Πέμπτη 18.07.2024,  

Τι απαντά ο Μιχάλης Παπάζογλου στο Σωματείο Εργαζομένων του δήμου

Δημοσιεύτηκε στις 18/06/2018 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  35 σχόλια

Από το δικηγόρο κ. Μιχάλη Παπάζογλου, λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

*****

 

Την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018 και περί ώρα 07:18 π.μ. ο υπογράφων δικηγόρος, ως άμισθος νομικός σύμβουλος του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, κλήθηκε τηλεφωνικώς από τον Δήμαρχο κο Βασιλόπουλο προκειμένου να απαντηθούν ερωτήσεις εργαζομένων στον τομέα καθαριότητας-πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού νομικής φύσεως, οι οποίες ετίθεντο από το σύνολο των εργαζομένων, κυρίως όσον αφορά στη νομιμότητα της εργασίας τους σε έναν υπό κατεδάφιση χώρο, ήτοι στον χώρο στάθμευσης των απορριμματοφόρων, στον χώρο επισκευής αυτών και στον χώρο μεταφόρτωσης των απορριμμάτων.

 

Την προηγουμένη, 30η Μαΐου 2018, τέσσερις εργαζόμενοι προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας- ο αντιδήμαρχος καθαριότητας προσήλθε αυτοβούλως ως καταγγελλόμενος, όπως το ίδιο αυτοβούλως έπραξε αργότερα και ο ίδιος δήμαρχος- κατόπιν καταγγελίας αγνώστων στην πόλη «κατοίκων», οι οποίοι ανέφεραν το πρώτον αυθαίρετες οικοδομικές εργασίες, στη συνέχεια δε προσερχόμενος ο Πρόεδρος της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε. Νικόλαος Στράτος, κατέθεσε ο ίδιος μήνυση εναντίον όλων των ανωτέρω.

 

Αυτής βέβαια της μήνυσης είχε προηγηθεί λόγω απειλητικών δημοσιευμάτων κατάθεση υπομνημάτων υπογεγραμμένων από τον Δήμαρχο και τον υπογράφοντα την παρούσα πληρεξούσιο δικηγόρο του σε όλες τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές και ενημέρωσή τους για τα τεκταινόμενα στη Νέα Φιλαδέλφεια και δη στον τομέα καθαριότητας. Αποτέλεσμα αυτής της (κοπιώδους αν θέλουνε κάποιοι επί δεκαημέρου) προσπάθειας ήταν να μην ασκηθεί ποινική δίωξη [δεν είναι ακριβής, για να μην γραφεί ότι είναι ψευδής η προηγούμενη ανακοίνωση του σωματείου, η οποία έκανε λόγο για ποινική δίωξη] εναντίον των προσαχθέντων υπαλλήλων-αντιδημάρχου και δημάρχου, να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση και όλοι ανεξαιρέτως οι προσαχθέντες να αφεθούν ελεύθεροι.

Ήταν προφανής η πρόθεση του μηνυτή να ταλαιπωρηθούν οι μηνυόμενοι και να περάσουν την βραδιά τους στο αστυνομικό τμήμα.

 

Κατά την ώρα προσέλευσης του υπογράφοντα την παρούσα δικηγόρου δεν είναι ακριβές (για να μην γραφτεί ότι αυτό είναι παντελώς ψευδές) ότι είχε παρθεί απόφαση συνέλευσης των εργαζομένων, και μάλιστα ομόφωνη, για τριήμερη αποχή (Αλήθεια, η απόφαση ήταν της γενικής συνέλευσης, είχε προηγηθεί της παρουσίας του υπογράφοντα την παρούσα δικηγόρου, ήταν ομόφωνη;).

 

Οι εργαζόμενοι έθεταν ερωτήματα για τη νομιμότητα της εργασίας τους και σε κάθε περίπτωση η συζήτηση με όλους τους εργαζομένους διακόπηκε εν όψει του ότι παριστάμενο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου (μέλους του συνδικαλιστικού της ΛΑΕ;) αρνήθηκε να αποφασίσει η συνέλευση των εργαζομένων παραπέμποντας την λήψη της απόφασης στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που θα ακολουθούσε χρονικά περί ώρα 08:00 π.μ.. Επίσης δεν ετίθεντο ερωτήματα για θέματα ασφαλούς εργασίας, το κτίριο δεν είναι κατεδαφιστέο λόγω στατικής ή άλλης ανεπάρκειας ή επικίνδυνο για την δημόσια υγεία ή για την ασφάλεια των εργαζομένων. Το κτίριο είναι κατεδαφιστέο ως αυθαίρετο και κατασκευασθέν εδώ και 30 χρόνια τουλάχιστον εντός δασικής και αναδασωτέας έκτασης. Αυτό που ξεκάθαρα εννοούσαν οι εργαζόμενοι ήταν αν κάποιος μπορούσε να διασφαλίσει την σωματική τους ακεραιότητα. Όμως γιατί το συγκεκριμένο ερώτημα δεν ετίθετο σε αυτούς που τους έχουν στείλει εξώδικα, γιατί σε άλλες περιπτώσεις βγαίνουν ανακοινώσεις τύπου (μην πλησιάσετε το γήπεδο μην τιμωρηθεί η ομάδα); Δεν είναι ξεκάθαρο ποιος ευθύνεται και ποιος κρύβεται πίσω από τους προπηλακισμούς των εργαζομένων;

 

Είναι αλήθεια ότι παρά το ενδιαφέρον και την αγωνία που έδειχναν εργαζόμενοι να λυθούν απορίες και να απαντηθούν ερωτήσεις του νομικής φύσης, έτερο (άγνωστο μέχρι τότε στον υπογράφοντα την παρούσα) παριστάμενο μέλος του διοικητικού συμβουλίου, ενώ ζητούσε (το μέλος του δ.σ.) και έγγραφες βεβαιώσεις για την νομιμότητα της εργασίας, πράγμα που ο υπογράφων δικηγόρος δεν αρνήθηκε να δηλώσει και γραπτώς, στη συνέχεια το πρώτον το μέλος του δ.σ. βγήκε εκτός αιθούσης αδιαφορώντας για τις απαντήσεις που δίνονταν προφορικά σε εργαζόμενους, μετέπειτα μιλούσε μεγαλόφωνα στο κινητό του και στο τέλος ειρωνευόταν τις απαντήσεις του υπογράφοντα την παρούσα άμισθου συνεργάτη-δικηγόρου του Δημάρχου και δημότη και κατοίκου 3ης γενιάς. Εάν δεν τον ενδιέφεραν οι απαντήσεις θα μπορούσε απλά να αποχωρήσει και να αφήσει τους υπόλοιπους εργαζόμενους να θέσουν τις ερωτήσεις τους και να αποφασίσουν την στάση τους. Γι’ αυτό άλλωστε είχε κληθεί ο υπογράφων την παρούσα δικηγόρος και για αυτό με πρωτοβουλία του προσφέρθηκε να μεταβεί συνοδεία του δημάρχου και του Προέδρου των Εργαζομένων στην αρμόδια Εισαγγελία προκειμένου να διευκρινιστούν ή να επιβεβαιωθούν οποιεσδήποτε νομικές απορίες των εργαζομένων (πράγμα βέβαια που ουδέποτε έλαβε χώρα).

