Υπόγειες διεργασίες...

Δημοσιεύτηκε στις 04/01/2022 στην κατηγορία Η πόλη  |  13 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Καλή χρονιά σε όλες και όλους, με υγεία (που μας την εξασφαλίζει το εμβολιάκι...) και χαρά στις ζωές μας, κι επιτέλους με καμιά σωστή απόφαση για την πόλη μας, που χρόοονια ατέλειωτα βλέπει τις άλλες πόλεις γύρω- γύρω, αλλά και σε άλλα σημεία του Λεκανοπεδίου να προκόβουν, να αλλάζουν, να γίνονται όλο και πιο ελκυστικές, όλο και πιο φιλικές προς τους κατοίκους τους, ενώ η δική μας παραμένει στάσιμη, σκέτο έλος, στα χέρια ανικάνων, ανεπαγγέλτων, ανθρώπων που στην μεγάλη πλειοψηφία τους φυτοζωούν από τα γλίσχρα εισοδήματα που τους προσπορίζει ο δήμος, έχοντας φτιάξει ένα κλειστό πελατειακό σύστημα κολλητών, οι οποίοι λίγοι επιβιώνουν εις βάρος των πολλών. 

 

Θα επανέλθω σε αυτό το ζήτημα, αλλά σήμερα προτιμώ να ασχοληθώ με τις υπόγειες διεργασίες που συντελούνται στα δημοτικά μας πράγματα. Βλέπετε η εκκωφαντική πολιτική χρεοκοπία Βούρου, αλλά και η (σε ένα βαθμό) ανεξήγητη αφασία της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου, έχουν ανοίξει την όρεξη πολλών για να γίνουν "χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη". Πάμε να δούμε όλα όσα εξυφαίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες, με σκοπό... τι άλλο; Να μας σώσουν!!! Γεμίσαμε "Γκόρτσους" όλα αυτά τα χρόνια και στην ωραία μας πόλη, το είδος ενδημεί...

 

 

Στο χώρο της (ας την πούμε) διοίκησης, είναι πια γνωστό ακόμα και στις πέτρες της πόλης ότι ο τουρίστας δήμαρχος έχει αρχίσει την αντίστροφή μέτρηση για να την (ξανα)κοπανήσει από την πόλη μας, αυτή τη φορά όλοι ελπίζουμε οριστικά κι αμετάκλητα. Γύρω του έχει συσπειρωθεί μια περιθωριακή ομάδα αποστατών, πρώην υποψηφίων "δημάρχων" (που κατάντησε αυτή η πόλη, Θεέ μου..) που για τα αργύρια της προδοσίας εγκατέλειψαν (οι... επικεφαλής, τρομάρα τους) τους συνδυασμούς τους, έγιναν ουρά του τουρίστα Βούρου και σήμερα όλη η πόλη τους περιφρονεί. Ξέρουν καλά ότι πλήν του -ακόμα και σήμερα- παντελώς ξένου προς την πόλη σημερινού (ας τον πούμε) δημάρχου, κανείς άλλος δεν πρόκειται να ξεφτιλιστεί παίρνοντάς τους στον συνδυασμό του, συνεπώς προσπαθούν απεγνωσμένα να τονώσουν τον "γάλο" Βούρο με αστειότητες του τύπου "έχεις ελπίδες επανεκλογής" μήπως και καταφέρουν (ο καθένας για την πάρτη του, δηλ ο σώζων εαυτόν σωθήτω) να σώσουν το πολιτικό τους σαρκίο με την εκλογή τους στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. 

