Α΄ Βραβείο «στο 6ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ εκπαιδευτικό πρόγραμμα» απέσπασε το προηγούμενο τεύχος της σχολικής εφημερίδας eπαλΜΟΓΡ@ΦΟΣ που γράφουν και κυκλοφορούν οι μεθητές του Β ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας!
Θέμα του Πανελλήνιου Προγράμματος ήταν «Ποντιακός Ελληνισμός, μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον»
Ταξίδι στον Ποντιακό Ελληνισμό έκανε το 2Ο ΕΠΑ.Λ. Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ μέσα από τις σελίδες της σχολικής εφημερίδας του eπαλΜΟΓΡ@ΦΟΣ.
Ένα ταξίδι, όπως γράφουν τα παιδιά του ΕΠΑΛ στην ανακοίνωσή τους, που κράτησε περίπου 4 μήνες κι ολοκληρώθηκε φτάνοντας στο Α' Βραβείο, χάρη στην ποιότητα, την αρτιότητα, την πρωτοτυπία και τα μηνύματα δημιουργών της, όπως αξιολογήθηκε από την κριτική επιτροπή και μάλιστα ανάμεσα σε 1.100 μαθητικές δημιουργίες από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια (Αυστραλία).
Το πρόγραμμα διοργανώθηκε από τη Δ/νση Α/βάθμιας Εκπ/σης Σερρών, το Υπ. Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), το Τμ. Εκπ/κής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υ.ΠΑΙ.Θ. με την υποστήριξη της Έδρας Ποντιακών Σπουδών του Α.Π.Θ. και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων Εκπ/κών και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την Unesco.
Διαβάστε τη σε pdf στην ιστοσελίδα του σχολείου μας & ξεφυλλίστε τη μετά… μουσικής στο youtube:https://youtu.be/9PAGttY3kww
Δείτε το πρωτοσέλιδο της σχολικής εφημερίδας:
