Σάββατο 02.12.2023,  

Συνέντευξη Αράπογλου για την ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε στις 29/03/2017 στην κατηγορία Η πόλη  |  48 σχόλια

Από το δημοτικό συνδυασμό "Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία- νέο" λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

*****

 

Ο Γιώργος Αράπογλου, υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2014 και επικεφαλής δημοτικής παράταξης της Αντιπολίτευσης στη Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Λίγο πριν τη σέντρα», στον Μιχάλη Μικελλή και στον  Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και όσα ακολούθησαν αμέσως μετά, αναφέρεται στο φλέγον θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, σχολιάζει τα λάθη που έχουν γίνει και τοποθετείται εφ όλης της ύλης, όχι μόνο προσωπικά, αλλά ως επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης

 

Για όσους ενδεχομένως δε γνωρίζουν, θέλω να υπενθυμίσω πως δεν είμαι «σημερινός» ΑΕΚτζής, δεν ανακάλυψα την ΑΕΚ επειδή «έμπλεξα» στα κοινά, ούτε σηκώνω τη σημαία της ομάδας μας, για πολιτικά οφέλη! Είμαι ΑΕΚτζής από τα γεννοφάσκια μου, μέλος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ εδώ και δεκαετίες, και μεγάλωσα μέσα σε μια ΑΕΚτζίδικη οικογένεια προσφύγων, που ποτέ δεν επεδίωξε να κερδίσει κάτι από αυτή... Και βέβαια σέβομαι το φίλαθλο πνεύμα κάθε φιλάθλου και την αγάπη του καθενός για τη δική του ομάδα.

 

Είμαι όμως εδώ και συζητάμε, ως δημοτικός σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ως εκπρόσωπος του κόσμου της πόλης μου – όπως μας επέλεξε το εκλογικό σώμα του δήμου μας και μάλιστα με παραπλήσιο ποσοστό (την Α’ Κυριακή) με αυτό της διοικούσας παράταξης (γύρω στο 18%). Δεν είμαι ούτε υπήρξα ποτέ μέλος κάποιου κόμματος, ούτε είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Ασχολήθηκα ενεργά με τα κοινά, μόλις 2-3 χρόνια πριν, με μόνο στόχο τη βελτίωση της πόλης μας και της ζωής μας σε αυτήν. Και οι απόψεις που εκφράζω δεν είναι μόνο προσωπικές αλλά, στο μεγαλύτερο μέρος τους, αποτέλεσμα διαβούλευσης με τα μέλη και τα συλλογικά όργανα της δημοτικής μας παράταξης, της «Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας» - «νέο»!

 

Από την πρώτη στιγμή προεκλογικά, στο πρόγραμμα των «ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ» μας, είχαμε ξεκάθαρη θέση υπέρ του νέου γηπέδου, με προϋπόθεση την τήρηση της νομιμότητας. Επειδή τα γραπτά έχουν μεγαλύτερη αξία από τα προφορικά, γράφαμε από το 2014: «Στηρίζουμε την κατασκευή νέου γηπέδου για την ΑΕΚ με σεβασμό των περιβαλλοντικών όρων και της σχετικής νομοθεσίας και διεκδικούμε ανταποδοτικό πρόγραμμα παράπλευρων έργων και δράσεων που θα αποτελέσουν βελτιωτικές παρεμβάσεις για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της πόλης»!

 

Αργότερα, σε Δελτίο Τύπου της παράταξής μας, γράφαμε: «Δηλώνουμε ξεκάθαρα την υποστήριξή μας στην κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη διασφάλιση και φροντίδα του Άλσους μας… λέμε ΝΑΙ στις ρυθμίσεις του άρθρου 81 (κανονιστικό πλαίσιο για τη δημιουργία Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού), σύμφωνα με τα προτεινόμενα σχέδια».

 

Το μεγάλο αυτό έργο, περιλαμβάνει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ με το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού και το Μουσείο Αθλητισμού! Δεν είμαστε μηχανικοί, ούτε δικαστές, ούτε τεχνικές υπηρεσίες, για να κρίνουμε και να αποφασίζουμε εμείς... Δεν είναι ευθύνη ενός πολίτη να κρίνει τη νομιμότητα ενός έργου. Αν κάποιος αμφιβάλει, υπάρχουν τα δικαστήρια και οι αρμόδιοι φορείς στους οποίους μπορεί να προσφύγει ο καθένας...

 

Βέβαια, αν και είμαστε αντιπολίτευση, δεν έχουμε πλήρη ενημέρωση για όλα. Ζητάμε στοιχεία για διάφορα θέματα και τα λαμβάνουμε μετά από 3 μήνες. Έχουμε ζητήσει πολλές φορές από τη διοίκηση του δήμου να παρευρίσκονται και εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης - έστω ως παρατηρητές - στις συναντήσεις με την ΑΕΚ, τους αρμόδιους φορείς, με πλευρές που συμφωνούν αλλά και με πλευρές που διαφωνούν. Δυστυχώς, η «διοίκηση Βασιλόπουλου» ποτέ δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό το αίτημά μας.

 

Η πόλη μας είναι πόλη ειρηνική. Εμείς, όπως και οι γονείς μας, ζήσαμε και θα συνεχίσουμε να ζούμε σε ένα περιβάλλον ειρηνικό, χωρίς εντάσεις και ακρότητες. Σας διαβεβαιώ ότι παραμένει έτσι. Είναι ευθύνη όλων μας να διαφυλάξουμε το ήρεμο κλίμα. Δεν θέλουμε να μετατραπεί η Νέα Φιλαδέλφεια σε εμπόλεμη ζώνη. Δεν είναι, ούτε πρέπει να την αφήσουμε να γίνει.

