Να κι ένας δήμος που κερδίζει τη μάχη της τεχνολογίας! (Μακριά από δω...)

Δημοσιεύτηκε στις 20/08/2018 στην κατηγορία Η πόλη  |  45 σχόλια

 

Τον περασμένο Μάρτιο τα Τρίκαλα, δηλαδή ο δήμος Τρικκαίων, έγινε ο πρώτος δήμος της Ελλάδας, με τεχνολογία 5G.

 

Τότε, στο Δημαρχείο Τρικκαίων υπογράφτηκε προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στον δήμο, τη γενική γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και την e-trikala ΑΕ, προκειμένου το επόμενο διάστημα να υλοποιηθούν όλα τα έργα και τα Τρίκαλα να αποτελέσει πόλη πρότυπο και σε αυτόν τον τομέα. 

 

Συγκεκριμένα, η πόλη των Τρικάλων σταδιακά, μετατρέπεται σε μία πρότυπη πόλη 5G-Ready. Αυτό παίρνει «σάρκα και οστά» με την εκπόνηση μελέτης και την εφαρμογή πιλοτικού έργου δωρεάν εγκατάστασης πιλοτικού δικτύου 5G στην πόλη των Τρικάλων.

 

Οι λύσεις τις οποίες θα προσφέρει στους πολίτες, όπως αναφέρεται, ονομάζονται «Λύσεις Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης» και αφορούν σε «έξυπνη» στάθμευση «έξυπνο» φωτισμό, ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, συλλογή και ανάλυση δεδομένων, λύσεις εξυπηρέτησης του πολίτη και των επιχειρήσεων.

 

Σήμερα μετά από τέσσερις μήνες, σύμφωνα με δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, «βρισκόμαστε μπροστά στα δύο επόμενα βήματα. Το πρώτο, η επίλυση ορισμένων νομικών ζητημάτων ως προς το φάσμα. Αυτά, τα επιλύει το υπουργείο. Το δεύτερο, ο στόχος του δήμου Τρικκαίων και εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, που υλοποιεί το project στον δήμο μας, να δρομολογήσουμε μια ευρείας κλίμακας, μόνιμη εφαρμογή, και όχι μιας μικρή έκτασης πιλοτική δράση».

 

Τέλος να σημειωθεί ότι οι δράσεις για το δίκτυο 5G και τους «έξυπνους κάδους» στα Τρίκαλα, παρουσιάστηκαν τον περασμένο μήνα, ως καλή πρακτική από την Ελλάδα, στο Φόρουμ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη - High Level Political Forum 2018/ Agenda 2030, που πραγματοποιήθηκε στον ΟΗΕ.

 

Σε παράλληλη εκδήλωση/workshop με θέμα το σχεδιασμό «βιώσιμων και έξυπνων», σύγχρονων πόλεων - «Shaping smarter and more sustainable cities: Striving for sustainable development goals» ο δήμος Τρικκαίων παρουσιάστηκε από την εκπρόσωπο της γενικής γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, επικεφαλής του Τμήματος Ευρυζωνικότητας, Σοφία Παπαθανασοπούλου.

 

Τα Τρίκαλα με το 5G και το Internet of Things (μέσω των «έξυπνων κάδων») απετέλεσαν παράδειγμα για τα όσα προωθεί η Ελλάδα το τελευταίο διάστημα σε επίπεδο βιώσιμης αστικής ανάπτυξης και τεχνολογίας.

 

Εδώ βρωμάει ακόμα κι η πλατεία Πατριάρχου, επί 4 χρόνια το άλσος είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος και ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος με όσους του απέμειναν από την άλλοτε κραταιά "Δύναμη Πολιτών", συνεχίζει να φωνάζει ότι "κινδυνεύει η δημοκρατία".

 

Κάντε τις συγκρίσεις, μόνοι σας...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Όρθια "Η Αλήθεια", μέχρι τη νίκη της Δημοκρατίας

 

Όταν ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, διαψεύδει τον... εαυτό του!

 

Τα κακομαθημένα!

 

Το ποντίκι που βρυχάται «με ξένα κόλυβα»

 

Τα ψέματα Βασιλόπουλου για το κτήριο της Στρούγκας

 

Ομολογία Βασιλόπουλου: Δεν μπορεί να διώξει τα σκουπίδια από το Άλσος

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Βασιλόπουλος σε Παπακώστα: Φέρε πίσω την έδρα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Ο δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα για τον Ποδονίφτη, διοργανώνει εκδηλωσούλες με μπλα μπλα

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Εμφανίστηκε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία και ζητεί καλύτερες συνεδριάσεις στα δημοτικά συμβούλια

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου

 

Γράψτε την άποψή σας

Anonymous (20/08/2018 21:52)

Ένα άλσος γεμάτο σκουπιδιάρικα και σταθμό απορριμμάτων που πάλεψαν να παραμείνει,
Ένα άλσος γεμάτο μαντρωμένα αδέσποτα,
Ένα άλσος να μαραζώνει με 20 αυθαίρετα και εγκαταλελειμένα κτίσματα εντός του,
Αυτό το έργο έχετε να επιδείξετε «οικολόγοι»;
Αυτές είναι οι πράξεις σας «επαναστάτες» κρατικοί υπάλληλοι;
Έχετε μούτρα και κυκλοφορείτε ακόμα;
Το γήπεδο χτίζεται, η υπογειοποίηση στα σκαριά μα το κυριότερο είναι το εξής: αποτυχημένοι φεύγετε, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει! Και μη ρωτήσει κανείς ποιος έρχεται, ο διάολος ο ίδιος καλύτερος θα είναι από αυτά τα αποβράσματα της περιοχής μας!

Νίκος (21/08/2018 11:54)

Κύριε Δ.Σ. από το παραπάνω σχόλιο αντιλαμβάνεστε ποιοι είναι οι οπαδοί των απόψεών σας. Αλλά αυτοί δεν ψηφίζουν στην πόλη...

