Σάββατο 02.12.2023,  

Πυρά, κατά βούληση...

Δημοσιεύτηκε στις 16/10/2016 στην κατηγορία Η πόλη  |  21 σχόλια

Συνεχίζονται οι εκατέρωθεν συγκρούσεις στον ευρύτερο χώρο της τοπικής κεντροδεξιάς. Μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας "Αναγέννηση" στην ιστοσελίδα της για την φερόμενη ως αποτυχία των κ.κ. Τάσου Κοσκολέτου και Ρένου Αρβανίτη να εκλεγούν ως σύνεδροι στο επικείμενο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, η τοπική οργάνωση των νέων της ΝΔ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

Για να αποτύχει κάποιος πρέπει πρώτα να προσπαθήσει. Αν δεν προσπαθήσει, δε τίθεται θέμα αποτυχίας. Αντιθέτως όταν θέλησε ο Τάσος Κοσκολέτος και τον κόσμο είχε και τη δύναμη να εκλεγεί σύνεδρος όπως στο πολύ πρόσφατο παρελθόν απέδειξε.

• Ο Τάσος Κοσκολέτος επίσης επανεξελέγει πρόεδρος μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες δίχως τη συμβολή κανενός και δεν χρωστάει γραμμάτια κυριολεκτικά σε κανέναν.

• Εχει δημιουργήσει έργο στη πόλη, ανασύρωντας μια τοπική ΟΝΝΕΔ ουσιαστικά ανύπαρκτη και την έχει καταστήσει ζωντανό οργανισμό με πολυπληθή μέλη διεξάγωντας δράσεις αιμοδοσίας, δενδροφυτεύσεων, συλλογή τροφίμων για Έλληνες και πρόσφυγες καθώς και άλλα έργα τα οποία έχουν αξία όταν παραμένουν στην αφάνεια και δεν τα διατυμπανίζουμε.

• Τέλος, θεωρούμε οτι από τη στιγμή που μας λασπολογούν άνθρωποι καταδικασμένοι από τη δικαιοσύνη, με πολυετή φυλάκιση και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, κάτι κάνουμε σωστά. Εμείς τουλάχιστον μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ με όσα πράττουμε. Αλίμονο σαν νέοι Έλληνες, εάν στηρίζαμε άτομα που έδωσαν κακό όνομα στη πολιτική και κατάντησαν την Ελλάδα εδώ που είναι σήμερα.

 

Και ο εμφύλιος συνεχίζεται χωρίς πολιτικό πρόσημο, χωρίς στρατηγικό σκοπό, χωρίς κανένα λόγο. Είναι κρίμα...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτή την Παρασκευή το μπλιτς του ΣΟΝΦ

Μεγάλη νίκη της ΦΕΑ

Μπήκε γερά η σεζόν και για την Πολιτιστική Αναγέννηση

Ο Δημήτρης Μαναράκης μαζεύει όλους τους παλαιούς προσκόπους στη Θεσσαλονίκη

Ως πότε θα προκαλείτε το κοινό αίσθημα αυτής της πόλης;

Γράψτε την άποψή σας

Ανώνυμος (17/10/2016 01:13)

Σαράντα χρόνια το ίδιο σκηνικό!!! Ο Τομπούλογλου να κομπορρημονεί πως κουμαντάρει ό,τι κινείται τοπικά στο δεξιό χώρο και φυσικά ο χώρος να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι τοπικά.
Και μια απορία: ο Χάρης είναι κοντά στα " -'ηντα " πια και ο στενός συνεργάτης του έχει περάσει τα δεύτερα " -άντα ". Τι δουλειά έχουν να ασχολούνται με την νεολαία του κόμματός τους?

@Ανώνυμος 01:13 (17/10/2016 13:06)

Σωστός ο φίλος. Τουλάχιστον τώρα υπάρχει το θετικό σημάδι ότι δεν τους ελέγχει όλους. Κάτι που γεννά ελπίδες.

