Κυριακή 03.12.2023,  

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Μικρασιατών για το γήπεδο της ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε στις 01/03/2017 στην κατηγορία Η πόλη  |  26 σχόλια

Λάβαμε από το Σύνδεσμο Μικρασιατών Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας την παρακάτω ανακοίνωση:

*****

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας "Οι Αλησμόνητες Πατρίδες" - που ιδρύθηκε το 1995 από την αείμνηστη Φιλιώ Χαϊδεμένου και αποτελεί τον πλέον μαζικό Σύλλογο της πόλης μας - εκφράζει την θλίψη του για τις απαράδεκτες ενέργειες της σημερινής Διοίκησης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνος και προσωπικά του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου σχετικά με την παρελκυστική τακτική που ακολουθείται παρεμπόδισης της διαδικασίας ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στον χώρο που - εδώ και 1 αιώνα περίπου - παραχωρήθηκε στην ομάδα της καρδιάς μας, την ΑΕΚ!

 

Διαβάζουμε την τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, την οποία και προσυπογράφουμε, αναμένοντας να πάρουν ξεκάθαρη θέση πλέον οι Δημοτικές παρατάξεις, τα πολιτικά κόμματα, οι συλλογικοί φορείς της πόλης μας αλλά και κάθε ενεργός πολίτης της προσφυγικής μας περιοχής, που σέβεται τους νόμους, τις δικαστικές αποφάσεις αλλά προπαντός την ιστορία μας:

 

«Με μεγάλη έκπληξη ο κόσμος της ΑΕΚ διάβασε στην ανακοίνωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας τα ψέματα, με τα οποία για μία ακόμα φορά προσπαθεί να παραπλανήσει το ευρύ κοινό για το τι συμβαίνει με την έκδοση της οικοδομικής άδειας του γηπέδου.

 

Η αλήθεια, όπως εκφράζεται μέσα από τις αποφάσεις των Υπουργείων, της Περιφέρειας, των αρμόδιων Υπηρεσιών και των Δικαστηρίων, έχει ως εξής:

 

1. Για την έκδοση της άδειας απομένει η έγκριση της υψομετρικής μελέτης, η οποία έχει υποβληθεί υπερπλήρης από τις 25.10.2016 (Α.Π. Δήμου 20779) μαζί με την εγκεκριμένη προμελέτη από την Περιφέρεια Αττικής για την υπογειοποίηση.

 

2. Η υπογειοποίηση δεν είναι ένα έργο που προτείνει η Δικέφαλος, είναι ένα δημόσιο έργο που έχει σχεδιαστεί από την Περιφέρεια για να βοηθήσει κυκλοφοριακά το Δήμο από την καθημερινή κίνηση οχημάτων και βάσει του συγκεκριμένου έργου μελετήθηκε και η σύνδεσή της με το νέο γήπεδο.

 

3. Αποτελεί τεράστιο ψέμα ότι η υπογειοποίηση υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και ότι δήθεν εμποδίζει την πρόσβαση σπιτιών και καταστημάτων. Αντιθέτως, δημιουργεί επιπλέον δέκα στρέμματα ελεύθερου χώρου στην περιοχή, καθώς και μία ασφαλή διαδρομή πεζών από την Λεωφόρο Δεκελείας στο σταθμό του Περισσού.

 

4. Οι όποιες προεκλογικές και μετεκλογικές απόψεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής για το γήπεδο δεν δίνουν άλλοθι και δικαίωμα σε κανέναν να μην σεβαστεί και αντίθετα να αγνοεί τις τελεσίδικες αποφάσεις των Δικαστηρίων, των νόμων της Βουλής των Ελλήνων και όλων των διοικητικών πράξεων που έχουν εκδοθεί (ΜΠΕ κλπ.). Να σημειωθεί, ότι όλες αυτές οι πράξεις έχουν εκδοθεί μετά από δημόσια διαβούλευση και έκφραση όλων των απόψεων όπως επιτάσσει ο νόμος.

