Ξεσηκώνεται η πόλη για το πραξικόπημα Βούρου- Καταγγέλλονται εκβιασμοί

Δημοσιεύτηκε στις 26/08/2021 στην κατηγορία Η πόλη  |  6 σχόλια

Ανάσταση είναι η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα από την απίστευτη και ανεξήγητη (εκτός αν... εξηγείται...) μεθόδευση της εξευτελισμένης στα μάτια του πολίτη διοίκησης Βούρου να προχωρήσει στην απόφαση που μόνη αυτή έχει πάρει, με ΕΝΤΕΛΩΣ αδιαφανή κριτήρια και φωτογραφικές διατάξεις που οδηγούν σε μονόδρομο για την ανάθεση του ηλεκτροφωτισμού στην πόλη έναντι του ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΟΥΣ ποσού των 3.700.000 ευρώ όταν οι μεν εργαζόμενοι έχουν καταθέση δημόσια πρόταση για αλαγή του ηλεκτροφωτισμού παό τους ιδίους με τελικό κόστος για το δήμο 1.090.000 ευρώ, υπάρχει δε στα συρτάρια του δήμου μελέτη με τελικό κόστος 1.700.000 ευρώ.

 

Η απόφαση Βούρου είναι αντίθετη στην βούληση του δημοτικού συμβουλίου, που είναι το ανώτερο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ όργανο της τοπικής κοινωνίας, γι αυτό συνιστά ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, αλλά και αντίθετη στο περί δικαίου αίσθημα της τοπικής κοινωνίας, η οποία είναι ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ να απαλλαγεί από τη χειρότερη διοίκηση όλων των εποχών, με επικεφαλής έναν τουρίστα, που είχε εξαφανιστεί επί 4 δεκαετίες από τη Νέα Φιλαδέλφεια κι ήλθε νύχτα (όπως νύχτα θα φύγει στις επόμενες εκλογές) στηριγμένος στις γνωστές "πλάτες" και άγνωστος μεταξύ αγνώστων στην πόλη μας. 

 

Έτσι, ο ξένος στην πόλη μας Βούρος και όσοι χάρη σε αυτόν απολαμβάνουν την ψευδαίσθηση ψίχουλων τοπικής "εξουσίας" αλλά και όσοι κάθονται στις καφετέριες και βλέπουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς κάθε μήνα να αυξάνονται ως σύμβουλοι, παρασύμβουλοι και γενικώς Γκρούεζες (άλλωστε ΜΟΝΟ το ατομικό όφελος μπορεί να κάνει κάποιον να στηρίξει έναν καθολικά αποτυχημένο δήμαρχο, που το μόνο πο σκέπτεται είναι τα κάθε είδους προσωπικά του οφέλη και όχι βέβαια το καλό της πόλης για το οποίο έχει αδιαφορήσει παντελώς επί 40 και πλέον χρόνια) προχώρησαν στο πραξικόπημα για λόγους που ο καθένας εύκολα μπορεί να φανταστεί. 

 

Δύναμη Πολιτών: Μεθοδεύσεις κι εκβιασμοί Βούρου

 

Για το θέμα πο έχει συγκλονίσει την πόλη, λάβαμε από τη Δύναμη Πολιτών την παρακάτω ανακοίνωση:

 

Θα επαναλάβουμε από την αρχή τα γεγονότα, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το γεγονός ότι η δημοτική αρχή με αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις και ανεξήγητη επιμονή επιχειρεί να φορτώσει στις πλάτες των δημοτών 3.75 εκ ευρώ για τα επόμενα 9 χρόνια:

 

-   Η δημοτική αρχή της Δύναμης Πολιτών κατάρτισε το 2018 μελέτη αναβάθμισης όλου του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της πόλης με LED, με βάση την οποία ο Δήμος θα εξοικονομούσε 350.000 ευρώ το χρόνο. Η αρχική τιμή του διαγωνισμού (χωρίς δηλαδή τις εκπτώσεις) ανερχόταν στο 1.6 εκ ευρώ (μαζί με το φΠΑ).

 

-   Η δημοτική αρχή Βούρου με - καταγεγραμμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο - ψέματα έβαλε στο συρτάρι την προηγούμενη μελέτη και κατάρτισε νέα, που απογειώνει το κόστος αλλαγής του ηλεκτροφωτισμού στην πόλη στα 3.75 εκ ευρώ!!!