GeorgeAEK (21/08/2018 14:19)

Χαχαχαχα Για τους δήθεν αριστερούς ψευτοοικολόγους αντιαεκτζήδες το 5G αν τους ρωτήσεις μπορεί να σημαίνει κάτι σαν αυτό που λέμε give me five.
Πέρασε ο καιρός και η πόλη θα ξεβρωμίσει οριστικά απο την παρουσία τους.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (21/08/2018 16:06)

@14.19
Ένα σχόλιο ενός αναγνώστη σας οδήγησε σε σωρεία ανακριβειών:

- Από έναν, εκτιμάτε ότι ΟΛΟΙ οι οπαδοί των θέσεών μου είναι ταυτοποιημένοι μεταξύ τους, μέσα από το συγκεκριμένο σχόλιο. Ούτε ο Αδόλφος δεν είχε τέτοια άποψη για τους Εβραίους.

- Γνωρίζετε ποιοι ψηφίζουν στην πόλη και ποιοι όχι!!!!! Ο δήμαρχος είστε ή ο επικεφαλής του δημοτολογίου; Κι όποιος από τους δυο είστε, με ποιο δικαίωμα δημοσιοποιείτε τη γνώση που περιήλθε σε σας λόγω του επαγγέλματός σας; Εκτός ανδεν είστε κανείς εκ των δυο (το πιθανότερο) κι απλώς λέτε (άλλη) μια "Αυλωνιτιά", για να περνάει η ώρα. Οπότε μπορείτε να συνεχίσετε την ουζοποσία, ανενόχλητος...

Νίκος (22/08/2018 00:35)

Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Γράφεις οτιδήποτε καταλήγει στο "να φύγει ο Βασιλόπουλος" και προσελκύεις τους καμμένους οπαδούς της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, που το μόνο που καταλαβαίνουν είναι αυτό που τους λέει ο αρχηγός. Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι για γέλια, δεν νομίζεις; Σε άλλη είδηση μου απάντησες για Χίτλερ και Ερντογάν, ενώ σου έγραφα ακριβώς το ίδιο: εκλογές γίνονται, ας επιλέξει ο κόσμος ότι θέλει. Είτε εδώ, είτε στη Βενεζουέλα, έτσι λειτουργεί το εκλογικό σύστημα -κάποιος εκλέγεται είτε σου αρέσει είτε όχι. Μετά, απλά περιμένεις να περάσει η θητεία του. Εκτός αν δεν είσαι υπέρ της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας και των εκλογών.
Ψυχραιμία κύριε Διαμαντή, δεν χρειάζεται να δείχνεις τόσο πάθος όταν κάνεις δημοσιογραφία

Διαμαντής (22/08/2018 11:56)

@00.35
Ασφαλώς και ΔΕΝ είναι έτσι όπως τα λες. Ένας αληθινός δημοκράτης, όταν εκλέγεται ο Χίτλερ ή ο Ερντογάν έχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να δώσει μάχες για την κατάρρευσή τους. Ένας βολεμένος με τον κάθε δικτατορίσκο, το ρίχνει στην τρελίτσα "εκλογές είναι, ε! τι να κάνουμε βρε παιδί μου, βγήκε ο Αδόλφος, έτσι λειτουργεί το σύστημα".

Αυτή είναι η διαφορά μας.

Νίκος (22/08/2018 12:45)

Εγώ πάντως βλέπω ότι τον Ερντογάν τον συναντά η Ντόρα, πιο πριν τον κάλεσε εδώ ο Τσίπρας και δεν τρέχει τίποτα. Βλέπεις ότι το σύστημα που διακηρύσσεις ότι σέβεσαι μπάζει; Αν οι εκλογές βγάλουν κάποιον που δεν μας αρέσει, μπορούμε να τον βαφτίσουμε δικτατορίσκο και να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να τον ρίξουμε. Ή θα είσαι με τις εκλογικές διαδικασίες, ή με την ένοπλη πάλη. Δεν μπορεί να είσαι δημοκράτης αλά καρτ...
Αυτή είναι η διαφορά μας κύριε Διαμαντή!
Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ η διοίκηση Βασιλόπουλου οργάνωσε κόσμο να τον ρίξει σε λίγους μήνες που θα γίνουν εκλογές. Μέχρι τότε η δημοκρατική λειτουργία λέει, ότι αυτός είναι δήμαρχος κι εσύ ως δημοσιογράφος ελέγχεις τη δράση του. Αλλά δεν κάνεις αυτό, μας λές για τα Τρίκαλα και παίρνεις λάικ από τους αεκολέδες

Διαμαντής (22/08/2018 13:17)

@12.45
Για ο πρώτο ρώτα τη Ντόρα, όχι εμένα, δεν είναι αυτή η κουβέντα μας και μην πετάς τη μπάλα στην εξέδρα, αλλιώς πήγαινε να την μαζέψεις.

Για τα υπόλοιπα, τώρα: Τα ίδια έλεγαν τα φερέφωνα του Χίτλερ και του Ερντογάν, και του Μαδούρο κλπ: Αν κάποιος δε να μας αρέσει τον βαπτίζουμε δικτατορίσκο, άρα μη μιλάτε, αυτός είναι τώρα. Ποιος μίλησε για ένοπλη πάλη, ληγμένα παίρνεις; Μιλώ για δημοκρατική πάλη ώστε στις εκλογές να χάσει ο δικτατορίσκος τσέπης που θέλει να γίνει καθεστώς στην πόλη μας και τον οποίο εσύ -άγνωστο γιατί...- υποστηρίζεις. Εάν μέσα στη θητεία του είχε το απύθμενο θράσος να δώσει με απευθείας ανάθεση χρήματα των δημοτών στη γυναίκα του, να χρηματοδοτήσει "διαλέξεις" της κουμπάρας του και να νοικιάσει με δημόσιο χρήμα το σπίτι του αδελφού του, ας σκεφτεί ο καθένας τι θα κάνει αν -ο μη γένοιτο- ξαναβγεί. Αλλά εσένα, κάτι μου λέει ότι θα σου αρέσει...

