Σάββατο 09.12.2023,  

Μια πόλη «στην τσίτα»

Δημοσιεύτηκε στις 17/05/2017 στην κατηγορία Γνώμες  |  249 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Έτσι έχει καταντήσει τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα: μια πόλη “στην τσίτα”, η ανερμάτιστη, μυωπική, διχαστική και βλαπτική για τους δημότες και κατοίκους της, πολιτική του Άρη Βασιλόπουλου και της δημοτικής Αρχής. Πραγματικά, βλέπω άλλες πόλεις του Λεκανοπεδίου, που κανονικά δεν έχουμε τίποτα, μα τίποτα να ζηλέψουμε από αυτές, οι οποίες περνούν την καθημερινότητα τους ήρεμα, ειρηνικά, με το δήμαρχο να είναι στην πράξη πρώτος πολίτης, να εκφράζει και να εκπροσωπεί όλους τους δημότες, τους εργαζόμενους και τους κατοίκους της.

 

Έχουν ένα δήμαρχο που ενώνει ανθρώπους με διαφορετικές αντιλήψεις, διαφορετικές προσλαμβάνουσες, διαφορετικό τρόπο θεώρησης του κόσμου και της ζωής. Ωστόσο, ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και περνούν το χρόνο τους στην ίδια πόλη. Και που εξ αυτού του λόγου πρέπει να αναζητούν τα στοιχεία που τους ενώνουν και να αμβλύνουν εκείνα που τους χωρίζουν.

 

Στην πόλη μας με απόλυτη ευθύνη του κ Βασιλόπουλου, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Η δημοτική Αρχή διχάζει, πυροδοτεί τις αντιπαραθέσεις. Προσέξτε: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, για το οποίο κατηγορώ τη δημοτική Αρχή για διχαστική πολιτική. Ασφαλώς το γήπεδο είναι το πρώτο και κύριο θέμα για το οποίο χωρίζει την πόλη σε “υπέρ” και “κατά”. Ποτέ πριν γίνει δήμαρχος ο κ. Βασιλόπουλος η τοπική κοινωνία δεν υπήρξε περισσότερο διχασμένη για το γήπεδο. Και στο έκτρωμα Γρανίτσα, οι συντριπτικά περισσότεροι είχαν ταχθεί απέναντι από την ανέγερσή του. Οριζόντια: δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί. Η τοπική κοινωνία δεν διχάστηκε, παρά τις εντάσεις και τα προβλήματα. Ενώ τώρα, σε κάθε γειτονιά έχει μεταφερθεί η διχαστική αντίληψη Βασιλόπουλου: Κάποιοι λένε ότι η πόλη θα γίνει μαγαζί του Μελισσανίδη, κάποιοι άλλοι ότι πάντα το γήπεδο υπήρξε συγκριτικό πλεονέκτημα της Νέας Φιλαδέλφειας, η ΑΕΚ για ένα περίεργο λόγο έχει “θάψει” από το δημόσιο διάλογο τις πρόσθετες παροχές που η ίδια παρουσίασε όταν ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ανεγείρει το γήπεδο, κι έτσι η πόλη παραμένει διχασμένη στη βάση της σε κάθε γειτονιά.

 

Δεν είναι, λοιπόν, μόνο το γήπεδο. Η δημοτική Αρχή του Άρη Βασιλόπουλου βασίζει την επιβίωσή της και τις προοπτικές επανεκλογής της στο διχασμό της πόλης, στην οξεία σύγκρουση, στην προσβολή όποιου η ίδια θεωρεί “εχθρό”. Στον εξοβελισμό κάθε αντίθετης φωνής. Δείτε για παράδειγμα τη συμπεριφορά της δημοτικής Αρχής στον Τύπο της πόλης. Αφού ο ασόβαρος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου μας αποκάλεσε συλλήβδην "διαπλεκόμενους", η δημοτική Αρχή χαϊδεύει και προστατεύει όποιους τη λιβανίζουν, κι εξαπολύει οχετούς σε όσους ασκούμε κριτική. Γράψαμε, για παράδειγμα ότι η συγκέντρωση τς Δευτέρας δεν είχε κόσμο. Και δημοσιεύσαμε φωτογραφίες αδιάψευστες, όπου αυτοκίνητα κινούνται με άνεση ανάμεσα στους λίγους παρευρεθέντες. Και καλά, ο ισχυρισμός του επίσημου δελτίου τύπου του δήμου για... 2.000 άτομα είναι για γέλια και διακριτικά άρχισε να μειώνεται, σταδιακά, για να φτάσουν οι κεκράκτες του δημάρχου να "προσγειωθούν" περίπου στο χιλιάρικο. Δεν είναι καθόλου έτσι, αλλά για την οικονομία της συζήτησης, ας το δεχτώ, προς στιγμή. Όταν έχουν δηλώσει παρουσία περί τους 30 μαζικούς φορείς εκτός πόλης, δεν είναι εύλογο να θεωρήσουμε ότι τουλάχιστον δέκα άτομα από κάθε φορέα παρευρίσκονται; Ακόμα κι αν κάποιος δεχτεί ότι βρέθηκαν στην πλατεία 700 συμπολίτες μας, ασφαλώς όλοι οι καλόπιστοι θα συμφωνήσουμε ότι το ποσοστό είναι απειροελάχιστο, μπροστά στις 60.000 κατοίκων, εργαζομένων και δημοτών της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας. ΑΥΤΗ είναι η δεξαμενή που αποτελεί μέτρο σύγκρισης της ομιλίας, γιατί στην περίπτωσή μας δεν πρόκειται για μια “πολιτική ομιλία” όπως όλοι μας πιστεύουμε, αλλά -σύμφωνα με τις απόψεις του κ. Βασιλόπουλου- για μια εκδήλωση “προστασίας της δημοκρατίας” στην οποία δεν χωρούν διαχωρισμοί δεξιών, κεντρώων, αριστερών, απολιτίκ κλπ. Άρα ακόμα και με βάση τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της δημοτικής Αρχής, η συγκέντρωση ήταν αποτυχημένη, αν μάζεψε για αυτό τον ιερό σκοπό 700 ντόπιους σε σύνολο 60.000. Πολλώ δε μάλλον, που η πραγματικότητα είναι ότι μάζεψε πολύ λιγότερους.

 

Τι ακούσαμε, δεν λέγεται. Αργυρώνητους μας είπε ο κ. Δήμαρχος στην σύντομη ομιλία του. Άλλα επίσημα χείλη μας αποκάλεσαν “γλύφτες” άλλοι μας στόλισαν με άλλα... κοσμητικά επίθετα. Ένας ημίτρελος από το Δεν Πληρώνω προ ημερών με στόλισε με τα κοσμητικά επίθετα, με τα οποία μιλάει στο σπίτι του, αν θυμηθώ τη δημόσια κόντρα με τον πατέρα του για την προεδρία του "κινήματος". Μιλώ λοιπόν για τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ τοποθετήσεις επωνύμων της δημοτικής Αρχής, όχι για τα εμετικά σχόλια που μου στέλνουν στην Αλήθεια για το πρόσωπό μου και τα οποία φυσικά δεν δημοσιεύω. Μιλώ για τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.

 

Οι άνθρωποι αυτοί επιτίθενται, υβρίζουν, προσβάλλουν, αποδομούν όποιον δεν συμφωνεί με τις θέσεις τους. Όποιον ασκεί κριτική. Ο δήμαρχος πήγε στη Βενεζουέλα για να “θαυμάσει το θαύμα του Μαδούρο” και τώρα, περίπου, μαζί με τα αμελέτητα τσιράκια του, μας ζητάει να το... ξεχάσουμε, κι ας κλείνει τις σύντομες, άτονες και βαριεστημένες ομιλίες του με το "Venceremos".

 

Φυσικά, θα πει κάποιος, εξίσου απαράδεκτα σχόλια προέρχονται από τους θερμοκέφαλους της ΑΕΚ. Μα, αυτό ακριβώς λέω.΄Οτι ένας σώφρων και άξιος δήμαρχος θα έπρεπε να αμβλύνει αντιθέσεις, που σίγουρα υπάρχουν σε κάθε κοινωνία, να κάνει τις ακρότητες να μοιάζουν παράταιρες, αφύσικες, μη αποδεκτές στην τοπική μας κοινωνία.

 

Ο κ Βασιλόπουλος κάνει ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετο. Εξάπτει πάθη. Υποδαυλίζει αντιθέσεις. Οξύνει καταστάσεις. Ξαναρώτησα, σε παλαιότερη ανάρτηση, αλλά προφανώς απάντηση δεν πήρα- ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος: Πώς εξηγεί η δημοτική Αρχή το ότι ο κόσμος της ΑΕΚ, από τους φανατικούς οπαδούς της μέχρι τους σχετικά αδιάφορους, πλην ΑΕΚτζήδες φιλάθλους της, τα έχει βάλει με το πρόσωπό του; Γιατί όχι με τη Δούρου, με την κυβέρνηση, με τον Τσίπρα; Γιατί ΕΙΔΙΚΑ με τον Βασιλόπουλο; Τρελάθηκαν οι πολίτες που αγαπούν την ΑΕΚ; Παλάβωσαν; Έχει κανένα προηγούμενο ο Μελισσανίδης με τον Βασιλόπουλο και στρέφει τους ΑΕΚτζήδες εναντίον του δημάρχου; να το μάθουμε ρε παιδί μου να ξέρουμε κι εμείς γιατί αυτή η πρωτοφανής, λυσσαλέα κόντρα του δήμου σε ό,τι θέλει να κάνει η ΑΕΚ στο χώρο της, στο πλαίσιο των νόμων. Γιατί;

 

Ή μήπως θέλουν να μας πείσουν ότι ΟΛΟΙ εκτός της σημερινής πλειοψηφίας του δήμου είναι... προδότες, ΟΛΟΙ εκτός του κ. Βασιλόπουλου και της παρέας του είναι...δωσίλογοι, ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν αγαπά την πόλη παρά μόνο ο κ. Βασιλόοπυλος και η σημερινή δημοτική Αρχή; Αυτό πιστεύουν; Αν αυτό πιστεύουν, τότε με δικαιώνουν όταν γράφω ότι ΜΙΣΟΥΝ κάθε έναν που διαφωνεί μαζί τους και άρα έχουν κάνει όλη την πόλη να ζει “στην τσίτα” του διχασμού. Δεν βλέπουν τους αντιπάλους τους ως... αντιπάλους, που έχουν διαφορετικές θέσεις αλλά τους ενώνει η κοινή αγάπη για την πόλη. Τους βλέπουν σαν ΕΧΘΡΟΥΣ, που πρέπει να εξαφανιστούν. Ει δυνατόν, σε κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης...

 

Αυτή η αντίληψη διαρρηγνύει την κοινωνική συνοχή. Κάνει την πόλη από κέλυφος συνύπαρξης διαφορετικών ανθρώπων, πεδίο μεγάλων και μικρών μαχών, καθημερινά, σε κάθε γειτονιά. Αυτό το δηλητήριο είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ του κ. Βασιλόπουλου και της παρέας του.

 

Η πόλη μας είναι πολύ ωραία, πολύ ήρεμη και πολύ φιλόξενη, για να ζει καθημερινά στην “τσίτα” χάρη στις εμμονές του δημάρχου της.

 

Δεν μας αξίζει αυτό που ζούμε. - 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Γιατί η τακτική Βασιλόπουλου για το γήπεδο, βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντα της πόλης

 

Η δημοτική Αρχή αποκαλύπτει μόνη της τη διχαστική της αντίληψη

 

Τα άκρα παίρνουν το πάνω χέρι στην πόλη, με τη διχαστική πολιτική Βασιλόπουλου

 

Οι συνέπειες μιας άφρονος πολιτικής

 

Τα δυο πρόσωπα του Άρη Βασιλόπουλου

 

Οι Σεφερλήδες της Φιλαδέλφειας

 

Ληγμένο κοτόπουλο από το κοινωνικό παντοπωλείο- εμμονή ο πόλεμος σε ΑΕΚ και... καπιταλισμό

 

Μια ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών, που προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών

 

Στην πραγματικότητα δεν θέλουν την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πλήρης επιβεβαίωση της "Αλήθειας"

 

Ω! Απόλλωνα!

 

"Θανάση, θα έλθω να έλθω να μου δώσεις να ξεγεννήσω μια γυναίκα"

 

Μια συνέντευξη αποκαλυπτική για τις πραγματικές προθέσεις Βασιλόπουλου

 

Μπερδεύουν ακόμα την ΑΕΚ με την Πέρα Κλουμπ

 

Ο πρώτος που παρανομεί

 

Μη διχάζετε άλλο την πόλη κύριε δήμαρχε. Πάρτε ενωτικές πρωτοβουλίες, τώρα!

 

Μια ανακοίνωση του δήμου, που θα μείνει στην ιστορία  

Γράψτε την άποψή σας

Θα μιλήσεις (17/05/2017 18:04)

Ποτέ για αυτούς που θέλουν να βάλουν χέρι στο αλσος και στο προμπονα
Γιατί πολύς κόσμος ειναι στη τσιτα γιατί βλέπει πως ελάχιστοι άνθρωποι παλεύουν να μη χαθεί το αλσος και πως όλοι εσείς έχετε ανοίξει την πόρτα στον εμπορα απο τη Δραπετσώνα
Το αλσος μας νοιάζει και δε σας το χαρίζουμε
Για αυτά θα πεις τπτ?
Οι αεκολεδες τα βάζουν μαζί του γιατί ειναι ο αδύναμος κρικος και γιατι αυτόν του εχετε/εχουν υποδείξει ως υπεύθυνο μέχρι τον επόμενο...
Καληνύχτα Διαμαντή

Εκτίμηση (17/05/2017 18:14)

Από την στιγμή που δεν έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο σε έργο ως διοίκηση, ο μόνος δρόμος που του απομένει μήπως και διασωθεί από το επερχόμενο εκλογικό ναυάγιο το 2019, είναι να πολώσει καθ' οιονδήποτε τρόπο το εκλογικό σώμα. Δεν τον απασχολεί σε τι θα συνίσταται η πόλωση. Του αρκεί να είναι ο ένας από τους δύο πόλους, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Αν δεν ήταν το γήπεδο-αντιγήπεδο θα ήταν το αριστερά-δεξιά ή κάτι άλλο. Επειδή όμως η αριστερά (τουλάχιστον αυτή που υπηρέτησε και υπηρετεί) δεν είναι πια της μόδας, όπως ήταν ο ΣυΡιζΑ μετά το 2012, κι έχει αρχίσει να απαξιώνεται σταθερά στη συνείδηση του κόσμου, επέλεξε το πεδίο του αντιγηπέδου.

χαλαρουίτα (17/05/2017 19:25)

Οι μόνοι που είναι στη τσίτα είναι ο δήμαρχος του 18% και ο στενός ηγετικός πυρήνας της ΔΠ (δηλαδή η εξής μία: η κουτσομπολουλουδού) και οι λιγοστοί αυλικοί τους παρατρεχάμενοι.
Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε χαλαροί και περιμένουμε το '19 που θα ξεκουμπιστούν να έρθει μια οποιαδήποτε άλλη διοίκηση.

@Θα μιλήσεις (17/05/2017 18:04) (17/05/2017 20:33)

Για ποιό άλσος μιλάς ακριβώς; Για αυτό που ο Δημαρχος νομιμοποιεί αυθαίρετα (τσιπουράδικο, σινεμά) και εσύ κανεις την πάπια; Για το άλσος που γκρέμισε τον Κένταυρο για να κάνει τη χάρη στη Στρούγκα; Για τα υπόλοιπα κτίρια μαζί και την εκκλησία που δεν την ακουμπάει μην τυχόν και χάσει καμία ψήφο; Για αυτό το άλσος μιλάς βρε κοτάρα; Για το άλσος με τον παράνομο σταθμό μεταφόρτωσης και τα σκουπίδια δίπλα στα δέντρα;Τα μάθαμε τα παιχνίδια σας. Καθολου δεν σας νοιάζει το άλσος τις καρέκλες σας κοιτάτε

Α.Β.Χ.Ψ και Ω. (17/05/2017 21:08)

@θα μιλήσεις.
Για ποιό Αλσος μιλάς, γιαυτό που θα δοθεί στούς πολίτες της Ν/Φ-Ν/Χ. συντομότατα.

ΠΑΠΙΑ (17/05/2017 22:28)

ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟ. ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ...ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ.ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ (ΕΤΣΙ ΤΟΥΛ ΛΕΓΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΓΙΝΕ)

ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΝΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ.ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ,ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ

στρουγκανε (17/05/2017 22:48)

ο Δημαρχος δεν γκρεμισε το μαγαζάκι σας για να σας κανει πλάτες. για αυτό τον βαλατε να γκρεμισει τον κενταυρο. για να μην χασετε την κυριαρχια στην πόλη. τωρα ομως επανηλθε η ταξη και ηρθε η ωρα να παρετε δρομο.

@18:04 (18/05/2017 09:41)

Θα συμφωνήσω μαζί σου 100% ότι πρόκειται για αδύναμο κρίκο.
Μακράν ο πιο αδύναμος κρίκος στη μεγάλη αλυσίδα των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Κι επειδή δεν θέλουμε αδύναμο κρίκο για δήμαρχο, θα τον στείλουμε στο (νέο, πολύ γρήγορα ανεβασμένο και αρκετά ακριβό για τα δεδομένα της μνημονιακής κρίσης) σπίτι του, για να επιστρέψει η πόλη στην ησυχία της που χάθηκε από την επομένη κιόλας της εκλογής του πριν καλά καλά αναλάβει εξ αιτίας της αφροσύνης του και των εμμονών του.

υγ: και μόνο ότι κυκλοφορεί με αστυνομική συνοδεία-φρουρά μέσα στη Φιλαδέλφεια, που είναι μια αριστερή πόλη (όπως τουλάχιστον διατείνονται λίγοι φαντασιόπληκτοι συριζοδυναμοπολίτες αγωνιστές του πληκτρολογίου) αποτελεί ντροπή.

Ευτυχώς τα ξέρεις ολα (18/05/2017 09:49)

Άκου και αυτό παρότι δεν είμαι στρουγκανος
Με ή χωρίς τη στρούγκα και τη καθε στρούγκα σε καθε γειτονιά δε θα σηκώσετε κεφάλι

Γελάει ο κόσμος (18/05/2017 09:50)

Δηλαδή εσείς την πέφτετε στη στρούγκα επειδή είστε φιλοκενταυρεοι???
Ρε φασίστα...μαζεψου

@ΠΑΠΙΑ (18/05/2017 10:17)

Ποιό Άλσος δεν θα πάρουμε ρε γαυροπάπια; Αυτό που έχουμε πάρει ήδη; Ξύπνα κορόιδο.

Ανώνυμος (18/05/2017 12:45)

χαλαρουίτα (17/05/2017 19:25) Θα σου πω ό,τι είπα πρόσφατα σε τρεις φίλους, οι οποίοι πολιτεύτηκαν με τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και οι οποίοι είναι μέλη της ΝΔ... Αν ο ΑΒ είχε απέναντί του τέσσερις (δεν λέω έναν ή δύο) αντί για πέντε συνδυασμούς που εκπροσώπησαν τον αστικό χώρο, δεν θα έμπαινε ούτε καν στη Β' Κυριακή. Το ποσοστό του άλλωστε ήταν πολύ μικρό και απείχε πολύ από το ποσοστό του Σύριζα μετά από λίγους μήνες. Η δε διαφορά ψήφων της Α' Κυριακής, μεταξύ 1ου και 4ου ήταν πολύ μικρή. Που θέλω, λοιπόν, να καταλήξω... Όσο επικρατεί στον τοπικό αστικό χώρο (από σοσιαλδημοκρατία μέχρι δεξιά) το παραγοντηλίκι και η μωροφιλοδοξία να θέλουν όλοι να γίνουν δήμαρχοι και να μην μπορούν να ομονοήσουν σε απλά πράγματα, καλό είναι να μην βασίζεται κανένας στη λογική του ώριμου φρούτου που θα πέσει. Για να πέσει κάποιος, πρέπει να υπάρχει και διάδοχη κατάσταση που να πείθει· και τέτοια, προς το παρόν, με τέτοια και τόση πολυδιάσπαση, δεν υπάρχει.

