Παρασκευή 23.01.2026,  

Προστατέψτε ΤΩΡΑ τη Νέα Φιλαδέλφεια!

Δημοσιεύτηκε στις 05/03/2017 στην κατηγορία Η πόλη  |  18 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Διαβάζω στις "κρίσεις" του Μάνου Καμπούρη ότι την Πέμπτη οργανώνεται στην πόλη μας "πορεία συμπαράστασης" στους καταληψίες της στρούγκας, στην οποία επέδραμαν κάποιοι φανατικοί της ΑΕΚ. Και επίσης διαβάζω στο sport-fm ότι (πιθανόν) την προσεχή Κυριακή πριν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ θα οργανώσουν πορεία στην πόλη μας οι ΑΕΚτζήδες.

 

Θέλω να ελπίζω ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά, τόσο στη μια όσο και στην άλλη πορεία. Σε κάθε περίπτωση, τα σύννεφα της αντιπαράθεσης -όχι με λόγια και διάλογο...- πυκνώνουν επικίνδυνα πάνω από τη Νέα Φιλαδέλφεια. 

 

Είναι ακόμα καιρός, όλοι όσοι έχουν θεσμικό ρόλο, αλλά και όλοι όσοι ασκούν πραγματική επιρροή στους διοργανωτές τέτοιων πορειών, να λειτουργήσουν χωρίς άλλη χρονοτριβή ΚΑΤΕΥΝΑΣΤΙΚΑ, και να επιχειρήσουν με επιμονή τη ματαίωση των πορειών. Τίποτα, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ δεν θα συνεισφέρει στην καθημερινότητα του κατοίκου, δημότη ή εργαζόμενου στη Φιλαδέλφεια ούτε η μια πορεία, ούτε η άλλη. Η μια -της Πέμπτης- πιθανότατα θα του δυσκολέψει την επιστροφή στο σπίτι του από άλλη μια κοπιαστική μέρα, κι αυτό στην ευκταία περίπτωση που όλα εξελιχθούν ομαλά. Κι η άλλη, η κυριακάτικη, είναι πολύ πιθανό να του στερήσει λίγες ώρες χαλάρωσης και περιπάτου στην ωραία πόλη μας, με την οικογένειά του και αυτούς που αγαπά. 

 

Η πόλη μας, η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα, πάντα τέτοιο καιρό, στα προεόρτια της άνοιξης, μυρίζει τα βραδάκια την ευωδιά του γιασεμιού και των πρώτων τριαντάφυλλων που σκάνε στις γλάστρες των μπαλκονιών, κι όταν πέσει το σκοτάδι, το άρωμα του νυχτολούλουδου γεμίζει την ατμόσφαιρα. Κι αν σε κάποιους αυτά δεν πολυαρέσουν (γούστα είναι αυτά...) μπορούν να κάνουν τη βόλτα τους στα μεζεδοπωλεία και τα σουβλατζίδικα της πόλης, για... άλλες, πιο γαργαλιστικές μυρωδιές. 

 

Πορείες "εξεγερμένων", ή "αγανακτισμένων", ή όπως θέλει ο καθένας να αποκαλεί τον εαυτό του, μπορεί να κάνουν "μόστρα" ή "επίδειξη δύναμης", αλλά την πόλη μας κι όσους περνούν τη ζωή τους σε αυτήν, μόνο κακό θα τους κάνουν. 

