Σάββατο 15.06.2024,  

Πολίτες σε δράση: Μια άλλη πρόταση για τη μεταφορά του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων

Δημοσιεύτηκε στις 07/07/2017 στην κατηγορία Η πόλη  |  119 σχόλια

Οι Πολίτες σε Δράση μας έστειλαν την παρακάτω πρόταση για μεταφορά στο Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

*****

 

Όπως γνωρίζουμε, ο Σταθμός Απορριμματοφόρων της Νέας Φιλαδέλφειας καταλαμβάνει εδώ και πολλά χρόνια παράνομα μία έκταση 2.600 τ.μ. μέσα στο δάσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

 

 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 05/07/2017 παρουσιάστηκε μελέτη, από την Δημοτική Αρχή, για την κατασκευή νέου σταθμού απορριμματοφόρων του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας  Νέας Χαλκηδόνας. Σύμφωνα με τη μελέτη αυτή, το κόστος ανέρχεται στα 8.000.000€, χωρίς να περιλαμβάνεται το κόστος αγοράς – απαλλοτρίωσης, της προτεινόμενης από τη δημοτική αρχή έκτασης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ας δούμε συνοπτικά πώς επιμερίζονται τα κόστη στην πρόταση του Δήμου.

 

 

** Αγοραία αξία (αντικειμενική 1.785.420,00)

 

Από την πρόταση της Διοίκησης προκύπτει επίσης ετήσιο λειτουργικό κόστος 502.373,25 ευρώ.

 

Είναι εντυπωσιακό να γίνει μία τέτοια κατασκευή και μάλιστα με μονάδα ανακύκλωσης. Η ανακύκλωση είναι πολύ σημαντική για το περιβάλλον και επιπλέον θα φέρει κέρδη στο δήμο και από την εκμετάλλευση των ανακυκλωμένων υλικών και από τη μείωση των σκουπιδιών που θα μεταφέρονται στη χωματερή. Γεννώνται όμως εύλογα τα παρακάτω ερωτήματα:

 

Το ομολογουμένως πολύ μεγάλο κόστος μπορεί να καλυφθεί είτε με πολύ σημαντική αύξηση των δημοτικών τελών είτε με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά προγράμματα ΕΣΠΑ. Αυτήν την περίοδο είναι επιλέξιμα τέτοιου είδους προγράμματα. Η δημοτική αρχή κλείνει 3 χρόνια από τότε που ανέλαβε το δήμο. Γιατί τόση καθυστέρηση στο να γίνει μία μελέτη, να βρεθεί χώρος και να ζητηθούν χρήματα από το ΕΣΠΑ; Τη στιγμή που μιλάμε, έχει γίνει πρόταση από τη δημοτική αρχή για ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ ή είναι μόνο μία μελέτη και η Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση είναι απλά υπό σκέψη;

 

Το κόστος, όπως φαίνεται και στον παραπάνω πίνακα, εκτοξεύεται κατά 2.500.000€ για την αγορά του οικοπέδου και κατά 1.000.000€ για την αποπεράτωση του ημιτελούς κτηρίου που βρίσκεται εντός του. Έχει γίνει έρευνα από το δήμο για εύρεση άλλου χώρου, που να είναι κατάλληλος και να είναι περιουσία του δήμου;

 

Αν υποθέταμε ότι αύριο κιόλας το εν λόγω ή κάποιο άλλο οικόπεδο ερχόταν στην ιδιοκτησία του δήμου, η δημοτική αρχή θα προχωρούσε άμεσα στη μεταφορά του σταθμού απορριμματοφόρων ως έχει, αιτούμενη ταυτόχρονα την ένταξη στο ΕΣΠΑ της υλοποίησης της μελέτης που αφορά τη «Μονάδα Συλλογής και Ανάκτησης Ανακυκλώσιμων Υλικών και Σταθμού Μεταφόρτωσης», ή θα περιμένει την ένταξη σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα για να κάνει τη μεταφορά του σταθμού;

 

Η καθυστέρηση που θα υπάρξει μέχρι να αγοραστεί ή απαλλοτριωθεί το οικόπεδο που προτείνει η δημοτική αρχή, σημαίνει τη συνέχιση στην επιβολή κυρώσεων επειδή ο σταθμός απορριμματοφόρων είναι παράνομο να βρίσκεται μέσα στο άλσος. Και όπως πάντα, τα χρήματα αυτά στο τέλος θα τα πληρώσει ο πολίτης.

 

Η δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένη να απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα και είναι όλα αυτά, για κάθε σκεπτόμενο δημότη, «τροφή» για προβληματισμό.

 

Το ζήτημα είναι, υπάρχει εναλλακτική λύση;

 

Κατά τη γνώμη μας υπάρχει.

 

Ο σταθμός απορριμματοφόρων μπορεί να μεταφερθεί στο χώρο που βρίσκεται το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής έκτασης 3.300τ.μ. στη Νέα Χαλκηδόνα. Το πάρκο βρίσκεται στην κατεύθυνση προς Πειραιά, βγαίνοντας από τη γέφυρα Βρυούλων στην Εθνική οδό, στο δεξί μας χέρι. Ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση και από το σιδερένιο γεφυράκι που βρίσκεται στην οδό Αντιοχείας και το οποίο περνάει επάνω από την Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας.

 

Το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής έχει κατασκευαστεί με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης προ 15ετίας. Σήμερα είναι εγκαταλελειμμένο και δεν εκπληρώνει το σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκε με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα εκπαιδευτικά οχήματα και ποδήλατα, δε, που είχαν αγοραστεί για να κυκλοφορούν στο πάρκο, σαπίζουν σε κάποιο υπόγειο της Νέας Χαλκηδόνας.

 

Όμως, εκτός από το γεγονός ότι δεν είναι σωστό να μην χρησιμοποιείται το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, η εγκατάλειψή του μπορεί και να σημαίνει την επιβολή οικονομικών κυρώσεων, από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

  

 

 

 

Μπορεί λοιπόν να μεταφερθεί το πάρκο κάπου αλλού, να γίνει χρήσιμο, σύγχρονο, λειτουργικό και ταυτόχρονα να απελευθερωθεί ο μοναδικός δημοτικός χώρος που είναι κατάλληλος για τη μεταφορά του σταθμού απορριμματοφόρων, καθότι είναι εύκολα προσβάσιμος, λειτουργικός, εκτός αστικού ιστού και που σε αυτόν μπορεί να υλοποιηθεί και η μονάδα ανακύκλωσης χωρίς τους περιορισμούς στο σχεδιασμό που αναπόφευκτα επιβάλλει το ήδη υπάρχον κτίσμα του οικοπέδου που προσπαθεί να απαλλοτριώσει ο δήμος;

 

Μπορεί, εάν γίνει ανάπλαση του χώρου του πρώην στρατιωτικού εργοστασίου της Νέας Χαλκηδόνας, που θα περιλαμβάνει και την κατασκευή του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής. Θα είναι ένα λειτουργικό πάρκο, δίπλα στα σχολεία και στις γειτονιές. Πέρα από τις προγραμματισμένες επισκέψεις των σχολείων, θα πηγαίνουν τα παιδιά κάθε μέρα, ακόμα και με τα ποδήλατά τους και θα εκπαιδεύονται παίζοντας. Ο χώρος επαρκεί ώστε α φιλοξενηθεί και το υπαίθριο γυμναστήριο και όργανα παιδικής χαράς.

 

Από ότι φαίνεται στην εικόνα υπάρχει χώρος.

 

 

Η πρότασή μας είναι άμεσης εφαρμογής. Μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε λίγους μήνες καθώς το ελάχιστο κόστος μπορεί να καλυφθεί από το πλεόνασμα που ενημέρωσε η Δημοτική Αρχή ότι υπάρχει στον προϋπολογισμό της καθαριότητας και το κατασκευαστικό κομμάτι μπορεί να αναλάβει το τεχνικό συνεργείο του Δήμου. Δεν προϋποθέτει επιπλέον ετήσιο λειτουργικό κόστος που θα σήμαινε αύξηση των δημοτικών τελών. Είναι χρηστική και λειτουργική.

 

Η πρότασή μας δεν αποκλείει την δυνατότητα να κινηθεί ταυτόχρονα η διαδικασία που προτείνει η διοίκηση και εφόσον καταλήξει σε αίσιο αποτέλεσμα, να αποτελέσει την ολοκληρωμένη λύση για το ζήτημα των σκουπιδιών για την πόλη. Δυστυχώς όμως, αυτό θα γίνει μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Γράψτε την άποψή σας

ΑΓΝΩΣΤΟΣ (07/07/2017 16:02)

Το πρόβλημα ειναι ο χαρακτηρισμός του χώρου, για να μπορεί να γίνει χώρος που θα έχει σχέση με τα απορρίματα.

μμμμ (07/07/2017 16:22)

βρε τετοιο αστρονομικο ποσο δεν υπαρχει!! για κατασκευη παρκινγκ σκουπιδιαρικων δεν χρειαζονται τοσα λεφτα!!! αστεια πραγματα!!!

