Σάββατο 02.12.2023,  

Τι θα μετρήσουμε τη Δευτέρα

Δημοσιεύτηκε στις 03/05/2017 στην κατηγορία Η πόλη  |  110 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Θα είμαστε εκεί που μας καλεί ο κ. δήμαρχος, το απόγευμα της Δευτέρας, 15 Μαίου. Στην κεντρική πλατεία της πόλης, εκεί όπου ο δήμαρχος καλεί -ας μη γελιόμαστε...- το ένα από τα δυο μέρη, στα οποία έχει διχάσει την πόλη, για να κάνει επίδειξη επαναστατικής δύναμης. Αντί να κατευνάσει τα πνεύματα, αντί να λειτουργήσει υπέρ της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης, πυροδοτεί την ένταση για να κερδίσει μερικά ψηφαλάκια. Αποδεικνύει έτσι ότι αδυνατεί να δώσει λύση στο πρόβλημα που ο ίδιος, με την αδιανόητη και παράλογη στάση του απέναντι στην ΑΕΚ, δημιούργησε στο σώμα της τοπικής κοινωνίας. Ο κ. Βασιλόπουλος με τη διχαστική πολιτική του είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το διαχωρισμό των συμπολιτών μας σε "υπέρ του γηπέδου" και "εναντίον του γηπέδου", βοηθούσης βεβαίως και της μυωπικής πολιτικής που ακολουθεί στην πόλη η ΑΕΚ, η οποία φαίνεται να νομίζει ότι απλώς κάποιοι εναντιώνονται σε ένα απόλυτο δικαίωμά της. Για μια ακόμα φορά έχει "διαβάσει" λάθος την κατάσταση, για μια ακόμα φορά κινδυνεύει να στοχεύει αλλού γι αλλού και μια ωραία πρωία να ξυπνήσει και πάλι έκπληκτη... Κι αυτά που εκπλήσσουν την ΑΕΚ, ο κ. Βασιλόπουλος τα κάνει μόνον και μόνον για μικροπολιτικούς λόγους, για λίγες ψήφους παραπάνω...

 

Η ανακοίνωση του κ. δημάρχου αναφέρει:

*****

 

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας οργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση υπεράσπισης της δημοκρατίας στην πόλη, της ελευθερίας έκφρασης και των δημόσιων χώρων, την Δευτέρα 15 Μαΐου, στις 7 μμ, στην κεντρική πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας (Πλ. Πατριάρχου) και καλεί να συμμετάσχουν όλοι οι πολίτες, οι συλλογικότητες, κάθε δημοκράτης που ανησυχεί με τις εξελίξεις στην πόλη μας.

 

Ζούμε μια ιδιαίτερη κατάσταση στην πόλη μας. Με αφορμή ένα αμφιλεγόμενο έργο μεγάλης κλίμακας ο Δήμος μας έχει στοχοποιηθεί και δέχεται καθημερινά την πίεση ομάδων που προσπαθούν να επιβάλλουν δια της βίας την άποψή τους. Το έργο είναι ένα συγκεκριμένο σχέδιο για το γήπεδο της ΑΕΚ και η άποψη είναι η επιβολή άκρας σιωπής για τις συνέπειες που θα δεχτεί η πόλη και οι κάτοικοί της.

 

Ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, το κέντρο της πόλης έχει υποστεί μια ιδιότυπη κατάληψη από δήθεν οπαδούς που θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να επιτίθενται σε συλλογικότητες, να βανδαλίζουν δημοτικά και ιδιωτικά κτίρια και χώρους, να ασχημονούν σε εθνικές επετείους, να απειλούν και να προπηλακίζουν αιρετούς και εργαζόμενους, να επιβάλουν ένα κλίμα φόβου και τρομοκρατίας στους κατοίκους.

 

Η Δημοτική Αρχή έχει εξ αρχής σταθερές θέσεις για την υπεράσπιση των δημόσιων χώρων της πόλης με επίκεντρο το άλσος και έχει διατυπώσει συγκεκριμένες προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο γήπεδο σε μια βιώσιμη πόλη και αιτήματα που αφορούν την αρμονική συμβίωση του έργου με τους κατοίκους. Κανένα αίτημα το Δήμου δεν έγινε δεκτό και καμιά θέση του Δήμου δεν έχει εισακουστεί!

 

Αντ’ αυτού επιλέχτηκε ο δρόμος της συκοφάντησης και της διαστρέβλωσης ότι δήθεν ο Δήμος «δεν θέλει το γήπεδο γενικώς», ότι «θέλουμε να διώξουμε την ΑΕΚ από την πόλη». Επιλέχτηκε ο δρόμος της τρομοκρατίας με πιέσεις, διαρκείς απειλές, μηνύσεις στο Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο και εργαζόμενους.

 

Έχουν κάθε δικαίωμα οι κάτοικοι αυτής της πόλης να ανησυχούν όταν ένας τεράστιας σημασίας πνεύμονας - το άλσος, διατηρείται σε ένα ασαφές καθεστώς ιδιοκτησίας και διαχείρισης.

 

Έχουν κάθε δικαίωμα οι πολίτες να διαμαρτύρονται όταν δημόσιοι χώροι και δημόσια χρηματοδότηση, κατευθύνονται σε επενδύσεις επιχειρηματιών, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη καμία από τις ανάγκες της πόλης.

 

Έχουν κάθε δικαίωμα οι πολίτες να αγανακτούν όταν βλέπουν κυβερνήσεις να υιοθετούν φωτογραφικές νομοθετικές πρωτοβουλίες, προκειμένου να προσαρμόσουν τους νόμους στα σχέδια επιχειρηματιών, με πρόφατο δείγμα την ψήφιση τροπολογίας για παράκαμψη των δυο βαθμών Αυτοδιοίκησης από κάθε εμπλοκή τους με την αδειοδότηση του γηπέδου. Όταν μάλιστα επιδεικνύουν πρωτοφανή αδιαφορία για χρόνια προβλήματα της Αυτοδιοίκησης που απαιτούν νομοθετικές ρυθμίσεις.

 

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας δεν δέχεται κανένα ειδικό καθεστώς στην πόλη. Καλεί τους πολίτες να υπερασπιστούν το δικαίωμα του καθένα να εκφράζει την άποψή του. Καλεί τους κατοίκους να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους να ζουν σε μια πόλη με βιώσιμους όρους. Καλεί τους φορείς και τις συλλογικότητες να υπερασπιστούν την δημοκρατία.-

***** 

 

 

Όπως έχουμε ξαναγράψει, ένας δήμαρχος που κατά βάση ενδιαφέρεται για την πόλη του, λειτουργεί σταθεροποιητικά, κατευναστικά, ισορροπεί και βοηθά κι άλλους να ισορροπήσουν. Συζητά με τους πάντες, κρατά πόρτες ανοικτές, τις διαβαίνει και δίνει λύσεις, αντί να δημιουργεί προβλήματα.

 

Ο κ. Βασιλόπουλος κάνει ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Άρχισε -μόνος αυτός- να δημιουργεί εξαρχής προβλήματα, αντί να δίνει λύσεις. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι όλος ο κόσμος της ΑΕΚ έχει εκμανεί μαζί του και μόνο μαζί του. Γιατί να το κάνει; Είχε προηγούμενα κανείς με τον Βασιλόπουλο; Γιατί οι χιλιάδες φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν τα "πήραν στο κρανίο" με τη Δούρου ή με την κυβέρνηση εξαρχής, αλλά μόνο με το δικό μας δήμαρχο; Σε αυτά τα απλά, λογικά ερωτήματα ο "επαναστάτης" του γλυκού νερού δεν έχει δώσει καμία απάντηση... Ξεκίνησε με το αμήχανο "ναι μεν αλλά..." στο γήπεδο, μέχρις ότου δομήσει μια σειρά ισχυρισμών, απόψεων και θέσεων που αντί να διευκολύνουν τη λύση, και την ήρεμη ζωή της πόλης, εξάπτουν πνεύματα, πυροδοτούν αντιθέσεις, δημιουργούν ρήγματα μέσα στην πόλη. 

 

Ο κ. Βασιλόπουλος αποφάσισε να διοργανώσει "ανοικτή εκδήλωση" για να... μετρήσει δυνάμεις. Να κάνει επίδειξη δύναμης. Κάτι που ούτε καν σκέφτηκε, όταν οι ανάρχες φίλοι του βανδάλιζαν γραφεία τοπικής κομματικής οργάνωσης, έσπαγαν κάλπες, έβαφαν το δημαρχείο και κατάστημα συμπολίτη μας. Τότε, για τον κ. Βασιλόπουλο, δεν υπήρχε θέμα Δημοκρατίας. Όυτε ζήτημα ελεύθερης έκφρασης. Έκανε μια δηλωσούλα δυο γραμμές για να έχει το κεφάλι του ήσυχο, και τέρμα... Γιατί τώρα διοργανώνει διχαστικές φιέστες, ενώ τότε έκανε την πάπια; Γιατί αυτές οι αντιδημοκρατικές πράξεις, είναι πράξεις ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ. Ενώ οι άλλες, ΕΧΘΡΩΝ του. Είναι ένας δήμαρχος που μας αξίζει, αυτός που ξεχωρίζει τους πολίτες της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας σε ΦΙΛΟΥΣ του και σε ΕΧΘΡΟΥΣ του; 

 

Εμείς θα είμαστε εκεί. και θα μετρήσουμε πόσοι Φιλαδελφειώτες - Χαλκηδονιώτες θα βρεθούν στην πλατεία για να ακούσουν ένα ακόμα διχαστικό μήνυμα του κ. Βασιλόπουλου και πόσοι θα έλθουν από άλλες περιοχές της Αθήνας. Γιατί αν πούμε σε κάποιον που δεν έχουμε ξαναδεί στα μέρη μας τη λέξη "Μάδυτος" και μας απαντήσει "είσαι και φαίνεσαι", ή τον ρωτήσουμε "προς τα πού είναι ο Κοσμάς ο Αιτωλός;" και μας δείξει κατά Χαλκηδόνα μεριά,  ευλόγως θα συμπεράνουμε ότι ο τύπος δεν είναι από την περιοχή.