 

ΟΛΟΙ όσοι μπορούν εγκαίρως να αποσοβήσουν τα χειρότερα, έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να πάρουν τώρα κάθε δυνατή πρωτοβουλία. Από ψευτοεπαναστάτες που κάνουν πολιτική καριέρα πάνω στην ένταση και από δήθεν "φιλάθλους", χορτάσαμε. Κανέναν ψύχραιμο που να μπορεί να βάλει φρένο στους έξαλλους, αναζητούμε. Πρωτοβουλίες τώρα, πριν είναι αργά. Πριν τα σύννεφα, που μαζεύονται πάνω από την αγαπημένη μας πόλη, γίνουν καταιγίδα πάνω στα κεφάλια μας... 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναγιώτης Κουνάδης στην εκδήλωση της «Φιλαδέλφειας»

Εσείς, ποια παρανομία υποστηρίζετε;

Μια ανακοίνωση του δήμου, που θα μείνει στην ιστορία

Διαχείριση απορριμμάτων: Με την τοπική αυτοδιοίκηση, ή με τη Δούρου είναι ο δήμος; 

Γράψτε την άποψή σας

ανωνυμος. (05/03/2017 21:19)

Να μην επιτρέψουν να μπουν στη πόλη μας ξένα στοιχεία όπως την άλλη φορά με τα ρόπαλα και τα κράνη. Η ΣΤΡΟΎΓΚΑ είναι δημοτικός χώρος και θα πρέπει ο δήμος να τον προστατεύσει.Επιτέλους αν έχει τα κότσια ας τους πετάξει έξω τους στρουγκαίους.

Εφη (05/03/2017 22:29)

Μα ο δήμαρχος ειναι στρουγκεος απ όσο ξέρω , θα τους διώξει απο κει ;

George (05/03/2017 22:47)

Όσους αναρχικούς με ρόπαλα και να φέρεις απλά θα μας κάνεις να γίνουμε διπλάσιοι στο αγώνα κατά της παρανομίας. Χάρισες και χώρο σε ιδιώτη για γήπεδο beach volley: Ρε θα σε τσακίσουμε στις μηνύσεις και τις δίκες. Θα λιώσεις στις δικαστικές αίθουσες. Σου υπόσχομαι γαυροδήμαρχε ότι σε 10 χρόνια από τώρα θα παρακαλάς για συμβιβασμό και εμείς δεν θα σταματάμε. Θα πληρώσεις για όλα. Όλοι οι Αεκτζήδες ενωμένοι θα προστατέψουμε την πόλη μας και θα σε τσακίσουμε.

'Ελεος!!! Όχι άλλα ψέματα!!!!!!!! (05/03/2017 22:47)

@ ανωνυμος. (05/03/2017 21:19)
Την περασμένη φορά έγινε ένα και μοναδικό κάλεσμα και ήρθαν διάφορες συλλογικότητες, οργανώσεις αλλά και μεμονωμένα άτομα για συμπαράσταση και αφού είχαν προηγηθεί απειλές, ξυλοδαρμοί, βανδαλισμοί από την πλευρά των χουλιγκάνων εναντίον όσων προσπαθούν να υπερασπιστούν το Άλσος και την πόλη από την επέλαση των επιχειρηματικών συμφερόντων που μας βλέπουν σαν... νομιστεράκια αδιαφορώντας για τη ζωή μας και την ποιότητά της. Τα ρόπαλα και τα κράνη είναι μόνο στη φαντασία σας και στην προσπάθειά σας να εξισώσετε τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές. Ακόμη κι αν υπήρχαν όμως, όπως λέτε, ρόπαλα και κράνη, δεν χρησιμοποιήθηκαν εναντίον ανθρώπων ούτε έθεσαν σε κίνδυνο σωματική ακεραιότητα ή περιουσία.
Μην προσπαθείτε (και δεν αναφέρομαι μόνο σ' εσένα) να κάνετε το άσπρο μαύρο. Έχει και ο γκαιμπελισμός κάποια όρια.

