Πέμπτη 18.07.2024,  

Ως πότε θα δίνουν άλλοθι στον Βασιλόπουλο οι φανατικοί;

Δημοσιεύτηκε στις 06/03/2017 στην κατηγορία Η πόλη  |  25 σχόλια

Διαβάζω στον sport-fm:

*****

 

Στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ επικρατεί αναβρασμός από τη στάση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και του Άρη Βασιλόπουλου, που κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να υψώσουν εμπόδια στο όραμα της «Αγια-Σοφιάς». 

Μετά την κατάληψη στη Στρούγκα και την παρουσία έξω από το δημαρχείο, οι κινητοποιήσεις τους θα ενταθούν καθώς-όπως αναφέρει η Ώρα των Σπορ-ετοιμάζουν μεγάλο συλλαλητήριο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή, πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Σκοπός των Ενωσιτών είναι να διαμαρτυρηθούν δυναμικά πλην όμως ειρηνικά για τη στάση του Δήμου και να στείλουν μήνυμα πως δεν ανέχονται να παίζει κανείς με τα όνειρά τους, αλλά και πως η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι υπέρ της «Αγια-Σοφιάς». 

Μάλιστα σκοπεύουν τις επόμενες μέρες να προχωρήσουν σε εκστρατεία ενημέρωσης των δημοτών της περιοχής για το γήπεδο, προκειμένου να γίνει σαφές σε όλους πόσο ευεργετική θα είναι η κατασκευή του γηπέδου και πως ο Δήμος δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να προκαλεί προβλήματα στην υλοποίηση του σχεδίου, από τη στιγμή που όλες οι νομικές υπηρεσίες έχουν αποφανθεί υπέρ του πρότζεκτ. Μάλιστα, πέρα από τους πρόσφυγες και τα σωματεία τους, στο πλευρό της ΑΕΚ βρίσκονται και οι Πόντιοι. 

Την ίδια στιγμή, ο Άρης Βασιλόπουλος δείχνει αδιάλλακτος. Χθες σε συνάντηση με τον Υπουργό Δημόσιας Τόσκας φέρεται να ζήτησε αστυνομική προστασία και συνεχίζει να κάνει λόγο δημοσίως για βιαιοπραγίες κατά συνεργατών του, παρότι η αστυνομία τον διαψεύδει...

*****

 

...και σκέπτομαι το αυτονόητο: Η προηγούμενη "ογκώδης" διαδήλωση μπροστά στο χώρο της ιστορικής έδρας της ΑΕΚ, έδωσε ουσιαστικά τη νίκη στον Άρη Βασιλόπουλο και τη Δύναμη Πολιτών, καθώς έγινε μόλις δυο μέρες πριν την επαναληπτική κάλπη των τελευταίων δημοτικών εκλογών. Αυτό, δεν έγινε μάθημα σε όσους νομίζουν ότι με επιδείξεις ισχύος θα πιέσουν υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου, που όμως φέρνουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα; Ως πότε οι φανατικοί θα δίνουν άλλοθι και θα τονώνουν την "επαναστατικότητα" του κυρίου δημάρχου και της δημοτικής του ομάδας; Είναι απλώς έλλειψη στοιχειώδους αντίληψης, ή κάτι άλλο; Δηλαδή, απλώς δεν σκέπτονται τις συνέπειες στην τοπικής κοινωνία; ή μήπως δίνουν άλλοθι στην "αριστεροσύνη" του δημάρχου, για να δώσει κι αυτός με τη σειρά του άλλοθι στην ΑΕΚ να μην προχωρήσει το γήπεδο; Με άλλα λόγια, είναι ανεξέλεγκτοι ή βαλτοί;-

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μη διχάζετε άλλο την πόλη, κύριε δήμαρχε. Πάρτε ενωτικές πρωτοβουλίες τώρα!

