Τρίτη 16.07.2024,  

Τι θα ψηφίσω την Κυριακή

Δημοσιεύτηκε στις 24/05/2019 στην κατηγορία Γνώμες  |  24 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Ξεκινώ από το αυτονόητο, ότι καθόλου δεν ενδιαφέρει τον δημόσιο διάλογο τι θα ψηφίσω εγώ, ή εσείς που με διαβάζετε τώρα. Το άρθρο δεν είναι "εξομολογητικό", είναι πολιτικό. Μπορεί να συμφωνείτε ή όχι, αλλά απλώς θέλω να παρουσιάσω ένα σκεπτικό -κατά τη γνώμη μου- σταθερό και τεκμηριωμένο. 

 

Ξεκινώ από τις ευρωεκλογές. Το έχουμε γράψει, το έχετε διαβάσει άπειρες φορές: Η Ευρώπη έχει πάρει στραβό δρόμο και γι αυτό πολλές ακραίες, αντιευρωπαϊκές δυνάμεις έχουν βρει πρόσφορο έδαφος, προκειμένου να καλλιεργήσουν τον ευρωσκεπτικισμό και την προοπτική εγκατάλειψης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Φυσικά, μη πάτε μακριά: Μια ματιά τι ακριβώς έχει συμβεί στη Μεγάλη Βρετανία, από τότε που ο τραμπαρίφας Κάμερον αποφάσισε να κάνει δημοψήφισμα για να φάει κάτι εσωκομματικούς του αντιπάλους, είναι αρκετή για να με πείσει σχετικά με το αληθινό διακύβευμα των ευρωεκλογών. Για μένα είναι "περισσότερη και καλύτερη Ευρώπη, ή περιπέτειες το μέγεθος των οποίων δεν μπορούμε να φανταστούμε". Έτσι, θα ρίξω στην κάλπη ένα από τα πιο φιλοευρωπαϊκά ψηφοδέλτια που θα πάρω από τον δικαστικό αντιπρόσωπο.

 

Και πάμε στις περιφερειακές. Χρεώνω πολλά στη Δούρου. Οι περισσότεροι της χρεώνουν το Μάτι και την έλλειψη προετοιμασίας της Περιφέρειας για μια τέτοια μείζονα περίσταση. Ούτε λέω μεγαλοστομίες ότι δήθεν "ευθύνεται για 102 νεκρούς" ούτε άλλα τέτοια δακρύβρεχτα. Λέω όμως ότι η προβληματική κατάσταση της Πολιτικής Προστασίας της χρεώνεται απολύτως. Ομοίως, της χρεώνω και τη λύση που δρομολογεί για τον Ποδονίφτη, για να έλθω στα δικά μας. Το ότι ακόμα δεν έχουν καν αρχίσει τα αντιπλημμυρικά στη Σκρα. Μια σειρά τέτοιων έργων υποδομής, είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας και η Ρένα Δούρου δεν τα έβαλε σε προτεραιότητα (ούτε βέβαια και ο δήμαρχος την πίεσε, κάθε άλλο "με το πάσο σου" Ρένα, αυτό της έλεγε η στάση του). Από εκεί και πέρα υπάρχει το ψηφοδέλτιο Πατούλη όπου είναι υποψήφιοι πολλοί φίλοι μου, το ψηφοδέλτιο Σγουρού όπου επίσης έχω αρκετούς γνωστούς (έχει μια αξία όχι μόνο να ρίξεις το ψηφοδέλτιο, αλλά και να σταυρώσεις κάποιον που μπορεί να σταθεί στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο).

 

Και πάμε στα δημοτικά. Βασιλόπουλο με τίποτα, είμαι εκείνος που επί δυο χρόνια αποκαλύπτω καθημερινά τα "έργα και τις ημέρες" του, που δείχνουν μια δημοτική Αρχή χωρίς Αρχές, που με ευκολία ενδίδει σε παλαιοκομματικές συνήθειες άλλων εποχών, με μηδαμινό έργο για την πόλη (κυρίως όσα έργα είχαν αρχίσει συνεχίστηκαν) χωρίς πίεση στην Περιφέρεια να ρίξει λίγο περισσότερο βάρος στην πόλη μας. Πρώην κολλητάρια πλακώθηκαν, οι αλληλοκατηγορίες ήταν πολύ σοβαρές, αλλά καμία εξήγηση δεν ακούσαμε. Κι άλλα, κι άλλα...

