Τρίτη 16.07.2024,  

Απίστευτη υποκρισία: Ο μεγαλύτερος πολέμιος της ΑΕΚ, της δίνει... συγχαρητήρια!!!!

Δημοσιεύτηκε στις 22/04/2018 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  67 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Εμείς, στην "Αλήθεια" προφανώς δεν εκπλησσόμαστε. Ίσως μερικοί αφελείς να εκπλήσσονται, αλλά εμείς όχι. Κι αυτό κι άλλα πολλά περιμένουμε από τον σημερινό δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλο, τον άνθρωπο που πολέμησε τόσο λυσσαλέα όσο κανείς την ΑΕΚ, τον αυτοδιοικητικό παράγοντα που έγινε γνωστός ανά το πανελλήνιο για τον λυσσασμένο αγώνα του εναντίον της ομάδας που είναι στορικά ταυτισμένη με τη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Πριν από λίγο, μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού η οποία οριστικοποίησε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την κιντρινόμαυρη ομάδα, ο δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

*****

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια. Σήμερα είναι μέρα γιορτής για την πόλη και την ιστορική ομάδα της.

*****

 

Φυσικά, πρόκειται για μνημείο πολιτικής υποκρισίας. Ο κύριος Βασιλόπουλος έβλαψε πολλαπλώς την πόλη με την πολιτική που ακολούθησε εναντίον της ΑΕΚ.

 

Πολέμησε την προσπάθεια της ΑΕΚ να ανεγείρει ένα απολύτως νόμιμο γήπεδο στην ιστορική έδρα του συλλόγου, και την πολέμησε με τρόπο που έδειχνε όχι μια απλή διαφορά, αλλά ξεκάθαρη εμπάθεια και εχθρότητα. 

 

Όταν η ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ανεγείρει το νέο της γήπεδο, προσέφερε μια σειρά αντισταθμιστικών ωφελημάτων στο δήμο μας. Ένας στοιχειωδώς υπεύθυνος δήμαρχος, θα καθόταν στο τραπέζι και θα προσπαθούσε να πάρει στη διαπραγμάτευση όσα παραπάνω μπορούσε από την αρχική πρόταση της ΑΕΚ. Αντίθετα, ο Άρης Βασιλόπουλος ούτε τα συζήτηση, αρνήθηκε να τα διαπραγματευθεί, κι έτσι η πόλη μας έχασε όλα αυτά τα οφέλη.

 

Αλλά και η κυβέρνηση Τσίπρα προσπάθησε αργότερα να λογικέψει τη δημοτική Αρχή της Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας -και, μεταξύ μας, να διασώσει πολιτικά τον Άρη Βασιλόπουλο. Του υποσχέθηκε να χρηματοδοτήσει τη μεταφορά του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων και του πάρκινγκ των απορριμματοφόρων, του υποσχέθηκε παραχώρηση χώρου κοντά στο πέταλο της Νησίδας για δημιουργία πάρκου, αλλά και δημιουργία χώρων στάθμευσης στη Νέα Χαλκηδόνα κλπ. 

 

Τι από αυτά έχει γίνει; Καλά, αφήστε το τι έχει γίνει. Ξαναρωτώ πιο σωστά: Τι από αυτά έχει ξεκινήσει;

 

Τίποτα.

 

Τί- πο- τα.

 

Έτσι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, αφού είδε κι απόειδε, αφού κατάλαβε ότι ο δήμος χρησιμοποιεί την εκ του νόμου δυνατότητά του να μπλοκάρει το έργο, χωρίς να έχει επαρκείς εξηγήσεις, τον παρέκαμψε και προχώρησε χωρίς αυτόν. 

 

Από την απώλεια αυτών των κυβερνητικών αντισταθμιστικών, ποιοι βγαίνουν χαμένοι; Οι πολίτες της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας. Ένα κι ένα, κάνουν δύο. 

 

Τι άλλο να πούμε; Ότι ο Άρης Βασιλόπουλος και η δημοτική Αρχή ήταν εκείνοι που στην πρώτη φάση ενθάρρυναν το λεγόμενο "συντονιστικό κατοίκων" στον πόλεμο εναντίον της ΑΕΚ; Ότι ο δήμος επί Βασιλόπουλου έβαλε μπροστά μια δική του "κυκλοφοριακή μελέτη" την οποία χρησιμοποιεί μονοδιάστατα στον πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον της ΑΕΚ; Να πούμε ότι χρονοτριβεί σχετικά με τη μεταφορά του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμματοφόρων; Να πούμε ότι μαζί του γελούσε όλη η πόλη όταν παράτησε το γραφείο του κι έτρεχε στις ρούγες να μοιράζει φυλλάδια επειδή, λέει, "κινδύνευε η δημοκρατία" από τους ΑΕΚτζήδες (λείπει ρε γαμώτο ένας Ψαθάς, να κάνει θεατρική παράσταση κωμωδίας όλο αυτό που ζούμε αυτά τα χρόνια...) και κατάφερε να μαζέψει στη ΛΑΕθάλασσα καμιά 150αριά - 200 ανθρώπους το πολύ, με περισσότερους από τους μισούς να έχουν έλθει από άλλες πόλεις, εκτός της δικής μας; Τι να πούμε και τι να αφήσουμε;

 

Ότι έκανε προσφυγή στο ΣτΕ κι έσπασε τα μούτρα του; Ότι μετά θυμήθηκε πως δεν του κάνει το υψόμετρο; Ότι πάνω στην απελπισία του σκέφτηκε να κάνει αναδάσωση στο Άλσος, περιλαμβάνοντας φυσικά, όπως λέει το sdna.gr, και το χώρο που είχε παραχωρηθεί στην ΑΕΚ; Ότι κάλεσε έκτακτη συνάντηση με τα στελέχη της ΑΕΚ για "να συζητήσουν για το γήπεδο" και την ακύρωσε μία μόνον ημέρα πριν τη διεξαγωγή της; Ότι αρνείται να συζητήσει κατ' αντιπαράσταση τη δική του άποψη για την υπογειοποίηση (την οποία νωρίτερα ο ίδιος χαρακτήριζε εξαιρετικό έργο και πρόσθετε ότι θα ήταν χαζός να μην τη θέλει!!!) με την άλλη ομάδα των τεχνοκρατών που θεωρούν ότι θα έχει θετικό αντίκτυπο στην πόλη;

 

Κι άλλα, κι άλλα...

 

Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι προσπαθεί να διχάσει την πόλη γύρω από το θέμα "ΑΕΚ" για να βρει πρόθυμους υποστηρικτές του εκτός της αριστεράς, καθώς θεωρεί ότι μόνο έτσι έχει πιθανότητες επανεκλογής. Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στα κάτω του, ο κ. Βασιλόπουλος τον εγκατέλειψε, θέλοντας να ψαρέψει σε θολά εκλογικά νερά. Και για δόλωμα, έχει επιλέξει την υπόθεση του γηπέδου της ΑΕΚ, παρά το ότι σε αυτό το θέμα, όπως επιγραμματικά γράψαμε πιο πάνω, έχει ζημιώσει πολλαπλώς τους πολίτες αυτής εδώ της πόλης.