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ (18/05/2017 12:59)

Αυθαίρετα στο άλσος; ΜΟΥΓΚΑ. Επίθεση στον Κένταυρο; ΜΟΥΓΚΑ. Παραχωρημένο κτίριο; ΜΟΥΓΚΑ; Πληρωμένα τιμολογια ΔΕΗ, Νερά κλπ; ΜΟΥΓΚΑ. Συμμετοχή με επίσημη ανακοίνωση σε συγκέντρωση της εξουσίας; ΜΟΥΓΚΑ. Ψευτικες ομηρίες; ΜΟΥΓΚΑ. "Αδερφάκια" με τη Λαική Συνέλευση; ΜΟΥΓΚΑ. Ανάκληση παραχωρητηρίου; ΜΟΥΓΚΑ. Αντίφα και καλά; ΜΟΥΓΚΑ. Αντιεξουσιαστές δήθεν; ΜΟΥΓΚΑ. Αναρχία με πισώπλατες μαχαιριές; ΜΟΥΓΚΑ

ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ

ΑΝΤΙΝΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ

@ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ (18/05/2017 14:20)

ΦΕΡΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ. ΦΕΡΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ''''ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ '' ΑΠΤΟ ΔΗΜΟ.ΤΑΧΕΙΣ? ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΕΛΟΙΕ...
Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ. Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2009 ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΗΣΟΥΝ ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΝΤΙΦΑ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΒΑΨΕΙΣ ΚΑΝΑ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΤΟΧΑΔΙ Η' ΝΑ ΚΑΨΑΛΙΣΕΙΣ ΤΑ ΞΥΛΑ ΠΙΣΩ,ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΛΟΥΦΑ...ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΔΕ ΛΕΣ ΟΜΩΣ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΕΞΩ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ
ΥΓ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ
ΥΓ2.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ...Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ

Αντιφασισμός και μπάλα (18/05/2017 17:34)

.... δεν ταιριάζουν. Αν ο αντιφασισμός σας είναι τόσος που να σπάτε κεφάλια αγωνιστών, τότε η μπάλα σας έχει κάψει εγκεφαλικά κύτταρα. Όποιος ταυτίζεται με τα αφεντικά της ΠΑΕ είναι αυτόματα τσιράκι και γίνεται όργανο. Νομίζετε ότι χτυπώντας το βασιλόπουλο χτυπάτε την εξουσία και δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι σας χρησιμοποιεί η εξουσία και μάλιστα η πιο βρώμικη εξουσία - αυτή του μαύρου χρήματος. Αν δεν παίρνετε μεροκάματο για να τα γράφετε αυτά εδώ μέσα, είσαστε τουλάχιστον ηλίθιοι

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ (ΣΤΟΙΧΕΙΟ 1) (18/05/2017 18:39)

Εχει παει ψηφισμα στο ΔΣ πριν 3 χρονια απο το Μαλλιο για την ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ στο χωρο της Λ.Σ. και της ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ. Δηλαδή εκπρόσωποι της ΕΞΟΥΣΙΑΣ τασσονται στο πλευρο "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ". Ενα το κρατούμενο. Μεσα στο κείμενο οπως θα το διαβασουν ΟΛΟΙ παρακατω λενε δημικοι συμβουλοι οτι δεν το ψηφιζουμε αν δεν υποσχεθουν οτι θα ΦΥΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΠΗ. Απανταει ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ και ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ " Εάν δεν σας αρκεί η δήλωσή
μας δημοσίως και με το ονοματεπώνυμό μας ότι δεν προτιθέμεθα σε καμία περίπτωση όταν διασφαλιστεί το κονδύλι για τον χώρο, η αποχώρησή μας μπορούμε να..." και παρακάτω "Δηλώσαμε, όταν βρεθεί κονδύλι για να έχει ισχύ. Και αυτό που απαλλοτριώθηκε τότε θα αποχωρήσουμε. " Στα ιδια πρακτικά έχει καταγραφεί οτι (Α) Δεν δεχονται οι συμβουλοι οτι αποτελει καταληψη και (Β) οτι ειναι απαραδεκτο να τους ΠΛΗΡΩΝΕΙ τη ΔΕΗ Ο ΔΗΜΟΣ.....

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ (ΣΤΟΙΧΕΙΟ 1) (18/05/2017 18:44)

Στο σχολιο για τη ΔΕΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΝΟΥΝ. Για την "κατάληψη" ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟ ΣΩΜΑ. ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ είναι να καταρχήν να ζητάνε την ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, κατα δευτερον ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ και τριτον ΖΗΤΑΝΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗ ΔΕΗ. Το ψηφισμα σημειωτεον το εχει φερει στο ΔΣ ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ (ΣΤΟΙΧΕΙΟ 1) (18/05/2017 18:45)

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
http://www.neafiladelfeia.gr/files/1/apofaseis%20ds/doc2013/4η%20ΑΠΟΦΑΣΗ%20Δ.Σ%20(2013).pdf

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ (ΣΤΟΙΧΕΙΟ 5) (18/05/2017 18:57)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ οπου ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ όπου ανφερουν χαρακτηριστικά "Για τη συλλογικότητά μας, η συγκέντρωση που καλεί ο Δήμος τη Δευτέρα 15 Μάη, στις 7μμ, στην κεντρική πλατεία της πόλης αποτελεί μια ακόμα ευκαιρία παρέμβασης και αντιπληροφόρησης στη γειτονιά, για την ενίσχυση των ταξικών χαρακτηριστικών του αγώνα, αλλά και ένα σημαντικό βήμα για τον αναγκαίο συντονισμό και την ενωτική δράση όλων των δυνάμεων και των κατοίκων της πόλης, που πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και με όπλα την αυτοοργάνωση και την αδιαμεσολάβητη αντιθεσμική δράση να φέρουν έμπρακτα αποτελέσματα και να δώσουν προοπτική για καλύτερες μέρες"
ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
krisseis.blogspot.com/2017/05/blog-post_283.html?m=1

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ (18/05/2017 19:00)

Παρε τωρα ρε μπέμπη ΜΙΑ ΙΔΕΑ απο τα στοιχεία που εχουμε και στο ξαναλέω. ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. Και δεν εννοώ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ηλίθιε αν αυτό υποννοείς. Εκτός και αν εείσαι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ και θες να μαθεις ονοματα μεσα απο το ιντερνετ. ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ να εξηγηθει οτι ρωτας "ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΔΕ ΛΕΣ ΟΜΩΣ". ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Π-Α-Ν-Τ-Ο-Υ.

Στο "επανιδείν" ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΕ

Αυτά που έβαλες είναι γνωστά χρόνια (18/05/2017 21:01)

Και σε καμία περίπτωση δε δείχνουν παραχώρηση.γινανε μετά τη βίλα,οποτε ρώτα και μάθε ποιοί πήγανε εκει.δείχνουν αδυναμία και άρνηση κάποιων να τα βαλουν με το κόσμο του αγώνα στη περιοχή,κατι που έχει γίνει και αλλού.Δε θα σου ανοίξω τα μάτια ψάξε και μάθε.Η στρούγκα ότι και να λες είναι κατάληψη και δε παραχωρηθηκε.Επίσης για ΔΕΗ και ΟΤΕ δεν είδα κατι...
Έλεος παιδιά βρείτε κάτι σοβαρο

ΟΧΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ (18/05/2017 21:09)

ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ...ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΡΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΔΕ ΤΗ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΓΚΕΓΚΕ?
ΥΓ. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΟΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ
ΥΓ2.ΤΟ ΟΤΙ ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΡΕ ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ ΕΙΣΑΙ? Ή ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΑΛΛΙΟΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΤΟΝ ΒΑΛΑΕ ΑΥΤΟΙ/

ΑΚΟΥ (18/05/2017 21:21)

ΔΕ ΖΉΤΗΣΑ ΟΝΌΜΑΤΑ ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΑΛΛΆ όλο λέτε ότι θα πάνε κάπου...ε που ρε μάγκες?
Όπως και να έχει ότι έβαλες είναι γνωστό.Το ότι το σώμα δεν αναγνωρίζει τη κατάληψη δείχνει το αντίθετο από ότι λες,άν την αναγνωριζε θα ηταν παραχώρηση.Το ότι δε την πέσανε είναι γιατί δε θα βρίσκανε ούτε τη ψήφο τους απ'τη γειτονιά που στηρίζει τη στρούγκα.γκεγκε? Αυτογκόλ λοιπόν και τα ειπαμε...για ΔΕΗ ΟΤΕ δεν είδα κάτι
Για τη στρούγκα τρέξαμε απ'τη πρώτη στιγμή χωρίς να είμαστε απ'τη γειτονιά και χωρίς να συμφωνουμε σε ολα το 2009γιατί ήταν κατάληψη και δε σας την χαρίζουμε

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ (18/05/2017 21:24)

Οσο και να το λες δεν θα σε πιστευει κανενας. βαζω το ψηφισμα παλι. Επισης σχολια που εχω κανει δεν τα βλεπω καθολου ΚΑΙ με αλλα στοιχεια.

Απανταει ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ και ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ " Εάν δεν σας αρκεί η δήλωσή
μας δημοσίως και με το ονοματεπώνυμό μας ότι δεν προτιθέμεθα σε καμία περίπτωση όταν διασφαλιστεί το κονδύλι για τον χώρο, η αποχώρησή μας μπορούμε να..." και παρακάτω "Δηλώσαμε, όταν βρεθεί κονδύλι για να έχει ισχύ. Και αυτό που απαλλοτριώθηκε τότε θα αποχωρήσουμε. "
http://www.neafiladelfeia.gr/files/1/apofaseis%20ds/doc2013/4η%20ΑΠΟΦΑΣΗ%20Δ.Σ%20(2013).pdf

Οταν βρεθεί κονδυλι ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ. Σπουδαία κατάληψη. Με ενοίκιο επαιζε η φαση?

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ (ΣΤΟΙΧΕΙΟ 5) (18/05/2017 18:57) (18/05/2017 21:39)

Καθυστερημένε... Αν ξέρεις να διαβάζεις, η στρούγκα όντως συμμετείχε την δευτέρα στη συγκέντρωση και κάλεσε κόσμο, αλλά όχι χέρι χέρι με τον δήμο όπως σου αρέσει. Διάβασε την ανακοίνωση της, αφού καθαρίσει το κεφάλι σου από τα ντουμάνια... Είναι σαν να λές ότι η αναρχία, που καλεί σε όλες τις απεργίες για συμμετοχή του κόσμου συμπορεύεται με την ΓΣΕΕ και τον κάθε ξεπουλημένο εργατοπατέρα.

Βάλτο και πάλι και παλι (18/05/2017 21:41)

Να μετράς αυτογκόλ,όπως με τον άδειο φάκελο προπερσυ
Έλα κουρασες αλήθεια...για ΔΕΗ ΟΤΕ δε βλέπω κάτι...
Είναι παραχώρηση επειδή έτσι σας είπαν να λέτε
Ότι πεις μάγκα..και η άδεια βγαίνει
Χαχαχαχαχα

Εγώ πάλι (18/05/2017 21:47)

Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα σου για το τι ειναι η στρούγκα(που είναι κατάληψη δε το συζητάμε αλλά ας πουμε)..Τους την πέφτετε γιατί δεν είναι για σας κατάληψη?τους την πέφτετε γιατί δεν υπογράφουν για την άδεια?ΌΧΙ
Την πέφτετε και λετε αρλούμπες για να χαθεί η ουσία που είναι το ξεπούλημα του άλσους και της πόλης στον εμπορα για το καρακιτσαριο...που δε θα γίνει κιόλας αλλά δε λέτε να το καταλάβετε
Θέλει ο φασίστας να χαρεί

@ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ (18/05/2017 21:55)

αυτό να πας να το πεις σε στέκια σε αδέρφια ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. Οτι ειναι φασιστε Καμμένου που βάζουν τα κεφάλια τους μπροστά σε πορείες και αλλά για να το παίζετε εσεις ανετοι

@21.09 και 21.21 (18/05/2017 21:59)

Για τη ΔΕΗ τα λενε στο ψήφισμα οτι σας πληρώνουν το ρεύμα και επίσης το είπανε παλι στο δημοτικό συμβούλιο της 15/3 που ψήφισαν παλι υπέρ σας. Όπως την προηγούμενη φορά που ζήταγαν να μην σας την πέσουν οι μπάτσοι. Χαχαχαχα. Δεν βγήκαν σε κόντρα ρε. Το μέρος σα πήραν και μάλιστα το κείμενο το είχατε γράψει οι ίδιοι με τη ΛΣ. Δεν ειδα να πεις τίποτα όμως για την προχθεσινή ανακοίνωση που γίνεται κάλεσμα σε συγκέντρωση εξουσιαστών. Γαργάρα όπως ολα

TO SAIT (18/05/2017 23:03)

ομολογω δε το ηξερα,το εμαθα απο αλλού...και εχω να πω πως τετοια παραπληροφορηση ουτε στη δικια μου γειτονια
ρε πατε καλα ρε? γυρισα απο συνταγμα που χαλανε τις ζωες μας και εσεις μιλατε για το τσαρδι του Μελλισανιδη? ρε ειστε με τα καλα σας?
λεει ο αλλος να μας πει τι ειναι η ΣΤΡΟΥΓΚΑ. ακου αδερφε,η στρουγκα ειναι καταληψη,ολοι τη στηριξαμε. ανεβηκαμε το 2014 εναντια στους φασιστες του γκετο και των εξαρχειων,ανεβηκαμε το Μαρτιο και θα ξαναανεβουμε. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΥΣ!!!βαλτο καλα στο μυαλο σου και εσυ και ολα τα οριτζιναλια των εξαρχειων
Τις διαφωνιες μας θα τις λυσουμε μονοι μας, δε θελουμε φασιστες αναμεσα μας.
ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ

συγγνωμη αλλά τι λέει ο κυριος (18/05/2017 23:34)

εκατσα διαβασα την αναρτηση του κυριου απο τα πρακτικα και εχω να πω τα εξης
(καταρχην να δηλωσω οτι ειμαι φιλα προσκειμενος στο χωρο,εχω παει τα παιδια μου σε παιδικα εργαστήρια και σε προβολές και μου ειναι οικεία η κατάσταση εκεί)
βλέπω λοιπό πρακτικά απο το 2013 -αρα 4 χρόνια πριν- όπου το θέμα το έφερε ο κ. Πάνος εκ μέρους της Λαικης συνελευσης και οχι ο Μάλλιος. Βλέπω οτι όλοι σχεδόν λενε πως δε θέλουν αστυνομοκρατία στη γειτονιά και περιστατικά οπως αυτά που γίνονταν τότε (λογικά αναφέρεται στη Βίλα Αμαλίας) και όλοι συμφωνούν οτι δε θα κυνηγήσουν τα παιδιά .Προφανώς κάποιοι ειναι αντίθετοι σε αυτό διότι διαφωνούν με την καταληψη δημόσιων χώρων. Πράγμα φίλε μου γύρισε μπουμερανκ ο ισχυρισμός σου ότι πρόκειται για παραχωρηση απο τους ίδιους (συνεχίζεται)

Συνέχεια (18/05/2017 23:38)

ανταυτού βλέπω τον Τομπούλογλου πχ να λέει ''Πιστεύω όμως ότι ο
συγκεκριμένος χώρος δεν είναι αρνητικός, με την έννοια του εάν δεν είχε γίνει η
συγκεκριμένη κατάληψη και η συγκεκριμένη χρησιμοποίηση του χώρου, θα ήταν ένα
ακόμη άντρο περιθωριακών τύπων, ή ναρκομανών, ή δεν ξέρω εγώ τι άλλων, όπως
πολλά εγκαταλειμμένα κτήρια που υπάρχουν σήμερα στη Φιλαδέλφεια. '' ο κυριος Κανταρελης ''Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προλαλήσαντα κ. Τομπούλογλου, όσον αφορά το κομμάτι της κατάληψης της "Στρούγκας" από την ομάδα αυτή...'' κ αλλα παρόμοια. οπότε φίλε μου κάτι δεν εχεις καταλάβει σωστά. προφανώς ολοι αυτοι παίζανε καποιο παιχνίδι γιατί ξέρουν τιο γειτονιά είμαστε και δε θέλουμε ματ και βια για να βγάζει κόσμο εξω απο τις καταλήψεις (συνεχιζεται)

Συνεχεια 3 (18/05/2017 23:40)

οπότε δε θα στηρίζανε ποτέ μια εκκένωση ας πούμε εκείνη τη περίοδο,αλλα σίγουρα όλη η γειτονιά ξέρει οτι ειναι κατάληψη και αυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός χώρος και όχι παραχώρηση
καλά και χρήσιμα αυτά που βάζεις αλλά σίγουρα δε βοήθησαν τη προπαγάνδα σου

κάντε μας λοιπόν τη χάρη και αφήστε τη Στρούγκα να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και φύγετε από εκεί πέρα

α και κατι τελευταίο (18/05/2017 23:43)

Η Στρούγκα δε κατέθεσε κανένα ψήφισμα,όπως λεει στη σελίδα 26 ο Χαρης. κατέθεσε η Λαικη Συνέλευση.οπότε και αυτά που λες για το ποιός πολίτης μίλησε,κάλλιστα θα μπορούσε να είναι απο τη ΛΣ...
γενικά αν το διαβασες και δε κατάλαβες τιποτα κάποιο πρόβλημα έχεις (φιλικά)

ΤΗΣ ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ (19/05/2017 01:12)

τα κλειδιά σας τα έδωσε ο αριστερός με τη Jaguar για να φύγετε από το πνευματικό. Να τα λέμε κι αυτά. Ξεκλειδώσατε και μπήκατε με το δεξί - ουπς συγνώμη με το αριστερό

ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ (19/05/2017 08:18)

«

ΤΗΣ ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ (19/05/2017 01:12)
τα κλειδιά σας τα έδωσε ο αριστερός με τη Jaguar για να φύγετε από το πνευματικό. Να τα λέμε κι αυτά. Ξεκλειδώσατε και μπήκατε με το δεξί - ουπς συγνώμη με το αριστερό

»


ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!!!

anonimos (19/05/2017 09:29)

Αυτο με τον ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ευχαριστω ρε γιατί το ξέχασα. Να το λετε πιο συχνα οτι σας στηριζε ΜΕΧΡΙ και ο ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ.ΕΤΣΙ να μαρτυρατε μονοι σας. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

anonimos (19/05/2017 09:30)

ΨΗΦΙΣΜΑ 2013 - ΜΠΟΒΟΣ/ΚΑΝΤΑΡΕΛΗΣ "τους ΠΛΗΡΩΝΕΙ ο ΔΗΜΟΣ τη ΔΕΗ"
ΨΗΦΙΣΜΑ 2013 - ΣΤΡΟΥΓΚΑΙΟΣ "Οταν βρεθεί το κονδυλι ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ"
ΨΗΦΙΣΜΑ 2017 - ΝΤΑΤΣΗΣ "Τους ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ τη ΔΕΗ;"
ΨΗΦΙΣΜΑ 2017 - ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗΣ "Ειναι ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ"
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ - "Για τη συλλογικότητά μας, η συγκέντρωση που καλεί ο Δήμος τη Δευτέρα 15 Μάη, στις 7μμ, στην κεντρική πλατεία της πόλης αποτελεί μια ακόμα ευκαιρία παρέμβασης"
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟ "Ωστόσο δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε τη διαφωνία μας με την επιλογή της κατάληψης ενός χώρου που η κατεδάφισή του αποτελεί πάγιο αίτημα του διαχρονικού κινήματος υπεράσπισης του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας"

anonimos (19/05/2017 09:32)

"Κατάληψη" με ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ και παρακαλια απο το ΔΗΜΟ στους ΤΣΕΟΥΣ να μην τους την πεσουν ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ

ρε οντως καθαριστε (19/05/2017 10:09)

απτα ντουμανια και ξαναδιαβαστε το.καμια στρουγκα δε κατεθεσε ψηφισμα και κανενας στρουγκεος δε μιλησε
μπραβο στον φιλο που το διαβασε και το τονισε
οπως και στον φιλο πιο πανω για το παραδειγμα με ΓΣΕΕ μπας και καταλαβουν οι ανιωθοι
τρελο ξεβρακωμα επιχειρηματων!!!!
επισης για οποιον ειναι ασχετος ,κανενας τσεος δε θα την επεφτε στη στρουγκα απο μονος του.εντολη εκκενωσης θα μπορουσε να δωσει μονο ο Δημος και αυτο πηγαν για να απαιτησουν με το ψηφισμα, και οι αλλοι επειδη η γειτονια ειναι μικρη το δεχτηκαν
οποτε το ''παρακαλια απο το ΔΗΜΟ στους ΤΣΕΟΥΣ να μην τους την πεσουν '' ειναι ακρως προβοκατορικο και ασχετο

@ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ (18/05/2017 21:55) (19/05/2017 10:12)

επειδη μας τα εχετε κανει ζεπελιν με τους αεκτζηδες στα στεκια,μαθε αυτο γιατι μαλλον εισαι πιτσιρικας και μεις εχουμε φαει τα χρονια μας στα στεκια σε ολη την αθηνα. αεκτζιδες υπαρχουν ευτυχως σε συγκεκριμενα στεκια συγκερκιμενησ πλατειας. ακου ομως και αυτο. κινημα και αναρχια δεν ειναι μονο ευτυχως αυτη η πλατεια,και αλλου δεν ειναι πουθενα. ευτυχως παλι. οταν λοιπον παρουν δρομο και απο αυτη τη πλατεια θα καθαρισει τελειως ο χωρος απο τα νταβατζηλικια των εξαρχειων,που ουδεμια σχεση εχει με την αναρχια και το σωρο,παρα μονο με τα μπαχαλα και τα μπραβιλικια στη πλατεια
ΓΚΕΓΚΕ?

