Όλη η Ελλάδα πήρε «στο ψιλό» τον Βούρο για το σκάνδαλο του ηλεκτροφωτισμού

Δημοσιεύτηκε στις 12/09/2021 στην κατηγορία Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα  |  24 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Πανελλήνιο είναι πλέον το ρεζιλίκι για τον περαστικό από την πόλη μας, άσχετο με αυτήν και ανίκανο να αντιληφθεί τους ρυθμούς της, δήμαρχο Γιάννη Βούρο, ο οποίος και στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου εμφάνισε τα γνωστά συμπτώματα του "Δελαπατρίδη" λέγοντας κάτι ασυνάρτητα πράγματα και όντας τελείως έξω από το κλίμα της συνεδρίασης και, φυσικά, τη ζωή της πόλης. 

 

Της πόλης, την οποία αυτοβούλως απαρνήθηκε πριν 40 χρόνια και τώρα γύρισε μόνο και μόνο για να απολαύσει τα κάθε είδους οφέλη της θέσης του δημάρχου, στηριγμένος σε ένα σύστημα που πολύ γρήγρα κατάλαβε την πολιτική του ανεπάρκεια και ήδη έχει πάρει σαφείς και ξεκάθαρες αποστάσεις από αυτόν. 

 

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ασυνάρτητη, αναποτελεσματική και αυτοκατατροφική δημοτική Αρχή Βούρου, έχει καταφέρει να ενώσει με όρους στρατηγικούς ολόκληρη την αντιπολίτευση εναντίον του, πράγμα που σημαίνει για όποιον διαθέτει έστω και στοιχειώδη πολιτική αντίληψη (που προφανώς δεν διαθέτει ο «μυρωδιάς» της πολιτικής Βούρος) ότι ακόμα κι αν «ξανακοιμηθεί ο Θεός» και ο σημερινός τουρίστας δήμαρχος καταφέρει να φτιάξει ψηφοδέλτιο -πράγμα απίθανο, αλλά... λέμε...- και καταφέρει να περάσει στο δεύτερο γύρο (μη γελάτε, είπαμε ότι κάνουμε μια θεωρητική υπόθεση), η υπόλοιπη αντιπολίτευση που έχει ήδη δημιουργήσει συστηματικούς δεσμούς μεταξύ των μερών της, θα σταθεί απέναντί του και θα τον καταδικάσει τελεσίδικα.

 

 

Φυσικά είναι εντελώς απίθανο όχι μόνο να περάσει στον δεύτερο γύρο, αλλά να βρει ένα αξιοπρεπές ψηφοδέλτιο για να εμφανιστεί στις κάλπες και να εισπράξει το σχετικό φούμο. 

 

 

Τι έγινε στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο; Με αστεία, κυριολεκτικά, επιχειρήματα και κόντρα στην αίσθηση της πόλης και την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, ο Γιάννης Βούρος επιμένει στην αλλαγή του οδοφωτισμού έναντι 3,7 εκατομμυρίων ευρώ, παρά το ότι υπάρχει μελέτη στον δήμο ότι το έργο γίνεται με 1,6 εκατ. ευρώ, ενώ οι εργαζόμενοι δεσμεύονται δημόσια ότι μπορούν να κάνουν το ίδιο έργο με τελικό κόστος για τον δήμο 1,1 εκατ. ευρώ. 

 

 

Ο Γιάννης Βούρος συνέχισε την αήθη επίθεσή του εναντίον των εργαζομένων, την ώρα που η μέχρι πριν λίγες ημέρες αντιδήμαρχος Ανθή Παπακώστα σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε να καθίσει μεταξύ των μελών του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων. Υπενθυμίζουμε ότι στην επιστολή παραίτησής της από Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, η Ανθή Παπακώστα ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στον τομέα ευθύνης της, σε πλήρη αντίθεση με τον απηνή πόλεμο που έχει ξεκινήσει ο Γιάννης Βούρος κατά των εργαζομένων στον δήμο. Αυτό είναι ακόμα μια απόδειξη πόσο μακριά είναι από τη ζωή της πόλης ο περαστικός από αυτήν σημερινός δήμαρχος.