 

Στις 09:00 π.μ. (τι σύμπτωση!) ο δρόμος που οδηγούσε στον χώρο στάθμευσης των απορριμματοφόρων βρισκόταν υπό κατάληψη από άγνωστους-φερόμενους οπαδούς ΠΑΕ και δεν επιτρεπόταν η είσοδος και έξοδος των απορριμματοφόρων του δήμου….

 

Αργότερα στο γραφείο του Δημάρχου ανακοινώθηκε η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για τριήμερη αποχή και για τριμερή συνάντηση με την ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε., η οποία, αλήθεια, ήταν ομόφωνη;

 

Στην από 6-6-2018 συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου συζητήθηκε θέμα συγκρότησης επιτροπής αποτελούμενης από αιρετούς και από κατοίκους της πόλης για θέματα που αφορούν στον προσφυγικό συνοικισμό και στον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

Πέραν της έλλειψης διάθεσης διαβάσματος τόσο από αιρετούς όσο και από μη αιρετούς του πλαισίου μέσα στο οποίο θα κινηθεί η εν λόγω επιτροπή από μερίδα της αντιπολίτευσης, στην οποία επιτροπή ο υπογράφων δικηγόρος προετάθη ως κάτοικος, ως δικηγόρος από τους ίδιους τους κατοίκους που έχουν πολλάκις προσφύγει στα δικαστήρια και θίγονται από τον τρόπο που λειτουργεί ο προσφυγικός συνοικισμός και δη τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, υπήρξε τοποθέτηση δημοτικού συμβούλου [(νυν μέλους της ΛΑΕ;) , πρώην μέλους του ΣΥΡΙΖΑ, της συνιστώσας του Κόκκινου, πρώην μέλους του ΠΑΣΟΚ, στη συνέχεια αποχωρήσαντα από το ΠΑΣΟΚ και στην συνέχεια επανεισχωρήσαντα σε αυτό, εκλεγμένου μεν συμβούλου Νέας Χαλκηδόνας αλλά αγνώστου ως προς τον τόπο κατοικίας μεταξύ των κατοίκων της Νέας Χαλκηδόνας, (κοντοχωριανού ή συμπατριώτη του Μπαρμπαρούση;) συμπατριώτη πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μέλους της ΛΑΕ ο οποίος διαφήμιζε την κατασκευή γηπέδου επαγγελματικού ποδοσφαίρου ως «στολίδι» μέσα στον προσφυγικό συνοικισμό ο οποίος ανέφερε επί λέξει και με δυσκολία να καλυφθεί η βαριά επαρχιώτικη προφορά του (στους ανθρώπους που τον προσβάλλουν, τον συκοφαντούν, τον διαβάλλουν και ψευδολογούν εναντίον του, ο υπογράφων-απαντών δικηγόρος θα απαντά στη γλώσσα που κατανοούν) τα εξής:

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ:

«Εγώ παρεμπιπτόντως διαφωνώ και με μέλος της επιτροπής και αναφέρομαι στην συμμετοχή του κυρίου Παπάζογλου, σε έναν άνθρωπο που γνωρίζω, σε έναν άνθρωπο που πήγε στους εργαζόμενους και τους απειλούσε με απολύσεις και να διαλέξουν αφεντικά και γιατί ξέρω ότι αυτό είναι μία εγγυημένη συνταγή για τη μη λειτουργία της όποιας επιτροπής».

Το πρώτον: Τι σχέση είχε η παρουσία του υπογράφοντα την παρούσα δικηγόρου ως άμισθου νομικού συμβούλου του Δημάρχου στην συνέλευση των εργαζομένων με την συμμετοχή του στην επιτροπή κατοίκων για την προστασία του προσφυγικού συνοικισμού; Υπήρξε απειλή του υπογράφοντα την παρούσα δικηγόρου προς τους εργαζόμενους; Είχε την εξουσία ο υπογράφων να απειλήσει παρουσία δημάρχου και αντιδημάρχου τους εργαζόμενους με απόλυση; Γνωρίζει ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος την έννοια της απειλής είτε στην καθομιλουμένη είτε τον ποινικό ορισμό της λέξης; Με βάση την ίδια την «ανακοίνωση-καταγγελία» των εργαζομένων προκύπτει θέμα απειλής;

Επειδή τα όσα είπε ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος ελέχθησαν κατά την απουσία του υπογράφοντα δικηγόρου, ο υπογράφων την παρούσα κατά την διάρκεια διαλείμματος του δημοτικού συμβουλίου ζήτησε εξηγήσεις από τον εν λόγω δημοτικό σύμβουλο και ειδικά ως προς το ψευδές ότι «απείλησε εργαζόμενους», ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος απαξίωσε να απαντήσει δις και το παριστάμενο μέλος του διοικητικού συμβουλίου των εργαζομένων ΑΝΑΙΤΙΑ, ΒΑΝΑΥΣΑ, ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΚΛΗΡΑ, άρχιζε να βρίζει χυδαιότατα τον υπογράφοντα την παρούσα δικηγόρο, παρόλο μάλιστα που δεν του είχε απευθυνθεί ο λόγος, προκαλώντας στον υπογράφοντα μόνο αγανάκτηση, μιας που ήταν η δεύτερη φορά που αντιδρούσε με τέτοιον τρόπο το εν λόγω μέλος του διοικητικού συμβουλίου των εργαζομένων. Είναι η δεύτερη φορά που το εν λόγω μέλος του διοικητικού συμβουλίου επιτίθεται με τέτοιον τρόπο προς τον υπογράφοντα την παρούσα δικηγόρο, είναι η δεύτερη φορά που ψευδώς και συκοφαντικώς μεταφέρει ψεύδη στο Προεδρείο του διοικητικού συμβουλίου και είναι ουσιαστικά η δεύτερη φορά που κρύβεται για να τη γλιτώσει πίσω από το διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων και για να προστατευθεί. Να συγχωρεθεί στον υπογράφοντα την παρούσα αλλά πρόκειται περί «Ζήκου» (από την γνωστή ελληνική ταινία και ο «Ζήκος» είναι πρωτίστως λαϊκή και ουδόλως γελοία φυσιογνωμία) της τοπικής κοινωνίας.

