Σάββατο 02.12.2023,  

Ξεσηκώνεται η πόλη για το πραξικόπημα Βούρου- Καταγγέλλονται εκβιασμοί

Δημοσιεύτηκε στις 26/08/2021 στην κατηγορία Η πόλη  |  6 σχόλια

Ανάσταση είναι η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα από την απίστευτη και ανεξήγητη (εκτός αν... εξηγείται...) μεθόδευση της εξευτελισμένης στα μάτια του πολίτη διοίκησης Βούρου να προχωρήσει στην απόφαση που μόνη αυτή έχει πάρει, με ΕΝΤΕΛΩΣ αδιαφανή κριτήρια και φωτογραφικές διατάξεις που οδηγούν σε μονόδρομο για την ανάθεση του ηλεκτροφωτισμού στην πόλη έναντι του ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΟΥΣ ποσού των 3.700.000 ευρώ όταν οι μεν εργαζόμενοι έχουν καταθέση δημόσια πρόταση για αλαγή του ηλεκτροφωτισμού παό τους ιδίους με τελικό κόστος για το δήμο 1.090.000 ευρώ, υπάρχει δε στα συρτάρια του δήμου μελέτη με τελικό κόστος 1.700.000 ευρώ.

 

Η απόφαση Βούρου είναι αντίθετη στην βούληση του δημοτικού συμβουλίου, που είναι το ανώτερο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ όργανο της τοπικής κοινωνίας, γι αυτό συνιστά ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, αλλά και αντίθετη στο περί δικαίου αίσθημα της τοπικής κοινωνίας, η οποία είναι ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ να απαλλαγεί από τη χειρότερη διοίκηση όλων των εποχών, με επικεφαλής έναν τουρίστα, που είχε εξαφανιστεί επί 4 δεκαετίες από τη Νέα Φιλαδέλφεια κι ήλθε νύχτα (όπως νύχτα θα φύγει στις επόμενες εκλογές) στηριγμένος στις γνωστές "πλάτες" και άγνωστος μεταξύ αγνώστων στην πόλη μας. 

 

Έτσι, ο ξένος στην πόλη μας Βούρος και όσοι χάρη σε αυτόν απολαμβάνουν την ψευδαίσθηση ψίχουλων τοπικής "εξουσίας" αλλά και όσοι κάθονται στις καφετέριες και βλέπουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς κάθε μήνα να αυξάνονται ως σύμβουλοι, παρασύμβουλοι και γενικώς Γκρούεζες (άλλωστε ΜΟΝΟ το ατομικό όφελος μπορεί να κάνει κάποιον να στηρίξει έναν καθολικά αποτυχημένο δήμαρχο, που το μόνο πο σκέπτεται είναι τα κάθε είδους προσωπικά του οφέλη και όχι βέβαια το καλό της πόλης για το οποίο έχει αδιαφορήσει παντελώς επί 40 και πλέον χρόνια) προχώρησαν στο πραξικόπημα για λόγους που ο καθένας εύκολα μπορεί να φανταστεί. 

 

Δύναμη Πολιτών: Μεθοδεύσεις κι εκβιασμοί Βούρου

 

Για το θέμα πο έχει συγκλονίσει την πόλη, λάβαμε από τη Δύναμη Πολιτών την παρακάτω ανακοίνωση:

 

Θα επαναλάβουμε από την αρχή τα γεγονότα, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το γεγονός ότι η δημοτική αρχή με αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις και ανεξήγητη επιμονή επιχειρεί να φορτώσει στις πλάτες των δημοτών 3.75 εκ ευρώ για τα επόμενα 9 χρόνια:

 

-   Η δημοτική αρχή της Δύναμης Πολιτών κατάρτισε το 2018 μελέτη αναβάθμισης όλου του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της πόλης με LED, με βάση την οποία ο Δήμος θα εξοικονομούσε 350.000 ευρώ το χρόνο. Η αρχική τιμή του διαγωνισμού (χωρίς δηλαδή τις εκπτώσεις) ανερχόταν στο 1.6 εκ ευρώ (μαζί με το φΠΑ).

 

-   Η δημοτική αρχή Βούρου με - καταγεγραμμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο - ψέματα έβαλε στο συρτάρι την προηγούμενη μελέτη και κατάρτισε νέα, που απογειώνει το κόστος αλλαγής του ηλεκτροφωτισμού στην πόλη στα 3.75 εκ ευρώ!!!