 

 

Φυσικά ο τουρίστας και «μυρωδιάς» δήμαρχος υπέστη ακόμα μια συντριπτική ήττα από την ελληνική Δικαιοσύνη, καθώς είναι σε ένα μόνιμο βέρτιγκο, έχει νιώσει πλέον ότι είναι παντελώς ανεπιθύμητος στην πόλη, αισθάνεται και είναι εντελώς ξένος κι απλώς, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πώς θα αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη για τον εαυτό του.

 

Άλλωστε για την πόλη μας ποτέ του δεν νοιάστηκε, άρα δεν χάσαμε και τίποτα...

 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα πήρε και πολιτικές διαστάσεις, με τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέτει ερώτηση στη Βουλή και τα στελέχη του όπως ο Πάνος Σκουρλέτης να κατηγορούν την κυβέρνηση που δέχεται τέτοιες μεθοδεύσεις.

 

Αλλά τον Βούρο τι τον νοιάζει για την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία;

 

ΠΑΣΟΚάρα είναι ο άνθρωπος, κι όσοι συνεργάζονται μαζί του, βαστάζοι του ΚΙΝΑΛ...

 

 

Το καλύτερο ήταν όταν στελέχη της χειρότερης διοίκησης που πέρασε ποτέ από την πόλη επιχείρησαν να απαντήσουν στην αντιπολίτευση ότι ολόκληρη η «Πολιτών Πολιτεία» στηρίζει τους σκανδαλώδεις χειρισμούς του τουρίστα δημάρχου Γιάννη Βούρου για την αλλαγή του οδοφωτισμού.

 

Η Ανθή Παπακώστα, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ και παραιτηθείσα αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, απάντησε ότι «δεν μπορείτε να μιλάτε για λογαριασμό δικό μου» διαχωρίζοντας ΞΕΚΑΘΑΡΑ τη θέση της από τέτοιου είδους σκανδαλώδεις αποφάσεις.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Το νέο «σκαμπίλι» της Παπακώστα στον «μυρωδιά» δήμαρχο συζητείτει ευρέως στα στέκια της πόλης το τελευταίο τριήμερο, καθώς δείχνει πλέον τον ξεχωριστό δρόμο που έχει πάρει η δραστήρια πρώην αντιδήμαρχος και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ από την καταστροφική για την πόλη συμπεριφορά Βούρου και τα αμέτρητα μέτωπα που έχει ανοίξει ταυτόχρονα αυτός ο «Δελαπατρίδης» της τοπικής πολιτικής σκηνής.

 

Άλλωστε προ καιρού, όταν είχε διαφωνήσει με τις απαράδεκτες ενέργειες Βούρου, προφανώς κάποιοι πραιτοριανοί του μυρωδιά δημάρχου την απείλησαν, γι αυτό ανέβασε στο προφίλ της μια φωτογραφία- μήνυμα:

 

 

Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης κατέρριψε τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της δημοτικής Αρχής με τον χειμαρρώδη λόγο του:

 

 

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Ανεμογιάννης διέλυσε όλα τα δήθεν «επιχειρήματα» της δημοτικής Αρχής: 

 

 

Τα δημοσιεύματα αναμένεται να πολλαπλασιαστούν τις επόμενες ημέρες, ενώ το θέμα φτάνει στη δικαιοσύνη με την προσφυγή που ετοιμάζουν δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

 

 

Όσο για τον μυρωδιά τουρίστα δήμαρχο, αυτός όποτε έπαιρνε το λόγο κι άρχιζε τα «δικά του» μας θύμιζε τον γνωστό...

