Κυριακή 03.12.2023,  

Ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων θα είναι το νέο πεδίο κόντρας Βασιλόπουλου- ΑΕΚ;

Δημοσιεύτηκε στις 06/05/2017 στην κατηγορία Η πόλη  |  36 σχόλια

Του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Με την άδεια για την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ να βρίσκεται στην τελική της φάση για έκδοση, καθώς η κωλυσιεργία του δήμου παρακάμφθηκε με τη γνωστή τροπολογία, πολλοί ίσως πιστεύουν ότι ο δήμος είναι «εκτός μάχης» και ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο εμπόδιο για την ανέγερση του γηπέδου.

 

Δεν είναι έτσι.

 

Είναι απολύτως σαφές ότι όσο ο Άρης Βασιλόπουλος παραμένει πεισματικά απέναντι στην ανέγερση του γηπέδου, θα βρίσκει πάντα «πατήματα» για να καθυστερεί το έργο και να οξύνει περισσότερο τα πνεύματα στην πόλη, με προφανή μικροκομματικά και ψηφοθηρικά οφέλη.

 

Έτσι, ακόμα κι αν εκδοθεί η άδεια, οι εργασίες είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεκινήσουν πριν επιλυθεί το μείζον ζήτημα της μεταφοράς του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων που βρίσκεται επί πολλά χρόνια στο ακραίο σημείο του άλσους, που συνόρευε με το παλαιό γήπεδο της ΑΕΚ, το «Νίκος Γκούμας».

 

Οι γνωρίζοντες έστω και λίγο το θέμα, ξέρουν ότι τον Απρίλιο είχε οριστεί  η οριστική εκδίκαση της έφεσης για τα πρόστιμα που είχε επιβάλλει η Διεύθυνση Δασών για τη λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων εντός των ορίων του Άλσους. Κι είναι απορίας άξιον (αλλά και μας βάζει σε σκέψεις...) το γεγονός ότι στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος δεν είχε την ευαισθησία να ενημερώσει το Σώμα για την εξέλιξη της υπόθεσης. Εκδικάστηκε, ή πήρε νέα αναβολή; Ο δήμος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, άγνωστο γιατί, καθώς είναι κοινή η αίσθηση ότι τα πρόστιμα θα είναι αρκετά υψηλά.

 

Ο κ. Βασιλόπουλος λοιπόν δεν είχε την ευαισθησία να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο της πόλης για την δικαστική εξέλιξη της σημαντικής αυτής υπόθεσης. Ούτε όμως και κανένα μέλος της αντιπολίτευσης δεν είχε την ενάργεια να τον ρωτήσει «τι απέγινε, κύριε Δήμαρχε, η έφεση του δήμου για τα πρόστιμα του Σταθμού Μεταφόρτωσης;». Με το δήμαρχο, να κάνει «γαργάρα» το θέμα και την αντιπολίτευση να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, το θέμα της δίκης για τα πρόστιμα «θάφτηκε». Ελπίζω κάποιος να βρεθεί να ρωτήσει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, αν ως τότε δεν έχουμε βρει από μόνοι μας τι ακριβώς έγινε στο δικαστήριο.

 

Παίρνει, λοιπόν, στα χέρια της την άδεια η ΑΕΚ, σε λίγο καιρό. Και αμέσως, θέλει να αρχίσει τα έργα. Εκεί, θα γίνει κατά τη γνώμη μου η νέα σύγκρουση της ΑΕΚ με τον Άρη Βασιλόπουλο. Διότι μπορεί, μεν, η ΑΕΚ να θέλει να ξεκινήσει αμέσως τα έργα, ώστε σε περίπου ενάμιση χρόνο να έχει τελειώσει, ωστόσο δεν γίνεται η πόλη μας να μείνει μέσα στο σκουπίδι, εάν δεν λειτουργεί ο σταθμός μεταφόρτωσης. Κι ούτε χωράνε εδώ εμβαλωματικές λύσεις, που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν για μια- δυο μέρες, ίσως για μια εβδομάδα, όχι όμως για ενάμιση χρόνο τουλάχιστον.

 

Ποιο είναι το σκηνικό; Εάν η ΑΕΚ μπορεί να αρχίσει τα έργα κι ο σταθμός δεν έχει μεταφερθεί, που δεν θα έχει, τότε η ομάδα δικαιούται να προσφύγει σε ένδικα μέσα. Αυτό ίσως περιμένει ο Άρης Βασιλόπουλος, προκειμένου να δώσει άλλη μια παράσταση με τον αγαπημένο του ρόλο: Του θύματος. Δηλαδή να πει ότι η ΑΕΚ μπροστά στο άγχος της να ανεγείρει το γήπεδο, δεν ενδιαφέρεται για το ότι δεν υπάρχει ακόμα λύση για το πού θα μεταφερθεί ο σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων, άρα δεν ενδιαφέρεται για το αν η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα δεν θα μπορούν να διαχειριστούν τα απορρίμματα, κι η πόλη γεμίσει με σκουπίδια. Ποιος θα φταίει; Η ΑΕΚ, θα πει ο δήμαρχος.

