Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος

Δημοσιεύτηκε στις 23/06/2022 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  28 σχόλια

Από τη Δύναμη Πολιτών λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

 

*****

 

Η Δύναμη Πολιτών πραγματοποίησε χθες 22/06 Γενική Συνέλευση των μελών της για τον πολιτικό προσανατολισμό της παράταξης μέχρι τις εκλογές, την εκλογή νέας γραμματείας και νέου επικεφαλής. Σε μία κατάμεστη από συμμετοχή αίθουσα ο πρώην δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος έκανε απολογισμό της 12ετούς πορείας της παράταξης, της θητείας του στη δημοτική αρχή, αλλά και των πεπραγμένων της χειρότερης δημοτικής αρχής που γνώρισε ποτέ η πόλη με τη διοίκηση Βούρου. Στη συνέχεια ο Άρης Βασιλόπουλος, αφού ευχαρίστησε τα μέλη της παράταξης και τους χιλιάδες συμπολίτες μας για τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, ανακοίνωσε την προσωπική του απόφαση να μην ηγηθεί της παράταξης στις επερχόμενες εκλογές. Δήλωσε όμως ότι παραμένει δημοτικός σύμβουλος, θα είναι παρών στην παράταξη και τις ευρύτερες διεργασίες στην πόλη μας όχι μόνο για την απαλλαγή από τη διοίκηση Βούρου, αλλά και τη σύγκρουση με πολιτικές δυνάμεις και συμφέροντα του κατεστημένου που προετοιμάζουν τη διαδοχή του με άλλα πρόσωπα.

 

Στη συνέχεια τα μέλη της παράταξης εξέλεξαν ομόφωνα νέο επικεφαλής τον Γιώργο Ανεμογιάννη, νυν δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο, του οποίου το δημοκρατικό ήθος, η ακεραιότητα, η εντιμότητα και ο πολιτικός προσανατολισμός υπέρ των πολλών εγγυώνται ότι η Δύναμη Πολιτών θα είναι παρούσα και την επόμενη μέρα δίνοντας ένα δυναμικό αγώνα νίκης από τώρα μέχρι και τις επερχόμενες εκλογές. Τέλος, η παράταξή μας εξέλεξε 15μελή γραμματεία με γραμματέα τον Ηλία Λεμοντζόγλου και αναπληρώτρια γραμματέα την Βάσω Αγαγιώτου με στόχο την ανανέωση των λειτουργιών της παράταξης και την εκλογική προετοιμασία.

 

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της παράταξης για την συμμετοχή και στήριξή τους, ευχαριστούμε ολόψυχα τον Άρη Βασιλόπουλο για την μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά του στην παράταξη και την πόλη μας και ευχόμαστε στον Γιώργο Ανεμογιάννη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα με όλους εμάς στο πλευρό του.

 

 

Σχόλιο της Αλήθειας: Ο "παμπάλαιος" Βούρος...

 

Ενώ βρισκόμαστε ήδη περίπου ενάμιση χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές, η υποψηφιότητα του Γιώργου Ανεμογιάννη δείχνει το μέγεθοις της ανάγκης που έχει αυτή η πόλη για νέες πολιτικές- δημοτικές προτάσεις, αλλά και νέα πρόσωπα για τη θέση του δημάρχου. Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του Στέφανου Γατσούλη με το νέο του δημοτικό σχήμα, τη "Σύγχρονη Πόλη" κι έρχεται τώρα η "Δύναμη Πολιτών" να εκλέξει τον νέο επικεφαλής της, που πρώτη φορά -όπως κι ο Γατσούλης- διεκδικεί τον δήμο ως υποψήφιος Δήμαρχος. 

 

Η ανάγκη για νέες κινήσεις, νέες προτάσεις, νέα πρόσωπα για τη θέση του Δημάρχου, και μάλιστα τόσο νωρις, δείχνει πόσο "παμπάλαιος" ήδη μοιάζει στα μάτια της πόλης ο τουρίστας δήμαρχος.

 

Μένει, βέβαια, να δούμε εάν οι 4 διαφωνούντες με τον Βούρο, που όμως παραμένουν στον συνδυασμό του κατά τόπο ανεξήγητο -που δεν θα είναι ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολο να εξηγηθεί μόλις λίγους μήνες πριν τις κάλπες- θα σχηματίσουν δικό τους συνδυασμό, ή θα "σκύψουν το κεφάλι" σε εντολές άνωθεν και θα συμπορευθούν με τον τουρίστα που πέρασε και δεν... ακούμπησε στην πόλη. 