Εσείς, ποια παρανομία υποστηρίζετε;

Μια ανακοίνωση του δήμου, που θα μείνει στην ιστορία

Διαχείριση απορριμμάτων: Με την τοπική αυτοδιοίκηση, ή με τη Δούρου είναι ο δήμος; 

Γράψτε την άποψή σας

Anonymous (06/03/2017 08:58)

Διαμαντή το μόνο που θα γίνει στην πόλη θα είναι διαδήλωση ειρηνικότατη υπερ του γηπέδου και εκστρατεία ενημέρωσης προς όλους τους κατοίκους κυρίως για ένα πράγμα. Οτι η ΑΕΚ και οι ΑΕΚτζήδες ήταν αυτοί που έφερναν χρήμα στην πόλη για 80κάτι χρόνια και την πολεμούν για δήθεν επιχειρηματικά συμφέροντα. Οι ίδιοι άνθρωποι που κλέβουν τον ιδρώτα του δημότη για να πληρώνει μια παράνομη κατάληψη, οι ίδιοι άνθρωποι που χρέωναν τόσα χρόνια το Δήμο με πρόστιμα αυθαιρέτων για κατασκευές στο άλσος, οι ίδιοι άνθρωποι που βάζουν το χέρι σε ξένες τσέπες για να νομιμοποιούν ακόμα και σήμερα αυθαίρετα μέσα στο άλσος (αντί να τα κατεδαφίζουν) για να τα έχουν ως παραμάγαζα. Το ΠΠΙΕΔ αυθαίρετο, το ΚΑΠΗ αυθαίρετο, το κτίριο της ΕΜΥ αυθαίρετο. Και τα τρια αυτά κτίρια στεγάζουν επιχειρήσεις (εντός εισαγωγικών) του Δήμου και χρεώνουν τον πολίτη καθημερινά με χρήματα που έχει ανάγκη.

Anonymous (06/03/2017 09:05)

Μην ξεχάσουμε επίσης να πούμε στον κόσμο οτι πληρώνει για αυθαίρετο επίσης το Δημαρχείο, το Πνευματικό Κέντρο καθώς και κατασκευές μέχρι και στο Δημοτικό κοιμητήριο. Τελευταία πράξη η παραχώρηση δημοτικού χώρου!!!! σε ιδιωτική εταιρία!!!! όταν η και καλά ιδιωτική εταιρεία Μελισσανίδη πολεμάται για να μην φτιάξει το γήπεδο σε χώρο που ανήκει στην ΑΕΚ γιατί (άκουσον άκουσον) δεν θα στεγάζει τμήματα της Ερασιτεχνικής. Οι ίδιοι άνθρωποι λοιπόν που απαιτούν σε ξένη ιδιοκτησία!!!! να έχουν πρόσβαση όλοι οι Δημότες, αφαιρούν έναν κοινόχρηστο χώρο άθλησης απο τους ίδιους ανθρώπους παραχωρώντας τον σε επιχειρηματικά συμφέροντα!!! Και κάτι τελευταίο, ας αναλογιστούν οι γνωρίζοντες τα των ιδεολογιών πόσο αναρχικό είναι, πλην όλων των άλλων, να ζητάς την άρση του παραχωρητηρίου απο ένα χώρο που παραχωρήθηκε σε αθλητικό σωματείο ώστε να τον αποδώσεις πάλι στο κράτος. Συμβαδίζουν δηλαδή κράτος με τη λογική της άρσης παραχωρητηρίου;

Δεν μας ψήνετε! (06/03/2017 09:45)

Ποιές "βιαιοπραγίες κατά συνεργατών του" καλέ?
Ο Πάνου, μόνος του τα διαδίδει αυτά για να "ηρωοποιηθεί"!
Ας μας δείξει κάποιον που ήταν παρών στις "βιαιοπραγίες" ή έστω παρακολουθούσε από μακριά. Αν κάποιος ήταν αυτόπτης μάρτυρας, ας βγει να το πει. Γιατί, δεν μπορεί να έγινε ένα τέτοιο περιστατικό και να μην το αντιλήφθηκε κανείς.
κ. Πάνου, μας δουλεύετε αλλά για κακή σας τύχη, δεν μασάμε!