 

Κι αφού μετρήσουμε τους ντόπιους φίλους του, θα τους αφαιρέσουμε από το σύνολο της πόλης, για να δούμε, τελικά, πόσες δεκάδες χιλιάδες πολιτών της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας θα γυρίσουν την πλάτη σε αυτό το διχαστικό κρεσέντο του κυρίου Βασιλόπουλου.- 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Οι Σεφερλήδες της Φιλαδέλφειας

 

Ληγμένο κοτόπουλο από το κοινωνικό παντοπωλείο- εμμονή ο πόλεμος σε ΑΕΚ και... καπιταλισμό

 

Μια ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών, που προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών

 

Στην πραγματικότητα δεν θέλουν την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πλήρης επιβεβαίωση της "Αλήθειας"

 

Ω! Απόλλωνα!

 

"Θανάση, θα έλθω να έλθω να μου δώσεις να ξεγεννήσω μια γυναίκα"

 

Μια συνέντευξη αποκαλυπτική για τις πραγματικές προθέσεις Βασιλόπουλου

 

Μπερδεύουν ακόμα την ΑΕΚ με την Πέρα Κλουμπ

 

Ο πρώτος που παρανομεί

 

Μη διχάζετε άλλο την πόλη κύριε δήμαρχε. Πάρτε ενωτικές πρωτοβουλίες, τώρα!

 

Μια ανακοίνωση του δήμου, που θα μείνει στην ιστορία

Γράψτε την άποψή σας

Κακός (03/05/2017 21:15)

ΕΝΑ ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΟ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΣΟΣ .

Κάλχας. (03/05/2017 21:44)

ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕ.

Κάτοικος και δημότης (03/05/2017 21:52)

Κύριε Σεϊτανίδη,
θα καταγραψετε και το ονοματεπώνυμο των συμμετεχόντων; άλλες εποχές μου έρχονται στο νου.. Εποχές "επανάστασης"...

Διαμαντής (03/05/2017 21:55)

@21.53
Καλά λέω "ότι του φανεί του λωλοστεφανή"

AnOnYmOz (03/05/2017 21:57)

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ. ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ, Η ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ. ΚΑΜΙΑ ΑΣΧΟΛΙΑ. ΕΔΩ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ - ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΛΠ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΡΤΗΓΙΚΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΤΤΕΣ ΚΛΠ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΤΑΣΗ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ

Κάτοικος (03/05/2017 21:59)

Θα δημοσιεύσεις και τις φωτογραφίες και τα ονόματά μας για παραδειγματισμό; Είσαι ωραίος.

Χρύσανθος Καντζος (03/05/2017 22:06)

Ο γνωστός γυναικολόγος Μαλλιος ο αποτυχων για δήμαρχος ..γράφει τις ανακοινώσεις αυτές με ολίγη απο Παντελογλου. Ο Αρης μας δε μπορεί ουτε το επώνυμο του να γράψει σωστα ,ποσο μάλιστα μια τέτοια επαναστατική ανακοίνωση .Για λυπηση ,μας βάζει να σκοτωθουμε .

ανωνυμος. (03/05/2017 22:13)

Θα έλθουν οι μπαχαλάκηδες φίλοι για να κάνουν μπάχαλο τη πόλη και να στηρίξουν τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Ιφιγένεια (03/05/2017 22:18)

Πρός θεού κε. Δήμαρχε, σταματήστε αμάσως αυτη την εκδήλωση, εάν μπορείτε φυσικά, γιατί μόνο εσάς και την προσωπικότητα σας θα πλήξει. Μην ακολουθείτε τους ακραίους που υπάρχουν γύρω σας, σταθείτε στο ύψος ενός ΔΗΜΑΡΧΟΥ που ΔΙΟΙΚΕΙ πραγματικά τον Δήμο του και ενδιαφέρεται για το σύνολο των ΔΗΜΟΤΩΝ του. Με διχαστικά συνθήματα του τύπου ''ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ'' η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γίνεστε έρμαιο ακραίων
συμπεριφορών που δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα.
Πραγματικά αναρωτιέμαι εάν το πιστεύετε αυτό??????

δημοτης (03/05/2017 22:39)

''Κι αφού μετρήσουμε τους ντόπιους φίλους του, θα τους αφαιρέσουμε από το σύνολο της πόλης, για να δούμε, τελικά, πόσες δεκάδες χιλιάδες πολιτών της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας θα γυρίσουν την πλάτη σε αυτό το διχαστικό κρεσέντο του κυρίου Βασιλόπουλου.''..................

Καλο θα ηταν να μετρησετε ποσοι απο τους παρευρισκομενους θα ειναι κατοικοι νεας φιλαδελφειας;;;;;;;;;;;Ξερετε πολυ καλα οτι το 999999999999% θα ειναι κατοικοι αλλων περιοχων

Anonymous (03/05/2017 22:40)

Αναρωτιούνται αν θα βγούν τα ονοματα τους στη φόρα αυτοί που βγάζουν τους οπαδούς φόρα παρτίδα στο ίντερνετ ακόμα και με φωτογραφίες μέσα απο το Δημαρχείο που τις διοχετεύουν στην ΕΦΣΥΝ. Φωτογραφίες και βίντεο απο την παρέλαση, απο την εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, φωτογραφίες και βίντεο απο παντού, με αποκορύφωμα τις κατηγορίες με βάση τον κουκουλονόμο, ατόμων που εκείνη την ημέρα ήταν στις δουλειές τους, ωστόσο αναγνωρίστηκαν με ειδικές ακτινες Χ κάτω απο "κουκούλες". Μιλάνε για ρουφιανιλίκι οι ρουφιάνοι. Που κυκλοφορούν με ασφαλίτες και ενίοτε κάνουν καντάδες στα φλέρτ τους μεθυσμένοι. Οι ξεφτίλες

MozarT (03/05/2017 22:48)

Το μεγαλύτερο ψέμα που απεγνωσμένα προσπαθούν να περάσουν όλοι όσοι έχουν βάλει στο στόχαστρό τους την Δύναμη Πολιτών ως διοίκηση -για τους όποιους δικούς τους λόγους- είναι ότι είναι κατά του γηπέδου. Η Βάλια Ματσουκά-Κουμαριανού άλλωστε, η Γραμματέας της παράταξης, ως δημοτική σύμβουλος της ΔΠ (όταν είχε αναλάβει επ´ ολίγον στο ενδιάμεσο της διαδοχής Μάλλιου-Βασιλόπουλου) είχε ψηφίσει ΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, σε δημ. συμβ. επί Γαϊτανά, όταν ο δήμος υποδέχθηκε τους επιχειρηματίες της ΠΑΕ ΑΕΚ και ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ. Επίσης, να θυμίσω ότι στα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου της ΔΠ παρευρέθησαν τόσο η Δούρου όσο κι η Αυλωνίτου, που και τότε τάχθηκαν ανοιχτά υπέρ του γηπέδου. Από εκεί και πέρα όμως δεν μπορεί ο δήμος να μην έχει λόγο για το με ποιές προδιαγραφές θα γίνει ένα νέο εντελώς διαφορετικό γήπεδο σε άλλους χώρους και με άλλους χώρους. Ούτε μπορεί να σωπάσει οποιοσδήποτε αυτοχαρακτηρίζεται δημοκράτης, όταν οι μπράβοι λειτουργούν ως στρατός επιβολής φίμωσης της διαφορετικής άποψης.

ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ & ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ (03/05/2017 23:11)

ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ, διότι προσπαθεί να πολώσει το σύνολο της αριστεράς και του α/α χώρου υπέρ του, χάνοντας όμως δια παντός την... "πεφωτισμένη μπουρζουαζία" που τον έκανε δήμαρχο την β´ Κυριακή (και δικαίως διότι αποφεύχθηκε ο συμπαθής μεν αλλά όχι για δήμαρχος Κόκος) χωρίς την βοήθεια της οποίας δεν θα κατάφερνε και πολλά αφού μόλις και μετά βίας είχε πιάσει 20% στη Φιλαδέλφεια και 10% στη Χαλκηδόνα σε μια εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ που τον στήριζε επίσημα πήγαινε τρένο με τρελά ποσοστά.

ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ, διότι όταν φτάνεις να προστρέχεις σε" συλλογικότητες" που οι περισσότερες είναι εκτός πόλης, πολλές εκ των οποίων είναι σφραγίδες και κάποιες έχουν τα ίδια άτομα του "χώρου" να τις τρέχουν, δείχνει ότι δεν έχεις καταφέρει ως αριστερή -υποτίθεται- διοίκηση να γειωθείς με την κοινωνία και να κατεβάσεις όλη ή έστω την συντριπτική πλειοψηφία της πόλης στο δρόμο μαζί σου. Έχεις ήδη παραιτηθεί.

απο ξεχασμενη αγια μαρινα (03/05/2017 23:34)

δλδ όλοι οι αεκτηδες ειναι φιλαδελφειωτες ,αν το πάρουμε ανάποδα;; μήπως ο βασιλοπουλος ,βγήκε δήμαρχος από τους κατοίκους που δεν θέλουν το γήπεδο;; όλες αυτές οι μετρήσεις είναι εντελώς αυθαίρετες .και φυσικά έχει ευθύνες ο δήμαρχος αλλά δεν έχει μόνο αυτός.στο φιναλε το γηπεδο θα γινει ο χωρος υπαρχει ο νομος τον παρακαμτει ,τα λεφτα υπαρχουν !μια συγκεντροσουλα δεν τη φοβαται κανεις !

@MozarT (03/05/2017 22:48) (03/05/2017 23:52)

Οχι απλά κατά αλλά σφοδρότατοι πολέμιοι που έχουν τάξει τον εαυτό τους στον αγώνα κατά του γηπεδου αυτοί που λέτε. Μάλλιος, Κουμαριανού, Βασιλόπουλος ανήκουν στην πρώτη - σκληρή γραμμή της ΔΠ όπου δεν θέλουν καθόλου γήπεδο και μάλιστα με κάθε - πολιτικό - κόστος.

@ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ & ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ (03/05/2017 23:11) (03/05/2017 23:52)

Απο τα πιο ευστοχα που έχω διαβάσει, συμφωνώ εννοείται και περί Γεωργαμλή

Επιχειρηματίας (04/05/2017 00:09)

Στο Βόλο τι θα μετρήσουν;
https://magnesianews.gr/volos/prostasia-zitoun-i-katastimatarches-apo-zimies-ke-vandalismous.html
Μακριά από εμάς. Ευτυχώς έχει φροντίσει ο γάτος.

λογιστής (04/05/2017 02:10)

αφού μετρήσεις τους παραβρισκόμενους αφαίρεσε τον Γεωργαμλή, τον Κοπελούσο και τον Κουτσάκη που δήλωσαν ότι θα πάνε για να έχεις πιο ακριβή εικόνα των οπαδών του Δήμαρχου. Κι ύστερα να κάνει μια συγκέντρωση ο Ανδριόπουλος για να δούμε πόσους θα μαζέψει και να καταλήξουμε ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος. Τώρα αυτά είναι επιχειρήματα; Η πόλη είναι ανοιχτή για τους οπαδούς της ΑΕΚ από όλη την Ελλάδα, αλλά κλειστή για όλους τους άλλους;
Όποιοι αισθάνονται ότι απειλείται η δημοκρατία πρέπει να είναι εκεί. Είτε θέλουν το γήπεδο είτε όχι. Είτε είναι αεκτζήδες, είτε ολυμπιακοί, είτε παοκτζήδες. Κύριε Διαμαντή σε μια συγκέντρωση για τη δημοκρατία στην πόλη και την ελεύθερη έκφραση πρέπει να βάλουμε... πόρτα; Σας είχα για πιο σοβαρό

Διαμαντής Σεϊτανίδης (04/05/2017 04:29)

@02.10

Πρώτον, χαίρομαι για την ομολογία ότι ετοιμάζονται λεφούσια εκτός πόλης να αριβάρουν για να μη γίνει η Φιλαδέλφεια Παλέρμο, αλλά να γίνει Γένοβα (ξέρει ο Άρης από την ορίτζιναλ Γένοβα). Στα λόγια μου έρχεσαι, όταν λέω ότι διχάζετε την πόλη, ενώ η δουλειά σας είναι να την ενώνετε.

Για ποια ακριβώς "δημοκρατία" μιλάτε, όλοι εσείς οι δόξη και τιμή υπερασπιστές της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ του προλεταριάτου; Μιλήστε για τη δικτατορία, το αγαπημένο σας πολίτευμα, κι αφήστε τη Δημοκρατία σε μας τους υπόλοιπους που άλλωστε και τη θέλουμε και την υπερασπιζόμαστε.

Αξωνυμος* (04/05/2017 05:53)

@02.10
Ετσι ειναι! για ποια δημοκρατια μιλατε οταν στην επανασταση του 21 ειχατε ταχθει φανερα υπερ των Μαυροκορδατων;
Ο Καποδιστριας γνωστος για τα αθλητικα αισθηματα του ηταν φανερο οτι δρομολογουσε την κατασκευη ενος γηπεδου που θα εφτιανε ενας πρωην καραγωγεας και μετεπειτα εισαγωγεας ελαιου για τις λαμπες των δρομων!(λεγεται οτι δηλωνε εναν τοννο ελαιου και εφερνε τριαντα αλλα ποιος πιστευει τις φημες)!
Ομως εσεις αντιδρουσατε διοτι λεγατε οτι αντιδρουσαν οι ιθαγενεις! Ενας τοπικος διανοητης ελπιζοντας στα καλυτερα( του πλανητη, της χωρας, του τοπου, του καραγωγεα, δικα του, ποιος ξερει)υποδαυλιζε το κλιμα μαλλον για να βρισκεται σε ετοιμοτητα και να υπενθυμιζει την ανυπαρκτη παρουσια του στα πολιτικα δρωμενα της εποχης!
Διχασατε την Ελλαδα με τις πολιτικες σας αλλα ο πρωην καραγωγεας καραδοκει μεωτην βοηθεια ολωννμας να συνεχισει τις θεαρεστες αρπαχτες του!

Γηπεδικός Γάβρος (04/05/2017 09:12)

Αν και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θεωρώ δίκαιο το αίτημα των οπαδών της ΑΕΚ που αναμφίβολα είναι μια μεγάλη ομάδα και σεβαστή αντίπαλος να θέλουν να αποκτήσει ξανά έδρα η ομάδα τους στον χώρο που μεγαλούργησε. Ως Φιλαδελφειώτης δε, θεωρώ ότι θα είναι καλό και για τη πόλη αφού 30.000 άνθρωποι θα τζιράρουν κάθε 15 μέρες κάποια χρήματα εδώ σ´ αυτές τις εποχές της κρίσης. Το Βασιλόπουλο τον ψήφισα και τις δυό Κυριακές. Η κίνησή του να στήσει τόσο βιαστικά μια συγκέντρωση με κουβαλητούς από παντού είναι πραγματικά ακατανόητη και αψυχολόγητη.

Διαμαντής (04/05/2017 09:41)

@.05.53
Το φθηνό χιούμορ δεν σημαίνει ότι θα παρακαμφθεί το ερώτημα: με ποιο τρόπο οι (κατά δική σας δήλωση, όχι δική μου) οπαδοί της Δικτατορίας του προλεταριάτου, θέλετε να υπερασπιστείτε τη... Δημοκρατία;

Αναρωτιέμαι...

Anonymous (04/05/2017 10:20)

Ο αλλος 6 παρα δέκα το πρωί ξύπνησε με την εννοια της ΑΕΚ. Αμα λέω εγώ οτι έχουν χάσει τον ύπνο τους να με ακούτε εμένα. Οσον αφορά την εκδήλωση μετά απο πρόσκληση του Δημάρχου θα είμαστε όλοι εκεί

http://www.aek365.com/a-518297/kalesma-basilopoulou-elate-oloi-sthn-sugkentrwsh-gia-to-ghpedo-den-einai-kata-th-aek-video.htm

George (04/05/2017 10:52)

Απίστευτη δικαίωση των φίλων της ΑΕΚ για όσα έλεγαν και έγραφαν τα τελευταία χρόνια για τον Βασιλόπουλο. Ξεκάθαρα πλέον πρόκειται για ένα γαύρο που χτίζει σπίτι στην πόλη και δεν θέλει να τον ενοχλεί κανείς και ο οποίος εκλέχτηκε υποσχόμενος γήπεδο και καλά με προϋποθέσεις και πλέον όλοι έχουν καταλάβει ότι θα θυσιάσει και την σωματική του ακεραιότητα όχι για να μην γίνει γήπεδο αλλά ούτε καν περίπτερο που να έχει σχέση με την ΑΕΚ. Ευτυχώς πλέον και τα στελέχη της κυβέρνησης είναι ενημερωμένα περί τίνος πρόκειται και τον αντιμετωπίζουν ανάλογα. Δεν βρισκόμαστε στο 2014 να παίρνει γραμμή ο ΣΥΡΙΖΑ από το ερυθρόλευκο έκτρωμα που διοικεί την πόλη.

ΑΕΚΑΡΑ (04/05/2017 11:06)

Κινήσεις πανικού του γαυροδήμαρχου χωρίς κανένα νόημα. Ας μαζέψει από όλη την Αθήνα και 1000 και 10000 και 100000 γαύρους, χρηματοδοτούμενους, αναρχικούς και ότι άλλο θέλει. Ας πέσει και ξύλο. Ότι και να κάνει, όσο και να προκαλέσει δεν πρόκειται να καθυστερήσει ούτε μια ώρα παραπάνω την έκδοση της άδειας. Τα καραγκιοζιλίκια δεν μετράνε πουθενά πλέον.

λογιστής (04/05/2017 11:06)

Πρώτον δεν δήλωσα οπαδός καμιάς δικτατορίας, ούτε του προλεταριάτου.
Δεύτερο απάντα στην ουσία κι όχι με τις ιδεολοψίες σου. Η ΑΕΚ έχει δικαίωμα να κουβαλά στην πόλη όποιους θέλει και εσύ θα ζητήσεις διαβατήριο από δημοκρατικούς πολίτες;
Δικαίωμά σου να μη σε νοιάζει τι θα γίνει στην πόλη αν επικρατήσουν αυτοί οι "αγνοί οπαδοί", δικαίωμά μας να θεωρούμε ότι αυτό είναι απειλή στη δημοκρατία.
Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ό,τι άλλο σου προκαλεί αλεργία, αλλά δεν ανέχομαι στην πόλη που γεννήθηκα να κυκλοφορούν τραμπούκοι και να καθορίζουν αυτοί τι θα λειτουργεί ή όχι, ποιες συγκεντρώσεις θα γίνονται ή όχι κ.λπ. Και από αισθητικής άποψης δεν θέλω στην πόλη αυτούς που φώναζαν "εδώ, εδώ στα Φιλαδέλφεια, εδώ θα σας γ..σουμε τις μάνες και τ΄αδέλφια". Εσύ κύριε Διαμαντή;

ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ (04/05/2017 11:09)

1. Περίμενα από εσένα να κανεις ρεπορταζ αντικειμενικο, για παραδειγμα περιμενα να εχεις τις δηλωσεις του ανθρωπου που θα κανει λεπτη εγχειρηση κατω από το ματι μετα την επιθεση από αεκολεδες εξω από το Πνευματικο
2. Λες ότι θα έρθουν λεφουσια από άλλες περιοχές…δηλαδη οι αεκολεδες που τρομοκρατουν την πολη μας είναι ολοι τους ντόπιοι? Δε νομιζω…Η μηπως το δικαιωμα στο ξεπουλημα της περιοχης μεσω του γηπεδου το εχουν ολοι οι αεκολεδες από κρητη γιανενα και καναδα,μικρασιάτες και πόντιοι,αλλα οι κατοικοι της αθηνας δεν εχουν το δικαιωμα να μιλήσουν για το ξεπούλημα του Αλσους σε επιχειρηματικά συμ΄φεροντα? Δε παιζεις δίκαια….

ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 2 (04/05/2017 11:10)

3. Λες ότι ο δήμαρχος φταιει με τα προβλήματα που εβαλε στην αεκ.ο αρης φταίει για το άδειο φάκελο του 2014? Ο αρης φταίει για τα υψομετρικά? Και αν ναι τότε γιατι έπρεπε να γίνει φωτογραφική ρύθμιση? Για την υπογειοποίηση ποιος θα φταίει? Ποιον θα δώσετε βορά στο λαό?ο Αρης διχάζει την πολη με μια ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ??? ΔΛΔ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ?

ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 3 (04/05/2017 11:10)

4. Διαμαντή είσαι έξυπνος άνθρωπος,οπότε μη περιμένεις τον κόσμο της συγκεντρωησης για να μας πεις ότι ο αρης δεν εχει στήριξη στη πόλη. Ξέρεις ότι κανενας σοβαρος ανθρωπος δε θα παει ακριβως επειδη κινδυνευει να πάθει ότι οποιοσδηποτε προσπαθησε να μιλησει στη πολη (βλεπε Νο.1 ) είναι τουλ αστείο να συγκίνετε συγκεντρωσεις,τη στιγμη που οι αεκολεδες μαζευτηκαν 1500 (9απο ολη την αθηνα,και όχι 7000 όπως παραμυθιαζεστε) ενώ από τότε καμια άλλη συγκεντρωση η συζήτηση απαγορευεται από το λαο του μελλισανίδη. Οπότε οι συγκρίσεις ας λέπουν. Ξερεις και ξέρουμε ότι οι κάτοικοι δε θέλουν το γηπεδο,ποσο μαλλον το ξεπούλημα της πόλης τους
5. Προς αεκολεδες: τιποταδε τελειωσε όλα συνεχίζονται.το δρόμο τον δείχνουν οι Σκουριές. Και οποιος κατάλαβε κατάλαβε

ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 4 (04/05/2017 11:10)

6. ΤΟ έχουμε δέσει ότι ο Μελ θέλει το γηπεδο σωστά? Γιατι απορώ που δε μαζεύει το λεφούσι του γιατί του χαλάνε πολύ την εικόνα και τη μπίζνα στην πόλη. Μιλίστε λιγο με τον κόσμο χωρις να φοβάται και θα δείτε τι λενε
7. 1.01 αποδοση ότι το πρωτο σχόλιο θα είναι ‘’φίλε αν δε σαρέσει άλλαξε πολη,το οικοπεδο μας ανήκει’’ …. Όχι μάγκα μου δε σου ανήκει ΤΙΠΟΤΑ!!!

Nick (04/05/2017 11:15)

Ελπίζω να έχει οργανώσει σωστά την στημένη του συγκέντρωση. Δηλαδή μεταφορά με πούλμαν, διανομή χαρτών για να μην χαθούν οι επισκέπτες και το χαρτζιλίκι προκαταβολικά. Να μην ασχοληθεί κανείς με τον ανύπαρκτο, απομονωμένο και τελεσίδικα ηττημένο βλαχοδήμαρχο. Μόνο γέλιο και χαρά μας προσφέρει πλέον.

@Κάτοικος και δημότης (03/05/2017 21:52) (04/05/2017 11:24)

Την είπες πάλι την κοτσάνα σου. Έχουν οι κουκουλοφόροι ονοματεπώνυμο για να καταγραφούν;

Αγράμματος. (04/05/2017 11:33)

Στό αφισσάκι που ανέβηκε στο F.b, ελεύθεροι χώροι θεωρείται και το οικόπεδο του γηπέδου της Α.Ε.Κ. ???

Βασιλόπουλε (04/05/2017 11:36)

Βασιλόπουλε μεγαλύτερη παραδοχή ήττας από αυτή την συγκέντρωση της κλάψας δεν υπάρχει. Φώναξες τις συλλογικότητες για να κάνετε το μνημόσυνο στα σχέδιά σου. Να ζήσουμε να σας θυμόμαστε.

Ανωνυμος* (04/05/2017 12:32)

@09.41
Αν ειχες τις στοιχειωδεις γνωσεις πανω στο θεμα της διασπασης της αριστερας θα γνωριζες οτι μια απο τις βασικες διαφωνιες των αποχωρησαντων απο το ΚΚΕ και της προσχωρησης τους στον Συριζα και τις αλλες μικροομαδες ηταν οτι το μεν ΚΚΕ εχει μεσα στις θεσεις του που βγαινουν απο το συνεδριο την δικτατορια του προλεταριατου οι δε αλλοι και μεσα σε αυτους και ο Βασιλοπουλος με τον συνδιασμο του , οχι!
Συνεπως σε λαθος ατομα απευθυνεσαι ! Οι πολιτικες των πρωην Συριζαιων πλησιαζουν στις δικες σου και εχουν αποστασιοποιηθει στην πραγματικοτητα απο τον Μαρξισμο - Λενινισμο!

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ... (04/05/2017 12:54)

ΜΙΑ ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΜΑΤ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑ,ΟΤΑΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΘΑΡΗ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΧΑΛΟ.

χωριατικο γιαουρτι και αυγα απο πυργο ηλιας. (04/05/2017 13:27)

αν θελεις δημοκρατια,μην φερεις μπραβους στη νεα φιλαδελφεια αρη. οτι γινει την δευτερα στην φιλαδελφεια,να ξερεις οτι ΕΣΥ το εκανες. η φιλαδελφεια δεν θα παιξει το παιχνιδι σου,και δεν θα γινει εξαρχεια επειδη εσυ το γουσταρεις! σε περιμενουμε.

Κάτοικος (04/05/2017 13:39)

Για να καταλάβω καλά, δηλαδή όσοι θέλουμε να πάμε στην εκδήλωση του δήμου, για τους χ,ψ δικούς μας λόγους, είμαστε οπαδοί της δικτατορίας του προλεταριάτου, σύμφωνα με τη δική σου λογική;

Διαμαντής (04/05/2017 14:14)

@11.06
Μαζί σου στην ευαισθησία να μην κυκλοφορούν τραμπούκοι στην πόλη. Μαζί σου. Αναρωτιέμαι όμως πού ήσουν όταν ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ έσπαγαν κάλπες σε εσωκομματική εκλογική διαδικασία, πετούσαν μπογιές στο δημαρχείο και το ΠΠΙΕΔ, αλλά και κατάστημα συμπολίτη μας κλπ. Πού ήσουν όταν τραμπούκοι "καταλάμβαναν" χώρους που ανήκουν ιδιοκτησιακά στο δήμο για να το παίξουν "επαναστάτες". Πού ήσουν, λογιστή, τότε; Γιατί δεν μίλησες;

Διαμαντής (04/05/2017 14:15)

@13.39

Προφανώς δεν κατάλαβες τίποτα γιατί δεν θέλεις να καταλάβεις.

Διαμαντής (04/05/2017 14:18)

@ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Ευχαριστώ για την ποιότητα της παρέμβασης. Με διευκολύνεις να απαντώ επί της ουσίας, γιατί όταν με υβρίζουν και με προσβάλλουν, είμαι υποχρεωμένος να αμυνθώ.

Λοιπόν, αγαπητέ μου, εγώ εξ αρχής είχα ταχθεί υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου- αυτά βρίσκονται εύκολα, ο λόγος μου είναι δημόσιος. Αυτό ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι εγκρίνω και στηρίζω τις πρακτικές των θερμοκέφαλων, τους οποίους επανειλημμένως έχω καυτηριάσει από εδώ- κι αυτά εύκολα μπορείς να τα βρεις.
(συνεχίζεται)

ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ (04/05/2017 14:18)

ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ,Η ΑΕΚ ΚΑΙ Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ
Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ -ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΟΛΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ- ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ

ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ

ΝΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΗ (04/05/2017 14:23)

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΟΓΙΕΣ ΚΑΙ Η ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΑΛΠΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΣΗΜΕΡΑ....
ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΕΣΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΩ....

Διαμαντής (04/05/2017 14:23)

(συνέχεια)
ΝΑΙ, ο δήμαρχος φταίει για τα υψομετρικά. Έχω γράψει και γι αυτό. Επί δυόμιση χρόνια έλεγε ότι "κινδυνεύει η ζωή του" από τις απειλές, αλλά μια πίεση στην Περιφέρεια δεν άσκησε. Δες το κείμενό μου "Μην το περιμένετε το γήπεδο" εκεί θα δεις τις θέσεις μου.

Μη γελιέσαι. ΔΕΝ υπάρχει αντικειμενική καταγραφή. Κάθε άνθρωπος, ακόμα κι ο δημοσιογράφος, έχει το δικό του τρόπο που βλέπει τα πράγματα. Εγώ ατό που προσπαθώ είναι τις θέσεις μου να τις τεκμηριώνω όσο μπορώ με λογικά επιχειρήματα. Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Βρίσκεις ότι τα γράφω πειστικά; Πείσου. Δεν βρίσκεις; Μην πειστείς. Τόσο απλά.
(συνεχίζεται)

Διαμαντής (04/05/2017 14:27)

(συνέχεια)
Δεν λέω ότι θα έλθουν λεφούσια από αλλού. Μπορεί να έλθουν, μπορεί όχι. Δεν είμαι προφήτης. Κι επίσης ναι, η ΑΕΚ είναι μαι ομάδα με πανελλήνια εμβέλεια στους φιλάθλους που την αγαπούμε και στους οπαδούς που τη στηρίζουν. ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΥΤΟ, άλλο λέω: Λέω ότι ένας δήμαρχος ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, κι όχι μόνο όσων είναι εναντίον της ΑΕΚ και του γηπέδου, θα έπρεπε να λειτουργεί κατευναστικά, ενωτικά, οικουμενικά. Ο κ. Βασιλόπουλος αντίθετα λειτουργεί διχαστικά, διασπαστικά, όχι ως δήμαρχος όλης της πόλης, αλλά ως επικεφαλής του ενός από τα δυο μέρη, στα οποία τη δίχασε.