Είναι τυχαίο ότι το ίδιο μέλος του δ.σ. δήλωνε και μέλος συνδέσμου οπαδών ΠΑΕ;

Ατυχώς ο υπογράφων πληροφορούμενος την πρόθεση του «Ζήκου» προσπάθησε να επικοινωνήσει τις τρεις τελευταίες ημέρες με το διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις ένθεν και ένθεν. Ατυχώς χωρίς να ακουστεί η πλευρά του δημότη-κατοίκου-πολίτη υπογράφοντα την παρούσα δικηγόρου εξεδόθη η ανωτέρω ανακοίνωση προς ην η παρούσα απάντηση.

Ο υπογράφων δικηγόρος αναρωτιέται:

Το διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων είναι πεδίο καταδίκης συμπεριφορών και προσωπικών διαφορών μελών του;

Το διοικητικό συμβούλιο αναλαμβάνει την υπεράσπιση μελών του σε προσωπικές διαφορές που μπορεί να έχουν με δημότες, κατοίκους ή συμβούλους του δημάρχου;

Το διοικητικό συμβούλιο κρίνει τον χαρακτήρα ανθρώπων; Είναι σχολάρχης το διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων;

Ο υπογράφων δικηγόρος δεν θα μπει στην διαδικασία να υιοθετήσει καταγγελίες κατοίκων-δημοτών για το πώς προσελήφθησαν είτε μέλη του διοικητικού συμβουλίου, είτε εν γένει εργαζόμενοι, ούτε την πραγματική κατάσταση της καθαριότητας.

Ενώ η πλειοψηφία των κατοίκων-δημοτών δείχνει ατελείωτη υπομονή και συνεργασία με τους εργαζόμενους της καθαριότητας, συναισθανόμενοι απόλυτα την έλλειψη μέσων, τους χαμηλούς μισθούς τους το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε τριήμερη αποχή και απαίτηση για τριμερή συνάντηση… Αυτό είναι το ευχαριστώ του διοικητικού συμβουλίου για τους κατοίκους-δημότες-εργαζόμενους που αποκρούουν τα κελεύσματα της ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας, καθαρίζοντας ενίοτε μόνοι τη γειτονιά τους.

Ατυχώς δεν εκδόθηκε ανακοίνωση-καταγγελία του διοικητικού συμβουλίου των εργαζομένων εναντίον του μηνυτή των εργαζομένων, Προέδρου της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε., η οποία κατά τα άλλα τους διαβεβαιώνε ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι το πρόβλημα. Τυχαίο;

 

Εν κατακλείδι και προς άρση οιωνδήποτε τυχόν παρεξηγήσεων παρερμηνειών κοκ.

Είναι γνωστή η πολιτική θέση του υπογράφοντα δικηγόρου. Είναι γνωστή η κριτική που έχει ασκήσει προς την παρούσα δημοτική αρχή και ο ίδιος δεν παρεκκλίνει ούτε εκατοστό από αυτή.

Ο υπογράφων δικηγόρος υπερασπίζεται τον Δήμο και τους δημότες του και την καθαριότητα στον Δήμο, όχι τον δήμαρχο ως πρόσωπο.

Ο υπογράφων υπερασπίζεται την καθαριότητα από τον ίδιο τον Δήμο, παρόλο που είναι προφανές ότι ο Δήμος αδυνατεί να καθαρίσει τις γειτονιές και αναγκάζονται οι δημότες να καθαρίσουν μόνοι τους πολλές φορές.

Στο μέτρο και στο βαθμό που ο Δήμαρχος ζητάει την νομική συνδρομή του υπογράφοντα και αυτή συνάδει με τις πολιτικές αρχές και αξίες του, αυτή θα παρέχεται πλουσιοπάροχα, δωρεάν και ακούραστα. Άλλωστε αυτό πιστεύει και ξέρει ο υπογράφων ότι θα έκανε η πλειοψηφία των συναδέλφων του, αν είχε ζητηθεί η συνδρομή τους. Το ίδιο θα έκανε ο υπογράφων την παρούσα δικηγόρος σε οποιονδήποτε δήμαρχο ζητούσε την συνδρομή του και υπήρχε σύμπτωση απόψεων και εκτιμήσεων. Ο Δήμος και οι δημότες του δεν θα είναι επ’ ουδενί θύματα της πολιτικής ή (ίσως και) προσωπικής αντιδικίας με τον δήμαρχο και την παράταξη που τον υποστηρίζει. Στο πλαίσιο αυτό παρασχέθηκε νομική συνδρομή προς τον Δήμο το πρώτον και δευτερευόντως προς τον δήμαρχο. Όπως παλιότερα ο πατέρας του υπογράφοντα παρείχε αρχιτεκτονική συνδρομή προς τον δήμο και τους δημότες, όπως και στο μέλλον μέλη της οικογένειας του υπογράφοντα μπορεί να παρέχουν συνδρομή ξανά στον δήμο καθένας από το δικό του επιστημονικό μετερίζι. Τον Δήμο ο υπογράφων τον σέβεται, τον τιμά ως πατρίδα του, τον αγαπά. Σε αυτόν τον δήμο έχουν ζήσει τρεις γενιές της οικογένειάς του, ο τόπος αυτός κατοικήθηκε από την οικογένειά του πριν την κατασκευή οποιουδήποτε γηπέδου ερασιτεχνικού ή επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η υπόθεση του σταθμού μεταφόρτωσης και του χώρου στάθμευσης των απορριμματοφόρων (αν συνδυασθεί μάλιστα και με την ταυτόχρονη απόφαση της περιφέρειας για κάλυψη του Ποδονίφτη) και η αντιδικία που έχει προκύψει είναι η πρώτη και καλύτερη απόδειξη για το τι πραγματικά επιδιώκεται να δημιουργηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι η καλύτερη απόδειξη ότι ο σκοπός δεν είναι μόνο το γήπεδο επαγγελματικού ποδοσφαίρου σε αντίθεση με τις διαβεβαιώσεις του επιχειρηματία, αλλά είναι η πολιτική του επιχειρηματία στον χώρο (για να δανειστεί ο υπογράφων τη φράση ενός ομιλητή).

