Κυριακή 03.12.2023,  

Ούτε αγανακτισμένοι, ούτε Δημοκράτες. Απλώς απολίτιστοι.

Δημοσιεύτηκε στις 30/05/2017 στην κατηγορία Γνώμες  |  15 σχόλια

Αναδημοσιεύουμε το κείμενο του Γιώργου Παπαδόπουλου -Τετράδη, ενός γνωστού, αριστερού και καταξιωμένου δημοσιογράφου, γιατί θεωρούμε ότι έχει μεγάλη, πολύ μεγάλη σχέση με την κατεύθυνση που επιχειρεί η παραπαίουσα δημοτική αρχή να προσδώσει στο δημόσιο διάλογο στη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα.

 

του Γιώργου Παπαδόπουλου- Τετράδη

Παλιότερα έφριττα με τις ανθρωποειδείς αναρτήσεις στο διαδίκτυο και με τον όγκο της βλακείας που το πλημμυρίζει. Εδώ και καιρό τα βλέπω αυτά με άλλο μάτι. Το διαδίκτυο δεν εκχυδάισε τα πλήθη. Απλώς έδωσε την ευκαιρία στον καθένα για πρώτη φορά να αποκτήσει ατομικό δημόσιο λόγο. Και στους χυδαίους. Σε μια πόλη είναι πιο χρήσιμο οι κατσαρίδες και τα ποντίκια να είναι στο φως αντί να κρύβονται στα υπόγεια των σπιτιών. Μπορείς έτσι να τα εξαφανίσεις ή να τα μεταλλάξεις.

 

Αφορμή πήρα από τα σχόλια που αναφέρονται στην απόπειρα κατά Παπαδήμου και σ εκείνα που ακολούθησαν αμέσως με το θάνατο του Κ. Μητσοτάκη.

 

Να αντιτίθεσαι σε μια πολιτική και να την αντιπαλεύεις είναι άλλο πράγμα από το να μη σέβεσαι. Επειδή αν δε σέβεσαι αυτοκαταργείσαι! Ο λόγος είναι απλός:

 

Όλοι εκείνοι που ωρύονται κατά των πολιτικών που ασκήθηκαν στη χώρα, ωρύονται γιατί υποτίθεται ότι τις θεωρούν ανήθικες, αντίθετες σε αξιακούς κανόνες ανθρωπισμού και πολιτισμού και Δημοκρατίας. Το γράφουν άλλωστε!

 

Πώς γίνεται να υπερασπίζεσαι ηθικούς κανόνες όταν βρίζεις δημόσια πάνω από έναν νεκρό, τον Κ. Μητσοτάκη, όπως έκανε χτες ο αντιπεριφερειάρχης Β. Αττικής Γιώργος Καραμέρος, που υποτίθεται ότι είναι οικολόγος και ειρηνιστής! Τι ηθική εκπροσωπείς!

 

Πώς γίνεται να υπερασπίζεσαι αξιακούς κανόνες ανθρωπισμού όταν εύχεσαι δημόσια τον ακρωτηριασμό ή το θάνατο άλλου ανθρώπου, όπως έκανε προχτές ο Γ Φιλιππάκης, που υποτίθεται ότι εξοργίζεται με την καταπάτηση αξιακών κανόνων! Τι αξίες εκπροσωπεί!

 

Πώς γίνεται να υπερασπίζεσαι την ηθική στην πολιτική όταν εκμεταλλεύεσαι έναν νεκρό για να επιτεθείς σε έναν ζωντανό, τον Κ Σαμαρά, όπως έκανε χτες ο Π Καμμένος στο συλλυπητήριο μήνυμά του, που υποτίθεται ότι κόπτεται για τον πολιτικό σεβασμό!

 

Απλώς, δεν γίνεται. Οι επώνυμοι της δημόσιας σφαίρας που ανέφερα και οι χιλιάδες επώνυμοι και ψευδεπώνυμοι των social media, που πλημμύρισαν μετά τη βόμβα κατά Παπαδήμου και τον θάνατο του Κ Μητσοτάκη το διαδίκτυο με βρισιές και χυδαιότητες δεν έχουν καμιά αγανάκτηση που τους έκανε απολίτιστους. Απλώς είναι απολίτιστοι.