 

Υπάρχει, όμως, μια λεπτομέρεια: Η ΑΕΚ στο πακέτο των ανταποδοτικών που είχε παρουσιάσει όταν πρωτοανακοίνωσε την πρόθεσή της για ανέγερση του γηπέδου, είχε κάνει αναφορά στη δυνατότητά της να συνδράμει το έργο του δήμου για μεταφορά του σταθμού μεταφόρτωσης. Η εμμονή του κ. Βασιλόπουλου στην πολεμική εναντίον της ΑΕΚ, δεν του άφησε περιθώρια να διαπραγματευθεί μια εντονότερη συμμετοχή της ΑΕΚ στην επιχείρηση «μεταφορά του σταθμού». Ο δήμος δήθεν θα προσπαθεί, έχει «τρέξει» τη μελέτη μεταφοράς,... σκεφτείτε πώς θα το παρουσιάσει. Εγώ λέω, κάπως έτσι:

 

«Ο δήμος πασχίζει αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα... Κι ενώ θα προσπαθεί, αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει μια συμφέρουσα λύση για τα συμφέροντα της πόλης, πιέζεται από την ΑΕΚ να λύσει όπως- όπως το θέμα, ώστε να αρχίσουν τα έργα με σκάψιμο του χώρου κλπ. Δηλαδή η ΑΕΚ δεν ενδιαφέρεται να βρεθεί μια λύση υπέρ της πόλης, ούτε αν θα μείνουμε μέσα στα σκουπίδια, προκειμένου να ανεγείρει το γήπεδό της».

 

Έτσι, ή κάπως έτσι, πιστεύω ότι θα παρουσιάσει την κατάσταση ο δήμος. Νέα καθυστέρηση, νέα κωλυσιεργία, νέα προβλήματα. Θα έχει την ΑΕΚ «στο ένα πόδι» να περιμένει πότε και αν θα λύσει ο δήμος το πρόβλημα της μεταφοράς του σταθμού μεταφόρτωσης, και θα είναι κι ο ίδιος ο Βασιλόπουλος έτοιμος να εκμεταλλευθεί την παραμικρή δημόσια ανυπομονησία της ΑΕΚ για να τη... καταγγείλει στους Φιλαδελφειώτες και τους Χαλκηδονιώτες επειδή «αδιαφορεί» για την τύχη των απορριμμάτων της πόλης.

 

Εάν αυτή η εκδοχή επαληθευθεί, ο Βασιλόπυλος θα περιμένει πότε η ΑΕΚ θα του κάνει όλη τη δουλειά, δηλαδή θα του βρει ακίνητο, θα το δεσμεύσει υπέρ του δήμου και θα ανακοινώσει ότι το παραχωρεί με κάποια νομική φόρμουλα στο δήμο, μήπως κι έτσι ο «επαναστάτης» δήμαρχος μεταφέρει το σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων από το Άλσος στο χώρο που θα του παραχωρήσει η ΑΕΚ.

 

Σε κάθε άλλη περίπτωση, το γήπεδο θα ξεκινήσει (προσέξτε. Λέω ότι ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ) μόνον όταν ο Βασιλόπουλος πάψει να είναι δήμαρχος της πόλης.

 

Στο θέμα, θα επανέλθω σύντομα...- 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Γιατί η τακτική Βασιλόπουλου για το γήπεδο, βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντα της πόλης

 

Η δημοτική Αρχή αποκαλύπτει μόνη της τη διχαστική της αντίληψη

 

Τα άκρα παίρνουν το πάνω χέρι στην πόλη, με τη διχαστική πολιτική Βασιλόπουλου

 

Οι συνέπειες μιας άφρονος πολιτικής

 

Τα δυο πρόσωπα του Άρη Βασιλόπουλου

 

Οι Σεφερλήδες της Φιλαδέλφειας

 

Ληγμένο κοτόπουλο από το κοινωνικό παντοπωλείο- εμμονή ο πόλεμος σε ΑΕΚ και... καπιταλισμό

 

Μια ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών, που προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών

 

Στην πραγματικότητα δεν θέλουν την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πλήρης επιβεβαίωση της "Αλήθειας"

 

Ω! Απόλλωνα!

 

"Θανάση, θα έλθω να έλθω να μου δώσεις να ξεγεννήσω μια γυναίκα"

 

Μια συνέντευξη αποκαλυπτική για τις πραγματικές προθέσεις Βασιλόπουλου

 

Μπερδεύουν ακόμα την ΑΕΚ με την Πέρα Κλουμπ

 

Ο πρώτος που παρανομεί

 

Μη διχάζετε άλλο την πόλη κύριε δήμαρχε. Πάρτε ενωτικές πρωτοβουλίες, τώρα!

