Σάββατο 02.12.2023,  

Νέα απίστευτη γκάφα και ανακρίβειες της «ουράς» του δημάρχου...

Δημοσιεύτηκε στις 23/02/2020 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  12 σχόλια

Διαβάστε τι έγραψε στα social media ο υποψήφιος δήμαρχος που διεκδίκησε την ψήφο μας ως το δήθεν "καινούργιο" στην τοπική δημοτική μας ζωή, και δεν χάνει ευκαιρία ακόμα και με χοντροκομμένες ανακρίβειες (όπως εν προκειμένω) να υμνεί και να "δοξάζει" τον άνθρωπο που τον έκανε έμμισθο αντιδήμαρχο. 

 

Ο έμμισθος, λοιπόν, αντιδήμαρχος Παιδείας Τάσος Κωνσταντινίδης, δείτε τι έγραψε στο facebook για τα ρεζιλίκια της διοίκησης με το θέμα του εργαζομένου στο πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ (δείτε εδώ το ιστορικό και τα δεδομένα της απίστευτης αυτής γκάφας της διοίκησης Βούρου):

 

*****

 

«Εάν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, εκτός από το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα με σημαντικές νομικές και πολιτικές προεκτάσεις για πολλούς, μιλάμε επίσης για την απόλυτη δικαίωση του Δημάρχου και της πλειοψηφίας της Δημοτικής Αρχής που υποστήριζε την ανάγκη επαναπροκήρυξης όλων των θέσεων των εργαζομένων με όρους ΑΣΕΠ και όσων είχαμε εκφράσει σοβαρές επιφυλάξεις για τον τρόπο και τα κριτήρια προσλήψεων στο πρόγραμμα «Εστία» που είχαν επιλεγεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Ταυτόχρονα η είδηση αποτελεί κόλαφο για όσους υποστήριξαν και επιμένουν να υποστηρίζουν θερμά την άνευ όρων ανανέωση όλων των συμβάσεων των εργαζομένων, επειδή τάχα όλα πήγαιναν καλά… Εάν επιβεβαιωθεί η είδηση, το μόνο σίγουρο είναι ότι υπήρξε, το λιγότερο, μεγάλο έλλειμμα στα δικαιολογητικά που απαιτούνταν για την πρόσληψη στο Πρόγραμμα, όπως όλα αυτά είχαν καθορισθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Άποψή μου είναι ότι το ελάχιστο που πρέπει να κάνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου που προΐσταται του Προγράμματος είναι ο άμεσος επανέλεγχος όλων των δικαιολογητικών των εργαζομένων και ο εμπλουτισμός τους με πιστοποιητικά ποινικών μητρώων και βεβαιώσεις καλής σωματικής και ψυχικής υγείας. Και πάλι, όμως, πάντα κατά την άποψή μου, εξακολουθεί να είναι απολύτως επιβεβλημένη η αλλαγή της πρόσφατης απόφασης της Κοινωφελούς με σκοπό την επαναπροκήρυξη με όρους διαφάνειας (τύπου ΑΣΕΠ) όλων των θέσεων εργασίας στο πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ!»

 

*****

 

Πραγματικά αποτελεί μεγάλη απογοήτευση η μετεκλογική παρουσία του Τάσου Κωνσταντινίδη στα δημοτικά πράγματα της πόλης. Την ώρα που στελέχη της διοίκησης Βούρου μιλούν για "αυτογκόλ", ο κ. Κωνσταντινίδης γίνεται, όπως λέει ο λαός μας, "χαλί να τον πατήσει" ο Γιάννης Βούρος και κάνει λόγο για "απόλυτη δικαίωση" του δημάρχου, κόντρα στο δημόσιο αίσθημα.

 

Ο περυσινός υποψήφιος δήμαρχος, που δεν κατάφερε καν να παρουσιάσει πλήρες ψηφοδέλτιο και απέσπασε μόλις 957 ψήφους (συνολικά, ως συνδυασμός), έχει στρογγυλοκαθήσει στη θέση του εμμίσθου αντιδημάρχου και σε αντάλλαγμα δεν διστάζει να αναφέρει απίστευτες ανακρίβειες (δηλαδή ΨΕΜΜΑΤΑ) προκειμένου να κολακέψει τον άνθρωπο, ο οποίος αποφάσισε να του δώσει έναν μισθό στο δήμο. Κρίμα, πολύ κρίμα, αλλά από σήμερα ο Τάσος Κωνσταντινίδης θα αντιμετωπίζεται ως αυτό που είναι: Η «ουρά» του Γιάννη Βούρου. 

