Κυριακή 03.12.2023,  

Έκπληκτος δηλώνει ο Χρήστος Κοπελούσος από την απάντηση Μανωλεδάκη

Δημοσιεύτηκε στις 17/07/2016 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  24 σχόλια

Από τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Χρήστο Κοπελούσο, λάβαμε το παρακάτω κείμενο:

*****

 

Έμεινα έκπληκτος όταν διάβασα την «υποτιθέμενη» απάντηση του κ.Μανωλεδάκη στην τοποθέτηση που έκανα κατά την λογοδοσία του Δημάρχου, ενώπιον του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

 

Δικαιολογώ την άγνοια του καλού συναδέλφου, αλλά δεν δικαιολογώ τα ψέματα!

 

Ας μάθει λοιπόν ο κ.Μανωλεδάκης ότι ο Κένταυρος εγκαταλείφθηκε επί δημαρχίας Έφης Γαϊτανά, όταν τότε εγώ ανήκα στην μείζονα αντιπολίτευση, στην παράταξη "Καλημέρα Όμορφη Πόλη" με επικεφαλής τον Χάρη Τομπούλογλου.

 

Τότε με επανειλημμένες αναφορές μας είχαμε στηλιτεύσει την εγκατάλειψη του "Κενταύρου".

 

Λέει ο κ. Μανωλεδάκης ότι δεν μπορούσε να γκρεμιστεί μόνο το παράνομο τμήμα του Κενταύρου και να παραμείνει το νόμιμο των 100 τ.μ.

 

Προφανώς και δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό στα "μουλωχτά" όπως το γκρέμισαν, τα ξημερώματα, διότι είχαν κάνει κατάληψη οι «ομοϊδεάτες» της σημερινής Δημοτικής Αρχής ,τους οποίους δεν απέβαλαν - όπως είχαν νόμιμη υποχρέωση - από τον χώρο.

 

Βεβαίως και θα έπρεπε, αλλά και θα μπορούσαν να γκρεμίσουν μόνο το παράνομο τμήμα και να διαμορφώσουν εν συνεχεία το νόμιμο σε ένα όμορφο δημοτικό αναψυκτήριο, το οποίο θα ήταν και πάλι σήμα κατατεθέν για το Άλσος και την πόλη μας και θα απέφερε έσοδα στον Δήμο.

 

Αντί για αυτό ο Δήμαρχος - με τη σύμφωνη γνώμη προφανώς και του κ. Μανωλεδάκη - το γκρέμισε όλο και το έκανε οικόπεδο, για να μην έλθει σε κόντρα με τους καταληψίες φίλους του.

 

Ας μας πει ο κ. Μανωλεδάκης ποιοι είχαν «καταλάβει» τον Κένταυρο, για να το μάθει κι αυτό ΟΛΟΣ ο λαός. Είναι πια κοινό μυστικό...

 

Για το "Ηρώδειο Πάρκο" επί της Δεκελείας στη Νέα Χαλκηδόνα, ας μάθει ο κ. Μανωλεδάκης και η παράταξή του ότι ο χώρος αυτός λειτούργησε υποδειγματικά επί 6 χρόνια (2006-2012) και αποτελεί ένα έργο κόσμημα του Νίκου Παπαμικρούλη για τη Νέα Χαλκηδόνα.

 

Στην διάρκεια της λειτουργίας του δεν είχε ούτε μία μήνυση για διατάραξη της κοινής ησυχίας και φυσικά δεν εγκαταλείφθηκε από τον ενοικιαστή όπως ισχυρίζεται ο κ. Μανωλεδάκης, αλλά αντίθετα παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση στην αρμόδια επιτροπή του δήμου, όταν ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ (ο ενοικιαστής) από την διοίκηση Γαϊτανά να παραδώσει το χώρο, που ρημάζει από τότε καθημερινά.

 

Επί 2 χρόνια τώρα καταστρέφεται με ευθύνη της "Δύναμης Πολιτών" του Άρη Βασιλόπουλου, με συνυπευθυνότητα - στο βαθμό που του αναλογεί - και του κ.Μανωλεδάκη.

 

 Ελπίζω το «Ηρώδειο Πάρκο» να μην έχει την «τύχη» του Κενταύρου, δηλαδή να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να το δούμε να τελεί υπό κατάληψη.