 

-   Το τμήμα ηλεκτροφωτισμού του Δήμου τον περασμένο Μάρτιο κατέγραψε όλο το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού της πόλης και κατάρτισε μελέτη, σύμφωνα με την οποία η αναβάθμιση του δικτύου σε LED θα κόστιζε (με τιμές αγοράς) 1.1 εκ ευρώ. Επιπλέον, δεσμεύτηκε ότι μπορεί να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των νέων λαμπτήρων από το προσωπικό του Δήμου, χωρίς δηλαδή να απαιτείται η συνδρομή ιδιωτών.

 

-   Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης τον Απρίλιο αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία να υλοποιήσει ο Δήμος τη μελέτη του τμήματος ηλεκτροφωτισμού, προκειμένου ο δημότης να πληρώσει τουλάχιστον 2 εκ ευρώ λιγότερα απ’ όσα θέλει να δαπανήσει ο κ. Βούρος.

 

-   Η δημοτική αρχή Βούρου, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προχώρησε στην έγκριση του διαγωνισμού, ύψους 3.75 εκ ευρώ, στην Οικονομική Επιτροπή, όπου με τον αντιδημοκρατικό νόμο Θεοδωρικάκου αναιρέθηκε η απλή αναλογική και δόθηκε στους δημάρχους η απόλυτη πλειοψηφία.

 

-   Το σωματείο εργαζομένων της πόλης, που από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε για το σκάνδαλο ιδιωτικοποίησης του ηλεκτροφωτισμού με τίμημα 3.75 εκ ευρώ, προκήρυξε την Τρίτη 24/8 απεργία και αποχή από τα καθήκοντα των υπαλλήλων του ηλεκτροφωτισμού, που εμπλέκονται στην έκκριση της διαγωνιστικής διαδικασίας, έχοντας παράλληλα και τη στήριξη της ομοσπονδίας των δημοτικών υπαλλήλων (ΠΟΕ-ΟΤΑ).

 

-   Ως απάντηση στην κήρυξη απεργίας-αποχής του σωματείου εργαζομένων και της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η δημοτική αρχή Βούρου απειλεί υπαλλήλους που εμπλέκονται στη διαγωνιστική διαδικασία με πειθαρχικές κυρώσεις αν δεν υπογράψουν άμεσα.

 

-   Μία διαγωνιστική διαδικασία, για την οποία εμείς αρνούμαστε κατηγορηματικά να πιστέψουμε τις κακές γλώσσες που λένε δημόσια εδώ και μήνες ότι φωτογραφίζει συγκεκριμένο ανάδοχο, που κατοικοεδρεύει σε λιμάνι της Βορειοανατολικής Ελλάδας και το όνομά του μοιάζει με ουράνιο σώμα. Μένει φυσικά να δούμε όταν ανοίξουν οι φάκελοι αν θα επιβεβαιωθεί η δική μας καλή πίστη και τα λεγόμενα αυτών των γλωσσών ήταν προϊόν συκοφαντίας ή εάν γνώριζαν κάτι που αγνοούσαμε οι υπόλοιποι

 

Ως Δύναμη Πολιτών δηλώνουμε την αμέριστη στήριξή μας στους εργαζόμενους του τμήματος ηλεκτροφωτισμού και στο σωματείο εργαζομένων, που επιχειρούν να στηρίξουν το δημόσιο συμφέρον. Καλούμε τη διοίκηση Βούρου, έστω και την ύστατη στιγμή, να ακυρώσει τη σκανδαλώδη προσπάθεια χρέωσης των δημοτών για τα επόμενα 9 χρόνια με υπερκοστολόγηση της αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού κατά 2 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνουμε και προειδοποιούμε ότι στο βαθμό που επιμένουν να προχωρήσουν το σκάνδαλο, κόντρα όχι μόνο στην πλειοψηφία του Δήμου, αλλά και στην πλειοψηφία της πόλης, που συζητά φωναχτά για τον πραγματικό λόγο που γίνονται όλα αυτά, το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Και εκεί θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί επέλεξαν να φορτώσουν στις πλάτες των δημοτών ένα επιπλέον κόστος 2 εκατομμυρίων για την ίδια υπηρεσία.

