Κυριακή 09.11.2025,  

Πατούλης: Δεν θα χαθεί ούτε μια μέρα για την «ΑγιαΣοφιά»

Δημοσιεύτηκε στις 09/10/2019 στην κατηγορία Η πόλη  |  16 σχόλια

Με πρόταση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη θα λειτουργήσει με τη συνεργασία των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας και των τεχνικών συμβούλων της ΑΕΚ, «Παρατηρητήριο Υλοποίησης» του Έργου, το οποίο θα παρακολουθεί σε ημερήσια βάση την πορεία υλοποίησης των απαραίτητων για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ έργων, που έχει δεσμευθεί να υλοποιήσει η Περιφέρεια Αττικής.

 

Την κατηγορηματική απόφαση της νέας Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής ότι δε θα επιτρέψει να χαθεί ούτε μια ημέρα στην πορεία υλοποίησης του εμβληματικού, όπως το χαρακτήρισε έργου κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, διατύπωσε ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης, κατά τη συνάντηση του με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη , τους τεχνικούς συμβούλους και τα διοικητικά στελέχη της Ομάδας.

 

«Στις 40 ημέρες της νέας Διοίκησης της Περιφέρειας, έγιναν πολύ περισσότερα βήματα από όσα είχαν γίνει τον προηγούμενο χρόνο» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και πρόσθεσε: «Είμαστε απόλυτα προσανατολισμένοι στην απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου. Έχω δώσει εντολή στις υπηρεσίες μου να τρέξουν με γοργούς ρυθμούς οι απαιτούμενες διαδικασίες, προκειμένου να μην χαθεί ούτε μια ημέρα.».

 

Δημιουργία Παρατηρητηρίου Υλοποίησης του έργου

 

Στο πλαίσιο της συζήτησης ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατέθεσε την πρόταση, η οποία έγινε αποδεκτή από την ΑΕΚ να λειτουργήσει , με τη συνεργασία των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής και των τεχνικών συμβούλων της ομάδας, «Παρατηρητήριο Υλοποίησης» του έργου, το οποίο θα παρακολουθεί σε ημερήσια βάση την πορεία υλοποίησης όλων όσων απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

 

Μέσω του Παρατηρητηρίου θα γίνεται σε καθημερινή βάση ενημέρωση για την πορεία των εργασιών, προκειμένου να επιλύονται έγκαιρα και άμεσα με συγκεκριμένες παρεμβάσεις τυχόν προβλήματα που ανακύπτουν.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της συζήτησης ξεκαθαρίστηκε ότι πρόκειται για ένα δημόσιο έργο το οποίο, για να υλοποιηθεί απαιτούνται συγκεκριμένες διαδικασίες βάσει του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση ο Γ. Πατούλης υπογράμμισε ότι θα μεριμνήσει προσωπικά προκειμένου να «τρέξουν» τα έργα και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.

 

Προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων πέριξ του γηπέδου.

 

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να υπογραφεί το επόμενο διάστημα προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, με την οποία θα χρηματοδοτηθούν έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων κι ελεύθερων χώρων πέριξ του γηπέδου.

 

Δηλώσεις μετά τη συνάντηση

 

Γιώργος Πατούλης

 

«Η Αγιά Σοφιά θα γίνει. Είμαστε αποφασισμένοι να μην χαθεί ούτε μια μέρα. Δώσαμε μια υπόσχεση πως δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις για ένα έργο που θα χαίρονται για πολλά χρόνια οι ΑΕΚτζήδες, αλλά και όλοι οι πολίτες της Αττικής. Το έργο θα εκτελεστεί κανονικά. Η γραφειοκρατία που υπήρχε στο παρελθόν, δεν θα υπάρχει στο παρόν και το μέλλον με παρεμβάσεις μας και τα αποτελέσματα θα είναι απτά». 