 

Μια ανακοίνωση του δήμου, που θα μείνει στην ιστορία

Γράψτε την άποψή σας

George (06/05/2017 08:30)

ΧαΧαΧα καλά Διαμαντή τους πέθανες. Οι Βασιλοπουλικοί ονειρεύονταν ότι θα αποκαλύψεις κανένα μεγάλο μυστικό πιό σοβαρό και από το να είχε μείνει ο Τίγρης άφραγκος. Με το που θα βγει η άδεια και με τη συμπαράσταση της κυβέρνησης είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί έστω προσωρινή λύση. Δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα όσο τα περιγράφεις.

ΑΕΚΑΡΑ (06/05/2017 09:22)

Προσέξτε μόνο μην πάρουμε κανά κύπελλο το βράδυ και ψάχνετε την Κυριακή το πρωί που έχουμε πετάξει τα απορριμματοφόρα σας.

Φρέσκο (Μελι)σανό ταΐζει η ΠΑΕ τον κόσμο της. (06/05/2017 09:26)

Η γνωμοδοτική αρμοδιότητα του Δήμου δεν παρακάμπτεται, παρά τα όσα λέει η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ και ο... τοπικός πολιτικός της εκπρόσωπος κ. Παπανικολάου απευθυνόμενος στον Καλαμπόκη στο δημοτικό συμβούλιο. Δεν υπήρχε κανένα νομικό κενό, που υποτίθεται θα έκλεινε με νομοθετική ρύθμιση. Ο Δήμος γνωμοδοτεί και η Περιφέρεια εγκρίνει. Μελι-Σανο λοιπόν ότι παρεκάμφθη ο «ιδεοληπτικός» Βασιλόπουλος και είναι ζήτημα ημερών να παρθεί έγκριση υψομετρικής από τον Σπίρτζη κι ότι (και καλά) εκδίδεται άδεια και μπαίνουν μπουλντόζες. Λίγο μετά την τροπολογία (που δήθεν θα παρέκαμπτε τον Δήμο), η προπαγάνδα πέφτει στο κενό αφου η Εταιρεία απευθύνεται και πάλι στον Δημο. Ας καταλάβουν οι ολελέδες ότι ο τιγράκος είναι λαγός που με κορυφή του παγόβουνου την ΑΕΚ και το γήπεδο, προωθεί το real estate της ευρύτερης περιοχής μέχρι τη Ριζούπολη. Η δική μου πρόβλεψη είναι πως θα ξαναπουλήσει την ομάδα (όπως έκανε το 95' που την πούλησε στον Τροχανά) αφού τα όνειρά του δεν έχουν καμμία τύχη.

Πολύπλοκο (06/05/2017 10:00)

Διαμαντή, κάνεις μια λάθος παραδοχή στην αρχή του άρθρου σου :το θέμα της υψομετρικής μελέτης ΔΕΝ έχει λήξει, δες έγγραφο της ΔΙΚΈΦΑΛΟΣ ΑΕ προς Δήμο στις 25.4....
Επίσης, ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ μόνο τα σκουπίδια το μόνο ανοικτό θέμα για βγει η άδεια.
Εκκρεμεί επίσης ΚΑΙ το ιδιοκτησιακό...
Με άλλα λόγια ούτε σε ένα χρόνο δεν βγαίνει άδεια...

Ανώνυμος (06/05/2017 10:51)

Οχι απλά παρακάμφθηκε, ταπεινώθηκε με τον χειρότερο τρόπο και το παραδέχθηκε κλαίγοντας και ο ίδιος ο Δήμαρχος. Ξαφνικά ενώ ο ίδιος έλεγε οτι τον άδειασαν, τωρα εμφανίζει τους αυλικούς να παριστάνουν τους νομομαθείς με αφορμή ένα ασήμαντο έγγραφο της Δικέφαλος προς το Δημο. Περαστικά και ευχαριστούμε την κυβέρνηση

Ανώνυμος (συνέχεια) (06/05/2017 10:53)

Εξ' άλλου αν ήταν κάτι το τόσο φοβερό απο τις 26.04 τα ξημερώματα θα το είχαν κάνει σημαία τα ανώνυμα περιθωριακά μπλογκς. Δεν θα κλαιγόταν ο Καλαμπόκης στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο. Μια χαρά τάπωμα έφαγε απο τον Παπανικολάου, κοιτάξτε να το συνηθίσετε γιατί έρχεται τσουνάμι

εξυπνακιας (06/05/2017 11:07)

το κάλο της υπόθεσης είναι ότι ξεβρακώνετε και η τοπική δημοσιογραφια. Φαίνεται ότι είστε υπέρ του γηπέδου και κατά των πολιτών .Και μη μου πείτε ότι δεν θα πληρώσουν οι πολίτες το νέο οικόπεδο για την εγκατάσταση των οχημάτων του δήμου ..βεβαία συνηθίσαμε με τους μεγάλους και τρανούς του επαγγέλματος έτσι μια χαρά ανεχόμαστε και τους μικρούς. Οσο δε για το κάθε βασιλοπουλο ...και πολύ που θα ιδρώσει το αυτί του. Άλλωστε πάντα κάποιοι άλλοι πληρώνουν

Φρέσκο (Μελι)σανό ταΐζει η ΠΑΕ τον κόσμο της. (06/05/2017 11:10)

@ 10:51 είσαι απλά πολύ βαθιά νυχτωμένος.

