Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοσιεύτηκε στις 18/09/2021 στην κατηγορία Η πόλη  |  40 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε γνωστό στέκι της Νέας Φιλαδέλφειας, καλεσμένος -μαζί με αρκετούς συμπολίτες μας, κυρίως μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ- του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Κανταρέλη και του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Ουσταμπασίδη

 

Ο κ. Ανδρουλάκης μετείχε σε όλες τις συζητήσεις που έγιναν στα αρκετά τραπέζια, περνώντας σταδιακά από το ένα στο άλλο, δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε καμία ερώτηση και να σχολιάσει οποιοδήποτε θέμα, ενώ ένα μεγάλο μέρος των συζητήσεων, όπως είναι φυσικό, αφιερώθηκε στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ. 

 

Τον ρώτησα ποιο είναι το δικό του συγκριτικό πλεονέκτημα, στη μάχη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και, ανάμεσα σε άλλα, μου απάντησε: "Το Κίνημα χρειάζεται μια νέα ανοδική πορεία με την κοινωνία και για την κοινωνία. Αυτή πρέπει κατά τη γνώμη μου να την κάνει η νέα γενιά. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι, σεβαστοί καθ'όλα, βρίσκονται 40 χρόνια στα πολιτικά πράγματα, έγιναν υπουργοί, διοίκησαν κλπ, ο κόσμος έχει μια εικόνα τι έκαναν και τι μπορούν να κάνουν. Αλλά η υπόθεση της αναδημιουργίας του κόμματος πρέπει να περάσει στη νέα γενιά, που έχει προσλαμβάνουσες από όλη την Ευρώπη, και που είναι ηλικιακά μικρότερη τόσο από τον Μητσοτάκη όσο και από τον Τσίπρα. Να φτιάξουμε ένα Κίνημα με αντιδεξιά χαρακτηριστικά που να εκφράζει τη βάση της κοινωνίας με σύγχρονο τρόπο". Και σε ερώτημα αν ο ίδιος ως επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ θα έμπαινε σε κυβέρνηση συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε κατηγορηματικά όχι. 

 

Κατά τη γνώμη μου αυτή η πλατφόρμα του Νίκου Ανδρουλάκη, που περιληπτικά μετέφερα εδώ (γιατί η συζήτηση ήταν αναλυτική, όπως σας είπα ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ δεν σταματούσε να εκθέτει τις απόψεις του ακόμα κι όταν μια ερώτηση κάποιου συμπολίτη μας περιείχε δύο ή τρία διαφορετικά θέματα μεταξύ τους μέσα της) είναι μια πλατφόρμα που μπορεί να συγκινήσει ευρύτερα στρώματα της πολιτικής και κοινωνικής βάσης της κεντροαριστεράς. Ωστόσο θέλει ακόμα πολλή δουλειά μέχρις ότου αυτή η πλατφόρμα της ανανέωσης και της ευθύνης για την αναδιοργάνωση του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου στη νέα γενιά, γίνει κτήμα της πλειοψηφίας όσων προσέλθουν στις κάλπες για την εκλογή ηγεσίας στο τρίτο κόμμα του ελληνικού Κοινοβουλίου. 

 

 

ΥΓ. Επί προσωπικού: Υπήρξα συμφοιτητής τη Φώφης Γεννηματά, στην ίδια σχολή και στο ίδιο έτος, και λίγα χρόνια αργότερα συμμετείχα μαζί με τον Ανδρέα Λοβέρδο στο -κατά τη γνώμη μου- καλύτερο πολιτικό κι επιστημονικό εργαστήρι που παρακολούθησα ποτέ: Το "Ανώτερο Φροντιστήριο Συνταγματικού Δικαίου" της Παντείου, όπου τότε δίδασκε η μορφή που άκουγε στο όνομα Δημήτρης Τσάτσος. Είμαι ευγνώμων στη ζωή, που με αξίωσε να παρακολουθήσω μαθήματα αυτού του τιτάνιου πνεύματος, του εξαιρετικού δασκάλου. Ήταν μια μένα μοναδική εμπειρία ο Τσάτσος! Μοναδική! Εκεί γνώρισα και τον Ανδρέα Λοβέρδο. Έτσι έχω μια συμπόρευση στο παρελθόν μου, με τους μισούς εκ των διεκδικητών της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ (προσωπική μάλλον, όχι πολιτική).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Τα έξι «καρφιά» της παραίτησης Παπακώστα- Τι γράφει- Ποια μηνύματα στέλνει