Κώστας (08/07/2017 02:04)

Λοιπόν παίδες το έχουμε ξανά προτείνει το συγκεκριμένο σχέδιο έτσι ώστε να απαλλαγούμε μια για πάντα από το πρόβλημα των σκουπιδιών: κάθε πρωί, νωρίς με την αυγούλα θα περνάνε όλοι οι γαυροβάζελοι μαζί με τους ψευτοεπαναστάτες και θα τα τρώνε κατευθείαν από τους κάδους... Έτσι λοιπόν δε θα υπάρχει ούτε παράνομος χώρος σκουπιδιών μέσα στο άλσος αλλά και η ανακύκλωση θα λειτουργεί με πρωτοποριακό τρόπο και σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά standards και του ISO 9001!!!

@μμμμ (07/07/2017 16:22) (08/07/2017 09:27)

Πράγματι αστεία πράγματα. Γιατί δεν μας λένε τι έχει ξοδέψει ο Δήμος για να φτιάξει αυτό το έκτρωμα μέσα στο Άλσος; Ας κόψουν το παραμύθι και ας βρουν άμεσα κάποιον άλλο παράνομο προσωρινό χώρο. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να τα μετακινήσουμε λίγο παραπέρα στο Άλσος τόσο όσο να μην μας εμποδίζουν. Και από κει και πέρα ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (08/07/2017 10:57)

Δε μας χ..... ρε Κωστάρα!

@Κώστας (08/07/2017 02:04) (08/07/2017 11:25)

Μάγκες τα σκουπίδια έφυγαν δια παντός απ την Φιλαδέλφια το 2003. Τι δεν καταλαβαίνετε;

Κώστας (08/07/2017 16:15)

Δεν είναι έτσι όπως τα λες φίλε μου, απεναντίας τα σκουπίδια (αντίΑΕΚτζήδες, ψευτοαγωνιστές, ΑΒ κτλ.) άρχισαν να συσσωρεύονται μετά το 2003! Γι'αυτό όπως καταλαβαίνεις έχει αρχίσει η εκκαθάριση στα Φιλαδέλφεια... Έρχονται ριζικές αλλαγές στην περιοχή της ΑΕΚ λίαν συντόμως!

@(08/07/2017 11:25) (08/07/2017 19:58)

Έλα να μας τα πεις αυτά από κοντά κοτούλα όταν αρχίσουν τα έργα.

@ όλους (08/07/2017 20:29)

Καμιά απάντηση θα δώσει κανένας ή θα πετάτε μόνο ατάκες εκατέρωθεν ρε μάγκες;

Iso14000 (08/07/2017 22:12)

Ρε άσχετοι , το περιβαλλοντικό iso το κατέχετε ???

@ (08/07/2017 20:29) (09/07/2017 07:36)

Δεν υπάρχουν απαντήσεις. Το θέμα ήταν ευθύνη να το λύσουν οι άχρηστοι του Δήμου εδώ και χρόνια. Ιδιαίτερα η τελευταία δημοτική αρχή των αντιαεκτζήδων όχι μόνο δεν προσπάθησε να βρει λύση αλλά αντίθετα ήθελε να χρησιμοποιήσει τον παράνομο μέσα στο Άλσος σταθμό σαν όπλο κατά του γηπέδου. Καλά θα τους κάνουν λοιπόν οι Αεκτζήδες να τους πετάξουν έξω με τις κλωτσιές και μετά ας κόψουν το λαιμό τους.

Αγραμματος. (09/07/2017 10:28)

Απο αυτα που γνωριζω υπαρχει προταση απο την πλευρα της Κυβερνησης , να τρεξει γρηγορα η ολη διαδικασια για να ολοκληρωθουν "ταχυστα" οσα πρεπει να γινουν , νομοθετικες πρωτοβουλιες - ενταξη του εργυ και χρηματοδοτηση του απο τα ΕΣΠΑ.

Ωστε το εργο να ειναι ετοιμο ακομη και πριν την κατασκευη του γηπεδου.
Πιστευω "ιδεοληπτικες" αγκυλωσεις της Δημοτικης Αρχης να μη κωλυσιεργουν το τεραστιας σημασιας για τον Δημο μας και γενικοτερα για ολους τους πολιτες αυτο εργο ???
Ο νοων , νοειτω !!!!!
Τωρα για την προταση που γινεται απο τους πολιτες, υπαρχουν πολλα τρωτα σημεια, με πρωτο και κυριο εαν επιτρεπεται τετοιας δραστηριοτητας στον χωρο που προτεινουν, απο Ρ/Ν,

Anonymous (09/07/2017 18:30)

Τωρα που θα ξεκινήσει το γήπεδο δεν θα μείνει ούτε ένας σας. Θα μετακομίσετε όλοι

Μalos (09/07/2017 23:49)

Ποια άδεια. ποιο γήπεδο. Ποια σκουπίδια, ποια μετεγκατάσταση. στον κόσμο σας ζείτε!

Κίτρινος τιμωρός (10/07/2017 00:09)

Άρχισαν οι διωγμοί των τενεκέδων! Στα τσακίδια από τα Φιλαδέλφεια παράσιτα αντί-ΑΕΚτζήδες! Όπως έκλεισε το παρακρατικό μαγαζάκι σας η Στρουγκα έτσι θα σας ξετρυπώσουμε έναν έναν!

Ανωνυμος (10/07/2017 00:15)

Οι τιμές είπε ο Δημαρχος έχουν προκύψει απο τα ΑΤΟΕ. Και τυχαία έπεσαν ολα ολοστρόγγυλα.

ωραίοι οι πολίτες (10/07/2017 09:30)

Να πάει ο σταθμός στο πρώην στρατιωτικό εργοστάσιο, ανάμεσα στα σπίτια, σε έναν κοινόχρηστο χώρο, από τους ελάχιστους που έχει η πόλη, ή στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που έχει πληρωθεί σαν τέτοιο. Κι όλα αυτά γιατί; Για να φύγει γρήγορα από τη γειτονιά του γηπέδου; Τρομερή πρόταση με κριτήριο την διευκόλυνση του γηπέδου και όχι της πόλης. Τόση δράση πια αυτοί οι πολίτες... Ούτε ο Ανδριόπουλος να το σχεδίαζε... Μια λεπτομέρεια για τους ένθερμους που θέλουν να διώξουν το σταθμό από το άλσος: το οικόπεδο είναι έξω από τα όρια του οικοπέδου που έχει παραχωρηθεί στην ΑΕΚ, το ξέρετε ή σας δουλεύουν; Φτιάξτε εσείς το γήπεδό σας και αφήστε το Δήμο να κάνει τα σχέδιά του. Δεν σας εμποδίζει κανένας, εκτός από τα καβούρια στην τσέπη του Τίγρη.

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (10/07/2017 12:47)

Όταν θα γίνει το γήπεδο δεν θα χρειάζεται σταθμό μεταφόρτωσης των σκουπιδιών η πόλη. Θα μεταφορτώνονται κατ ευθείαν στα άδεια κρανία αυτών που νομίζουν ότι υπερασπίζονται τα συμφέροντα της ΑΕΚ απειλώντας να μας διώξουν απ την πόλη.

@12.47 (10/07/2017 16:16)

Απο τους πρώτους θα εισαι

@Μalos (09/07/2017 23:49) (10/07/2017 17:22)

Ναι βλάκα, κοιμήσου εσύ και θα ξυπνήσεις άσχημα ένα πρωί.

ωραίοι οι πολίτες (10/07/2017 09:30) (10/07/2017 17:24)

Γελοίε γλύφτη του βασιλόγαυρου παράνομα μέσα στο Άλσος που παίζουν μικρά παιδιά βρίσκεται ο βρωμοσταθμός του δήμου. Άντε στα τσακίδια απο την πόλη μας εκτρώματα που θα μας κάνετε και υποδείξεις για να υποστηρίξετε τα γαυροσυμφέροντά σας.

@(10/07/2017 12:47) (10/07/2017 17:26)

Ναι γελάσαμε με το χιούμορ σου ανεγκέφαλε της συμφοράς.

@ωραίοι οι πολίτες (10/07/2017 09:30) (10/07/2017 19:26)

Βλαμένε δεν θα φύγει από τη γειτονιά του γηπέδου. Θα φύγει από χώρο που πλέον μας ανήκει και αποτελεί σημείο εργασιών κατασκευής του γηπέδου. Το αν δεν γουστάρεις τους υπόλοιπους ελεύθερους χώρους πρόβλημά σου. Δεν θα σας λύσει η ΑΕΚ τα προβλήματα που δημιούργησε η αμέλεια, η αναβλητικότητα και η ανικανότητα όσων ψηφίζετε να σας διοικήσουν. Τα παράπονά σας στον Δήμαρχο.

@ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (10/07/2017 19:41)

Πανηλίθιε απλά το γήπεδο μας φτιάχνουμε. Αν δεν το αντέχεις να σηκωθείς και να φύγεις μόνος σου. Αμάν πια με το κάθε ζώο που παρουσιάζει την κατασκευή του γηπέδου μας σαν καταστροφή μεγαλύτερη και από τη χρεοκοπία της χώρας ή την υπερθέρμανση του πλανήτη.

filadelfos1 (10/07/2017 19:43)

Να μην ξεχναμε βεβαια ότι ο χώρος που στεγαζεται η υπηρεσία καθαριότητας δεν ειναι της ΑΕΚ.

Τίγρης (10/07/2017 19:44)

Εγώ πάντως ότι βρω παρατημένο στο οικόπεδό μου θα το πουλήσω για παλιοσίδερα. Ας μην τα αφήνατε εκεί αν τα χρειαζόσασταν...

φιλος του πρεζεμπορα νοορ 1 (10/07/2017 23:34)

προβοκατορα, βεβαιως θα κανει ο καλος σου μελισσανιδης το ονειρο σου πραγματικοτητα με δικα του λεφτα!!!! Μη σε ενοχλουν τα σκουπιδια,θα μεταφορτωνονται οπου αποφασισεις εσυ!!!!!

@ωραίοι οι πολίτες (11/07/2017 00:48)

τρία πουλάκια κάθονταν στου Διάκου το ταμπούρι

Μπερδεύτηκα (11/07/2017 12:15)

Μια άλλη εικόνα δίνει η απάντηση του Κρίσεις στην πρόταση.
http://krisseis.blogspot.gr/2017/07/blog-post_47.html

@Τίγρης (10/07/2017 19:44) (11/07/2017 13:01)

Aμα ήταν οικοπεδό σου και αν είχες λεφτά θα την είχες φτιάξει την επιχείρηση εδώ και καιρό. Με ξένα κόλλυβα δεν γίνεται.

Μάνος 9-11 (11/07/2017 13:07)

Η Νέα Φιλαδέλφεια ήταν, είναι και θα είναι για πάντα η περιοχή της ΑΕΚΑΡΑΣ μας!! Όποιος δεν το δέχεται φεύγει, κρύβεται και γενικά ζεί έναν αδιάκοπο εφιάλτη! Τα σκουπίδια πάσης φύσεως μακριά από μια περιοχή στολίδι με ιστορία και μέλλον!

@ μπερδέυτηκα (11/07/2017 13:27)

Καθόλου μη μπερδεύεστε, η πρόταση "πόνεσε" γιατί είναι ρεαλιστική

Καμπούρη (11/07/2017 15:35)

τι έγινε, πανικοβληθήκαμε και λέμε ότι να'ναι;

@Μπερδεύτηκα (11/07/2017 12:15) (11/07/2017 19:05)

Δεν θα ασχοληθούμε τώρα και με το αντιαεκτζήδικο μπλογκ του κολλητού του Αρούλη. Ένας τα γράφει όλα και βέβαια μόνο ο ίδιος τα διαβάζει. Έλεος με τους ανύπαρκτους χρηματοδοτούμενους.

@Τίγρης (10/07/2017 19:44) (11/07/2017 19:15)

Έτσι σε θέλω Τίγρη. Εξαφάνισέ τους για πάντα. Κι αυτούς και τον βρωμοσταθμό τους που τον χρησιμοποιούν σαν πρόσχημα για να εμποδίσουν τη γηπεδάρα.

έχεις δίκιο μανωλάκη (11/07/2017 19:16)

όποιος δε συμφωνεί με τον Βασιλόπουλο είναι όργανο των επιχειρηματικών συμφερόντων. αυτό τον τραγικό ρόλο για την πόλη έχει αναλάβει ο Καμπούρης. το κράτος φρόντισε να τον ταϊζουμε από τα 50 και αυτός αμπελοφιλοσοφεί για χόμπι. σίγουρα η προπαγάνδα θα αναπαραχθεί από παντέλογλου, παρατηρητή, πολίτη, φιλαδελφεια χαλκηδόνα και όλες τις ορτινάτζες στο fb. για τον δανεισμό όμως από τις τράπεζες 1 εκατ. ευρώ που κάνει ο Αρούλης, με μορφή leasing, δεν λέει τίποτα ο ψευτοαριστερός. Για τις απευθείας αναθέσεις μούγκα. για τα ιδιωτικά συνεργεία που κλαδεύουν τίποτα. ευτυχώς που δημιουργούνται νέες κινήσεις και μαθαίνουμε και τίποτα.

Για να τα ξεκαθαρίσουμε... (11/07/2017 19:17)

...όλα τα θέματα δείτε τα εξής γεγονότα που έχει γράψει η ιστορία:
1. Δημιουργία παράνομου σταθμού σκουπιδιών μέσα στο άλσος
2. Καταπάτηση του άλσους
3. Ακατάλληλες δημοτικές αρχές που δεν έλυσαν το πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια
4. Γελοίες λύσεις που προτείνονται σήμερα από υποκινούμενους που το παίζουν αθώες κινήσεις πολιτών
5. Ακόμα πιο γελοία τα ποσά που προτείνονται
6. Κάποιοι κομπλεξικοί εκφράζουν απόψεις ότι ο χώρος δεν ανήκει στην ΑΕΚ
7. Πάρτε το χαμπάρι ότι όλη η περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, ο αέρας, τα δέντρα, τα σπίτια, οι δρόμοι και γενικότερα τα πάντα ΑΝΗΚΟΥΝ στο λαό της ΑΕΚ και σε αυτή την ομάδα που πρεσβεύει οτιδήποτε έχει μήνει όρθιο εδώ!

@12.15 (12/07/2017 01:20)

Τον άκουσες τον τιγραρο; Άσε τις απορίες σου για τις μπολντοζες

@(11/07/2017 13:01) (12/07/2017 15:07)

Σου απάντησα χθες. Περαστικά σου. Η γηπεδάρα έρχεται.

Κώστας (12/07/2017 16:18)

Δε ξέρουν από που να πιαστούν τα καραγκιοζάκια: χαλάει το βιοκλίμα της περιοχής, δε θα έχουν ορατότητα οι πολυκατοικίες, τα σκουπίδια, υψομετρικές, επιχειρηματικά συμφέροντα, θα χαθεί το άλσος, δεν υπάρχουν λεφτά κτλ! Τρώνε συνεχώς άκυρα και έχουν τα μούτρα και γράφουν ακόμα τις γελοιότητες τους... Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ, ΑΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ...
Υγ. Σε λίγο θα μας πουν ότι υπάρχει και αρχαία πόλη κάτω από το γήπεδο και δε γίνεται να συνεχίσουμε...
Υγ2. Γελάμε απλά με τους ανύπαρκτους...
Υγ3. ΑΕΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ... ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ... ΜΟΝΟ ΑΕΚ

Your nightmare is back again (12/07/2017 16:43)

@19:16
Επιτέλους ένα σοβαρό σχόλιο που λέει τα πράγματα με το όνομά τους.
Ολοι αυτοί οι γραφικοί αριστεριτζήδες της πλάκας που αναφέρεις, οι οποίοι πουλάνε επαναστατιλίκια εκ του ασφαλούς χωρίς να έχουν νοιώσει ποτέ την αγωνία της επιβίωσης και του μεροκάματου, όλα αυτά τα σιχαμένα παράσιτα που ξεφτυλίζουν την αριστερά και το κίνημα έρχεται η ώρα που δεν θα μπορούν να σταθούν πουθενά. Τους έχουν πάρει πια όλοι χαμπάρι πόσο fake είναι.

@19.17 (12/07/2017 16:51)

Γιώργο για πες μας εσύ την σοβαρή σου λύση. Θα προτείνεις επιτέλους κάτι ή μονο για λεζάντα σε φωτογραφίες είσαι;

@Your nightmare is back again (12/07/2017 19:45)

Ετσι ακριβώς. Έχει αηδιάσει ο κόσμος με τα παράσιτα που διοικούν την πόλη με δήθεν αριστερό μανδύα.

Nick (12/07/2017 19:58)

Βλέπω ότι τα κάθε είδους εκτρώματα δυσκολεύονται πλέον να γράψουν ατάκες του στυλ "που είναι η άδεια;" ή "σας δουλευει ο Μελ" ή "ο φάκελος είναι άδειος" και άλλα τέτοια. Γιατί άντε και τα γράφουν. Πόσο θα κρατήσει το παραμύθι μέχρι την αποκάλυψη της ξεφτίλας τους; 1 εβδομάδα που λέει ο Μελ; Και αν δεν είναι 1 εβδομάδα θα είναι 10 μέρες άντε 15. Δεν αλλάζουν 5-10 μέρες το μέγεθος της ήττας τους αλλά όσο συνεχίζουν να μιλάνε αυξάνεται το μέγεθος της αναξιοπιστίας τους και της γελοιότητάς τους. Τους τελείωσε ο χρόνος και άρχισαν να το βουλώνουν ένας ένας φοβούμενοι την κατακραυγή όχι τη δική μας αλλά όσων τους είχαν πιστέψει.

@Κώστας (12/07/2017 16:18) (12/07/2017 20:12)

Πλησιάζει η ώρα που όλοι αυτοί οι χρηματοδοτούμενοι βασιλοπουλόγαυροι θα επιστρέψουν οριστικά στο βόθρο που τους ξέβρασε.