 

Οι πραγματικοί αγανακτισμένοι δεν κάθονται να βρίζουν με το πληκτρολόγιο μέσα στην ασφάλεια και τη βολή του σπιτιού τους ή του γραφείου. Βγαίνουν στους δρόμους και εξεγείρονται. Κάθε μέρα. Μέχρι να κερδίσουν ή να χάσουν τελειωτικά. Αλλά, τέτοιους αγανακτισμένους δεν έχουμε δει εδώ και τρία χρόνια, με αποτέλεσμα να το επικαλείται και ο πρωθυπουργός ως ένδειξη ανοχής της πολιτικής του! Για ποια αγανάκτηση μιλάμε!

 

Οι επώνυμοι, πάλι, της δημόσιας σφαίρας κατέχουν το προνόμιο να έχουν θεσμικό ρόλο. Καρέκλα. Και η καρέκλα έχει την ισχύ να ακούγεται χωρίς να βρίζει και να ασεβεί. Επειδή δεν μιλάει αυτός που κάθεται. Μιλάει η καρέκλα του. Όταν κάθεσαι σε δημόσια καρέκλα παύεις να έχεις προσωπικό δημόσιο λόγο. Ισχύει από τη χερσόνησο της Καμτσάκας στη Σιβηρία μέχρι την Αλάσκα ταξιδεύοντας δυτικά, σε όλο τον πλανήτη.

 

Ο πρωθυπουργός δεν δικαιούται να μιλάει δημόσια σαν ιδιώτης για όσο χρόνο κατέχει την καρέκλα. Είναι υποχρεωμένος να προσέχει τι λέει γιατί μιλάει ως πρωθυπουργός. Το ίδιο ισχύει για καθέναν που κατέχει δημόσια θέση και δημόσιο λόγο για όσο καιρό τα κατέχει.

 

Στην Ελλάδα υπάρχει μια φάμπρικα τα τελευταία χρόνια, στην οποία ο κάθε επώνυμος πολιτικός ή δημοσιογράφος ανοίγει το στόμα του και λέει ό,τι θέλει, εγείροντας το δικαίωμα ελευθερίας λόγου του πολίτη και όχι της θέσης του! Παγκόσμιο φαινόμενο ανευθυνότητας.

 

Ο Γ Φιλιππάκης οφείλει να ξέρει ότι γράφει σαν δημοσιογράφος. Δεν έχει ιδιωτικό λόγο σε δημόσια θέα. Δεν υπάρχει τέτοιος διαχωρισμός. Ο κ Καραμέρος μιλάει δημόσια ως αντιπεριφερειάρχης. Δεν υπάρχει ως φυσικό πρόσωπο μέχρι το τέλος της θητείας του. Ο κ Καμμένος μιλάει δημόσια ως υπουργός Άμυνας και ως τίποτε άλλο. Κι αυτά ισχύουν για όλες τις ιδιότητες που προανέφερα. Όχι στην Ελλάδα. Σε όλο τον κόσμο χωρίς εξαίρεση!

 

Αυτά όλα διδάσκονται ήδη στα σχολεία σε όλες τις χώρες. Εκτός από εδώ μάλλον. Όπως διδασκόταν στα σπίτια και στα σχολεία ο σεβασμός στους νεκρούς. Υπό πολύ πιο άγριες πολιτικές και οικονομικές συνθήκες. Μάλλον σταμάτησε. Μαζί με όλη την Παιδεία τού πώς εξημερώνεται και εξανθρωπίζεται και εκπολιτίζεται κανείς.

 

Ο Φλωράκης με τον Κύρκο συγκυβέρνησαν με τον Μητσοτάκη και τον Τζανετάκη. Ο στρατηγός Τσακαλώτος έδωσε τα χέρια με τον Βαφειάδη. Ο Γλέζος αγκαλιάστηκε με τον Φούχτελ. Προφανώς οι επαναστάτες του διαδικτύου είναι πιο επαναστάτες από τους μπαρουτοκαπνισμένους!