@21.59 (19/05/2017 10:18)

'' Όπως την προηγούμενη φορά που ζήταγαν να μην σας την πέσουν οι μπάτσοι.''
ακου αυτο πιτσιρικα,το οτι οι μπατσοι μπαινουν στις καταληψεις και τις εκκενωνουν δε σημαινει οτι αυτεενεργουν. παιρνουν εντολες. τη βιλα την αδειασαν οι μπατσοι με εντολη Καμινη,στη θεσσαλονικη με εντολη της εκκλησιας κλπ. τη στρουγκα για να την αδειασουν θα επ[ρεπε να δωσει εντολη ο Δημος. πεσμου εσυ ποιος δημαρχος θα το εκανε εκεινη τη περιοδο που παντου βλεπαμε εικονας βιας στο κεντρο,να τα μεταφερει αυτα στη πολη.
επειδη ειστε ασχετοι με την πολη και ηρθατε χτες να μαθετε τι συμβαινει ή ρωτηστε ή μη γραφετε ηλιθιοτητες

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΧΑΝΟΙ (19/05/2017 10:20)

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ (ΣΤΟΙΧΕΙΟ 5) (18/05/2017 18:57) (18/05/2017 21:39)
Καθυστερημένε... Αν ξέρεις να διαβάζεις, η στρούγκα όντως συμμετείχε την δευτέρα στη συγκέντρωση και κάλεσε κόσμο, αλλά όχι χέρι χέρι με τον δήμο όπως σου αρέσει. Διάβασε την ανακοίνωση της, αφού καθαρίσει το κεφάλι σου από τα ντουμάνια... Είναι σαν να λές ότι η αναρχία, που καλεί σε όλες τις απεργίες για συμμετοχή του κόσμου συμπορεύεται με την ΓΣΕΕ και τον κάθε ξεπουλημένο εργατοπατέρα.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ (19/05/2017 10:43)

τι ασχολειστε με δαυτους? τα παιδια ειναι γιουχου, διαβαζουν κατι και καταλαβαινουν αυτο που θελουν να καταλαβουν. μιλανε για ψηφισμα στρουγκας ενω το κατεθεσε αλλος
χαρας το κουραγιο σας να ξεβρακωνετε τους υπαλληλους
μιλατε τοση ωρα για τη στρουγκα λες και το προβλημα ειναι αν η στρουγκα ειναι ή οχι καταληψη. λες και την πεφτουν με φασιστικο τροπο στη στρουγκα επειδη (λενε οτι) ειναι παραχωρηση...γελαει ο κοσμος με τα φασιστακια και τα επιχειρηματα τους,αλλα δε ξεγελανε κανενα. ξεχασαμε ξαφνικα το γηπεδο και το αλσος και τις παραχωρησεις εκατομμυριων για τηn αεκαρα apop thn τσεπη του φορολογουμενου και συζηταμε αν η στρουγκα ΕΙΝΑΙ καταληψη
ας παμε στα σοβαρα τωρα,με την αδεια τι γινεται? πλησιαζει ο Ιουνιος...θα την παρουνε ή θα μπει οκτωβριος?

anonimos (19/05/2017 11:33)

ΖΗΤΩ ΟΙ "ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ"

Οταν βρεθεί το κονδυλι ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ

Σταλινοθολούρες, εκπρόσωποι της ΚΟΝΤΡΑΣ μεχρι και οι κοπελες "ομηροι" σας ξεβρακωσαν. Δεν βρεχει σας φτυνουν
https://baktirio.espivblogs.net/2017/03/18/σχετικά-με-τα-γεγονότα-στη-νέα-φιλαδέλ/

XAXAXAXAXAXA (19/05/2017 12:58)

ποπο γλεντι που γινεται εδώ....πηγαν για μαλλι και βγηκαν κουρεμενοι
ολα αυτα δειχνουν το ερεισμα που εχει και ειχαν στη γειτονια αυτοι οι 2 χωροι (ο καθενας απο τη μερια του) ωστε το ΔΣ δε τολμησε να αφησε ανοιχτο το ενδεχομενο να καλεσει τα ματ για να τους αδειασουν,σε μια εποχη που το κρατος εκανε ευθεια επιθεση σε καταληψεις και το μομεντουμ ηταν με το μερος τους (οι εφημεριδες τοτε ειχαν φωτογραφισει μαλιστα ολες τις καταληψεις της αθηνας ως τις επομενες που θα αδειαζαν) . τα παιδια απο οτι διαβαζω δε πηγαν να παρακαλεσουν για αυτο,πηγαν με τα προσωπα τους και το απαιτησαν και κανενα ΔΣ απο τοτε δε τολμησε να σκεφτει να τους γκρεμισει
πειτε μας τωρα για τα φραγκα που θελετε απο το κρατος και τη περιφερεια για να χτισετε το ναο σας.απο την τσεπη του φορολογουμενου τα θελετε ρε αντιναζι?ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

George (19/05/2017 15:17)

Η άδεια είναι θέμα ελάχιστων ημερών. Γι αυτό επαναστάτες της φακής με το πορτοφόλι του μπαμπά και της γιαγιάς άντε βρείτε καμιά δουλειά μπας και προσφέρετε τίποτα σε αυτό τον τόπο πέρα από την παρασιτική παρουσία σας και αφήστε τις καταλήψεις και τις στρούγκες. Στα σκουπίδια θα καταλήξετε να ψάχνετε για φαί. Άντε να τη βγάλετε και με κανά ληγμένο του κοινωνικού παντοπωλείου.

anonimos (19/05/2017 15:24)

"τη στρουγκα για να την αδειασουν θα επ[ρεπε να δωσει εντολη ο Δημος." Άρα αρκούσε ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΔΗΜΟΣ. ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΗΤΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ. ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΣΕΟΥΣ - ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Μόνοι σας τα λέτε - μόνοι σας ξεβρακωνεστε.

ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.

ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ. ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ

anonimos (19/05/2017 15:27)

Πήγαν και το απαίτησαν
Απανταει ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ και ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ " Εάν δεν σας αρκεί η δήλωσή
μας δημοσίως και με το ονοματεπώνυμό μας ότι δεν προτιθέμεθα σε καμία περίπτωση όταν διασφαλιστεί το κονδύλι για τον χώρο, η αποχώρησή μας μπορούμε να..." και παρακάτω "Δηλώσαμε, όταν βρεθεί κονδύλι για να έχει ισχύ. Και αυτό που απαλλοτριώθηκε τότε θα αποχωρήσουμε. "

ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ

εδω μιλαμε για τη στρουγκα που εχει μεσα και αναρχικους (19/05/2017 15:59)

για τη κοντρα πηγαινε και στειλε μαιλ στη κοντρα κουμπαρε

πολυ γελιο (19/05/2017 16:06)

με το ξεμπροστιασμα. εγω παντως δε καταλαβαινω γιατι συζηταμε για το τι ειναι η στρουγκα και η λαικη συνελευση? τι νοιαζει τους οψιμους ιδιοκτητες της πολης τι ειναι τα στεκια? γιατι επηρεαζεται η καθημερινοτητα μας απο αυτη τη γωνια της πολης?
η πολη δε κινδυνευει απο τη στρουγκα η πολη κινδυνευει απο το μελλισανιδη και το στρατο του και το πλανο του για τη πολη και το αλσος. καλη η προσπαθεια να αποπροσανατολησετε το κοσμο εδω μεσα με πρακτικα ΔΣ για τη στρουγκα αλλα δε μας νοιαζει. εσεις λογικο ειναι να ασχολειστε γιατι σας νεοχλει ο κοσμος του αγωνα και θελετε να φιμωσετε καθε φωνη αντιστασης στη πολη ως φασιστες,αλλα δε θα σας περασει. ας πουμε καλυτερα για το κρατος που σας χαριζει τροπολογιες και λεφτα του δημοσιου για να κανετε το γηπεδο σας.αντιναζι γιατι εσεις δεν ειστε

ασχοληστε με τη στρουγκα (19/05/2017 16:11)

και δε καταλαβαινετε οτι και δικιο να εχετε (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΚΑΤΩ) αυτο δε σημαινει οτι θελουμε στη πολη μας το τσιρκο του μελλισανιδη και το στρατο του . ουτε θελουμε κανενα να μας παρει το αλσος για να σηκωσει γηπεδο. το γηπεδο τελειωσε το 2002 και δε ξανασηκωνεται ποτε. κατανοητο?
απλα με αυτα κανετε περισσοτερο κοσμο να καταλαβει τι ειστε. απειλειται τη στρουγκα λες και αμα δε ξανανοιξει η στρουγκα θα γινει το γηπεδο,λεες και η στρουγκα νομοθετει και υπογραφει αδειες
υγ. εννοειται πως λετε αηδιες για τα ματια του κοσμου και εχετε φαει τρελο ξεμπροστιασμα απο τους φιλους παραπανω. δε πειθετε κανενα πλεον για το τι ειναι η στρουγκα. καταληψη ειναι και μερος του αγωνα και ετσι θα ξαναγυρισει σε μας οταν παρετε δρομο απτη πολη οπως ηρθατε,αεργοι χρηματοδοτουμενοι απο τον εμπορα

@ασχοληστε με τη στρουγκα (19/05/2017 18:36)

Σιχάματα χρηματοδοτούμενα το γήπεδο ξεκινάει σε λίγες μέρες και αν τολμάτε ελάτε με όποιο τρόπο θέλετε να μας σταματήσετε. Αλλά το ξέρουμε ότι είσαστε οι γνωστές κοτούλες του πληκτρολογίου. Και η στρούγκα σας το μόνο που μπορεί να; γίνει πλέον είναι μόνο ΚΑΠΗ. Σας έχουμε στη σφαλιάρα συνέχεια.

Ποπο (19/05/2017 19:31)

Τα παιδιά έχουν καεί απ'το μπαφο.ειδικά ο ανώνυμος είναι τέρμα μπούφος.αγόρι μού διάβασε πάλι τι λέει
Επισης κανένας στρουκαιος μίλησε στο δσ
Κρατικοδίαιτοι να δω πως θα γίνει καπη...χαχα πάρτε κανα κονδύλι φορολογουμένων για το γηπεδάκι σας
Την άδεια αραχτε...δε μπήκε Οκτώβρη ακομα

tasos (19/05/2017 19:31)

Βασιλοπουλάκια περαστικά. Χάσατε στο θέμα του γηπέδου και παλεύετε να περισώσετε τη στρούγκα. Έτσι όπως το πάτε όχι μόνο τη στρούγκα αλλά και τις γυναίκες σας θα σας πάρουμε στο τέλος.

@@ασχοληστε με τη στρουγκα (19/05/2017 18:36) (19/05/2017 21:29)

Στον κόσμο σου πρόβατο. Πιθανότερη είναι μια Θεία Λειτουργία στην Αγία Σοφία παρά το έκτρωμα που φαντάζεσαι στην Φιλαδέλφεια. Τώρα για το ΚΑΠΗ συμφωνώ. Εκεί θα περνάς την ώρα σου σε 50 χρόνια περιμένοντας θαύματα.

anonimos (20/05/2017 00:18)

Κρύβομαστε πίσω απο το δάχτυλο μας για τη σχέση Κόντρας-Στρουγκας. Γιατι διασπάστηκατε ρε αλήθεια;άλλου τα ψέμματα αλάνια. Γνωρίζουμε και θα γνωρίσουν και αλλοι

Nick (20/05/2017 07:24)

Τι ασχολείστε με τελειωμένους; Όταν θα χτίζεται η γηπεδάρα αυτοί θα εκλιπαρούν να τους επιστρέψουν τη Στρούγκα και την κάθε Στρούγκα για να παραμυθιάζονται ότι είναι οι επαναστάτες που κυριαρχούν στην πόλη για να βρουν κάποιο νόημα στη μίζερη ζωή τους. Μέχρι εκεί φτάνει η αγωνιστικότητα και η επαναστατικότητα τους. Σε κάτι πιο σοβαρό από τα δεκάδες προβλήματα της κοινωνίας δεν πρόκειται ποτέ να μπουν μπροστά. Όταν ο απλός κόσμος διεκδικεί και διαδηλώνει αυτοί θα εμφανιστούν με τις κουκούλες και τις μολότοφ να κανιβαλίσουν τον αγώνα τους. Όσο ζει και τους χαρτζιλικώνει ο μπαμπάς όλα είναι καλά. Ο ορισμός των αποτυχημένων.

Ανωνυμος* (20/05/2017 11:12)

Τωρα που ο συριζα πεφτει συνεχως και σε λιγο θα αποτελεσει παρελθον απο την εξουσια θα συμπαρασυρει μαζι του και τα αποβλητα ανταρσυα κτλ που σηκωσαν κεφαλι οταν βγηκε η ψευτοαριστερη κυβερνηση.Μετα την πτωση του συριζα απο την κυβερνηση θα γινουν και οι δημοτικες και σχεδον σε ολους τους δημους θα πεσουν σαν τραπουλοχαρτα κατι γελοιοι δημαρχοι οχι μονο σαν τον δικο μας αλλα και σε αλλους δημους.Τα τελευταια τους ειναι και συντομα ο λαος θα γυρισει τα απολιθωματα της ιστοριας εκει που ανηκουν σε εναν μεγαλο καδο.Οχι μονο η ΑΕΚ απολιθωματα αλλα και ο παο κι ολες οι ομαδες θα αποκτησουν γηπεδο και καταληψεις σαν την στρουγκα σε λιγα χρονια θα υπαρχουν μονο σε φωτο στο ιντερνετ.

Ανωνυμος* (20/05/2017 11:24)

@11.12
Καλως τον ρουφιανο!
Χρησιμοποιεις το χαρακτηριστικο μου ! Μηπως ψαχνεσαι για κατι αλλο;
Μπορεις να το ζητησεις! Μην ντρεπεσαι!

Ο άλλος (20/05/2017 12:04)

ΜΜας λέει να ασχοληθούμε με σοβαρά προβλήματα της κοινωνίας που έχουμε μνημόνιο 4και ο καημός του είναι να κάνει γήπεδο που θα ανήκει στο αφεντικό του και δε ΘΑ έχει λεφτά να πάρει εισιτήριο...τόσο πρόβατο

(21:29) (20/05/2017 13:07)

Κλάψε όσο θέλεις. Σε λίγες μέρες τελειωμένε που θα αρχίσουν τα έργα θα κρυφτείς στη σκουλικότρυπά σου μια για πάντα.

@(11:12) (20/05/2017 13:31)

Τα απόβλητα μια ζωή στο βόθρο τους θα μείνουν και μια ζωή θα παρακαλάνε να τους χαρίσουν καμιά Στρούγκα για να μην κοιμούνται στα παγκάκια. Η γηπεδάρα έρχεται τα απόβλητα μας αποχαιρετούν....

Αστερισκε (20/05/2017 15:10)

Που χάθηκες; Συνταξιοδότηση η ρεπό;

@(12:04) (21/05/2017 09:42)

Επειδή ακριβώς έχουμε τέταρτο μνημόνιο αυτή τη στιγμή έπρεπε να κατασκευάζεται το γήπεδο δίνοντας δουλειά για 2 χρόνια σε 2000 κόσμο και βέβαια αρκετές μόνιμες θέσεις εργασίας στη συνέχεια. Και επίσης θα εισέπραττε το κράτος 24% ΦΠΑ από το σύνολο του κόστους. Αλλά κάτι άτομα σαν εσένα κοντεύουν να μας κάνουν αφρικανική χώρα. Η γηπεδάρα παρά την καθυστέρηση που προκάλεσαν οι βλάκες και οι χρηματοδοτούμενοι θα γίνει και θα ανήκει στην ΑΕΚΑΡΑ και σε κανέναν Μελισσανίδη. Συνέχισε την κλάψα και περαστικά.

09:42 (21/05/2017 15:47)

εισαι τοσο χαζος αλλα δε πειραζει
λαικισμος στο φουλ για το γηπεδο που θα σωσει απτην ανεργια,με μισθους πεινας και εργατικα ''ατυχηματα''...οπως η αναπτυξη που θα ερθει στη πολη -αναπυτηξη που ηρθε βεβαια οταν γκρεμιστηκε το γηπεδο και ησυχασε η πολη
οσο για το που θα ανηκει το γηπεδο,ελπιζω να τα λες αυτα οντως εμμισθος,γιατι αν τα πιστευεις το iq σου πλησιαζει το μπετον. το γηπεδο θα ανηκει στη δικεφαλος αε οπως εσεις αποφασισατε...δειτε τι εγινε στη λαρσα και περιμενετε
αντε βλακα,που αντι να μιλατε για τα μνημονια και το κοσμο που πειναει ασχολειστε με το γηπεδο του λαθρεμπορα,και θα μιλησετε για δηθεν επαναστατες. ουστ προβατα στο μαντρι σας

@09:42 (21/05/2017 15:47) (21/05/2017 18:22)

Δηθεν επαναστατη της στρουγκας τελειωσες

Καππαδοκίας (21/05/2017 18:29)

Οι πικροδάφνες άνθισαν. Οι ευκάλυπτοι μεγαλώνουν. Η φύση κάνει τη δουλειά της και μείς πίνουμε το απογευματινό καφεδάκι στο υπέροχο μπαλκόνι μας. Αντε και του χρόνου. Να είσαι καλά κ Γρανίτσα.

Αντιχουλιγκανικος (21/05/2017 21:17)

Την πατησατε εχθροι μας χουλιγκανς! Α,εχω μια τελεια ιδεα!!! πουληστε την ακροπολη για να χτισετε τη παραγκα σας! Θα σας περισεψουν και λεφτα για εξωτικες διακοπες εκει στο α.δομινικο με τις ωραιοτερες κοπελες.... αντε βαλτε τη σε ηλεκτρονικο πλειστηριασμο ανετα ,δεν θα σας ενοχλησει το κινημα δε πληρωνω.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΙΑΣ (21/05/2017 23:19)

Συγγνώμη που χάθηκα για λίγες μέρες αλλά είχα μπερδευτεί με τις αλλαγές των ημερομηνιών. Εκεί που περιμέναμε την άδεια το Μάιο, η ΠΑΕ την πήγε Ιούνιο όποτε έπρεπε να ξανά μηδενίσω το κοντέρ. Θα μου πείτε και με το δίκιο σας´´ τέσσερα χρονια συμβαίνει αυτή η δουλειά ακόμα να συνηθίσεις?´´ ε αυτή την φορα τον είχα πιστέψει τον Ανδριοπουλο και το σύστημα μπλόκαρε. Αλλά για να βγει η άδεια πρέπει να βγουν τα υψομετρικά και ακόμα δεν ακούμε τίποτα παρόλο που υπεύθυνο τωρα είναι το υπουργείο και οχι η Στρου... Ωπς λάθος , ο δημος.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΙΑΣ (21/05/2017 23:23)

-Θα προλάβει ο τίγρης να βγάλει την άδεια πριν πουλήσει στους Άραβες;
-αν πουλήσει σε 20 χρονια μπορεί, αλλά τον Σεπτέμβρη που θα την πουλήσει αποκλείεται.
-το Σεπτέμβρη;
-ναι ρε, αλλά στα τέλη Σεπτεμβρίου για να πάρει και τα ψιλά απο τα διαρκείας.

Υπάλληλοι του Μελ (21/05/2017 23:29)

Εεεεεεε,οοοοοο και Αλλαχμπαρ θα φωνάξετε για 20 ευρώ.

Anonymous (21/05/2017 23:43)

Δεν τα μάθες?η στρούγκα μας τελείωσε

@ (21/05/2017 15:47) (22/05/2017 00:06)

Ναι βλάκα μου για σένα που ζεις με το χαρτζιλίκι του μπαμπά εύλογος ο προβληματισμός. Τι τις θέλουμε τις δουλειές αφού δίνουν μισθούς πείνας; Καλύτερα να μην παίρνουμε τίποτα ε; Το ότι μόνο αν μειωθεί η ανεργία υπάρχει ελπίδα να αυξηθούν οι μισθοί αφού θα μειωθούν οι εξαθλιωμένοι που ζητούν απλά ένα κομμάτι ψωμί ούτε το έχεις σκεφτεί ούτε νομίζω θα μπεις στον κόπο. Όσο λοιπόν θα χτίζεται η γηπεδάρα παρηγορήσου εσύ με τα προβλήματα της ομάδας της Λάρισας.

@Καππαδοκίας (22/05/2017 00:10)

Σαν μελλοθάνατος τα περιγράφεις. Και πολύ καλά κάνεις. Λίγες μέρες σου έμειναν ακόμα γαυράκο. Απόλαυσέ τις γιατί σε λίγο η σκόνη του εργοταξίου θα σκεπάσει τα πάντα και θα προσγειωθεί και στον πικρό καφέ σου.

@ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΙΑΣ (22/05/2017 00:15)

Όπως σου εξήγησα και πριν λίγες μέρες βλάκα και γι αυτό εξαφανίστηκες εμείς δεν περιμέναμε καμία άδεια το Μάιο αλλά μέχρι τέλος Ιουνίου. Αλλά η βλακεία σου είναι ανίκητη. Ανάθεμα κι αν έχεις πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει με την υψομετρική μελέτη και όλα τα υπόλοιπα.

@Αντιχουλιγκανικος (22/05/2017 00:20)

Καλύτερα να μην γράφεις υπό την επήρεια ουσιών. Αν βέβαια σε βοηθάνε να ξεπεράσεις τις σφαλιάρες που έχεις μαζέψει για το θέμα του γηπέδου πάω πάσο.

ΕΡΓΑ (22/05/2017 11:35)

μπορουν να γινει και σε γηπεδο στο πρωην οικοπεδο σας,δε χρειαζεται στο αλσος
επισης αν σε νοιαζει να πεσει η ανεργια πηγαινε μαζεψε φραουλες,και σταματα να εισαι εμισθο τρολ του μελισανιδη για 10 ευρω και ενα πακετο τσιγαρα
σας πηρε ο πονος για την ανεργια γιαυτο θελετε να γινει το γηπεδο,μα για ποσο βλακες μας περνατε?

