Διευκρίνιση, κι ερωτήματα

Δημοσιεύτηκε στις 22/03/2019 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  189 σχόλια

Διαβάζω στον προσωπικό λογαριασμό του Γ. Bούρου στο facebook:

*****

 

Επειδή βρισκόμαστε περίπου δύο μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου οφείλω να διευκρινίσω ορισμένα ζητήματα προς ενημέρωση των συμπολιτών μου.


Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την δημοσιογραφική κριτική όσο σκληρή και αν είναι αυτή.


Αντιθέτως αποτελεί ακράδαντη πεποίθησή μου ότι η καλοπροαίρετη κριτική τις περισσότερες φορές είναι ωφέλιμη για όσους συμμετέχουν στα κοινά ή στο δημόσιο διάλογο.

 

Σε αυτό το πλαίσιο δηλώνω ξεκάθαρα ότι σέβομαι απόλυτα τον τοπικό Τύπο και τους δημοσιογράφους της πόλης μας, ακόμα κι όταν διαφωνώ με τις απόψεις τους.

 

Το σέβας αυτό αφορά ανεξαιρέτως όλους τους επαγγελματίες δημοσιογράφους της πόλης αλλά και τα μέσα ενημέρωσης (ηλεκτρονικά και έντυπα) τα οποία παρά το γεγονός πως δεν τα διαχειρίζονται δημοσιογράφοι έχουν αποδείξει στο πέρασμα του χρόνου την εγκυρότητα και την σοβαρότητά τους.

 

Όμως επειδή στην πόλη μας γνωριζόμαστε όλοι λίγο πολύ μεταξύ μας τα αυτονόητα που ανέφερα δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση για περιθωριακά blogs που διαχειρίζονται πρόσωπα που μπαινοβγαίνουν ως κατηγορούμενοι στα δικαστήρια και κατά γενική ομολογία προσπαθούν να αποπροσανατολίζουν τους συμπολίτες μας απομακρύνοντάς τους από την αλήθεια για τα δρώμενα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, και να υποβαθμίζουν συστηματικά το δημόσιο διάλογο στην πόλης μας, προσπαθώντας να φέρουν στο επίπεδό τους τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

 

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ

 

Με αυτούς δεν ασχολήθηκα, δεν ασχολούμαι και δεν πρόκειται να ασχοληθώ. ΔΕΝ έκανα, δεν κάνω και δεν πρόκειται να κάνω κανέναν απολύτως διάλογο μαζί τους. Δεν θέλησα, δεν θέλω και δεν πρόκειται ποτέ να επιδιώξω την στήριξή τους. Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε τέτοιου είδους λογικές.

Καταθέτω δημόσια και έγκαιρα αυτήν την άποψη μου στους συμπολίτες μου για να γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη απουσία απάντησης μου στον «κιτρινισμό, το ψέμα και την λασπολογία» δεν είναι αδυναμία, αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΗ μου επιλογή!

 

*****

 

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Είναι δεκτή- και την εκλαμβάνω ως ειλικρινή- η διευκρίνιση του Γιάννη Βούρου σε ό,τι αφορά στη δημοσιογραφική κριτική που του ασκείται. Βλέπω την "Αλήθεια" στις αναφορές του περί τοπικού τύπου και την αφεντιά μου στη φράση του "όλους ανεξαιρέτως τους επαγγελματίες δημοσιογράφους".

 

Διευκρίνιση δεκτή, λοιπόν.

 

Τώρα, όμως, που ξεκινήσαμε αυτόν τον -κάπως περίεργο, ομολογώ- διάλογο μέσα από την "Αλήθεια" και τις απαντήσεις στο facebook, μήπως ο κ. Βούρος θα ήθελε να δώσει απαντήσεις και σε μια σειρά άλλων ερωτημάτων που του έχουν τεθεί δημοσίως (ΚΑΙ από εμάς, εδώ);

 

Θυμίζω, ενδεικτικά: 

 

1. Ο κ. Βούρος απέχει πλήρως από τα δημόσια πράγματα της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας επί δεκαετίες- με την εξαίρεση μιας (ή δυο, δεν θυμάμαι) προεκλογικών περιόδων που μας επισκέφθηκε, προκειμένου να μαζέψει σταυρούς προτίμησης από τους πολίτες που θα ψήφιζαν τότε ΠΑΣΟΚ (στο ψηφοδέλτιο του οποίου ο γνωστός ηθοποιός μετείχε και με το οποίο εξελέγη στη Βουλή). Το ερώτημα είναι απλό, σαφές και στα χείλη όλων: Πώς ξαφνικά, από εκεί που καθόλου δεν μετείχε, με κανέναν τρόπο, (ούτε με δημόσιες παρεμβάσεις του, ούτε με ιδιωτικές συναντήσεις του, ούτε καν με φυσική παρουσία στην πόλη) στα κοινά της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας, έλαβε την απόφαση να είναι υποψήφιος δήμαρχος; Οι ως τώρα απαντήσεις που έχουν δοθεί, του τύπου "τώρα έκρινα" κλπ δεν αντέχουν σε σοβαρή κριτική. Όλοι όσοι κατεβαίνουν, "τώρα κρίνουν". Το ερώτημα είναι ΑΛΛΟ και ζητάει μια απάντηση ειλικρινή, ή, τουλάχιστον, πειστική. Όσο η απάντηση δεν δίνεται, τοσό το ερώτημα θα επανέρχεται...

 

2. Τι ακριβώς "είδαν" στον -έτσι κι αλλιώς νεοεισελθόντα στα κοινά μας πράγματα, άρα αδοκίμαστο στην πόλη- όλοι όσοι έσπευσαν να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του; "Είναι τιμή μου να μετέχω στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Βούρου" διάβασα στο facebook δυο μέρες -ή μήπως μία;- μετά την αναγγελία της υποψηφιότητας στο ΠΠΙΕΔ. Έχει να συνεισφέρει κάτι ο κ. Βούρος σε αυτό τον προβληματισμό; 

 

3. Πώς εξηγεί ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος ότι στην παρουσίαση της υποψηφιότητάς του, ομολόγησε ότι μόνο με την ΑΕΚ είχε μιλήσει -και μάλιστα είχε εξασφαλίσει και "δωράκια" που άλλωστε η ΑΕΚ από καιρού τα είχε υποσχεθεί στην πόλη- και με κανέναν άλλο σύλλογο ή φορέα της πόλης μας; Συναντήθηκε, βέβαια, αργότερα, με συλλόγους επιλεκτικά, αλλά δεν είδαμε σε καμία αναφορά του συνδυασμού του να έχει ένα σχέδιο αξιοποίησης των συλλόγων -μόνο με την ΑΕΚ "είχε σχέδιο". Δικαιολογείται αυτό; 

 

4. Ο κ. Βούρος- νέος στα κοινά της πόλης όπως διαφημίζουν τα στελέχη του- ανακοίνωσε -όχι "στο σωρό", αλλά με ξεχωριστή του ανακοίνωση- την υποψηφιότητα Γεωργαμλή. Δηλαδή του (ακόμα και σήμερα.......) "επικεφαλής της αντιπολίτευσης" ο οποίος διακρίθηκε τα τελευταία πέντε χρόνια για την αφωνία του στο δημοτικό συμβούλιο, για την πλήρη, εκκωφαντική, απόλυτη και χωρίς εξαιρέσεις απουσία του από κάθε είδους κριτική στη δημοτική Αρχή Βασιλόπουλου. Αυτή την τακική θα ακολουθήσει και ο κ. βούρος εάν εκλεγεί στην αντιπολίτευση; Θα ασχολείται με τις δυολειές του, όπως έκανε ο κ. Γεωργαμλής και θα αφήσει την όποια διοίκηση ανεξέλεγκτη, ανενόχλητη, χωρίς κριτική; Αυτό δείχνει η συμμετοχή -και μάλιστα ξεχωριστά από τους άλλους- του κ. Γεωργαμλή στο συνδυασμό του κ. Βούρου.

 

5. Συναφώς: Τα περισσότερα στελέχη της σημερινής (ας την πούμε έτσι) αντιπολίτευσης, εμφανίζονταν μια στις τόσες στο δημοτικό συμβούλιο. Έσείς, αγαπητέ κ. Βούρο, βέβαια αυτά δεν τα ξέρετε γιατί δεν ασχολιόσασταν με την πόλη μας. Η εικόνα όμως της αντιπολίτευσης στη διοίκηση Βασιλόπουλου είναι επιεικώς απαράδεκτη. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: Δεν είχαν εκλεγεί στη δημοτική Αρχή, άρα αδιαφορούσαν για το θεσμικό ρόλο που τους έταξε ο λαός της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας. Από τους συστηματικούς κοπαντζήδες, πολλοί βρίσκονται στον συνδυασμό σας, είτε τον στηρίζουν εξωθεσμικά (ως τώρα...). Το ερώτημα που προκύπτει από τα παραπάνω είναι εύλογο: α) αν δεν εκλεγείτε θα πηγαίνετε στο δημοτικό συμβούλιο, ή θα προτιμήσετε λχ μια παράσταση εκείνη τη μέρα που θα συνεδριάζει το όργανο του δήμου μας, ώστε να απουσιάζετε; Μια καθαρή δέσμευσή σας σε αυτό το θέμα είναι, πιστεύω, απαραίτητη. Κι ακόμα: Τι μήνυμα πιστεύετε ότι περνούν τα στελέχη της σημερινής δημοτικής αντιπολίτευσης τα οποία δεν έβγαλαν κιχ στα έργα και τις ημέρες Βασιλόπουλου; (εξαιρώ μόνο τον Λευτέρη Πλάτανο, αν κι εκείνος έκανε πολλές απουσίες...)

 

Ο δημόσιος διάλογος με ερωτήσεις από τη δημοσιογραφική πλευρά θα εξελιχθεί έτσι κι αλλιώς, ανεξαρτήτως του αν θα δοθούν απαντήσεις. Απλώς, ξαναλέω: τα αναπάντητα ερωτήματα θα επανέρχονται, μήπως και απαντηθούν...

 

 

Γράψτε την άποψή σας

Ανώνυμος (22/03/2019 19:25)

Πολύ σωστές οι ερωτήσεις σου Διαμαντή.
Έπρεπε όμως να έβαζες και μια "καίρια" ακόμα.
"Πότε προβλέπεται να ενσωματωθούν και οι άλλοι συνδυασμοί εναντίον του κοινού εχθρού" ;;

Γ.Π. (22/03/2019 21:15)

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι γιατί κατεβαίνουν; Απο αγάπη για την πόλη; Παραμύθια για μικρά παιδιά. Αντί να μιλάμε για τους αποτυχημένους η μόνη μας αγωνία είναι να παρουσιάσουμε σαν αποτυχημένο τον Βούρο μήνες πριν απο τις εκλογές. Κριτική ακόμα και για την περίπτωση που θα είναι αντιπολίτευση. Του φορτώνουμε την αποτυχημένη αντιπολίτευση του Γεωργαμλή επειδή τον στηρίζει. Δηλαδή επειδή δεν είχε την συμμετοχή που επρεπε σαν αντιπολίτευση ο Γεωργαμλής θεωρούμε ότι το ίδιο θα κάνει και ο Βούρος. Έλεος.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/03/2019 22:11)

@21.15
Μην διαβάζεις μεθυσμένος. Κι αν διαβάζεις, τουλάχιστον προσπάθησε να μην σχολιάζεις μεθυσμένος. Εγώ απευθύνω ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ κι αφήνω τον κ. Βούρο να μου δώσει τις απαντήσεις που εκείνος θέλει, ΑΝ θέλει. Εσύ τα ερωτήματα τα εκλαμβάνεις ως δικές μου θέσεις. Κόφτο το ρημάδι, αφού σε χαλάει...

ανώνυμος (22/03/2019 23:48)

και μια ακόμα ερώτηση.
Είναι υποψήφιος από μόνος του επειδή μετά από χρόνια θυμήθηκε τον γενέθλιο τόπο ή κάποιοι άλλοι τον έστειλαν?
Βασικό να ξέρουμε ποιός είναι πίσω από τον καθένα.
Δεν είναι κακό να σε στηρίζουν, αλλά να το ξέρουμε όλοι είναι καλύτερο.

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/03/2019 22:11) (23/03/2019 10:27)

Καταλαβαίνω πολύ καλά τι διαβάζω και είναι ξεκάθαρος ο στόχος. Αφήνεις συνέχεια υπονοούμενα σε όλα τα άρθρα για το τι στραβό θα κάνει αν εκλεγεί για να δημιουργήσεις ανάλογη εικόνα προκαταβολικά στον κόσμο. Είναι σοβαρό ερώτημα προς υποψήφιο μήνες πριν τις εκλογές για το αν θα ασκεί κριτική εφόσον είναι στην αντιπολίτευση;
Τι απάντηση περιμένεις; Περιμένεις ότι θα φοβηθεί να δώσει απάντηση για κάτι που ίσως συμβεί στο μέλλον; Θα σου πει ότι θα ασκεί σκληρή κριτική. Ποιος ξέρει αν λέει αλήθεια ή ψέματα;
Αν σε αγνοήσει τι θα γράψεις; Ότι επιβεβαιώθηκε η ανησυχία σου; Ευτυχώς ούτε γράφω ούτε διαβάζω μεθυσμένος.

@ανώνυμος (22/03/2019 23:48) (23/03/2019 10:37)

Μακάρι να τον έστειλε η ΑΕΚ ώστε να δούμε να γίνονται γρήγορα τα έργα που έχουν σχέση με το γήπεδο και θα δώσουν ανάσα στην πόλη.
Όσοι προτιμάτε τα εκτρώματα που αρνούνται να υπογράψουν υψομετρικές μελέτες και εξυπηρετούν μόνο τους κολλητούς τους ψηφίστε τους.
Δεν θα κάνετε κακό στην ΑΕΚ παρά μόνο στην πόλη.

Ανωνυμος (23/03/2019 17:00)

Εκτός από το ηλίθιο σχόλιο για το Ζεφύρι όπου κατοίκουν Ρομά ο Γιαννάκης ο Βριλησσιωτης έπεσε και σε άλλα ατοπήματα!
Αναφέρθηκε σε "τριανταφυλλιές" με σαφή υπονοούμενα και σε απειλές του τύπου "καλός καλός αλλά αν θυμώσω την βαψατε"!
Πραγματικά θα ήθελα ένα σχόλιο για τα παραπάνω που δείχνουν τον χαρακτήρα ενός ρατσιστή και ομοφοβικου τζογαδόρου της πολιτικής από Κοσκολετο Γραμμένο Γεωργαμλη Κουτσακη Πλάτανο και όλα τα άλλα παλληκάρια που καπελλωθηκαν από τον τουρίστα όχι βέβαια γιατί εκτίμησαν τις κοινότητες του μνημονιακου με την τσαλακωμενη συνείδηση αλλά επειδή είναι ο άνθρωπος του προέδρου!
Η φαμίλια θα διοικεί !!!!

@23/03/2019 10:37 (23/03/2019 22:50)

Πού ζεις; Η υπόθεση γήπεδο έμεινε στο ΘΑ...

Ο Τουρίστας (24/03/2019 00:28)

Οι παλιοί μου είπαν ότι εφόσον είσαι παλιός αρκεί να κερδίσεις τις εκλογές. Μετά μπορείς να εξαφανιστείς. Αλλά και στην αντιπολίτευση να είσαι πάλι εξαφανίζεσαι για να μην προσβάλεις τον εξαφανισμένο δήμαρχο.
Και για όλα αυτά θα κατηγορήσουμε εσένα τον τουρίστα. Πάντα ο νέος την πληρώνει. Οι παλιοί θα σε ενημερώσει ο τοπικός τύπος ότι μπορεί να απουσιάζουν σήμερα αλλά τόσα χρόνια ήταν εδώ δίπλα μας. Ο τουρίστας από την άλλη θα κριθεί από το πόσο μακριά βρισκόταν χθες. Πώς αλλιώς θα συνεχίσει ο κόσμος να ψηφίζει τους παλιούς;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/03/2019 09:06)

@00.28
Οι παλιοί, θα έπρεπε να σου έχουν πει ένα και μόνο πράγμα, αλλά μάλλον θα στο πω εγώ, γιατί εκείνοι θα στο έκρυψαν: μια πόλη, από την καλύτερη ως τη χειρότερη, έχει μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια να αναζητεί λύσεις μέσα από τους ΔΙΚΟΥΣ της ανθρώπους, αυτούς που τη ζουν, που τη νοιάζονται, που μεγαλώνουν μαζί της και σε αυτήν.

Κι επίσης, θα έπρεπε να σου έχουν πει ότι αποτελεί ομολογία κοινωνικής χρεοκοπίας η αντίληψη ότι όλοι οι ντόπιοι είναι άχρηστοι και περιμένουν έναν οποιονδήποτε τουρίστα να τους σώσει.

Σκέψου μια πόλη που ομολογεί ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ δεν μπορεί και τρέχει γονυπετής πίσω από τον τουρίστα κι όσους του έβγαλαν εισιτήριο για εκεί...

