Σάββατο 02.12.2023,  

Η θέση της Δύναμης Πολιτών για το γήπεδο της ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε στις 13/07/2016 στην κατηγορία Η πόλη  |  87 σχόλια

Δημοσιεύουμε τα όσα αναφέρει το φύλλάδιο που διένειμε στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα η δημοτική παράταξη "Δύναμη Πολιτών" που ασκεί τη διοίκηση του δήμου.

*****

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με το σχεδιαζόμενο γήπεδο της Δικέφαλος ΑΕ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μέσω της διανομής σε κάθε γειτονιά της πόλης μας εντύπου, με σοβαρά ερωτήματα που απασχολούν τους κατοίκους και δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας και τις αντίστοιχες απαντήσεις, σε σχέση με το έργο αυτό.

Ως Δύναμη Πολιτών, σταθεροί στις απόψεις μας, ενημερώσαμε τους συμπολίτες μας πως λέμε:

ΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ

Πού σχεδιάζεται να γίνει το νέο γήπεδο;

Σε χώρο που παραχωρήθηκε από το ελληνικό δημόσιο στο ερασιτεχνικό σωματείο ΑΕΚ και περιλαμβάνει αυτό που είχε παραχωρηθεί τη δεκαετία του 1930 και 6 στρέμματα επιπλέον από το άλσος (Ν.4277/2014). Ο χώρος αυτός βρίσκονταν τότε στα όρια του πολεοδομικού ιστού και προοριζόταν για ερασιτεχνική άθληση. Το γήπεδο σταδιακά συμπληρώθηκε και λειτούργησε μέχρι το 2003, οπότε η τότε διοίκηση της ΑΕΚ το κατεδάφισε. Σήμερα ο χώρος αυτός βρίσκεται στο κέντρο του Δήμου:
• μέσα σε πυκνό οικιστικό ιστό, με στενό και ανεπαρκές οδικό δίκτυο
• χωρίς πρόσβαση από μεγάλες οδικές αρτηρίες,
• χωρίς εξυπηρέτηση από Μετρό ή Τραμ και
• χωρίς χώρους στάθμευσης, ελεύθερους ή οργανωμένους.

Τι προβλέπει το νέο σχέδιο και τι διαφορές υπάρχουν από το παλιό;

Το νέο σχέδιο προβλέπει ένα γήπεδο 32.000 θεατών, σε διαφορετική μορφή από το παλιό: συμπαγές και ογκώδες, με βαριά κατασκευή από μπετόν, με διπλάσιο ύψος (28μ. έναντι 14μ.), χωρίς τον αναγκαίο ακάλυπτο χώρο για την κυκλοφορία των θεατών. Για τον λόγο αυτό προβλέπει υπογειοποιήσεις των δημόσιων δρόμων μπροστά και κάθετα στο γήπεδο. Επίσης προβλέπει πεζοδρομήσεις και σοβαρές κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στο κέντρο, διαφορετικές από την υπάρχουσα κυκλοφοριακή μελέτη του Δήμου. Τέλος προβλέπει τον αποχαρακτηρισμό και την αφαίρεση 6 στρεμμάτων δασικής έκτασης από το Άλσος της Ν. Φιλαδέλφειας.
Στην μελέτη που κατατέθηκε δεν προβλέπονται θέσεις στάθμευσης για τους θεατές, παρά ελάχιστες εκτός γηπέδου (200) που όμως δεν προσδιορίζεται ούτε καν η θέση τους.

Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα;