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Τα έξι «καρφιά» της παραίτησης Παπακώστα- Τι γράφει- Ποια μηνύματα στέλνει

 

Παραίτηση- βόμβα της Ανθής Παπακώστα

 

Ανασχηματισμός απελπισίας- Ποιος έλεγε πάντα «ναι» στο Βούρο κι αυτός τον στέλνει στα αζήτητα

 

Ραγδαίες εξελίξεις- Έκτακτη συνεδρίαση ζητούν 16 μέλη του συμβουλίου- Τελεσίγραφο Γεωργαμλή

 

Βούρου κατάβασις (VIDEO)- Η «ενημέρωση» στους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Τρώνε τις σάρκες τους στο Βουρέικο- «Μπάχαλο» το δημοτικό συμβούλιο- Αποχώρησε ο Γεωργαμλής

 

Όλη η πόλη μαζί κι ο Βούρος χώρια...

 

Η ντροπή της πόλης

 

200: Όλη η Ελλάδα γιόρταζε κι ο Βούρος έκανε ομιλία... στα δέντρα!

 

Οι πραγματικοί εχθροί της ΑΕΚ

 

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα τρία ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

 

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Γράψτε την άποψή σας

rainman (13/09/2021 12:14)

Δεν είναι ικανή η όχι και τόσο αγια τριάδα Βασιλόπουλου+Γρετζελια+Τομπούλογλου να ρίξει τον Βούρο. Ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί είναι αποκρουστική προοπτική για τη πόλη. Για διαφορετικούς λόγους. Η πρόσκαιρη λυκοσυμμαχια τους είναι εύθραυστη. Ο δε Γρετζελιάς ειδικα δεν δικαιούται δια να ομιλει (όπως θα 'λεγε κι ο Κουτσογιωργας) γιατί ανήκει σε αυτούς που έφεραν το Βουρο στο δημαρχείο και τα έσπασε μαζί του μόνο γιατί δεν έγιναν πράξη τα ραβασάκια που συμφώνησαν. Και είναι τουλάχιστον ανεύθυνο να ταυτίζονται μαζί του οι άλλοι δύο και να εμφανίζονται ως τριαδα.
Τον Βουρο θα τον διαδεχτεί μια κατάσταση που θα προέλθει από τα σπλάχνα της Πολιτών Πολιτεία και θα πλαισιωθεί διευρυμένα κι από ανθρώπους που για διαφορετικούς λόγους είναι εγκλωβισμενοι σε άλλες παρατάξεις αλλά και πραγματικούς ανενταχτους κι ανεξάρτητους.

Ανωνυμος (13/09/2021 15:59)

@12.15
Τα τσιράκια της Παπακώστα και του κυκλώματος που την προωθεί έχουν ξεκινήσει δουλειά!
Η εμπειρία όμως λέει ότι εάν ξεκινήσει η σπεκουλα 2 χρόνια πριν τις εκλογές στο τέλος ο υποψήφιος καίγεται!! Θα πρέπει η ίδια η Παπακώστα να κάνει εντυπωσιακές κινήσεις για να επιβάλλει των εαυτόν της ως σοβαρό παράγοντα!
Και βέβαια το να κάθεται ανάμεσα στους εκπροσώπους του σωματείου κατά την διάρκεια του Δημ. Συμβουλίου είναι λαϊκισμός που μόνον κακό της κάνει!
Αν δεν θέλει να μιλάνε άλλοι για αυτήν ,ας μιλήσει η ίδια και να μην αφήνει υπονοούμενα με ΜΗΔΕΝΙΚΟ κόστος!
Άντε γεια!

Ανώνυμος (13/09/2021 21:57)

Εσύ Ανωνυμος (13/09/2021 15:59) ποιανού τσιράκι είσαι;

rainman (14/09/2021 08:51)

@Ανωνυμος εμβόλιο έκανες; γιατί μ' αυτά που γράφεις για συνωμοσιολόγος μου φαίνεσαι. Όποιος μιλάει για κυκλώματα γενικά κι αόριστα χωρίς ονόματα και διευθύνσεις είναι μεγάλο ψεκι.

Για να μην ξεχνιόμαστε... (14/09/2021 15:07)

Σαν σήμερα ο Γιάννης Βούρος το 2013.. "έριχνε ζαριές" ψηφίζοντας το 1ο καταστροφικό ΜΝΗΜΟΝΙΟ ρίχνοντας την χώρα σε ένα φαύλο κύκλο.