 

Παραίτηση- βόμβα της Ανθής Παπακώστα

 

Ανασχηματισμός απελπισίας- Ποιος έλεγε πάντα «ναι» στο Βούρο κι αυτός τον στέλνει στα αζήτητα

 

Ραγδαίες εξελίξεις- Έκτακτη συνεδρίαση ζητούν 16 μέλη του συμβουλίου- Τελεσίγραφο Γεωργαμλή

 

Βούρου κατάβασις (VIDEO)- Η «ενημέρωση» στους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Τρώνε τις σάρκες τους στο Βουρέικο- «Μπάχαλο» το δημοτικό συμβούλιο- Αποχώρησε ο Γεωργαμλής

 

Όλη η πόλη μαζί κι ο Βούρος χώρια...

 

Η ντροπή της πόλης

 

200: Όλη η Ελλάδα γιόρταζε κι ο Βούρος έκανε ομιλία... στα δέντρα!

 

Οι πραγματικοί εχθροί της ΑΕΚ

 

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα τρία ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

 

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Γράψτε την άποψή σας

Ανώνυμος (18/09/2021 12:42)

Κατά βάθος όλοι ΠΑΣΟΚ είμαστε.

Ζωή σ' εσάς! (18/09/2021 20:52)

Η γλώσσα του προσώπου και του σώματος όσων φαίνονται στις φωτογραφίες δείχνει σαν να το κλαίνε (το Πασοκ). Να ζήσετε να το θυμόσαστε!

Ανωνυμος (19/09/2021 02:59)

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου που τραμπουκικα διέκοψε την συνεδρίαση προυδοποιωντας ότι ακόμα δεν έχουν δει τίποτα!
Σοσιαλιστής συνεργάτης ακροδεξιών!
Και από κοντά ο έτερος σοσιαλιστής που αγωνίζεται μόνος...να χτίσει καριέρα!
Πάντα επίκαιρος ο Δ. Παπαμιχαήλ!
Από τέτοιους σοσιαλιστές πηξαμε...κανέναν καλό δεν βλέπουμε!

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (20/09/2021 13:03)

Περνώντας από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, φοβήθηκα ότι θα μοιράζονται ηρεμιστικά φάρμακα με αυτά που γράφεις...
Ξέρεις τους δύο από τους τέσσερις διεκδικητές και βρέθηκες στη συνεστίαση του τρίτου.
Επίσης θυμάμαι τη ρήση του κου Κοσκολέτου, ότι η συζήτηση για τον ηλεκτροφωτισμό θυμίζει '89.
Δεν τους λες, ακόμα και από την πλευρά της ΝΔ, να τους κάνεις ένα ιστορικό δημοσιογραφικό έστω, σεμινάριο για το τι εστί ΝΔ από το 74 και δώθε; Οι μισοί δεν ξέρουν την τύφλα τους.
Κατά τα άλλα, θα ήθελα να δω τα μούτρα αυτών που εύκολα λένε ότι είσαι φασίστας, μπίξιος, δίξιος, αλλά οι πασόκοι σε δέχτηκαν στη συνεστίαση του Ανδρουλάκη.
Εύκολες κουβέντες από άσχετους ακούω πολλές. Καμιά κουβέντα με σκέψη έχω καιρό να ακούσω.
Επίσης, θα ήθελα να δω τα μούτρα του Βούρου που ήσουν στη συνεστίαση του ΚΙΝΑΛ.
Γελάω κι ενδομύχως ευχαριστιέμαι...

