Πέμπτη 01.06.2023,  

Με τις κόρες των κολλητών του κάνει ότι διοικεί ο Βούρος

Δημοσιεύτηκε στις 25/10/2022 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  25 σχόλια

Ένα παρεάκι απέμεινε στον -μακράν- πιο αποτυχημένο δήμαρχο που γνώρισε ποτέ η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα. Όλη η πόλη είναι απέναντι, αδιοαφορεί για την ύπαρξη του Βούρου και της μικρής παρέας που του απέμεινε, που απαρτίζεται από αποστάτες που ξεπούλησαν την λαϊκή ψήφο η οποία τους δόθηκε, και συγγενείς των ελάχιστων κολλητών του.

 

Μετά την τακτοποίηση με σύμβαση στο δήμο της κόρης του Λευτέρη Πλάτανου, ήλθε η ώρα να τακτοποιηθεί και η κόρη του Πάρη Βεντήρη, φίλου του δημάρχου και στενού του συνεργάτη. Με τη νέα πρόεδρο της Κοινωφελούς ούτε έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, και μακάρι να κάνει κάτι για την πόλη από αυτή τη θέση που τοποθετείται. 

 

Το ζήτημα δεν είναι ούτε η κόρη του Πλάτανου, ούτε η κόρη του Βεντήρη, ούτε ότι στην ανάρτηση που έκανε ο Βούρος στο facebook, το πρώτο σχόλιο για τη νέα πρόεδρο της Κοινωφελούς ήταν του... μπαμπά της. Το πρόβλημα είναι ότι στην πόλη υπάρχουν δεκάδες νέα παιδιά, που κάποιος από την οικογένειά τους δεν είναι κολλητός του Βούρου και που θα μορούσαν σε μια στοιχειώδη, έστω, διαγωνιστική διαδικασία, να διεκδικήσουν τη θέση. 

 

Αλλά όλα αυτά είναι πολύ ψιλά γράμματα για τον δήμαρχο που μέσα σε τρία χρόνια έχει κάνει σημεία και τέρατα: Αποστασίες που επιβραβεύει, προδοσίες των προεκλογικών δεσμεύσεων που ενθαρρύνει, διαγωνισμούς σκάνδαλα που τους τινάζει στον αέρα το Ελεγκτικό Συνέδριο, βολέματα των κολλητών του και των θυγατέρων τους... Κι ένα παρεάκι που κάνει ότι διοικεί το δήμο. 

 

Άραγε όσοι ελαφρά τη καρδιά έσπευσαν να συμμετάσχουν στον συνδυασμό ενός ανθρώπου που ΚΑΘΟΛΟΥ δεν γνώριζαν, μόνο και μόνο γιατί κάποιος τους συνέστησε, τι έχουν να πουν πρώτα στους εαυτούς τους και μετά στην πόλη ολόκληρη; 

 

Άραγε η ηγετική πυραμίδα της ΑΕΚ που επέλεξε κι επέβαλε τον Βούρο με το έτσι θέλω στην πόλη, κόντρα στην αδιαφορία του γι αυτήν και στην πανθομολογούμενη ακαταλληλότητά του για οποιαδήποτε πολιτική θέση, ακόμα και τη μικρότερη, τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές για τον δήμο; 

 

Έχει κι άλλα σκαλιά του κακού η σκάλα γι αυτή την πόλη; 

 

Δείτε την ανάρτηση Βούρου στο facebook και τον άμεσο σχολιασμό από τον πατέρα της νέας προέδρου.

 

Αυτά είναι ωραία, όταν ΔΕΝ γίνονται με χρήματα των δημοτών. 

 

Η φωτογραφία αφιερώνεται στα νέα παιδιά της πόλης, που έχουν κι αυτά πτυχίο, μεταπτυχιακά, εμπειρία και μιλάνε γλώσσες, αλλά δεν έχουν μπαμπά κολλητό του δημάρχου.