George (06/03/2017 10:06)

Διαμαντή ας αφήσουμε την καραμέλα των κινητοποιήσεων που θα κάνουν κακό. Ούτε εκλογές θέλουμε να κερδίσουμε, ούτε ΣτΕ περιμένουμε, ούτε εγκρίσεις από υπηρεσίες. Η άδεια έπρεπε να είναι στα χέρια μας χθες και δεν θα αφήσουμε 5-10 σιχάματα να αλωνίζουν, να παραβαίνουν νόμους, να μας ειρωνεύονται και να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στο κέντρο της πόλης με το χαμόγελο στα χείλη. Ήρθε η ώρα του κόσμου και θα τα κάνουμε όλα μπάχαλο γιατί έχουμε 1000% δίκιο και γιατί κάναμε 2,5 χρόνια τεράστια υπομονή. Ούτε 1 ούτε 2 ούτε 3 μήνες αλλά 2,5 χρόνια. Έλεος με την ισοπέδωση ανάμεσα στην παρανομία και την νομιμότητα για να μην χαλάσουμε την ησυχία του χρηματοδοτούμενου. Θα τους τσακίσουμε και στην νομιμότητα και τις κινητοποιήσεις και ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

Αλλοθι στην παρανομία (06/03/2017 10:22)

Γιατί δεν γράφετε το αυτονόητο; Γιατί δεν απευθύνεστε με τα άρθρα σας στην πολιτεία και να απαιτήσετε να εφαρμόσει την νομιμότητα για να επανέλθει η ηρεμία στην πόλη; Σταματήστε να δίνετε άλλοθι στις αυθαιρεσίες του δημάρχου. Αφού είναι παράνομος γιατί φοβόσαστε να του πείτε την αλήθεια; Έκανε τον αγώνα του και έχασε. Τώρα ταυτόχρονα με τον αγώνα της διοίκησης της ΑΕΚ, ξεκινάει και ο δικός μας. Επαναλαμβάνω ότι υπάρχει και η νόμιμη λύση αλλά στηρίξτε όσοι αρθρογραφείτε και ενδιαφέρεστε πραγματικά για την πόλη την πιστή εφαρμογή της αντί για ευχολόγια που δεν έχουν πλέον βάση.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (06/03/2017 10:36)

@10.06
Και μόνο που γράφεις "θα τα κάνουμε όλα μπάχαλο επειδή έχουμε δίκιο", καταλαβαίνουμε όλοι πόσο σκέπτεσαι τη Φιλαδέλφεια και τους Φιλαδελφειώτες.

@10.22
Διαβάστε το κείμενό μου "Μην το περιμένετε το γήπεδο" γράφω ακριβώς αυτά που λέτε. Επίσης, αν ο δήμαρχος είναι παράνομος, γιατί η ΑΕΚ δεν τον μηνύει; Γιατί δεν του ρίχνει και μια ξεγυρισμένη αγωγή, να πουλήσει ό,τι έχει και δεν έχει για να την αποζημιώσει; Γιατί, λέτε;

Υπερασπιστής του νόμου (06/03/2017 10:43)

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΚΟ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ. ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΨΟΓΟΙ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΣ.

@(06/03/2017 10:36) (06/03/2017 10:55)

Διαμαντή περίμενε λίγο με τις μηνύσεις. Μην βιάζεσαι, θα έρθει η ώρα. Η ΑΕΚάρα δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Είπαμε υπάρχουν στοιχεία για όλους

tasos (06/03/2017 11:00)

Έχουμε μια ολόκληρη εβδομάδα να τελειώσει οριστικά το θέμα της άδειας. Για μένα αρκεί μια ανακοίνωση στήριξης της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο σχέδιο για το οποίο η ίδια έχει συμφωνήσει και η ίδια έχει παραδεχτεί εδώ και καιρό ότι είναι νόμιμο και ότι πρέπει να γίνει. Γιατί ο βλαχοδήμαρχος αφηνει να εννοηθεί ότι έχει ακόμα μαζί του την κυβέρνηση όσο δεν παρεμβαίνει. Δεν θα αντέξει την πίεση μιας ξεκάθαρης παρέμβασης από τον ΣΥΡΙΖΑ υπερ της νομιμότητας. Αν δεν το πάρει πάνω της η ίδια η πολιτεία προχωράμε σε κινητοποιήσεις με σταδιακή κορύφωση. Δεν έχουμε καμιά απολύτως ευθύνη για τις συνέπειες στην τοπική κοινωνία. Ας πάρει και η τοπική κοινωνία θέση υπερ της νομιμότητας. Φτάσαμε στην καταστροφή της χώρας στηρίζοντας μόνο τις παρανομίες, τις λαμογιές και τα προσωπικά συμφέροντα.

