά (αν και δεν το πιστεύω), η φιλοδοξία της να μην την οδηγήσει να έχει την ίδια τύχη με τη συνονόματή μου ξανθιά ΚΑΪΛΗ.

Ανωνυμος (20/01/2023 22:27)

Η Ευτυχία το ξέρει το παιχνίδι! Με ποιον άλλον μπορούσε να πάει για να έχει αυξημένες ελπίδες;
Ο Βούρος είναι καμμένο χαρτί! Ο κύκλος Παντελής ( Γεωργαμλής) έχει κλείσει! Η Δύναμη πολιτών την έχει διώξει!Ο υποψήφιος του σκύλου του Μαξίμου δεν ξέρω αν θα κατέβει( ούτε ο ίδιος το ξέρει) Δεν θα έκανε μάγκα τον παντελώς άπειρο και άγνωστο Τζελη προσφέροντας του την προίκα που έχει φτιάξει! Πάει λοιπόν συντεταγμένα στον Τομπουλογλου ΜΕ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ και ας λέει το αντίθετο!
Η αντίδραση του τοπικού πολίτη και όλων εκεί χώρου με 2 άρθρα αυθημερόν δείχνουν ΠΑΝΙΚΟ!
Αν δε υπολογίσουμε και τα λαικς από τους εσωτερικούς του αντιπάλους ο πανικός είναι μεγάλος!

Ανώνυμος (21/01/2023 20:49)

Καλή επιτυχία για να βγει η πόλη από το αδιέξοδο και την παρακμή που την οδήγησε ο Βούρος και η παρέα του. Όλοι ξέρουν -ακόμη κι οι αντίπαλοί του- ότι ο Τομπούλογλου θα είναι ένας καλός δήμαρχος.

Γεμίσαμε πεντακαθαριδηδες και κηνσορες της ηθικης (22/01/2023 15:16)

@ΕΡΩΤΗΣΗ (19/01/2023 12:12)
Με τον ίδιο τρόπο που ένας θεολόγος κι ένας απόφοιτος λυκείου (που δηλώνει λογιστής) διορίζονται ειδικοί στην επικοινωνία και πληρώνονται από τα λεφτά μας και με τον ίδιο τρόπο που ένας αδιόριστος φιλόλογος πληρώνεται για (να κάνει τι ακριβώς;) σε δομή προσφυγων. Αφήστε λοιπόν τα σάπια με τέτοια επιχειρήματα της πλάκας, κι ας κοιτάξει ο καθένας πρώτα τη δική του καμπούρα.

Νικ. (22/01/2023 16:57)

Προκειμένου να γλιτώσει η πόλη από το Βούρο θα ψηφίσω και τον ίδιο το διάολο.

de ten (22/01/2023 19:54)

@ΕΡΩΤΗΣΗ Γιατί δεν ρωτάς καλύτερα το Βούρο πως ακριβώς προέκυψε να δηλώνει πτυχιούχος Φιλοσοφικής; Πέρασε μήπως με Πανελλήνιες;

Κράζεις; Θαυμάζεις! (22/01/2023 20:10)

Η Ευτυχία πέραν ότι έχει πολλούς προσωπικούς ψηφοφόρους, έχει αποδείξει ότι είναι αυτοδιοικητική ως το μεδούλι αλλά και πανέξυπνη. Έκανε μια επιλογή για την οποία θα κριθεί στη κάλπη. Το ζόρι ορισμένων μαζί της, δείχνει καθαρά ότι θα ήθελαν να την έχουν μαζί τους.

Παύλος (22/01/2023 20:25)

Ο Χάρης έφτασε πολλές φορές στη πηγή αλλά νερό δεν ήπιε. Τώρα όμως είναι αλλιώς τα πράγματα. Ο μόνος που μπορεί να συσπειρώσει όλο το αντιβουρικό μέτωπο. Όσο για τη τοπική αριστερά κατώτερη των περιστάσεων θα περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου με τους δυο απίθανους και γραφικούς τύπους που βλέπουν τη σκιά τους ως ανάστημα και θέλουν ανυποχώρητα να είναι και οι δύο αρχηγοί. Α! Ξέχασα! Είναι και το ΚΚΕ. Αλλά θα καταγράψει το χαμηλότερο ποσοστό στην ιστορία του τοπικά πληρώνοντας τα πλυντήρια που έκανε το περασμένο διάστημα.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ (22/01/2023 23:28)