 

Έχουμε επανειλημμένως καταδικάσει κάθε είδους βία ή εκτροπή, από όποια πλευρά και αν προέρχεται. Είμαστε απολύτως απέναντι! Επιδιώκουμε την καλύτερη λύση μέσα από διαδικασίες διαλόγου, ενημέρωσης, ανταλλαγής επιχειρημάτων και απόλυτης τήρησης της νομιμότητας.

Τα λάθη…

Παρακολούθησα τη συνέντευξη της διοίκησης στην ΕΣΗΕΑ, μέσω διαδικτύου, αλλά και τον πρόσφατο διάλογο με εκπρόσωπο της ΑΕΚ στην ΕΡΤ. Συμφωνώ με τις κινήσεις αυτές. Είναι προς τη σωστή κατεύθυνση: της συζήτησης και της συνεννόησης. Έχουμε ζητήσει πολλές φορές να γίνουν αντίστοιχες ενημερωτικές συναντήσεις - κάποια στιγμή κατηγορηθήκαμε και εγώ προσωπικά, ότι με αυτή μας την προσπάθεια δυναμιτίζουμε το κλίμα και προκαλούμε εντάσεις!

 

Όσα άκουσα δεν με εξέπληξαν. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα ακούμε. Νομίζω ότι στο θέμα του γηπέδου υπάρχουν αρκετές παρανοήσεις και λάθη:

Αντί για ανακοινώσεις ή μονολόγους, όπως αυτός στην ΕΣΗΕΑ, είναι προτιμότερος ο διάλογος, όπως αυτός στην ΕΡΤ. Είναι λάθος η άρνηση να παρευρίσκονται και εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης - έστω ως παρατηρητές - σε συναντήσεις με την Πολιτεία, την ΑΕΚ ή άλλες πλευρές. Αν η διοίκηση το αποδεχόταν, μόνο όφελος θα είχαμε όλοι...

 

Δεν αμφισβητούμε το δικαίωμα της διοικούσας παράταξης να διοικεί και να αποφασίζει. Ας μην ξεχνάμε όμως και τα ακριβή εκλογικά αποτελέσματα της Α’ Κυριακής των δημοτικών εκλογών στην πόλη μας, τα οποία αποτυπώνουν τα ποσοστά συμφωνίας της τοπικής κοινωνίας με το προεκλογικό πρόγραμμα κάθε παράταξης.

 

Είναι λάθος να προσπαθούν κάποιοι να παρουσιάσουν το θέμα του γηπέδου ως πεδίο μάχης κομμάτων, ιδεολογιών, επιχειρηματικών δυνάμεων, ακραίων, παρακρατικών. Ούτε είναι διαμάχη μεταξύ κατοίκων και οπαδών!

 

Κάνουν λάθος αν κάποιοι ισχυρίζονται ότι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ αποτελεί στόχο αποκλειστικά επιχειρηματικών συμφερόντων ή ότι αγωνίζονται για αυτό μόνο «οργκ» και «τσιράκια». Αντίθετα, αποτελεί πόθο της πλειονότητας των φιλάθλων της κιτρινόμαυρης ομάδας και κυρίως των πιο αγνών! Θα ήταν δίκαιο και δικαιολογημένο αίτημα κάθε οπαδού, κάθε ιστορικού συλλόγου. Πόσο μάλλον όταν προέρχεται από μια ομάδα προσφύγων, στην περιοχή με την οποία είναι συνυφασμένη η ιστορία της, που θεωρείται ιστορική της έδρα, εκεί όπου το γήπεδο κατασκευάστηκε μαζί με τον οικισμό και υπήρχε για χρόνια!

 

Η χώρα μας και ακόμα περισσότερο η πόλη μας, έχουν ανάγκη σύγχρονων και ολοκληρωμένων αθλητικών, πολιτιστικών - και όχι μόνο - υποδομών. Αν κάποιος θέλει να είναι ρεαλιστής, γνωρίζει ότι τέτοια σχέδια, σε όλο τον κόσμο, προχωρούν και με τη συμμετοχή ιδιωτών επιχειρηματιών. Ο δήμος μας είναι από τους λίγους που δεν διαθέτουν ένα κανονικό ποδοσφαιρικό γήπεδο εντός των ορίων του!

 

Είναι αξιέπαινο το ενδιαφέρον για την ερασιτεχνική ΑΕΚ και τα αθλητικά της τμήματα. Αλλά κάθε σωματείο έχει τα μέλη του και τη διοίκησή του, οι οποίοι σταθμίζουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε επιλογής τους και λαμβάνουν τις αποφάσεις τους, τις οποίες πρέπει να σεβόμαστε, αν αποδεχόμαστε την αυτοδιαχείρισή τους.

 

Άκουσα επιχειρήματα στα οποία θα μπορούσα να δώσω βάση, που θα μπορούσαμε να τα συζητήσουμε και να αναζητήσουμε λύσεις μέσα από διάλογο και ανταλλαγή σκέψεων και επιχειρημάτων. Υπήρξαν πάντως και άλλα που δεν δείχνουν καθόλου «στέρεα» ή μοιάζουν με υπεκφυγές - για παράδειγμα: οι φωτοβολίδες που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά...

