Σάββατο 09.12.2023,  

Mε το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων συνεχίζει ο Βασιλόπουλος τον πόλεμό του κατά της ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε στις 03/05/2018 στην κατηγορία Γνώμες  |  36 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Με ανακοίνωσή του, ο δήμος της πόλης μας (δηλαδή η δημοτική Αρχή) επιτίθεται στην ΑΕΚ για το εξώδικο της τελευταίας να μεταφερθεί ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων από τη θέση που βρίσκεται τώρα, στην άκρη του Άλσους, σε μια άλλη περιοχή.

 

Θα ξεκινήσουμε, όπως πάντα, με τη δημοσίευση της ανακοίνωσης του δήμου. Στη συνέχεια θα παραθέσουμε τα δικά μας στοιχεία και σχόλια.

 

Η ανακοίνωση του δήμου:

 

Μετά από ένα μπαράζ εμπρηστικών ανακοινώσεων και διαρροών τις προηγούμενες μέρες, η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Δικέφαλος» που διαχειρίζεται το υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ, απέστειλε σήμερα εξώδικο στο Δήμο για την απομάκρυνση του αμαξοστασίου του Δήμου που βρίσκεται εκεί για περισσότερα από 30 χρόνια, απειλώντας πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες με «περαιτέρω ενέργειες».

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος μας, αναζήτησε από την πρώτη στιγμή νόμιμο χώρο για την μεταφορά του αμαξοστασίου, πήρε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για την απόκτηση συγκεκριμένου χώρου και κατέθεσε το Δεκέμβριο του 2016 ολοκληρωμένη πρόταση και φάκελο για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

 

Παράλληλα ξεκίνησε σειρά επαφών με την κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία για την επίλυση οικονομικών και θεσμικών ζητημάτων προκειμένου να μην βρεθεί στο δρόμο η περιουσία των δημοτών αλλά και να εξασφαλιστεί η πολύ σημαντική λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης που εξοικονομεί χρήμα, χρόνο και ρύπανση.

 

Ας λοιπόν μέχρι σήμερα δεν έχει λυθεί το θέμα αυτό δεν είναι ευθύνη ούτε του Δήμου, ούτε των δημοτών. Η παρούσα δημοτική αρχή από το 2010 έχει στο πρόγραμμά της τη μεταφορά του αμαξοστασίου και έχει κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για τη μεταφορά του. Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι μέχρι την οριστική επίλυση από την κυβέρνηση του ζητήματος της μεταφοράς του αμαξοστασίου, η καθαριότητα της πόλης μας δεν πρόκειται να τεθεί σε αμφισβήτηση και να υποβαθμιστεί για κανέναν λόγο. Επισημαίνουμε τέλος στους δήθεν ενδιαφερόμενους για την προστασία του Άλσους μας, ότι με τις παρεμβάσεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής, έχουν επιλυθεί μια σειρά προβλημάτων που χρόνιζαν, έχουν απομακρυνθεί αυθαιρεσίες, έχει συμφωνηθεί ένα δεκαετές πλάνο διαχείρισης, γίνονται όλες οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και καθαρισμού ενώ ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει και πρόκειται να ξεκινήσουν μεγάλα έργα ανάπλασης και αναβάθμισης.  

 

 

Και τώρα, τα δικά μας σχόλια:

 

Η “Αλήθεια” υποστηρίζει εξαρχής ότι η σύγκρουση του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου με την ΑΕΚ είναι μέρος ενός σχεδίου εκ μέρους του σημερινού δημάρχου για την υπονόμευση της παρουσίας της ομάδας στην ιστορική της έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ενός σχεδίου που είναι, πια, φανερό στον καθένα ο οποίος ασχολείται με το θέμα, όχι μόνο εντός των ορίων της πόλης μας, αλλά σε πανελλήνιο επίπεδο. Δεν υπάρχει σε όλη την Ελλάδα άνθρωπος του αθλητισμού που να μην γνωρίζει πόσο λυσσαλέα πολεμάει την ΑΕΚ ο σημερινός δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας. Αυτό που ξέρουν λίγοι, όμως, είναι ότι σε αυτό τον πόλεμο, ο κ. Βασιλόπουλος έχει... καταφέρει να μην κερδίσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ μάχη. Τεράστιο κατόρθωμα!

 

Δεκάδες αναφορές του ιδίου αλλά και δεκάδες δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης που αποτελούν “ηχώ” των επιδιώξεων Βασιλόπουλου, συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι η έννοια της ΑΕΚ και ό,τι αυτή συμβολίζει, προξενούν -γύρευε για ποιους λόγους...- αλλεργία στον κ. Βασιλόπουλο και τους συνεργάτες του.

