Σάββατο 02.12.2023,  

Κανείς, ούτε ένας!

Δημοσιεύτηκε στις 07/02/2017 στην κατηγορία Η πόλη  |  14 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Η πολιτική αφασία που επικρατεί στην πόλη μας, εκδηλώθηκε για άλλη μια φορά με αφορμή τον εμπρησμό των γραφείων του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Ανεξαρτήτως του «αιτήματος», το ότι αντικοινωνικά στοιχεία έκαψαν τα γραφεία ενός ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ πολιτικού κόμματος, έπρεπε να έχει κινητοποιήσει και να έχει συσπειρώσει γύρω από τις βασικές δημοκρατικές αξίες τους τοπικούς εκπροσώπους ΟΛΩΝ των κομμάτων, τουλάχιστον των δημοκρατικών.

 

Κι όμως: Εκτός του δήμου, ΚΑΝΕΝΑΣ –μάλιστα! ΚΑΝΕΝΑΣ- άλλος φορέας, συλλογικότητα, τοπική οργάνωση κόμματος, δεν έβγαλε έστω μια ανακοίνωση συμπαράστασης. Άφησαν, έτσι, τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ έναντι της επίθεσης αντικοινωνικών και μηδενιστικών στοιχείων, των αποκαλούμενων από εμάς «τιποτοφρόνων».

 

Ανακοίνωση δεν εξέδωσε η τοπική Νέα Δημοκρατία, παρά το γεγονός ότι η ίδια έχει υποστεί πολλές φορές παρόμοιες επιθέσεις. Να θυμίσω τη φασιστική επίθεση του Ρουβίκωνα στο Πνευματικό Κέντρο την ημέρα της ψηφοφορίας; Τις κόκκινες μπογιές στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης; Άλλους εμπρησμούς στο παρελθόν; Θυμάμαι ότι το 1982 ή 1983 είχαν κάψει κάποιοι άλλοι τιποτόφρονες τα γραφεία της τοπικής ΟΝΝΕΔ στο υπόγειο της Πανόρμου. Και τόσα άλλα περιστατικά. Μια δήλωση συμπαράστασης στον εμπρησμό των γραφείων του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ δεν σημαίνει ούτε πολιτική συμπόρευση, ούτε άμβλυνση του αντιπολιτευτικού λόγου. Σημαίνει πίστη του εκδότη της ανακοίνωσης, στις βασικές Αρχές και Αξίες της Δημοκρατίας. Αυτής, που θεμελίωσε στη χώρα μας, θυμίζω στους τοπικούς ΝεοΔημοκράτες, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

 

Ανακοίνωση δεν εξέδωσε ούτε το τοπικό ΠΑΣΟΚ. Κι αυτοί έχουν υποστεί παρόμοιες επιθέσεις, και τοπικά και κεντρικά, στη Χαριλάου Τρικούπη, Αλλά, δεν είναι απαραίτητο να έχει υπάρξει κάποιος θύμα παρόμοιας φασιστικής κι αντικοινωνικής συμπεριφοράς, για να εκδηλώσει τη συμπαράστασή του σε ένα αντίπαλο πολιτικό κόμμα. Πολιτικοί αντίπαλοι είστε, όχι εχθροί. Κι υποτίθεται ότι όλοι, παρά τις μεταξύ σας διαφορές, πιστεύετε στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, την οποία υπηρετείτε. Αυτή η απάθεια, η απουσία όταν ο πολιτικός αντίαπλος πλήττεται κατ’ αυτό τον αντιδημοκρατικό τρόπο, είναι άλλη μια απόδειξη του γιατί ο κόσμος γυρίζει ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ την πλάτη.