 

5. Σε όλες τις συκοφαντικές αναφορές του κυρίου Δημάρχου το μόνο που του απαντάμε είναι ότι η ΑΕΚ σε ολόκληρη αυτή την επίπονη διαδρομή έχει τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση και έχει κρατήσει ηπιότατη στάση απέναντι στην πρωτοφανή αδιαλλαξία του. Εκείνος δεν σέβεται τον νόμο και τις αποφάσεις του ΣτΕ στο οποίο εκείνος προσέφυγε!

 

6. Ο Δήμος έχει επιλέξει μία κυκλοφοριακή μελέτη για την ευρύτερη περιοχή αντίθετη με την εγκεκριμένη υπογειοποίηση, η οποία όχι μόνο δεν βελτιώνει τα πράγματα, αλλά θα διαλύσει την κυκλοφοριακή κατάσταση στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας μόνο και μόνο για να παρεμποδίσει την υλοποίηση του γηπέδου.

 

7. Τέλος, ο κύριος Δήμαρχος και η δημοτική του ομάδα θα πρέπει να σταματήσουν τα ψέματα και τα τεχνάσματά τους προκειμένου να ασχοληθούν με κάτι πιο δημιουργικό για την πόλη τους.

 

Η ΑΕΚ έχει προσφέρει όλα τα ανταλλάγματα τα οποία της ζητήθηκαν, για τα οποία ο κύριος Δήμαρχος και οι συνεργάτες του με προκλητικό τρόπο αδιαφορούν. Τα ψέματα τέλειωσαν! Το ΥΠΕΝ, με το έγγραφό του από 19.01.2017 (Α.Π. 57110), ενημερώνει το Δήμο για την υποχρέωσή του να εγκρίνει άμεσα τα υψόμετρα, σύμφωνα με τον Νόμο, τον οποίο ο Δήμος δεν εφαρμόζει παρανόμως, προσποιούμενος, απ’ ότι φαίνεται στην ανακοίνωσή του, ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα.

 

Το γήπεδο θα γίνει και όσοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου ή αιρετοί, έχουν ευθύνες παρεμπόδισής του, θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των νόμων, απέναντι στους όποιους είμαστε όλοι ίσοι».

 

Εμείς - ως απόγονοι των Μικρασιατών προσφύγων-κατοίκων αυτής της πόλης - έχουμε την ιερή υποχρέωση απέναντι στην ιστορία μας, στον πολιτισμό μας αλλά και στις σύγχρονες ανάγκες της περιοχής μας να καταγγείλουμε την συμπεριφορά της σημερινής Διοίκησης του Δήμου, η οποία και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά για το ποιόν ή ποιούς εξυπηρετεί! Είναι επίσης γνωστό ότι η σημερινή κυβέρνηση - που έχει ως κύριο κορμό της τον ΣΥΡΙΖΑ που επίσημα στήριξε τον κ. Άρη Βασιλόπουλο για να εκλεγεί Δήμαρχος - αλλά και η Περιφέρεια Αττικής με την σειρά της, έχουν συναινέσει και διευκολύνει πλήρως την διαδικασία ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ.

 

Ζητάμε λοιπόν νέο γήπεδο της ΑΕΚ - χώρο αθλητισμού και πολιτισμού - ΤΩΡΑ και ΑΜΕΣΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με σεβασμό στο περιβάλλον και με εφαρμογή των νόμων!- 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βγάζει το Φιλοζωικό Σύλλογο από το άλσος ο δήμος- αναζητεί να νοικιάσει νέο χώρο

Διαχείριση απορριμμάτων: Με την τοπική αυτοδιοίκηση, ή με τη Δούρου είναι ο δήμος;

Η ΑΕΚ απαντά στο δήμο

Ζούμε μοναδικές στιγμές...

Οι πιέσεις, ίσως πιάνουν τόπο!

Γράψτε την άποψή σας

Ανώνυμος (01/03/2017 10:51)

Ερχεται τσουνάμι εξελίξεων

Πω πω (01/03/2017 13:39)

Ανατρίχιασα! Οι προσκυνημένοι που μετονόμασαν το "Αλύτρωτες" πατρίδες σε "Αλησμόνητες". Το σωματείο του καταδικασμένου. Ελεος πια...

