Σάββατο 02.12.2023,  

Οπαδοί της ΑΕΚ ενημερώνουν τους Φιλαδελφειώτες

Δημοσιεύτηκε στις 11/03/2017 στην κατηγορία Η πόλη  |  22 σχόλια

Το παρακάτω κείμενο μοιράζεται τις τελευταίες ώρες σε περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, κυρίως στο κέντρο της πόλης, κι έχει γραφεί από οπαδούς της ΑΕΚ, ώστε οι συμπολίτες μας να ενημερωθούν για τις θέσεις των οπαδών, σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ. Δείτε το κείμενο:

*****

 

Φίλε Φιλαδελφειώτη

 

Εμείς που μοιράζουμε αυτό το φυλλάδιο που κρατάς στα χέρια σου, εκπροσωπούμε την ομάδα ατόμων που υποτίθεται ότι «πολιορκεί» τη Νέα Φιλαδέλφεια τον τελευταίο καιρό. Δεν έχουμε κανένα λόγο να κρυφτούμε και για αυτό είμαστε κάθε μέρα εδώ με τα πρόσωπά μας γιατί το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να δώσουμε τον αγώνα μας για το γήπεδό μας, κάτι που είναι ΝΟΜΙΜΟ, ΔΙΚΑΙΟ και ΗΘΙΚΟ να γίνει στο οικόπεδό μας.

 

Ζητάμε συγνώμη από όλους τους απλούς ανθρώπους της Φιλαδέλφειας αν με κάποιες κινήσεις μας μπορεί να έχουμε αναστατώσει τους ρυθμούς της πόλης, αλλά ζητάμε μόνο δύο πράγματα: Την κατανόησή σας και να μπείτε έστω για ένα λεπτό στη θέση μας. Φανταστείτε να θέλατε να χτίσετε το σπίτι σας στο δικό σας οικόπεδο, στη γη που σας ανήκει και να υπήρχε ένας γείτονας ο οποίος με χιλιάδες ψεύτικες προφάσεις θα προσπαθούσε να σας χαλάσει το όνειρο. Πώς θα αντιδρούσατε; Δε θα στρεφόσασταν κάποια στιγμή εναντίον του;

 

Εδώ και 3 χρόνια κάναμε τεράστια υπομονή για να μη δώσουμε τροφή και δικαιώματα σε αυτούς που προσπαθούν να χτίσουν την πολιτική τους καριέρα πάνω στο δικό μας όνειρο. Δυστυχώς η υπομονή μας δεν απέδωσε και εκλήφθηκε ως αδυναμία από αυτούς που ήταν, είναι και θα είναι απέναντι στο γήπεδο.

 

Για αυτό αποφασίσαμε να κινητοποιηθούμε προσπαθώντας να πιέσουμε τους αποκλειστικούς υπεύθυνους για αυτή την καθυστέρηση. Έτσι, βρισκόμαστε και θα βρισκόμαστε καθημερινά έξω από το Δημαρχείο σε μια προσπάθεια να πάρουμε εξηγήσεις από τους υπεύθυνους της καθυστέρησης και να κλείνουμε συμβολικά τη Δεκελείας ανά τακτά χρονικά διαστήματα ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

 

Θέλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι θα συνεχίσουμε να δραστηριοποιούμαστε στη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι τη μέρα που θα εκδοθεί η οικοδομική άδεια για την ανέγερση του γηπέδου.

 

Σε ότι αφορά ένα δήθεν περιστατικό εναντίον του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου που δήλωσε ότι… ξυλοκοπήθηκε, σας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι είναι ψευδές και προκαλούμε ΟΠΟΙΟΝ αυτόπτη μάρτυρα ήταν μπροστά ή κατέγραψε το περιστατικό να μας εκθέσει.

 

Στην πλειοψηφία μας είμαστε κάτοικοι της περιοχής, αγαπάμε τη Φιλαδέλφεια γιατί είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας και της Ιστορίας της ομάδας μας. Συνεπώς είναι κατανοητό ότι είμαστε οι πρώτοι που δεν θέλουμε το γήπεδο να δημιουργεί πρόβλημα στους ρυθμούς της πόλης, όπως λανθασμένα προσπαθούν να περάσουν όσοι με διάφορα προβοκάτσια θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα.

