Σάββατο 10.06.2023,  

Δύναμη Πολιτών: Σφοδρή επίθεση σε Βούρο- κάλεσμα για ενωτικό μέτωπο

Δημοσιεύτηκε στις 12/11/2022 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  39 σχόλια

Από τη Δύναμη Πολιτών λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

*****                                                                                                                                   

                                                                                                                                                

Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητές συνδημότισσες,


Διανύουμε την 4η και τελευταία χρονιά της θητείας της δημοτικής αρχής με επικεφαλής τον Γιάννη Βούρο και τα αποτελέσματα της διοίκησης της είναι φανερά με οδυνηρό τρόπο για την πόλη.

 

Με απαξίωση των δημοκρατικών διαδικασιών μια στενή ομάδα γύρω από τον δήμαρχο εργάζεται όχι για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πολιτών, αλλά για την προώθηση συγκεκριμένων επιχειρηματικών και ιδιοτελών συμφερόντων, αδιαφορώντας για σοβαρά προβλήματα της πόλης.

 

H επιμονή στην υλοποίηση του σκανδαλώδους υπερκοστολογημένου διαγωνισμού για τα led, παρότι κρίθηκε παράνομος από το Ελεγκτικό Συνέδριο και η πλήρης απραξία για την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος που οξύνθηκε από τη λειτουργία του γηπέδου είναι από τις πιο χαρακτηριστικές εκφάνσεις της διοίκησης Βούρου. Η διάλυση της παράταξης του δημάρχου με τις αποχωρήσεις βασικών στελεχών της, υπογραμμίζει τη σήψη και την ανυποληψία που έχει επιφέρει στην πόλη.

 

Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που έδινε η απλή αναλογική, έδρασε όλα αυτά τα χρόνια στα όργανα του Δήμου προς το συμφέρον της πόλης ενωτικά και με συνεργασίες, αλλά παράλληλα μαζί με ενεργούς πολίτες και συλλογικότητες αναδεικνύοντας και προωθώντας προβλήματα και διεκδικήσεις. Στην ίδια κατεύθυνση απευθύνουμε σήμερα ανοιχτό κάλεσμα στους προοδευτικούς δημοκρατικούς πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας για τη συγκρότηση ενός ενωτικού μετώπου που θα δώσει αποφασιστικά τη μάχη για να επανέλθει η διοίκηση του Δήμου στα χέρια των πολιτών, με στόχο:

 

·     Να προχωρήσει η υλοποίηση μικρών και μεγάλων έργων που έχει ανάγκη η πόλη και τα οποία επί 3 και πλέον χρόνια η σημερινή διοίκηση τα αγνοεί, όπως η υλοποίηση του αντιπλημμυρικού έργου στη Βόρεια Φιλαδέλφεια, η αξιοποίηση των 10 εκατ. ευρώ για την καθαριότητα που άφησε παρακαταθήκη η διοίκηση της Δύναμης Πολιτών, η δημιουργία πολυχώρου πολιτισμού στο πρώην στρατιωτικό εργοστάσιο. Είναι μερικά από τα σχεδιασμένα και χρηματοδοτημένα έργα που παρέλαβε η διοίκηση Βούρου και τα... ξέχασε.

 

·     Να ανοίξει η συζήτηση για τον αναγκαίο σχεδιασμό που απαιτείται, σε επίπεδο υπηρεσιών αλλά και υποδομών, για να αντιμετωπιστούν συνολικά τα προβλήματα στάθμευσης, κυκλοφορίας και ασφάλειας που επιφέρει η λειτουργία του γηπέδου. Η αναγκαία επιστημονική μελέτη για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού φόρτου, την εξυπηρέτηση της στάθμευσης των οχημάτων των κατοίκων και των επισκεπτών, είναι επείγουσας προτεραιότητας και όφειλε να την έχει καταρτίσει ήδη η απερχόμενη διοίκηση σε συνεργασία με τις αρμόδιες τις αρχές και την διαχείριση του γηπέδου.

 

·     Την υπεράσπιση του δημόσιου χώρου της πόλης αλλά και του Άλσους, την διεύρυνση των ελεύθερων χώρων και την αισθητική και περιβαλλοντική τους αναβάθμιση. Την προστασία των ποταμιών της πόλης μας ενάντια σε κάθε σχέδιο περεταίρω τσιμεντοποίησης, για την περιβαλλοντική προστασία και αναβάθμισή τους και την αντιπλημμυρική θωράκισή τους, όπου απαιτείται.

