Πέμπτη 22.02.2024,  

Για τον Άρη Βασιλόπουλο

Δημοσιεύτηκε στις 25/06/2022 στην κατηγορία Γνώμες  |  43 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Η αποχώρηση του πρώην δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου από την ηγεσία της Δύναμης Πολιτών και η συνακόλουθη, προφανής αποστασιοποίησή του από τα κοινά της πόλης, κλείνουν μια θυελλώδη δημοτική πορεία περίπου δέκα χρόνων, που σημάδεψαν την πόλη μας. 

 

Είναι ίσως η ώρα ενός πρώτου, δημοσιογραφικού απολογισμού για τον πρώην δήμαρχο. Ας πάρω, λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή...

 

Πρώτη φορά που είδα τον Άρη Βασιλόπουλο ήταν όταν είχε έλθει στην πόλη μας ο μακαρίτης Μανώλης Γλέζος.

 

Ο Άρης τότε ήταν στο προεδρείο και κάποιοι μου μιλούσαν για ένα νέο παιδί με προοπτικές.

 

Στην αρχή δεν έδωσα βάση -ξέρετε πόσα νέα παιδιά ξέρω στην πόλη με προοπτικές; Πολλά!- αλλά μετά που ήμουν στην συνέλευση της Δύναμης Πολιτών που τον εξέλεξε, είδα έναν νέο άνθρωπο με δομημένο λόγο.

 

Ως εκεί.

 

Είδα επίσης και την πίστη των μελών του συνδυασμού ότι με τον Βασιλόπουλο θα πάνε καλύτερα από όσο με τον Μάλλιο.

 

Τον έβαλα στο ραντάρ μου.

 

Στην αρχή περιστασιακά, μετά πιο συστηματικά παρακολουθούσα όσα έλεγε.

 

Κλασική αριστερή φρασεολογία και σκέψη, αλλά τότε η Αριστερά ήταν στα πάνω της και στην πόλη και στη χώρα.

 

Μετά συναντηθήκαμε για να γνωριστούμε καλύτερα.

 

Είδα ένα νέο παιδί, άλλη γενιά από τη δική μου, άλλες απόψεις από τις δικές μου, άλλο τρόπο έκφρασης από τον δικό μου.

 

Αλλά με μια λάμψη στα μάτια.

 

Με μια πίστη σε αυτό που πάει να κάνει, που την μετέδιδε, δεν την πρόφερε απλά.

 

Τίποτα καλύτερο δεν υπήρχε τότε στην πόλη (ο Γιώργος Αράπογλου μου φαινόταν περισσότερο τεχνοκράτης από όσο έπρεπε, κι αυτό αποδείχθηκε και στη συνέχεια).

 

Και το στήριξα το παλληκάρι.

 

Όσο μπορούσα, πήρα θέση.

 

Ναι, να δοκιμάσουμε αυτόν τον νεαρό, μπορεί να είναι η λύση για την πόλη μας, κι ας μας χωρίζουν χρόνια, κοσμοθεωρίες, αντιλήψεις, ίσως και τρόπος ζωής.

 

Ο Βασιλόπουλος το 2014 ήταν ελπίδα για την πόλη, ήμουν από εκείνους που το διέβλεψαν και τον στήριξα έντιμα και φανερά.

 

Κι έγινε δήμαρχος.

 

Κι έκανε ακριβώς ό,τι δεν έπρεπε να κάνει.

 

Όλοι οι πολιτικοί ηγέτες είναι χαμογελαστοί, συμφιλιωτικοί και μειλίχιοι προς τα έξω, προς τους πολίτες, και ταυτόχρονα απαιτητικοί και ανελαστικοί προς τα μέσα, με τους συνεργάτες τους, ώστε να βγαίνει η δουλειά όσο καλύτερα γίνεται.

 

Ο Άρης έκανε το αντίθετο.

 

Ξαφνικά ο νεαρός που μου μετέδιδε την πίστη του για την πόλη εν γνώσει του ότι μας χωρίζουν πολλά, έγινε ο «αφ’ υψηλού» δήμαρχος.

 

Και την ίδια ώρα (αυτό το έμαθα αργότερα) ήταν εξαιρετικά, αυτοκτονικά συναινετικός στο εσωτερικό της παράταξής του, με αποτέλεσμα κάτι Πάνοι, κάτι Λάλοι και κάτι άλλα παρόμοια άτομα να του επιβάλλουν την ατζέντα τους.

 

Έτσι σιγά σιγά, «ανεπαισθήτως, πως» που λέει κι ο ποιητής, ο Άρης Βασιλόπουλος έπαψε να είναι αυτό που έδειχνε πριν τις εκλογές του 2014.

 

Δεν γράφει ο Τύπος (η Αλήθεια, δηλαδή) όσα θέλω, όπως τα θέλω; Φτιάχνω τον Πολίτη για να έχω ένα όργανο.

 

Θέλει να κάνει γήπεδο η ΑΕΚ; Ή θα επιβάλλω τους όρους μου, ή θα γίνω ο επαναστάτης με αιτία.

 

Ο Σουν Τζου στην «Τέχνη του Πολέμου» του γράφει: «Όταν γνωρίζεις τον εχθρό και τον εαυτό σου, μπορείς να δώσεις 100 μάχες με ασφάλεια. Όταν δεν γνωρίζεις τον εχθρό αλλά γνωρίζεις τον εαυτό σου, έχεις ίσες πιθανότητες να νικήσεις και να ηττηθείς. Εάν δεν γνωρίζεις ούτε τον εχθρό ούτε τον εαυτό σου, να είσαι βέβαιος ότι σε κάθε μάχη θα βρίσκεσαι εκτεθειμένος στον κίνδυνο».

 

Αυτό το τελευταίο συνέβη με τον δήμαρχο Βασιλόπουλο.

 

Κάποια στιγμή ίσως νόμισε (παρασυρμένος από τους ακραίους του συνδυασμού του) ότι η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα θα γίνει η νέα Μαριναλέντα, ή ίσως ότι η μάχη με την ΑΕΚ για το γήπεδο θα αναβίωνε ένα είδος «φιλαδελφειώτικης Κομμούνας»- για να μην θυμίσω τώρα πώς έσβησε η Μαριναλέντα και ποια ήταν η κατάληξη της παρισινής Κομμούνας.