@Nick (12/07/2017 19:58) (12/07/2017 21:02)

Ούτε ο Αρούλης δεν μιλάει πιά. Έχει απομείνει μόνο η Λουκά της Ν.Φιλαδέλφειας δηλαδή ο Καμπούρης. Απίστευτο γέλιο προσφέρουν πλέον οι ανύπαρκτοι.

Κώστας (12/07/2017 23:20)

Που να είναι άραγε; Κρύφτηκαν τα γραφικά καραγκιοζάκια... Η ψευτοεπανάσταση τους τελείωσε κάνουν μπανάκια στα αριστερά αυθέρετα και στις βίλες τους... Σας πήραν χαμπάρι όλοι λεκέδες της κοινωνίας... Μια ζωή δήθεν και βολεμένοι... που να ξέρετε τι τραβάει ο λαός βολεμένοι; ο πόλεμος στην ΑΕΚΑΡΑ μας σας μάρανε δημόσιοι υπάλληλοι κουραμπιέδες...

θα χασει τον υπνο του ο πατερ κλεομενης. (13/07/2017 00:03)

με το καλο να χτισετε το ειδωλολατρικο ναο σας με λεφτα του μελισσανιδη.

Θανάσης (13/07/2017 01:21)

ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ - ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ - ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝ - ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ -ΕΔΩ ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ.!!!!

tasos (13/07/2017 07:54)

Αρούληδες, γαυρούληδες και λοιποί χρηματοδοτούμενοι άντε να τα μαζεύετε σιγά σιγά να ξεβρωμίσει η πόλη. Αφού βέβαια δώσετε κάποιες εξηγήσεις στα δικαστήρια πρώτα.

ΑΕΚΑΡΑ (13/07/2017 11:32)

Χρηματοδοτούμενοι γαύροι και αριστεροφασίστες άντε γειά.

κοιτατε (13/07/2017 12:23)

μη βρεθουν αρχαια πρωταθληματα απο κατω και σταματησει το εργο
χαχαχαχαχαχαχα
13/07 και αδεια δε βλεπω
αντ'αυτου βλεπω ΓΣ χωρις νοημα,και προτασεις που κανουν το πλανο με΄λ να φαινεται ονειρο
ναι μαγκεσ,να πανε τα σκουπδια διπλα στο ποταμι....ευγε

υγ.εκει που εθιναι ο σταθμος,δεν ειναι χωρος της αεκ. σταματηστε να λετε βλακειες 'η τουλ στηριχτε τες ν γουσταρουμε
υγ2.ουτε η νφ ειναι χωρος της αεκ,15 χρονια τωρα.πουθενα δεν ειστε

@κοιτατε (13/07/2017 13:06)

Αρούλη καλύτερα μην γράφεις μόνος σου γιατί δεν το έχεις. Να φωνάζεις τον Καμπούρη να σε βοηθάει. Καλό ταξίδι ανύπαρκτοι.

@ Όλα τα λουμπενοφασισταριά με αριστερό μανδύα (13/07/2017 13:26)

Βγει δεν βγει η άδεια πάρτε το απόφαση:
Εσείς είστε τελειωμένοι πολιτικά από αυτή την πόλη.

Συγκυριακά γίνατε διοίκηση με το χαμηλότερο ποσοστό που πήρε ποτέ παράταξη σε δημοτικές εκλογές.
Δύο χρόνια έμειναν για να γυρίσετε στο φυσικό σας χώρο, αυτόν της φαιδρότητας.

aek watch (13/07/2017 16:39)

το απίστευτο γέλιο χαρίζει το aek watch! ότι πρέπει μέχρι να βγει η άδεια! καλό Χειμώνα!!!


Πολίτες Σε Δράση (13/07/2017 17:16)

https://politesfx.wordpress.com/2017/07/13/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CF%8E%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CF%81/

@κοιτατε (13/07/2017 18:41)

Γαυράκο χαμηλής νοημοσύνης χαίρεσαι με τα ψεύτικα πρωταθλήματα που έχεις πάρει; Λογικό γιατί έχεις IQ χαμηλό!
Γαυράκο τόσο πολύ σε πονάει η ΑΕΚΑΡΑ και η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ; Λογικό γιατί έχεις περάσει αμέτρητα βράδια και απογεύματα ξεφτιλίσματος!
Γαυράκο βάφτισες τη Ν.Φ. όπως εσύ θέλεις; Λογικό γιατί κρύβεσαι μια ζωή αλλιώς το ξέρεις το έργο!
Γαυράκο πέσε για ύπνο τώρα και παραμυθιάσου με αυτά που σε ποτίζει ο σαπιοκοιλιάς ο πρόεδρος σου...
Υγ. Κούλη πονάς;;;
Υγ2. Πρόσεχε το λυόμενο σου... Που στο έφτιαξε το κράτος μέσα σε ένα βράδυ με τα γνωστά σας κολπάκια...
Υγ3. Σας πήραν χαμπάρι όλοι υπάλληλε!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΙΑΣ (13/07/2017 20:22)

Καλα σοβαρα ακομα ελπιζετε οτι θα βγει η αδεια;
Ποιος θα ριξει τη τζιφρα να γελασουμε οεο;

τι εγινε ρε παιδια (13/07/2017 22:31)

τι λενε αυτοι εδω για το λαο της αεκαρας? ολος ο χωρος δε λεγατε ειναι μαζι σας?

https://athens.indymedia.org/post/1576016/

τα εξαρχεια δε σας ανηκουν?

υγ. λολ ρε κουλες,μη καρφωνεστε τοσο. τοπε ο τελευταιος.''Βγει δεν βγει η άδεια πάρτε το απόφαση:
Εσείς είστε τελειωμένοι πολιτικά από αυτή την πόλη.'' ποτε δε σας ενοιζε το γηπ-εδω. η μπιζνα και το φασισταριο ναναι καλα στη πολη,τα αλλα ναχαμε να λεγαμε και ναχαμε να πουμε

@τι εγινε ρε παιδια (13/07/2017 22:31) (14/07/2017 10:03)

Μάθε πρώτα τι έγινε ακριβώς και μετά μίλα άσχετε!! Για ρώτα για την εκκένωση του καφενείου...
Για ρώτα ποιός κινεί να νήματα στα κιτρινόμαυρα εξάρχεια...
Μη γράφεις ότι σου έρθει στο κεφαλάκι Γαυράκο...
Μάθε επίσης ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί το indymedia και άλλες μασονικές οργανώσεις...
οπότε η δήθεν ανεξάρτητη ενημέρωση γίνεται υποκινούμενη σαν και του λόγου σου Γαυράκο κομπλεξικέ!!!

Anonymous (14/07/2017 11:16)

Στου Γκίνη πέφτει κρα, στις πορείες δεν πάνε ούτε 50, η Στρούγκα ακόμα να ανοίξει γιατί ξέρουν όσοι πρέπει. Κάντε πλάτες στο Βασιλόπουλο, βγάλτε δελτία τύπου για στήριξη, ξεχάστε να μιλήσετε για τις απευθείας αναθέσεις και άλλα προβλήματα της πόλης. Εννοια σας αυτά πάνε όπου πρέπει όπως πρέπει. Η Σταλινοφασιστική ιδεολογία έφυγε μια για πάντα απο την πόλη. Περαστικά απο την κιτρινόμαυρη Νέα Φιλαδέλφεια και τα κιτρινόμαυρα Εξάρχεια

@ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΙΑΣ (13/07/2017 20:22) (14/07/2017 12:52)

Βλάκα μου εσύ δεν έλεγες ότι δεν θα ξαναγράψεις σαν ημερομηνιάκιας; Αλλά τόσα διαφορετικά ονόματα χρησιμοποιείς που να θυμάσαι τώρα τι μπαρούφα λες κάθε φορά. Από κει και πέρα σε τι ελπίζεις είπαμε; Στο να μην πέσει η τζίφρα; Βλάκα μου δεν έμαθες καλά το μάθημά σου. Δεν περιμένουμε καμιά τζίφρα από κανέναν. Τον τυπικό έλεγχο της άδειας από κατώτερους υπαλλήλους περιμένουμε και την έχουμε στα χέρια μας. Και βλάκας και κορόιδο...

@τι εγινε ρε παιδια (14/07/2017 12:56)

Συνέχισε την κλάψα γαυράκο. Ελάχιστες μέρες σου έχουν απομείνει...