 

·     Την αποτροπή της συρρίκνωσης των δημόσιων και δημοτικών υπηρεσιών που τροφοδοτούν τις ιδιωτικοποιήσεις. Την διεκδίκηση της απαραίτητης χρηματοδότησης από το κεντρικό κράτος και την Περιφέρεια, με άμεση κάλυψη των τεράστιων κενών σε προσωπικό στις κρίσιμες υπηρεσίες Πρασίνου, Καθαριότητας και στις Τεχνικές Υπηρεσίες. Την πλήρη διαφάνεια και τον δημοκρατικό έλεγχο των προμηθειών και εργολαβιών.

 

·     Την υλοποίηση των απαραίτητων έργων που χρονίζουν στα σχολεία της πόλης και τη γενναία χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών για την αντιμετώπιση των λειτουργικών προβλημάτων που επιφέρουν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές που υλοποιεί η κυβέρνηση.

 

·     Να σταματήσει η δημοτική αρχή να είναι πεδίο δημοσίων σχέσεων των διαφόρων υπουργών και να αποκτήσει σχέδιο και διεκδικητικό πλαίσιο προς όφελος των κατοίκων και των επαγγελματιών της πόλης.

 

Στη βάση αυτών των ζητημάτων η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ θα επιδιώξει τις επόμενες μέρες συναντήσεις με παρατάξεις, κινήσεις, πρόσωπα επιδιώκοντας έναν ανοικτό και ειλικρινή διάλογο. Η πόλη μας υπέφερε από επιλογές παραγόντων, ήρθε η ώρα οι πολίτες να πάρουν την υπόθεση ανάδειξης μιας νέας δημοτικής αρχής στα χέρια τους.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

e-mail: dynamhpolitwn@gmail.com

facebook: Δύναμη Πολιτών-Γιώργος Ανεμογιάννης

instagram: dynamipoliton

Γράψτε την άποψή σας

ανωνυμος (12/11/2022 18:17)

Λίγοι για αντιπολίτευση. Πολύ λίγοι. Της τάξεως του 10 - 12%. Δεν μπαίνουν ούτε δεύτερη Κυριακή πια.

Ιφιγένεια (23/11/2022 19:08)

Όχι νέο ενωτικό μέτωπο.
Η πόλη χρειάζεται μια καινούργια παράταξη.Προοδευτική - Ενωτική, με όλους τους προοδευτικούς , αυτοδιοικητικούς παράγοντες, πολίτες, κινήσεις που δρουν ενεργά στο Δήμο μας και αφού συμφωνήσουν σ ' ένα πρόγραμμα που έχει ανάγκη η Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα τότε θα προχωρήσουν στην εκλογή του καταλληλότερου μεταξύ των εκείνων που θα δηλώσουν διαθεσιμότητα να εκπροσωπήσει το νέο αυτοδιοικητικό κίνημα, που θα βγάλει την πόλη μας από το τέλμα που έχει βουλιάξει!!

Ανωνυμος (25/11/2022 02:18)

@Ιφιγενεια
Δεν είσαι ευχαριστημένη από την Δύναμη πολιτών;
Μπορείς να αναφέρεις 2-3 ονόματα προοδευτικών αυτοδιοικητικών πολιτών και κινήσεων που δρουν ενεργά στον Δήμο και που είναι διατεθειμένοι να ψηφίσουν Τζελη που ήδη έχει ανακοίνωσει δημιουργία παράταξης και δεν πρόκειται να κάνει πίσω οποία και να είναι η απόφαση του κόμματος στο οποίο ανήκει και έχει στείλει και επιστολή όπως λέει ο ίδιος; (Αυτό το ψηφίζουμε να αναδείξουμε τον καλύτερο μάλλον το έγραψες για να γελάσουμε!!! Μπα σε καλό σου!!)

Ντινος (25/11/2022 09:55)

Η ΔΠ έχει δοκιμαστεί κ απέτυχε πλήρως όπως και ο Βούρος φυσικά!
Εφόσον το γήπεδο τελείωσε και οι «επιδοτήσεις» του Βαγγέλα έπαυσαν έχει λόγο ύπαρξης η ΔΠ;
Οι κατά φαντασία αριστεροί επαναστάτες της φάπας θα πάνε την πόλη μπροστά;

Ανώνυμοs (25/11/2022 17:55)

Ούτε Τζέλη ούτε Ανεμογιάννη. Μέχρι και Βούρο θα ψήφιζα (που λέει ο λόγος) παρά πισωγυρίσματα σε συριζέϊκες γραφικότητες.

@Ντινος (25/11/2022 09:55) (26/11/2022 20:53)

Εννοείται ότι είναι κατάντια για τους πολίτες της ΝΦ να εμπιστευτούν για δεύτερη φορά αυτό το έκτρωμα της ΔΠ.

