Σάββατο 15.06.2024,  

Στη δημοσιότητα η άδεια ανέγερσης του γηπέδου. Τι δεν καταλαβαίνουν οι εχθροί της ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε στις 25/07/2017 στην κατηγορία Η πόλη  |  55 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Ξαναείδαμε, με αφορμή την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, τις διάφορες ακρότητες εναντίον της ΑΕΚ των ολίγων που θέλουν βιαίως να διαχωρίσουν την ομάδα από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Άλλοι γράφουν ότι "το γήπεδο δεν πρόκειται να κατασκευαστεί, όσες άδειες κι αν εκδοθούν" και επικαλούνται επιλεκτικά νομικά επιχειρήματα, αν και οι ίδιοι είναι διακηρυγμένοι αντίπαλοι του "αστικού καθεστώτος" και της νομικής του βάσης. Την ώρα, δηλαδή, που αμφισβητούν την "αστική νομιμότητα", την ίδια ώρα την επικαλούνται! Τι να πει κανείς...

 

Άλλοι πάλι μας μέμφονται ότι δήθεν "έχουμε ευθύνες" που δεν αναδείξαμε τις μελέτες, λες και η υπόθεση της σχέσης της ΑΕΚ με τη Νέα Φιλαδέλφεια προκύπτει από "αυθεντίες" που υπογράφουν μελέτες ή άλλα έγγραφα. Παρακάμπτω τους ισχυρισμούς τους ότι δεν τις διαβάσαμε, ως ασόβαρους. 

 

Αυτοί οι ολίγοι, αρνούνται να κατανοήσουν τους ιστορικούς και συναισθηματικούς δεσμούς της πόλης με την ΑΕΚ. Άλλοι γράφουν τα αδιανόητα, ότι δήθεν... η ΑΕΚ αποξενώθηκε από τη Νέα Φιλαδέλφεια την εποχή της... χούντας (!), άλλοι ότι οι Φιλαδελφιεώτες ακούνε "γήπεδο" και τρέχουν μακριά κια άλλα απίθανα. Οι δεσμοί της ΑΕΚ με την πόλη μας είναι ιστορικοί και διαχρονικοί. Η προσφυγομάνα ομάδα που έγινε πρωταγωνίστρια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μπάσκετ, που κατά καιρούς έβγαλε πρωταθλητές σε πολλά αγωνίσματα, ούτε διχοτομείται, ούτε διαιρείται σε ερασιτεχνική και επαγγελματική, ούτε κόβεται σε κομμάτια. Η ΑΕΚ είναι μία, ενσαρκώνει την Ιδέα της πρωταγωνιστικής επίδοσης στον αθλητισμό του μικρασιατικού, προσφυγικού στοιχείου, είναι ιστορικά και κοινωνικά δεμένη με τη Νέα Φιλαδέλφεια και ποτέ, μα ποτέ δεν έπαψε να υπάρχει στην καθημερινή ζωή της πόλης μας. Ακόμα και όσοι ελευθέρως έχουν επιλέξει άλλη ομάδα, αν και κάτοικοι της Φιλαδέλφειας, αναγνωρίζουν τους ιστορικούς και κοινωνικούς δεσμούς της πόλης με την κιτρινόμαυρη ομάδα. Νικάει η ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ ή την ξιφασκία; Γεμίζουν πανηγύρια τα σπίτια και τα καταστήματα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παίζει κρίσιμο αγώνα η ομάδα μας στο ΟΑΚΑ; Για κάποιο λόγο που αν δεν είσαι ΑΕΚ δεν μπορείς να τον καταλάβεις, χιλιάδες φίλαθλοι μαζεύονται Καππαδοκάις και Φωκών, ντύνονται στα κιτρινόμαυρα και κατευθύνονται στο ΟΑΚΑ, ή στο ΣΕΦ, ή όπου αλλού... 

 