 

Γιώργο, Ανθή, Λύσσανδρε, Σπύρο, ελπίζω να μην το δω αυτό από εσάς...

 

Μένει, δηλαδή, να δούμε αν θα έχουμε και τρίτο νέο πρόσωπο για τη θέση του δημάρχου, ή αν θα έχουμε... επανάκαμψη παλαιότερου υποψηφίου δημάρχου...

 

Κι από εμάς λοιπόν "Καλή Επιτυχία" από καρδιάς στον Γιώργο Ανεμογιάννη με την ελπίδα να μην επαναλάβει τα σφάλματα του προκατόχου του, τα οποία στέρησαν το 2019 την εκλογική νίκη από τη Δύναμη Πολιτών.

 

Για τον Άρη Βασιλόπουλο, θα γράψω σε ξεχωριστό σημείωμά μου...

Γράψτε την άποψή σας

Φωτό; (24/06/2022 08:27)

Υποθέτω η φωτογραφία είναι αρχείου και όχι του δελτίου τύπου της ΔΠ αφού εχει αποχωρήσει πρόσφατα από τη "δύναμη πολιτών" ο Γκολφινόπουλος που φαίνεται σε πρώτο πλάνο κι έχει προσχωρήσει στη τρόϊκα Τζέλη, Μαργαριτοπούλου, Ευαγγελινού που προσπαθούν να φτιάξουν άλλη δημοτική κίνηση.

Ανένταχτος (24/06/2022 09:12)

Μου κάνει εντύπωση που δεν υπήρχε άλλη υποψηφιότητα. Υπάρχουν τουλάχιστον πέντε με δέκα άνθρωποι εκεί μέσα που θα μπορούσαν να αναλάβουν και δεν εννοώ αποκλειστικά τους εν ενεργεία δημ. συμβούλους. Μου κάνει εντύπωση κι ότι έτρεξαν το θέμα πολύ γρήγορα καλοκαιριάτικα σαν να βιαζόντουσαν να τελειώσουν με τη διαδοχή. Ισως ήθελαν να προλάβουν τους εσωκομματικούς αντιπάλους (Τζέλης και σία). με επικεφαλής μέλος του ΣΥΡΙΖΑ για να εμφανίσουν στη Κουμουνδούρου τη κατάσταση τελειωμένη. Τέλος, ο χρόνος διαδοχής ήταν λάθος και βιαστικός σε νεκρό πολιτικά χρόνο τέλη Ιουνιου. Εξυπνότερο θα ήταν να προετοίμαζαν μια δυνατή μάζωξη τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη. Ο Ανεμογιάννης μπορεί να μην είναι ο τύπος που εμπνέει ιδιαίτερα, αλλά προς τιμή του ότι είχε τα κοτσια να πιάσει τη καυτή πατάτα. Για να μην θέλει άλλος μάλλον καυτή πατάτα είναι η θέση αφού η επαναφορά της δπ στο δήμο είναι δύσκολη αν οχι αδύνατη υπόθεση αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές.

Κάτοικος ΝΧ (24/06/2022 12:51)

Δουλευταράς ο κ.Ανεμογιάννης, αλλά δεν πείθει, δεν έχει αυτό το κάτι που χρειάζεται κάποιος για να ηγηθεί και να πείσει τον κόσμο να τον ψηφίσει για δήμαρχο. Δυστυχώς, συνεχίζεται η διάλυση του κεντρώου-αριστερού χώρου που είχε καταφέρει να συσπειρώσει ο ΑΒ στις προπροηγούμενες εκλογές και έτσι θα ξαναφάμε στην μάπα όποιον τυχάρπαστο κατεβάσει ο Μελ.
Αρα, συνεχίζει η διάλυση της Νέας Φιλαδέλφειας. Πόσο πιο πάτο πια;

Μάθε μπαλίτσα (24/06/2022 14:28)