Ν.Φ. (06/03/2017 11:22)

Μόνο με πραξικόπημα από την κυβέρνηση δεν θα γίνει το γήπεδο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Αν υποθέσουμε ότι αυτό είναι το σχέδιο της κυβέρνησης υπάρχουν 2 τρόποι συμπεριφοράς. Η το αποδεχόμαστε καθισμένοι στα 4 όπως κάναμε 2 χρόνια τώρα ή το αποδεχόμαστε αφού τα κάνουμε όλα μπάχαλο. Λοιπόν στα 4 δεν πρόκειται να κάτσουμε. Αν η επιλογή δεν είναι το πραξικόπημα ας βρουν άμεσα λύση στο θέμα της υψομετρικής. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι για το τι ζητάμε και το τι θα κάνουμε.

George (06/03/2017 11:34)

Να προσθέσω επίσης ότι καμιά συγκέντρωση οπαδών δεν έβγαλε τον Βασιλόπουλο τον οποίο στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ με την μεγάλη δύναμη που είχε τότε σαν κόμμα. Έτσι κι αλλιώς όσοι τον ψήφισαν γιατί δεν ήθελαν το γήπεδο θα τον ψήφιζαν έτσι κι αλλιώς. Όσο για την επαναστατικότητα του Βασιλόπουλου που θα την τονώσουν οι συγκεντρώσεις εδώ θα βάλουμε τα γέλια. Η επαναστατικότητά του εξαντλείται στο να κλαίγεται στον υπουργό Δ. Τάξης και να εκλιπαρεί να τον προστατέψουν. 1000 φορές λοιπόν να ανησυχεί παρά να το παίζει άνετος κι ωραίος.

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (06/03/2017 10:36) (06/03/2017 11:41)

Το μπάχαλο το προκαλεί η παρανομία και κανένας άλλος. Όσο βάζουμε την παρανομία και τη νομιμότητα στο ίδιο τσουβάλι το μπάχαλο είναι αναπόφευκτο ότι κι αν γράψω εγώ κι εσύ. Αυτό ισχύει για κάθε μορφής αντιπαράθεση σε οποιοδήποτε χώρο. Η τηρούμε τους νόμους ή γινόμαστε ζούγκλα. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

@George (06/03/2017 10:06) (06/03/2017 11:47)

Το μόνο μπάχαλο που θα κάνουμε είναι σε ότι αφορά τις συγκοινωνίες της πόλης. Ούτε βιαιοπραγίες, ούτε καταστροφές. Ελπίζω να συμφωνείς σε αυτό.

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (06/03/2017 12:00)

Έγώ έγραψα το αυτονόητο για την στήριξη της νομιμότητας. Το επιχείρημα ότι βολεύεται ο Μελ γιατί δεν θέλει να κάνει το γήπεδο ψάχνεις να βρεις επιχειρήματα να το στηρίξεις αλλά λυπάμαι δεν βρίσκεις. Επειδή δεν έχουν γίνει ακόμα μηνύσεις αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν ή ότι έπρεπε οπωσδήποτε να έχουν γίνει ήδη. Δεν νομίζω ότι θα είχε ουσία οποιαδήποτε μήνυση πριν προχωρήσουν κάποιες εκκρεμότητες. Και ποιος σου είπε Διαμαντή ότι οι πρώτες τουλάχιστον μηνύσεις για παρανομίες θα πρέπει να γίνουν στον Δήμαρχο για να υπάρχει το επιθυμητό απότέλεσμα; Άλλοι είναι υπεύθυνοι στον Δήμο να υπογράψουν νόμιμες εγκρίσεις. Υποτίθεται ότι δεν τους καθοδηγεί ο Δήμαρχος. Με αυτούς θα ασχοληθεί η ΑΕΚ πρώτα.