 

Δημήτρης Μελισσανίδης


«Κάναμε μια καλή κουβέντα με τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο. Όλοι καταλάβαμε πως το έργο είναι σημαντικό και  πρέπει να τρέξει γρήγορα. Εμείς πήραμε την διαβεβαίωση από τον περιφερειάρχη πως όλα θα πάνε καλά. Είμαστε σε καλό δρόμο ευχόμαστε όλα να πάνε καλά».
 

Γιάννης Βούρος
 

«Το έργο προχωράει. Υπάρχουν κάποια έργα που πρέπει να γίνουν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου για να το δούμε ολοκληρωμένο. Είναι ένα έργο που έχει δρομολογηθεί. Δεν υπάρχουν σκοτεινά σημεία ανάμεσα στον Δήμο, την Περιφέρεια και την ΑΕΚ. Το έργο προχωράει με τους καλύτερους δυνατούς ρυθμούς». 

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ Μηνάς Λυσάνδρου, ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου, ο project manager της «Αγιά Σοφιάς» Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο Πάνος Παναγιωτίδης (Γενικός Διευθυντής), ο Δικηγόρος Μιχάλης Αναστόπουλος, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Ευρώπη Κοσμίδη, η Γενική Διευθύντρια Αναπτυξιακών έργων της Περιφέρειας Ελένη Βελγάκη και ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος Διευθυντής Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο κύριε Βούρο;

 

Η επίσκεψη του δημάρχου στο υπουργείο Παιδείας και η «κολοβή» ενημέρωση

 

Η οπαδική βία «κτύπησε» στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

«Ζούμε Πολιτισμό» για γέλια και για κλάματα...

 

Ο δήμος θα μετάσχει στη συζήτηση για τον Ποδονίφτη

 

Τι λέει η διοίκηση Βούρου για τα οικονομικά του δήμου- Τι απαντά ο Βασιλόπουλος

 

Πώς προέκυψε η νέα δημοτική Αρχή της πόλης...

 

Ο κ. Βούρος, δυστυχώς μας κοροϊδεύει...

 

Ανακοινώσεις της πλάκας

 

Κωνσταντινίδης: «Γιατί έγινα αντιδήμαρχος του Βούρου»

 

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιάννης Ουσταμπασίδης

 

Τι είπε (μάλλον...) ο Γιάννης Βούρος στους εργαζόμενους

 

Κανονίζει συναντήσεις χωρίς φανερή ατζέντα ο Βούρος

 

«Καφενές» στο Δημαρχείο με τον Κουτσάκη αναπληρωτή δημάρχου...

 

Τίποτα...

Γράψτε την άποψή σας

Καραφλας (09/10/2019 18:55)

Αφού χάσαμε κάμποσα χρόνια λόγω κάποιων καθοδηγούμενων υπαλλήλων ή ανόητων, τώρα μας λέτε οτι δε θα χαθεί χρόνος;
16 χρόνια χωρίς το γήπεδο και έχουμε ακούσει & διαβάσει άπειρες μ@λ@κίες. Τόσο πόλεμο σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο δεν έχει γίνει πουθενά στον πλανήτη!
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει πλέον, η ιστορική αδικία αποκαθίσταται η Φιλαδέλφεια είναι ταυτόσημη της ΑΕΚ- έξω τα κάθε λογής σκουπίδια από την περιοχή μας!

Κατοικος (10/10/2019 06:49)

Η προηγούμενη δημοτική αρχη δεν έβαζε υπογραφές για να γίνουν τα σύνοδα έργα γράφοντας στα παλιά της παπούτσια την πλειοψηφία των δημοτών που θέλουν την αγιά σοφιά. Επιτέλους το στολίδι θα είναι έτοιμο το 2021 έστω και με πολλά χρόνια καθυστέρηση και οι ψυχές των αδελφών μας που δεν το πρόλαβαν θα ησυχασουν.Πάντως αυτό που μου προκαλεί τεράστια εντύπωση ειναι οτι οι υποστηρικτές της πρώην δημοτικής αρχής δεν κάναν ποτέ καμμία κριτική για τα χάλια που βρισκόνταν ο δήμος για μιά πενταετία.Τελικά το οχι γήπεδο ήταν το μόνο που τους απασχολούσε .