Επίσης, όμως, αυτοί οι ολίγοι, παραβλέπουν και την εξόφθαλμη πραγματικότητα: Ότι στο σημερινό κόσμο, αθλητισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μόνο ο ερασιτεχνικός, αλλά και ο επαγγελματικός. Χιλιάδες πολίτες πηγαίνουν στα γήπεδα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, ή στήνονται μπροστά στους τηλεοπτικούς τους δέκτες για να παρακολουθήσουν ένα ωραίο αγώνα, ή ένα παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας. Με ποιο πολιτικό ή κοινωνικό δικαίωμα οι ολίγοι αυτοί, θέλουν να στερήσουν τη συγκεκριμένη ψυχαγωγία από εκατομμύρια πολίτες; Στο όνομα ποιας Αξίας της Δημοκρατίας θέλουν να πουν "απαγορεύεται" σε αυτό το δικαίωμα ενός πολίτη; Το ερώτημα είναι κρίσιμο, και δεν έχει απαντηθεί. Αν αρκούσε ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, τότε ΕΚΕΙ θα βρίσκονταν τα εκατομμύρια των πολιτών που θέλουν να δουν το αγαπημένο τους άθλημα, ή τον στίβο κλπ. Φυσικά, ο επαγγελματικός αθλητισμός, όπως ΟΛΕΣ, μα όλες, οι εκφάνσεις του δημόσιου και του ιδιωτικού βίου του σημερινού Ανθρώπου, έχει και την κακή του πλευρά. Κάθε ανθρώπινη επινόηση, πρέπει να χρησιμοποιείται από όλους με λογική και προσοχή. Το παράδειγμα του μαχαιριού είναι κλασικό: Αν το χρησιμοποιείς με λογική και σύνεση, κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη. Αν όχι, μπορεί να σε οδηγήσει στη φυλακή ή και στον τάφο. Είναι, λοιπόν, ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ η εκστρατεία ανάδειξης των κακών πλευρών του επαγγελματικού αθλητισμού και να ταυτιστεί αυτή η δραστηριότητα του ανθρώπου, με την κακή της πλευρά.

 

Έτσι λοιπόν έχουν τα πράγματα: Οι εχθροί της ΑΕΚ πρέπει να διαλέξουν: Ή θα συνεχίσουν την πολεμική σε όσους είναι επιχειρηματίες, με τη γενικόλογη, αόριστη και συνεπώς αδύναμη αναφορά σε "επιχειρηματικά συμφέροντα", γνωρίζοντας ότι έτσι ΚΑΙ υπονομεύουν την έλευση κεφαλαίων στην περιοχή που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και θα αναζωογονήσουν την πόλη, αλλά ΚΑΙ εξυπηρετούν εκ των πραγμάτων συμφέροντα ανταγωνιστών επιχειρηματιών από εκείνους που βρίσκονται στο τιμόνι της ΑΕΚ. Ή θα λογικευτούν και θα επιχειρήσουν ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ με τη διοίκηση της ΑΕΚ να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη για την πόλη, την τοπική κοινωνία και τους πολίτες της, από όσα αρχικά ήθελε η διοίκηση της ομάας να προσφέρει στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

 

Όποια στάση κι αν κρατήσουν, θα κριθούν, όπως όλοι μας, άλλωστε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Γράψτε την άποψή σας

Βλάσης (25/07/2017 16:57)

Βασιλόπουλε περιμένουμε να φωταγωγηθεί η πόλη για τα χαρμόσυνα νέα.

Διαμαντή (25/07/2017 17:04)

Αυτά που γράφεις απευθύνονται σε κανονικούς ανθρώπους. Εδώ έχουμε να κάνουμε με αντιαεκτζήδες χρηματοδοτούμενους από αφεντικά με συγκεκριμένα συμφέροντα.

Γελάσαμε (25/07/2017 17:15)

Κα πάλι.
"έλευση κεφαλαίων στην περιοχή που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και θα αναζωογονήσουν την πόλη"
Πώς άραγε; Με τους αλλοπαδούς χτίστες, φτηνά χέρια; Ποιές άλλες θέσεις θα δημιουργηθούν στο κουρείο; Και πολλά άλλα, που λόγω ζέστης βαριέμαι να αναφέρω και πάλι.
Όταν οι Φιλαδελφειώτες θα συνειδητοποιήσετε την μεγάλη μακακία που κάνατε μην παίρνοντας θέση σε όλο αυτό το τεράστιο σκάνδαλο, τότε θυμηθείτε τα ονόματα των "δημοσιογράφων" και των δημοτικών συμβούλων που έχουν εμπλακεί. Να ξέρετε δηλαδή που θα απευθυνθείτε για να ζητήσετε τα ρέστα, για την απόλυτη υποβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητάς σας, ύπνοι.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/07/2017 17:19)

@17.15
Είστε υπεύθυνος προσλήψεων στο γήπεδο και ξέρετε ότι παίρνουν αλλοδαπούς; Είστε ρατσιστής και δεν θέλετε να εργάζονται οι αλλοδαποί; Τι άλλο κάνετε εκτός από το να "βαριέστε" και αν εκτοξεύετε απειλές "θα θυμόμαστε τα ονόματά σας". Εμείς, πάλι, τα δικά σας θα τα έχουμε ξεχάσει εντελώς...

@Γελάσαμε (25/07/2017 17:15) (25/07/2017 17:38)

Τα δικά σας ονόματα να δεις που δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ μέχρι να δώσετε λόγο στη δικαιοσύνη για τις αλητείες σας.