@ανωνυμε τι σε νοαιζει η στρουγκα στον αγωνα σου για τη γηπεδο? πλεον αποφασιζει το κρατος για αυτο? για πες
α ρε φασιστακο ,θελει ο φασιστας να χαρει και η στρουγκα δε τον αφηνει
ξυλο και καρατε σε καθε γειτονια παιδια της φαπας.
και αντε μετα να κλαφτειτε στο διστομο,ζωα

Απλα πραγματα(1) (23/05/2017 01:56)

Μεχρι ο Μελ να πάρει την ΑΕΚ τα πραγματα απο πολιτικής πλευράς ήταν απλα στη φιλαδελφεια. Υπήρχε η original που είχε ένα αριστερό προφίλ και το getto που ήταν ακροδεξιό και ναζί με συνθήματα ´´εξω οι ξένοι ´´ , τσακίστε τους ανάρχες´´, σβαστιγκες,ξυλοδαρμός μεταναστων(Γαλατσι) και αλλά όμορφα. Όταν ανέλαβε ο Μελ έθεσε ως προϋπόθεση το ξήλωμα της ηγεσίας της original και την ένωση με το getto. Ετσι στο club της original φιλαδελφειας ανέλαβαν την αρχηγεία οι γκετταίοι και στα εξαρχεια και το δωματιάκι γνωστοί μπράβοι.

Απλα πραγματα(2) (23/05/2017 02:07)

Επειδη οι γκετταίοι φάγανε κωλοδαχτυλο απο παλιούς Αεκτζίδες σταμάτησαν να χρησιμοποιούν τα Ακροδεξιά σύμβολα, πλήν του στόχου, και δηλώνανε μέχρι και αντιφα χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στην ουσία. Παράδειγμα είναι το ότι συνέχισαν να διατηρούν το μπλογκ τους και να γράφουν ναζιστικες βρωμιες μέχρι και πριν 5-6 μέρες που το κατέβασαν ή το έκαναν κρυφό. Μάλλον τους ανάγκασαν άλλοι Αεκτζίδες γιατί τους χάλαγε το δήθεν αντιφασιστικό προφίλ. Και ετσι ως ´´αντιφασιστες´´ πλέον οι γκετταίοι κατάφεραν να πάρουν την ρεβάνς τους στην φιλαδελφεια έχοντας τα δυο στέκια της περιοχής αποκλεισμένα.

Απλα πραγματα (3) (23/05/2017 02:13)

Αυτοί που έχουν τους δυο χώρους υπό ομηρεία οχι μονο δηλώνουν αντιφασίστες αλλά και εγκαλούν τους στρούγκαιούς ότι δεν είναι αντιναζι. Και ετσι έχουμε ένα συνοθύλευμα αντιφασιστών απο συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους , ναζί, χουλιγκανια, μπράβους και κάποιους που το μόνο πράγμα που έχουν στην ζωή τους είναι η ΑΕΚ να κρατάνε φιμωμένη μια ολόκληρη περιοχή για τα συμφέροντα ενός καπιταλιστή.

Απλα πραγματα(4) (23/05/2017 02:29)

Όποτε λέω ότι τα πραγματα είναι απλα γιατί ο Μπρέχτ απο πολύ παλιά και πολυ ΑΠΛΑ είπε: «Αυτοί που είναι αντίπαλοι του φασισμού χωρίς να 'ναι αντίπαλοι του καπιταλισμού, αυτοί που παραπονιούνται για τη βαρβαρότητα που αιτία τάχα έχει τη βαρβαρότητα την ίδια, μοιάζουν μ' ανθρώπους που θέλουν το μερτικό τους απ' τ' αρνί, χωρίς όμως να σφαχτεί το αρνί. Θέλουν να φάνε το κρέας, να μη δουν όμως τα αίματα. Αυτοί θα ικανοποιηθούν αν ο χασάπης πλύνει τα χέρια του, προτού φέρει το κρέας στο τραπέζι». Το απόφθεγμα κερασμένο στους Μελλισανιδικους αντιφασίστες, και στους φασιστες που τους δουλεύουν.

Απλα πραγματα (5) και τελος (23/05/2017 02:33)

Μα τι σχέση έχουν όλα αυτά με το γήπεδο? επειδη δεν θα βγει η άδεια ούτε σ έναν μήνα ούτε σε έναν χρόνο να δω 1)αν αυτοί οι δήθεν αντιφασίστες θα ζητήσουν τον λόγο απο τον τίγρη που τους δουλεύει 4 χρονια και 2)αν θα γίνουν τσιράκια και του επόμενου προέδρου.

Ανωνυμος* (23/05/2017 13:22)

@ απλα πραγματα
"Τι μας λες ρε φιλε;
Καταρχην τι θεση παιζει αυτος ο Μπρεχτ ; Ειναι ελευθερος η πρεπει να πληρωσουμε για να τον παρουμε;"
Φυσιολογικες αποριες ενος αεκολε!

@Απλά πράγματα (23/05/2017 14:58)

Μεγαλύτερη απόδειξη ότι βγαίνει σε λίγες μέρες η άδεια και ξεκινάνε τα έργα από το παραπάνω παραλήρημα δεν υπάρχει. Είναι τόσο μεγάλος ο πόνος και η απόγνωση από την δικαίωση μας ώστε το μόνο και καλά επιχείρημα που σας απέμεινε είναι το μη τους φτιάχνετε γήπεδο γιατί οι Αεκτζήδες είναι φασίστες. Μαζί με μας γελάει όλο το σύμπαν. Μεγαλύτερη ξεφτίλα και έλλειψη επιχειρημάτων δεν έχει υπάρξει στην ιστορία. Απίστευτο γέλιο. Συνεχίστε έτσι.

δε λεει αυτο ο φιλος (23/05/2017 17:15)

αλλα εισαι τοσο μπουφος που δε το πιανεις
αυτο που λεει ειναι οτι ειστε φασιστες (1) ,οτι βρηκατε αφορμη να τη πεσετε στο χωρο γιατι αλλιως ησασταν στη φαπα και στα ξυπνητηρια για να βαψετε μια λαμαρινα (2) και οτι το γηπεδο δε θα γινει γιατι...αυτο το αφηνω σε σενα (3)
μεγαλυτερη αποδειξη οτι δε θα βγει η αδεια ειναι οτι εχετε λυσαξει να μην ακουστει τπτ διαφορετικο στη πολη,λες και μια εκδηλωση θα βγαλει αδεια η οχι,τη στιγμη που οι νομοι σας πανε καροτσακι
αλλα φοβαστε και καλα κανετε,ο φοβος φυλαει τα ερμα...

@ (14:58) (23/05/2017 18:06)

Χαχα οι άνθρωποι είναι εντελώς καμμένοι. Με το που θα βγει η άδεια θα έχουμε αυτοκτονίες.

ΑΝΏΝΥΜΟΣ (23/05/2017 20:18)

"ιατι αλλιως ησασταν στη φαπα και στα ξυπνητηρια για να βαψετε μια λαμαρινα"¨

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ελάτε τώρα που δεν χρειάζονται ξυπνητήρια

@(17:15) (23/05/2017 21:52)

Τι δεν πιάνω βρε γαυροφασίστα. Σε ότι έχουμε πει έχουμε δικαιωθεί με αποτέλεσμα την κωλοτούμπα Δούρου και ΣΥΡΙΖΑ. Ευτυχώς είστε βλάκες και συνεχίζετε την κλάψα. Νομίζετε ότι αν μας κατηγορείτε για φασίστες θα σας λυπηθούν. Με την έκδοση της άδειας θα έχουμε δράματα.

Όντως απλα πραγματα (24/05/2017 00:06)

Το ότι δεν θα γίνει το γήπεδο είναι το ένα θέμα το οποίο θα απαντηθεί μέχρι τέλη Ιουνίου, τον Μάιο ήδη τον χάσαμε και δεν βγάλατε κιχ.. Σε αυτό συμφωνούμε ή θα λέτε πάλι αλλά?
Δεν σας είπε φασιστες. Σας είπε ότι το συνοθύλευμα που πραγματοποιεί την ομηρία των δυο καταλήψεων εμπεριέχει φασιστες, αντιναζι συγκεκριμένων πολιτικών χώρων, μπράβους, χουλιγκανους, και άτομα με προβληματικό προσωπικό και κοινωνικό περιβάλλον. Αν κάτι σας είπε αυτό είναι ΤΣΙΡΑΚΙΑ του ΤΙΓΡΗ που σας δουλεύει κατάμουτρα και εσείς κάνετε τους μάγκες σε τρίτους. Αυτό σας είπε. ΤΣΙΓΡΑΚΙΑ.

@00.06 (24/05/2017 01:06)

Εγώ θέλω να βγει η άδεια όσο πιο αργά γίνεται για να μείνει η Στρούγκα όσο πιο πολυ γίνεται κλειστή.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ (24/05/2017 01:26)

ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΤΟΠΟΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ; ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ

@ @00.06 (24/05/2017 11:39)

Αν λες ότι η άδεια του σχεδίου Μελ θα αργήσει, είσαι πολυ αισιόδοξος, γιατί αυτή η άδεια δεν θα βγει ποτέ.
Όποτε τη ΣΤΡΟΥΓΚΑ θα την κρατήσετε για πάντα. ΤΥΧΕΡΟΥΛΗΔΕΣ

ποσο παει το ποστ (24/05/2017 11:40)

παιδια?
ποστ και τσιγαρο?
ποστ και σαντουιτς?


ο αλλος θελει τη στρουγκα κλειστη,λες και η στρουγκα και η καθε στρουγκα ειναι τα ντουβαρια της..ντουβαρι
και να θες να βγει η αδεια νωρς...δε παιζει
τον φαγαμε το μαιο,παρτε ποπκορν,θα εχει πλακα εδω μεσα
υγ.ο αλλος λεει δικαιωθηκαν στο στε για να παρουν αλσος...θεε μου τι τους ταιζουνε

@(24/05/2017 11:40) (24/05/2017 13:23)

Και να μην γίνει καθόλου το γήπεδο προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Αρκεί που δεν θα πατήσετε πάλι στην πόλη

Γιατί είστε αντιφα (24/05/2017 14:07)

Ετσι μπράβο, πείτε κάποιοι και καλά Αεκτζίδες ότι πιο πολυ και απο το γήπεδο σας καίει η ΣΤΡΟΥΓΚΑ. Για να καταλάβουν μερικοί ποσο αντιφα είστε εσείς που εχετε αποκλείσει τις καταλήψεις. Και μετά πετάτε και την μλκια ´´αντιναζι γιατί δεν ειστέ´´.

@ @(24/05/2017 11:40) (24/05/2017 13:23) (24/05/2017 14:20)

Αυτό είναι σχιζοφρένεια. Αεκτζίδες με αρχή τους το ´´no politika´´, αφού συνεργάζονται φασιστες με αντιφασιστες, αποκλείουν έναν πολιτικό χώρο για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα ενός καπιταλιστή και του ιδιωτικού γηπέδου του και που τελικά σου λένε ´´ας μην γίνει το γήπεδο αρκεί να μην ξαναλειτουργήσει η ΣΤΡΟΥΓΚΑ ´´. Συμπέρασμα: 1) χρειάζεστε άμεσα ιατρική παρακολούθηση πριν σφίξουν οι ζεστές. 2) εχετε χάσει δυο στα δυο αφού η ΣΤΡΟΥΓΚΑ σαν συλλογικότητα λειτουργεί ούτως η άλλως και επειδη γήπεδο όπως το οραματίζεται ο τίγρης δεν πρόκειται να γίνει. Περαστικά σας.

αφου δε θα ανοιξει (24/05/2017 15:00)

γιατι βαρατε βαρδιες?
τουλαχιστον κερναει τπτ ο Λυσανδρος?
οι περιπτεραδες ακομα εχουν νευρα με κατι πλιατσικα που κανατε πριν κατι βδομαδες ή τα βρηκατε?

Καποιοι (24/05/2017 15:18)

Αλήτες, ηλίθιοι, φασιστικές μονταζιέρες του κωλου, με στημένα ανωνυμα σχολια προσπαθούν να στήσουν (νομίζουν) κλίμα κατα του λαού της ΑΕΚ πρωτίστως και κατα του γηπέδου κατα δεύτερον. Δεν υπαρχει ηλίθιοι ούτε ΜΙΣΟΣ ΑΕΚτζης που να μην θέλει να γίνει το γήπεδο και μάλιστα να το θυσιάζει με μια....στρούγκα. Συνεχίστε να ξεβρακωνεστε μόνοι σας, νομίζετε οτι μπορείτε να κρυφτείτε πίσω απο το δάχτυλο σας. Μην αναρωτηθείτε όμως γτ ο λαος της ΑΕΚ πνέει μενεα εναντίον σας. Απο κατι τέτοιες μαλακιες.

ο λαος της νφ (24/05/2017 16:44)

να δεις τι λεει για εσας,ειδικα οσοι ηταν ουδετεροι με το γηπεδο
δεν κανουμε κλιμα κατα του λαου της αεκ,κανουμε κλιμα εναντα στους φασιστες που ειναι μπροστα

απο κει και περα οποιος σιωπα στη βια που ασκειται στη πολη σε καθε δημοσια δραστηριοτητα,ειναι συνενοχος απλα

υγ.ο κοσμος της αεκ θελει πρωταθλημα οχι γηπεδο
βεβαια ουτε το ενα θα δειτε θα δειτε ουτε το αλλο την επομενη τριετια

@Όντως απλα πραγματα (24/05/2017 16:51)

Βλάκα ξύπνα. Το υπουργείο την σπρώχνει την άδεια. Δεν το χειρίζεται το θέμα ούτε ο Λαφαζάνης ούτε ο γαυροδήμαρχός σου. Δεν έχει σημασία αν θα είναι 10 μέρες πριν ή δέκα μέρες μετά.

@(24/05/2017 14:20) (24/05/2017 16:54)

Αρούλη έρχεται η γηπεδάρα. Εγώ πάντως έτσι σε θέλω. Κλαψιάρη και οργισμένο. Και τα χειρότερα έρχονται.....

33 (24/05/2017 17:55)

Egw eimai aek k simfwnw apoluta me to kleisimo tis strougkas etsi k alliws. Me anarxiko mandua mia sullogikotita prwin pasokwn dimosiwn upallilwn sigoura apotelei ntropi na autoprosdiorizetai anarxiki paraxwrisi

tasos (24/05/2017 18:31)

Όλοι στην κυβέρνηση θεωρούν το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ τελειωμένο και ασχολούνται με το θέμα του γηπέδου του ΠΑΟ. Τώρα τι ζόρι τραβάνε μια χούφτα αλήτες και μας τα έχουν πρήξει κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. Προφανώς κάποιος τους έχει παραμυθιάσει ότι αν κάποιος βλάκας από αυτούς φάει κανένα γερό βρωμόξυλο δεν θα μας δώσουν την άδεια. Μιλάμε για τέτοιο επίπεδο νοημοσύνης.

@ο λαος της νφ (24/05/2017 18:38)

Δεν έχεις καμιά σχέση οπαδέ της εγκληματικής οργάνωσης με το λαό της ΝΦ. Πριν τον πιάσεις στο βρωμόστομά σου θα το πλένεις πρώτα.

Πολύ απλά τα πράγματα (24/05/2017 18:41)

Μην αγχώνεστε τα πράγματα είναι πολύ απλά. Η γηπεδάρα γίνεται στη Ν.Φ. και η Στρούγκα αν δεν γίνει ΚΑΠΗ μετατρέπεται σε σύνδεσμο οπαδών της ΑΕΚ.

33 (24/05/2017 19:20)

Κανε μας τη χάρη ρε γελοιε πουθενά,πεταχτηκες να πεις τη χαζομάρα σου
Φασιστοχουλιγκανε

@(14:20) (24/05/2017 19:54)

Κατακόκκινος έχεις γίνει από τα νεύρα. Πρόσεξε μη πάθεις κανένα εγκεφαλικό γαυράκο.

Anonymous (24/05/2017 21:24)

Πληθαίνουν οι φωνές που επιθυμούν το κλείσιμο της Στρούγκας. Να ακουστεί η θέληση του λαού.

βρειτε τα λεφτα (24/05/2017 23:26)

χαχαχα αδειουλα περιμενετε πρεζονια του λαθρεμπορα;;;; πηγατε στη πολεοδομια να δειτε αν κατεθεσε τα χαρτια ο μελισσανιδης σας;;; πηγατε στη τραπεζα να ρωτησετε αν εχει βαλει εμβασμα των 100 μυριων για τη παραγκα σας;;;; μην ανησυχειτε, εχετε την αδεια του γρανιτα σας του 2003,με αυτη μπορειτε να τη χτισετε αν βρειτε τα λεφτα!! προσπαθηστε να τα βρειτε!!!!! αμα δεν βαριεστε, να πατε στην επομενη κληρωση της ολυμπιαδας και να διεκδικησετε ξανα τη φιλοξενια της ολυμπιαδας εδω και τοτε θα παρετε λεφτα για τη παραγκα σας!!!! μονο η ολυμπιαδα εδωσε λεφτα και εγιναν τα γηπεδα!!! ο κοκκαλης δεν εβαλε ουτε ευρω!!! Ουτε καν ανηκει στον ολυμπιακο το καραισκακη,το εχει νοικιασει μονο για 49 χρονια!!

τοση βλακεια μαζεμενη... (25/05/2017 01:03)

δεν αντεχετε...Αν τους πει ο τιγρης ειναι ικανοι να κανουν ερανο για τον ναο εν μεσω 4ου μνημονιου...
Δεν κοιτανε τα στοιχεια της δικεφαλος που η σουμα ουτε τα λεφτα απο τα διαρκειας που ειχανε σκασει τη χρονια της γ εθνικης, που ενα ποσοστο πηγαινε για το γηπεδο. Πολυ σανο... Εδω ειμαστε και θα δουμε οχι αν θα βγει η αδεια μονο, αλλα αν θα μπουν ποτε μπουλντοζες μεσα...

Nick (25/05/2017 08:49)

Τι έγινε γαυράκια; Περάσαμε πάλι στο επόμενο στάδιο και κλαψουρίζουμε ότι δεν θα βρει τα λεφτά; Μέχρι χθες είσασταν σίγουροι ότι δεν θα βγει η άδεια. Άλλαξε κάτι το βράδυ; Ασταμάτητο γέλιο προσφέρετε.

Αδιανόητο... (25/05/2017 11:07)

αυτό το πάθος για μια Α.Ε. , μια πόλη διχασμένη για την τσέπη του Μελισσανίδη, χιλιάδες κόσμου να εξαρτούν τη ζωή τους από ένα τόπι που κλωτσάνε εκατομμυριούχοι...

@Αδιανόητο... (25/05/2017 11:07) (25/05/2017 13:21)

Κάντε στην άκρη τότε να γίνει το γήπεδο να μην μας ζαλιζετε και να μην σας ζαλίζουμε

@Αδιανόητο (25/05/2017 13:43)

Ποιό πάθος και τι είναι αδιανόητο ρε γελοίε; Το ότι θέλουμε να ξαναφτιάξουμε το απόλυτα νόμιμο γήπεδο μας; Και θα έπρεπε ενώ κάποια σιχάματα παρανομόντας προσπαθούν να το εμποδίσουν να καθόμαστε να τους κοιτάμε και να λέμε δεν πειράζει; Όσο για τον Μελ δεν βάζει αλλά βγάζει από την τσέπη του πολλά εκατομμύρια για το γήπεδο. Οι βλαμμένοι που λένε ότι θα κερδίσει χρήματα να μας πουν από που ακριβώς και με στοιχεία. Έχει γεμίσει χρηματοδοτούμενους ψευταράδες η πόλη μας.

@(11:07) (25/05/2017 13:49)

Αν δεν σου αρέσει το άθλημα βρες κάτι άλλο να περνάς την ώρα σου και σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μας. Ούτε ενδιαφέρει κανέναν η άποψη σου ούτε θα σε ρωτήσει κανείς για το τι θα κάνουμε με το γήπεδο μας.

@(23:26) (25/05/2017 13:52)

Ναι τσιράκι του γαυροδημάρχου. Και στην πολεοδομία πήγαμε και στην τράπεζα. Πάλι σφαλιάρα και κλάψα.

@ Ψευτοαριστερούληδες της πλακός τίποτα δεν σας σώνει (25/05/2017 14:21)

Είτε γίνει είτε δεν γίνει το γήπεδο, εσείς μια φορά θα βιώσετε τη συντριβή σε δύο χρόνια ντροπιασμένοι και απαξιωμένοι στη συνείδηση του δημοκρατικού λαού της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας.

Μονοψήφιο το 2019 (25/05/2017 17:03)

Ούτε καν όλους τους αντιγηπεδικούς της πόλης δεν έχει στο πλευρό του ο ψευτοκόκκινος δήμαρχος με το χαμηλότερο ποσοστό πανελλαδικά. Γιατί οι άνθρωποι, μπορεί να είναι αντιγηπεδικοί και δικαίωμά τους αλλά είναι και δημότες και υπεύθυνοι πολίτες και βλέπουν την ανυπαρξία έργου του, την απώλεια του ηθικού πλεονεκτήματος και ότι ολημερίς κι ολονυχτίς ασχολείται μόνο με το γήπεδο.Όσο και να προσπαθεί να συσπειρώσει όλους τους αντιγηπεδικούς για να διασωθεί, ούτε αυτό δεν καταφέρνει.
Οι σοβαροί αντιγηπεδικοί (τους οποίους αν και ΑΕΚτζής σέβομαι) του έχουν ρίξει πόρτα παρά τις γέφυρες που αγωνίζεται μάταια να ρίξει. Καλό ταξίδι στον εκλογικό όλεθρο Αρη.

tasos (25/05/2017 17:34)

Να δούμε τι άλλο θα βρουν να πουν οι καμμένοι εγκέφαλοι για να υπερασπιστούν τον δημαρχάκο τους. Είσαστε πλέον εντελώς αόρατοι. Κανείς δεν ασχολείται σοβαρά μαζί σας.