 

Βούρο με τίποτα, όπως έχω γράψει είναι μια υποψηφιότητα που προσβάλλει την πόλη μας, καθώς μέσα σε 30.000 νοματαίους, κάποιον θα βρίσκαμε -δεν μπορεί...- να κάνουμε δήμαρχο, δεν χρειαζόταν να έλθει κάποιος που μας παράτησε προ δεκαετιών με δική του επιλογή, δεν ασχολήθηκε ποτέ με την πόλη μας από τότε, κι έρχεται τώρα "φυτευτός" να μας παραστήσει το δήμαρχο. Αφήνω τις ομιλίες - περιβόλι που κάνει, πολιτική ουσία μηδέν, γνώση των τοπικών προβλημάτων μηδέν, του κάναμε δεκάδες ερωτήσεις και στην τελευταία προεκλογική του συκγέντρωση είπε ότι δεν μας απαντά λόγω... αισθητικής, έλα Χριστέ και Παναγία, ρε πού τους βρίσκετε όλους αυτούς...- και κατά τα λοιπά, μόνο πομφόλυγες και φιοριτούρες. Στο σανίδι αυτά κύριε Βούρο, όχι εδώ. Σόρι, δεν θα πάρουμε...

 

Γρετζελιά με τίποτα. Μετά το 2002 δεν άκουσα καμιά νέα ιδέα, καμιά νέα πρόταση, καμιά απόδειξη ότι εξελίσσεται με τα χρόνια και τώρα, έρχεται με την ωριμότητα της ηλικίας και με την εξέλιξη στην οποία υπέβαλε τον εαυτό του να κάνει μια αληθινή πρόταση για το μέλλον της πόλης. Σωπάτε, καλέ. Τίποτα από όλα αυτά. Μόνο μότο του συνδυασμού "θυμήσου πώς ήμασταν επί Γρετζελιά" αμ αν είναι έτσι Παντελή μου, να ζητήσει την ψήφο μας πάλι κι ο Αδαμόπουλος, κι ο Κόντος, κι η Γαϊτανά. Είπα Γαϊτανά και θυμήθηκα πώς της έψησες κι εκείνης της έρμης το ψάρι στα χείλη... Πάμε μπροστά, αγαπητέ Παντελή, κι από σένα κρατάμε στη μνήμη μας μόνο τα καλά. Τα άλλα τα απωθούμε...

 

Τομπούλογλου με τίποτα. Έχει όλα τα "κατά" του Γρετζελιά, κι επιπλέον ένα ζευγάρι χειροπέδες. Η πόλη -κι ολόκληρη η χώρα- θυμάται εκείνες τις μέρες, μετά έμαθε ότι ο Χάρης Τομπούλογλου καταδικάστηκε πρωτόδικα σε φυλάκιση 8 ετών με αναστολή και χρηματική ποινή 40.300 ευρώ, διότι βρέθηκε ένοχος για τα αδικήματα της εκβίασης, της παθητικής δωροδοκίας και της οπλοκατοχής. Ο "Τόμπι" έχει κατεβεί και ξανακατεβεί χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα δεν κάνει τίποτα διαφορετικό από όσα έκανε τότε. Δεν βλέπω πώς μπορεί να αναμένει διαφορετικά αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση η πόλη όπως δεν χρειάζεται κάποιον που την εγκατέλειψε προ αμνημονεύτων, έτσι δεν χρειάζεται και κάποιον που έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου και που ακόμα έχει εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη, αφού ακόμα (...) δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση στο εφετείο. Ο πολιτικός κύριε Τομπούλογλου εμπνέει με το παράδειγμά του πρώτα και μετά με τα όσα λέει. Οι πολίτες θα αξιολογήσουν το δικό σας παράδειγμα την Κυριακή στην κάλπη. Αλλά θέλω εδώ να πω ότι είναι πραγματικά ντροπή για ορισμένα στελέχη της τοπικής ΝΔ, που αγνοούν ότι υπάρχουν αυτές οι εμπλοκές με τη Δικαιοσύνη και αντιμετωπίζουν τον Χάρη Τομπούλογλου ως έναν άσπιλο πολιτικό. Τι άλλο να πω; Μόνο ντροπή!