@Nικ.(22/01/2023 16:57) και @Ανώνυμος (21/01/2023 20:49)

Τα ίδια λέγατε τότε και με Βασιλόπουλο-Παπαλουκά και τα ίδια έλεγε και ο Τομπούλογλου για αυτούς. Τώρα κομμάτι από την διοίκηση Βασιλόπουλου το πήρε μαζί του. Θα τα αλλάξετε πάλι αν την επόμενη φορά υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί Βούρος-Τομπούλογλου

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (23/01/2023 09:44)

Πολιτική κίνηση "ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΪΝ".
Κεφάλι Παπαλουκά ή Τομπούλογλου, σώμα Τομπούλογλου ή Παπαλουκά.
Σιχάθηκα και που το έγραψα...
Να ονομάσουν την παράταξη 'ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΪΝ" για να συνεννοούμαστε γρήγορα.

Μαριγουλα-Μαριγω. (23/01/2023 18:05)

Ποσα χρηματα θα εισπραξουν την τετρετία οι διορισθεντες για την επικοινωνία στον ΔΗΜΟ
Αν υποθεσουμε τα χρόνια που ειναι τεσσερα [4] και εχουν σαραντα οκτω [48] μηνες =;;;;

Απλώς παρατηρητής (24/01/2023 02:58)

Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα! Έρχονται κι άλλες... ετερόκλητες συμμαχίες. Περιμένετε !
Αλλά τελικά τι σημαίνει "ετερόκλητες συμμαχίες", όταν μιλάμε για τη διοίκηση μιας πόλης ;
Θέλουμε ένα δημοτικό σχήμα που να ξέρει και τη πόλη και την αυτοδιοίκηση ή θέλουμε μπετόν αντίγραφα κομμάτων που να καταγράφουν τοπικά τα ποσοστά των κομμάτων της κεντρικής πολιτικής σκηνής και να παριστάνουν οι επικεφαλής τις μικρογραφίες του Κυριάκου και του Αλέξη;
Δηλαδή για να καταλάβω, όλοι εσείς που ωρύεστε περί "ετερόκλητων και ανίερων συμμαχιών" θεωρείτε... έγκλημα καθοσιώσεως το να κάτσουν κάτω να τα βρουν για να διοικήσουν μαζί το Δήμο μας άνθρωποι από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες ; Φοβάστε την αλληλεπίδραση ; Να το κοιτάξετε!

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (24/01/2023 17:46)

@ Απλώς παρατηρητής (24/01/2023 02:58)
Είναι 02:58μ και γράφετε: "Θέλουμε ένα δημοτικό σχήμα που να ξέρει και τη πόλη και την αυτοδιοίκηση ή θέλουμε μπετόν αντίγραφα κομμάτων που να καταγράφουν τοπικά τα ποσοστά των κομμάτων της κεντρικής πολιτικής σκηνής και να παριστάνουν οι επικεφαλής τις μικρογραφίες του Κυριάκου και του Αλέξη;
Δηλαδή για να καταλάβω, όλοι εσείς που ωρύεστε περί "ετερόκλητων και ανίερων συμμαχιών" θεωρείτε... έγκλημα καθοσιώσεως το να κάτσουν κάτω να τα βρουν για να διοικήσουν μαζί το Δήμο μας άνθρωποι από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες ; Φοβάστε την αλληλεπίδραση ; Να το κοιτάξετε!".
Δύο ερμηνείες μπορώ να δώσω. Ή γυρίσατε στουπί από το μεθύσι, ή έχετε σοβαρό πρόβλημα, οπότε ψυχιατρείο...