 

Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ένα γήπεδο μέσα στην πόλη, θα έχει - κάποιες στιγμές - επίδραση στην καθημερινότητα των κατοίκων της. Δεν την αγνοούμε. Την είχε και το παλιό γήπεδο. Δεν σκέφτηκε κανείς τότε να το διώξει… Η σωστή τακτική, κατά την άποψή μας, είναι να ζυγίζουμε τα υπέρ και τα κατά κάθε σύννομου και επωφελούς έργου. Αν τα υπέρ είναι περισσότερα, τότε ευθύνη της διοίκησης είναι να προχωρήσει, επιδιώκοντας τη μεγιστοποίηση των θετικών πλευρών (έργα υποδομής, θέσεις εργασίας, αντισταθμιστικά οφέλη) και την ελαχιστοποίηση των αρνητικών – αυτά σκοπεύουμε να εφαρμόσουμε εμείς, αν οι συνδημότες μας, μας επιλέξουν ως την επόμενη διοίκηση του δήμου. Η στείρα άρνηση ή η προσκόλληση σε ακραίες θέσεις, προς τη μία ή προς την άλλη πλευρά, δεν ωφελούν κανέναν – μάλλον ζημιώνουν όλους!

 

Ένα ακόμα λάθος, κατά την άποψή μας, είναι η επιθετική ρητορική και η συγκρουσιακή νοοτροπία. Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο.

Έχω την πεποίθηση ότι όλοι ενδιαφερόμαστε για το καλύτερο για την πόλη μας και τους κατοίκους της – όπως το κρίνει ο καθένας... Δεν υιοθετώ την άποψη ότι η διοικούσα παράταξη δεν θέλει το γήπεδο ή ότι απορρίπτει συλλήβδην τους σχετικούς νόμους! Εκτιμώ ότι υπάρχουν παρανοήσεις και έχουν γίνει ή συνεχίζουν να γίνονται λάθη, ορισμένα από τα οποία ανέφερα παραπάνω με σκοπό να βοηθήσω στην καλύτερη κατανόηση και στη διόρθωσή τους. Ελπίζω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε με συνεννόηση και σύνθεση απόψεων, για να βρούμε λύσεις αποδεκτές από την πλειονότητα των ενδιαφερομένων - όπως πρέπει να κάνουμε σε κάθε πρόβλημα του δήμου μας. Αν πάντως κάποιος δεν θέλει το γήπεδο, τότε αντί για την τακτική «όποιος δεν θέλει να ζυμώσει...», είναι πιο έντιμο για ένα πολιτικό πρόσωπο, να βγει και να το πει καθαρά!

 

Και κάτι για την παράταξή μας και τους αξιόλογους συμπολίτες μας που εμπιστεύθηκαν την προσπάθειά μας. Δεν σηκώνουμε «σημαίες ευκαιρίας», δεν ανεβάζουμε τους τόνους για να κερδίσουμε πολιτικά οφέλη, δεν αλλάζουμε απόψεις, κόμματα ή παρατάξεις ανάλογα με την εποχή… Δεν μας χρειάζεται! Επιδιώκουμε να είμαστε η φωνή της λογικής, της ψυχραιμίας, των χαμηλών τόνων, του διαλόγου, της συνεννόησης και της εύρεσης λύσεων στα πολλά και μεγάλα προβλήματα της πόλης μας. Και έχουμε πολλά θέματα και προβλήματα μπροστά μας, να αντιμετωπίσουμε…

 

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ αργά ή γρήγορα, εύκολα ή δύσκολα, ελπίζω ότι θα προχωρήσει… Ως ένας πόλος αθλητικής, κοινωνικής, πολιτιστικής αλλά και ειρηνικής αναφοράς για τους φίλους της ομάδας μας και τους κατοίκους της περιοχής μας – έτσι το θέλουμε και έτσι το αντιμετωπίζουμε.

 

Πρέπει όμως να γίνει μέσα σε ήρεμο περιβάλλον, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με τα περισσότερα και πιο ουσιαστικά οφέλη για την πόλη μας και τους ανθρώπους της!

 

Ο διχασμός, η επιθετική ρητορική, τα λάθη, οι συγκρούσεις και οι ακρότητες δεν βοηθούν ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Ας συνδράμουμε όλοι! Παραμένουμε στην «πρώτη γραμμή» της λογικής, της ψυχραιμίας, του διαλόγου, της συνεννόησης, της σύνθεσης και του αποτελέσματος.- ν

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Μια συνέντευξη αποκαλυπτική για τις πραγματικές προθέσεις Βασιλόπουλου

 

Μπερδεύουν ακόμα την ΑΕΚ με την Πέρα Κλουμπ

 

Εδώ έχουμε δήμο "δημοκράτη", στο Καματερό είναι οι... φασίστες

 

Ο πρώτος που παρανομεί

 

Μεγάλη η ευθύνη των οπαδών της ΑΕΚ

 

Μη διχάζετε άλλο την πόλη κύριε δήμαρχε. Πάρτε ενωτικές πρωτοβουλίες, τώρα!

 

Μια ανακοίνωση του δήμου, που θα μείνει στην ιστορία

 

Μην το περιμένετε το γήπεδο...