 

Επειδή όλοι αυτοί, εκτός από πολιτικοί γυρολόγοι είναι και πρόθυμοι δούλοι προκειμένου να κερδίζουν το ξεροκόμματο (που προφανώς δεν μπορούν να έχουν στην ελεύθερη αγορά) καλό είναι να θυμούντται (οι πολίτες της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας δεν το ξεχνούν) ότι παρόμοια ήταν η συμπεριφορά τους και στην περίοδο Γαϊτανά, την οποία έπεισαν να είναι και πάλι υποψήφια, με αποτέλεσμα ο συνδυασμός να έλθει τεταρτοπέμπτος κι όλοι όσοι σιτίζονταν από τον δήμο -οι περισσότεροι με αργομισθίες- έμειναν στο πολιτικό περιθώριο (έως ότου "κρύφτηκαν" πίσω από την ξαφνική κι αναπάντεχη υποψηφιότητα του τουρίστα). Το έργο ανεβαίνει και πάλι ως επώδυνη γι αυτούς επανάληψη, στις προσεχείς εκλογές...

 

 

Ένα κομμάτι της σημερινής (ας την πούμε) διοίκησης, έχει διαχωρίσει καθαρά τη θέση του από τον ανίκανο δήμαρχο και καταστροφικό για την πόλη Γιάννη Βούρο και προετοιμάζει εναλλακτικές λύσεις. Οι δυνάμεις που στήριξαν και -ουσιαστικά- εξέλεξαν τον παντελώς άσχετο και ξένο με την πόλη μας Βούρο το 2019 έχουν σαφώς, ξεκάθαρα και χωρίς ενδοιασμούς απορρίψει κάθε πιθανότητα να επαναλάβουν το λάθος των προηγούμενων εκλογών και βρίσκονται σε φάση περισυλλογής για τη στάση τους στις επόμενες εκλογές. Από εκεί αναμένεται να προκύψει νέα υποψηφιότητα, που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί (αν και συζητήσεις γύρω από πρόσωπα γίνονται...).

 

Η Νέα Δημοκρατία

 

Στο χώρο της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, τα πράγματα είναι περίπου σαφή: Ένα μικρό τμήμα της είναι προσκολλημένο στον τουρίστα δήμαρχο Γιάννη Βούρο, ένα άλλο -μεγαλύτερο- είναι κοντά στον Χάρη Τομπούλογλου κι ένα τρίτο κομμάτι παραμένει δημοτικά ανέντακτο, απορρίπτοντας και τις δυο επιλογές. Η "Πόλη της καρδιάς μας" κάνει μια προσπάθεια να προσελκύσει κι άλλα άτομα από άλλους πολιτικούς χώρους, ωστόσο δεν υπάρχουν εκ μέρους της πολιτικές κινήσεις που να είναι ορατές και που πειστικά να απευθύνονται σε όσους δεν ψήφισαν αυτό τον συνδυασμό του 2019 (όταν έλαβε περίπου 14%). Υπάρχουν πληροφορίες ότι ίσως δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ως επικεφαλής του συνδυασμού ο μικρός αδελφός του Χάρη, ο Γιάννης Τομπούλογλου, ο οποίος πρόσφατα εξελέγη πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη μας. 

 

Το ΠΑΣΟΚ

 

Η εκλογή Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ και η προτροπή του νέου προέδρου του κινήματος για "αυτοοργάνωση" σε κάθε πόλη, αναμένεται να εκφραστεί και στην πόλη μας, καθώς εδώ υπάρχουν κομματικά στελέχη με ισχυρές διασυνδέσεις με τον ίδιο τον Νίκο Ανδρουλάκη. Θυμίζω ότι ο νέος πρόεδρος το ΠΑΣΟΚ είχε επισκεφθεί τη Νέα Φιλαδέλφεια καλεσμένος των κ.κ. Δημήτρη Κανταρέλη και Γιάννη Ουσταμπασίδη. Στο ανεκδοτολογικό κομμάτι του ρεπορτάζ, να πούμε ότι ΠΑΣΟΚ δηλώνει και ο τουρίστας δήμαρχος (για λίγο ακόμα) της πόλης Γιάννης Βούρος και οι μισοί από τους τύπους που έχουν σαν κολλητσίδες αρπαχτεί από πάνω του για να μην χάσουν τα ψίχουλα της τοπικής εξουσίας... Αυτό, για να ευθυμήσουμε λίγο...