 

Ανακοίνωση δεν εξέδωσε ούτε η Λαϊκή Ενότητα. Ο κ. Βασίλης Παπακώστας και οι σύντροφοί του, που σε αγαστή σύμπνοια με τον κ. Γιώργο Ανεμογιάννη απολαμβάνουν την τοπική εξουσία μέσα από την πλειοψηφία του δήμου, δεν βρήκε το χρόνο ή δεν θεώρησε πρωτεύον να στηρίξει με μια ανακοίνωση της ΛΑΕ τον σύντροφο και συναγωνιστή του στην δημοτική μας πλειοψηφία. Να στηρίξει δηλαδή μια οργάνωση, της οποίας ο ίδιος ηγείτο μέχρι πριν μια διετία. Οι πολιτικές διαφωνίες, μπαίνουν υπεράνω της προστασίας της δημοκρατικής ζωής από τους τιποτόφρονες.

 

Η «Αλήθεια» επίτηδες περίμενε δυο μέρες, πριν αναφερθεί στο θέμα. Περίμενε να δει τις αντιδράσεις των τοπικών οργανώσεων των άλλων πολιτικών κομμάτων. Είχαμε μέσα μας την ελπίδα ότι οι πολιτικές διαφορές δεν μπορούν να είναι πάνω από την από κοινού υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας της σκέψης και του λόγου. Κάναμε λάθος. Επί δυο ολόκληρες μέρες, κανένα πολιτικό κόμμα δεν βρήκε δυο λέξεις στήριξης να βάλει μέσα σε μια ανακοίνωση...

 

Αυτοί είναι οι τοπικοί εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής, αγαπητοί συμπολίτες. Θαυμάστε τους!-

*****

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: 

Η επιχειρούμενη τρομοκράτηση, μέσω της επίθεσης που δέχτηκαν τα γραφεία μας, δεν θα περάσει. Οι βανδαλισμοί γραφείων της αριστεράς που θυμίζουν άλλες εποχές, από τις πιο σκοτεινές που γνώρισε ο τόπος και ο λαός μας, δεν μπορούν και δεν θα  γίνουν δεκτές από τον δημοκρατικό λαό της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

 

Εμείς, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ,  θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενάντια στην λιτότητα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα, αναδεικνύοντας τα κορυφαία προβλήματα της πόλης μας, θα συνεχίσουμε να δίνουμε την μάχη ενάντια στους καναλάρχες, την διαπλοκή, και τα συμφέροντα που λυμαίνονταν αυτόν τον τόπο για σαράντα χρόνια.

 

Οι ενέργειες αυτές κάθε άλλο παρά μας τρομοκρατούν. Να γνωρίζουν καλά όσοι προβαίνουν σε ενέργειες τέτοιου είδους, πως η Αριστερά δεν τρομοκρατήθηκε σε πολύ πιο δύσκολες εποχές. Δεν θα τρομοκρατηθεί τώρα!

 

Η μάχη για την έξοδο από την κρίση με την κοινωνία όρθια θα κερδηθεί.

 

Καλούμε τα κόμματα, το δήμο, τους φορείς και το δημοκρατικό λαό του δήμου μας να καταδικάσουν παρόμοιες ενέργειες.

*****

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: 

Καταδικάζουμε κατηγορηματικά την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Χαλκηδόνα τα ξημερώματα του Σαββάτου, που είχε ως συνέπεια την πρόκληση υλικών ζημιών στο χώρο. Τέτοιες επιθέσεις, ανεξαρτήτως του επικαλούμενου κάθε φορά στόχου, αντικειμενικά λειτουργούν εις βάρος της δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης και ως εκ τούτου βρίσκουν απέναντι όλο το δημοκρατικό κόσμο της πόλης μας.-

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βγάζει το Φιλοζωικό Σύλλογο από το άλσος ο δήμος- αναζητεί να νοικιάσει νέο χώρο

Διαχείριση απορριμμάτων: Με την τοπική αυτοδιοίκηση, ή με τη Δούρου είναι ο δήμος;

Η ΑΕΚ απαντά στο δήμο

Ζούμε μοναδικές στιγμές...