Νίκος (22/08/2018 15:32)

Εσύ πετάς συνέχεια την μπάλα στην εξέδρα. Αλλά μιας και είσαι ειδικός στα... πολιτειακά για πες μας πώς ορίζεις τον δικτάτορα (ή δικτατορίσκο), τι σημαίνει καθεστώς; Δικτάτορας είναι αυτός που παρακάμπτει νόμους, κανόνες κλπ για να συνεχίσει να κυβερνά. κάνει τέτοια ο Βασιλόπουλος; Καθεστώς είναι αυτό που ο λαός λέει "κυβερνά μια παρέα και κονομά μια παρέα". Γίνεται αυτό στην πόλη; Δεκάδες εργολαβίες έχουν γίνει, πολλές λειτουργούν ακόμα και σήμερα, έχεις στοιχεία ότι αυτοί είναι κολλητοί, που ξεγέλασαν διαδικασίες, επιτροπές, αποκεντρωμένη, ελεγκτικό συνέδριο; Ή πετάμε έτσι μια παπαριά που λέει και η Αυλωνίτου; Όσο γι αυτά που έγραψες είναι πολύ φθηνιάρικη κριτική στην πόλη που έκαναν χορό τα χαμένα εκατομμυρία (και συ σφύριζες αδιάφορα τότε).

Διαμαντής (22/08/2018 15:52)

@15.32
Με ρωτάς τι έκανε ο Βασιλόπουλος, ενώ εγώ αμέσως ΠΡΙΝ, έχω γράψει λίγα μόνο από αυτά που έκανε. Εσύ όμως δεν ασχολείσαι με αυτά. Βρίσκεις φυσικό να σπρώχνει στην οικογένειά του χρήματα των Φιλαδελφειωτών και των Χαλκηδονιωτών, χρήματα του δημοσίου. Ας αναλογιστεί όποιος μας διαβάζει, το λόγο...

Τέλος, αν ισχύει αυτό που γράφεις, ότι δήθεν "έκαναν χορό τα χαμένα εκατομμύρια" κι εγώ δήθεν σφύριζα αδιάφορα, τότε ρώτα τον δήμαρχο κι αφεντικό σου γιατί μετά από όλα αυτά τα... φοβερά, ζητούσε τη στήριξή μου και μου έδινε πληροφορίες και συνεντεύξεις. Τόσο ρόμπες είστε. Τόσο! Μόνο να λασπώνετε ξέρετε. Γεννημένοι να μισείτε όποιον δεν σας κάνει τεμενάδες. Η πόλη έχει τις δυνάμεις να απαλλαγεί από το φασιστικό σας σύστημα. Και θα το κάνει!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (23/08/2018 11:02)

@Αδημοσίευτον
Αν ξαναδείς τι έχεις γράψει, ίσως καταλάβεις γιατί δεν το αναρτώ

@Νίκος
Όταν σε ρώτησα για τις συγκεκριμένες αποφάσεις Βασιλόπουλου, ξαφνικά "εξαφανίστηκες". Αναμενόμενο...

Νίκος (24/08/2018 00:23)

Ωπα, εσύ ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος δέχτηκες να παίρνεις πληροφορίες από τον Βασιλόπουλο; Αυτό λες; Και σου ζήτησε στήριξη; Και τι, δεν τα βρήκατε στα λεφτά και το γύρισες εναντίον του; Το "φασιστικό¨ συστημα είναι καλό όταν δίνει πληροφορίες και κακό όταν δεν δίνει; Σπουδαία δημοσιογραφία, μπράβο! Εγώ δεν σου έγραψα πουθενά ότι είναι φυσικό να σπρώχνει χρήματα στην οικογένειά του, γιατί φυσικά και δεν το έκανε. Νοικιάστηκαν καμιά πενηνταριά σπίτια κι ένα είναι του αδελφού του. Τι απαγορεύεται να νοικιάζονται σπίτια συγγενών των αιρετών; Όταν κάποιοι στην πόλη οργανωμένα έλεγαν μην νοικιάσετε σπίτια για τους πρόσφυγες; Άσε τα σάπια Διαμαντή! Την Γαϊτανά την στήριζες γιατί αυτή ήταν η δήμαρχος (έτσι έλεγες τότε) κι ας έκανε ένα κάρο @@@κίες. Τον Βασιλόπουλο τον χτυπάς γιατί δεν χώνει χρήμα κάτω από το τραπέζι. Εγώ αυτό καταλαβαίνω

Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/08/2018 13:26)

@00.23
Προφανώς δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Τόσες μπαρούφες σε ένα σχολιάκι 7-8 γραμμών δεν έχω ξαναδιαβάσει. Δωρεάν μαθήματα δημοσιογραφίας δεν δίνουμε. Απλώς για να ξέρεις, ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος παίρνει πληροφορίες που μπορεί να επιβεβαιώσει από τον οποιονδήποτε μπορεί να του τις δώσει. Στοιχειώδες, αν είχες την παραμικρή σχέση με ένα χώρο για τον οποίο θέλεις να πεις στους άλλους τι ισχύει και πώς. Η οπτική σου δείχνει ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι τα λεφτά. Δεν τα βρήκα, λες, στα λεφτά και γι αυτό του κάνω κριτική. Αλλιώς; έπρεπε να τον γλείφω, όπως εσείς; Κι αν εγώ τον κτυπάω, όωπς λες, γιατί δεν τα βρήκαμε στα λεφτά, εσύ γιατί τον γλείφεις;

Δεν θα μας τρελάνεις: Απευθείας ανάθεση στη γυναίκα του, απευθείας ανάθεση για την κουμπάρα του, ενοικίαση σπιτιού του αδελφού του. Βγείτε να πείτε στον κόσμο ότι δεν τα έχει κάνει, θα γελάνε και τα μπετά. Δεν ζητώ να δεις την προεκλογική του δέσμευση επί του θέματος που την έχει κάνει κουρελόχαρτο. (συνεχίζεται)

Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/08/2018 13:32)

(συνέχεια από το προηγούμενο)

Επίσης είναι προφανές ότι διαβάζεις με τα πόδια. Έχω γράψει πλειστάκις γιατί στήριζα τη Γαϊτανά: Γιατί μια ομάδα επίορκων δημοτικών συμβούλων, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και επιφανές μέλος της Δύναμης Πολιτών, τότε θαυμάστρια του Γιωργάκη, πρόδωσε τη λαϊκή ετυμηγορία και στέρησε από τη Γαϊτανά τη δυνατότητα να διοικήσει με την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου που της έδωσε ο λαός. Στην περίπτωσή σας δεν ισχύει τίποτα από αυτά.