 

Εσείς, ποια παρανομία υποστηρίζετε;

Γράψτε την άποψή σας

ΠΡΕΠΕΙ (29/03/2017 20:17)

να χτυπαμε στο κεφάλι μας στον τοίχο που δεν τον βγάλαμε Δήμαρχο. Ηδη θα είχαμε δει διαφορά

@ΠΡΕΠΕΙ (29/03/2017 20:43)

Ο γαυροδήμαρχος πριν τις εκλογές παραμύθιαζε τον κόσμο ότι θέλει το γήπεδο με λίγο καλύτερους όρους γι αυτό τον ψήφισαν. Στην πορεία βέβαια εφάρμοσε τα βρώμικα σχέδιά του. Δεν πειράζει. Έφτασε η ώρα της πληρωμής για όλα.......

ΟΛΟΙ ΧΑΛΙΑ (29/03/2017 21:06)

Καλά μην τρελένεσε Δεν είναι και ο Τελειος Αλλα με τους υπολοιπους που μπλεξαμε Βασιλοπουλο Γεωργαμλη Τομπουλογλου ειναι ΧΙΛΙΕΣ φορες καλυτερα με Κοντο η Αραπογλου Ξερουν να μιλανε και να γραφουν

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ (29/03/2017 22:01)

Η επόμενη εκλογική μάχη θα είναι μεταξύ έναν δυναμικό, συγκρουσιακό, αριστερό επαναστάτη ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και έναν μετριοπαθή ψύχραιμο κεντροο τεχνοκράτη ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ - Παρακαλώ τα στοιχήματα σας;;;;

Enas (29/03/2017 22:57)

Νέος Βασιλόπουλος γεννιέται

μόνο αεκ (29/03/2017 22:58)

πάντως το γιωργάκι το γλεντάνε οι αεκτζήδες στα σχόλια του 365: http://www.aek365.com/a-512374/h-filadelfeia-xreiazetai-to-ghpedo-th-aek.htm

Συνάδελφος (29/03/2017 23:51)

και οπαδός σας.
Ως επιστήμονας και δημόσιο πρόσωπο (ελπίζω και Δημ. Άρχοντας) πρέπει να λάβετε υπ όψιν στον προβληματισμό σας τις παρεμβάσεις ανακοινώσεις των ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ και ΣΑΔΑΣ. Περιγράφουν με απόλυτη ακρίβεια το πρόβλημα και την νομιμότητα.

tasos (30/03/2017 05:30)

Αυτονόητα πράγματα λέει που θα τα έλεγε ο οποιοσδήποτε θα ήθελε να εκπροσωπεί το σύνολο των κατοίκων της πόλης και όχι μόνο μια μειοψηφία και βέβαια θα σεβόταν τους νόμους. Ο Βασιλόπουλος ασχολήθηκε με το δήμο μόνο και μόνο για να εμποδίσει το γήπεδο και τώρα έχει μείνει χωρίς αντικείμενο.

Ανωνυμος* (30/03/2017 06:28)

Αρχισες νωρις την προεκλογικη εκστρατεια και ασχοληθηκες με ενα καυτο θεμα στο οποιο ο Φιλαδελφειωτης δινει απαντησεις εδω και 17 χρονια με την ψηφο του! Ηδη καηκες!
Δεν υπαρχει καποιος να σου πει οτι πρωτα θα επρεπε να ασχοληθεις με τα καυτα καθημερινα προβληματα των πολιτων , με διαρκη παρουσια και προτασεις;
Ποσο ανοητος θεε μου!

Anonymous (30/03/2017 08:36)

Το οχι στο γήπεδο προεκλογικά πήρε 18% του Βασιλόπολου συν κάτι ψηλά απο τις μειοψηφίες. Το ναι στο γήπεδο έλαβε περίπου 78%. Αν ο Δήμαρχος ήταν τόσο σίγουρος για αυτά που λες θα είχε κάνει ήδη δημοψήφισμα. Αλλά επειδή την επόμενη μέρα απο το άδειασμα που θα έτρωγε θα έπρεπε να παραιτηθεί για αυτό δεν το τολμάει καν. Αν είχε ένα τέτοιο υπερόπλο στα χέρια του λοιπόν ο απόλυτος πολέμιος της ΑΕΚ θα το είχε πραγματοποιήσει ήδη. Και μην ξεχνάμε πως αν είχε περάσει ο Αράπογλου στο δεύτερο γύρο θα είχε εκλεχθεί πανηγυρικά. Οι του Αράπογλου δεν θα ψήφιζαν ποτέ Τόμπυ. Το αντίθετο θα γινόταν με χέρια και με πόδια. Ξαναγύρνα πλευρό επομένως

Ανώνυμος (30/03/2017 11:03)

Ο Αράπογλου είναι μακράν η σοβαρότερη περίπτωση αυτοδιοικητικής έκφρασης που θα μπορούσε να έχει αυτή τη στιγμή ο λεγόμενος "αστικός χώρος" στον δήμο, αν δεν προκύψει ως το '19 κάποιο αληθινά νέο (όχι απαραίτητα σε ηλικία, αλλά σε νοοτροπία) πρόσωπο.
Δεν έχει καμία σχέση ούτε με το παρεάκι του Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλου, ούτε με τον παλαίμαχο επαγγελματία ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ νυν επιχειρηματία στον χώρο του σουβλακίου, ούτε με τον συμπαθή μεν, νερόβραστο πολιτικά δε επίσης παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ Απόστολο, ούτε φυσικά με την χήρα που την ψάχνουν στο... αμπελαλέ.
Δεν θα τον ψήφιζα ποτέ, όπως και κανέναν φιλελέ ή κρυφοφιλελέ, αλλά αυτή την στιγμή είναι ό,τι καλύτερο έχει ο αστικός χώρος για να τον εκπροσωπήσει στις δημοτικές του '19.