Alumbrado (17/10/2016 14:01)

Κανονικά τώρα, αν υφίσταται πραγματικά κόμμα Νέα Δημοκρατία, η «τοπική» θα πρέπει να κινήσει όλες τις διαδικασίες για να κληθούν κάποιοι στο πειθαρχικό, μετά τον ισχυρισμό που διατυπώθηκε φόρα παρτίδα ότι...... «η αρχική τοποθέτηση του Τάσου Κοσκολέτου ως Γραμματέα (επικεφαλής) του τοπικού Γραφείου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας είχε γίνει προ 3ετίας με προσωπική παρέμβαση του Χάρη Τομπούλογλου στην τότε ηγεσία της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, όταν ο αδελφός του Σωτήρης ήταν Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής του παράταξης».........
Προσωπικά, αν ήμουν νεοδημοκράτης (ή αν συνέβαιναν τέτοια στο δικό μου κόμμα) θα ένοιωθα βαριά προσβεβλημένος από δημόσιους ισχυρισμούς τέτοιου είδους που αφήνουν να εννοηθεί ξεκάθαρα ότι σε ένα μεγάλο κοινοβουλευτικό κόμμα που είναι και αξιωματική αντιπολίτευση, δεν υπάρχουν ουσιαστικά διαδικασίες εκλογής των οργάνων αλλά τοποθετήσεις από «παράγοντες» και παραγοντίσκους.

ΠαμΠΑΛΙΟΥΡΑΣ (17/10/2016 15:39)

Διαμαντή, αν μου επιτρέπεις, δεν υπάρχουν «εκατέρωθεν συγκρούσεις στον ευρύτερο χώρο της τοπικής κεντροδεξιάς», όπως γράφεις στον πρόλογο. Δεν υπάρχουν ιδεολογικοπολιτικά ζητήματα διαφορών. Αναμφίβολα έχει κι η ΝΔ τις «συνιστώσες» της. Λογικό για σύγχρονα ευρωπαϊκά κόμματα να υπάρχουν τάσεις και μακάρι να είναι και "νομιμοποιημένες" ως πλατφόρμες ιδεών.
Εδώ όμως, στην περίπτωση του τοπικού "γαλάζιου εμφυλίου" είναι άλλο το ζήτημα κι έχει να κάνει με την επιδειξιομανία του κ. Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλου και του στενού του περιβάλλοντος, να καμαρώνουν ότι λειτουργούν σαν βαρώνοι στο κόμμα τους τοπικά, κάτι το οποίο οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι δεν ισχύει, τουλάχιστον στον βαθμό που ενδεχομένως ίσχυε κάποτε. Η ΟΝΝΕΔ καλά κάνει και βάζει τα πράγματα στη θέση τους με την αναφορά στις διαδικασίες εκλογής του ΔΣ της για να μην δημιουργούνται ψευτοεντυπώσεις. Καλό είναι να πάρει θέση και η Τοπική των "μεγάλων" στηρίζοντας τα παιδιά.

Δκ (17/10/2016 16:07)

Η Τοπική της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δεν αισθάνεται την ανάγκη να τοποθετηθεί επί του θέματος?
Πρέπει να στηρίξουν τις νεότερες γενιές που έχουν θάρρος να τα βάλουν με το γνωστό τοπικό σύστημα.

Διαμαντής (17/10/2016 16:35)

@15.39
Εμένα γιατί με μπλέκεις; Μίλησα εγώ για "ιδεολογικοπολιτικές" συγκρούσεις; Για σκέτες "συγκρούσεις" μίλησα, κι αυτό ούτε εσύ το αρνείσαι.

ΚΕΝΤΡΟΟΣ (17/10/2016 17:10)

Απο ποτε η ΝΔ ειναι κεντροδεξια κ. Διαμαντή; Ασε τον Αγνωστο που θεωρεί τον διαγραμμενο Τομπουλογλου μελος της ΝΔ.

Διαμαντής (17/10/2016 17:15)

@17.10
Από πάντα

Ρε Τάσο (17/10/2016 17:41)

ο Σωτήρης το ξέρει;

? (17/10/2016 18:42)

Τι έννοείς "εμφύλιος"? Ο Τομπούλογλου είναι ΝΔ?

Κεντρώος (ακραίως) (18/10/2016 12:21)

@17:10 και @17:15
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι υπάρχουν και κεντρογενείς δυνάμεις στη ΝΔ. Αναμφίβολα, υπάρχουν και σοβαρές και ψύχραιμες φωνές που δεν αποδέχονται ούτε 100% τον άκρατο οικονομικό νεοφιλελευθερισμό ούτε ακραίες απόψεις γενικότερα. Άνθρωποι που θα μπορούσαν να βρίσκονται ακόμα και σε σοσιαλδημοκρατικά κόμματα.
Ωστόσο η δομή του dna αυτής της παράταξης, βασίζεται ακόμα κυρίως σε απομεινάρια και σταγονίδια των "θριαμβευτών" του εμφυλίου, της ΕΡΕ και των φιλοχουντοβασιλικών οργανώσεων. Όλων εκείνων δηλαδή των απεχθών και αντιαισθητικών καταστάσεων που κατέστησαν τη "δεξιά" στη χώρα μας μια αντιπαθητική παράταξη που πληρώνει και θα πληρώνει για αρκετά ακόμη χρόνια την άφρονα πολιτική του στείρου αντικομμουνισμού χωρίς δικό της ιδεολογικοπολιτικό υπόβαθρο.

