Κυριακή 29.01.2023,  

Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών, η νέα δημοτική πρωτοβουλία από τους Αλέκο Γούλα κι Ευτυχία Παπαλουκά

Δημοσιεύτηκε στις 06/11/2022 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  13 σχόλια

Νέα δεδομένα δημιουργεί στο τοπικό δημοτικό σκηνικό η απόφαση των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων Αλέκου Γούλα κι Ευτυχίας Παπαλουκά να προχωρήσουν σε μια ακόμα δημοτική πρωτοβουλία, ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών της επόμενης χρονιά. Η πρωτοβουλία των Γούλα- Παπαλουκά, την οποία υποστηρίζει και ο Μπάμπης Καραηλίδης, αποτελεί ένα ακόμα δείγμα του αδιεξόδου στο οποίο βρίσκεται η πόλη μετά τα τρία καταστροφικά χρόνια Βούρου αλλά και την αδυναμία της πόλης μας να βρει αξιόπιστη δημοτική Αρχή, καθώς από το 2002, δηλαδή για μια περίοδο 21 ετών, αλλάζει κάθε φρά δημοτική Αρχή, από την οποία απογοητεύεται κι έτσι στις κάθε φορά επόμενες εκλογές, επιλέγει κάτι άλλο, που και πάλι αντικαθιστά κλπ κλπ. 

 

Με δεδομένο ότι η άθλια διοίκηση Βούρου θα καταποντιστεί στις επόμενες εκλογές, η νέα πρωτοβουλία των Γούλα- Παπαλουκά, Καραηλίδη έρχεται να προστεθεί στις ήδη αρκετές νέες προσπάθειες (όπως αυτές των Στέφανου Γατσούλη και Γιάννη Τζέλη) αλλά και σε παλαιότερους δημοτικούς συνδυασμούς όπως τη Δύναμη Πολιτών, την Πόλη της Καρδιάς μας, τη Λαϊκή Συσπείρωση κλπ. Θέλω να πώ ότι υπάρχει ήδη, το πρόπλασμα, είτε για συνθέσεις, είτε για κοινές καθόδους, είτε για ουσιαστικές, πολιτικές και "πάνω στο τραπέζι" συμφωνίες σύμπλευσης στον δεύτερο γύρο από νέες δυνάμεις που αναδύονται στο δημοτικό σκηνικό. 

 

Η ανακοίνωση της νέας δημοτικής κίνησης είναι η εξής: 

 

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες, 

 

Με χαρά και ευθύνη σας ενημερώνουμε πως αναλαμβάνουμε  πρωτοβουλία για  τη δημιουργία μιας πόλης με ποιότητα ζωής!   

 

 Στόχος μας είναι να θέσουμε τις προϋποθέσεις και να δρομολογήσουμε τις παρεμβάσεις που απαιτούνται, έτσι ώστε να  διαμορφώσουμε μια πόλη φιλόξενη και λειτουργική για όλες τις ηλικίες πολιτών, από τους μικρότερους μέχρι τους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας.                                                                                      

Απευθυνόμαστε σε κάθε δημότη και κάτοικο της πόλης μας και ζητάμε την ουσιαστική συμβολή του και τις προτάσεις του, έτσι ώστε, μέσα από την συνεργασία και την σύνθεση απόψεων, να οικοδομήσουμε τις ισχυρές βάσεις που είναι απαραίτητες για τη δημιουργία ενός σύγχρονου δήμου που με τις υπηρεσίες που θα προσφέρει, θα απλουστεύει την καθημερινότητα του πολίτη.

 

Παράλληλα, ενεργοποιούμε το πλάνο που θα αποβλέπει στο σχεδιασμό μιας πράσινης, καθαρής και λειτουργικής πόλης, με επίκεντρο το Άλσος μας, όπως ακριβώς την ονειρεύονται οι κάτοικοί της.

 

Η πρωτοβουλία μας αποτελεί μια ανεξάρτητη και αυτόνομη προσπάθεια αυτό-οργάνωσης και παρέμβασής μας στην τοπική αυτοδιοίκηση, δεν καθοδηγείται και δεν επηρεάζεται από πολιτικούς φορείς και κομματικές παρατάξεις.