 

Γράφαμε πριν από ένα χρόνο σε ανάρτησή μας για το θέμα, με τίτλο «Ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων θα είναι το νέο πεδίο κόντρας Βασιλόπουλου- ΑΕΚ;» και προβλέπαμε με ακρίβεια τον τρόπο που θα αντιδρούσε ο Άρης Βασιλόπουλος στο συγκεκριμένο ζήτημα. Γράφαμε τότε, ενδεικτικά: 

 

...Ποιο είναι το σκηνικό; Εάν η ΑΕΚ μπορεί να αρχίσει τα έργα κι ο σταθμός δεν έχει μεταφερθεί, που δεν θα έχει, τότε η ομάδα δικαιούται να προσφύγει σε ένδικα μέσα. Αυτό ίσως περιμένει ο Άρης Βασιλόπουλος, προκειμένου να δώσει άλλη μια παράσταση με τον αγαπημένο του ρόλο: Του θύματος. Δηλαδή να πει ότι η ΑΕΚ μπροστά στο άγχος της να ανεγείρει το γήπεδο, δεν ενδιαφέρεται για το ότι δεν υπάρχει ακόμα λύση για το πού θα μεταφερθεί ο σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων, άρα δεν ενδιαφέρεται για το αν η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα δεν θα μπορούν να διαχειριστούν τα απορρίμματα, κι η πόλη γεμίσει με σκουπίδια. Ποιος θα φταίει; Η ΑΕΚ, θα πει ο δήμαρχος.

 

Υπάρχει, όμως, μια λεπτομέρεια: Η ΑΕΚ στο πακέτο των ανταποδοτικών που είχε παρουσιάσει όταν πρωτοανακοίνωσε την πρόθεσή της για ανέγερση του γηπέδου, είχε κάνει αναφορά στη δυνατότητά της να συνδράμει το έργο του δήμου για μεταφορά του σταθμού μεταφόρτωσης. Η εμμονή του κ. Βασιλόπουλου στην πολεμική εναντίον της ΑΕΚ, δεν του άφησε περιθώρια να διαπραγματευθεί μια εντονότερη συμμετοχή της ΑΕΚ στην επιχείρηση «μεταφορά του σταθμού». Ο δήμος δήθεν θα προσπαθεί, έχει «τρέξει» τη μελέτη μεταφοράς,... σκεφτείτε πώς θα το παρουσιάσει. Εγώ λέω, κάπως έτσι:

 

«Ο δήμος πασχίζει αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα... Κι ενώ θα προσπαθεί, αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει μια συμφέρουσα λύση για τα συμφέροντα της πόλης, πιέζεται από την ΑΕΚ να λύσει όπως- όπως το θέμα, ώστε να αρχίσουν τα έργα με σκάψιμο του χώρου κλπ. Δηλαδή η ΑΕΚ δεν ενδιαφέρεται να βρεθεί μια λύση υπέρ της πόλης, ούτε αν θα μείνουμε μέσα στα σκουπίδια, προκειμένου να ανεγείρει το γήπεδό της».

 

Έτσι, ή κάπως έτσι, πιστεύω ότι θα παρουσιάσει την κατάσταση ο δήμος. Νέα καθυστέρηση, νέα κωλυσιεργία, νέα προβλήματα. Θα έχει την ΑΕΚ «στο ένα πόδι» να περιμένει πότε και αν θα λύσει ο δήμος το πρόβλημα της μεταφοράς του σταθμού μεταφόρτωσης, και θα είναι κι ο ίδιος ο Βασιλόπουλος έτοιμος να εκμεταλλευθεί την παραμικρή δημόσια ανυπομονησία της ΑΕΚ για να τη... καταγγείλει στους Φιλαδελφειώτες και τους Χαλκηδονιώτες επειδή «αδιαφορεί» για την τύχη των απορριμμάτων της πόλης.

 

Εάν αυτή η εκδοχή επαληθευθεί, ο Βασιλόπουλος θα περιμένει πότε η ΑΕΚ θα του κάνει όλη τη δουλειά, δηλαδή θα του βρει ακίνητο, θα το δεσμεύσει υπέρ του δήμου και θα ανακοινώσει ότι το παραχωρεί με κάποια νομική φόρμουλα στο δήμο, μήπως κι έτσι ο «επαναστάτης» δήμαρχος μεταφέρει το σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων από το Άλσος στο χώρο που θα του παραχωρήσει η ΑΕΚ...

*****

 

Εάν διαβάσει κανείς την ανάρτησή μας πριν από ένα χρόνο και την τωρινή ανακοίνωση του δήμου, αντιλαμβάνεται χωρίς καμία αμφιβολία ότι η σύγκρουση του Άρη Βασιλόπουλου με την ΑΕΚ είναι μια σχεδιασμένη υπόθεση. Ποιοι τη σχεδίασαν (αν δηλαδή μόνος του ο σημερινός δήμαρχος εμπνεύστηκε και σχεδίασε αυτό τον πόλεμο, αν ρώτησε τους συνεργάτες του στη Δύναμη Πολιτών ή συναποφάσισε μαζί τους, ή αν είχε και με άλλους παράγοντες συνεργασία γι αυτό το θέμα) δεν είναι δυνατό να το γνωρίζουμε, όπως δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το πόσο και με ποιον τρόπο συγκλίνουν τα συμφέροντα, τα οποία επιθυμούν διακαώς η ΑΕΚ να μην επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Το αποτέλεσμα, όμως, είναι πεντακάθαρο ενώπιόν μας: Ο κ. Βασιλόπουλος επικαλείται "την καθαριότητα της πόλης" για να συνεχίσει η παρουσία του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην άκρη του Άλσους, δίπλα από το ανεγειρόμενο γήπεδο, προσθέτοντας μάλιστα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου, ότι "βρίσκεται εκεί για περισσότερα από 30 χρόνια". Φορτώνει τις δικές του -ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ του- ευθύνες στην κυβέρνηση. Στην πραγματικότητα, φορτώνει τις δικές του- καταδικές του- ευθύνες, σε άλλους...