Σκέψου όμως και τη γνώμη που έχει ο τουρίστας για ΟΛΟΥΣ στην πόλη που πάει να σώσει.

Μάλλον με "λάθος παλιούς" μιλάς...

Πασοκαυγίτες... Αυτή η μάστιγα. (24/03/2019 11:04)

@ O Τουρίστας

Το ότι λείπεις δεκάδες χρόνια από οτιδήποτε έχει να κάνει με την κοινωνική και πολιτική ζωή της πόλης, θα μπορούσε, ενδεχομένως, να μην αποτελεί τόσο μεγάλο πρόβλημα. Το πρόβλημά είναι ότι μέσα σε λίγες μόνο ημέρες έχεις προλάβει να γίνεις ο πιο αντιπαθής από όλους, με εμετικά σχόλια ψυχιατρικοποίησης, ρατσισμού και ομοφοβίας. Το πρόβλημα σου δεν είναι βέβαια αμιγώς δικό σου. Μια ματιά στους επιτελικούς σου αρκεί.
Πάντως το 6,10% που πήρε η χρυσή αυγή στη πόλη το 2015, το έχεις εξασφαλισμένο.

Ανώνυμος (24/03/2019 11:18)

Αρχίζω να πιστεύω ότι η υποψηφιότητα του 64χρονου ηθοποιού κουβαλάει νερό στο μύλο του Βασιλόπουλου.

@(24/03/2019 11:04) (24/03/2019 16:12)

Μάλιστα τώρα έγινε και φασίστας ο Βούρος. Τόσος τρόμος πια; Συνεχίστε έτσι. Πέφτουν σιγά σιγά οι μάσκες.

@Ανώνυμος (24/03/2019 11:18) (24/03/2019 16:19)

Ε ναι αφού γράψουμε μερικές εκατοντάδες φορές πόσο καταστροφικός θα είναι για την πόλη ο τόπος κατοικίας του Βούρου σίγουρα θα βρούμε και άλλα σφάλματα που ΘΑ κάνει αν εκλεγεί. Οπότε αφού είναι χειρότερος από τον Βασιλόπουλο ας ψηφίσουμε Βασιλόπουλο.

Ανωνυμο$ (24/03/2019 20:11)

@11:04 παιζουν κι αλλοι μπαλα στο 6,10% που λες. Δεν θα το παρει ατοφιο.

Ο Χομπίστας (25/03/2019 07:54)

Μου αρέσει που θεωρείτε ορισμένοι τελειωμένο τον Βασιλόπουλο. Κι εγώ σας λέω ότι θα σας πάρει και τα σώβρακα. Μεγαλύτερο ποσοστό θα πάρει από την προηγούμενη φορά και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο.
Ποιόν αντίπαλο θα φοβηθεί; Τον σαΒούρα;

Ανώνυμος (25/03/2019 10:12)

@ 16:12 - 16:19

Που τον είδες τον τρόμο; Μάλλον βρίσκεσαι σε πανικό επειδή δεν περπατάει το project "αναγνωρίσιμος καλλιτέχνης" κι ο ίδιος έχει χάσει την ψυχραιμία του επειδή βλέπει ότι αλλιώς του τα λέγαν και άλλα συμβαίνουν. Ας πρόσεχε. Μετά από αρκετές δεκαετίες αφάνειας αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι οι Φιλαδελφειώτες δεν είμαστε πρόβατα να τρέξουμε πίσω από τον εκλεκτό μιας ομάδας. Θα το συνειδητοποιήσει ακόμα καλύτερα το βράδυ των εκλογών κι αυτός κι αυτοί που τον κατεβάζουν και όλοι οι δεινόσαυροι και κατά φαντασίαν παράγοντες που σέρνονται από πίσω προσδοκώντας οφέλη.

Θυμηθείτε το... (25/03/2019 10:33)

Το μεγαλύτερο γέλιο θα πέσει το βράδυ της 1ης Κυριακής όταν -ανεξαρτήτως αποτελέσματος- πολλά (θεωρητικά) "βαριά ονόματα" από αυτά που έχουν μαζευτεί στο συνδυασμό του 64χρονου ηθοποιού θα μείνουν εκτός. Εκεί θα δούμε στιγμές απείρου κάλλους.

Ανώνυμος (25/03/2019 11:17)

@ (24/03/2019 16:12). Θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς το ότι "έχουν πέσει οι μάσκες".
Όταν βλέπεις πρώην αποτυχημένους αντιδημάρχους της Γαϊτανά χεράκι χεράκι με ανθρώπους που έσκιζαν τα ρούχα τους για την... αθωότητα του Χάρη να συντάσσονται κάτω από έναν επισκέπτη που προσπαθεί να τον επιβάλλει μια ΠΑΕ, έχουν πέσει εντελώς οι μάσκες.

@Ανώνυμος (25/03/2019 10:12) (25/03/2019 13:42)

Μια χαρά αναγνωρίσιμος είναι ο Βούρος όπως αναγνωρίσιμες είναι και οι λαμογιές των προηγούμενων δήθεν σωτήρων της πόλης.
Το πόσο περπατάει ή όχι φαίνεται από τις πανικόβλητες αντιδράσεις σας. Το σκ.... έχει φτάσει στην κάλτσα γιατί τρέμουν μήπως χάσουν την κουτάλα οι μόνιμοι δήθεν σωτήρες και οι κολλητοί τους.

@Ο Χομπίστας (25/03/2019 13:47)

Μην εξαφανιστείς μετά το βράδυ των εκλογών. Θα περιμένουμε με αγωνία να σχολιάσεις το ποσοστό του αφεντικού σου του γαυραρούλη.

Ανωνυμος (25/03/2019 15:58)

@ 13:42. Mολις ολοκληρωθεί το ρόστερ θα μιλήσω. Προς το παρόν απολαμβάνω τα αυτογκόλ του παλαίμαχου.

Ανώνυμος (25/03/2019 16:03)

@13:42 αναγνωρίσιμος τηλεοπτικά είναι. Δημαρχος δεν πρόκειται να γίνει γιατί δεν είναι αναγνωρίσιμος μεταξύ Φιλαδελφειωτών. Δεν τον αναγνωρίζουμε ως έναν από εμάς. Απλό.

@Ανώνυμος (25/03/2019 16:03) (25/03/2019 21:04)

Στον μικρόκοσμο σας ορισμένοι μιλάτε για τόπους κατοικίας και αναγνωρισιμότητα όταν το 80% των πολιτών δεν γνωρίζει ούτε ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να μάθει ποιοι είναι οι υποψήφιοι μόλις 2 μήνες πριν τις εκλογές.
Η μήπως πιστεύετε ότι γνωρίζουν τις λαμογιές του Αρούλη;

Ανώνυμος (25/03/2019 22:05)

@13:42 πες μας βλακέντιε ποιες είναι οι "λαμογιές" και ποιοι "οι προηγούμενοι πρώην σωτήρες". Υπάρχουν υποψήφιοι που δεν έχουν διοικήσει ποτέ και κατεβαίνουν για πρώτη φορά. Εσύ όμως εκεί... Συνεχίζεις την ίδια μαλακώδη προπαγάνδα και τους βάζεις όλους στο ίδιο σακί.

Ανώνυμος (25/03/2019 22:30)

@ 21:04 αν εσύ δεν διαθέτεις στοιχειώδη αξιοπρέπεια, θεωρώντας ότι ανάμεσα σε 30.000 ανθρώπους με δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να διοικήσει την πόλη και πρέπει να έρθει ένας πουθενάς αλεξιπτωτιστής, ψήφισέ τον. Αλλά μη μας αραδιάζεις μπούρδες και σαθρά επιχειρήματα.

Περί... αναγνωρισιμότητας. (26/03/2019 00:26)

Οι δημοτικές εκλογές στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας ΔΕΝ πρόκειται να διεξαχθούν με όρους reality show, όσο κι αν αυτός είναι ο στόχος του επιτελείου του πρώην βουλευτή του ΠαΣΟΚ, όπως αποτυπώνεται στο σχόλιο 21:04.

Αυτό το αφήγημα, που θέλει τον κόσμο να μην ασχολείται, είναι βολικό για ό,τι-να-ναι "παρατάξεις" που μαζεύονται και φτιάχνονται τσάτρα-πάτρα κάνα εξάμηνο πριν τις εκλογές, όπως η Πολ.Πολ. Υποτιμάτε πολύ τον λαό και το πολιτικό του κριτήριο και θα το πληρώσετε.

Όλοι ξέρουμε τι (εξ)υπηρετεί η Πολ.Πολ. Η όποια τηλεοπτική αναγνωρισιμότητα μας αφήνει παγερά αδιάφορους, ως πολίτες, ως δημότες, ως Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες.

@(25/03/2019 22:30) (26/03/2019 09:38)

Πανέξυπνε δεν διαλέγουμε ανάμεσα στους 30000 αλλά ανάμεσα σε όσους είναι υποψήφιοι. Ψήφισε λοιπόν το λαμόγιο που γουστάρεις και μη μας κάνεις υποδείξεις. Δεν είμαστε όλοι γλύφτες που κυνηγάμε το ρουσφετάκι που μας υποσχέθηκαν.

Μπέλλας Λουγκόζης (26/03/2019 10:07)

Η αναγνωρισιμότητα δεν παίζει κανένα ρόλο στη Φιλαδέλφεια.
Ανατολάκηδες, Ζαγοράκηδες και Ψινάκηδες εδώ δεν έχουν καμμία τύχη.

Ανωνυμος (26/03/2019 13:47)

Κοσκολετο, Γραμμενε, Αρβανίτη προλαβαίνετε ακόμα να την κάνετε με ελαφρά πηδηματακια!
Επιτέλους δεν έχετε ακόμα καταλάβει με ποιο κύκλωμα είστε "συναγωνιστές";
Θα τελειώσουν οι εκλογές, θα ψάχνετε να βρείτε την ψήφο σας και δεν θα υπάρχει κανένας πολιτικος χώρος που θα μπορείτε να βρεθείτε!
Νέοι άνθρωποι είστε! Μην καιγεστε από τόσο νωρίς!

Ανώνυμος (26/03/2019 14:07)

@(26/03/2019 09:38) "ανάμεσα σε όσους είναι υποψήφιοι" είναι κι ο Τάσος Κωνσταντινίδης και ο Νίκος Σερετάκης. Δεν έχουν διοικήσει ποτέ, δεν έχουν υποσχεθεί κανένα ρουσφέτι και φυσικά δεν κολλάει πάνω τους με κανέναν τρόπο η ρετσινιά "λαμόγιο".

Όσο συνεχίζετε να βάζετε στο μίξερ όλους τους υποψηφίους θα σας γλεντάω.

@Ανωνυμος (26/03/2019 13:47) (26/03/2019 19:10)

Δεν σκέφτηκαν να σε ρωτήσουν πρώτα να τους πεις ποιον να στηρίξουν για να εκλεγούν. Μεγάλη παράλειψη. Γλύψε τα λαμόγια που έχεις επιλέξει να στηρίξεις εσύ και άσε το τι κάνουν οι άλλοι.

Νεοφιλαδελφειωτης (26/03/2019 20:40)

Προσωπικά θα ψηφίσω τον Κωνσταντινίδη που έχει δείξει ήθος και αξιοπρέπεια. Τι στο καλό! Θα ζει κ θα εργάζεται στην πόλη κ μετά τις εκλογές!

@Νεοφιλαδελφειωτης (26/03/2019 23:04)

Μεγάλη αγωνία είχαμε που θα ζει και που θα εργάζεται μετά τις εκλογές. Δεν είμαστε υπάλληλοι του για να μας πιάσει ο πόνος όπως εσένα.

ανώνυμος (26/03/2019 23:05)

@20:40 Ο Κωνσταντινίδης είναι μια αξιοπρεπής επιλογή. Κι εγώ εκεί προσανατολίζομαι.

Προς την υπόγα της Επταλόφου: (27/03/2019 00:30)

Θα στείλετε κάναν σοβαρό για συζήτηση ή θα τη βγάλουμε με τα λιμά τύπου (26/03/2019 23:04) ;

Ανωνυμος (27/03/2019 01:01)

@19.10
Αυτά τα λάθη πληρώνουν τώρα που πηγαίνουν στους γνωστούς τους και ζητάνε την ψήφο τους και η απάντηση είναι η γνωστή....Σωτήρη μου, Σπύρο μου, Ρενο μου σε αγαπάω σε εκτιμάω όμως εγώ ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισα ποτέ και δεν θα ψηφίσω και τώρα!
Αν με ρωτούσαν πριν θα είχαν γλυτώσει την ταλαιπωρία!

@Προς την υπόγα της Επταλόφου (27/03/2019 09:16)

Εσύ είσαι ο σοβαρός για συζήτηση; Χαχαχαχαχα Εγώ θα σου έκοβα το χαρτζιλίκι και θα έστελνα άλλον.

@Ανωνυμος (27/03/2019 01:01) (27/03/2019 09:21)

Τι τους λένε είπες; Δεν ψήφισα ποτέ ΠΑΣΟΚ; Γελάει το σύμπαν. Να μην ξεχάσουμε πριν επιλέξουμε Δήμαρχο ότι ο Βούρος ψήφισε και μνημόνιο. Προφανώς μόνος του. Οι υπόλοιποι βουλευτές δεν ψήφισαν μνημόνια. Κάτι ανάλογο με αυτούς που δεν ψήφισαν ποτέ ΠΑΣΟΚ. Ευτυχώς τα παιδάκια του δημοτικού στα οποία απευθύνεστε δεν ψηφίζουν ακόμα.

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (27/03/2019 12:12)

Θέλω να πιστεύω ότι η Φιλαδέλφεια του Σταματιάδη και του Τρυπιά δεν θα πάθει "Ψινάκη"...

Προς την υπόγα της Επταλόφου: (27/03/2019 12:50)

@09:16 Είναι θετικό ότι αναγνώρισες τον εαυτό σου μέσα στα λιμά. Η αυτογνωσία ποτέ δεν έβλαψε.

Ανωνυμος (27/03/2019 13:01)

@09.21
Επειδή από iq δεν φημιζεσαι και το δειχνεις η δεξαμενή των ψηφοφόρων και γνωστών που θα ψηφίσουν τους τρεις δεξιούς δεν βρισκεται μέσα στο ΠΑΣΟΚ αλλά στον νεοδημοκρατικό χωρο!
Από εκεί λοιπόν θα λαμβάνουν τις απαντήσεις που σου έγραψα πιο πάνω!

Anonymous (27/03/2019 13:33)

@09:21

Πόσο άμπαλοι πολιτικά είστε ;
Είναι επιχείρημα ότι κι άλλοι βουλευτές ψήφισαν μνημόνια ;
Οι υπόλοιποι βουλευτές που ψήφισαν μνημόνια δεν πήγαν στις πόλεις τους μετά από τρεις δεκαετίες για να το παίξουν τοπικοί σωτήρες. Εμείς είμαστε οι... τυχεροί.

Εσείς τί λέτε...; Μπορούμε ; (27/03/2019 14:10)

Μπορούμε να εμπιστευτούμε για δήμαρχο της πόλης μας κάποιον που ενώ κομπορρημονεί ότι είναι άνθρωπος του πολιτισμού, την ίδια ώρα ασκεί ρητορική μίσους με ρατσιστικά (Ζεφύρι) και ομοφοβικά (Τριανταφυλλιά) σχόλια ;

Μπορούμε να εμπιστευτούμε για δήμαρχο της πόλης μας έναν άνθρωπο που ενώ λέει ότι ψήφισε τα μνημόνια με... "τσαλακωμένη συνείδηση", την ίδια ώρα προσπαθεί να υπερασπιστεί την επιλογή του να τα ψηφίσει ;

Μπορούμε να εμπιστευτούμε για δήμαρχο της πόλης μας έναν άνθρωπο που ενώ γίνεται τιμητής τόσο της διοίκησης του δήμου όσο και των υπόλοιπων υποψηφίων, παραδέχεται δημόσια ότι "έπαιζε ζάρια" την εποχή της πιο κρίσιμης για όλο τον Ελληνικό λαό ψηφοφορίας στη Βουλή ;

@Εσείς τί λέτε...; Μπορούμε ; (27/03/2019 23:54)

Επειδή είπε την αλήθεια ότι κάποια σημεία της πόλης και κυρίως του Άλσους θυμίζουν Ζεφύρι είναι ρατσιστής; Η δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ το Ζεφύρι ή σας ενοχλεί που κάποιος λέει την αλήθεια.
Γενικά βλέπω ότι σας ενοχλεί η αλήθεια ακόμα και για τα μνημόνια. Όταν τα ψήφιζαν ΟΛΟΙ χωρίς να τα έχει διαβάσει κανείς όλα ΟΚ ε; Αρκεί να σας πουλήσουν κάποιο παραμύθι σαν αυτό του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε και δημοψήφισμα παρακαλώντας να βγει το ΝΑΙ και όταν βγήκε το ΟΧΙ απλά το έκανε ΝΑΙ.
Όσο διαβάζω υποκριτές σαν εσένα εννοείται ότι θα ψηφίσω μόνο Βούρο.