Απαραίτητη η υπογειο - ποίηση (10/10/2019 09:43)

Απαραίτητη η υπογειο-ποίηση.

Από ΠΟΥ θα μπει στα εγκαίνια το ζεύγος Πατούλη και οι υπόλοιποι VIPs ;

Από τον - σχεδόν- privé αυτοκινητόδρομο για VIPs που περιλαμβάνεται στην υπογειο-ποίηση.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (10/10/2019 10:25)

@06.49
Σωστά το λες για τους υποστηρικτές της δημοτικής Αρχής, ξεχνάς όμως ότι κριτική δεν έκανε και ΚΑΝΕΝΑΣ παράγων της τότε αντιπολίτευσης, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονται στη σημερινή διοίκηση. Μόνη της "Η Αλήθεια" πάλευε και οι δήθεν τωρινοί υπερασπιστές της "Αγιασοφιάς" ήταν βουλιαγμένοι στους καναπέδες τους, τρέμοντας την τότε εξουσία. Όλα να τα λέμε, αγαπητέ, όχι τα μισά...

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!!! (10/10/2019 11:47)

Ο Μελισσανίδης θα κάνει πάρει όλη τη Δεκελείας και θα τη κάνει αεροδρόμιο για να έρχεται με το λίαρ τζετ να βλέπει την ΑΕΚ και να φεύγει. Θα τσιμεντώσει και τα ποτάμια (μαζί με όλους τους γάβρους κατοίκους) για να πλημμυρίσει η πόλη να γίνει ένα με τη θάλασσα για να έρχεται με τη θαλαμηγό του να παρκάρει στη λίμνη στο άλσος (όταν δε θα ερχεται με το λιαρ τζετ). Η λίμνη θα είναι η ιδιωτική του μαρίνα.

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! (10/10/2019 12:52)

Σύμφωνα με κοινή απόφαση της δημοτικής αρχής, της ΑΕΚ και της περιφέρειας θα μετατραπεί όλο το άλσος σε κλειστά γήπεδα της μπασκετικής ΑΕΚ (βασίλισσα), του handball (μάγκες) και του volley (της καρδιάς). Μόνο η λίμνη θα μείνει όπως έχει για φιλοξενήσει το water polo της ΑΕΚ!
Όλοι στους δρόμους συντελείται έγκλημα συμπολίτες μου, δεν θα περάσει!

@ ΕΚΤΑΚΤΟ!!! (10/10/2019 12:52) (10/10/2019 19:22)

Το πόλο δεν μπορεί να φιλοξενηθεί στη λίμνη γιατί είναι ρηχά και θα πατώνουν.

ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (10/10/2019 22:07)

Πατώνεις;;;;
ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΚΟΥΦΑΛΕΣ Η’ ΦΑΠΕΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ...

Δημοτης (11/10/2019 07:17)

Τελικα η πολη μεσα σε 40 μερες ειναι πιο καθαρη απο πριν?Γινονται τα αυτονοητα σε ενα δημο που για μια πενταετια ηταν παρατημενος και ειχε χωριστει σε γηπεδικους και αντιγηπεδικους.

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (10/10/2019 10:25) (11/10/2019 17:34)

Δεν πειράζει. Έχουμε τώρα αντιπολίτευση που τα βλεπει όλα στραβά. Ατελείωτος ο πόνος τους. Και που να αρχίσουν τα έργα.

tasos (11/10/2019 21:12)

Τώρα θα φανεί αν πράγματι η σημερινή κυβέρνηση στηρίζει το έργο ουσιαστικά και όχι με αστερίσκους και αντιρρήσεις όπως η προηγούμενη που έκανε 2 βήματα μπροστά και ένα πίσω.

GeorgeAEK (11/10/2019 23:55)

Αντε μπράβο να προχωρήσουν και τα περιφερειακά έργα να αλλάξει επιτέλους η πόλη μας.