@Κατοικε ΝΧ δεν λέω... Φιλότιμη η προσπάθειά σου να προβοκάρεις, αλλά όχι επαγγελματική. Στη θέση του
... αρχηγού σου, θα σου είχα ήδη περιορίσει το χαρτζιλίκι. Τον παίρνεις στο λαιμό σου. Τον εκθέτεις.
Τώρα σοβαρά. Είσαι χαλκηδονιωτης; Ξέρεις τι είναι η περιοχή Κάτω Κουκλάκη ή θα ψάχνεις το εστιατόριο στο Χαλάνδρι σαν τον Βουρο;

Ανωνυμος (24/06/2022 18:45)

@Φωτο 08.27
Υπάρχουν διάφορες δημοτικές παρατάξεις όπου κάποιοι αποχωρούν από την μια και προσχωρούν στην άλλη! Συμβαίνει παντού αυτό!
Αυτό που δεν συμβαίνει είναι ότι μέσα από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι στηρίζουν την παρστσξη που στήριζε ο κεντρικός ΣΥΡΙΖΑ εδώ και 12 χρόνια και που πλέον έχει ηγέτη μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και όχι συνεργαζόμενο όπως έως τώρα, και κάποιοι άλλοι που συγκυριακά βρίσκονται τώρα μέσα στην τοπική παράταξη ερχόμενοι από αλλού ήδη έχουν φτιάξει φράξια και προωθούν άλλη παράταξη ! Αν δεν συνέλθει ΤΩΡΑ η τοπική οργάνωση να κόψει τις παραφυάδες που ήρθαν από το πουθενά ζητώντας από τον κεντρικό ΣΥΡΙΖΑ να πάρει κεφάλια πριν τις βουλευτικές εκλογές θα πατωσουν και θα είναι φυσιολογικό!
Υ.Γ. Τι είναι ο Γκολφινόπουλος που είναι βαρόμετρο που θα βρίσκεται; Ο Γκρουεζας;

Ανωνυμος (24/06/2022 18:56)

@Ανενταχτος ( Χαχαχα)
Είθισται ο επικεφαλής μιας δημοτικής παράταξης να συμμετέχει με λόγο και ψήφο στο Δημ Συμβουλιο και να μην κάθεται στον πάγκο σαν κοουτς! Αν θέλεις να αναλάβεις την ηγεσία κανόνισε λίγο πριν το τέλος της θητείας να συγκλιθεί ολομέλεια και να αποφασίσει αν η παράταξη πρέπει να συνεχίσει με τον Ανεμογιάννη η όχι!
Απλά πράγματα
Και επειδή έχει ακουστεί και το όνομα του κ.Ντατση νομίζω ότι είναι ο τελευταίος που θα έπρεπε να αναλαβει την ηγεσία μιας παράταξης που θέλει να βρίσκεται σε προοδευτικά μονοπάτια! Ο γιατρός καταλάθος βρίσκεται εκεί όντας άνθρωπος με υπερσυντηριτικες πεποιθήσεις!

--- (24/06/2022 19:09)

Στο σύριζα αν ανήκει ο τύπος που βγήκε από ποια τάση είναι;
*Θετικό για την περιοχή το ότι θα γίνει μετρό
στη Ν.Φιλ/φεια εξαιτίας του γηπέδου.

Ανωνυμος (25/06/2022 09:47)

@---- 19.09
Αεκαρας;
Ας γλυτωναμε από το γήπεδο και ας μην είχαμε και μετρο!
Οταν θα έχει αγώνα 5-6 συρμοί θα βγαίνουν off από τους ευγενείς φιλαθλους πριν κανουν πλιάτσικο στα κοντινά περίπτερα και μαγαζία!
Ο πολιτισμός έρχεται!

Ανένταχτος (25/06/2022 10:54)