Επιστήμονες (30/03/2017 12:56)

σιγά μην πέσει κανα πτυχίο

ΚΙΤΡΙΝΟΓΡΑΒΑΤΑΣ (30/03/2017 12:58)

"Παραμένουμε στην «πρώτη γραμμή» της λογικής, της ψυχραιμίας, του διαλόγου, της συνεννόησης, της σύνθεσης και του αποτελέσματος"
Οπως και τα αδέλφια της ΟRIGINAL που δεν μασάνε απο αεκαρχες πολιτικάντηδες σαν και του λόγου σου και σε τραβαγαν απο την γραβατα μεσα στο ΔΣ καμια εικοσαρια μέτρα...

@Ανώνυμος (11:03) (30/03/2017 14:21)

Καλα μας επεισες κι εσυ Γιωργακη!

Κατοικος (30/03/2017 15:18)

Εγραψε 1550 λέξεις , οι 1500 για την ΑΕΚ και τον εαυτό του και 50 για την πόλη μας χωρις να αναφερει κατι συγκεκριμενο που ζητα γιαυτην, ως ανταποδοτικο μέτρο.

ΠΡΑΣΙΝΟΓΡΑΒΑΤΑΣ (30/03/2017 19:15)

ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ....ΦΙΛΟΣ ΟΜΩΣ???? ΑΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!

Ανωνυμος* (31/03/2017 01:58)

@08.36
Αν το σχολιο σου απευθυνεται σε μενα να σου θυμισω οτι....
Γρεντζελιας μετα απο 12 χρονια θητειας Πασοκος με ολα τα καλα του, λαικισμος ρουσφετια,εργα βιτρινας μολις ταχθηκε υπερ του γηπεδου ......εχασε!
Αδαμοπουλος , οχι στο γηπεδο , δημαρχος!
Κοντος , οχι στο γηπεδο δημαρχος !
Γαιτανα, δημαρχος λογω ειδικων συνθηκων!
Βασιλοπουλος οχι(;) στο γηπεδο....18%! Ομως οι εκλογες δεν τελειωσαν την πρωτη Κυριακη!
Δευτερη Κυριακη... Βασιλοπουλος οχι(;) στο γηπεδο 52.74%
Γεωργαμλης. ΝΑΙ μονο γηπεδο. 47.26%!
Με τα αν δεν γινεται τιποτα! Αν τον ψηφιζαν θα εβγαινε! Δεν τον ψηφισαν ομως!
Να γυρισω πλευρο εγω η εσυ;

Ρε Γιώργο (31/03/2017 07:37)

Θέλουμε να μας πεις συγκεκριμένα τι θα επιδίωκες να πάρεις εσύ αν ήσουν Δήμαρχος από την ΑΕΚ ως ανταποδοτικό. Όχι μόνο θεωρία.

Anonymous (31/03/2017 09:13)

Τη Δεύτερη Κυριακή το δίλημμα ήταν Βασιλόπουλος - Τόμπυ όσο και να χτυπιέστε. Ας κάνει το Δημοψήφισμα ντε αν έχει κακαλα. Αν του κάνεις την πρόταση όμως να φροντίσεις να το έχεις πάει δεξαμενές νερό γιατί είδες τι έπαθε την προηγούμενη φορά που πήγε να το παίξει μάγκας στον Ανδριόπουλο. Του είπε να συμπορευτούν στην Περιφέρεια και να περιμένει η ΑΕΚ αλλους τρεις μήνες για την υψομετρική και κοίταγε τα ταβάνια. Αν ήταν τόσο σίγουρος όχι δημοψήφισμα, εκλογές θα είχε προκηρύξει παλι μόνος του. Ελα ξαναγύρνα πλευρό τωρα

Αν (31/03/2017 10:29)

Όμως κάνει δημοψήφισμα και χάσει πρέπει να φύγει την ίδια μέρα. Δεν μπορεί να ταλαιπωρεί την πόλη τρία χρόνια και να δραπετεύσει μ ένα δημοψήφισμα. Άντε να τελείωνουμε.

Ανωνυμος* (31/03/2017 12:34)

Το διλημμα ηταν Βασιλοπουλος- Μαυρος, Αιβαζης,Γεωργαμλης, Σεφερλης Γηπεδο!
Και ο λαος αποφασισε! Τωρα αν εσυ θες να γινονται συνεχεια εκλογες μεχρι να βγει το επιθυμητο αποτελεσμα προβλημα σου!
Η ιστορια των εκλογων στην Φιλαδελφεια ειναι αυτη που διαβασες πιο πανω!
Υ.Γ. Κατα ποσο ηθελε ο Μελισσανιδης να βγει ο Γεωργαμλης εξεταζεται!! Το οτι δεν θελει να βαλει το χερι στην τσεπη πρεπει να το χρεωθει καποιος αλλος!