 

ΥΓ. Την Παρασκευή 20 Αυγούστου γνωρίζουμε μετά βεβαιότητος ότι δεν συνεδρίασε καμία επιτροπή διαγωνισμού του Δήμου, ούτε δια ζώσης, ούτε διαδικτυακά, παρά μόνο στο μυαλό των εμπνευστών αυτού του σκανδάλου. Η προσπάθεια να εξασφαλιστεί ετεροχρονισμένα η υπογραφή των μελών της επιτροπής, τα οποία δεν έχουν καν δει το φάκελο του διαγωνισμού (!!!), όχι μόνο είναι παράνομη, αλλά δείχνει και την ηθική απαξία των εμπνευστών της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Βούρου κατάβασις (VIDEO)- Η «ενημέρωση» στους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Τρώνε τις σάρκες τους στο Βουρέικο- «Μπάχαλο» το δημοτικό συμβούλιο- Αποχώρησε ο Γεωργαμλής

 

Όλη η πόλη μαζί κι ο Βούρος χώρια...

 

Η ντροπή της πόλης

 

200: Όλη η Ελλάδα γιόρταζε κι ο Βούρος έκανε ομιλία... στα δέντρα!

 

Οι πραγματικοί εχθροί της ΑΕΚ

 

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα τρία ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

 

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

 

Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα- «Κοιμάται» η διοίκηση Βούρου

 

«Έλα κρυφά, έλα λαθραία» είπε η διοίκηση Βούρου στην υπουργό Παιδείας

 

Ο ξένος με το ηθικό μειονέκτημα στην πόλη

 

Εικόνες μιας σκοτεινής πόλης σε παρακμή

 

Δημοτικά τέλη: Η ενωμένη αντιπολίτευση επέβαλε μεγαλύτερες μειώσεις στην ανίκανη διοίκηση Βούρου

 

Όλο το παρασκήνιο για το Άλσος, το Βούρο και την πόλη μας

 

Αντιπολίτευση: κάτω τα χέρια από το Άλσος κύριε Βούρο

 

Αχαχαχαχα είναι αλήθεια, Τασουλίνο;

 

Κωμωδία...

 

Παράτησε κι εσύ τον συνδυασμό σου. Μπορείς. Σε περιμένει θέση στη διοίκηση της τσόντας

 

Αδίστακτη ομολογία αντιδημάρχου: Επί Βούρου, ο δήμος κινδυνεύει με επιτήρηση

 

Εκλογές στον ΣΕΓΑΣ και Νόμπελ Ειρήνης...

 

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που εξαφανίστηκε για να μην δώσει απαντήσεις

 

Πορτοσάλτε για Βούρο: Άχρηστος δήμος - Φταίει ο δήμαρχος- Να ψηφίζετε σοβαρούς - Τον κουδούναγε 

 

Γράψτε την άποψή σας

Φιλαδελφειώτης (27/08/2021 21:46)

Γράφει η ανακοίνωση της παράταξης Βασιλόπουλου:
"Μία διαγωνιστική διαδικασία, για την οποία εμείς αρνούμαστε κατηγορηματικά να πιστέψουμε τις κακές γλώσσες που λένε δημόσια εδώ και μήνες ότι φωτογραφίζει συγκεκριμένο ανάδοχο, που κατοικοεδρεύει σε λιμάνι της Βορειοανατολικής Ελλάδας και το όνομά του μοιάζει με ουράνιο σώμα. "
Τί θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Είναι πολύ χοντρό αυτό που γράφεται εδώ, σε τέτοιο βαθμό που αν δεν ισχύει να σηκώνει μηνύσεις στο Βασιλόπουλο (είναι βέβαια πολύ πονηρά γραμμένο για να προφυλαχθεί). Αν από την άλλη είναι αλήθεια και ο ανάδοχος που φωτογραφίζεται πάρει το έργο, θέλω να δω που θα κρυφτεί ο Βούρος...

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (29/08/2021 07:20)

Να κρυφτεί ο Βούρος ?? Γιατί να κρυφτεί ο Βούρος ?? Οι άλλοι πρέπει να κρυφτούν .Ξέρετε για ποιούς μιλάω Για τους στηρίξαντες και οι υποστηρίξαντες .Τους θυμάστε ?? Σε κάποια πλατεία στην πόλη μας ,εποχή εκλογών το 2019 !! Θυμάστε τα ''καλά λόγια '' από κάποιο/ους υποψήφιους ''πολιτικούς ταγούς'' και τις ευχαριστήριες δηλώσεις για την υποστήριξη που έλαβε απο αυτούς ο κοςςςςςς Βούρος .Ξυπνάτε αδέλφιααααα . Αυτοί που θα μείνουν στην πόλη μας πρέπει ''ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ'' . ΄Πλησιάζει η ημέρα .

Πίσσα & Πούπουλα (29/08/2021 13:59)

Έχει δίκιο ο ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ!