 

Για την "οικία Σουβατζόγλου" στην Νέα Χαλκηδόνα (Κρήτης και Μαραθώνος), παραπέμπω τον κ. Μανωλεδάκη στον πρ. Δήμαρχο Νέας Χαλκηδόνας Νίκο Παπαμικρούλη - ο οποίος υποστήριξε τον Άρη Βασιλόπουλο προεκλογικά και την Δύναμη Πολιτών να γίνουν δημοτική αρχή - με τον οποίο φυσικά επικοινώνησα, ώστε να τον ενημερώσω και να ενημερωθώ για τις λεπτομέρειες.

 

Το κτήριο έχει χαρακτηριστεί «διατηρητέο» από το Υπουργείο Πολιτισμού, ο πρώην Δήμος Νέας Χαλκηδόνας προέβη σε εργασίες για την αποκατάσταση του κτηρίου και μάλιστα υπάρχει δυνατότητα με χαμηλότοκο δάνειο ο Δήμος να ολοκληρώσει το έργου. Η νομική πλευρά του ιδιοκτησιακού καθεστώτος για το κτήριο αυτό, είναι σε πλήρη γνώση της νομικής υπηρεσίας του Δήμου μας, και συμβουλεύω τον κ. Μανωλεδάκη να ζητήσει ενημέρωση επί του θέματος.

 

Για το πράσινο και την καθαριότητα, που ανέλαβε να υπερασπιστεί για λογαριασμό άλλων ο κ. Μενωλεδάκης, τον ενημερώνω και πάλι ότι δεν υπήρξα ΠΟΤΕ Δημοτικός Σύμβουλος σε οποιαδήποτε Δημοτική Αρχή διότι πολύ απλά υπηρετώ τα κοινά της πόλης μας επί πολλά χρόνια από την θέση της αντιπολίτευσης.

 

 Άρα τις ευθύνες που θέλει να μου αποδώσει ο εκλεκτός και αγαπητός συνάδελφος τις στέλνει σε λάθος διεύθυνση…

 

Το επίπεδο της καθαριότητας στη πόλη μας δεν τιμά κανέναν και πολύ περισσότερο δεν τιμά τον σημερινό Δήμαρχο και την σημερινή Δημοτική αρχή στην οποία μετέχει ο κ. Μανωλεδάλης.

 

Επομένως όσα ο κ. Μανωλεδάκης δεν είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο - όπου παρέμεινε σιωπηλός - και σήμερα τα αναφέρει με δήλωσή του στον ηλεκτρονικό τύπο είναι "προφάσεις εν αμαρτίαις" μιας ανύπαρκτης δημοτικής αρχής, αποξενωμένης εντελώς από τον κόσμο, που αντί να χτίζει γκρεμίζει, που αντί να αξιοποιεί την δημοτική μας περιουσία την απαξιώνει, που αντί να σχεδιάζει το μέλλον της πόλης μας, ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ καθημερινά τη ζωή μας...

 

Κι αυτά τα βλέπουν πλέον οι κάτοικοι-δημότες, γι΄αυτό έχουν ΓΥΡΙΣΕΙ την πλάτη στον Άρη Βασιλόπολου, τον Θοδωρή Μανωλεδάκη και στην παράταξή τους.-

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Θοδωρής Μανωλεδάκης απαντάει στον Χρήστο Κοπελούσο

 

Τι είπε ο Χρήστος Κοπελούσος στη λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής

Γράψτε την άποψή σας

Αγνωστος (17/07/2016 23:45)

ΠΕΣΤΑ ΚΟΠΕΛΟΥΣΟ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΡΚΕΤΑ!

μη μου πείς! (18/07/2016 00:48)

απορώ αν ο κ. θοδωρής γνωρίζει τους δημάρχους που έχουν περάσει απο την πόλη κ χρήστο.

Γυπας (18/07/2016 01:15)

Όλα τα εχει κανει αυτη η δημοτικη αρχη αλλα να ξεθαβει και τους...πεθαμενους πολυ παει! Αφου καταφεραν να κανουν τον κοπελουσο να τους την λεει απορώ σε τι αλλο προσβλεπουν! Ελεος πια!

ΜΑΝΩΛΕΔΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (18/07/2016 07:48)

Φίλε Χρήστο κατά το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους τόσο η αξιωματική αντιπολίτευση στη Βουλή όσο και η μείζονα αντιπολίτευση στους Δήμους είναι Θεσμικές Αρχές για αυτό έχουν και ιδιαίτερα προνόμια.
Αν σου κάνει εντύπωση ότι δεν μίλησα στο Δ/Σ είναι γιατί τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι σου απάντησαν (αλλά δεν είδα πουθενά τις απαντήσεις τους) και δεν συνηθίζω να σπαταλάω το χρόνο του Σώματος επαναλαμβάνοντας τα ίδια πράγματα.
Επί της ουσίας εμείς βρήκαμε ρημαγμένα και μπερδεμένα ότι μας παραδώσατε και προσπαθούμε για το καλλίτερο και τέλος όταν έκλεισε ο Κένταυρος και το Ηρώδειο εσύ ήσουν δημοτικός σύμβουλος και όχι εγώ ή ο Καλαμπόκης και όταν για το πράσινο και τη καθαριότητα σχολίαζε και τότε αρνητικά όλη η πόλη εσύ ήσουν δημοτικός σύμβουλος και όχι εγώ ή ο Ανανιάδης.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ "ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ" (18/07/2016 09:23)

Καλά τους τα λέει ο Κοπελούσος...Κι ας ξέρουμε ποιοί είναι απο πίσω του.
Καλά εκείνος ο Γεωργαμλής δεν υπάρχει πουθενά;
O Aράπογλου που θα έφερνε το "νέον" στη πόλη εξαφανισμένος;
Η Γαϊτανά κάνει διακοπές; Tουρίστρια ήταν και σαν δήμαρχος.
Η Αγαγιώτου και η Γκούμα στην κοσμάρα τους......
Ο Παπανικολάου, ο Κανταρέλης, ο Πλάτανος πάνε για μπάνια, μιας και δεν έχουν τι να πουν.
'Oσο για τον Βασιλόπουλο έβγαλε τώρα στη "σέντρα" τον καϋμένο τον Μανωλεδάκη για να αντιμετωπίσει την κριτική του κυρ-Χρήστου...Ο Κόντος ούτε καν που τους ενδιαφέρει, τον περνάνε στο ντούκου......
Έχει πάντως στην "εφεδρεία" ο Αρούλης την Λουλουδού, την κυραΝίτσα, την κυραΣοφία και άλλες παλαιο-αριστερές της εποχής του Ζαχαριάδη, που τώρα νομίζουν ότι νίκησαν στη Φιλαδέλφεια μετά την ήττα του..... ΕΜΦΥΛΙΟΥ για να τις ρίξει στη μάχη της ενημέρωσης........ χαχαχαχαχαχαχα.................
ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.
ΑΙΣΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!

Τρικυμία.... (18/07/2016 11:15)

ΕΝΘΕΝ και ΕΝΘΕΝ.....

Ο Επιμένων (18/07/2016 11:54)

κ. Κοπελούσο όλοι εσείς που στηρίξατε την κ. Γαϊτανά θα έπρεπε να είστε πολύ προσεκτικοί στις παρεμβάσεις σας και να ζητήσετε και συγνώμη από τους δημότες για την "λανθασμένη" επιλογή σας. Το ότι μεταπηδήσατε σε άλλο συνδυασμό δεν σας απαλλάσσει από τις ευθύνες σας. Υπόλογος παραμένετε είτε το θέλετε είτε όχι. Το σχόλιο αυτό δεν αφορά μόνο εσάς, αλλά εσείς διακατέχεστε από έπαρση στην συμπεριφορά σας στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Τελειώνοντας θα ήθελα να υπενθυμίσω στους εκλεγμένους άρχοντες μας (δημοτικοί σύμβουλοι στη προκειμένη περίπτωση) ότι υπάρχει και η παραίτηση από το αξίωμα που εκλέχτηκαν, στη περίπτωση που διαφωνούν με τις εφαρμοζόμενες πολιτικές από την πλειοψηφία του συνδυασμού τους. Έτσι διαχωρίσουν τη θέση τους.

Nikos (18/07/2016 14:50)

Διαβάζοντας την ανακοινωση του κου Μανωλεδάκη και την απάντηση του κου Κοπελούσου νομιζω ειναι ολοφάνερο γιατι αυτη η δημοτικη αρχή εχει υποβαθμίσει το δημοτικο συμβουλιο και γιατι οποτε γινετε ΔΣ φωνασκουν και τσαμπουκαλευονται οπως βλεπουμε στα video που μεχρι τωρα εκαναν
upload τα τοπικα μεσα.