Anonymous (31/03/2017 14:12)

Καμιά κάψα δεν έχω εκλογές. Ούτως η αλλως το γήπεδο θα γίνει ερήμην του Δημάρχου και όταν αυτό θα τελειώνει θα έχει επιστρέψει στο 3%. Απλά αν νομίζει οτι έχει τα κουράγια ας κάνει το δημοψήφισμα να μας εκθέσει. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Νερό να φροντίσει να έχει μπόλικο και κούτες έτοιμες για πακετάρισμα.

dynamotrol? (31/03/2017 15:02)

Γιωργάκη εννοείται πως δεν είσαι μέλος κανενός κόμματος. Πως θα μπορούσες άλλωστε ως δημοσκόπος που θέλει να παίρνει δουλειές από όλους όπως είδαμε και από το πρόσφατο παρελθόν. Δημοσκόπηση στο Τσαντίρι του Λαζόπουλου, δημοσκόπηση και στην Ελευθερία συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι δεν είναι;

Φυσικά μην ξεχνάμε ότι όποτε έρχετε η Φώφη ή ο Λοβέρδος στη ΝΦ τσουπ... κολαούζος ή μήπως όχι; Ε, ακομμάτιστε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 8:36 (31/03/2017 16:30)

Σοβαρά αναρωτιέστε γιατί όσοι θέλουν να ξαναβάλουν υποψηφιότητα δεν παίρνουν θέση για το γήπεδο;
Ο συμπολίτης "Ανώνυμος*" έχει δίκιο.
Είναι απλό: Η πλειονότητα των Φιλαδελφειωτών -μεταξύ αυτών και πολλοί Αεκτζήδες- δεν το θέλουν το γήπεδο στην πόλη.
Κι αυτό η "αντιπολίτευση του Δήμου" το ξέρει καλά.
Απλά εύχονται να γίνει ό,τι γίνει επί Δημαρχίας Βασιλόπουλου, για να μην αναγκαστούν να πάρουν οι ίδιοι θέση. Μέχρι τότε θα ψελλίζουν τα ¨ήξεις-αφήξεις", τα "λέω κάτι και δεν λέω τίποτα" και τα σχετικά με διαλόγους και συνεννοήσεις, μπας και τελειώσει το θέμα πριν από τις επόμενες εκλογές και φύγει από πάνω τους το βάρος της ευθύνης...

Anonymous (31/03/2017 17:24)

Μην τα ξαναλέμε παιδάκια. Αμα ο Δήμαρχος έχει αυγουλάκια να κάνει δημοψήφισμα. Εχει τα τανκς στα χέρια του και παλεύει με σφεντόνες; Αλλωστε οι αλλοι είναι αντιπολίτευση και μάλιστα ανίκανη αντιπολίτευση. Εχει το μαχαίρι και το καρπούζι. Δημοψήφισμα λοιπόν με χορηγό τον...Βίκο. Και μην φοβάστε, είναι της σχολής ΣΥΡΙΖΑ, δεν το έχει σε τίποτα να κάνει το ΝΑΙ, ΟΧΙ. Τρεξετε λοιπόν να τον ψήσετε, κοιτάξτε μόνο να μην σας λιποθυμήσει όπως στην ΕΡΤ που κοίταγε τιςψευδοροφές να δει αν δουλεύει ο κλιματισμός γιατί είχε γίνει μούσκεμα απο τον ιδρώτα

@(31/03/2017 16:30) (31/03/2017 17:29)

Θα επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι το γήπεδο θα γίνει γιατί προϋπήρχε των κατοίκων, γιατί είναι απόλυτα νόμιμο και γιατί δεν υπάρχει καμία μα καμία σοβαρή εναλλακτική σε άλλο χώρο. Από κει και πέρα το αν είναι πλειοψηφία όλοι οι υποστηρικτές άλλων ομάδων, όσοι δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και γενικά όσοι βολεύονται για διάφορους λόγους με την απουσία του γηπέδου μας είναι παντελώς αδιάφορο. Υπάρχουν δεκάδες καταστάσεις οι οποίες θα θέλαμε να είναι διαφορετικές ο καθένας στη γειτονιά του αλλά δεν είναι εφικτό να αλλάξουν. Η τακτική του Βασιλόπουλου να λέει ότι θέλει το γήπεδο και από την άλλη να το πολεμάει με κάθε τρόπο παρουσιάζοντας δήθεν εναλλακτικές κατασκευής απλά θα τον οδηγήσει στην εξαφάνιση πολιτικά.

@@(31/03/2017 16:30) (31/03/2017 17:29) (31/03/2017 19:49)

Μπορώ να σας δώσω αρκετά ονόματα ιδιοκτητών που τα σπίτια τους φτιάχτηκαν πριν από το γήπεδο και ανήκουν στην 4η γενιά κατοίκων. Όχι ότι αυτό λέει κάτι ντε και καλά, απλά είναι γελοιοδέστατο το επιχείρημά σας.

@17:29 (31/03/2017 20:18)

Τα όσα λέω δεν έχουν σχέση με το αν θα γίνει ή όχι γήπεδο. Έχουν σχέση με τη στάση της Αντιπολίτευσης, η οποία δεν παίρνει θέση εδώ και 2,5 χρόνια και είναι τεχνιέντως άφαντη! Νομίζεις ότι δεν ξέρουν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος από τους δημότες της ΝΦ;
Αν ήταν τόσο σίγουροι για τη θετική του έκβαση, θα το ζητούσαν και θα γίνονταν και ήρωες...
Όσο για το αν θα γίνει τελικά, έχεις δίκιο: είναι ανεξάρτητο από τη βούληση των δημοτών (δυστυχώς!)