 

Οι ανεδαφικές φαντασιώσεις, όμορφα καταρρέουν…

 

Κάποια στιγμή οι επιλογές του Βασιλόπουλου στράφηκαν εναντίον του.

 

Ο Πάνος ήταν ήδη πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, ο Λάλος κι ο Κουμαριανός αντιδήμαρχοι…

 

Επέβαλαν την ατζέντα τους στη Δύναμη Πολιτών, ζητούσαν όλο και περισσότερες, όλο και πιο ακραίες πολιτικές αποφάσεις του δήμου.

 

Ο δήμαρχος -αυτά τα διαπίστωσα αργότερα- άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι η πολιτική αυτή οδηγεί σε αδιέξοδο.

 

Αλλά, ήταν ήδη αργά.

 

Η κοινωνία είχε ήδη αποδώσει στον Βασιλόπουλο (σε αυτόν! Σε κανέναν άλλο από τον συνδυασμό που διοικούσε τότε) έναν συγκρουσιακό χαρακτήρα, που αντί να μεριμνά για την κοινωνική ειρήνη, υποδαύλιζε την τυφλή σύγκρουση με την ΑΕΚ για το γήπεδο.

 

Σωστό- λάθος, μικρή σημασία είχε.

 

 Αυτό που είχε σημασία τότε ήταν ότι αυτή η εικόνα εμπεδώθηκε στην τοπική κοινωνία.

 

Κι εκφράστηκε στις εκλογές, όταν η πόλη προτίμησε (μαύρη ώρα) να εμπιστευθεί έναν άσχετο με την πολιτική και πλήρως απόντα κι αδιάφορο για την πόλη Βούρο, αντί για την αρνητική εικόνα του Βασιλόπουλου που Ο ΙΔΙΟΣ είχε «φροντίσει» να δημιουργήσει στο συλλογικό υποσυνείδητο της πόλης.

 

Τα υπόλοιπα ήλθαν αναπόφευκτα.

 

Και τώρα; Τώρα που αποσύρεται από την πρώτη γραμμή της τοπικής πολιτικής ζωής, πρέπει να πω ότι κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο Άρης Βασιλόπουλος έγινε δήμαρχος πολύ νωρίς γι αυτόν.

 

Αν είχε περισσότερη εμπειρία από τη ζωή, αν είχε λειάνει κάπως τις «επαναστατικές του γωνίες», αν ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερος έχοντας δουλέψει έχοντας «φάει τα μούτρα του» στη ζωή και στη δουλειά, όπως όλοι μας άλλωστε με έναν ή με άλλον τρόπο και μετά γινόταν δήμαρχος, ίσως μακροημέρευε.

 

Γιατί οι προοπτικές που είδα στον νεαρό υποψήφιο το 2013, δεν ήταν εντύπωση, ήταν πραγματικότητα.

 

Απλώς διοχέτευσε σε λάθος κανάλια τις δυνατότητές του.

 

Αν ζυμωθεί στις μυλόπετρες της ζωής, χωρίς να αλεστεί από αυτές, αν κάνει μέσα του μια ειλικρινή και χωρίς φτιασιδώματα αυτοκριτική κι αν δείξει στον κόσμο ότι άλλαξε, μπορεί στο μέλλον να διεκδικήσει έναν ρόλο στα τοπικά μας πράγματα. Ποιος ξέρει;

Γράψτε την άποψή σας

Ανωνυμος* (25/06/2022 11:14)

Το άρθρο παραλείπει να αναφερθεί στο κλίμα τρομοκρατίας με βασικό θέμα το γηπεδικο που επεκράτησε κατά την διάρκεια της θητείας του Βασιλόπουλου υποδαυλιζομενο από οπαδικα έντυπα και τοπικούς φιλοαεκτζηδικους παράγοντες που χρησιμοποίησαν οπαδικο στρατό φασιστειδη και κακοποιά στοιχεία για να επιβάλουν τις απόψεις του γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία! Βέβαια οι απόλυτη ευθύνη όλων αυτών των γεγονότων που ζήσαμε και θα ξαναζήσουμε βαρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε νόμους που δεν τόλμησε να ψηφίσει ποτέ ούτε η δεξιά μαζί με την περιφερειάρχη που με ομολογία του. αντιπεριφερειάρχη κ.Καραμανου είναι αυτή που έδωσε 35 εκατ. για να φτιαχτεί γήπεδο συμφερόντων Α.Ε.
Όταν η τότε κυβέρνηση έπρεπε να απλώσει ομπρέλα πάνω από την δημοτική αρχή έκανε το παγώνι και συνέχιζε τις αντιλαϊκές πολιτικές των προηγούμενων πασπαλίζονταστες με σοσιαλιστική άχνη! Ποιος στη θέση του Βασιλόπουλου θα διακινδυνευεωτην ζωή του για να κάνει ο Φλσμπουραρης το κέφι του;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/06/2022 13:21)

@11.14
Σκοπός του κειμένου δεν είναι να αναπλάσει την εικόνα της εποχής, όπως θα περίμενα να έχεις καταλάβει, αλλά να αναφερθεί στο πρόσωπο του Βασιλόπουλου. Από εκεί και πέρα, στα θέματα που θέτεις, προκύπτει αυτό που το κείμενό μου επισημαίνει: αντί για κοινωνική ειρήνη που ήθελε ο κόσμος, ο ΑΒ υπήρξε μέρος της κοινωνικής έντασης και σύγκρουσης. Τα περί «φασιστικών στοιχείων» κλπ τα προσπερνώ νε χαμόγελο και κατανόηση. Λες τα δικά σου, εκτός αν έχουν περιέλθει στα χέρια σου τα αρχεία τησΣτάζι και ξέρεις από το φακέλωμα, ποιος είναι ποιος.

Και τέλος: ακόμα κι αν τα πράγματα είναι όπως τα λες (που σαφώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ), τον πολίτη δεν τον νοιάζει η όποια δυσκολία έτυχε στο δρόμο του όποιου δημάρχου, αλλά το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα δικαιώνει ή απορρίπτει μια πολιτική. Κι εκεί ο ΑΒ ευρέθη ελλιπής από τους πολίτες το 2019. Αυτά…

Φτάνει να (25/06/2022 15:26)

δεί κανείς το βλέμμα του στην φωτογραφία και καταλαβαίνει....