 

Όπως γράφω κουραστικά, η ελληνική κοινωνία είναι σε πολιτισμική παρακμή. Αυτή είναι η αιτία των δεινών της. Δεν γαλουχήθηκε από τις ηγεσίες της για να αντιμετωπίσει τα δύσκολα, αλλά μόνο τα εύκολα. Καλομαθημένη και υπερπροστατευμένη από κράτος και συγγενείς, παράγει μουγκανισμούς αντί για λόγο, και στείρο συναισθηματισμό αντί για λογική. Όχι όλη. Αυτά κυριαρχούν. Τα δείχνουν στο λαό τα πρότυπα. Οι δημόσιοι λειτουργοί.

 

Υπό αυτές τις συνθήκες, το επικίνδυνο με το διαδίκτυο είναι ότι ενώ καθένας χυδαίος μόνος του αισθανόταν αδύναμος και ενοχικός, βλέποντας κι άλλους όμοιους γύρω του δυναμώνει και απενοχοποιείται.

 

Από την άλλη πλευρά, όπως είπα στην αρχή, το διαδίκτυο έδωσε την ευκαιρία σε όλη τη χυδαιότητα να έχει κι αυτή δημόσιο λόγο, όπως και οι υπόλοιποι πολίτες. Δίνει έτσι την ευκαιρία στη χυδαιότητα να αναμετρηθεί ανοιχτά με τον πολιτισμό στη δημόσια αρένα. Και είναι πια στο χέρι του πολιτισμού να κερδίσει ή να χάσει.

 

Το ερώτημα είναι: Υπάρχει συγκροτημένη πολιτεία για να διδάξει και να υπερασπιστεί έναν Πολιτισμό; Υπάρχουν πολιτικοί και πολίτες να τον υπερασπίζονται κάθε μέρα με το παράδειγμά τους; Αυτό είναι το ζητούμενο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Γιατί η τακτική Βασιλόπουλου για το γήπεδο, βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντα της πόλης

 

Η δημοτική Αρχή αποκαλύπτει μόνη της τη διχαστική της αντίληψη

 

Τα άκρα παίρνουν το πάνω χέρι στην πόλη, με τη διχαστική πολιτική Βασιλόπουλου

 

Οι συνέπειες μιας άφρονος πολιτικής

 

Τα δυο πρόσωπα του Άρη Βασιλόπουλου

 

Οι Σεφερλήδες της Φιλαδέλφειας

 

Ληγμένο κοτόπουλο από το κοινωνικό παντοπωλείο- εμμονή ο πόλεμος σε ΑΕΚ και... καπιταλισμό

 

Μια ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών, που προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών

 

Στην πραγματικότητα δεν θέλουν την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πλήρης επιβεβαίωση της "Αλήθειας"

 

Ω! Απόλλωνα!

 

"Θανάση, θα έλθω να έλθω να μου δώσεις να ξεγεννήσω μια γυναίκα"

 

Μια συνέντευξη αποκαλυπτική για τις πραγματικές προθέσεις Βασιλόπουλου

 

Μπερδεύουν ακόμα την ΑΕΚ με την Πέρα Κλουμπ

 

Ο πρώτος που παρανομεί

 

Μη διχάζετε άλλο την πόλη κύριε δήμαρχε. Πάρτε ενωτικές πρωτοβουλίες, τώρα!

 

Μια ανακοίνωση του δήμου, που θα μείνει στην ιστορία  

 

 

 

Γράψτε την άποψή σας

ο Περιπτεράς (30/05/2017 19:49)

γι'αυτό, Διαμαντή, εκφράζεσαι όπως εκφράζεσαι (με βρισιές και ειρωνείες κλπ κλπ) στους σχολιαστές?

o tempora o mores...αλλά κι εσύ είσαι εντός του βρώμικου αυτού παιχνιδιού...διάβασε προσεκτικά τα 100 τελευταία σου σχόλια στην ιστοσελίδα σου με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (που έχεις ΕΣΥ γράψει!) και θα δεις τι εννοώ.

Προσωπικά, δεν έχω βρίσει όχι επειδή δεν μπορώ ... αν και με βρίζουν πατόκορφα κάποιοι ολέδες...