 

-   Το τμήμα ηλεκτροφωτισμού του Δήμου τον περασμένο Μάρτιο κατέγραψε όλο το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού της πόλης και κατάρτισε μελέτη, σύμφωνα με την οποία η αναβάθμιση του δικτύου σε LED θα κόστιζε (με τιμές αγοράς) 1.1 εκ ευρώ. Επιπλέον, δεσμεύτηκε ότι μπορεί να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των νέων λαμπτήρων από το προσωπικό του Δήμου, χωρίς δηλαδή να απαιτείται η συνδρομή ιδιωτών.

 

-   Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης τον Απρίλιο αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία να υλοποιήσει ο Δήμος τη μελέτη του τμήματος ηλεκτροφωτισμού, προκειμένου ο δημότης να πληρώσει τουλάχιστον 2 εκ ευρώ λιγότερα απ’ όσα θέλει να δαπανήσει ο κ. Βούρος.

 

-   Η δημοτική αρχή Βούρου, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προχώρησε στην έγκριση του διαγωνισμού, ύψους 3.75 εκ ευρώ, στην Οικονομική Επιτροπή, όπου με τον αντιδημοκρατικό νόμο Θεοδωρικάκου αναιρέθηκε η απλή αναλογική και δόθηκε στους δημάρχους η απόλυτη πλειοψηφία.

 

-   Το σωματείο εργαζομένων της πόλης, που από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε για το σκάνδαλο ιδιωτικοποίησης του ηλεκτροφωτισμού με τίμημα 3.75 εκ ευρώ, προκήρυξε την Τρίτη 24/8 απεργία και αποχή από τα καθήκοντα των υπαλλήλων του ηλεκτροφωτισμού, που εμπλέκονται στην έκκριση της διαγωνιστικής διαδικασίας, έχοντας παράλληλα και τη στήριξη της ομοσπονδίας των δημοτικών υπαλλήλων (ΠΟΕ-ΟΤΑ).

 

-   Ως απάντηση στην κήρυξη απεργίας-αποχής του σωματείου εργαζομένων και της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η δημοτική αρχή Βούρου απειλεί υπαλλήλους που εμπλέκονται στη διαγωνιστική διαδικασία με πειθαρχικές κυρώσεις αν δεν υπογράψουν άμεσα.

 

-   Μία διαγωνιστική διαδικασία, για την οποία εμείς αρνούμαστε κατηγορηματικά να πιστέψουμε τις κακές γλώσσες που λένε δημόσια εδώ και μήνες ότι φωτογραφίζει συγκεκριμένο ανάδοχο, που κατοικοεδρεύει σε λιμάνι της Βορειοανατολικής Ελλάδας και το όνομά του μοιάζει με ουράνιο σώμα. Μένει φυσικά να δούμε όταν ανοίξουν οι φάκελοι αν θα επιβεβαιωθεί η δική μας καλή πίστη και τα λεγόμενα αυτών των γλωσσών ήταν προϊόν συκοφαντίας ή εάν γνώριζαν κάτι που αγνοούσαμε οι υπόλοιποι

 

Ως Δύναμη Πολιτών δηλώνουμε την αμέριστη στήριξή μας στους εργαζόμενους του τμήματος ηλεκτροφωτισμού και στο σωματείο εργαζομένων, που επιχειρούν να στηρίξουν το δημόσιο συμφέρον. Καλούμε τη διοίκηση Βούρου, έστω και την ύστατη στιγμή, να ακυρώσει τη σκανδαλώδη προσπάθεια χρέωσης των δημοτών για τα επόμενα 9 χρόνια με υπερκοστολόγηση της αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού κατά 2 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνουμε και προειδοποιούμε ότι στο βαθμό που επιμένουν να προχωρήσουν το σκάνδαλο, κόντρα όχι μόνο στην πλειοψηφία του Δήμου, αλλά και στην πλειοψηφία της πόλης, που συζητά φωναχτά για τον πραγματικό λόγο που γίνονται όλα αυτά, το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Και εκεί θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί επέλεξαν να φορτώσουν στις πλάτες των δημοτών ένα επιπλέον κόστος 2 εκατομμυρίων για την ίδια υπηρεσία.