@Anonymous (27/03/2019 13:33) (28/03/2019 00:00)

Ναι μωρέ. Όλοι όσοι ψήφισαν μνημόνια απλά διαγωνίζονται ποιος και καλά θα σώσει την Ελλάδα πρώτος μέσω της Βουλής. Και φορτωνόμαστε και ύποπτες συναλλαγές που θα μας σημαδεύουν για πάντα όπως η συμφωνία των Πρεσπών. Αλλά το πρόβλημα είναι ο Βούρος που θα διεκδικήσει ένα Δήμο. Μάλλον ο Βούρος μέσω του Δήμου μπορεί να δώσει κανένα νησί στους Τούρκους. Διαβάζεις τι γράφεις ή μιλάει το ποτό;

@Ανωνυμος (27/03/2019 13:01) (28/03/2019 00:08)

Ευτυχώς δεν διαθέτω το δικό σου iq και την δική σου αντίληψη. Αν προσγειωθείς κάποια στιγμή στην πραγματικότητα θα διαπιστώσεις ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κυβέρνησαν μαζί και ίσως το κάνουν και μετά τις επόμενες εκλογές. Επίσης δεκάδες Δήμαρχοι έχουν κατέβει με τη στήριξη και των 2 κομμάτων στο παρελθόν ακόμα και πριν την συγκυβέρνηση. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν υποψήφιο όπως τον Βούρο που εκλέχθηκε βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ περισσότερο λόγο αναγνωρισιμότητας και σε καμιά περίπτωση προερχόμενος απο τον στενό κομματικό σωλήνα όπως οι περισσότεροι.

@ (27/03/2019 12:50) (28/03/2019 00:14)

Γράφε γράφε. Το αφεντικό πρώτα διαβάζει και μετά πληρώνει.

Εσείς τί λέτε...; Μπορούμε ; (28/03/2019 08:46)

Μπορούμε να εμπιστευτούμε για δήμαρχο της πόλης μας κάποιον ο οποίος στην πρώτη παρουσίαση της υποψηφιότητάς του δεν είχε στο πάνελ ούτε... μισό Φιλαδελφειώτη ή Χαλκηδονιώτη παρά μας έφερε τον παντελώς άσχετο με την περιοχή ξάδελφο της Δήμητρας Παπανδρέου Γιώργο Λιάνη ;

Μπορούμε να εμπιστευτούμε για δήμαρχο της πόλης μας κάποιον ο οποίος στελεχώνει τον συνδυασμό του με το αποτυχημένο πολιτικό προσωπικό της Γαϊτανά παρέα με τα "ορφανά" του Χάρη και διάφορους γυρολόγους μαϊντανούς και δεινόσαυρους ;

Μπορούμε να εμπιστευτούμε για δήμαρχο της πόλης μας κάποιον που ζήταγε από το κόμμα του (ΠαΣΟΚινάΛ) να τον κατεβάσει για δήμαρχο στα Βριλήσσια και τελικά επειδή έφαγε πόρτα βρέθηκε από καραμπόλες στη Φιλαδέλφεια ;

Anonymous (28/03/2019 09:03)

00:08

Το ότι εκλέχθηκε λόγω αναγνωρισιμότητας το έχεις για καλό;

Κι η γνωστή πορνοστάρ Τσιτσιολίνα στην Ιταλία λόγω αναγνωρισιμότητας είχε εκλεγεί.

Κι ο Ανατολάκης (που είναι ζήτημα αν έχει 300 λέξεις λεξιλόγιο) λόγω αναγνωρισιμότητας είχε εκλεγεί βουλευτής.

Άξιος ! Άξιος ! Ο Γιάννης ο Βούρος. Να τον ψηφίσουμε. (28/03/2019 09:44)

Μέσα στην κρίση, όταν σχεδόν όλοι έχουν φτωχοποιηθεί ή στην καλύτερη περίπτωση έχει κατέβει το βιοτικό τους επίπεδο, ο Γιάννης ο Βούρος κατάφερε να έχει τόσο χρήμα όσο χρειάζεται για να διεκδικήσει κάποιος ένα δήμο όπως ο δικός μας, όταν λίγο πριν... χτύπαγαν οι συναγερμοί στις τράπεζες όποτε πέρναγε απ' έξω!
Που σημαίνει ότι σε αντίθεση με όλους εμάς τους παλιοζεφυρέους που μετράμε τα κέρματα στα ράφια, εκείνος τα κατάφερε! Είχε πρόγραμμα!! Άξιος !!!
Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος που πρέπει ΟΛΟΙ να θαυμάζουμε τον Γιάννη Βούρο.

Ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με αρχηγό τον Γιώργο Παπανδρέου (γνωστό και ως G.A.P. ή Γιωργάκη ή κατ' άλλους «εθνικό ολετήρα») ψήφισε το 1ο μνημόνιο, τσαλακώνοντας τη συνείδησή του. Κατάφερε όμως, να το ξεπεράσει!! Και να τώρα εδώ ξανά μαζί μας, μετά από τριάντα χρόνια, θα φτιάξει και τη πόλη!! Άξιος !!!

Ανωνυμος (28/03/2019 12:07)

@0.08
Ανοητε ψηφοφόρε της πλάκας! Άσε τις αναλύσεις για κάποιους που καταλαβαίνουν από πολιτική!
Ασχολεισου με τον λαθρεμπορα και τα τσιράκια του!
Σε επίπεδο ηγεσιών οι συνεργασίες είναι εύκολες διότι ο σκοπός είναι ουσιαστικά κοινός και η μάχη δίνεται για την καρέκλα!
Σε επίπεδο βάσης πάντα θα υπάρχει η διαφορά μεταξύ Πασοκων και νεοδημοκρατων!
Στην προκειμένη περίπτωση οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι απευθύνονται στην βάση ! Και η βάση έχει νωπές τις μνήμες της κόντρας με το αντίπαλο στρατοπεδο!
Άιντε μοσχάρι που μου θες και πολιτικές αναλύσεις!

@(28/03/2019 09:44) (28/03/2019 12:11)

Ενώ αν ήταν κανένας ανεπάγγελτος που περίμενε μόνο απο την πολιτική του δραστηριότητα να ζήσει δεν θα είχες πρόβλημα που βρήκε τα λεφτά ε; Και αν έχει ψηφίσει ο ίδιος ή το κόμμα του και μνημόνια δεν τρέχει τίποτα. Μόνο η ψήφος του Βούρου έχει σημασία. Το ποιηματάκι αποθήκευσε το κάπου και βάλε υπενθύμιση για να το επαναλαμβάνεις. Γιατί το αφεντικό πληρώνει με το κομμάτι.

@Εσείς τί λέτε...; Μπορούμε ; (28/03/2019 08:46) (28/03/2019 12:17)

Έχεις δίκιο. Το πρόσεξα κι εγώ ότι οι γλύφτες δεν μαζεύτηκαν στην ομιλία του Βούρου. Όταν ο δικός σου υποψήφιος ολοκληρώνει την προεκλογική του συγκέντρωση οι ντόπιοι κολλητοί του χειροκροτητές απο κάτω δεν απομακρύνονται. Περιμένουν υπομονετικά στην ουρά να του υπενθυμίσουν το θεματάκι τους.

Ανωνυμος (28/03/2019 12:30)

@ 23.54, 00.00, 00.08, 00.14
Επειδή πήρες αμπάριζα και γράφεις βλακείες , όπως πάντα, να σου θυμίσω ότι ο Βούρος δεν διεκδικεί ΕΝΑΝ δήμο!
Διεκδικεί τον Δήμο Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας και όπου κατοικούμε όλοι μας την ζωή και κάποιοι τουλάχιστον 80-90 χρόνια! Εσύ χεστηκες γι'αυτό! Έτσι και αλλοιως άλλου κατοικείς και σε ενδιαφέρει μόνο το γήπεδο!
Το Ζεφύρι είναι μια περιοχή εντελώς υποβαθμισμένη για την οποία γίνεται αναφορά όταν θέλεις να μιλήσεις για τους Ρομά τα ναρκωτικά και την μεγαλη παραβατικότητα! Ένας που λείπει από εδώ λοιπόν ,έρχεται και μας λέει στην καθομιλουμένη! "Είσαστε γύφτοι βαπορακια και κλεφτρονια και ήρθα να σας σώσω" Κατάλαβες ( λέμε τώρα) ότι ήταν εντελώς άστοχη η παρατήρηση του Βριλησσιωτη προς τους Φιλαδελφειωτες;

Κατοικος (28/03/2019 13:27)

Αναφερεσαι σε ενα δημο ομως που εχει μεγαλο ρευστο.Αλλωστε σκεψου ποσα λεφτα χαλασε ο Αρης για προσφυγες στο στε .Αυτο σημαινει οτι το ταμειο ειχε πολλα λεφτα μεσα για να γινονται τοσες προσφυγες.Το κομμα του Αρη δε ψηφισε το μνημονιο?Ο Αρης που κατεβαινει με τις πλατες αυτου του κόμματος δεν εχει τσαλακωμενη συνειδηση?

@Anonymous (28/03/2019 09:03) (28/03/2019 14:09)

Όταν κάποιος είναι αναγνωρίσιμος γιατί έχει πετύχει στη ζωή του δουλεύοντας δεν είναι αρνητικό το να κερδίζει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του για μια θέση ευθύνης. Και αν έχει τη θέληση να προσφέρει μπορεί να πετύχει και σαν Δήμαρχος. Αρνητικό είναι να ψηφίζουμε οποιονδήποτε απλά έχει αναγνωρισιμότητα αλλά δεν μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα εφόσον εκλεγεί όπως τα άτομα στα παραδείγματα που ανέφερες.

Μουσικό Διάλειμμα (28/03/2019 14:31)

https://www.youtube.com/watch?v=d7A3KcdDSWg&list=PLw3Mt4FUg5YTI8Wr9AQWuhQCIO8L5l2Tv&index=14

@Ανωνυμος (28/03/2019 12:30) (28/03/2019 23:47)

Μάλλον περνάς τον κόσμο για εντελώς ηλίθιους. Δεν είναι υποψήφιος ο Βούρος για υπουργός δημόσιας τάξης ούτε για αρχηγός της Αστυνομίας. Όταν αναφέρθηκε σε Ζεφύρι μιλούσε ξεκάθαρα για την εικόνα εγκατάλειψης και βρώμας σε κάποιες γωνιές της πόλης. Πόσο ανεγκέφαλος πρέπει να είναι κανείς για να σκέφτεται βαποράκια και κλεφτρόνια;
Αλλά τι να περιμένω από κάποιον που μάλλον θεωρούσε την απομάκρυνση των σκουπιδιών από το Άλσος καταστροφή. Κατά τα άλλα εσύ ζεις εδώ όλη σου τη ζωή ενώ εγώ χέστηκα για την πόλη όπως γράφεις. Να σε χαιρόμαστε και εσένα και τους δημάρχους που σε εκφράζουν.

Ο τουρίστας (29/03/2019 09:29)

Περιμένουμε με αγωνία να ενημερωθούμε για το τι κακό έκανε ο Βούρος πάλι στην πόλη σήμερα. Το αφεντικό δεν πληρώνει να κάθεστε. Ούτε για να επαναλαμβάνετε καθημερινά την διεύθυνση κατοικίας του.
Έλα μην σας παίρνει από κάτω, λίγη φαντασία χρειάζεται. Το έχετε.

Φερώνυμος (29/03/2019 10:10)

@09.29

Αυτός που σίγουρα έχει αφεντικά, είναι και "παγκίτης" όπως έγραψε ο διαχειριστής της σελίδας, δεύτερη επιλογή μετά τον Μήτσι, αναπληρωματικός, πώς το λένε; και μάλιστα δεν έχει κανένα πρόβλημα να δείχνει την υποταγή του στα αφεντικά του, είσαι εσύ. Κάνε μόκο, λοιπόν

@Φερώνυμος (29/03/2019 10:10) (29/03/2019 12:42)

Μόκο χρηματοδοτούμενε να λες στους ομοίους σου. Δεν είμαστε όλοι σαν τα μούτρα σου.

Διαμαντής (29/03/2019 12:44)

@Αδημοσίευτον (προσωρινά;)

Πολύ καλό το σχόλιο, αλλά περιέχει στοιχεία που θα ήθελα να τα αξιοποιήσω καλύτερα. Αν έχω το "ΟΚ" σου, το σχόλιο θα το «φάει η μαρμάγκα», αλλά τα στοιχεία θα αξιοποιηθούν δεόντως. Αν δεν συμφωνείς, το ανεβάζω, κανένα πρόβλημα

Διαμαντής Σεϊτανίδης (29/03/2019 12:54)

Ναι σε αυτό αναφέρομαι -ευχαριστώ πολύ

Δημοτης (29/03/2019 13:16)

Πουλαω μια καρτελα ενσημων γιατι εχω μεγαλη οικονομικη αναγκη.Ποτε ειναι ο Αρης στο δημαρχειο:

Φερώνυμος (29/03/2019 13:24)

@12.42
Μόκο λέω στους υπαλλήλους που νομίζουν ότι θα κάνουν τη Φιλαδέλφεια Πειραιά. Ξεχάστε το

@Ανωνυμος (28/03/2019 12:30) (29/03/2019 18:52)

Ο Βούρος αναφέρεται σε αυτά γελοίε https://youtu.be/OF7h-H-M7kg?t=68 και έχει απόλυτο δίκιο.
Αν σε ενδιέφερε η ΝΦ πραγματικά γι αυτά θα επαναστατούσες και εσύ.
Με εμετικά ψέματα δεν θα πετύχεις κάτι. Αλλα βέβαια θα προτιμούσες να γίνει παντού η ΝΦ Ζεφύρι αρκεί να γλυτώσεις απο το γήπεδο. Ευτυχώς δεν σου κάναμε τη χάρη και το γήπεδο δίπλα στο οποίο εσύ επέλεξες να ζήσεις θα αναβαθμίσει με το συγκεκριμένο σχέδιο ολόκληρη την περιοχή. Γιατί η διοίκηση της ΑΕΚ όταν σχεδίασε το νέο γήπεδο σεβάστηκε την ΝΦ και τους κατοίκους της με πράξεις και όχι στα λόγια.

@Φερώνυμος (29/03/2019 13:24) (29/03/2019 20:16)

Υπαλληλοι υπαρχουν μονο στην ομαδα σου .Εδω ειναι η προσφυγομανα νεα φιλαδελφεια η περιοχη που εγινε γνωστη σε ολα τα περατα της γης απο την ΑΕΚ.

Ανωνυμος (29/03/2019 21:36)

@23.47
Δεν περνάω τον κόσμο για ηλίθιους Κώστα!
Εσένα θεωρώ ηλίθιο!
Μην μπερδευεσαι!

Έχεις δίκιο. (29/03/2019 22:15)

@ Ο τουρίστας (29/03/2019 09:29

Έχεις δίκιο. Χτυπώντας τον γερασμένο και εμφανώς κουρασμένο 64χρονο είναι σαν να ληστεύεις εκκλησία. Ας τον αφήσουμε να το χαρεί μέχρι να τελειώσουν οι εκλογές που θα επιστρέψει σπίτι του στα Βριλήσσια αφού εμείς οι κακοί... Ζεφυριώτες δεν γουστάρουμε να μάς... σώσει.

Γκολ αυτοί, σέντρα εμείς (29/03/2019 22:39)

Όσες εξυπναδούλες και να γράψεις, όσο τρολάκι κι αν προσπαθείς να το παίξεις η ουσία είναι ότι ούτε μπορείς ούτε προλαβαίνεις να το σώσεις. Έχεις καταγραφεί στη συνείδηση του κόσμου ως ένας ξένος σε μια πόλη που έριξες μαύρη πέτρα εδώ και τριάντα χρόνια και την ξαναθυμήθηκες στα γεράματα.

Εκτός αυτού όμως, σχεδόν κάθε σου δήλωση είναι και μια μνημειώδης γκάφα.
Τι να σου συμμαζέψει και το επικοινωνιακό σου επιτελείο που το κατηγορούν για ανικανότητα; Και τον Λαλιώτη να είχες για επικοινωνιολόγο δεν θα τα κατάφερνε. Είσαι και τυχερός όμως. Αν είχαμε άλλους τέσσερεις μήνες θα προλάβαινες να πας τέταρτος, ενώ τώρα η ήττα θα είναι σχετικά αξιοπρεπής στην τρίτη θέση.

Εσείς τι λέτε...; Μπορούμε; (29/03/2019 23:04)

Μπορούμε να εμπιστευτούμε για δήμαρχο της πόλης μας κάποιον που κάνει συστηματικό εμπόριο ελπίδας για... θέσεις εργασίας στο νέο γήπεδο; Μπορεί άραγε να πει (μιας και μιλάει μόνο με την ΑΕΚ) πόσοι Φιλαδελφειώτες εργάστηκαν όλο αυτό το διάστημα στο εργοτάξιο ;

Μπορούμε να εμπιστευτούμε για δήμαρχο της πόλης μας κάποιον που μάς συμπεριφέρεται λες και είμαστε ιθαγενείς δωρίζοντας (σαν... "χάντρες και καθρεφτάκια") δέκα μπάλες (!) σε ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο ;

Μπορούμε να εμπιστευτούμε για δήμαρχο της πόλης μας κάποιον που δεν τολμά να βγάλει ανακοίνωση καταδίκης των βανδαλισμών που κάνει συστηματικά στη πόλη το γνωστό ναζιστικό μόρφωμα Γκέττο που λειτουργεί ως σύνδεσμος της ΑΕΚ ;

ανώνυμος (30/03/2019 09:38)

Γερασμένος και εμφανώς κουρασμένος. Δύσκολα εμπιστεύσιμος για δήμαρχος.