 

Γιατί είναι ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ του οι ευθύνες; ίσως ρωτήσει κάποιος. Μα, το γράφουμε στην περυσινή μας ανάρτηση: Είναι, διότι η ΑΕΚ στην πρώτη φάση της ανακοίνωσης για την ανέγερση του γηπέδου, στο πλαίσιο των προσφορών της προς την πόλη, είχε προθυμοποιηθεί να συμβάλει στην απομάκρυνση του Σταθμού, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπήρχε μια ομαλή συνεργασία της με τον δήμο. Ο κ. Βασιλόπουλος, όμως, αντί να καθήσει στο τραπέζι του διαλόγου με την ΑΕΚ και να προσπαθήσει να μεγιστοποιήσει, όσο μπορούσε, τις παροχές που έκανε η ΑΕΚ προς τους Φιλαδελφειώτες και τους Χαλκηδονιώτες, αντίθετα διάλεξε το δρόμο της τυφλής σύγκρουσης, ο οποίος οδήγησε τον σημερινό δήμαρχο σε μια αλυσίδα αποτυχιών χωρίς ούτε μια επιτυχία. Η ανέγερση του γηπέδου, άλλωστε, αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα της τελευταίας παρατήρησης. 

 

Ο κ. Βασιλόπουλος δεν θέλησε η ΑΕΚ να μετάσχει στην προσπάθεια απομάκρυνσης του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων. Κι όπως λέει στην παραπάνω ανακοίνωση, κατέθεσε φάκελο για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Δεν λέει, βέβαια, ποια τύχη είχε και αυτή η προσπάθειά του, όπως και όλες οι υπόλοιπες! Αλλά και μόνο το ότι συζητούμε ακόμα το θέμα, δίνει την απάντησή του: Πάλι δεν τα κατάφερε ο κ. Βασιλόπουλος. ΕΣΠΑ, γιοκ.

 

Πάει και το ΕΣΠΑ. Μετά, τι λέει η ανακοίνωση του δήμου ότι έκανε ο κ. Βασιλόπουλος; Ξεκίνησε, λέει, σειρά επαφών με την κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία, για να λυθεί το θέμα. Και τι αποτέλεσμα είχε ΚΑΙ αυτή του η προσπάθεια;

 

Καλά το καταλάβατε!

 

Ακριβώς το ίδιο με την προηγούμενη!

 

Λύση, γιοκ.

 

Κι αφού ΕΣΠΑ γιοκ, κι αφού λύση με την κυβέρνηση γιοκ, όλα με πρωτοβουλία του δήμου, έρχεται σήμερα ο κ. Βασιλόπουλος να μας πει ότι ΚΑΙ σε αυτό το ζήτημα, είναι η κυβέρνηση που πρέπει να δώσει τη λύση. Μετά από τρία χρόνια άκαρπων κινήσεων -ας τις πούμε κινήσεις...- του δήμου επί του θέματος, κατά τα οποία τρία χρόνια ο δήμος ΤΙΠΟΤΑ δεν κατόρθωσε, έρχεται τώρα να πει ότι "...υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση...". 

 

Μα, ΑΝ υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση, γιατί εξαρχής δεν έλεγε ο δήμος "παιδιά μη με ενοχλέιτε, αυτά είναι δουλειά της κυβέρνησης"; Γιατί κατέθεσε φάκελο στο ΕΣΠΑ, γιατί ξεκίνησε συνομιλίες με τα αρμόδια υπουργεία κλπ κλπ;

 

Αυτό είναι το κορυφαίο ερώτημα, στο οποίο καλείται να απαντήσει επί της ουσίας ο κ. Βασιλόπουλος: Η καθολική αποτυχία του στις προσπάθειες απομάκρυνσης του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων οφείλεται σε πλήρη ανικανότητα της δημοτικής Αρχής, ή σε ένα οργανωμένο σχέδιο υπονόμευσης -μέσα από καθυστερήσεις- της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ;

 

Ρωτάμε, και περιμένουμε απαντήσεις του δήμου. Αν υπάρχουν, βέβαια...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Μήπως θέλει να μας ενημερώσει η Δημοτική Αρχή;

 

Η αριστερά της πόλης ξεκατινιάζεται και τρώει τις σάρκες της...