Ο συλλογισμός μου έχει συνέχεια, αλλά θα τον κάνω ξεχωριστή ανάρτηση. Ευχαριστώ και πάλι για την ηπιότητα και τη μετριοπάθεια. Έτσι, είναι χαρά μου να διαφωνούμε.

Διαμαντής (04/05/2017 14:30)

@14.23
Πες μας εσύ ποια παρανομία επιτρέπεις να γίνεται και ποια όχι. Δεν το ξέρω το περιστατικό που μου περιγράφεις, αλλά είμαι αυτός που ΠΑΝΤΑ και ΑΜΕΣΩΣ καταδικάζω τις βιαιότητες. Όταν έμαθα για τον Πάνο και ο γνωστός τραμπαρίφας αντιδήμαρχος έγραφε με την ανευθυνότητα που τον διακρίνει παντού και πάντα στο facebook ότι θα χαιρόμουν, πριν καν μάθω αν όντως τον προπηλάκισαν ή όχι, βγήκα και είπα ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ.

Αμφισβητείται, μήπως , αυτό;

Εσύ που για να δικαιολογήσεις τους τραμπουκισμούς των φίλων σου, βάζεις ζυγαριά στις παρανομίες, λύσε τα θέματα σου...

@ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 1,2,3,4 (04/05/2017 14:47)

Ο Μελ ξεκινάει το πιο νόμιμο γήπεδο που έχει κατασκευαστεί ποτέ με ομόφωνη απόφαση του ΣτΕ και καθολική στήριξη πλέον από την κυβέρνηση. Ο λόγος που έγινε νομοθετική παρέμβαση για την υψομετρική έχει αναλυθεί πολλές φορές και ξέρουν όλοι ότι δεν αφορά την ΑΕΚ αλλά το βρώμικο παιχνίδι του δημάρχου σου. Κάναμε τεράστια προσπάθεια 3 χρόνια να αποτρέψουμε κάποιους χούλιγκαν να μην προβούν σε βιαιότητες και το καταφέραμε σε τεράστιο ποσοστό. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που με βρωμιές και ψέματα παρασύρεις ανυποψίαστο κόσμο σε παράνομες ενέργειες επιδιώκοντας να αποτελέσει θύμα κάποιου χούλιγκαν που δεν μπορεί πια να ελέγξει παρά τις προσπάθειες η επίσημη ΑΕΚ. Σε λίγες μέρες αρχίζουν τα έργα και μην ανησυχείς θα αναλάβει η αστυνομία την τήρηση της νομιμότητας.

Μην μπερδευόμαστε (04/05/2017 14:51)

Εδάρη κάποιος στις εσωκομματικές εκλογές της νου δου στο πνευματικό?
Εδάρη ποτέ κάποιος από τις ομάδες περιφρούρησης (και μόνο) που έχουν έρθει δύο φορές στην πόλη για να προστατεύσουν την σωματική ακεραιότητα όσων διαφωνούν με το μελισανοσχέδιο?
ΟΧΙ και το ξέρουν όλοι.

Αντιθέτως οι μπράβοι με μανδύα ΑΕΚ έχουν ξυλοκοπήσει αρκετό κόσμο που έχει άλλη άποψη από τα σχέδια του αφεντικού τους. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.

@(04/05/2017 14:18) @(04/05/2017 14:23) (04/05/2017 15:04)

Ακου βρωμοαλήτη. Το γήπεδο είναι νομιμο και θα γίνει. Αν κάποιοι γαύροι χρηματοδοτούμενοι προσπαθήσουν να εμποδίσουν με παράνομες ενέργειες τις νόμιμες εργασίες του γηπέδου δεν θα τους σώσει από την οργή του κόσμου η επίσημη ΑΕΚ. Για οτιδήποτε πάθετε και σε όποιο νοσοκομείο καταλήξετε πρόβλημά σας. Αν εγώ πάω έξω από το Καραισκάκη και διαδηλώσω για να γκρεμιστεί επειδή δεν το γουστάρω θα με στείλουν στο νοσοκομείο και θα πουν όλοι ότι ήμουν ένας τρελός. Δεν θα γκρεμίσουν το Καραισκάκη για να δικαιωθώ εγώ επειδή έφαγα ξύλο.

tasos (04/05/2017 15:20)

Αυτοί που βάζουν μπροστά ανυποψίαστο κόσμο ποτίζοντάς τους με μίσος και κρύβοντας την αλήθεια για να εξυπηρετήσουν προσωπικά συμφέροντα έχουν ποινικές ευθύνες για ότι συμβεί σε αυτούς τους ανθρώπους. Όχι γαυροδήμαρχε δεν θα πολεμήσει με τους χούλιγκαν ο απλός πολίτης επειδή εσύ χτίζεις σπίτι στη Ν.Φ. Θα ενημερώσουμε μέχρι και τον τελευταίο κάτοικο της πόλης που ίσως ζει ακόμα στο σκοτάδι που δημιούργησες ότι το θέμα του γηπέδου τελείωσε οριστικά με δικαστικές και κυβερνητικές αποφάσεις. Δεν θα δημιουργήσεις γαυροδήμαρχε θύματα που παραμυθιάζονται ότι μάχονται για κάτι παραπάνω από τις δικές σου φιλοδοξίες. Και μην ξεχνάς θα τα πούμε σύντομα στα δικαστήρια.

Ανωνυμος* (04/05/2017 15:27)

@10.20
Μια περιπτωση να δουλευω και να ξυπναω απο τα αγρια χαραματα ουτε που σου περασε απο το μυαλο!
Θα λες τωρα παιρνωντας το πρωινο σου στις 10.20! " Τι μας λεει τωρα! Υπαρχουν ανθρωποι που ξυπνανε στις 5 το πρωι για να πανε για δουλεια! Και γιατι δεν ερχονται στον λαθρεμπορα να ξυπνανε οτι ωρα θελουν;"

@ΝΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΗ(04/05/2017 14:23) (04/05/2017 15:30)

Να προσέχατε όταν παρουσιάζατε μούφα ξυλοδαρμούς. Τώρα δεν σας πιστεύει κανένας. Συγκεντρώστε αποδείξεις ότι τον χτύπησαν Αεκτζήδες και να κάνετε μηνύσεις αν βρείτε ποιοι είναι. Δεν θα σας σώζει πάντα η επίσημη ΑΕΚ προσπαθώντας τόσο καιρό να απομονώσει ταραχοποιά στοιχεία μέσα και έξω από τα γήπεδα. Η επίσημη ΑΕΚ έχει πλέον άλλα τρεξίματα αφού σε λίγες μέρες ξεκινάνε τα έργα. Μια λύση θα ήταν να μεταφέρετε τις συγκεντρώσεις κατά της νομιμότητας σε ένα ασφαλή και φιλικό χώρο όπως το λιμάνι του Πειραιά. Δεν είναι η επίσημη ΑΕΚ ο φύλακας άγγελος του κάθε προβληματικού και κολλημένου.

Ανωνυμος (04/05/2017 15:40)

Να ακούγονται αυτα! Ο ΔΗΜΑΧΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΑ ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΑ. Καταρχήν η μη υπογραφή ήταν παράνομη και κατα δεύτερον πολυ ωραία τον ρουμπωσε χτες ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ τον Καλαμπόκη. Κύριε του είπε η τροπολογία έγινε για να σας προσπεράσουν και οχι επειδη είχατε δίκιο. Η παρανομία σας θα αποδειχτεί οταν υπογράψουν απο το υπουργείο. ΦΑΠ! Επίσης όταν ο Ανδριοπουλος του είπαν μα πάνε χέρι χέρι στην Περιφέρεια στην περίφημη συνέντευξη της ΕΡΤ ο Δήμαρχος έκανε το παγώνι. Άρα αποκλειστικός υπεύθυνος ο Δημαρχος

@ΝΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΗ (04/05/2017 14:23) (04/05/2017 16:41)

Κι εμένα με έδειραν οι ροπαλοφόροι που έκαναν πορεία κατά του γηπέδου και βγήκα πριν μια εβδομάδα από την εντατική. Δεν χρειάζονται αποδείξεις. Αφού το λέω εγώ είναι αλήθεια. Οπότε δικαιούμαι λίγο ακόμα χώρο από το Άλσος για το γήπεδο για να μου περάσει ο πόνος. Λοιπόν γαυράκια δυστυχώς δεν εκδίδει την άδεια ούτε εμποδίζει το γήπεδο όποιος τρώει δήθεν ή πραγματικό ξύλο από οποιαδήποτε πλευρά. Γι αυτό βρείτε άλλο παραμύθι γιατί η βλακεία έχει και όρια.

@Ανωνυμος* (04/05/2017 15:27) (04/05/2017 17:08)

Δεν τη λες και δουλειά την υπεράσπιση των φιλοδοξιών του δημαρχάκου. Το χαρτζιλίκι που σου δίνει είναι αρκετό τουλάχιστον η τα αρπάζεις ακόμα από τον άμοιρο τον πατέρα σου για να πας για κανά καφέ;

George (04/05/2017 17:12)

Χαχα σφίγγουν τα γάλατα. Μάλλον θα έχουν πληροφορίες ότι η άδεια είναι πολύ κοντά. Ετοιμάζονται με τη διαδικασία του επείγοντως συγκεντρώσεις 50 ατόμων, η κλάψα ξεκινάει τα χαράματα και τελειώνει το βράδυ, οι χρηματοδοτούμενοι γυροφέρνουν στην πόλη και παρακαλάνε να φάνε ξύλο. Το μεγάλο γέλιο τώρα αρχίζει.