Διαμαντής Σεϊτανίδης (20/09/2021 13:27)

@13.03
Μικρή διόρθωση: δεν με δέχθηκαν. Με κάλεσαν.

Μαυρόγατα λέμε. _ (20/09/2021 13:43)

@ΚΟΥΜΟΥΝΙ Εγω θα ήθελα να δω τα μούτρα του Βούρου και του υπολοίπου θιασου την ώρα που ισοφάρισε χθες στο 90+ ο... Βούρος. Οι συνειρμοί αναπόφευκτοι.
Επιμενω: ο τύπος είναι μαυρόγατα για την ΑΕΚ από τότε που τον έφεραν εδώ τα γλιφτρόνια του Μελ.

Τελετάρχης (20/09/2021 14:06)

Από την εποχή που το ΠΑΣΟΚ ξεκίναγε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση με ένα 40% για πλάκα μέχρι σήμερα, έχει μεσολαβήσει το απόλυτο ξεβράκωμα του: ένα σκληρά νεοφιλελεύθερο σημιτικο πασοκ, μια βαγγελοβενιζελική αμετροεπεια, ένας GAP, μια συγκυβέρνηση με ακροαδεξια και κυρίως το 1ο καθοριστικό και καταστροφικό μνημόνιο που ο Χρυσοχοΐδης δεν πρόλαβε να διαβάσει την ώρα που ο Βούρος έριχνε ζαριές.
Έκτοτε οι μισοί πασοκοι έγιναν νεοδημοκράτες και κουλικοι και οι άλλοι μισοί είναι στο ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι λίγοι είναι συναισθηματικά δεμένοι και το κρατάνε το μαγαζάκι σαν λάτρεις του vintage.
Το ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ με νέο αφμ λόγω χρεών, έχει πεθάνει. Το πτώμα του βρίσκεται σε αποσύνθεση. Μην περιφερετε το λείψανο του. Αφήστε το να λιώσει εν ειρήνη. Δεν ανασταίνεται ο Ανδρέας. Ο τελευταίος που αναστήθηκε ήταν πριν περίπου 2000 χρόνια.

Πσσσσσσζζζζ!!!!!!! Τι ΛΕΣ ΤΏΡΑ!!!! /!! (20/09/2021 14:12)

Ο ΝΕΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ;;; ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ!!!!!!
Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΈΜΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΛΕΙ.

#ΓΙΑ_ΠΑΝΤΑ_ΠΑΣΟΚ #andreas (21/09/2021 11:43)

Σύντροφε Ανδρουλάκη καλή ΕΠΙΤΥΧΙΑ αν κι εγώ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΣΟΚ. Γι αυτό ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ. Για να ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ μας. Τώρα είναι η ευκαιρία που ο Τσίπρας είναι κουρασμένος και κουράζει ακόμα και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που είναι εγκλωβισμενοι.

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (21/09/2021 15:20)

δεν ήταν ο Γιάννης, εκεί;
Α, ξέχασα ο Γιάννης είναι κονφερασιέ του Άδωνι στη Φιλαδέλφεια

΄΄Γερακίνα΄΄ (24/09/2021 07:41)

Με τον Κανταρέλη στο πλάΪ του, θα ΄΄φάει καλά΄΄ο Ανδρουλάκης !!!!!

Ανώνυμος (25/09/2021 10:41)

Συμπαθής η υποψηφιότητα Ανδρουλάκη. Δεν λέω. Αλλά ούτε σπουδαίο βιογραφικό διαθέτει ενώ υστερεί και σε δημόσια παρουσία. Δύσκολα μπορεί να πείσει ότι θα πετύχει ως αρχηγός. Επίσης, παρά τα καλά ποσοστά στις προηγούμενες εσωκομματικες, δεν στάθηκε ικανοποιητικα στο ρόλο του αντιπάλου δέους κόντρα στη Φωφη και υποτάχθηκε στις επιλογές της.
Η καλύτερη περίπτωση κατ εμέ είναι του Χάρη Καστανιδη που είναι ΠΑΣΟΚ και ξέρει καλά το κομμα. Εκεί υστερεί ο Γερουλάνος ο οποίος είναι ο πιο επαρκής όλων αλλά δεν ξέρει το κόμμα. Όσο για τον Λοβερδο, είναι απλά ένας μπογδανος του ΠΑΣΟΚ. Δεν χρειαζόμαστε άλλους μπογδανους.

