Σάββατο 02.12.2023,  

Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου, από τον ΑΕΚτζή δημοσιογράφο Νίκο Αγγελίδη

Δημοσιεύτηκε στις 12/06/2017 στην κατηγορία Η πόλη  |  15 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Γνώρισα τον Νίκο Αγγελίδη, πού αλλού; Στο επάγγελμα! ΕΡγαζόμασταν σε τηλεοπτικό σταθμό, εγώ στο Δελτίο Ειδήσεων, αυτός στα αθλητικά. Δεύτερη- τρίτη μέρα μαζί, μαθαίνω ότι είναι ΑΕΚ, ξέρει την ΑΕΚ, κάνει ρεπορτάζ ΑΕΚ. Αυτό ήταν! Κολλήσαμε! Μέχρι το τέλος της παρουσίας μας στο συγκεκριμένο Μέσον, μιλόυσαμε για την ομάδα μας. Μετά, κρατήσαμε μια επαφή, όλα αυτά τα (πολλά! καμιά δεκαπενταριά) χρόνια. Και να που ο Νικόλας κυκλοφόρησε το δικό του βιβλίο, όχι για τη δική μας ΑΕΚ, αλλά για όλες τις άλλες ΑΕΚ του κόσμου! 

 

Ένα μοναδικό ταξίδι, λοιπόν, στα αχαρτογράφητα νερά της ιστορίας της ΑΕΚ και του δικέφαλου αετού, αποτελεί το βιβλίο ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, του δημοσιογράφου Νίκου Αγγελίδη, το οποίο κατέγραψε το πρώτο του στίγμα στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Παρασκευής…

Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου, έγινε με την συμμετοχή πολλών θρύλων της ΑΕΚ και πλήθους κόσμου, στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού Διασποράς (ΠΠΙΕΔ), μια ανάσα από τον χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ, εκεί που οι φίλοι της Ένωσης ονειρεύονται και οραματίζονται την μεγάλη επιστροφή.

Την παρουσίαση προλόγισαν ο μαθουσάλας του αθλητικού ρεπορτάζ Νίκος Κατσαρός και ο ηθοποιός, γνωστός για το πάθος του με την ΑΕΚ, Γιάννης Βούρος.

Πάνω από 300 φίλοι της ΑΕΚ, άσοι του παρελθόντος και εκπρόσωποι της επίσημης ΑΕΚ , έδωσαν το παρόν την εκδήλωση.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ευάγγελος Ασλανίδης αναφέρθηκε στο μοναδικό αντικείμενο της έκδοσης, κάτι με το οποίο δεν έχει καταπιαστεί κανείς στο παρελθόν, χαρακτηρίζοντας το βιβλίο αυτό ιστορικό και αναγκαίο… για την βιβλιοθήκη του κάθε φίλου της ΑΕΚ.

Στην παρουσίαση έδωσαν το παρόν και χαιρέτισαν με συγκίνηση, μεγάλες μορφές του παρελθόντος όπως ο Κώστας Νεστορίδης, ο Ανδρέας Σταματιάδης, ο φυσιοθεραπευτής της ΑΕΚ Νίκος Πανταζής, ο Ηλίας Ατματσίδης, ο Στέλιος Σεραφείδης, ο Μιχάλης Συμιγδαλάς, ο Νίκος Μελισσής, ο Μπάμπης Ψιμόγιαννος, ο Βαλκανιονίκης του στίβου Γιώργος Παπαβασιλείου, ο πρωταθλητής του επί κοντώ Κώστας Τζίβας, ο πρώην διεθνής διαιτητής Βαγγέλης Γιαννακουδάκης, ο Παντελής Θαλασσινός, ο τυφλός οπαδός της ΑΕΚ Μάρκος Κυκιβαράκης, ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης που κατέχει το πληρέστερο αρχείο της ΑΕΚ από το 1924 μέχρι σήμερα, ο υπερμαραθωνοδρόμος Γιώργος Ζαχαριάδης (ΤΕΜΟΝΑΕΚ) και η ηρωική φυσιογνωμία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Ελπίδα Στεβή.

Όπως λέει η σχετική ανακοίνωση, το βιβλίο ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, πραγματεύεται αναζητήσεις γύρω από την ιστορία της ΑΕΚ που ξεκινούν από το 1876 (!) και καταλήγουν στο σήμερα.

Η πολυτελής δουλειά των 300 σελίδων πήρε σάρκα και οστά από τον εκδοτικό οίκο «Νότιος Άνεμος». Περιλαμβάνει 1000 ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες (αδημοσίευτες οι πιο πολλές) αλλά και δυσεύρετα αποκόμματα παλιών εφημερίδων.