 

Γράψτε την άποψή σας

ΝΦ-ΝΧ (25/10/2022 22:46)

Τί κρίμα για το κορίτσι!
Τί ντροπή!

Θλίψη για την πόλη (25/10/2022 23:14)

Τα μήλα κάτω από τις μηλιές.
Κάθε γονιός εκπαιδεύει τα παιδιά του σε ότι ξέρει ο ίδιος καλύτερα

ΠΑΣΟΚόΣΚΥΛΑ ALERT (26/10/2022 08:02)

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα κλειδώσει κι αυτή, όπως ο... μέγας δημοκράτης πατέρας της, τους συναδέλφους της σε καμιά αίθουσα για να μην έρθουν σε επαφή με συνδικαλιστές.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ (26/10/2022 08:21)

Μπράβο στους Νεοδημοκράτες (;) που στήριξαν και ψήφισαν το Βούρο.

Χίλια μπράβο και στη τότε Τοπική!

Ο αγώνας τους τώρα δικαιώνεται!

Το πιο βαθύ και σιχαμένο ΠΑΣΟΚ της πόλης κάνει επίδειξη δύναμης χωρίς να την έχει.

Επάγγελμα ΠΑΣΟΚ (26/10/2022 08:27)

- Τι δουλειά κάνετε ;
- ΠΑΣΟΚ

Αποθεωσις (26/10/2022 08:42)

Κατανοητή η χαρά αλλά να αποθεώνει ο πατέρας την κόρη κάτω από την ανάρτηση πρόσληψης της από το Δήμαρχο, παραθέτοντας όλο το βιογραφικό της (τίγκα στην αγορά και τον ιδιωτικό τομέα όπως βλέπω #not) το λες και τραγικό. Αν δεν ήταν αστείο.

All time classic παρασιτικό πασόκ (26/10/2022 09:01)

Καμαρώνει δημοσίως ο αρχιπασόκος πρασινοφρουρός της Φιλαδέλφειας που βόλεψε τη κορούλα του στο Δήμο να πληρώνεται από τα λεφτά μας! Δεν μένει όμως μόνο εκεί. Καμαρώνει προκλητικά και για τις βυσματικές τοποθετήσεις της σε άλλο δήμο, σε υπουργείο και Βουλή.
Βεντήρη για πες μας. Ήταν ή δεν ήταν βυσματικές οι τοποθετήσεις της σε αυτές τις έμμισθες θέσεις. Έδωσε ΑΣΕΠ το βλαστάρι σου για να μπει σε αυτές τις θέσεις που καμαρώνεις κιόλας ή τελικά αρκεί που έχει μπαμπά πασόκο; Έχουμε κι εμείς παιδιά. Να γραφτούμε στο ΠΑΣΟΚ να τα εξασφαλίσουμε επαγγελματικά. Μην πληρώνουμε φροντιστήρια και ιδιαίτερα.

Ανώνυμος (26/10/2022 09:15)

Μπράβο! Αυτό θα πει αξιοκρατία! Η μοναδική πτυχιούχος Νομικής με μεταπτυχιακό και τρεις γλώσσες στη Νέα Φιλαδέλφεια! Ίσως και σε όλη την Ελλάδα, και γι' αυτό εκτιμήθηκαν τα προσόντα της και μπήκε και επιστημονική συνεργάτης στη βουλή. Οι γλώσσες βέβαια κυρίως μετράνε. Με τρεις γλώσσες κάνεις τη δουλειά αποτελεσματικότερα!!!

Είστε σίγουρα δάσκαλος ; (26/10/2022 09:18)

Ωραίος δάσκαλος ο Βεντήρη. Γράφει στο fb χωρίς σημεία στίξεως. Ωραίο παράδειγμα! Αυτός διδάσκει τα παιδιά μας.