 

Βασιλόπουλος σε Παπακώστα: Φέρε πίσω την έδρα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Ο δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα για τον Ποδονίφτη, διοργανώνει εκδηλωσούλες με μπλα μπλα

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Εμφανίστηκε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία και ζητεί καλύτερες συνεδριάσεις στα δημοτικά συμβούλια

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου 

 

Γράψτε την άποψή σας

΄΄ΠΟΛΙΤΕΙΑ΄΄ (03/05/2018 17:31)

Θα πρέπει να γίνει γνωστή ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!!!
Θα πρέπει κε. ΔΗΜΑΡΧΕ να ΠΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!
α. Τι ΛΥΣΗ προτείνατε και άν αυτή η λύση μπορούσε να γίνει ???? Τι ποσά ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ αυτό το σχέδιο και ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΘΟΥΝ?????
β. Τι ΑΠΑΝΤΗΣΗ σας έδωσαν ?????? Τι σας ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ και γιατί ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΑΤΕ ?????
ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, καλό είναι επειδή και ΤΩΡΑ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ν΄ αφήσετε κατά μέρος τα ΄΄επαναστατιλίκια΄΄ να ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ώστε να ΔΟΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ σε μιά χρόνια ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ !!!!!

τα παραλέτε (03/05/2018 17:56)

Απλά, απλούστατα, μια αλητεία και μισή

Διαμαντής Σεϊτανίδης (03/05/2018 20:07)

Δεκάδες σχόλια σε αυτή την ανάρτηση, κόβονται ως ακραία. Κανένα ακραίο σχόλιο δεν θα ανεβάσω σε αυτή την ανάρτηση.

ζανινο (03/05/2018 21:12)

δεν θα μας πειτε εσεις οι ακολουθοι του μελισσα τι να κανουμε. οσο μας απειλουσατε, μας τραυματισατε δολοφονικα και μας σπασατε τις περιουσιες μας ποτε δεν σας ειπαμε το ναι στο εκτρωμα σας. ο σταθμος σκουπιδιων δεν σας ενοχλει, ειναι αλλο οικοπεδο εκει και θα παραμεινουν εκει. τωρα σας ενοχλει, ενω τοτε με το παλιο εκτρωμα σας δεν ενοχλουσασταν.. ο δημαρχος μας ποτε δεν σας πειραξε, εσεις μπουκαρετε εδω σαν τους τουρκους του αττιλα και δημιουργειτε κλιμα τρομοκρατιας και βανδαλισμους.

Anonymous (03/05/2018 21:33)

Το μόνο στενάχωρο σε αυτό το ζήτημα είναι οτι η ΑΕΚ θα προχωρά σε μηνύσεις και καταγγελίες κάθε φορά που θα προσεγγίζει όχημα του Δήμου το χώρο και οι δύσμοιροι οι εργάτες θα περνάνε τη διαδικασία του αυτοφώρου και θα κινδυνεύουν με προσωπικές ποινικές διώξεις

Ανωνυμος (03/05/2018 22:11)

Διαμαντη δεν νομιζω οτι ο Βασιλοπουλος και οι υπολοιποι πολεμανε την ΑΕΚ για καποιους λογους ιδεολογικους. Αλλωστε καποιοι μεσα απο τη δου που και τοπικο Συριζα εχουν τοποθετηθει υπερ και με την υπογραφουλα τους στο παρελθον οπως για παραδειγμα ο αντιδημαρχος. Ουτε φυσικα μπορω να δεχτω τη συνομοσιολογια των οπαδων που λενε οτι χρηματοδοτειται απο το χοντρο. Ολα αυτα ειναι αστειοτητες εικασιες και σεναρια.
Απλα ο βλαχοδημαρχος στην προσπαθεια του να γατζωθει στη καρεκλα, μια και αλλη καριερα και επαγγελμα δεν υπαρχει για τον ιδιο, προσπαθει απεγνωσμενα να εμφανιζει τον εαυτο του ως ενα πολο σε ενα ανυπαρκτο πλεον -αφου το γηπεδο χτιζεται- διπολο, αυτο των γηπεδικων και αντιγηπεδικων.
Το μονο ισως διπολο που του εμεινε να επενδυσει για την επανεκλογη του ειναι το δεξια αριστερα. Αλλα κι αυτο καμμενο ειναι πια για ολους τους λογους που ολοι γνωριζουμε.
Η δου που κι ο Αρης προσωπικα θα μαυριστουν για τη καταντια της πολης και για τιποτα αλλο.

Ντ. (03/05/2018 22:27)

Χεσμένο το ´χει και το άλσος και την ΑΕΚ και το γήπεδο και την αριστερά και όλα. Μόνο το πως θα κατσικωθεί ξανά στη καρέκλα τον ενδιαφέρει για να μη χαθούν τα μισθά και ο μόνος δρόμος που του μένει είναι να το παίζει θύμα και διωκόμενος. Θυμηθείτε δε κάτι από τώρα: ούτε οι αντιγηπεδικοί θα τον ψηφίσουν, εκτός φυσικά απο όσους έχουν συμφέροντα σε κάποια οργανική θέση. Έχουν καταλάβει οι πάντες τι ρόλο βαράει.
Και το κυριότερο: όλες οι "μάχες" που υποτίθεται έδωσε τις έχασε. Όλες. Τυχαίο;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (03/05/2018 22:34)

@22.11, @22.27
Δεν διαφωνώ με τις δυο επισημάνσεις σας. Ούτε ποτέ εγώ μίλησα για ιδεολογικούς λόγους.