 

ΥΓ. Την Παρασκευή 20 Αυγούστου γνωρίζουμε μετά βεβαιότητος ότι δεν συνεδρίασε καμία επιτροπή διαγωνισμού του Δήμου, ούτε δια ζώσης, ούτε διαδικτυακά, παρά μόνο στο μυαλό των εμπνευστών αυτού του σκανδάλου. Η προσπάθεια να εξασφαλιστεί ετεροχρονισμένα η υπογραφή των μελών της επιτροπής, τα οποία δεν έχουν καν δει το φάκελο του διαγωνισμού (!!!), όχι μόνο είναι παράνομη, αλλά δείχνει και την ηθική απαξία των εμπνευστών της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Βούρου κατάβασις (VIDEO)- Η «ενημέρωση» στους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Τρώνε τις σάρκες τους στο Βουρέικο- «Μπάχαλο» το δημοτικό συμβούλιο- Αποχώρησε ο Γεωργαμλής

 

Όλη η πόλη μαζί κι ο Βούρος χώρια...

 

Η ντροπή της πόλης

 

200: Όλη η Ελλάδα γιόρταζε κι ο Βούρος έκανε ομιλία... στα δέντρα!

 

Οι πραγματικοί εχθροί της ΑΕΚ

 

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα τρία ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

 

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

 

Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα- «Κοιμάται» η διοίκηση Βούρου

 

«Έλα κρυφά, έλα λαθραία» είπε η διοίκηση Βούρου στην υπουργό Παιδείας

 

Ο ξένος με το ηθικό μειονέκτημα στην πόλη

 

Εικόνες μιας σκοτεινής πόλης σε παρακμή

 

Δημοτικά τέλη: Η ενωμένη αντιπολίτευση επέβαλε μεγαλύτερες μειώσεις στην ανίκανη διοίκηση Βούρου

 

Όλο το παρασκήνιο για το Άλσος, το Βούρο και την πόλη μας

 

Αντιπολίτευση: κάτω τα χέρια από το Άλσος κύριε Βούρο

 

Αχαχαχαχα είναι αλήθεια, Τασουλίνο;

 

Κωμωδία...

 

Παράτησε κι εσύ τον συνδυασμό σου. Μπορείς. Σε περιμένει θέση στη διοίκηση της τσόντας

 

Αδίστακτη ομολογία αντιδημάρχου: Επί Βούρου, ο δήμος κινδυνεύει με επιτήρηση

 

Εκλογές στον ΣΕΓΑΣ και Νόμπελ Ειρήνης...

 

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που εξαφανίστηκε για να μην δώσει απαντήσεις

 

Πορτοσάλτε για Βούρο: Άχρηστος δήμος - Φταίει ο δήμαρχος- Να ψηφίζετε σοβαρούς - Τον κουδούναγε 

 

Γράψτε την άποψή σας

Φιλαδελφειώτης (27/08/2021 21:46)

Γράφει η ανακοίνωση της παράταξης Βασιλόπουλου:
"Μία διαγωνιστική διαδικασία, για την οποία εμείς αρνούμαστε κατηγορηματικά να πιστέψουμε τις κακές γλώσσες που λένε δημόσια εδώ και μήνες ότι φωτογραφίζει συγκεκριμένο ανάδοχο, που κατοικοεδρεύει σε λιμάνι της Βορειοανατολικής Ελλάδας και το όνομά του μοιάζει με ουράνιο σώμα. "
Τί θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Είναι πολύ χοντρό αυτό που γράφεται εδώ, σε τέτοιο βαθμό που αν δεν ισχύει να σηκώνει μηνύσεις στο Βασιλόπουλο (είναι βέβαια πολύ πονηρά γραμμένο για να προφυλαχθεί). Αν από την άλλη είναι αλήθεια και ο ανάδοχος που φωτογραφίζεται πάρει το έργο, θέλω να δω που θα κρυφτεί ο Βούρος...

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (29/08/2021 07:20)

Να κρυφτεί ο Βούρος ?? Γιατί να κρυφτεί ο Βούρος ?? Οι άλλοι πρέπει να κρυφτούν .Ξέρετε για ποιούς μιλάω Για τους στηρίξαντες και οι υποστηρίξαντες .Τους θυμάστε ?? Σε κάποια πλατεία στην πόλη μας ,εποχή εκλογών το 2019 !! Θυμάστε τα ''καλά λόγια '' από κάποιο/ους υποψήφιους ''πολιτικούς ταγούς'' και τις ευχαριστήριες δηλώσεις για την υποστήριξη που έλαβε απο αυτούς ο κοςςςςςς Βούρος .Ξυπνάτε αδέλφιααααα . Αυτοί που θα μείνουν στην πόλη μας πρέπει ''ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ'' . ΄Πλησιάζει η ημέρα .