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ. (05/03/2017 22:57)

ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Ξεβρωμίστε τον τόπο.... (05/03/2017 22:57)

Οι "ψευτοεπαναστάτες που κάνουν πολιτική καριέρα" περιμένετε να πετάξουν έξω τους Στρουγκαίους?
Ποιούς? Τα συντρόφια τους?
Αν είναι δυνατόν!
Εδώ ο Βασιλόπουλος σχεδιάζει να τους παραχωρήσει χώρο, στο νέο κτίριο όταν και άμα χτιστεί!
Μετά και τη σημερινή απόφαση, για την παραχώρηση δημοτικού χώρου σε αγνώστου προέλευσης "σύλλογο", προφανώς conect του Μανωλεδάκη, ποιό πιθανό βλέπω να πετάξει έξω τους νόμιμους συλλόγους παρά τους Στρουγκαίους.
Α! ρε μεγάλε Βασιλόπουλε...
Ο Τσε, ο Τσίπρας, κι εσύ!
Ζήτω η Επανάσταση!

Nick (05/03/2017 23:04)

Να αναλάβει πρωτοβουλία η κυβέρνηση και να δώσει λύση άμεσα για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για ένα έργο που πληροί με το παραπάνω όλες τις επιταγές του νόμου. Η το κάνει άμεσα ή αλλιώς για κάθε μια παρουσία χρηματοδοτούμενων μισθοφόρων του δημάρχου θα ακολουθούν 10 δικές μας κι ας γίνει ο κακός χαμός.

ξεχαστε το γηπεδο χουλιγκανς (05/03/2017 23:08)

χαχα τα πρεζονια ειδαν μετα απο 4 χρονακια οτι δεν εκανε παραγκα ο μελισσανιδης τους και τα φορτωνουν σε εμας. λαθος κανουν, τα λεφτα για γηπεδα δοθηκαν τοτε απο την επιτροπη ολυμπιαδας για καλυψη ολυμπιακων αναγκων. ειχαν δοθει λεφτα για καραισκακη και οχι σε αεκ και παναθηναικο στο βοτανικο. απλα δεν επιλεχθηκαν η καποιος εβαλε χερι. τελευταια που εισβαλλουν στη μερια μας να τους υπενθυμισω και συρια να μας μετατρεψουν τη μερια μας εμεις δεν το κουναμε απο δω.

(05/03/2017 23:08) (05/03/2017 23:27)

ΒΛΑΜΕΝΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΤΟΥΛΑ. ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ. ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ.

@'Ελεος!!! Όχι άλλα ψέματα!!!!!!!! (05/03/2017 23:31)

Τολμάτε και μιλάτε για ψέματα χρηματοδοτούμενοι γαυροπαράγκες τσιράκια του Δημάρχου; Αν τον αγαπάτε τόσο να έρθετε να τον υπερασπιστείτε στα δικαστήρια που έρχονται. Αλλά μάλλον τότε θα έχει τελειώσει το χαρτζιλίκι και θα έχετε εξαφανιστεί. Το νόμιμο γήπεδο θα γίνει είτε με το καλό είτε με τον άσχημο τρόπο.

@(05/03/2017 22:47) (05/03/2017 23:40)

Ελάτε όλες οι ερυθρόλευκες συλλογικότητες και οργανώσεις να κουνηθείτε στην πόλη μας και θα τα πούμε.........

Ελεος!!! Όχι άλλα ψέματα!!!!!!!! (06/03/2017 00:07)

@23:31 Στο μυαλό σου χρυσαυγιτάκο, αν έχεις ή τέλος πάντων όσο έχεις, υπάρχουν μόνο ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ κι όποιος δεν γουστάρει τσιμεντένια εκτρώματα, σούπερ λίγδες και γραφικότητες τύπου agiasofia είναι εχθρός και χρηματοδοτούμενος. Ε! Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου! Είπαμε, αν έχεις και όσο τέλος πάντων έχεις.