 

Και σήμερα, που η ομάδα της πόλης μας κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος, είναι ο ίδιος ο Άρης Βασιλόπουλος, ο πασίγνωστος πανελλαδικά για τον απηνή πόλεμο που έχει κηρύξει στην ΑΕΚ γύρευε για ποιους λόγους, είναι αυτός ο ίδιος που δεν διστάζει να εκδώσει... συγχαρητήρια ανακοίνωση. 

 

Όχι άλλο κάρβουνοοοο...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Μήπως θέλει να μας ενημερώσει η Δημοτική Αρχή;

 

Η αριστερά της πόλης ξεκατινιάζεται και τρώει τις σάρκες της...

 

Βασιλόπουλος σε Παπακώστα: Φέρε πίσω την έδρα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Ο δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα για τον Ποδονίφτη, διοργανώνει εκδηλωσούλες με μπλα μπλα

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Εμφανίστηκε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία και ζητεί καλύτερες συνεδριάσεις στα δημοτικά συμβούλια

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου 

 

Γράψτε την άποψή σας

Nick (22/04/2018 23:19)

Μπορείς βασιλόγαυρε να μην βάζεις την ΑΕΚ στο βρωμόστομά σου. Κάνε μας τη χάρη γιατί πολύ σε ανεχθήκαμε.

ανωνύμ (22/04/2018 23:25)

Τσίπα βρε βρωμιάρηδες, βρε, τσίπα δεν έχετε!

ΑΓΝΩΣΤΟΣ (22/04/2018 23:32)

'Οφειλε ως δήμαρχος της πόλης να το γράψει. Το θέμα
είναι πόση πίεση ανέβασε όταν το έγραφε...

Υποκριτάκος της κακιάς ώρας (22/04/2018 23:47)

Να μην ξεχνάμε ότι πέρσι που η ΑΕΚ κέρδισε την ομάδα του στον τελικό του Κυπέλλου δεν φωταγωγήθηκε το δημαρχείο, όπως παραδοσιακά γίνεται σε κάθε πόλη που η ομάδα της κατακτά κάποιο τίτλο.

Φέτος όμως, μιας και οι εκλογές πλησιάζουν, εξέδωσε και ανακοίνωση.

Πιο υποκριτής πεθαίνεις Ρούλη.
Του χρόνου που θα ξεκουμπίζεσαι από το δημαρχείο να δεις μια φιέστα που θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια

Πολιτεία (23/04/2018 10:15)

Κε Σεϊτανίδη καλημέρα σας.
Σήμερα είναι μια μέρα χαράς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την αγαπημένη μας ΑΕΚ. Το άρθρο σας όμως εμπεριέχει "φθόνο" και παραποίηση των αντιδράσεων του Δημάρχου στο σχέδιο που έχει εγκριθεί για το γήπεδο. Πιστεύω ότι καλώς ή κακώς η ιστορία αυτή έλαβε τέλος και το να επανέρχεται το θέμα δεν προσφέρει τίποτα. Ο Δήμαρχος ώφειλε να βγάλει ανακοίνωση συγχαρητηρίων για την ομάδα της πόλης μας, οι " λεβέντες" όμως που έβαλαν φωτιές στους κάδους τι πανηγύριζαν ;; Δίνουν αφορμή σε αυτούς που θέλουν το γήπεδο να αισθάνονται δικαιωμένοι και στους άλλους να αισθάνονται φόβο. Τελικά αυτό που θέλω να πω είναι τό εξής.
Θα είναι ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ οι εκλογές πού έρχονται να γίνουν με αυτό το δίλημμα !!! Ελπίζω εσείς να το καταλάβετε ???

Διαμαντής Σεϊτανίδης (23/04/2018 10:47)

@10.15
Πρώτον, οφείλετε να μου επισημάνετε πού παραποιώ τις κινήσεις της δημοτικής Αρχής. Αυτή η λάσπη κάποτε πρέπει να τελειώσει. Και θα τελειώσει. Σας καλώ να μου πείτε ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ παραποίησα τις αντιδράσεις της δημοτικής Αρχής.

Δεύτερον, τι ακριβώς σημαίνει η φράση σας "καλώς ή κακώς η ιστορία αυτή έλαβε τέλος"; Μας προτείνετε ν;α ξεχάσουμε την αδιέξοδη, φανατισμένη, εμμονική εχθρότητα του Άρη Βασιλόπουλου και της δημοτικής πλειοψηφίας προς την ΑΕΚ; Κι άντε, αυτό να το ξεχάσουμε για να... γίνει πιο εύκολη η επανεκλογή του. Ας πούμε λοιπόν ότι το ξεχνάμε. Μετά; Τι μας προτείνετε; Να ξεχάσουμε και τη ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ αυτή η πολιτική Βασιλόπουλου; Κι αυτό να το ξεχάσουμε; Να μη μιλάμε για αυτό;

Λυπούμαι, αλλά αυτή τη χάρη δεν μπορούμε να σας την κάνουμε.

@ Πολιτεία 10:15 (23/04/2018 11:41)

Ήταν προγραμματισμένο να γίνουν όλες οι ενέργειες από τη δημοτική αρχή για να καθυστερήσει το γήπεδο και η υπογειοποίηση και είναι ένα "όπλο" λαϊκισμού για τις επόμενες εκλογές. Η πόλη θα είναι κομμένη στη μέση εξαιτίας της υπογειοποίησης και θα βγαίνουν και θα λένε: "σας τα'λεγα εγώ". Και ο σταθμός απορριμματοφόρων θα φύγει κάποια στιγμή αναγκαστικά και τη βολεύει τη δημοτική αρχή να φύγει "με το ζόρι" για να ξαναπεί: "σας τα'λεγα εγώ". Γνωστές οι τακτικές συκοφάντησης, χρόνια τώρα...

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (23/04/2018 11:44)

Περιμένω να μάθω νέα και για τις άλλες παρατάξεις (λέω και καμιά μακακία να περνάει η ώρα), για τους άλλους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.
Με έχετε κουράσει να διαβάζω Βασιλόπουλο.
Εντάξει είναι μπήξιος, δήξιος κλπ.
Υπάρχει κανένας καλύτερος;
Οι άλλοι τι κάνουν, θα μου πείτε;
(καλά έκανε και έστειλε συγχαρητήρια, αν δεν έστελνε πάλι άρθρο θα γράφατε).
Και ξέρετε δεν είμαι με τον Βασιλόπουλο.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (23/04/2018 11:53)


@11.44
Μπορεί να μην είστε με το Βασιλόπουλο (φαίνεται, άλλωστε...) αλλά μάλλον διαβάζετε ΜΟΝΟ ό,τι αφορά στον Βασιλόπουλο. Έχω γράψει και ξαναγράψει για την πλήρη ανυπαρξία της δημοτικής αντιπολίτευσης. Δεν τα έχετε δει; Καμία από τις αναφορές μου δεν έχετε δει; Περίεργο...

Αλλά, εδώ αγαπητέ μου δεν θα αμφισβητήσουμε τους πάγιους κανόνες της πολιτικής. Πρωταρχικός στόχος της κριτικής είναι η διοίκηση. Όχι η αντιπολίτευση. Βεβαίως κριτικάρουμε και την αντιπολίτευση, αλλά τις αποφάσεις για την πόλη, αυτό δηλαδή που ενδιαφέρει τους πολίτες, τις παίρνει Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Κι αυτήν κυρίως κριτικάρουμε.