Η βρισιά είναι εργαλείο για τους ανεγκέφαλους...και ευτυχώς μυαλό έχω ...για να μπορώ να βρίσκω την σωστή λέξη...

Διαμαντής (31/05/2017 03:46)

@19.49
Σε μένα απευθύνεσαι; δείξε μου ΕΝΑΝ συμπολίτη μου που τον έβρισα. Δεν θέλω δυό. ΕΝΑΝ θέλω. Σε περιμένω...

Ανωνυμος* (31/05/2017 07:44)

@03.46
Μπραβο εντιμε ανθρωπε κυρ Διαμαντη!
Τολμησε να αμφισβητησει το ηθος και την γλωσσα που χρησιμοποιεις ο περιπτερας!
Και για να μην πει κανεις οτι βριζεις μονον ανωνυμους οπως εγω....απο σενα εμαθα οτι ο Πανος ο προεδρος του δημ. συμβουλιου ειναι ....αγραμματος!
Μνημη χρυσοψαρου η τακτικη Γκεμπελς;

Διαμαντής (31/05/2017 08:27)

@07.44
Αγράμματος δεν είναι βρισιά. Είναι διαπίστωση. Ο άλλος γράφει εδώ μέσα ότι τελείωσε "το Πανεπιστήμιο της ζωής" κι είναι περήφανος, Ε ννοώντας ότι δεν τέλειωσε ούτε το κανονικό Γυμνάσιο. Ότι χρησιμοποιεί χρυσαυγίτικες πρακτικές, επίσης. Φυσικά το ότι αυτός με είπε "διαπλεκόμενο" δεν ενοχλεί τη φασιστική σου ευαισθησία. Εσείς οι Δυναμοπολίτες αξιώνετε να διοικείτε χωρίς κριτική. Δεν θα σας περάσει. Χαλάρωσε να το απολαύσεις. Τις τακτικές Γκέμπελς δεν στις επιστρέφω. Προδήλως δεν έχεις τις διανοητικές προϋποθέσεις για να τις ασκήσεις. Τέτοιους, σαν εσένα έψαχνε ο Αδόλφος να τους πουλήσει τις ιδέες του. Φυτά. Δυστυχώς διαπιστώνω ότι το είδος ενδημεί. Ελπίζω στην άλλη ανάρτηση που έκανες μαγκίτσες, να μην το βάλεις στα πόδια σαν λαγός. Περιμένω στοιχεία που να δείχνουν ότι η "κακή" Ευρώπη κατέστρεψε την πρωτογενή μας παραγωγή, όπως ψευδώς (για άλλη μια φορά) ισχυρίστηκες. Εμού παρόντος, οι ψευδολόγοι κι οι διαστρεβλωτές της πραγματικότητας θα μπαίνετε στη θέση σας.

ο Περιπτεράς (31/05/2017 09:05)

απαξιώ να πέσω τόσο χαμηλά...Διαμαντή.

Εσύ ξέρεις καλά το επίπεδο της γλώσσας που χρησιμοποιείς στα σχόλιά σου...

Διαμαντής (31/05/2017 09:52)

@09.05
Δεν απαξιοίς καθόλου. Απλώς όταν σε στριμώχνουν και βλέπεις ότι το μελάνι που πετάς όπως η σουπιά δεν συσκοτίζει, πετάς μια μπαρούφα τύπου "απαξιώ" και νομίζεις ότι γλίτωσες. Δε γλίτωσες. Θα μας πεις πόσα έβαλες στην τσέπη σου από τις "πενταροδεκάρες";

Διαμαντής (31/05/2017 10:22)

@αδημοσίευτον
Δεν θα παίξω άλλο αυτό το παιχνιδάκι με τη λάσπη που πετάς. Άντε στον κουβά, να μαθαίνεις.

@ο Περιπτεράς (31/05/2017 10:23)

Αρούλη ξεφτιλίστηκες, έχασες την πολιτική σου υπόσταση και είπες να ανοίξεις κανά περίπτερο για να μην πεινάσεις; Καλά έκανες.