Κρίμα!!!! Κρίμα κι άδικο!!!!!!!! (06/03/2017 00:25)

@George (05/03/2017 22:47) Μεταξύ μας. Μην πολυλέτε οι οπαδοί για νομιμότητες κλπ γιατί αν γίνει κανένας σωματικός έλεγχος στις εξέδρες των φανατικών όλων των ομάδων το βαπόρι απ' την Περσία θα μοιάζει σαν βαρκάκι. Αχχχχχ!1! Πόσο μας έχει λέιψει το γήπεδο!!!!!!!!! Τότε που η μυρωδιά του μπάφου ανακατωμένη με την τσίκνα από τις αυτοσχέδιες καντίνες με τα βρώμικα ευωδίαζε σε όλη τη Φιλαδέλφεια!!!!!!!! Τότε που οι πετροπόλεμοι ήταν το Κυριακάτικο φολκλόρ αντίστοιχο με το έθιμο των ρουκετών στη Χίο. Τότε που οι δημάρχοι άλλαζαν συχνά κάδους αφού κάθε 15 μέρες καιγόντουσαν. Κρίμα!!! Κρίμα κι άδικο που ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ τελικά αυτό ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!!!!

@Κρίμα!!!! Κρίμα κι άδικο!!!!!!!! (06/03/2017 01:07)

Χρηματοδοτούμενε το γήπεδο θα γίνει γιατί απλά είναι νόμιμο και ανθρωπάκια σαν εσένα ούτε τρόπο ούτε υπόσταση έχουν για να το σταματήσουν. Από κει και πέρα επειδή νομίζεις ότι είπες μεγάλη εξυπνάδα μάθε ότι όσοι αγωνιζόμαστε για την νομιμότητα αγωνιζόμαστε να εξαλείψουμε και όλα όσα περιγράφεις. Γιατί συμπεριφορές σαν αυτές που περιγράφεις τις συναντάμε όχι μόνο σε γήπεδα αλλά και στη Στρούγκα και στις πανεπιστημιακές σχολές και σε χώρους διασκέδασης και σε δίκαιες πορείες και διαδηλώσεις. Και έχουν σχέση με τον κατήφορο της κοινωνίας και των αξιών που οδηγούν στην αυτοδικία και όχι μόνο με το ποδόσφαιρο ούτε βέβαια έχουν σχέση με το δίκαιο αίτημα για τη στέγασή μας και παλι στο επί 80 χρόνια δικό μας σπίτι που πέρα από τους αγώνες θα προβάλει τις αξίες και τους αγώνες των προσφύγων.

@ (06/03/2017 00:07) (06/03/2017 01:12)

Το μυαλό μου φασιστάκο φτάνει ευτυχώς αρκετά μακρυά για να ξεσκεπάζει χρηματοδοτούμενα τσιράκια σαν εσένα που σε ενοχλεί επιλεκτικά μόνο το γήπεδο της ΑΕΚ και το παίζεις και καλά ουδέτερος και άσχετος με το χώρο του ποδοσφαίρου. Αλλά για σκάνδαλα του στυλ Καραισκάκη και εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο έχεις καταπιεί τη γλώσσα σου.

@00.25 (06/03/2017 02:05)

Αυτες τις μαγκιτσες θα πληρώσετε και δεν πρόκειται να ξαναδείτε κατάληψη. Όσο περισσότερο μας πριζωνετε τόσο μακρύτερα θα νοικιάσετε.

@Κρίμα!!!! Κρίμα κι άδικο!!!!!!!! (06/03/2017 00:25) (06/03/2017 08:50)

Χαχαχαχαχα.....Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Και κάτι άσχετο πες εκεί στο Δήμαρχο και τα παιδιά της Στρούγκας να μην ξενυχτάνε ως αργά γιατί κάνουν μαύρους κύκλους τα ματάκια τους......Χαχαχαχαχα......

@(05/03/2017 22:47) (06/03/2017 11:45)

Και εδώ βλέπουμε τους μπράβους του Μελισσανίδη

http://squathost.com/patisionstreet/?p=2739

Φαντασίιιιααααα μου πλανεύτραααααααα εισαι η πιο μεγάαααααληηη ψεύυυυτρααααα

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Nύχτα ήλθε, νύχτα έφυγε…
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@10.08 Γεια σου γειτονα. καλή χρονιά...