Οι πιέσεις, ίσως πιάνουν τόπο!

Γράψτε την άποψή σας

Κάλχας. (07/02/2017 13:42)

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α, Κύριε Σεϊτανίδη.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (07/02/2017 15:49)

Ευχαριστώ, κι ελπίζω ότι θα ισχύουν και μετά από αυτό εδώ το σχόλιό μου, που είναι πρόσθετο στο κείμενό μου: Ούτε ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε την επίθεση του Ρουβίκωνα στην τοπική ΝΔ κατά την ημέρα εκλογής του νέου προέδρου της. Η ΑΛΗΘΕΙΑ επιβάλλει να πούμε ότι ο κεντρικός ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε την επίθεση, η Κουμουνδούρου δηλαδή. Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να υποστηρίξει ότι καλύπτεται από την ανακοίνωση των κεντρικών του γραφείων. Ωστόσο, επειδή στην ίδια πόλη ζούμε, εγώ θα περίμενα και μια ανακοίνωση των τοπικών ΣΥΡΙΖΑίων. Για να είμαστε εξηγημένοι, δηλαδή...

Σπύρος Καβακόπουλος (07/02/2017 17:41)

Διαφωνώ με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πολύ περισσότερο διαφωνώ και καταδικάζω τον εμπρησμό των γραφείων του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύω στην ελεύθερη έκφραση και την υπερμάχομαι ακόμη κι όταν διαφωνώ με κάποιον που έχει απόψεις τελείως διαφορετικές από τις δικές μου.

Ανώνυμος (07/02/2017 18:21)

Δεν βρίσκω το λόγο που τα υπόλοιπα κόμματα θα έπρεπε να εκδώσουν ανακοίνωση και να ανακατωθούν στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Εσωτερική τους υπόθεση είναι.

Πρώην σύντροφοί τους ή έστω προστατευόμενοί τους ήταν οι εμπρηστές.

Ας τα βρουν μεταξύ τους.

Ας διορίσει τέλος πάντων ο ΣΥΡΙΖΑ με ΦΕΚ ορισμένους.

@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (07/02/2017 18:30)

Για να εκδόσουν ανακοίνωση οι τοπικοί συριζαίοι θα πρέπει και να μπορούν να το κάνουν. Από τους λιγοστούς εναπομείναντες συριζαίους που έμειναν στο μόρφωμα επειδή προσδοκούν σε ένα ΦΕΚ διορισμού, δεν βλέπω κάποιον που θα μπορούσε να συντάξει δυο αράδες χωρίς λάθη. Την τελευταία φορά που εξέδωσαν ανακοίνωση είχαν γελάσει όλα τα βιβλία γραμματικής και συντακτικού της πόλης.

Ένσταση (07/02/2017 19:20)

3 με 4 φορές είχαν υποστεί βανδαλισμούς τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας μεταξύ 2014 και 2016 με μπογιές και πέτρες, κανένας πολιτικός φορέας της πόλης δεν ενδιαφέρθηκε να καταδικάσει τις απρόκλητες αυτές επιθέσεις. Ούτε ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο κεντρικός, ούτε ο Δήμος, ούτε καμία δημοτική παράταξη, ούτε κανείς.

Εννοείται πως τέτοιες πρακτικές πρέπει να καταδικάζονται προς όποιον και αν απευθύνονται.

Δικαστής Ντεγιάννης (07/02/2017 20:22)

"...Κι υποτίθεται ότι όλοι, παρά τις μεταξύ σας διαφορές, πιστεύετε στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, την οποία υπηρετείτε. ..."

Αυτό είναι το πρόβλημα.
Δεν υποτίθεται, είναι βέβαιο ότι ο Σύριζα δεν πιστεύει στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.