Ανωνυμος* (31/03/2017 20:21)

@17.24
Για φαντασου να αρχισουμε να τρεχουμε καποια Κυριακη να ψηφιζουμε για να εκθεσουμε το ΜΕΝΙΔΙ την ΑΝΑΚΑΣΑ και το ΚΑΜΑΤΕΡΟ!
Στον μικροκοσμο σας βασιλευει ο καθε Ραμπεσαντατανα!
@17.29
Τοσες φορες που το εχεις επαναλαβει αρχισες να το πιστευεις και εσυ! Αυτο δεν ειναι καλο διοτι εμπεριεχει κινδυνους απογοητευσης!
Το γηπεδο δεν προηγηθηκε της Φιλαδελφειας! Η Φιλαδελφεια υπηρχε και δωθηκε δανεικο ενα οικοπεδο της σε ενα ερασιτεχνικο αθλητικο σωματειο !Τωρα πως προεκυψαν επιχειρηματιες τιγρεις και αλλα ζωα ολοι γνωριζουμε!
Εναλλακτικη; Ακατοικητο νησι!

Διαμαντής (31/03/2017 20:47)

@20.18
Εάν το επιχείρημα σου ίσχυε, έπρεπε ήδη ο Βασιλόπουλος να έχει προκηρύξει δημοψήφισμα. Αλλά δεν το έχει κάνει, άρα το επιχείρημα σου δεν ισχύει.-

@Ανωνυμος* (31/03/2017 20:21) (31/03/2017 20:55)

Δεν πειράζει μωρέ, χαραμίστε μια Κυριακή να μας εκθέσετε. Νεράκια να έχετε παιδιά, πολλά νεράκια, γάργαρα νεράκια, να τρέχουν παντού να ξεδιψάει ο Δήμαρχος.

@(31/03/2017 19:49) (31/03/2017 22:29)

Σταμάτα να γίνεσαι όλο και πιο γελοίος κάθε φορά. Έχουμε φωτογραφίες για το πως ήταν κάποτε ο χώρος γύρω από το γήπεδο. Έλεος. Τότε ακόμα και το γήπεδο του ΠΑΟ θεωρούσαν ότι δεν βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Όποιος πήρε στην πορεία σπίτι δίπλα στο γήπεδο ήξερε που ακριβώς θα ζήσει και πλήρωσε το αντίστοιχο χαμηλό τίμημα. Γράφεις ανοησίες για να πείσεις ποιους; Αυτούς που καλείτε από όλη την Αττική για να σας στηρίξουν;

@ (31/03/2017 20:21) (31/03/2017 22:37)

Το γήπεδο προυπήρχε της Ν.Φ. σε ότι αφορά τη μορφή που απέκτησε η πόλη τα τελευταία 40-50 χρόνια και ξέρουν όλοι πολύ καλά τι εννοούμε. Δεν είπαμε ότι επρόκειτο για καμιά έρημο τότε αλλά ήταν το ιδανικό μέρος για γήπεδο μακριά από την πόλη. Δεν υποχρέωσε κανείς κανέναν στην πορεία να χτίσει πολυκατοικία 5 μέτρα από το γήπεδο. Λυπάμαι αλλά όσα ψέματα κι αν γράψετε κάποια πράγματα δεν αλλάζουν.

@Διαμαντής (31/03/2017 20:47) (31/03/2017 22:41)

Τα έργα δεν γίνονται με δημοψηφίσματα. Αλλά και έτσι να γινόταν τώρα πλέον είναι πολύ αργά.

Ανιστόρητοι ολελεδες (31/03/2017 22:45)

Ο οικισμός υπήρχε εδω ήδη απο το 1926. Η ΑΕΚ ήρθε το 1933. Αυτο για τα ανιστόρητα χαπατα που λένε ότι το γήπεδο υπήρχε πριν τα σπιτια.

Ανωνυμος* (01/04/2017 00:57)

Δημαρχε κουνησου λιγο να γινει το ονειρο πραγματικοτητα!
Κολυμβητηριο ολυμπιακων διαστασεων στο οικοπεδο για ολον το Λαο!

@Ανιστόρητοι ολελεδες (01/04/2017 10:27)

Αστείο ανθρωπάκι σου είπα να σταματήσεις να γελοιοποιείσαι αλλά ή μας θεωρείς ηλίθιους ή η νοητική σου κατάσταση δεν σου επιτρέπει να καταλάβεις. Εννοείται ότι υπήρχε οικισμός πριν το γήπεδο τότε. Ένα χωριουδάκι με σπιτάκια ανάμεσα σε χωράφια. Αν δεν υπήρχε οικισμός ποιος θα έφτιαχνε το γήπεδο; Η μήπως τότε θα το έφτιαχναν στην Πάρνηθα και θα πήγαιναν με τα αυτοκίνητά τους; Η επιλογή να ζήσουν δίπλα σε γήπεδο με τα όποια προβλήματα ανήκει σε αυτούς που αγόρασαν τα διαμερίσματα στις πολυκατοικίες που χτίστηκαν από τη δεκαετία του 60 και του 70 σε χαμηλότερη τιμή και ήταν δική τους επιλογή.

@ (01/04/2017 00:57) (01/04/2017 10:29)

Καλύτερα να του προτείνεις να μην κουνιέται και πολύ εκτός αν θεωρείς ότι το ευχαριστιέται κιόλας αυτό που του κάνουμε.

@(22:45) (01/04/2017 10:49)

Γαυράκο ο οικισμός το ξέρουμε ότι υπήρχε πριν το γήπεδο. Η μεγάλη πόλη έγινε πολύ μετά το γήπεδο. Κάποια στιγμή ίσως το καταλάβεις κι εσύ κι ας μην ξέρεις που πέφτει ακριβώς η Ν.Φ.

@Ανωνυμος* (01/04/2017 00:57) (01/04/2017 15:31)

Ετσι μην καταπιέζεσαι, δείξε τον πραγματικό σου εαυτό.