Τώρα, το ότι εσείς δεν θέλετε άλλες αναφορές στη διοίκηση που παίρνει αποφάσεις, αλλά θέλετε να επικεντρώσουμε στην αντιπολίτευση που απλώς δεν πιέζει τη διοίκηση, θεωρώ ότι οφείλεται στο ότι... δεν είστε με τον Βασιλόπουλο, όπως λέτε. Καλημέρα σας.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (23/04/2018 12:10)

Έχω διαβάσει αναφορές σας στην αντιπολίτευση, θέλω όμως ρεπορτάζ,. Ποιοι κατεβαίνουν, ποιοι δεν κατεβαίνουν;
Εάν αρχίσετε να ασχολείστε με την αντιπολίτευση, ίσως ο Βασιλόπουλος αποδυναμωθεί έτι περαιτέρω.
Περιμένω νεά από τις "παρατάξεις" της αντιπολίτευσης.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (23/04/2018 12:52)

@12.10
Όλα στην ώρα τους. Εδώ δεν ξέρουν ακόμα αυτοί, πώς θέλετε να ξέρω εγώ; Όταν υπάρχουν νέα, θα δημοσιευθούν εδώ, όπως πάντα.

Ανωνυμος (23/04/2018 14:17)

Κανεις δεν ειπε κουβεντα για τους καδους που εκαψαν οι αριστεροι στην Δεκελειας και Φωκων χτες βραδυ!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (23/04/2018 14:37)

@14.17
Δεν ξέρω αν είναι αριστεροί, πάντως "τρελοί" ΑΕΚτζήδες είναι, ή παριστάνουν ότι είναι. Αριστερός, για να ξέρετε, είναι λ.χ. ο Ρουβίκωνας, που πετάει μπογιές στο Δημαρχείο, σε γραφεία κομμάτων και μαγαζιά επιχειρηματιών της πόλης, αλλά και σε πρεσβείες εκτός της πόλης μας, που μπουκάρει στα Πνευματικά Κέντρα, πετάει έξω συγγραφείς και σκίζει τα βιβλία τους. Αυτά, για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Ρουβίκωνες και ΑΣΥΝΦ = "Αναρχικοί" απο τα LidL (23/04/2018 14:58)

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (23/04/2018 14:37)
Αυτό που λέτε είναι η ΑΣΥΝΦ (αναρχική συλλογικότητα νέας Φιλαδέλφειας) το τοπικό παραμάγαζο του Ρουβίκωνα. Δηλαδή κάτι πασόκια τρίτης γενιάς που το παίζουν αναρχικοί και ασχολούνται με... "δουλίτσες" (ποιος θα κουμαντάρει τα Ντράγκ ντιλς, ποιος θα "προστατεύει" την περιοχή και άλλους τέτοιους... κοινωνικούς αγώνες). Οι σοβαροί αναρχικοί και αριστεροί (γιατί υπάρχουν και τέτοιοι) τους έχουν απαξιώσει και τους έχουν γυρίσει τη πλάτη εδώ και πολύ καιρό. Χαρακτηριστικά, τους αποκαλούν αναρχίδια.

Τι έγινε ρε παιδιά; (23/04/2018 16:13)

Ο εμετός του Καμπουρογ***σαυρου ούτε μία αρνητική ανάρτηση για τους χτεσινούς πανηγυρισμούς; Πριν τις εκλογές θα βάλουν κιτρινόμαυρα να μου το θυμηθείτε...

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (23/04/2018 16:20)

Κατάλαβα, όχι πρωτοβουλίες, μιλάμε για group therapy.
Μαζεύονται κάποιοι και λένε τον πόνο τους που ο Βασιλόπουλος είναι δήμαρχος, η επάρατος αριστερά κοκ.
Και ο Άρης είναι καλά, σε κύκλο όμως.

Ανωνυμος (23/04/2018 17:47)

Ρουβικωνας και σια ειναι απλα παρακρατικοι σιτιζομενοι απο μυστικα κονδυλια.

Ανωνυμος (23/04/2018 18:08)

Το να ειναι "τρελλοι" αριστεροι η να παριστανουν οτι ειναι αυτοι του Ρουβικωνα, παιζει;
Υπαρχουν "τρελλοι" Αεκτζηδες που οταν χαιρονται καινε καδους! Οταν νοιωθουν οτι αδικουνται τι καινε;
Οι καταστηματαρχες της Πολης των Πειρατων του Χωριατικου του Στα Ορθια κλπ πρεπει να ειναι πολυ ευχαριστημενοι που αυτοι που εκαιγαν τους καδους μπροστα στα μαγαζια τους ησαν απλα ουγκανοι και οχι Ρουβικωνες!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (23/04/2018 19:17)

@16.20
1000% κατάλαβες λάθος. Αλλά αν σου αρέσει, μείνε με τις ψευδαισθήσεις σου

@18.08
Το ίδιο νόμισμα της βίας είναι, με δυο όψεις. Αλλά το ίδιο.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (23/04/2018 20:07)

Έχω καταλάβει, μερικοί αργόσχολοι που δεν συμπαθούν τον Βασιλόπουλο, και συζητούν πώς να τον νικήσουν. Και νομίζουν ότι θα το καταφέρουν από έναν καφενέ πόυ μαζεύονται.
Κι εσύ έχεις κάνει την ιστοσελίδα το ανέκδοτο με τον Τοτό και το σκουλήκι.
Ό,τι γίνεται στην πόλη, κάνεις αναγωγή στον Βασιλόπουλο και αρχίζεις να τα χώνεις στον Βασιλόπουλο.
Βάζω στοίχημα, δεν ψωνίζεις και στον ΑΒ γιατί μπορεί να έχει κάποια σχέση με τον Βασιλόπουλο.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (23/04/2018 20:41)

@20.07
Προσβάλλεις συμπολίτες μας που δεν γνωρίζεις, χαρακτηρίζοντάς τους "αργόσχολους". Προσβάλλεις έναν επαγγελματία της πόλης χαρακτηρίζοντας την επιχείρησή του "καφενέ". Τις τεκμηριωμένες αποκαλύψεις της Αλήθειας -πάντα με στοιχεία που δεν επιδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση- για ασυλλόγιστη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε συγγενείς και φίλους του δημάρχου με αδιαφανή κριτήρια, τα αποκαλείς "ανέκδοτα". Και μας λες, επίσης, χωρίς να σε ρωτήσουμε, ότι "δεν είσαι με τον Βασιλόπουλο".

Σου έχω νέα: Δεν έχουν πολλοί στην πόλη το δικό σου IQ... Θα έλεγα ότι το έχουν ελάχιστοι. Ομοίως ελάχιστοι έχουν και τη δική σου κοινωνική παιδεία, να υβρίζουν γενικώς και να προσβάλλουν γενικώς.

Καταλάβαμε και με ποιους είσαι, και ποιων την κοινωνική παιδεία δείχνεις...