Ανώνυμος* (25/01/2023 19:03)

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Κάπου το έχεις χάσει!
Που να φανταστείς και εσύ ότι το αντίγραφο της Ρόζας Λούξεμπουργκ θα συμμαχουσε με έναν δεξιό!
Επειδή ξεχνάς ίσως! Η Ευτυχία υποδεχόταν τον Βενιζέλο στις πασοκοεκλογες με μεγάλη χαρά!
Είναι πιο αριστερός ο Βενιζέλος από τον Τομπουλογλου;

Απλώς παρατηρητής (26/01/2023 18:48)

KOYMMOYNI Έγραψες ένα σχόλιο οχτώ γραμμών εκ των οποίων οι έξι είναι αυτούσιο το δικό μου σχόλιο, η μία το ψευδώνυμό μου και έγραψες και μία δική σου με ένα άστοχο σχόλιο ότι πίνω κι ότι θέλω ψυχίατρο επειδή γράφω μεταμεσονύχτια. Να χαρώ εγώ αριστερή πολιτική ορθότητα! Αν τα 'χε γράψει δεξιός τα περί ψυχιατρείων, θα τον είχαν περιλάβει στην καταγγελία εκατό συλλογικότητες, διακόσιες μκο και τριακόσιες προσωπικότητες της αριστεράς.
Η λέξη κλειδί στο σχόλιό μου ήταν η αλληλεπίδραση. Τι δεν καταλαβαίνεις ;

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (30/01/2023 13:06)

@ Απλώς παρατηρητής (26/01/2023 18:48)
Μπράβο σου, είσαι όχι μόνο παρατηρητής αλλά και παρατηρητικός.
Και μόνο που προσπαθείς να δώσεις λογική εξήγηση στην συνεργασία Παπαλουκά και Τομπούλογλου, με ξεπερνά.
Είναι σαν να πιστεύεις ότι το Κατάρ έχει κάνει βήματα για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δη για την προστασία της εργασίας.
Γελάει ο κόσμος.

Ανωνυμος* (05/02/2023 21:40)

@ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ
Μα αν δεν συνεργαστεί η Ευτυχία με τον Τομπουλογλου με ποιον μπορεί να συνεργαστεί; Πολιτικά μιλώντας πάντα!

original17! (18/03/2023 12:40)

https://www.newsbomb.gr/bomber/apokalypseis/story/663924/apokleistiko-to-porisma-toy-epitheoriti-dimosias-dioikisis-gia-tin-ypothesi-tompoylogloy

Ανώνυμος (19/03/2023 00:27)

@original17! (18/03/2023 12:40) ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Στην GRAPHICA EXPO 2023 συμμετείχε το 2ο ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας

Πώς έφτασε στο σημερινό του αδιέξοδο το Ισραήλ

Εκλογές στις 21 Μαΐου- Δείτε πώς τις ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης (video)

Τι αναζητούν στον χώρο εργασίας οι Millennials και η Generation Z;

Γατσούλης: Όχι σε αντιθεσμικές πρακτικές

Τι βλέπουν οι μεγάλοι στις ζωγραφιές των παιδιών – Πώς λειτουργεί η παιδική ζωγραφική

Πόσο θα κοστίζει το ηλεκτρικό ρεύμα τον Απρίλιο

Γιατί η διοίκηση Βούρου δεν φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο, σοβαρά θέματα της πόλης που εκκρεμούν;

Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα που θα εργαστούν την 25η Μαρτίου

Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη συνέντευξη Μητσοτάκη στον Στ. Θεοδωράκη (video)

Γιάννης Οικονόμου: Πρώτη στην Ευρώπη στην καινοτομία η Ελλάδα

Πόπη Τσαπανίδου: Πρωτόγνωρη επικοινωνιακή αναισθησία Μητσοτάκη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Άλλοι δήμοι (όχι εμείς επί Βούρου...) προσέχουν πραγματικά τις σχολικές τους υποδομές

Δεν κάνει πίσω ο Μακρόν...

Δημοφιλέστερα άρθρα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Ιδού η πόλη του Γιάννη Βούρου...

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του

Βούρος εκτός τόπου και χρόνου... (όπως πάντα)- video

Μια ωραία πεταλούδα...