@ο Περιπτεράς (31/05/2017 10:46)

Τι λες ρε μεγάλε περιπτερά; Εσύ δεν πέφτεις χαμηλά έ; Για πες μας αρχιλαμόγιο ψευταρά τι λέει το ρεπορτάζ για την ερασιτεχνική που σε έπιασε ξαφνικά ο πόνος σε κάποιο άλλο άρθρο; Να σου πω εγώ τι λέει; Λέει ότι οι βρωμιάρηδες και τα λαμόγια θα λογοδοτήσουν στα δικαστήρια για τις ψευτιές τους.

Διαμαντής (31/05/2017 13:51)

@αδημοσίευτον

Πόσο λίγος είσαι, πόσο ρηχός... Ο δικός μου χαρακτηρισμός δεν συνιστά ποινικό αδίκημα, ο δικός σου απολύτως. Και θέλεις να τα εξομοιώσεις και θέλεις να τσιμπήσω. Κάνε μιαν άλλη δουλειά, για προβοκάτορας είσαι πάρα πολύ λίγος, ελάχιστος...

τα παραλέτε (31/05/2017 16:24)

@ Ανωνυμος* (31/05/2017 07:44)
Ρε συριζάκι με λίγο από Ανελ μάθε ότι:
Όταν κάποιος είναι αγράμματος και τον πούμε αγράμματο αυτό δεν είναι βρισιά ούτε συκοφαντία, αλλά διαπίστωση της πραγματικότητας. Εξ' άλλου εσείς οι συριζαίοι το θεωρείτε τιμή να λέτε ότι "η αριστεία είναι ντροπή" και "η καριέρα χολέρα", τα ξέχασες?
Είναι τιμή σας να λέτε, ότι όταν όλοι οι μαθητές έκαναν μάθημα, εσείς είσασταν πάνω στα κάγκελα ζητώντας λιγότερα μαθήματα. Τέτοιος είναι και ο τσίπρας. Τα ξέχασες?
Δεν είχατε ποτέ καλές σχέσεις με την μάθηση και την προσπάθεια. Μια ζωή στην κοπάνα είσασταν.

Και τώρα μια και το έθιξες, ο Πρόεδρος του ΔΣ αν όντως έχει τελειώσει με τη βία το Γυμνάσιο (προσωπικά δεν ξέρω τι έχει τελειώσει και αν έχει ποτέ σπουδάσει), πώς ακριβώς πρέπει να τον αποκαλούμε?
Μορφωμένο?


Aνωνυμος* (01/06/2017 00:52)

@16.24
Δεν ειμαι συριζα καρντια μου!
Ποιος τον ειπε αγραμματο;
Εσυ η ο διαχειριστης;
Ειστε ομαδα;
Εισαι ο διαχειριστης;
Εισαι ο δικηγοροςτου;
η απλα σφουγγοκωλαριος;
Εισαι και αεκολες;
Τοτε σιγουρα σφουγγοκωλαριος!

Διαμαντής (01/06/2017 01:35)

@00.52
1. Εγώ γράφω πάντα με το όνομά μου

2. μη με αντιγράφεις, πες κάτι δικό σου

Ανωνυμος* (01/06/2017 10:04)

@01.35
1. Εχω διαλογο με σενα και απανταει στο α' πληθυντικο προσωπο!
2. Αρλουμπες εγω δεν γραφω!

Διαμαντής (01/06/2017 10:32)

@10.04
Τα μόνα της προκοπής που γράφεις είναι όσα αντιγράφεις από μένα. Όλα τα άλλα είναι αρλούμπες, ασυναρτησίες, και μια απελπισμένη προσπάθεια αναβίωσης του πιο απάνθρωπου καθεστώτος, που μαζί με το αδελφάκι σας το ναζισμό, είναι εντελώς, μα εντελώς, μα εντελώς καταδικασμένη. Γι αυτό σου λέω κάνε μια άλλη δουλειά, εδώ δεν σε παίρνει, πώς να το κάνουμε. Άλλα τα μάτια του λαγού, κι άλλα τα αυγά τα μάτια.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: Με το ευρύ δημοκρατικό μέτωπο που μας στήριξε, θα αλλάξουμε την πόλη

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Βόμβες! Τομπούλογλου: Ζητώ ενημέρωση και αρνούνται- Γεωργαμλής: Συγγνώμη που έκανα δήμαρχο το Βούρο

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Τρικυμία εν κρανίω...