Έτσιιιιιιι. Μπράβο!!!!!!!! (13/10/2019 14:17)

Ετσιιιιι. Δώστε διαχρονικά -με όλες τις κυβερνήσεις- άφθονο κρατικό χρήμα για την μεγαλύτερη ΔΕΚΟ απο την εποχή του Ελευθερίου Βενιζέλου και δώθε. Ο Βενιζέλος βέβαια γάβρος ήταν κι αυτός αλλά και μεγάλος πολιτικός και κάπως χρειαζόταν να γλύψει τους μικρασιάτες. Από τότε μέχρι σήμερα, με όλες τις κυβερνήσεις, δημοκρατικές και δικτατορικές, ρέει το κρατικό χρήμα για την... αδικημένη προσφυγοπούλα.

@(13/10/2019 14:17) (13/10/2019 20:56)

Έπεσαν οι μάσκες. Ξεσκεπάσου κι άλλο παραγκόγαυρε. Σε πονάει όταν εκτός από το γαύρο σου που του τα φτιάχνει όλα το κράτος δωρεάν παίρνουν και οι άλλοι κάποια ψίχουλα με προσπάθεια και αγώνα..
Μετακόμιση στο βοθρολίμανο να θαυμάζεις την εγκληματική σου οργάνωση.

@Έτσιιιιιιι. Μπράβο!!!!!!!! (13/10/2019 14:17) (14/10/2019 10:04)

Ερυθρόλευκο απόβρασμα δεν είμαστε σαν τα μούτρα σας.
Κανείς δεν χάρισε ούτε γήπεδο ούτε χρέη με φωτογραφικό νόμο στην ΑΕΚ όπως έγινε με την εγκληματική σου οργάνωση.
Παίρνει κάποια χρήματα για το γήπεδο από ευρωπαϊκά κονδύλια που προορίζονται μόνο για αθλητικά έργα όπως συμβαίνει και με άλλες ομάδες και ανάλογα βέβαια με το μέγεθος του έργου.
Χρήματα που δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς.

Έτσιιιιιιι. Μπράβο!!!!!!!! (14/10/2019 11:10)

@ (13/10/2019 20:56)
@ (14/10/2019 10:04)

Αν και όποτε βγάλετε την οπαδική τσίμπλα απ' τα μάτια, ευχαρίστως να συζητήσουμε.
Προς το παρόν μείνετε στα ολέ-ολέ-ολέ.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Σπύρος Γραμμένος

Τι δείχνει η ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Αϊβάζη

Απλώς, νομίζει ότι μας κοροϊδεύει...

Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία...

Νέα εποχή για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μας (φωτο)

Αλλάζει η όψη του 8ου νηπιαγωγείου- Δείτε φωτογραφίες

Υπάρχει αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο;

Επίτιμος Δημότης Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνος ο Μητροπολίτης κ.κ. Γαβριήλ

Τροχαίο ατύχημα στη Νέα Χαλκηδόνα- Τραυματίας ένας πυροσβέστης

Δειλία πίσω από το πληκτρολόγιο

Νέος Κένταυρος: Η πόλη πανηγυρίζει, οι ολίγιστοι βουρλίζονται...

Έτοιμος σε δυο χρόνια ο νέος Κένταυρος- Πάλι «κουβάς» για τον συνδυασμό της διαπλοκής

Ψευτιές με το τσουβάλι σερβίρει ο φραπεδογράφος πρωταθλητής της γκάφας

Ξεκινά η μεγάλη προσπάθεια ανακατασκευής του γηπέδου του Ιωνικού- Τι είπε ο Δήμαρχος

Για ακόμα μια χρονιά ο Γιάννης Βούρος στους καταλόγους των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου

Δημοφιλέστερα άρθρα

Σπύρος Γραμμένος

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Σπύρος Γραμμένος
Xρήστης: Νεα φιλαδελφεια
Καλό ταξίδι φίλε μας Σπύρο. Θα σε θυμόμαστε πάντα. ...