14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013
ΟΎΤΕ ΞΕΧΝΆΜΕ ΟΎΤΕ ΣΥΓΧΩΡΑΜΕ.

#τι-ψηφισατε-ρε-λαλακες

ανωνυμος (14/09/2021 17:15)

@13/09/2021 15:59 τι βλέπω! φόβος και τρόμος μην προκύψουν νέα και ικανά πρόσωπα που θα βάλουν στο περιθώριο το τοπικό κατεστημενο. δικαιολογημενος και ο φόβος και ο τρόμος.

Ανωνυμος (14/09/2021 23:01)

@21.57 Δεν είμαι τσιράκι του τίγρη!
@8.51 Το κύκλωμα του τίγρη που έφερε και Βούρο και Παπακώστα! Βλέποντας ο τίγρης πόσο άχρηστος είναι ο τουρίστας ετοιμάζει την διαδοχή κατάσταση! Όνομα πήρες. Διεύθυνση αγνοω! Ότι θες να με ρωτάς!
@17.56 Αδελφέ πραγματικά φόβος και τρόμος! Το τελευταίο νέο πρόσωπο είναι ο Βούρος!
Κάτοικος Βριλησσίων! Το πιο προηγούμενο νέο και αυτό Βασιλόπουλος! Του έφυγαν οι μισοί!
Το πιο πριν ,Γσιτανα αγνώστου διαμονής! Και αυτό που πατροναρεις υπάλληλος του τίγρη που μας έφερε τον Βούρο που βοήθησε στην εκλογή Βασιλόπουλου! Κάτοικος Ηλιούπολης που το μόνο που γνωρίζει είναι η Δεκελείας!
Φόβος και τρόμος σου λέω!

Ανώνυμος (15/09/2021 10:10)

Φιλαράκο Ανωνυμος (14/09/2021 23:01) άμα δεν σου αρέσουν οι απόψεις των άλλων βρες άλλο τρόπο να αντιπαρατεθείς γιατί γίνεσαι κουραστικός και αστείο με χαρακτηρισμούς όπως 'τσιράκια' 'κυκλώματα' και 'πατροναρίσματα'. Εχεις να προτείνεις κάτι; Ποιον θα ήθελες για δήμαρχο εσυ;

Αφήστε το ούτι και πιάστε το μπαρμπούτι (15/09/2021 10:39)

@ (14/09/2021 15:07)
"Ζαριές" έπαιζε και τότε "ζαριές" παίζει και τώρα με το δήμο. Τηρουμένων των αναλογιών, μια "ζαριά" είναι κι η υπογραφή για "ανάληψη πολυετούς υποχρέωσης" για να παραχωρηθεί για 9 χρόνια ο ηλεκτροφωτισμός της πόλης μας σε ιδιώτη που θα τσεπώσει από το δημοτικό ταμείο 3,75 εκατ. ευρώ.
Κι επειδή κάποιοι θα βιαστούν να πουν ότι γράφω από αριστερή οπτική, δεν θα αναφέρω το παράδειγμα του Βασιλόπουλου που σκόπευε να κάνει το έργο με το 1/3 των χρημάτων με δάνειο από το Παρακαταθηκών και Δανείων, αλλά τον δεξιό Κωνσταντέλο του δήμου Βάρης-Βουλιαγμένης-Βούλας.
Σε μεγαλύτερο δήμο, με περισσότερα φώτα, έκανε το έργο με το 1/3 των χρημάτων που θέλει να το κάνει ο Βούρος και ήδη είναι μετρήσιμη η μείωση στις δαπάνες από την μείωση κατανάλωσης ενέργειας.