Εκδικητής 1 (30/03/2019 11:54)

Έχει γεμίσει η ΝΦ χρηματοδοτούμενους, αντιαεκτζήδες και γλύφτες αφεντικών. Κάθε φορά που εμφανίζεται Αεκτζής υποψήφιος Δήμαρχος τον παρουσιάζουν σαν επίδοξο Αλ Καπόνε. Οτιδήποτε αρνητικό όπως το ότι για παράδειγμα ο Βούρος δεν ζει τα τελευταία χρόνια στην πόλη το παρουσιάζουν σαν έγκλημα. Κι αυτό απο μίσος για την ΑΕΚ. Δεν τους αρέσει που η ΑΕΚ επέλεξε με μεγάλη και της Περιφέρειας και δική της οικονομική επιβάρυνση να αναβαθμίσει την πόλη και όχι απλά να κατασκευάσει ένα γήπεδο σαν το παλιό.
Αλλά δεν τους άξιζε αυτή η επιλογή. Ενα γήπεδο σαν το παλιό τους άξιζε. Να παρκάρει ο καθένας όπου να ναι και οι κερκίδες να κρέμονται πάνω απο το δρόμο.

Εκδικητής 2 (30/03/2019 12:01)

Και απο την άλλη πλευρά να αράζουν τα απορριμματοφόρα μέσα στο Άλσος το οποίο να βρωμάει σαν χωματερή. Δεν σχεδίασε άλλωστε η ΑΕΚ την πόλη. Η πόλη οργανώθηκε και μεγάλωσε με δεδομένη την παρουσία του γηπέδου που προυπήρχε οπότε η ευθύνη ανήκει σε αυτούς που τη σχεδίασαν. Γι αυτό λοιπόν μόνο Βασιλόπουλος στις εκλογές ώστε να πάρει πίσω και η ΑΕΚ όσο περισσότερα απο τα έξτρα οφέλη έχει υποσχεθεί. Η καθυστέρηση λόγο του γαυραρούλη έχει αυξήσει το κόστος του γηπέδου. Οπότε αν αυτά τα έξτρα οφέλη τα θέλει ο Δήμος να τα πληρώσει ο ίδιος. Δεν θα πληρώνει για όλα συνέχεια η ΑΕΚ. Τα κορόιδα μας τελείωσαν.

Eyes Wide Shut (30/03/2019 12:18)

άμα ήξερε ο Κιούμπρικ οτι θα ερχόταν η στιγμή ο Γιάννης να κάνει σε θεατρική εκδοχή τον Τομ Κρουζ, θα γινόταν σκηνοθέτης στα τελεμάρκετινγκ του παλιού 902.

@Δημοτης (29/03/2019 13:16) (30/03/2019 15:55)

Ο Άρης δεν πατάει και πολύ στο δημαρχείο τελευταία. Άλλωστε γιατί να πάει; Το γήπεδο δεν μπορεί να το σταματήσει. Νέες αναθέσεις σε κολλητούς δεν προλαβαίνει να δώσει. Και έχει και μια βίλα να χτίσει. Εκεί θα τον βρεις να επιβλέπει τις εργασίες.

Ανώνυμος (30/03/2019 17:26)

@Eyes Wide Shut
Δαγκωτό Άννυ Χ"Νικολάου-Αθανασιάδου για Νικόλ Κίντμαν. Μονοσταυρία.

Ραμπεσατρατανά (30/03/2019 17:56)

Επειδή μάς τα 'χετε κάνει τσουρέκια με τον "επιτυχημένο επαγγελματικά", σε τι ακριβώς συνίσταται η επιτυχία του; Από το βουλευτιλίκι με το πασοκ και μετά, σχεδον μια δεκαετία, ούτε σε διαφημιστικό σποτ δεν έχει παίξει. Μόνο σε κάτι πρωινάδικα και μεσημεριανάδικα έχει εμφανιστεί κατά καιρούς ως καλεσμένος.

Φιλαδελφειώτης (30/03/2019 18:22)

@ 11:54 & 12:01
Δεν ξέρω αν είσαι απλά ανιστόρητος ή σε βάζουν να γράφεις μπούρδες αυτοί που σε χαρτζιλικώνουν με ένα καπνό και χαρτάκια, αλλά το χτίσιμο της Νέας Φιλαδέλφειας ξεκίνησε το 1923 βάσει σχεδίου αγγλικής κωμόπολης. Κόψτε τις μπούρδες ότι βρήκαμε το γήπεδο.

Όπως πάντα... Ήττα. (30/03/2019 19:12)

@11:54 πράγματι. Εχεις δίκιο. Γέμισε η Φιλαδέλφεια αντιαεκτζήδες. Κι όσο συνεχίζετε να ανακατεύεστε στις ζωές μας και στην καθημερινότητά μας θα πληθαίνουν. Έχετε μικρύνει πάρα πολύ την ΑΕΚ με όλο αυτό τον παραλογισμό και το ανακάτωμά σας στην πολιτική ζωή της πόλης που σάς φιλοξενεί. Θα πάρετε όμως τις απαντήσεις στις εκλογές, όπως πάντα.

ΔΟΚ.'. (32 *) (30/03/2019 19:31)

@ (30/03/2019 12:18)

Συμφωνώ. Το έργο αυτό θέλει ιδιαίτερο εσωτερικό υπόβαθρο κι ο συγκεκριμένος δεν δείχνει να διαθέτει. Πολύ επιδερμικός για τέτοιο ρόλο. Το ότι έκανε θεατρική επιλογή για κάτι που δεν δύναται να καταλάβει, σ' εμένα λειτουργεί αποτρεπτικά για να τον ψηφίσω.

GeorgeAEK (30/03/2019 20:22)

Τελικά καταλήγω κι εγώ στο συμπέρασμα ότι η ΑΕΚ πρέπει να μείνει μακριά από οποιαδήποτε συναλλαγή με τον νέο δήμαρχο. Έχει προσφέρει ήδη πολλά στην πόλη. Όποιος το αναγνωρίζει καλώς. Όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει πρόβλημά του. Αλλά οι παροχές τέλος σε ένα δήμο από τον οποίο γνώρισε μόνο πόλεμο. Κι αυτό είτε με Βούρο, είτε με Βασιλόγαυρο, είτε με οποιονδήποτε. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του και μόνο αυτές.

@ (29/03/2019 23:04) (30/03/2019 21:16)

Χαχαχαχαχα Τι περιμένεις λέει να δουλέψουν στο νέο γήπεδο; Φιλαδελφειώτες;
Αεκτζήδες ναι θα δουλέψουν είτε μένουν Φιλαδέλφεια είτε αλλού. Αλλά απλά Φιλαδελφειώτες ποτέ.
Ιδιαίτερα με Βασιλόπουλο ή με μη Αεκτζή δήμαρχο ξεχάστε την ΑΕΚ. Λύστε τα προβλήματά σας μόνοι σας ή αλλάξτε γειτονιά. Στο τέλος παίρνουν όλοι ότι τους αξίζει.

@Φιλαδελφειώτης (30/03/2019 18:22) (31/03/2019 07:45)

Γελοίε χρηματοδοτούμενε το ξέρουμε ότι υπήρχε οικισμός πριν το γήπεδο. Δεν λέμε ότι έγινε το γήπεδο στην έρημο από εξωγήινους. Οι κάτοικοι του οικισμού το έφτιαξαν. Και εννοείται ότι εκείνη την εποχή το γήπεδο έπρεπε να είναι κοντά στον οικισμό. Δεν θα πήγαιναν με τα αυτοκίνητα τους.
Αλλά γύρω από το γήπεδο υπήρχαν τεράστιοι ελεύθεροι χώροι. Δεν φταίει η ΑΕΚ για τον τρόπο που χτίστηκε το 90% της πόλης στην συνέχεια. Απύθμενη έχει καταντήσει η βλακεία σου.

@Όπως πάντα... Ήττα (31/03/2019 07:52)

Η θα σεβαστείτε την ΑΕΚ και το γήπεδο της δίπλα στο οποίο ήρθατε να ζήσετε ή σε άλλη περίπτωση δεν θα σεβαστούμε εσάς και όλοι εμείς που δεν μένουμε ΝΦ και ερχόμαστε μόνο για την ΑΕΚ. Μάντεψε ποιος θα βγει χαμένος στη δεύτερη περίπτωση.

@Φιλαδελφειώτης (31/03/2019 08:31)

Πριν ελθουν οι προσφυγες παππουδες μας εδω ηταν ενα χωριουδακι που ειχε 100 κατοικους και ονομαζονταν ποδονιφτης .Οι προσφυγες δωσαν το ονομα στη περιοχη,χτισαν τον οικισμο και το γηπεδο ανιστορητε.

@Εσείς τι λέτε...; Μπορούμε; (31/03/2019 08:38)

Μπορουμε να εμπιστευτουμε ξανα για δημαρχο καποιν που δεν εχει ουτε ενα ενσημο;Μπορουμε να εμπιστευτουμε καποιον που δεν κερδισε τιποτα απο την κατασκευη του παλατιου;
Η ΑΕΚ ειχε προσφερει θεσεις εργασιας στο εργοταξιο αλλα ο δημαρχος αρνηθηκε καθε διαλογο με την ΑΕΚ.
Αυτο το παραμυθακι με το γκετο αστο γιατι ολη η γη γνωριζει τον αντιφασιστικο χαρακτηρα των οπαδων της ΑΕΚ σε αντιθεση με τα καθαρματα οπαδους της ομαδας σου που ειναι ολοι χρυσαυγιτες και σηκωνουν πανο που εξυβριζουν νεκρους.Βγαλε τον σκασμο λοιπον γαυροτρολ.Και για να τελειωνουμε το παλατι χτιζεται Στην φιλαδελφεια ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΑΕΚ .Το ματς εληξε με 11-0 υπερ της ΑΕΚ.

@Όπως πάντα... Ήττα. (31/03/2019 08:58)

Τους αντιαεκτζήδες στη ΝΦ τους γλεντάμε γαυράκο. Απλά τους έχουμε να μας διασκεδάζουν όσο αντέξουν πριν μετακομίσουν. Και δεν έχουμε ανάγκη κανένα δήμαρχο. Εσείς κλαψουρίζατε κάτι χρόνια παρέα με τον γαυροδήμαρχό σας και σας έμεινε μόνο η κλάψα και η κοκκινίλα στο σβέρκο από τις σφαλιάρες.

@(30/03/2019 18:22) (31/03/2019 09:12)

Ανεγκέφαλε όταν δημιουργήθηκε το γήπεδο η ΝΦ ήταν ένα χωριουδάκι. Τα προβλήματα δημιουργήθηκαν δεκαετίες αργότερα από λάθος σχεδιασμό της πολιτείας στην επέκταση της πόλης. Όλοι εσείς που γκρινιάζετε ήρθατε πολύ αργότερα και γνωρίζατε ότι υπάρχει γήπεδο. Ας μας έδινε χώρο το κράτος λίγο πιο περιφερειακά να τον ανταλλάξουμε με αυτόν της ΝΦ. Αλλά δεν βοήθησε κανείς όταν έγινε ανάλογη προσπάθεια. Για αυτό τώρα αράξτε και απολαύστε το και τα παράπονά σας στον ..... Δήμαρχο.

Terra paper (31/03/2019 11:05)

@ 30/03/2019 21:16

Mην τα λες σ´ εμάς. Το ξέραμε από την αρχή ότι όλο αυτό με τις δήθεν δουλειές που θα πιάσουν οι Φιλαδελφειώτες ήταν ένα εμπόριο ελπίδας. Ευτυχώς τα λέτε μόνοι σας και δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο με την αποδόμηση του κυρ Γιάννη και της αεκοπαράταξής του. Αποδομείται από μόνο του το πράγμα.

ανώνυμος (31/03/2019 11:21)

@ GeorgeAEK

Κι εμείς έχουμε καταλήξει σε ένα συμπέρασμα:

Ότι ο 64χρονος ηθοποιός λειτουργεί ως αβανταδόρος του Τομπούλογλου. Σκέψου το λιγάκι.

Nick (31/03/2019 12:47)

Κάποιοι βολεύονται να μπλέκουν την ΑΕΚ με υποψήφιους δημάρχους. Ο μόνος δήμαρχος με τον οποίο ασχολήθηκε η ΑΕΚ ήταν ο Βασιλόπουλος γιατί περίμενε κάποιες εγκρίσεις επί θητείας του και γιατί προσέφυγε στο ΣτΕ κατά του γηπέδου. Η ΑΕΚ από κει και πέρα έχει αναλάβει κάποιες υποχρεώσεις και θα τις τηρήσει γιατί δεν λειτουργεί εκδικητικά. Εκτός κι αν επανεκλεγεί ο Βασιλόπουλος που δεν θέλει τίποτα από την ΑΕΚ.

Ανωνυμος (31/03/2019 13:04)

Αυτό που με φτιάχνει στους σχολιασμούς είναι οι διάφοροι αεκολεδες που ανακοινώνουν προθέσεις της διοίκησης της ΑΕΚ σαν να είναι ιδιοκτήτες της η στην χειρότερη περίπτωση μέλη του ΔΣ!
Αν τους γυρίσεις ανάποδα ζήτημα θα είναι να τους πέσει από τις τσέπες ενάμιση ευρώ, αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να έχουν άποψη για πρότζεκτ εκατομμυρίων!
Αυτοί είναι χαρακτηριστικό δείγμα οπαδων ανεξαρτήτου χρώματος!
Κεφάλια γεμάτα αέρα!!!

ΝανΣυλλαλητήρια (31/03/2019 13:14)

@ Ραμπεσατρατανά

Δεν έχεις δίκιο. Έπαιξε στην "Πολυκατοικία".

@Ανωνυμος (31/03/2019 14:32)

Τυχαινει οι οπαδοι της ΑΕΚ να ειναι εργαζομενοι ενω εσυ αεργος κι αυτα τα εχουμε ξαναπει θρυλολε.Και σταματα παλι αυτη την αηδια σε αλλο ποστ να εισαι γαυρος και σε αλλο και καλα αντιποδοσφαιρικος γιατι γελανε και οι κοτες στα μεγαρα.Αν ηξερες ελαχιστα απο πολιτικα θα γνωριζες οτι ο αντιφασιστικος χωρος αποτελειται στην μεγαλη του πλειοψηφια απο οπαδους της ΑΕΚ οποτε ασε αυτα περι μπαλας και ουγκανων γιατι αυτα υπαρχουν μονο στην ομαδα του νο πολιτικα που βριζουν νεκρους και ειναι πολλοι ακροδεξιοι και χρυσαυγιτες.

@Ανωνυμος (31/03/2019 13:04) (31/03/2019 16:16)

Μόνο που οι Αεκτζήδες που γράφουν εδώ έχουν δικαιωθεί σε όσα λένε τα τελευταία χρόνια. Και για το γήπεδο και για το ΣτΕ και για την πορεία των έργων και για πολλά άλλα. Κατάλαβες γιατί έχουμε δικαίωμα να μιλάμε καρπαζοεισπράκτορα;

Ανώνυμος (31/03/2019 17:19)

@ 07:52

Σε μια σοβαρή χώρα το σχόλιο αυτό -το οποίο είναι ξεκάθαρη απειλή από έναν κατά παραδοχή του μη Φιλαδελφειώτη προς τους κατοίκους της πόλης- θα το είχε τσιμπήσει κάποιος εισαγγελέας κι εσύ που το έγραψες θα πήγαινες για περαιτέρω εξηγήσεις στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Τις απειλές σας εκεί που σας παίρνει.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (01/04/2019 00:05)

@Αδημοσίευτον
Δεν ανεβαίνει το σχόλιο, γιατί παραποιείς το όνομα επαγγελματία δημοσιογράφου για να τον λοιδωρήσεις. Μην το γράφεις παραποιημένο το όνομα, για να ανέβεις.

@Ανώνυμος (31/03/2019 17:19) (01/04/2019 00:39)

Σε μια σοβαρή χώρα γελοίε ο Δήμαρχος σέβεται την νομιμότητα και τις αποφάσεις των δικαστηρίων και δεν δηλώνει ατιμώρητος ότι δεν γουστάρει να εκδώσει την υψομετρική μελέτη γιατί είναι μάγκας και τσαμπουκάς.
Και σε μια σοβαρή χώρα δεν προσκαλεί αναρχικούς μπαχαλάκηδες να διαδηλώσουν κατά της νομιμότητας με κίνδυνο σοβαρών επεισοδίων και μάλιστα να τα βάζει με την αστυνομία που τους εμπόδισε.
Αυτό λοιπόν που γράφω ανεγκέφαλε είναι ότι όταν δεν σέβεσαι κάποιον δεν θα σε σεβαστεί κι αυτός. Και αυτό ισχύει και σε μια σοβαρή και σε μια μη σοβαρή χώρα.
Μην ξεχάσεις να καλέσεις τον εισαγγελέα.