Aπολογούμενος δεν θα είναι ο Βούρος. Έκανε απλά την δουλειά που του ανέθεσαν, σε μια πόλη με την οποία δεν έχει κανένα δεσμό και στην οποία θα έρχεται στο μέλλον μόνο ως οπαδός της ΑΕΚ αν τελειώσει ποτέ το γιοφύρι της Άρτας που λέγεται υπογειοποίηση. Ο Βούρος ήταν ο πιο ξεκάθαρος απ' όλους.

Απολογούμενοι είναι και θα είναι πάντα όλοι όσοι στήριξαν αυτό το τσίρκο. Κυρίως οι εκτός παράταξής Βούρου, που έτρεξαν να γλυψουν τα κόκαλα που τους πέταξε, αλλά κι εκείνος που διαφώνησε (εκ των υστέρων) επειδή δεν διόρισε όλο του το σόϊ στο Δήμο.

Αν'νυμος (29/08/2021 16:55)

Όλη μα όλη η ντροπή δεν ανήκει στο Βουρο. Ανήκει σε όλους εκεινους που ήταν ανάξιοι να βρουν έναν για επικεφαλής και δήμαρχο ανάμεσα τους και συρθηκαν πίσω από τον τουρίστα. Το ίδιο έκαναν και με τη Γαϊτανα. Οι ίδιοι πάνω κάτω ήταν και τότε. Σε αυτούς (και όχι στο Βουρο) αξίζει κάθε χλευασμός και διαπομπευση. Αν έχουμε στοιχειώδη αξιοπρέπεια, όλοι αυτοί (αλλά κι οι κολαουζοι των άλλων συνδυασμών που πήραν θεσουλες κι έγραψαν τους ψηφοφόρους τους) δεν πρέπει ούτε να κυκλοφορούν ανάμεσα μας στην επόμενη προεκλογική περίοδο. Μεταμφιεσμενοι θα πρέπει να εμφανιστούν στα εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν.

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (02/09/2021 20:02)

Όλα είναι σωστά αδέλφια που γράφουμε . Ένα θα σας πώ .Εάν δεν καταργηθεί ο σταυρός δεν πρόκειται να δούμε φώς .Γιατί ? Γιατ'ι τότε ο κάθε υποψήφιος θα επιλέγει τους ικανότερους των ικανών στο κάθε ψηφοδέλτιο .Και τότε θα εμφανιστούν τα ικανά στελέχη της αγοράς για να εκτεθούν δημόσια .Δεν θα τρέχουν δεξιά και αριστερά να δίνουν ''μπαξίσια'' για να τους ψηφίσουν .Και να σταματήσει αυτή η καραμέλλα των πολιτών :Καλό παιδί ο Μάκης και γείτονας .Να το ψηφίσουμε .Ναι αλλά ο Μάκης δεν ξέρει να βάζει την υπογραφή του .Μόνο έτσι θα βγούν οι Δήμοι απο το κόκκινο .Και στα τελευταία την ευθύνη της επιτυχίας η αποτυχίας θα την έχει ο επικεφαλής της παράταξης .Ενώ τώρα ο Μάκης που πήρε 400 ψήφους πρέπει να αξιοποιηθεί για να μη δυσαρεστηθούνε οι 450 .Και πάνε όλοι στον πάτο . Εάν δεν γίνει αυτό να περιμένετε ότι κάποια στιγμή οι Δήμοι θα δωθούν σε επιχειρηματίες .Και τότε , καλά κρασσά .Καλό μήνα .

Αστρολόγος (01/10/2021 12:25)

Ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με Πλούτωνα και μετά τρίγωνο με Δία. Κρυμμένες αλήθειες έρχονται στο φως και καίνε προβεβλημένα πρόσωπα.
Διάστημα πυρ. Αλήθειες που καίνε.
Φωτιές φωτός που αφυπνίζουν, ανατρέπουν, γκρεμίζουν. Διασημότητες καταρρέουν.
Πρόσωπα εξουσίας σε βύθισμα.
Μην τους λυπάστε.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη

Κώστας Παντελόγλου

Γούλας- Παπαλουκά ρωτούν τη διοίκηση για το Άλσος...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η τοπική του ΠΑΣΟΚ- Ποιος ανέλαβε συντονιστής

Πόλη της Καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια Βούρου

Δύναμη Πολιτών: Τα ΕΠΑΛ καταρρέουν και ο Βούρος τα… μοιράζει για γήπεδα

Γιουσουφάκια και ευνούχοι...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο

Η Δύση της... Ανατολής και η ανάδυση της Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας- Μια φιλόδοξη προσπάθεια

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος

Η πόλη χρειάζεται συνεννόηση, όχι φτηνιάρικο οπαδηλίκι

Να πάμε...