Ανώνυμος (26/10/2022 22:07)

Αν και δεν έχω καμία ιδεολογική, πολιτική ή άλλη οποιαδήποτε σχέση με τον Παρατηρητή και τη ΔΠ, δυσκολα μπορώ να διαφωνήσω με τη διαπίστωση του συντάκτη τους ότι ο τουρίστας ψάχνει να βρει στήριξη στο ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ με την επιλογή της κόρης Βεντηρη. Απλά θα προσθέσω ότι ο πνιγμενος πιάνεται από τα μαλλιά. Προφανώς η στήριξη του από τον οργανισμό ΑΕΚ τελείωσε και θα έχει τη τύχη του Βασιλη Μιχαλολιακου στο Πειραιά.

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (27/10/2022 08:47)

Θερμά συγχαρητήρια στούς πατεράδες που φροντίζουν να προωθούν τα συμφέροντα των παιδιών τους τελείως αξιοκρατικά ,χωρίς να παραβιάζονται οι ηθικοί κανόνες της αξιοκρατίας .Μπράβο και την Τοπική της ΝΔ που προώθησε το ΠΑΣΟΚ στην πόλη .Το νέο σύνθημα της ΝΔ πρέπει να είναι .Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό .Μπράβο δάσκαλε με τα διδάγματα σου !!!!!!!

Πασόκοι. Ζούνε πάντα ανάμεσά μας. (27/10/2022 20:39)

Κάποτε πίστευα ότι το πιο τυπικό δείγμα πασοκου της πόλης ήταν ο Θανάσης ο Δακής. Ο Πάρις όμως έχει φτιάξει σχολή. Μέχρι κι ο Κουτσακης είναι γατάκι του κινήματος μπροστά στον Παρι.

Ανώνυμος* (27/10/2022 21:35)

Ποιο ΠΑΣΟΚ και ποια ΝΔ!
Τα συμφέροντα του Μελισσανίδη εξυπηρετήθηκαν σε τοπικό επίπεδο από τα εδώ παραρτήματα λοβιτουρας! Σε περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο την εξυπηρέτηση ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ! Ποιος μπορεί να ξεχάσει την Δούρου τον Φλαμπουράρη και τα άλλα παιδιά!
Το χρίσμα από τον Μελισσανίδη προσπαθει να πάρει ο κυριος πρόεδρος του Δ.Σ και θα βολεψει και τους Βούρο Κουτσακη! Λέκκας και Κοσκολετος δεν έχουν κανένα πρόβλημα εφόσον και αυτοί "μεγάλο" θεωρούν τον τίγρη και όχι τον Μητσοτάκη!
ΠΑΣΟΚ .... υποψήφιοι και μη, παντού!
ΝΔ.............υποψήφιοι και μη, παντου!
ΣΥΡΙΖΑ......υποψήφιοι 2 με πασοκους νεοδημοκρατες και συριζαιους και στα δύο ψηφοδέλτια!
Κερδισμένο το ψηφοδέλτιο Μελισσανίδη!

Ιφιγένεια (04/11/2022 10:42)

Σχόλια τύπου καφενείου, καμμιά σοβαρή πρόταση υπάρχει ;;;

Ιφιγένεια (05/11/2022 10:47)

Υπάρχουν πάντα άξιοι πολίτες, σε κοινωνικούς φορείς, αθλητικά σωματεία, επαγγελματίες, επιστήμονες, νεολαίοι που μπορούν μέσα από μια Ενωτική , δημοκρατική, προοδευτική , Δημοτική Συμπαράταξη, να βγάλουν την πόλη μας από τη στασιμότητα και την ανέχεια που έχει επιβληθεί από συμφέροντα και παραγοντισκους.
Ας κάτσουν κάτω, αφήνοντας μικροφιλοδοξιες και παλαιοκομματικές ιδεολοψ, να παράξουν ένα αναπτυξιακό σχέδιο και να ζητήσουν την ψήφο των δημοτών.
Το ποιός θα είναι επικεφαλής μπορεί να λυθεί με ένα λαϊκό δημοψήφισμα γι' αυτούς που θα θέλουν να πάρουν το χρίσμα !!!!
Αρκεί να υπάρχει θέληση και πραγματικά ενδιαφέρον για το Δήμο και τους δημότες του !!!