Ανώνυμος (15/09/2021 11:03)

@23:01 η εντοπιότητα παίζει σίγουρα κάποιο ρόλο στις δημοτικές εκλογές. Αλλά δεν είναι το μόνο και αποκλειστικό κριτήριο όταν θα πάει ο κόσμος στη κάλπη σε δύο χρόνια. Ειδικά εμείς εδώ δεν πρέπει να μιλάμε αφού καταφέραμε να κάνουμε δήμαρχους Γαϊτανά και Βούρο. Επίσης σου διαφεύγει ότι με τα χρόνια και ειδικά μετά τους σεισμούς, ο πληθυσμός της πόλης έχει διαφοροποιηθεί. Κάποτε διασχίζοντας τη Δεκελείας έλεγες τριάντα καλημέρες για πλάκα κι έπεφτες συνεχώς πάνω σε γνωστούς και φίλους. Τώρα οι περισσότερες φάτσες είναι άγνωστες.

ΔΕΞΙΟΣ ΣΚΈΤΟ (ΟΎΤΕ ΚΈΝΤΡΟ ΟΎΤΕ ΆΚΡΟ) (15/09/2021 13:10)

Το υβριστικό για τον πρωθυπουργό σύνθημα που γράφτηκε δίπλα στην κεντρική πόρτα του 1ου Λυκείου Νέας Φιλαδελφειας και το οποίο είδαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοι, έχει γίνει viral σε όλο το ελληνικό Internet. Και καλά ο Βούρος, ο Κανταρελης κι ο Κουτσακης! Πασόκοι είναι οι άνθρωποι και δεν τους νοιάζει. Τους νεοδημοκράτες και μέλη της τοπικής που είναι στη διοίκηση είτε ως αιρετοι είτε ως έμμισθοι σύμβουλοι δεν τους νοιάζει; δεν θα έπρεπε να το έχουν βάψει; Όλοι τσατσοι του ΠΑΣΟΚ έχουν γίνει;

Ανωνυμος (15/09/2021 13:37)

@15/09/2021 11:03 και οι δύο περιπτωσάρες Γαϊτανα-Βούρος που έγιναν δήμαρχοι χωρίς να είναι από εδώ, φέρουν στην ούγια ένα ονοματεπώνυμο: Παντελής Γρετζελιάς. Αυτός είναι ο μεγάλος υπεύθυνος για την εκλογή τους. Μην ξεχνιόμαστε. Οι εκ των υστέρων διαφοροποιησεις του και στις δύο περιπτωσάρες ξέρουμε όλοι γιατί έγιναν και οι λόγοι δεν ήταν πολιτικοί.

Ανώνυμος (15/09/2021 13:58)

Μην συγκρίνετε την Έφη Γαϊτανα με τον Γιάννη Βουρο. Είναι εντελώς λάθος. Η Έφη τόσο ήξερε τόσο έκανε όταν δεν ήταν φέσι. Δεν ήταν πολιτικός η γυναίκα. Και το συμμάζεμα που έκανε στη μαύρη τρύπα ήταν αξιοθαύμαστο για τις δυνατότητες και ικανότητες της έχοντας μάλιστα χάσει και την πλειοψηφία με τα παιχνιδάκια του Παντελή και της Βάσως. Απείρως καλύτερη του Βούρου. Δεν υπάρχει σύγκριση.

Πίσσα και πούπουλα (15/09/2021 14:57)

Ο Βουρος έχει ήδη λήξει. Μαζί του έχουν λήξει όμως και όσοι είχαν την ευκαιρία να διαφοροποιηθούν και δεν το έκαναν εγκαίρως και σαφώς. Είναι γελασμένοι ότι θα γλιτώσουν πολιτικά και θα βρουν στέγη σε άλλες παρατάξεις ένα εξάμηνο πριν τις δημοτικές, όπως έκαναν παλαιότερα. Αυτοι κυρίως θα εισπράξουν όλο το φούμο και τη χλεύη για πολλά χρόνια.

"Ξημερώματα δίνεις δικαιωματα" (15/09/2021 15:15)

Όταν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ μπορεί να γίνει ένα έργο με τα μισά τουλάχιστον χρήματα, κι εσύ επιμενεις να το κανεις με πολλαπλάσιο ποσό, χωρίς καμία διαβούλευση με τους εργαζόμενους και το σύνολο της αντιπολίτευσης που αντιτίθεται, τότε ο καθένας έχει το δικαίωμα να σκεφτεί διάφορα περί των προθέσεών σου. "Δίνεις δικαιωματα" που λέει και το άσμα.

