Σάββατο 15.06.2024,  

Η πόλη χρειάζεται συνεννόηση, όχι φτηνιάρικο οπαδηλίκι

Δημοσιεύτηκε στις 22/06/2022 στην κατηγορία Η πόλη  |  28 σχόλια

Του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Δεν είχαμε, προφανώς, καμία αμφιβολία ότι ΚΑΙ στην υπόθεση των δημοτικών τελών του γηπέδου, ο τουρίστας στην πόλη μας και παντελώς άσχετος με την πολιτική δήμαρχός της, Γιάννης Βούρος, θα τα έκανε θάλασσα.

 

Απλώς περιμέναμε την ώρα και τον τρόπο που θα τα έκανε θάλασσα.

 

Αυτό λοιπόν έγινε προχθές όταν ο «μυρωδιάς» της πολιτικής, έστειλε τελεσίγραφο στους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης (είναι τόσο άσχετος κι ανυποψίαστος, που δεν αποκλείεται να έστειλε και στον… Κωνσταντινίδη, την πιο πρόθυμη ορντινάντσα του…) με την οποία τους πληροφορούσε ότι «για να μην τους αιφνιδιάσει» (πολύ γέλιο πέφτει με αυτόν τον άσχετο επισκέπτη της πόλης…) στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο θα προτείνει μηδενικά δημοτικά τέλη για το γήπεδο της ΑΕΚ.

 

Αυτή η στάση δεν ξενίζει, εάν μιλάμε για τον Βούρο. Ανέκαθεν, από την πρώτη ώρα που είχε το θράσος μετά από δεκαετίες πλήρους απουσίας από την πόλη, να διεκδικήσει τη δημοτική Αρχή, στηριγμένος από την ΑΕΚ (κι εκεί δεύτερη επιλογή ήταν, «παγκίτης», αφού προηγουμένως είχε ευφυώς αρνηθεί ο Γιώργος Μητσικώστας…), λειτουργεί ως οπαδός της ΠΑΕ ΑΕΚ, όχι ως Δήμαρχος αυτής εδώ της πόλης.

 

Σπεύδω να πω ότι το ένα δεν αναιρεί υποχρεωτικά το άλλο: Μπορεί ένας Δήμαρχος της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας να είναι ΚΑΙ οπαδός της ΑΕΚ.

 

Αλλά αυτός εδώ ο τύπος είναι ΜΟΝΟ οπαδός της ΑΕΚ, δεν αισθάνθηκε και δεν λειτούργησε ποτέ ως Δήμαρχος της πόλης μας.

 

Ποιος θα ξεχάσει όταν η ΑΕΚ του πήρε μέσα από τα χέρια την υπόθεση της προώθησης των εργασιών του γηπέδου -είναι και διαχειριστικά απορριπτέος ο τουρίστας…- και ουσιαστικά την έδωσε στον Παντελή Γρετζελιά, ο Γιάννης Βούρος εν μέσω συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου είχε πει «φέρτε μου ό,τι θέλετε να το υπογράψω»… Και ντράπηκαν και τα πόμολα του «Μίλτος Κουντουράς»…

 

Επιστρέφουμε στο θέμα των δημοτικών τελών. Θέλει ο οπαδός της ΑΕΚ που κάθεται στη θέση του δημάρχου να επιβάλει μηδενικά τέλη στο γήπεδο και τι κάνει;

 

Στέλνει τελεσίγραφο στην αντιπολίτευση.

 

Σε μια αντιπολίτευση που έχει ενωθεί εναντίον του κατά τα τρία τελευταία χρόνια, όχι μια και δυο φορές… «θα προτείνω μηδενικά δημοτικά τέλη» τους λέει, χωρίς καμία ενημέρωση της κοινής γνώμης, χωρίς καμία διαβούλευση με τον πολίτη της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, χωρίς καμία εξήγηση στον επαγγελματία της Δεκελείας, της Πίνδου, της Φωκών που θα πληρώνει κανονικά τα δημοτικά του τέλη σε αντίθεση με τον εστιάτορα και τον καφετζή του γηπέδου, χωρίς να «πάρει σφυγμό» της τοπικής κοινωνίας και να συζητήσει με αυτήν.