Και τα ερωτήματα τίθενται πλέον και στους ίδιους τους εργαζόμενους της καθαριότητας:

Ο τόπος της εργασίας τους δεν είναι μέσο της παραγωγής τους;

Υπάρχει κάποιος άλλος εναλλακτικός τόπος σταθμού των απορριμματοφόρων, χώρου στάθμευσης αυτών κοκ που αυτοί προτιμούν να μεταστεγαστούν;

Δε θα ταλαιπωρηθούν οι ίδιοι από την κατεδάφιση του σταθμού;

Οι εργαζόμενοι υπερασπίζονται τον εργασιακό τους χώρο;

Ή ενδίδουν άκριτα και ακούραστα στις πιέσεις και απεμπολούν το δικαίωμα τους τουλάχιστον να διαλέγουν τον τόπο εργασίας τους;

Αν δεν μπορούν να απαντήσουν τα ίδια τα σωματεία των εργαζομένων σε πράξεις βίας εναντίον τους, τότε πώς θα απαντήσει ένας ανυπεράσπιστος δημότης-κάτοικος;

Είναι ξεκάθαρο ότι οι εργαζόμενοι που προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα δεν έχουν καμία σχέση με ο,τιδήποτε, δεν είναι ύποπτοι και αν συνταχθεί ποτέ κατηγορητήριο, είναι παντελώς αθώοι, ενώ το διοικητικό συμβούλιο είναι τουλάχιστον πολιτικά ύποπτο για την τριήμερη αποχή, την απαίτηση για τριμερή συνάντηση και για την χωρίς προηγούμενη ακρόαση δημόσια καταγγελία εις βάρος του υπογράφοντα. Δεν είναι τυχαίο ότι η «ανακοίνωση-καταγγελία» αναρτήθηκε σε όλες τις οπαδικές ιστοσελίδες. Άλλωστε οι τρεις τελευταίες ενέργειες (τριήμερη αποχή-απαίτηση για τριμερή συνάντηση-καταγγελία εναντίον του γράφοντος) έχουν έναν κοινό παρονομαστή.

 

Αθήνα, 18-6-2018

Μιχαήλ Γ. Παπάζογλου

Κάτοικος-δημότης Νέας Φιλαδέλφειας-Μικρασιάτης (τρίτης γενιάς)

Δικηγόρος Αθηνών

 

Υ.γ. Δε θα κάνει καμιά εντύπωση στον υπογράφοντα η στο μέλλον συμμετοχή συγκεκριμένων εργαζομένων είτε σε εταιρίες- εργολαβίες καθαριότητας είτε σε συνεργεία καθαριότητας σε συγκεκριμένο επιχειρηματία. Είναι πολύ άσχημο οι δημότες να δίνουν αγώνα για τη μη ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας και αυτή να υπονομεύεται από τους ίδιους τους εργαζόμενους.

*****

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Όρθια "Η Αλήθεια", μέχρι τη νίκη της Δημοκρατίας

 

Όταν ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, διαψεύδει τον... εαυτό του!

 

Τα κακομαθημένα!

 

Το ποντίκι που βρυχάται «με ξένα κόλυβα»

 

Τα ψέματα Βασιλόπουλου για το κτήριο της Στρούγκας

 

Ομολογία Βασιλόπουλου: Δεν μπορεί να διώξει τα σκουπίδια από το Άλσος

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Βασιλόπουλος σε Παπακώστα: Φέρε πίσω την έδρα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Ο δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα για τον Ποδονίφτη, διοργανώνει εκδηλωσούλες με μπλα μπλα

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Εμφανίστηκε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία και ζητεί καλύτερες συνεδριάσεις στα δημοτικά συμβούλια

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου

 

 

Γράψτε την άποψή σας

Πολιτεία (18/06/2018 18:46)

Ωωωω, οποία έκπληξη !!!!
Πάλι " με χρόνια με καιρούς" θα περιμένουμε το καινούργιο "ξεκατινιασμα" !!!!
Καλορίζικος Μιχαλάκη !!!!!!

"άμισθος νομικός σύμβουλος του δημάρχου" (18/06/2018 20:03)

Κατ΄ αρχάς συγχαρητήρια σε όποιον κατάφερε να το διαβάσει όλο! Και όταν λέμε όλο, εννοούμε όλο. Κερδίζει έπαινο υπομονής... Όποιος μάλιστα τα κατάλαβε και όλα, τότε κερδίζει και έπαινο εξυπνάδας. Για όσα λέει τώρα, τι να πρωτοπεί κανείς; Διαλέγω μερικά νόστιμα: "Ο τόπος εργασίας είναι και τόπος παραγωγής , οπότε οι εργαζόμενοι πρέπει να τον υπερασπίζονται..." Η λογική λέει "Μα είναι αυθαίρετος , άρα παράνομος, άμεσα κατεδαφιστέος και μέσα στο Άλσος". Απάντηση του άμισθου: "Και λοιπόν;" Ο άμισθος συνεχίζει "Γιατί οι εργαζόμενοι ενδίδουν άκριτα και ακούραστα στις πιέσεις και απεμπολούν το δικαίωμα τους τουλάχιστον να διαλέγουν τον τόπο εργασίας τους;" Η λογική λέει "Μα αυτός στον οποίον δουλεύουμε είναι αυθαίρετος , άρα παράνομος, άμεσα κατεδαφιστέος και μέσα στο Άλσος". Απάντηση του άμισθου "Και λοιπόν;" Τι να πει κανείς για τον "άμισθο νομικό σύμβουλο του δημάρχου"...