 

Ανακρίβεια πρώτη

 

Η διοίκηση Βούρου δεν ζήτησε την επαναπροκήρυξη ΟΛΩΝ των θέσεων, όπως ψευδώς αναφέρει ο κ. Κωνσταντινίδης. Αντίθετα από την επαναπροκήρυξη ΕΞΑΙΡΕΣΕ τους διερμηνείς. Παρεμπιπτόντως ο άνθρωπος που απεδείχθη ότι ενέχεται σε προβλήματα ποινικών ευθυνών, εργαζόταν ΩΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ, δηλαδή στη ΜΟΝΑΔΙΚΗ κατηγορία που ο κ. Βούρος είχε εξαιρέσει από την πρόταση για επαναπροκήρυξη.

 

Αυτή είναι η... "απόλυτη δικαίωση του δημάρχου" που αναφέρει ο έμμισθος αντιδήμαρχός του.

 

Αυτά όλα ο κ.Κωνσταντινίδης ως αντιδήμαρχος ΟΦΕΙΛΕ να τα γνωρίζει. Εάν λοιπόν δεν πρόκειται για καραμπινάτη άγνοια κι αδιαφορία για τα όσα εξελίσσονται στο δήμο μας από έναν (έμμισθο) αντιδήμαρχο, πρόκειται για χονδροειδές ψέμα, για το οποίο ο κ. Κωνσταντινίδης ΟΦΕΙΛΕΙ εξηγήσεις. Τις περιμένουμε...

 

Ανακρίβεια δεύτερη

 

Οι δήθεν "επιφυλάξεις" της σημερινής διοίκησης για "τον τρόπο και τα κριτήρια προσλήψεων στο ΑΣΕΠ που είχαν επιλεγεί από την προηγούμενη διοίκηση" συνιστά διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Η διοίκηση Βούρου θα μπορούσε ΚΑΛΛΙΣΤΑ να αλλάξει τους όρους αυτούς, αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

 

Αντί να λειτουργήσει λοιπόν ως δημοτικη Αρχή, απλώς "ενοχλείται" από τις αποφάσεις της προηγούμενης, τις οποίες η τωρινή ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ. 

 

Ανακρίβεια τρίτη

 

Γράφει ο κ. Κωνσταντινίδης: «...η είδηση αποτελεί κόλαφο για όσους υποστήριξαν και επιμένουν να υποστηρίζουν θερμά την άνευ όρων ανανέωση όλων των συμβάσεων των εργαζομένων».

 

Η πραγματικότητα σας έχει ζαλίσει στους κολάφους κύριε έμμισθε αντιδήμαρχε, αφού ΚΑΙ εδώ διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα: Η διοίκηση την οποία πιστά και ευλαβώς υπηρετείτε ΔΕΝ ζήτησε την επαναπροκήρυξη ΟΛΩΝ των θέσεων. ΕΞΑΙΡΕΣΕ τους διερμηνείς, ένας εκ των οποίων ήταν και ο άνθρωπος που βαρύνεται πλέον με καταδικαστικές αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

 

Ο κόλαφος έπεσε, αλλά επί της παρειάς της διοίκησης, κύριε έμμισθε αντιδήμαρχε...

 

Ααααχχχ βρε νιότη, πού 'σαι πούλεγες, πως θα γινόταν άλλος...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο κύριε Βούρο;

 

Μπόχα, βγαλμένη από το Βούρκο

 

Νόμος: Τα πολιτικά πρόσωπα που επιβάλλονται μαφιόζικα, λειτουργούν και μαφιόζικα

 

Νέα αθλιότητα Βούρου - Κατηγορεί άλλους για προβληματική πρόσληψη που έγινε επί των ημερών του !

 

Ξηλώνεται το πουλόβερ - Παραιτήθηκε ο Λέκκας από τη διοίκηση του δήμου

 

Διαλύεται η συμμαχία- Φρανκενστάιν. Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα...