Ανωνυμος (23/04/2018 23:28)

@19.17
Φυσικα και δεν υπαρχει καμμια σχεση μεταξυ πολιτικων συλλογικοτητων και ιδιωτικων στρατων ουγκανων!
Τους δευτερους βεβαια τους καλωσορισες ισως επειδη εχουν αρχηγο και μεντορα τον λαθρεμπορα και δεν βρηκες μια λεξη να γραψεις για τους καμμενους καδους και την παρενοχληση πεζων και καταστηματαρχων!
Τους πρωτους τους καυτηριαζεις ακομα και αν η δραση τους ειναι καποια χιλιομετρα μακρυα απο την πολη μας!
Περι ορεξεως.......

Αρουλης το γουρι μας. (24/04/2018 07:26)

Με αυτον δημαρχο χτιζεται ο ναος ,με αυτον πηραμε κυπελλο στο μπασκετ,με αυτον ξαναγυρισαμε στον θρονο του ελληνικου ποδοσφαίρου και με αυτον θα σηκωσουμε ευρωπαικο στο μπασκετ και στο χαντμπολ και ερχεται και το νταμπλ.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/04/2018 10:40)

@23.28
Μου τρως το χρόνο με ατεκμηρίωτες ελαφρότητες. Δημόσιος διάλογος δεν σημαίνει ότι γράφουμε ότι μας κατέβει στο τσερβέλο. Το σχόλιό σου είναι γεμάτο ανακρίβειες. Το Πνευματικό Κέντρο που οι φίλοι σου μπήκαν κι έσκισαν βιβλία, πετώντας έξω τους συγγραφείς είναι στην Τρυπιά, δεν είναι χιλιόμετρα μακριά. Ο πρώτος που έγραψε εναντίον των καμμένων κάδων στην πόλη είμαι εγώ, σύνελθε και διάβασε πριν γράψεις ό,τι σου κατέβει. Βρες μου πού καλωσόρισα οποιονδήποτε κάνει βίαιες πράξεις, ή αλλιώς, αν δεν το βρεις, κόψε τα σκληρά, σε χαλάνε. Και τέλος ΝΑΙ, στο βαθμό που προβαίνουν σε πράξεις βίας, είναι οι δυο όψεις ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. Κι άλλη φορά όταν θέλεις να γράψεις, κάνε ένα κόπο να διαπιστώσεις αν αυτά που γράφεις έχουν κάποια σχέση με την πραγματικότητα.

Ανωνυμος (24/04/2018 11:26)

@20:07 H αφηγηση σου οτι οι ζυμωσεις που γινονται, είναι μαζωξεις "αργοσχολων" σε "καφενε" περα απο αστεια και γραφικη στερειται πολιτικων επιχειρηματων. Και ειναι παραδοξο οτι μεσα απο μια αριστερη (εστω και υποτιθεμενη) παραταξη πηγαζουν τετοια "επιχειρηματα".
Δεν ειναι κι η πρωτη φορα. Κατα καιρους εμφανιζονται διαφορα τσιρακια και λενε για "κακεντρεχεια", "κακια", "μισος" και ψυχιατρικοποιουν τη συζητηση εκτοξευοντας επι προσωπικου σε οποιους ασκουν κριτικη. Εχουν αλεργια στη κριτικη στη δου-που και εκει τους βγαινουν τα κρυφοφασιστικα σε νοοτροπια και πρακτικη.

Ανωνυμος (24/04/2018 12:42)

@10.40
Αν ξαναδιαβασεις προσεκτικα αυτα που εγραψα θα καταλαβεις(;) οτι η απαντηση σου ειναι για τα πανηγυρια!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/04/2018 13:45)

@12.42
Συνεχίζεις να γράφεις με τα πόδια. Άντε γεια, έχουμε και δουλειές

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (24/04/2018 14:13)

Κε Σεϊτανίδη, καλά κάνετε και κάνετε έρευνα για τον Βασιλόπουλο.
Αλλά θέλω να μαθαίνω και νεότερα για Γεωργαμλή: Πήγε στο δημοτικό συμβούλιο; Κατάλαβε κανείς αυτά που είπε;
Για Τομπούλογλου: Πότε είναι το Εφετείο του; Το Πενταμελές Εφετείο του;
Για Αράπογλου: Με πόσους έχεις μείνει; Γεμίζουν αυτοκίνητο;
Για Κόντο: Θα ξανακατέβει;
Για Γαϊτανά; Είναι Αθήνα ή αλλού; Είναι Φιλαδελφειώτισσα;
κλπ. Περιμένουμε την έρευνά σας.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/04/2018 14:29)

@14.13
Τα έχω γράψει, δεν με παρακολουθείτε

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (24/04/2018 16:25)

Σας παρακολουθώ ανελλιπώς, κε Σεϊτανίδη.
Θέλω να γράφετε περισσότερα για την αντιπολίτευση.
Αν ήταν καλύτερη η αντιπολίτευση, θα ήταν καλύτερος ο Βασιλόπουλος.

GeorgeAEK (24/04/2018 21:55)

Βασιλόπουλε αντιαεκτζή παίρνεις στο τέλος αυτο που πραγματικά σου αξίζει.

ζανινο (24/04/2018 23:39)

δυστυχως η φιλαδελφεια θα πεσει παλι σε κανα 6μηνο. και θα επιστρεεψει στον εφιαλτη των 1980-2003.. τελειωσε πια. ηρθαν απροσκλητοι εδω τα αμισθα πεζονια του λαθρεμπορα μας εκαψαν καδους μας εκλεισαν το δρομους, μας εβαλαν βομβες λες και ημασταν συρια ,πολλοι επισκεπτες τρομοκρατηθηκαν και εφυγαν απο τα μαγαζια.. να δουμε τωρα στο μελλον τια θα γινεται.. η αεκ στην ουσια δεν ειναι αθλητισμος ,ειναι μια επιχειρηση που βγαζει λεφτα και πανε στη τσεπη του καθε λαθρεμπορα. οσοι πατανε γηπεδο απλως εχουν μυαλο ραδικιου. δινουν λεφτα στον εγκληματια και βλεπουν στημενους αγωνες και ντοπες..

"ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ" (25/04/2018 11:23)

(Προσπαθώ να βρω τη φυλή "Μάου-Μάου" από προχτές, δεν βρίσκω τίποτα)
Έτσι για να γουστάρουμε.

γαυροτρολ (25/04/2018 16:47)

Οσα ποστ διαφορετικα και να γραψεις οσα ψεμματα και να πεις δεν σε υπολογιζει κανενας.Η γηπεδαρα χτιζεται ,η ΑΕΚΑΡΑ επεστρεψε στον θρονο,το ολυμπιακακι πεθαινει τα μαγαζια εδω γεμιζουν καθημερινα απο αεκτζηδες που πριν η μετα την επισκεψη στα αγια χωματα καθονται να φανε η να πιουν ενα καφε.1 η ωρα το βραδυ ΨΕΥΤΗ τα μαγαζια γυρω απο το γηπεδο ειχαν παρα πολυ κοσμο οταν αντιστοιχα αλλες κυριακες τετοια ωρα βαρανε μυγες.Τελειωσε ο πρεζεμπορας τελειωσες κι εσυ φουκαρα.