Οι άξιοι Δήμαρχοι δημιουργούν στις πόλεις τους, οι άχρηστοι όχι...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου

Τομπούλογλου- Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη- Ούτε λέξη από την παράλυτη διοίκηση Βούρου

Σημασία έχει ποιοι ήλθαν, ή ποιος έφυγε;

Γεραπετρίτης: Έτσι θα ξαναλειτουργήσουν τα τρένα στην Ελλάδα

Μίμης Παπαϊωάννου

Σκεπασμένη με τη σημαία της ΑΕΚ η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου στην Αγία Τριάδα

Τους πρώτους υποψηφίους ανακοίνωσε η Σύγχρονη Πόλη

Γιατί η διοίκηση Βούρου δεν φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο, σοβαρά θέματα της πόλης που εκκρεμούν;

Σαββατιάτικη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: ανώνυμος
Υποψηφιότητα που ψαρεύει από την ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων με το Βούρο. Δύσκολο να μεταλλαχτεί σε κάτι διαφορετικό διεμβολίζοντας άλλους χώρου...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: M.T.
@ Ανώνυμος (29/03/2023 09:05) Τον Παπαμικρούλη δεν τον "έβγαλε" ο Μιχαλιός. Ο Παπαμικρούλης τον συμπεριέλαβε κάποτε στο ψηφοδέλτιό του και ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Ανώνυμος
Μόνο όποιος έχει τον Μιχάλη τον Κουτσάκη στο ψηφοδέλτιό του, αυτόν τον τιτάνα της αυτοδιοίκησης και του ΠΑΣΟΚ, θα πάρει το Δήμο. Χωρίς Κουτσ...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: @ Ντινος (28/03/2023 10:10)
Άκου οπαδέ. Ο λόγος που η ομάδα είναι διαχρονικά και σε βάθος χρόνου τριτοτέταρτη, είναι αυτή η μιζέρια που εκπέμπουν τοξικοί οπαδοί σαν εσ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Δεν πάει έτσι...
Ο Λύσανδρος μάς λέει ότι είχε αυταπάτες πως η διοίκηση Βούρου (για την οποία αγωνίστηκε, με την οποία εκλέχτηκε και πανηγύριζε τραγουδώντας ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος
@ Δ.Σ. 17:51. Η περίπτωση του τραχανοπλαγιά για τον οποίο αναρωτιέσαι σκωπτικά αν ψηφίζει είναι σταγόνα στον ωκεανό. Εδώ ένας ολόκληρος λαός...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: La Chandeleur
@13:41 Η πλάκα με εσένα είναι μεγαλύτερη γιατί έκανες γαργάρα την ουσία του σχολίου μου. ...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: @La Chandeleur
Η πλάκα είναι πως ενώ θες να το παίζεις και ΑΕΚτζης είσαι και ανιστόρητος. Δεκαετίες '60 και '70 μεσουράνησε ο αείμνηστος Παπαϊωάννου, το 79...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ντινος
@ Ανωνυμος (27/03/2023 20:31) Λάκη Πανηγύριζες στο Ρέντη την Τρίτη θέση! Δείχνει πόσο σε φοβίζει η ΑΕΚΑΡΑ και η Φιλαδέλφεια… ...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ανωνυμος
Μήτσο εγώ γιατί να πονέσω; Μήπως έφαγα τρία γκολ η δεν κέρδισα τον πρωτοπόρο μέσα στον ΟΠΑΠ;...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@17.18 Δηλαδή εσύ αυτό που περιμένεις από τον δημοσιογράφο είναι να κάνει καλό σκανάρισμα, σα να λέμε. Κι εσύ, τώρα, ψηφίζεις, έτσι; ...

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Xρήστης: ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ
Β. Αυτό που μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει δεν το ήξεραν τα «παιδιά» στην Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ; Επειδή αν ήξεραν τα «παιδιά» του ΣΥΡΙΖΑ...

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Xρήστης: ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ
@ανώνυμος (20/03/2023 09:38) Α. Η δίωξη του Πούτιν απ το ΔΠΔ αναφέρεται ότι ασκήθηκε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 17.03.2023, επομένως το «Μετά τις ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: @ Τζογαδόρος
ο Ανεμογιάννης δεν κατέθεσε στεφάνι σήμερις... Σε βλέπω να επιβεβαιώνεσαι....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ
@ 16:13 Καλά ρε Διαμαντή τόσο μεγάλη χαρά πήρες που κατεβαίνει για Δήμαρχος ο «τιτάνας»της πολιτικής, που έβαλες την ανακοίνωση στο πόδι; Τέ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©