 

Αλλά, θα μου πείτε, πώς να συζητήσει ένας παντελώς ξένος στην πόλη, με τους κατοίκους της πόλης; Πότε το έκανε στα τρία χρόνια; Ποτέ! Ήλθε ξένος, έμεινε ξένος, θα φύγει ως ξένος...

 

Κάνε σέντρα ρε μ@λ@κ@

 

Ο άνθρωπος που αποποιήθηκε κάθε έννοια τοπικής εξουσίας με την φράση που εξεστόμισε και που αναφέρω παραπάνω, αρκεί ο ίδιος να φέρει τύποις τον τίτλο του Δημάρχου, λειτουργεί και πάλι σαν τον οπαδό που, χωρίς να γνωρίζει το σύστημα του προπονητή, τη στρατηγική του στο παιχνίδι, τις εντολές του προς τους παίκτες, βλέπει  το ματς από την εξέδρα και φωνάζει κάθε τόσο «κάνε σέντρα ρε μ@λ@κ@...».

 

Τι έπρεπε να κάνει ένας στοιχειωδώς σοβαρός δήμαρχος, κι όχι ο μυρωδιάς της πολιτικής που έχει στρογγυλοκαθίσει (ένας χρόνος έμεινε, υπομονή…) στον τρίτο όροφο του Δημαρχείου; Πρώτον, να αξιολογήσει και να ζητήσει τις εισηγήσεις της αντιπολίτευσης για το θέμα. Έτσι, εάν υπήρχαν εσωτερικές διαφωνίες μεταξύ των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, αυτές θα αναδεικνύονταν και θα στρεφόταν εκεί η σχετική δημόσια συζήτηση.

 

Από εκεί θα ξεκινούσε κι ένας διάλογος με επιλεγμένους φορείς της πόλης οι οποίοι θα μπορούσαν να εισηγηθούν την άποψη που ο ίδιος θέλει να περάσει.

 

Κι όταν η σχετική συζήτηση ολοκληρωνόταν με διαφωνίες των υπολοίπων, χωρίς ο Δήμαρχος να εμπλέκεται, τότε θα έφερνε την πρότασή του στο δημοτικό συμβούλιο, ίσως σε συνεννόηση με μια- δυο παρατάξεις της αντιπολίτευσης που θα έδειχναν στην περίοδο της διαβούλευσης ότι μπορεί να τον στηρίξουν.

 

Γιατί, το θέμα είναι (αυτό ούτε το καταλαβαίνει, ούτε μπορεί να το καταλάβει ο τουρίστας δήμαρχος) να μην διχαστεί ξανά η πόλη με αφορμή το γήπεδο της ΑΕΚ. Έγινε μια φορά επί των ημερών της προηγούμενης δημοτικής Αρχής. Δεν χρειάζεται να ξαναγίνει τώρα από την ανάποδη πλευρά. Η πόλη μας πρέπει να μάθει να ζει αρμονικά με το γήπεδο.

 

Τον κ. Βούρο αυτό δεν τον νοιάζει, βέβαια, γιατί σε ένα χρόνο επιστρέφει στα αγαπημένα του Βριλήσσια, μακριά από το «Ζεφύρι» και ποιος ενδιαφέρεται για τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα.

 

Βάζω στοίχημα, δε, (κρατήστε σημείωση…) ότι μετά από το φούμο που θα του προκύψει στις επόμενες εκλογές, δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του σε δημοτικό συμβούλιο, όπως άλλωστε έκανε 40 χρόνια, τώρα στην πόλη…

 

Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι η τοπική μας κοινωνία ούτε αντέχει, ούτε αξίζει νέο διχασμό γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

 

Γι αυτό υπάρχει η πολιτική, για να γεφυρώνει αντιθέσεις, να διαφυλάσσει την κοινωνική συνοχή κι ενότητα των πολιτών, να συνθέτει και με αυτό τον τρόπο να προοδεύει η πόλη. Όχι οπαδηλίκια του τύπου «κάνε σέντρα ρε μ@λ@κ@».