 

Σερετάκη, όχι. Δεν τον ψηφίζω γιατί έχω πολιτικές, κοσμοθεωρητικές και ιδεολογικές διαφορές μαζί του, όχι για άλλο λόγο. Γι αυτό δεν γράφω "με τίποτα". Αν δεν υπήρχαν άλλες επιλογές, ίσως το σκεπτόμουν. Αλλά τώρα, κύριε Νίκο, λυπάμαι...

 

Από εκεί και πέρα, έχω δυο υποψηφίους, Κωνσταντινίδη και Κοπελούσο, με κάποια θετικά και κάποια αρνητικά. Ο ένας μπορούσε να ηγηθεί ενός ολόκληρου κινήματος, αλλά δεν το επεδίωξε. Ο άλλος είναι 20 χρόνια δημοτικός σύμβουλος και τίποτα καινούργιο δεν έχουμε ακούσει. Σε κάθε περίπτωση, ανάμεσά τους θα κάνω την τελική μου επιλογή.

 

Καλό βόλι σε όλους και σε όλες. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Υποχρέωση κάθε δημοκράτη η ήττα του Άρη Βασιλόπουλου

 

Η υποψηφιότητα Βούρου αποτελεί προσβολή για τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα

 

Ο Παντελής Γρετζελιάς σε ρόλο «Ελ Σιντ» ποντάρει στο συναίσθημα, όχι στη λογική

 

«Βουνό» τα εμπόδια στο δρόμο του Χάρη Τομπούλογλου προς τη δημαρχία

 

Οι δημοκρατικοί πολίτες αντιστέκονται σε φασιστικού τύπου πιέσεις

 

Αν δεν μας πουν τίποτα, θα υποθέσουμε τα πάντα...

 

Για άλλη μια φορά τα φασισταριά της πόλης επιτέθηκαν εναντίον της τοπικής ΝΔ

 

Εκλογές με ομάδες

 

Άσπρα κοράκια, κόκκινα κοράκια, κοκορίκο

 

Κάποιοι, από το ημίφως...

 

Ο ένας τώρα «θυμήθηκε» τους πολίτες, ο άλλος... ούτε τώρα!

 

Σκάσε και ψήφιζε...

 

Προεκλογικό σκηνικό, κομμένο και ραμμένο...

 

Ντροπή, μια λέξη άγνωστη στη δημοτική Αρχή

 

Βαρεμάρα...

 

Ο Στράτος Διονυσίου παρεμβαίνει στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας...

 

Ο Γιώργος Νταλάρας, παρεμβαίνει στην προεκλογική περίοδο

 

Ο Γιώργος Ζαμπέτας παρεμβαίνει -κι αυτός- στις εξελίξεις στην πόλη μας

 

Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης

 

Προαναγγελθέν ναυάγιο για την Αυτοδιοίκηση ο νέος Εκλογικός Νόμος

 

Προεκλογικός διάλογος, περί... όνου σκιάς

 

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε...

 

Ούτε τους χομπίστες, ούτε τους τουρίστες

 

«Τη μια τη λέγαν Αφροδίτη, και την άλλη Αφροδίτη επίσης»

 

Τυφλοί τα τ' ωτ' τον τε νουν τα τ' όμματα...

 

Μόνη χαμένη, η πόλη...

 

ΑΕΚ - Άρης...

Γράψτε την άποψή σας

Αν... (24/05/2019 20:13)

Λογικό να ψηφίσεις τους αδύναμους. Καλό βόλι.

ΟΡΘΟΦΥΤΕΣ (24/05/2019 20:46)

Συμφωνώ απολύτως μαζί σας κύριε Σεϊτανίδη.
Εκφράσατε τις απόψεις όλων των σκεπτόμενων Φιλαδελφειωτών. Αυτών που αγαπούν πραγματικά την πόλη μας και είναι μακριά από μικροσυμφέροντα και ίντριγκες.
Εγώ όμως θα προχωρήσω στο τελικό στάδιο και θα εκφράσω την τελική επιλογή μου.
Κωνσταντινίδης.

ΘΑΝΑΣΗΣ (24/05/2019 21:37)

Με βοήθησες να καταλήξω σε Κωνσταντινίδη.