Κώστας (18/06/2018 20:04)

Ετοιμάσου χασοδίκη μαζί με τον εντολέα σου γνωστό και μη εξαιρετέο Γαυρούλη για ακόμα περισσότερο πόνο στο άμεσο μέλλον...
Τα σκουπίδια πάσης φύσεως απομακρύνονται με εντατικούς ρυθμούς από την περιοχή μας όπως καταλαβαίνουν οι πάντες...
Αλήθεια εσύ δεν ήσουν που είχες προσφύγει στο ΣΤΕ εναντίων του γηπέδου μαζί με άλλους χρηματοδοτούμενους;;;
Φαίνεται ο σβέρκος σου παρότι είναι κόκκινος συνεχίζεις να θέλεις και άλλες καρπαζιές... Το ζητά ο οργανισμός σου...
Κατά δήλωση σου Προέρχεσαι και από προσφυγική οικογένεια λαμόγιο, ντροπή σου!!!

Γιατί;;; (18/06/2018 22:21)Γιατί ο "υπογράφων την παρούσα δικηγόρος" έχει πρόβλημα με τους συμπολίτες μας που μιλούν με την ιδιόλεκτο της ιδιαίτερης πατρίδας τους; Ας ρώτησει και τον δήμαρχο -που είναι και φιλόλογος και από την Ηλεία- να του εξηγήσει πόσο αυτό πλουτίζει την ελληνική γλώσσα!

Γιατί ο "υπογράφων την παρούσα δικηγόρος" χαρακτηρίζει τον δημοτικό σύμβουλο "Ζήκο"; Μαλλον όχι για να τονίσει τη σπιρταδα, την ειλικρίνεια κ την ντομπροσυνη του συγκεκριμένου ήρωα.... Μήπως, εκτός από τους... "επαρχιώτες", έχει θέμα ΚΑΙ με τους υπαλλήλους παντοπωλείων;

Απίστευτο!!!

tasos (19/06/2018 01:08)

Μιχαλάκη κλάψε κι άλλο. Γιατί από δω και πέρα χασοδίκη μόνο πόνο και κλάμα θα βιώνεις.

Επιτέλους! (19/06/2018 10:43)

Ο "χαπιας" επέστρεψε...

Απορία (19/06/2018 13:29)

Κατάλαβε κανείς το νόημα; Συντακτικό μηδεν, τρικυμία εν κρανίω η λεγόμενη...

Reunion (19/06/2018 17:43)

Καλύτερα μαζί σου και τρελός, παρά μονάχος μου και λογικός

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ (19/06/2018 21:00)

@Kώστας
εναντίον του γηπέδου με όμικρον. Σε παρακαλώ.
Ποιοι ήταν χρηματοδοτούμενοι; Άλλα είπαμε, γουρουνάκι, βούτα στη λάσπη.
Δεν φταις εσύ, που επιτρέπεται να γράφεις για την οικογένειά μου.
Συγγνώμη, φταίει ο διαχειριστής της ιστοσελίδας που επιτρέπει ύβρεις.
Λαμόγιο, για να με λες, πρέπει να έχεις αποδείξεις.
Πολύ περισσότερο για την οικογένειά μου.
Αν αμφισβητείς την καταγωγή μου, δεν έχω πρόβλημα να σου προσκομίσω αποδείξεις.
Και για να κατανοήσεις καλύτερα την απάντησή μου, χθες ήταν η μητέρα σου και η αδερφή σου στο γραφείο. (και για να δανειστώ και μια ατάκα μιας γνωστής ταινίας) Και όπως μου είπαν, πέρασαν καλά, πάρα πολύ καλά...

Άρη (19/06/2018 22:09)

μιλάμε τρελό πουλέν ο δικηγόρος, βάλε κι άλλα αυτογκολ

Διαμαντής Σεϊτανίδης (20/06/2018 00:33)

@21.00
Κι εμένα, που είμαι διαχειριστής, με βρίζουν εδώ μέσα Μιχάλη, όπως καλά γνωρίζεις γιατί διαβάζεις "Αλήθεια". Το ανέχομαι, όως, από την ώρα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εμπλέκομαι με τα κοινά, ως διαχειριστής ιστοσελίδας. Εάν ανεβαίνουν τέτοια σχόλια για μένα, δεν βλέπω γιατί να κάνω εξαίρεση σε άλλους. Σε κάε περίτωση, εάν θεωρείς ότι πλήττεσαι, καλός δικηγόρος είσαι, κίνησε διαδικασίες αποκάλυψης του κατά τη γνώμη σου παρανομήσαντος και ως διαχειριστής θα καθίσω μαζί του στο εδώλιο.

Άλλωστε με τέτοιες πρακτικές επιχειρεί να διασωθεί ο δήμαρχος, μην το ξεχνάς...

Nick (20/06/2018 01:13)

Και μόνο απο την απάντηση που δίνει καταλαβαίνει κανείς περί τίνος πρόκειται. Ονειρεύτηκε ότι βρίζουν και την οικογένειά του. Έλεος.

ΥΓ. Μπράβο Αρη. Μην αλλάξεις ποτέ δικηγόρο.

Ανωνυμος (20/06/2018 01:27)

Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Υβριζει ένας Ανωνυμος και ένας άνθρωπος των κοινών με σπουδαία και δράση και επιστημονική ειδίκευση απαντά για μανάδες και αδερφές. Μπράβο ρε παιδιά, είμαστε μια ωραία θα ατμόσφαιρα. Δυστυχώς αυτή η πολη μας ταιριάζει όπως έχει καταντήσει. Με αυτούς τους δημότες που τους διοικούν οι συγκεκριμένοι πολιτευτές. Κρίμα. Για ολους μας, μα πιο πολυ για την πολη

Δημοτης (20/06/2018 07:32)

Ο Μιχαλακης με το στόμα για βοθρο ο Αρουλης ο συριζα και η ανταρσυα.Διαλυσαν ολα αυτα τα προδοτικα παρασιτα οχι μονο τον δημο μας αλλα κι ολη την ελλαδα.Καλα να παθουμε και εγω ψηφισα συριζα και Δυναμη πολιτων.Τουλαχιστον το 2019 ας στειλουμε στα σκουπιδια συριζα ,δυναμη πολιτων και Μιχαλακηδες και να μην τους ξαναδωσουμε ποτε εξουσια.Αποδειχτηκε οτι τετοια παρασιτα ειναι πολυ χειροτερα απο πασοκ και νδ.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ (20/06/2018 11:23)