@Ανωνυμος (24/06/2022 18:56) Θα σου θυμίσω την περίπτωση του ίδιου του Τσίπρα στο ΣΥΡΙΖΑ και πρόσφατα και του Ανδρουλάκη στο ΚΙΝΑΛ. Δεν ήταν εκλεγμένοι βουλευτές και όμως έγιναν και οι δύο αρχηγοί. Αυτό ως απάντηση στο πρώτο σκέλος του σχολίου σου.
Όσον αφορά τώρα τα περί δικής μου φιλοδοξίας που υπαινίσσεσαι, χαλάρωσε. Ψηφίζω αριστερά από την εποχή του ΚΚΕ εσωτερικού, αλλά για δικούς μου λόγους ποτέ δεν εντάχτηκα ούτε σε κόμμα ούτε σε δημοτική παράταξη στη Φιλαδέλφεια. Μία φορά κατέβηκα με δεξιό συνδυασμό στην Εύβοια κι αυτό για να βοηθήσω ένα παλιό συμμαθητή και φίλο που δυσκολευόταν να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο, χωρίς καν να συμμετάσχω σε προεκλογικό αγώνα. Αυτό για το (Χαχαχα).
Για τον Ντάτση αν και τον συμπαθώ, συμφωνώ μαζί σου ότι δεν κολλάει σε αυτή τη παράταξη, αλλά έχω τη γνώμη ότι ένας μη κομματικός, όπως είναι ο Ανεμογιάννης, θα μπορούσε να διεμβολίσει και άλλους χώρους και να ψηφιστεί και από μετριοπαθείς και μη αριστερούς. Τώρα περιορίζεται το πράγμα. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Μέλος ΣΥΡΙΖΑ (25/06/2022 13:07)

@24/06/2022 19:09 Είναι στην τάση... ΣΥΡΙΖΑ όπως όλοι μας. Μην μεγαλοποιείτε στο μυαλό σας όσα γράφονται και λέγονται. Το κόμμα είναι ενιαίο και αδιαίρετο και οι διαφορετικές απόψεις που ενδεχομένως υπάρχουν (ως δείγμα υγείας) πάντα σεβαστές. Εξάλλου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεφύγει από τη μιζέρια των συνεχών πολυδιασπασεων που χαρακτήριζαν τα κόμματα της αριστεράς. Είναι ο ένας από τους δύο ισχυρούς πόλους του πολιτικού συστήματος και εκφράζει τον ευρύτερο Προοδευτικό χώρο.

Ανώνυμος (25/06/2022 15:21)

@25/06/2022 09:47 Δεν μας λες και τα νουμερα του τζοκερ μιας και εισαι Πυθια και ξερεις απο τωρα οτι "οταν θα έχει αγώνα 5-6 συρμοί θα βγαίνουν off από τους ευγενείς φιλαθλους πριν κανουν πλιάτσικο στα κοντινά περίπτερα και μαγαζία!"

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (25/06/2022 17:18)

Ένα βιογραφικό δεν μπορούσαν να βάλουν του Ανεμογιάννη; Τι έχει σπουδάσει ο άνθρωπος να ξέρουμε; Το μοναδικό του επίτευγμα (;) είναι ότι ήταν αντιδήμαρχος του Βασιλόπουλου;

Ανωνυμος (25/06/2022 17:34)

@15.21 Δεν είμαι μάγος! Απλά διαβάζω τις ανακοινώσεις του ΗΣΑΠ μετά από αγώνα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ! Εκτός αν το ευγενές κοινό έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στον ηλεκτρικό και τα σπάει πράγμα που δεν θα κάνει στο μετρο! Για το πλιάτσικο δεν έχεις παρά να ρωτήσεις τα μαγαζια και περίπτερα γύρω από το γήπεδο!

Ανωνυμος (25/06/2022 17:45)

@10.54 Τι σχέση έχει ένας αρχηγός κόμματος πανελλαδικής εμβέλειας με μια δημοτική παράταξη που αν δεν μένεις στην περιοχή και δεν ασχολείσαι με τα τοπικά δρώμενα αγνοείς και την ύπαρξη της;
Η δράση στα τοπικά ζητήματα των δημοτικών συμβούλων και του αρχηγού της παραταξης αναδεικνύει και την παράταξη!
Τα υπόλοιπα που γράφεις αφορούν εσένα και μόνο!

Ανωνυμος (25/06/2022 17:49)

@ Μέλος ΣΥΡΙΖΑ
Αν πεις τα ίδια που γράφεις σε συνέλευση Συριζαιων το ακροατήριο σου θα ξεραθεί στο γέλιο!
Νασαι καλά ρε φίλε! Είσαι μια ευχάριστη νότα σε αυτήν την καταχνιά που ζούμε!

Δημ. Τ. (25/06/2022 18:03)

Και μόνο που οι πλεμπαίοι κι οι τζαμπατζηδες δεν θα πατάνε στη Φιλαδέλφεια με τις τιμές που εβαλε ο Πρόεδρος, θα έπρεπε να λέτε κι ευχαριστώ για πάντα. Το γηπεδο αλλάζει όσα ξέραμε με τις βρώμικες τουαλέτες και τα σκουριασμενα κάγκελα και τους παραβατικους χούλιγκανς. Θα έρχεται καλός κοσμος με οικονομική άνεση. Αφήστε τις μπούρδες με τα επεισόδια. Αυτά τελειώσανε με το ΝΑΌ.