XAXAXAXAXAXAX (14/07/2017 13:04)

''Μάθε επίσης ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί το indymedia και άλλες μασονικές οργανώσεις... ''

ΦΑΣΙΣΤΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΩΡΑΙΟΣ
ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΑΡΧΕΙΑ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΤΟ ΣΤΑΡΙ
14/07 ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΕΣ

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ (14/07/2017 13:05)

ΡΕ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΕΤΣΙ,ΓΕΛΑΜΕ
ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΓΙΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΕ
ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ''ΦΙΛΟΙ'' ΣΟΥ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ,ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

@(14/07/2017 13:05) (14/07/2017 15:00)

Οπως πρέπει όπου πρέπει και ακόμα κλειστοί γιατί έτσι είναι το σωστό. Λεφτά για τη ΔΕΗ μαζέψατε;

Your nightmare is back again (14/07/2017 15:07)

@22:31
Ναι φασιστόμουτρο με αριστερίστικο μανδύα και τσιράκι της διοίκησης του 18% και των απ' ευθείας αναθέσεων. Καλά που το κατάλαβες επιτέλους. Είστε τελειωμένοι πολιτικά από αυτή την πόλη. Σας φτύνουν, δεν βρέχει. Δύο χρονάκια έμειναν και μετά πίσω στην ανυποληψία του 3%. Είχατε την ευκαιρία σας να διοικήσετε για πολλές τετραετίες και τη χάσατε μόνοι σας ως γνήσιοι τυχοδιώκτες και τεμπέληδες που είστε.
Οι πρώτοι που σας πήραν χαμπάρι είναι οι χιλιάδες πραγματικοί και ανιδιοτελείς αριστεροί. Μείνετε με τις 5 - 10 (δεν είναι περισσότροι) τοπικές αυτοδιαφημισμένες περσόνες του χώρου που μόνο γέλιο σκορπάνε απλόχερα πια με τη γραφικότητά τους. Ξεβρακωθήκατε εντελώς. Και τα χειρότερα (για εσάς) έρχονται.

Nick (14/07/2017 17:05)

Μην περιμένετε να βρουν λύση για τα σκουπίδια ή για οποιοδήποτε άλλο σοβαρό θέμα. Για να φάνε ήρθανε και μετράνε με αγωνία τις μέρες που τους απομένουν μήπως δεν προλάβουν να αρπάξουν όσα υπολόγιζαν. Με το κατάλληλο ποσό ακόμα και υπερασπιστές του γηπέδου θα είχαν γίνει.

αχ αχ αχ (14/07/2017 20:17)

τετοια λετε τετοια λετε κ αυτη η ταλαιπωρη η στρουγκα θα την βλεπετε απο το google

Anonymous (15/07/2017 09:18)

Και το πάρτι έγινε και ψησαμε και η πολη κατακιτρινη ειναι και φαπα φάγατε παλι. Είχαμε προγραμμα

George (15/07/2017 09:43)

Άντε σιχάματα αντιαεκτζήδες καμιά βδομάδα σας έμεινε μέχρι τη μεγάλη σφαλιάρα.

Τίγρης (15/07/2017 10:10)

Γαυροδήμαρχε τον σταθμό μεταφόρτωσης θα τον αντιμετωπίσουμε όπως μας αντιμετωπίζεις κι εσύ τόσα χρόνια. Στα τσακίδια με τις κλωτσιές από το οικόπεδό μας και να κόψεις το λαιμό σου να βρεις που θα τον πας και με τι κόστος θα τον ξαναφτιάξεις. Καμιά συναίνεση και καμιά διευκόλυνση στα σιχάματα που ζουν παρασιτικά εις βάρος των πολιτών και της ΑΕΚ.

@Anonymous (15/07/2017 12:26)

...και μια 300-άρα για πλάκα μαζευτήκαμε, και οι πουθενάδες στις τρύπες τους, και δε σας βλέπουμε καν χρηματοδοτούμενοι!!! ORIGINAL 21 ΝΦ 25 χρόνια...ΑΕΚΑΡΑ!!!

Η,ο,C (15/07/2017 15:34)

@11:16 Μακράν η πιο ξεφτιλισμένη και φαιδρή πολιτική ομάδα της πόλης οι κατά φαντασίαν αναρχικοί με ελάχιστες εξαιρέσεις που έχουν αποστασιοποιηθεί από το τσίρκουλο αφο'υ κατάλαβαν τι παίζεται.
Στηρίζουν μια διοίκηση που ο δήμαρχος κυκλοφορεί με μπράβους και ασφαλίτες.
Στηρίζουν μια διοίκηση που έχει κάνει επιστήμη τις απ' ευθείας αναθέσεις.
Στηρίζουν μια διοίκηση που σιχαίνεται την τοπική ενημέρωση.
Στηρίζουν μια διοίκηση που έστειλε χαράματα μπουλντόζες να γκρεμίσουν τον Κένταυρο.
Ε'ιστε για πολλά γέλια λέμε. Τσιράκια του απόλυτα συστημικού Βασιλόπουλου που με ένα ταξίδι αναψυχής στη Γένοβα έχτισε πολιτική καριέρα. Χλεύη και τρολάρισμα είναι τα μόνα που σας αξίζουν.

kitrinomauros exarxeiotis (16/07/2017 14:16)

Οσοι δε γνωριζουν απο εξαρχεια και ειδικα οι φασιστογαυροι κουληδες ας μην μιλανε.Εγω ειμαι 38 ετων και εχω να δω στα εξαρχεια ατομο να κυκλοφοραει με διακριτικα του γαυρου 20 χρονια.Στα εξαρχεια μονο αεκ και οποιος θελει να αυτοκτονησει ας ελθει στη πλατεια με μπλουζα του gay.

@kitrinomauros exarxeiotis (16/07/2017 21:25)

Πες τα ρε φίλε γιατί κάποιοι βλάκες το παίζουν έξυπνοι. Και το δωματιάκι της Original μια ανάσα από το κέντρο των Εξαρχείων βρίσκεται.

HOC KAI ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΕ ΕΞΑΡΧΕΙΟΤΗ (17/07/2017 12:24)

πειτε και αλλα γελαμε
σας επιασε ο πονος για τον κενταυρο,...που κανανε καταληψη στο δημαρχειο με τους δ/σ μεσα. τι δε σας τα ειπανε αυτα? πειτε μεταξυ σας οτι η στουγκα στηριζει τον αρη να γελατε. ευτυχως ξερουμε ολοι και εκτος νφ τι παιζει και με τις αλλες ομαδες εκει περα
οσο για τον εξαρχειωτη,μια χαρα κρατατε τα νταραβερια στη μεσοολογγιου. δυστυχως για σας εγινε το ξεσκαρταρισμα που επρεπε στο χωρο και μεινετε εσεις με ''τη σοβαρη αναρχια''
εδω θαμαστε να τα λεμε ολα. τελος ο χουλιγκανισμος και τα μπρατσα απο την αναρχια και το χωρο.
υγ. στα εξαρχεια μονο αναρχια. τις ανωνυμες εταιρειες σας να τις δειτε στα γηπεδα σας. κολοζωα. θα τελειωσετε απο την περιοχη. ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΤΗΣ

@(17/07/2017 12:24) (17/07/2017 19:13)

Στριγκαίε έλα με την όπισθεν

@HOC KAI ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΕ ΕΞΑΡΧΕΙΟΤΗ (17/07/2017 19:42)

Δυστηχως για σενα γαυρε τα εξαρχεια μας θα τα βλεπεις μονο απο φωτογραφια.Μην μιλας εσυ για νταραβερια οταν εχεις προεδρο πρεζεμπορα και οι μισοι της λεφτα 7 ζουν απο αυτο.Καλα αυτα που γραφεις λες να τα πιστεψει καποιος;Ελα να πιουμε καφε στο βοξ ,στα γνωστα καφενεια της πλατειας και στο στεκι κοντα στο μουσειο για να δουμε τι ξεσκαρταρισμα εγινε.ΨΕΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΑΥΡΕ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ.

@(12:24) (17/07/2017 20:45)

Άντε ρε παράσιτο πήγαινε βρες καμιά δουλειά. Η αναρχία σε μάρανε αρχιτεμπέλη που σε ταίζει η μαμάκα.

Η,ο,C (18/07/2017 00:17)

@ 12:24 Ότι είσαι γελοίος είναι πασιφανές. Είσαι και πανάσχετος όμως κακομοίρη και λες μπουρδίτσες (καθ´ υπαγόρευση όπως φαίνεται) για να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

@αναρχικός εξαρχειώτης (18/07/2017 02:21)

Χαχαχαχα Έχεις πολύ πλάκα αναρχόβλακα... Πάρτο χαμπάρι η ΑΕΚ θα είναι μια ζωή στα εξάρχεια και έλα και εσύ και οι άλλοι όμοιοι σου να κουνηθείτε! Απεναντίας εσείς έχετε τελειώσει από τα Φιλαδέλφεια που υπήρχατε υπό την ανοχή μας τα τελευταία χρόνια! Γενικότερα να μην πολύ μπερδεύεσαι και στα εξάρχεια και στη Φιλαδέλφεια και στη Λεωφόρο και στην Κυψέλη και όπου υπάρχει Original κάνει τζιζ γιαυτό ΠΡΟΣΟΧΗ επαναστάτη της πλάκας...