Θυμηθείτε ότι οι Συριζαίοι κάθε τρεις και λίγο, όσο ήταν στην Κυβέρνηση οι "Γερμανοτσολιάδες" έκαιγαν την Αθήνα και το ζαβό χαιρόταν.
Δέστε και τώρα, που όλοι οι ζαβοί, τους έκαναν Κυβέρνηση. Είδατε κάποιο άλλο κόμμα να παρακινεί τους ψηφοφόρους του να κατέβουν να κάψουν και να σπάσουν?
Ποιό είναι λοιπόν το Δημοκρατικό κόμμα?

Και να σκεφτείτε ότι τα παιδιά αυτά που τώρα έκαψαν τον Σύριζα, είναι τα ίδια παιδιά που τον βοήθησαν να ανέβει στην εξουσία.
Τον καίνε οι ίδιοι οι δικοί του ψηφοφόροι.

Και θέλετε τώρα τα άλλα κόμματα να καταδικάσουν ποιούς?
Αυτούς που τώρα καίνε τους Συριζαίους αλλά πριν από 3 χρόνια έκαιγαν τους αντίπαλους?

Γι' αυτό το παρεάκι δεν αξίζει να ασχολείται κανείς. Απλά δεν αξίζουν ούτε το φτύσιμο.

Κακός (07/02/2017 21:05)

@Διαμαντής Σεϊτανίδης.[18.30] Εχουμε ακόμα θέσεις για να διορίσουμε μερικούς σαν του λόγου σου.
Ειδικά εσένα που δείχνεις γραμματιζούμενος.

Κακός (07/02/2017 21:09)

Ανώνυμος.[18.21]
Φασίζουσες οι απόψεις σου. Σχολή Μουρούτη,και σ' ανώτερα.

Γραμματιζούμενος (07/02/2017 23:34)

@ Κακός (07/02/2017 21:05)
Δεν έχει ανάγκη το μόρφωμα του ερντογανίσκου τσέπης από γραμματιζούμενους σαν εμένα.
Έχει Καρανίκες και Πολιτίδηδες. Τι να με κάνει εμένα;
Εσύ πάντως είσαι ό,τι πρέπει για την Διαστημική Υπηρεσία του Παππά.

Κάλχας. (08/02/2017 08:37)

@Δικαστής Ντεγιάννησ - Γραμματιζούμενος- @Διαμαντής Σεϊτανίδης κ.λ.ποί.
Πως αλλιώς το λένε το στερητικό σύνδρομο της ΕΞΟΥΣΙΑΣ ????????? της καρέκλας ντέ ??
Oποιος το βρεί κερδίζει two hundret dollars.
Two hundret dollars.

Δικαστής Ντεγιάννης (08/02/2017 17:49)

@ Κάλχας. (08/02/2017 08:37)
Μωρέ Καλχάκο μου, τι τα θες τα Αγγλικά, αφού σε χαλάνε?
Άστα να πένε στο διάολο.

Πώς το λέτε τώρα το "πρόγραμμα Θεσ/νίκης"?
To "Go Back Merkel", ισχύει ή καταργήθηκε?

Και μια και βάζεις quiz...
Εκείνο που κάποιος υπογράφει ακόμα και τα εξώφυλλα τωνμνημονίων, αρκεί να συνεχίσει να παίρνει από το Δημόσιο Ταμείο 10-15 χιλιάδες τον μήνα, το λέτε ακόμα αντίσταση?

@ Κάλχας. (08/02/2017 20:57)

Της σχολής Καρανίκα, ε? Φαίνεται!

Κάλχας. (09/02/2017 08:01)

@Δικαστής Ντεγιάννης
@Καλχας.
Πάω πάσο, με ΄΄ρουμπόσατε.΄΄
Ξεχάσα ότι πάω να τα ΄΄βάλω΄΄ με τ' ΄΄αφεντικά΄΄ της Νέας Φιλ/φειας.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: Με το ευρύ δημοκρατικό μέτωπο που μας στήριξε, θα αλλάξουμε την πόλη

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Βόμβες! Τομπούλογλου: Ζητώ ενημέρωση και αρνούνται- Γεωργαμλής: Συγγνώμη που έκανα δήμαρχο το Βούρο

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Τρικυμία εν κρανίω...