Είναι ανίκανοι να κανουν διαλογο με επιχειρηματα!

@MANΩΛΕΔΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (18/07/2016 16:00)

Καταλαβαινεις την διακριση μεταξυ του τι παει να πει "διοικηση", "δημοτικη αρχη" και μεχρι που φτανουν οι εξουσιες ενος απλου δημοτικου συμβουλου ή πετας την μπαλα στην εξεδρα;

@Ο Επιμένων (18/07/2016 16:02)

Πότε ηταν άνθρωπε μου ο Κοπελούσος στον συνδυασμό της Γαϊτανά; Εισαι τόσο εκτός ή λες σκόπιμα ανακρίβειες???

ΛΙΑΚΟΣ (18/07/2016 16:56)

Σιγά μην αναγορευσουμε τον ΚΟΠΕΛΟΥΣΟ σε Εθνικό ήρωα της πόλης μας.Δεν καταλαβαίνει κανείς ,ότι η πόλη είναι γεμάτη καφετέριες και άλλες θέλουμε να προσθέσουμε ,εξ άλλου και τα δύο καταστήματα του δήμου που αναφέρονται τα τελευταία χρόνια φυτοζωούσαν. Μπορεί να κληθεί ο ιδιοκτήτης να μας το δηλώσει,εξ αλλου το πάρκο είναι να περπατάει κανείς και να παίρνει καθαρό αέρα Γιατί άραγε κόπτονται.

ΚΙΝΕΖΟΣ (18/07/2016 16:57)

@ Επιμένων... σε ποια πόλη ζεις; Πότε ο Κοπελούσος στήριξε την Γαϊτανά; Και πότε μεταπήδησε σε άλλο συνδυασμό; Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε με τις ασυναρτησίες και τις ανακρίβειες που λέτε. Όσο για τις παραιτήσεις κτλ που λέτε, καλύτερα να μην το γράφατε, σας εκθέτει.. και εσάς και την παράταξη που είστε...

@ΜΑΝΩΛΕΔΑΚΗ... άρα έτσι όπως τα λέτε... φταίει και ο κ. Μάλλιος που ήταν δημοτικός σύμβουλος ή αυτός δεν φταίει; Τώρα για το πως τα βρήκατε στο Δήμο, είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο, νομίζω τα ξέρατε πριν κατεβείτε στις Δημοτικές εκλογές, δεν σας έβαλαν με το ζόρι...έτσι δεν είναι; άρα η υποχρέωση σας είναι να αγωνιστείτε για το καλό τις πόλης και όχι να κατηγορούμε μόνο τις προηγούμενες διοικήσεις... και εσείς να βγάζετε την ουρά σας έξω από το χορό. Είστε σχεδόν 2 χρόνια Δημοτική αρχή... τι έχετε κάνει για την πόλη... τι έχετε κάνει για αυτά που σας ρωτά ο Κοπελούσος.


Ανώνυμος (18/07/2016 17:11)

Τα ορφανά του Χάρη στην αντεπίθεση. Ε, ρε γέλια!

@ΜΑΝΩΛΕΔΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (18/07/2016 19:07)

Όσα πιο πολλα γραφετε τοσο περισσοτερο εκτιθεστε με τοποθετησεις του τυπου : φταίνε ολοι οι προηγουμενοι δημοτικοι συμβουλοί´´

Ειστε πια δυο χρόνια.
Καντε την αυτοκριτικη σας και διορθωστε τα λαθη σας!

Ανωνυμος (18/07/2016 19:49)

Αστεια αναρτηση Μανωλεδακη!
Θα μπορουσε τις ιδιες π@π@ρες που λεει στο σχολιο του να τις πει με πολιτικους ορους για να κανει τουλαχιστον εντυπωση! Βεβαια π@π@ρες θα ηταν παλι αλλα ποιος τα προσεχει αυτα!
Καλα τι διαολο τοσα χρονια Πασοκ τιποτα δεν εμαθε;

ΛΙΑΚΟΣ (18/07/2016 20:05)

Κυρία ΓΑΙΤΑΝΑ πεδίο δόξης λαμπρόν. Βγείτε και ενημερώστε τους πολίτες για τις καφετέριες και τις ισορροπίες που κρατήθηκαν κατά τον χρόνο που διοικήσατε την πόλη ως Δήμαρχος.

KAΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ............."Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ" (18/07/2016 20:09)

Τα ορφανά του Χάρη, έ; Το φόβο του νάχετε.......Kαι είμαστε ακόμα στην αρχή.
Όλοι εσείς, οι πρώην "επαναστάτες" του γλυκού νερού, "θα πείτε τον δεσπότη Παναγιώτη".....
Θυμάστε τι σας έγραψαν με μαύρο σπρέϋ "τα παιδιά τα δικά σας" ή "των δικών σας δημοτικών συμβούλων".....στις στάσεις και στους τοίχους της Φιλαδέλφειας, όταν γκεμίσατε τα ξημερώματα τον Kένταυρο;
Θα σας το θυμίσω!....
"Βασιλόπουλος δήμαρχος, τσιράκι του Τσίπρα και του Πανούση" (σ.σ. ήταν τότε Υπουργός Δημόσιας Τάξης ο Πανούσης)
Βέβαια φροντίσατε να σβήσετε το όνομα του Βασιλόπουλου απο τα συνθήματα, αλλά οι φωτογραφίες που έβγαλαν κάποιοι μένουν για χρήση.......
Ε ρε τι σας περιμένει ακόμα !!!

Αντετοκούμπο (18/07/2016 20:39)

@ 07:48 Αν δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε την ιδιότητα του απλού δημοτικού συμβούλου από κάποιον που ασκεί διοίκηση ε τότε είστε φαιδρός κύριε. Απλά. Καλύτερα να παραιτηθείτε γιατί εκθέτετε πρώτα απ´ όλα την παράταξή σας. Μακράν καλύτερός σας ο αλήστου μνήμης Ζαχαρίας.

@ ΛΙΑΚΟΣ 20:05 (19/07/2016 00:47)

Καλά! Εσύ το τερμάτισες! Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι εδώ και δύο χρόνια άλλαξε η διοίκηση. Ξύπνα μεγάλε. Δεν είσαι πια αντιπολίτευση για να πετάς ανέξοδους εξυπνακισμούς.

ΛΙΑΚΟΣ (19/07/2016 18:15)

Στις εκλογές του 2014 τέθηκε ηλικιακό θέμα για επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού στην πόλη μας ,δεν γνωρίζω αν πήρε σύνταξη ο κύριος Χρήστος από την δουλειά του ,αλλά μήπως πρέπει να πάμε από την αρχή και να δούμε ηλικίες των υποψηφίων το 2019;;;;

Ο Επιμένων (19/07/2016 20:22)

κ. Κοπελούζο σας ζητάω συγνώμη για την ανάρτηση μου που αφορά το πρόσωπο σας. Το φτωχό μου αρχείο δεν ήταν σωστά ενημερωμένο. Σας μπέρδεψα με άλλο πρόσωπο.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν θεωρώ τον εαυτό μου μέλος ή υποστηρικτή οποιαδήποτε παράταξης. Εκφράζω την προσωπική μου γνώμη και μόνο.

Έχετε (20/07/2016 18:31)

μπλέξει τα μπούτια σας εδώ μέσα ούτε καταλαβαίνετε τι λέτε

Χέσε θέατρο, κατούρα παράσταση. (20/07/2016 23:51)

Η παράσταση (γιατί περί παράστασης πρόκειται) Θοδωρής vs Χρήστος έλαβε τέλος.
Το φιλοθέαμον κοινό ξέδωσε λίγο, γράφτηκαν και μερικές δεκάδες σχόλια και τέλος.
Και οι δύο πλευρές (νομίζουν ότι) βολεύτηκαν.
Ο μεν κυρ Χρήστος ανέλαβε να βγάλει από την πολιτική ανυπαρξία την παράταξή του (βλ. Καλημέρα Όμορφη Πόλη) λόγω των γνωστών καταστάσεων του ηγέτη της.
(Ενωση Δημοτών δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ).
Ο δε κυρ Θόδωρος ανέλαβε το βάρος να ακουστεί λίγο η καταρρέουσα από κάθε άποψη Δύναμη (συριζο)Πολιτών.
Κάκιστη παράσταση εντελώς προβλέψιμη. Μόνο λίγοι αφελείς πίστεψαν ότι πρόκειται για κόντρα.