@Ανώνυμος (31/03/2019 17:19) (01/04/2019 08:51)

Όλοι οι Αεκτζήδες είτε διαμένουν στα όριά της είτε εκτός διαχρονικά σέβονται την πόλη και στηρίζουν τις επιχειρήσεις της. Και τον μεγαλύτερο σεβασμό τον έχει δείξει μέχρι σήμερα η διοίκηση της ΑΕΚ με το σχέδιο που παρουσίασε και υλοποιεί και με την ανοχή της στις εμετικές προκλήσεις.
Αλλά υπάρχει και ένα όριο στην ανοχή στα γαυροσιχάματα. Αν η επιλογή είναι για παράδειγμα πάλι Βασιλόπουλος τότε και η ΑΕΚ θα κοιτάξει μόνο το συμφέρον της. Χάρες και διευκολύνσεις τέλος.

Ανώνυμος (01/04/2019 10:28)

@00:39

Κατ´ αρχήν σου επιστρέφω όλους τους χαρακτηρισμούς. Είναι πασιφανές ότι είσαι και "γελοίος" και "ανεγκέφαλος" γιατί μου μιλάς για το δήμο και τα λάθη του ενώ εγώ δεν υπερασπίστηκα τον δήμαρχο. Ούτε τον ψήφισα ούτε πρόκειται να τον ψηφίσω. Δεν τον θεωρώ επιτυχημένο δήμαρχο και θεωρώ ότι έχει κάνει σωρό λαθών και στη τακτική του στο θέμα του γηπέδου (για στρατηγική ούτε λόγος).
Την επιθετική, απειλητική και προκλητική συμπεριφορά από πλευράς ΑΕΚ και οπαδών στηλιτεύω.
Όσο για το αν θα καλέσω τον εισαγγελέα, για ρουφιάνους ψάξε αλλού.

Ανώνυμος (01/04/2019 11:33)

@08:51 Πότε και ποιες ακριβώς χάρες και διευκολύνσεις έκανε η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, που τώρα θα τις σταματήσει; Η ΑΕΚ διαχρονικά ήθελε να επεκταθεί στο Άλσος. Γι αυτό κι ο σοφός Σάββας Σταματιάδης έβαλε ανάχωμα με τις υπηρεσίες που στέγαζε ο Δήμος και μετέπειτα έγιναν σταθμός μεταφόρτωσης.
Εκτός αν εννοείς ως... "διευκολύνσεις" τα επεισόδια, το κάψιμο κάδων και το κατούρημα μέσα στις αυλές.

@Ανώνυμος (01/04/2019 10:28) (01/04/2019 12:06)

Γελοίε ποια είναι η επιθετική, απειλητική και προκλητική συμπεριφορά της ΑΕΚ και των οπαδών της;
Το ότι το σχέδιο της ΑΕΚ σας εξασφάλισε νέα πλατεία και πάρκινγκ; Το ότι ανέχτηκαν οι οπαδοί για χρόνια πόλεμο, κοροϊδία και παράνομες ενέργειες από τον Δήμο που και καλά δεν υπερασπίζεσαι;
Από κει και πέρα αν δεν γουστάρεις στα τσακίδια και να μας γράφεις. Εσύ ήρθες να ζήσεις κοντά στο γήπεδο. Δεν στο φόρτωσε κανένας.

Δημοτης (01/04/2019 13:12)

Καναμε αρκετη υπομονη με τα γαυροσιχαματα που προσπαθησαν μεχρι και το οικοπεδο να παρουν για να σκοτωσουν την ιστορια της πολης.Νομιζουν οτι θα μας κανουν κακο αν βγει παλι ο Βασιλοπουλος?Το παλατι χτιζεται συντομα ξεκιναει το στεγαστρο και η υπογειοποιηση και ο εφιαλτης τους μολις ξεκινησε.Γηπεδο και στον παοκ γηπεδο και στον παο και σε ολους γιατι η εγκληματικη οργανωση πεθανε.

Ανώνυμος (01/04/2019 16:20)

@12:06 Γιατί; Ζήτησε κανένας πλατεία και πάρκινγκ από την ΑΕΚ; Αυτό είναι δικό μας θέμα. Των πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειαε πρωτίστως και των αρμόδιων φορέων. Πάρτε το αλλιώς γιατί αν συνεχίσετε αυτή τη συμπεριφορά θα παίζετε σε εχθρική πόλη. Εχετε καταντήσει χειρότεροι απ τους γαύρους.

Ανώνυμος (01/04/2019 16:48)

@08:38 εγώ δεν ξέρω αντιφασίστες που να βανδαλίζουν κοινωνικούς χώρους όπως η Στρούγκα κι η Λαϊκή Συνέλευση και να προσπαθούν να κάψουν ανθρώπους που ήταν μέσα. Δεν ξέρω αντιφασίστες να στέλνουν σημειώματα με σφαίρες απειλώντας μικρά παιδιά. Δεν ξέρω αντιφασίστες να ξυλοκοπούν ηλικιωμένες γυναίκες. Το παραμύθι του οπαδικού -δήθεν- αντιφασισμού στη Φιλαδέλφεια δεν περνάει, λόγω γεγονότων που έχουν εκτυλιχθεί μπροστά στα μάτια μας.

@Ανώνυμος (01/04/2019 11:33) (01/04/2019 17:08)

Συνεχίζεις να αναπαράγεις τις αστειότητες με τις οποίες γελάει ο κόσμος. Τι να το κάνει το Άλσος η ΑΕΚ; Και εννοείται ότι ο σταθμός μεταφόρτωσης δεν δημιουργήθηκε για αυτό το λόγο. Το ότι το γήπεδο μετακινήθηκε ελάχιστα προς τα πίσω ήταν υποχρεωτικό με βάση τους νόμους που ισχύουν σήμερα. Το σανό σου δεν το τρώει πια κανείς.

Αρδην (01/04/2019 18:56)

Στη θέση του Γιάννη θα είχα αποσύρει την υποψηφιότητά μου, βλέποντας ότι δεν τυγχάνω ιδιαίτερης εκτίμησης και αναγνώρισης από την τοπική κοινωνία. Σκληρό πράγμα η πολιτική. Ιδιαίτερα στην αυτοδιοίκηση και σε μικρές πόλεις όπως η δική μας που όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε. Όσοι τουλάχιστον ζούμε ή εργαζόμαστε εδώ. Βέβαια ο Γιάννης τι είχε τι έχασε. Θα ξαναγυρίσει στα Βριλήσσια κι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αλί αλί και τρισαλί σε όσους βιάστηκαν να κατέβουν μαζί του, υπολογίζοντας λανθασμένα ότι η ΑΕΚοφροσύνη κι η αναγνωρισιμότητα θα παίξουν κάποιο ρόλο.

Ανώνυμος (01/04/2019 22:28)

Είχα σκοπό να ψηφίσω το Βούρο για να φύγει ο βαθιά καθεστωτικός δήμαρχος. Μ' αυτά που διαβάζω από τους υποστηρικτές του δεν θα ψηφίσω φυσικά τον μαδουρίσκο αλλά σίγουρα όχι και το Βούρο.

@Αρδην (01/04/2019 18:56) (02/04/2019 12:10)

Δεν τυγχάνει ιδιαίτερης εκτίμησης επειδή το γράφεις εσύ; Ενώ τους άλλους τους έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση ε; Να πεις στο αφεντικό σου καλύτερα να αποσυρθεί από την διεκδίκηση του Δήμου.

@Ανώνυμος (01/04/2019 22:28) (02/04/2019 12:15)

Κι εγώ δεν είχα σκοπό να ψηφίσω τον Βούρο. Αλλά βλέποντας τον πόλεμο που δέχεται, λες και έχει καταστρέψει την πόλη, θα τον ψηφίσω.

@Ανώνυμος (01/04/2019 16:20) (02/04/2019 12:21)

Από την ΑΕΚ δεν ζήτησε κανείς τίποτα γιατί δεν είχε καμιά υποχρέωση να διευκολύνει τους πολίτες που επέλεξαν να ζήσουν γύρω από ένα γήπεδο που προϋπήρχε. Αλλά επειδή δεν είμαστε ίδιοι με εσάς τα γαυροσιχάματα η ΑΕΚ επέλεξε να δείξει σεβασμό στην πόλη και να προσφέρει το καλύτερο δυνατό ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες συνύπαρξης με το γήπεδο.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (02/04/2019 12:25)

@12.15

Σε συγχαίρω για τον ώριμο τρόπο που επιλέγεις να δώσεις την ψήφο σου.

Το σωστό ήταν να τον αφήσουν οι πάντες ανενόχλητο.

Ή μήπως να του στρώνουν και ροδοπέταλα από όπου περνάει;

Κι επειδή του γράφουμε πράγματα που ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ, εσύ το θεωρείς "πόλεμο" και μας λες ότι... άλλαξες και θα τον ψηφίσεις.

Πριν τι ήθελες να ψηφίσεις, για πες μας...

Βούρο πρέπει να ψηφίσεις, είναι προφανές...

@Ανώνυμος (01/04/2019 16:48) (02/04/2019 12:31)

Τα παραμύθια σας βγαλμένα από την αρρωστημένη φαντασία του Αρούλη να τα λέτε στα κόκκινα πρόβατα που τα πιστεύουν.
Κοινωνικούς χώρους μπορεί να έχει η ΝΦ αρκεί να μην αποτελούνται από γαυροσιχάματα με σκοπό τον πόλεμο κατά της ΑΕΚ. Αυτά μόνο στο βοθρολίμανο σας σας παίρνει να τα κάνετε πλέον.

Δημοτης (02/04/2019 13:18)

Το αν η ΑΕΚ εχει παρα πολλους αντιφασιστες οπαδους ασε να το γνωριζει καλυτερα ολη η γη .Το παραμυθι με το μπουκαλι στην στρουγκα που πεταξαν οι στρουγγαιοι και το χρεωνεις σε εμας αλλου κι οσο για τα απειλητικα σημειωματα αυτα πεστα σε μικρα παιδια.Καναμε πολυ υπομονη με καποιους που μονο μισος βγαζαν για την ιστορια της πολης και δεν εχουμε κανενα προβλημα με κανενα χωρο φτανει να σεβονται την ΑΕΚ που ειναι ταυτοσημη με την φιλαδελφεια.Α χτυπηθηκαν και ηλικιωμενοι ρε πινοκιο?

Δημοτης 2 (02/04/2019 13:23)

Δε φτανει που η ΑΕΚ κοντα στα εμετικα ψεμματα οτι θα καταπατησει το αλσος η οτι θα φτιαξει μολ σας γκρεμισε το σταθμο μεταμορφωσης,φτιαχνει πλατειες και παρκινγκ ζητατε και τα ρεστα?Εγω σαν δημοτης δεν ειδα τιποτα αυτη την πενταετια απο τον δεν εχω ενα ενσημο .Σε εχθρικη πολη ειμαστε?Και θες μετα να σας παρουμε στα σοβαρα?Καθημερινα γιατι εδω ζουμε αλλα ακουμε απο τους απλους δημοτες που ρωτανε με αγωνια πως πανε τα εργα.

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (02/04/2019 13:33)

Ναι και πριν Βούρο ήθελα να ψηφίσω. Απαντάω με δόση ειρωνίας σε αυτόν που και καλά θα ψήφιζε Βούρο αλλά άλλαξε γνώμη. Από κει και πέρα δικαίωμά μου να έχω την άποψη ότι δέχεται πόλεμο. Τα όποια αρνητικά χαρακτηριστικά του παρουσιάζονται σαν εγκλήματα από άτομα με δήθεν αγαθές προθέσεις. Κάποιος τελείως άσχετος μπορεί να πιστέψει διαβάζοντας ότι ο Βούρος είναι ο μοναδικός δήμαρχος που στήριξε αυτός ή το κόμμα του κάποιο από τα μνημόνια.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (02/04/2019 14:43)

@13.33
Δικαίωμά σου, ασφαλώς. Αλλά και δικό μας δικαίωμα, να θεωρούμε ότι απαντήσεις του τύπου "δικαίωμά μου", δείχνουν ΠΛΗΡΗ ΄'ελλειψη επιχειρημάτων αντίκρουσης των όσων έχουν λεχθεί και γραφεί.

Προς την υπόγα της Επταλόφου (02/04/2019 15:21)

Ρε παιδιά από προχθές ρωτάω: θα στείλετε κανέναν σοβαρό για συζήτηση; Σάκοι για μποξ έχουν γίνει τα βουροτρόλ της συμφοράς. Λυπηθείτε τους ανθρώπους. Κρίμα είναι.

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (02/04/2019 14:43) (02/04/2019 16:14)

Έχει γραφτεί πολλές φορές ότι η καταστροφή της πόλης από το Βούρο δεν θα έρθει επειδή πριν χρόνια μετακόμισε από ΝΦ σε Βριλήσσια. Όταν και αν διαβάσουμε ποτέ τα δικά σας σοβαρά επιχειρήματα για την ανωτερότητα των αντιπάλων του τότε θα τα κρίνουμε. Μέχρι τότε δεν πείθετε για τις αγνές προθέσεις της αποδόμησης του Βούρου. Άλλο οι δικαιολογημένες επιφυλάξεις και άλλο ο πόλεμος. Ο πόλεμος κρύβει κάτι άλλο.

@(02/04/2019 15:21) (02/04/2019 16:15)

Εκεί στο ρετιρέ σας πληρώνουν καλά;

@Προς την υπόγα της Επταλόφου (02/04/2019 20:58)

Καραγκιοζάκο μας έπεισες ότι εσύ είσαι όλο επιχειρήματα και δεν μπορούμε να τα αντικρούσουμε. Αν εσύ είσαι ο σοβαρός για συζήτηση φανταστείτε πως θα είναι οι υπόλοιποι χρηματοδοτούμενοι.

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (02/04/2019 21:12)

Όσο και να προσπαθείτε να το αρνηθείτε η αντιμετώπιση ανάμεσα στους υπόλοιπους υποψηφίους και το Βούρο δεν είναι η ίδια απο τη συγκεκριμένη σελίδα. Το να αναφέρουμε συνέχεια και στην υπερβολή μόνο τα αρνητικά ενός υποψηφίου δεν δείχνει ουδετερότητα.

@ (02/04/2019 15:21) (02/04/2019 21:48)

Ναι με τόσα σκάνδαλα που έχεις αποκαλύψει έχουμε πέσει σε κατάθλιψη. Ποιο θα ειναι το επόμενο χτύπημα; Θα μας αποκαλύψεις την απόσταση τους σπιτιού του Βούρου απο τη ΝΦ σε μέτρα; Τρόμος μας έχει πιάσει.

Δημοτης (03/04/2019 06:54)

Γαυροτρολ πριν καποια χρονια ελεγες για το υπογειο στην Δεκελειας που ειχε κλαμπ η οριτζιναλ και τωρα ασχολεισαι με το υπογειο της επταλοφου?Στα υπογεια ειναι η θεα οπως λεει και το ασμα και παρτο χαμπαρι ο μονος κωμικος εδω εισαι εσυ που επεσες εξω σε χιλια πραγματα που εγραψες εδω.Τελικα εχει λεφτα να χτισει το γηπεδο ο μεγαλος?Τελικα δεν εφυγε απο την ΑΕΚ?Τελικα το γηπεδο σηκωνεται?

Διαμαντής Σεϊτανίδης (03/04/2019 08:27)

@16.14
Δεν με διαβάζετε προφανώς και μου χρεώνετε πράγματα που δεν πιστεύω και δεν υποστηρίζω. Πώς αλλιώς να το γράψω; ο τρόπος εισβολής του κ Βούρου στα δημοτικά μας πράγματα και στην πόλη γενικότερα, οδηγεί σε επανεκλογή του χειρότερου δημάρχου των τελευταίων δεκαετιών. Εσάς προφανώς δεν σας νοιάζει, αλλά άλλους τους ενδιαφέρει.

Ουδετερότητα δεν υπάρχει πουθενά στη ζωή, μη γελιέστε. Εδώ, εγώ γράφω αυτό που πιστεύω και που κρίνω. Και κρίνομαι από τους συμπολίτες μου, κοντά δέκα χρόνια τώρα.

Και με την ευκαιρία: Οι γενικολογίες, η φτηνή ειρωνεία και η απροσπάθεια απαξίωσης μιας άποψης επειδή δεν συμφωνείτε με αυτήν, δείχνει ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ δεν έχετε. Δείχνει επίσης δυσανεξία στην κριτική, κάτι που είναι σοβαρό. Τουλάχιστον ο Βασιλόπουλος πρώτα εξελέγη και μετά αποκάλυψε το αυταρχικό του πρόσωπο. Εσείς, ρε παιδιά, δεν κρατιέστε...