Αγράμματος. (06/05/2017 11:13)

@Φρέσκο{ΜΕΛΙ}σανό ταΪζει η ΠΑΕ τον κόσμο της.
@Πολύπλοκο.
Κουτσό άλογο ποντάρετε φίλοι μου. Μιά αιτηση, έστω και μετά την ψήφηση της τροπολογίας, πιστεύετε
οτι μπορεί να σταθεί σε οποιο Δικαστήριο προσφύγετε??????
Μη παρασύρετε τον Δήμαρχο πάλι σε προσφυγές, τσάμπα κόλπο στήνετε.
Ρωτήστε και καμμιά Νομική υπηρεσία.

Το αν είναι ή οχι ασήμαντο (06/05/2017 11:43)

Θα κριθεί εν καιρώ.
Πάντως η πρεμούρα σου να το υποβαθμισεις σα γεγονός είναι αστεία.
Αμφιβάλλω αν το διάβασες καν


Πρίν το 2021 μη περιμένετε τπτ...

@(09:26) @(10:00) (06/05/2017 11:44)

Ετοίμασε το επόμενο παραμύθι γαυράκο γιατί αυτό δεν έχει δράκο. Σε λίγες μέρες βγαίνει η άδεια χωρίς να σε ρωτήσουν. Δεν τσιμπάμε πλέον στις τρολιές σου. Υπάρχουν υπεύθυνα όργανα της πολιτείας που έχουν δώσει το ΟΚ και θα εκδώσουν την άδεια. Χρησιμοποίησε τις γελοιότητες που γράφεις και κάνε νέα προσφυγή αν τολμάς. Δεν μας απασχολούν καθόλου γραφικοί σαν εσένα.

tasos (06/05/2017 11:48)

Δεν ήταν αυτό που περίμεναν οι χρηματοδοτούμενοι η αποκάλυψη του Διαμαντή και άρχισαν πάλι την κλάψα για την υψομετρική και το παραχωρητήριο. Μετά θα ακολουθήσει ο Τίγρης που δεν έχει χρήματα και όλο το υπόλοιπο πακέτο. Πολύ το διασκεδάζουμε άλλη μια μέρα.

@(06/05/2017 11:10) (06/05/2017 12:20)

Ενώ εσύ που είσαι ξημερωμένος κάνεις μπαμ απο χιλιόμετρο. Ασε μας κουκλίτσα μου, έχει κουδουνίσει το κεφάλι σας απο τις φάπες και βλέπετε νίκες και δικαιώσεις. Αν ήταν κατι σημαντικό θα μας το έλεγε ο Καλαμπόκης στο προχθεσινό συμβούλιο, δεν θα έτρεμε σαν το ψάρι όταν τον έβαζε στη θέση του ο Παπανικολάου

@(06/05/2017 11:43) (06/05/2017 13:09)

Δεν χρειάζεται να το υποβαθμίσω εγώ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη οτι δεν το αναδείξατε καν. Εδώ κάνετε χαρούλες για κάτι αστεία πράγματα. Για να κάνετε μόκο για ένα τόοοοοοσοοοο σημαντικό θέμα αποδεικνύει οτι και έχετε πνιγεί ήδη και δεν προλάβατε ουτε απο τα μαλλιά να πιαστείτε. Στις 3/5 στο Δημοτικό Συμβούλιο γράφτηκε ιστορία. Με τη βοήθεια του Παπανικολάου ξεγυμνώθηκε ο Καλαμπόκης και κατέπεσαν τα ψέμματα σας. Ολα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.

@(06/05/2017 11:43) (06/05/2017 13:10)

Και κάτι ακόμα. Εμείς το 2021 θα είμαστε ακόμα εδώ. Εσείς;

Απάντηση : Θα έχετε φύγει 2 χρόνια νωρίτερα.