Εκ των έσω (15/09/2021 15:33)

Κυριε Σεϊτανίδη θέλω να σας ρωτήσω το εξης, δίνοντας σας παράλληλα και μια πληροφορία για έρευνα:
Όταν όλοι οι δήμοι σε όλη τη χώρα, που έκαναν το λάθος να φτιάξουν και να συντηρούν ραδιοφωνικούς σταθμούς με τεράστια κοστη τους έχουν κλείσει ή σκέφτονται να τους κλεισουν γιατί είναι μαύρες τρύπες, εμείς εδώ είναι λογικό να σχεδιάζουμε δημοτικό ραδιόφωνο με αγορά συχνότητας; Ψάξτε το λιγάκι.

Ανωνυμος (16/09/2021 01:31)

@11.03 Η εντοπιότητα παίζει βασικό ρόλο στις εκλογές! Στην Γσιτανα την νίκη της την έδωσε η θάνατος και η Τατιάνα! Στον Βούρο η αναγνωρισιμότητα στον Βασιλόπουλο ο ΣΥΡΙΖΑ και ο τίγρης! Νέοι που όμως έως τώρα είναι σίγουρο ότι είναι αλλού!
Το ότι έχει αλλάξει ο κοινωνικός ιστός είναι σίγουρο όμως μετά τους σεισμούς έχουν περάσει 22 χρόνια!
@10.10 Φιλαράκο αν κουράστηκες μην ξαναδιαβάσεις! Ξάπλωσε και η φύση θα κάνει το καθήκον της!

MixGrill (16/09/2021 11:54)

@Ανώνυμος (15/09/2021 11:03) Γαϊτανά και Βούρος έχουν λίγο πολύ τον ίδιο στενό πυρήνα στελεχών. Με μικροδιαφορές. Ιδεολογικοπολιτικά είναι εξ ίσου «ό,τι να 'ναι». Πολύ βαθύ φιλαδελφειώτικο πασοκ, λιγότερη χαλκηδονική νδ, αρκετή ακροδεξιά και διάφοροι μεμονωμένοι απολιτίκ συν βεβαίως οι αξιοθρήνητοι κολαούζοι που με άλλες παρατάξεις εκλέχτηκαν και τώρα κάνουν τις παρκετέζες του Βούρου.
Της μιας «της έκατσε» η έμπνευση Γρετζελιά για αναζήτηση ψήφου στο όριο του συναισθηματικού εκβιασμού, του άλλου «του έκατσε» η αεκοφροσύνη κόντρα σε ένα δήμαρχο που άφησε επί πέντε χρόνια κάτι απίθανους ψευτοκομμουνισταράδες που οι μαζώξεις τους γίνονται ακόμα και σε σκληρή καραντίνα σε ασανσέρ (αφού συνήθως οι "ολομέλειες" δεν ξεπερνάνε τα 3 με 5 άτομα) να αναγορεύσουν το γήπεδο σε «χειμερινά ανάκτορα» (μόνο το Ποτέμκιν στη λίμνη δεν έφεραν).
Κάπως έτσι προέκυψαν οι δύο μακράν πιο «μυρωδιάδες» δήμαρχοι της τοπικής ιστορίας μας.

Ανωνυμος (18/09/2021 15:19)

@15.33
Δεν πρέπει να βολευτει και ο Κώστας ο τραγουδιστής;
@11.54
..παρκετεζες του Βούρου ο Λέκκας και η άγνωστη κοπέλλα του συνδυασμού του Χάρη;
..αξιοθρηνητοι κολαουζοι ο Χρησταρας και Τασαρος ο "αριστερός"!
Μακράν οι καλύτεροι χαρακτηρισμοοι που απεικονίζουν την πραγματικότητα!
.....παρκετεζες ....χαχαχαχα!