Ανωνυμος* (25/06/2022 16:57)

@13.21
Εγώ παραθεσα τα γεγονότα όπως συνέβησαν και σίγουρα επιρρεασαν την εξέλιξη της θητείας του Α.Β που δεν έχω ψηφίσει! Ο κόσμος θέλει την κοινωνική ειρήνη αλλά ήταν και είναι τρομερά επιφυλακτικός στην κατασκευή του γηπέδου! Γι'αυτό και ψήφισε τον ΑΒ και όχι τους τοπικούς αεκαρχες.
Δεν σχολίασα ούτε τα περί παρισινης κομμούνας ούτε τίποτα από τα άλλα ευτράπελα που έγραψες. Όμως το κλείσιμο της Στρουγκας δεν παραπέμπει πουθενά αλλού παρά σε φασιστοειδη και τα Πλιάτσικα στα περίπτερα σε κακοποιά στοιχεία!
Το φακελλωμα από την Στάζι που αναφέρεις για να διατυμπανίσεις τον αντικομμουνισμό σου αφορά τους Γερμανούς! Τους Έλληνες τους αφορά το φακελλωμα των Ελλήνων από τους ομοϊδεάτες σου που λειτουργει ακόμα και τώρα άτυπα με τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων που διαχώρισαν ΕΠΙΣΗΜΑ την Ελλάδα έως το 1974!

Ανώνυμοs (25/06/2022 18:15)

Ο μόνος χαμένος εκλογών, που έχασε αλλα δεν καταποντιστηκε, τις τελευταιες δεκαετίες. Ο μόνος που του αξίζει δεύτερη ευκαιρία στο μέλλον, αν επανέλθει.
Αν το βάλεις στη ζυγαριά, ένας καλός δήμαρχος γενικα.
Κρίμα που δεν κατάλαβε ότι θα μπορούσε να είναι για όσες θητείες ήθελε.

ΑΑΑΒΔΙΣΤΑ! ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΕΥΚΑΙΡΊΑ! (25/06/2022 18:42)

ΑΠΌ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΣΤΟ ΧΏΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΩΛΕΊΤΑΙ ΛΌΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΌ,Υ, "ΑΡΙΣΤΕΡΌΜΕΤΡΟ" ΣΕ ΤΙΜΉ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΘΗΚΕ ΠΟΛΎ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ '14 ΑΛΛΆ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΆΡΙΣΤΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΚΟΝ ΑΒ.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/06/2022 21:01)

@16.57

Για την Μαριναλέντα και την Κομμούνα δεν σχολίασες γιατί ξέρεις καλά την ταπεινωτική κατάληξη και των δυο. Τα ευτράπελα είναι αυτά που νόμιζαν ότι θα κάνουν και στις δυο περιπτώσεις. Όπως γράφω στο κείμενο "οι ανεδαφικές φαντασιώσεις, όμορφα καταρρέουν". Για το κλείσιμο της Στρούγκας θα συμφωνήσω. Όμως ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο απειλήθηκε η Δημοκρατία με τους φασίστες ροπαλοφόρους που έκαναν παρέλαση στη Φιλαδέλφεια όταν ο ΑΒ έκανε εκείνη τη συγκέντρωση- φιάσκο για... προστασία της Δημοκρατίας. Φασίστες κανονικοί, με ρόπαλα α λα SS του Χίτλερ και GPU του Στάλιν. Ασφαλώς και υπερηφανεύομαι που είμαι Δημοκράτης, απέναντι σε κάθε είδους ολοκληρωτισμό και ανελευθερία, φαιή ή κόκκινη.

(Συνεχίζεται)

Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/06/2022 21:05)

(συνέχεια του προηγουμένου)

Τα αρχεία της Στάζι είναι ενδεικτικά των κοινωνιών που δημιούργησαν οι κατ' ευφημισμό "λαϊκές δημοκρατίες" που έπεσαν με πάταγο και με αυθεντικές λαϊκές εξεγέρσεις των επί δεκαετίες καταπιεσμένων, το 1989. Μια βόλτα από την Πολωνία ,την Ουγγαρία κλπ θα σε βοηθήσει να καταλάβεις την απέχθειά τους για τις ιδέες που διακονείς. Εκεί, βλέπεις, εφαρμόστηκαν στην πράξη, και προκάλεσαν την οργή και την απέχθεια των ανθρώπων.

Τέλος, είναι ενδεικτικό ότι καταφεύγεις σε επιχειρήματα τύπου "φακελλώματα" στην Ελλάδα που βεβαίως συνέβαιναν, κακώς συνέβαιναν, σε μια περίοδο που οι πληγές τοιυ Εμφυλίου ήταν ακόμα νωπές και οι ηττημένοι διακήρυσσαν ότι είναι "με το όπλο παρά πόδα". Αλλά, εκεί έχεις μείνει έρμε; Το ΚΚΕ υπέγραψε φαρδιά πλατιά την πίστη του στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία το 1974 (η πρώτη φορά είναι που απαρνιέται τον πυρήνα της ύπαρξής του, ή η τελευταία) και καταφέρνει (ακόμα...) να μπαίνει στη Βουλή.

ΑΥΤΟ είναι Επανάσταση...

Πρωην (25/06/2022 22:14)

Το ΚΚΕ ειναι επιχειρηση κυριως. Ως επιχειρηση πρεπει να κρινεται. Οχι ως κομμα. Ως επιχειρηση ειναι επιτυχημενη.

Μόνο SLAYER (25/06/2022 22:41)

Α(ρι)στερίσκε ψηφίζεις κουκουε αταλαντευτα που λένε,είμαι σίγουρος. αλλά τοπικά δεν θυμάμαι να έχεις εκφραστεί ποτέ υπέρ της Λαϊκής Συσπειρωσης. Στηρίζεις κάτι άλλο τοπικά;

Ανωνυμος* (25/06/2022 22:49)

@21.05
Όπως εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει σε ένα άρθρο για τον Α.Β είναι το λιγότερο γραφικότητα να αναφέρεσαι σε Στάζι και σε γεγονότα του 19ου αιώνα! Από την άλλη η αναφορά μου σε υπαρκτά γεγονότα της θητείας Β. σου ξύπνησε τα αντικομμουνιστικά σου ένστικτα χωρίς να υπάρχει εμφανής λόγος! Απλά η ειρωνεία σου με ανάγκασε να σου υπενθυμίσω ότι τα κοινωνικά φρονήματα και το φακελλωμα λειτουργούν ουσιαστικα μέχρι και σήμερα! Και βέβαια το ο" κομμουνιστικός κίνδυνος" που επικαλεστηκες με την αναφορά σου στο "όπλο παρά πόδας" ήταν και αυτό που επικαλέστηκε και ο Γ.Παπαδοπουλος της εθνοσωτηριου όταν τα νησιά της "ανανηψεως " έσφυζαν από ξύλο και θάνατο!
Το παραλήρημα σου τελειώνει με την πίστη σου στην δημοκρατία την οποία πουθενά δεν αμφισβήτησα! Ότι ναναι!
Υ.Γ. Ως γνωστόν έχεις το μαχαίρι έχεις και το πεπόνι και είμαι πολύ προσεκτικός στις διατυπώσεις μου ευελπιστώντας να δω το σχόλιο μου στην σελίδα.

Ανωνυμος* (25/06/2022 22:51)

Πρώην....νυν....και άλλα πολλά!
Που ακριβώς κολλάει το ΚΚΕ σαν σχόλιο στο άρθρο του κ. Σεϊτανίδη;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (26/06/2022 10:12)

@22.49
Λες και ξαναλές για αντικομμουνισμό λες και τον έχω αρνηθεί ποτέ. Απέναντι είμαι και στον φασισμό και στον κομμουνισμό, τα ίδια θα λέμε πάλι; Το ότι «το φακέλωμα ισχύει μέχρι σήμερα» καταρρίπτεται αύτανδρο από τα ποσοστά των κομματικοποιημένοι συνδικαλιστικών παρατάξεων στο δημόσιο. Για τα υπόλοιπα σε παραπέμπω στα «Κείμενα για τον Σταλινισμό» του Τρότσκι.κι αυτός οπαδός του… Παπαδόπουλου θα ήταν😂😂😂😂😂🤪😜😉😁

Ανενταχτος (26/06/2022 11:11)

@Ανωνυμος* πήγαινε διακοπές. Επειγόντως. Τελευταία δεν τιμά την αριστερά η παρουσία σου και τα σχόλιά σου εδώ μέσα. Πρέπει να είσαι πολύ πιεσμένος. Χαλάρωσε. Χάνεις τη ψυχραιμία σου συχνά.

Ανώνυμος* (26/06/2022 11:19)

@ 10.12
Τι να αρνηθείς όταν σχεδον σε κάθε άρθρο σου για οτιδήποτε θα βρεις μια χαραμάδα για να αναφερθείς στο επάρατο κομμουνισμό και στις διάφορες καραμέλες που πιπιλατε όλοι των απόψεων σου! Είναι γεγονός ότι πάντα ενώ έχουν μιλήσει χιλιάδες άνθρωποι για την σοσιαλιστική μεταρρύθμιση που βίωσαν η βιώνουν πάντα θα γίνει ένα ξεδιαλεγμα για να προβληθούν δηλωσεις των 10-20 που θα βολεύουν τις αντικομμουνιστικές απόψεις σας!
Όμως το να γίνεις και οπαδός του Τρότσκι τώρα στα "γεράματα" δεν σου τοχα!
Και βέβαια δεν χρειάζεται να ανατρέξω πουθενά για να δω αν ισχύει το φακελλωμα όταν είναι πασίγνωστο ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία και προχωρά μόνο όποιος είναι "δικός μας".
Υ.Γ. Ο Παπαδόπουλος και εσύ μιλήσατε για τον " κομμουνιστικόν κίνδυνον"!
Δεν σε τιμά κιόλας η ταύτιση απόψεων με τον συγκεκριμένο!

Ανώνυμος* (26/06/2022 11:39)

@22.41
Παρόλο που το ερώτημα σου είναι ψιλοασφαλιτικο, θα σου απαντήσω!
Στηρίζω ΠΑΝΤΟΥ τις παρατάξεις που στηρίζει το ΚΚΕ διοτι είναι πιο κοντά στις απόψεις μου η ταυτίζεται με αυτές! Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά !
Πες όμως και μια ανάρτηση η ένα σχόλιο που να αφορά την Λ.Συσπειρωση ώστε να χρειαστεί να σχολιάσω;
Υ.Γ.Επειδη είμαι σύμφωνος με τον Δημοκρατικό συγκεντρωτισμό να είσαι σίγουρος ότι τις οποίες μου διαφωνίες με το κόμμα η τις παρατάξεις που στηριζω θα τις διατυπώσω εκεί που πρέπει!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (26/06/2022 11:41)

@11.19
Μόνο εσύ με ταυτίζεις με τον Παπαδόπουλο, άρα δεν έχει καμία σημασία. Γέρος είσαι και φαίνεσαι. Το αποκορύφωμα της παραζάλης σου είναι ότι χιλιάδες έχουν μιλήσει θερμά για το καθεστώς που κατέρρευσε με αυθεντικές λαϊκές επαναστάσεις και 10-20 εναντίον. Μιλάμε για το πιο τρελό ανέκδοτο, πέφτει πολύ γέλιο εδώ αστερίσκε.

Για να τελειώνει αυτή η κουβέντα, η ανθρωπότητα προχωρεί προς τα εμπρός. Όχι προς τα πίσω. Πάψε λοιπόν να κοιτάς προς τα πίσω και δες αν και πώς μπορούμε να βλετιώσουμε τη ζωή των ανθρώπων με ιδέες και προτάσεις. Για καλύτερα παλεύουμε, όχι για επιστροφή στα χειρότερα.

Μόνο SLAYER (26/06/2022 12:46)

Α(ρι)ριστερίσκε ε όχι και ψιλοασφαλιτικο ρε φιλαράκι. Με υποτιμάς και υποτιμάς και τον εαυτό σου! Συνεργάζομαι με Μοσαντ, Σία και Αγγλικό Ναυαρχειο. Μου έχουν αναθέσει να σε παρακολουθώ στενά γιατί υπάρχουν πληροφορίες ότι είσαι η μετενσάρκωση του Στάλιν. Εγώ βέβαια τους λέω ότι είσαι το πολύ Μπρεζνιεφ αφού εκείνη την εποχή θυμίζεις μ αυτά που λες αλλά δεν μ ακούνε.