νομιμο γηπεδο (25/05/2017 17:47)

ηταν μονο το παλιο,στα ορια του
αυτο δεν ειναι και δε θα γινει ποτε
γκε γκε?

@νομιμο γηπεδο (25/05/2017 17:47) (25/05/2017 18:48)

Ναι βλάκα μου. Ξαναμπές στη μηχανή του χρόνου και επέστρεψε στο 2017 όπου θα διαπιστώσεις ότι οι απόψεις σου έχουν απορριφθεί οριστικά από κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Είσαι το απόλυτο μηδέν και εσύ και οι απόψεις σου.

18:48 (26/05/2017 10:41)

ακριβως το ιδιο λεμε
εσυ ο αντιθεμσικος και ο αντιναζι ετρεξες σε κρατος και αντιπολιτευση για να σου κανουν γηπεδο

προσεξε τωρα ομως,οχι απλο γηπεδο. αυτο αν ηθελες τοσα χρονια το εχτιζες πετρα πετρα. το 2004 να ξεκιναγατε οπως οι παππουδες σας (σικ) τωρα θα το ειχατε. εσεις ομως θελετε το σχεδιο του μελισαν. δε ζητησατε απο καποιον να σας κανει ενα απλο γηπεδο οπως το παλιο και νομιμο στα ορια του Ν.Γκουμας τοσα χρονια, αλλα τρεξατε να στηριξετε το σχεδιο μελισαν με ολιγο απο αλσος και καταστροφη της πολης
γιαυτο αντιτιθετε ολοι στο γηπεδο του μελισανιδη (γιατι στο γηπεδο της αεκ απειροελαχιστυοι γραφικοι μιλαγανε που δε θα κανανε και τπτ) ...ετοιμαστητε τωρα για αλλα 10 χρονια χωρις γηφπεδο γιατι κανατε μια πολη εχθρο σας

επισης (26/05/2017 10:43)

να το ξαναπουμε για τους μπουφους εδω μεσα

τα λεφτα της πριφερειας ειναι κονδυλια απο ΕΕ τα οποια ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ αλλα προοριζονται για γηπεδα για το λαο και αθλητικες εγκαταστασεις για το κοσμο

ξαναχτυπαν οι αντιθεσμικοι αντιναζι οπαδοι της αεκουλας λεγοντας οτι δικαιουνται τα κονδυλια της Δουρου

ααχ προβατα....

ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ???? (26/05/2017 10:45)

http://www.eksegersi.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/28548.%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%91%CE%95%CE%9A

ποπο πανικος

@ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ???? (26/05/2017 10:45) (26/05/2017 12:26)

Καιρός ήταν!Μπράβο στην ΕΡΑ. Στα τσακίδια οι εφιάλτες

στα τσακιδια δε πανε αν το διαβασες (26/05/2017 12:32)

Οι καλούμενοι σε απολογία κατηγορούνται ότι «εν γένει επιδεικνύετε δολίως παράνομη συμπεριφορά με σκοπό τη βλάβη του Σωματείου, η οποία αντίκειται στις αρχές και το Καταστατικό του Σωματείου και στο Νόμο». Αν παρανομούν, γιατί δεν τους τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί, να τους στείλουν στον εισαγγελέα, αλλά τους καλούν σε απολογία «ενώπιον εκπροσώπων του ΔΣ του Σωματείου»; Αυτό θυμίζει το «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

ΑΝΤΙ (26/05/2017 16:17)

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ΟΠΩΣ Η Ν.Φ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Κ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Κ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΙΚΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ Κ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΙΚΕΣ ¨ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ¨ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ.

επισης (26/05/2017 10:43) (26/05/2017 19:15)

Ποιο προσωπικό γήπεδο ρε τελειωμένε; Γελάνε ακόμα και οι αντιγηπεδικοί μαζί σου. Είσαι κατευθείαν για το ψυχιατρείο. Με άτομα με τη δική σου νοημοσύνη απέναντί μας όχι μόνο γήπεδο θα φτιάξουμε αλλά και διυλιστήριο πετρελαίου μέσα στο Άλσος.

@ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ???? (26/05/2017 19:17)

Ναι βλάκα ότι πεις. Άντε να κλάψεις τώρα παρέα με τον Αρούλη σου όσο προλαβαίνεις γιατί τον βλέπω σύντομα να τρέχει στα δικαστήρια και τις φυλακές.

@18:48 (26/05/2017 10:41) (26/05/2017 19:32)

Ξύπνα βλάκα. Το γήπεδο ξεκινάει και είναι πολύ ανώτερο σε όλους τους τομείς από το προηγούμενο. Και άσε πιά το παραμύθι ότι και καλά θέλετε κάποιο άλλο γήπεδο. Δεν σας πιστεύει κανένας. Ξεκάθαρα δεν θέλετε κανένα γήπεδο και το έχουν καταλάβει όλοι.

Πάμε άλλη μια γιατί τα πρόβατα έφαγαν και σήμερα σανο (26/05/2017 20:50)

Το γήπεδο δε θα ανήκει στην αεκ.Η αεκ αν ήθελε τοσα χρόνια έκανε γήπεδο στο παλιό που είναι και το οικόπεδο της.δε τρέξετε σε κράτος και αντιπολίτευση για να κάνετε γήπεδο νόμιμα στα όρια του παλιού αλλά για να επιτραπεί στον εμπορα να παρει το αλσος και να βάλει χέρι στην πόλη.Αφού σας έβαλε να ρίξετε την ομάδα Τρίτη εθνικη τωρα αυτο.Κατά τα αλλα αντιθεσμικοι και αντιφα οπαδοί
Υγ.παρακαλω σοβαρή απάντηση σε αυτο απο κάποιον για να γελάσω λίγο ακόμα.Τα ουγκ κούρασαν...

Ανωνυμος (26/05/2017 21:28)

Ρε εδώ η πόλη καίγεται με τις σπατάλες της Δημοτικής αρχής και εσείς ασχολείστε ακόμα με το γήπεδο; Ρε κομματόσκυλα, θα βγάλετε καμιά ανακοίνωση καταδίκης; Στρούγκα τι έγινε όλα καλά; ΜΟΚΟ; Γιατί το έχετε βουλώσει; Γιατί; Θα σας το πώς εγώ. Γιατί ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ πατε απο την αρχή. ΤΟΥΜΠΕΚΑ οι Στρουγκαίοι, οι δήθεν αντιεξουσιαστές

@(20:50) (26/05/2017 22:15)

Οι σοβαρές απαντήσεις έχουν δωθεί δεκάδες φορές εδώ και πολλούς μήνες. Δεν είμαστε ηλίθιοι να εξηγούμε γιατί δεν μπορεί να γίνει στα παλιά όρια κάθε τρεις και λίγο. Ιδιαίτερα σε ξεφτιλισμένα άτομα που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και ρωτάνε συνέχεια τα ίδια.

Η χώρα καίγεται (27/05/2017 02:33)

Με τα μνημόνια εφτά χρόνια και εσείς τρέχετε για το γηπεδάκι του λαθρεμπορα
Γκετ ε λαιφ
Εκτός αν πληρωνεστε όποτε δεν είναι ντροπή

@Η χώρα καίγεται (27/05/2017 10:57)

Βλαμένε η χώρα καίγεται και εμείς στηρίζουμε ένα αναπτυξιακό έργο όπως το γήπεδο. Εσύ αριστεροφασίστα τι έχεις κάνει για τη χώρα που καίγεται; Γλύφεις τον γαυροδήμαρχο που ξοδεύει τα τελευταία λεφτά που απέμειναν για να κάνει το κέφι του και να πολεμάει την ΑΕΚ;

@(20:50) (27/05/2017 10:59)

Και σε ποιόν θα ανήκει το γήπεδο ρε βλάκα; Το θέλει ο Μελ για να παίζει γκολφ;

Μια μέρα (27/05/2017 12:29)

Χωρίς ανακοίνωση απο τη στρούγκα. Κολαούζοι της Δηνοτικης αρχης;όψιμοι επαναστάτες; η αληθινοί αντιεξουσιαστές;

Ηλίθιε 02.33 (27/05/2017 12:31)

Ανάμεσα στις πορείες για τα μνημόνια οι ΑΕΚτζηδες παλεύουμε να σώσουμε και τις Κυριακές μας. Την εβδομάδα μας την πήραν που μας την πήραν. Αντίθετα εσεις τα κομματόσκυλα είστε βολεμένοι όλη την εβδομάδα και βρίσκετε ευκαιρία να το παίξετε επανάσταση τα ΣΚ ενάντια στη θέληση ενός ολοκλήρου λαού.

Πες το άλλη μια (27/05/2017 13:18)

Και σε μένα...
Να σου πω εγώ γιατί...Γιατί δε θέλετε γήπεδο θέλετε μαγαζάκια...Γιατι το αφεντικό σας ξέρει ότι απ'το γηπεδάκι δε θα βγάλει τπτ για τη τσέπη του με μία ομάδα τριτοτεταρτη

τραμπ (27/05/2017 14:03)

δεν ειναι τα μνημονια, το ευχαριστο ειναι οτι οι ανθρωποι της ολυμπιαδας 2004 ΔΕΝ επελεξαν να δωσουν λεφτα για παραγκα "αεκ". αυτο ειναι οτι καλυτερο για το καθε φιλαδελφειωτη. ησυχια και ασφαλεια για παντα εδω!!

εδω οι συντακτες του σαιτ και οι φιλοι του καθε λαθρεμπορα του υποκοσμου προσπαθουν με καθε τροπο να εναντιωνονται στο δημαρχο μας και στους φιλαδελφειωτες και μαλιστα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ εδω!!!!! οσο και να προσπαθησουν να πεισουν το καθε φιλαδελφειωτη ΔΕΝ θα καταφερουν με τιποτα!!! Τον Αρη ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ το 2019 ακομη και να μετατρεψουν τα πρεζονια της βιας σε Γ' Παγκοσμιο πολεμο τη μερια μας!!!

Τα χειροτερα οντα που γνωρισε η φιλαδελφεια ειναι αυτοι της "αεκ" και του καθε μαριδακη.. μονο βια,μισος,σκοτωμους,καταστροφες ιδιωτικων περιουσιων,τρομο σπερνουν αυτα τα αποβρασματα....Η χώρα καίγεται@ (27/05/2017 14:38)

Για αυτο εδω θα πεις τιποτα υπαλληλε του χοντρου;https://anagennisipress.net/2017/05/26/χαλασμένο-φαγητό-μοίραζε-στο-συσσίτι/

@τραμπ (27/05/2017 17:42)

Σας γλεντάει ο Μελ κορόιδα. Και τον Αρούλη και τα αποβράσματα σαν εσένα. Συνέχισε την κλάψα για τη γηπεδάρα.

ANonymos (27/05/2017 17:52)

Είδε κανείς κανένα Στρουγκαιο;τι έγινε υπάλληλοι;

@Η χώρα καίγεται@ (27/05/2017 14:38) (27/05/2017 18:31)

Κάτι πήρε το μάτι μου περί μήνυσης και αγωγής γι αυτό το θέμα.

tasos (27/05/2017 18:59)

Ο πόνος για το γήπεδο που έρχεται βλέπω ότι δεν περνάει με τίποτα. Καλά να πάθετε χρηματοδοτούμενοι ψευταράδες που πήγατε να τα βάλετε με το δίκαιο αίτημα ενός ολόκληρου λαού και με την νομιμότητα.

P.n.d (27/05/2017 19:52)

Oi strougkaioi einai pio skliro pasok k apo ton laliwti me tn tzoumaka re seis. Ti anakoinwsi n bgaloun.

@19.52 (27/05/2017 22:18)

Εντάξει μωρε επειδη σε οτι αφορά την ΑΕΚ το παίζουν επανάσταση οι σταλινοθολουρες

οι στρουγκεοι (29/05/2017 11:17)

αποσο ξερω εχουν ενα προβλημα. δεν εχουν χωρο γιατι κατι κατακαθια φασιστες υπαλληλοι του μελ και παιδια της φαπας,τους εχουν καταλαβει το χωρο. οποτε φανταζομαι προτερετοτητα τους ειναι να καθαρισουν τη πολη απο τους φασιστες
μετα θα ασχοληθουν φανταζομαι με τα του δημου οπως κανουν παντα τοσα χρονια

υγ.προς 19:52.ενταξει ρε φιλε το ξαναπες και δε γελασε κανεις με το πασοκ. τρεξε τωρα να ζητησεςι ρυθμιση για το γηπεδακι σου γιατι αλλιως ουτε στο παλιο σου οικοπεδο δεν εχτιζες
κρατικοδιαιτε

@(29/05/2017 11:17) (29/05/2017 12:11)

Για την ΑΕΚ πως βγάζουν ανακοινώσεις μέρα παραμέρα; Για τα γλέντια του Δημάρχου δεν έχουν άποψη; Αλλα ξέχασα, Άποψη έχουν. Δηλωσαν συμμετοχή στην συγκέντρωση. Αγκαλίτσα μόνο δεν τον έχουν πάρει

ο αγωνας (29/05/2017 12:51)

εναντια στο φασισμο στη πολη ειναι πρωτα απολα
και ο αγωνας αυτος πλεον γινεται εναντια σε οποιον θελει ΑΥΤΟ το γηπεδο στη πολη.
ειχατε ευκερια να κανετε γηπεδακι,αλλα θελετε μεγαλεια και κουρεια και αγια σοφια
αγια σοφια θα λετε και θα κλαιτε μερα που ειναι νουμερα

@ο αγωνας (29/05/2017 12:51) (29/05/2017 14:06)

Και η Αγια Σοφια θα σηκωθεί και η Στρουγκα δεν θα ξαναανοιξει και ο Βασιλοπουλος δεν θα ξανβγεί!Εχουμε προγραμμα

Α στα διάλα ρε νούμερο που θα μας πεις και φασίστες. (29/05/2017 14:11)

@ ο αγωνας (29/05/2017 12:51)

Δηλαδή όποιος θέλει το γήπεδο είναι φασίστας, κατά τη δική σου λογική?

(βαριέμαι και να σε τρολάρω. τρολάρεσαι μονάχος σου)

ναι (29/05/2017 15:31)

οποιος συνενει σε επιθεσεις σε χωρους,τραμπουκισμους εκδηλωσεων και δημοσιου διαλογου χωρις εοπιχειρηματα,αλλα με ξυλο και μπραβιλικια ειναι φασιστας. οποιος την πεφτει σε καταληψεις και συντροφους μαζι με φασιστες στο ονομα ενος καπιταληστη ,ειναι φασιστας. γιατι ο φασισμος ειναι το μακρυ χερι του κρατους,του παρακρατους και του καπιταλισμου

σορρυ που σας το χαλαω μαγκες,ετσι ειναι
και ευτυχως αυτα μαθαινονται και παραεξω που τα αδερφια σας θεωρουν αντιφα,και θα πεσει γελιο

ευτυχως εχετε προγραμμα 4 χρονια τωρα....χαχαχαχαχα. πρωτα θα παρετε την αγια σοφια και μετα θα γινει το τζαμι στη νφ

@ναι (29/05/2017 15:31) (29/05/2017 16:02)

Κοίτα τότε στον καθρέπτη αλήτη κουκουλοφόρε με τη μολότωφ να δεις ποιος είναι ο φασίστας. Με συκοφαντίες για επιθέσεις που δεν έχουν γίνει ποτέ εσείς ξεφτιλίζεστε αναρχοσιχάματα. Όσο για το γήπεδο κάτσε στα τέσσερα κι απόλαυσέ το.

@ο αγωνας (29/05/2017 12:51) (29/05/2017 16:05)

Εμφανίσου κοτούλα με τα κόκκινα και έλα να μας σταματήσεις σε λίγες μέρες που αρχίζουν τα έργα. Για να σε δούμε κοτούλα του πληκτρολογίου. Εμείς θα είμαστε εκεί και θα σε περιμένουμε. Εσύ θα κλαψουρίζεις μπροστά στην οθόνη.

George (29/05/2017 16:16)

Όλα πάνε περίφημα με τη γηπεδάρα. Αφού συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η κλάψα και ο πανικός δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Όταν εξαφανιστείτε θα αρχίσω να ανησυχώ.

καλα αμα αρχισουν θα τα πουμε (29/05/2017 16:17)

αλλα δε το βλεπω
οσο για τον αλλον ποιες επιθεσεις δεν εγιναν? στη στρουγκα? στη λς? στην ανταρσυα? στον καμεραμαν του ινφο-war που πηγε για χειρουργιο?
κανε μας τη χαρη φασιστα

@(15:31) (29/05/2017 16:19)

Με το να γράφεις ανοησίες και να εφευρίσκεις τραμπουκισμούς κάθε μέρα με διάφορα ονόματα δεν εμποδίζεις το γήπεδο Αρούλη.

ελα να μπαινει ο ιουνιος (29/05/2017 16:35)

να γελασουμε μολις ακουστει το ''μετα τα μπανια του λαου θα εχουμε την αδεια''

antifa-aek (29/05/2017 17:03)

Thlivero n diekdikoun pisw tin paraxwrisi tous mesw site anakoinwsewn suneleusewn k kontra suneleuseis k anwnyma geloia post opou briskoun legontas mpourdes peri fasistwn. Den exoun tin stirixi autwn pou prepei k sti suneidisi toys xeroun kala giati dn tin exoun k oute prokeitai. Opote apla sunexiste ton internetiko polemo mono tetoion mporeite n kanete.

Nick (29/05/2017 17:06)

Αυτοί που αποκαλούν τους Αεκτζήδες φασίστες γιατί υπερασπίζονται την νομιμότητα σε ότι αφορά το γήπεδο απέναντι σε παράνομους χρηματοδοτούμενους είναι οι ίδιοι οι μεγαλύτεροι φασίστες. Και όπως συνηθίζουν βέβαια οι πραγματικοί φασίστες υπερασπίζονται τις παρανομίες τους συκοφαντώντας την άλλη πλευρά για ανύπαρκτες ενέργειες βίας. Κι όλα αυτά με εμπνευστή και ηγέτη μια ανύπαρκτη κατά τα άλλα δημοτική αρχή.

το νομιμο σου γηπεδο (29/05/2017 17:31)

φασιστα ηταν αυτο που γρκεμισες το 2003. εκει μπορουσες να χτισεις αλλα δεν ηθελες γιατι το αφεντικο σου που σε εριξε τριτη εθνικη ηθελε το αλσος και την πολη
αρα δεν εισαι νομιμος,εισαι παρανομος και απαγορευεις σε κοσμο να μιλησει για αυτο το θεμα,του σχεδιου μελισανιδη -και οχι του γηπεδου της αεκ

οσο για τον αλλον τον ψαγμενο,η στρουγκα δεν ειναι απραχωηρηση και αυτο το εχιουμε λυσει εδω μεσα και το εχουμε αναδειξει με καθε τροπο και ξεβρακωμα στον φιλο που εβλεπε στα πρακτικα του δσ παραχωρηση, το τι στηριξη εχουν ασε να το ξερουν,δεν ειναι ολος ο κοσμος γυρω απο τα εξαρχεια που αραζουν οι μπραβοι του κλαμπ των εξαρχειων και λενε τισ γνωστες μπυρδες.τα ιδια ακουγαμε και το 2014 και σας ταπωσαμε κανονικα

ανυπαρτκη ενεργεια βιας (29/05/2017 17:34)

https://www.youtube.com/watch?v=KXAiTUZAjfw

αυτο εδω? η το πεσιμο στη στρουγκα? ή οι βελονιες σε κοσμο που διαβαζουμε σε ανακοινωσεις? ή το χειρουργιο σε καμεραμαν στο ματι απο το ξυλο που εφαγε?

ο αλλος λεει '' legontas mpourdes peri fasistwn'' τη στιγμη που παραδεχεται οτι την εχουν πεσει σε καταληψη....ρε φασιστακια εχετε χαζεψει απτη φαπα?

@το νομιμο σου γηπεδο (29/05/2017 20:02)

Βρωμοφασίστα θα χτίσω εκεί που μου επιτρέπουν οι νόμοι του κράτους. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα μας αντιμετωπίσουν επιτέλους ανάλογα. Ο γαύρος εξαφάνισε τον Εθνικό και του χάρισαν το νέο Καραισκάκη σε μια νύχτα. Στον ΠΑΟ ετοιμάονται να χαρίσουν ολόκληρη έκταση στο Γουδή. Για όλα αυτά μούγκα χρηματοδοτούμενοι βρωμοφασίστες.

@( 17:34) (29/05/2017 20:06)

Ελάτε να μας σταματήσετε. Όλο κλάψα και μαγκιές στο πληκτρολόγιο είσαστε γαυροφασίστες.