Nick (01/03/2017 14:40)

Όλα αυτά που γράφετε είναι γνωστά εδώ και πολύ καιρό. Ο Βασιλόπουλος όμως που μισεί την ΑΕΚ θα κάνει λέει δηλώσεις και θα πει αυτά που λέει εδώ και 3 χρόνια και τα οποία έχουν κριθεί ομόφωνα και αρνητικά γι αυτόν στα δικαστήρια. Δεν τον ακούμε πλέον γιατί ξέρουμε τις βρωμιές που θα βγάλει το στόμα του. Και αφού δεν υπάρχει κράτος να τον στείλει εκεί που πρέπει για τις παρανομίες και τα ψέματά του θα τον αντιμετωπίσουμε μόνο με μηνύσεις και συνεχή παρουσία. Θα μας βλέπει ασταμάτητα ακόμα και στον ύπνο του.

Με αυτό (01/03/2017 14:58)

που κάνουν όλοι οι ανεγκέφαλοι και όλα τα τσιράκια των καταδικασμένων λαδιάρηδων κοκαϊνομανών και γήπεδο δεν θα γίνει και αν φάει και καμιά ψιλή ο Βασιλόπουλος θα βγει πανηγυρικά από την 1η Κυριακή. Συνεχίστε έτσι

George (01/03/2017 15:00)

Έτσι θα σε πάμε δημαρχάκο, χωρίς έλεος. Που είναι οι συναγωνιστές σου; Άρχισαν να την κάνουν σιγά σιγά;

Μην ονειρεύεστε δημαρχίες (01/03/2017 18:48)

Μιλάνε όλοι μιλάνε κι οι καταδικασμένοι αρκουδέηδες.
Όσο ΑΕΚ και να το παίξετε, το μουτζούρη δεν πρόκειται να τον βγάλετε από πάνω σας.
Ο σημερινός αποτυχημένος δήμαρχος θα πέσει, αλλά στη θέση του δεν θα βρεθείτε εσείς. Χωνέψτε το!

Αγνωστος (02/03/2017 00:45)

μπραβο παιδια. μπραβο προεδρε!

Προς "μικρασιάτες" (02/03/2017 09:04)

Τα γήπεδα πρέπει να προσαρμόζονται στις ανάγκες και την λειτουργική καθημερινότητα των ανθρώπων και των πόλεων που αυτοί κατοικούν.

Δεν προσαρμόζονται οι πόλεις στα "θέλω" επιχειρηματικών ομίλων που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πόλη.

@Προς "μικρασιάτες" (02/03/2017 09:04) (02/03/2017 10:04)

Ναι ωραίο επιχείρημα αλλά κάνεις ένα πολύ βασικό λάθος. Πρώτα διαμορφώθηκε το γήπεδο το 1930 και μετά χτίστηκαν γύρω του σπιτάκια. Αρα τα σπιτάκια έπρεπε να προσαρμοστούν στις ανάγκες ενός γηπέδου.

Ανωνυμος* (02/03/2017 15:14)

Καλο ειναι να μην ταυτιζεστε με ενα εργο που για την πλειοψηφια των κατοικων θα δυσκολεψει αφανταστα την ηδη δυσκολη ζωη των κατοικων.
Η αντιπολιτευτικη σας πολιτικη υιοθετει σχεδια που εχει καταδικασει ο Φιλαδελφειωτικος λαος πολλες φορες τα τελευταια 20 χρονια!
Υ.Γ. Θα ημουν περισσοτερο επιφυλακτικος απεναντι στις προθεσεις σας που τωρα ειναι ξεκαθαρες αν ειχατε παρεμβει στο σχεδιο του γηπεδου νωριτερα απαιτωντας ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΕ ΜΑΝΑΣ ΑΕΚ στο νεο γηπεδο! Δυστυχως οι προθεσεις σας ειναι διαφορετικες αν και ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ απο τις τελευταιες εκλογες οτι ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ εδωσε τον δημο στην Δ.Π. με την "ανεξηγητη"(;;;;) διοργανωση συγκεντρωσης οπαδων την ωρα της συγκεντρωσης του Βασιλοπουλου!