@ζιζανιο (26/04/2018 01:09)

Θα ξεριζώσουμε τη φασιστική νοοτροπία σου. Άμα θες να το παίζεις υψηλή κοινωνία να πας στο Ψυχικό. Η προσφύγουπόλη Νέα Φιλαδελφεια ειναι η πολη της ΑΕΚ πρώτα και μετα όλων των υπολοίπων

@ζανινο (24/04/2018 23:39) (26/04/2018 09:11)

Τις βλακείες ξεφτιλισμένε γαύρε να τις πεις εκεί που σε παίρνει. Δεν είμαστε σαν τα μούτρα σου να στηρίζουμε εγκληματικές οργανώσεις. Με χαρά η πόλη περιμένει την επιστροφή της ΑΕΚΑΡΑΣ. Ο εφιάλτης επιστρέφει πράγματι για εσένα και τους ομοίους σου. Θα βαρεθείς να μας βλέπεις και να κλαις γαυράκο.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (26/04/2018 13:37)

Διέπρεψε πάλι ο δήμαρχός μας. Αντί να μειώσει δραστικά το πανηγύρι της Πρωτομαγιάς, έκλεισε τα σχολεία την Δευτέρα. Οπότε πανηγυρίζουν και οι δάσκαλοι, καθηγητές. Γενναία η έξοδος των Φιλαδελφειωτών εν όψει Πρωτομαγιάς. Φεύγουμε Παρασκευή, επιστρέφουμε Τρίτη βράδυ αργά ή Τετάρτη πρωί. Προπονούμαστε για τις μέρες των αγώνων. Back to late '80s.

θα βαρεθειτε (26/04/2018 16:39)

Θα βαρεθειτε απογονοι του στολου να μας βλεπετε να γιορταζουμε στα αγια χωματα.Ο επιβητορας του λιμανιου Μελ και η ΑΕΚΑΡΑ ειναι εδω την ωρα που το ολυμπιακακι ξευτελιζεται απο τον γειτονικο απολλωνα.Το ποδοσφαιρο ξεβρωμισε απο τα παρασιτα και η προσφυγια γλενταει.

ζανινο (26/04/2018 22:30)

ναι να λετε οτι ειμαστε εμεις οι φιλαδελφειωτες υπαλληλοι των κοσκωτα κοκκαλη μαριδακη,δικαιωμα σας, εσεις μεχρι το 2003 προκαλουσατε μεγαλο κακο μεχρι και πυροβολισμους και επισης προσφατα στο βολο ησασταν "καλα" παιδακια με τα πρεζονια του αλλου απατεωνα. ειναι θεμα χρονου να δουμε ποσο θα υποφερει η φιλαδελφεια μας εξαιτιας σας. δεν θα ερχεστε μονο εσεις αλλα και αντιπαλοι χουλιγκανς και ενας θεος ξερει ποσο θα πληρωνουμε τη νυφη.. ευκολα κανετε οτι σας λεει ο αλλος και δεν σας εχει δωσει ουτε καν τσιγαρα.. το εκτρωμα δεν εχει κανενα νοημα για εσας. απλως το χτιζει ο αλλος μονο και μονο για να βγαζει λεφτα απο εσας. συντομα οτι και να παθαινει η φιλαδελφεια απο τη εγκληματικη προβληματικη παρουσια σας δεν θα μπορει κανενας να κατηγορει το δημαρχο μας ουτε και εμας που τον ψηφισαμε για να πουμε οχι στο εκτρωμα σας. ο τσιπρας σας εδωσε το οκ και οχι εμεις. ολη η κοινωνια συμφωνουσε μαζι μας.

@ζανινο (26/04/2018 22:30) (27/04/2018 00:38)

Ποτέ δεν δημιούργησαν πρόβλημα στην πόλη οι Αεκτζήδες από μόνοι τους. Και δεν έρχονται πλέον αντίπαλοι οπαδοί. Ανάσταση θα είναι για τα καταστήματα της πόλης μας η παρουσία της ΑΕΚΑΡΑΣ. Κλάψτε γαύροι με τη γηπεδάρα και περαστικά.

Ανωνυμος (27/04/2018 03:02)

@ζανινο
Διαλογο με ουγκανα; Εισαι στα καλα σου; Οτι εχει μεσα η μπαλα εχει και το κεφαλι τους!
@ουγκανοι
Πραγματι μεγαλη χαρα για τους καταστηματαρχες! Ερχονται οικογενειες με τα παιδια τους για να τα μαθουν απο πρωτο χερι πως καιγονται οι καδοι μετα τον αγωνα , πως γ@μ@νε"εδω στα Φιλαδελφεια" τις μανες και τα αδελφια των αντιπαλων, ναγνωρισουν την χαμηλη κοινωνια αφου η υψηλη ειναι στο Ψυχικο! Μετα θα φυγουν ολοι για τα σπιτια τους που ειναι εκτος Φιλαδελφειας και θα καθησει ο υπαλληλος με τα δεκαδες ονοματα στο πληκτρολογιο για να λιβανισει τον λαθρεμπορα που του πληρωνει τα τσιγαρα!

@Ανωνυμος (27/04/2018 03:02) (27/04/2018 13:08)

Μεγάλος πόνος σας έχει πιάσει για τα σκουπίδια που κάηκαν μέσα στον κάδο του γαυροδημάρχου σας. Τεράστια καταστροφή. Το ξέρω ότι εσείς θα θέλατε μετά τις παρανομίες και τις προσφυγές του Βασιλόγαυρου να τα σπάνε οι Αεκτζήδες παντού και να βαράνε κόσμο μήπως γλυτώσετε το γήπεδο με κυβερνητική απόφαση. Δεν είμαστε όμως σαν τα μούτρα σας οπότε η μόνη λύση για εσάς είναι μετακόμιση και στα τσακίδια γαυροσιχάματα.

Γαυροτρολ (27/04/2018 13:30)

Το μονο ουγκανο εισαι εσυ ο βλαχος που ηλθες στην αθηνα που θα τολμησεις να πεις ουγκανα τους απογονους μικρασιατων.Το μονο που σε ποναει ειναι οτι η ΑΕΚ που με την δημιουργια της αγιας σοφιας θα κτισει αυτοκρατορια και γραφεις παιζοντας τον κατοικο της πολης μας.9 μηνες το γηπεδο κτιζεται και κανεις κατοικος εκτος απο την μισοτρελη της καπαδοκιας δεν λεει οτι αλλαξε η καθημερινοτητα του.Οσο για τα πανηγυρια στην δεκελειας θα βαρεθεις να μας βλεπεις γιατι σε ολα τα αθληματα ανεβαινουμε.Κατακριτεο οτι κάηκαν τρεις καδοι αξιας 300-400 ευρω αλλα δεν βλεπω να φωναζεις για τα χιλιαδες χαμενα ευρω που δοθηκαν για προσφυγες.ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΕ.

Κώστας (27/04/2018 13:56)

Γαύροι, βαζέλες, αριστεροί, δεξιοί, κομπλεξικοί, φιλήσυχοι, χρηματοδοτούμενοι, φιλόζωοι, καθώς πρέπει, εργαζόμενοι, άνεργοι...
Όλοι οι ανωτέρω προσκυνούν το δικέφαλο αετό και την ΑΕΚΑΡΑ μέσα στην Αγιά Σοφιά... εδώ στα Φιλαδέλφεια!!!