Ο Μεσιέ Σουσός

«Πού είσαι βρε τουρίστα, κρυμμένος στη σπηλιά; Έλα στο συμβούλιο» - «Φοβάμαι τον τσολιά»

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

Οι πολιτικοί νάνοι δεν ξέρουν να χάνουν- Επανακαταμέτρηση και Διαχειριστικός έλεγχος

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
το μουσείο των αλησμόνητων παρτίδων "Φιλιώ Χαϊδεμένου" δε θα το πιάνετε στο στόμα σας αμόρφωτοι, ή αμόρφωτε, γιατί ενας είσαι λογικα, ούτε τ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@ αποβρασμα Αν ζούσες εδώ θα ήξερες ότι τα απορριματοφορα προσπάθησαν να εμποδίσουν το γκρέμισμα του γηπέδου από την στιγμη που δεν είχε εκδ...

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Γήπεδο για τον λαό δεν θέλατε?...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Μόνος σου είσαι κακομοίρη και γράφεις συνέχεια τα ίδια με διαφορετικά ονόματα. Και αφου το κάνεις ονειρεύεσαι ότι και οι επικριτές σου κάνου...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Μουσείο
Θα βάλουν και τους 131 από την εποχή Αδαμοπουλου; Αυτούς που κατεβασαν τα απορριματοφόρα; Αυτούς που στεκοντουσαν εμπόδιο στα συνοδα εργα το...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Κακομοίρη το μουσείο της ΑΕΚ είναι πολύ πιο μπροστά από οποιοδήποτε άλλο. Αλλά εσύ δεν πρόκειται να το δεις ποτέ οπότε πρόσφυγα μαϊμού μην β...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
δε θα κάτσω να απαντάω ξεχωριστα σε κάθε καημενο που γράφει με 5 διαφορετικά ονόματα μπας και γίνουν πολλοί. πάντως ο προβοκάτορας ένας είνα...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @Ιθαγενης (29/11/2023 20:17)
Έτσι μπράβο να μας βρίζεις για να πέφτουν οι μάσκες. Οι καθυστερήσεις οφείλονται στην δημοτική αρχή του Βασιλόπουλου και δεν θα ξεχάσουμε ΠΟ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Στρατευμενος τακτικισμος τυπου Gebels
Ατυχες αρθρο..που παει να "παρασχει προστασια" αποτα εξαριστερων χτυπηματα στον ΝΕΟ εκλεγεντα.....(φυσικα ξεχαστηκε ο "τουριστας κλαρινογσμ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@22.20 ΚώσταςGeorge κλπ Οι επώνυμοι αιρετοί παράγοντες της πόλης προσπάθησαν όπως είχαν εντολή από τους κατοίκους να προστατέψουν με ΝΟΜΙΜΟΤ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: tasos reloaded
Μην τρομάζεις προβοκάτορα δεν είμαι ο Τάσος που έχει να γράψει καμιά τετραετία και τον βλέπεις στον ύπνο σου μαζί με τους υπόλοιπους. Λοιπόν...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @George (28/11/2023 22:28)
Ναι πράγματι όλα στο φως και προτείνω να υπάρχει ενημέρωση και για το πώς ανταμείφθηκε ο Βασιλόπουλος για τις υπηρεσίες του με μόνιμο διορισ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Χαχαχαχα
Προβοκάτορα ή πολίτη ή όπως αλλιώς θέλεις να λέγεσαι για να μας παραμυθιαζεις ότι εκφράζεις τον κόσμο της πόλης σε συμβουλεύω να στείλεις δι...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (28/11/2023 22:55)
Τι έγινε προβοκάτορα; Πονάει η αλήθεια; Συνέχισε την κλαψα μας διασκεδάζεις ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: τζιν λαο
ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©