George (25/07/2017 17:42)

Σε ενοχλεί τώρα που δεν θα έχει αρκετές θέσεις εργασίες το κουρείο; Εσείς δεν σκιζόσασταν τόσα χρόνια να μην γίνει γήπεδο με πολλές εμπορικές χρήσεις; Προκαλείτε αηδία και σιχαμάρα πλέον ακόμα και σε μη Αεκτζήδες.

ΠΜ (25/07/2017 17:58)

Διαμαντή δε σε αναγνωρίζω. Βάφτισες την έγκριση δόμησης σε άδεια δόμησης.

Διαμαντής (25/07/2017 18:02)

@17.58
Λέει η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η Δικέφαλος Κατασκευαστική ΑΕ ανακοινώνουν με επισημότητα και υπερηφάνεια την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια!..."

Προσοχη! Silver Alert! (25/07/2017 18:23)

Αναζητούνται οι:
Καμπούρης, Παντελόγλου πατήρ και υιός, οι 17, ο Αστερίσκος, το συντονιστικό των κατοίκων, ένας δημοσιογράφος? της Κόντρας και καμιά εικοσαριά γάβροι της δύναμης πολιτών.

Τελευταία φορά εθεάθησαν με φανέλες του δαφνοστεφανωμένου γκέϊ να ουρλιάζουν ότι δεν θα γίνει γήπεδο κι ότι δεν θα εκδοθεί άδεια.

Αν τους συναντήσετε κάπου μην φοβηθείτε.
Είναι ακίνδυνοι παρά τα ψυχολογικά τους προβλήματα.
Τηλεφωνείστε στο χαμόγελο του χοντρού.

Τιμωρός (25/07/2017 18:29)

@Γελάσαμε (25/07/2017 17:15)
Καθόλου δεν γελάς. Κλαις με μαύρο δάκρυ. Κι από Σεπτέμβρη στα δικαστήρια θα κλαις ακόμα περισσότερο.

ΠΜ (25/07/2017 18:46)

Και συ υιοθετείς με τον τίτλο σου μιά παραπλανητική και ψευδή ανακοίνωση. Ποία άδεια που είναι η άδεια. Εγκριση Δόμησης βγήκε. Εχουν καιρό ακόμα για την άδεια και αν όλα κριθούν νόμιμα.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Lawyer (25/07/2017 19:05)

Τρύπια σε προσφυγές η έγκριση δόμησης. Βολεύει και την πλευρά Μελισσανίδη και τους ψευτοαριστερούς του Δήμου. Ο νοών νοείτω.

ΠΜ (25/07/2017 19:08)

Συγνώμη έκανα λάθος υπάρχει κανονική άδεια
https://diavgeia.gov.gr/doc/6ΒΒΙ4653Π8-ΥΞΞ?inline=true

Η δεύτερη σελίδα βλάκες (25/07/2017 19:13)

Ειναι η άδεια δόμησης. Ανοίξτε τα ματάκια σας

Μεγαλείο εναντίον τοσοδουλισμού (25/07/2017 19:27)

Όσο στρεβλώνετε και την τελευταία λέξη των ανακοινώσεων της ΑΕΚ, τόσο πιο όμορφα μας κάνετε να αισθανόμαστε...
Όσο πιο μικροί γίνεστε στην ήττα σας, τόσο μεγαλύτερη ικανοποίηση μάς δίνετε...

@Lawyer του καφενέ (25/07/2017 19:58)

Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που από τη δικηγόρο σε έκανε λογοτέχνη του φανταστικού.
Σε παρακαλώ δικηγόρε μου, συνέχισε να μας διασκεδάζεις. Να κάνεις τη χαρά μας ακόμη μεγαλύτερη
με όσα όμορφα γράφεις.

Lawyer (25/07/2017 22:12)

19:58 Δεν θα ασχοληθώ καν κακομοίρη αεκολέ. Θα στείλω κάτι ασκούμενους που έχω στο γραφείο στο ΣτΕ. Μη σου πω μέχρι και πρωτοετείς νομικής κερδίζουν.

@Lawyer (25/07/2017 23:34)

Γαυρολε δε βαρεθηκες τοσες φαπες;Δε μου φερνεις καμμια μασκα οξυγονου γιατι στο μπαλκονι μου δε μπορω να ανασανω απο τις σκονες που βγαζουν οι μπουλτοζες.Οι ατιμες εχουν κανει σαλονι το οικοπεδο και την πεμπτη εχει αγιασμο παλι πολυ κοσμο θα βλεπω,Παρακευη ξεκινανε επισημα τα εργα και με την καφεδαρα στα χερια θα παρακολουθω απο την μπαλκοναρα μου.