Ανώνυμος (27/11/2022 12:59)

@ιφιγενεια Στο "τέλμα που έχει βουλιάξει!!" ή πόλη όπως λες και στο οποίο συμφωνώ, δεν είναι άμοιρη ευθυνών η αριστερά ή η κεντροαριστερά στην οποία υποθέτω ανήκεις. Από τη μεταπολιτευση και μετά, κοντά πενήντα χρόνια εχουμε: Σταματιάδη-κκε, Γρετζελιά-πασοκ, Κοντο-συνασπισμόμεπασοκ, Βασιλοπουλο-συριζολαε. Για βαλτα κάτω να δεις ποιος διοικεί το δήμο. Ακόμα και επί Αδαμόπουλου συνδιοίκηση με τη κεντροαριστερα είχε η κεντροδεξια. Για να μην πούμε για το Βουρο-πασοκ, που οι νεοδημοκράτες περιμένουν παντα τι θα αποφασίσουν τα τοτέμ του τοπικού βαθύ πασοκ.
Τα εσωτερικά σας στην κεντροαριστερα δεν μας ενδιαφέρουν. Κατεβάστε όσους συνδυασμούς γουστάρετε και κάντε οσα μέτωπα θελετε. Αλλά να ξέρετε κι ότι ο κόσμος σας έχει πάρει πια χαμπάρι.

An (28/11/2022 12:52)

@Ιφιγένεια (23/11/2022 19:08) Εντάξει! Καταλάβαμε! Γιατί δεν λες απ' την αρχή ότι στηρ'ιζεις Τζελη;;;

Ανώνυμος (28/11/2022 13:18)

Ο Ανεμογιάννης εκ του αποτελέσματος είναι λίγος για ηγέτης. Κατόρθωσε επί ημερών του να διασπαστεί και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΠ. Δεν κατάφερε να συσπειρώσει. Απεναντίας έβαλε κόσμο απέναντί του και συρρικνώνει κι άλλο την ήδη πετσοκομένη δουπου.

Ανωνυμος (28/11/2022 22:22)

@13.18 Ο Ανεμογιάννης μόλις πριν δύο μήνες ανέλαβε την ηγεσία της ΔΠ. Διάσπαση της ΔΠ επί των ημερών του δεν υπάρχει! Οι αριβιστες που πατροναρουν τον άγνωστο σε αγώνες, διεκδικησεις και τοπικές δράσεις Τζελη έχουν φτιάξει το ψηφοδέλτιο εδώ και έναν χρόνο διασπώντας τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ στον οποίον ο Ανεμογιάννης είναι απλό μέλος! Βρίσκονται σε απέναντι από την ΔΠ από τις προηγούμενες εκλογές! Έχεις κάτι άλλο για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα;

Ανώνυμος (29/11/2022 10:12)

@(28/11/2022 22:22) Τα απλά μέλη δεν βάζουν υποψήφιοι ούτε για συντονιστικά ούτε για νομαρχιακές. Τις νομαρχιακές τις αφήνω στην άκρη γιατί είναι παιχνίδι κεντρικών μηχανισμών κι εκεί ήταν πιο δικτυωμένος. Προφανώς επειδή είναι 'ΑΠΛΟ' ΜΕΛΟΣ. Στο τοπικό συντονιστικό ήταν ή δεν ήταν επικεφαλής; Κατάφερε να χάσει τον έλεγχό του ναι ή όχι; Ναι. Γιατί κάτι δεν έκανε καλά και το έκαναν καλύτερα οι άλλοι. Απλά. Κέρδισε ή έχασε μέλη η ΔΠ από τότε που ανέλαβε; Έχασε. Βλέπω ήδη δύο στους εξήντα του Τζέλη. Άρα μάλλον εσύ είσαι αυτός που πας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα και όχι εγώ.

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (29/11/2022 11:45)

Κρίνοντας από την υποψηφιότητα του άγνωστου Τζέλη, και την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό του μελών και μη, και διαβάζοντας τον τίτλο του άρθρου, ήθελα να πω ότι έπιασε τόπο το κάλεσμα για ενωτικό μέτωπο. Μια γροθιά ο τοπικός σύριζα... Μια γροθιά στον τοίχο... ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Ανωνυμος (29/11/2022 14:43)

@10.12 Θα διαβάζουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και από τις δύο πλευρές αυτά που γράφεις και θα τραβάνε τα μαλλιά τους ελπίζοντας να μην έχεις καμμιά σχέση με αυτούς!
1. Η Δ.Π. δεν είναι δημιούργημα του Συριζα αλλά μια προοδευτική παράταξη διαφόρων αριστερών τασεων που στηρίχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ! Γι'αυτό και οι μισοί έφυγαν πριν τελειώσει η θητεία της λόγω της δεξιάς στροφής του ΣΥΡΙΖΑ !
2. Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει άρει την υποστήριξη του στην Δ.Π. κάθε δημιουργία νέας παράταξης μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται φραξιονιστικη και αριβιστικη!
3.Κανενας δεν μπορει να υποχρεωσει κανένα να μην αποχωρήσει όταν μάλιστα η αποχώρηση δεν συνοδεύεται και από ΠΟΛΙΤΙΚΗ ανάλυση της διαφωνίας!