ανωνυμος (26/06/2022 13:28)

@*Αστερισκο εύγε. Μην τους ακούς. Λες τα πράγματα με το όνομα τους σαν πραγματικός μαρξιστης-λενινιστης και προλεταριακος διεθνιστης:
"κλίμα τρομοκρατίας με βασικό θέμα το γηπεδικο που επεκράτησε κατά την διάρκεια της θητείας του Βασιλόπουλου υποδαυλιζομενο από οπαδικα έντυπα".

https://youtu.be/hH9YTom-pfI

Εναν Αγγελίδη που έχει οπαδικό σαϊτ κι έδινε πάσες στον Ανδριοπουλο στο παραπάνω βιντεο στριμώχνοντας τον Άρη τον έχετε ακουστά στο ΚΚΕ; Ευτυχώς που δεν εχω φάκελλο κομμουνιστη και δεν ειμαι διωκομενος στα κατεργα της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευη. Πραγματικό κολαστήριο. Χειρότερο απ τη Μακρόνησο.

Ανωνυμος* (26/06/2022 14:08)

@11.19 Δεν έχω κανένα πρόβλημα να τελειώνει η συζήτηση την οποία ΔΕΝ ξεκινησα εγώ!
Τα μπροστά και τα πίσω της ζωηςτα βλέπουμε με διαφορετικό μάτι!
Συγνώμη αλλά πχ την απαγόρευση των αμβλώσεων στις ΗΠΑ και την κατάργηση του 8ωρου εγώ τις τοποθετώ στο "πίσω"!
Καλό υπόλοιπο!

Ανώνυμος (26/06/2022 14:15)

Η διαφορά του Σεϊτανίδη με εσένα Ανωνυμος* είναι ότι εκείνος αν και αντικομμουνιστης που δεν το κρυβει (δηλαδή "ακροδεξιός" και "φασίστας" ισως κατά τη δική σου λογική) δημοσιεύει κάθε σου σχόλιο. Εγώ αυτό το βρίσκω δημοκρατικο αλλά και άκρως ανθρωπιστικό γιατί για να γράφεις όλη μέρα κι όλη νυχτα σχόλια διατριβές για κάτι που έχει πεθάνει παντού και μόνο στην Ελλάδα ζει (Κομμουνισμό) , μάλλον δεν έχεις κανένα αλλο ενδιαφέρον στη ζωή σου και η Αλήθεια σου προσφέρει απλόχερα χωρο για τη μονομανια σου.
Εσύ αν είχες σαϊτ, θα είχες ελεύθερα και ανοιχτά τα σχόλια; Θα μπορούσαμε να γράψουμε τη γνώμη μας ελεύθερα ή θα χανομασταν στα αζήτητα κάποιου ψηφιακού γκουλαγκ;

Ανωνυμος* (26/06/2022 14:22)

@12.46 Δεν φαντάζομαι ότι η Μοσάντ και οι υπόλοιποι συνεργάζονται με άτομα του επιπέδου σου! Απλά η πρεμουρα σου να μάθεις ( δεν ξέρω γιατί) γιατί δεν γράφω κάτι για την ΛΣ παραπέμπει σε τέτοιες λογικές!
@13.28 Διαφωνείς για τους τραμπουκισμους που είχαμε στην Φιλαδέλφεια κατά την διάρκεια της θητείας Α.Β.; Μάλλον όλοι προσπαθείτε να τα κρύψετε κάτω από το χαλί.
Για τα υπόλοιπα περί Αγγελίδη τα έχω δει πολύ πριν από σένα . Όμως αν διαβάσεις προσεκτικά το Υ.Γ. στο σχόλιο μου 11.39 θα καταλάβεις(;) νομίζω
. Και αν όχι εσύ θα καταλάβουν αρκετοί από αυτούς που μας διαβάζουν.

@Ανωνυμος* (25/06/2022 11:14) (26/06/2022 15:10)

Απ' όλες τις μάντολες που έχεις γράψει εδώ κι αλλού κρατώ τη μόνη σωστή φράση που διάβασα:
"Ποιος στη θέση του Βασιλόπουλου θα διακινδυνευεωτην ζωή του για να κάνει ο Φλσμπουραρης το κέφι του;" Τον Άρη τον σταύρωσε από το 2014 το ίδιο του το κόμμα. Ειδικά μάλιστα όταν ο Αρης παραιτήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ ο δρόμος δεν είχε επιστροφή. Δεν συγχωρούν τα κόμματα "αδειάσματα" από προβεβλημένα στελέχη. Μόνο σε ειδικές περιπτώσεις όπως του Σαμαρά στη ΝΔ. Όποιος φεύγει απ' το μαντρί τον τρώει ο λύκος. Νόμος.

Ασε μας κουκλιτσα μου (26/06/2022 16:49)

@11:39 Δημοκρατικός συγκεντρωτισμό Τι μου θύμισες! Όταν ήμουν στο ΚΚ έπρεπε να ψηφίσουμε για κα΄τι. Ερχεται η εισήγηση από το κόμμα αλλά έλα που δεν έβγαιαν τα κουκιά στη κομματική οργάνωση. Ψηφίζουμε τη πρώτη φορά. Τζίφος! Αντίθετα!. Πέφτει νουθεσία από πάνω να το ξαναδούμε. Ξαναψηφίζουμε και πάλι τζίφος! Τη τρίτη φορά που θα ξαναψηφίζαμε πετάγεται σφος και λεει στο τσιράκι της κε που ήταν τοποτηρητής της διαδικασίας [-Ρε σφε γιατί μας ταλαιπωρείτε τόσες ώρες; Εχουμε και δουλειες. Είναι ανάγκη να ψηφίζουμε; Πείτε απ την αρχη Το και Το και τελειωσε.] Εκείνος διαγραφηκε με άσχετη πρόφαση μετά από λίγες μέρες κι εγώ και πολλοι αλλοι φυγαμε τρέχοντας και δε το μετανιωσαμε ποτε. Συγκεντρωτισμος αλλα οχι δημοκρατικός. Αυτα να τα λέτε σε δόκιμους κνιτες με χρι να ξυπνησουν κι αυτοι καποια στιγμη.