@Lawyer (25/07/2017 22:12) (25/07/2017 23:52)

Μη μας το κάνεις αυτό. Δεν θα αντέξει ο Τίγρης άλλη δικαστική ήττα από τα γαυροσιχάματα. Του ακυρώσατε το σχέδιο, του πήρατε το οικόπεδο. Ελπίζω να μην του πάρετε και το σπίτι και μείνει άστεγος. Σταματήστε επιτέλους να κερδίζετε.

(22:12) (26/07/2017 00:05)

Έλα ρε μεγάλε. Τρομάξαμε τώρα. Ήσουν πάντα τόσο έξυπνος ή σου προέκυψε από τότε που έγινε ο Αρούλης δήμαρχος; Φαντάζομαι θα υπέθεσες ότι αφού αυτός κατάφερε να γίνει δήμαρχος εγώ δεν μπορώ να το παίξω μεγαλοδικηγόρος; Και που σαι χασοδίκη μην χάνεις χρόνο. Θυμούνται οι δικαστές του ΣτΕ ακόμα τους βλάκες που τους έκαναν να βάλουν τα γέλια με τις απόψεις τους την προηγούμενη φορά. Ένας ακόμα γύρος γέλιου δεν θα τους χάλαγε.

tasos (26/07/2017 00:11)

Τελικά ορισμένοι δεν είστε απλά βλάκες. Και οι βλάκες όταν τα κάνουν θάλασσα κάποια στιγμή το καταλαβαίνουν. Είστε κάτι πολύ χειρότερο που δεν το έχει προσδιορίσει ακόμα η επιστήμη. Εμείς ξεκινάμε τη γηπεδάρα. Εσείς βουλιάξτε στον φανταστικό κόσμο που έχετε δημιουργήσει.

Εμπρός σύντροφοι (26/07/2017 04:05)

Της πορδης! Άλλη μια φαπα σας περιμένει! Ο αλλος ανακάλυψε μετα απο 6 ωρες οτι υπαρχει άδεια! Βαριόταν να ανοίξει το ΣτΕ. Και μετα θέλουν και δικαίωση οι φελλοί

λιγα λογια για να μη μπερδευομαστε (26/07/2017 11:24)

σε οσους μιλανε για ''δικαιωση'' και 'νικη' εχω να πω οτι καμια δικαιωση δεν εγινε. το αντιθετο. βγηκε η αδεια που σας ταξανε 4 χρονια μετα,γιατι πριν 4 χρονια πηγαν να την παριουν με το ετσι θελω,με ενα αδειο φακελο (αποδεδειγμενα και ας σκουζουν οι γνωστοι),σας βαλανε να βαρατε κοσμο για ενα αδειο φακελο. μεγαλυτερη αποδειξη δεν υπαρχει απο το γεγονος οτι απο Ιουλιο του 2014 φτασαμε Φλεβαρη του 2017 για να ξαναβαρεσετε κοσμο για την ομαδα σας. 3 χρονια γιατι δε κανατε τπτ? γιατι οι απο πανω σας ξερανε οτι δε μπορουν να κοροιδευν κανενα. και τωρα με παρατυπιες πηγατε να το χτισετε. τι αλλαξε? κυβερνηση και αντιπολιτευση δινιουνε τα παντα ,οποτε σας κανανε τροπολογιες γιατι αλλιως νομιμα δε μπορουσατε να χρισετε. αρα καμια δικαιωση. τροπολογιες και κυβερνητικες χαρες σας το χτισανε. αντιναζι γιατι εσεις δεν ειστε κατα τα αλλα.περιμενουμε την υπογειοποιηση

@(26/07/2017 11:24) (26/07/2017 14:14)

Ξυδι και πολύ μάλιστα με τους κουβάδες καθε πρωί. Ο Δήμαρχος σου έγινε ρόμπα σε όλη την Ελλάδα. Η μεγαλύτερη ξεφτίλα για Δημαρχο εν ενεργεία ήταν αυτή και του τη χαρισε η ΑΕΚάρα

@(11:24) (26/07/2017 14:40)

Όσο και να χτυπιέσαι πρόκειται για το νομιμότερο έργο ανάλογου μεγέθους που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Τα πάντα έχουν τσεκαριστεί 2 και 3 φορές και το σύνολο του έργου έχει εγκριθεί ομόφωνα απο το ΣτΕ. Γι αυτό βέβαια και οι καθυστερήσεις. Εσύ συνέχισε την κλάψα σου να μας διασκεδάζεις.