@(04/05/2017 15:27) (04/05/2017 17:17)

Ναι φαίνεσαι, είσαι απο εκείνους. Φιλοσοφία, διανόηση και ποιήματα. Ασε μας ρε επαναστάτη με δεξιά τσέπη που ξύπνησες να πας δουλειά και δεν είχες τι άλλο να κάνεις καλύτερο απο το να μπεις να σχολιάσεις. Υπάρχουν μηνύματα σου σε αλλα άρθρα μέχρι και τις 2 το βράδυ. Αμα ξυπνάς 5.30 για δουλειά ποτε κοιμάσαι; Η μήπως κοιμάσαι στο γραφείο ρε κηφήνα; Δημόσιος υπάλληλος είσαι; Για αυτό είναι άνετος και αραδιάζεις ενα σωρό μπούρδες; Αλλα και έτσι να είναι, είσαι ακόμα χειρότερος. Με την έννοια μας κοιμάσαι με την έννοια μας ξυπνάς.

(04/05/2017 15:04) (04/05/2017 17:22)

''Αν κάποιοι γαύροι χρηματοδοτούμενοι προσπαθήσουν να εμποδίσουν με παράνομες ενέργειες τις νόμιμες εργασίες του γηπέδου''

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ...ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΡΙΘΗ ΩΣ ΝΟΜΙΜΗ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ,ΑΦΟΥ ΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ...ΣΩΣΤΑ?

ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ....ΓΙΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ,ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ

''Ο λόγος που έγινε νομοθετική παρέμβαση για την υψομετρική έχει αναλυθεί πολλές φορές και ξέρουν όλοι ότι δεν αφορά την ΑΕΚ αλλά το βρώμικο παιχνίδι του δημάρχου σου''


ΕΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΙΣΩ,ΑΡΑ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ..ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΧΑΙΑ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ) ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΔΙΠΛΑ


ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ (04/05/2017 17:36)

http://www.documentonews.gr/article/o-cameraman-poy-traymatisthke-apo-thn-epithesh-trampoykwn-sthn-nea-filadelfeia-milaei-sto-documentonewsgr

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ....

@(04/05/2017 17:22) (04/05/2017 18:00)

Αυτο που μας κρατησε πίσω ήταν οι παρανομίες του Δημάρχου και της τεχνικής υπηρεσίας δια της υπαλλήλου του και για τα ζητήματα αυτά τρέχουν ήδη δικαστικές εξελίξεις. Οταν αποδειχτεί η παρανομία στα δικαστήρια εκτός οτι η κυρία θα χάσει δουλειά, σύνταξη κλπ θα φάει και αγωγή για διαφυγόντα κέρδη, αποζημίωση για ηθική βλάβη και άλλα πολλά. Να ξεκινήσει να μαζεύει απο τώρα γιατί δεν την βλέπω καλα. Ο Δημαρχος θα τη γλιτώσει λόγω τίτλου και μόνο. Ας του ζητήσει λοιπόν να τα βάλουν μισά μισά ή το ένα τρίτο και με συμμετοχή Μανωλεδάκη ο οποίος μάλιστα είναι ο λιγότερο μπλεγμένος ο κακόμοιρος, αφού δεν έχει ιδέα.

@(04/05/2017 17:22) (04/05/2017 18:01)

Και κάτι τελευταίο. Μπροστά στη γηπεδάρα δεν φοβόμαστε τον ίδιο τον Θεό. Οχι έναν αποτυχημένο. Θα το πάμε μέχρι τέλους και για όσο χρειαστεί

@(04/05/2017 15:04) (04/05/2017 17:22) (04/05/2017 18:07)

Ναι βρε γελοίε γαύρε αν κάποιο δικαστήριο σταματήσει τις εργασίες γιατί υπάρχει κάποια παρανομία δεν θα το χτίζουμε βράδυ στα κρυφά, θα το σταματήσουμε μέχρι να διορθώσουμε το όποιο λάθος. Αλλά δεν τολμάς να γράψεις ότι οποιαδήποτε προσφυγή δεν σταματάει τα έργα μέχρι να εκδικαστεί. Που να τολμήσεις αρχιψευταρά. Την υψομετρική μελέτη από την άλλη έπρεπε να την εκδώσει ο δήμος και δεν το έκανε. Τι εννοείς ότι δεν είμασταν νόμιμοι; Εμείς θα την εκδίδαμε την υψομετρική στα γραφεία του Τίγρη; Όσο για την υπογειοποίηση περιμένεις να βρεθούν αρχαία για να σταματήσει. Πόσο ηλίθιος μπορείς να είσαι πιά; Κάνε και όνειρα για ποτάμια. Τα ποτάμια δεν είναι τσιράκια του Βασιλόπουλου να περνάνε ακριβώς στο σημείο που βολεύει τη γελοία προπαγάνδα σου. Γελάει όλη η Ελλάδα με τη βλακεία σας.

tasos (04/05/2017 18:17)

Βαρεθήκαμε το κλάμα. Κανα επιχείρημα έχετε γαυράκια. Όλο θα θα θα και από ουσία μηδέν. Κάντε και συγκέντρωση, κάντε και προσφυγές κάντε ότι θέλετε. Οι αποφάσεις που σας τελείωσαν οριστικά έχουν παρθεί εδώ και καιρό.

Τι θα μετρήσουμε τη Δευτέρα; (04/05/2017 18:52)

Βασιλοπουλάκια μην μετρηθείτε τη Δευτέρα γιατί δεν σας παίρνει. Ούτε τα λεφτά του Τίγρη να μη μετρήσετε να δείτε αν φτάνουν γιατί θα φάτε μεγάλη ήττα. Μετρήσετε καλύτερα κράνη και ρόπαλα να δείτε αν φτάνουν για όλους.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΙΑΣ (04/05/2017 19:29)

Όσο πλησιάζει η μέρα της άδειας τόσο οι κάτοικοι πανικοβάλλονται .
25 και σήμερα.

Διαμαντής (04/05/2017 20:38)

@19.29
νομίζω ότι αυτό το λήξαμε. Δεν υπάρχει θέση της ΠΑΕ για την ημερομηνία που λες. Αν υπάρχει και δεν την ξέρω, σε παρακαλώ να με βοηθήσεις ποστάροντας το σχετικό λινκ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΙΑΣ (04/05/2017 21:17)

Όντως η ΠΑΕ δεν έχει πει κάτι για την έκδοση της άδειας αλλά δεν είναι και δουλειά της να πει κάτι.
Για αυτές τις δουλειές οι εταιρίες έχουν τους project manager και ο δικός μας project manager ήταν πολύ συγκεκριμένος: http://www.ethnos.gr/podosfairo/arthro/andriopoulos_ton_iounio_ksekiname_ta_erga-65108502/
Γιατί τέτοια αρνητικότητα και δυσπιστία; Να λέει ο Ανδριοπουλος ότι η άδεια έρχεται και εμείς να λέμε ΟΧΙ.

Διαμαντής (04/05/2017 21:43)

@21.17
Ήμουν παρών. Δεν το είπε έτσι. Μάλιστα σε ερώτηση παρισταμένου, είπε ότι δεν δεσμεύεται για το πότε θα εκδοθεί η άδεια, γιατί δεν εξαρτάται από αυτόν. Αυτό είπε. Αλλά το πρόβλημα για την ΑΕΚ, για να σε διευκολύνω, δεν είναι η έκδοση της άδειας. Είναι...

... Αλλά άσε ρε φίλε να το γράψω σε κανονική ανάρτηση, να το διαβάσει ο κόσμος

Διαμαντής (04/05/2017 21:45)

@21.17 (συνέχεια)

παίζουμε ένα παιχνίδι; Γράψε μου το πρόβλημα, αν το ξέρεις, κι αν πέσεις μέσα, δεν θα το δημοσιεύσω (για να κάνω την ανάρτηση). Αν πέσεις έξω, θα το δημοσιεύσω. Παίζεις;

@Διαμαντής (04/05/2017 21:43) (04/05/2017 22:25)

Είναι...
Έλα μη ντρέπεσαι.
Πες το!
Δεν έχει λεφτά για γήπεδο ο γάτος. Αν είχε, τώρα θα παίζαμε σε χορτάρι στη Φιλαδέλφεια.
Όλα τα άλλα είναι "προφάσεις εν αμαρτίαις".

δεν ειμαι ο προηγουμενος (04/05/2017 23:12)

αλλα εγω θα πονταρα στα λεφτα απο τραπεζες

Aek watch (05/05/2017 00:45)

Το πρόβλημα για την ΑΕΚ είναι η ένσταση στο ΣτΕ των δύο κατοίκων και η υπογειοποίηση,δεν είναι ΚΑΘΌΛΟΥ ΑΠΛΟ τεχνικά να βυθιστεί ένα κομμάτι δρόμου, θυμήσου Διαμαντή την υπογειοποίηση της Κηφισίας στο φάρο Ψυχικού... Πόσο χρόνο πήρε....

Διαμαντής (05/05/2017 08:43)

@22.25, @23.12, @00.45

Άλλο, άλλο...

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΙΑΣ (05/05/2017 10:11)

Έλα ρε Διαμαντη, αυτά είναι ευκολάκια. Δεν μιλάς με κανένα όρκ, έχω και λίγο μυαλουδάκι.
Τα υψομετρικά είναι για να κοροϊδεύει ο Μελισσανίδης το πόπολο, και να τα ρίχνει στη ΣΤΡΟΥΓΚΑ και τον Βασιλόπουλο. Το πρόβλημα το σοβαρό που δεν λύνεται με τίποτα είναι το ιδιοκτησιακό και το παραχωρητήριο. Το γράφουν διαφορά σάιτ εδώ και καιρό, αθλητικά και οχι μονο. Άντε ετοίμασε το άρθρο σου να δούμε πως θα το σερβίρεις. Κρίμα μια τόσο ιστορική ομάδα να την ξεφτιλίζει ένας λαθρεμπορος.