Ανώνυμος* (26/06/2022 20:00)

@14.15 Εύστοχα και σωστά διέκρινε την διαφορά μου με τον Σεϊτανίδη! Χάνει λίγο στο ότι εγώ δεν έχω σάιτ για να δεις πως θα λειτουργούσαν!
@15. 10 "Όταν η τότε κυβέρνηση έπρεπε να απλώσει ομπρέλα πάνω απο την δημοτική αρχή έκανε το παγώνι" έγραψα εγώ στις "μαντολες"! "Δεν συγχωρούν τα κόμματα άδειασμα τα" έγραψες εσύ!
Βρες μου την διαφορά και ξαναελα!
@16.49 Μάθε πρώτα τι εινσι ο "δημοκρατικός συγκεντρωτισμός" και μετά ελα να αφηγηθείς την ιστορία σου! Ο κάθε πικραμένος που θέλει να πει την παπάρα του εμφανίζεται και μας "ζαλίζει" τα.....

Μόνο SLAYER (26/06/2022 20:08)

Α(ρι)στερίσκε σε είχα για εξυπνότερο. Ούτε πέρασε απ' το μυαλό σου ότι σε τρολάρω και αυτοσαρκάζομαι συγχρόνως. Έλλειψη αίσθησης του χιούμορ δείγμα χαμηλής νοημοσύνης. Αν είχες υψηλή δεν θα ήσουν ΚΚΕ.

Ανώνυμος* (26/06/2022 20:37)

@20.08
Το ότι καταφέρνεις συγχρόνως και να αυτόσαρκαζεσαι και να τρολαρεις δείχνει υψηλό δείκτη νοημοσύνης!

Λάκων (27/06/2022 08:30)

@Ανώνυμος* κλασσική περίπτωση κακόβουλου τρολ που τη λέει σε όλους και για όλα μπαχαλεύοντας συζητήσεις. Ήθελα να 'ξερα πότε κοιμάσαι. Ούτε ο διαχειριστής δεν περνάει τόσες μέρες στο σάϊτ του.

Τριχες (27/06/2022 09:05)

Με τουτα και με κεινα, φορτωθηκαμε βουρκους και γαιτανακια. Σκαστε και πληρωνετε. Τουλαχιστον ο Αρης εκανε πραγματα για την πολη και δεν μας εκλεβε στα μουτρα μας, οχι φανερα τουλαχιστον.

Giannisnf (27/06/2022 09:37)

Να μην ξεχάσουμε τον πόλεμο που έφαγε ο Αρης από την αεκτζίδικη τρομοκρατία και τελικά ήταν πάλι πρώτος στον πρώτο γύρο των εκλογών το 19. Αυτό θα πει ότι κάτι πήγε καλά.

Με τη βοήθεια της. αντιπολίτευσης βγήκε ο Βούρλος με τα βούρλα του. Και δεξιάς και αριστεράς βοήθειας. Μέχρι και το κλασικό ΚΚΕ στο δήμο την ίδια καθυστέρηση έχει.

Exit poll nf-nx (27/06/2022 17:46)

@Giannisnf ούτε τα αποτελέσματα του 19 δεν μπήκες στον κόπο να κοιτάξεις. Βούρος 30%, Βασιλόπουλος 23% ήταν το αποτέλεσμα του Α' γύρου.

55 - 45 στον Β'.

Όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς δείχνουν το επίπεδό σου και την ποιότητα του χαρακτήρα σου.

Ντίνος (27/06/2022 17:54)

Ο μοναδικός σκοπός και στόχος του ΑΒ ήταν να καθυστερήσει ή να αναβάλλει την κατασκευή του γηπέδου. Εφόσον το γήπεδο ολοκληρώνεται δεν έχει λόγο ύπαρξης! Όσο για τον διάδοχο του ΓΒ που βγήκε διότι κάποιοι ήθελαν ΑΕΚ Vs αντιΑΕΚ (που στη ΝΦ;;), διορισμένος φυσικά από τον άπληστο Μελισσά, μπορεί να μην καθυστέρησε το γήπεδο αλλά το έργο του στην περιοχή μας είναι ανύπαρκτο πραγματικά!
Να δούμε ποιος είναι ο επόμενος «χρήσιμος- άχρηστος» που θα μας φορτωθεί. Τα πρόβατα είναι έτοιμα να κατευθυνθούν προς την κάλπη της σήψης, της παρακμής και των συμφερόντων!
Υγ. Το μεγαλύτερο γέλιο προσφέρουν τα κατακάθια του ΚΚΕ - ούτε στη Βουλή σας βλέπω σύντομα - άβουλα υπαλληλακια του Περισσού

Ανώνυμος (27/06/2022 23:54)

@9.37
Την βοήθεια από την δεξιά και το ΠΑΣΟΚ την είδαμε και από τους συμβούλου που κατέβηκαν με τον Βούρο.
Από το ΚΚΕ δεν φαντάζομαι ότι είχες την απαίτηση να ψηφιστεί ο Α.Β.
Για ποια αριστερά μιλάς όταν λες ότι βοηθήθηκε ο Βούρος και όχι ο Α.Β.;
Όνομα δεν έχει;

Ανώνυμος* (28/06/2022 00:18)

@8.30
Αν είχες διαβάσεις την εξέλιξη του διαλόγου σε αυτό το άρθρο θα έβλεπες ότι δεν είμαι εγώ υπεύθυνος που ξέφυγε η συζήτηση!
Είσαι απλά ανίκανος να καταλάβεις βασικά πράγματα!
Υ.Γ. Εσύ και οι άλλοι που αναμίχθηκαν στον διάλογο εκτός του διαχειριστή ποια άποψη εκφερατε για το άρθρο και για τον Α.Β. Κ α μ μ ι α!

Giannisnf (29/06/2022 14:16)

Exit poll nf-nx

Το 29.5% ήταν το πρόβλημα σου; ¨Η ότι δεν θα περνούσε ποτέ ο Βασιλόπουλος. Ας έχετε καλά την δεξιά και αριστερά που σας στήριξε. Εγώ έδειξα την ποιότητα του χαρακτήρα μου σε μία δημοσίευση. Εσείς τη δείχνετε καθημερινά με δημόσιο λόγο και εξουσία στον δήμο.

Λυπάμαι αλλά η ξεφτίλα σας δεν έχει όρια. Καλύτερα να φύγετε νωρίτερα.