Nύχτα ήλθε, νύχτα έφυγε…
Xρήστης: Γείτονας
Διαμαντή βάλε για δήμαρχος επιτέλους τι περιμένεις; Πολύ ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη… όπως είπε και ο μέγας Κουτσούμπας! Τόσα χρόνια σ...

Nύχτα ήλθε, νύχτα έφυγε…
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Όλα να τα περιμένετε MARCUS . Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι ο κος Σωτήρης ανδρώθηκε πολιτικά με τον Χάρη Τομπούλογλου .Μετά ανεκάλυψε την πυρίτιδα...

Nύχτα ήλθε, νύχτα έφυγε…
Xρήστης: marcus
Το μόνο κακό στην παραίτηση Βούρου, είναι ότι τη θέση του στο δημοτικό συμβούλιο πήρε ένας άλλος "αστέρας" της τοπικής δημοτικής σκηνής, ο Σ...

Nύχτα ήλθε, νύχτα έφυγε…
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Δηλαδή νομίζετε ότι δεν θα τον ξαναδείτε? Ας ελπίσουμε όχι .Όμως η κωλοτούμπα του σας περνάει απαρατήρητη?Την στιγμή που μάλιστα κάποιοι τώρ...

Η οικολογική υποκρισία και το αριστερό αίτημα για λογοκρισία
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Καλημέρα σε όλους . Ξέρετε τι εύχονται όλοι σχεδόν σε αυτήν την πόλη των Ζα(ε)φυριών και των εξειδικευμένων ,ειδικών και των ''πολιτευόμενων...

Σπύρος Γραμμένος
Xρήστης: Ανδρέας Τζαβάρας
Ο ορισμός της λέξης "Gentleman". Δεν γεννιούνται κάθε μέρα τέτοιοι άνθρωποι. Ο Σπύρος είναι ένα πρότυπο που θα πρέπει να αναφέρουμε όλοι σαν...

Σπύρος Γραμμένος
Xρήστης: Νεα φιλαδελφεια
Καλό ταξίδι φίλε μας Σπύρο. Θα σε θυμόμαστε πάντα. ...

Σπύρος Γραμμένος
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Δυστυχώς έγινε αυτό που κάθε Φιλαδελφιώτης δεν ήθελε να συμβεί .Τα ειλικρινέστερα συλληπητήρια στους δικούς του ανθρώπους .Ένας δικός μου φ...

Τι δείχνει η ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Αϊβάζη
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Καλησπέρα ,Το σχόλιο μου θα το ανεβάσετε η όχι ?Θα ήθελα να το ξέρω.Ευχαριστώ....

Τι δείχνει η ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Αϊβάζη
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Είναι κι ο χωρισμός στη μέση. Είναι πολλά....

Τι δείχνει η ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Αϊβάζη
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Καλησπέρα σας .Μία απορία . Όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ΄συνβάδιζε με τον προηγούμενο Δήμαρχο σημαίνει ότι ακολουθούσε και συμφωνούσε μ...

Απλώς, νομίζει ότι μας κοροϊδεύει...
Xρήστης: Να τα λέμε και αυτά......
Παρόλο που αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι μετά την μεταπολίτευση είτε λόγω εργασιών εκτός Αθηνών, είτε λόγω αδιαφορίας άφησαν τα δημοτικά τους ...

Απλώς, νομίζει ότι μας κοροϊδεύει...
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Αλήθεια αγαπητοί φίλοι .Ο Παιπέτης (ΝΔκράτης) συνελήφθη για χρέη στο δημόσιο .Σωστά ?.Σωστά . Μήπως για αυτόν τον λόγο κάποιος αγάπησε ξαφ...

Απλώς, νομίζει ότι μας κοροϊδεύει...
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Όποιος κοροϊδεύει το δημοτικό συμβούλιο, ναι, πρέπει το δημοτικό συμβούλιο να παίρνει πειθαρχικά μέτρα. Αλήθεια, ψάχνετε ευθιξία σε έναν άνθ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©