@(06/03/2017 11:47) (06/03/2017 12:07)

Και βέβαια συμφωνώ. Εγώ πάντα έλεγα ότι πρέπει να περιφρουρήσουμε τις όποιες κινητοποιήσεις και να αποτρέψουμε βιαιοπραγίες και καταστροφές. Για όποια άλλη αναστάτωση δεν έχουμε καμιά απολύτως ευθύνη. Τους δώσαμε πάρα πολύ χρόνο παρά τις προκλήσεις. Κάποια στιγμή φτάνει και το τέλος.

Οι μάσκες έπεσαν (06/03/2017 12:16)

Διαμαντή, το να δημοσιεύεις υβριστικά σχόλια είναι και κατακριτέο και αντιδεοντολογικό!!! Κρίμα...υγ όλοι ξέρουμε πως πίσω από τις διαδηλώσεις και τις βιαιοπραγίες κρύβεται η ΠΑΕ ΑΕΚ...

@George (06/03/2017 11:34) (06/03/2017 12:34)

Ας γυρίσουμε σ' εκείνο το απόγευμα... Εκατοντάδες μικροαστοί, φιλήσυχοι, δημότες με τις οικογένειές πίνουν το καφεδάκι τους πέριξ της Πλατείας την ώρα της συγκέντρωσης και της αντισυγκέντρωσης. Οι περισσότεροι είναι αναποφάσιστοι ή και απολιτίκ. Η αίσθηση που τους δημιουργείται είναι ότι ένας υποψήφιος (χωρίς να έχει σημασία ποιος και ποιου κόμματος) κάνει την προεκλογική του συγκέντρωση υπό πίεση. Μιλάμε για μια πόλη που οι κάτοικοι της είναι παραδοσιακά δημοκρατικών πεποιθήσεων. Ακόμα και οι δεξιοί της πόλης δεν είναι ακραίων λογικών αλλά μετριοπαθείς. Αυτό λειτούργησε υπέρ του Βασιλόπουλου και όχι το ότι υποστηρίζονταν από τον κραταιό τότε Σύριζα. Σου θυμίζω ότι η Δ.Π. πήρε μόλις το μισό από το ποσοστό που λίγο καιρό μετά πήρε ο Σύριζα στην περιοχή στις εθνικές εκλογές. Και σήμερα μια χαρά αυτό το παιχνίδι παίζεται. Σιχαίνομαι το σύριζα και ακόμα πιο πολύ τη ΔΠ. Συνεχίστε να τραμπουκίζετε και θα κάνουμε όλοι το 19' προεκλογικό αγώνα υπέρ του Άρη.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (06/03/2017 12:42)

@12.16
Που αναφέρεσαι, ακριβώς;

@(06/03/2017 12:34) (06/03/2017 12:55)

Μας έπεισες κολλητούλη του

@(06/03/2017 12:34) (06/03/2017 13:25)

Ρε τι μας ενδιαφέρει τι θα κάνετε το 19 υπέρ του Άρη; Πρόβλημά σας αν έχετε τόσο μυαλό και περιμένετε έργα από αυτόν. Το θέμα της άδειας τελειώνει άμεσα. Δεν την εκδίδει ο Άρης.

@Οι μάσκες έπεσαν (06/03/2017 12:16) (06/03/2017 13:28)

Βγάλε και τη δική σου γαυράκο και έλα να μας σταματήσεις. Αν ψάχνεις για τραμπουκισμούς θα τους βρεις στους χρηματοδοτούμενους του χοντρού αφεντικού σου και όχι στην ΠΑΕ ΑΕΚ που κάνει 2 χρόνια αγώνα να προστατεύσει άτομα σαν κι εσένα για να το παίζουν τσάμπα μάγκες.

οι μάσκες έπεσαν (06/03/2017 15:45)

Διαμαντή, ας μην παίζουμε! Μπορείς πολύ καλά να δεις ποια σχόλια θα έπρεπε να έχουν κοπεί! Τα σχόλια που υποθάλπουν βία δεν είναι αντιδεοντολογικά και υβριστικά?