Σιγά τα ωά (02/07/2022 15:09)

@Exit poll nf-nx

Γνωρίζουν και οι πέτρες ότι η βούληση του "μεγάλου" ήταν να πάει ο Άρης από τη θέση 3 και κάτω για να "τιμωρηθεί" παραδειγματικά. Ο "πολιτικός σχεδιασμός" που εκπονήθηκε από τα ντόπια τσιράκια του (τα οποία παρεμπιπτόντως ο "μεγάλος" δεν εκτιμά πλεον και ιδιαίτερα) , προέβλεπε στη θέση 2 τον Γρετζελιά και στη θέση 3 τον Κωνσταντινίδη. Ο μεν Γρετζελιάς ειδε τον β' γύρο από τον καναπέ, ο δε Κωνσταντινίδης είδε τα ραδίκια ανάποδα, πολιτικά. Και μπορεί όπως λένε "ο 1ος είναι 1ος και ο 2ος τίποτα" , αλλά αν αναλογιστεί κάνεις ποια και πόσα συστήματα είχε απέναντι του ο Άρης προσωπικά και η ΔΠ στο σύνολο της, η "νίκη" του Βούρου δεν ήταν δα και ιδιαίτερα θριαμβευτική. Τουναντίον ήταν μεγάλη ήττα για τους... "πολιτικούς σχεδιαστές" από τα Λιντλ, που σιτιζονται με αργομισθιες στο δημαρχείο ως έμμισθοι σύμβουλοι.

Ανωνυμος (02/07/2022 20:56)

@15.09
Θες και τα γράφεις η σου ξεφεύγουν;
Ο μεγάλος όπως έδωσε τον δημαρχιακό θώκο στον Βασιλόπουλο το 14 τώρα ήθελε τον Βούρο πρώτο και χέστηκε για τους υπόλοιπους.
Υ.Γ. Ούτε η οικογένεια του Κωνσταντινίδη βδεν πίστευε ότι θα ξεκολλούσε από τις τελευταίες θέσεις! Στο δημαρχείο ήθελε να μπει ο άνθρωπος και να πουλήσει την ψήφο του!
Άκου ο Κωνσταντινίδης τρίτος! Χαχαχαχα!

Σιγά τα ωά (03/07/2022 19:28)

@ Ανωνυμος (02/07/2022 20:56)

Εσυ βλέπεις τι γράφεις ή χτυπάς τα πλήκτρα όπως να 'ναι; Έδωσε ο "μεγάλος" τη δημαρχία στον Άρη το 2014; Μεταξύ μας, μην το λες παραέξω, γιατί θα έρθουν να σε μαζέψουν κάτι τύποι με λευκές μπλούζες.

Ανωνυμος (05/07/2022 14:18)

@19.28 Όταν διοργανώνεις συγκέντρωση οπαδών μπροστά από τον χώρο του γηπέδου την ημέρα της κεντρικής συγκέντρωσης της παράταξης Βασιλοπούλου παρά τις παρακλήσεις της παράταξης Γεωργαμλή να μην γίνει διότι θα φοβίσει τους ψηφοφόρους, έχεις σχέδιο να βγει κάποιος που θα φορτωθεί τις καθυστερήσεις ! Οι καθυστερήσεις θα έρθουν διότι ο Μελισσανίδης δεν θα βάλει ούτε ένα ευρώ και θα πρέπει να περιμένει αλλαγές νομοθεσίας παραχώρηση στρεμμάτων και όλα τα υπόλοιπα που του έχουν υποσχεθεί οι Συριζαιοι ! Όταν όλα έγιναν όπως έπρεπε εμφάνισε τον άλλον υπάλληλο μόνο που αποδείχθηκε άχρηστος και ανέθεσαν την δουλειά στο πιστό του Γρεντζελια! Τι ακριβώς δεν κατάλαβες;

@Ανωνυμος* (25/06/2022 11:14) (13/07/2022 18:47)

Αμετανόητο γαυροτρόλ ήξερε πολύ καλά ο Βασιλόγαυρος όπως και εσύ και ολόκληρη η συμμορία που εκπροσωπείς ότι οι Αεκτζήδες είναι διαφορετικόί και θα ανέχονταν σε μεγάλο βαθμό τον χρηματοδοτούμενο απο το χοντρό αφεντικό σας ανίερο πόλεμο κατά του γηπέδου. Γνωρίζατε πολύ καλά ότι αν είχαν κάποιοι τολμήσει να κάνουν κάτι αντίστοιχο για το Καραϊσκάκη ή την Τούμπα σε ελάχιστες ημέρες θα έπρεπε να είχαν εξαφανιστεί απο προσώπου γης απο τις αντιδράσεις.
Συνέχισε λοιπόν την κλάψα για το γήπεδο που εσείς βρηκατε στο ίδιο σημείο εδώ και πάνω απο 80 χρόνια και όχι αυτό εσάς. Προκαλείτε μόνο γέλιο πλέον.

ΥΓ Κορόιδα Ο Βασιλόγαυρος εξαργύρωσε τις υπηρεσίες του στον χοντρό με μια πολύ καλή θεσούλα. Τελικά ανήκει κι αυτός στους κερδισμένους.

Ανώνυμος (28/08/2022 12:11)

Αρης θα λέτε και θα κλαίτε! Η απόλυτη δικαίωση γιά όλους όσους ΔΕΝ θέλαμε το γήπεδο στη πόλη.
Ακόμα και η ΠΑΕ παραδέχεται ότι οι πελάτες της είναι ένα τσούρμο κανιβάλων που δεν σεβάστηκαν ούτε το γήπεδο που τόσα χρόνια λαχταρούσαν.

https://www.msn.com/el-gr/sports/news/%CE%B1%CE%B5%CE%BA-%CE%AD%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%AC-%CF%83%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%B5/ar-AA11aSAX?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=367be6d532140e33377a8c13a9053b28

Ανώνυμος (04/09/2022 12:45)