Στηρίζω Γιάννη Βούρο για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ (25/09/2021 10:48)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ μακράν η καλύτερη υποψηφιότητα για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Μιλάει τα πασοκικά (ξέρετε... αυτή η διάλεκτος που λες διάφορα βαρύγδουπα χωρίς να λες τίποτα ουσιαστικό) καλύτερα απ' όλους.

ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ (25/09/2021 11:28)

ΠΑΣΟΚ :

Εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης

Ανώνυμος (25/09/2021 12:35)

Αυτό που ξεκινάει το αφήγημά του ο Ανδρουλάκης με τη λέξη "Το Κίνημα" πραγματικά με ξεπερνά!
Μιλάμε για το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ των μονοψήφιων ποσοστών έτσι ;
Έχουν απογειώσει τον σουρεαλισμό οι πασόκοι!

Μάριος (25/09/2021 12:53)

Πολύ νέος ο Ανδρουλάκης.
Κρίμα να γίνει Ζίγδης αφού και το ΠΑΣΟΚ είναι κάτι σαν την ΕΔΗΚ λίγο πριν το '81.

Πρασινοφρουρός (25/09/2021 21:15)

Μια χαρά είναι η Φώφη Γεννηματά και κράτησε το κόμμα όρθιο όταν πολλοί όψιμοι διαφωνούντες παζάρευαν τις μεταγραφές τους στη δεξιά στο σύριζα και στα ποταμια. Όσο για κάποιους που ονειρεύονταν να έχουν ρόλους και απέτυχαν να πείσουν, και τώρα παριστάνουν την εσωτερική αντιπολίτευση, τι να κάνουμε; Ας καταλάβουν ότι "αριστείνδην" και "τιμής ένεκεν" δεν κερδίζεται τίποτα πια.

@21/09/2021 11:43 (25/09/2021 21:18)

Καλα που έχετε εκλογές και μάθαμε ότι ο Λοβέρδος επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ. Νόμιζα ότι είχε προσχωρήσει στη ΝΔ.

Μπερδεγουέϊ (26/09/2021 12:58)

Τι βλέπουν τα ματάκια μου στις φωτό;;; Εχουμε επιστροφή συριζαίων στο κιναλ;

Εσ Πε Ντε (28/09/2021 14:09)

Η Φώφη δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με το SPD! Προφανώς και είναι πιο εύκολο να μπει στην κυβέρνηση της Γερμανίας παρά εδώ.

Ααααχ! ΠΑΣΟΚ! Ωραία χρόνια!!! Ωραία! Ωραία! (28/09/2021 16:14)

Με ΠΑΣΟΚ όλοι αυτοί το πολύ να στριμώχνονταν έξω από τον Λεμονόκηπο για να δουν τον Ανδρέα στα δέκα μέτρα.

Στις τρύπες σας και γρήγορα (28/09/2021 16:44)

Μπρρρρρ... Τα ορφανά του Βενιζέλου του εμπνευστή του χαρατσιού και του ενφια ζουν ανάμεσά μας.

ΠΑΣΟΚ ή ΤΕΦΡΑ (28/09/2021 16:59)

Με ΠΑΣΟΚ αυτά τα φαγητά που φαίνονται στο τραπέζι (μια πιατέλα κρεατικών στα 4) θα ήταν τα κουβέρ. Ούτε καν τα ορεκτικά.