 

Είναι μια προσπάθεια που έχουμε δρομολογήσει ήδη οι δύο από εμάς, ως ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, και θέλουμε να δυναμώσει μέσω της συμμετοχής ενεργών πολιτών, όπως αυτή του  συμπολίτη μας Μπάμπη Καραηλίδη, που από το ξεκίνημα κιόλας ενισχύει την πρωτοβουλία μας.

 

Απευθυνόμαστε σε πολίτες που γνωρίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, επενδύουν στην παιδεία και στον πολιτισμό, αγωνίζονται για την υποστήριξη  των πλέον ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αγαπούν και προστατεύουν τα ζώα, επιδιώκουν τη δημιουργία υποδομών στη γειτονιά και στην πόλη τους, εκφράζοντας την άποψή τους, συμμετέχοντας έτσι ενεργά και υπεύθυνα στην κοινωνία.

 

Είναι καιρός να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, στον βαθμό που αναλογεί στον καθένα μας. Διοίκηση και δημότες θα πρέπει να επανοικοδομήσουν τη σχέση τους, έτσι ώστε να αποτελέσουν δύο συγκοινωνούντα δοχεία που θα αλληλοσυμπληρώνονται και θα συνδιαμορφώνουν την καθημερινότητά μας, ανταποκρινόμενοι στις νέες προκλήσεις.

 

Ελπίζουμε, διεκδικούμε, συνεργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε όλοι και όλες μαζί μία πόλη με ποιότητα ζωής!

 

Οι Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Αλέκος Γούλας

Ευτυχία Παπαλουκά

Γράψτε την άποψή σας

Ανωνυμος (06/11/2022 18:59)

Όλοι κρίνονται στις λεπτομέρειες αποφεύγοντας τις κακοτοπιες!
Παπαλουκά....Ήταν "ασθενής" στην σημαντική τηλεδιάσκεψη για την παραχώρηση του οικοπέδου στην Μητρόπολη για τον βρεφονηπιακό και έτσι απευγε να έρθει σε σύγκρουση με τον Μητροπολιτη και με την τότε παράταξη της! Άοσμη!
Γούλας....Συμμετείχε αρχικα στην στήριξη της παράταξης Βούρου και απέφυγε να καταδικάσει τις ενέργειες του επικεφαλής Κωνσταντινίδη "επειδή είναι φίλος του"! Άχρωμος!
Αυτος που ταιριάζει απόλυτα με το άοσμο και άχρωμο σχημα είναι ο γιατρός δημοτικός σύμβουλος!

Γνωστός (06/11/2022 19:30)

Ανωνυμος (06/11/2022 18:59) και άοσμοι και άχρωμοι και ‘σείς τους ξεπερνάτε και ανώνυμος και αγευστος επιπλέον

Συνοδοι πολυτελειας (06/11/2022 19:49)

Η τοπικη πολιτικη σκηνη κυριαρχειται αδιακοπα τα 21 τελευταια χρονια απο αριβιστες που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να πρωταγωνιστουν η να συμμετεχουν στο μοιρασμα της πιτας. Σοβαροφανη τρανσφορμερ που βρισκονται σε διαρκη μεταμορφωση-μετατοπιση με δημοσιοσχεσιτικη τυχοδιωκτικη συμπεριφορα. Αυτος ειναι ο λογος που διαφορα ρεταλια ηγεμονευουν και στην πολη μας επιπλεουν βουρκοι......

prêt-à-porter (06/11/2022 21:11)

Ακολουθώντας πάντα τις επιταγές της... μόδας, τώρα το παίζει ανεξάρτητη η Ευτυχία. Παλιά ήταν της μόδας το αριστεριλίκι και τα "δεν πληρώνω". Αύριο μεθαύριο μπορεί να το γυρίσει και δεξιά. Γιατί όχι; Έτσι είναι η μόδα.

Ανωνυμος (06/11/2022 22:02)

@19.30
Δεν θα διαφωνήσω! Όμως εγώ δεν διεκδικώ θέση δημάρχου η δημ συμβούλου και έχω την άνεση να είμαι άγνωστος άοσμος άγευστος άχρωμος και ότι άλλο θέλεις!
Επιπλέον ως ψηφοφόρος μπορώ να έχω άποψη με την οποία ουδείς υποχρεούται να συμφωνεί!