Υ.Γ. ποτέ δεν είχα μάσκα...πάντα κατάμουτρα σας τα έλεγα και σας τα λέω! και σε σας και στον Άρη! Και ας μην σας αρέσει!

Υ.Γ.2.
τις παρανομίες για το γήπεδο η ΠΑΕ ΑΕΚ της έχει ξεκινήσει με την δημοσιοποίηση των ονομάτων και των διευθύνσεων των 17 από το επίσημο site της - Δεκέμβρη 2014!

Από τότε, κρύβεται πίσω από κράνη, μάσκες, επιθέσεις τραμπούκων κλπ κλπ.

Κανένα γήπεδο δεν μπορεί να γίνει όμως με τέτοιο τραγικό Management...

Διαμαντής Σεϊτανίδης (06/03/2017 16:53)

@15.45
Συγνώμη: μου λες ότ ιέχεις πρόλημα με κάποια σχόλια, σε ρωτάω με ποια, και μου απαντάς "ας μην παίζουμε". Μόνο εσύ παίζεις.

@οι μάσκες έπεσαν (06/03/2017 15:45) (06/03/2017 17:02)

Τι λες ρε πανέξυπνε; Θα πολεμάτε το γήπεδο πίσω από κουκούλες; Όποιος απευθύνεται στα δικαστήρια θα μαθαίνουμε ΟΛΟΙ ποιος είναι. Και επίσης θα μαθαίνουμε ΟΛΟΙ ποιος δεν σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις και με ποιο τρόπο. Τέρμα το κρυφτούλι και ο ανταρτοπόλεμος. Καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Τα ψέματα σου για κράνη μάσκες και επιθέσεις τραμπούκων τα επιστρέφουμε σε εσάς που προσκαλείτε επαγγελματίες αναρχικούς και στρουγκαίους να υπερασπιστούν τον δημαρχάκο σας. Το Management και οι επιλογές της ΑΕΚ έχουν δικαιωθεί από όλα τα δικαστήρια και όλες τις υπηρεσίες. Να δούμε ποιο δικαστήριο θα δικαιώσει τις δικές σας παρανομίες.

Ανωνυμος* (06/03/2017 22:20)

@ προς ολους εσυ!
08.58, 09.05, 09.45, 10.06, 10.22, 10.43, 10.55, 11.00, 11.22, 11.34 11.41, 11.47, 12.00, 12.07, 12.16, 12.34, 12.55, 13.25, 13.28, 17.02.
Πολυ καλα θα κανεις να ενημερωσεις τα 2 σουβλατζιδικα και τα τρια περιπτερα καθως και ολους οσους στηνουν παγκους εξω απο το γηπεδο και πωλουν βρωμικα και λουκανικα οτι εσεις τους συντηρουσατε εδω και 80 χρονια!
Το οτι εχουν κλεισει τα τελευταια 2 χρονια ολα τα παραδοσιακα στεκια των αεκολεδων ειναι εντελως συμπτωματικο! Το οτι δεν στεριωσαν 3-4 μπουτικ της ΑΕΚ εδω φταιει καθαρα ο χοντρομαρινακης!
Εξηγηστε οτι ερχεται η αναπτυξη με το γηπεδο! Επενδυση κοστους 70 μυριων που θα δωσει τουλαχιστον 150 μονιμες θεσεις εργασιας!
Μην ξεχασετε να πειτε οτι ο Μελ αγαπαει την ΑΕΚ εκτος απο τα τμηματα που πρεπει να βαζεις το χερι στην τσεπη για να τα συντηρεις διοτι αυτα ειναι κρυφογαυρικα δημιουργηματα!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα στη Νέα Χαλκηδόνα, Δεκελείας και Κρήτης

Κοιτάζοντας τον καθρέφτη τους

Πιο κάτω δεν έχει...

Αυτοψία Χαρδαλιά στο αντιπλημμυρικό έργο της βόρειας Φιλαδέλφειας- Τι είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής

Στη Σταμάτα ο δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου με συνεργείο του δήμου μετέχει στην κατάσβεση της φωτιάς

Με πράξεις, όχι με λόγια, είναι κοντά στους εργαζομένους του Δήμου ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Δήμος ξεκινά τα θαλάσσια μπάνια των ΚΑΠΗ στο Αυλάκι

Στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας πέρασε τη νύχτα ο Λύτρας

Μονά ζυγά, δικά τους!