Ανωνυμος (29/11/2022 14:54)

(συνέχεια)
Αυτό που γράφεις ότι τα απλά μέλη δεν βάζουν υποψήφιοι ούτε σε συντονιστικά ούτε σε νομαρχιακές δεν θα το σχολιάσω! Αρκεί να μου πεις το γιατί και ποιοι είναι αυτοί που βάζουν υποψηφιότητα! Τι ήταν αυτό που δεν έκανε καλά αλλά το έκαναν οι άλλοι ! Και ποιος έκρινε ποιος κάνει κάτι καλά και ποιος όχι; Έχει γίνει ολομέλεια με θέμα την υποψηφιότητα που θα υποστηριχτεί στις επόμενες εκλογές η ο ΠΑΝΤΕΛΩΣ άγνωστος στην τοπική αυτοδιοίκηση κ. Τζελης με την παρότρυνση "κάποιων" συγκεκριμενων αποφάσισε να διεκδικήσει τον Δήμο; Άστο καλύτερα!

Σ. Ιφ. (29/11/2022 15:14)

@ Ανωνυμος (28/11/2022 22:22) Ας πρόσεχαν οι ξερόλες που τους έφυγε το παιχνίδι από τα χέρια. Τους την έφεραν άλλοι. Εξυπνοτεροι και πιο έμπειροι. Έτσι παίζεται αυτό διαχρονικά και δεν μαθαίνεται παριστάνοντας τον παράγοντα της σελφι και του ινσταγκραμ. Τα υπόλοιπα είναι κλάψες.

Ανώνυμος (29/11/2022 15:27)

@28/11/2022 22:22

Καλά τα λες και συμφωνώ. Πειθαρχικο δεν έχει ο Συριζα; Αυτά όλα για το παρεάκι των κομπλεξικων με τη ΔΠ είναι πασίγνωστα και επισημασμένα χρονια. Κεφάλια πέσανε όταν έπρεπε;

Γ. Γ. (29/11/2022 23:52)

@Ανωνυμος (28/11/2022 22:22) Από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα είναι "μόλις πριν δύο μήνες"; Κι εγώ νόμιζα ότι είναι πέντε.

Λάκων (30/11/2022 09:17)

Μην το κουράζετε. Ο κύκλος σας έληξε. Τίποτα δεν κρατάει για πάντα.

Anonymous (30/11/2022 11:25)

@ Ιφιγένεια (23/11/2022 19:08)

Αυτό το ΕΝΩΤΙΚΗ τι το 'θελες ρε Ιφιγένειε ;
Είστε ο ορισμός της ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ και μιλάς για ΕΝΩΤΙΚΗ καινούργια παράταξη ;
Πόσο αντιστροφή των εννοιών πια ;
Νομίζεις ότι είμαστε τίποτα χάπατα ;

Ανωνυμος (01/12/2022 21:49)

@15.27 Πειθαρχικό έχουν τα οργανωμένα κόμματα!
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Μπάτε σκύλοι αλεστε! Τι Δημαρ τι ΠΑΣΟΚ τι ΑΝΕΛ ένας αχταρμας που κρύβεται πίσω από την "ελεύθερη" άποψη! Αυτή η ελεύθερη άποψη έχει κάνει κάποια μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσουν νέο δημοτικό σχήμα και να μην "αξιοποιούν" καθόλου τον αρχηγό της δεύτερης δημοτική παράταξης μέσα στον Δήμο που τυγχάνει να είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ! Ποιος μπορεί να εμπιστευτεί αυτό το συνοθυλευμα ;

Ανώνυμος (04/12/2022 09:58)

Σφοδρή επίθεση μπορούν να κάνουν παρατάξεις που είναι μπετόν αρμέ κι έχουν αύξουσα δυναμική. Σφοδρή επίθεση η ημιδιαλυμενη δου που καθημερινά της φεύγουν μέλη της για αλλού; Ακόμα κι οι παραμένοντες αμφισβητούν πια τον επικεφαλής της και την ολιγομελή ομάδα των αυλικών του ή έχουν μείνει ανενεργοί και αποστασιοποιημένοι. Καλύτερα να το διαλύσουν από τώρα γιατί το καζο θα είναι τεράστιο.