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (03/04/2019 08:27) (03/04/2019 08:52)

Και εσένα σε κατηγορούν για γενικολογίες και φθηνή ειρωνεία. Λες για παράδειγμα ότι ο Βούρος είναι ταυτισμένος με την ΑΕΚ και μόνο. Δηλαδή δεν θα προσφέρει τίποτα στην πόλη παρά μόνο στην ΑΕΚ. Περιμένουμε να μας εξηγήσεις τι είναι αυτό που δεν έχει η ΑΕΚ και καίγεται να το πάρει απο τον Βούρο.
Εσύ σπρώχνεις κάποιους στον Βασιλόπουλο όταν αφήνεις τέτοια υπονοούμενα.
Η μήπως θεωρείς επιχείρημα τα τραγουδάκια που ανεβάζεις; Αν αυτό δεν είναι φθηνή ειρωνία τότε τι είναι;

Προς την υπόγα της Επταλόφου (03/04/2019 09:25)

@13:33... Ή δεν έχεις καταλάβει ή προσπαθείς απελπισμένα να βάλεις όλους στο ίδιο κάδρο με την κουτοπόνηρη (στην καλύτερη περίπτωση) έως χρυσαυγίτικη ¨λογική¨ τύπου... «όλοι ίδιοι είναι».

Ο Βούρος που θυμήθηκε μετά από τριάντα χρόνια την πόλη και θέλει μάλιστα να τη διοικήσει, δεν ήταν απλά μέλος ή φίλος στο ΠΑΣΟΚ.
Ήταν βουλευτής του 1ου Μνημονίου, σ' εκείνη την πρώτη ανεκδιήγητη κοινοβουλευτική ομάδα του G.A.P. και ψήφισε (με... "τσαλακωμένη συνείδηση" βεβαίως) την σύμβαση κατά την οποία δεσμεύεται η Δημόσια ακίνητη περιουσία της Ελλάδας, δεδομένου ότι στο άρθρο 14 παράγραφος 5 αυτή παραιτείται «αμετάκλητα και άνευ όρων» από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία.

Κατά τ' άλλα, στη πρώτη του ομιλία, έκανε και πατριδεμπόριο, αραδιάζοντας ονόματα πόλεων της Μικράς Ασίας.

Γ.Π. (03/04/2019 09:27)

Εγώ το μόνο σοβαρό επιχείρημα που διαβάζω απο τον Διαμαντή κατά του Βούρου αφορά την ποιότητα των υποψηφίων του και το παρελθόν τους σαν υποψήφιοι σε άλλους συνδυασμούς. Δεν τους γνωρίζω τους περισσότερους για να τους κρίνω όπως δεν γνωρίζω τους αντίστοιχους υποψήφιους στα ψηφοδέλτια των άλλων. Λυπάμαι αλλά η συνολική αρνητική αντιμετώπιση που δείχνεις απο το πρώτο λεπτό απέναντι στον Βούρο δεν με πείθει να δώσω μεγάλη βαρύτητα και στην κριτική που κάνεις για τους συνεργάτες του. Οπότε θα κρίνω με την εικόνα που έχω σχηματίσει εγώ ο ίδιος. Οι ελάχιστοι λοιπόν τους οποίους γνωρίζω προσωπικά απο αυτούς που ασχολούνται με τα κοινά της πόλης και για τους οποίους έχω αρνητική εικόνα δεν βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του Βούρου.

Προς την υπόγα της Επταλόφου (03/04/2019 09:56)

Στον (02/04/2019 16:15) τι να απαντήσω; Θα καταφύγω στο τρολάρισμα, αναγκαστικά...
Φυσικά! Απ' ευθείας ανάθεση. Τι μάς πέρασες; Τσίπηδες; Μαρινάκης μετρητά. Τι είναι για τον Πρόεδρο 66 μωβ;

O (02/04/2019 20:58) χρησιμοποιεί τη γλώσσα που κατέχει καλά...
"Καραγκιοζάκο", "χρηματοδοτούμενοι" κλπ. Κλασσικές γραφικότητες δηλαδή.

Ο (02/04/2019 21:48) πέραν του ότι νομίζει ότι τρολάρει με κρύες αστειότητες, κάνει λόγο για "σκάνδαλα" και ψάχνω να βρω πότε και σε ποιο σχόλιο έχω καταφύγει σε σκανδαλολογία; Ίσως όντως είναι σε κατάθλιψη, όπως άλλωστε παραδέχεται και το σέβομαι.

Ο (γνωστός) Δημοτης (03/04/2019 06:54) πάλι, δεν με εκπλήσσει... Το σύμπαν του είναι ΑΕΚ-ΓΗΠΕΔΟ-ΓΑΥΡΟΤΡΟΛ. Νομίζει πάντα πως όσοι σχολιάζουμε είμαστε ένα πρόσωπο. Όπως κάνει ο ίδιος δηλαδή.

@ (03/04/2019 08:27) (03/04/2019 09:59)

Ναι δεν μπορούμε να έχουμε πραγματικά επιχειρήματα για το αν ενδιαφέρεται και αν έχει την ικανότητα να γίνει καλός Δήμαρχος ο Βούρος. Αλλά αυτό ισχύει για όλους όσους δεν έχουν κριθεί σε αυτή τη θέση.
Ο καθένας μπορεί να μιλάει προκαταβολικά και καλά με σιγουριά για τις προθέσεις και την ικανότητα κάποιου είτε αρνητικά είτε θετικά αλλά χωρίς σοβαρά επιχειρήματα δεν πείθει κανέναν. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση σοβαρα επιχειρήματα δεν βλέπω απο εσένα.
Οσοι τον στηρίζουν απλά δεν πιστεύουν ότι είναι χειρότερος απο τους αντιπάλους του, θέλουν να του δώσουν μια ευκαιρία και ελπίζουν να δικαιωθούν. Δεν τον έχει κρίνει κανένας προκαταβολικά σαν πετυχημένο. Μην τον κρίνεις λοιπόν κι εσύ προκαταβολικά σαν αποτυχημένο.

Ερχεται ο εξω απο δω (03/04/2019 10:16)

Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Ο Βούρος ευθύνεται για τα μνημόνια αφού είναι ο μόνος που τα στήριξε. Όλοι οι άλλοι είναι αντιμνημονιακοί. Η ΑΕΚ δεν θέλει τίποτα απο τον Δήμο πλέον. Αυτό ισχύει για τους άλλους Δημάρχους. Αν εκλεγεί ο Βούρος θα της δώσει το Άλσος να φτιάξει MALL. Οι υποψήφιοι του Βούρου είναι αποβράσματα της κοινωνίας. Έχουν επιλεχθεί οι χειρότεροι απο κάθε προηγούμενο συνδυασμό για να φτιάξουν την εγκληματική οργάνωση του Βούρου. Αν εκλεγεί πάλι ο Βασιλόπουλος δεν θα φταίνε όσοι τον ψήφισαν παρά την αποτυχία του. Ο Βούρος θα φταίει που τόλμησε να κατέβει υποψήφιος. Ευτυχώς που δεν είχε δηλώσει πολύ νωρίς την υποψηφιότητά του ώστε να του φορτώσουμε και τις καταστροφές στην Μάνδρα και το Μάτι.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (03/04/2019 12:41)

@09.27 - @09.59 - @10.16
Αυτό μπορείς, αυτό διαβάζεις. Όσο με προκαλείτε, τόσο θα επαναλαμβάνω το βασικό μου επιχείρημα: Ένας άνθρωπος που ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ δεν είχε ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ενασχόληση με την πόλη μας, ξαφνικά αποφασίζει όχι απλώς να ασχοληθεί, αλλά να γίνει και υποψήφιος δήμαρχος. Συμπτωματικά, λίγες μέρες μετά την άρνηση του Γιώργου Μητσικώστα να ε΄ναι εκείνος υποψη΄φιος δήμαρχος στη Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα - όποιος το αρνηθεί, υποτιμά τον εαυτό του και τον δημόσιο διάλογο.

(συνεχίζεται)

Διαμαντής Σεϊτανίδης (03/04/2019 12:41)

(συνέχεια προηγουμένου)

Κι όχι μόνο αυτό -που συνιστά Ύβρι, κατά το αρχαιοελληνικό, η οποία επισείσει τη Νέμεση. Από το επόμενο πρωί κιόλα, κόσμος και λαός από τους περιφερόμενους υποψηφίους σπεύδει να συνταχθεί με τον έως πρότινος πλήρως απόντα από την πόλη.

Κι όλο αυτό, θέλετε να το καταπιούμε και να συζητήσουμε το αν θα είναι καλός δήμαρχος ή όχι. Ενώ εγώ λέω ότι είναι κακός ως ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ δήμαρχος, γιατί ο τρόπος της εισόδου στα δημοτικά, συνιστά Ύβρι. Όποιος θέλει ξαφνικά να ασχοληθεί με την πόλη δίνει τις εξετάσεις του πριν ζητήσει τη θέση του πρώτου πολίτη. Πόσο απλούστερα να το γράψω;

@Προς την υπόγα της Επταλόφου (03/04/2019 12:51)

Ναι ρε μεγάλε την θυμήθηκε μετά απο 30 χρόνια. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι το κάνουν απο αγάπη και ενδιαφέρον. Είναι αφοσιωμένοι αφιλοκερδώς στην υπηρεσία της πόλης απο μικρά παιδιά και θα έδιναν ακόμα και τη ζωή τους για την πρόοδό της. Καλά σας κάνανε και σας είχαν τα σκουπίδια στο κέντρο της πόλης μια ζωή. Σας έλεγαν δεν υπάρχει εναλλακτική για τα σκουπίδια στο Άλσος και δεν αντιδρούσε κανείς. Αυτούς ψηφίζατε, αυτό αξίζατε. Μακάρι να έμενε και ο σταθμός εκεί και να μεταφέρονταν τα πρόστιμα στα δημοτικά τέλη. Εύχομαι να εκλεγεί ένας απο τους παλιούς γνωστούς που έχει φάει την πόλη με το κουτάλι και δεν έχει φύγει ποτέ να συνεχίσει να ταίζει τα πρόβατα σανό.

@Προς την υπόγα της Επταλόφου (03/04/2019 13:01)

Ηρθε το ρετιρέ να σώσει την πόλη. Να μας αποκαλύψεις και το όνομα του αφεντικού μην κάνουμε κανένα λάθος και ψηφίσουμε άλλον.

Δημοτης (03/04/2019 13:23)

Γαυροτρολ εγω οταν σχολιαζω υπογραφω σαν δημοτης εκτος αν απανταω σε καποιον αλλον.Δεν γραφω εδω και 5 χρονια με δεκα προφιλ αραδιαζωντας ενα ματσο βλακειες που γραψαν ιστορια.Το συμπαν μου εχει πολλα ακομα αλλα ΑΕΚ και γηπεδο φυσικα εχουν περιοπτη θεση και δεν κρυβομαι σαν εσενα που το μονο που σε απασχολει ειναι να μην κανει γηπεδο η ΑΕΚ και ελπιζεις ακομα οτι αν βγει ο 0-11 η ο δεν εχω ενα ενσημο θα το σταματησει.Παρτο χαμπαρι γαυρε η ΑΕΚ που ελεγες το 2013 οτι εσβησε γυρναει σε ολα τα σπορ ακομα πιο δυνατη.Ερχομαστε ακομα ο εφιαλτης σου ακομα δεν ξεκινησε.

Ανώνυμος (03/04/2019 14:54)

@Δημοτης (03/04/2019 13:23)

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, υπάρχει ένα σημείο στίξης που λέγεται κόμμα. Καταλαβαίνω βέβαια ότι σού είναι δύσκολο, αλλά προσπάθησέ να το χρησιμοποιείς.

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (03/04/2019 16:35)

Πίστευε ότι θέλεις. Ξέρω πολλούς πετυχημένους δημάρχους οι οποίοι δεν είχαν συμμετοχή στα κοινά των δήμων τους πριν θέσουν υποψηφιότητα και εκλεγούν.
Για μένα και πολλούς άλλους δεν είναι το κριτήριο αυτό αλλά οι ικανότητες και η θέληση. Κάποιοι πιστεύουμε ότι τα διαθέτει ο Βούρος και όσο βλέπουμε ότι κάποιοι σκίζονται να μας πείσουν χωρίς σοβαρά επιχειρήματα για το αντίθετο θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε.

@Ανώνυμος (03/04/2019 14:54) (04/04/2019 00:42)

Να εισαι καλα φιλε μου θα το προσπαθησω .Απο ειρωνιες γαυροτρολ εισαι πρωτος. Οτι δεν εβαλα κομμα σε πειραξε και οχι οι μπουρδες που γραφεις εδω μια πενταετια.

φιλαδελφειωτης (04/04/2019 00:45)

@Δημοτης (03/04/2019 13:23)

πόσο κορόιδο είσαι και εσύ! το 2013 ο ίδιος ο φίλος σου λαθρέμπορας έριξε την αεκ για να τη πάρει με σβησμένα χρέη και έκανε νεο ΑΦΜ, να την ανεβάσει και να χτίσει το έκτρωμα για να βγάζει λεφτά από σένα.
Να δούμε τώρα πόσο σοβαρές επιπτώσεις θα μας φέρεις εσύ και οι άλλοι 100.000 κορόιδα συνοπαδοί σου εδώ. Η φιλαδέλφεια δυστυχώς φοβάμαι ότι θα γυρίσει στο 2008 και πριν με νεκρά μαγαζιά εξαιτίας σου. Καμία περιοχή με έκτρωμα δεν βγάζει μαγαζιά γύρω.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (04/04/2019 08:08)

@16.35
Σοβαρά; πότε πρόλαβες να διαπιστώσεις ικανότητες και θέληση; Από ποιες συγκεκριμένες κινήσεις του, δοκιμασίες του, νίκες και ήττες του; Πώς φτάσατε στο συμπέρασμα "κάποιοι, ότι τα διαθέτει"; Πείτε μας κι εμάς να πειστούμε βρε παιδιά.

Ούτε μικρά παιδιά δεν πιστεύουν αυτά που γράφεις.

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (04/04/2019 09:33)

Έχει πετύχει στη ζωή του και αυτό για μένα είναι αρκετό για να θεωρώ ότι έχει ικανότητες και θέληση. Εκτός κι αν έχεις να μας προτείνεις κάποιον δοκιμασμένο στα κοινά της πόλης ο οποίος έχει αποδεδειγμένες ικανότητες από το έργο που έχει προσφέρει. Το ποιόν συμπαθείς και στηρίζεις εσύ για προσωπικούς λόγους δεν με απασχολεί καθόλου. Αν θέλεις πολύ σοβαρά επιχειρήματα για τις επιλογές μας να μας τα παρουσιάσεις πρώτος εσύ για τις δικές σου επιλογές.

@φιλαδελφειωτης (04/04/2019 00:45) (04/04/2019 09:53)

Η ΑΕΚ έπεσε χωρίς καμιά παρέμβαση του Μελ αφού οι ιδιοκτήτες της την είχαν εγκαταλείψει λόγο της εγκληματικής οργάνωσης. Απλά ο Μελ ενημέρωσε πως θα αναλάβει χωρίς να φορτωθεί χρέη άλλων και ιδιαίτερα τα κλεμμένα του Ψωμιάδη τα οποία δεν ενδιαφέρθηκε να πάρει πίσω το κράτος από τον ίδιο.
Όταν το άχρηστο κράτος συλλάβει τους 50-100 μπαχαλάκηδες που εμφανίζονται παντού και κάνουν τα ίδια θα αλλάξουν τα πράγματα στα γήπεδα και όχι μόνο.

@ ΓΙΑΝΝΗ (με δύο Ν) (04/04/2019 10:52)

Βουλευτής ήσουν... ψήφιζες μνημόνια αφού... έτσι κι αλλιώς έριχναν ζάρια τότε.

Στο ΚΘΒΕ ήσουν... ακυρώνονταν παραστάσεις.

Τελικά το καλύτερο είναι να πας για πρόεδρος παλαιμάχων της ΑΕΚ.
Αυτό σου ταιριάζει. Σ' αυτό είναι καλός. Τι τα θες τα δημαρχιλίκια στα 64;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (04/04/2019 11:05)

@09.33
Μόνον αυτός έχει πετύχει στη ζωή του; Κανένας άλλος σε όλη τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα; Κανένας άλλος από τους υποψηφίους δημάρχους δεν έχει πετύχει στη ζωή του; Όλοι αποτυχημένοι είναι, ρεμάλια της κοινωνίας, και μόνο ο κ. Βούρος είναι ο πετυχηένος στη ζωή του;

Μα δεν καταλαβαίνεις ότι κακό του κάνεις με τέτοιες παρλαπίπες που γράφεις; Κανείς δεν υπάρχει εκεί να σε μαζέψει, να μην εκτίθεσαι άλλο;

Κι αυτό το νηπιακό "πες μας πρώτος εσύ" μου θυμίζει την εποχή του... Πάγκαλου που πήγαινα νηπιαγωγείο, τότε τα λέγαμε αυτά.