• Σε αντίθεση με το παλιό που διέθετε χώρους και για άλλα αθλήματα, το νέο γήπεδο προορίζεται αποκλειστικά για αγώνες επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ως συνέπεια, κάποια τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ καταργούνται, άλλα υπολειτουργούν και άλλα θα συνεχίσουν να στεγάζονται σε δημοτικούς χώρους, που είναι ήδη υπερκορεσμένοι.
• Το γήπεδο δεν διαθέτει περιμετρικές ζώνες για τον έλεγχο των θεατών αλλά και για την ασφαλή εκκένωσή του σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, δεν εναρμονίζεται με τους διεθνείς κανονισμούς και τα κριτήρια σχεδιασμού της FIFA .
• Δεν αντιμετωπίζεται με επάρκεια το θέμα πυρασφάλειας για τον οικισμό, το Άλσος και τους θεατές, από φωτιά που μπορεί να προκληθεί από τυχαίο γεγονός π.χ. ρίψη φωτοβολίδας ή σκόπιμα.
• Δεν εξασφαλίζει ασφαλή διακίνηση μεγάλου αριθμού επιβατών από τους σταθμούς του ΗΣΑΠ (Περισσός-Πευκάκια), λόγω έλλειψης των κατάλληλων υποδομών και προδιαγραφών.
• Πολλαπλασιάζεται ο κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων εξαιτίας της πορείας των πεζών σε στενούς δρόμους, με στενά ως ανύπαρκτα πεζοδρόμια
• Επιδεινώνονται μόνιμα οι κυκλοφοριακές συνθήκες στο κέντρο της πόλης και ιδιαίτερα τις ημέρες των αγώνων θα προκαλείται κυκλοφοριακή ασφυξία.
• Υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι λόγω πρόκλησης επεισοδίων, βανδαλισμών κ.ά, δηλαδή περιστατικών που είχαμε δει επανειλημμένα στην πόλη μας.
• Αλλοιώνει τη φυσιογνωμία του προστατευόμενου προσφυγικού οικισμού, μοναδικού στο είδος του για όλη την Αθήνα και μεγάλο πλεονέκτημα για την μνήμη, την αισθητική και την ανάπτυξη της περιοχής μας.
• Υποβαθμίζεται η ποιότητα ζωής, με τη σκίαση των πολύ χαμηλότερων γειτονικών κτιρίων, την παρεμπόδιση της θέας, τη φωτορύπανση και την ηχορύπανση.
• Επηρεάζεται αρνητικά το μικροκλίμα της περιοχής, με τη «θερμική νησίδα» που δημιουργείται.
• Επιβαρύνεται σημαντικά το οικοσύστημα Άλσους - ρεμάτων Γιαμπουρλά και Ποδονίφτη από τη ρύπανση και την εντατική χρήση (αύξηση διελεύσεων, παράνομες σταθμεύσεις κλπ).
• Ανοίγει ο δρόμος και για μελλοντικές αποδόσεις τμημάτων του Άλσους για διάφορες χρήσεις.

Σε ποιόν θα ανήκει το γήπεδο; Ποιος πληρώνει για όσα σχεδιάζονται;

Το νέο γήπεδο δεν θα ανήκει στην ΑΕΚ αλλά ούτε στην Πολιτεία ή στο Δήμο. Μια Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε. θα διαχειρίζεται το γήπεδο. Πρόκειται για μια ιδιωτική επιχείρηση που το σχέδιο της αναπτύσσεται σε οικόπεδο του δημοσίου αλλά και σε δημόσιους δρόμους και χώρους εκτός του οικοπέδου. Επιπλέον απαιτεί δημόσια χρηματοδότηση άνω των 35 εκατομμυρίων (20 για το γήπεδο, 15 για υπογειοποιήσεις δρόμων), χωρίς να υπολογιστούν οι δαπάνες υποδομών που θα επιβαρύνουν τον Δήμο. Και όλα αυτά χωρίς μέχρι σήμερα να έχει αποδεχθεί καμία αλλαγή στο αρχικό σχέδιο παρά τις προτάσεις του Δήμου, τις παρατηρήσεις της Περιφέρειας Αττικής αλλά και πολλών δημόσιων υπηρεσιών (δασικής, μεταφορών, μητροπολιτικού σχεδιασμού κλπ).