ΝΦ (24/05/2019 22:27)

Συμφωνώ απόλυτα με τον Διαμαντή για Ευρωεκλογές και Περιφέρεια. Για το Δήμο κατανοώ τις επιλογές του αλλά επειδή αυτές δεν θα βρεθούν στο 2ο γύρο θα ψηφίσω Βούρο. Γιατί είδα με πράξεις και όχι με λόγια μόνο την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται και να λύνει προβλήματα της πόλης που οι δήθεν σωτήρες ούτε καν τα άγγιζαν επί δεκαετίες. Και αφού αυτός που θα συνεργαστεί καλύτερα με την ΑΕΚ είναι ο Βούρος, αυτόν θα ψηφίσω.

Μα όλα (24/05/2019 22:41)

Τι να πω; Τα είπες όλα

Σωστος (24/05/2019 23:18)

Πες μας τώρα και για τη δεύτερη Κυριακή τι θα ψηφίσεις. Βασιλόπουλο ή Βούρο.

@ΝΦ (24/05/2019 22:27) (25/05/2019 06:40)

+1000

Σκεπτόμενος πολίτης (25/05/2019 07:35)

Σας χαλάει που είναι φαβορί ο Βούρος;
Τι περιμένατε; Το Άλσος σε άθλια κατάσταση και δεν μιλάμε μόνο για τον σταθμό μεταφόρτωσης που από την αδιαφορία περάσαμε ακόμα και σε αγώνα υπεράσπισης του.
Για το γήπεδο τι να πούμε; Που ήταν η στήριξη του Δήμου στην ΑΕΚ επί Ντέμη όταν έκανε τεράστια προσπάθεια να γίνει το γήπεδο εκτός της πόλης; Για όλα τα σοβαρά θέματα η ίδια λογική. Θα τα λύσει κάποιος άλλος κάποια στιγμή. Φάτε τώρα στη μάπα και γήπεδο και Βούρο και να λέτε κι ευχαριστώ που τουλάχιστον θα γίνουν και κάποια περιφερειακά έργα ώστε η εικόνα να είναι καλύτερη σε σχέση με το Νίκος Γκούμας.

τα παραλέτε (25/05/2019 10:17)

Και εγώ θα συνεχίσω από εκεί, όπου εσύ σταμάτησες Διαμαντή.
Σταμάτησες στους Κοπελούσο και Κωνσταντινίδη.

Από τη μια ο Κωνσταντινίδης σαν νέος στην τοπική σκηνή έχει ένα ατού. Μπορώ να ελπίζω στα νειάτα του.
Χάνει όμως στο ότι είναι πρώην (νυν?) συνδικαλιστής. Οι τακτικές των συνδικαλιστών δεν έχουν και την καλύτερη εκτίμηση από μας τους υπόλοιπους.

Ο Κοπελούσος δεν έχει κανέναν ατού. Πρώτον είναι παμπάλαιος, και δεύτερον δεν έχω δει δα και κανένα συγκλονιστικό σχέδιο να βγαίνει από το στόμα του.

Άρα καταλήγω στον Κωνσταντινίδη.

Η δεύτερη Κυριακή θα είναι πιο εύκολη στην επιλογή του μονόφθαλμου.

Με τις υγείες μας.

@Σκεπτόμενος πολίτης (25/05/2019 07:35) (25/05/2019 12:04)

Δεν θα φάμε στην μάπα Βούρο και γήπεδο. Θα ζήσουμε σε μια πολύ καλύτερη πόλη με Βούρο και το νέο γήπεδο. Σε σύγκριση πάντα με τις συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του παλιού. Ευτυχώς ο Μελ δεν σκέφτηκε μόνο το καλό της ΑΕΚ αλλά και της πόλης όταν προχώρησε στο συγκεκριμένο σχέδιο και έκανε αγώνα και για την υπογειοποίηση.

Αντε γεια Βασιλόγαυρε (25/05/2019 23:05)

Η δυναμική στις αυριανές εκλογές του Βασιλόγαυρου φάνηκε απο την αποτυχημένη κεντρική του συγκέντρωση. Καλή ξεκούραση στη νέα σου βίλα. Ψάξε όμως και για καμιά δουλειά. Δεν θα σε ταϊζουν οι άλλοι μια ζωή.

Nick (26/05/2019 17:49)

Στα τσακίδια Τσίπρας, Δούρου, Βασιλόπουλος. Όλο το πακέτο θα πάρει αυτό που του αξίζει.