Σε όλα τα καλά βιβλιοπωλεία (25/09/2021 12:44)

Εκδόσεις: D★
Τίτλος βιβλίου: Municipality for DUMMIES

Προς αναζήτηση προθύμων... (18/10/2021 21:32)

Μοναδική του ελπίδα η 7η Νοεμβρίου που θα γίνουν δημαιρεσίες και θα προσπαθήσει να υπάρξει μια αβανταδόρικη σύνθεση στην οικονομική επιτροπή. Προς το παρόν "έχει φάει πόρτα" από Παπακώστα, Καραβία, Γεωργαμλή και Γραμμένο.

Οπότε αναζητούνται εναγωνίως τέσσερις πρόθυμοι να βάλουν την υπογραφή τους για να νομιμοποιήσουν το ότι ένα έργο που μπορεί να γίνει αποδεδειγμένα με το 1/3 των χρημάτων εκείνος και οι παρατρεχάμενοι που "διοικούν" τον Δήμο θέλουν να το κάνουν με πολλαπλάσιο κόστος.

Ας προσέξουν όσοι νομιμοποιήσουν με την υπογραφή τους αυτή την ιστορία μπας και σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται από την πολιτική τους (και όχι μόνο) υπόληψη.

Marcus (20/10/2021 19:23)

Ήθελα να ήξερα, δικαιοσύνη υπάρχει τελικά σε αυτή τη χώρα, ή πρέπει να γνωρίζουμε ότι ζούμε σε μία κατάσταση τύπου Μεξικό/Κολομβία;;

Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ εισαγγελέας με αίσθημα δικαίου, να διατάξει άμεσα έρευνα για αυτή την λυσσαλέα και εντελώς παράλογη επιμονή της διοίκησης σε ό,τι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο έργο;

Επίσης, όσοι δε συμφωνούν με αυτό το διαφαινόμενο σκάνδαλο, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ επιτέλους από την συγκεκριμένη παράταξη; Τι διάολο περιμένουν;

Κύριε Σεϊτανίδη, ποια η γνώμη σας;

@21:32 (21/10/2021 13:09)

Δεν σωζονται με τιποτα. Ειναι τελειωμενοι και απαξιωμενοι στη συνειδηση των Φιλαδελφειωτων. Ακομα κι οι Χαλκηδονιωτες που τους ψηφισαν σε μεγαλυτερα ποσοστα ειναι εξαλλοι με την εγκαταλειψη περιοχων οπως το Κατω και Μεσαιο Κουκλακη αλλα και της Κεντρικης Χαλκηδονας. Το πιο προσφατο καραγκιοζιλικι τους η φυτευση με γκαζον της μισης πλατειας Μελιγκωνη μονο εκει που εγιναν τα εγκαινεια της προτομης για τις αναγκες των φωτογραφιων και της καμερας ενω η υπολοιπη μιση πλατεια εμεινε αφυτευτη.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/10/2021 01:56)

@19.23

Την έχω γράψει, αγαπητέ....

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη

Κώστας Παντελόγλου

Γούλας- Παπαλουκά ρωτούν τη διοίκηση για το Άλσος...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η τοπική του ΠΑΣΟΚ- Ποιος ανέλαβε συντονιστής

Πόλη της Καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια Βούρου

Δύναμη Πολιτών: Τα ΕΠΑΛ καταρρέουν και ο Βούρος τα… μοιράζει για γήπεδα

Γιουσουφάκια και ευνούχοι...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο

Η Δύση της... Ανατολής και η ανάδυση της Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας- Μια φιλόδοξη προσπάθεια

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος

Η πόλη χρειάζεται συνεννόηση, όχι φτηνιάρικο οπαδηλίκι

Να πάμε...

Στις 20 Ιουνίου η κρίσιμη Ολομέλεια της Δύναμης Πολιτών

Όταν δεν ξέρεις την πόλη σου και δεν έχεις τίποτα να πεις γι αυτήν, τότε θυμάσαι τα παλιά...

