Εξερευνώντας καινούρια μέρη: Νέα Φιλαδέλφεια!

Δημοσιεύτηκε στις 23/03/2019 στην κατηγορία Σχόλια  |  21 σχόλια

Γράψτε την άποψή σας

Προς λαϊκιστές (23/03/2019 10:14)

Ο Βούρος ζούσε στην ΝΦ και γνωρίζει την πόλη. Ο λαϊκισμός αρχίζει και ξεπερνάει τα όρια. Κάποιοι άλλοι που ζούν μέχρι σήμερα στην πόλη ξεχνούσαν όμως πολύ εύκολα τι υπάρχει μέσα στο Άλσος.
Μη μας αντιμετωπίζετε σαν πρόβατα. Βασικά πράγματα ζητάνε οι πολίτες από τους δημάρχους. Το πόρισμα για την Μάνδρα το μάθατε; Τεράστιες ευθύνες της δημοτικής αρχής. Δεν χρειαζόταν ντόπιος δήμαρχος για να γνωρίζει ότι η πόλη τους είχε πλημμυρίσει και το 14 και το 15. Λίγη υπευθυνότητα και λίγο μεγαλύτερο ενδιαφέρον χρειαζόταν.
Ο Βούρος γνωρίζει τα σοβαρά προβλήματα που οι άλλοι τα έχωναν κάτω από το χαλί αφού πρώτα έπρεπε να εξυπηρετήσουν κολλητούς. Ίσως να είναι πολύ καλύτερα που έλειπε χρόνια και δεν έχει κολλητούς.

Ο Τουρίστας (23/03/2019 10:56)

Επειδή έλειπα για χρόνια λυπάμαι δεν γνωρίζω τα θεματάκια σας. Για λαμογιές και εξυπηρετήσεις ψηφίστε αυτούς που σας τα υποσχέθηκαν. Εγώ δυστυχώς θα έρθω για τα σοβαρά. Να βρούμε πιο κατάλληλο χώρο για τον σταθμό μεταφόρτωσης, να κάνουμε κανα αντιπλημμυρικό έργο, να καθαρίσουμε την πόλη.
Πράγματι δεν κάνω για την πόλη που ονειρεύεται η παρεούλα σας. Συνεχίστε την προπαγάνδα μήπως γλυτώσετε απο μένα.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (23/03/2019 11:45)

@10.14
Ποιος μίλησε για Βούρο; εσύ και μόνο. Έχει την αξία του αυτό, όπως τη σημασία της έχει και η απροϋπόθετη στήριξη σου σε κάποιον που αν μη τι άλλο, δεν έχει δοκιμαστεί, ούτε καν ασχοληθεί με την πόλη.

@10.56
Αν δεν ήσουν αυτό που παραδέχεσαι, ένας τουρίστας στην πόλη, θα ήξερες ότι αυτούς τους ισχυρισμούς, πολύ πειστικότερα προέβαλε το 2014 ο επίσης τουρίστας τότε, Άρης Βασιλόπουλος. Κι επειδή κάποιοι δεν τον ήξεραν, τον πίστεψαν. Και να τα αποτελέσματα. Γιατί, λοιπόν, να πιστέψουμε άλλον ένα απόντα από την πόλη που "ξαφνικά" θυμήθηκε να τη... σώσει;

Να σου πω κάτι σοβαρά; ένας πολιτικός δεν πείθει με τις παρόλες του. Πείθει με το παράδειγμά του. Αυτό!

Nick (23/03/2019 11:53)

Δεν ξέρω αν υπερασπίζονται πολλοί τον Βούρο η γράφει εδώ μόνο ένα άτομο αλλά η ουσία είναι ότι ο κόσμος γνωρίζει ότι ο Βούρος απουσίαζε απο την πόλη. Αλλους τους επηρεάζει και άλλους όχι. Το να αναφέρεται συνέχεια όμως σαν να μιλάμε για κάποια απάτη ενός υποψηφίου δεν το θεωρώ σωστό.
Μάλιστα κάποιοι θα θεωρήσουν ότι αυτός που επιμένει τόσο πολύ να το προβάλει εξυπηρετεί τα συμφέροντα άλλου υποψηφίου. Κάτι που δεν πιστεύω ότι συμβαίνει με τον Διαμαντή και είναι άδικο για τον ίδιο να γίνονται τέτοιοι συνειρμοί.