Σημείωση: Όπως μπορείς να δεις από τις σχετικές υπηρεσίες του δήμου, από τη Γαϊτανά, την οποία για τους παραπάνω λόγους στήριξα ως το τέλος, ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ. Γιατί εγώ δεν είμαι "ιδεολόγος της τσέπης" όπως εσύ. Συνεννοηθήκαμε, Νικολάκη;

Νίκος (24/08/2018 16:56)

Είναι φανερό ότι σε εκνευρίζω. Εγώ απλά σχολιάζω, δεν έχω σάιτ, ούτε το παίζω δημοσιογράφος. Άρα άκυρα όσα λες. εσύ οφείλεις να εξηγείς γιατί κρατάς την α ή β θέση, και μόνος σου άφησες να εννοηθεί ότι είχες έρθει σε κάποιες συνεννοήσεις με τον Βασιλόπουλο. Έχεις κολλήσει με τρια πράγματα: αυτά είδες σε όλη τη θητεία του ΑΒ; Τόσα εκατομμύρια προϋπολογισμούς 4 χρόνων εσύ κόλλησες σε αυτά τα 3; Που δεν είναι κι όπως τα λες. Για το σπίτι του αδελφού του θα μπορούσες να πεις κάτι αν υπήρχε έστω κι ένας δημότης που πρόσφερε το σπίτι του για ενοικίαση και δεν το πήραν για να προτιμήσουν κάποιον δικό τους. Για την κουμπάρα λες απλά χονδρά ψέμματα και το ξέρεις πολύ καλά. Όσο για την γυναίκα του έχουν απαντήσει αναλυτικά. Μην γίνεσαι φθηνός σε κριτική, θα μπορούσες να πεις δεκάδες άλλα πράγματα και συ ρίχνεις το επίπεδο

Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/08/2018 19:36)

@16.56
Με εκνευρίζεις; μάλλον με διασκεδάζεις. Εγώ εξηγώ αυτά που λέω ως δημοσιογράφος, κι εσύ οφείλεις να εξηγείς τη στάση σου ως δημοτικός αξιωματούχος. Οι γελοιότητες που γράφεις για τα χρήματα που έσπρωξε στο σόι του, απλώς σε κάνουν καταγέλαστο. Δεν είναι έτσι όπως τα γράφω; Πες μας εσύ, λοιπόν, πώς είναι. Περιμένω!

Νίκος (26/08/2018 01:06)

Εγώ σχολιάζω και μπορώ να λέω όποια άποψη θέλω. Ένας πολίτης είμαι δεν επιχειρώ να κατευθύνω την κοινή γνώμη όπως εσύ. Βρες την απευθείας ανάθεση στην κουμπάρα και δημοσίευσέ την. Αλλιώς λες χονδρά ψέματα. Κι εγώ περιμένω! Και όπως είδες περίμενα μια μέρα και βάλε για να δημοσιεύσεις το σχόλιο

Διαμαντής Σεϊτανίδης (26/08/2018 22:16)

@01.06
Ακριβώς το ίδιο κι εγώ. Σχολιάζω και μπορώ να λέω τις απόψεις μου, τις οποίες πάντα τεκμηριώνω με στοιχεία μη αμφισβητήσιμα.

Την απευθείας ανάθεση στη σύζυγο του Άρη Βσιλόπουλου ΚΑΙ την απευθείας ανάθεση για τα σεμινάρια που εισηγήσεις έκανε η κουμπάρα του, τα έχω δημοσιεύσει. Ψεύτες είστε εσείς που νομίζετε ότι θα κάνετε το άσπρο- μαύρο. Επίσης έχω δημοσιεύσει τις αποφάσεις για ενοικίαση με δημόσιο χρήμα του σπιτιού του αδελφού του δημάρχου. Όλα δημοσιευμένα στην Αλήθεια είναι.

Επιμένεις ότι λέω ψέματα, ενώ όλα είναι με αποδείξεις, αλλά δεν μας λες ποια είναι η αλήθεια. Αφού ξέρεις ποια είναι τα "ψέματα", άρα ξέρεις και ποια είναι η αλήθεια.

Πες μας λοιπόν Νικολάκη, ποια είναι η αλήθεια;

ΥΓ: Καταλαβαίνω ότι σε ξενίζει που περίμενες μια μέρα για να δεις το σχόλιό σου. Υπάρχουν, βλέπεις στη ζωή αυτή και άνθρωποι που εργάζονται, δεν είναι όλοι αργόσχολοι, ούτε τρώνε τα λεφτά του μπαμπά τους, ονόματα δε λέμε...

Νίκος (27/08/2018 11:32)

Ακόμα περιμένω την ανάθεση στην "κουμπάρα". Είπες ότι την έχεις δημοσιεύσει, πού είναι; Τι χρήματα πήρε η "κουμπάρα" από το δήμο; Δείξε μας τα στοιχεία τα "τεκμηριωμένα".
Υ.Γ. τα μη αμφισβητήσιμα στοιχεία που λες περιλαμβάνουν κι εκείνον τον δήθεν ξάδελφο του ΑΒ που προσελήφθη στο Δήμο;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (27/08/2018 12:11)

@11.32
Ως εκεί μπορείτε. Να γράφετε πράγματα που ούτε εσείς δεν πιστεύετε. Θα στο ξαναπώ, τι να κάνω; Αυτό που ζητάς είναι στην πρώτη σελίδα (homepage) της Αλήθειας, μάθε λιγάκι internet, είναι απαραίτητο. Δεύτερον, είστε τόσο απελπισμένοι ρε παιδιά; Το πόσο ρόμπες γίνεστε, δεν το καταλαβαίνετε; Τα γράφει και το αφεντικό σου στην αγωγή. Ερώτημα έκανα για τον συνεπώνυμο, πήρα απάντηση ανάμεσα σε ύβρεις -έτσι θα μιλάει στο σπίτι του το αφεντικό σου, έτσι και στο δημόσιο διάλογο- και τη δημοσίευσα. (συνεχίζεται)

Διαμαντής Σεϊτανίδης (27/08/2018 12:12)

(συνέχεια του προηγουμένου)
Κάντε μια προσπάθεια να πολιτεύεστε σε καθεστώς δημοκρατίας. Ξεχάστε τις σταλινοκαταστάσεις, πάνε αυτά, ξεκολλήστε επιτέλους. Εδώ θα σας ασκείται ασυμβίβαστη κριτική και θα είστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να δίνετε απαντήσεις. Αλλιώς ξανά και ξανά θα ρωτάμε και θα ζητάμε από τους πολίτες να σκεφτούν γιατί αρνείστε να δώσετε απαντήσεις.