@(03:02) (27/04/2018 22:30)

Τώρα αρχίζει το πραγματικό κλάμα γαυράκο. Τώρα που θα βαρεθείς να μας βλέπεις να πανηγυρίζουμε και θα τρέχει ο γαυροδήμαρχος στα δικαστήρια με τις μηνύσεις που έρχονται για τον παράνομο σταθμό μεταφόρτωσης. Θα μας παρακαλάει να τον λυπηθούμε ο ξεφτίλας.

Σε όποιον (28/04/2018 00:48)

Δεν αρέσει δρόμο χωρίς πολλα πολλα

Ανωνυμος (28/04/2018 09:47)

@13.08, 13.30, 13.56!
Αγαπητε ουγκανε!
Αγχωθηκες! Δεν καηκαν μονο τα σκουπιδια αλλα και οι καδοι! Και οι καδοι δεν ειναι κανενος δημαρχου! Τους πληρωνουμε εμεις οπως εσυ πληρωνεις (;) τους καδους του Μενιδιου και των Α.Λιοσιων! Οι μικρασιατες δεν προσκυνησαν ποτε ουτε αιλουροειδη ουτε αραουχους και λοιπα αποδημητικα πτηνα! Ειχαν αξιοπρεπεια και την μετεδωσαν και στους απογονους τους! Αυτοι που χοροπηδαγαν ΣΤΑ Φιλαδελφεια γυρω απο τις φωτιες ησαν εκπροσωποι συγγενικης φυλης των "Μαου-Μαου" οπως λεει και ο πανεπιστημιακης μορφωσης λαθρεμπορας!
Μεσα στο κενο κεφσαλι σου ολος ο κοσμος ειναι μια μπαλλα!
Οσοι ειναι απεναντι σου ειναι γαυροι και διαφωνουν επειδη ειναι υπαλληλοι του αντιπαλου του αφεντικου σου! Εισαι ομως ευτυχης μεσα στην δυστυχια και την μιζερια σου!

επικινδυνοι ολοι οι οπαδοι (28/04/2018 21:28)

πρεζονια του λαθρεμπορα τι εχετε να πειτε για το σπασιμο πορτας εισβολη σας και τρομοκρατια που κανατε στη πολυκατοικια του χωριατικου;;; αμα θα ηταν εκει ο γιατρος που στοχοποιησατε αστα, θα ειχαμε νεκρους... ευτυχως που τα καμενα κεφαλια σας απο τις πρεζες του νοορ1 δεν εβαλαν φωτια εκει... τετοιοι ειστε και γι αυτο ποτε δεν σας θελουμε στη μερια μας.. χειροτεροι και απο τους μογγολοτουρκους...

Κώστας (29/04/2018 17:39)

@επικινδυνοι ολοι οι οπαδοι (28/04/2018 21:28)
Στο έχω πει πολλάκις: στα τσακίδια να πας εσύ και όλοι οι όμοιοι σου!
Τρείς λύσεις έχεις: 1)κρύβεσαι και γράφεις κανένα σχόλιο στα μουλωχτά, 2)μετακομίζεις και σταματάς να ζείς με ψυχολογικά και τέλος 3)αυτοκτονείς και απαλλάσσεσαι από τα προβλήματα της καθημερινότητας!
ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΛΕΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ!!
Διαλέγεις και παίρνεις ανόητε!!

γαυροτρολ (29/04/2018 23:34)

Παλι θα αναγκαστω να απαντησω σε δεκαδες ηλιθιοτητες που εγραψες.Πρωτον εχω καταγωγη απο την πιο ομορφη πολη του κοσμου και δεν γινεται να ειμαι ουγκανος η να με λεει καποιος που ειναι βλαχαντερο και ντρεπεται να γραψει απο που καταγεται.Δευτερον ειπα οτι κακως καηκαν τρεις ΚΑΔΟΙ αξιας 300-400 ευρω αλλα δεν ειδα την ιδια ευαισθησια για τα χιλιαδες χαμενα ευρω που δοθηκαν απο το ταμειο του δημου για προσφυγες.Τριτον μενω κεντρο φιλαδελφειας ενω εσυ εισαι απο τα ομορφα μανιατικα και σταματα τα φασιστικα και ρατσιστικα σχολια για το μενιδι και τα λιοσια λες και εσυ εισαι ανωτερος απο αυτους οιταν εχεις καταγωγη απο το λιμανι!!!.Τεταρτον αυτο με την εισβολη στην πολυκατοικια και το χωριατικο ειναι ακομα ενα αισχρο ψεμμα για να προκαλεσεις σχολια γιατι ποτε δεν εγινε ΨΕΥΤΗ.Πεμπτον οι πρζες του νοορ 1 ειναι του αφεντικου σου τα μπερδεψες και εκτον φασιστα δεν λεγονται μογγολοτουρκοι αλλα τουρκοι χρυσαυγιτικο αποβρασμα.

Ανωνυμος (29/04/2018 23:43)

Γεια σου Κωστας!
Εδω ΣΤΑ Φιλαδελφεια μονον το αεκακι και οι ουγκανοι οπαδοι του!

γαυροτρολ2 (29/04/2018 23:44)

Εγω ειμαι εργαζομενος σε σκληρη δουλεια ενω εσυ εισαι ενα πιονι του πρεζεμπορα που δεν εχεις κολλησει ουτε ενα ενσημο στη ζωη σου.Το μυαλο σου ειναι μονο για να μπαινεις εδω να τρολλαρεις και να το παιζεις κατοικος της πολης μας και να προσπαθεις να πεταξεις λασπη στην ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ενω η ομαδα σου το ολυμπιακακι ξεψυχαει.Σημερα την πανεμορφη πολη μας ηταν ολα υπεροχα.Παντου σε ολα τα μαγαζια εβλεπες τα λαβαρα της ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ και μικρους και μεγαλους να περπατανε παντου με κιτρινομαυρες φανελες.Το σαββατοκυριακο εχει νεο γλεντι στην πανεμορφη γειτονια μας.Το σαββατο εχουμε την φιεστα και την κυριακη θα σηκωσουμε το ευρωπαικο.Οποτε γαυροτρολ κατι θα σκεφτεις παλι να γραψεις οτι καναμε και βαλε και τις εργασιες που γινονται καθημερινα στα αγια χωματα και το συνθημα για τον ψυχιατρο σου κολλαει απολυτα.Και αναρωτιεσαι ποιος ο λογος για να ζεις αφου......