Προς ολελέδες (06/05/2017 14:16)

Ο Παπανικολάου κάνει ακριβώς ό.τι κάνει κι ο Βασιλόπουλος. Είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Εκείνου του νομίσματος που ποντάρει σε έναν από τους δύο πόλους αφού δεν έχει να επιδείξει και κάτι αξιοπρόσεκτο όσα χρόνια προσκολήθηκε σε διοικήσεις και πετάει ατάκες άνευ ουσίας για να κερδίσει τις εντυπώσεις των αφελών. Ο ένας προσπαθεί να συσπειρώσει τους αντιγηπεδικούς κι ο άλλος τους γηπεδικούς. Μόνο που ο ένας έγινε δήμαρχος, ενώ ο αντιδήμαρχος της Γαϊτανά το μόνο που κατάφερε ήταν να ξαναβγεί απλά δημοτικός σύμβουλος καταβαραθρώνοντας όμως τον Τόλη στην τέταρτη θέση.
Τι δεν καταλαβαίνετε επιτέλους? Όποιος επένδυσε στην αεκοφροσύνη και έγινε ουρά του "επιχειρηματία" πήγε άπατος. Έχουν κριθεί όλα αυτά εκ του αποτελέσματος.
Όσο για το 2021 σίγουρα θα είστε εδώ. Και θα κλαίγεστε ακόμα κόντρα σε φαντάσματα-συμφέροντα ότι σας εμποδίζουν να κάνετε το Karakitsario Stadium. Ο "επιχειρηματίας" δεν ξέρουμε που θα είναι.

Ποιος Παπανικολάου... (06/05/2017 14:24)

Ο Σεϊτανίδης τους κατατρόπωσε με τη βαθιά πολιτική ανάλυση. Ο Παπανικολάου απλά ψάχνει ελάχιστα λεπτά δημοσιότητας. Αφού ψήφισε με τα δυο χέρια το σχέδιο του τίγρη χωρίς να ζητήσει ούτε μελέτη, ούτε τίποτα από την τεχνική υπηρεσία, τώρα κάνει το δύσκολο και τον τυπικό στα...πεζοδρόμια.
Και για να καταλάβουμε κύριε Διαμαντή: εσείς τι πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει με το σταθμό μεταφόρτωσης; ποιος πρέπει να πληρώσει για τη μεταφορά; μήπως ο δήμος που διαφώνησε με τα επιπλέον στρέματα του άλσους που πήρε δώρο ο τίγρης; ή η κυβέρνηση που σφυρίζει αδιάφορα; ή ο μ...κας ο πολίτης που θα στερηθεί άλλες υπηρεσίες για να πληρώσει κι από πάνω;
Είναι απλά ένα τυπικό ζητηματάκι τα κάποια εκατομμύρια που χρειάζονται; Ή έχεις δει πουθενά να έχει πει κανείς από την ΑΕΚ μεριά ότι θα πληρώσει;

Ξυπνάτε ωρέ (06/05/2017 15:07)

Ρε παλικαράκια της φακής και του γλυκού νερού σκληροί σαν βουτυράκι βιτάμ χουλιγκανάκια της κακιάς ώρας, αφού είστε τόσο σίγουροι για την άδεια της καρακιτσαριό παράγκας αγιασοφια γιατί ξημεροβραδιάζεστε εδώ μέσα και γράφετε μπαρούφες?

Οποιος είναι σίγουρος για κάτι δεν ασχολείται με τους άλλους. Εσείς όλη μέρα κι όλη νύχτα μας αραδιάζετε τις παπαριές των πληρωμένων κονδυλοφόρων και κάτι απειλές επιπέδου νηπιαγωγείου.

Γήπεδο εδώ με τις προδιαγραφές που θέλουν αυτοί που σας πουλήσανε και σας υποβιβάσανε στη δ´ εθνική δεν θα δείτε ποτέ. Το ξέρετε ότι σας δουλεύουν κατά βάθος αλλά δεν θέλετε να το παραδεχτείτε. Ξυπνάτε και κυνηγήστε αυτούς που πρέπει κι όχι τους έτσι κι αλλιώς ανύπαρκτους συριζολαετζήδες του Βασιλόπουλου.

Κάτι που δεν επισημαίνει κανένας τελευταία: (06/05/2017 15:13)

Το γεγονός ότι ο παμπόνηρος Χάρης (ο γνωστός "αδειούχος") και οι δικοί του κρατάει τελευταία αποστάσεις από το προτζεκτάκι του καρακιτσαριού και την προώθησή του, θα έπρεπε να σας προβληματίσει.

Δεν θα γίνει ποτέ το γήπεδο εδώ. Πάρτε το απόφαση να μη χαλιέστε.

Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι. (06/05/2017 15:29)

@ Ανώνυμος (06/05/2017 10:51)
Ταπεινώθηκε?
Από πότε μπορεί να ταπεινωθεί ο πρώτος από τον τέταρτο (και μάλιστα από έναν επίδοξο δελφίνο. ούτε καν τον επικεφαλής).
Από ατάκες και εξυπνακισμούς καλά πάει ο Νικολάκης ο μπλόγκερ.
Μήπως πληρώνει κάτι για να πετάει ατάκες? ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ για να νομίζεις ότι είναι γνώστης.
Την απάντηση για την δήθεν παράκαμψη του Δήμου δεν την έδωσε κάποιος ιδεοληπτικός αριστερός η γάβρος πληρωμένος του χοντρού. Την έδωσε ο κυρ Νίκος ο Στράτος (που να μην ξεχνιόμαστε ως υποψήφιος δήμαρχος πήρε -ας μην πω καλύτερα) με το έγγραφο που έστειλε στο Δήμο.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ.