Ανωνυμος* (01/04/2017 17:52)

Για ναμαστε ειλικρινεις δεν του κανετε κατι! Μαλλον σας κανει και εχετε λαλησει!

Βαζέλας (02/04/2017 22:41)

Πανηγύρισε η Φιλαδέλφεια σήμερα. Στα Λιόσια είχαν πένθος.

Ανωνυμος* (03/04/2017 12:07)

@22.41
Εισαι κακος!
Υ.Γ. Και στο Μενιδι εμαθα οτι η ψυχολογια ηταν κατω απο την γη!

Anonymous (03/04/2017 16:28)

Δεν πειράζει. Θα τα πιούμε στο κλαμπ μας στη Στρούγκα να ξεχαστούμε

13 (03/04/2017 22:01)

Ολελεδες πείτε αλεύρι ο Μαρκους σας γυρεύει!!!!!

Anonymous (04/04/2017 01:14)

Στρουγκαίοι πείτε αλέυρι η Οριτζιναλ σας γυρεύει!!!

ΠΡΑΣΙΝΟΓΡΑΒΑΤΑΣ (08/04/2017 01:00)

ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ!!! ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ο ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ (08/04/2017 17:00)

ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ. ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ. ΣΤΗ ΝΔ ΜΕ ΜΠΛΕ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΣΟΡΤΙ ΜΠΛΟΥ ΤΟΥΘ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΡΙΤΟΣ.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: Με το ευρύ δημοκρατικό μέτωπο που μας στήριξε, θα αλλάξουμε την πόλη

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Βόμβες! Τομπούλογλου: Ζητώ ενημέρωση και αρνούνται- Γεωργαμλής: Συγγνώμη που έκανα δήμαρχο το Βούρο

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Τρικυμία εν κρανίω...

Ο Μεσιέ Σουσός

«Πού είσαι βρε τουρίστα, κρυμμένος στη σπηλιά; Έλα στο συμβούλιο» - «Φοβάμαι τον τσολιά»

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

Οι πολιτικοί νάνοι δεν ξέρουν να χάνουν- Επανακαταμέτρηση και Διαχειριστικός έλεγχος

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
το μουσείο των αλησμόνητων παρτίδων "Φιλιώ Χαϊδεμένου" δε θα το πιάνετε στο στόμα σας αμόρφωτοι, ή αμόρφωτε, γιατί ενας είσαι λογικα, ούτε τ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@ αποβρασμα Αν ζούσες εδώ θα ήξερες ότι τα απορριματοφορα προσπάθησαν να εμποδίσουν το γκρέμισμα του γηπέδου από την στιγμη που δεν είχε εκδ...

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Γήπεδο για τον λαό δεν θέλατε?...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Μόνος σου είσαι κακομοίρη και γράφεις συνέχεια τα ίδια με διαφορετικά ονόματα. Και αφου το κάνεις ονειρεύεσαι ότι και οι επικριτές σου κάνου...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Μουσείο
Θα βάλουν και τους 131 από την εποχή Αδαμοπουλου; Αυτούς που κατεβασαν τα απορριματοφόρα; Αυτούς που στεκοντουσαν εμπόδιο στα συνοδα εργα το...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Κακομοίρη το μουσείο της ΑΕΚ είναι πολύ πιο μπροστά από οποιοδήποτε άλλο. Αλλά εσύ δεν πρόκειται να το δεις ποτέ οπότε πρόσφυγα μαϊμού μην β...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
δε θα κάτσω να απαντάω ξεχωριστα σε κάθε καημενο που γράφει με 5 διαφορετικά ονόματα μπας και γίνουν πολλοί. πάντως ο προβοκάτορας ένας είνα...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @Ιθαγενης (29/11/2023 20:17)
Έτσι μπράβο να μας βρίζεις για να πέφτουν οι μάσκες. Οι καθυστερήσεις οφείλονται στην δημοτική αρχή του Βασιλόπουλου και δεν θα ξεχάσουμε ΠΟ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Στρατευμενος τακτικισμος τυπου Gebels
Ατυχες αρθρο..που παει να "παρασχει προστασια" αποτα εξαριστερων χτυπηματα στον ΝΕΟ εκλεγεντα.....(φυσικα ξεχαστηκε ο "τουριστας κλαρινογσμ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@22.20 ΚώσταςGeorge κλπ Οι επώνυμοι αιρετοί παράγοντες της πόλης προσπάθησαν όπως είχαν εντολή από τους κατοίκους να προστατέψουν με ΝΟΜΙΜΟΤ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: tasos reloaded
Μην τρομάζεις προβοκάτορα δεν είμαι ο Τάσος που έχει να γράψει καμιά τετραετία και τον βλέπεις στον ύπνο σου μαζί με τους υπόλοιπους. Λοιπόν...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @George (28/11/2023 22:28)
Ναι πράγματι όλα στο φως και προτείνω να υπάρχει ενημέρωση και για το πώς ανταμείφθηκε ο Βασιλόπουλος για τις υπηρεσίες του με μόνιμο διορισ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Χαχαχαχα
Προβοκάτορα ή πολίτη ή όπως αλλιώς θέλεις να λέγεσαι για να μας παραμυθιαζεις ότι εκφράζεις τον κόσμο της πόλης σε συμβουλεύω να στείλεις δι...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (28/11/2023 22:55)
Τι έγινε προβοκάτορα; Πονάει η αλήθεια; Συνέχισε την κλαψα μας διασκεδάζεις ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: τζιν λαο
ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©