Εγώ είμαι δημοσιογράφος, δεν είμαι με κανέναν και η ψήφος μου στην κάλπη είναι μυστική. ΕΣΥ βγαίνεις και γράφεις υπέρ ενός υποψηφίου, άρα ΕΣΥ πρέπει να τεκμηριώσεις την επιλογή σου.

Τι ζητάω τώρα, θα μου πεις... Έλα μου, ντε...

Εκεί ψηλά στη Βόρεια Φιλαδέλφεια (04/04/2019 12:03)

Τρεις και ίσως τέσσερις παρατάξεις διεκδικούν τη δυάδα. Όλα είναι πιθανά ακόμα.

Ο κ. Γιάννης Βούρος και οι υποψήφιοί του τι θα κάνουν σε περίπτωση που μείνουν εκτός της δυάδας των φιναλίστ της 'β Κυριακής ;

Ποιον θα στηρίξουν ;

Kαλό είναι να τοποθετηθούν εγκαίρως και σαφώς.

(Απάντηση "ψήφος κατά συνείδηση", αν και είναι και ακούγεται ωραία και ηθική αλλά στην_Ελλάδα_ζούμε και μάλιστα στη ΝΦ-ΝΧ, δεν θα γίνει δεκτή).

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (04/04/2019 11:05) (04/04/2019 12:21)

Νομίζεις ότι λες κάτι και στην ουσία δεν λες τίποτα. Απο όσους έχουν πετύχει στη ζωή τους στην πόλη μας το 99,99% δεν βάζουν υποψηφιότητα για Δήμαρχοι για να αναφερθώ σε αυτούς. Απο τους υποψηφίους κάποιοι έχουν κριθεί και έχουν αποτύχει και κάποιοι δεν έχουν κριθεί καν. Εγώ δεν τα έβαλα με κάποιον άλλο υποψήφιο που δεν έχει κριθεί και έχει πετύχει στη ζωή του. Απλά απο αυτούς προτιμώ τον Βούρο και σε όποιον αρέσει. Εσύ επιτίθεσαι, ανάμεσα σε όσους δεν έχουν ακόμα κριθεί, μόνο στον Βούρο. Πολύ βολικό να υποστηρίζεις ότι δεν είσαι με κανέναν αλλά να τα βρίσκεις όλα στραβά μόνο σε αυτούς που δεν υποστηρίζεις και να έχεις στην απέξω αυτόν που πραγματικά υποστηρίζεις.
Εκτίθεσαι πολύ περισσότερο απο εμένα με αυτά που γράφεις και πρόβλημά σου αν δεν το καταλαβαίνεις.

Πιο απλό δεν γίνεται. (04/04/2019 12:23)

Όλη η αποτυχία του συστήματος Βούρος και ο λόγος που θα "καταφέρει" να βρεθεί 3ος (και βλέπουμε) έχει να κάνει με την υποτίμηση της νοημοσύνης και του ψυχισμού του μέσου Φιλαδελφειώτη και Χαλκηδονιώτη...

Οι περίπου 200 άνθρωποι (υποψήφιοι και κάθε λογής παρατρεχάμενοι και φυτευτοί εκτός πόλης) που συγκροτείτε (τρόπως του λέγειν δηλαδή, γιατί ακόμα σάς συστήνουν ο ένας στον άλλον) αυτή την κατά κάποιο τρόπο παράταξη, προσπαθείτε απελπισμένα και απεγνωσμένα να μάς "ψήσετε" ότι από 30.000 ανθρώπους που είναι στους εκλογικούς καταλόγους του δήμου, δεν υπήρχε ένας (ούτε ένας !) επιτυχημένος συμπολίτης μας να διοικήσει κι έπρεπε να έρθει ένας ηθοποιός, ας δεχτώ επιτυχημένος, που δεν τον έχει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ γονιός σε μια σχολική παράσταση σε σχολείο της πόλης τα τελευταία 30 χρόνια!!! Ούτε καν σε σχέση με το αντικείμενό του δεν ασχολήθηκε με την πόλη και την τοπική κοινωνία. Τόσο απλό.

@ (04/04/2019 10:52) (04/04/2019 12:26)

Εκεί στο ρετιρέ δεν σας παίρνει να μιλάτε για μνημόνια. Να βγει ο εκλεκτός σας να παρουσιάσει το επιχείρημά σας στον κόσμο αν τολμάει και θα πέσει πολύ γέλιο. Αλλά προφανώς δεν είναι τόσο βλάκας όσο το επιτελείο του. Τι να κάνουμε δεν μπόρεσε να βρει καλύτερους.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (04/04/2019 12:38)

@12.21

Αυτό είναι επιχείρημα: "... προτιμώ τον Βούρο και σε όποιον αρέσει..."

Μας έπεισες!

Μπαλαδόρος (04/04/2019 12:45)

Την καλημέρα μου σε όλους. Ιδιαίτερα στα τρολάκια του υπογείου που έχουν ανάγκη τέτοιες ευχές. Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις για θρίαμβο στο πούλμαν και στο γήπεδο να είσαι πίσω με 0-3 στο ημίχρονο; Το γυρίζεις βέβαια αν έχεις πάγκο και ξέρεις από τακτική. Αλλά εδώ πια το πράγμα είναι φάση "να_σώσω_οτιδήποτε_αν_σώζεται". Κάνα γκολ της τιμής κι αυτό αν θέλει ο αντίπαλος να μην σε ξεφτυλίσει.

Δημοτης (04/04/2019 13:24)

Το παραμυθι οτι την εριξε ο Μελ να τα λες σε εκπομπες του Τσουκαλα και μεταξυ σας.Η ΑΕΚ επεσε λογω της ερυθρολευκης εγκληματικης οργανωσης ,των κλεμμενων πρωταθληματων ειδικα του 2008 που ειχε σαν αποτελεσμα να φυγουν οι μετοχοι και της κλοπης γηπεδου μεσα σε μια νυχτα για να μπει στο φάκελο των ολυμπιακων αγωνων το καραισκακη.Να μιλας για λαθρεμποριο οταν εχεις προεδρο πρεζεμπορα ειναι αστειο αλλα τι περιμενεις απο γαυροτρολ.Το γηπεδο θα δωσει το εναυσμα για να ανοιξουν ακομα δεκαδες μαγαζια αλλα αν θες την γνωμη μου θα προτιμουσα την φιλαδελφεια οπως ηταν την δεκαετια του 90 κι οχι αυτο το αισχος με εκατονταδες μαγαζια.

@ ΓΙΑΝΝΗ (με δύο Ν) (04/04/2019 13:41)

@ 12:26

Ψήφισε ο... "εκλεκτός" μου μνημόνιο ;
Ήταν ποτέ βουλευτής ο... "εκλεκτός" μου ;

Απ' όσο ξέρω, ο μοναδικός υποψήφιος δήμαρχος που ως βουλευτής ψήφισε μνημόνιο και τώρα θέλει να... σώσει και τη πόλη είναι κάποιος Γιάννης Βούρος, ο οποίος σίγουρα δεν θα μπορούσε να είναι... "εκλεκτός" μου.

Αλλά για πες, μια και είσαι τόσο έξυπνος, ποιος είναι ο... "εκλεκτός" μου και που είναι και αυτό το ρετιρέ; Με τα λεφτά που πήρα από τον Μαρινάκη σκέφτομαι όντως να πάρω ένα ρετιρέ. Να πάω να το δω αν μου κάνει.

Ανωνυμος (04/04/2019 13:59)

@ 13:24 Ρε συ Δημοτη - που μονο δημοτης δεν εισαι - τι μας ενδιαφερουν ολα αυτα που λες. Γιατι δεν πας στο 365 και στο live να πα να βρεις τον Nick, τον Τασος, τον Παυλο και τ αλλα παιδια να πειτε το πονο σας στο chat; Δημαρχο και δημοτικο συμβουλιο ψηφιζουμε εδω περα. Οχι προεδρο της ερασιτεχνικης.

100.000 δίσκοι (04/04/2019 15:05)

150+ σχόλια ο Βούρος δεν έχει πάρει σε ανάρτηση που να τον αφορά ούτε σε όλη του την καρριέρα (στο youtube του για παράδειγμα, τα περισσότερα views που έχει είναι 200-300).
Θα τα θυμάται με νοσταλγία όλα αυτά τα ωραία όταν θα επιστρέψει στα Βριλήσσια μετά τις δημοτικές εκλογές και μπορεί σε τέσσερα χρόνια στα 68 να το προσπαθήσει ξανά. Ε και όσο να 'ναι δεν θα τον λέμε και ξένο σώμα τότε και με το δίκιο του.

Ο Βούρος θα σηκώσει την κούπα (04/04/2019 19:00)

που θα πάρει η ΑΕΚΑΡΑ στον τελικό του Κυπέλλου.
Για δήμαρχο δεν τον βλέπω. Αλλά στα επινίκεια στο κεμπαπτζίδικο , όπως πέρσι με το πρωτάθλημα, θα το χαρεί.

Μαέβιους Παχατουρίδης (04/04/2019 19:16)

Αυτό που κάποιοι υποστηρικτές του Βούρου, οι οποίοι δεν έχουν περάσει ούτε από φουαγιέ θεάτρου, διαφημίζουν τη παράστασή του στο facebook και γράφουν και εγκωμιαστικά σχόλια σαν κριτικοί τέχνης, με ξεπερνά.

Γ.Π. (05/04/2019 09:05)

Διαβάζω πιο πάνω για 10η φορά ότι μέσα από 30000 κατοίκους της πόλης δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει κάποιος πιο άξιος από τον Βούρο. Καταντάει γελοίο να μην αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχουν βάλει υποψηφιότητα οι πιο άξιοι από τους 30000. Και κάποιοι θεωρούμε καλύτερο τον Βούρο από τους υπόλοιπους πραγματικούς υποψηφίους. Πολύ ανησυχία βλέπω επειδή οι επιλογές μας διαφέρουν από τις δικές σας. Αφού είναι τόσο άχρηστος ο Βούρος γιατί αγχώνεστε;

@ (04/04/2019 13:41) (05/04/2019 09:32)

Χρηματοδοτούμενε με τον δήθεν αντιμνημονιακό υποψήφιο σε καλή μεριά τα λεφτά. Άμα φτάνουν να πάρεις και δεύτερο ρετιρέ.

@Ανωνυμος (04/04/2019 13:59) (05/04/2019 09:57)

Μιλάμε για την ΑΕΚ γιατί κάποιοι γελοίοι υποστηρίζουν ότι η ΑΕΚ θέλει να επιβάλει δικό της Δήμαρχο. Όταν τους ρωτάς όμως τι θα της προσφέρει ο και καλά δικός της Δήμαρχος μούγκα στη στρούγκα τα τρολλάκια.
Μέχρι σήμερα η ΑΕΚ έχει σεβαστεί την πόλη περισσότερο από τους Δημάρχους που έχουν περάσει. Για αυτό σας έπιασε ο πόνος και λέτε ασυναρτησίες.

@Ο Βούρος θα σηκώσει την κούπα (05/04/2019 12:40)

Ο Βούρος θα σηκώσει την κούπα και αφήστε τους βλάκες στο Δήμο να πορεύονται με Βασιλόπουλο ή κάποιον παρόμοιο. Γραμμένο τον έχουμε εμείς οι Αεκτζήδες τον κάθε βλαχοδήμαρχο και τους κολλητούς του είτε μένουμε ΝΦ είτε όχι. Σιγά μην τρέχουμε να στηρίξουμε Αεκτζή Δήμαρχο μόνο και μόνο για να παρακαλάει την ΑΕΚ να τους φυτεύει δέντρα. Να ψηφίσουμε όλοι οι Αεκτζήδες αυτούς που τους παραμυθιάζουν εδώ και δεκαετίες. Όσο για την ΑΕΚ το μόνο που θα δουν να φυτεύει θα είναι το γκαζόν του νέου γηπέδου. Αρκετά ασχοληθήκαμε με τους γελοίους που μπλέκουν την ΑΕΚΑΡΑ με συμφέροντα και βλέπουν φαντάσματα. Δώστε τους αυτό που τους αξίζει.

Στα ζάρια (05/04/2019 12:48)

Τι μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας ένας άνθρωπος (που δεν ζεί καν στην πόλη μας) ο οποίος έριξε στα ζάρια το μέλλον της χώρας μας;Ένας άνθρωπος που η ψήφος του οδήγησε σε αυτοκτονία χιλιάδες Έλληνες,ένας άνθρωπος που ανάγκασε την νεολαία μας να μεταναστεύσει;Το ίδιο αδρανής θα είναι και με το Δήμο μας;Φανταστείτε για το τι είναι ικανός ένας άνθρωπος που η ψήφος του οδήγησε στην απόλυτη διάλυση,που η ψήφος του οδήγησε τη χώρας μας να έχει χαμηλότερο δείκτη ευτυχίας από την Ουγκάντα.

@Μπαλαδόρος (05/04/2019 12:51)

Όταν ξεμεθύσεις κατέβα απο το ρετιρέ να μας πεις την άποψή σου. Και μη βγαίνεις όσο πίνεις στο μπαλκόνι μη βρεθείς στο κενό.

@Εκεί ψηλά στη Βόρεια Φιλαδέλφεια (05/04/2019 12:57)

Γιατί να τοποθετηθούν; Αν είναι να ζητήσουμε να τοποθετηθούν οι υποψήφιοι και των άλλων συνδυασμών.

Nick (05/04/2019 13:20)

Από τότε που σας γλέντησε η ΑΕΚΑΡΑ τον αντιαεκτζή γαυροδήμαρχο βλέπω ένα πανικό μήπως εκλεγεί δήμαρχος που συμπαθεί την ΑΕΚ. Μην κλαίτε και μην ζορίζεστε. Το γλέντι τελείωσε. Οι Αεκτζήδες της πόλης για άλλους λόγους επιλέγουν δήμαρχο και όχι για οτιδήποτε έχει σχέση με την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Ξυπνήστε. Δεν βρισκόμαστε στο 2015.

Ανώνυμος (05/04/2019 14:12)

@Γ.Π. (05/04/2019 09:05)

Σε τι μπορεί να είναι καλύτερος ο Βούρος (που και ΔΕΝ ΕΧΕΙ αντίληψη της πόλης και δεν έχει διοικήσει ποτέ) από τον Κωνσταντινίδη ή τον Σερετάκη (που επίσης δεν έχουν διοικήσει ποτέ αλλά ΕΧΟΥΝ αντίληψη της πόλης).

Παρακαλώ με επιχειρήματα πολιτικά και αυτοδιοικητικά κι όχι αν είναι γνωστός τηλεοπτικά κι αν ήταν ζεν πρεμιέ στα νιάτα του και τον έβαζαν εξώφυλλο στη "Μανίνα" και την "Κατερίνα".

@Ανώνυμος (05/04/2019 14:12) (05/04/2019 19:29)

Σε αυτό έχω απαντήσει ήδη. Αυτά περί αντίληψης της πόλης είναι για μένα ανοησίες. Οι δήμαρχοι καλούνται να κάνουν αυτονόητα πράγματα αλλά οι περισσότεροι ενδιαφέρονται μόνο για τον μισθό τους και την εξυπηρέτηση συμφερόντων. Αυτό είναι το πρόβλημα. Ποιά αντίληψη της πόλης είχαν όλοι οι προηγούμενοι και δεν άγγιζαν το θέμα του σταθμού μεταφόρτωσης; Αλλά επειδή μιλάω σε ανεγκέφαλους και με ρωτάνε όλο τα ίδια και τα ίδια θα με ρωτήσετε πάλι που το ξέρω ότι ο Βούρος δεν θα κάνει τα ίδια και χειρότερα.
Δεν το ξέρω όπως δεν ξέρετε κι εσείς τι θα κάνουν αυτοί που τους θεωρείτε καλύτερους γιατί ζουν στην πόλη και για άλλους άσχετους λόγους.

Δημότης ® (06/04/2019 00:40)

Ποιο είναι το έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ;
Nα ασχολείται με την καθημερινότητα των δημοτών και ουσιαστικά να διασφαλίζει την ποιότητα της ζωής τους.

Ποιες οι βασικές προυποθέσεις για να εμπιστευτείς κάποιον για δήμαρχο ;
Nα είναι γνώστης των προβλημάτων, να είναι κάτοικος της πόλης και να έχει την βούληση να ασχοληθεί με την ουσία των θεμάτων και όχι με την εξυπηρέτηση διαφόρων συμφερόντων.

Μεταξύ μας... Πιστεύετε ότι ο κ. Ιωάννης Βούρος διαθέτει κάτι από τα παραπάνω στοιχεία ;

@Δημότης ® (06/04/2019 00:40) (06/04/2019 09:17)

Όλοι οι υποψήφιοι είναι γνώστες των προβλημάτων. Και αν κάποια λιγότερο σημαντικά κάποιοι από αυτούς δεν τα γνωρίζουν το πιο εύκολο πράγμα είναι να τα μάθουν. Η βούληση για την επίλυση τους και η διάθεση για δουλειά είναι το ζητούμενο. Όπως και το να μην έρχονται μόνο για την εξυπηρέτηση συμφερόντων. Υπάρχουν οι ίδιες επιφυλάξεις για όλους σε ότι αφορά τα παραπάνω ζητήματα.