 

Άλλωστε, ΑΕΚ και Φιλαδέλφεια συνυπήρξαν αρμονικά για περίπου 7 δεκαετίες χωρίς προβλήματα. Γιατί τώρα να γίνει κάτι διαφορετικό επειδή κάποιοι (που βρήκαν την ΑΕΚ στην πόλη, δεν τους βρήκε αυτή) λένε ψέματα και απλά δεν θέλουν το γήπεδο;

 

Toυς Φιλαδελφειώτες τους θέλουμε δίπλα μας στον αγώνα μας για να διεκδικήσουμε μαζί το ΠΡΟΦΑΝΕΣ, το ΛΟΓΙΚΟ, το ΔΙΚΑΙΟ, το ΝΟΜΙΜΟ και (πάνω από όλα) το ΗΘΙΚΟ. Απέναντι μας είναι ΜΟΝΟ ο Δήμαρχος και η παρέα του που με τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ενέργειές τους (παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας) προκάλεσαν την αναστάτωση της πόλης.

 

Υ.Γ.: Το γήπεδο έχει εγκριθεί από τη Βουλή, το ΣτΕ (στο οποίο ο ίδιος ο Δήμαρχος προσέφυγε), το ΚΕΣΑ, την Περιφέρεια, το ΥΠΑΠΕΝ, έχει εξασφαλίσει εγκρίσεις από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και κωλυσιεργεί αποκλειστικά και μόνο λόγω της επίμονης αρνητικότητας του Δημάρχου, που είτε συμφέροντα εξυπηρετεί, είτε απλά βάζει το εγώ του πάνω από την κοινή λογική και τους νόμους.

 

ΥΓ1: Αναλογιστείτε την αιτία ίδρυσης της ΑΕΚ και την αιτία κατασκευής του γηπέδου στην πόλη μας πριν πολλές δεκαετίες.

 

Υ.Γ.2: Ακούμε και διαβάζουμε διάφορα τόσο για «πολιτικά κίνητρα» όσο και για «ιδιωτικούς στρατούς επιχειρηματικών συμφερόντων». Όσοι μας γνωρίζουν επί δεκαετίες και παρακολουθούν τους αγώνες μας, ξέρουν ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει γιατί αυτές οι λογικές είναι πολύ μακριά από εμάς και τα πιστεύω μας. Αντίθετα, η πορεία μας στον χρόνο και οι πράξεις μας στο παρελθόν μόνο το αντίθετο αποδεικνύουν. Είμαστε ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ και ζητάμε απλά το αυτονόητο. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.- 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσείς, ποια παρανομία υποστηρίζετε;

Μια ανακοίνωση του δήμου, που θα μείνει στην ιστορία

Βγάζει το Φιλοζωικό Σύλλογο από το άλσος ο δήμος- αναζητεί να νοικιάσει νέο χώρο

Διαχείριση απορριμμάτων: Με την τοπική αυτοδιοίκηση, ή με τη Δούρου είναι ο δήμος

Γράψτε την άποψή σας

ΑΕΚάρας (11/03/2017 12:01)

"Θαυμάσιο" κείμενο που θα αυξήσει το ποσοστό των αρνητών του γηπέδου. Ο συντάκης αν δεν τα παίρνει απ' τον αρχηγαύρο ειναι το λιγότερο ηλ...

κριμα για την ΑΕΚ (11/03/2017 14:23)

καμμια απαντηση για τις επιπτωσεις ενος τοσο μεγαλου έργου και τις λύσεις που προφανώς υπάρχουν. Η αναφορά στο συναίσθημα και μόνο ειναι αδυναμία.

ελεος (11/03/2017 17:47)

ρε δεν ντρεπεστε λίγο....εχετε κανει την περιοχή να σας σιχαινεται...

ΑΕΚ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (11/03/2017 19:14)

AΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ. ΑΥΞΗΘΟΥΝ-ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝ ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΧΤΙΣΕΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ, ΟΧΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ. ΤΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ; ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ; ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΔΕ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ. ΗΜΑΡΤΟΝ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

@ΑΕΚάρας (11/03/2017 12:01) (11/03/2017 20:06)

Ναι γαυροτρόλ. Πονάει πολύ η αλήθεια και η νομιμότητα. Κόιτα να τη συνηθίσεις.