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (23/03/2019 12:02)

Βρε συ Διαμαντή δεν θα άλλαζε κάτι αν ο Βασιλόπουλος δεν ήταν τουρίστας. Τον ίδιο χαρακτήρα θα είχε, τις ίδιες ικανότητες και τις ίδιες προθέσεις. Όποιος έχει καλές προθέσεις ακόμα και αν απουσιάζει για χρόνια μπορεί να ενημερωθεί για όλα τα σοβαρά θέματα μιας πόλης πολύ πριν τις εκλογές και να πετύχει στο έργο του. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ο κατάλληλος είναι ο Βούρος ή ότι έχει τις καλύτερες προθέσεις. Μπορεί να τον κρίνει ο καθένας και απο άλλα δεδομένα είτε θετικά είτε αρνητικά.
Όμως κι εσύ όταν κάνεις μια ανάρτηση που φωτογραφίζει τον Βούρο μη λες μετά ποιος μίλησε για τον Βούρο.
Τέλος πάντων ας ασχοληθούμε και με κάποιον άλλο.

Όχι άλλο κάρβουνο. (23/03/2019 14:21)

@ 10:14

Δεν κατάλαβες... Εσείς μας περνάτε για πρόβατα. Κι αυτό ακριβώς θα πληρώσετε.
.
Ακόμα να συνειδητοποιήσεις ότι ο... "υγιεινός περίπατος" που αυτοπαραμυθιαζόσασταν πως θα κάνετε εξελίσσεται σε μέγα φιάσκο και εκλογικό Βατερλώ από ´δω μέχρι τα Βριλήσσια;

Ακόμα δεν είδες τίποτα για ό,τι σας περιμένει στην τελική ευθεία που μπήκαμε.

North end (23/03/2019 14:29)

Όχι και Ζεφύρι!
Εξάρχεια με κάγκουρες ή/και Μπουρνάζι με φρικιά.
Συνεχίστε έτσι.. μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (23/03/2019 16:06)

@11.53
Ξέρεις με πόσα συμφέροντα με έχουν ταυτίσει; με όλα! Θα έπρεπε να είμαι Ο Διάβολος για να εξυπηρετώ ΟΛΑ τα συμφέροντα. Άσε λοιπόν τα φτηνιάρικα, δεν πιάνουν.

@12.02
Αν λες ότι η ανάρτηση φωτογραφίζει τον Βούρο και μόνο, αυτό θα έπρεπε να σε βάλει σε πολύ σοβαρές σκέψεις σχετικά με τις επιλογές σου

Ανώνυμος (23/03/2019 17:17)

@ 23/03/2019 10:14

Ο Βουρος όχι μόνο έχει κολλητούς που σίγουρα θα θέλει να εξυπηρετήσει, αλλά και οι κολλητοί του είναι οι πιο παλιοί κομματικοι του ΠΑΣΟΚ και πολλοί πρώην κολλητοί του Χάρη... που τον υπερασπίζονταν και του υπέγραφαν συγχωροχάρτια όταν τον έπιασαν....

Δεν τρώμε σανό!!!!!! Έλεος πια!!!

@Ανώνυμος (23/03/2019 17:17) (23/03/2019 21:50)

Τι να κάνουμε. Από τις πιο φανατικές περιοχές υπέρ του ΠΑΣΟΚ ήταν η ΝΦ τις καλές εποχές. Για αυτό έχει κάποιες ελπίδες ο Βούρος.
Όσο για την ΑΕΚ δεν ασχολείται με τον Βούρο όσο κι αν κάποιοι σκέφτονται διάφορα. Εννοείται ότι υπάρχει μια συμπάθεια αλλά τίποτα περισσότερο. Αντίθετα ο Βούρος ασχολείται πάρα πολύ με την ΑΕΚ για να μαζέψει ψήφους.
Η ΑΕΚ γενικά δεν γουστάρει πολλά πάρε δώσε με την δήμο όποιος και να είναι δήμαρχος ιδιαίτερα μετά από όσα έχουν προηγηθεί. Και αυτό δεν είναι προσωπική εκτίμηση αλλά συγκεκριμένη πληροφόρηση.