Anonymous (04/12/2022 11:52)

@(29/11/2022 14:43) @(29/11/2022 14:54) Η πολιτική δεν είναι χώρος θεραπείας συμπλεγμάτων και αυτοϊκανοποίησης της ματαιοδοξίας κάθε πικραμένου. Πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι, που πατάς και που βρίσκεσαι. Να λειτουργείς συνθετικά και να είσαι συγκροτημένη προσωπικότητα. Όταν δεν μπορείς να εκλεγείς ούτε στη τοπική του κόμματός σου τι τα θες τα αρχηγιλίκια καημένε; Σε απορρίπτουν ακόμα και τα συντρόφια σου. Μπορεί να πετύχει σύνθεση; Λιγότερο από μισό χρόνο του πήρε να δυσαρεστήσει τους πάντες ακόμα και μέσα στην ίδια του τη παράταξη. Βγες λίγο από το σπίτι σου και ρώτα δουπίτες. Συμφωνούν ότι επί ημερών του συρρικνώθηκε η δουπου και το κόμμα του τοπικά έγινε "ρδελομπού" περισσότερο από ότι ήταν. Γάτος όμως κι ο Ρούλης, δε λεω. Εδωσε το δαχτυλίδι στον πιο αδύναμο κρίκο για να επιστρέψει κάποτε θριαμβευτικά.

Λάκων (04/12/2022 12:54)

Ακόμα να το κλείσετε το μαγαζάκι; Θα ξεφτιλιστείτε κι είναι κρίμα. Κάντε ηρωική έξοδο όσο είναι καιρός.

Ανώνυμος (04/12/2022 15:26)

@11.52 Η φρασεολογία που χρησιμοποιείς είναι της "σκέψης" Τζελη!
Ο Ρουλης όπως τον αναφέρεις απαξιωτικά "εδωσε το δαχτυλίδι" στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέλος του Συριζα που υπάρχει μέσα στο Δ. Συμβούλιο! Παραδόξως αυτό ενόχλησε άλλα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και αποφάσισαν να φτιάξουν άλλη παράταξη η οποία ακόμα και αν δεν στηριχτεί από τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την πασίγνωστη διασπαστική παράδοση των "αριστερών " πουθεναδων της Φιλαδέλφειας!

Ανωνυμος (04/12/2022 15:34)

(συνέχεια) Αν θεωρήσουμε ότι είσαι μέλος του τοπικου ΣΥΡΙΖΑ αφού αποχωρεί ο Βασιλόπουλος ποιος θα σε βολεύει να ηγηθεί της παράταξης εκτός από ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ;
Τις τρεις πρώτες προτάσεις του σχολίου σου να τις απευθύνεις στο ντουέτο που προωθει τον Τζελη και τον μέντορα τους εκ βορείων προαστίων!
Υ.Γ. Αν επί των ημερών του συρρικνώθηκε η ΔΠ δεν είναι έλλειμμα ηγεσίας αλλά έλλειμμα στήριξης μέσα από το τοπικό κόμμα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ επίσημα να στηρίζει την ΔΠ ανεξάρτητου ηγεσίας!

420 (04/12/2022 20:37)

Ανωνυμε τα τυπικά απομένουν για να στηριχτεί κι επίσημα ο Τζελης. Έχει ήδη παράταξη με εξήντα άτομα, ελέγχει τα 2\3 της τοπικης, δεν είναι αντιαεκτζης και κυρίως δεν έχει τον ανθρωποδιωχτη. Σας αδειασανε από τη Κουμουνδούρου με το γήπεδο και καλά σας έκαναν κι ακόμα πιστεύετε ότι εκφράζετε το ΣΥΡΙΖΑ; Ξεκαβαληστε τα καλαμια γιατί θα πέσετε και θα χτυπήσετε.

Δυναμοπολίτης (04/12/2022 21:54)

Κάποιοι βιάζονται να ξεμπερδεύουν με τη Δύναμη Πολιτών. Στο στομάχι τους κάθεται μια παράταξη που δρα ανεξάρτητα και αυτοδιοικητικά. Κάνει συμμαχίες, στριμώχνει το Βούρο, ανατρέπει καταστάσεις, κάνει κάλεσμα σε όλη την προοδευτική κοινωνία με σημαντική απήχηση. Εύλογα κάποιοι αισθάνονται στριμωγμένοι. Ψυχραιμία παιδιά...