Ανωνυμος (05/11/2022 20:10)

@Ιφιγενεια
Αφού χαρακτηρίζεις τα σχόλια "καφενείου" και ζητάς προτάσεις , μας ενημερώνεις ότι στον Δήμο υπάρχουν άξιοι πολίτες σε όλους τους κοινωνικούς χώρους που μπορούν να βγάλουν την πόλη από την ανέχεια που έχουν επιβάλλει τα συμφέροντα (Μελισσανίδης λεω εγω) και παραγοντισκους ( αυτοί που προσπαθούν πίσω από την κουρτίνα να κινήσουν νήματα λέω εγώ)!
Βγες να μιλήσεις κατά των συμφερόντων και των παραγοντισκων ονομαμαζοντας τους και αυτό θα είναι το λαϊκό δημοψήφισμα! Όταν ακούω για δημοκρατιες προοδευτικοτητες και συμπαραταξεις χωρίς όνομα βρωμάει ΣΥΡΙΖΑ που ντρέπεται να το πει!
Και πολύ καλά κάνει και ντρέπεται!

Ιφιγένεια (06/11/2022 09:41)

Ένα από τα προβλήματα που ανοίγουν χώρους για να σέρνονται και τέλος να επικρατούν στα δημοτικά πράγματα φίλε - η μου, είναι ακριβώς αυτή η παλαιό κομματική αντίληψη του κειμένου σου!!
Και αυτή πρέπει να "νικηθεί" !!!

Ανωνυμος (06/11/2022 18:30)

@Ιφιγενεια
Ανώνυμος και όχι Ανώνυμη, για να σε διευκολύνω!
Η παλαιοκομματική αντίληψη σέρνεται στις προτάσεις σου! Καλύπτεις πίσω από "προοδευτικότητα" " δημοκρατική Συμπαράταξη" κλπ όλους τους παραγοντισκους που εξυπηρετούν συμφέροντα και αλλάζουν προσωπείο κάθε 4 χρόνια! Μια παράταξη που φτιάχτηκε πριν 7 χρόνια με "προοδευτικό" πρόσημο άξιοι πολίτες όλοι τους διαλύθηκε ενώ είχε πάρει την εντολή από τους Φιλαδελφειωτες διότι κάποιοι εξυπηρετούσαν συμφέροντα κρυμμένοι με την προβιά του προοδευτικού και άλλοι έβλεπαν καρέκλες και αξιώματα!
Και στην κεντρική πολιτική σκηνή το τελευταίο λαικο δημοψηφισμα μας έκανε να σταθούμε τα δημοψηφίσματα! Δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να νικηθεί! Θα πρέπει να εξαφανιστούν απόψεις σαν τις δικές σου που εξυπηρετούν συμφέροντα και ατομικά και αλλότρια!

Ανώνυμος (06/11/2022 20:59)

@18.30
(διόρθωση)
...μας έκανε να ΣΥΧΑΘΟΥΜΕ τα δημοψηφίσματα...

Ιφιγένεια (07/11/2022 09:18)

Ακόμη περιμένω τις προτάσεις σου τις απόψεις σου τέλος πάντων !!!
Οι ταμπέλες,η απαξιωτική συμπεριφορά, δείχνει φόβο και έλλειψη δημοκρατικής πολιτικής κουλτούρας,για κάθε πρόταση που μπορεί να πάει μπροστά τη πόλη μας, ακριβώς για να μη ξανά συμβούν αυτά τα οποία και εσύ επισημαίνεις !!!