χτυπηθητε κατω (26/07/2017 16:43)

οτι σας αδικησανε 4 χρονια και σας καθυστερησαν. μεγαλυτερη αποδειξη οτι ησασταν παρανομοι ειναι οι ντροπολογιες της ''αριστερης κτβερνησης'' και της αξ.αντ. ! και φυσικα σα καλα πιονια εσεις αρωγοι στα εργα του μελ. γηπεδο της αεκ μια φορα δεν ειναι και θα γελασουμε καλυτερα στο μελλον
η υπογα ποτε ξεκιναει?

Δικηγόρε κράτα γερά (26/07/2017 18:01)

Μην τους ακούς, εσύ στο δικαστικό σου αγώνα.
Και μην ξεχάσεις να πας και σε άλλη μια δίκη. Αυτή για την υπόθεση του στελέχους του Δήμου που λέει ότι δάρθηκε από ΑΕΚτζήδες, ενώ κάποιοι κακόβουλοι αστυνομικοί που ήταν παρόντες λένε ότι έκανε... φλόπινγκ...

Frape (26/07/2017 18:22)

Esu xtupiesai san frapes re blaka. Ante me ta anarxika bolemena pasokia tis filadelfeias k tous upallilous tou xontrou.

@χτυπηθητε κατω (26/07/2017 16:43) (26/07/2017 18:52)

Εμείς γλεντάμε κι αυτός που χτυπιέται κάτω και κλαίει είσαι εσύ. Ξεκινάνε τα έργα και βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο. Οι υπόλοιπες βλακείες σου είναι απλά για να γεμίζουν με ελπίδα τη μίζερη ζωή σου αποτυχημένε.

αγραμματος (26/07/2017 18:57)

Θα γράψω και γω δυο σκέψεις τώρα που το σήριαλ ΑΔΕΙΑ έλαβε τέλος.Τώρα ήρθε η σειρά του ΓΚΟΥΒΕΡΝΟΥ να κάνει πράξη τις ΄΄υποσχέσεις΄΄ του και να στείλει τα ΄΄καλούδια΄΄του, πρός τους ΔΗΜΟΤΕΣ και γενικώς σε οσους έλαχε να ζουμε σ' αυτή τη γωνιά !!!! Εχουμε και λέμε, ΑΛΣΟΣ παραχώρηση εξ ολοκλήρου και αδιαίρετο. ΜΕΤΡΟ γρήγορα τη γραμμούλα στον Περισσό κυρ Σπυρτη μου !!!!! Δυο ΄΄παρκινγκ΄΄ για να βολέψουμε τους νιόφερτους και την πάρτι μας !!!Διάφορα οικοπεδάκια που ρημάζουνε χρόνια τώρα, ΔΩΡΟ, στη τοπική Αρχή για να κάνει και εκείνη αυτά που πρέπει και θέλει !! ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΛΥΣΗ για τα σκουπιδιάρικα, μεγάλης σημασίας, ΑΜΕΣΩΣ και χωρίς δικαιολογίες!!!!!Τέλος ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ απο όλους, ένθεν και ένθεν, ΤΕΛΟΣ Η ΄΄ΒΕΝΤΕΤΑ΄΄ και θα τα πούμε τα υπόλοιπα το 2019, ίσως και νωρίτερα !!!!

@χτυπηθητε κατω (26/07/2017 19:04)

100 τροπολογίες θα κάνουμε έτσι για να λιώνεις από τα νεύρα σου. Θα κάνουμε τη γηπεδάρα ακριβώς όπως γουστάρουμε και θα χτυπάνε όλοι προσοχή στον Τίγρη.

@(26/07/2017 16:43) (26/07/2017 19:16)

Άντε γεια γαυράκο. Έχεις ζαλιστεί από τις σφαλιάρες και γράφεις ηλιθιότητες. Χαλάρωσε γιατί τα χειρότερα έρχονται.

ομορφη μου πολη (26/07/2017 21:21)

Ενα νεο υπεροχο βραδυ στην πολη μας.Ο ηχος απο την μικροφωνικη που υπαρχει στο γηπεδο να ειναι στην διαπασων και εγω στο μπαλκονι μου να πινω την μπυρα μου και να το γλενταω.Χαλαλι η οικονομικη κριση γιατι μονο ετσι θα εμπαινε ο τιγραρος στην ΑΕΚ και θα μας εφτιαχνε το σπιτι μας.