Aek watch (06/05/2017 15:32)

Χαιρόμαστε που όσα γράφουμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ... αποδεικνύουν το πόσο "πουθενάδες" είναι οι γλύφτες του τίγρη... Απλά για γέλια...
Από την άλλη όμως, τα χρόνια περνούν και η ΑΕΚΑΡΑ μας παραμένει αστεγη... Παίζουμε ακόμα σε ένα γήπεδο που το λένε Ολυμπιακό... Τι ξεφτίλα, κιτρινόμαυρα αδέλφια... Αντε και με την νίκη απόψε!!!

Ο επιχειρηματίας (06/05/2017 15:43)

Θα ειναι στο πάνθεον της ιστορίας αφού θα έχει φτιάξει τη γήπεδαρα μας. Μελισσανιδαρε συνέχισε να τους πονας

Οι τωρινοι ΑΕΚτζηδες δεν εχετε καμια σχεση με την παλια Original (06/05/2017 16:15)

@Αγράμματος. (06/05/2017 11:13) Καμια προσφυγη και κανενα δικαστηριο. Οι ιδιοι οι "επιχειρηματιες" βλεπουν οτι δεν τους βγαινει τιποτα και δεν τους συμφερει τελικα το προτζεκτ του αγιασοφια. Οπως σας πουλησανε το 1995 στον Τροχανα κι αυτος μετα στην Ενικ, ετσι θα σας ξαναπουλησουν και τωρα. Οταν ξυπνησετε κι αρχισετε τα συλαλλητηρια κατα της διοικησης σας, θα το γλενταω με τσιπουρακι στο Βολιωτικο. Μακραν ο σοβαροτερος ΑΕΚτζης ever ο Ντεμης Νικολαιδης. Ειχε καταλαβει πολυ νωρις οτι ΑΕΚ και Φιλαδελφεια εχουν παρει οριστικο διαζυγιο κι ετοιμαζοταν για αλλου. Τοτε βεβαια δεν σας χαρτζιλικωναν και δεν ειχατε προβλημα να φυγετε απο τη Φιλαδελφεια ουτε μιλαγατε για "μικρασιατες παπουδες που το εχτισαν με τα χερια τους" (αλλο μεγαλο ψεμα). Μετα γινατε στρατος τραμπουκων. ΥΓ: μην συνεχιζετε το ´παραμυθι ´ περι προοδευτικων οπαδων της ΑΕΚ. Χειροτεροι απο τα no politica γαβρακια καταντησατε.

@(11:43) @(14:16) (06/05/2017 16:45)

Τσάμπα χάνεις το χρόνο σου. Δεν απευθύνεσαι σε πρόβατα κάποιας συγκέντρωσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η γηπεδάρα έρχεται και δεν την σταματάει ένας παράνομος σταθμός μεταφόρτωσης για τον οποίο υπάρχουν ποινικές ευθύνες για όσα ΔΕΝ έγιναν επίτηδες για την απομάκρυνση του. Βρείτε κάτι άλλο να συνεχίσετε την κλάψα σας.

Τίγρης (06/05/2017 17:08)

Σε ευχαριστώ Διαμαντή που με ενημέρωσες για το επόμενο πεδίο αντιπαράθεσης ώστε να το φροντίσω προσωπικά. Έχει και κάποιο οικόπεδο άκουσα ο Δήμαρχος εκεί κοντά όπου πιστεύει ότι θα χτίσει βίλα. Ορίστε το έλυσα ήδη το θέμα. Και μέχρι να ετοιμαστεί κατάλληλα ο χώρος υπάρχει και η είσοδος του Δημαρχείου σαν προσωρινή λύση.

@(14:16) (06/05/2017 17:16)

Ο επιχειρηματίας σας γλεντάει. Όσο πιο γρήγορα το χωνέψετε τόσο μικρότερος ο πόνος.

@(11:43) (06/05/2017 17:32)

Μετά από όσα έχουν προηγηθεί και τα εμπόδια που έχουμε ξεπεράσει ξέρουμε πολύ καλά τι είναι σημαντικό και τι όχι. Πριν λίγες μέρες το σημαντικό και καλά ήταν η υψομετρική μέχρι που φάγατε τη σφαλιάρα από την κυβέρνηση. Εμείς και τότε σας τα λέγαμε κι εσείς πάλι δεν ακούγατε. Ας προσέχατε και περαστικά σας.....