@Ανωνυμος* (02/03/2017 15:14) (02/03/2017 17:50)

Τα παραμύθια σου εκεί που σε παίρνει. Το ξέρουμε ότι ένα γήπεδο δυσκολεύει τη ζωή των κατοίκων για λίγες ώρες κάθε 15 μέρες. Όμως το γήπεδο προϋπήρχε και όποιος επέλεξε να μείνει δίπλα του γνώριζε τα προβλήματα.

Προς "μικρασιάτες" (02/03/2017 17:50)

@02/03/2017 09:04
Μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Γιατί αν ήξερες πότε χτίστηκαν οι εξέδρες δεν θα έλεγες ανακρίβειες.
Όλα σας τα «επιχειρήματα» πέφτουν κάθε μέρα και κάθε ώρα.
Α! Και που 'σαι... Έμαθες φαντάζομαι (μιας και επικαλείστε και τους νόμους τελευταία) τι έγινε σήμερα στα δικαστήρια. Τι; Δεν έμαθες;

@ (02/03/2017 17:50) (02/03/2017 18:16)

Ρε τελειωμένε ψευταρά οι εξέδρες δεν έγιναν τη δεκαετία του 80. Όταν έγιναν χωριουδάκι ήταν η πόλη μας. Όσοι μαζεύτηκαν μετά ήξεραν πάρα πολύ καλά ότι ένα γήπεδο δίπλα τους προκαλεί αναστάτωση. Και επειδή πετάς μια βλακεία για να τσιμπήσουν οι άσχετοι γιατί δεν μας λες εσύ τι έγινε στα δικαστήρια σήμερα να γελάσουμε να μας φτιάξεις τη μέρα; Ένα έστω σοβαρό άτομο δεν υπάρχει ανάμεσά σας;

@Προς "μικρασιάτες" (02/03/2017 17:50) (02/03/2017 18:29)

Σε ποιον απαντάς έχεις καταλάβει; Τα έχασες καημένε. Γραφω οτι το γήπεδο διαμοφώθηκε το 1930 οχι οτι σηκώθηκαν οι εξέδρες. Μάθε Ελληνικά βλάκα. Η πρόθεση για γήπεδο υπήρχε απο το 30. Οποιος πηγε δίπλα ήξερε τι θα γίνει εκεί

Ανωνυμος* (02/03/2017 18:33)

Στην κατασκευη ενος γηπεδου οπως το γηπεδο του 1930 κανενας δεν θα ελεγε οχι!
Και για να καταλαβεις τις καλες προθεσεις των κατοικων, ουτε σε γηπεδο του 1960 θα λεγαμε οχι!

@(18:33) (02/03/2017 19:47)

Κι εγώ θα ήθελα ολόκληρη την Αθήνα και τα προάστια όπως ήταν το 30 ή έστω το 60. Ας αρχίσουμε να γκρεμίζουμε τις πολυκατοικίες γύρω μας. Θα ξεκινήσουμε όμως από τα σπίτια του Δημάρχου και της παρέας του.

@Ανωνυμος* (02/03/2017 18:33) (02/03/2017 19:51)

Στο γηπεδο του 1960 δεν θα λέγατε όχι αλλά πολυκατοικίες πολυόροφες σηκώσατε για την κονόμα απο εκεί που είχατε ισογειάκια και διωροφάκια. Η κοινωνία και οι ανάγκες εξελίσσονται, οπως φτιάξατε πολυκατοικίες με αντιπαροχές για την κονόμα και με μεταφορά συντελεστή δόμησης έτσι και η ΑΕΚάρα θα φτιάξει τη γηπεδάρα της. Γκρεμίστε τις; πολυκατοικίες για να γυρίσουμε στο 60 και να φτιάξουμε γήπεδο 15000 θέσεων

ΦΤΟΥ! (02/03/2017 22:20)

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΗΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.