Άπατος.... (27/06/2022 16:54)

Άπατος θα πάει ο Ανεμογιάννης. Δεν έχει ερείσματα στην πόλη, αλλά ούτε και στον τοπικό Συριζα. Που τα δίνεις τα δαχτυλίδια ρε Άρη!

Ανωνυμος (28/06/2022 20:23)

@Δημ. Τ. 18.03
Δεν πρέπει να μένεις Φιλαδέλφεια.
Τα ακριβά εισιτήρια δεν θα στείλουν τους χούλιγκαν σε ανθοκομική έκθεση! Ο αγώνας θα τους φέρει στην Φιλαδέλφεια και η ακρίβεια θα τους στείλει στα γύρω μαγαζιά για μπύρα καφέ και μπάφο!
Δεν θα σου πω τι θα γίνεται αν χάνεται κάποια ευκαιρία η στραβωσει το ματς! 40 χρόνια το βιώνουμε!

Μ. Τ. (28/06/2022 21:05)

@27/06/2022 16:54 Δεν έχει ερείσματα ο Ανεμογιάννης στην πόλη, μετά από περίπου τριάντα χρόνια που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά εδώ; Κατανοητή η πολιτική κριτική όταν γίνεται, αλλά μην γράφετε ό, τι να 'ναι στην προσπάθεια σας να πλήξετε τους πολιτικούς σας αντιπάλους.
Επίσης, επειδή είναι πασιφανές ότι δεν γνωρίζεις τον ευρύτερο προοδευτικό πολιτικό χώρο, καλό είναι να μάθεις, για να μην εκτίθεσαι, ότι ούτε δαχτυλίδια υπάρχουν, ούτε δίνονται. Η συνέλευση της παράταξης επέλεξε και ψήφισε τον Γιώργο, όπως είχε επιλέξει και ψηφίσει και τον Αρη.

Που να σφίξουν κι οι ζέστες!!!! (29/06/2022 11:29)

@Ανωνυμος (28/06/2022 20:23)

Πουλάνε "μπάφο" τα μαγαζιά της περιοχής και μπορεί κανείς να κάτσει να κάψει τα εγκεφαλικά του κύταρρα με την ησυχία του στο τραπέζι του συνοδεία καφέ ή μπύρας? Πότε γίναμε Αμστερνταμ και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Άπατος.... (29/06/2022 17:02)

@Μ.Τ.

Κοντά εξήντα χρόνια είμαι Φιλαδελφειώτης και σαν ανένταχτος πολίτης και χωρίς κομματικά γυαλιά θα σου πω ένα πράγμα επειδή μιλάς για την παράταξή σας (έσταξε η ουρά του γαιδάρου) και ευρύτερο προοδευτικό χώρο. Η παράταξή σας με τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας τα χώνει νυχθημερόν στο στο Συριζα, αλλά όταν έρχονται οι εκλογές ζητάτε τη στήριξή του. Μπορεί όπως λες να μην ξέρω πολλά από τα πολιτικά τερτίπια, αλλά αυτό το βλέπει και το τρίχρονο ανήψι μου. Αν θες τη γνώμη μου σαν πολίτη ο Ανεμογιάννης δεν τραβάει. Αυτά!

Ανωνυμος (30/06/2022 00:04)

@11.29
Από αυτό που έγραψα και το ζούμε όλα τα χρόνια η μόνη απορία που σου δημιουργήθηκε ήταν που θα βρουν τον μπάφο! αφού δεν είμαστε Άμστερνταμ για να το πουλάνε στα μαγαζιά!
Δεν υπάρχει σωτηρία λέμε!!!!!

ΑΠορία (30/06/2022 09:12)

Ο Καπελαδούρας και η λαλίστατη σε άλλα θέματα, ακόμα και για το πέταγμα της πεταλούδας τον Αμαζόνιο, "πετρελαιού" δεν θα τοποθετηθούν για τις εξελίξεις;

Subcomandante Marcos Vamvakaris (02/07/2022 13:12)

@ΑΠορία (30/06/2022 09:12) Βρίσκονται σε... οργανωτικό οργασμό. Ετοιμάζουν την... μεγάλη παράταξη με τους... παλιούς φιλαδελφειώτες (βλ. για παράδειγμα την Ευδοκία από την Αργυρούπολη ή τον Νίκο από την Πρέβεζα). Την ετοιμάζουν βέβαια εδώ και τρία χρόνια, αλλά... το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Αν δεν προλάβουν αυτές τις εκλογές, σίγουρα εκείνες του 2027. Εξάλλου νέοι είναι, έχουν χρόνια μπροστά τους.