@ Ανώνυμος (28/08/2022 12:11) OXI φίλε μου! Δεν είναι η δικαίωση του Άρη Βασιλόπουλου! Είναι η δικαίωση του Ντέμη Νικολαΐδη. Αλλά όταν ήθελε να βάλει μια τάξη στο αληταριό της εξέδρας χαφιέ τον ανεβάζανε ρουφιάνο τον κατεβάζανε οι δήθεν ΑΕΚΑΡΕΣ. Ποιον; Τον Ντέμη; Που όπου εύρισκε το γαύρο τον καθάριζε για πλάκα. Τον Ντέμη που γύρισε τη πλάτη στα λεφτά του Κόκκαλη! Που ΣΩΣΤΑ ήθελε το γήπεδο να γίνει εκτός οικιστικού ιστού. Αυτοί οι δήθεν ΑΕΚΑΡΕΣ είναι και η καταστροφή της ΕΝΩΣΗΣ που κινδυνεύει από μεγάλη ομάδα να γίνει απλά ιστορική. Γιατί να ρίξει ο Μελισσανίδης ή ο οποιοσδήποτε επενδυτής-επιχειρηματίας λεφτά και να φέρει παικταράδες εκατομμυρίων ευρώ; Για να μην μπορούν να πάνε στο γήπεδο οικογενειάρχες με τα παιδιά τους και να αφήσουν και λεφτά στα μαγαζιά επειδή θα κινδυνεύουν μη τους ψειρίσουν οι χουλιγκάνοι ή μη φάνε καμιά πέτρα από το πουθενά;

Χρήστος (30/05/2023 05:42)

κοίτα ρε φίλε που κάποιοι ακόμα υμνούν τον ΑΒ τον υπάλληλο της ΜΚΟ του μπακογιαννη.
τι να πεις για αυτή την χώρα.....κατάντια!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Η λαϊκή ετυμηγορία δεν αλλάζει με δικαστικές αποφάσεις: ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η ένσταση Βούρου

Κανείς δεν έχει καταλάβει ποια είναι η θέση της πλευράς Βούρου για τα δημοτικά τέλη του γηπέδου!

Καταιγιστικός ο Τομπούλογλου,πήρε παραμάζωμα τους ανυπόστατους ισχυρισμούς Βούρου και παρέας του

Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα...

Ασκήσεις λογικής που εκθέτουν τους λαϊκιστές...

Ο Γιάννης Τζέλης τοποθετείται για τα ανταποδοτικά τέλη

Δημοφιλέστερα άρθρα

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Καταιγιστικός ο Τομπούλογλου,πήρε παραμάζωμα τους ανυπόστατους ισχυρισμούς Βούρου και παρέας του

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η λαϊκή ετυμηγορία δεν αλλάζει με δικαστικές αποφάσεις: ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η ένσταση Βούρου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Κανείς δεν έχει καταλάβει ποια είναι η θέση της πλευράς Βούρου για τα δημοτικά τέλη του γηπέδου!

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα...

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Εγώ γράφω τι λέει το Σύνταγμα, εσύ λες όποια παπάρα έλθει στο άδειο σου κεφάλι. Είσαι αστείος, με απόψεις που υπονομεύουν τη Δημοκρατία. Από...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: @Διαμαντής Σεϊτανίδης (21/02/2024 11:28)
πληρωμένες απαντήσεις, κυριολεκτικά. το να είσαι εκτός πραγματικότητας είναι αναμενόμενο, το να μη δέχεσαι να νούμερα είναι απλά φαιδρό. η...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Πόσο άνανδρο να γράφεις ότι ακαθαρσίες έχεις στο κεφάλι σου, ως ανώνυμος... Δεν έχει έλθει κανένα σχόλιο που να έκοψα, φασιστάκο......

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Α la carte ευαισθησίες βλέπω κ. διαχειριστά.
Η πίστη σου στην δημοκρατία και η αντίθεσή σου στα ολοκληρωτικά καθεστώτα είναι εντελώς a la carte και προσχηματική, όταν λογοκρίνεις (όπως ...

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;
Xρήστης: Μπαρουφακης
τα τελευταια 20ετη( βορεια κ νοτια) ξαφνικα ανεβαιναν κ ανεβαινουν οι καισαρες στο δημαρχιακο θωκο, μαζι με τους σφουγγοκωλαριους, εκκωφαν...

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@16.49 Το ίδιο λέμε, ουσιαστικά. Έδωσε μια απάντηση σε ερώτηση άσχετη με τα δημοτικά, κι είπε αυτά που λέτε στο σχόλιό σας, αλλά αυτό ήταν 3...

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;
Xρήστης: Ι ΝΧ
Τις δηλωσεις που εκανε στο Studio 4, στην ΕΡΤ1, δεν μας τις εβαλες να τον χαρουμε και να συγχαρουμε και ολους οσοι ακομα τον στηριζουν -ελαφ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@21.28 Αυτά είναι μαθήματα "δημοκρατίας" της μπακαλικής. Τα επικαλούνται οι εχθροί της Δημοκρατίας, γιατί ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ να πουν ότι είναι θιασώ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: @marcus (20/02/2024 02:06)
Αφου δεν αντέχεις το γήπεδο ας έβρισκες άλλη περιοχή να ζήσεις. Το γήπεδο βρίσκεται εκεί 90 χρόνια με μια μικρή απρόσμενη διακοπή λειτουργία...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: @Διαμαντής Σεϊτανίδης (20/02/2024 11:49)
εδώ τα βρήκε: https://ekloges.ypes.gr/current/d/home/municipalities/9193/ 5.146 ψήφοι διά 30.809 εγγεγραμμένοι ίσον 16,7 % των ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@02.06 Νομίζω ότι αστειεύεστε. Υπάρχει Δήμαρχος εκλεγμένος που να μην εκπροσωπεί ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των δημοτών του, αλλά μόνο αυτούς που τον ψήφισαν...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: marcus
Διπλό και σοβαρό φάουλ του δημάρχου, στη συγκεκριμένη ανακοίνωση. Πρώτον, διότι προφανώς δεν εκπροσωπεί το σύνολο των δημοτών (51.5% έλαβε)...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: marcus
Άκου Ανώνυμε, το ύφος σου μου είναι παγερά αδιάφορο, αλλά το περίμενα 101% ότι θα τσιμπήσεις. Χαλάρωσε λοιπόν... Κατά τα άλλα, ήδη το άλλ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ούτε να το σκέφτεται
Τελικά υπάρχει σκέψη για να γινει πάρκινγκ στα προαύλια του σχολικού συγκροτήματος της Εφέσου; Ούτε να το σκέφτεται. Θα βρει απέναντι όλη τη...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: κατάντια
μήπως θα βάλουν δημοτικά τέλη και στα σχολεία που θα μετατρέψουν σε parking???...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©