@ Ολελέδες (02/03/2017 22:20)

Προς το παρόν, άλλοι έξη μήνες απόλαυσης στην ήσυχη πόλη μας. Κλάψτε τώρα με την ησυχία σας

Ανωνυμος* (02/03/2017 22:21)

Οποιος γκρεμιζει χανει το παιχνιδι!
Ζητα λοιπον ευθυνες απο εκει που πρεπει!
Γηπεδο τωρα σε ακατοικητο νησι για να αναβαθμιστει η περιοχη!

Ανώνυμος (03/03/2017 09:50)

Εγινε, ελάτε τώρα να πάρετε τη Στρούγκα μετά απο 6 μήνες

@ΦΤΟΥ! (02/03/2017 22:20) (03/03/2017 11:44)

Γαυροσίχαμα όταν αναφέρεσαι σε Μικρασιάτες να πλένεις το στόμα σου με σαπούνι.

@( 22:20) @(22:21) (03/03/2017 11:51)

Σου υπόσχομαι πολύ μεγάλη απόλαυση χρηματοδοτούμενε ιδιαίτερα το επόμενο εξάμηνο. Και ξέρεις ότι σε αντίθεση με εσένα τον καρπαζοεισπράκτορα σε ότι λέω δικαιώνομαι. Πούλα εσύ νέο παραμύθι για το παραχωρητήριο. Μετά τις επιτυχίες σου για όλα τα υπόλοιπα ούτε οι δικοί σου παραμυθιάζονται πλέον.

Ανώνυμος (03/03/2017 12:50)

@ ΦΤΟΥ! (02/03/2017 22:20)

Δεν νομίζω επιχειρηματίας του βεληνεκούς του Τίγρη να έχει πάρε-δώσε μαζί τους.
Μόνο χαζός δεν είναι ο Μελισσανίδης να συνδεθεί είτε ο ίδιος είτε η ΑΕΚ με αυτούς.
Οι συγκεκριμένοι είναι αυτόκλητοι, στην προσπάθειά τους να βρουν κάποιο έρισμα στην τοπική κοινωνία, στους ΑΕΚτζήδες.
Μικρή πόλη είμαστε. Το ποδόσφαιρο δεν είναι στα ενδιαφέροντά τους αν και γουστάρουν τον Ρονάλντο (όχι τον χοντρό) για άλλους λόγους.
Αν τους πας μια μπάλα σε κουτί θα την περάσουν για βόμβα.

ΠΡΟΕΔΡΑΣ - MAD BOY (03/03/2017 13:20)

Εκτος από καταδικασμένος με πολυετη φυλάκιση, ο πρόεδρας της στενης παρεας του καταδικου τομπι και όχι των μικρασιατων φιλαδελφειας, ειναι και φανατικος παναθηναικός, οργανωμένος παλαιοτερα στους mad boys. ο γραμματεας δε, και αντιπροεδρος του δημοτικου συμβουλιου, ειναι αρρωστος ολυμπιακος που στις εκλογες λεει οτι ειναι ΑΕΚ, οι ανθρωποι ειναι ΑΕΚοκάπηλοι και χρησιμοποιουν την ΑΕΚ, το γήπεδο και τον διαολο τον ιδιο, για να φανουν και να τσιμπησουν και κανα ψηφο. Το γήπεδο θα πρεπει να γινει στη Φιλαδέλφεια. Αλλά θα πρέπει να ξεχωρίζουμε την ηρα απο το σταρι.

Ανώνυμος (03/03/2017 14:16)

@11:44
Τους περισσότερους Μικρασιάτες ΚΑΙ τους σέβομαι ΚΑΙ τους τιμώ ΚΑΙ τους εκτιμώ.
Τους συγκεκριμένους «μικρασιάτες» ποτέ! Για όλους τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε.
Κυρίως όμως γιατί είναι μικρασιατέμποροι για μικροπολιτικούς λόγους και ευκαιριακοί ΑΕΚολέδες.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: Με το ευρύ δημοκρατικό μέτωπο που μας στήριξε, θα αλλάξουμε την πόλη

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Βόμβες! Τομπούλογλου: Ζητώ ενημέρωση και αρνούνται- Γεωργαμλής: Συγγνώμη που έκανα δήμαρχο το Βούρο

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Τρικυμία εν κρανίω...