Η έρευνα για τον εντοπισμό όλων των ομάδων του κόσμου που λέγονται ΑΕΚ ή έχουν έμβλημα τον δικέφαλο αετό, διήρκεσε πέντε ολόκληρα χρόνια και φέρνει στο φως την ύπαρξη 302 ομάδων σε κάθε σημείο του πλανήτη. Υπάρχουν …άλλες ΑΕΚ και στις πέντε ηπείρους!

Ο Νίκος Αγγελίδης, δημοσιογράφος της ΕΡΤ και παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «10 στην Ενημέρωση» στην ΕΡΤ1, ασχολείται με τα κοινά της ΑΕΚ από μικρό παιδί και εξηγεί στο βιβλίο του, το οποίο όπως είπε αποτελεί όνειρο ζωής, ότι η ΑΕΚ είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια αθλητική ομάδα… Σε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι, ενώνει όλο το φάσμα των κιτρινόμαυρων ομάδων που έχουν έμβλημα τον δικέφαλο αετό, ταξιδεύοντας στην ιστορία και τα γεγονότα που οδήγησαν στην δημιουργία αυτών των ομάδων. Από την Πόλη μέχρι τα βάθη της Ανατολίας, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, από την μαρτυρική Κύπρο μέχρι το χωριό Μπελογιάννης της Ουγγαρίας, τον Παναμά, την Ινδία, το Μπουρούντι!

Η έκδοση του βιβλίου ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, του Νίκου Αγγελίδη, έγινε με την υποστήριξη της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Την γραφιστική επιμέλεια και σελιδοποίηση έκανε η Μυρτώ Μήλιου.

Μπορείτε να παραγγείλετε τις ΑΕΚ… όλου του κόσμουι άμεσα μέσω του allesaek@gmail.com και σύντομα σε όλα τα βιβλιοπωλεία της ΑΕΚ.

Την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου υποστήριξε η Οινοποιία Κορωνιώτη και ο φωτογραφικός οίκος του Νικόλα Βογιατζή.

Γράψτε την άποψή σας

Τηλεθεάτρια (12/06/2017 12:19)

Τον θυμόμαι από την συνέντευξη στο δήμαρχο ΝΦ-ΝΧ. Χρειάζεται επειγόντως να ξανανοίξει τα βιβλία του της δημοσιογραφίας ή να πάει για κάποια επιμόρφωση. Έχει ξεχάσει -και αυτός- τι σημαίνει να είναι κανείς δημοσιογράφος.

ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ (12/06/2017 14:28)

Εγώ δεν θα αμφισβητήσω τις όποιες δημοσιογραφικές ικανότητες του κ. Αγγελίδη. Δεν τον διαβάζω κι έτσι δεν μπορώ να τον κρίνω συνολικά ως επαγγελματία του τύπου.
Κρίνω όμως και θυμίζω ότι την επομένη των επεισοδίων του 2014 που έλαβαν χώρα μεταξύ δημαρχείου και στρουγκας ,είχε αναρτημένες στο site του φωτογραφίες με αρκετά πρόσωπα όσων προσπαθούσαν να αρθρώσουν λόγο για τα (κατά τη γνώμη τους) δεινά του προτζεκτ Αγιά Σοφιά με χλευαστικές λεζάντες, συνεισφέροντας με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο στη στοχοποίηση συμπολιτών μας.
Προσωπικά, θέλω το γήπεδο και ως ΑΕΚτζής και ως δημότης και πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ανάπτυξη της Φιλαδέλφειας. Αλλά θέλω και να μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα οποιοσδήποτε έχει και διαφορετική οπτική από τη δική μου.

Διαμαντής (12/06/2017 14:41)

@14.28
Κι ο Αγγελίδης, μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα, ναι ή όχι;

ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ (12/06/2017 15:14)

@Διαμαντής (12/06/2017 14:41)

ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ!!! Αλοίμονο!
Άλλο η ελευθερία της έκφρασης όμως και άλλο η στοχοποίηση συμπολιτών μας.

Διαμαντής (12/06/2017 15:27)

@14.41

Συγνώμη, για ποια στοχοποίηση μιλάς; Σε δημόσια εκδήλωση ήταν οι άνθρωποι, δεν πήγαν μυστικά εκεί. Πήραν το λόγο κι είπαν τις απόψεις τους σε ΔΗΜΟΣΙΑ εκδήλωση. Γιατί πρέπει να κρύψουμε όσους πάνε σε μια δημόσια εκδήλωση και μιλούν δημόσια, δεν καταλαβαίνω...

&12.19 (12/06/2017 16:29)

Λες την περίφημη συνέντευξη με τα νερά που έγινε ρόμπα και γέλαγε μαζι του το πανελλήνιο;

ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ (12/06/2017 18:30)

@ Διαμαντής (12/06/2017 15:27)

Ημουν σαφής... Μίλησα για τις χλευαστικές λεζάντες.