@20/06/2018 07:32
(Πρωινιάτικα) μαζί μου ασχολείσαι, πόσο .... είσαι;
Ρε φουκαριάρη, ποιος σου είπε ότι διεκδικώ την ψήφο σου;
Μάθε να βάζεις τόνους στο κείμενό σου, κι άσε με στην ησυχία μου.
@Διαμαντής Σεϊτανίδης
Ξέρεις πολύ καλά ότι διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις για την νομική και ουσιαστική βασιμότητα της αγωγής του Δημάρχου.
Το αν είναι πολιτικά σωστή ή λάθος, μου είναι παντελώς αδιάφορο.
Όμως έχω ζητήσει να την δω, μήπως κάτι μου έχει ξεφύγει από τα δημοισεύματα και είναι όντως ποινικά κολάσιμο και ως εκ τούτου βάση μιας αγωγής αδικοπραξίας.
Το γράφω και δημόσια.
Επίσης ξέρεις πολύ καλά, ότι θα μπορούσα να έχω κάνει αγωγές σε πολλούς και δεν το έχω κάνει.
Είστε Πυργιώτες και οι δυο σας. Βρείτε τα. "Στην Κουρούτα, αδερφές μου, στην Κουρούτα".

Διαμαντής Σεϊτανίδης (20/06/2018 11:30)

@11.23
Δεν έχω να βρω τίποτα με κάποιον για τον οποίο η πόλη πρέπει να ντρέπεται. Εσείς που δηλώνετε κι οι δυο αριστεροί, τελικά τα βρήκατε. "Στην εξουσία, αδελφές μου, στην εξουσία".

ΥΓ Εγώ δεν πάω στην Κουρούτα. Πάω στο Σαμικό αλλά κι εκεί η Δύναμη Πολιτών εκπροσωπείται... Ακόμα και ΜΕΣΑ στο χωριό μου, αλλά οι εκεί εκπρόσωποι της ανίκανης, εμμονικής, κι εν τέλει απίστευτα βλαπτικής για την πόλη διοίκησης Βασιλόπουλου, περιέργως είναι συμπαθείς...

Είδες τι κάνει η Ηλεία; Σε (τους) μεταμορφώνει...

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ (20/06/2018 11:55)

@Διαμαντής Σεϊτανίδης
Πήγαινε πέντε, τέσσερα και τρία χρόνια πίσω στα δημοσιεύματά σου.
Διθύραμβους έγραφες κι εγώ τα έχωνα χοντρά (τα χώνω και θα τα ξαναχώσω-μην νομίζει κανείς ότι αν δω απραξία στην επιτροπή για προσφυγικό συνοικισμό-καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, θα κάτσω να τους λιβανίζω).
Έχει ερείσματα στο Σάμικο ο Δήμαρχος; "Στο Σάμικο, αδερφές μου, στο Σάμικο".
Δεν κάνετε μια ωραία τράμπα; Να κατέβεις εσύ στην Ηλεία και να σε στηρίξει και τούμπαλιν;
Να ησυχάσουμε από τις αντεγκλήσεις σας;
Υ.Γ. Έχεις κάνει την ιστοσελίδα το ανέκδοτο με τον Τοτό και το σκουλήκι.
Το σκουλήκι... "ο Βασιλόπουλος".
υ.γ.1 Έχει φτιαχτεί κανένα σχήμα δυνατό στην πόλη αντιπολιτευόμενο;
Με εντεκάδα που να σκίζει όμως. Με μεσοεπιθετικούς φωτιά, αριστερά και δεξιά χαφ κουβαλητές, με τερματοφύλακα που να πιάνει τα άπιαστα, με αμυντικούς κόφτες. "Ανακοινώσεις, αδερφές μου, ανακοινώσεις".

Δημοτης (20/06/2018 13:23)

Μιχαλακη δεν κανω διαλογο μαζι σου και βγηκα δημοσια και εγραψα οτι ημουν ενας απο τα θυματα που ψηφισαν συριζα και βασιλοπουλο.Δουλευω τορναδορος και σηκωνομαι απο τα χαραματα και για μενα 7.30 το πρωι ειναι οτι για σενα 4 το απογευμα.Οσοι καναμε το λαθος και ψηφίσαμε αυτα τα προδοτικα σκουπιδια δεν ξεχρεωνουμε αλλα εχουμε το ιερο καθηκον να στειλουμε αυτα τα παρασιτα στα σκουπιδια της ιστοριας.Αρκετό κακο καναμε και στην ελλαδα και στον δημο μας το 2019 ας τελειωνουμε με αυτους.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (20/06/2018 13:24)

@11.55
Δεν ξέρεις για τι γράφεις (Ηλεία) κι εκτίθεσαι. Άστο, ας το κλείσουμε εδώ, δεν ξέρεις.

Με ψέγεις γιατί πίστεψα αρχικά στον Βασιλόπουλο; Ανοικτές θύρες παραβιάζεις. Την αυτοκριτική μου την έχω κάνει και την κάνω. Αλλού να ψάξεις τύπους που τσακώθηκαν, απομακρύνθηκαν και μετά γύρισαν, χωρίς να δώσουν καμία εξήγηση στην πόλη για αυτές τους τις επιλογές.

Σταματώ τη δημόσια συζήτηση εδώ. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να τη συνεχίσω. Καλή συνέχεια.

tasos (20/06/2018 14:21)

Ε ρε κλωτσιά που έχει να πέσει το 19 στα παράσιτα.

Anonymous (20/06/2018 17:18)

Δεν με ενδιαφέρει ο Βασιλόπουλος, έχουμε διαφορές, δεν θα κάτσω να τους λιβανίσω, θα τους ξεφωνίσω και κατά τα άλλα θα δω την αγωγή Βασιλόπουλου για διορθώσεις (ως άμισθος συμβουλάτορας του Δήμου;), βρείτε τα να του αδειάζεις τη γωνιά και υπερασπιστική γραμμή υπέρ του Δημάρχου με μομφές για τα δημοσιεύματα της ιστοσελίδας, πρώην και νυν.

Θέατρο σκιών και εμείς στη μέση. Όλα περιστρέφονται γύρω απο την πολιτική της επανεκλογής ή μη Βασιλόπουλου. Αγαπά κανείς "έμμισθος" αυτό το Δήμο; Γιατί απο τους "άμισθους" υπερασπιστές της ρυθμικής γυμναστικής χορτάσαμε

Κώστας (20/06/2018 17:39)

Καρπαζοεισπράκτορα χασοδίκη πόσο πιο χαμηλά να πέσεις;;; Περίγελος έγινες εσύ και ο πελάτης σου...
Βρίσε οικογένειες από το Ίντερνετ καραγκιοζάκο... μέχρι εκεί φτάνεις!! Γιατί στην πραγματική ζωή και οτι έχει να κάνει με το γήπεδο, τα σκουπίδια, το ΣΤΕ κτλ. μόνο φάπες τρώς και ήττες... Δώσε χαιρετίσματα στον Γαυρούλη και πέστου οτι θα κυκλοφορείτε με τσίγκινο από εδώ και στο εξής!