 

Κι ο Γιάννης Βούρος από το πρώτο βράδυ της νίκης του έως τώρα, έχει αποδείξει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι τίποτα παραπάνω από φανατικός οπαδός δεν κατάφερε να είναι…

Γράψτε την άποψή σας

Τέλη τέλη τελη (22/06/2022 10:22)

Το ότι το θέμα το έχουν συζητήσει ήδη οι επικεφαλής το γνωρίζετε;

Ανωνυμος (22/06/2022 10:28)

Το χειρότερο από όλα είναι ότι ενώ όλοι ξέραμε ότι είναι ένας επικίνδυνος κύριος τίποτα όπως είχε αποδείξει και στις προηγούμενες θητείες του στην Βουλή και στο ΚΘΒΕ υπήρξε μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων που δεν τον ψήφισε για να προωθήσει τα συμφέροντα της ΑΕΚ και μόνο αλλά που πίστευε ότι θα κάνει καλό στον Δήμο!
Στις επόμενες εκλογές κάνεις δεν πρέπει να ξεχάσει και τον θίασο που κόλλησε δίπλα του ανεξάρτητα αν σιγά σιγά κάποιοι απομακρύνθηκαν, και να τους μαυρίσει όπου και αν βρεθούν .Αυτοί έχουν ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη από τον τουρίστα διότι βρέθηκαν εκεί για να γλείψουν κανένα κόκκαλο και είναι πάντα έτοιμοι να το ξανακάνουμε!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/06/2022 12:25)

@10.22
Είναι πολιτική αυτό που περιγράφετε; Πήραν δημόσια θέση οι επικεφαλής; Έδωσαν λόγο στους πολίτες που τους έστειλαν στο δημοτικό συμβούλιο; Αυτό χρειάζεται η πόλη κατά τη γνώμη σας; Συνεννοήσεις πίσω από κλειστές πόρτες με τους πολίτες απόντες;

Ασφαλώς είστε υπέρ του κ. Βούρου. Φως φανάρι…

Δηλαδή... (22/06/2022 14:21)

Δηλαδή εσύ Διαμαντή συμφωνείς στα μηδενικά τέλη. Για δώσε και την επιχειρηματολογία σου ..

Γιώργος (22/06/2022 14:23)

Η πρώτη που δυστυχώς εκτέθηκε από την επιλογή Βούρου είναι η ΑΕΚ. Αποδείχτηκε στη πράξη η πιο λάθος επιλογή που μπορούσε να γίνει. Θα μου πεις, εδώ έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο σε αγωνιστικά θέματα και στην οργάνωση της ομάδας. Γιατί να ήταν εξαίρεση η προσπάθει'α να ελέγξει το δήμο (με Βούρο συν τα λιμά που μάζεψε συν τους αναξιοπρεπείς που κόλλησαν σαν τσόντες) ; Ερασιτεχνισμοί και αυτοσχεδιασμοί σε όλα τα επίπεδα. Χώρια το φάουλ να νομίζει ότι ειδικά εμείς οι Αεκτζήδες και ειδικά οι φιλαδελφειώτες ΑΕΚτζήδες είμαστε μεγιστάνες με τιμές στα διαρκείας πιο πάνω κι από τη Ρεάλ. Αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα

Ανώνυμοs (22/06/2022 15:37)

Ούτε ο Χατζηχρήστος της Οriginal αν ήταν δήμαρχος, δεν θα πρότεινε μηδενικά τέλη για το γηπεδο.
Επίσης, πριν μερικά χρόνια ένας από τους έμμισθους συμβούλους έγραφε άρθρα ότι πρέπει η ΑΕΚ να δίνει ποσοστό από τις εισπράξεις της στο Δήμο. Τι άλλαξε τώρα; Του τράβηξαν το αυτάκι; Ή μήπως ψάρευε σε θολά νερά τότε, γράφοντας ψέμματα;
Υγ: ολόψυχα περαστικά στον Χατζηχρήστο που δίνει μάχη για την υγεία του.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ (22/06/2022 16:10)

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ 3ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ 4 ΑΤΟΜΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ.