 

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν στη διοίκηση Βούρου- Μέσα ο Γρετζελιάς, έξω η Παπακώστα

 

Δέκα ψέματα Βούρου, μέσα σε μια μόνο ανακοίνωση

 

Ένας δήμαρχος που «κάνει την πάπια»

 

Καρακαλτάκες...

 

Ο ίδιος Γρετζελιάς, μια ζωή...

 

Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ- Βατερλό Βούρου - Στα εξ ων συνετέθη η συμμαχία της διοίκησης

 

Άβε, Καίσαρ! Ιδού ο στρατός σου! 

 

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο στη Δεκελείας. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;

 

Όλο το παρασκήνιο για τον «Συμπαραστάτη του Δημότη»

 

Ας του πει κάποιος...

 

Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης ενώνει- για πρώτη φορά- όλη την αντιπολίτευση εναντίον του Βούρου

 

Ομόφωνη ντροπή...

 

Το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ και οι χειρισμοί που εγείρουν ερωτήματα και προβληματισμούς

 

Η οπαδική βία «κτύπησε» στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

«Ζούμε Πολιτισμό» για γέλια και για κλάματα...

 

Συμβάλλοντας στη συζήτηση γύρω από ένα ενδιαφέρον κείμενο

 

Τι λέει η διοίκηση Βούρου για τα οικονομικά του δήμου- Τι απαντά ο Βασιλόπουλος

 

Πώς προέκυψε η νέα δημοτική Αρχή της πόλης...

 

Ο κ. Βούρος, δυστυχώς μας κοροϊδεύει...

 

Ανακοινώσεις της πλάκας

 

Κωνσταντινίδης: «Γιατί έγινα αντιδήμαρχος του Βούρου»

 

Τι είπε (μάλλον...) ο Γιάννης Βούρος στους εργαζόμενους

 

Κανονίζει συναντήσεις χωρίς φανερή ατζέντα ο Βούρος

 

«Καφενές» στο Δημαρχείο με τον Κουτσάκη αναπληρωτή δημάρχου...

 

Τίποτα

 

Γράψτε την άποψή σας

Marcus (23/02/2020 14:20)

ΟΙΚΤΡΗ απογοήτευση (και) ο Κωνσταντινίδης, θεωρώ απολύτως βέβαιο ότι με το τέλος της δημαρχίας του θιάσου Βούρου θα μπει απευθείας και αυτός στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Απορώ όμως πραγματικά, πώς γίνεται κάποιοι για έναν μισθό να είναι πρόθυμοι να εκτεθούν τόσο πολύ στα μάτια των συνδημοτών τους. Λες και δε θα παραμείνουν στην πόλη μετά τη λήξη της θητείας τους....

Φιλαδέλφεια (23/02/2020 14:50)

Τον ψήφισες; πάντως μας τον πρότεινες αυτόν και τον κοπελουσο προεκλογικά.

Ανώνυμος (23/02/2020 16:17)

@ Φιλαδέλφεια (23/02/2020 14:50)

Εσύ προφανώς είσαι αλάνθαστος.

Προς χρηματοδοτούμενους γλύφτες (23/02/2020 17:27)

Ο Βούρος θα κριθεί από τον τρόπο που θα ολοκληρώσει τα έργα που περιμένει η πόλη και όχι από το ποινικό παρελθόν κάποιου υπαλλήλου ούτε από την αγωνία σας να παραμείνουν στη θεσούλα τους οι βολεμένοι του Αρούλη.
Σας έχει καταλάβει ο κόσμος και σας έχει σιχαθεί.

Καλά να πάθετε (23/02/2020 17:49)

Δεν σας λυπάμαι καθόλου εσάς τους Φιλαδελφειώτες με τα ιδεολογικά σας κολλήματα. Μια ζωή ψηφίζατε Δήμαρχο από ΠΑΣΟΚ μέχρι αριστερά. Όλους τους κολλημένους και τους άχρηστους που δήθεν είχαν προτεραιότητα τον πολίτη και όχι την αποζημίωση τους και το διορισμό κολλητών.
Τέτοια μυαλά έχετε καλά να πάθετε.
Ακόμα και τα σκουπίδια από το Άλσος έπρεπε να έρθει η ΑΕΚ να τα διώξει. Δεν είναι για λύπηση ο κάθε Βούρος και ο κάθε Βασιλόπουλος. Εσείς οι ίδιοι είστε για λύπηση.
ΥΓ. Μας είχατε παραμυθιασει ότι είναι μεγάλος ηγέτης και ο Κωνσταντινίδης προεκλογικά. Με τι προσόντα; Κι αυτός αριστερός ε;