AnOnYmOz (20/06/2018 18:00)

Μου επιτρέπετε μια ερώτηση; Ο κ. Παπάζογλου που σχολιάζει είναι ο ίδιος που κατατροπώθηκε νομικά απο την ΑΕΚ στην προσφυγή που κατέθεσε ως δικηγόρος και συνυπέγραψε μαζί με τους υπόλοιπους 18;

GeorgeAEK (20/06/2018 20:12)

Να χαίρεσαι το δικηγόρο σου γαυραρούλη. Δεν περιμέναμε βέβαια να βρεις κάποιον καλύτερο. Κι εσύ και οι συνεργάτες σου όπως φαίνεται απο το ίδιο καλούπι βγήκατε. Με τα ανάλογα βέβαια καταστροφικά αποτελέσματα για όλους σας.

@(20/06/2018 18:00) (20/06/2018 21:43)

Καλά δεν ήταν και δύσκολο. Ακου κατατροπώθηκε.

Ανώνυμος (20/06/2018 22:22)

Στήριξε προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά κατά το πρώτο χρονικό διάστημα τον Αρη Βασιλόπουλο και τη Δύναμη Πολιτών ο κ. Σεϊτανίδης;
NAI.
Θα μπορούσε να γίνει ένας yes men της διοίκησης, γλύφοντας πατόκορφα και κλείνοντας τα μάτια στα στραβά και να κάνει και δουλίτσες με τη διοίκηση;
Νομίζω ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.
Προτίμησε να σταθεί απέναντι και να κάνει κριτική σε ό,τι θεωρεί ως κακώς κείμενο;
NAI
Ποιο είναι το πρόβλημα; Όσο στήριζε ήταν καλός και δημοκράτης ενώ τώρα είναι ακροδεξιός και φασίστας (όπως λένε δυναμοπολίτες δεξιά κι αριστερά); Γράφετε πολύ αρνητική ιστορία κ.κ. αν θεωρείτε ότι κάποιος δεν δικαιούται να αλλάζει άποψη. Φασισμός λέγεται αυτή η άκρως επικίνδυνη αντίληψη.

ο τζανετακος (21/06/2018 00:11)

Ο γνωστος μιχαλακης ο χασοδικης αυτος που γλεντησε τρεις φορες ο Αλεξιου στα δικαστηρια.Ηταν σαν να παιζει ενας πανεξυπνος σκακι με εναν αμεα.Αλλα απο τυπο που μπεκροπινει και εχει περασει τα ηντα και το παιζει τζοβενο που νομιζει οτι μπορει να παει με πιτσιρικες ενω σε 5 λεπτα θα εχει λιποθυμησει τι περιμενεις.

Εγω (21/06/2018 01:35)

Τις τελευταίες κολλεγιες άσπονδων εχθρών ο λαος τις έχει περιγράψει υπέροχα.

Οι γυφτοι τα μαλώματα τα' χουν για πανηγύρια. Με όλο το σεβασμό στους αγαπητούς Ρομα που τους παρομοιάζω με τοπικες φαιδρες καρικατουρες

Τζανετάκος είσαι και φαίνεσαι (21/06/2018 12:55)

@ 00:11

Πως φαίνεται ότι δεν έχεις την παραμικρή σχέση με τη Νέα Φιλαδέλφεια !!!

Ούτε τα -ήντα έχει περάσει ο Παπάζογλου (είναι κάτω από σαράντα) ούτε μπεκροπίνει (είναι γνωστό σε όλους ότι ούτε τσιγάρο δεν έχει καπνίσει στη ζωή του).

Την επόμενη φορά που θα μπεις να τρολάρεις (αποτυχημένα) να προσέχεις γιατί εκθέτεις και τον εργοδότη σου και θα σου κόψει το χαρτζιλίκι (αυτό το πακέτο τσιγάρα τέλος πάντων που σου παίρνει μιας και είναι γνωστός... χουβαρντάς).

Ούτε στη Φιλαδέλφεια ούτε πουθενά (21/06/2018 12:58)

@ 21/06/2018 00:11 Εχεις κάποιο πρόβλημα με τα ΑΜΕΑ βρωμοφασισταριό χρυσαβγίτη που το παίζεις ΑΕΚ;

φασιστα (21/06/2018 17:06)

Κανενα προβλημα δεν εχω με τα αμεα απλως ηθελα να δειξω ποσο ευκολα ηταν τα πραγματα για τον Αλεξιου που ειχε απεναντι του τον Μιχαλακη .Ζηταω και συγνωμη γιατι ο μιχαλακης ειναι μια κατηγορια μονος του ενας καμμενος εγκεφαλος οποτε ....Σταλινικα σκουληκια και νεοναζιστικα αποβλητα στην φιλαδελφεια θα τρωτε παντα μαπες.

προσοχη ειναι επικινδυνοι ολοι οι οπαδοι (22/06/2018 00:26)

ολα αυτα τα θεματα παντοτε ξεκινουν απο τον λαθρεμπορα και τους πρεζακηδες τους οι οποιοι δεν ειναι καν φιλαδελφειωτες.
Δεν νοιαζονται για την ανθρωπινη ζωη και γι αυτο συνεχιζουν να επιτιθενται με δολοφονικο τροπο εναντιον μας!!! ηδη φανηκε η δικαιωση μας γιατι ψηφισαμε τον Βασιλοπουλο μονο και μονο για να ΜΗΝ ανοιξουμε τις πορτες σε τετοιους συμμοριτες που θελουν να μετατρεψουν τη μερια μας σε κοσσυφοπεδιο!!! Να πουλανε ναρκωτικα, πορνες και βια αλλου, οπου θελουν! Το χτιζουν εδω το εκτρωμα επειδη κανενας αλλος δεν τους θελει ουτε τους χαριζει οικοπεδο!!!!! Μονο εκει στο τριγωνο Λεωφ. Νατο-ΟΔΔΥ-χωματερης εγιναν αποδεκτοι!!!

tasos (22/06/2018 01:36)

Βρωμοσιχάματα όσο και να κλαίτε και να χτυπιέστε έχετε τελειώσει από την πόλη μας κι εσείς και οι χασοδίκες δικηγόροι σας. Μη βάζετε στο βρωμόστομά σας τους πρόσφυγες Αεκτζήδες γιατί δεν είναι σαν τα μούτρα σας.