χαρισμα σας το βοξ (18/07/2017 17:06)

ελεος πια με την βλακεια εδω περα και αλλου
αν αυτη ειναι η σοβαρη αναρχια που σας στηριζει χαρισμα σας...οχι το δε το ξεραμε

@(18/07/2017 17:06) (18/07/2017 21:33)

Χάρισμα μας το ΒΟΞ έ; Γεια σου ρε......<<ΑΝΤΙΦΑ εξαρχειώτη>> που γλύφεις τις μπάλες....παγωτό

Ioannidis (29/07/2017 16:44)

Είναι πολύ απλό . Ζητηστε να τεθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο . Τότε θα δούμε αν κατ αρχήν το επτρέπουν οι χρήσεις γης . Αν το επιτρέπουν το θέμα μπαίνει σε δημόσια διαβούλευση και αποφασίζουν οι κάτοικοι . Εκεί θα πέσει το γέλιο γιατί κανένας δεν δέχεται πάρκινγκ απορριμματοφορων στην περιοχή του . Αντε για να δούμε πόσο εφικτες και ςποτελεσματικες είναι οι πολιτικές των ανθρώπων του Μελισσανιδη στη πόλη μας

@Ioannidis (29/07/2017 16:44) (29/07/2017 20:59)

Δεν μας ενδιαφέρει φίλε μου. Ετσι και αλλιώς ο χώρος των απορριμματοφόρων πίσω απο την οικοπεδάρα μας θα μεταφερθεί σύντομα. Ας τα βάλει ο Δημαρχος όπου θέλει

@Ioannidis (30/07/2017 07:49)

Την ΑΕΚ δεν την απασχολεί το ότι δεν έχουν βρει τόσα χρόνια λύση για τον παράνομο σταθμό. Να κόψουν το λαιμό τους αυτοί που ιδιαίτερα τα τελευταία 3 χρόνια δεν επεδίωκαν καμιά λύση επίτηδες. Την ώρα που πρέπει είτε με το καλό είτε με το άγριο θα φύγει ο σταθμός απο το οικόπεδό μας και τα παράπονα του κόσμου για ότι πρόβλημα προκύψει στον δήμαρχο.

@Ioannidis (30/07/2017 10:49)

Ο χώρος που προτείνεται είναι αποκομμένος και από τη Χαλκηδόνα και από τους Αγίους Αναργύρους. Μεσολαβούν 8 λωρίδες Εθνικής Οδού από τη μία και το ποτάμι από την άλλη. Τα σκουπίδια δεν θα μένουν εκεί, θα μεταφορτώνονται ή θα ανακυκλώνονται. Αντιθέτως, ο χώρος που προτείνει ο δήμος είναι δίπλα στον οικιστικό ιστό. Αλλά όποιος δε θέλει να ζυμώσει για να ικανοποιήσει τις συνιστώσες του...

πολίτης σε αφασία (30/07/2017 11:17)

Είμαι κι εγώ πολίτης, αλλά δεν θέλω καμιά δράση. Ούτε υπογειοποίηση της Πατριάρχου Κωνσταντίνου, ούτε γήπεδο, ούτε τίποτα. Αν ο σταθμός που είναι εκεί δεκαετίες είναι παράνομος και πρέπει να φύγει, οι κόμβοι στη Δεκελείας που είναι νόμιμοι, ποιος αποφάσισε να γίνουν κυκλικοί; Τελικά σε αυτή την πόλη όπως λέει κι ένας παραπάνω, όλα νομιμοποιούνται όταν σε λένε Μελισσανίδη και ΑΕΚ; Εγώ λοιπόν ο ανώνυμος πολίτης έχω δικαίωμα να έχω άποψη; Μπορώ να την διατυπώνω; Δεν θέλω να αλλάξει η πόλη μου και να γίνει γηπεδούπολη. Γιατί δεν γίνεται ένα δημοψήφισμα να δούμε ποιοι θέλουν στην πόλη μας τους κάφρους; Και μη θιχτεί κανένας: εννοώ ότι δεν θέλω ανθρώπους που λένε ότι τους αρέσει η σκόνη από τα έργα στο γήπεδο, ανθρώπους που απειλούν ότι θα κατουράνε στις αυλές μας, ανθρώπους που γράφουν ότι όλη η πόλη ανήκει στην ΑΕΚ, ανθρώπους δηλ. που βλέπουν εμένα τον πολίτη σαν παρείσακτο...

@πολίτης σε αφασία (30/07/2017 15:56)

Το γήπεδο υπήρχε πριν την πόλη. Και όταν δημιουργήθηκε η πόλη ήταν όπως το λες γηπεδούπολη και όλοι γνώριζαν και αποδέχονταν ότι το γήπεδο θα βρίσκεται για πάντα εκεί. Δεν έγινε σήμερα γηπεδούπολη με τον Μελισσανίδη. Αλλά όταν είσαι τελείως βλάκας και 1000 φορές να στο εξηγήσουν δεν θα το καταλάβεις. Κοίτα λοιπόν να το συνηθίσεις αλλιώς στα τσακίδια. Γκρεμίσαμε το γήπεδό μας και το ξαναχτίζουμε. Εσύ και οι όμοιοί σου ούτε λόγο έχετε γι αυτό το ζήτημα ούτε πρόκειται να σας ρωτήσουμε ποτέ γιατί δεν μας απασχολεί η άποψή σας.

@πολίτης σε αφασία (30/07/2017 16:06)

Ε γιναν πολλες δημοσκοπησεις και ΣΕ ΟΛΕΣ βγηκε το αποτελεσμα οτι η μεγαλη πλειοψηφια των δημοτων θελουμε το γηπεδο.Γιατι νομιζεις η πλευρα του δημου δεν τολμησε να κανει δημοψιφισμα;Εσυ δεν θελεις ουτε γηπεδο ουτε τιποτα αλλα η μεγαλη πλειοψηφια των δημοτων το θελουμε οποτε ξυδακι.Καφρος εισαι εσυ που θα πεις την μεγαλη πλειοψηφια του δημου μας που ειναι ενωσιτες καφρους.Εγω θελω να μενω στη γειτονια που ειναι συνυφασμενη με την ΑΕΚΑΡΑ και στη γειτονια που θα εχει ενα απο τα πιο συγρονα γηπεδα της ευρωπης,το μουσειο μικρασιατικου ελληνισμου γιατι εδω μεγαλωσαμε σεβομενοι τις προσφυγικες μας ριζες .Καφρος και οπισθοδρομικος εισαι εσυ που θελεις τα μπαζα κι οχι γηπεδο.Φιλοτομαριστης που δε σε νοιζει οτι τοσες οικογενειες πεινανε και τοσοι εργατες θα φανε ψωμι δουλευοντας για να φτιαξουν ενα ποδοσφαιρικο ναο και μνημειο της μικρασιατικης ιστοριας.Αν λοιπον δε σου αρεσουν αυτα που καναν γνωστη την πολη μας σε ολα τα περατα της οικουμενης πηγαινε να μεινεις στα βουνα.

@πολίτης σε αφασία (30/07/2017 11:17) (30/07/2017 16:24)

Τυχερέ. Τώρα με την κρίση υπάρχουν παντού σπίτια ευκαιρίες. Καλή μετακόμιση. Και αν τυχόν καταλήξεις σε κανένα Φάληρο ζήτα αν τολμάς δημοψήφισμα για το εκεί γήπεδο να πέσει η κλωτσιά σύννεφο.

@πολίτης σε αφασία (30/07/2017 16:32)

Εσύ δεν είσαι σε αφασία. Μάλλον σε κώμα ήσουν καμιά τριετία και ξύπνησες σήμερα. Ποιο δημοψήφισμα ρε κακομοίρη; Χτίζεται το γήπεδο. Από κει και πέρα μην κάνεις τον βλάκα. Γηπεδούπολη ήταν η Φιλαδέλφεια για 80 χρόνια. Απλά κάναμε ένα μικρό διάλειμμα για ανανέωση. Αυτά παθαίνει κανείς όταν πιστεύει τα λόγια ακροαριστερών Δημάρχων.

ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ (30/07/2017 17:16)

Γαυρακο παρτο χαμπαρι το γηπεδο μας θα γινει και δε σε ρωτησε κανεις.Οχι θα μας αρεσουν τα παρασιτα που λεγαν οτι τους αρεσε να βλεπουν τα μπαζα και ανεργους συμπολιτες μας να πεινανε.Αυτα με τα κατουρηματα στις αυλες αστα δεν πειθεις ουτε 10χρονο βρες καλυτερο επιχειρημα.

@πολίτης σε αφασία (30/07/2017 19:29)

Κούραση.....