ΑΕΚ21 (26/07/2017 21:28)

KAI TEZA ΟΙ ΕΧΘΡΕΙ ΤΗΣ αεκαρασ χαχαχαχαχ

Με αγιασμούς και φιέστες δεν χτίζονται γήπεδα (27/07/2017 00:43)

Το ότι εκδόθηκε η άδεια δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
Απολύτως τίποτα.
Είναι γεμάτη η Ελλάδα από ημιτελείς και συνήθως εγκατελειμένες οικοδομές με ταμπέλες που γράφουν "αρ. Αδείας τάδε".
Ήδη τα προσδοκόμενα λεφτά από το champions league φέτος χάθηκαν μετά τη χθεσινή σφαλιάρα από την cska στο οακα, που από φιέστα για την άδεια εξελίχτηκε σε κηδεία.
Αν περιμένετε ότι οποιοσδήποτε παράγοντας θα βάλει το χέρι στη τσέπη είστε απλά πολύ βαθιά νυχτωμένοι.

@18.57 (27/07/2017 00:55)

Οχι δεν θα πάρετε τίποτα! Θα φροντίσει για αυτό ο τίγρης με τον κολλητό του τον Φλαμπουραρη! Την προσφορά την χάσατε ας την παίρνατε όταν έπεσε στο τραπέζι

Φάτε σανό. Κερνάει ο διοικητικός ηγέτης. (27/07/2017 01:58)

Άδεια? Ποια άδεια? Ένα χαρτί είναι χωρίς καμιά αξία που φτάνει απλά μια προσφυγή εναντίον της για να κηρυχθεί άκυρη. Όλα αυτά τα ξέρει φυσικά ο διοικητικός ηγέτης και παρόλα αυτά την πασάρει ως σανό σε όποιον θέλει να το φάει. Οσο ο κόσμος της ΑΕΚ αποτελείται από οπαδούς και όχι από σκεπτόμενους ανθρώπους, διάφοροι διοικητικοί ηγέτες θα τον αντιμετωπίζουν ανάλογα.
Το ίδιο ισχύει για τους οπαδούς όλων των Ανωνύμων Εταιρειών, για να μη βιαστεί κανένας και πει ότι είμαι γάβρος, βάζελος ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Άδεια εκδόθηκε. (27/07/2017 02:04)

Θα γίνει και μια φιέστα με μερικούς ανεγκέφαλους ολελέδες να αποθεώνουν τις μπουλντόζες και thats all folks.

Το ερώτημα είναι: γήπεδο θα χτιστεί?

Κώστας (27/07/2017 02:19)

ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ... ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ... ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ, ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ!!!
ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ, ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ...
ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ... R-21

Σας βαρεθήκαμε όλους εμείς οι δημότες... (27/07/2017 09:04)

Ας δούμε τι μπορούμε να κερδίσουμε ως Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας από αυτή την υπόθεση κι ας ξεχάσουμε το εμφυλιοπολεμικό κλίμα που καλλιέργησαν και οι δύο πλευρές τόσο καιρό.
Η μεν πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου ας σταματήσει την πολεμική στο γήπεδο η δε πλευρά της ΑΕΚ ας σταματήσει τις μηνύσεις και τις αγωγές εναντίον αιρετών.
Κι εσείς ανώνυμοι σχολιαστές ΑΕΚτζήδες οπαδοί και εχθροί του γηπέδου σταματήστε τις ανούσιες αντιπαραθέσεις που δεν έχουν κανένα νόημα.

αγραμματος (27/07/2017 09:18)

@ 00.55. Γιατί ρε ΄΄φίλε΄΄ μου τόση κακία??? Δέν είναι προσφορά παρακαλετεί, είναι ΠΡΟΣΦΟΡΑ προς σ'αυτούς που τα δικαιούνται με το ΄΄σπαθί τους΄΄ κατά πως λέει το ρητό !!!!!!
Και να σου πω κάτι ???ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ !!!
Σε παρακαλώ όμως μη μπλέκεις Μελ. με Φλαμπουράρη, ΄΄ιεροσυλία΄΄,εντάξει μπορεί να πιστεύουν στην ίδια ομάδα, μπορεί να έβαλε το χεράκι του για να γίνει το γήπεδο, αλλα δεν ΄΄φιλιούνται΄΄ και σταυρωτά οταν συναντιόνται !!!! Καλή σου μέρα.

@27/07/2017 02:04 (27/07/2017 09:22)

Έτσι αγορίνα μου, μην χάνεις τις ελπίδες σου. Πάντως καλού κακού, μην απλώνεις μπουγάδα στο μπαλκόνι από αύριο.