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (22/06/2022 17:16)

Τι λέτε τώρα ? Λέτε δηλαδή ότι η ΑΕΚ δεν θα πληρώνει ούτε ένα ευρώ δημοτικά τέλη? Δηλαδή θα καθαρίζουν οι Υπηρεσίες μας και θα πληρώνουμε εμείς? Επίσης ποιοί είναι αυτοί που το συζήτησαν ? Το συμφώνησαν κιόλας ? Ακούστε ,εάν αυτή η συζήτηση γίνει στο ΔΣ και ψηφιστεί και απο την Αντιπολίτευση ,όλοι στα κάγκελλα . Ιδιαίτερα οι επικεφαλής των παρατάξεων θα πρέπει να λογοδοτήσουν δημόσια .Καλά ο κος Βούρος δεν καταλαβαίνει ότι με αυτήν την απόφαση ξεχνά την επανεκλογή του ?Που πρέπει να την θέλει γιατι με δύο τετραετίες αποκτά προνόμια .Η κάνω λάθος . Να δημοσιεύσετε κύρις Σειτανίδη την απόφαση του ΔΣ να δούμε ποιοί υπερψήφισαν . Κάποιοι δεν ''πούλαγαν ''τα οφέλη που θα έχει η πόλη απο τα έσοδα του γηπέδου?Ε ρε γλέντια !!!!!!!

Ουστ (23/06/2022 08:07)

Από αυτό το τσίρκο μόνο η Παπακώστα αξίζει να διασωθεί. Άντε κι ο Καραβίας. Όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να εξαφανιστούν πολιτικά από τη πόλη χθες. Όταν λέω όλοι, εννοώ φυσικά και τους πρόθυμους που γράψανε σ' αυτά που υποσχέθηκε ο τουρίστας στους εγαζόμενους τους ψηφοφόρους τους και γίνανε ουρά του.

ανΩνυμοs (23/06/2022 09:30)

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/06/2022 12:25)

Αυτό που για κάθε λογικό άνθρωπο (ανεξαρτήτως πολιτικού προσήμου), που αντιλαμβάνεται την πολιτική ως σύνθεση, είναι αυτονόητο, δηλαδή το να συζητάνε και να διαβουλεύονται και με την αντιπολίτευση και με τους πολίτες, για τους Βούρους είναι ψιλά γράμματα. Ο βουράκιας του σχολίου στον οποίο απαντάς, θεωρεί ότι επειδή ο τουρίστας τους είπε την πρόθεσή του, ότι καθάρισε και είναι όλα καλώς καμωμένα. Αλλά δεν βλέπω και κάποιο σχόλιο αντίδρασης από κάποιον της αντιπολίτευσης. Προφανώς αρέσει σε όλους το κεκλεισμένων των θυρών και παίζουν σκετσάκια στα δημοτικά συμβούλια.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (23/06/2022 17:44)

@14.21

Πού διάβασες κάτι τέτοιο; Παιδιά, όχι να διαβάζουμε κείμενα και να βγάζουμε ότι γράφουν αυτά που θέλουμε εμείς...

Δηλαδή... (24/06/2022 09:31)

το διάβασα εκεί που δίνεις οδηγίες στον Βούρο πώς νομίζεις ότι θα πετύχαινε τα μηδενικά τέλη...

Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/06/2022 11:47)

@09.30

Όλοι οι υπόλοιποι κατάλαβαν ότι δίνω οδηγίες πολιτικής διαχείρισης. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με τη θέση του τουρίστα δημάρχου. Λέω, δηλαδή, ότι "εάν στη θέση του Βούρου ήταν κάποιος με στοιχειώδες πολιτικό αισθητήριο, θα έκανε τα τάδε". Αυτό εσύ το εκλαμβάνεις ως συμφωνία μου επί της ουσίας; Αν ναι, δεν έχεις δίκιο.