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (20/07/2022 19:52)

Ωραιότατες τοποθετήσεις παιδιά που διαβάσαμε παραπάνω .Όμως όλα τα λεφτά είναι η άποψη του ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (26/6/2022) που ζητάει το αυτονόητο .Ένα βιογραφικό του ανθρώπου δεν υπάρχει? Να μη ξέρουμε τις δυνάμεις του ,τις δυνατότητες του , τις εμπειρίες του ,τις γνώσεις του ,τις προυπηρεσίες του και ότι άλλο διαθέτει ο άνθρωπος ,τώρα που ηγείται στον πολιτικό του χώρο . Εκτός εάν δεν ενδιαφέρουν τον χώρο που εκπροσωπεί αυτά τα ''ψιλοπράγματα'' .Ενδιαφέρουν όμως τους πολίτες γιατί ευελπιστεί να γίνει Δήμαρχος όλων μας . Άρα για να επιλεγεί , σημαίνει ότι ο πολιτικός χώρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι καλύτερο διαθέτει σε στελέχη στην πόλη μας . Άρα η δημοσίευση του βιογραφικού του να την θεωρήσουμε σίγουρη .Καλή ιδέα .

Χρ. Ψωμ. (21/07/2022 13:32)

@ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (20/07/2022 19:52)

Πέστα ντε! Τα ίδια ρωτάω κι εγώ εδώ..............

http://e-alitheia.gr/pub/36715/dynamh-politwn-epal-ghpeda

Μπεν (21/07/2022 15:37)

@ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (20/07/2022 19:52)
Μάλλον δεν έχει ούτε 1 ένσημο το παλικάρι σαν τον Άρη
Άρα δεν υπάρχει λόγος εμφάνισης «λευκού» βιογραφικού ενός κηφήνα που έχει αναδυθεί στον κομματικό σωλήνα της ΤΟ.
Όσο για σπουδές, τίτλους και προεδριλίκια θα έχει άφθονα

Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/07/2022 00:23)

@Αδημοσίευτον

Πες μου τώρα εσύ αν υπάρχει μισός λόγος να ανεβάσω ένα σχόλιο που γράφει το όνομα ενός συμπολίτη μας, ο οποίος ασχολείται με τα κοινά, και δίπλα γράφει "χαχαχαχαχα".

ΥΓ. Θα πω κάτι που πολύ με έχει στενοχωρήσει. Οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν εκτιμάτε την αξία μιας ελεύθερης δυνατότητας να δημοσιεύετε ό,τι θέλετε χωρός έλεγχο σκπιμότητας. Εκφυλίζετε τον δημόσιο διάλογο σε προσωπικές επιθέσεις, κομματικά ή οπαδικά ξεσπάσματα, ή φτηνιάρικα σχόλια. Είναι Δημοκρατία αυτός ο ξεπεσμός;

Όταν "Η Αλήθεια" θα πάψει να υπάρχει κι άρα η φωνή του καθενός σας θα χάσει τη δυνατότητα που της δίνεται εδώ, να το θυμάστε αυτό το σχόλιο...

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη

Κώστας Παντελόγλου

Γούλας- Παπαλουκά ρωτούν τη διοίκηση για το Άλσος...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η τοπική του ΠΑΣΟΚ- Ποιος ανέλαβε συντονιστής

Πόλη της Καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια Βούρου

Δύναμη Πολιτών: Τα ΕΠΑΛ καταρρέουν και ο Βούρος τα… μοιράζει για γήπεδα

Γιουσουφάκια και ευνούχοι...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο

Η Δύση της... Ανατολής και η ανάδυση της Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας- Μια φιλόδοξη προσπάθεια

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος

Η πόλη χρειάζεται συνεννόηση, όχι φτηνιάρικο οπαδηλίκι

Να πάμε...