Ανωνυμος (07/11/2022 15:41)

@Ιφιγενεια
Ποια νομίζεις ότι είσαι ώστε να σου υποβάλλω προτάσεις;
Υπάρχουν παρατάξεις που φτιάχνουν τα προγράμματα τους και σχεδόν όλοι βρισκονται στο ίδιο πεδίο! Ο βίος και η πολιτεία του καθενός και η δυνατότητα να υλοποιήσει τις σκέψεις του καθώς και ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΩΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ είναι τα κριτήρια για την ανάδειξη των τοπικών αρχόντων!
Πολιτικές μέσω σοσιαλ μίντια είναι το λιγότερο αστείες και κρύβουν ανυπαρξία πολιτικού βάθρου!
Η λογική του "να μαζευτείτε να διοικήσουμε" δοκιμάστηκε και απέτυχε παταγωδώς!

Ιφιγένεια (08/11/2022 09:16)

Καλημέρα και καλούς αγώνες.
Χάρηκα που τα είπαμε, αν και δεν βγήκε κανένα όφελος !!!
Ελπίζω αύριο 9 Νοεμβρίου να είσαι στην ΑΠΕΡΓΊΑ._Ερonymous (08/11/2022 19:27)

@ Ιφιγένεια
Κατέβα για Δήμαρχος, μόνο με Ιφιγένειες θα πάει μπροστά αυτός ο τόπος.

Ανωνυμος (10/11/2022 00:31)

@19.27
Με Αριαδνες δεν βλέπεις φως;

Eponymous (10/11/2022 12:24)

@00:31
Κάτσε να ξετυλίξει τον μίτο πρώτα σωστά

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Με τη Συμπαράταξη και η Γωγώ Φάκου -Θεοδωράκη

Ο μαθητικός Όμιλος του 3ου Γυμνασίου Φιλαδέλφειας «Οι δαίμονες του Τυπογραφείου» στο Ε–Twinning

Μητρόπολη: Με λαμπρότητα έγιναν τα θυρανοίξια του ναού στην ΑγιαΣοφιά

Η Συμπαράταξη ζητάει εξηγήσεις για τις σχολικές μονάδες

Στο πλευρό του Χάρη Τομπούλογλου και ο Γιάννης Πρατσής

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης

Άλλους 6 ανακοίνωσε ο Γεωργαμλής

Δημήτρης Ζησιμάτος: Μετέχω στην Συμπαράταξη- Στηρίζω τον Χάρη Τομπούλογλου

Συνελήφθησαν δυο ληστές στους Απομάχους

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου και η κανονικότητα της πόλης μας

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή και ο Κώστας Χωρινός

Ιερά Παράκληση για μαθητές από τον Μητροπολίτη κ.κ.Γαβριήλ

Αναμνήσεις από το μέλλον

Είκοσι χρόνια Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας

Τριάντα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε η «Κοινωνίας Βήμα»

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Ανακοίνωση της Συμπαράταξης για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Xρήστης: Χο Χο Χο
Ανωνυμος (29/05/2023 14:00) Ανωνυμος (30/05/2023 21:53) Ναι Χάρη μου. Το 'χουμε δει δεκάδες φορές το έργο. Είναι το κάρμα σου. Θα φτάσεις σ...

Δημήτρης Ζησιμάτος: Μετέχω στην Συμπαράταξη- Στηρίζω τον Χάρη Τομπούλογλου
Xρήστης: Καλα κρασια
ΛΕΕΙ.."ΣΤΗΡΙΞΗ?"..Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ??? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!..ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..1994φιλια..1998τουφεκια...2002κλαμα..2006οδυρμοι.. 2010μπινε...

Με τη Συμπαράταξη και η Γωγώ Φάκου -Θεοδωράκη
Xρήστης: Άντε γειά
"σιτίζει καθημερινά και περιθάλπει αδέσποτες γάτες" Σοβαρός λόγος για σταυρό στας εκλογάς. Μπράβο! Καλά πήγε κι αυτό....

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης
Xρήστης: Τηλέμαχος
Θυμάμαι την πρώτη εκδήλωση που ο κυρ. Υπουργός αναφωνούσε με το μικρο του όνομα το Θανάση;;;αλήθεια που πήγε ;;;;...