@ζανινο (03/05/2018 21:12) (04/05/2018 08:42)

Ρε άσχετε ξεφτίλα ο σταθμός βρίσκεται πλέον σε χώρο που ανήκει στην ΑΕΚ και ούτε 2 μέτρα απο την εξέδρα του γηπέδου. Θα φύγει είτε με το καλό είτε με τον άσχημο τρόπο. Προσωπικά εύχομαι να φύγει με τον άσχημο τρόπο και θα πέσει πολύ γέλιο.

@ζανινο (04/05/2018 10:10)

Κλασσικό γραφικό συριζάμενο.
Όποιος έχει διαφορετική άποψη από την αριστεροακροδεξιά συγκυβέρνηση, βαφτίζεται... "φασίστας".
Κι όποιος έχει διαφορετική άποψη από το τοπικό μόρφωμα της δύναμης κολλητών, βαφτίζεται... "άνθρωπος του Μελισσανίδη".
Παρωχημένες τακτικές κούτβηδων της κακιάς ώρας.

Λογική (04/05/2018 11:07)

Ας αφήσουμε κατά μέρος αφορισμούς και κατηγορίες και ας κοιτάξουμε να λυθεί ένα μεγάλο πρόβλημα που ΟΛΟΙ συμφωνούμε ότι και ΠΑΡΑΝΟΜΟ είναι και δεν πρέπει να βρίσκεται μέσα στο Άλσος.
Θα πρέπει να κάτσουν ΟΛΟΙ σε ένα τραπέζι, ΔΗΜΟΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και να ΔΩΣΟΥΝ επιτέλους ένα τέλος σε αυτή την οικολογική βόμβα που εντελώς ασυνείδητα κάποιοι " φύτεψαν" μέσα στη πόλη μας.
Από την άλλη,ας σταματήσει η ΑΕΚ τα εξώδικα και να βάλει φρένο στους έξαλλους, βοηθώντας έτσι την Πόλη και δείχνοντας εμπρακτα αυτά που διακηρύσσει. Δηλαδή ότι το γήπεδο θα φέρει ΑΝΑΠΤΥΞΗ στην πόλη μας.

Κώστας (04/05/2018 11:40)

Ζανίνο... το επερχόμενο σκ που θα είσαι;
Έλα στις φιέστες καμουφλαρισμένος με κασκόλ της ΑΕΚΑΡΑΣ να δεις αν κάηκε κανένας κάδος και να βγείς μετά να μας ενημερώσεις... χαχαχαχα
Ζανίνο πονάς;
Την ΑΕΚΑΡΑ και το λαό της θα τους σέβεστε εσύ και οι όμοιοι σου γιατί θα ανακαλύψουμε τις τρύπες σας κάποια στιγμή και τότε να δεις γέλιο και κλάμα ταυτόχρονα που θα πέσει...

Καμία συναίνεση (04/05/2018 15:16)

Καμία συναλλαγή με τους πολέμιους του γηπέδου. Τα νομιμα και μακάρι να βρει κάποιος ποινικά τον μπελά του. Το ευχομαι πραγματικά

@Λογική (04/05/2018 16:28)

Η ΑΕΚ έκανε για μήνες ολόκληρους υπομονή για να μην ρίξει λάδι στη φωτιά και λες ότι θα πρέπει να σταματήσει ακόμα και τα εξώδικα; Ο βασιλόγαυρος δεν πρόκειται ποτέ να βοηθήσει σε τίποτα. Απλά κοροιδεύει όπως πάντα. Ο βρωμοσταθμός εμποδίζει ήδη την εκτέλεση των έργων. Μην ανησυχείς και θα τον αναλάβει ο κόσμος της ΑΕΚ απο δω και πέρα. Κι ας έρθει μετά κανένα απο τα σιχάματα του δήμου να διαμαρτυρηθεί.

Nick (05/05/2018 01:12)

Πλησιάζει η μέρα που θα δεις τα μπάζα απο το βρωμοσταθμό σου έξω απο το δημαρχείο. Και μετά κάνε μας μήνυση ανύπαρκτε γαυροδήμαρχε.