Απορία..... (23/03/2019 23:31)

Δεν πιστεύω όσοι ανακοινώνονται ως υποψήφιοι να μην είναι από τη ΝΦ-ΝΧ!!!!!!!!!!!!!

Ο Τουρίστας (24/03/2019 00:10)

Μου είπαν οι παλιοί που αγαπάνε αυτή την πόλη ότι εκείνο το άνοιγμα με τα πεύκα γύρω γύρω είναι ότι πρέπει για χωματερή. Δεν υπάρχει άλλωστε καμιά εναλλακτική λύση. Αυτοί γνωρίζουν καλά την περιοχή και ξέρουν καλύτερα από εμένα. Δεν θα έκαναν άλλωστε ποτέ κάτι ενάντια στο κοινό συμφέρον. Γιατί μετά με τι μούτρα θα αντικρίσουν τους κολλητούς τους στα καφενεία και τα μαγαζιά.
Και μακριά από την ΑΕΚ μου είπαν οι παλιοί. Κανονίζει έργα με τους κολλητούς της πόλης στην απέξω.
Άκου τους παλιούς μου είπαν. Αυτοί ξέρουν. Δεν είναι τουρίστες.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/03/2019 09:07)

@00.28
Οι παλιοί, θα έπρεπε να σου έχουν πει ένα και μόνο πράγμα, αλλά μάλλον θα στο πω εγώ, γιατί εκείνοι θα στο έκρυψαν: μια πόλη, από την καλύτερη ως τη χειρότερη, έχει μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια να αναζητεί λύσεις μέσα από τους ΔΙΚΟΥΣ της ανθρώπους, αυτούς που τη ζουν, που τη νοιάζονται, που μεγαλώνουν μαζί της και σε αυτήν.

Κι επίσης, θα έπρεπε να σου έχουν πει ότι αποτελεί ομολογία κοινωνικής χρεοκοπίας η αντίληψη ότι όλοι οι ντόπιοι είναι άχρηστοι και περιμένουν έναν οποιονδήποτε τουρίστα να τους σώσει.

Σκέψου μια πόλη που ομολογεί ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ δεν μπορεί και τρέχει γονυπετής πίσω από τον τουρίστα κι όσους του έβγαλαν εισιτήριο για εκεί...

Σκέψου όμως και τη γνώμη που έχει ο τουρίστας για ΟΛΟΥΣ στην πόλη που πάει να σώσει.

Μάλλον με "λάθος παλιούς" μιλάς...

Κούραση (24/03/2019 12:22)

Βαρεμάρα να διαβάζουμε συνέχεια για τον Βούρο.
Για άλλους υποψηφίους έχετε κανένα νέο;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/03/2019 13:01)

@12.22

Ποιο Βούρο;

Ανώνυμος (24/03/2019 16:48)

Διαμαντή έχω πολύ καιρό να γράψω κάποιο σχόλιο. Αλλά όσον αφορά το σχόλιό σου 9.07. Όσοι διαλέξουμε τον Βούρο δεν τον επιλέγουμε ως τον καλύτερο από τους 35.000 συμπολίτες μας. Αλλά γιατί τον θεωρούμε ικανότερο ή έστω καλύτερη λύση από τους υπόλοιπους 7. Επίσης πάντα στις δημοτικές εκλογές αξιολογείται και το ψηφοδέλτιο ενός εκάστου.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/03/2019 19:01)

@16.48
Πρώτον, το σχόλιό μου που αναφέρεις, δεν λέει πουθενά το όνομα που εσύ επικαλείσαι. Δεύτερον, ανοίγεις πολύ μεγάλη συζήτηση, θα γράψω σχετικά με το ψηφοδέλτιο. Τρίτον, είναι κρίμα να με θεωρείς αφελή, ή ακόμα χειρότερα, ηλίθιο.