Αν θα χτιστεί λέει ; (27/07/2017 11:26)

Με νταηλίκι θα χτιστεί τώρα που πήραμε άδεια

@(01:58) (27/07/2017 12:34)

Βιάσου κορόιδο να κάνεις την προσφυγή σου. Το έργο αποτελεί μνημείο νομιμότητας. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο ανάλογου μεγέθους έργο που να μην έπεσε σε κάποια υπηρεσία χαρτζιλίκι ώστε να κάνουν τα στραβά μάτια σε κάποιες παρατυπίες. Αυτό είναι το μοναδικό και απολαμβάνει την αναγνώριση και τη στήριξη απο κυβέρνηση, αντιπολίτευση και δικαστική εξουσία. Τα ξέρεις πολύ καλά αυτά και γράφεις μήπως καταφέρεις να σπείρεις την αμφιβολία σε κανένα άσχετο. Στην πραγματικότητα κλαις και χτυπιέσαι όλη μέρα για τη συντριβή σου. Όλα τα παράσιτα πήρατε αυτό που σας άξιζε.

@Άδεια εκδόθηκε (27/07/2017 12:39)

Ναι θα χτιστεί. Κάνατε το λάθος και αμφισβητήσατε τον Τίγρη. Τον είπατε ψεύτη, απαταιώνα και λαμόγιο που κοροιδεύει τον κόσμο ενώ δεν έχει σκοπό να το φτιάξει. Τον τσαντίσατε και το έχει πάρει προσωπικά. Το μεγαλύτερο δώρο μας κάνατε.

ΧΑΧΑΧΑ (27/07/2017 16:39)

Ακομα ελπιζουν οι αμετανοητοι εχθροι της μεγαλυτερης ομαδας του κοσμου οτι δε θα γινει το γηπεδο.Αυριο ξεκιναει η περιφραξη του οικοπεδου και ο χωρος θα αλλαζει μερα με την μερα.Μην φοβαστε λεφτα υπαρχουν πολλα αλλα κι αν δεν υπηρχαν θα πουλαγαμε ολοι οι ενωσιτες τα σπιτια μας,αλλοι θα διναν ολες τις οικονομιες τους για να γινει η αγια σοφια.Μετακομηστε οσοι μενετε εδω και δε θελετε το γηπεδο γιατι οχι μονο το γηπεδο αλλα δεκαδες μαγαζια κιτρινομαυρα ανοιγουν.Ολος ο δημος γηπεδο.

@ Ολους τους σανοφάγους (27/07/2017 17:04)

Από την έκδοση της άδειας μέχρι το κόψιμο της κορδέλας είναι μακρύς ο δρόμος.
Στη θέση σας θα πανηγύριζα μόνο αν το έβλεπα χτισμένο και αν τα βάλετε κάτω με τη λογική, τέτοιο ενδεχόμενο δεν φαίνεται στον ορίζοντα για πολλούς λόγους.
Ξυπνάτε. Ενα επικοινωνιακό show η έκδοση της άδειας και η αποψινή φιέστα το χαλάκι κάτω απ´ όπου θα κρυφτεί το χάλι της ομάδας.
Τι να κάνουμε; Είναι πικρή η αλήθεια.

@@ Ολους τους σανοφάγους (27/07/2017 17:57)

Κανε ονειρα το γηπεδο θα γινει και ειναι ενα τσιγαρο δρομος.Το σανο το τρως εσυ προβατο του χοντρου.ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

@(27/07/2017 17:04) (28/07/2017 00:14)

Γαυράκο πάλι μέτρησες τα λεφτά του Τίγρη και τα βρήκες λίγα; Η μήπως δεν θα γίνει το γήπεδο επειδή θα κάνουν άλλη μια γελοία και αστήριχτη προσφυγή τα γαυροσιχάματα; Τα έργα βλάκα ξεκινάνε και δεν τα σταματάει τίποτα. Υποθετικά αν υπήρχε κάποια παρανομία και γινόταν προσφυγή ακόμα και τότε θα σταματούσαν μόνο με την έκδοση καταδικαστικής απόφασης και όχι νωρίτερα. Την πατήσατε κορόιδα.

ανοητε (28/07/2017 00:29)

Δηλαδη ο τιγρης εδωσε 500.000 για να παρει την αδεια και δυο μυρια για να συμφωνησει με την κατασκευαστικη για χρεη απο την προηγουμενη προσπαθεια ανεγερσης για να κανει τρικ;Μα ποσος πονος πια απο τα προβατα του χοντρου;

@Άδεια εκδόθηκε. (28/07/2017 00:32)

Γαυρολε 15.000 ειμασταν σημερα και περνα αυριο απο το οικοπεδο οι μπουλτοζες παιρνουν φωτια και ξεκιναει η περιφραξη.Πολυ σκονη βγαζουν με μασκα βγαινω στο μπαλκονι κανε κατι.Εστω μια προσφυγη αδελφε μου να με σωσεις απο το μαρτυριο.