Απίστευτες ύβρεις Βούρου στους εργαζομένους- Αυτή είναι η γλώσσα των... ανθρώπων του πολιτισμού;

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: ανώνυμος
Υποτίθεται ότι στηρίζεται από ΣΥΡΙΖΑ η ΔΠ αλλά το δσ της τοπική οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να πολυσυμμετέχει. Άμα έκοβε καμιά πίτα ο ...

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: Ντίνος
@ An On ym OS (22/07/2022 13:22) Είναι αρκετά περίεργο (έως λογικό) μετά από μια παύση κάποιων ετών η ΔΠ να επανέρχεται με καινούριο επικεφα...

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: An On ym OS
@Ντίνος (20/07/2022 21:23) από τη μία καταδικάζεις (και σωστά) σε άλλες αναρτήσεις, το διχασμό και τη δημιουργία τοξικού κλίματος, που επιχε...

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: @Φιλαδελφειώτης (21/07/2022 18:55)
Χαχαχαχα γελάει το σύμπαν. Έχετε το θράσος να μιλάτε μετά την πιο αποτυχημένη θητεία του αιώνα. Τρέμουμε την επιστροφή των αχρήστων. Χαχαχαχ...

Γιουσουφάκια και ευνούχοι...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@09.02 Ό,τι είχα να πω επί του θέματος, το είπα. Έτερον, ουδέν...

Γιουσουφάκια και ευνούχοι...
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Το ΄΄ΣΙΩΠΗ΄' κύριε σημαίνει > και για τα οποία κάποιοι αναγνώστες σας θα αντιδράσουν .Άρα το πρόβλημα σας το προκαλέσατε εσείς ο ίδιος .Και...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@Αδημοσίευτον Πες μου τώρα εσύ αν υπάρχει μισός λόγος να ανεβάσω ένα σχόλιο που γράφει το όνομα ενός συμπολίτη μας, ο οποίος ασχολείται με ...

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: Φιλαδελφειώτης
Τρολάκια στεναχωριέστε που δεν ξεμπερδεψατε με τη Δύναμη πολιτών. Δεν πειράζει, ξυδάκι ...

Κώστας Παντελόγλου
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Σε σειρά: 1. Μικρασιάτης, Ίωνας με ό,τι κουβαλάει η λέξη, πολυμαθής, αγωνιστής, εγωιστής, περήφανος για την καταγωγή του, προοδευτικός. 2. Δ...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Μπεν
@ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (20/07/2022 19:52) Μάλλον δεν έχει ούτε 1 ένσημο το παλικάρι σαν τον Άρη Άρα δεν υπάρχει λόγος εμφάνισης «λευκού» βιογραφικού...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η τοπική του ΠΑΣΟΚ- Ποιος ανέλαβε συντονιστής
Xρήστης: Τριτος δρομος
Ολόκληρη αίθουσα για να "συνεδριάσουν" 5 άτομα; Ας το κανανε σε κάποιο καφε όπως στη φωτο...άλλωστε τόσοι μείνανε!...

Πόλη της Καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια Βούρου
Xρήστης: Ντίνος
@ Μπεν (21/07/2022 13:23) Έχεις μπερδέψει τη βούρτσα με το πληκτρολόγιο, μην πω τπτ άλλο κ κοπεί από το διαχειριστή! Υπάρχει μαγαζί στη Νέα...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η τοπική του ΠΑΣΟΚ- Ποιος ανέλαβε συντονιστής
Xρήστης: ΠΑΣΟΚ ή ΤΕΦΡΑ
https://www.youtube.com/watch?v=3YK4biAUUFA...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Χρ. Ψωμ.
@ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (20/07/2022 19:52) Πέστα ντε! Τα ίδια ρωτάω κι εγώ εδώ.............. http://e-alitheia.gr/pub/36715/dynamh-politwn-epal-ghp...

Πόλη της Καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια Βούρου
Xρήστης: Μπεν
@Ντίνος (19/07/2022 22:00) Γιατί όχι; Γνωρίζεστε καλά οι επαγγελματίες ολελέδες όλων των ομάδων μεταξύ σας. Για την ακρίβεια είστε κατά κά...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©