@Διαμαντής (05/05/2017 08:43) (05/05/2017 10:16)

Περιμένουν την απόφαση για το παραχωρητήριο;

Διαμαντής (05/05/2017 10:28)

@10.11, @10.16
Άλλο είναι το πρόβλημα, μην κυνηγάτε χίμαιρες (βοήθησα,τώρα..)

George (05/05/2017 10:34)

Ότι και να ναι το πρόβλημα οι βλακείες που γράφουν οι αντιγηπεδικοί εδώ και καιρό συμφωνεί απ΄ότι βλέπω και ο Διαμαντής μαζί μου ότι δεν είναι. Περιμένουμε Διαμαντή να αποκαλύψεις ποιο είναι το πρόβλημα γιατί σε εμπιστευόμαστε.

@Διαμαντής (05/05/2017 10:28) (05/05/2017 10:42)

Εχεις πάρει φόρα για κυβίστηση. Το έχει καταλάβει ο πιτόγυρας με τα πολλά nicknames να αρχίσει τα παράπονα;

ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (05/05/2017 11:37)

ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΥΦΙΣΤΑΝΤΟ ΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ Ο ΜΕΛ

ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ???? (05/05/2017 11:51)

http://krisseis.blogspot.gr/2017/05/blog-post_46.html

Διαμαντής (05/05/2017 12:52)

@αδημοσίευτον 10.28
Μπράβο ρε φίλε το βρήκες. Έγραψες δυο, πόνταρες στο ένα. Το πρόβλημα, είναι το άλλο. Αλλά το βρήκες. Δεν σε ανεβάζω για να κάνω την ανάρτηση μου, πιθανότατα αύριο το πρωί να είναι στον αέρα. Και πάλι μπράβο, ΑΥΤΟ είναι το επόμενο μεγάλο πρόβλημα για το γήπεδο. Αύριο τα λέμε όλα.-

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. (05/05/2017 13:41)

Για να έχει την ησυχία του ο Αρούλης στη βίλα που του χτίζουν δεν θέλει το γήπεδο,και η καμπάνα της εκκλησίας που είναι δίπλα του και χτυπά πρωί πρωί θα τη γκρεμίσει ?????????

Διαμαντής (05/05/2017 16:25)

@αδημοσίευτον νικητή του κουίζ

Τα ρωτάνε αυτά τα πράγματα; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι χρειάζομαι τα φώτα σου επί του θέματος και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν πρόκειται να δημοσιεύσω την πηγή μου- αλίμονο. Σε περιμένω, ευχαριστώ

@(10:11) (05/05/2017 17:30)

Κάνε όνειρα λίγες μερούλες ακόμα που σε παίρνει. Και αν προκύψει οποιοδήποτε αληθινό πρόβλημα και όχι οι γελοιότητες που γράφεις θα το ξεπεράσουμε όπως κάναμε με δεκάδες άλλα.

@(11:37) (05/05/2017 17:33)

Ποιά είναι τα άλλα βλάκα μου εκτός από αυτό που δεν το γνωρίζεις καν και χαίρεσαι; Δεν έχεις μάθει ακόμα από τις σφαλιάρες του παρελθόντος;

@(10:42) (05/05/2017 17:35)

Τσάμπα χαίρεσαι Αρούλη.....

Διαμαντής (05/05/2017 19:31)

@αδημοσίευτον
προφανώς είναι καταφατική η απάντησή μου στην τελευταία φράση σου, στο προτελευταίο κομμάτι του μηνύματός σου (μετά από το "Τι είναι αυτό; Χαχαχαχα"). Ευχαριστώ τα μάλα

Διαμαντή (05/05/2017 19:46)

Διαμαντή καλύτερα να έγραφες αυτό που ξέρεις χωρίς προηγουμένως υπονοούμενα και κουίζ. Αφού ξέρεις ότι απευθύνεσαι σε άτομα που κατά καιρούς έχουν γράψει πολλές ανοησίες και πολλά ψέματα για να στηρίξουν τα συμφέροντά τους. Τους δίνεις τώρα αφορμή για νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Πες αυτό που έχεις να πεις ώστε να μη συζητάμε στον αέρα.

Aek watch (05/05/2017 22:54)

Ω Αδαμαντιε, τι έπαθε η πένα σου ωρέ ???

Απλές απορίες (06/05/2017 10:41)

Ο Βασιλόπουλος, τομπαλιοκουμούνι, ο ´ιδεοληπτικός´, ο ´οπαδός της δικτατορίας του προλεταριάτου ´, διχάζει την πόλη? Μάλιστα!
Κι οι απίθανοι αυτοί τύποι του λούμπεν κεφαλαίου που κονομάνε από την ΑΕΚ, που την πούλησαν, που την έριξαν στη δ´ εθνική, τι ακριβώς κάνουν?
Δεν βλέπουν ότι μετά από 15 χρόνια απουσίας δεν λείπει από κανέναν στη Φιλαδέλφεια?
Ποιος διχάζει το λαό?
Η εκλεγμένη δημοτική αρχή που νοιάζεται για την πόλη και τους πολίτες ή οι ανεπιθύμητοι που επιμένουν να μας φορέσουν ένα γήπεδο που δεν κολλάει με τίποτα στο χώρο?
Γιατί πρέπει να γίνει ένα γήπεδο-θηρίο που θα καταπιεί την πόλη και δεν κάνουν ένα γήπεδο όπως ακριβώς ήταν εκεί που ήταν? τότε δεν θα μίλαγε κανένας.

Περίπου ανώνυμος (06/05/2017 10:43)

Το σίγουρο είναι ότι και εμείς θα είμαστε εκεί και θα μετράμε κ.Σεϊτανίδη. Να είστε σίγουρος.

@Περίπου ανώνυμος (06/05/2017 10:43) (06/05/2017 11:04)

Δεν θα δυσκολευτείτε και ιδιαίτερα. Μέχρι το 100 είχαμε μάθει να μετράμε απο το νηπιαγωγείο.

@Απλές απορίες (06/05/2017 11:53)

Ναι Αρούλη το ξέρουμε. Είσαι Αεκτζής και θες ένα διαφορετικό γήπεδο. Γελάνε και οι πέτρες. Κάτσε τώρα στη γωνιά και απόλαυσε τους καρπούς της διχαστικής πολιτικής σου. Κρίμα που δεν θα μπορέσεις ποτέ να κυκλοφορήσεις στην πόλη μας χωρίς προστασία. Κι επειδή από το 19 δεν θα την έχεις ετοιμάσου για μετακόμιση.

Απλές απορίες (06/05/2017 16:39)

@11:53
Δεν είμαι ο Άρης βλακάκο. Ούτε με λένε Άρη. Ούτε γάυρος είμαι αλλά Παναθηναϊκός. Δεν τον ψήφισα καν το 2014. Απεναντίας τον πολέμησα όσο μπορούσα. Είσαι όμως τόσο ηλίθιος που δεν μπορείς να καταλάβεις ότι με όσα του καταμαρτυρείτε (επειδή έτσι βολεύει το αφεντικό σας για να καλύπτει την αδυναμία του να κάνει το γήπεδο) και με όσα κάνετε (τραμπουκισμοί, ξυλοδαρμοί, απειλές κλπ) εξελίσσομαι σε φανατικό υπέρμαχό του. Κι εγώ και πάρα πολλοί άλλοι. Αυτό το τελευταίο θα το καταλάβαινες αν ζούσες εδώ. Αλλά δεν ζεις εδώ.
Να μην σου κάνει εντύπωση αν παρά το ναυάγιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Βασιλόπουλος πάρει υψηλότερο ποσοστό από την προηγούμενη φορά. Να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά όταν θα καταλάβεις ότι είμαστε περισσότεροι όσοι δεν γουστάρουμε τα μελισανοσχέδια. Επαναλαμβάνω: τα μελισανοσχέδια. Όχι την ΑΕΚ.

Ανωνυμος* (06/05/2017 20:28)

"Στρατους αλητειας" χαρακτηρισε αθλητικο σαιτ αυτους που σπανε τον Βολο!
Και καποιοι εδω στην Φιλαδελφεια τους θελουν μονιμα στην πολη " για να ερχονται οι οικογενειαρχες με τα παιδια τους να βλεπουν ποδοσφαιρο"!
Ουστ απο τις κατοικημενες περιοχες ουγκανοι!
Γηπεδο σε ακατοικητο νησι ΤΩΡΑ!

Ακαμάτης (06/05/2017 21:11)

@Ανώνυμος *
Τώρα που είπες ακατοίκητο νησί, μου έδωσες μια ιδέα! Όλα τα ματς της ΑΕΚ να γίνονται στο ΝΗΣΙ ΓΑΜΑ (βλ τελευταίο βιβλίο μου) με σεξι νοσοκόμες κ αλλά καλά. Οι σοβαροί οικογενειαρχες, αν είναι σοβαροί, ας σταματήσουν να ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο.... Το είδαμε απόψε τι σημαίνει ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΊΔΗΣ.... 😱

ανώνυμος (07/05/2017 00:48)

ευχαριστούμε τον... υπέροχο λαό της ΑΕΚ που έκανε σήμερα στο Βόλο ό,τι μπόρεσε για να συνειδητοποιήσει κάθε Φιλαδελφειώτης από τι έχουμε γλιτώσει εδώ και δεκαπέντε χρόνια.