Κλαίει όλη η Ευρώπη – Για λίγο δεν εξελέγη ο Γιάννης Βούρος στην Ευρωβουλή

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση

Ευρωεκλογές χωρίς κανένα νικητή και με όλους να μετρούν απώλειες

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά

Άγαμοι Θύται

Οι δυο εναλλακτικές

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Έχει και πιο κάτω απο το 0 .Είναι το -0 .Αλλά ρε παιδιά πως λεγότανε ένας τύπος που είχε αναλάβει Πρόεδρος σε κάποιο Νομικό Πρόσωπο στον Δήμ...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Πολίτης (16/07/2024 20:43) Δηλαδή είναι μενσεβίκος ο Τζέλης και ο Ευαγγελινός, και τσαρικός ο Σεϊτανίδης... Κάποτε είχε πει ο Θοδωράκης, Κ...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Πολίτης
Αμάν αδερφέ μου το λεξιλόγιο σου !!! Άμα αυτά σου έμειναν από την πάλι των τάξεων, τότε χαράμι 40 χρόνια και που έδωσα για κάτι ''κομμουνιστ...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
@06.25 Άσε ρε φίλε τις παπαρες και ασχολεισου με τον γάμο του Κασσελακη. Ο δημοσιογράφος που στηρίζει την αστική τάξη και την ελίτ είναι ιδ...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Capedaluribus
Αυτά τα τραγελαφικα συμβαίνουν όταν έχεις καπέλα και πετρέλαια ...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Πολίτης
@Ανωνυμος* Ταξικός αντίπαλος είναι και ο υπηρέτης της Ελιτ. Ταξικός αντίπαλος είναι και ο οπουρτυνιστης.... αλλά για να προχωρήσει η βάρκα π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ο Στέφανος.....ποιος Στέφανος ομως;
Το τραγικό δεν είναι ότι βγήκαν τελευταίοι ενώ είχαν την στήριξη του 2ου κόμματος της Βουλης. Το τραγικό ειναι ότι τους πέρασε η παράταξη το...

Κοιτάζοντας τον καθρέφτη τους
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Μιλάμε, φοβερή ενημέρωση. Ο Σεϊτανίδης είναι στο γραφείο τύπου του Δημάρχου... Μιλάμε για αποκλειστικότητα... Δεν λες, που κρατάει την Αλήθε...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Ο Τζέλης, μέχρι να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος, όχι στην αριστερά δεν ήταν, δεν ήταν πουθενά. Βρείτε μου ένα άρθρο του, μια υπογραφή του...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
@00.20 Κάπου διάβασες για την πάλη των τάξεων αλλά δεν το διάβασες όλο! Ταξικός εχθρός των αριστερών και των κομμουνιστών δεν είναι οι δημοσ...

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: Πολίτης
Κανένα air condiciom θα φροντίσει η Δημοτική αρχή να τοποθετηθεί στα σχολεία ???...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Πολίτης
Έλα τώρα μην βρείτε ευκαιρία μερικοί πούροι αριστεροί απ' τα γεννοφασκια σας, να βγάλατε ολη την "αριστεροσυνη" σας και μάλιστα περνοντας π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
Τι σου φταίει η αριστερά και της φορτώνεις τον κάθε είδους πολιτικαντη ! Για να μιλάς για ιδεολογική ασυνέπεια θα πρέπει πρώτα να μας πεις π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Γ.Β
Ψυχραιμία κε. Σεϊτανίδη....... έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας !!!!...

Αυτοψία Χαρδαλιά στο αντιπλημμυρικό έργο της βόρειας Φιλαδέλφειας- Τι είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
2. Κάποτε οι δεξιοί ψήφιζαν Σταματιάδη, επειδή τους έφτιαξε αποχετευτικό σύστημα, και, ναι, κατόρθωσε, να μην το πληρώσει από την τσέπη του ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©