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ

 

Η Δύναμη Πολιτών, που υποστηρίχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2014 (όταν εξελέγη στη δημοτική Αρχή) και το 2019 (όταν έγινε αξιωματική αντιπολίτευση) εμφανίζει μια χαλαρή αντιπολιτευτική δράση στην πόλη -αν και παραμένει μαχητική εντός του δημοτικού συμβουλίου- πράγμα που εξηγείται μερικώς από το ότι δεν είναι δυνατόν μια δημοτική παράταξη να λειτουργεί νύχτα- μέρα ως να αποτελείται από επαγγελματίες πολιτικούς. Ωστόσο η εικόνα της Δύναμης Πολιτών σήμερα ΔΕΝ είναι η εικόνα μιας παράταξης που έχασε την δημοτική Αρχή κι επιθυμεί πραγματικά να την ξαναδιεκδικήσει. Έτσι έχουν αναπτυχθεί άλλες φιλοδοξίες στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, με μια συγκεκριμένη να επωάζεται στη βόρεια Φιλαδέλφεια και να συνδέεται με τον τοπικό αθλητισμό της πόλης (ως εφαλτήριο). 

 

Το ΚΚΕ

 

Καμία έκπληξη δεν περιμένουμε από το ΚΚΕ, καθώς δρά με τον τρόπο που ξέρει, με τα στελέχη που έχει επιστρατεύσει και το μόνο που περιμένει είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη υποστήριξη στις κάλπες των επόμενων δημοτικών εκλογών. 

 

Πέραν όλων των παραπάνω, γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων σε σπίτια και στέκια της περιοχής, που ως τώρα είναι χωρίς προσανατολισμό και χωρίς να παίρνουν συγκεκριμένη μορφή. Το τι θα βγει από όλα αυτά, μένει να φανεί μέσα στους επόμενους μήνες...

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Τα έξι «καρφιά» της παραίτησης Παπακώστα- Τι γράφει- Ποια μηνύματα στέλνει

 

Παραίτηση- βόμβα της Ανθής Παπακώστα

 

Ανασχηματισμός απελπισίας- Ποιος έλεγε πάντα «ναι» στο Βούρο κι αυτός τον στέλνει στα αζήτητα

 

Ραγδαίες εξελίξεις- Έκτακτη συνεδρίαση ζητούν 16 μέλη του συμβουλίου- Τελεσίγραφο Γεωργαμλή

 

Βούρου κατάβασις (VIDEO)- Η «ενημέρωση» στους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Τρώνε τις σάρκες τους στο Βουρέικο- «Μπάχαλο» το δημοτικό συμβούλιο- Αποχώρησε ο Γεωργαμλής

 

Όλη η πόλη μαζί κι ο Βούρος χώρια...

 

Η ντροπή της πόλης

 

200: Όλη η Ελλάδα γιόρταζε κι ο Βούρος έκανε ομιλία... στα δέντρα!

 

Οι πραγματικοί εχθροί της ΑΕΚ

 

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα τρία ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

 

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Γράψτε την άποψή σας

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (04/01/2022 16:30)

Όσον αφορά στο πρώτο κομμάτι της ανάλυσής σας, ίσως και της ενημέρωσής σας: Δεν υπάρχει ούτε 1 στο 1.000.000 να μην ξανακατέβει ο Βούρος. Θα ξανακατέβει. Οι ίδιοι που τον στήριξαν για τους ίδιους λόγους θα τον ξαναστηρίξουν. Αν κάποιοι παραπονιούνται, και μόνο με την προοπτική της επανεκλογής του, θα ξανασυσπειρωθούν. Ο Βούρος πρεσβεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κομμάτι εκείνο και των δημοτών, που θέλουν και δεύτερο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, και άλλα στρέμματα στον επιχειρηματία και θα τα διεκδικήσουν, μην τρέφετε αυταπάτες. Και θα διεκδικήσουν με αξιώσεις τον Δήμο, αφού και το γήπεδο, μέχρι τις εκλογές θα έχει ολοκληρωθεί. Μάλιστα όσο καθυστερεί, τόσο πιο νωπή θα είναι και η ολοκλήρωσή του.