Αλλά, ας μπω στο δικό σου πνεύμα κι ας μιλήσουμε για τον κ. Βούρο. Πες μου, αφιλότιμε, ΠΟΥ ακριβώς είδες τα στοιχεία που σε κάνουν να τον θεωρείς καλύτερο από τους υπόλοιπους. Ειλικρινά σε ρωτάω, γιατί μπορεί να μου δείξεις κάποια πράγματα που να μου δημιουργήσουν εκλογικό κριτήριο επιλογής του συγκεκριμένου συνδυασμού.

Συγκεκριμένος και πειστικό ελπίζω ότι θα είσαι. Μην διαβάσω γενικολογίες του τύπου "είναι σοβαρός" (δηλαδή κανένας άλλος δεν είναι σοβαρός;) "έχει ικανότητες" (εσύ πού τις είδες;), "είναι πετυχημένος" (κι άλλοι είναι πετυχημένοι). Περιμένω να με πείσεις, αφού τόσο πολύ θέλεις να πεις τη γνώμη σου και σχολιάζεις, όπως λες, μετά από πολύ καιρό. Για να σε δω...

Ρε μπας και υπάρχει σχέδιο;;;;; (25/03/2019 16:17)

Σου λέει εκείνος: "Αφού δεν θέλανε να στηριξουν εμένα, ασε τον άλλον τον ξένο να σπάσει τα μούτρα του... Στο μεταξύ τους κάνω τον καλό, ότι τάχα τους βοηθάω, και σε 4 χρονάκια επανεμφανιζομαι..."
Και μάλλον φάνηκε καλή ιδέα και στα άλλα δυο πρωτοπαλίκαρα (λέμε τώρα!!!!) και είπαν: "Ας πάμε μ' αυτόν τώρα να κρατάμε επαφή... Τι έχουμε να χάσουμε!!!!"

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (25/03/2019 18:48)

Κοντός πασόκος υποψήφιος δήμαρχος. Πέντε γράμματα. Μαζεύει και άλλα πασοκόσκυλα δίπλα του.
Το όνομά του θυμίζει ποταμό. Με ένα γράμμα επιπλέον γίνεται σκοτεινό ποτάμι.
Είχε να πατήσει στη Φιλαδέλφεια, δεκαετίες.
Ερχόταν για καφέ. Βάζει και οξυζενέ στο μαλλί...
Αν δεν βγει δήμαρχος, δε θα έρθει ούτε να ορκιστεί.

Προβοκάτορας της Ζοφριάς (26/03/2019 09:42)

Ο Παντελής ακόμα να διαλύσει το ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ;;; Πότε θα ανακοινώσει ότι συντάσσεται κι αυτός με το Βούρο;;;

@ΟΥΓΚΑΝΟΣ (25/03/2019 18:48) (26/03/2019 20:42)

Αν δεν εκλεγεί ότι και να κάνει χειρότερος απο τους εξαφανισμένους της αντιπολίτευσης που ψηφίζετε χρόνια δεν θα είναι. Αν εκλεγεί θα κριθεί στην πορεία όσο κι αν κλαίγεστε προκαταβολικά για το πόσο ικανός είναι και για το τι προθέσεις έχει. Κι όλα αυτά δήθεν απο την αγάπη και την αγωνία σας για την πόλη.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!