@(11/03/2017 14:23) (11/03/2017 20:07)

Οι επιπτώσεις είναι πολύ μικρότερες από το παλιό γήπεδο και το σχέδιο είναι καθόλα νόμιμο. Άντε καληνύχτα τώρα.

George (11/03/2017 20:10)

Χίλια μπράβο. Καιρός ήταν να αρχίσουμε να βλέπουμε τέτοια κείμενα. Χορτάσαμε από τα ψέματα και τα στημένα δημοσιεύματα των χρηματοδοτούμενων που δεν τολμάνε να τα παρουσιάσουν σαν επιχειρήματα σε κανένα δικαστήριο. Γιατί όταν το έκαναν γέλαγαν και οι πέτρες.

@ΑΕΚάρας (11/03/2017 20:47)

Ναι αγόρι μου κάνε όνειρα. Ξέρουμε πολύ καλά και τις θέσεις της ΑΕΚ και το βρώμικο ρόλο του δημάρχου. Πέφτουν οι μάσκες μέρα με τη μέρα.

ΝΦ (11/03/2017 23:25)

Ωραία και κατανοητή ανακοίνωση. Αν συνοδευόταν και με τη φωτογραφία του "σκύλου της Μεγαλόπολης" ...

Ντόμπρα (12/03/2017 00:46)

Και παντελονατα. Όπως μόνο εμείς ξέρουμε

@(12:01) (12/03/2017 04:45)

Δήθεν Αεκτζή ούτε να τρολλάρεις δεν είσαι ικανός.

@(14:23) (12/03/2017 04:51)

Οι επιπτώσεις ενός τόσο μεγάλου έργου είναι το ότι όλοι αυτοί που είχαν έρθει με δική τους θέληση να ζήσουν δίπλα στο παλιό γήπεδο γιατί προφανώς δεν τους ενοχλούσε θα έχουν την χαρά να ζήσουν δίπλα στο νέο γήπεδο με πολύ πιό ευνοϊκές συνθήκες από ότι βίωναν στο παρελθόν. Αυτή είναι όλη η ουσία και θα αναγκαστούν να την αποδεχτούν όλοι αργά ή γρήγορα.

Θα έπρεπε (12/03/2017 09:04)

να γίνει μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης με λεπτομέρειειες από την επίσημη ΑΕΚ, να είναι ένα έντυπο που θα εξηγεί τα πάντα, από την υπογειοποίηση, το ύψος του γηπέδου, τους πεζόδρομους, το μουσείο, το πράσινο, όλα. Το έντυπο αυτό έπρεπε να έχει τη σφραγίδα και της ερασιτεχνικής και της ΠΑΕ και να χρηματοδοτηθεί από την ΠΑΕ. Γιατί δεν μπαίνει στον κόπο να χρηματοδοτήσει ένα επίσημο έντυπο ενημέρωσης - που θα μπορούσε να έχει και χορηγούς ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ και να μη στοιχίσει και τίποτα, οργάνωση θέλει. Δεν είναι μόνο να είσαι νόμιμος, πρέπει να δείξεις και λίγο προσοχή και σεβασμό στους δημότες για να μην το εκμεταλλεύεται ο κάθε κομματάνθρωπος που θέλει να κάνει τα παιχνίδια του. Εξαφανισμένος είναι ο κ. Μελισσανίδης

acid (12/03/2017 20:11)

άλλη μια ΑΠΟΤΥΧΙΑ της ΠΑΕ! τελικά iq ραδικιού παίζει και σε υψηλόβαθμα κίτρινα στελέχη...
ε ρε γέλια!

Ανωνυμος* (12/03/2017 21:10)

@09.04
Για φαντασου!
Για ενα εργο αξιας 60-70 εκατομμυριων να δινεις ιδεες και συμβουλες που να βρουν χρηματα για να τυπωσουν ενα ενημερωτικο δελτιο!
Χαρακτηριστικο δειγμα οτι μονο καμμια χιλιαδα οπαδοι εχουν πειστει οτι ο Μελισσανιδης ειναι Ο επενδυτης!

@Θα έπρεπε (13/03/2017 00:45)

Και από τους εκπροσώπους της ΑΕΚ και από τους δημοσιογράφους έχουν παρουσιαστεί και αναλυθεί τα θέματα του γηπέδου πολλές φορές. Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για το τι συμβαίνει έχει ενημερωθεί και γνωρίζει την αλήθεια. 3 χρόνια τα συζητάμε.