Hooligan της ΑΕΚ (24/02/2020 09:13)

Λοιπόν έχω μια σοβαρή πρόταση:
Επειδή ο ένας σας βρωμάει, ο άλλος σας ξυνίζει από του χρόνου που η ΑΕΚΑΡΑ θα γυρίσει στη φυσική της έδρα ο εκάστοτε προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας θα εκτελεί ταυτόχρονα και χρέη Δημάρχου!
Ίσως οι αριστερό-στροφοι εγκέφαλοι θέλουν Πελετίδη αλλά τον πρόλαβαν άλλοι!
Πιστεύω με την ανάληψη καθηκόντων από τον Καρέρα με αντιδήμαρχο τον Αραούχο θα πετάει ο Δήμος!
Υγ. Γελάμε με τα χάλια σας και την κατάντια σας
Υγ2. Οι εγκλωβισμένοι στο τούνελ της αυτοδιοίκησης

ΔΗΜΟΤΗΣ (24/02/2020 13:31)

@ Hooligan της ΑΕΚ (24/02/2020 09:13)
"από του χρόνου που η ΑΕΚΑΡΑ θα γυρίσει στη φυσική της έδρα ".
Έχουμε μήνα Φεβρουάριο, 24, 2020, του χρόνου ποιον μήνα θα γυρίσει η ΑΕΞΑΡΑ στη φυσική της έδρα;
Θέλω να το σημειώσω.
Να κρατήσει και ο διαχειριστής της ιστοσελίδα το σχόλιο.
Για την υπογειοποίηση έχεις κάποιο νέο;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/02/2020 13:37)

@09.13, @13.31

Βλέπετε που σας λέω; Σε μια ανάρτηση ΚΑΘΑΡΑ για θέμα του δήμου, μπαίνει ο ένας ανεγκέφαλος και γράφει για το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ενδιαφέρον της ζωής του, το τόπι, τσιμπάει μετά ο άλλος κι αρχίζει ένας "διάλογος" (ας τον πούμε έτσι...) που δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την ανάρτηση.

Πόσο ακόμα θα το ανέχομαι αυτό;

Πόσο;

ΔΗΜΟΤΗΣ (24/02/2020 14:41)

@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/02/2020 13:37)
Για να επιβιώσουμε σε αυτή την πόλη, πρέπει να απαντάμε με το ίδιο ύφος, με το ίδιο περιεχόμενο, με τον ίδιο στόμφο σε όσους έχουν το όπιο, κύρια ασχολία της ζωής τους.
Ασφαλώς έχετε το δικαίωμα, ως ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας, να μας στείλετε στον αγύριστο.
Αναρωτιέμαι απλά ποιος εκκινεί πάντοτε αυτήν την διαδικασία, ποιος ρίχνει διαρκώς το διάλογο με αγοραίες εκφράσεις και ποιος διαρκώς συκοφαντεί ως χρηματοδοτούμενους όσους κατακρίνουν ή έχουν αντίθετη άποψη.
Διοίκηση χουλιγκάνων γράψατε αλλού.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Hooligan της ΑΕΚ (24/02/2020 16:00)

Γαύρε υπάλληλε έχεις κανένα νέο με την μετακόμιση σου στην Τρούμπα;

@ΔΗΜΟΤΗΣ (24/02/2020 13:31) (24/02/2020 19:31)

Σου έχω εγώ νέα για την υπογειοποίηση. Το σκάψιμο μπροστά απο την παλιά σκεπαστή όπου θα συνδέεται το γήπεδο με τον υπογειο δρόμο συνεχίζεται, Στο μεταξύ μπήκαν και νεες ταμπελες ρυθμισης της κυκλοφορίας. Βρες μια γωνιά να κλάψεις.