Δύναμη Πολιτών: Χαστούκι για τον σκανδαλώδη διαγωνισμό

Ηχηρό «χαστούκι» του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον Βούρο- Στα σκουπίδια ο διαγωνισμός για τον οδοφωτισμό

Όχι άλλα «ραντεβού στα τυφλά» με τους δημοτικούς μας άρχοντες

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη

Κώστας Παντελόγλου

Γούλας- Παπαλουκά ρωτούν τη διοίκηση για το Άλσος...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η τοπική του ΠΑΣΟΚ- Ποιος ανέλαβε συντονιστής

Πόλη της Καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια Βούρου

Δύναμη Πολιτών: Τα ΕΠΑΛ καταρρέουν και ο Βούρος τα… μοιράζει για γήπεδα

Γιουσουφάκια και ευνούχοι...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο

Η Δύση της... Ανατολής και η ανάδυση της Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας- Μια φιλόδοξη προσπάθεια

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: George
Το σίγουρο είναι ότι εμείς οι Αεκτζηδες δεν ξεχνάμε. Ούτε τον Βασιλόγαυρο ούτε τη Δυναμη Πολιτών για τις χρηματοδοτούμενες υπηρεσίες τους στ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: @ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Αν συνεχίσουν να ψηφίζουν στην Φιλαδέλφεια δημάρχους απο ΠΑΣΟΚ και πιο αριστερά θα κόψουν πολλά ακόμα χέρια. Ας πρόσεχαν....

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: john
Ο Σπυρακος ο κερκυραιος θα ακολουθήσει τον Θανάση η θα αραξει;;;...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: @14/09/2022 15:31
Μας κουνάς το δάχτυλο ή κατάλαβα λάθος; Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Σύμφωνα με τη λογική σου, όποιος ψηφίσει κάτι για πρώτη φορά στη ζωή του, ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: Ανώνυμος
@ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (14/09/2022 15:31) Δεν έχω καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου; Ψηφίζουμε κάποιον και αν αποδειχτεί λάθ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: O εφιάλτης σου
Καλώς τονε κι ας άργησε! Ο "βγάζω_εφημεριδα_καθε_τεσσερα_χρονια_για_αρπαχτή" (που δεν την διαβάζει κανείς). Ο γνωστός και ως γλίτσας της τοπ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
@ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (09/09/2022 20:33) Αλλ’ ω’ γαθέ, οι επικαλούμενοι ''ανηθικότητες και παρατυπίες», οι διατυπώνοντες διαφωνίες τέλος πάντων, εκλ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Αφού κόψατε το χέρι σας που ψήφιζε τόσα χρόνια Παντελή, μετά το κόψατε που ψήφισε Νίκο. Κατόπιν κόψατε κι αυτό που ψήφισε Σταύρο (χρόνια του...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Giannisnf
Οντως συμπαθείς αλλά τι έκανε ο οποιοσδήποτε συμπαθής για την πόλη μας αυτά τα χρόνια. Κατόπιν εορτής χρειαζότανε; Επίσης αυτό που ο Γαβ Γα...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: @Ανωνυμος
Στεφος, ο μπαρμπαΧρηστος του 2023....

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Θέλμα (χωρίς Λουΐζ)
Παραιτήσεις της τελευταίας χρονιάς δεν έχουν ιδιαίτερη αξία ούτε πείθουν, χωρίς να σημαίνει ότι αμφισβητείται το ήθος του συγκεκριμένου δημο...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Νηφαλιοτητα
Καλο ειναι παντως καποιοι τοπικοι παραγοντες οταν γραφουν στατους στα σοσιαλ να ειναι σε πληρη νηφαλιοτητα κυριολεκτικη και μεταφορικη....γι...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Ανωνυμος
@Γονιος Όλοι οι πρόεδροι και όχι μόνο, των αθλητικών σωματείων της περιοχής μας πασχίζουν για την άθληση όλων των παιδιών , αγοριών και κορι...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: @Αλλά... αυτοί είστε... (09/09/2022 15:42)
Σωστο. Αφελης τελικα ο συμπαθης Αποστολος, χωρις καν να εχει γνωστοποιησει στους υποψηφιους του την "γραμμη του" στα πιο καυτα θεματα, προσθ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Ανώνυμος
Οι παραιτήσεις έχουν αξία στο σωστό χρόνο. Τώρα είναι κλάϊν μάϊν που λένε....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©