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (04/01/2022 16:31)

Υπάρχει ένα κομμάτι κόσμου, που σκέφτεται ανάποδα απ' ό,τι σκέφτεται ο μέσος άνθρωπος. Ίδετε αρνητές, αντιεμβολιαστές, sine qua non στις ΗΠΑ, σύγχρονους υμνητές του Χίτλερ. Αυτά είναι τα πολιτικά παράγωγα του καπιταλισμού και της παιδείας του. Ο Βούρος θα είναι υποψήφιος και αυτοί που το παίζουν δυσαρεστημένοι, θα τρέξουν πίσω του. Μιλάει το αφεντικό, δεν μιλάει αυτός.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (04/01/2022 17:27)

@16.30

Η διαφορά μας είναι η διαφορά του ρεπορτάζ με την προσωπική εκτίμηση για την πορεία των πραγμάτων.

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (04/01/2022 20:03)

Συγχωρέστε με, προσωπικά δεν εμπιστεύομαι ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν και τώρα παριστάνουν τους απογοητευμένους. Επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι είναι αναξιόπιστοι.
Δεν υπήρχε κανείς λόγος να τον υποστηρίξουν. Ακόμα και φανατικοί υπέρ του γηπέδου να ήταν.
Ό,τι και αν διατείνονται, είναι αναξιόπιστοι. Συγγνώμη,ε;

Ανώνυμος* (05/01/2022 16:09)

@20.03
Και ποιος τους εμπιστεύεται;
Διορισμένοι από τον επιχειρηματία είναι και δεν είναι απογοητευμένοι! Απλά θα κάνουν καλύτερα την δουλειά του που δεν έκανε ο "υπάλληλος" του!
Ο Βούρος έχει λογικά (;) ένα βασικό πρόβλημα που τον εμποδίζει να είναι υποψήφιος πάλι!
Το οικονομικό! Τα χρήματα που χρειάζονται για να διεκδικήσει δημαρχία!
Όπως όλοι γνωρίζουμε χρωστάει σε κράτος και τράπεζες! Με τον μισθό του δημάρχου δεν νομίζω ότι εξοφλείται τέτοια χρέος! Εκτός.......... εκτός...........εκτός αν είδε ΦΩΣ, οπότε κάτι μπορεί να γίνει!!!!!

Πίσσα και πούπουλα (05/01/2022 18:38)

Το βράδυ των εκλογών ο Βούρος θα περάσει απαρατήρητος. Δεν θα ασχοληθεί κανείς μαζί του. Θα εξαφανιστεί αθόρυβα και θα επιστρέψει στα Βριλήσσια που ανήκει αφού ούτε ήταν ούτε έγινε ποτέ κομμάτι της πόλης μας. Τη χλεύη και το τρολάρισμα μέχρι δακρύων θα τη φάνε όλοι οι στηρίξαντες και υποστηρίξαντες.

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (07/01/2022 13:34)

@Ανώνυμος* (05/01/2022 16:09)
Ο Βούρος στις εκλογές θα υπερασπιστεί τον "τίτλο" του κι ό,τι κι αν λένε, όσοι και καλά απογοητεύτηκαν επειδή δεν τους έδωσε ένα κομμάτι από την πίτα, πάλι μαζί του θα είναι.
Ο Βούρος θα είναι στον δεύτερο γύρο, γιατί θα έχει πετύχει τον ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ (του) ΣΚΟΠΟ, τον σκοπό για τον οποίο εκλέχτηκε, κι αυτός και οι συν αυτώ, με πρώτη και καλύτερη την κα Παπακώστα.
Δεν βγήκε ούτε για να καθαρίσει την Φιλαδέλφεια, ούτε για να κυνηγήσει τα καταστήματα εστίασης.
Βγήκε για να μην υπάρχει εμπόδιο στην κατασκευή του γηπέδου.
Θα είναι στον δεύτερο γύρο και βάζω και στοίχημα.
Και θα ξαναβγεί γιατί το έργο έχει και συνέχεια.