Λοιπόν; Πώς εξηγείς τις απευθείας αναθέσεις στο σόι; Ας αρχίσουμε από τη σύζυγο Βασιλόπουλου, ενώ προεκλογικά γράφατε στο πρόγραμμά σας ότι οι συγγενείς αποκλείονται;

Και από το σόι, πάμε στο πιο πρόσφατο: Πώς ανέχεσαι κάποιος να χρωστάει στο δήμο, να ζητάει ρυθμίσεις, και συγχρόνως να διαφημίζεται στο όργανο του δημάρχου;

Για πες...

Νίκος (27/08/2018 12:33)

Την ανάθεση δεν βλέπω. Πήρε λεφτά η "κουμπάρα" και πόσα; Τα άλλα είναι σαν τα ερωτήματα που λες παραπάνω: κάποιος που τον "βαφτίζεις" υποψήφιο της ΔΠ κλπ. Πολλά μικρά ψεματάκια, ανάκατα με αλήθειες και μας κάνουν ένα μεγάλο ψέμα: γιατί κι εσύ ξέρεις ότι αυτό που γράφεις δεν τεκμηριώνεται από πουθενά. Τώρα για τη σύζυγο έχει απαντήσει επίσημα η Κοινωφελής Επιχείρηση. Όποιος θέλει πιστεύει εσένα, όποιος θέλει πιστεύει το Δήμο.
Υ.Γ. Και όπως βλέπω τσίμπησες κι εσύ το κατιτίς σου από τα σεμινάρια φιλοσοφίας. Τι διαμαρτύρεσαι για τις διαφημίσεις που παίρνουν άλλα έντυπα; Αν τα έπαιρνες όλα εσύ θα ήταν καλά; Ψιλο-εκβιασμό μου μυρίζει η υπόθεση. Άλλο να "αποκαλύπτεις" κάποια χρέη ή αναθέσεις κι άλλο να "καταγγέλλεις" τους άλλους ότι τσιμπάνε διαφημίσεις, δεν νομίζεις;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (27/08/2018 13:28)

@12.33

Ομολογείς ότι δεν βλέπεις κάτι που είναι μπροστά σου, ομολογείς ότι ταυτίζεις την "προσωπική" σου γνώμη με τη γνώμη της κοινωφελούς, αποκρύπτεις ότι οι αποκαλύψεις μου -και για την απευθείας ανάθεση στη σύζυγο του δημάρχου, και στην εταιρεία που χρησιμοποίησε την κουμπάρα του, και στην ενοικίαση του σπιτιού του αδελφού του- βασίζονται ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ τους σε τεκμήρια από τη "Διαύγεια" που δεν αμφισβητούνται, με μια φράση αποδέχεσαι ότι είσαι φερέφωνο της διοίκησης, και μετά μας λες εσύ, που μια ανάρτηση μπροστά στα μάτια σου δεν μπορείς να βρεις, ότι "σου μυρίζει εκβιασμό".

Πιο γελοίος, πεθαίνεις Νικολάκη.

Ανώνυμος (27/08/2018 14:00)

Κάποιοι (βλ. Νικολάκης) εκνευρίζονται που σε λίγους μήνες τελειώνει η εξουσία και τα καλά της και θα επιστρέψουν στην απαξίωση και την ανυποληψία. Περαστικά και ξυδάκι.

Νίκος (27/08/2018 15:44)

Ρε συ φίλε θα μας τρελάνεις. Πήρε λεφτά η κυρία που της λες κουμπάρα; Αυτό είναι το θέμα. Αν δεν πήρε αφήνεις λάσπη χωρίς λόγο. Αν πήρε δείξε μας τα στοιχεία. Αυτό που βλέπουν όλοι στο κείμενο που έχεις γράψει πριν καιρό είναι ότι κάποια εταιρεία, που... μπορεί να ανήκει και σε συγγενή στελέχους της ΔΠ (τρίχες κατσαρές δηλ) πήρε με ανάθεση κάποιες εκδηλώσεις, από τις οποίες λίγα χρήματα πήρες και συ. Εγώ είμαι φερέφωνο, ή εσύ λες εσκεμμένα ψέματα; Αφού μιλάς για διαύγεια βγάλε το έγγραφο που δείχνει τι πήρε η γυναίκα. Αλλιώς είσαι συκοφάντης και μου κάνει εντύπωση που η συγκεκριμένη πανεπιστημιακός δεν σου έχει κάνει και μήνυση, όπως και ο υποψήφιος της ΔΠ που μόστραρες τη φάτσα του στο κείμενο.
Και γιατί είναι κακό να πείθομαι από την άποψη της Κοινωφελούς και όχι από τα μισόλογα και μισοψέματα που πετάς εσύ; Τι διάολο άποψη περί δημοκρατίας είναι αυτή που έχεις;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (27/08/2018 15:53)

Στο ξαναλέω: Πιο γελοίος, πεθαίνεις. Νομίζεις ότι θα με εγκλωβίσεις με άτεχνα παιχνιδάκια με τις λέξεις; Ρε φίλε, είσαι πολύ, πάρα πολύ βαθιά νυχτωμένος. Στον κόσμο σου, μιλάμε... Τα έχω γράψει και τα έχω τεκμηριώσει με Διαύγεια, και το ξέρεις, αλλά νομίζεις ότι θα πουλήσεις τρελίτσα.

Εάν εσύ έχεις προσωπικά συμφέροντα από τη συγκεκριμένη διοίκηση και γράφεις... Νικολίες, είναι δικό σου πρόβλημα. Πάψε να μας ενοχλείς, όσο μας διασκέδασες, μας διασκέδασες. Αν έχεις κάτι καινούριο, πες το, αλλιώς έχουμε και δουλειές, δεν είμαστε "εισοδηματίες από τον μπαμπά" όπως κάποιοι άλλοι...