Καππαδοκίας (28/07/2017 12:48)

Πολύ όμορφο να βλέπω τις μπολντοζες απο το μπαλκόνι μου. Τι κα; αν σκονίζονται τα πάντα; Χαιρομαι που σκονίζονται των γειτονων μου πολύ περισσότερο. Αυτών που είχαν βγει χτες στις ταράτσες και στα μπαλκόνια τους έτοιμοι για εγκεφαλικό!Αχ υπέροχη πόλη μου ξαναπαίρνεις ζωή! Ευχομαι να σηκωθεί ψηλά το γήπεδο να μου κάνει και ίσκιο τα καλοκαίρια

George (28/07/2017 19:30)

Κρίμα που δεν θα κάνει νέα προσφυγή ο γαυροδήμαρχος. Είχαμε συνηθίσει να του ρίχνουμε απανωτές σφαλιάρες και μετά να βλέπουμε την ξινισμένη μούρη του.

ΑΕΚ21 (28/07/2017 22:37)

δωσε πονο ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ χαχαχαχα εμεισ οι αεκτζηδεσ το γλεντησαμε εκτεσ ζητο ο τηγρησ

Alex the dominator (13/08/2017 16:30)

13/8 Σημερα και οι γαυροι νοτου και βορρα κλετε εφτασε τα 4 μετρα βάθος το οικοπεδο μας ο δημαρχος πηρε την "τιμη" και στανιαρε από τις νομιμες φαπες

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.12 Και οι κρίνοντες, κρίνονται αγαπητέ......

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Κριτική να κάνουμε; Μας θέτε ή δεν μας θέτε; Δυστυχώς η κριτική δεν καλουπώνεται. Υπάρχει η καλόπιστη, η κακόπιστη. Η προκατειλημμένη, η όψι...

Ευρωεκλογές χωρίς κανένα νικητή και με όλους να μετρούν απώλειες
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Να μου επιτρέψετε να κάνω μία δική μου ερμηνεία σχετικά με τα αποτελέσματα .Νικητής θεωρείται αυτός που βγαίνει πρώτος . Άρα νικητής βγήκε η...

Κλαίει όλη η Ευρώπη – Για λίγο δεν εξελέγη ο Γιάννης Βούρος στην Ευρωβουλή
Xρήστης: αλλο παλαιμαχος αλλο πρωην κλωτσοποιος.
η αληθεια ειναι οτι εκλεγονται μονο οσοι βγαινουν οσο πιο συχνα στο γυαλι. Αυτη ειναι η νοοτροπια του ψηφοφορου. ...

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Καμία σχέση......

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Όμως παρηγε εξελίξεις και στα διοικητικά ΠΑΕ. Να τα λέμε κι αυτά. ...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Fermander (10/06/2024 08:29) Αργείς, αλλά μαθαίνεις. Εσύ θα πας μπροστά. Σαχλαμάρες λες. Θα έρχονται όλοι με το τρένο και με το τρόλλεϋ......

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Fermander
Μ ενόχλησε η χρήση των σχολείων ως χώρους στάθμευσης και δε θα το κρύψω. Αλλά καταλαβαίνω την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν για κάτι τέτοιο. Βέβ...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Και κάπου εδώ τελειώνει η "αντιπαράθεση" για το γήπεδο, άλλωστε είναι άσχετο θέμα με εκείνο της ανάρτησης- πάψτε να κάνετε τους μαϊντανούς.....

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: @(05/06/2024 12:58)
Ναι ακριβώς αυτό έγινε. Οι οπαδοί του χοντρού προσπαθουσαν να εμποδίσουν την κατασκευή του γηπέδου εκεί που βρισκόταν πάντα. Με πρώτο τον Βα...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (05/06/2024 15:40) @ @12.58 Ο Νίκος είναι φίλος και συνάδελφος Κανείς δεν είναι τέλειος. Και δεν μπορώ να σας πω ποιο...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@20.00 Δεν εκπροσωπώ κανέναν, γράφω ό,τι πιστεύω. @12.58 Ο Νίκος είναι φίλος και συνάδελφος @13.06 Άμποτε......

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: NF
Άντε ελπίζω να ξεβρωμισουν σιγά σιγά και τα Πανεπιστήμια από τους δήθεν ευαίσθητους για την παιδεία αριστερόφασίστες που τα έχουν μετατρέψει...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ
Το Κόμμα, βέβαια, έχει το θράσος να κατεβάζει τον -ολέ στο ευρωψηφοδέλτιο. Τον γνωστό δημοσιογράφο Αγγελίδη που για μέρες το κρίσιμο 2014 αν...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Γονέας
Ωραίο το άρθρο σας...μέχρι τη στιγμή που αποφασίσατε να το καταστρέψετε μόνος σας...και να εκθέσετε και την παράταξη που εκπροσωπείτε..." αφ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©