@Προς ολελέδες (06/05/2017 14:16) (06/05/2017 19:14)

Το υπερ ΑΕΚ έχει πάρει 75% και μάζεψε 5000 κόσμο στην πόλη. Το κατά ΑΕΚ 25% και 200 άτομα. Περαστικά, έχουν κριθεί αυτά

Ανωνυμος* (06/05/2017 23:26)

@19.14
Το υπερ ΑΕΚ καταποντιζεται απο το 2000!
Ο Γρανιτσας το 2003 πηρε 400 σταυρους σε δυο δημους τοτε!
Κατα ΑΕΚ την δευτερη Κυριακη 53%!
5000 κοσμο απο ολη την Αττικη και οχι μονο και πριν απο τον αγωνα με τον Γαυρο!
Περαστικα ναναι!
Υ.Γ. "Συναισθηματικοι αεκολεδες που θελετε να τιμησετε τους " προσφυγες προγονους σας" δεν ενημερωθηκατε οτι και οι μπαοκτζηδες "απογονοι προσφυγων" ειναι απο την ιδια πολη;

Απλα ΟΥΓΚΑΝΟΙ!!!!

δντ (07/05/2017 00:31)

ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ με τιποτα το σκουπιδιαρικο χουλιγκανς!!! Δικο μας ειναι το αλσος οτι θελουμε το κανουμε ,μας εξυπηρετει χωρις να αφηνουμε σκουπιδι στο χωρο ουτε καν το εκμεταλλευτηκαμε σαν πορνη για λεφτα!!!! χτιστε τη παραγκα στο οικοπεδο σας οπαδοι του λαθρεμπορα! αντε καλα κανατε και πηγατε βολο και πλακωθηκατε με τις μπουγατσες του σαφριδη!!! θα ειστε για παντα διεστραμμενοι ψυχοπαθεις!! ο δημαρχος μας κανει αυτα που πρεπει αν και ξερουμε οτι δεν θα καταφερετε να βρειτε τα μυρια για παραγκα!! η βια και το χαος δεν θα επιστρεψει στη μερια μας!!! για αλλη μια φορα δολοφονηθηκε προχθες 24χρονος ανθρωπος του σαφριδη στη Θεσσαλονικη!

Ζήτω ο Παπανικολαου (07/05/2017 01:29)

Ο Δήμαρχος και ο Καλαμποκης κυρίως την 3/5 ξεφτιλίστηκαν. Παραλίγο ο Καλαμποκης να μιμηθεί το Δήμαρχο στη γνωστή συνέντευξη με τα νερά. Ξεροκαταπινε ξεροκαταπινε και μπέρδευε τα λογάκια του συνέχεια

@δντ (07/05/2017 00:31) (07/05/2017 09:50)

Ποιος σου είπε χρηματοδοτούμενε ότι στηρίζουμε τους χούλιγκαν; Σε αντίθεση με εσάς βρωμιάρηδες που φέρνετε στην πόλη κουκουλοφόρους με ρόπαλα. Γι αυτό θα φτιάξουμε μια γηπεδάρα στολίδι όπου δεν θα επιτρέψουμε εμείς που αγαπάμε την ΑΕΚ να το κάνουν τα εκτρώματα που κινούνται ανάμεσα στο χώρο του ποδοσφαίρου και στον δικό σας χώρο μπάχαλο. Από κει και πέρα το παράνομο σκουπιδιάρικο θα το διώξουμε είτε με το καλό είτε με άλλο τρόπο.

@(23:26) (07/05/2017 09:51)

Το κατά γηπέδου μαζεύει 100 χρηματοδοτούμενους από όλη την Αττική γαυράκι.

Ανωνυμος* (07/05/2017 10:11)

Το κατα γηπεδου απο το 2000 στελνει τους αεκολεδες στα αζητητα!

Αγράμματος. (07/05/2017 10:21)

@Οι τωρινοι ΑΕΚτζηδες κ.λ.π.κ.λ.π. [06/5/2017 16 . 15]
Μπράβο σου φίλε μου, βουλομένο γράμμα διαβάζεις. Λοιπόν για να σε βοηθήσω, δεν έχω καμμιά πρεμούρα για το άν φτιαχτεί το γήπεδο απο τον Μελισσανίδη, αν γίνει στν Φιλ/φεια ή αλλού.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να απεμπλακεί ο Δήμαρχος και η Δημοτική αρχή, απο μια κόντρα χωρίς αρχη και τέλος, ώστε να ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
Αν καταλαβαίνεις, έτσι όπως ΄΄ξεκίνησε΄΄ αυτή η διαμάχη, χωρίς σχεδιασμό,στόχο, παρά μόνο με κραυγές και ιδεοληπτικές ιδέες ατάκτως ΄΄πεταμενες΄΄ δεν θα βγάλει πουθενά και αυτοί που θα την πληρώσουν, αν και την πληρώνουν απο τώρα, είναι οι δημότες και η πόλη.
Υπάρχουν ευθύνες γι' αυτό το φασισταριό που μαζεύτηκε στη πόλη, υπάρχουν ευθύνες για τη μή ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση της Δημοτικής Αρχής για το τι ήθελε και θα χρειασθούν ώρες να τα ΄΄λεμε΄΄αυτά.