καρκινωματα παλι στη μερια μας. (06/05/2018 10:50)

παλι ηρθαν τα καρκινωματα του λαθρεμπορα χθες. μονο τα χειροτερα εγναν παλι χθες με βομβες παντος ειδους κλεισιμο δρομων, τρομο και φοβο και σκουπιδια αφησαν παντου ολοι οι πρεζακηδες. για ποιο πραγμα εγιναν ολα χθες;;;;;
επειδη ειναι στημενα ολα στο "ποδοσφαιρο" δεν εχει σημασια ποιο νικαει.
ολοι αυτοι που ηρθαν εδω τι κερδισαν;;;;; επειδη ο λαθρεμπορας μας εβγαλε απο τα μνημονια;;;; το δηθεν πρωταθλημα ειναι μοιρασια χρηματων σε ολους τους ιδιοκτητες συμμοριων βρε ατομα με μυαλο αμοιβαδας!!! μαριδακης, λαθρεμπορας, σαφριδης αφραγκουζος ειναι φιλοι υπογειως ρε!! σας δουλευουν! Και ολα τα 24 χρονια που ο κοκκαλης επαιρνε τα δηθεν πρωταθληματα ηταν συμφωνια και της αεκ σας...

tasos (06/05/2018 12:20)

Γαυράκο Βασιλόπουλε ο εφιάλτης σου έγινε πραγματικότητα. Η ΑΕΚΑΡΑ θα πανηγυρίζει και θα σε τρελαίνει μέχρι να πας στα τσακίδια και να μας αδειάσεις τη γωνιά.

Αραχαμνός (06/05/2018 19:13)

Τι έχει ο Δήμος Βόλου και δεν έχει ο Δήμος μας;

GeorgeAEK (09/05/2018 15:44)

Βασιλόγαυρε ορκισμένε αντιαεκτζή όπως σου έχουμε υποσχεθεί έφτασε η ώρα του εισαγγελέα για τις βρωμιές σου με τον σταθμό μεταφόρτωσης. Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Θα ακούς ΑΕΚ και θα κλαις.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (09/05/2018 16:18)

@09/05/2018 15:44
Πλύσου, έχει τελικό Κυπέλλου με "ΜΠΑΟΚ".

Κώστας (09/05/2018 18:33)

@καρκινωματα παλι στη μερια μας. (06/05/2018 10:50)
Ηλίθιε και διανοητικά καθυστερημένε πρέπει να καταλάβεις επιτέλους ότι εσύ βρίσκεσαι στην περιοχή που είναι ταυτόσημη της ΑΕΚΑΡΑΣ μας! Σου έχω πει κατά το παρελθόν οτι έχεις τρεις λύσεις: Μετακομίζεις στο ήσυχο Φάληρο, αυτοκτονείς στο μπάνιο σου ή ζεις τον εφιάλτη σου κρυμμένος στην τρύπα σου χωρίς να εξωτερικεύεις τα συναισθήματα σου και γίνεις αντιληπτός...
Πρεζάκιας από κούνια είσαι αλλά δε το έχεις καταλάβει... Σε βλέπω σύντομα σε τρελάδικο...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ (10/05/2018 08:23)

Για σιγά κυρ-Διαμαντή. Το γκαράζ για τις σκουπιδιάρες είναι ή δεν είναι εκεί τριάντα χρόνια; Δεν είχε βγάλει ο Γιαννάκης τις σκουπιδιάρες στην πόρτα για να μην περάσουν τα φορτηγά της κατεδάφισης; Αν τόσοι δήμαρχοι τα προηγούμενα χρόνια προσπάθησαν να βρούν χώρο να μεταφέρουν τις σκουπιδιάρες από εκεί - όχι λόγω ΑΕΚ αλλά λόγω πόλης - και δεν τα κατάφεραν σε τι θα συνέβαλαν τα «τιγράκια» σε αυτό και μάλιστα υπό όρους και γιατί δεν το κάνουν τώρα; Και στην τελική, που ήταν όλοι αυτοί που ουρλιάζουν σήμερα όταν ο κυρ-Γιάννης γκρέμιζε το «Νίκος Γκούμας» χωρίς νάχει άδεια για καινούργιο γήπεδο κι έμενε η ΑΕΚ άστεγη; Ο Άρης φταίει που τα παίρνει απ τον Μαρινάκη και τον Σαββίδη ε;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (10/05/2018 10:02)

@08.23
Σωστός είσαι. Αφού κάτι δεν έλυσαν οι προηγούμενοι, αποκλείεται να το λύσει ο τωρινός, κι ας το είχε φάτσα κάρτα πρώτο- πρώτο στις προεκλογικές του υποσχέσεις. Αλλά αν κι εσείς, οι δικοί του, τού τη λέτε έτσι, δικαίως όλοι οι υπόλοιποι Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες του τα ρίχνουν χοντρά. Δικαίως.

Τώρα, αν ο Άρης τα παίρνει από Μαρινάκη και Σαββίδη, εσύ που είσαι κολλητός του κάτι θα ξέρεις περισσότερο. Αφού το λες εσύ, εμείς περισσεύουμε...

Πες τα ρε Κωστα απτο Μινιδ! (10/05/2018 12:56)

Εδω στα Φιλαδελφεια ειναι τα αγια χωματα των επιχειρησεων του λαθρεμπορα!
Να το καταλαβουν ολοι πλεον!
Να φυγετε Κυριοι! Να πατε αλλου!