Anonymous (28/08/2018 00:35)

Έξω οι τσάτσοι του Βασιλόπουλου...
Χρηματοδοτούμενο παράσιτο σε έχει πιάσει πανικός;

Ανώνυμος (28/08/2018 09:28)

Νικολάκη πήγες για μαλλί και φεύγεις κουρεμένος γουλί από τη συζήτηση. Κοίτα να απολαύσεις το υπόλοιπο της θητείας και τα προνόμιά της και τα υπόλοιπα θα τα πούμε και θα τα δούμε στις κάλπες σε 9 μήνες. Να είσαι σίγουρος κι εσύ κι ο εργοδότης σου ότι όσα επικοινωνιακά τρυκάκια και να αυτοσχεδιάσετε, όσες διώξεις και αγωγές και να κάνετε σε όσους δεν σας προσκυνούν, όσες συκοφαντίες και να εξαπολύσετε με τα τρολάκια σας, ο λαός της Νέας Φιλαδέλφειας θα σας στείλει στον πολιτικό αγύριστο που ανήκετε. Έχουν καταλάβει όλοι τι ρόλο βαράτε.

Νίκος (28/08/2018 13:46)

Τώρα κ. Διαμαντή (και τα ανώνυμα τρολάκια σου) με κατατροπώσατε. Περιμένω ακόμα κάποιο πειστήριο, που να δείχνει αν πήρε κάτι η πανεπιστημιακός, αλλά μου γράφεις γενικολογίες. Λοιπόν, επειδή δεν πήρε ευρώ και εθελοντικά έστησε μια σειρά διαλέξεων με κορυφαίους φιλόσοφους στο δήμο μας, που είχε μάλιστα και μεγάλη επιτυχία, καλύτερα να βρεις κάτι άλλο να πεις για τον ΑΒ. Όπως και ο άλλος Βασιλόπουλος δεν ήταν συγγενής, έτσι και η κ. Κεχρολόγου δεν πήρε σεντ και πάνω στη βιασύνη σου να βρεις σκάνδαλα πέφτεις σε λάθη και προβοκάρεις. Όσο και να θες να βγάλεις ότι επί της θητείας αυτής της δημοτικής αρχής όλα γίνονται για να βολεύονται κάποιοι, δεν έχεις πετύχει πολλά μέχρι τώρα.
Υ.Γ. Είδα ότι άνοιξε το Ηρώδειο Πάρκο. Κι εδώ... κολλητός το ανέλαβε;

Διαμαντής (28/08/2018 14:06)

@13.46
Πάντα πίστευα ότι όλο φωνή και τσαμπουκά είσαι στο δημοτικό συμβούλιο αλλά από πολιτική σκέψη, υπό το μηδέν. Τώρα, βλέπω ότι δυσκολεύεσαι και να διαβάσεις ακόμα.

Όλα όσα γράφεις, τα έχω γράψει προ μηνών στην ανάρτηση που έψαχνες μέρες ολόκληρες και ήταν... μπροστά στα μάτια σου. Όλα!

Άσε τις πολιτικές αναλύσεις Νικολάκη, πιες ένα φραπεδάκι και πες καμιά Αυλωνιτιά, να ξεδώσεις, ως εκεί μπορείς. Φως φανάρι...

Κοινωνικός Επιστήμων (28/08/2018 14:22)

Νικολάκη κούρασες με τις @υν@νίες σου.

Κώστας (28/08/2018 19:59)

Νίκο επειδή σε προηγούμενα σχόλια σου έπιασες στο βρωμοστομα σου την ΑΕΚΑΡΑ και το λαό της, κατάλαβε επιτέλους οτι από την μέρα που έγινε Δήμαρχος ο αφέντης σου έχει πέσει φατούρο αδιάκοπο! Παρόλα αυτά συνεχίζετε να ασχολείστε μαζί μας πουθενάδες, αποτυχημένοι και χρηματοδοτούμενοι λεκέδες... Έρχονται και άλλες φάπες: εκλογές, μετρό, υπογειοποίηση, εγκαίνια Αγιάς Σοφιάς, δικαστήρια...

Ανωνυμος (29/08/2018 11:20)

Κώστα
Πες μου σε παρακαλώ
Χωρίς την ΑΕΚ και τον λαό της , τι θα ήσουν;
Ένας πουθενάς ένας λεκές όπως λες και εσύ (όχι λακές)!
Μην πετάγεται λοιπόν σαν την π@ρδη σε συζητήσεις που δεν μπορείς να σταθείς!

Κώστας (29/08/2018 16:06)

Ανώνυμε εσύ που στέκεσαι σε κάθε συζήτηση για να υπεράσπιστεις το αφεντικό σου έτσι για να διαφυλάξεις το μεροκάματο που βγάζεις, τι θέλεις να αποδείξεις; Μήπως θέλεις να πεις οτι έχει προσφέρει έργο ο αφέντης σου στην πόλη; Μια ζωή θα σας γλεντάμε σούργελα!

@(11:20) (29/08/2018 16:29)

Και ποιός είσαι εσύ χρηματοδοτούμενο παράσιτο που θα μιλήσεις για τους Αεκτζήδες και την ΑΕΚ;
Γλύψε εκεί που φτύνουν όλοι οι υπόλοιποι για να εξασφαλίσεις το χαρτζιλίκι σου.
Μου το παίζεις ότι μπορείς να σταθείς και σε σοβαρή συζήτηση ανύπαρκτε.

Ανώνυμος (30/08/2018 21:10)

Κώστα...Κώστα....Κώστα!
Δεν πετάχτηκα πουθενά ειδικά σε διάλογο μεταξύ δύο!
Όσες φορές βρωμησε ο τόπος με την παρουσία σου μας κούρασε το φτωχότερο λεξιλόγιο σου!
Χρηματοδοτουμενος φαπα σας γλενταμε αφεντικό.....
Κάνε λίγο κράτει!