ΠΑΣΟΚ ΛΕΦΤΑ ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΚΑΡΡΑ (28/09/2021 17:17)

Ελπίζω να έχετε livestream τις εργασίες του συνεδρίου σας για να απολαύσει ο ελληνικός λαός και πάλι τέτοιες ανεπανάληπτες στιγμές

https://youtu.be/GtF3iKGOYHc

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (28/09/2021 21:45)

Έτσι λοιπόν, η νέα γενιά που έχει προσλαμβάνουσες από την Ευρώπη. Αλλά εξακολουθώντας να χρησιμοποιεί όρους όπως «αντιδεξιά» εκφράζει την βάση της κοινωνίας με σύγχρονο τρόπο; Το «ηλικιακά μικρότερη» εκφράζει ημερομηνία γέννησης και -δυστυχώς κατά την προβοκατόρικη άποψή μου- όχι τρόπο σκέψης. Και αν κατηγορηματικά όχι με την ΝΔ τότε με ποιόν; Με τον ΣΥΡΙΖΑ; ‘Η προσδοκά αυτοδυναμία; Η σωστή – πάλι κατά την προβοκατόρικη άποψή μου- απάντηση είναι «με όποιον υπάρχουν οι περισσότερες προγραμματικές συγκλίσεις» ή «σταθμίζοντας το συμφέρον της χώρας την δεδομένη περίοδο» (λέγε με «σε όποιον δίνει τα περισσότερα») απουσιάζει απ τον τρόπο σκέψης ενός υποψήφιου ηγέτη 3ου κόμματος. Άϊντε και καλά κρασιά.

@ Γιάννη (Ουσταμπασίδη) (29/09/2021 09:40)

είσαι σε λάθος κόμμα. Ούτε έχει καμιά σχέση το ΚΙΝΑΛ με το παλιό ΠΑΣΟΚ απ' το οποίο προέρχεσαι, ούτε πρόκειται να ξαναγίνει, ακόμα κι αν έχει μέσα έντιμα και καλά στελέχη σαν εσένα και όποιος και να γίνει αρχηγός.

Βγήκανε στη γύρα κι οι πατερίτσες του Κούλη (29/09/2021 10:09)

Να μας πουν οι τοπικοί πασόκοι κομματάρχες του κάθε Ανδρουλάκη αν συμφωνούν με αυτό το σχόλιο. :
"1η μας έγνοια θα πρέπει οπιοσδήποτε να είναι το να πάρουμε πίσω τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ απ τα τσουτσεκια του Μαδουρο. Μόνο ο Ανδρουλάκης μπορεί"

Βρίσκεται εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=RVVwKhB2OD4
Στο επίσημο youtube του εκλεκτού τους, ο οποίος προφανώς το επικροτεί.

Ανώνυμος (29/09/2021 10:35)

Κακό πράγμα τελικά το να ζουν κάποιοι με τις αναμνήσεις τους και να ονειρεύονται επιστροφή στα παλιά μεγαλεία. Το λες και πολιτική άνοια.

Πολίτης σε παΣΟΚ από τα γέλια (29/09/2021 10:56)

Ζούμε ιστορικές στιγμές στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από εδώ ξεκινάει η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ. Καλά κρασιά.

ΖΗΤΩ Η 3Η ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ (29/09/2021 11:04)

Κλείνουν τις τοπικές τους οργανώσεις ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕΡΑ25 και ΑΝΤΑΡΣΥΑ μετά τις ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ αυτές εξελίξεις. Δεν έχει πια λόγο ύπαρξης η αριστερά. Πάμε για ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ. Χαλαρά. Ολη η Ελλάδα πράσινη ξανά https://www.youtube.com/watch?v=i7SSsuZu2XQ

Ανώνυμος (29/09/2021 11:42)

@26/09/2021 12:58 Για τον τοπικό ανθυποκομματάρχη του Ζαχαριάδη λες;

Emile (01/10/2021 10:53)