@Κεντρώος (ακραίως) (18/10/2016 18:21)

Πιο πολυ για αραπογλικος πασοκοποταμισιος φαινεσαι εσυ

Φρέντυ (18/10/2016 21:03)

@ Κεντρώος (ακραίως)
Πάντως, ο όλος ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε πολύ λίγο χρόνο κατάφερε να κάνει την αριστερά το ίδιο αντιπαθητική με τη δεξιά.

Κεντρώος (ακραίως) (19/10/2016 02:28)

@18:21
Στο δεύτερο έπεσες μέσα. Έχω ψηφίσει και ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ.
Στο πρώτο έπεσες εντελώς έξω.

@Κεντρώος (ακραίως) (21/10/2016 15:34)

Φανηκε και απο την ρητορικη σου. Πιο ξυλινα δηθεν προοδευτικη και απο αυτην του ΚΚΕ.

Κακός (21/10/2016 17:08)

Πόσο πάει το '΄΄πόστο΄΄ ??????????

Κεντρώος (ακραίως) (22/10/2016 00:07)

@15:34
Εκτός από χαρακτηρισμούς, μπορείς να απαντήσεις πολιτικά ;

@Κεντρωος (ακραίως) (22/10/2016 15:02)

Δεν εχω να απαντήσω κατι πολιτικό σε κάποιον που χρησιμοποιεί ταμπέλες και χαρακτηριςμους οπως "σταγονίδια" , "απομεινάρια" , "αντιαισθητική δεξιά" η που κάνει αφορισμούς για έλλειψη ιδεολογικοπολιτικού υποβάθρου. Με τα λεγόμενα σου δείχνεις πιο εμφυλιοπολεμικός και απο νοσταλγό του Ζερβα και του Βελουχιώτη αλλα και πλήρη άγνοια.

Ελπίζω βέβαια εσείς οι ακραιοκεντρωοι πασοκοποταμισιοι δήθεν προοδευτικοί να βρείτε καμία πιο σοβαρή εκπροσώπηση του χώρου σας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο αν και δε το βλέπω.

Κεντρώος (ακραίως) (24/10/2016 12:08)

Οι χαρακτηρισμοί σταγονίδια, απομεινάρια και αντιαισθητική δεξιά είναι απολύτως πολιτικοί και πηγάζουν από την ιστορία. Όσο κι αν ενοχλούν, αυτή είναι η συνεισφορά της δεξιάς στη νεότερη πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Να στην θυμίσω? Πειράματα με ναπάλμ στο Γράμμο και στο Βίτσι, εξορίες, διώξεις, ξερονήσια, πολιτικές δολοφονίες, παρακρατικές οργανώσεις, καρφίτσες, γκοτζαμάνηδες, τρίκυκλα και είναι πολύ πιο μακρύς ο κατάλογος και δεν φτάνει ο χώρος.
Κι όσο κι αν φτιασιδώνεται είναι η μόνη δεξιά στον κόσμο που χρωστάει την ύπαρξή της μόνο σε ξένο παράγοντα. Η μόνη δεξιά στον πλανήτη που αντί να προσπαθήσει για την ανόρθωση της Ελλάδας μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο (μιας και είναι και... πατριωτική παράταξη), αναλώθηκε στο πως θα εξολοθρεύσει με ολοκληρωτικό και απάνθρωπο τρόπο τους αντιπάλους της, με πρωταγωνιστές αυτούς που θα έπρεπε να είχαν εκτελεστεί πρώτοι πρώτοι ως συνεργάτες των Γερμανών.

@Κεντρώος (ακραίως) (24/10/2016 17:14)

Μιλησες για πειραματα, εξοριες, διωξεις κλπ. Πες μας λιγο και για τα αντιστοιχα εγκληματα κομμουνιστων κατα αντιφρονουντων, γιατι εκει δεν σε βλεπω να εχεις ζηλο. Χωρια που εισαι και ανιστορητος, καθως θα επρεπε να γνωριζεις οτι τοπο εξοριων ανοιξαν επι κεντρωων κυβερνησεων (Μαξιμου και Σοφουλη). Αλλα οπως ειπα και πιο πανω ζουμε στο 2016 προς 17 και διακατεχεσαι απο πληρη εμφυλιοπολεμικη ρητορικη. Αυτο ειναι ευκολο να το συμπερανει κανεις απο τα γραφομενα σου "ακραιοκεντρωε" , περα απο την αγνοια σου και την μονομερεια σου.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ (25/10/2016 19:15)