Δημότης (07/11/2022 00:10)

Πρώτη φορά μπαίνουν σε πρώτο πλάνο οι πολιτικές θέσεις. Όλοι οι άλλοι δηλωσαν απλώς "υποψηφιοι δήμαρχοι". Στα θετικά.

Ανωνυμος (07/11/2022 15:29)

@00.10 Ποιες είναι οι πολιτικές θέσεις;
Οι γενικότητες που ΟΛΟΙ αναφέρουν στα προγράμματα τους;

μονόζυγος (08/11/2022 07:48)

κουτοπονηριές του Γούλα και μια μερίδα τίποτα με μπόλικο καθόλου

Λάκων (08/11/2022 09:51)

"Όπως πάνω, έτσι και κάτω" κατά την δεύτερη αρχή της Αντιστοιχίας.
Πάντα υπάρχει μια αναλογία και αλληλουχία για τα φαινόμενα των ποικίλων καταστάσεων.
Νοσεί η κεντρική πολιτική σκηνή, νοσεί και και η τοπική πολιτική σκηνή.

re: prêt-à-porter (08/11/2022 14:10)

πιο παλαιά ήταν και οπαδός του Γρετζελιά για να μην ξεχνιόμαστε....

Ανωνυμος* (10/11/2022 01:11)

@14.10 Υποψήφια με τον Γρεντζελια ήταν και εξελέγει! Το ίδιο και ο τομεάρχης Εύβοιας της ΝΔ Λέκκας που προσκολλησε στους Πασοκους Βούρο Κουτσακη Κανταρελη κλπ για να γίνει αντιδήμαρχος! Όπως καταλαβαίνεις ο χώρος της κεντροδεξιοαριστερας είναι ενιαίος και με μια λέξη εκφράζει δεξιές πολιτικές! Ακροδεξιοί δεξιοί πασοκοι πρώην δημαριτες και υποψήφιοι της δεξιάς και συριζαιοι πλέον όλοι μαζί ένας πολιτικός αχταρμας. Δεν ευχαριστησε τυχαία ο Σ.Λατσης την ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και τον Αλέξη Τσίπρα! Δεν περιφανευονται ολοι τυχαία ότι συνέβαλλαν στην καταστροφή της Φιλαδέλφειας από τον Μελισσανίδη!

Γιώργος Κωνσταντόπουλος (23/11/2022 19:36)

Επιθυμώ να συμμετέχω με οποίον τρόπο μπορώ στο ενεργό Σχήμα σας ! Ευχαριστώ !

Ανωνυμος (25/11/2022 02:26)

@19.36
Και γιατί δεν τους κάνεις ένα τηλεφώνημα να τους πεις δηλαδή ότι συμμετέχεις και εσύ και ας μην γνωρίζεις τις απόψεις τους για συγκεκριμένα ζητήματα και πως θα τις υλοποιήσουν;
Αναξιοπιστος εκ των προτέρων!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»

Θεία Φώτιση και φέτος στην πόλη μας, ευτυχώς χωρίς τον καλικάντζαρο!

Τη Δευτέρα η πίτα των Μικρασιατών

Τσιφλίκι της έχει κάνει τον δήμο η παρεούλα του τουρίστα Βούρου

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή από το 2ο Δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας

Βόμβες Γεωργαμλή: «Για όλα αυτά έφυγα μακριά από τον Βούρο»- Ολόκληρη η συγκλονιστική επιστολή του

Χάλκινο μετάλλιο για τον Φιλαδελφειώτη Κοντοειδή

Το 2ο Δημοτικό Φιλαδελφειας, μάς καλεί...

Το τίποτα θέλει να καταδικάσει άλλα 4 χρόνια την πόλη στο τίποτα!

Τέλος κι ο Γεωργαμλής- Φιλοφρονήσεις με Βούρο αλλά... αντίπαλοι στις εκλογές! Θα μας τρελάνουν!