@acid (12/03/2017 20:11) @ (12/03/2017 21:10) (13/03/2017 00:50)

Άστο δεν το έχεις. Και το τρολάρισμα χρειάζεται κάποια ευφυία.

tasos (13/03/2017 08:25)

Λυπάμαι γαύρε μου αλλά ο Μελ έχει πάρα πολλά λεφτά και τον έχετε τσαντίσει. Ευτυχώς έχει φτάσει στα αυτιά του η παραφιλολογία ότι τον βολεύει η καθυστέρηση γιατί δεν μπορεί να κάνει το γήπεδο. Μάθε λοιπόν τι ακριβώς κάνει ο Μελ σε όλη του τη ζωή κάθε φορά που κάποιος αμφισβητεί την ικανότητά του να πετύχει κάτι δύσκολο και βρες μια γωνιά να κλάψεις.

Ελένη Κ. (14/03/2017 18:10)

εάν το μεγάλο επιχείρημα της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι πως ο μελ δεν ανέχεται την αποτυχία, διανθισμένο με σπόντες του στυλ 'μάθε τι κάνει τότε και βρες μια γωνιά να κλάψεις', τότε όσοι τον υποστηρίζουν ονειρεύονται ένα εφιαλτικό κοινωνικό και επιχειρηματικό πρότυπο που και οι ίδιοι οι απλοί αεκτζήδες θα το βρουν μπροστά τους, όταν δεν θα αφορά την ομάδα τους αλλά τις ίδιες τις ζωές τους όπως και τις ζωές των παιδιών τους...

@Ελένη Κ. (14/03/2017 20:56)

Το επιχείρημα της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ότι θα γίνει το γήπεδο εκεί που υπήρχε πάντα πολύ πριν από τις κατοικίες και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση του ΣτΕ και έγκριση από όλες τις υπηρεσίες, την Περιφέρεια και την κυβέρνηση. Απλά ο Μελ δεν είναι ο άνθρωπος που θα κάνει πίσω λόγω των παρανομιών και καθυστερήσεων μία παρέας χρηματοδοτούμενων. Τις ανοησίες για τον κακό Μελ που θα τον βρούμε μπροστά μας εμείς και τα παιδιά μας να τις λες στα πρόβατα που ζουν με το σανό του γαυροδημάρχου σας.

γιατι κατεδαφισανε το παλιο γηπεδο;;; (14/03/2017 21:18)

γηπεδο δεν μπορουν να χτισουν οι οπαδοι, μονο αν θυσιαζε καποιος τα λεφτα του τοτε θα φτιαχνοταν. δεν ενταχθηκε στην ολυμπιαδα και γι αυτο δεν δοθηκαν λεφτα τοτε το 2000. ουτε του παο στο βοτανικο. το καραισκακη εγινε με λεφτα της ολυμπιαδας γιατι επιλεχθηκε.
το ερωτημα ειναι γιατι κατεδαφιστηκε το παλιο γηπεδο;;;;;
πως αφησαν οι οπαδοι να γκρειμιστει;;;;
εδειξε στους οπαδους ο κυριος "Γ" ενα τραπεζικο λογαριασμο με 100 μυρια για γηπεδο πριν το κατεδαφισει;;;;;;
η αβαξ και τριγωνικη οταν εκαναν 5 σκαψιματα,τα παρατησαν αφου δεν πηραν ουτε ευρω,που βρισκονταν τοτε οι οπαδοι;;;; κοιμοντουσαν;;;;; δεν μπηκαν στο κοπο να κυνηγησουν αυτους που τους εξαπατησαν;;; απορω και γελαω!!!!
στον κυριο "Γ" να πανε οι οπαδοι για να παρουν εξηγησεις. εμεις οι κατοικοι και ο δημαρχος μας ουδεμια σχεση εχουμε, τζαμπα μας κυνηγανε και δεν θα κερδισουν τιποτα.