Ο Μεσιέ Σουσός

«Πού είσαι βρε τουρίστα, κρυμμένος στη σπηλιά; Έλα στο συμβούλιο» - «Φοβάμαι τον τσολιά»

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

Οι πολιτικοί νάνοι δεν ξέρουν να χάνουν- Επανακαταμέτρηση και Διαχειριστικός έλεγχος

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: George
@σίχαμα Τι σχέση έχουν αυτά που έγιναν πριν 20 χρόνια ρε ανεγκεφαλε με άλλους πρωταγωνιστές και δημοτική αρχή που δεν είχε καμία σχέση με τα...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
το μουσείο των αλησμόνητων παρτίδων "Φιλιώ Χαϊδεμένου" δε θα το πιάνετε στο στόμα σας αμόρφωτοι, ή αμόρφωτε, γιατί ενας είσαι λογικα, ούτε τ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@ αποβρασμα Αν ζούσες εδώ θα ήξερες ότι τα απορριματοφορα προσπάθησαν να εμποδίσουν το γκρέμισμα του γηπέδου από την στιγμη που δεν είχε εκδ...

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Γήπεδο για τον λαό δεν θέλατε?...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Μόνος σου είσαι κακομοίρη και γράφεις συνέχεια τα ίδια με διαφορετικά ονόματα. Και αφου το κάνεις ονειρεύεσαι ότι και οι επικριτές σου κάνου...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Μουσείο
Θα βάλουν και τους 131 από την εποχή Αδαμοπουλου; Αυτούς που κατεβασαν τα απορριματοφόρα; Αυτούς που στεκοντουσαν εμπόδιο στα συνοδα εργα το...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Κακομοίρη το μουσείο της ΑΕΚ είναι πολύ πιο μπροστά από οποιοδήποτε άλλο. Αλλά εσύ δεν πρόκειται να το δεις ποτέ οπότε πρόσφυγα μαϊμού μην β...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
δε θα κάτσω να απαντάω ξεχωριστα σε κάθε καημενο που γράφει με 5 διαφορετικά ονόματα μπας και γίνουν πολλοί. πάντως ο προβοκάτορας ένας είνα...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @Ιθαγενης (29/11/2023 20:17)
Έτσι μπράβο να μας βρίζεις για να πέφτουν οι μάσκες. Οι καθυστερήσεις οφείλονται στην δημοτική αρχή του Βασιλόπουλου και δεν θα ξεχάσουμε ΠΟ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Στρατευμενος τακτικισμος τυπου Gebels
Ατυχες αρθρο..που παει να "παρασχει προστασια" αποτα εξαριστερων χτυπηματα στον ΝΕΟ εκλεγεντα.....(φυσικα ξεχαστηκε ο "τουριστας κλαρινογσμ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@22.20 ΚώσταςGeorge κλπ Οι επώνυμοι αιρετοί παράγοντες της πόλης προσπάθησαν όπως είχαν εντολή από τους κατοίκους να προστατέψουν με ΝΟΜΙΜΟΤ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: tasos reloaded
Μην τρομάζεις προβοκάτορα δεν είμαι ο Τάσος που έχει να γράψει καμιά τετραετία και τον βλέπεις στον ύπνο σου μαζί με τους υπόλοιπους. Λοιπόν...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @George (28/11/2023 22:28)
Ναι πράγματι όλα στο φως και προτείνω να υπάρχει ενημέρωση και για το πώς ανταμείφθηκε ο Βασιλόπουλος για τις υπηρεσίες του με μόνιμο διορισ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Χαχαχαχα
Προβοκάτορα ή πολίτη ή όπως αλλιώς θέλεις να λέγεσαι για να μας παραμυθιαζεις ότι εκφράζεις τον κόσμο της πόλης σε συμβουλεύω να στείλεις δι...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (28/11/2023 22:55)
Τι έγινε προβοκάτορα; Πονάει η αλήθεια; Συνέχισε την κλαψα μας διασκεδάζεις ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©