AEKBOLOS21 (12/06/2017 21:09)

ΜΠΡΑΒΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΕ ΑΥΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

Διαμαντής (13/06/2017 08:06)

@15.27
Οι λεζάντες σε μια φωτογραφία είναι ο τρόπος που βλέπει το Μέσο το θέμα της φωτογραφίας. Ούτε στοχοποιούν κάποιον ούτε τον αθωώνουν. Καλό είναι μερικοί να ξεκολλήστε από την αντίληψη ότι μετέχετε σε μια δημόσια εκδήλωση και στη συνέχεια πρέπει όλοι να σας παρουσιάζουμε όπως εσείς θέλετε. Ούτε κανείς σας κυνηγάει, ούτε τίποτα. Αν σήμερα θέλετε να παρουσιάζουμε τα πράγματα κατά τις δικές σσας επιλογές, αύριο θα μας ζητάτε έλεγχο του κειμένου μας για εκδήλωση που παραστήκατε. Παιδιά, να είμαστε λιγάκι λογικοί...

@Τηλεθεάτρια (12/06/2017 12:19) (13/06/2017 10:09)

Ενώ αν στήριζε τους χρηματοδοτούμενους αντιαεκτζήδες και τις παρανομίες τους θα ήταν μεγάλος δημοσιογράφος ε;

τοτε γιατι μιλανε για ρουφιανιλικια (13/06/2017 15:10)

οι αεκολεδες μετα τα θεοφανεια περσυ και μετα την ανταρσυα φετος με τις φωτος?
σε δημοσια εκδηλωση πηγαν να παρουν μερος

θεε μου τι ακουμε απο φιλελεδες

Διαμαντής (13/06/2017 15:28)

@15.10
Ρώτα αυτούς που λες. Όσο για τους χαρακτηρισμούς, αυτοί που εσύ λες "φιλελέδες" κυριαρχούν παγκοσμίως, ενώ τα δικά σου πρότυπα, οι απάνθρωποι σταλίνες, τείνουν να εξαφανιστούν, όπως οι δεινόσαυροι. Μόνο στη Βόρεια Κορέα του θεότρελλου υπάρχουν... Κάποια στιγμή, πρέπει να τελειώνουμε με τις τελειωμένες ιδεολογίες που προσέβαλαν την ανθρώπινη ύπαρξη και κατέρρευσαν παταγωδώς. Μη μας ζητάτε και τα ρέστα, η ιστορία απλώς σας απέβαλε. Κατανοήστε το, τόσα χρόνια πέρασαν. Νισάφι πια

Ανωνυμος (13/06/2017 16:11)

Στα Θεοφάνεια ο αριστερός και καλα Δήμαρχος πήγε στο δικαστήριο παιδιά που εκείνη την ημέρα ήταν στην δουλεια τους και τους κατηγόρησε με τον κουκουλονομο. Είχαμε δηλαδή το εξής παράδοξο. Τους αναγνώρισε κάτω απο κουκούλες. Όσον αφορά την εκδήλωση της Ανταρσυα οι φωτογραφίες δεν ήταν απο την εκδηλώση αλλά απο τον "περιβάλλοντα" χώρο. Κατάλαβες τη διαφορά των ρουφιάνων; ε ρουφιανε;

@(15:28) (13/06/2017 16:54)

Τι είπες τώρα Διαμαντή; Περιμένεις από τα απολιθώματα να κατανοήσουν την ανυπαρξία τους; Είναι αδύνατο.

Πάρης (23/06/2017 09:58)

Καταρχήν η Α.Ε.Κ. είναι μια και μοναδική κουφάλες... κατά δεύτερον είναι πολύ άσχημο να φτιάχνεις όνομα μέσω ΑΕΚ... τρίτος λόγος κατά του ρουφιάνο-δημοσιογράφου: γιατί να βγάλεις χρήματα από την ΑΕΚ;;;.... τέταρτος λόγος είναι: γιατί είσαι τόσο μεγάλος κωλοτούμπας;;; (π.χ. στην αρχή το ΑΕΚlive ήταν όντως ένα μαχητικό site και κατέληξε να μην διαβάζεται καν με κάτι πουθενάδες και μπαγεβιτσικούς που αρθρογραφούν)... πέμπτος λόγος: τις παπαρολογίες του ΚΚΕ γιατί τις στηρίζεις και τις ασπάζεσαι;;; εφόσον και για το γήπεδο είναι ΚΑΤΑ οι λεβέντες του Στάλιν...έκτος λόγος: αν και κάποτε άνηκες στο συνδεσμιακό χώρο της ΑΕΚ (Σ.Ο. ΑΕΚ Νέας Υόρκης) και ήσασταν μάχιμοι τώρα αυτά τα καραγκιοζάκια τους ομογενείς που δεν μιλάνε ούτε καλά ελληνικα, ούτε έρχονται φαντάροι, ούτε ξέρουν που πέφτει η Δεκελείας, που έχουν βγεί πιο χαζά και από τα Αμερικανάκια ΓΙΑΤΙ έχουν βήμα να λένε για την ΑΕΚ που δεν έχουν καμία επαφή με το αντικείμενο... κτλ