@(29/05/2017 17:34) (29/05/2017 20:29)

Ναι φασιστοανάρχες με τις κουκούλες. Κάνατε εκδήλωση κατά του γηπέδου και δεν αφήσατε τους Αεκτζήδες να συμμετέχουν και να πουν την άποψή τους. Ρε σιχάματα αν κάνατε κάτι ανάλογο στον Πειραιά ή στην Τούμπα οι μισοί θα ξυπνάγατε στο νοσοκομείο και δεν θα μου ανεβάζατε βίντεο με το τζαμάκι που σπάει. Τρία χρόνια αλωνίζετε και δεν σας πειράζει κανείς. Να ναι καλά η διοίκηση της ΑΕΚ που κάνει τεράστιες προσπάθειες για να μην σας πειράξει κανείς. Σύντομα θα σταματήσει να ασχολείται και η διοίκηση της ΑΕΚ και τότε να σας δω. Βέβαια στο οικόπεδό μας δεν τολμάτε να πλησιάσετε......

@το νομιμο σου γηπεδο (29/05/2017 20:33)

Το νόμιμό μου γήπεδο το έχω εξασφαλίσει. Εσύ αν τραβάς κανένα ζόρι έλα να σου λύσουμε το πρόβλημα.

Πόσο πονάει; (29/05/2017 20:46)

Πόσο πονάει η γηπεδάρα; Πολύ ε;

Anonymous (29/05/2017 22:21)

Οι Στρουγκαιοι δεν βγαζουν ανακοίνωση κατά του Βασιλόπουλου για να τους παραχωρήσει νέο κτίριο στην πόλη. Παραχωρηση και πριν παραχώρηση και τώρα, μαθημενοι είναι σε αυτά. Τους ξεβράκωσαν και οι συναγωνίστριες για τα περι ομηρίας και τρέχαν να μαζεψουν τα ασυμμάζευτα. Ενταξει ολοι γνωριζουν πλεον για τις κολλεγιες τους με την εξουσια οπως φανηκε και απο τα πρακτικά του ΔΣ που έλεγαν
"σας παρακαλούμε αφήστε μας μέσα και προστατέψτε μας απο τους μπάτσους και οταν βρείτε τα λεφτά για τα ΚΑΠΗ θα φυγουμε". Για αυτο τους εχει απομονώσει ολος ο χώρος και σταμάτησαν και τις συνελεύσεις Γκίνη γιατί έπεφτε κρα σοβαρό. Απομονώθηκαν πλέον απο όλους τους λογικούς και πραγματικούς αντίφα και αντιεξουσιαστες. Γλυψτε για να σας πετάξουν κανένα κοκκαλάκι. ΑΝΤΙΝΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ

Απορια (30/05/2017 00:36)

Εκείνα τα παιδιά της Στρουγκας γιατι δεν βγαίνουν να μιλήσουν για το Δημαρχο; τελικά μήπως δεν νοιάζονται για το καλο της πόλης και συμβαίνει κατι αλλο;

Anonymous (30/05/2017 14:58)

ακου λιγο αγορινα μου...αυτα που λες τα εχουν ξαναπει εδω μεσα και τα αεχουμε αποδομησει.η στρουγκα ηταν καταληψη και οχι παραχωρηση,και στα πρακτικα που λες δε μιλαει κανενας στρουγκεος αλλα απο λς. τωρα το οτι εισαι χαζος ειναι λογικο,καμενος απο μπαφους και καπνογονα.επισης κανενας δε ζητησε καμια παραχωρηση,εσεις τρεχετε να ζητησετε να σας δωσουν αλσος και δημοσιο χωρο και λεφτα για το γηπεδο του μελλισανιδη. αντιθεσμικοι γιατι εσεις δεν ειστε. και σου ξαναπα,για το σκινη κλπ μη μιλας γιατι αυτοι που στα λενε ουτε πατανε,ουτε θελοιυμε να τους βλεπουμε μπροστα μας. χωρος δεν ειναι-ευτυχως-μονο τα εξαθλεια και το βοξ
το ποτε θα μιλησει η στρουγκα θα το κρινει αυτη,τωρα εχει να ασχολειθει με το πως θα καθαρισει τη πολη απο φασιστες.μετα εχει ο καιρος για ολα.εμεις σα πολιτες της πολης χαιρομαστε που υπαρχει και τη στηριζουμε.εσας δε θελουμε

ο αλλος που λεει (30/05/2017 15:01)

''Βρωμοφασίστα θα χτίσω εκεί που μου επιτρέπουν οι νόμοι του κράτους. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα μας αντιμετωπίσουν επιτέλους ανάλογα''
οι νομοι επιτρεπουν στο αφεντικο σου να κανει το γηπεδο του εκει. οι νομοι αλλαξαν γιατι μεχρι τοτε ειχες οικοπεδο αλλα δεν εχτιζες,νομιμα γηπεδο. το οτι αλλαξαν οι νομοι δε σημαινει οτι σ ανηκει κιολας. ειχες οικοπεδο να χτισεις αλλα δν ηθελεςς τοσα χρονια,και τωρα φωναζετε και ζητατε για το γηπεδο και τις μπιζνες του μελ
και ναι ρε γκαβαδι,το γηπεδο δε θα σου ανηκει ουτε στην ερασ. θα ανηκει. δες τι εγινε στη λαρισα με τον ιδιο υπευθυνο...αλλα εχει ο καιρος,αυτα θα τα πουμε αν ποτε κανετε γηπεδο
το αν εισαι μεγαλη ομαδα δε το συζηταω καν...τριτοτεταρτος και φετος και χωρις προοπτικη αγορας οχι παιχτων ουτε αλλαγη φανελας

θα ξαναπω οτι ειχα πει τοτε (30/05/2017 15:07)

"σας παρακαλούμε αφήστε μας μέσα και προστατέψτε μας απο τους μπάτσους και οταν βρείτε τα λεφτά για τα ΚΑΠΗ θα φυγουμε''
αυτο δεν ισχυε ποτε και δεν ισχυει και τωρα. για να μπουνε μπατσοι σε καταληψη πρεπει να τους καλεσει ο ιδιοκτητης,δε μπαινουν μονοι τους.αρα λες ενα καρο ανακριβειες για τις προστασιες.
αυτο που λεγανε αυτοι ΑΠΟ ΛΑΙΚΗ ΣΥΒΕΛΕΥΣΗ-ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΤΡΟΥΓΚΕΟΙ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ- ειναι αν διανοειται κανεις να καλεσει τους μπατσους και ειναι ετοιμος να ρισκαρει πολλα απτη πολιτκη του καριερα μια περιοδο που το κρατος εκανε ευθεια επιθεση σε στεκια και καταληψεις
και ολοι κανανε τις κοτες γιατι ξερανε τι εστι χωρος
τωρα πειτε μεταξυ σας οτι θελετε. η μονη παραχωρηση στη νφ ειναι η παραχωρηση της πολης και τους αλσους στις ορεξεις του μελλισανιδη-που δε θα επιτρεψουμε κιολας. αντιθεσμικοι γιατι εσεις..οχι μονο δεν ειστε,αλλα ξερογλυφεστε για γηπεδακι απο ολους. σιγα παιδια τον αγωνα,μη σκισετε κανα καλσον

Anonymous (30/05/2017 15:37)

Τίποτα δεν αποδομήθηκε, γνωρίζει όλος ο κοσμος πλέον χάρη σε εμάς οτι ειναι παραχώρηση με πληρωμένες ΔΕΗ. Ξέρουμε πολυ καλα οτι αυτοί που μίλαγαν ήταν απο τη Στρούγκα και το λενε τα πρακτικά οτι ειναι εδώ άτομα και απο τις 2 συνελεύσεις. Για αυτό δεν μιλανε τώρα και κανουν την πάπια. Περιμένουν ανταπόδοση απο τη δημοτική αρχή ως γνήσιοι Γλύφτες της εξουσίας που ειναι.

τοσα ξερεις τοσα λες (30/05/2017 16:41)

αλλα με τις παρεες που κανετε στο κεντρο λογικο να λετε τετοιες ψευτιες. ευτυχως αναρχια δεν ειναι μονο τα εξαθλεια,στο ξαναλεω
παμε αλλη μια,στα πρακτικα μιλαει κοσμος μονο απο λς. παροντες ηταν και αλλοι,αλλα ψηφισμα παρεδωσε και μιλησε μονο η λς γελοιε ψευτη
γνωριζει ο κοσμος χαρη σε μας....σιγα ρε πουαρω της σφαλιαρας!!!!! ουτε ενα πληρωμενο τιμολογιο δεν φερατε και μιλατε για αποδειξεις...απο τα πρακτικα ενος δς...που το βλεπουν ολοι....και δε μιλανε καν στρουγκεοι.αλλα τι να δειξετε αφου δεν εγινε τπτ απο αυτα. επισης γελοιε μαθε οτι η στρουγκα εγινε το 2009.ο αρης βγηκε το 2014. τοσα χρονια γιατι η στρουγκα δεν εγλυψε κανενα οπως λες για να της πληρωσει δεη....α ρε κακομοιρη κρατα την ανασα σου να ησυχασουμε
υγ.οταν εμεις ανεβαιναμε και βοηθαγαμε στη στρουγκα εσεις ησασταν σε κιτρινομαυρα καροτσακια

ακομα και ετσι να ηταν ρε γκασμα (30/05/2017 16:43)

εσενα τι σε νοιαζει να κλεισεις τη στρουγκα? ποιος ειναι ο καημος σου? οτι σε ποναει οπου σε βρει γιατι δεν εχει στεριωσει φασιστικη προσπαθεια στη περιοδη εδω και δεκα χρονια!!! ρολα στισ 5 τα χαραματα γελοιοι

υγ.προφανως και δεν ισχυουν οσα λες,αλλα ετσι να λεμε καμια ....κια

φιλε (30/05/2017 16:45)

η δημοτικη αρχη του 2012 που ειναι το ψηφισμα που πηγε Η ΛΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ ειναι αλλη απο αυτη τωρα
αν ειχες σχεσεη με τη περιοχη θα το ηξερες
ξεβρακωμα απτα λιγα αυτο το περιστατικο που το εχετε κανει σημαια. χωρις καμια αποδειξη και τιμολογιο μιλατε για πληρωμενες δεη
πληρωνε δεη η προηγουμενη δημοτικη αρχη στη στρουγκα χαχαχαχα ε ρε τι ακουμε με τα πρεζακια του μελ

@ο αλλος που λεει (30/05/2017 15:01) (30/05/2017 16:48)

Άλλαξαν οι νόμοι και μου ανήκει. Δεν ανήκει σε μια παρέα βρωμιάρηδων που αγνοούν τους νόμους. Κι αν γουστάρετε ελάτε να μας κουνηθείτε όταν αρχίσουν τα έργα. Όσο για την ΑΕΚΑΡΑ είναι πολύ μεγαλύτερη ομάδα από την βρωμοπαράγκα σου που παίρνει 20 χρόνια στημένα με στοιχεία μάλιστα που έβγαλε στο φως ο σούπερ κοριός. Άντε βρες μια γωνιά και κλάψε χρηματοδοτούμενε.

Αγανακτισμένος Δημοτης (30/05/2017 17:59)

Φτάνει πια δεν θελουμε να πληρώνουμε τη ΔΕΗ της Στρουγκας. Με το ζόρι πληρώνουμε τη δίκη μας. Φταίνε και αυτοί για αυτα που κανει η Δημοτική αρχή σημερα. Τους στήριξαν, μας εξαπάτησαν. Ειναι ύποπτοι. Γιατι δε μιλανε τώρα και να τα καταγγείλουν; Άρα δεν θέλουν το καλο μας οποτε δεν τους θέλουμε στη γειτονιά μας. Οχι άλλη παραχώρηση, έως εδώ. Οχι τσάμπα μαγκιές με τα λεφτά μας και πλάτες σε δημοτικές αρχές του τίποτα

να τελειωνουμε (30/05/2017 18:05)

Ακομα κι αν δε γινει το γηπεδο που θα γινει η στρουγκα δε θα ξαναανοιξει ποτε.Οι ανεργοι κουκουλοφοροι και τσατσοι του δημαρχου δε θα ξαναπατησουν ποτε φιλαδελφεια .Ηπολη θα καθαρισει απο τα καθε λογης σκουπιδια θελουν δε θελουν καποιοι.

@φιλε (30/05/2017 16:45) (30/05/2017 18:45)

Στα τέτοια μας τι βρωμιές έκαναν οι Στρουγκαίοι και οι κολλητοί τους με τη ΔΕΗ. Το θέμα είναι γαυράκο ότι κουμάντο στην Στρούγκα κάνουμε πλέον μόνο εμείς.

παμε αλλη μια (31/05/2017 13:10)

παραχωρηση δεν ειναι,ουτε ειχε πληρωμενα τιμολογια δεη τα οποια τα λετε αλλα δε τα εμφανιζετε..τι να εμφανισετε ρε ξεφτυλες αφου δεν υπαρχουν
το προβλημα αυτη τη στιγμη για την πολη ειναι το παρανομο γηπεδο,το χαρισμενο αλσος και η πολη που θελει ο εμπορας για παρτη του. οταν σωθει η πολη απο τα κατακαθια της κοινωνιας θα ασχληθουμε με τα εσωτερικα μας.ως τοτε πρεπει να παρουν δρομο οι αλητες απο τη πολη και το αλσος.πρεζακια τελειωσατε
η στρουγκα θα ξανανοιξει γιατι τη θελουμε στη γετιονια μας,για να πηγαινουμε τα παιδια μας και εμεις.εσας δε θελουμε ρε αλητες
@αγανακτησμενε δημοτη (ωραιο ονομα,ετσι λεγανε πιο παλια τους φασιστες στον αγιο παντελεημονα) ε πληρωνεις καμια δεη της στρουγκας,ηρεμησε. αν καποιος στο λεει ζητησε του αποδειξεις,αλλα δε θα εχει.καμια δεη δε πληρωσες. αντα αυτου ππληρωνεις για το γηπεδο του μελλισανιδη (και οχι της αεκουλας)

αφου κανετε (31/05/2017 13:12)

κουμαντο γιατι δε μπαινετε και μεσα,παρα μονο βαφετε ρολα?
τι περιμενετε ρε κοτες? η μαλλον τι φοβαστε?

Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ

Αγανακτισμένος Δημοτης (31/05/2017 14:33)

Ντροπή σου πο με λες φασίστα επειδη δε συμφωνώ μαζι σου. Έχω προβληματισμούς και τους μοιράζομαι ο φασίστας εισαι εσυ, στον επιστρέφω τον χαρακτηρισμό. Η Στρούγκα ειναι δημοτικό κτίριο συνεπώς η ΔΕΗ πηγαίνει στο Δηναρχειο όπως για ολα τα δημοτικά κτίρια. Δηλαδή μου λες οτι σας ειδοποιούν απο το δημο να πάτε να πάρετε τα τιμολόγια για να τα πληρώσετε; Βγάλε εσυ τα τιμολόγια τότε να μας αποδείξεις το αντίθετο. Βγάλε ενα πληρωμένο τιμολόγιο που να φαίνεται ωρα και μέρος πληρωμής για το συγκεκριμένο χώρο. Τέρμα τα ψέμματα, δεν σας πιστεύω αλλο. Φταίτε και εσεις που φορτωθήκαμε αυτή τη δημοτική αρχή. Ξέρουμε πολυ καλα οτι κάνατε αγώνα για να βγουν και μην βγάζετε την ουρά σα απέξω. Αν δεν βγάλετε ανακοίνωση σύντομα για αυτα που κανει ο Δήμαρχος στην πολη θα σημαίνει οτι είστε και εσεις στο κόλπο. Δεν εξηγείται αλλιώς. Για το γήπεδο προλαβαίνετε να ασχοληθείτε και με τα καθημερινά μας προβλήματα οχι; είστε ψεύτες

Ελεος (31/05/2017 15:44)

Ρε εχετε ενα καημό εσεις της στρουγκας με το λουκετο που δν περιγραφεται. 3 μηνες απο μακρια τη βλεπετε κ πουλατε μαγκια παναθεμα σας. Θα θα θα... κ ολη τν ωρα το κρατος κ τν αστυνομια ψαχνετε κ που εππιναι να τους διωξουν ολους ν ξανακανουμε "καταληψη" καλε.

τωρα οντως? (31/05/2017 16:06)

αυτα τα λες και χαιρεσαι που το παιζεις δημοτης? κανε μας τη χαρη. δλδ μας λες οτι πληρωνε τη δεη στης στρουγκας ο δημος (απο το 2009,οχι ο αρης μονο δλδ),σου λεμε οτι λες ψεμματα και οτι δεν υπαρχει ουτε ενα πληρωμενο τιμολογιο και οτι πρεπει να αποδειξεις αυτα που λες οτι γινονται ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ?? ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΔΛΔ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΜΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ? ΤΙ τιμολογιο για το συγκεκριμενο χωρο να εμφανιστει,αφου δε πληρωνεται το ρευμα η το νερο απο κανενα? μιλαμε για ρευμα κομμενο σε κτιριο το οποιο καταληφθηκε .το πως εχει ρευμα ή νερο ειναι κατι που ειναι πανευκολο να γινει (και προφανως δε μιλαω για πληρωμενα τιμολογια απο το δημο)...ψαξου λιγο μπεμπη.
επισης πριν τις εκλογες του 14 αλλα και στις προηγουμενες εγω θυμαμαι κειμενα απο τη στρουγκα εναντια στις εκλογες...οποτε το να λες οτι στηριξαν τη δημοτικη αρχη ειναι τελειως εκτος πραγματικοτητας (αφου σε ενδιαφερουν οι ανακοινωσεις αυτο που σ λεω πρεπει να το λαβει υποψη σου...)

αγανακτισμενε (31/05/2017 16:18)

ποια ειναι η γνωμη σου για το γηπεδο του μελλισανιδη? για το αλσος που θελει να παρει?
για την πολη και αυτα που θελει να κανει στο προμπονα?
για τα λεφτα της περιφεριεασ που θελει για να χτισει το γηπεδο του που δε θα ανηκει στην αεκ?

ε ρε με κατι τουβλα (31/05/2017 16:21)

που εχουμε μπλεξει
κοσμος που δε ξερει τι ειναι η στρουγκα,κοσμςο που δεν εχει μπει σε μια καταληψη -και καλα κανει αμα δε θελει- να πιστευει οτι αηδια του σερβιρουν τα παπαγαλακια του μελ και τη φλοριτζιναλ,οτι η στρουγκα ειναι παραχωρηση με πληρωμενα τιμολογια. σιγα μη πηγιανανε και τραπεζια εκει μεσα να φαει ο κοσμος

παμε αλλη μια...οποιος μιλαει για πληρωμενες δεη να φερει αποδειξεις με τιμολογια που να το αποδεικνυουν,αλλιως ειναι προβοκατορας πληρωμενος ή μπουφος που μασαει σανο αεκτζιδικο

υγ.σας ποναει η στρουγκαι και η καθε καταληψη. αλλα καμια καταληψη δε θα την αφησουμε μονη της

@(13:10) (31/05/2017 18:26)

Το γήπεδο είναι νομιμότατο. Εσύ βρωμοφασίστα εμφανίσουν κι έλα να το σταματήσεις και θα τα πούμε. Κατάλαβες χρηματοδοτούμενη κοτούλα;

Επιστημονική Φαντασία (31/05/2017 22:59)

Εγώ λέω να κάνει κάλεσμα πανστρατιά ο Τσίπρας στη νεολαία σύριζα που φέτος σάρωσε στα Πανεπιστήμια (από 0,2% πέρσι, φέτος 0,25%) και να γίνει μια συγκέντρωση στο χώρο της Στρούγκας. Εκεί στον τιμημένο αυτό χώρο του κινήματος Τσίπρας και Βασιλόπουλος θα σκίσουν το 3ο και το 4ο μνημόνιο και θα κηρύξουν (αφού σκίσουν τα μνημόνια) την έναρξη της 5ης Διεθνούς. Μπορεί και της 6ης.

Αγανακτισμένος Δημότης (31/05/2017 23:02)

Υπάρχουν παρα πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι κου λενε το ιδιο δεν το λέω εγώ. Υπάρχουν δημόσιες τοποθετήσεις που ζητάνε να σταματήσει να κληρ άνετα η η ΔΕΗ. Εσεις λέτε οτι κλέβετε ρεύμα άρα τι τιμολόγια ζητάτε; Εγώ τις θέσεις σας για το γήπεδο τις διαβάζω τακτικά και δεν συμφωνώ με όλες. Γήπεδο θέλω αλλά δεν θελώ επεισόδια. Αυτα για Προμπονά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου, δεν θα επηρεάσουν τη ζωή μου. Εσεις όμως που λέτε παντα το δίκαιο και είστε λαλίστατοι τώρα με τις αποκαλύψεις για την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος γιατι δεν λέτε τίποτα; Ειναι τόσο χαζή η απορίας μας; γιατι σας ενημερώνω οτι την ίδια απορία την έχουν πολλοί συνδημότες μας. Λενε και λέω και εγώ οτι για χάρη του γηπέδου η πολη μας έχει παραμεληθεί και τα προβλήματα μας έχουν περάσει σε δεύτερη μοιρα. Διαφωνείτε;

Ευτυχισμένος Δημότης (01/06/2017 00:14)

Μάιος 2003 - Μάιος 2017. Να είσαι καλά κ. Γρανίτσα. Έκανες το μεγαλύτερο καλό στην πόλη μας. Άγαλμα θα σου κάνουμε. 14 χρόνια χωρίς τσίκνα - μπάφο, βρωμιά , φασαρία και κάτουρα στις αυλές μας. Να είσαι καλά...