Δηλαδή... (26/06/2022 10:54)

αν δεν έχω δίκιο, γιατί δεν εκθέτεις την άποψή σου; Πιο σημαντικό είναι να γράψεις τι ένιωθες πριν οκτώ χρόνια για τον Βασιλόπουλο;

Ανώνυμος (27/06/2022 22:06)

Τον έχετε ακούσει ποτέ τον... "άνθρωπο του πολιτισμού" (λέμε τώρα), να καταδικάζει τα εμετικά συνθήματα των λουμπεναριών, κάθε φορά που πεθαίνει ένας αεκτζής, στα οπαδικά sites εναντίον του Άρη Βασιλόπουλου; Προφανώς και συμφωνεί. Αυτό το ήθος ποιεί ο εβδομηντάχρονος παλαίμαχος ηθοποιός και μεγαλοοφειλέτης του δημοσίου.

Βαθύ κράτος και βαθύς δήμος (29/06/2022 11:20)

Συνηθίζουμε πολλές φορές να χρησιμοποιούμε τον όρο "βαθύ κράτος" . Το ¨βαθύ κράτος" δεν είναι εξ ορισμού παράνομο , αν και συχνά προσφεύγει σε διαλυτικές πρακτικές του κράτους δικαίου . Είναι το κράτος που αρέσκεται να κάνει την δουλειά του με γνώμονα δοξασίες των εκπροσώπων του οι οποίοι, ούτε καν προσχηματικά δεν αντέχουν να είναι ιδεολογικά ουδέτεροι . Προτιμά ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ και φυσικά ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ . Αυτά τα δύο είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του.
Μέχρι τώρα, το "βαθύ κράτος" ήταν σχεδόν ευδιάκριτο σε τέσσερις πυλώνες. Με την περίπτωση του στενού εσωτερικού κύκλου της κομπανίας που συγκροτεί την σημερινή διοίκηση , αναδείχθηκε με τον πιο αποκρουστικό τρόπο κι ένας πέμπτος πυλώνας , αυτός της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Και μόνο οι περιπτώσεις του ηλεκτροφωτισμού και των μηδενικών τελών για ό,τι σχετίζεται με το opap arena , δεν αφήνουν κανένα περιθώριο ότι πρόκειται για τον ορισμό του βαθέως κράτους στους ΟΤΑ.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (29/06/2022 14:12)

@ Αδημοσίευτον

Το σχόλιό σου είναι μηνύσιμο. Βγάλε τις ύβρεις αν θέλεις να δημοσιευθεί.

@Ανώνυμος (27/06/2022 22:06) (13/07/2022 18:54)

Και λίγα γράφουμε για το γαυροσίχαμα. Μάθε λοιπόν ότι ακόμα δεν έχουμε ξεχάσει τι έκανε και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ.

Ανωνυμος (13/07/2022 22:23)

@13/7/22 18.54
Κώστας George Tassos, και άλλα ονόματα!
Σε παρακαλώ δείξε κατανόηση και ξέχασε το! Πρέπει κάποια στιγμή να συνέλθεις ώστε να πάρεις εξητηριο! Δεν θα μείνεις όλη σου την ζωή εκεί μέσα αρκεί να παίρνεις τα χάπια σου!

@Ανωνυμος (13/07/2022 22:23) (15/07/2022 14:02)

Εμείς μια χαρά έξω είμαστε γιουσουφάκι του Βασιλόγαυρου. Ο Βασιλόγαυρος είναι αυτός που δεν μπορεί να πλησιάσει στο χιλιόμετρο το γήπεδο. Αλλά αυτός μια χαρά βολεύτηκε. Τον διόρισε το μεγάλο αφεντικό το χοντρό και όλα καλά. Γλύτωσε και το ξύλο. Αρχοντας είναι. Αλίμονο σε εσάς κορόιδα.