Ντίνος (04/12/2022 23:16)

Κρίμα… μα πόσο κρίμα να διαλύεται η ένδοξη ΔΠ! Ο διάδοχος του ΑΒ ξεκίνησε «δυναμικά» πριν κάποιους μήνες βγάζοντας ανακοινώσεις για τα γήπεδα της ΑΕΚ πάλι και κάποιες φωτογραφίες με 30 αφελείς και αυλικούς να τις πλαισιώνουν. Δεν τους αρκούσε η πλήρη συντριβή τους στο θέμα του γηπέδου (και στην πράξη πλέον), δεν τους έφτανε η ήττα τους από τον ανύπαρκτο Βούρο, δεν ήταν νωπές οι μνήμες του διχασμού και της παρακμής της πόλης; Αυτά καταφέρατε αριστεροί της πλάκας, καρεκλοκένταυροι κ αδούλευτοι κουλτουριάρηδες! για αυτά θέλετε να σας ψηφίσει πάλι ο κόσμος;; Ρε ουστ αλήτες!

MolONisx (05/12/2022 17:11)

Αγαπητοί ζαίοι δεν μας ενδιαφέρουν τα εσωκομματικά ξεκατινιάσματά σας. Έχουμε το πρόβλημα "Βουρος" που πρέπει να λυθεί.

Αλίμονο! (05/12/2022 19:04)

@420
Σίγουρα! Διάβασαν στη Κουμουνδούρου από "Τα απομνημονεύματα μιας συνταξιουχου αντιδημάρχου", το κεφαλαιο "Ο Μπάμπης ο εργάτης καθαριότητας και πρασίνου". Στη συνέχεια διάβασαν την μνημειώδη "Προς Κεραμέως επιστολή". Κι αν είχαν αμφιβολίες, αυτές κάμφθηκαν με την εξαιρετικό διήγημα "Πως πέρασα τον κορονοϊό".
Χαζοί είναι στη Κουμουνδούρου; Είναι δυνατόν να χαθούν τέτοια κελεπούρια πολιτικής σκέψης; Αλίμονο!

Ανωνυμος (05/12/2022 22:56)

@420
Χέστηκα και για την ΔΠ και για την παράταξη του Κώστα της Μαίρης του μέντορα τους! Απλά αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά πόσο κακό έχουν κάνει στο προοδευτικό κίνημα αριβιστες που το μόνο που θέλουν είναι η αυτοπροβολή! Ο ένας υποψήφιος με τον Αραπογλου η άλλη εκοστρακισμενη στην Δούρου έχουν βάλει μπροστά κάποιον που δεν γνωρίζει που πέφτει το δημαρχείο .Αστείος χώρος που στεγάζει αστεία άτομα!

Ανώνυμος (05/12/2022 23:17)

@420
Ενημέρωσε τον κυρ Τζελη ότι όταν βάλει στο GPS την πλατεία Γεννηματά θα του γράψει την οδό Κηφισού! Μην μπερδευτεί και πάει στην Εθνική οδό!

@Ανώνυμος (04/12/2022 15:26) (06/12/2022 09:59)

Μόνος σου τα λες. "Το μοναδικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ". Οι πολλοί είναι ήδη στο Τζέλη. Δε βρίσκεις λίγο αντιφατικό να επικαλείσαι συνελεύσεις και πλειοψηφίες και να μη βλέπεις ότι οι περισσότεροι κούνησαν μαντήλι απ τη δπ; Οι περισσότεροι απο τους εξήντα του Τζέλη είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι λένε και δε νομιζω να λένε ψέματα.

Anonymous (06/12/2022 11:14)

@Δυναμοπολίτης (04/12/2022 21:54) Οταν λες "κάλεσμα σε όλη την προοδευτική κοινωνία" εννοείς φυσικά και τη συμπόρευση σε ένα σωρό θέματα με Γρετζελιά και Τομπούλογλου. Σωστά; Όταν λες "με σημαντική απήχηση" εννοείς τους ντελιβεράδες που έφερναν τα σουβλάκια στη Σκρα. Σίγουρα οι πιο κερδισμένοι απ' όλους οι ντελιβεράδες αφού είναι και λαρτζ ο οικοδεσπότης.

ΟΤΑΝ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ (06/12/2022 14:04)

@Ανώνυμος (05/12/2022 23:17) ΤΙ;;; Μεταφέρθηκε στη πλατεία Γεννηματά το στρατηγείο της επανάστασης; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Νέα κινήματα "ΚΑΤΩΤΑΧΕΡΙΑΑΠΤΗΠΛΑΤΕΙΑ" και τέτοια; Πέφτει επιτέλους ο καπιταλισμός; Πείτε μας να ξέρουμε. Να ραφτούμε εκεί που ράβεται η Μποφίλιου. ΜΑ ΠΟΣΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ;;;;

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (06/12/2022 20:00)

Ρε παιδιά έχοντας διαβάσει όλα τα παραπάνω θέλω να ρωτήσω .Εάν κάποιος απο σας είχε μία εταιρεία με ετήσιο τζίρο 25.000.000 ευρώ και θέλατε Γενικό Διευθυντή ,ποιόν απο όλους όσους κυκλοφορούν και το παίζουν ''πολιτικοί ηγέτες'' θα προσλαμβάνατε να διοικήσει ,το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΑΓΑΖΙ ?Έτσι απο περιέργεια ρωτάω .Καλό βράδυ.