@ 28/09/2021 21:45 δηλαδή από όλες αυτές τις πασοκικές αρλούμπες μόνο η αντιδεξιά ρητορική σε πείραξε; Εξυπακούεται ότι και το κέντρο και η αριστερά είναι αντιδεξιά, ειδικά στην Ελλαδα. Χιτες, ταγματασφαλιτες, εμφύλιος, λούμπεν παρακράτος, καρφίτσες, Γκοτζαμανηδες, τρικυκλα, 21η Απριλίου, προέρχονται από τα σπλάχνα της δεξιάς. Η αφροσύνη και η εκδικητικοτητα της ελληνικής δεξιας τα δημιούργησαν. Μιλάμε πάντα για την Ελλάδα βέβαια, όπου οι μαυραγοριτες και οι δωσιλογοι της κατοχής έγιναν κράτος. Όχι για την Γαλλία που εκτελέστηκαν 4500 προδότες σε μια εβδομάδα με την απελευθερωση. Εκεί ναι! Μπορούν ίσως να γίνουν συγκλίσεις.

Υ (01/10/2021 11:20)

Ποιο ΠΑΣΟΚ ρε παιδιά και πράσινα άλογα. Τα κόμματα τύπου Μπααθ έχουν τελειώσει πια σε όλο το κοσμο. Όπως και τα ΜαρξικαΛενινιστικα. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Γελάει όλος ο πλανήτης μαζί μας και με το δίκιο του.

Δημ. Κ. (01/10/2021 11:27)

@ @21/09/2021 11:43 (25/09/2021 21:18)
Χαχαχα. Το ίδιο νόμιζα κι εγώ αλλά για τον Κανταρέλη.

Ε όχι! (01/10/2021 12:03)

Το κόμμα που εκμαυλισε τα πάντα έχει μούτρα να διεκδικεί θέση στο πολιτικό σκηνικό.

* φοβερή ερημία του πλήθους * (04/10/2021 17:18)

Το πρόβλημα του ΠΑΣΟ-Κ-ΙΝΑΛ είναι ότι οι διαδικασίες για την εκλογή αρχηγού εξελίσσονται μέσα στη «φοβερή ερημία του πλήθους», που θα έλεγε ο ποιητής.
Ανεβάζουν κάτι στο Fαcebοοk και στο Twitter στελέχη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και γίνεται "τζερτζελο" με fans και haters. Ανεβάζουν κι οι πασοκτζηδες και δεν ασχολείται κανένας.

Αντί σχολίου... (12/10/2021 09:27)

https://www.youtube.com/watch?v=5Yu4X8PBgKE

Ι.Ζ. (13/10/2021 09:23)

Περαστικά από καρδιάς στην Φώφη Γεννηματά με το βαρύ επώνυμο που είναι συνυφασμένο με το κοινωνικό κράτος στο χώρο της υγείας, η οποία κράτησε τα ποσοστά σε αξιοπρεπές επίπεδο σε δύσκολες εποχές που το κόμμα θα μπορούσε να γίνει επιπέδου μλ-κκε. Όσοι τρέξατε βιαστικά να στηρίξετε υποψηφίους θα καταλάβετε σύντομα ότι ανέτειλε ήδη το άστρο του Γαβριήλ Σακελλαρίδη ο οποίος θα είναι ο νέος επικεφαλής και θα έχει σοβαρό και υψηλό ρόλο στην επόμενη κεντροαριστερή κυβέρνηση.