Στις 20 Ιουνίου η κρίσιμη Ολομέλεια της Δύναμης Πολιτών

Όταν δεν ξέρεις την πόλη σου και δεν έχεις τίποτα να πεις γι αυτήν, τότε θυμάσαι τα παλιά...

Απίστευτες ύβρεις Βούρου στους εργαζομένους- Αυτή είναι η γλώσσα των... ανθρώπων του πολιτισμού;

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: ανώνυμος
Υποτίθεται ότι στηρίζεται από ΣΥΡΙΖΑ η ΔΠ αλλά το δσ της τοπική οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να πολυσυμμετέχει. Άμα έκοβε καμιά πίτα ο ...

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: Ντίνος
@ An On ym OS (22/07/2022 13:22) Είναι αρκετά περίεργο (έως λογικό) μετά από μια παύση κάποιων ετών η ΔΠ να επανέρχεται με καινούριο επικεφα...

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: An On ym OS
@Ντίνος (20/07/2022 21:23) από τη μία καταδικάζεις (και σωστά) σε άλλες αναρτήσεις, το διχασμό και τη δημιουργία τοξικού κλίματος, που επιχε...

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: @Φιλαδελφειώτης (21/07/2022 18:55)
Χαχαχαχα γελάει το σύμπαν. Έχετε το θράσος να μιλάτε μετά την πιο αποτυχημένη θητεία του αιώνα. Τρέμουμε την επιστροφή των αχρήστων. Χαχαχαχ...

Γιουσουφάκια και ευνούχοι...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@09.02 Ό,τι είχα να πω επί του θέματος, το είπα. Έτερον, ουδέν...

Γιουσουφάκια και ευνούχοι...
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Το ΄΄ΣΙΩΠΗ΄' κύριε σημαίνει > και για τα οποία κάποιοι αναγνώστες σας θα αντιδράσουν .Άρα το πρόβλημα σας το προκαλέσατε εσείς ο ίδιος .Και...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@Αδημοσίευτον Πες μου τώρα εσύ αν υπάρχει μισός λόγος να ανεβάσω ένα σχόλιο που γράφει το όνομα ενός συμπολίτη μας, ο οποίος ασχολείται με ...

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: Φιλαδελφειώτης
Τρολάκια στεναχωριέστε που δεν ξεμπερδεψατε με τη Δύναμη πολιτών. Δεν πειράζει, ξυδάκι ...

Κώστας Παντελόγλου
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Σε σειρά: 1. Μικρασιάτης, Ίωνας με ό,τι κουβαλάει η λέξη, πολυμαθής, αγωνιστής, εγωιστής, περήφανος για την καταγωγή του, προοδευτικός. 2. Δ...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Μπεν
@ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (20/07/2022 19:52) Μάλλον δεν έχει ούτε 1 ένσημο το παλικάρι σαν τον Άρη Άρα δεν υπάρχει λόγος εμφάνισης «λευκού» βιογραφικού...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η τοπική του ΠΑΣΟΚ- Ποιος ανέλαβε συντονιστής
Xρήστης: Τριτος δρομος
Ολόκληρη αίθουσα για να "συνεδριάσουν" 5 άτομα; Ας το κανανε σε κάποιο καφε όπως στη φωτο...άλλωστε τόσοι μείνανε!...

Πόλη της Καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια Βούρου
Xρήστης: Ντίνος
@ Μπεν (21/07/2022 13:23) Έχεις μπερδέψει τη βούρτσα με το πληκτρολόγιο, μην πω τπτ άλλο κ κοπεί από το διαχειριστή! Υπάρχει μαγαζί στη Νέα...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η τοπική του ΠΑΣΟΚ- Ποιος ανέλαβε συντονιστής
Xρήστης: ΠΑΣΟΚ ή ΤΕΦΡΑ
https://www.youtube.com/watch?v=3YK4biAUUFA...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Χρ. Ψωμ.
@ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (20/07/2022 19:52) Πέστα ντε! Τα ίδια ρωτάω κι εγώ εδώ.............. http://e-alitheia.gr/pub/36715/dynamh-politwn-epal-ghp...

Πόλη της Καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια Βούρου
Xρήστης: Μπεν
@Ντίνος (19/07/2022 22:00) Γιατί όχι; Γνωρίζεστε καλά οι επαγγελματίες ολελέδες όλων των ομάδων μεταξύ σας. Για την ακρίβεια είστε κατά κά...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©