@ΔΗΜΟΤΗΣ (24/02/2020 14:41) (24/02/2020 19:36)

Εσύ είσαι απο τους πρώτους που εκκινείς τη διαδικασία και κάνεις όλα αυτά για τα οποία κατηγορείς τους άλλους γελοίε.
Και έχεις πει εδώ και χρόνια ένα εκατομμύριο ψέματα για τα οποία άλλος στη θέση του θα είχε εξαφανιστεί απο ντροπή.
Προφανώς ένας χρηματοδοτούμενος θα συνέχιζε για το μεροκάματο.
Κρίμα. Τον Μάρτιο δεν θα πληρωθείς.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: Με το ευρύ δημοκρατικό μέτωπο που μας στήριξε, θα αλλάξουμε την πόλη

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Βόμβες! Τομπούλογλου: Ζητώ ενημέρωση και αρνούνται- Γεωργαμλής: Συγγνώμη που έκανα δήμαρχο το Βούρο

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Τρικυμία εν κρανίω...

Ο Μεσιέ Σουσός

«Πού είσαι βρε τουρίστα, κρυμμένος στη σπηλιά; Έλα στο συμβούλιο» - «Φοβάμαι τον τσολιά»

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...

Οι πολιτικοί νάνοι δεν ξέρουν να χάνουν- Επανακαταμέτρηση και Διαχειριστικός έλεγχος

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Μόνος σου είσαι κακομοίρη και γράφεις συνέχεια τα ίδια με διαφορετικά ονόματα. Και αφου το κάνεις ονειρεύεσαι ότι και οι επικριτές σου κάνου...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Μουσείο
Θα βάλουν και τους 131 από την εποχή Αδαμοπουλου; Αυτούς που κατεβασαν τα απορριματοφόρα; Αυτούς που στεκοντουσαν εμπόδιο στα συνοδα εργα το...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Κακομοίρη το μουσείο της ΑΕΚ είναι πολύ πιο μπροστά από οποιοδήποτε άλλο. Αλλά εσύ δεν πρόκειται να το δεις ποτέ οπότε πρόσφυγα μαϊμού μην β...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
δε θα κάτσω να απαντάω ξεχωριστα σε κάθε καημενο που γράφει με 5 διαφορετικά ονόματα μπας και γίνουν πολλοί. πάντως ο προβοκάτορας ένας είνα...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @Ιθαγενης (29/11/2023 20:17)
Έτσι μπράβο να μας βρίζεις για να πέφτουν οι μάσκες. Οι καθυστερήσεις οφείλονται στην δημοτική αρχή του Βασιλόπουλου και δεν θα ξεχάσουμε ΠΟ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Στρατευμενος τακτικισμος τυπου Gebels
Ατυχες αρθρο..που παει να "παρασχει προστασια" αποτα εξαριστερων χτυπηματα στον ΝΕΟ εκλεγεντα.....(φυσικα ξεχαστηκε ο "τουριστας κλαρινογσμ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@22.20 ΚώσταςGeorge κλπ Οι επώνυμοι αιρετοί παράγοντες της πόλης προσπάθησαν όπως είχαν εντολή από τους κατοίκους να προστατέψουν με ΝΟΜΙΜΟΤ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: tasos reloaded
Μην τρομάζεις προβοκάτορα δεν είμαι ο Τάσος που έχει να γράψει καμιά τετραετία και τον βλέπεις στον ύπνο σου μαζί με τους υπόλοιπους. Λοιπόν...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @George (28/11/2023 22:28)
Ναι πράγματι όλα στο φως και προτείνω να υπάρχει ενημέρωση και για το πώς ανταμείφθηκε ο Βασιλόπουλος για τις υπηρεσίες του με μόνιμο διορισ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Χαχαχαχα
Προβοκάτορα ή πολίτη ή όπως αλλιώς θέλεις να λέγεσαι για να μας παραμυθιαζεις ότι εκφράζεις τον κόσμο της πόλης σε συμβουλεύω να στείλεις δι...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (28/11/2023 22:55)
Τι έγινε προβοκάτορα; Πονάει η αλήθεια; Συνέχισε την κλαψα μας διασκεδάζεις ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: τζιν λαο
ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ....

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού
Xρήστης: marcus
Μα, πραγματικά, ούτε να φύγουν αξιοπρεπώς δε μπορούν πια;;;; Άντε να ανασάνει η πόλη επιτέλους! Υ.Γ.: Το να μείνει, από το νέο έτος, ο Βού...

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@22.57 Ειδικά εσύ, πρέπει να διαβάζεις και κάτω από τις γραμμές......

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...
Xρήστης: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣ
ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΑΠΟ απορριμματοφόρο ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΤΑΓΜΑ ΚΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©