Πασοκιάδα 1 (18/10/2021 12:37)

ΠΑΣΟΚ = βαρύ παρελθόν αλλά καθόλου μέλλον με ψηφοφόρους άτομα προχωρημένης ηλικίας. Οι καλές εποχές είναι πίσω τους, όχι μπροστά τους. Λοβέρδος: Eνσαρκώνει μέχρι αηδίας την περίοδο του σημιτικού "εκσυγχρονισμού" τα μπουζούκια και τις αστακομακαρονάδες. Ανδρουλάκης: μια ήπια εκδοχή του εκσυγχρονισμού, σαν τον αγροκαλλιεργητή από τη Λακωνία στην ταινία "Ας περιμένουν οι γυναίκες". Καλό παιδί αλλά δεν μπορεί να ξυπνήσει τις παλιές πασοκικές αναμνήσεις. Κεγκέρογλου: επαρχιακός συγκεκτρωσιάρχης του ΠΑΣΟΚ γύρω στο '85. Παραπέμπει στο βαθύ ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν κάνει για ηγέτης. Το πολύ για πρόεδρος αγροτικού συνεταιρισμού. Καστανίδης: ο πιο ΠΑΣΟΚ από όλους αλλά Σκανδαλίδης με άλλο πρόσωπο. Δεν έχει την υπερβολή που θα συνέγειρε τα πασοκικά πάθη. Χρηστίδης: ο χαραμοφάης εγγονός που όταν τον αντικρίζουν οι γηραλαίοι πασόκοι θέλουν να μεθύσουν και να φωνάξουν "Ηλία ρίχτο».

Πασοκιάδα 2 (18/10/2021 12:41)

Και μια ειδική αναφορά στον GAP που ακούγεται ότι το σκέφτεται να κατέβει για υποψήφιος.
O άνθρωπος είναι ο ορισμός της αντίφασης. Διαθέτει το ιστορικό επώνυμο του Ηγέτη του κινήματος, είναι όμως και ο άνθρωπος που μαζί με τον Βενιζέλο το κατέστρεψε. Το πήρε πολυκατάστημα και το παρέδωσε ψιλικατζίδικο.

Ως φυσιογνωμία είναι ο λιγότερο ΠΑΣΟΚ από όλους τους υποψηφίους, είτε στη λαϊκίστικη, είτε στην εκσυγχρονιστική του εκδοχή. Μπορεί κανείς να φανταστεί τον Ανδρέα Παπανδρέου ή τον Κώστα Σημίτη με ποδηλατικό κολάν ή με κανό ;

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

«Ανύπαρκτος ο Βούρος» λέει η Πόλη της Καρδιάς μας

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν εξηγήσεις για το χάλι των σχολείων

Ζητούν άμεσα μέτρα για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης

Υπάρχει κανένας να ντραπεί για αυτά τα χάλια;

Νέα περίοδος για τον ΣΟΝΦ

Εκλογές στην τοπική ΝΔ: Οι σαλταδόροι της τοπικής πολιτικής αντιμετωπίζουν τη λαϊκή χλεύη

Προς λειτουργία το κοινωνικό φροντιστήριο της πόλης

Ο δήμαρχος του τίποτα θέλει να συνεχίσει να πληρώνεται για να μην κάνει τίποτα!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο «σφουγγαρίστρας»

Θρήνος για τον Μίκη

Η ώρα της κρίσης: Παρεμβαίνει με ελέγχους η Επιτροπή Ανταγωνισμού για αγορά συστημάτων φωτισμού

Όλη η Ελλάδα πήρε «στο ψιλό» τον Βούρο για το σκάνδαλο του ηλεκτροφωτισμού

Τολμήστε κ. Κανταρέλη: Πιστοποιητικό εμβολιασμού για είσοδο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Κανταρέλης 14, Καραβίας 12 και ξαναζεσταμένο φαγητό...

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν εξηγήσεις για το χάλι των σχολείων
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@13.31 Πού ακριβώς γράφεις στο πρώτο σου σχόλιο για το σχολείο Δαμασίου; Θα μας τρελάνεις; Αν ήθελες να τ ο γράψεις και σου διέφυγε, γιατί ...

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν εξηγήσεις για το χάλι των σχολείων
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
https://www.youtube.com/watch?v=HHcYVPVLG2A "ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ"...