Ανώνυμος* (07/01/2022 22:58)

@13.34
Εντάξει!!! Από την στιγμή που ήδη έχει καπελωθει από Γρεντζελια Γεωργαμλή και Παπακώστα κατόπιν εντολής του "αφεντικού" διότι δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας τα δρομολογημένα εσύ τον έχεις ως άτομο της εμπιστοσύνης που θα"φέρει" εις πέρας ότι δεν κατάφερε την πρώτη φορά! Και όχι μόνο αυτό! Τον πέρασες στην δεύτερη Κυριακή και τον έβγαλες και πάλι δημαρχο!
Δεν περιγραφω άλλο!
Θυμισου μόνο ότι το άτομο που δεν έχει φθαρεί μέχρις στιγμή αποφεύγοντας τις κακοτοπιες είναι η Παπακώστα! Είναι υπαλληλος του "μεγαλου" και θα συνεχίσει να είναι και ως δήμαρχος προβάλλοντας πρώτα τα συμφέροντα τα δικά του και μετά τα δικά της! Μετά από αυτά αν υπάρχει χώρος θα έρθουν και τα συμφέροντα του δήμου!!! ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ!

Λάκων (08/01/2022 20:13)

@ "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (07/01/2022 13:34) Πιο πιθανό είναι να ανατείλει ο ήλιος από τη δύση από το να ξαναμπεί στο δεύτερο γύρο ο Βούρος.

George (09/01/2022 01:47)

Ρε συ ΚΟΥΜΟΥΝΙ θυμήθηκες πάλι το παραμυθάκι των λαϊκιστών οπαδών του Βασιλόπουλου που έβλεπαν παντού επιχειρηματικά συμφέροντα και γήπεδα σε όλο το Άλσος; Και καλά αυτοί και το αφεντικό τους εξυπηρετούσαν συμφέροντα του χοντρού. Εσείς πάλι εκεί στο ΚΚΕ απλά πρέπει να συντηρείτε τα παραμύθια περί των κακων επιχειρηματιών που θα αρπάξουν τα πάντα. Έχετε κουράσει τόσες δεκαετίες τα ίδια και τα ίδια.

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (09/01/2022 10:40)

George, ζεις;

Κοντ. (09/01/2022 11:21)

Χειρότερη ως αντιπολίτευση η Δ.Π. Έκλεισε και ο "πολίτης" ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη και η ευχετήρια κάρτα σε σαϊτ τσιρακίου του τουρίστα. Ένα παρεάκι είναι όλοι ΤΟΥΣ και παίζουν σκετσάκια στα δσ. Ξενέρωσαν τους πάντες. Αυτός ήταν ο στόχος τους άλλωστε.

Ανώνυμος* (09/01/2022 16:15)

@George Κώστας Tassos κλπ
Άστο ρε φίλε
Ασχολεισου με τα σωβρακα και τις φανελλες και άσε τις πολιτικές αναλύσεις(χαχαχα) για κανέναν σοβαρό!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Κοινωνική πρωτοβουλία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Ανώνυμος
@Ανωνυμος (14/05/2022 00:55) Τα 'χεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου. ΚουΚουές είναι ο φίλος. Όχι Συριζέος. Αλλά λογικό να τα 'χεις μπερδεμέ...

Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ: Μόνο μπράβο και συγχαρητήρια...
Xρήστης: Apollon Smyrna 1891
" Απόλλων, δαφνοστεφανωμένε, της ομορφιάς είσαι ο Θεός Κι από εσένανε πηγάζει το ήθος κι ο πολιτισμός " https://www.youtube.com/watch?v=UK0...

Τίμησαν τη μνήμη των Ποντίων
Xρήστης: Phantomius
Ο Πόντιος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, που έρχεται κάθε Σαββατοκύριακο για να επιθεωρήσει το πρότζεκτ του, δεν μπορούσε να έρθει ; Προφανώς ασχολείτ...