Γαυροσιχαμα (10/05/2018 13:31)

Την απαντηση για τα ψεμματα που γραφεις στην δωσαν οι ιδιοι οι κστοικοι που μενουν διπλα στην πολυκατοικια και στο χωριατικο.Εχουν κρεμασει σημαιες της αεκ στα μπαλκονια τους και οι κοπελες στο χωριατικο ηταν ντυμενες με μπλούζες της αεκ.Ο τιγραρος ειναι λαθρεμπορας των ονειρων σας και για την γνωστη υποθεση αθωωθηκε.Ας ειναι καλα η οικονομικη κριση χαρη σε αυτην επεσε η κοστολογιση του εργου και θα χτιστει η αγια σοφια.Ζητω τα μνημονια.

@(08:23) (10/05/2018 14:24)

Τώρα που θα εξηγήσει στο δικαστήριο γιατί δεν έκανε τίποτα απολύτως ο γαυροδήμαρχος για να βρει λύση τόσα χρόνια ενω ήξερε ότι έρχεται το γήπεδο θα ρίξουμε πολύ γέλιο. Το μεγαλύτερο γέλιο θα πέσει βέβαια όταν σε προεκλογική περίοδο θα τρέχει τις σκουπιδιάρες απο δω κι απο κει και θα ψάχνει πανικόβλητος για λύση ενώ οι δημότες θα τον βρίζουν. Γιατί όπου να ναι κλείνουν οι πόρτες για τα σκουπιδιάρικα στο Αλσος.

Ανωνυμος (10/05/2018 16:29)

Προβλέπω οτι οποίος οδηγός αδειάζει σκουπίδια αμέσως θα οδηγείται στο αυτόφωρο. Δυστυχώς ο δήθεν αριστερός Αρης θυσιάζει τον εργάτη στο βωμό της εκδικητικότητας. Παλι ο λαουτζίκος θα την πληρώσει, ο μεροκαματιάρης

γαυροτρολ (10/05/2018 17:31)

Στο ξαναγραφω να ειρωνευεσαι εσυ ενας λιμανισιος καποιον μενιδιωτη ,η αφγανο,η πακιστανο η οτιδιποτε αλλο ειναι απλως αστειο.Κανεις απο αυτους δεν ειναι απογονος του στολου ουτε ανθρωπος χωρις πατριδα.Οι ποντιοι που μενουν στο μενιδι,και οι οικονομικοι μεταναστες ειναι χιλιαδες φορες καλυτεροι απο εσας τα σκουπιδια του λιμανιου.Αλλα δεν φταις εσυ για οτι εγινες αλλα αυτος ο μεθυστακας αμερικανος ναυτης του εκτου στολου.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (10/05/2018 17:53)

Καταλαβαίνω την αγωνία και το άγχος.
Χτίστε όσο μπορείτε όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά προβλέπω κάθισμα στον άξονα.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (10/05/2018 18:22)

Η ανορθογραφία σου είναι χαρακτηριστική της χρυσαυγίτικης τοποθέτησής σου. ΟΥΓΚ.

Κώστας (10/05/2018 18:48)

Έχει κολλήσει το άδειο του κεφάλι και κατηγορεί κάποιους φανταστικούς Μενιδιάτες... χαχαχαχα
Το IQ σου φαίνεται γαυράκο, χρηματοδοτούμενε καρπαζοεισπράκτορα!! Σε έχει πονέσει τόσο πολύ η ΑΕΚΑΡΑ και ο λαός της που δε ξέρεις από που να πιαστείς πλέον... Μια ζωή στη φάπα θα είσαι... μα πάνω από όλα πουθενάς, εξαφανισμένος και ανύπαρκτος εδώ στα Φιλαδέλφεια... Τα λέμε κόπανε!!
Το ΣΚ που θα είσαι; Έρχεται και άλλη φιέστα... αλλά ξέχασα η ζωούλα σου είναι χέστα!!

Αεργε ουγκανε (10/05/2018 20:03)

Το ποιος ειναι φασιστας και χρυσαυγιτης κανει μπαμ.Στο ξαναγραφω οι οικονομικοι μεταναστες και οι μενιδιωτες ειναι εκατο φορες καλύτεροι απο εσας τα σκουπιδια του λιμανιου.Φιλακια απο τους πρωταθλητες.ΑΕΚ μανα ολων των προσφυγων και πατεραδες ολων των γαυρων.

@ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (10/05/2018 17:53) (10/05/2018 20:30)

Χαχαχαχα. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας φτιάχνει το γήπεδο και οι άλλοι που θα έρθουν θα μας εμποδίσουν; Μα καλά οι άλλοι δεν ήταν αυτοί που έφεραν στη βουλή και ψήφισαν το νόμο που επέτρεπε την κατασκευή του γηπέδου; Τότε λέγατε ότι θα πάρει πίσω το νόμο ο ΣΥΡΙΖΑ. Απίστευτο γέλιο προσφέρεις.