@Ελένη (14/03/2017 21:27)

Τα μαθήματα περί ηθικής να τα κάνεις στον Βασιλόπουλο που είναι βουτηγμένος στην παρανομία και τα ψέματα. Άλλωστε μάθαμε γιατί τραβάει τόσο ζόρι με το γήπεδο. Χτίζει βίλα στη Νέα Φιλαδέλφεια ο επαναστάτης και θέλει την ησυχία του. Ελάτε την Πέμπτη αναρχικοί να στηρίξετε τον νεόπλουτο με τη βίλα.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: Με το ευρύ δημοκρατικό μέτωπο που μας στήριξε, θα αλλάξουμε την πόλη

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Βόμβες! Τομπούλογλου: Ζητώ ενημέρωση και αρνούνται- Γεωργαμλής: Συγγνώμη που έκανα δήμαρχο το Βούρο

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Τρικυμία εν κρανίω...

Ο Μεσιέ Σουσός

«Πού είσαι βρε τουρίστα, κρυμμένος στη σπηλιά; Έλα στο συμβούλιο» - «Φοβάμαι τον τσολιά»

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

Οι πολιτικοί νάνοι δεν ξέρουν να χάνουν- Επανακαταμέτρηση και Διαχειριστικός έλεγχος

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
το μουσείο των αλησμόνητων παρτίδων "Φιλιώ Χαϊδεμένου" δε θα το πιάνετε στο στόμα σας αμόρφωτοι, ή αμόρφωτε, γιατί ενας είσαι λογικα, ούτε τ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@ αποβρασμα Αν ζούσες εδώ θα ήξερες ότι τα απορριματοφορα προσπάθησαν να εμποδίσουν το γκρέμισμα του γηπέδου από την στιγμη που δεν είχε εκδ...

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Γήπεδο για τον λαό δεν θέλατε?...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Μόνος σου είσαι κακομοίρη και γράφεις συνέχεια τα ίδια με διαφορετικά ονόματα. Και αφου το κάνεις ονειρεύεσαι ότι και οι επικριτές σου κάνου...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Μουσείο
Θα βάλουν και τους 131 από την εποχή Αδαμοπουλου; Αυτούς που κατεβασαν τα απορριματοφόρα; Αυτούς που στεκοντουσαν εμπόδιο στα συνοδα εργα το...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Κακομοίρη το μουσείο της ΑΕΚ είναι πολύ πιο μπροστά από οποιοδήποτε άλλο. Αλλά εσύ δεν πρόκειται να το δεις ποτέ οπότε πρόσφυγα μαϊμού μην β...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
δε θα κάτσω να απαντάω ξεχωριστα σε κάθε καημενο που γράφει με 5 διαφορετικά ονόματα μπας και γίνουν πολλοί. πάντως ο προβοκάτορας ένας είνα...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @Ιθαγενης (29/11/2023 20:17)
Έτσι μπράβο να μας βρίζεις για να πέφτουν οι μάσκες. Οι καθυστερήσεις οφείλονται στην δημοτική αρχή του Βασιλόπουλου και δεν θα ξεχάσουμε ΠΟ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Στρατευμενος τακτικισμος τυπου Gebels
Ατυχες αρθρο..που παει να "παρασχει προστασια" αποτα εξαριστερων χτυπηματα στον ΝΕΟ εκλεγεντα.....(φυσικα ξεχαστηκε ο "τουριστας κλαρινογσμ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@22.20 ΚώσταςGeorge κλπ Οι επώνυμοι αιρετοί παράγοντες της πόλης προσπάθησαν όπως είχαν εντολή από τους κατοίκους να προστατέψουν με ΝΟΜΙΜΟΤ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: tasos reloaded
Μην τρομάζεις προβοκάτορα δεν είμαι ο Τάσος που έχει να γράψει καμιά τετραετία και τον βλέπεις στον ύπνο σου μαζί με τους υπόλοιπους. Λοιπόν...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @George (28/11/2023 22:28)
Ναι πράγματι όλα στο φως και προτείνω να υπάρχει ενημέρωση και για το πώς ανταμείφθηκε ο Βασιλόπουλος για τις υπηρεσίες του με μόνιμο διορισ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Χαχαχαχα
Προβοκάτορα ή πολίτη ή όπως αλλιώς θέλεις να λέγεσαι για να μας παραμυθιαζεις ότι εκφράζεις τον κόσμο της πόλης σε συμβουλεύω να στείλεις δι...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (28/11/2023 22:55)
Τι έγινε προβοκάτορα; Πονάει η αλήθεια; Συνέχισε την κλαψα μας διασκεδάζεις ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: τζιν λαο
ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©