Τι άποψη έχει ο Δήμος για το προτεινόμενο γήπεδο; Τι κάνει για να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις;

Ο Δήμος δεν έχει αποφασιστική αρμοδιότητα για το γήπεδο και παρά τα όσα διαδίδονται, δεν επηρεάζει την πορεία της κατασκευής του. Ο θεσμικός ρόλος του περιορίζεται στην έκφραση γνώμης. Το δημοτικό συμβούλιο έχει δηλώσει από την αρχή ότι επιθυμεί την κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ, θέτοντας τους αναγκαίους όρους για να διασφαλίσει τα συμφέροντα και την ομαλή λειτουργία της πόλης και την ποιότητα ζωής των πολιτών. Για τον λόγο αυτό γνωμοδότησε αρνητικά στο σχέδιο της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε. και έθεσε ως ελάχιστες προϋποθέσεις για να μειωθούν οι σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις τα ακόλουθα σημεία:
• Μείωση του ύψους του γηπέδου για την αρμονική γειτνίαση με τον προσφυγικό συνοικισμό.
• Μέτρα πυροπροστασίας και ηχοπροστασίας του οικισμού και του Άλσους, προστασίας από βανδαλισμούς, ατυχήματα, ρύπανση & υπερβολική διέλευση, πρόνοια για τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος του γηπέδου, μείωση των φαινομένων θερμικής νησίδας στην πόλη και περιμετρικές ζώνες για λόγους ασφαλείας.
• Μέτρα, έργα και παρεμβάσεις που θα εκτονώνουν την κυκλοφοριακή συμφόρηση. Επίσπευση της κατασκευής της γραμμής 4 του Μετρό και της επέκτασής της ως τον Περισσό. Βελτίωση των υπόλοιπων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς για την εξυπηρέτηση των θεατών.
• Εξασφάλιση επαρκούς αριθμού θέσεων στάθμευσης.
• Δημιουργία εγκαταστάσεων για την εξυπηρέτηση τμημάτων της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, οι οποίες υπήρχαν στο κατεδαφισμένο στάδιο.

Από την άλλη πλευρά, η δημοτική αρχή:

• Εξασφάλισε χρηματοδότηση για την Ανάπλαση του Άλσους από την Περιφέρεια με 800.000 ευρώ.
• Κατεδάφισε αυθαίρετα κτίσματα εντός του Άλσους (Κένταυρος, Ρώσικα).
• Έχει ολοκληρώσει τη διαχειριστική μελέτη για το Άλσος.
• • Προγραμματίζει την απομάκρυνση των δημοτικών εγκαταστάσεων (αμαξοστάσιο, Σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων κ.λπ.) που επί πολλά χρόνια βρίσκονται μέσα στο Άλσος.
• Σχεδιάζει ολοκληρωμένη παρέμβαση αναβάθμισης με σεβασμό στη μορφή και τη λειτουργία του.
• Διεκδικεί την επαναφορά της διαχείρισης του Άλσους στο Δήμο και όχι σε ΝΠΙΔ, όπως προβλέπει ο Νόμος 4277/2014.

Δύναμη Πολιτών Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας, Ιούλιος 2016
 

Γράψτε την άποψή σας

N.F. (13/07/2016 21:59)

Ελάτε γαυράκια αν τολμάτε να μας σταματήσετε.....

Αντώνης (14/07/2016 09:43)

Έχεις δίκιο φίλε N.F. Κωλόγαυροι όλοι στη Δϋναμη Πολιτών. Με αρχηγούς στη γαυροσύνη τον Ανανιάδη και τον Μανωλεδάκη!
Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ άσχετοι τυφλωμένοι οπαδοί του Μελισανίδη και όχι της ΑΕΚ.

μπορατ (14/07/2016 12:54)

για να σταματησουμε κατι πρεπει να ξεκινησει πρωτα.

κρυα ντους.

https://www.youtube.com/watch?v=VLTJ4abPWF4

!!! (14/07/2016 13:18)