Κώστας (01/09/2018 17:22)

Το δήθεν πλούσιο σου λεξιλόγιο, ρήτορα της συμφοράς, το χρησιμοποιείς για να υπερασπιστείς έναν αποτυχημένο Δήμαρχο, που σε κάποιους μήνες τελειώνει οριστικά από τα κοινά της πόλης μας. Αυτό τι δείχνει; Ή οτι χάνεις το μηνιάτικο σου, ή οτι είσαι ένας από τη ΔΠ ή οτι ανήκεις στην κατηγορία συγγενείς και φίλοι.

Ανώνυμος (04/09/2018 22:12)

@ Κώστα
Αφού ο Δήμαρχος είναι αποτυχημένος και θα χάσει γιατί αγχώνεσαι;
Ας έκανε σωστά την δουλειά του και θα νικούσε!
Εσύ γιατί μας ζαλίζεις τα παπ@ρια;;

ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ (05/09/2018 10:19)

Μέσα στην συνολική κακομοιριά και το σκοτάδι ένας δήμος έδειξε μια αχτίνα φωτός ‘Η βρετανική Guardian έκανε θέμα τα… έξυπνα Τρίκαλα. Εκτενές ρεπορτάζ της εφημερίδας για τις καινοτομίες που εφαρμόζονται και έχουν βελτιώσει τη ζωή των κατοίκων’
Πηγή: https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/3954287/i-vretaniki-guardian-ekane-thema-ta-exypna-trikala
Η πλήρης και προσεκτική ανάγνωση του άρθρου δείχνει ότι κάποιοι δήμοι με τις κινήσεις τους σε ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ σηματοδοτούν κατεύθυνση και ελπίδα.
Κρίσιμο είναι στις επόμενες εκλογές να αναρωτηθούμε ποιός απ αυτούς που θα ζητήσουν την ψήφο μας μπορεί να κινηθεί σε τέτοια κατεύθυνση αναθερμαίνοντας την ελπίδα;

Κώστας (05/09/2018 20:16)

@Ανώνυμος (04/09/2018 22:12)
Υπάλληλε του αποτυχημένου... κάνε γαργάρες...

GeorgeAEK (06/09/2018 10:01)

Όσο και να κοπανιέστε χρηματοδοτούμενοι υπάλληλοι τα παράσιτα που διοικούν τον Δήμο έχουν τελειώσει οριστικά.

Ερώτηση (06/09/2018 10:27)

Το "Ηρώδειο" δεν είναι δημοτικό? και εαν είναι, η δημοτική αρχή με τι ανταλλάγματα το παραχώρησε? και πότε έγινε ο διαγωνισμός παραχώρησης?

KOMMUNISTISCHE PARTEI DEUTSCHLAND (07/09/2018 08:43)

Όλοι μαζί οι αντίπαλοι του Βασιλόπουλου δεν γεμίζουν ούτε καφενέ με κερασμένους τους καφέδες.
Ας όψεται που το ΚΚΕ δεν διεκδικεί σοβαρά την δημοτική αρχή.

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (07/09/2018 11:23)

@KOMMUNISTISCHE PARTEI DEUTSCHLAND
Να και κάτι που δεν τόξερα φίλε μου. Υπάρχει ακόμα κομμουνιστικό κόμμα στη Γερμανία! Βέβαια στα αποτελέσματα των εκλογών του 2017 δεν εμφανίζεται στον πίνακα των κομμάτων που μπήκαν στη Γερμανική βουλή. Ίσως συμπεριλαμβάνεται στα κόμματα που συγκέντρωσαν το 6,1% που λείπει –συμπεριλαμβανομένων και των λευκών φυσικά. Εμφανίζεται όμως κάποιο κόμμα που τιτλοφορείται «Αριστερά» που τόχει καμάρι του που με 9,2% ξεπέρασε τους Πράσινους που πήραν 8,9%. Αλλά εσύ θα πρέπει να ξέρεις να μας πεις, η Γερμανική «Αριστερά» είναι ένα κράμα, χαρμάνι, τουρλού (όπως θέλεις πές το) από τέως αντίστοιχους ΠΑΣΟΚους, ΚΚΕδες, ΝΔκράτες, Πράσινους κλπ; Έχει σκοπό να συγκυβερνήσει με τo AfD στην περίπτωση που αθροιστικά θα πάρουν τον απαιτούμενο αριθμό εδρών;
Πάντως – ομολογώ – έχεις δίκιο.
Αν το ΚΚΕ δεν διεκδικεί σοβαρά την δημοτική αρχή της πόλης θα σαρώσει.

@KOMMUNISTISCHE PARTEI DEUTSCHLAND (08/09/2018 21:29)

ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΛΦΕ! ΥΠΟΜΟΝΗ! ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ! ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Δεν ξέρετε ή κάνετε πως δεν ξέρετε κύριοι του Αττάλου;

Εκεί, στον «Άτταλο», έχετε ακούσει τίποτα για τον covid-19;

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ μας διορθώνει- Κι εμείς του απαντούμε

Τιμή μας, να μάς υβρίζουν οι γυρολόγοι της πολιτικής

Δύναμη Πολιτών: Παρωδία Δημοκρατίας οι δημαιρεσίες

Αδιαφορία του δήμου για self test στα σχολεία - Οργή γονέων

Ο δήμαρχος που γράφει τους νόμους στα παλιά του τα παπούτσια (και το δείχνει)

Υβριστικά συνθήματα εναντίον του Μητσοτάκη παρουσία Βούρου- Καμία αντίδραση του τουρίστα δημάρχου

Τεράστια γκάφα Σερετάκη- Έγινε «ουρά» του Βούρου κι αυτός τον απέκλεισε από τις επιτροπές

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν ενημέρωση για το άνοιγμα των σχολείων

Γούλας- Παπαλουκά δεν συμμετέχουν στις δημαιρεσίες μετά το δημοσίευμα της Αλήθειας- Ζητούν αναβολή

H διοίκηση που πηγαίνει με τον «αραμπά»…

Υπόγειες διεργασίες...

Ενώνεται η αντιπολίτευση και «καθίζει στο σκαμνί» τον Βούρο για τη σύμβαση- σκάνδαλο του οδοφωτισμού

Αλλάζουν (σχεδόν) όλα στα δημοτικά μας πράγματα…

Δημοφιλέστερα άρθρα

Υπόγειες διεργασίες...