@Ioannidis (30/07/2017 10:49) (30/07/2017 20:36)

Ποιος είπε ότι ο χώρος που προτείνει μια κίνηση πολιτών είναι κατάλληλος; Ενώ αυτός που προτείνει η διοίκηση είναι ακατάλληλος; Υπάρχει πρόσβαση για την είσοδο - έξοδο των οχημάτων; Είναι χαρακτηρισμένος χώρος βιομηχανικός; Υπάρχει ιδιοκτησία; Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής που έχει γίνει με λεφτά της ΕΕ, μπορεί να πάψει να είναι πάρκο χωρίς συνέπειες; Το πρόβλημα είναι ο Δήμος, ή ότι σώνει και καλά κάποιοι πρέπει να βρουν λάθη στις κινήσεις του Δήμου; Κι ακόμα ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα για τη μετακίνηση του Σταθμού από το Άλσος; Μα φυσικά τα χρήματα, τα οποία κανείς δεν λέει ότι δεν υπάρχουν και δεν μπορούν να τα επωμιστούν οι κάτοικοι. Είπαμε αντιπολίτευση, αλλά όχι να χρεώσουμε σε αυτή τη διοίκηση όλα τα στραβά του τόπου. Τουλάχιστον έκανε μια μελέτη, την ψήφισε και την έχει υποβάλει για χρηματοδότηση. Μέχρι τώρα τι είχε γίνει;

@11.17 (30/07/2017 23:41)

Μπορείς να εχεις οποία αποψη θες επειδη εχουμε Δημοκρατια. Το ιδιο πολίτευμα που ορίζει οτι η γνώμη της πλειοψηφίας επικρατεί. Το ιδιο πολίτευμα που διαθέτει εκείνα τα εργαλεία (νόμους, δικαστήρια, διαδικασίες) που ορίζουν τι πρέπει να γίνεται σε κάθε περίπτωση. Θελε οτι θες λοιπόν απλά Εχε στο μυαλό σου οτι ως μειοψηφία ηττήθηκες πανηγυρικά παντου. Τώρα αν θες με το ζόρι να επικρατήσει η αποψη σου μαλλον δεν σου αρέσει η δημοκρατία αλλά ο φασισμός. Καλο βραδυ και χαλάρωσε. Θα το συνηθίσεις

@πολίτης σε αφασία (30/07/2017 11:17) (31/07/2017 00:15)

Η πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας δεν αλλάζει μεγάλε, εσύ θέλεις να πιστεύεις ό,τι ανοησία σου έρχεται στο κεφάλι. Αυτή η πόλη είτε το θέλεις είτε όχι είναι η πόλη της ΑΕΚ από την μέρα ίδρυσης της και οποιαδήποτε άλλη άποψη δεν έχει θέση ανάμεσα μας! Σκέψου το ενδεχόμενο να μετακομίσεις γιατί θα ζεις μονίμως μέσα σε έναν εφιάλτη καθώς πρέπει υποκινούμενε και δήθεν φιλήσυχε πολίτη!! Επίσης κάφρος είσαι εσύ με αυτά που πιστεύεις ανόητε με IQ μηδαμινό!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ = ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Astral Projector (31/07/2017 00:49)

@11:17

Λες... "Γιατί δεν γίνεται ένα δημοψήφισμα να δούμε ποιοι θέλουν στην πόλη μας τους κάφρους;"

Αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα μεγάλο "χαρτί" που δεν τόλμησε να "παίξει" η διοίκηση του δήμου.
Ένα δημοψήφισμα με όλους τους εγγεγραμένους στους εκλογικούς καταλόγους του δήμου κατά τις τελευταίες εθνικές εκλογές.

@ (30/07/2017 07:49) (31/07/2017 00:57)

Είσαι πολύ γελασμένος και βαθιά νυχτωμένος αν νομίζεις ότι μια ολόκληρη πόλη θα τεθεί στις υπηρεσίες μιας ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας επειδή εσύ και οι όμοιοί σου (που προφανώς και δεν είστε φιλαδελφειώτες) θεωρείτε την πόλη και τις ζωές των κατοίκων ως προέκταση του γηπέδου. Όλα θα γίνουν με τις διαδικασίες που πρέπει και προβλέπονται από τους νόμους και στο χρονικό διάστημα που πρέπει και δεν μας απασχολεί, ως κατοίκους και δημότες, στο ελάχιστο η άποψή σου.
Απορώ με τη διοίκηση της ομάδας σου πως σας αφήνει να την εκθέτετε με τέτοιες απόψεις και συμπεριφορές. Στη θέση του Μελ, θα σε είχα εντοπίσει (έχει τον τρόπο του φαντάζομαι) και θα σου είχα απαγορεύσει την είσοδο στους αγώνες.

Οι διαδικασίες (31/07/2017 09:42)

Για το σταθμό θα ειναι κλωτσιές ως τη Δεκελειας. Δεν θα χρεωνόμαστε με πρόστιμα εμείς στα δημοτικά τέλη για να κανει το καπρίτσιο του ο Δήμαρχος

@(31/07/2017 00:57) (31/07/2017 10:44)

Τι μας λες ρε ανεγκέφαλε; Θα πρέπει να σεβαστούμε τους νόμους; Οι νόμοι λένε ότι ο παράνομος σταθμός έπρεπε να έχει φύγει εδώ και χρόνια. Τα στραβά μάτια κάνει η πολιτεία που επιτρέπει στον γαυροδήμαρχό σου να τον διατηρεί εκεί ακόμα. Όταν δεν θα επιτρέψουμε την είσοδο των απορριμματοφόρων στο χώρο μας είμαστε 1000% νόμιμοι. Όπου αλλού και αν τα παρκάρει το ίδιο παράνομο θα είναι. Τι έκαναν οι άχρηστοι τόσα χρόνια για να βρουν νόμιμη λύση; Τίποτα. Ήρθε λοιπόν η ώρα της πληρωμής. Τώρα για την άλλη βλακεία που γράφεις περί εισόδου μου στους αγωνιστικούς χώρους επειδή προτρέπω να εφαρμοστεί με κάθε τρόπο το αυτονόητο γελάνε και οι πέτρες. Πιο βλάκας πεθαίνεις.

δημοψηφισμα για το γηπεδο εγινε (31/07/2017 12:00)

το 2014 και το χασατε πανηγυρικα 2 φορες
ο λαος δε θελει το γηπεδο
προφανως δεν ειναι σκουριες η νφ για να βγει ο απλος κατοικος να τις παιζει με τις μπουλντοζες,αλλα η πολη εχει ξερασει την αεκ χρονια τωρα.20 πιτσιρικα με φανελα αεκ δε κανουν την πολη αεκ,και αθυτο το ξερουμε οσοι βλεπουμε αγωνες στα καφενεια και αλλου
επισης το γηπεδο βρηκε και την πολη και το αλσος και ποτε δεν υπαρχει το ''το γηπεδο θα ειναι εκει για παντα''
τη γηπεδο γκρεμιστηκε και 15 χρονια η πολη ζει τελεια χωρις αυτο,γνωρισε αναπτυξη,μαγαζια ανοιξαν,κοσμος ερχεται καθε πσκ και δε μπροεις να κυκλοφορησεις γιατι ολοι ειχανε μια ησυχια σε σχεση με το 2000.τωρα ξεχαστε τα αυτα.εκτος αν εννοειτε κοσμο τους ουγκανους που ψειριζαν περιπτερα το μαρτιο

@(00:57) (31/07/2017 12:23)

Ο βρωμοσταθμός θα φύγει γιατί είναι παράνομος. Τι δεν καταλαβαίνεις; Εκβιασμούς από αντιαεκτζήδες που παρανομούν πιστεύοντας ότι έτσι θα εμποδίσουν το γήπεδο δεν δεχόμαστε. Η τον παίρνετε από το οικόπεδό μας ή τα πετάμε όλα στο δρόμο.

@(31/07/2017 00:57) (31/07/2017 12:37)

Όχι μόνο σας γλεντάει ο Μελ αλλά θα τρέχετε σύντομα και στα δικαστήρια για τις βρωμιές σας. Όσο για τον παράνομο σταθμό μεταφόρτωσης θα φροντίσουμε να επιβληθεί το μεγαλύτερο δυνατό πρόστιμο. Τολμάς και μιλάς και για διαδικασίες καραγκιόζη όταν ο Δήμος είναι βουτηγμένος στην παρανομία.

Ακόμα και αν απομονώσετε (31/07/2017 14:31)

το πρόβλημα με το σταθμό απορριμματοφόρων και δεν το συνδέσετε με το γήπεδο, η λύση στέκει και ο σταθμός πρέπει να φύγει από το άλσος έτσι κι αλλιώς, ακόμα και αν δεν υπήρχε το θέμα του γηπέδου

@δημοψηφισμα για το γηπεδο έγινε (31/07/2017 15:47)

Το ξέρουμε γαυράκο ότι η πόλη κινδύνευε να χάσει την ταυτότητά της. Όμως με την καλύτερη γηπεδάρα της Ελλάδας και τα μουσεία δεν πρόκειται πλέον να τη χάσει ποτέ. Αντίθετα θα μεγαλώσουν δίπλα στο γήπεδο νέες γενιές Αεκτζήδων. Τα ξέρεις αυτά γι αυτό είσαι μεσα στην κλάψα όλη μέρα. Περαστικά σου...

George (31/07/2017 15:50)

Όλο πονεμένα λόγια είσαστε. Αλλά απο ουσία μηδέν. Έχετε τελειώσει οριστικά και εσείς και ο γαυροδημαρχός σας και ο βρωμοσταθμός σας απο το οικόπεδό μας όσο και να χτυπιέστε.