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: Με το ευρύ δημοκρατικό μέτωπο που μας στήριξε, θα αλλάξουμε την πόλη

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Βόμβες! Τομπούλογλου: Ζητώ ενημέρωση και αρνούνται- Γεωργαμλής: Συγγνώμη που έκανα δήμαρχο το Βούρο

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Τρικυμία εν κρανίω...

Ο Μεσιέ Σουσός

«Πού είσαι βρε τουρίστα, κρυμμένος στη σπηλιά; Έλα στο συμβούλιο» - «Φοβάμαι τον τσολιά»

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...

Οι πολιτικοί νάνοι δεν ξέρουν να χάνουν- Επανακαταμέτρηση και Διαχειριστικός έλεγχος

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Μόνος σου είσαι κακομοίρη και γράφεις συνέχεια τα ίδια με διαφορετικά ονόματα. Και αφου το κάνεις ονειρεύεσαι ότι και οι επικριτές σου κάνου...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Μουσείο
Θα βάλουν και τους 131 από την εποχή Αδαμοπουλου; Αυτούς που κατεβασαν τα απορριματοφόρα; Αυτούς που στεκοντουσαν εμπόδιο στα συνοδα εργα το...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Κακομοίρη το μουσείο της ΑΕΚ είναι πολύ πιο μπροστά από οποιοδήποτε άλλο. Αλλά εσύ δεν πρόκειται να το δεις ποτέ οπότε πρόσφυγα μαϊμού μην β...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
δε θα κάτσω να απαντάω ξεχωριστα σε κάθε καημενο που γράφει με 5 διαφορετικά ονόματα μπας και γίνουν πολλοί. πάντως ο προβοκάτορας ένας είνα...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @Ιθαγενης (29/11/2023 20:17)
Έτσι μπράβο να μας βρίζεις για να πέφτουν οι μάσκες. Οι καθυστερήσεις οφείλονται στην δημοτική αρχή του Βασιλόπουλου και δεν θα ξεχάσουμε ΠΟ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Στρατευμενος τακτικισμος τυπου Gebels
Ατυχες αρθρο..που παει να "παρασχει προστασια" αποτα εξαριστερων χτυπηματα στον ΝΕΟ εκλεγεντα.....(φυσικα ξεχαστηκε ο "τουριστας κλαρινογσμ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@22.20 ΚώσταςGeorge κλπ Οι επώνυμοι αιρετοί παράγοντες της πόλης προσπάθησαν όπως είχαν εντολή από τους κατοίκους να προστατέψουν με ΝΟΜΙΜΟΤ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: tasos reloaded
Μην τρομάζεις προβοκάτορα δεν είμαι ο Τάσος που έχει να γράψει καμιά τετραετία και τον βλέπεις στον ύπνο σου μαζί με τους υπόλοιπους. Λοιπόν...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @George (28/11/2023 22:28)
Ναι πράγματι όλα στο φως και προτείνω να υπάρχει ενημέρωση και για το πώς ανταμείφθηκε ο Βασιλόπουλος για τις υπηρεσίες του με μόνιμο διορισ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Χαχαχαχα
Προβοκάτορα ή πολίτη ή όπως αλλιώς θέλεις να λέγεσαι για να μας παραμυθιαζεις ότι εκφράζεις τον κόσμο της πόλης σε συμβουλεύω να στείλεις δι...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (28/11/2023 22:55)
Τι έγινε προβοκάτορα; Πονάει η αλήθεια; Συνέχισε την κλαψα μας διασκεδάζεις ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: τζιν λαο
ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ....

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού
Xρήστης: marcus
Μα, πραγματικά, ούτε να φύγουν αξιοπρεπώς δε μπορούν πια;;;; Άντε να ανασάνει η πόλη επιτέλους! Υ.Γ.: Το να μείνει, από το νέο έτος, ο Βού...

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@22.57 Ειδικά εσύ, πρέπει να διαβάζεις και κάτω από τις γραμμές......

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...
Xρήστης: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣ
ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΑΠΟ απορριμματοφόρο ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΤΑΓΜΑ ΚΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©