Έλα ρε!. Η «δεξιά» χρωστάει την ύπαρξή της μόνο σε ξένο παράγοντα. Ενώ ο Ν. Ζαχαριάδης ήταν «δημοκρατικά εκλεγμένος» ηγέτης. ΚΟΥΤΒης διορισμένος απ την Κομιντέρν ήταν. Ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφε.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: Με το ευρύ δημοκρατικό μέτωπο που μας στήριξε, θα αλλάξουμε την πόλη

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Βόμβες! Τομπούλογλου: Ζητώ ενημέρωση και αρνούνται- Γεωργαμλής: Συγγνώμη που έκανα δήμαρχο το Βούρο

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Τρικυμία εν κρανίω...

Ο Μεσιέ Σουσός

«Πού είσαι βρε τουρίστα, κρυμμένος στη σπηλιά; Έλα στο συμβούλιο» - «Φοβάμαι τον τσολιά»

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

Οι πολιτικοί νάνοι δεν ξέρουν να χάνουν- Επανακαταμέτρηση και Διαχειριστικός έλεγχος

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
το μουσείο των αλησμόνητων παρτίδων "Φιλιώ Χαϊδεμένου" δε θα το πιάνετε στο στόμα σας αμόρφωτοι, ή αμόρφωτε, γιατί ενας είσαι λογικα, ούτε τ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@ αποβρασμα Αν ζούσες εδώ θα ήξερες ότι τα απορριματοφορα προσπάθησαν να εμποδίσουν το γκρέμισμα του γηπέδου από την στιγμη που δεν είχε εκδ...

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Γήπεδο για τον λαό δεν θέλατε?...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Μόνος σου είσαι κακομοίρη και γράφεις συνέχεια τα ίδια με διαφορετικά ονόματα. Και αφου το κάνεις ονειρεύεσαι ότι και οι επικριτές σου κάνου...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Μουσείο
Θα βάλουν και τους 131 από την εποχή Αδαμοπουλου; Αυτούς που κατεβασαν τα απορριματοφόρα; Αυτούς που στεκοντουσαν εμπόδιο στα συνοδα εργα το...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Κακομοίρη το μουσείο της ΑΕΚ είναι πολύ πιο μπροστά από οποιοδήποτε άλλο. Αλλά εσύ δεν πρόκειται να το δεις ποτέ οπότε πρόσφυγα μαϊμού μην β...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
δε θα κάτσω να απαντάω ξεχωριστα σε κάθε καημενο που γράφει με 5 διαφορετικά ονόματα μπας και γίνουν πολλοί. πάντως ο προβοκάτορας ένας είνα...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @Ιθαγενης (29/11/2023 20:17)
Έτσι μπράβο να μας βρίζεις για να πέφτουν οι μάσκες. Οι καθυστερήσεις οφείλονται στην δημοτική αρχή του Βασιλόπουλου και δεν θα ξεχάσουμε ΠΟ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Στρατευμενος τακτικισμος τυπου Gebels
Ατυχες αρθρο..που παει να "παρασχει προστασια" αποτα εξαριστερων χτυπηματα στον ΝΕΟ εκλεγεντα.....(φυσικα ξεχαστηκε ο "τουριστας κλαρινογσμ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@22.20 ΚώσταςGeorge κλπ Οι επώνυμοι αιρετοί παράγοντες της πόλης προσπάθησαν όπως είχαν εντολή από τους κατοίκους να προστατέψουν με ΝΟΜΙΜΟΤ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: tasos reloaded
Μην τρομάζεις προβοκάτορα δεν είμαι ο Τάσος που έχει να γράψει καμιά τετραετία και τον βλέπεις στον ύπνο σου μαζί με τους υπόλοιπους. Λοιπόν...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @George (28/11/2023 22:28)
Ναι πράγματι όλα στο φως και προτείνω να υπάρχει ενημέρωση και για το πώς ανταμείφθηκε ο Βασιλόπουλος για τις υπηρεσίες του με μόνιμο διορισ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Χαχαχαχα
Προβοκάτορα ή πολίτη ή όπως αλλιώς θέλεις να λέγεσαι για να μας παραμυθιαζεις ότι εκφράζεις τον κόσμο της πόλης σε συμβουλεύω να στείλεις δι...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (28/11/2023 22:55)
Τι έγινε προβοκάτορα; Πονάει η αλήθεια; Συνέχισε την κλαψα μας διασκεδάζεις ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: τζιν λαο
ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©