Αγανακτισμένος Δημότης (01/06/2017 10:07)

Με αυτά που κάνετε επιβεβαιώνετε αυτά που λέω. Τη μια με λέτε φασίστα και την αλλη μιλατε πάλι για το γήπεδο της ΑΕΚ παίζοντας με το ψευδώνυμο μου λες και είναι αυτό που μας καίει. Εγώ λέω αυτό που ψιθυρίζουν πολλοί στην πόλη μας αλλά φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά. Οτι έχει και η Στρούγκα τις ευθύνες της με την έμμεση στήριξη στη Δημοτική αρχή. Μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας, γνωρίζουμε για τις σχέσεις λαικής συνέλευσης και Στρούγκας, για τη συγγενική σχέση προσώπων που συμμετέχουν άτυπα ίσως στη Στρούγκα κλπ. Πολύ περισσότερο γνωρίζουμε οτι το κτίριο αυτό σας έχει παραχωρηθεί άτυπα και δωρεάν. Βαφτίστε όσο θέλετε το ψάρι κρέας αλλά η αλήθεια είναι αυτή και δεν αλλάζει. Οσο δεν παίρνετε θέση για τα τερτίπια του Δημάρχου είστε ύποπτοι.

κοιτα καλη φαση σου (01/06/2017 10:40)

αλλα ειλικρινα κουραζεις να λες πραματα που τα εχουμε πει και εχουν καταδειχτει τα ψεματα των αεκολεδων,και να τα πασαρεις ως δημοτης
για σενα ομως παμε αλλη μια...η στρουγκα δεν ειναι παραχωρηση ειναι καταληψη,ουδεποτε πληρωθηκε δεη/οτε κλπ απο το δημο και οποιος το λεει να φερει αποδειξεις,δλδ τιμολογια πληρωμης (εχεις?οχι...τοτε μη λες ψεμματα σα 10χρονο)
η στρουγκα πριν τις εκλογες θυμαμαι να βγαζει κειμενα εναντια στις εκλογες αρα δε βλεπω πως στηριξε το βασιλοπουλο.και μετα τις εκλογες εβγαλε κειμενα εναντια στον αρη,εκει ειναι το σαιτ μπες δεστα. αν βαριεσαι τοτε εισαι απλα ενας χρησιμος προβοκατορας,απλα με μυαλο μπεμπη

συνεχεια (01/06/2017 10:42)

αυτο που η πολη φοβαται αλαλ δε μπροει να πει δεν ειναι οτι η στρουγκα στηριξε καποιον,. η πολη ποτε δε φοβηθηκε τη στρουγκα και ξερει πως ποτε δεν εχει κανενας να φοβηθει κατι απο τη στρουγκα
η πολη αυτο που φοβαται να πει ειναι οτι δε θελει το γηπ[εδο του μελ στη περιοχη της,η πολη φοβαται να πει οτι δε θελει να χασει το αλσος
και φοβαται γιατι οποτε προσπαθησε να το κανει απο το 2014 εως τωρα εμφανιζοντουσαν ταγματα εφοδου με κιτρινα κασκολ και τραμπουκιζαν και χτυπαγαν με δολοφονικες διαθεσεις οποιον εχει αντιθετη αποψη
αυτο φοβαται η πολη
αλλα εσυ δεν εισαι απτην πολη (αυτο φανηκε οταν ειπες οτι δε σε αφορα το σχεδιο για προμπονα...δ ξερεις καν τι σου λεω) οπτοε κανε μας τη χαρη
τουλ να πες επιχειρηματα που στεκουν,ή ζητα απο αυτους που στα λενε να στα εξηγουν

@Ευτυχισμένος Δημότης (01/06/2017 10:45)

Ευτυχισμένε βλάκα τώρα βρήκες να χαρείς που έρχεται το νέο και μεγαλύτερο από το προηγούμενο γήπεδο; Μας έχει λείψει και η αυλή σου. Ετοιμάσου για νέες ιστορικές στιγμές...

επισης κανεις δεν απαντα (01/06/2017 10:45)

γιατι σας επιασε ξαφνικα ο πονος για το τι ειναι η στρουγκα? (που ξαναλεμε ειναι καταλήψη αυτοπ δεν αλλαζει,αλλα εστω οτι θελουμε ν το βαλουμε στη συζητηση)
τι σας νοιαζει? συζηταμε για τη πολη που θα καταστραφει απο το γηπεδο και το αλσος που χαριζεται στον εμπορα και εσεις λετε για τη στρουγκα? γιατι?
θα σας πω εγω γιατι,γιατι ξερετε οτι η στρουγκα λεει αληθειες .μπορει να μη νομοθετει και να μη βγαζει αδειες αλλα λεει αληθειες για το σχεδιο του μελ και αυτο σας ποναει γιατι δε θελετε καμια φωνη στην πολη να λεει τις βρωμιες σας
α ρε χρηματοδοτουμενοι,ριξατε την ομαδα σας, χαριζετε την ερασιτεχνικη στο μελ,του κανετε γηπεδο...ειστε οπαδοι εσεις? χαχαχαχα νουμερα χρηματοδοτουμενα
υγ.λαρισα ακουει? ποσο παει το ενοικιο αλκαζαρ?

tasos (01/06/2017 10:50)

Τώρα που βγήκαμε πρώτοι στα πλέι οφ και εκδίδεται η άδεια ποιός τον πιάνει τον Τίγρη. Μεγάλη πίκρα τα Βασιλογαυράκια.

Αγανακτισμένος Δημότης (01/06/2017 11:27)

Αν λέει αλήθειες γιατί δεν λέει και για τη Δημοτική αρχή; Η ζωή μας είναι μαύρη και εσείς απόντες. Ολο με το γήπεδο ασχολείστε. Ουτε αποδείξεις φέρνετε για το ρεύμα ούτε τίποτα. Ολο λόγια, εμείς δεν αντέχουμε να πληρώνουμε άλλο παραχωρημένα κτίρια για να βγάζετε παρατάξεις που μόνο κακό κάνουν στην πόλη μας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΙΑΣ (01/06/2017 12:13)

Καλό μήνα, μετράμε αντίστροφα και επίσημα πλέον αφού ΠΑΕ και Τίγρης διαβεβαίωσαν ότι η άδεια βγαίνει αυτό τον μήνα. Εσείς κρατάτε τη ΣΤΡΟΥΓΚΑ αλλά η ΣΤΡΟΥΓΚΑ καλά κρατεί αφού άδεια δεν θα δείτε ούτε σε δέκα χρονια. ΣΤΡΟΥΓΚΑ-αεκολεδες σημειώσατε ασσο.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΙΑΣ (01/06/2017 12:14)

Άκου κοροιδια. Δεν θα δώσει λεφτά ο τίγρης για μεταγραφές γιατί θα δώσει για το γήπεδο. Χα χα χα πάλι τσάμπα θα τη βγάλει ο τσιγκούνης.

Ε-ε-ερχεται (01/06/2017 13:34)

Καλομελέτα. Ανταπόκριση των εργασιών θα γίνεται απο τη Στρούγκα

αγανακτισμενε (01/06/2017 13:43)

δε φερνει κανεις τιμολογια γιατι δεν υπαρχουν,γιατι το ρευμα δε πληρωνονταν απο κανενα
αν καποιος πρεπει να δικαιολογησει τα λεγομενα του,αυτος εισαι εσυ που λες οτι ο δημος πληρωνει το ρευμα της στρουγκας,αρα πρεπει να το αποδειξεις και να φερεις τιμ,ολογια. η στρουγκα τι να δειξει αφου δε πληρωνε?
(εχεις πολυ πλακα...ξεκινησες απο ενα συμπερασμα -''οτι ο δημος πληρωνει τη δεη και εχεις και τιμολογια''- καιο οταν σου ειπα δειχτα για να τα δουνε ολοι αλλαξες τροπαρι - ''να δειξει η στρουγκα τι πληρωνει με τιμολογια''- ) ο ορισμος του βλακα. ακου λοιπον μπουφε αλλη μια ...δε πληρωνεις κανενα ρευμα σε κανενα παραχωρημενο κτηριο,γιατι κανενα κτηριο δεν ειναι παραχωρηση,ειναι καταληψη. γκεγκε? οχι μαλον γιατι δεν εισαι απτα μερη μας

επισης αγανακτισμενε (01/06/2017 13:46)

σου ξαναειπα οτι η στρουγκα εχει μιλησει εναντια σε καθε δημοτικη αρχη,και εναντια σε αυτην...αυτο ολο το ξεχνας. αυτη τη στιγμη η στρουγκα εχει το προβλημα οτι φασιστες αεκολες ειναι απεξω και δεν την αφηνουν να πειτουργησει καλα,οπως και ολη τη πολη με τις φασιστικες παρακρατικες μεθοδους τους.οποτε τις απαιτησεις σου αλλου
επισης πολυς κοσμος ενδιαφερεται και νοιαζετα για το να μ γινει το γηπεδο,γιατι δε το θελουν,δε θελουν φασιστες και επιεσοδεια,δε θελουν να χασουν το αλσος και δε θελουν να υποβαθμιστει η ζωη τους. γιαυτα δε λρε τπτ
θα σε ξαναρωτησω λοιπον....τι εχεις να πει για τη δωρεα του αλσους στον μελ? τι εχεις να πεις τια λεφτα της πριφερειας για το ιδιωτικο γηπεδο του? τι εχεις να πεις για τα σχεδια του στο προμπονα και τη κολουμπια? (ξερεις που πεφτουν? )
μην απαντησεις παλι με τα τιμολογια δεη..οκ εχεις iq μπυρας,αλλα εστιασε σε οτι σε ρωταω

εχετε πλακα (01/06/2017 13:47)

γιατι δε σας νοιαζει το γηπεδο αλλα να μη ξανανοιξει η στρουγκα
στρουγκα-γηπεδο ασσος μαγκες...μπηκε ιουνιος και θα γελασουμε

υγ. λαρισα θα λετε και τα κλαιτε

Αγανακτισμένος Δημότης (01/06/2017 14:28)

Εγώ θέλω να γίνουν καλα πράγματα για την πολη μου εσεις ενδιαφέρεστε μόνο για το γήπεδο και οχι για τη ζωή μας. Δεν είπα ποτέ οτι έχω εγώ τιμολόγια λες ψέμματα. Βρες το και δείξει το μου. Εγώ είπα οτι δεν θέλω να πληρώνω και πράγματα που δεν ευθύνομαι. Είπα και παλι γήπεδο θέλω αλλά δεν θέλω τα επεισόδια. Να μας δώσουν εγγυήσεις οτι η γειτονιά μας θα μείνει απείραχτη. Για Προμπονά και τα σχέδια του Μελισσανίδη με τους παπάδες δεν με νοιάζει. Δεν με επηρεάζει κάπου. Απάντησα σε αυτα που με ρωτάς αλλά εσεις δεν βλέπω να περνάτε θέση για αυτα για το δήμαρχο. Εσεις για να μην μιλάτε κάποιο θέμα έχετε μαλλον αποσκοπείτε να συνεχίσετε να εκμεταλλεύεστε δημοτικά κτίρια με παραχώρηση. Και επιτέλους δεν θέλω να πληρώνω το ρεύμα που καιτε. Τη ΔΕΗ να την πληρώνετε εσεις και οχι εμείς. Πολλα ζητάμε;

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΙΑΣ (01/06/2017 15:27)

Να βάλω ένα ερώτημα. Ποιος θα είναι ο επόμενος υπεύθυνος που θα υποδείξει ο τίγρης για την μη έκδοση της άδειας; Θα το χαψουμε πάλι;
Δεν γίνεται τέλη Ιούνη να φταίει πάλι η ΣΤΡΟΥΓΚΑ και ο Δήμος!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΙΑΣ (01/06/2017 15:35)

Μην φοβάσαι και δεν έχεις βάλει φράγκο για τη ΣΤΡΟΥΓΚΑ αγαπητέ αγανακτισμένε συνδημότη . Το αντίθετο, θα μπορούσες να παρακολουθήσεις εκδηλώσεις που άλλου θα πλήρωνες εισοδο. Αλλά πολυ μονοπατα το πας βρε αδερφάκι μου αγανακτισμένε, όπως περίπου λένε ´´αυτοί κόβουν το δάσος και ΕΣΥ κοιτάς την τσουκνίδα ´´

Αγανακτισμένος Δημότης (01/06/2017 15:56)

Γιατι μονοπάτα; Επειδη έχω απορίες και τις εκφράζω χωρίς να σας βρίζω όπως κάνετε εσεις; Δηλαδή τι θέλετε να το βουλώνουμε όσοι κάνουμε κριτική στο Δήμο; Αυτό ειναι φασισμός δεν ειναι Δημοκρατία.

@ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΙΑΣ (01/06/2017 16:20)

Βλέπεις την νέα ξεφτίλα να έρχεται γι αυτό το παίζεις μάγκας την πρώτη του μήνα και δεν περιμένεις το τέλος του μήνα. Και βέβαια τον προηγούμενο καιρό έβαζες dead line για την άδεια η οποία δεν προερχόταν από την ΑΕΚ αλλά από τη δική σου φαντασία. Κάτι ανάλογο κάνατε και στο παρελθόν που πανηγυρίζατε για το ΣτΕ πριν βγει η απόφαση. Απλά για λύπηση...

ρε μουφα αγανακτηση (01/06/2017 16:56)

λες οτι πληρωνεις δεη οκ? γιατι το λες αυτο? εχεις καποια αποδειξη? αν εχεις φερτη...αν δεν εχεις απλα συντηρεις ενα παραμυθι που σου σερβιραν
οπτοε σε ξαναρωταω,εχεις αποδειξειςι οτι πληρωνεις τη δεη της στρουγκας που ειναι καταληψη και οχι παραχωρηση? απαντα
εγω σου λεω οτι δε πληρωνεις καμια δεη για τη στρουγκα οποτε μπορεις να κοιμασαι ησυχοσ,κανενας δε σε κλεβει ηρεμησε. κομπλε? το λυσαμε? μη μου το ξανααναφερεις ομως γιατι παει να πει οτι δεν εισαι τοσο χαζος οσο φαινεσαι αλλα προβοκατορας εμμισθος και παπαγαλακι του μελ
υγ. καποιοι νοιαζομαστε και για το προμπονα και τα πλαν του μελ για τη πολη ΜΑ΅Σ ενω εσυ που εισαι φορετος δε σε νοιαζει...ολα καλα δε τρεχει.αλλα σε μας που πεφτει λογος θα μπλοκαρουμε καθε παρανομια σα νομιμοι πολιτες
υγ2. σου απαβντησε ο ημερομηνιακιας,στη στρουγκα θα μπορουσες να κανεις πολλα πραματα χωρις αντιτιμο...τρομερο ε? γιαυτο τους αγαπαει και τους συμπαθει η γειτονια ενω εσας σας εχει για φτυσιμο

α και κατι αλλο (01/06/2017 16:59)

για το αλσος που το δινουν στον μελ να κανει το μοντε καρλο του δε λες τπτ
ή ουτε αυτο σε νοιαζει? τι κατοικος περιοχης εισαι τοτε?
υποπτος...απλα αναμασας οτι σας λενε τα οριτζιναλια για παραχωρηση και δεη...κριμα για το επιπεδο νοημοσυνης εκει εξω

υγ. μη μου πεις παλι για τη δεη που πληρωνεις, σε χαζους δεν απανταω.οκ? το λυσαμε αυτο.καμια δεη δε πληρωνεις για καμια παραχωρηση.μπορεις να κοιμηθεις ησυχος (και να ονειρευσαι αγιεσ σοφιες και πεταλα και γηπεδα,τσαμπα ειναι τα ονειρα...)

@α και κατι αλλο (01/06/2017 16:59) (01/06/2017 20:54)

Αμα ειναι να το κανει Monte Carlo τοτε:

https://www.tripadvisor.com/Attractions-g190409-Activities-Monte_Carlo.html

Σοβαρα τωρα για οσους φανταζονται οτι ο Μελισσανιδης θελει να κανει το αλσος Καζινο οπως διαβαζω απο καποιους τους προτεινω να διαβασουν το παρακατω:

http://www.help-net.gr/Themes/Paraisthiseis.htm

Αγανακτισμένος Δημότης (01/06/2017 22:10)

Βλεπετε γιατί φοβαται ο κόσμος να μιλήσει. Λεω τους προβληματισμούς μου και με κράζετε μια φασίστα μια παπαγαλάκι μια έμμισθο. Θελετε να κανετε κουβέντα ή να με καπελώσετε; Δεν καταλαβαινω. Εγω σας ειπα θελω το γηπεδο κυρίως για λόγους συναισθηματικούς αλλά δεν θέλω φασαρίες. Πριν γινει οτι δηποτε θελω να εξασφαλιστει οτι η ΠΑΕ ΑΕΚ σε περιπτωση ζημιων βανδαλισμων κλπ να παιρνει τα μετρα της, αποζημιωσεις κλπ και με αλλους τροπους να εξαλείψει τη βια. Για το αλσος ρε παιδιά περιμένετε, 3 στρέμματα είναι περίπου που το περισσότερο ειναι στα πλαγια οπου δεν εχει σπιτια. Με αφορμή το γήπεδο ο Δημος εξασφαλισε 1,5 εκατομμύριο για ανάπλαση. Και θα φτιαχτεί και νέο αναψυκτηριο. Το γήπεδο θα λειτουργεί 4-5 φορές το μηνα και τον υπόλοιπο καιρό θα το χαίρομαι με τα παιδιά μου ενώ τώρα δεν μπορώ. Οσο για τη ΔΕΗ σου ειπα δεν εχω τιποτα εγω αλλά το λένε πολλοι και κυρίως Δημοτικοί Συμβουλοι. Γιατί να μην τους πιστεψω αυτούς; Αυτοί τουλαχιστον λενε κατι με ευθύνη και ονοματεπώνυμο

@Αγανακτισμένος Δημότης (01/06/2017 22:10) (02/06/2017 10:30)

Οι φασαρίες έχουν εξαλειφθεί εδώ και χρόνια στα εντός της ΑΕΚ λόγο της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών. Πότε έγιναν φασαρίες τελευταία φορά στο ΟΑΚΑ; Μόνο στα εκτός έδρας έχουν γίνει μεταξύ φανατικών και αντιπάλων οπαδών. Ειδικά η ΠΑΕ ΑΕΚ και ιδιαίτερα από την εποχή Νικολαίδη έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες κατά της βίας και έδωσε η ίδια ταραξίες στη δικαιοσύνη όταν κάποιες άλλες ομάδες τρέχουν να τους αθωώσουν. Ας κάνει τη δουλειά της η αστυνομία και η δικαιοσύνη και σε 2 χρόνια δεν θα γίνεται το παραμικρό. Αυτά τα άτομα είναι τα ίδια που τα σπάνε στα πανεπιστήμια και τις διαδηλώσεις. Μήπως να επιβάλουμε πρόστιμα στα πανεπιστήμια ή να τα κλείσουμε; Η μήπως να απαγορεύσουμε τις διαδηλώσεις; Στα οργανωμένα κράτη δεν ακυρώνεις το άθλημα. Το πρόβλημα αντιμετωπίζεις.

στρουγκαιε. (02/06/2017 11:28)

ελατε την μερα που θα κοβονται τα δεντρα να μας σταματησετε.

δημοτη (02/06/2017 11:31)

κανενας δημοτ συμβουλος δεν ειπε οτι π δημος πληρωνει το ρευμα στη καταληψη,αυτο το εβγαλε καποιος απτο μυαλο του (λεμε τωρα) προσπαθωντας να διαβασει τα πρακτικα εκεινα. πουθενα καμια παραταξη δεν αφησε να εννοειθει οτι πληρωενι το ρευμα της καταληψης,και πως να το πληρωσει αλλωστε αφου ηταν κομμενο...ελπιζω να σε καλυψα και να μη χρειαστει να επανελθουμε σε αυτο γιατι κουρασες
παμε στο αλλο που λες... ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ????? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
εχει την εντυπωση οτι θα μπαινεις το γηπεδο να κανεις τι ακριβως? ακου φιλε,το γηπεδο δε θα ειναι δημοτικο,το γηπεδο θα ειναι συμφεροντων μελλισανιδη.οπτοε μαλλον δεν εχεις πολλες τυχες να το χαρεις παρα μονο ως θεατης,και αν μπορεις να πληρωσεις το εισητηριο
αυτο για τιε φασαριες δε μπορω να το σχολιασω με ξεπερναει. βλεπουμε τι κανουν οι αεκολεδες και μονο στη προσπαθεια καποιων να μιλησουν,αδυνατω να σκεφτω τι θα γινει οταν θα χανουν πρωταθληματα

επισης δημοτη (02/06/2017 11:36)

μια χαρα σιου μιλαμε παροτι φαινεται πως ιουτε δημοτης εισαι ουτε διαλογο θες να κανεις,απρα να προβοκαρεις
και αυτο διοτι οτι επιχειρηματα λες εχουν απαντηθει πολλακισ ακομα και σε σενα,και εσυ συνεχιζεις την ηπια ακατανοητη νοοτροπια σου
επισης τους συναισθηματικους λογους δε τους καταλαβαινω...δε χαλας μια πολη απο συναισθημα.το αλσος προυπηρχε του γηπεδου,το γηπεδο γκρεμιστηκε,η πολη αλλαξε,παει....το συναισθημα πεθανε παιδια,το 2003 και η πολη ησυχασε.ειχατε ευκαιρια να κανετε γηπεδο οπως το παλιο αλλα θελατε λουσα. τωρα θα τα χασετε ολα και βρειτε αλλη γουβα για το γηπεδο σας.ας προσεχατε.ποιος σας ειπε να θελετε αλσος?
η πλακα ειναι οτι δε θα κανουμε καν κοπο να μη γινει,γιατι ουτε ο δικος σας θελει να γινει

υγ.2/6 και ακοαμ τπτ...και μεχρι τις 6 δε θα εχουμε τπτ...περνανε οι μερες

AnOnYmOz (02/06/2017 11:39)

Αυτά για τα "κιτρινόμαυρα καροτσάκια" που λέει μια κυρία απο πάνω προστέθηκαν στη λίστα.