@Ανώνυμος (05/04/2019 14:12) (06/04/2019 10:02)

Εσύ που ακριβώς έμαθες τι αντίληψη της πόλης έχει ο κάθε υποψήφιος; Όπως όλα τα πρόβατα πριν μερικά χρόνια που έλεγαν ότι ήρθε ο Βασιλόπουλος, ο αριστερός, ο οικολόγος, ο άνθρωπος που είναι μακρυά από τα συμφέροντα του κάθε επιχειρηματία και θα αλλάξει την πόλη. Και τι είδαμε; Λυσσαλέο αγώνα να μείνουν τα σκουπίδια στο Άλσος γιατί αλλιώς όπως έλεγε θα πρόκειται για καταστροφή και αναθέσεις σε κολλητούς.

Χαλκηδονιώτης (06/04/2019 11:24)

Ο Βούρος πάντως δεν πάει κι άσχημα για πρώτη φορά που ασχολείται με την πόλη μας και αρχίζει να την μαθαίνει. Έχει "κλειδώσει" την τρίτη θέση και έχει κάποιες ελπίδες, μικρές βέβαια, να μπει στο 2ο γύρο. Το μέλλον του ανήκει.

Ανώνυμος (07/04/2019 10:04)

@11:24 ο ηθοποιός πέραν της 3ης θέσης δεν πρόκειται να κάνει κάτι καλύτερο εκλογικά. Μπήκε τις προάλες σε μαγαζί που έτυχε να βρίσκομαι για να μοιράσει με υποψηφίους του φυλλάδια κι όλοι μετά σχολίαζαν το ψευτοάνετο στυλάκι του με ύφος χιλίων καρδιναλίων και τον καφέ στο χέρι. Τράτζικ.

Ονοματεπώνυμος (09/04/2019 10:16)

Είναι θέμα αξιοπρέπειας να μην μπει καν στο 2ο γύρο ο εξηντατετράχρονος πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Πέραν του ότι πολιτικά είναι ανύπαρκτος και πουθενάς για τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, όντας τριάντα χρόνια εντελώς απών, μάζεψε και το μεγαλύτερο μέρος του παλιού αποτυχημένου πολιτικού προσωπικού που έφερε το δήμο σ´ αυτά τα χάλια.

Η συσσώρευση πρώην συνεργατών της Γαϊτανά, του Γρετζελιά, και του Τομπούλογλου καθώς και άλλων "παραγόντων" - μαϊντανών, που περιφέρονται σε παρατάξεις που αλλάζουν ονόματα, δεν είναι φυσικά "ικανότητα σύνθεσης" αλλά βεβαιότητα αποσύνθεσης της πόλης.

Δημότης ® (09/04/2019 11:17)

@ 09:17
ΟΧΙ αγαπητέ μου. Μην προσπαθείς να τους βάλεις όλους στο ίδιο κάδρο επειδή αυτό βολεύει το αφήγημα του Βούρου. Είναι ανθρωπίνως αδύνατον μέσα σε λίγες εβδομάδες που "προσγειώθηκε" στη πόλη να μάθει τα προβλήματα της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Εδώ καλά καλά δεν ξέρει τους δρόμους, θα μάθει και τα προβλήματα; Σού φαίνεται λογικό;
Και φυσικά δεν υπάρχουν ίδιες επιφυλάξεις για όλους. Θα μου πεις (και με το δίκιο σου) ότι και το ΚΚΕ έφερε υποψήφιο από το Καρπενήσι, αλλά κι εκείνος ακόμα πλεονεκτεί σε σχέση με τον ηθοποιό γιατί τουλάχιστον όλα μας τα χρόνια τον βλέπουμε στη πόλη. Είναι δικός μας. Φιλαδελφειώτης. Ένας από εμάς. Ο Βούρος ακόμα και ως παιδί πριν πενήντα χρόνια ούτε σε δημόσιο σχολείο της πόλης δεν πήγαινε. Όσο για συμπεριφορά; Βεντετισμός κι Άγιος Ο Θεός και άστοχες δηλώσεις στο φέισμπουκ.

@Δημότης ® (09/04/2019 11:17) (09/04/2019 13:37)

Εκτός απο το γνωστό παραμύθι άλλο επιχείρημα θα ακούσουμε; Για μένα και πολλούς άλλους τα βασικά προβλήματα της πόλης σε ελάχιστες μέρες μπορεί να τα μάθει κανείς. Το θέμα είναι τι προτείνουν και τι έχουν σκοπό να κάνουν όλοι τους εφόσον τα γνωρίζουν. Για πες μου ποιος είναι ο άξιος δικός σου υποψήφιος και τι προτείνει για τα βασικά προβλήματα της πόλης; Τι σχέδιο έχει ώστε πέρα απο την επίλυση προβλημάτων να γίνει η πόλη και το Άλσος πιο όμορφα; Ποια είναι η άποψη του και η παρέμβασή του στις συγκοινωνιακές αλλαγές και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου; Βαρεθήκαμε την παπαρολογία.

Δημότης ® (09/04/2019 14:04)

Είναι παραμύθι ότι ο Γιαννάκης ο Βούρος (τι Γιαννάκης δηλαδή που πάει για τα 70) είχε να πατήσει τριάντα χρόνια στη πόλη; Σου συνιστώ να ανοίξεις λεξικό γιατί ούτε τη στοιχειώδη γνώση της ελληνικής δεν γνωρίζεις τρομάρα σου.

Μπόρεσε ο απών επί τρεις δεκαετίες από την πόλη να μάθει τα προβλήματα; Τι λες ρε παιδί μου; Πρόκειται για φαινόμενο! Και προτείνει κιόλας; Τι ακριβώς; ΜΟΝΟ ΑΕΚ;

Εκλεκτός μου; Οποιοσδήποτε Φιλαδελφειώτης ή Χαλκηδονιώτης (πλην Τόμπυ).

Στην παπαρολογία δεν μπορώ να σάς συναγωνιστώ. Έχετε μαζευτεί πολλοί στο υπόγειο.

Ανώνυμος (09/04/2019 15:22)

@ Ονοματεπώνυμος (09/04/2019 10:16) Aυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα του Vouros. Ότι μάζεψε τα πολιτικά μπάζα από τα γκρέμια του παρελθόντος. Ο ίδιος βέβαια μπορεί να είναι αξιόλογο άτομο καλλιτεχνικά αν και δεν κάνει για δήμαρχος στη Φιλαδέλφεια.. Θα μπορούσε βέβαια να διεκδικήσει με αξιώσεις είσοδο στο β γύρο αν δεν του κανόνιζε τη σύνθεση της ομάδας με χαρτάκι ο πρώην εκλεκτός του Γρετζελιά και μετέπειτα του Τομπούλογλου, ο νούμερο 2 της παράταξης: ο άφωνος, άχρωμος και άοσμος παλαίμαχος αεκάρας ποδοσφαιριστής της Πανάθας (κυρίως) και (λιγότερα χρόνια) της ΑΕΚ..

Αστραχάν (09/04/2019 15:29)

@ 13:37 νευράκια; νευράκια; λογικό! βλέπεις κι εσύ τον κατά φαντασίαν θρίαμβο να εξελίσσεται σε φιάσκο και Βατερλώ. ας πρόσεχες κι ας μη πόνταρες στο πιο κουτσό άλογο.

Γ.Π. (09/04/2019 17:22)

Εσείς οι από πάνω δεν ξέρω ποιανού υποψηφίου είσαστε κολλητοί και τα βάζετε μόνο με τον Βούρο. Αυτό που ξέρω είναι ότι αν δεν υπολογίζατε τον Βούρο απλά θα τον αγνοούσατε. Αν πιστεύετε ότι με αυτά τα επιχειρήματα θα του κάνετε κακό συνεχίστε έτσι και μη μιλάτε για κανένα πρόβλημα της πόλης. Την ίδια μουγκαμάρα βλέπουμε και από τους εκλεκτούς σας.

@Αστραχάν (09/04/2019 18:07)

Σιγά μην έχουμε και νευράκια για τον καθένα που υπερασπίζεται τον κολλητό του υποψήφιο. Για πες μας εσύ ποιος είναι ο εμπνευσμένος ηγέτης σου που θα μας σώσει να γελάσουμε;

@(09/04/2019 14:04) (09/04/2019 19:22)

Ποιος είπε ότι είναι παραμύθι η μετακόμιση του Βούρου εδώ και χρόνια από την πόλη. Σαν επιχείρημα το κρίνουμε και κάποιοι δεν το θεωρούμε τόσο σημαντικό. Μάλιστα όταν επαναλαμβάνεται σαν επιχείρημα κάθε μέρα δείχνει άλλα κίνητρα για αυτούς που το προβάλουν.

Φερώνυμος (10/04/2019 08:08)

@19.22
Το ερώτημα που έχει τεθεί είναι πώς όλοι εσείς ανακαλύψατε τα ηγετικά του προσόντα και τον ακολουθείτε αφού παραδέχεσαι ότι έλειπε χρόνια από την πόλη; Γιατί δε λέτε ότι όλα γίνονται με εντολή άνωθεν; νομίζετε ότι ο κόσμος δεν το έχει καταλάβει; Πάτε να κάνετε τη Φιλαδέλφεια Πειραιά αλλά ο κόσμος θα σας δώσει απάντηση στην κάλπη

Αστραχάν (10/04/2019 08:52)

@(09/04/2019 18:07) δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα ψηφίσω. σίγουρα πάντως όχι κάποιον που θυμήθηκε να κλείσει την καριέρα του σε μια πόλη που έριξε τριάντα χρόνια μαύρη πέτρα.

@Φερώνυμος (10/04/2019 08:08) (10/04/2019 09:17)

Να μας πεις εσύ απο που παίρνεις εντολές. Ο δικός σου εκλεκτός πως απέκτησε τα ηγετικά του προσόντα; Μήπως λόγο της διεύθυνσης κατοικίας του; Ενημερώσου πρώτα τι έχει αντιμετωπίσει ο Βούρος στη ζωή του και τι θα μπορούσε να έχει κάνει για το παιδί του χωρίς να μπορεί να τον κατηγορήσει κανένας ότι εκμεταλλεύτηκε τη θέση του ως βουλευτής. Αλλά αυτό που επέλεξε να κάνει ούτε 1 στους 100 δεν θα το τολμούσε. Μόνο απο αυτό δεν μπορώ να τον συγκρίνω με κανέναν άλλο υποψήφιο. Όσο για τις γελοιότητες που γράφεις περί Πειραιά εξηγησέ μας ξερόλα τι σχέση έχουν τα έργα που αφορούν το γήπεδο με το νέο δήμαρχο. Με επιχειρήματα και όχι με παπαρολογία όπως πάντα.

Φερώνυμος (10/04/2019 11:29)

@9.17 Μάλιστα. Οα τον ψηφισουμε ως κατάλληλο δήμαρχο επειδή έχει περάσει πολλά στη ζωή του, ενώ εμείς εδώ, οι γνήσιοι Φιλαδελφειώτες, περνάμε ζωή χαρισάμενη, με τα ωραία μας, με τα κότερα μας, με τις βιλάρες μας, με τα όλα μας. Κι ο έρμος ο Βούρος, έχει περάσει πολλά στη ζωή του κι αξίζει να γίνει δικός μας δήμαρχος, όπως το 2011 έγινε βουλευτής εκ Βριλησσίων. Ρε πού τα πουλάτε αυτά; Γιατί δε λέτε καθαρά πήραμε εντολή κι αυτήν εκτελούμε;

Φσσσσσστ μπόϊνγκ (10/04/2019 18:11)

@09:17.

Άλλο και τούτο πάλι.

"Έχει περάσει πολλά στη ζωή του".

Και για αυτό δικαιούται να γίνει δήμαρχος;

Να βάλετε και Καζαντζίδη από τα μεγάφωνα στην προεκλογική συγκέντρωση.

@Φερώνυμος (10/04/2019 11:29) (10/04/2019 18:45)

Δεν θα τον ψηφίσουμε πανέξυπνε γιατί έχει περάσει πολλά στη ζωή του. Θα τον ψηφίσουμε γιατί δεν εκμεταλλεύτηκε τη θέση του όχι για να κάνει κάτι παράνομο αλλά για να κάνει το απόλυτα αυτονόητο για όλους τους υπόλοιπους. Αυτό εμένα μου φτάνει. Εσείς ψηφίστε ότι λαμόγια γουστάρετε. Πρόβλημά σας. Και στο κάτω κάτω έναν απλό δήμαρχο ψηφίζουμε όχι πρωθυπουργό για να μας σώσει. Δεν θα τα βάψουμε μαύρα αν δεν λυθούν ποτέ τα χρόνια προβλήματα της πόλης όχι απο ανικανότητα αλλά απο εξυπηρέτηση συγκεκριμένων τοπικών συμφερόντων. Εχουμε συνηθίσει δεκαετίες τώρα.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!

Δύναμη Πολιτών: Χαστούκι για τον σκανδαλώδη διαγωνισμό

Ηχηρό «χαστούκι» του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον Βούρο- Στα σκουπίδια ο διαγωνισμός για τον οδοφωτισμό

Όχι άλλα «ραντεβού στα τυφλά» με τους δημοτικούς μας άρχοντες

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη

Κώστας Παντελόγλου

Γούλας- Παπαλουκά ρωτούν τη διοίκηση για το Άλσος...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η τοπική του ΠΑΣΟΚ- Ποιος ανέλαβε συντονιστής

Πόλη της Καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια Βούρου

Δύναμη Πολιτών: Τα ΕΠΑΛ καταρρέουν και ο Βούρος τα… μοιράζει για γήπεδα

Γιουσουφάκια και ευνούχοι...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο

Η Δύση της... Ανατολής και η ανάδυση της Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας- Μια φιλόδοξη προσπάθεια

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: George
Το σίγουρο είναι ότι εμείς οι Αεκτζηδες δεν ξεχνάμε. Ούτε τον Βασιλόγαυρο ούτε τη Δυναμη Πολιτών για τις χρηματοδοτούμενες υπηρεσίες τους στ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: @ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Αν συνεχίσουν να ψηφίζουν στην Φιλαδέλφεια δημάρχους απο ΠΑΣΟΚ και πιο αριστερά θα κόψουν πολλά ακόμα χέρια. Ας πρόσεχαν....

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: john
Ο Σπυρακος ο κερκυραιος θα ακολουθήσει τον Θανάση η θα αραξει;;;...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: @14/09/2022 15:31
Μας κουνάς το δάχτυλο ή κατάλαβα λάθος; Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Σύμφωνα με τη λογική σου, όποιος ψηφίσει κάτι για πρώτη φορά στη ζωή του, ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: Ανώνυμος
@ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (14/09/2022 15:31) Δεν έχω καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου; Ψηφίζουμε κάποιον και αν αποδειχτεί λάθ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: O εφιάλτης σου
Καλώς τονε κι ας άργησε! Ο "βγάζω_εφημεριδα_καθε_τεσσερα_χρονια_για_αρπαχτή" (που δεν την διαβάζει κανείς). Ο γνωστός και ως γλίτσας της τοπ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
@ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (09/09/2022 20:33) Αλλ’ ω’ γαθέ, οι επικαλούμενοι ''ανηθικότητες και παρατυπίες», οι διατυπώνοντες διαφωνίες τέλος πάντων, εκλ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Αφού κόψατε το χέρι σας που ψήφιζε τόσα χρόνια Παντελή, μετά το κόψατε που ψήφισε Νίκο. Κατόπιν κόψατε κι αυτό που ψήφισε Σταύρο (χρόνια του...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Giannisnf
Οντως συμπαθείς αλλά τι έκανε ο οποιοσδήποτε συμπαθής για την πόλη μας αυτά τα χρόνια. Κατόπιν εορτής χρειαζότανε; Επίσης αυτό που ο Γαβ Γα...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: @Ανωνυμος
Στεφος, ο μπαρμπαΧρηστος του 2023....

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Θέλμα (χωρίς Λουΐζ)
Παραιτήσεις της τελευταίας χρονιάς δεν έχουν ιδιαίτερη αξία ούτε πείθουν, χωρίς να σημαίνει ότι αμφισβητείται το ήθος του συγκεκριμένου δημο...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Νηφαλιοτητα
Καλο ειναι παντως καποιοι τοπικοι παραγοντες οταν γραφουν στατους στα σοσιαλ να ειναι σε πληρη νηφαλιοτητα κυριολεκτικη και μεταφορικη....γι...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Ανωνυμος
@Γονιος Όλοι οι πρόεδροι και όχι μόνο, των αθλητικών σωματείων της περιοχής μας πασχίζουν για την άθληση όλων των παιδιών , αγοριών και κορι...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: @Αλλά... αυτοί είστε... (09/09/2022 15:42)
Σωστο. Αφελης τελικα ο συμπαθης Αποστολος, χωρις καν να εχει γνωστοποιησει στους υποψηφιους του την "γραμμη του" στα πιο καυτα θεματα, προσθ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Ανώνυμος
Οι παραιτήσεις έχουν αξία στο σωστό χρόνο. Τώρα είναι κλάϊν μάϊν που λένε....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©