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης
Xρήστης: ανώνυμος
@τηλεμαχος Έχουν ήδη γίνει εκδηλώσεις αλληλεπίδρασης και θα γίνουν και άλλες. ...

Δημήτρης Ζησιμάτος: Μετέχω στην Συμπαράταξη- Στηρίζω τον Χάρη Τομπούλογλου
Xρήστης: Τηλεγραφικά...
O Μίμης είναι άνθρωπος καλών προθέσεων. Ο τουρίστας τον ενέπαιξε σε ευαίσθητο θέμα. Ο Τόμπυ του υποσχέθηκε ότι θα το διευθετήσει μόλις βγει...

Ανακοίνωση της Συμπαράταξης για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Xρήστης: Ανωνυμος
@21.22 Τώρα εδώ που τα λέμε στην συνείδηση του κόσμου το σόι Μητσοτάκη είναι καταδικασμένο ότι έχει λεηλατησει την χώρα ανεξάρτητα που δεν έ...

Ανακοίνωση της Συμπαράταξης για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Xρήστης: Ανωνυμος
@17.07 Ποιον να τσούξει και τι; Εμένα η παπάρα που έγραψες; Ρε τεράστιε προσπαθώ να σου πω ότι λες μλ@ες! Και από ότι κατάλαβα από το γράψιμ...

Δημήτρης Ζησιμάτος: Μετέχω στην Συμπαράταξη- Στηρίζω τον Χάρη Τομπούλογλου
Xρήστης: Ανώνυμος
Λυκοσυμμαχίες όπως θα έλεγε και το ΚΚΕ. Το βράδυ εκείνο της 1ης Κυριακής που θα βγουν οι σταυροί να είστε κοντά στο εκλογικό κέντρο. Θα πέσε...

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου και η κανονικότητα της πόλης μας
Xρήστης: ΚΥΡ-ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Κι ακόμα μου λένε πως η ψήφος μου δεν μετράει το ίδιο με μερικών απ αυτούς, πως επειδή έχασαν αυτοί έχασε η κοινωνία και πως όποιος ψήφησ...

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου και η κανονικότητα της πόλης μας
Xρήστης: ΚΥΡ-ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Πρίν λίγο καιρό ένα πρωινό Κυριακής με ωραία λιακάδα βγήκαμε με την κυρά-Κατερίνα για καφεδάκι στην πόλη. Μόλις ήρθε ο λογαριασμός πρόσεξα π...

Ανακοίνωση της Συμπαράταξης για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Xρήστης: @Ανώνυμος (30/05/2023 10:55)
Ρουσφετια κι εξυπηρετησουλες δεν μπορει να κανει τοσα οσα του χρειαζονται για να βγει δημαρχος. Χρειαζεται πολλα και δεν τον πανε και ιδιαιτ...

Στο πλευρό του Χάρη Τομπούλογλου και ο Γιάννης Πρατσής
Xρήστης: Βασιλική Κ.
Εξαιρετικός ΔΑΣΚΑΛΟΣ. Εβγαλε εκατοντάδες ή και χιλιάδες δυνατούς στα μαθηματικά και ακόμα πιο εξαιρετικός χαρακτήρας ανδρός απ όσους έχουμε ...

Δημήτρης Ζησιμάτος: Μετέχω στην Συμπαράταξη- Στηρίζω τον Χάρη Τομπούλογλου
Xρήστης: τα ιδια
Τα ιδια και τα ιδια. Πληροφοριες λενε οτι ο συγκεκριμενος την προηγουμενη φορα ειχε στηριξει τον Βασιλοπουλο επειδη λενε εβαλε συγγενικο του...

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης
Xρήστης: @Στέλιος
Δεν ξέρω αν βάζει τον πήχυ ψηλά αλλά σίγουρα ξέρει και να δημιουργεί και να κουμαντάρει και είναι κι επιστήμονας. Ένα συνοικιακό ποδηλατάδικ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©