Πίσσα & Πούπουλα (29/08/2021 13:59)

Έχει δίκιο ο ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ!

Aπολογούμενος δεν θα είναι ο Βούρος. Έκανε απλά την δουλειά που του ανέθεσαν, σε μια πόλη με την οποία δεν έχει κανένα δεσμό και στην οποία θα έρχεται στο μέλλον μόνο ως οπαδός της ΑΕΚ αν τελειώσει ποτέ το γιοφύρι της Άρτας που λέγεται υπογειοποίηση. Ο Βούρος ήταν ο πιο ξεκάθαρος απ' όλους.

Απολογούμενοι είναι και θα είναι πάντα όλοι όσοι στήριξαν αυτό το τσίρκο. Κυρίως οι εκτός παράταξής Βούρου, που έτρεξαν να γλυψουν τα κόκαλα που τους πέταξε, αλλά κι εκείνος που διαφώνησε (εκ των υστέρων) επειδή δεν διόρισε όλο του το σόϊ στο Δήμο.

Αν'νυμος (29/08/2021 16:55)

Όλη μα όλη η ντροπή δεν ανήκει στο Βουρο. Ανήκει σε όλους εκεινους που ήταν ανάξιοι να βρουν έναν για επικεφαλής και δήμαρχο ανάμεσα τους και συρθηκαν πίσω από τον τουρίστα. Το ίδιο έκαναν και με τη Γαϊτανα. Οι ίδιοι πάνω κάτω ήταν και τότε. Σε αυτούς (και όχι στο Βουρο) αξίζει κάθε χλευασμός και διαπομπευση. Αν έχουμε στοιχειώδη αξιοπρέπεια, όλοι αυτοί (αλλά κι οι κολαουζοι των άλλων συνδυασμών που πήραν θεσουλες κι έγραψαν τους ψηφοφόρους τους) δεν πρέπει ούτε να κυκλοφορούν ανάμεσα μας στην επόμενη προεκλογική περίοδο. Μεταμφιεσμενοι θα πρέπει να εμφανιστούν στα εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν.

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (02/09/2021 20:02)

Όλα είναι σωστά αδέλφια που γράφουμε . Ένα θα σας πώ .Εάν δεν καταργηθεί ο σταυρός δεν πρόκειται να δούμε φώς .Γιατί ? Γιατ'ι τότε ο κάθε υποψήφιος θα επιλέγει τους ικανότερους των ικανών στο κάθε ψηφοδέλτιο .Και τότε θα εμφανιστούν τα ικανά στελέχη της αγοράς για να εκτεθούν δημόσια .Δεν θα τρέχουν δεξιά και αριστερά να δίνουν ''μπαξίσια'' για να τους ψηφίσουν .Και να σταματήσει αυτή η καραμέλλα των πολιτών :Καλό παιδί ο Μάκης και γείτονας .Να το ψηφίσουμε .Ναι αλλά ο Μάκης δεν ξέρει να βάζει την υπογραφή του .Μόνο έτσι θα βγούν οι Δήμοι απο το κόκκινο .Και στα τελευταία την ευθύνη της επιτυχίας η αποτυχίας θα την έχει ο επικεφαλής της παράταξης .Ενώ τώρα ο Μάκης που πήρε 400 ψήφους πρέπει να αξιοποιηθεί για να μη δυσαρεστηθούνε οι 450 .Και πάνε όλοι στον πάτο . Εάν δεν γίνει αυτό να περιμένετε ότι κάποια στιγμή οι Δήμοι θα δωθούν σε επιχειρηματίες .Και τότε , καλά κρασσά .Καλό μήνα .