Ολελέδες μην αυτοπαραμυθιάζεστε. Η πόλη είναι κόκκινη. (31/07/2017 16:05)

Αν κι εφόσον ξαναγίνετε ποτέ μεγάλη ομάδα και πάρετε κάνα τίτλο και αν κι εφόσον ολοκληρωθεί το καρακιτσαριό, ίσως δημιουργήσετε μια γενιά οπαδών. Τότε, ίσως να μπορείτε να ψελίσετε κάτι για κιτρινόμαυρη πόλη. Προς το παρόν, εδώ και δεκαπέντε χρόνια, στα σχολεία της περιοχής κυριαρχεί η ερυθρόλευκη φανέλα και οι ιδιοκτήτες των καφενείων τρίβουν τα χέρια τους που γεμίζουν τα μαγαζιά τις βραδιές που παίζει ο γάβρος στο champions league.
Σας κατανοώ βέβαια, γιατί από τη στέρηση έχετε πάθει παράκρουση και είναι και χαρακτηριστικό κάθε κομπλεξικού να φαντασιώνεται μεγαλεία, αλλά με το αφήγημα περί κιτρινόμαυρης πόλης γελάνε οι πάντες.

Υγ: την παλιά original την εκτιμούσα και την σεβόμουν ως αντίπαλο. Οι σημερινοί είστε αστεία χαρτζιλικωμένα παιδαρέλια της κακιάς ώρας και χρυσαβγίτες της συμφοράς.

Καλα ακόμα ασχολείστε; (31/07/2017 16:40)

Δυο ωρες υπόθεση ειναι η μετακίνηση. 500 άτομα θα βρεθουμε και θα τα κατεβάσουμε στη Δεκέλειας. Κλάιν. Μετα καντε τα οτι θέλετε. Και σπίτι σας μπορείτε. Όσο για τον βλάκα που λεει για Σκουριές ακόμα να ξυπνήσει και να δει οτι το γήπεδο ξεκίνησε;

Επαμεινωνδας (31/07/2017 16:58)

Δημοψηφισμα εγινε κ οταν μαζευτηκαν 200 ταλαιπωροι κ περπατησαν 50 μετρα καπου στα ανω πατησια κ προσφατα οταν υπεγραψαν 200 συλλογικοτητες σφραγιδες κ μαζευτηκαν 201 πολιτες της γης κ οχι της νφ για να ακουσουν 10 λεπτα τον ΑΝΔΡΕΑ βασιλοπουλο.

@(31/07/2017 16:05) (31/07/2017 17:59)

Τα τελευταία χρόνια γαυράκο ένα τίτλο μας κλέψατε πρόπερσι ως συνήθως με γκολ χέρι στο 80φεύγα. Πέρσι σας γλεντήσαμε και πήραμε το κύπελλο και φέτος σας αποκλείσαμε από τον τελικό. Αυτά επειδή μιλάς για τίτλους. Κοιτάξτε τα χάλια σας που γελάει όλος ο κόσμος με τα στημένα της εγκληματικής σας οργάνωσης και ντρέπεστε πλέον να πείτε τι ομάδα είστε. Ούτε στον ύπνο σας δεν έχετε δει πεντακάθαρους τίτλους σαν της ΑΕΚΑΡΑΣ. Θα τα πούμε τώρα με την γηπεδάρα για το ποιος κάνει κουμάντο στην πόλη. Ευτυχώς ο σούπερ κοριός αποκάλυψε την απάτη σας και πλέον δεν μπορείτε να υπερηφανεύεστε για τίποτα.

@(31/07/2017 16:05) (31/07/2017 18:06)

Κατακόκκινη δεν είναι η πόλη αλλά τα μάγουλά σας από την ντροπή για τις παράγκες και τις απάτες γαυράκια.

καπαδοκιας (31/07/2017 18:19)

Αλλη μια υπεροχη μερα περασα στο μπαλκονι μου βλεποντας τις μπουλτοζες να οργιαζουν και ολη η πολη μας να χαιρεται για τον ποδοσφαιρικο ναο που θα χτιστει.Αυτη η σκονη που βγαζουν οι μπουλτοζες ειναι για μενα η πιο γλυκια οσμη και ποσο χαιρομαι που μαζι με τα μπαζα θα φυγουν απο την πολη μας ανθρωπινα σκουπιδια γαυροσιχαματα.

@(31/07/2017 16:05) (31/07/2017 18:42)

Πρόσεξε μη σκίσεις κανα κόκκινο καλτσον τσιράκι του χοντρού. Μην ξεχάσεις να του πας καφέ την επόμενη φορά που θα παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα.

Γαυρακο (31/07/2017 19:04)

Ξέρεις που είμαστε! Εσυ πουθενά γιατι σε εχουμε κλειστό 6 μηνες απέναντι απο το δημαρχείο

αφεντικο στην πολη (01/08/2017 01:33)

οπως τα λες
με ατταλο και ιωνικο εισαι αφεντικο
αλλου αστα....

@αφεντικο στην πολη (01/08/2017 01:33) (02/08/2017 11:34)

Εσύ που είσαι αφεντικό; Στις εγκληματικές οργανώσεις και τις παράγκες; Εμείς είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας. Δεν τρέμουμε όπως εσύ για το πότε θα βγουν και οι υπολοιπες βρωμιές σας στη φόρα.

@αφεντικο στην πολη (02/08/2017 17:08)

Στη λεοφωρο αλεξανδρας δεν ειμαστε αφεντικα;Στο μενιδι;στην νεα ιωνια;στον νεο κοσμο και στο μπραχαμι;Μηπως σε ανακασα και αγιους αναργυρους;Σε νεα περαμο,παλιο φαληρο ,καλλιθεα δεν ειμαστε πολυ δυνατοι οπως και στα εξαρχεια;Και βαριεμαι να γραψω και για αρκετες ακομα περιοχες.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.12 Και οι κρίνοντες, κρίνονται αγαπητέ......

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Κριτική να κάνουμε; Μας θέτε ή δεν μας θέτε; Δυστυχώς η κριτική δεν καλουπώνεται. Υπάρχει η καλόπιστη, η κακόπιστη. Η προκατειλημμένη, η όψι...

Ευρωεκλογές χωρίς κανένα νικητή και με όλους να μετρούν απώλειες
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Να μου επιτρέψετε να κάνω μία δική μου ερμηνεία σχετικά με τα αποτελέσματα .Νικητής θεωρείται αυτός που βγαίνει πρώτος . Άρα νικητής βγήκε η...

Κλαίει όλη η Ευρώπη – Για λίγο δεν εξελέγη ο Γιάννης Βούρος στην Ευρωβουλή
Xρήστης: αλλο παλαιμαχος αλλο πρωην κλωτσοποιος.
η αληθεια ειναι οτι εκλεγονται μονο οσοι βγαινουν οσο πιο συχνα στο γυαλι. Αυτη ειναι η νοοτροπια του ψηφοφορου. ...

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Καμία σχέση......

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Όμως παρηγε εξελίξεις και στα διοικητικά ΠΑΕ. Να τα λέμε κι αυτά. ...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Fermander (10/06/2024 08:29) Αργείς, αλλά μαθαίνεις. Εσύ θα πας μπροστά. Σαχλαμάρες λες. Θα έρχονται όλοι με το τρένο και με το τρόλλεϋ......

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Fermander
Μ ενόχλησε η χρήση των σχολείων ως χώρους στάθμευσης και δε θα το κρύψω. Αλλά καταλαβαίνω την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν για κάτι τέτοιο. Βέβ...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Και κάπου εδώ τελειώνει η "αντιπαράθεση" για το γήπεδο, άλλωστε είναι άσχετο θέμα με εκείνο της ανάρτησης- πάψτε να κάνετε τους μαϊντανούς.....

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: @(05/06/2024 12:58)
Ναι ακριβώς αυτό έγινε. Οι οπαδοί του χοντρού προσπαθουσαν να εμποδίσουν την κατασκευή του γηπέδου εκεί που βρισκόταν πάντα. Με πρώτο τον Βα...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (05/06/2024 15:40) @ @12.58 Ο Νίκος είναι φίλος και συνάδελφος Κανείς δεν είναι τέλειος. Και δεν μπορώ να σας πω ποιο...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@20.00 Δεν εκπροσωπώ κανέναν, γράφω ό,τι πιστεύω. @12.58 Ο Νίκος είναι φίλος και συνάδελφος @13.06 Άμποτε......

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: NF
Άντε ελπίζω να ξεβρωμισουν σιγά σιγά και τα Πανεπιστήμια από τους δήθεν ευαίσθητους για την παιδεία αριστερόφασίστες που τα έχουν μετατρέψει...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ
Το Κόμμα, βέβαια, έχει το θράσος να κατεβάζει τον -ολέ στο ευρωψηφοδέλτιο. Τον γνωστό δημοσιογράφο Αγγελίδη που για μέρες το κρίσιμο 2014 αν...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Γονέας
Ωραίο το άρθρο σας...μέχρι τη στιγμή που αποφασίσατε να το καταστρέψετε μόνος σας...και να εκθέσετε και την παράταξη που εκπροσωπείτε..." αφ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©