Νέοι τραγικοί χειρισμοί Βούρου δημιουργούν κοινωνική ένταση στο Κάτω Κουκλάκι και σε όλη την πόλη
Xρήστης: ΑνΩνΥμΟs
@10:12 Πλάκα πλάκα με ΑΒ και πρωτάθλημα πήραμε και κύπελλα πήραμε και κάθε χρόνο Ευρώπη. Με ΓΒ στο μόνο που ελπίζουμε είναι να κάνουμε την α...

Νέοι τραγικοί χειρισμοί Βούρου δημιουργούν κοινωνική ένταση στο Κάτω Κουκλάκι και σε όλη την πόλη
Xρήστης: Ανώνυμος
Συγγνώμη αλλά μόνο ο επικεφαλής φταίει; Έχετε δει ποιους επέλεξε για έμμισθους συμβούλους; Πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον. Όλοι μαζί ένα ...

Νέοι τραγικοί χειρισμοί Βούρου δημιουργούν κοινωνική ένταση στο Κάτω Κουκλάκι και σε όλη την πόλη
Xρήστης: Διώξε τη μαυρόγατα
Τίγρη να χαίρεσαι τον εκλεκτό σου "δήμαρχο". Τέσσερα χρόνια κατρακύλα με τη μαυρόγατα....

Νέοι τραγικοί χειρισμοί Βούρου δημιουργούν κοινωνική ένταση στο Κάτω Κουκλάκι και σε όλη την πόλη
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Ξέρετε ποιό είναι το τραγικό των τραγικών ? Όλοι αυτοί οι ''περιφερόμενοι'' γύρω απο τον εξειδικευμένο κύριο που θεωρεί ότι Δημαρχεύει ,οι '...

Κοινωνική πρωτοβουλία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Ανωνυμος
@13/05/2022 12:25 Για το θαυμα της ανακεφαλαιοποιησης των τραπεζων που συνετελεσθη επι πρωτης φορας αριστερα εχεις να πεις κατι; Μηπως για τ...

Νέοι τραγικοί χειρισμοί Βούρου δημιουργούν κοινωνική ένταση στο Κάτω Κουκλάκι και σε όλη την πόλη
Xρήστης: Ε όχι και τραγικοί οι χειρισμοί του Βούρου
Κωμικοτραγικοί, το καταλαβαίνω. Αλλά όχι και τραγικοί σκέτο....

Κοινωνική πρωτοβουλία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Μπ/
@"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" Τότε (επί Γαϊτανά) από τους πρώτους που έτρεξαν να πάρουν ψαράκια ήταν οι αδελφές Τατά (Όχι από το Λαγκαδά. Υou know what I mea...

Κοινωνική πρωτοβουλία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Το θαύμα του πολλαπλασιασμού των ψαριών έχει ξανασυμβεί στην Φιλαδέλφεια επί Γαϊτανά. Οι νεοδημοκράτες (δεν λέω δεξιοί) ειδικεύονται σε αυτά...

Τρεις κι ο κούκος στην Πρωτομαγιά επί Βούρου (φωτο)
Xρήστης: Ανώνυμος
@ marcus (12/05/2022 14:05) Γιατί δεν υποδεικνύεις λοιπόν το προβληματικό σημείο της απάντησης του κ. Κοττέ, μιας και είσαι ο έξυπνος της πα...

Τρεις κι ο κούκος στην Πρωτομαγιά επί Βούρου (φωτο)
Xρήστης: marcus
@ Ανώνυμος (11/05/2022 20:01) Αφού δε βρίσκεις κάτι, δε μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου στο ότι όντως είσαι χαμηλής νοημοσύνης. Το καλό β...

Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ: Μόνο μπράβο και συγχαρητήρια...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@02.21 Πολύ σωστά, είναι κι ο Απόλλων, κι ο Πανιώνιος και μικρότερα σωματεία όπως το Πέρα Κλουμπ, τα Ταταύλα κλπ. Μνημονεύτηκαν όλα αυτά στη...

Κοινωνική πρωτοβουλία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: φιλΧαλ
Η καλύτερη απάντηση στους αριστερούληδες που ισχυρίζονται ότι έχουν το μονοπώλιο της κοινωνικής ευαισθησίας. ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©