Αστρολόγος (01/10/2021 12:25)

Ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με Πλούτωνα και μετά τρίγωνο με Δία. Κρυμμένες αλήθειες έρχονται στο φως και καίνε προβεβλημένα πρόσωπα.
Διάστημα πυρ. Αλήθειες που καίνε.
Φωτιές φωτός που αφυπνίζουν, ανατρέπουν, γκρεμίζουν. Διασημότητες καταρρέουν.
Πρόσωπα εξουσίας σε βύθισμα.
Μην τους λυπάστε.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: Με το ευρύ δημοκρατικό μέτωπο που μας στήριξε, θα αλλάξουμε την πόλη

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Βόμβες! Τομπούλογλου: Ζητώ ενημέρωση και αρνούνται- Γεωργαμλής: Συγγνώμη που έκανα δήμαρχο το Βούρο

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Τρικυμία εν κρανίω...

Ο Μεσιέ Σουσός

«Πού είσαι βρε τουρίστα, κρυμμένος στη σπηλιά; Έλα στο συμβούλιο» - «Φοβάμαι τον τσολιά»

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

Οι πολιτικοί νάνοι δεν ξέρουν να χάνουν- Επανακαταμέτρηση και Διαχειριστικός έλεγχος

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
το μουσείο των αλησμόνητων παρτίδων "Φιλιώ Χαϊδεμένου" δε θα το πιάνετε στο στόμα σας αμόρφωτοι, ή αμόρφωτε, γιατί ενας είσαι λογικα, ούτε τ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@ αποβρασμα Αν ζούσες εδώ θα ήξερες ότι τα απορριματοφορα προσπάθησαν να εμποδίσουν το γκρέμισμα του γηπέδου από την στιγμη που δεν είχε εκδ...

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Γήπεδο για τον λαό δεν θέλατε?...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Μόνος σου είσαι κακομοίρη και γράφεις συνέχεια τα ίδια με διαφορετικά ονόματα. Και αφου το κάνεις ονειρεύεσαι ότι και οι επικριτές σου κάνου...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Μουσείο
Θα βάλουν και τους 131 από την εποχή Αδαμοπουλου; Αυτούς που κατεβασαν τα απορριματοφόρα; Αυτούς που στεκοντουσαν εμπόδιο στα συνοδα εργα το...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Κακομοίρη το μουσείο της ΑΕΚ είναι πολύ πιο μπροστά από οποιοδήποτε άλλο. Αλλά εσύ δεν πρόκειται να το δεις ποτέ οπότε πρόσφυγα μαϊμού μην β...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
δε θα κάτσω να απαντάω ξεχωριστα σε κάθε καημενο που γράφει με 5 διαφορετικά ονόματα μπας και γίνουν πολλοί. πάντως ο προβοκάτορας ένας είνα...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @Ιθαγενης (29/11/2023 20:17)
Έτσι μπράβο να μας βρίζεις για να πέφτουν οι μάσκες. Οι καθυστερήσεις οφείλονται στην δημοτική αρχή του Βασιλόπουλου και δεν θα ξεχάσουμε ΠΟ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Στρατευμενος τακτικισμος τυπου Gebels
Ατυχες αρθρο..που παει να "παρασχει προστασια" αποτα εξαριστερων χτυπηματα στον ΝΕΟ εκλεγεντα.....(φυσικα ξεχαστηκε ο "τουριστας κλαρινογσμ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@22.20 ΚώσταςGeorge κλπ Οι επώνυμοι αιρετοί παράγοντες της πόλης προσπάθησαν όπως είχαν εντολή από τους κατοίκους να προστατέψουν με ΝΟΜΙΜΟΤ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: tasos reloaded
Μην τρομάζεις προβοκάτορα δεν είμαι ο Τάσος που έχει να γράψει καμιά τετραετία και τον βλέπεις στον ύπνο σου μαζί με τους υπόλοιπους. Λοιπόν...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @George (28/11/2023 22:28)
Ναι πράγματι όλα στο φως και προτείνω να υπάρχει ενημέρωση και για το πώς ανταμείφθηκε ο Βασιλόπουλος για τις υπηρεσίες του με μόνιμο διορισ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Χαχαχαχα
Προβοκάτορα ή πολίτη ή όπως αλλιώς θέλεις να λέγεσαι για να μας παραμυθιαζεις ότι εκφράζεις τον κόσμο της πόλης σε συμβουλεύω να στείλεις δι...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (28/11/2023 22:55)
Τι έγινε προβοκάτορα; Πονάει η αλήθεια; Συνέχισε την κλαψα μας διασκεδάζεις ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: τζιν λαο
ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©