@(10/05/2018 17:53) (10/05/2018 22:07)

Εσύ γαυροσίχαμα κάθεσαι στον άξονα 3 χρόνια τώρα και δεν βλέπω να σηκώνεσαι τώρα που βολεύτηκες και άρχισε να σου αρέσει. Ποιος θα σταματήσει το γήπεδο που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ρε ανεγκέφαλε; Η ΝΔ; Μα τόσο βλάκας πια;

Anonymous (11/05/2018 10:49)

Ο Δήμαρχος βάζει μπροστά στην κόντρα του με την ΑΕΚ τους απλούς εργάτες και συγκεκριμένα τους οδηγούς απορριμματοφόρων οι οποίο και θα την πληρώσουν τελικά να μου το θυμάστε αφού θα τους τρέχουν στα αυτόφωρα. Δεν σου φταίνε σε τίποτα οι οικογενειάρχες Δήμαρχε

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (11/05/2018 16:05)

Διαβάζω κάτι για "ομόλογο". Μιλάμε τρένο πάει το έργο.
Μαζέψτε το χιλιαρικάκι.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Ρημαδιό αφήνει την πόλη ο Βούρος- Θα κάνουμε γιορτές με σκουπίδια;-Τι λένε οι εργαζόμενοι του Δήμου

Ο Γιάννης Τομπούλογλου βάζει στη θέση του το Βούρο: «Θέλει να κάνει σίριαλ τις εκλογές»

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Ο Γιάννης Τομπούλογλου βάζει στη θέση του το Βούρο: «Θέλει να κάνει σίριαλ τις εκλογές»

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Ο Γιάννης Τομπούλογλου βάζει στη θέση του το Βούρο: «Θέλει να κάνει σίριαλ τις εκλογές»
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@18.37 Νομίζετε ότι θα μένουν αναπάντητες αυτές οι αθλιότητες; Ποιος είναι «ο άλλος» που έχει σκάνδαλα; Άμεμπτος είναι ο εκλεγμένος δήμαρχος...

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του
Xρήστης: Ανωνυμος
@17.20 Είθισται για τους αιρετούς "άρχοντες" να αποφασίζει ο λαός με τις εκλογές και όχι η δικαιοσύνη! Η απόκρυψη των στοιχείων της ένστασης...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (07/12/2023 00:06)
Θαυμάστε το πιο σιχαμερό είδος ανθρώπου που αντιπροσωπεύει ο προβοκάτορας. Αυτός ξεκίνησε την αντιπαράθεση με εμετικά σχόλια για το μουσείο ...

Ο Γιάννης Τομπούλογλου βάζει στη θέση του το Βούρο: «Θέλει να κάνει σίριαλ τις εκλογές»
Xρήστης: Πολίτης ΝΦ
Το να ασκείται πολιτική πανω στο επάγγελμα του αντιπάλου, που παρεμπιπτόντως είναι αξιοπρεπέστατο επάγγελμα, δείχνει το επίπεδο του κ. Τομπο...

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Να σας πω.Θεωρώ ότι όταν προκύπτουν τέτοια θέματα καλό θα είναι να επιδειχθεί ψυχραιμία και σύνεση και ίσως τοποθετήσεις από κάθε πλευρά είν...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: @Γλυκια Συμμορια
Είσαι και σινεφίλ...μάλλον θα βλέπεις κι εσύ πολλές ταινίες από 1 Γενάρη ...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Εργαζομενος
Τα λεφτά που δικαιούνται οι εργαζόμενη και τα έχεις υποσχεθει2 φορές μετά απο συνφονια να μην πάμε δικαστικός σουξαναμε και την χάρη να δεχτ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
ρε κακομοίρη που απαντάς με 5 διαφορετικα ονόματα, δεν έχεις με τίποτα άλλο να ασχοληθείς? τι μανια με τους γαυρους ειναι αυτη, μόνο γαυροι ...

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης
Xρήστης: ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ
Να βοηθήσω λίγο; Τα ελληνόπουλα κατέλαβαν την 44η θέση στα κατανόηση κειμένου, στα μαθηματικά και στις φυσικές επιστήμες στο πρόσφατο Pisa. ...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Γλυκιά συμμορία;
Άλλοι έχουν καταδικαστεί για κακουργήματα! Ποιοι μιλάνε για συμμορίες!...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: N.F.
Όλα τα ονόματα που γίνονται γνωστά στη φόρα από δω και πέρα με κάθε τρόπο. Και αυτών που απειλούν διαιτητές όταν δεν κερδίζει το λιμανισιο σ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Γαυροπαράγκας αδικημένος
Όπως είχαμε προειδοποιήσει τους Βασιλογαυρους εδώ και χρόνια ο μεγάλος πόνος θα είναι τώρα. Απλά τους βγήκε χειρότερο από ότι το περίμεναν. ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: ΑΕΚΑΡΑ
Ιθαγενείς και λοιπά αποβρασματα αυτός που καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το λιμανισιο αφεντικό σας που όταν δεν ευνοείται απειλεί ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: George
Όσο για αυτά περί στρατών ισχύουν για σιχαματα σαν τον χοντρό του λιμανιού και όχι για τον Μελισσανίδη. Αν υπήρχε τέτοιος στρατός οι αντιγηπ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: George
Ρίχνουμε απίστευτο γέλιο όταν απαντάς στον εαυτό σου ιθαγενή προβοκάτορα. Από κει και πέρα συνέχισε όσο θέλεις την παπαρολογία και την κλαψα...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©