@Nick (26/05/2019 17:49) (27/05/2019 08:50)

Έτσι ακριβώς

ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ? (31/05/2019 11:39)

ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΒΟΥΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ?? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΥΡΟΣ? ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΒΟΥΡΟΣ ΕΜΑΘΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ? ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ? ΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ? Η ΜΗΠΩΣ ΕΦΑΓΕ ΑΚΥΡΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΣ? ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ.

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ (31/05/2019 12:02)

ΠΟΙΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ? ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΝΑΝ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ Κ.ΓΡΕΤΖΕΛΙΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ? ΜΙΛΑΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ? ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .....

@ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ? (31/05/2019 13:11)

Ναι την αγαπάμε την Φιλαδέλφεια και γι αυτό θα ψηφίσουμε Βούρο απέναντι στα εκτρώματα της διχόνοιας και της απαξίωσης.

@ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ (31/05/2019 13:13)

Θα ψηφίσουμε έναν καταξιωμένο ηθοποιό που αγωνίστηκε σκληρά σε όλη του τη ζωή απέναντι σε έναν ανεπάγγελτο αποτυχημένο τυχοδιώκτη που έγινε απο σπόντα δήμαρχος με μόνο στόχο να διχάσει την πόλη.

Πολυ πλακα (31/05/2019 13:20)

Την ωρα που οπου σταθεις κι οπου βρεθεις στη πολη σε οποιο στεκι κι αν πας η συντριπτικη πλειοψηφια λεει οτι θα ψηφισει τον ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ και ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟ στη φιλαδελφεια κι οχι τον εσωτερικο μεταναστη που ηλθε απο τον πυργο εδω βλεπεις οτι και την προηγουμενη εβδομαδα.Να εχει μπει το γαυροτρολ και να γραφει συνεχεια μαζι με δυο -τρια ατομα υπερ του εσωτερικου μεταναστη.Πληροφοριακα στο στοιχημα η αποδοση παιζεται Βουρος 1.10 εσωτερικος μεταναστης 6.20 οπως και την προηγουμενη εβδομαδα.Συνεχιστε λοιπον τρολακια.

Κατερίνα (31/05/2019 14:26)

Εγώ θα ψηφίσω Βασιλόπουλο. Τον κ.Βούρο δεν τον γνωρίζω τον είδα Πρώτη φορά στο εκλογικό τίμημα που ψήφιζα να πιάνει κουβέντα σε ηλικιωμένους.

@Πολυ πλακα (31/05/2019 14:31)

θεωρώ ότι είναι γελοίο επειδή κάποιος δεν στηρίζει τον Βούρο να μας βάζετε ταμπελα κομματόσκυλα και να μου μιλατε για στοιχήματα. αδιαφορω για τα στοιχήματα κυριε μου. δεν με απασχολούνε καν. εγω τον βουρο δεν τον ξερω τον ειδα στις εκλογες πρωτη φορα. με το ζορι πρεπει να τον ψηφισω? δεν ειστε και πολύ δημοκρατικος.

@(31/05/2019 14:31) (31/05/2019 18:29)

Γαυροτρολ έχεις τελειώσει και εσύ και ο βλαχοδήμαρχος του διχασμού. Γράψε με όσα διαφορετικά ονόματα θέλεις ότι θα τον ψηφίσεις. Το παραμύθι σας τελείωσε. Ο Βούρος θριαμβεύει την Κυριακή και εσείς συνεχίζετε την κλάψα σας όπως έχετε συνηθίσει.

@(31/05/2019 12:02) (31/05/2019 18:32)

Γιάννη, η Κατερίνα ή φούφουτε να μην χαθείς κατά την διάρκεια της έκδοσης των αποτελεσμάτων. Τυχερός τελικά ο Βούρος που έχει τέτοιο αντίπαλο.

@ @(31/05/2019 12:02) (31/05/2019 18:32) (08/07/2019 05:34)

Πράγματι!!! Πολύ τυχερός ο Βούρος!!! Σε μια πόλη -από τις λίγες- που η αριστερά σάρωσε, με τον Σύριζα πρώτο παρά την ήττα, με το ΚΚΕ πάνω απ' το ΠΑΣΟΚ και με το Βαρουφάκη να πιάνει 4,5%, ο Βασιλόπουλος έχασε!!!!!! Και τη πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή.