Αρρωστο γαυροτρολ (22/06/2018 13:20)

Οσο και να σε ποναει το μνημειο του προσφυγικου πολιτισμου που μεσα θα εχει ενα γηπεδο χτίζεται .Δεν υπαρχουν πρεζακηδες φασιστα αλλα αρρωστοι συνανθρωποι μας που χρειαζονται βοηθεια γιατι ατομα σαν το αφεντικο σου πουλανε τον θανατο στην νεα γενια.Δεν λεγονται πορνες φασιστα αλλα ιεροδουλες και σταματα τα ρατσιστικα ξεσπασματα.Τωρα για ολα αυτα που γραφεις χρειαζεσαι ψυχιατρο και εγω ειμαι απλως ενας εργατοτεχνιτης οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω.Κριμα ενας ανθρωπος που γεννηθηκε στα μανιατικα να εχει τετοιες αποψεις.Καλα λενε οτι στις φτωχογειτονιες γεννιεται ο φασισμος και στις καλες περιοχες πολλοι αστοι το παιζουν αριστεροι γιατι εχουν ενοχες τυψεις συνειδησεως και προσπαθουν να το κρυψουν κάνοντας τους αγωνιστές.

Anonymous (22/06/2018 20:14)

Μα τόσο πολύ σας πονάει η ΑΕΚ και ο κόσμος της;
Έχετε χάσει τα λόγια σας!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα στη Νέα Χαλκηδόνα, Δεκελείας και Κρήτης

Κοιτάζοντας τον καθρέφτη τους

Πιο κάτω δεν έχει...

Αυτοψία Χαρδαλιά στο αντιπλημμυρικό έργο της βόρειας Φιλαδέλφειας- Τι είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής

Στη Σταμάτα ο δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου με συνεργείο του δήμου μετέχει στην κατάσβεση της φωτιάς

Με πράξεις, όχι με λόγια, είναι κοντά στους εργαζομένους του Δήμου ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Δήμος ξεκινά τα θαλάσσια μπάνια των ΚΑΠΗ στο Αυλάκι

Στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας πέρασε τη νύχτα ο Λύτρας

Μονά ζυγά, δικά τους!

Κλαίει όλη η Ευρώπη – Για λίγο δεν εξελέγη ο Γιάννης Βούρος στην Ευρωβουλή

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση

Ευρωεκλογές χωρίς κανένα νικητή και με όλους να μετρούν απώλειες

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά

Άγαμοι Θύται

Οι δυο εναλλακτικές

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Έχει και πιο κάτω απο το 0 .Είναι το -0 .Αλλά ρε παιδιά πως λεγότανε ένας τύπος που είχε αναλάβει Πρόεδρος σε κάποιο Νομικό Πρόσωπο στον Δήμ...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Πολίτης (16/07/2024 20:43) Δηλαδή είναι μενσεβίκος ο Τζέλης και ο Ευαγγελινός, και τσαρικός ο Σεϊτανίδης... Κάποτε είχε πει ο Θοδωράκης, Κ...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Πολίτης
Αμάν αδερφέ μου το λεξιλόγιο σου !!! Άμα αυτά σου έμειναν από την πάλι των τάξεων, τότε χαράμι 40 χρόνια και που έδωσα για κάτι ''κομμουνιστ...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
@06.25 Άσε ρε φίλε τις παπαρες και ασχολεισου με τον γάμο του Κασσελακη. Ο δημοσιογράφος που στηρίζει την αστική τάξη και την ελίτ είναι ιδ...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Capedaluribus
Αυτά τα τραγελαφικα συμβαίνουν όταν έχεις καπέλα και πετρέλαια ...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Πολίτης
@Ανωνυμος* Ταξικός αντίπαλος είναι και ο υπηρέτης της Ελιτ. Ταξικός αντίπαλος είναι και ο οπουρτυνιστης.... αλλά για να προχωρήσει η βάρκα π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ο Στέφανος.....ποιος Στέφανος ομως;
Το τραγικό δεν είναι ότι βγήκαν τελευταίοι ενώ είχαν την στήριξη του 2ου κόμματος της Βουλης. Το τραγικό ειναι ότι τους πέρασε η παράταξη το...

Κοιτάζοντας τον καθρέφτη τους
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Μιλάμε, φοβερή ενημέρωση. Ο Σεϊτανίδης είναι στο γραφείο τύπου του Δημάρχου... Μιλάμε για αποκλειστικότητα... Δεν λες, που κρατάει την Αλήθε...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Ο Τζέλης, μέχρι να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος, όχι στην αριστερά δεν ήταν, δεν ήταν πουθενά. Βρείτε μου ένα άρθρο του, μια υπογραφή του...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
@00.20 Κάπου διάβασες για την πάλη των τάξεων αλλά δεν το διάβασες όλο! Ταξικός εχθρός των αριστερών και των κομμουνιστών δεν είναι οι δημοσ...

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: Πολίτης
Κανένα air condiciom θα φροντίσει η Δημοτική αρχή να τοποθετηθεί στα σχολεία ???...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Πολίτης
Έλα τώρα μην βρείτε ευκαιρία μερικοί πούροι αριστεροί απ' τα γεννοφασκια σας, να βγάλατε ολη την "αριστεροσυνη" σας και μάλιστα περνοντας π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
Τι σου φταίει η αριστερά και της φορτώνεις τον κάθε είδους πολιτικαντη ! Για να μιλάς για ιδεολογική ασυνέπεια θα πρέπει πρώτα να μας πεις π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Γ.Β
Ψυχραιμία κε. Σεϊτανίδη....... έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας !!!!...

Αυτοψία Χαρδαλιά στο αντιπλημμυρικό έργο της βόρειας Φιλαδέλφειας- Τι είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
2. Κάποτε οι δεξιοί ψήφιζαν Σταματιάδη, επειδή τους έφτιαξε αποχετευτικό σύστημα, και, ναι, κατόρθωσε, να μην το πληρώσει από την τσέπη του ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©