Όποιος πίνει πολύ καφέ ξέρει καλά πώς επιδρά στο χρώμα των δοντιών, κάτι που έρχεται να θεραπεύσει ο θαυματουργός όπως λένε Clear Coffee.
Ο «πρώτος άχρωμος καφές του κόσμου», όπως προλογίζουν το δημιούργημά τους τα δυο αδέρφια από τη Σλοβακία, είναι κανονικός καφές, ποικιλίας Αράμπικα, και είναι μόνο στην καινοτόμα κατεργασία του η διαφορά.
Και είναι όσο δυνατός χρειάζεσαι για την πρωινή ιεροτελεστία, καθώς μιλάμε για 50mg καφέ ανά 100ml ροφήματος, περισσότερο δηλαδή από τους συνήθεις καφέδες που αγοράζουμε στο χέρι.
Το μόνο πρόβλημα για την ώρα είναι πως κυκλοφορεί αποκλειστικά στη Βρετανία, κάτι που σημαίνει ότι με το κόστος του shipping ο Clear Coffee είναι αλμυρούτσικος στην τιμή. Όχι όμως απαγορευτικός.
Όπως είπαμε, αποτελείται από ανώτερης ποιότητας ποικιλία Αράμπικα και γάργαρο νεράκι, χωρίς συντηρητικά, ζάχαρη, τεχνητά αρώματα και γλυκαντικές ουσίες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι Σεφερλήδες της Φιλαδέλφειας
Ληγμένο κοτόπουλος από το κοινωνικό παντοπωλείο- εμμονή ο πόλεμος σε ΑΕΚ και... καπιταλισμό
Μια ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών, που προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών
Στην πραγματικότητα δεν θέλουν την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια
Πλήρης επιβεβαίωση της "Αλήθειας"
Ω! Απόλλωνα!
"Θανάση, θα έλθω να έλθω να μου δώσεις να ξεγεννήσω μια γυναίκα"
Μια συνέντευξη αποκαλυπτική για τις πραγματικές προθέσεις Βασιλόπουλου
Μπερδεύουν ακόμα την ΑΕΚ με την Πέρα Κλουμπ
Ο πρώτος που παρανομεί
Μη διχάζετε άλλο την πόλη κύριε δήμαρχε. Πάρτε ενωτικές πρωτοβουλίες, τώρα!
Μια ανακοίνωση του δήμου, που θα μείνει στην ιστορία
δεν βρέθηκαν σχόλια επισκεπτών...