αγανακτισμενε (02/06/2017 11:43)

δε σε ειδα να συμπονας οσους φοβουνται να μιλησουν στην πολη επειδη ορδες αεκολεδων τραμπουκιζουν και στελνουν κοσμο στα νοσοκομεια
υγ. τι ενοεις για το αλσος οτι δεν εχει σπιτια? εχεις παει? ξερεςι τι λεμε? που να εχει σπιτια?? ελα χριστε μου

υγ2. ποιο συναισθημα ρε μαγκα,ποιος πιτσιρικας απο οσους τραμπουκιζουν μποριοε να μιλησε για συναισθημα...εχουν τα 20χρονα εικονες απο το γηπεδο στη νφ και τους ελειψε?
υγ3 κοιτατε πουχετε 25 χρονια να δειτε πρωταθλημα και αφιστε τα γηπεδα..αιντε μη σας σφυριξει ο τιγρης να ριξετε παλι την ομαδα τριτη εθνικη

οχι στους ψευτοεπαναστατες (02/06/2017 11:43)

στρουγκαιοι= ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και ΧΑΦΙΕΔΕΣ του δημου

ρε ΧΑΦΙΕ (02/06/2017 12:18)

για πες μας για το ποσοι εχουν παει στα νοσοκομεια? μιλας μηπως για τις 2 πορειες με ΑΛΗΤΕΣ με ροπαλα και κρανη που σκασανε μυτη? μιλας για τους ΑΛΗΤΕΣ της ανταρσυα με τα κρανη και τα ροπαλα? ρε ΧΑΦΙΕ ρε ΡΟΥΦΙΑΝΕ ρε ΚΑΤΑΔΟΤΗ της ΓΑΔΑ , για πες μας ποσους εχουν στειλει στον εισαγγελεα οι οπαδοι της ΑΕΚ? για πες μας για την...ομηρεια των 3 κοριτσιων της στρουγκας που την κανατε βουκινο και βγηκαν τα κοριτσια στο ΕΜΠ και σας ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ.αηντε χαφιαδακο της ΓΑΔΑ και της ευελπιδων

στρουγκα= ΧΑΦΙΕΔΕΣ (02/06/2017 12:19)

ειστε ενα ματσο μπουληδες,γονοι πλουσιων μπουληδων της ΝΦ που κανετε επαναστα με τα λεφτα του μπαμπα και των δημοτων

Αγανακτισμένος Δημότης (02/06/2017 12:40)

Παιδιά αρχίζω και ανησυχώ οτι είτε δεν με καταλαβαίνετε είτε οτι λέτε ψέμματα για κάποιο λόγο. Τα στρεμματα απο το αλσος που θα πάρει το γήπεδο είναι στη μεριά της Πατριάρχου Κωνσταντίνου. Υπάρχουν εκεί σπίτια; Με κοροιδεύετε; Επίσης συγγνώμη θα μου κλείσει κανείς το δρόμο προς το άλσος; 4-5 μέρες το μήνα που θα παίζει η ΑΕΚ αν θέλω λόγω της πολυκοσμίας δεν θα πηγαίνω στο άλσος αλλά τις υπόλοιπες 25 το άλσος θα ειναι ελεύθερο και σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση απο οτι σημερα χάρη και στην ΑΕΚ. Γιατι μην κοροιδευόμαστε τα λεφτά που εξασφάλισε ο Δημος για το άλσος είναι ανταποδοτικά για το γήπεδο. Εγώ εχω ήπια στάση γιατί θέλω τη συζήτηση, εσείς όχι απο ότι φαίνεται. Δεν εξηγείται διαφορετικά οτι δεν μου απαντάτε γιατί δεν βγάζετε ανακόινωσεις κάτα της σπατάλης του δημοτικού χρήματος. Για το γηπεδο και τώρα που δεν έχετε στέκι μια χαρά ανακοινώσεις βγάζετε, δηλαδή τα προβλήματα μας εξαντλούνται εκεί; Για τη ΔΕΗ θα το λέω συνέχεια μέχρι να πάρω απαντήσεις απο όλους και τους Δημ. Συμβούλους

Αγανακτισμένος Δημότης (02/06/2017 12:45)

Δεν μπορεί να πληρώνω στη ΔΕΗ πάνω απο το 60% Δημοτικά τέλη. Στα λεφτά αυτά δικαιολογεί ο Δήμος και το ρεύμα των κτιρίων υπο παραχώρηση όπως πχ για τη Στρούγκα. Το ξαναλέω επειδη δεν έχω κανένα στοιχείο και δεν πιστεύω κανεναν σας περιμένω τις αποδέιξεις γιατί εγώ δεν αντέχω να πληρώνω τόσα χρήματα για να λειτουργούν στις πλάτες μας σύλλογοι που κάνουν αβάντα σε αυτή τη δημοτική αρχή που μας έχει γονατίσει. Τα πρακτικά που λες τα διάβασα και υπάρχουν 2 δημοτικοί συμβουλοι που έχουν κάνει καταγγελία, Πρόσφατα έκανε και άλλος σύμβουλος καταγγελία επειδη δεν του δίνανε και αυτού χώρου για το δικό του σύλλογο. Αυτά θα έχουμε;

να μας πεις ΧΑΦΙΕ (02/06/2017 13:00)

οταν δικαστηκε στην ευελπιδων η προσφυγη των 3 γραφικων που θελουν να εκπεσει το παραχωρητηριο,ποιοι στρουγκαιοι και κοντραιοι τρεχανε στους αστυνομικους και δινανε φατσες. αηντε ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ αντιφα και αντιεξουσιαστες του κωλου.τσιρακια της ασφαλειας

τσιτσιφιογκο (02/06/2017 13:36)

υπαρχουν ενημερωσεις ηδη για κοσμο που εχει χτυπηθει οπως και για τον καμεραμαν που πηγατε να του βγαλετε το ματι
υπαρχει βιντεο που δειχνει να την πεφτετε στην ανταρσυα
μιλας για κρανη και παλουκια τη στιγμη που αν δε τα ειχαν οι ανταρσυα τωρα θα ειχαν ανοιγμενα κεφαλια,οπως αργα το βραδυ τους πεταγατε πετρες απο τα 3 μετρα.οποτε βρε ποιος ειναι ο αλητης στη περιπτωση αυτη γελοιο πληρωμενο υποκειμενο

ρε κοταρα,στη συγκεντρωση του μαρτιου οι δικοι σας ανεβοκατεβαιναν την δεκελειας πισω απο τθς κλουβες (πισω απο κλουβες ματ ανενοχλητοι μονο φασιστες κανουν πορειες και βολτες) με κρανη παλουκια λοσταρια και οτι αλλο θες.βιντεο και φωτογραφιες εσεις οι ιδιοι ανεβαζατε και χαιροσασταν στη σελιδα του γκεττο
οποτε ασε τις παπαρουνιες για κρανοφορους που ηρθαν στη φιλαδελφεια.ο κοσμος του αγωνα τα μεσα αυτα τα εχει για αυτοπροστασια,δε τα εχει για να κοπαναει κοσμο οπως εσεις
υγ. στη φιλεδεφεια φασιστες γραφεια ποτε,μονο ρολα βαμενα ξημερωματα. ξεκουμπιδια

μιλησε και ο μπουλης (02/06/2017 13:39)

που ζει με 10 ευρω απο το μελλισανιδη και ενα γυρο κοτοπουλο κερασμενο

αλητες οι ανταρσυα? (02/06/2017 13:42)

που ειχαν μεσα αυτοπροστασιας και δε τα χρησιμοποιησαν καν επιθετικα?
αλητες οι ανταρσυα που τους πεταγατε πετρες και σπασατε τα τζαμια χωρις να σας πειραξουν?
αλητες που αν δεν ειχαν κρανη θα ειχαν ανοιγμενα κεφαλια οι περισσοτεροι και οχι μονο αυτοι που τους τα ανοιξατε?
ακου μπουλη,ζουμε στην εποχη τξης εικονας και της πληροφοριας,οπτοε τα ψεμματα αλλου
βιντεο υπαρχουν κα ολοι ξερουμε τι εγινε,οπως και το μαρτιο που κανατε βολτες ανενοχλητοι με τις πλατες των ματ,φλωροι
υγ.το τι εγινε με τα κοριτσια δε σας αφορα. τα κοριτσια μπορει να λενε καλως οτι λενε,αλλα ακομα χειροτερα σιχαινονται τους φασιστες σαν εσας κοταρες. εκτος απτα κοριτσια εκεινη τη μερα βελονιασατε και συντροφο και σπασατε το κεφαλι αλλου...η μηπως ειναι ψεμματα και αυτο?
κλαφτειτε οσο θετε,ολο ξερουμε τι θρασυδειλες κοτες ειστε. κλαφτε γιατι γηπεδο δε θα δειτε στη περιοχη
οακα θα λετε και θα κλαιτε

στρουγκαιοι= ΧΑΦΙΕΔΕΣ και ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ (02/06/2017 14:45)

ποιο βιντεο λες της ανταρσυα? που δειχνει 5 ατομα χωρις κρανη και 20 με κρανη? ρε τραβα στο μπαμπα και μετα στον δημαρχο για χαρτζιλικι.οσο για τζιτζιφιογκους ιδου η προκληση : ελατε να παρετε την στρουγκα εαν ειστε...παλικαρια.και χωρις ΜΑΤ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ της ΓΑΔΑ

ΣΤΡΟΥΓΚΑΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ (02/06/2017 15:05)

Ψευτες και ρουφιανοι...λαμογια του συστηματος

ειπαμε απο το ιντερνετ (02/06/2017 15:06)

και μεσα στα γραφεια της ΓΑΔΑ εισαι παλικαρι.τρεχα τωρα στην ασφαλεια ΡΟΥΦΙΑΝΕ-ΧΑΦΙΕ-ΚΑΤΑΔΟΤΗ

Διαμαντής Σεϊτανίδης (02/06/2017 15:11)

Ρε παιδιά, εγώ τα σχόλια δεν τα κόβω εκτός αν γράφουν τα... γνωστά. Αλλά ήδη εδώ καταγράφονται 233 σχόλια.

μιλανε για επαναστα (02/06/2017 15:24)

τα παιδια του ματσωμενου μπαμπα που ειναι βολεμενοι και χαρτηλικωμενοι.ΞΕΧΑΣΤΕ την στρουγκα θα την κανουμε παραρτημα του Δ.να πατε αλλου να σας πληρωνουν το ρευμα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΧΑΦΙΕΔΕΣ

Ε ρε με ενα ζαβο (02/06/2017 15:44)

Που μπλεξαμε.αγοράκι μου σου είπαν τέσσερα ατομα ότι δε πληρώνεις κανένα λογαριασμό της στρουγκας που είναι κατάληψη.για επανασυνδεσεις ρευμάτων έχεις ακούσει?σε ενα χώρο χωρίς ρεύμα κάποιοι κάνανε κατάληψη και το συνέδεσαν μόνοι τους.μη ξαναπεις κάτι επί του θέματος γιατί τότε ή Πολύ χαζός είσαι ή πολύ εμμισθος.δε γίνεται να μη καταλαβαίνεις τι σου λεμε

Οι πεντε χωρίς κρανη (02/06/2017 15:47)

Έχουν πέτρες και μάρμαρα και στείλανε τουλάχιστον έναν με κίνδυνο να χάσει το μάτι του στο νοσοκομείο
Οι ανταρσία δεν επιτέθηκαν σε κανένα ουτε με κράνη ουτε με σημαίες.Εσείς τους τραμπουκισατε αλήτες υπάλληλοι του λαθρεμπορα. Ή μήπως είναι γονιμος διάλογος το""π...τανες βγείτε έξω θα σας...""

Ε ρε πλάκα οί υπάλληλοι και ο μηνας μολις μπήκε

προταση (02/06/2017 15:48)

η στρουγκα ειναι οτι πρεπει για τουαλετες οταν γινει το νεο γηπεδο

Επίσης αγανακτισμενε (02/06/2017 15:52)

Τα πρακτικά που διάβασες είναι απο προηγούμενη δημοτική αρχή...έκανε και σε αυτή αβάντα η στρούγκα?
Ε ρε γέλιο ο υπάλληλος
Πεστο και ρώτα οσες φορές θες τζουτζουκο,η στρούγκα ειναι κατάληψη οχι παραχώρηση και ο Δήμος δε της πλήρωσε ποτέ ρεύμα.αν υπήρχε έστω και μισό τιμολόγιο θα τοχατε κάνει σημαία...που είναι?
Εγώ σου λέω ότι το ρεύμα είναι συνδεδεμένο αποτη στρούγκα οπως γίνεται παντού.κομμένο ήταν και το συνδεσανε.γκεγκε?
Θα ξαναπεις τη χαζομάρα σού σε λίγο πάλι για να γελάσουμε
Αλήθεια δε σε ενοχλεί που κάποιοι εμποδίζουν την κατάληψη να ανοίξει και τραμπουκιζουν κόσμο που παει στο νοσοκομείο?για πες

Το ασυλο (02/06/2017 15:54)

Ποιος το πληρώνει ωρέ παλληκάρια?
Χαχαχαχαχα 15χρονα μπαμ κανετε
Αντε κολληστε κανα αυτοκόλλητο γκεττο

Στρουγκαίοι αρχιφασίστες (02/06/2017 19:36)

Στρουγκαίοι τελειώσατε. Σας εξαφάνισε βρωμοφασίστες ο λαός της ΑΕΚΑΡΑΣ και έχετε αράξει στο σπίτι του μπαμπά και κλαίγεστε πίσω από το πληκτρολόγιο. Πίσω από το ίδιο πληκτρολόγιο θα εμποδίσετε και το γήπεδο. Γελάει ο πλανήτης και το σύμπαν όλο.

@Οι πεντε χωρίς κρανη (02/06/2017 19:41)

Είσαστε ανύπαρκτοι πλέον και τελειωμένοι. Είναι απόλαυση μια χούφτα αλήτες που είχαν μάθει να δέρνουν και να καίνε πίσω από κράνη και ρόπαλα να κλαίγονται ότι τους επιτέθηκαν και τους απείλησαν. Μήπως θα φωνάξετε και την αστυνομία; Παίρνετε αυτό που σας αξίζει ρεμάλια που νομίζατε ότι θα τα βάλετε με τους Αεκτζήδες και θα βγείτε κερδισμένοι.

Nick (02/06/2017 19:45)

Στριγκαίοι περαστικά. Αν τολμάτε ελάτε να εμποδίσετε τη γηπεδάρα που ξεκινάει μαζί με τους χρηματοδοτούμενους του Δήμου.

Nick (02/06/2017 19:48)

@προταση (02/06/2017 15:48)

"η στρουγκα ειναι οτι πρεπει για τουαλετες οταν γινει το νεο γηπεδο"

Πολύ καλή πρόταση. Θα αφήσουμε και τους Στριγκαίους μέσα να παρακαλάνε για φιλοδώρημα.

Οεο (02/06/2017 20:15)

Η στρουγκα οτι κ αν ειναι τελικα ειναι με λουκετο ποσους μηνες κ ετσι θα παραμεινει με τις μαλακιες που λλετε. Συνεχιστε τωρα την κουβεντα τι ειναι η στρουγκα οεο.

στρουγκαιοι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ (02/06/2017 20:34)

ελατε ρε να μας σταματησετε οταν κοβουμε τα δεντρα.αηντε να δουμε ποσο παλικαρια ειστε΄. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ και ΧΑΦΙΕΔΕΣ της ΓΑΔΑ

Πηγαινε (03/06/2017 02:09)

Τα κοψεις τα δέντρα και εδω είμαστε
Υγ.για Σκουριές Καλά πάμε?

Οχι μόνο θα τα κόψουμε (03/06/2017 08:50)

Ούτε φύλλο δεν θα μείνει. Φρόντισε να εισαι εκεί να γελάσουμε

@(02:09) (03/06/2017 22:50)

Τι λες ρε μεγάλε; Θα αφήσεις το πληκτρολόγιο και θα έρθεις στο γήπεδο μας να μας απειλήσεις; Πολύ γέλιο θα πέσει και όχι μόνο....

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Ρημαδιό αφήνει την πόλη ο Βούρος- Θα κάνουμε γιορτές με σκουπίδια;-Τι λένε οι εργαζόμενοι του Δήμου

Ο Γιάννης Τομπούλογλου βάζει στη θέση του το Βούρο: «Θέλει να κάνει σίριαλ τις εκλογές»

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Ο Γιάννης Τομπούλογλου βάζει στη θέση του το Βούρο: «Θέλει να κάνει σίριαλ τις εκλογές»

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Ο Γιάννης Τομπούλογλου βάζει στη θέση του το Βούρο: «Θέλει να κάνει σίριαλ τις εκλογές»
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@18.37 Νομίζετε ότι θα μένουν αναπάντητες αυτές οι αθλιότητες; Ποιος είναι «ο άλλος» που έχει σκάνδαλα; Άμεμπτος είναι ο εκλεγμένος δήμαρχος...

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του
Xρήστης: Ανωνυμος
@17.20 Είθισται για τους αιρετούς "άρχοντες" να αποφασίζει ο λαός με τις εκλογές και όχι η δικαιοσύνη! Η απόκρυψη των στοιχείων της ένστασης...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (07/12/2023 00:06)
Θαυμάστε το πιο σιχαμερό είδος ανθρώπου που αντιπροσωπεύει ο προβοκάτορας. Αυτός ξεκίνησε την αντιπαράθεση με εμετικά σχόλια για το μουσείο ...

Ο Γιάννης Τομπούλογλου βάζει στη θέση του το Βούρο: «Θέλει να κάνει σίριαλ τις εκλογές»
Xρήστης: Πολίτης ΝΦ
Το να ασκείται πολιτική πανω στο επάγγελμα του αντιπάλου, που παρεμπιπτόντως είναι αξιοπρεπέστατο επάγγελμα, δείχνει το επίπεδο του κ. Τομπο...

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Να σας πω.Θεωρώ ότι όταν προκύπτουν τέτοια θέματα καλό θα είναι να επιδειχθεί ψυχραιμία και σύνεση και ίσως τοποθετήσεις από κάθε πλευρά είν...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: @Γλυκια Συμμορια
Είσαι και σινεφίλ...μάλλον θα βλέπεις κι εσύ πολλές ταινίες από 1 Γενάρη ...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Εργαζομενος
Τα λεφτά που δικαιούνται οι εργαζόμενη και τα έχεις υποσχεθει2 φορές μετά απο συνφονια να μην πάμε δικαστικός σουξαναμε και την χάρη να δεχτ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
ρε κακομοίρη που απαντάς με 5 διαφορετικα ονόματα, δεν έχεις με τίποτα άλλο να ασχοληθείς? τι μανια με τους γαυρους ειναι αυτη, μόνο γαυροι ...

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης
Xρήστης: ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ
Να βοηθήσω λίγο; Τα ελληνόπουλα κατέλαβαν την 44η θέση στα κατανόηση κειμένου, στα μαθηματικά και στις φυσικές επιστήμες στο πρόσφατο Pisa. ...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Γλυκιά συμμορία;
Άλλοι έχουν καταδικαστεί για κακουργήματα! Ποιοι μιλάνε για συμμορίες!...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: N.F.
Όλα τα ονόματα που γίνονται γνωστά στη φόρα από δω και πέρα με κάθε τρόπο. Και αυτών που απειλούν διαιτητές όταν δεν κερδίζει το λιμανισιο σ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Γαυροπαράγκας αδικημένος
Όπως είχαμε προειδοποιήσει τους Βασιλογαυρους εδώ και χρόνια ο μεγάλος πόνος θα είναι τώρα. Απλά τους βγήκε χειρότερο από ότι το περίμεναν. ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: ΑΕΚΑΡΑ
Ιθαγενείς και λοιπά αποβρασματα αυτός που καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το λιμανισιο αφεντικό σας που όταν δεν ευνοείται απειλεί ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: George
Όσο για αυτά περί στρατών ισχύουν για σιχαματα σαν τον χοντρό του λιμανιού και όχι για τον Μελισσανίδη. Αν υπήρχε τέτοιος στρατός οι αντιγηπ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: George
Ρίχνουμε απίστευτο γέλιο όταν απαντάς στον εαυτό σου ιθαγενή προβοκάτορα. Από κει και πέρα συνέχισε όσο θέλεις την παπαρολογία και την κλαψα...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©