ΑΝΤΕ (21/07/2016 21:01)

Τώρα να δώσεις λύση τεκμηριωμένη στις απορίες Κοπελούσου,θα πρέπει να επιστρατευσει κανείς μαντικές ικανότητες

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: Με το ευρύ δημοκρατικό μέτωπο που μας στήριξε, θα αλλάξουμε την πόλη

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Βόμβες! Τομπούλογλου: Ζητώ ενημέρωση και αρνούνται- Γεωργαμλής: Συγγνώμη που έκανα δήμαρχο το Βούρο

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Τρικυμία εν κρανίω...

Ο Μεσιέ Σουσός

«Πού είσαι βρε τουρίστα, κρυμμένος στη σπηλιά; Έλα στο συμβούλιο» - «Φοβάμαι τον τσολιά»

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

Οι πολιτικοί νάνοι δεν ξέρουν να χάνουν- Επανακαταμέτρηση και Διαχειριστικός έλεγχος

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: George
@σίχαμα Τι σχέση έχουν αυτά που έγιναν πριν 20 χρόνια ρε ανεγκεφαλε με άλλους πρωταγωνιστές και δημοτική αρχή που δεν είχε καμία σχέση με τα...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
το μουσείο των αλησμόνητων παρτίδων "Φιλιώ Χαϊδεμένου" δε θα το πιάνετε στο στόμα σας αμόρφωτοι, ή αμόρφωτε, γιατί ενας είσαι λογικα, ούτε τ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@ αποβρασμα Αν ζούσες εδώ θα ήξερες ότι τα απορριματοφορα προσπάθησαν να εμποδίσουν το γκρέμισμα του γηπέδου από την στιγμη που δεν είχε εκδ...

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Γήπεδο για τον λαό δεν θέλατε?...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Μόνος σου είσαι κακομοίρη και γράφεις συνέχεια τα ίδια με διαφορετικά ονόματα. Και αφου το κάνεις ονειρεύεσαι ότι και οι επικριτές σου κάνου...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Μουσείο
Θα βάλουν και τους 131 από την εποχή Αδαμοπουλου; Αυτούς που κατεβασαν τα απορριματοφόρα; Αυτούς που στεκοντουσαν εμπόδιο στα συνοδα εργα το...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Κακομοίρη το μουσείο της ΑΕΚ είναι πολύ πιο μπροστά από οποιοδήποτε άλλο. Αλλά εσύ δεν πρόκειται να το δεις ποτέ οπότε πρόσφυγα μαϊμού μην β...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
δε θα κάτσω να απαντάω ξεχωριστα σε κάθε καημενο που γράφει με 5 διαφορετικά ονόματα μπας και γίνουν πολλοί. πάντως ο προβοκάτορας ένας είνα...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @Ιθαγενης (29/11/2023 20:17)
Έτσι μπράβο να μας βρίζεις για να πέφτουν οι μάσκες. Οι καθυστερήσεις οφείλονται στην δημοτική αρχή του Βασιλόπουλου και δεν θα ξεχάσουμε ΠΟ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Στρατευμενος τακτικισμος τυπου Gebels
Ατυχες αρθρο..που παει να "παρασχει προστασια" αποτα εξαριστερων χτυπηματα στον ΝΕΟ εκλεγεντα.....(φυσικα ξεχαστηκε ο "τουριστας κλαρινογσμ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@22.20 ΚώσταςGeorge κλπ Οι επώνυμοι αιρετοί παράγοντες της πόλης προσπάθησαν όπως είχαν εντολή από τους κατοίκους να προστατέψουν με ΝΟΜΙΜΟΤ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: tasos reloaded
Μην τρομάζεις προβοκάτορα δεν είμαι ο Τάσος που έχει να γράψει καμιά τετραετία και τον βλέπεις στον ύπνο σου μαζί με τους υπόλοιπους. Λοιπόν...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @George (28/11/2023 22:28)
Ναι πράγματι όλα στο φως και προτείνω να υπάρχει ενημέρωση και για το πώς ανταμείφθηκε ο Βασιλόπουλος για τις υπηρεσίες του με μόνιμο διορισ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Χαχαχαχα
Προβοκάτορα ή πολίτη ή όπως αλλιώς θέλεις να λέγεσαι για να μας παραμυθιαζεις ότι εκφράζεις τον κόσμο της πόλης σε συμβουλεύω να στείλεις δι...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (28/11/2023 22:55)
Τι έγινε προβοκάτορα; Πονάει η αλήθεια; Συνέχισε την κλαψα μας διασκεδάζεις ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©