Σπύρος Γραμμένος
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Δυστυχώς έγινε αυτό που κάθε Φιλαδελφιώτης δεν ήθελε να συμβεί .Τα ειλικρινέστερα συλληπητήρια στους δικούς του ανθρώπους .Ένας δικός μου φ...

Τι δείχνει η ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Αϊβάζη
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Καλησπέρα ,Το σχόλιο μου θα το ανεβάσετε η όχι ?Θα ήθελα να το ξέρω.Ευχαριστώ....

Τι δείχνει η ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Αϊβάζη
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Είναι κι ο χωρισμός στη μέση. Είναι πολλά....

Τι δείχνει η ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Αϊβάζη
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Καλησπέρα σας .Μία απορία . Όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ΄συνβάδιζε με τον προηγούμενο Δήμαρχο σημαίνει ότι ακολουθούσε και συμφωνούσε μ...

Απλώς, νομίζει ότι μας κοροϊδεύει...
Xρήστης: Να τα λέμε και αυτά......
Παρόλο που αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι μετά την μεταπολίτευση είτε λόγω εργασιών εκτός Αθηνών, είτε λόγω αδιαφορίας άφησαν τα δημοτικά τους ...

Απλώς, νομίζει ότι μας κοροϊδεύει...
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Αλήθεια αγαπητοί φίλοι .Ο Παιπέτης (ΝΔκράτης) συνελήφθη για χρέη στο δημόσιο .Σωστά ?.Σωστά . Μήπως για αυτόν τον λόγο κάποιος αγάπησε ξαφ...

Απλώς, νομίζει ότι μας κοροϊδεύει...
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Όποιος κοροϊδεύει το δημοτικό συμβούλιο, ναι, πρέπει το δημοτικό συμβούλιο να παίρνει πειθαρχικά μέτρα. Αλήθεια, ψάχνετε ευθιξία σε έναν άνθ...

Απλώς, νομίζει ότι μας κοροϊδεύει...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@!7.54 Το θέμα, αλήθεια, είναι η επιβολή πειθαρχικών μέτρων; Ή η άρνηση του κ. Βούρου να παραιτηθεί, η απουσία και της παραμικρής ευθιξία...

Απλώς, νομίζει ότι μας κοροϊδεύει...
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Περιμένω τα δέοντα από τον κο Αντωνόπουλο. Ο κος Αντωνόπουλος δεν είναι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου; Από την παράταξη, τους ψηφοφόρους...

Απλώς, νομίζει ότι μας κοροϊδεύει...
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
(ΣΥΝΕΧΕΙΑ) 4. Σε σύμβουλο που δεν εκτελεί τις υποχρεώσεις του για διάστημα που υπερβαίνει τους τρεις (3) συνεχείς μήνες, χωρίς την άδεια το...

Απλώς, νομίζει ότι μας κοροϊδεύει...
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Πέραν του ότι πρέπει να αναδείξετε και τις ευθύνες της παράταξής του, κι όλων των μελών της: Αντιγράφω από το άρθρο 68 του ν. 3852/2010: 1....

Απλώς, νομίζει ότι μας κοροϊδεύει...
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Καλησπέρα σας .Σχόλιο για τον περί ου ο λόγος κύριο και ''θαυμαστή'' του Ζεφυριού απολύτως κανένα, μα κανένα σχόλιο . Το ΄΄παράξενο και αξιο...

Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία...
Xρήστης: Giannis
Nα αυτά τα κακά συμβαίνουν και μετά θα πάνε περίπατο τα πανό των εργαζομένων για την ελευθερία της Παλαιστίνης. Το ψάρι βρομάει απο το κεφά...

Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία...
Xρήστης: Ακροκεντρώος
@ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Η ζωή προχωράει κι ο σοσιαλισμός όπου πήγε να εφαρμοστεί απέτυχε παταγωδώς. Αργά ή γρήγορα κι εσύ τον ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©