Ανωνυμος (07/12/2022 13:14)

@14.04
Μα πόσο νούμερο είσαι!!!
Ήθελες πάσει θυσία να γράψεις την π@π@ρα σου!
Εεεε γραφτην χωρίς να χρησιμοποιείς κάτι που έγραψε κάποιος άλλος για άλλον λόγο!

Ανωνυμος (07/12/2022 20:24)

@20.00
Τον Τάφα ,τον Βούρο και τον Μπίγαλη !
Από κοντά οι παρκετεζες Κωνσταντινίδης , μπάρμπα Χρήστος, Λεκκας και αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών την Αλιφρσγκη!

Big Alice θεέ πάρε τη παε (08/12/2022 15:23)

@Δυναμοπολίτες (ολοι)

Παιδια αν δείτε τον Κατερίνη, πείτε του ότι ήταν εξαιρετικό το άρθρο για τον Μπίγαλη στον "Παρατηρητή" . Πράγματι, ο άνθρωπος είναι πρώτα καλλιτέχνης (χωρίς να εξετάζεται το μέγεθος της όποιας καλλιτεχνικής του αξίας) και μετά αντιδημαρχος. Κατ' εμέ βεβαια καθόλου αντιδήμαρχος αν κρίνω από το ότι έλαμψε τοσο δια της απουσίας του όσο και δια της απραξίας του, αλλά δεν είναι αυτό το θεμα.

Εκείνο που ξέχασε (;) να αναφέρει το άρθρο του "Παρατηρητή" είναι ότι ο Μπίγαλης μεταξύ άλλων, τραγούδησε πριν λίγο καιρό και στο φεστιβαλ της νεολαίας σύριζα (!!!) στο πάρκο στρατού, ενώ είναι γνωστή η στήριξή του στο σύριζα και προσωπικά στη Ξενογιαννακοπουλου.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Ο Τομπούλογλου ανακοινώνει 61 υποψηφίους κι επισκέπτεται τον Άτταλο του Τζέλη

Διήμερο εκδηλώσεων της Σύγχρονης Πόλης για την Ημέρα Περιβάλλοντος (video)

Περίπατος της Συμπαράταξης στον Ποδονίφτη για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Σάρωσε τα βραβεία στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς το 2ο ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας

Η Κοινωνίας Βήμα για την Ημέρα Περιβάλλοντος

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή συμπορεύεται η Βάσω Αγαγιώτου

Η Δύναμη Πολιτών για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Από το Ξανά Μαζί, στη Συμπαράταξη

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023: Ξενάγηση- περίπατος στην κοίτη του Ποδονίφτη με τη Συμπαράταξη

Με τη Συμπαράταξη και η Γωγώ Φάκου -Θεοδωράκη

Ο μαθητικός Όμιλος του 3ου Γυμνασίου Φιλαδέλφειας «Οι δαίμονες του Τυπογραφείου» στο Ε–Twinning

Μητρόπολη: Με λαμπρότητα έγιναν τα θυρανοίξια του ναού στην ΑγιαΣοφιά

Η Συμπαράταξη ζητάει εξηγήσεις για τις σχολικές μονάδες

Στο πλευρό του Χάρη Τομπούλογλου και ο Γιάννης Πρατσής

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης

Δημοφιλέστερα άρθρα

Από το Ξανά Μαζί, στη Συμπαράταξη

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή συμπορεύεται η Βάσω Αγαγιώτου

Μητρόπολη: Με λαμπρότητα έγιναν τα θυρανοίξια του ναού στην ΑγιαΣοφιά

Άλλους 6 ανακοίνωσε ο Γεωργαμλής

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή και ο Κώστας Χωρινός

Ανακοίνωση της Συμπαράταξης για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ

Δημήτρης Ζησιμάτος: Μετέχω στην Συμπαράταξη- Στηρίζω τον Χάρη Τομπούλογλου

Ο Τομπούλογλου ανακοινώνει 61 υποψηφίους κι επισκέπτεται τον Άτταλο του Τζέλη

Τριάντα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε η «Κοινωνίας Βήμα»

Ιερά Παράκληση για μαθητές από τον Μητροπολίτη κ.κ.Γαβριήλ

Με τη Συμπαράταξη και η Γωγώ Φάκου -Θεοδωράκη

Δήλωση Γεωργαμλή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ

Σάρωσε τα βραβεία στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς το 2ο ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης

Συνελήφθησαν δυο ληστές στους Απομάχους

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή συμπορεύεται η Βάσω Αγαγιώτου
Xρήστης: YoUrNiGhTmArE
@Μαριγουλα (06/06/2023 20:05) σιγά μη πάρει και το Τσάμπιονσ Λιγκ....