Ο δήμαρχος που γράφει τους νόμους στα παλιά του τα παπούτσια (και το δείχνει)

Υβριστικά συνθήματα εναντίον του Μητσοτάκη παρουσία Βούρου- Καμία αντίδραση του τουρίστα δημάρχου

Τιμή μας, να μάς υβρίζουν οι γυρολόγοι της πολιτικής

Εκεί, στον «Άτταλο», έχετε ακούσει τίποτα για τον covid-19;

Γούλας- Παπαλουκά δεν συμμετέχουν στις δημαιρεσίες μετά το δημοσίευμα της Αλήθειας- Ζητούν αναβολή

Δεν ξέρετε ή κάνετε πως δεν ξέρετε κύριοι του Αττάλου;

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ μας διορθώνει- Κι εμείς του απαντούμε

Τεράστια γκάφα Σερετάκη- Έγινε «ουρά» του Βούρου κι αυτός τον απέκλεισε από τις επιτροπές

Δύναμη Πολιτών: Παρωδία Δημοκρατίας οι δημαιρεσίες

H διοίκηση που πηγαίνει με τον «αραμπά»…

Αδιαφορία του δήμου για self test στα σχολεία - Οργή γονέων

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν ενημέρωση για το άνοιγμα των σχολείων

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Εκεί, στον «Άτταλο», έχετε ακούσει τίποτα για τον covid-19;
Xρήστης: @Περ
Ασε τα σποτακια ενος σταθμου φιλα προσκειμενου στον ΣΥΡΙΖΑ και πες μας. Ο επισημος ΣΥΡΙΖΑ εχει κανει σποτ περι εμβολιασμου; Τον υφερποντα α...

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ μας διορθώνει- Κι εμείς του απαντούμε
Xρήστης: @Μαδουρος
Σιγα ρε μεγαλε, που οποιος δεν ειναι μαζι σας ειναι εναντιον σας. Ελα, σας ξεπερασε η ιδια πραγματικοτητα λεμε, δε ζουμε πια στο 2014....

Εκεί, στον «Άτταλο», έχετε ακούσει τίποτα για τον covid-19;
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ Περ. (16/01/2022 13:15) Σε ποιον τα λες αυτά; Παίζετε και εξακολουθείτε να παίζετε βρώμικο πολιτικό παιχνίδι με τους ανεμβολίαστους και το...

Δεν ξέρετε ή κάνετε πως δεν ξέρετε κύριοι του Αττάλου;
Xρήστης: H alitheia
Δεν ξέρετε ή κανετε πως δεν ξέρετε για την καταδίκη σε δεύτερο βαθμό γνωστού τοπικού στελέχους; 2 μέρες καμία δημοσίευση;...

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ μας διορθώνει- Κι εμείς του απαντούμε
Xρήστης: ανώνυμος
Να μας πείτε και ποιος τον έφερε καπέλο τον Κωσταντινίδη στο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί πριν από τον Ευαγγελινο και τη Μαργαριτοπούλου ο Ανεμογιάννης ήτα...

Εκεί, στον «Άτταλο», έχετε ακούσει τίποτα για τον covid-19;
Xρήστης: ανώνυμος
Δεν χρειαζόμαστε άλλους Κωνσταντινίδηδες σ' αυτή τη πόλη. Ένας αρκεί....

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ μας διορθώνει- Κι εμείς του απαντούμε
Xρήστης: Κάθε άλλο! "♫Τώρα είν' αργά αγάπη μου γλυκειά♫"
@Κάλλιο αργά, παρά ποτέ ! (13/01/2022 22:03) Σε εντελώς λάθος χρονική στιγμή η ενοχική αυτή ανακοίνωση. Προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευ...

Εκεί, στον «Άτταλο», έχετε ακούσει τίποτα για τον covid-19;
Xρήστης: Περ.
@"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (13/01/2022 21:37 @"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (14/01/2022 10:02) Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ακριβώς προσπαθείς να πεις συνδέοντας το ΣΥΡΙΖΑ-Π...

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ μας διορθώνει- Κι εμείς του απαντούμε
Xρήστης: Μαδούρος
@ 00:54 Τίποτα απολύτως δεν αναδεικνύεις. Απλά είσαι αντισύριζα (και δικαίωμά σου) και θα ήταν πιο έντιμο να το πεις απ' την αρχή....

Εκεί, στον «Άτταλο», έχετε ακούσει τίποτα για τον covid-19;
Xρήστης: @συντονίστρια σύριζα
Αναμένεται να είναι βαρύγδουπη και βαρυσήμαντος!...

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ μας διορθώνει- Κι εμείς του απαντούμε
Xρήστης: @23:43,12/1
Δεν με ενοχλεί τίποτα. Αναδεικνυω τη γελοιότητα βαρυγδουπων δηλώσεων και υποδείξεων σε τοπικά ΜΜΕ μιας κύριας που δηλώνει συντονίστρια του Σ...

Εκεί, στον «Άτταλο», έχετε ακούσει τίποτα για τον covid-19;
Xρήστης: Συντονίστρια συριζα
Περιμένουμε όλοι τη δήλωση της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ επί του θέματος! ...

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ μας διορθώνει- Κι εμείς του απαντούμε
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@Μαδούρος (14/01/2022 14:38) Τουλάχιστον έχουν ταξική συνείδηση. Σε διαβεβαιώνω γι'αυτό. Και είναι και σοβαροί. Και γι'αυτό το και τους ψηφί...

Εκεί, στον «Άτταλο», έχετε ακούσει τίποτα για τον covid-19;
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ Να πώς συμπεριφερόμαστε στην εστίαση κ. Δήμαρχε... (14/01/2022 15:58) Α, λαγό που έβγαλε το βίντεο. Προαλείφεται για υποψήφιος ο κύριος Τζ...

Εκεί, στον «Άτταλο», έχετε ακούσει τίποτα για τον covid-19;
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@Να πώς συμπεριφερόμαστε στην εστίαση κ. Δήμαρχε... (14/01/2022 12:53) Τα υγειονομικά μέτρα προβλέπουν και αραίωση των τραπεζιών. Αυτό το μα...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©