AEKARAS (30/04/2018 11:48)

Και στα φιλαδελφεια και στα λιμανια και σε ολη την γη μονο ΑΕΚ και το ολυμπιακακι ξεψυχαει οπως ειδαμε χτες απο τα πανο που βαλατε στο τηγανι.Τελειωσαν τα νοορ κοπηκε η πρεζα και τωρα πατε για φουντο.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (30/04/2018 13:40)

Πάντως διάβαζα σε άλλη ιστοσελίδα (δεν γράφω το όνομα, γιατί μόλις το διάβασα καθάρισα πληκτρολόγιο, έβαλε νέο antivirus, έκανα update στο ήδη υπάρχον, έκανα ντους και απολύμανση στο σπίτι μου) και όσους στελεχώνουν ή όσους μαζεύονται για να διεκδικήσουν τον δήμο.
Εκτιμώ ότι με τα ονόματα που ακούω, ο Βασιλόπουλος θα βγει από την α' Κυριακή. "Ωρέ πού πάτε,ρε;"
Να ξαναπώ για ανεμομαζώματα-διαβολοσκορπίσματα ή είναι ανακριβές το ρεπορτάζ άλλης ιστοσελίδας;
Και κάτι ακόμα: Όσο προχωράει το γήπεδο, οι γηπεδικοί θα χάνουν όλο και περισσότερο πολιτικό κοινό.
Η αντίθεση θα μετατεθεί σε άλλο επίπεδο.
Και θα ήθελα να δω τα μούτρα ορισμένων αν επιδιωχθεί να εκχερσωθεί περαιτέρω το άλσος.

@ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (30/04/2018 16:56)

Οχι θα βγει πριν απο τις εκλογες ο αρουλης χαχαχα.Και δεν ειναι κοντρα γηπεδικων αντιγηπεδικων γιατι αυτο εχει τελειωσει το γηπεδο χτιζεται αλλα θα τον μαυρισουν ολοι γιατι δεν εκανε τιποτα για τον δημο.Το μονο του ενσημο οτι καταφερε τρια χρονια να καθυστερησει τα εργα .

@ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (01/05/2018 08:51)

Ωραία η ερμηνεία σου για το γήπεδο, αλλά ερμηνεύεις ανάποδα από την πραγματικότητα. Κακά τα ψέματα, ο Βασιλόπουλος απέτυχε στο θέμα του γηπέδου και αν συνεχίσει έτσι θα χρεώσει το δήμο και τους φιλαδελφειώτες και δικαστικά έξοδα. Και ντετόλ να βάλεις, το χεράκι σου πάει στο κουμπάκι, δεν αντέχεις να μην επισκεφτείς τις ιστοσελίδες των κατάδικων, έτσι;

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (02/05/2018 12:58)

@01/05/2018
Ο σοβαρός και ο σωστός διαβάζει πρώτα τους εχθρούς του και μετά τους φίλους του, για να γίνεται καλύτερος. Φυσικά μετά από τον κλίβανο.
Εδώ κάποιοι ψήφισαν Βασιλόπουλο-ΣΥΡΙΖΑ με ιατρικό γαντάκι για να μην μολυνθούν.

Γαυροβασιλόπουλεεεεε (02/05/2018 20:07)

Φάε ξεφτίλα γαυροδήμαρχε το πρώτο εξώδικο για τα σκουπίδια. Θα στα φάνε οι δικηγόροι αποτυχημένε. Έρχεται το τέλος.......

@ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (02/05/2018 21:36)

Ναι αλλά τώρα οι γιατροί μπορεί να βγάλουν το γαντάκι για να δώσουν τα χέρια μαζί του και να παει χερακι χερακι η ριζοσπαστικη αριστερα με την αστικη δημοκρατια, ε;

Μπεν. Ξ. (03/05/2018 00:09)

Το `χουμε ξαναδεί το έργο. Από το 2000 και μετά χέρι χέρι οι δεξιοί με τους πασόκους στους δήμους. Εκτός αν νομίζεις ότι οι συγκεκριμένη παρεΐτσα της Δ.π. δεν είναι πασόκοι και έχουν κάποια σχέση με την αριστερά και μάλιστα τη ριζοσπαστική. Σιγά μην είναι και κουκουέδες τα ορφανά του Λαλιώτη όπως ο πρώην σεκίτης βλαχοδήμαρχος.

Δόξα και Τιμή στο Σάββα Σταματιάδη (03/05/2018 09:53)

Το κομμάτι αυτό του Άλσους, πίσω από τη Θ21 του παλιού γηπέδου για το οποίο τόσος λόγος γίνεται, ουσιαστικά «καταπατήθηκε» ή «απαλλοτριώθηκε» ή «επιτάχθηκε» για τις ανάγκες του δήμου επί Σάββα Σταματιάδη στον οποίο πάντα η Νέα Φιλαδέλφεια θα χρωστάει ότι με αυτή τη κίνηση ΜΑΤ, έβαλε ως σήμερα ένα φραγμό στις ονειρώξεις (από τότε) της ΠΑΕ ΑΕΚ να επεκταθεί προς το Άλσος. Όλα αυτά αθορύβως. Χωρίς φανφάρες. Χωρίς αριστεριτζήδικες φιέστες-πάρτυ για... "τη δημοκρατία που κινδυνεύει" και κατάφερνε να κρατάει Θερμοπύλες. Χωρίς πεταμένα λεφτά για προσφυγές και αμφίβολους δικαστικούς αγώνες. Χωρίς διχασμό και δηλητήριο στο πολιτικό λόγο και τις συμπεριφορές. Και κατάφερνε να είναι σεβαστός ακόμα και από σκληροπυρινικούς δεξιούς αντιπάλους του κυκλοφορώντας φυσικά χωρίς φρουρές. Δυστυχώς, εκείνη η εποχή παρήλθε και πολλά παιδιά του Σταματιάδη κατάντησαν συνασπιστήρια και πασόκοι με βιτρίνα αυτής της νοσηρής κατάστασης το μόρφωμα της σημερινής «Δύναμη Πολιτών-Κολλητών-Πωλητών».

μη βρωμίζετε το όνομα (03/05/2018 12:19)

@9:53 Καλά έκανε ο Σάββας κι έκλεισε το δρόμο στα επεκτατικά σχέδια της ΑΕΚ. Αλλά ρε φίλε το να χρησιμοποιείς το όνομά του για να την πέσεις στο Βασιλόπουλο που τον κηνυγά τώρα η ΑΕΚ για να γκρεμίσει αυτό που έχτισε ο Σάββας, είναι τουλάχιστον ασέβεια στους αγώνες της αριστεράς που συνεχίζονται. Εσύ τώρα με ποιον είσαι με τον Άρη ή με τον Μελ;

Δόξα και Τιμή στο Σάββα Σταματιάδη (03/05/2018 13:05)

@12:19. Θα πρέπει να είναι κάποιος πάρα πολύ αφελής για να πιστέψει ότι το δίπολο είναι Άρης-Μελ. Αυτό είναι ένα αφήγημα του Βασιλόπουλου και συν αυτώ που τον βολεύει για να έχει μπετόν κοντά του όλους όσους ήταν εναντίον του γηπέδου. Ούτε αυτούς δεν θα έχει γιατί απλά δεν πείθονται όλοι . Δεν είμαστε όλοι χαχόλοι ούτε τρώμε σανό. Μια χαρά επί δημαρχίας του ανεβαίνει το γήπεδο. Αυτό γράφει η ιστορία. Το αποτέλεσμα μετράει. Και δεν μας έχει πει και τους τρόπους που τον πίεζαν για το ρυθμιστικό για να περάσει οτιδήποτε βόλευε την ΑΕΚ όταν τον έτρεχαν στα γραφεία του σύριζα στη Βουλή.
Όσο δε για το σταθμό μεταφόρτωσης -γιατί εκεί είναι η ουσία- έγινε επί Κόντου αν δεν απατώμαι, παιδί του συνασπισμού κι αυτός. Επί Σάββα γινόταν ήπια χρήση του χώρου από το δήμο.