Ντίνος (15/07/2022 17:03)

@ Ανωνυμος (13/07/2022 22:23)
Άρχισες πάλι τα ίδια; Εδώ και πόσα χρόνια εμφανίζεσαι, διχάζεις και στο τέλος χάνεις…
Ο ΑΒ πήγε σπίτι του, το καινούριο φρούτο που εμφανίσατε μπήκε δυναμικά σκάβοντας τον λάκο του…
Δεν κατάλαβες ακόμα ανόητε οτι το ΑΕΚ vs ΑντιΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν μας προσφέρει τίποτα!
Αν δεν μπορείς να συμβιβαστείς με την ιστορία της περιοχής μας στα τσακίδια και μην μας γράφεις!

Γκαντεμόσαυρος εκ Βριλησσίων (15/07/2022 20:17)

Ο Βούρος και ο ολιγομελής και πολύ συγκεκριμένος ταϊσμένος θιασος-περίγυρος του, εκθέτουν ΚΥΡΙΩΣ την ΑΕΚ. Και μεγάλος γκαντεμόσαυρος για την ΑΕΚ. Επί ημερών του έχασε μέχρι και το χάντμπολ από το γαβρο.

Ανωνυμος (18/07/2022 02:40)

Κώστας George Tassos Ντίνος!
Αγαπητέ αεκολε. Σου έχω πει πολλές φορές! Χέστηκα για τον μικρόκοσμο που ζεις και που έχει ως σύμβολο ένα πετσί γεμάτο με αυτό που έχεις στο κεφάλι σου! Δεν είναι μακρυά η ώρα που θα αναγκαστείς και εσύ και οι υπόλοιποι του επιπέδου σου να πουλήσετε μέχρι και νεφρό για να μπειτε στον "ναό" σας! Ήδη οι πληροφορίες λένε ότι κάποιο μαγαζί πρέπει να τα μαζεύει και να κλείνει διότι ο λαθρεμπορας ανοίγει δικά του! Αγωνιστής για την ΑΕΚ ο επαγγελματιας που θα χάσει το ψωμί του! Και έπονται και άλλοι!

@Ανωνυμος (18/07/2022 02:40) (18/07/2022 20:24)

Άσε ρε παπαρολογε που σε επιασε ο πόνος για τα μαγαζιά της ΝΦ τα οποία είναι τριπλάσια σε αριθμό λόγω ΑΕΚ. Συνέχισε την κλαψα να διασκεδάζουμε

Ντίνος (19/07/2022 12:32)

@ Ανωνυμος (18/07/2022 02:40)
Στο έχω ξαναπεί αν θέλεις να βρεις υπαλλήλους και άβουλους ψάξε στους δαιδαλώδεις διαδρόμους του Περισσού, εντός των συλλογικοτήτων που κινείσαι και στις παρέες που συναναστρέφεσαι. Γενικότερα, αν μιλάς ή ελπίζεις σε σοσιαλιστικούς παραδείσους ή αναρχικές κοινότητες το 2022, χρειάζεσαι άμεσα βοήθεια ή στήριξη! Τέλος για πολλοστή φορά σου λέω αν δεν μπορείς να συμβιβαστείς με την ιστορία της Νέας Φιλαδέλφειας μη διχάζεις και μετακόμισε να ξεβρωμιζουμε σιγά σιγά…

Νύχτα αγωνίας για τον δήμαρχο της καρδιάς μας (20/07/2022 09:46)

Και στο σημείο αυτό σταματώ κάθε κριτική στον δήμαρχο της καρδιάς μας Γιάννη Βούρο.

https://www.ethnos.gr/greece/article/216849/fotiasthnpentelhmhnymaapo112ekkenosteprosbrilhssia

Marcus (29/08/2022 20:45)

Εδώ και κάποιες ημέρες ακούγεται ότι τελικά θα υπάρξει πρόταση από τη δημοτική αρχή για μηδενικά τέλη όχι μόνο για το γήπεδο, αλλά και για τα μαγαζιά που έχει αυτό! Θεωρώ ΑΔΥΝΑΤΟ να υπερψηφιστεί κάτι τέτοιο!