@20.28 (07/05/2017 01:26)

Θα το φτιάξουμε στην αυλή σου και θα γουστάρουμε

@(20:28) @(21:11) @(00:48) σχόλιο1 (07/05/2017 10:16)

Βλάκα που γράφεις 3 σχόλια μαζί για να φαίνεστε πολλοί όλοι προσπαθούμε να περιορίσουμε τους χούλιγκαν και πρώτα από όλους η διοίκηση της ΑΕΚ. Γι αυτό έγινε τεράστια προσπάθεια χθες να πάρουν εισιτήρια οικογενειάρχες για να πάνε με τα παιδιά τους και όχι μόνο οι οργανωμένοι. Και είχαμε διαβεβαιώσεις ότι το ίδιο θα γίνει και από την άλλη πλευρά. Ο Σαββίδης όμως όχι μόνο φρόντισε να πάνε τα εισιτήρια σε 8500 ΟΡΚ αλλά μπήκαν με ντου και υπεράριθμοι στο γήπεδο. Η απόδειξη του παραπάνω είναι ότι περίπου 2500 Αεκτζήδες οικογενειάρχες έφυγαν αηδιασμένοι από το γήπεδο και δεν παρακολούθησαν τον αγώνα. Από τα ΟΡΚ δεν έφυγε ούτε ένας. Επίσης είχε η διοίκηση της ΑΕΚ διαβεβαιώσεις ότι οι οπαδοί δεν θα συναντηθούν ποτέ και ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντια. Όχι μόνο δεν έγινε το παραπάνω αλλά κάποιος αλήτης χωρίς να ξέρουμε το λόγο άφησε την πεζογέφυρα στην κορυφή του γηπέδου αφύλακτη όπου οι οπαδοί μπορούσαν να συναντηθούν απλά περπατώντας με τα πόδια. Ήταν στημένο για να γίνουν επεισόδια.

@( 20:28) @(21:11) @(00:48) σχόλιο2 (07/05/2017 10:18)

Δεν μπορεί η ΑΕΚ να εξαφανίσει τους χούλιγκαν χωρίς βοήθεια που δρουν σε πολλά επίπεδα και όχι μόνο στα γήπεδα όπως σε πανεπιστήμια, σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και αλλού. Το μόνο καλό από όσα έγιναν χθες είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να επιτραπεί η μετακίνηση οπαδών οπότε οι Κυριακές στη γηπεδάρα πράγματι βλάκα θα είναι γιορτή με οικογένειες και τα παιδιά τους. Κοίτα να πετύχετε κάτι ανάλογο στην γαυρομάδα σου όπου το ξύλο ξεκινάει από τους παράγοντές σας στη φυσούνα. Είμαστε πολύ καλύτεροί σας.

George (07/05/2017 10:40)

Ευτυχώς που υπάρχουν παράγοντες σαν τον Μελ που θα φτιάξει ένα γήπεδο κόσμημα με την συμπαράσταση της πολιτείας το οποίο βέβαια δεν θα επιτρέψει να το σπάει και να το καίει ο κάθε αλήτης. Όπως συμβαίνει και στους αγώνες της ΑΕΚΑΡΑΣ στο ΟΑΚΑ κάθε Κυριακή θα έχουμε γιορτή. Δεν έχουμε ηγέτη ούτε τον Μαρινάκη, ούτε τον νέο Μαρινάκη τον Σαββίδη που χαίρεται με τους πέτσινους τίτλους. Ο Μελ πήρε ένα πεντακάθαρο κύπελλο και του έχουν στερήσει τη διεκδίκηση από άλλα 2 με το χέρι του Χάρα και το οφσάιτ 2 μέτρα χθες. Μόνο εμείς είμαστε υπερήφανοι για τον ηγέτη μας από τις πράξεις όχι από τα λόγια.

@10:18 (07/05/2017 11:00)

για ξύλο στις φυσούνες δεν δικαιούται να μιλάει καμία ομάδα από τις μεγάλες.
Στα τρία σερί που είχες πάρει πριν 20 χρόνια όλοι ήξεραν τι ακριβώς γινόταν στο ημίχρονο, όποτε δεν βόλευε το αποτέλεσμα του πρώτου 45λεπτου.

Ανωνυμος* (07/05/2017 17:15)

@10.40
Πραγματι! Οπως τα προβατα που ειναι περιφανα για τον τσοπανη τους!

@ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ & ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ (03/05/2017 23:11) (15/05/2017 20:09)

ακριβώς αυτό: ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ & ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ (15/05/2017 22:06)

ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ

764 ΑΤΟΜΑ (16/05/2017 18:51)

764 ΆΤΟΜΑ. ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ ΧΘΕΣ.
ΜΕΙΟΝ 200 ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, Η ΒΑΛΑΒΑΝΗ, ΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΤΖΗΔΕΣ

ΣΥΝΟΛΟ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ ΚΑΜΙΑ 500ΑΡΑ.

Η ΕΠΙΡΟΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΔΠ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ 1-2% ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ 50.000
ΚΟΙΝΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΙΝΗΜΑ

764 (16/05/2017 19:27)

Μαζί με τα καλοκαίρια, Πάσχα, Χριστούγεννα, ΣΚ και αργίες

Ωιμέ! Ήρθε κι η Νάντια η Βαλαβάνη ! (16/05/2017 20:26)

Αυτή που μας καλούσε να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ σαν υπουργός του Σφύριζα κι έλεγε ότι είναι πατριωτικό καθήκον!!!!!!!

#pio_mousolini_pethaineis

@764 ΑΤΟΜΑ (16/05/2017 18:51) (16/05/2017 20:32)

Ούτε στον ύπνο τους δεν είδαν 764 άτομα οι βασιλοπουλάδες. Θα ήθελαν αλλά δεν....

Διαμαντής Σεϊτανίδης (16/05/2017 23:24)

@20.26
Για να είμαστε όμως ειλικρινείς η Νάντια Βαλαβάνη όταν ήταν στο υπουργείο Οικονομικών έδωσε μάχη και πέρασε τη ρύθμιση των 100 δόσεων που ήταν πραγματική ανακούφιση για πολλούς μικροοφειλέτες του δημοσίου. Μετά βέβαια η κυβέρνηση την πήρε πίσω, βάζοντας ένα σωρό προϋποθέσεις κλπ, αλλά για να είμαστε ιστορικά δίκαιοι, η Βαλαβάνη το ξεκίνησε και το ξεκίνησε πολύ καλά. Ούτε την ξέρω ούτε πιστεύω ότι είχε καμία σημασία η παρουσία της χθες εδώ, (δηλαδή είχε με την έννοια ότι ήταν τρεις κι ο κούκος, οπότε και μια ακόμα παρουσία, βοηθάει στο γενικό ναυάγιο), αλλά πάντως αυτή είναι η αλήθεια για την παρουσία της στο υπουγείο Οικονομικών.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: Με το ευρύ δημοκρατικό μέτωπο που μας στήριξε, θα αλλάξουμε την πόλη

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Βόμβες! Τομπούλογλου: Ζητώ ενημέρωση και αρνούνται- Γεωργαμλής: Συγγνώμη που έκανα δήμαρχο το Βούρο

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Τρικυμία εν κρανίω...

Ο Μεσιέ Σουσός

«Πού είσαι βρε τουρίστα, κρυμμένος στη σπηλιά; Έλα στο συμβούλιο» - «Φοβάμαι τον τσολιά»

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...

Οι πολιτικοί νάνοι δεν ξέρουν να χάνουν- Επανακαταμέτρηση και Διαχειριστικός έλεγχος

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Μόνος σου είσαι κακομοίρη και γράφεις συνέχεια τα ίδια με διαφορετικά ονόματα. Και αφου το κάνεις ονειρεύεσαι ότι και οι επικριτές σου κάνου...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Μουσείο
Θα βάλουν και τους 131 από την εποχή Αδαμοπουλου; Αυτούς που κατεβασαν τα απορριματοφόρα; Αυτούς που στεκοντουσαν εμπόδιο στα συνοδα εργα το...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Κακομοίρη το μουσείο της ΑΕΚ είναι πολύ πιο μπροστά από οποιοδήποτε άλλο. Αλλά εσύ δεν πρόκειται να το δεις ποτέ οπότε πρόσφυγα μαϊμού μην β...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
δε θα κάτσω να απαντάω ξεχωριστα σε κάθε καημενο που γράφει με 5 διαφορετικά ονόματα μπας και γίνουν πολλοί. πάντως ο προβοκάτορας ένας είνα...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @Ιθαγενης (29/11/2023 20:17)
Έτσι μπράβο να μας βρίζεις για να πέφτουν οι μάσκες. Οι καθυστερήσεις οφείλονται στην δημοτική αρχή του Βασιλόπουλου και δεν θα ξεχάσουμε ΠΟ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Στρατευμενος τακτικισμος τυπου Gebels
Ατυχες αρθρο..που παει να "παρασχει προστασια" αποτα εξαριστερων χτυπηματα στον ΝΕΟ εκλεγεντα.....(φυσικα ξεχαστηκε ο "τουριστας κλαρινογσμ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@22.20 ΚώσταςGeorge κλπ Οι επώνυμοι αιρετοί παράγοντες της πόλης προσπάθησαν όπως είχαν εντολή από τους κατοίκους να προστατέψουν με ΝΟΜΙΜΟΤ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: tasos reloaded
Μην τρομάζεις προβοκάτορα δεν είμαι ο Τάσος που έχει να γράψει καμιά τετραετία και τον βλέπεις στον ύπνο σου μαζί με τους υπόλοιπους. Λοιπόν...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @George (28/11/2023 22:28)
Ναι πράγματι όλα στο φως και προτείνω να υπάρχει ενημέρωση και για το πώς ανταμείφθηκε ο Βασιλόπουλος για τις υπηρεσίες του με μόνιμο διορισ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Χαχαχαχα
Προβοκάτορα ή πολίτη ή όπως αλλιώς θέλεις να λέγεσαι για να μας παραμυθιαζεις ότι εκφράζεις τον κόσμο της πόλης σε συμβουλεύω να στείλεις δι...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (28/11/2023 22:55)
Τι έγινε προβοκάτορα; Πονάει η αλήθεια; Συνέχισε την κλαψα μας διασκεδάζεις ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: τζιν λαο
ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ....

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού
Xρήστης: marcus
Μα, πραγματικά, ούτε να φύγουν αξιοπρεπώς δε μπορούν πια;;;; Άντε να ανασάνει η πόλη επιτέλους! Υ.Γ.: Το να μείνει, από το νέο έτος, ο Βού...

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@22.57 Ειδικά εσύ, πρέπει να διαβάζεις και κάτω από τις γραμμές......

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...
Xρήστης: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣ
ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΑΠΟ απορριμματοφόρο ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΤΑΓΜΑ ΚΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©