Ο Μεσιέ Σουσός

«Πού είσαι βρε τουρίστα, κρυμμένος στη σπηλιά; Έλα στο συμβούλιο» - «Φοβάμαι τον τσολιά»

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

Οι πολιτικοί νάνοι δεν ξέρουν να χάνουν- Επανακαταμέτρηση και Διαχειριστικός έλεγχος

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: George
@σίχαμα Τι σχέση έχουν αυτά που έγιναν πριν 20 χρόνια ρε ανεγκεφαλε με άλλους πρωταγωνιστές και δημοτική αρχή που δεν είχε καμία σχέση με τα...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
το μουσείο των αλησμόνητων παρτίδων "Φιλιώ Χαϊδεμένου" δε θα το πιάνετε στο στόμα σας αμόρφωτοι, ή αμόρφωτε, γιατί ενας είσαι λογικα, ούτε τ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@ αποβρασμα Αν ζούσες εδώ θα ήξερες ότι τα απορριματοφορα προσπάθησαν να εμποδίσουν το γκρέμισμα του γηπέδου από την στιγμη που δεν είχε εκδ...

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Γήπεδο για τον λαό δεν θέλατε?...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Μόνος σου είσαι κακομοίρη και γράφεις συνέχεια τα ίδια με διαφορετικά ονόματα. Και αφου το κάνεις ονειρεύεσαι ότι και οι επικριτές σου κάνου...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Μουσείο
Θα βάλουν και τους 131 από την εποχή Αδαμοπουλου; Αυτούς που κατεβασαν τα απορριματοφόρα; Αυτούς που στεκοντουσαν εμπόδιο στα συνοδα εργα το...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Κακομοίρη το μουσείο της ΑΕΚ είναι πολύ πιο μπροστά από οποιοδήποτε άλλο. Αλλά εσύ δεν πρόκειται να το δεις ποτέ οπότε πρόσφυγα μαϊμού μην β...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
δε θα κάτσω να απαντάω ξεχωριστα σε κάθε καημενο που γράφει με 5 διαφορετικά ονόματα μπας και γίνουν πολλοί. πάντως ο προβοκάτορας ένας είνα...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @Ιθαγενης (29/11/2023 20:17)
Έτσι μπράβο να μας βρίζεις για να πέφτουν οι μάσκες. Οι καθυστερήσεις οφείλονται στην δημοτική αρχή του Βασιλόπουλου και δεν θα ξεχάσουμε ΠΟ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Στρατευμενος τακτικισμος τυπου Gebels
Ατυχες αρθρο..που παει να "παρασχει προστασια" αποτα εξαριστερων χτυπηματα στον ΝΕΟ εκλεγεντα.....(φυσικα ξεχαστηκε ο "τουριστας κλαρινογσμ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@22.20 ΚώσταςGeorge κλπ Οι επώνυμοι αιρετοί παράγοντες της πόλης προσπάθησαν όπως είχαν εντολή από τους κατοίκους να προστατέψουν με ΝΟΜΙΜΟΤ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: tasos reloaded
Μην τρομάζεις προβοκάτορα δεν είμαι ο Τάσος που έχει να γράψει καμιά τετραετία και τον βλέπεις στον ύπνο σου μαζί με τους υπόλοιπους. Λοιπόν...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @George (28/11/2023 22:28)
Ναι πράγματι όλα στο φως και προτείνω να υπάρχει ενημέρωση και για το πώς ανταμείφθηκε ο Βασιλόπουλος για τις υπηρεσίες του με μόνιμο διορισ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Χαχαχαχα
Προβοκάτορα ή πολίτη ή όπως αλλιώς θέλεις να λέγεσαι για να μας παραμυθιαζεις ότι εκφράζεις τον κόσμο της πόλης σε συμβουλεύω να στείλεις δι...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (28/11/2023 22:55)
Τι έγινε προβοκάτορα; Πονάει η αλήθεια; Συνέχισε την κλαψα μας διασκεδάζεις ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©