GeorgeAEK (03/05/2018 15:11)

Σε είχαμε προειδοποιήσει βασιλόγαυρε. Τώρα όχι μόνο θα πληρώσεις στα δικαστήρια και θα ζητάς συγνώμη με την ουρά στα σκέλια για τον σταθμό μεταφόρτωσης αλλά ξέχνα και τη συνεισφορά της ΑΕΚ στη βελτίωση του Αλσους. Δεν πρόκειται να δεις ούτε δέντρο. Αυτό θα γινόταν αν δεν υπήρχαν τεράστια διαφυγόντα κέρδη απο την καθυστέρηση που προκάλεσες. Τώρα πλήρωνε για το Αλσος μόνος σου. Ξέρουμε βέβαια που το έχεις γραμμένο και το Άλσος αρχιψευταρά.

@ (03/05/2018 09:53) (03/05/2018 15:15)

Ρε αστείε πότε ήθελε η ΑΕΚ να επεκταθεί στην πλευρά του Άλσους; Το γήπεδό της ήθελε πάντα μόνο η ΑΕΚ. Και το μικρό κομμάτι που αναγκαστικά παίρνει γιατί πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη απόσταση απο τα σπίτια και απο τον δρόμο στην άλλη πλευρά απ ότι πριν στο πολλαπλάσιο το επιστρέφει με την συμφωνία που έχει γίνει. Αντε με τη βλακεία του καθένα εδω μέσα.

Ανωνυμος (03/05/2018 16:55)

Ηθελε καποια στιγμη η ΑΕΚ να πάρει 9 στρέμματα απο το αλσος, λιγο μετά τη χούντα και μάλιστα τα πάντα ενημερωμένα παιδιά της Στρούγκας είχαν ανεβάσει ένα ντοκουμέντο στο Χαμπέρι όπου ο συγχωρεμένος πλέον Λάλος (πατέρας του αντιδημάρχου) έιχε συνεναίσει σε αυτή την απόφαση

Ανώνυμοs (04/05/2018 00:19)

Σε σχέση με τον τίτλο του άρθρου ("Απίστευτη υποκρισία: Ο μεγαλύτερος πολέμιος της ΑΕΚ, της δίνει... συγχαρητήρια!!!!")..........
είναι πολύ λογικό που έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ!!!
Αν δεν υπήρχε η ΑΕΚ θα βολόδερνε μεταξύ Κόκκινου και Λαϊκής Συνέλευσης.
Αν δεν του έκαναν εκείνη την παράδοξη αντισυγκέντρωση οι ΑΕΚτζήδες θα ήταν σήμερα ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος του Σύριζα.
Πολύ λογικό λοιπόν να δίνει συγχαρητήρια στον μεγάλο ευεργέτη του. Την ΑΕΚ που του έδωσε υπόσταση.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Πολίτης
@Ανωνυμος* Ταξικός αντίπαλος είναι και ο υπηρέτης της Ελιτ. Ταξικός αντίπαλος είναι και ο οπουρτυνιστης.... αλλά για να προχωρήσει η βάρκα π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ο Στέφανος.....ποιος Στέφανος ομως;
Το τραγικό δεν είναι ότι βγήκαν τελευταίοι ενώ είχαν την στήριξη του 2ου κόμματος της Βουλης. Το τραγικό ειναι ότι τους πέρασε η παράταξη το...

Κοιτάζοντας τον καθρέφτη τους
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Μιλάμε, φοβερή ενημέρωση. Ο Σεϊτανίδης είναι στο γραφείο τύπου του Δημάρχου... Μιλάμε για αποκλειστικότητα... Δεν λες, που κρατάει την Αλήθε...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Ο Τζέλης, μέχρι να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος, όχι στην αριστερά δεν ήταν, δεν ήταν πουθενά. Βρείτε μου ένα άρθρο του, μια υπογραφή του...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
@00.20 Κάπου διάβασες για την πάλη των τάξεων αλλά δεν το διάβασες όλο! Ταξικός εχθρός των αριστερών και των κομμουνιστών δεν είναι οι δημοσ...

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: Πολίτης
Κανένα air condiciom θα φροντίσει η Δημοτική αρχή να τοποθετηθεί στα σχολεία ???...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Πολίτης
Έλα τώρα μην βρείτε ευκαιρία μερικοί πούροι αριστεροί απ' τα γεννοφασκια σας, να βγάλατε ολη την "αριστεροσυνη" σας και μάλιστα περνοντας π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
Τι σου φταίει η αριστερά και της φορτώνεις τον κάθε είδους πολιτικαντη ! Για να μιλάς για ιδεολογική ασυνέπεια θα πρέπει πρώτα να μας πεις π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Γ.Β
Ψυχραιμία κε. Σεϊτανίδη....... έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας !!!!...

Αυτοψία Χαρδαλιά στο αντιπλημμυρικό έργο της βόρειας Φιλαδέλφειας- Τι είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
2. Κάποτε οι δεξιοί ψήφιζαν Σταματιάδη, επειδή τους έφτιαξε αποχετευτικό σύστημα, και, ναι, κατόρθωσε, να μην το πληρώσει από την τσέπη του ...

Αυτοψία Χαρδαλιά στο αντιπλημμυρικό έργο της βόρειας Φιλαδέλφειας- Τι είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
1. Όταν τελειώσει με το καλό το έργο, ποιος θα μπορεί να αρνηθεί ότι πιστώνεται στον Τομπούλογλου; Πέντε χρόνια ο Βούρος δεν έκανε τίποτα, κ...

Στη Σταμάτα ο δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου με συνεργείο του δήμου μετέχει στην κατάσβεση της φωτιάς
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Ανωνυμος (05/07/2024 17:45) Ούτε ελέγχω, ούτε καν ερωτήματα θέτω. Θεωρώ δεδομένο, ότι ο Δήμος, νυν ή προηγούμενη δημοτική αρχή, έχει εξασφ...

Στη Σταμάτα ο δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου με συνεργείο του δήμου μετέχει στην κατάσβεση της φωτιάς
Xρήστης: Ανωνυμος
@15.54 Ως τι, ελέγχεις την δημοτική αρχή; Αν θέλεις να μάθεις πήγαινε μέχρι το δάσος να δεις! Αυτό που γίνεται από ελεγκτές και υβριστές κρυ...

Στη Σταμάτα ο δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου με συνεργείο του δήμου μετέχει στην κατάσβεση της φωτιάς
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Το σύστημα δασοπυρόσβεσης στο Άλσος ελπίζω να δουλεύει....

Ο Δήμος ξεκινά τα θαλάσσια μπάνια των ΚΑΠΗ στο Αυλάκι
Xρήστης: "Με αγγιξατε;"
@16.17 Όταν έχεις αφήσει την ενημέρωση σου για τα δημοτικά στο λούμπεν φασισταριό τότε μπορούμε να πούμε απο τωρα ότι η παράταξη του νυν Δημ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©