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης
Xρήστης: Ανώνυμος
@Γιαννα (07/06/2023 15:32) το 'χει γραψει κι ο Θηραμενης σε παρεμφερές με το δικό σου σχόλιο. Θα είχε φωτογραφηθεί και με τη Γάτα Ιμαλαΐων ...

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή συμπορεύεται η Βάσω Αγαγιώτου
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
ΒΑΣΩ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ. Όμιλος φίλων για την ανασύσταση του παλιού, ορθόδοξου και του αληθινού ΠΑΣΟΚ...

Περίπατος της Συμπαράταξης στον Ποδονίφτη για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
"εχύθησαν ποτάμια αίματος", για να συνεργάζεται το "ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" του υιου και της νύφης με τον Χάρη Τομπούλογλου. Πάντως, παιδιά, μην...

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης
Xρήστης: Γιαννα
Μην ξεχάσουμε και την φωτογράφηση του Γατσουλη με τον σκύλο του Κυριάκου....

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης
Xρήστης: Αnwnymos
Ο Γατσούλης είναι ΝΔ και δεν το κρύβει. Ο Τομπούλογλου ΝΔ απο τοτε που φόραγε κοντά παντελονακια. Στη διοίκηση του πασόκου υπάρχουν πρωτοκλα...

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή συμπορεύεται η Βάσω Αγαγιώτου
Xρήστης: Ξαναζεσταμένη σούπα
@18:02 Να ανακοινωθεί ο Παντελής; Μα είναι του Παντελή η παράταξη. Ο Παντελής είναι επί της ουσίας ο επικεφαλής. Αυτός θα δημαρχεύει σε περί...

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης
Xρήστης: Ανώνυμος
@Ανωνυμος (04/06/2023 01:52) Τυχαίος ο Γατσούλης. ΚΑΙ που 'σαι παιδί. Χθες ο πρωθυπουργός με το Γατσούλη έβγαλε φωτογραφίες στη Νέα Ιωνία...

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή συμπορεύεται η Βάσω Αγαγιώτου
Xρήστης: Η Σωτηρία της Ψυχής
@Giannisnf ενώ αυτός που είναι τώρα αντιδήμαρχος πρασίνου το κατέχει το άθλημα!!!!! Γελάνε και οι πέτρες!!!!...

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή συμπορεύεται η Βάσω Αγαγιώτου
Xρήστης: @ 05/06/2023 14:17
Δεν τη διεμβολίζει ο Κόκος. Τη διαλύει ο Ανεμογιάννης. Από ανικανότητα; Με σκοπιμότητα; Πάντως τη διαλύει....

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή συμπορεύεται η Βάσω Αγαγιώτου
Xρήστης: Μαριγουλα
Σιγα-Σιγα στηνει δυνατή ομαδα ο Λυσανδρος ,αν εχει και την βοηθεια του μεγαλου κτυπάει πρωτιά....

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή συμπορεύεται η Βάσω Αγαγιώτου
Xρήστης: Που ηταν χαμένη;
Καιρό είχαμε να τη δούμε τη Βασούλα. Περιμένω τη μέρα που θα ανακοινωθεί και ο Παντελής! Με το Νίκο Ανδρουλάκη μπροστά πάμε να χτίσουμε την ...

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης
Xρήστης: Giannisnf
Ο κλασσικός ΚΚΕς. Ε όχι και δεύτερη Κυριακή. Πότε στο 0,5;...

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή συμπορεύεται η Βάσω Αγαγιώτου
Xρήστης: Giannisnf
Πάνε όπου μπορούνε να πάρουν μερικά λεφτά. Η κ. Αγαγιώτου ως γεοπόνος τι θα κάνει στο δήμο; Θα πάει να φυτεύει θάμνους 4 χρόνια. Ο παλαίμαχ...

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή συμπορεύεται η Βάσω Αγαγιώτου
Xρήστης: Όπισθεν ολοταχώς.
Είχε δεν είχε πάλι με Γρετζελιά η ΒασΩ αφού ψηφιζεις Γεωργαμλή και παίρνεις Παντελή....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©