@Ανωνυμος* (07/05/2017 10:11) (07/06/2018 13:34)

Ναι με το τρομερό ποσοστό του 16% και το αφήγημα οτι "με Αρη και Ρένα γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια". Που αποδείχθηκε προφητικό βέβαια. Κοίτα τι θα πάθει το 19 όποιος τολμήσει και κατέβει με τέτοιο πρόγραμμα

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: Με το ευρύ δημοκρατικό μέτωπο που μας στήριξε, θα αλλάξουμε την πόλη

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Βόμβες! Τομπούλογλου: Ζητώ ενημέρωση και αρνούνται- Γεωργαμλής: Συγγνώμη που έκανα δήμαρχο το Βούρο

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Τρικυμία εν κρανίω...

Ο Μεσιέ Σουσός

«Πού είσαι βρε τουρίστα, κρυμμένος στη σπηλιά; Έλα στο συμβούλιο» - «Φοβάμαι τον τσολιά»

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

Οι πολιτικοί νάνοι δεν ξέρουν να χάνουν- Επανακαταμέτρηση και Διαχειριστικός έλεγχος

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: George
@σίχαμα Τι σχέση έχουν αυτά που έγιναν πριν 20 χρόνια ρε ανεγκεφαλε με άλλους πρωταγωνιστές και δημοτική αρχή που δεν είχε καμία σχέση με τα...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
το μουσείο των αλησμόνητων παρτίδων "Φιλιώ Χαϊδεμένου" δε θα το πιάνετε στο στόμα σας αμόρφωτοι, ή αμόρφωτε, γιατί ενας είσαι λογικα, ούτε τ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@ αποβρασμα Αν ζούσες εδώ θα ήξερες ότι τα απορριματοφορα προσπάθησαν να εμποδίσουν το γκρέμισμα του γηπέδου από την στιγμη που δεν είχε εκδ...

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Γήπεδο για τον λαό δεν θέλατε?...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Μόνος σου είσαι κακομοίρη και γράφεις συνέχεια τα ίδια με διαφορετικά ονόματα. Και αφου το κάνεις ονειρεύεσαι ότι και οι επικριτές σου κάνου...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Μουσείο
Θα βάλουν και τους 131 από την εποχή Αδαμοπουλου; Αυτούς που κατεβασαν τα απορριματοφόρα; Αυτούς που στεκοντουσαν εμπόδιο στα συνοδα εργα το...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Κακομοίρη το μουσείο της ΑΕΚ είναι πολύ πιο μπροστά από οποιοδήποτε άλλο. Αλλά εσύ δεν πρόκειται να το δεις ποτέ οπότε πρόσφυγα μαϊμού μην β...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
δε θα κάτσω να απαντάω ξεχωριστα σε κάθε καημενο που γράφει με 5 διαφορετικά ονόματα μπας και γίνουν πολλοί. πάντως ο προβοκάτορας ένας είνα...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @Ιθαγενης (29/11/2023 20:17)
Έτσι μπράβο να μας βρίζεις για να πέφτουν οι μάσκες. Οι καθυστερήσεις οφείλονται στην δημοτική αρχή του Βασιλόπουλου και δεν θα ξεχάσουμε ΠΟ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Στρατευμενος τακτικισμος τυπου Gebels
Ατυχες αρθρο..που παει να "παρασχει προστασια" αποτα εξαριστερων χτυπηματα στον ΝΕΟ εκλεγεντα.....(φυσικα ξεχαστηκε ο "τουριστας κλαρινογσμ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@22.20 ΚώσταςGeorge κλπ Οι επώνυμοι αιρετοί παράγοντες της πόλης προσπάθησαν όπως είχαν εντολή από τους κατοίκους να προστατέψουν με ΝΟΜΙΜΟΤ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: tasos reloaded
Μην τρομάζεις προβοκάτορα δεν είμαι ο Τάσος που έχει να γράψει καμιά τετραετία και τον βλέπεις στον ύπνο σου μαζί με τους υπόλοιπους. Λοιπόν...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @George (28/11/2023 22:28)
Ναι πράγματι όλα στο φως και προτείνω να υπάρχει ενημέρωση και για το πώς ανταμείφθηκε ο Βασιλόπουλος για τις υπηρεσίες του με μόνιμο διορισ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Χαχαχαχα
Προβοκάτορα ή πολίτη ή όπως αλλιώς θέλεις να λέγεσαι για να μας παραμυθιαζεις ότι εκφράζεις τον κόσμο της πόλης σε συμβουλεύω να στείλεις δι...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (28/11/2023 22:55)
Τι έγινε προβοκάτορα; Πονάει η αλήθεια; Συνέχισε την κλαψα μας διασκεδάζεις ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©