@@ @(31/05/2019 12:02) (31/05/2019 18:32) (0 (09/07/2019 21:29)

Τα εχουμε ξαναγραψει.Ο Αρης ειναι για αυτο ο μοναδικος υπευθυνος.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Πολίτης
@Ανωνυμος* Ταξικός αντίπαλος είναι και ο υπηρέτης της Ελιτ. Ταξικός αντίπαλος είναι και ο οπουρτυνιστης.... αλλά για να προχωρήσει η βάρκα π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ο Στέφανος.....ποιος Στέφανος ομως;
Το τραγικό δεν είναι ότι βγήκαν τελευταίοι ενώ είχαν την στήριξη του 2ου κόμματος της Βουλης. Το τραγικό ειναι ότι τους πέρασε η παράταξη το...

Κοιτάζοντας τον καθρέφτη τους
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Μιλάμε, φοβερή ενημέρωση. Ο Σεϊτανίδης είναι στο γραφείο τύπου του Δημάρχου... Μιλάμε για αποκλειστικότητα... Δεν λες, που κρατάει την Αλήθε...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Ο Τζέλης, μέχρι να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος, όχι στην αριστερά δεν ήταν, δεν ήταν πουθενά. Βρείτε μου ένα άρθρο του, μια υπογραφή του...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
@00.20 Κάπου διάβασες για την πάλη των τάξεων αλλά δεν το διάβασες όλο! Ταξικός εχθρός των αριστερών και των κομμουνιστών δεν είναι οι δημοσ...

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: Πολίτης
Κανένα air condiciom θα φροντίσει η Δημοτική αρχή να τοποθετηθεί στα σχολεία ???...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Πολίτης
Έλα τώρα μην βρείτε ευκαιρία μερικοί πούροι αριστεροί απ' τα γεννοφασκια σας, να βγάλατε ολη την "αριστεροσυνη" σας και μάλιστα περνοντας π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
Τι σου φταίει η αριστερά και της φορτώνεις τον κάθε είδους πολιτικαντη ! Για να μιλάς για ιδεολογική ασυνέπεια θα πρέπει πρώτα να μας πεις π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Γ.Β
Ψυχραιμία κε. Σεϊτανίδη....... έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας !!!!...

Αυτοψία Χαρδαλιά στο αντιπλημμυρικό έργο της βόρειας Φιλαδέλφειας- Τι είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
2. Κάποτε οι δεξιοί ψήφιζαν Σταματιάδη, επειδή τους έφτιαξε αποχετευτικό σύστημα, και, ναι, κατόρθωσε, να μην το πληρώσει από την τσέπη του ...

Αυτοψία Χαρδαλιά στο αντιπλημμυρικό έργο της βόρειας Φιλαδέλφειας- Τι είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
1. Όταν τελειώσει με το καλό το έργο, ποιος θα μπορεί να αρνηθεί ότι πιστώνεται στον Τομπούλογλου; Πέντε χρόνια ο Βούρος δεν έκανε τίποτα, κ...

Στη Σταμάτα ο δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου με συνεργείο του δήμου μετέχει στην κατάσβεση της φωτιάς
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Ανωνυμος (05/07/2024 17:45) Ούτε ελέγχω, ούτε καν ερωτήματα θέτω. Θεωρώ δεδομένο, ότι ο Δήμος, νυν ή προηγούμενη δημοτική αρχή, έχει εξασφ...

Στη Σταμάτα ο δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου με συνεργείο του δήμου μετέχει στην κατάσβεση της φωτιάς
Xρήστης: Ανωνυμος
@15.54 Ως τι, ελέγχεις την δημοτική αρχή; Αν θέλεις να μάθεις πήγαινε μέχρι το δάσος να δεις! Αυτό που γίνεται από ελεγκτές και υβριστές κρυ...

Στη Σταμάτα ο δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου με συνεργείο του δήμου μετέχει στην κατάσβεση της φωτιάς
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Το σύστημα δασοπυρόσβεσης στο Άλσος ελπίζω να δουλεύει....

Ο Δήμος ξεκινά τα θαλάσσια μπάνια των ΚΑΠΗ στο Αυλάκι
Xρήστης: "Με αγγιξατε;"
@16.17 Όταν έχεις αφήσει την ενημέρωση σου για τα δημοτικά στο λούμπεν φασισταριό τότε μπορούμε να πούμε απο τωρα ότι η παράταξη του νυν Δημ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©