Στις 20 Ιουνίου η κρίσιμη Ολομέλεια της Δύναμης Πολιτών

Όταν δεν ξέρεις την πόλη σου και δεν έχεις τίποτα να πεις γι αυτήν, τότε θυμάσαι τα παλιά...

Απίστευτες ύβρεις Βούρου στους εργαζομένους- Αυτή είναι η γλώσσα των... ανθρώπων του πολιτισμού;

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: ανώνυμος
Υποτίθεται ότι στηρίζεται από ΣΥΡΙΖΑ η ΔΠ αλλά το δσ της τοπική οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να πολυσυμμετέχει. Άμα έκοβε καμιά πίτα ο ...

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: Ντίνος
@ An On ym OS (22/07/2022 13:22) Είναι αρκετά περίεργο (έως λογικό) μετά από μια παύση κάποιων ετών η ΔΠ να επανέρχεται με καινούριο επικεφα...

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: An On ym OS
@Ντίνος (20/07/2022 21:23) από τη μία καταδικάζεις (και σωστά) σε άλλες αναρτήσεις, το διχασμό και τη δημιουργία τοξικού κλίματος, που επιχε...

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: @Φιλαδελφειώτης (21/07/2022 18:55)
Χαχαχαχα γελάει το σύμπαν. Έχετε το θράσος να μιλάτε μετά την πιο αποτυχημένη θητεία του αιώνα. Τρέμουμε την επιστροφή των αχρήστων. Χαχαχαχ...

Γιουσουφάκια και ευνούχοι...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@09.02 Ό,τι είχα να πω επί του θέματος, το είπα. Έτερον, ουδέν...

Γιουσουφάκια και ευνούχοι...
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Το ΄΄ΣΙΩΠΗ΄' κύριε σημαίνει > και για τα οποία κάποιοι αναγνώστες σας θα αντιδράσουν .Άρα το πρόβλημα σας το προκαλέσατε εσείς ο ίδιος .Και...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@Αδημοσίευτον Πες μου τώρα εσύ αν υπάρχει μισός λόγος να ανεβάσω ένα σχόλιο που γράφει το όνομα ενός συμπολίτη μας, ο οποίος ασχολείται με ...

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: Φιλαδελφειώτης
Τρολάκια στεναχωριέστε που δεν ξεμπερδεψατε με τη Δύναμη πολιτών. Δεν πειράζει, ξυδάκι ...

Κώστας Παντελόγλου
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Σε σειρά: 1. Μικρασιάτης, Ίωνας με ό,τι κουβαλάει η λέξη, πολυμαθής, αγωνιστής, εγωιστής, περήφανος για την καταγωγή του, προοδευτικός. 2. Δ...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Μπεν
@ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (20/07/2022 19:52) Μάλλον δεν έχει ούτε 1 ένσημο το παλικάρι σαν τον Άρη Άρα δεν υπάρχει λόγος εμφάνισης «λευκού» βιογραφικού...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η τοπική του ΠΑΣΟΚ- Ποιος ανέλαβε συντονιστής
Xρήστης: Τριτος δρομος
Ολόκληρη αίθουσα για να "συνεδριάσουν" 5 άτομα; Ας το κανανε σε κάποιο καφε όπως στη φωτο...άλλωστε τόσοι μείνανε!...

Πόλη της Καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια Βούρου
Xρήστης: Ντίνος
@ Μπεν (21/07/2022 13:23) Έχεις μπερδέψει τη βούρτσα με το πληκτρολόγιο, μην πω τπτ άλλο κ κοπεί από το διαχειριστή! Υπάρχει μαγαζί στη Νέα...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η τοπική του ΠΑΣΟΚ- Ποιος ανέλαβε συντονιστής
Xρήστης: ΠΑΣΟΚ ή ΤΕΦΡΑ
https://www.youtube.com/watch?v=3YK4biAUUFA...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Χρ. Ψωμ.
@ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (20/07/2022 19:52) Πέστα ντε! Τα ίδια ρωτάω κι εγώ εδώ.............. http://e-alitheia.gr/pub/36715/dynamh-politwn-epal-ghp...

Πόλη της Καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια Βούρου
Xρήστης: Μπεν
@Ντίνος (19/07/2022 22:00) Γιατί όχι; Γνωρίζεστε καλά οι επαγγελματίες ολελέδες όλων των ομάδων μεταξύ σας. Για την ακρίβεια είστε κατά κά...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©