Όλη η Ελλάδα πήρε «στο ψιλό» τον Βούρο για το σκάνδαλο του ηλεκτροφωτισμού
Xρήστης: Προς αναζήτηση προθύμων...
Μοναδική του ελπίδα η 7η Νοεμβρίου που θα γίνουν δημαιρεσίες και θα προσπαθήσει να υπάρξει μια αβανταδόρικη σύνθεση στην οικονομική επιτροπή...

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν εξηγήσεις για το χάλι των σχολείων
Xρήστης: Δημότης
@διαμαντης Όλο εξυπνάδες για το σχολείο Δαμασιου είπα πως σε πέντε μήνες ήταν έτοιμο ... και όχι πως θα είναι έτοιμο το δικό μας σε πέντε μή...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Xρήστης: Πασοκιάδα 2
Και μια ειδική αναφορά στον GAP που ακούγεται ότι το σκέφτεται να κατέβει για υποψήφιος. O άνθρωπος είναι ο ορισμός της αντίφασης. Διαθέτει ...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Xρήστης: Πασοκιάδα 1
ΠΑΣΟΚ = βαρύ παρελθόν αλλά καθόλου μέλλον με ψηφοφόρους άτομα προχωρημένης ηλικίας. Οι καλές εποχές είναι πίσω τους, όχι μπροστά τους. Λοβέρ...

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν εξηγήσεις για το χάλι των σχολείων
Xρήστης: Ανώνυμος
@23:26 Σε ποιο Δήμο είσαι δημότης; Γιατί με αυτά που γράφεις κατά καιρούς δεν φαίνεται να είσαι στο δικό μας Δήμο. "Παίζει" βέβαια να είσαι ...

Ζητούν άμεσα μέτρα για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης
Xρήστης: Ανώνυμος
@Marcus Φίλε μου με αυτή ειδικά τη δημοτική αρχή ο καθένας δικαιούται να φωνάζει. Χειρότερη διοίκηση δεν ξαναπέρασε από τη Φιλαδέλφεια....

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν εξηγήσεις για το χάλι των σχολείων
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@23.26 Χαχαχα δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι ΘΑ το παραδώσουν. Άξιο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο (ας τον πούμε) δήμαρχος. "Θα" κι άγιος ο Θε...

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν εξηγήσεις για το χάλι των σχολείων
Xρήστης: Δημότης
5 μήνες κ το παρέδωσαν ... 5 Χρονια να μας πει η κ. Παπαλουκά τι έκαναν ;;;...

Ζητούν άμεσα μέτρα για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης
Xρήστης: Marcus
Ορίστε πού φτάσαμε, να παίρνει το δικαίωμα να φωνάζει μέχρι και ο Βασιλόπουλος!...

Υπάρχει κανένας να ντραπεί για αυτά τα χάλια;
Xρήστης: Λέλος Φιλελές
Φταίνε 100% οι δάσκαλοι και οι καθηγητές του σχολικού συγκροτήματος. Αν είχαν ενστερνιστεί το όραμα του Κυριάκου και της Κεραμέως για τα δ...

Υπάρχει κανένας να ντραπεί για αυτά τα χάλια;
Xρήστης: Γραφίστας
Είχα αρχίσει να δουλεύω την πρότασή μου για το νέο λογότυπο του δήμου μας, προκειμένου να συμμετάσχω στον διαγωνισμό, αλλά αλλάξανε τα πράγμ...

Υπάρχει κανένας να ντραπεί για αυτά τα χάλια;
Xρήστης: Μπ.
@14/10/2021 20:05 Για να κινητοποιηθουν οι εθελοντές πολιτικής προστασίας για μια έκτακτη κατάσταση όπως η χθεσινή, προφανώς θα πρέπει κάπο...

Υπάρχει κανένας να ντραπεί για αυτά τα χάλια;
Xρήστης: Ραούλ
Εδώ και μια εβδομάδα μίλαγαν όλα τα δελτία για τον "Μπαλο" και πότε θα χτύπαγε. Αλλά ο δήμαρχος μας είχε κανονίσει να πάει στο συνέδριο της ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©