"Κοινωνίας Βήμα" ο νέος συνδυασμός υπό τον Γιάννη Τζέλη

Παρέμβαση Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών στο 1ο Δημοτικό Νέας Χαλκηδόνας και η γνώμη της "Α"

Δύναμη Πολιτών: Σφοδρή επίθεση σε Βούρο- κάλεσμα για ενωτικό μέτωπο

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τσιφλίκι της έχει κάνει τον δήμο η παρεούλα του τουρίστα Βούρου
Xρήστης: Β.ν
Σήμερα 27.01.2023 οι υπάλληλοι του Βούρου δεν μπορούσαν να βγουν στην βροχή να καπνίσουν και έκαναν το τσιγαρακι τους μπροστά από το ταμείο!...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: Ωιμέ !
@ Μαριγουλα-Μαριγω. (25/01/2023 17:53) Σιιιιιιιίγουρα!!! Όπως σε βλέπω και με βλέπεις! Αν το ζήσουμε κι αυτό θα ζητήσω πολιτικό άσυλο στη Β...

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»
Xρήστης: Απλώς παρατηρητής
KOYMMOYNI Έγραψες ένα σχόλιο οχτώ γραμμών εκ των οποίων οι έξι είναι αυτούσιο το δικό μου σχόλιο, η μία το ψευδώνυμό μου και έγραψες και μία...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: Ανωνυμος
Το τι βλακεία έχει γραφεί στα σοσιαλ μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας ,δεν λέγεται! Πολιτικές αναλύσεις του τύπου " δεν είναι λογικές οι ...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: Ανώνυμος
@Πολυ αργά για δάκρυα 21.34 Εγώ δεν είπα ότι η " αριστερά" στην Φιλαδέλφεια διέπρεψε! Αναρωτιέμαι πως ο αρθρογράφος βαφτίζει την παράταξη "α...

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»
Xρήστης: Ανώνυμος*
"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" Κάπου το έχεις χάσει! Που να φανταστείς και εσύ ότι το αντίγραφο της Ρόζας Λούξεμπουργκ θα συμμαχουσε με έναν δεξιό! Επειδή ξεχν...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: Μαριγουλα-Μαριγω.
Οι πολίτες της πόλης κρίνουν την παρούσα Διοίκηση ,συγκρίνουν τους άλλους σχηματισμούς και εκλέγουν την Νέα Διοίκηση. Εκφράζοντας την π...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ
Δεν θα κατέβει λέει ο Κώστας Τ. Το έγραψε ο εξαπτέρυγος. Άρα εκτός από διορισμό πήρε και εκλογή. Θα σπρώξει κόσμο ο Χάρης. Και μπορεί και ξέ...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: LiberAL-L
Ζούμε μεγάλες στιγμές εισοδισμού. Ο εισοδισμός είναι μια "παλιά μου τέχνη κόσκινο" της πασοκοτροτσκιστικής "αριστεράς", που συνήθως εκθέτει ...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: ΜΑΛΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ
Ω Εορτή των Εορτών… Ω ευτυχής ημέρα! Ω! τώρα πρέπει ο καθείς του Αστεως πολίτης να βάλει στο μπαλκόνι του μπλέ-κόκκινη παντιέρα με μια χρυσή...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: @ 22-01-2023 14:57
Είναι δυνατόν να τους πει λαθρομετανάστες; Πώς θα είχε τα μούτρα μετά να εμφανιστεί στην Καυτατζόγλου;...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ @Ανώνυμοs (22/01/2023 14:57) (24/01/2023 03:24) Δεν τα λες καλά. Σε δημοτικό συμβούλιο έχει πει ότι δεχόμαστε εισβολή... Για τα χρέη του β...

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ Απλώς παρατηρητής (24/01/2023 02:58) Είναι 02:58μ και γράφετε: "Θέλουμε ένα δημοτικό σχήμα που να ξέρει και τη πόλη και την αυτοδιοίκηση ή...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: Μαριγουλα
Αν υπήρχε δυνατότητα θα ανέβαζα το τραγούδι του Πανταζή.ΤΑΡΑΧΗ....

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: @Ανώνυμοs (22/01/2023 14:57)
Σίγουρα βρίσκεται αριστερότερα του Βούρου, αν το πάμε με τέτοιους όρους. Δεν έχει πει ποτέ ο Τομπούλογλου τη λέξη "λαθρομετανάστες". Ο ΒΟύρο...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©