Κύριε Σεϊτανίδη, έχετε κάποια σχετική πληροφόρηση; Μπας και είναι ράδιο αρβύλα; Γιατί σε αντίθετη περίπτωση μιλάμε για ολοκληρωτική παράνοια....

Marcus (08/09/2022 17:59)

Υπάρχει κανείς που να έχει έγκυρη πληροφόρηση σχετικά με όσα αναφέρω στο προηγούμενο σχόλιό μου;

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.12 Και οι κρίνοντες, κρίνονται αγαπητέ......

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Κριτική να κάνουμε; Μας θέτε ή δεν μας θέτε; Δυστυχώς η κριτική δεν καλουπώνεται. Υπάρχει η καλόπιστη, η κακόπιστη. Η προκατειλημμένη, η όψι...

Ευρωεκλογές χωρίς κανένα νικητή και με όλους να μετρούν απώλειες
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Να μου επιτρέψετε να κάνω μία δική μου ερμηνεία σχετικά με τα αποτελέσματα .Νικητής θεωρείται αυτός που βγαίνει πρώτος . Άρα νικητής βγήκε η...

Κλαίει όλη η Ευρώπη – Για λίγο δεν εξελέγη ο Γιάννης Βούρος στην Ευρωβουλή
Xρήστης: αλλο παλαιμαχος αλλο πρωην κλωτσοποιος.
η αληθεια ειναι οτι εκλεγονται μονο οσοι βγαινουν οσο πιο συχνα στο γυαλι. Αυτη ειναι η νοοτροπια του ψηφοφορου. ...

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Καμία σχέση......

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Όμως παρηγε εξελίξεις και στα διοικητικά ΠΑΕ. Να τα λέμε κι αυτά. ...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Fermander (10/06/2024 08:29) Αργείς, αλλά μαθαίνεις. Εσύ θα πας μπροστά. Σαχλαμάρες λες. Θα έρχονται όλοι με το τρένο και με το τρόλλεϋ......

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Fermander
Μ ενόχλησε η χρήση των σχολείων ως χώρους στάθμευσης και δε θα το κρύψω. Αλλά καταλαβαίνω την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν για κάτι τέτοιο. Βέβ...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Και κάπου εδώ τελειώνει η "αντιπαράθεση" για το γήπεδο, άλλωστε είναι άσχετο θέμα με εκείνο της ανάρτησης- πάψτε να κάνετε τους μαϊντανούς.....

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: @(05/06/2024 12:58)
Ναι ακριβώς αυτό έγινε. Οι οπαδοί του χοντρού προσπαθουσαν να εμποδίσουν την κατασκευή του γηπέδου εκεί που βρισκόταν πάντα. Με πρώτο τον Βα...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (05/06/2024 15:40) @ @12.58 Ο Νίκος είναι φίλος και συνάδελφος Κανείς δεν είναι τέλειος. Και δεν μπορώ να σας πω ποιο...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@20.00 Δεν εκπροσωπώ κανέναν, γράφω ό,τι πιστεύω. @12.58 Ο Νίκος είναι φίλος και συνάδελφος @13.06 Άμποτε......

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: NF
Άντε ελπίζω να ξεβρωμισουν σιγά σιγά και τα Πανεπιστήμια από τους δήθεν ευαίσθητους για την παιδεία αριστερόφασίστες που τα έχουν μετατρέψει...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ
Το Κόμμα, βέβαια, έχει το θράσος να κατεβάζει τον -ολέ στο ευρωψηφοδέλτιο. Τον γνωστό δημοσιογράφο Αγγελίδη που για μέρες το κρίσιμο 2014 αν...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Γονέας
Ωραίο το άρθρο σας...μέχρι τη στιγμή που αποφασίσατε να το καταστρέψετε μόνος σας...και να εκθέσετε και την παράταξη που εκπροσωπείτε..." αφ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©