Είμαι πολέμιος αυτής της διοίκησης. Αλλά προσυπογράφω τα περισσότερα σημεία της τοποθέτησής της στο θέμα του γηπέδου. Κάλλιο αργά παρά ποτε! Δεν έχει καμμία δουλειά μια ανώνυμη εταιρεία στην πόλη μας και στην καθημερινότητά μας σε ένα τέτοιο φαραωνικό έργο. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ανώνυμη ιδιωτική μπίζνα και δεν θα ανήκει ούτε στην Πολιτεία ούτε στην ΑΕΚ. Κι όσοι Φιλαδελφειώτες (και μη νομίζετε ότι είστε κι οι περισσότεροι) φωνάζετε "γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια" είναι σαν να φωνάζετε για την κονόμα κάποιου που δεν μένει καν εδώ. Ενα project που δεν έχει ούτε υποψία υγιειούς επιχειρηματικής ανάπτυξης επ ωφελεία της πόλης και της κοινωνίας που αυτός που θέλει να το υλοποιήσει, θέλει να του το χρηματοδοτήσουν άλλοι, χωρίς να βάλει δικά του κεφάλαια αλλά να εκμεταλλεύεται το μαγαζί και το όνομα κράχτη (ΑΕΚ) οικονομικά και να έχει και τη δόξα του Αεκάρχη, χωρίς καν να φαίνεται πουθενά. Δεν είναι θέμα δεξιάς-αριστεράς. Είναι θέμα ποιότητας ζωής και αξιοπρέπειας.

??? (14/07/2016 14:22)

@!!! (14/07/2016 13:18)
Τώρα εσύ ρε φίλε που νομίζεις ότι απεθύνεσαι. Θα καταλάβουν τι λές οι "υπάλληλοι" του γάτου;

@Αντώνης (14/07/2016 09:43) (14/07/2016 14:41)

Στην τελευταία σου πρόταση τα είπες όλα.

παντως (14/07/2016 14:45)

είναι περιττές τελείως τέτοιες ανακοινώσεις.
το πραμα δείχνει οτι έχει παει για φουντο.
για τα φεσια τους στο Δημόσιο πάντως 250 εκατ. δεν εχει πει κανεις κουβεντα.

http://publicrevenue.gr/kpi/static/doc/np/ofeilnp2016_1.html

αυτό το έκτρωμα (14/07/2016 15:38)

δεν πρόκειται να γίνει ποτέ! Γιατί απλά δεν το σηκώνει η πόλη!

@Αντώνης (14/07/2016 09:43) (14/07/2016 17:41)

Ναι ακριβώς τέτοιοι είναι μέσα στη δύναμη πολιτών επιλεγμένοι προσεκτικά από τον Βασιλόπουλο. Αναπαράγουν εμετικές ανακρίβειες που έχουν κριθεί οριστικά, αμετάκλητα και ομόφωνα από το ΣτΕ ως απαράδεκτες και με την έγκριση πλέον του σχεδίου και από την πολιτεία που ήταν αρχικά αντίθετη. Σταματήστε πιά να μας θεωρείτε βλάκες. Ξέρουμε πολύ καλά ότι όλη αυτή η βρώμικη προπαγάνδα προέρχεται από γαύρους και κάποιους πονηρούς που πήραν φθηνό σπίτι δίπλα στο γήπεδο και σήμερα ξαφνικά ονειρεύονται πάρκο και να εκτοξευτεί η αξία του σπιτιού τους. Λοιπόν λαμόγια λυπάμαι αλλά χάσατε. Σε όποιον δεν αρέσει στα τσακίδια από την πόλη μας.

@Αντώνη (14/07/2016 17:48)

δηλαδή τι είναι ο Ανανιάδης και μας το πουλάς για μόστρα? Επειδή πήγε γήπεδο με τον ολυμπιακό τον κάναμε και ΑΕΚάρχη? Για σοβαρευτήτε λιγάκι. Τον ρώτησες αν θέλει να μπλέκεται το όνομα του με την ΑΕΚ?

@!!! (14/07/2016 13:18) (14/07/2016 17:52)

Λυπάμαι φίλε μου αλλά δίπλα σε γήπεδο επέλεξες να ζήσεις, δίπλα σε γήπεδο θα συνεχίσεις να ζεις. Όσες ηλιθιότητες και συκοφαντίες και αν αναπαράγεις, για το καλύτερο και το πιο φιλικό για το περιβάλλον σχέδιο που έχει παρουσιαστεί ποτέ, το παιχνίδι το έχασες με απανωτές σφαλιάρες από τη δικαιοσύνη και την πολιτεία. Ιδιαίτερα η κυβέρνηση καίγεται για νέα σχέδια που θα φέρουν άμεσα ανάπτυξη και στο σημείο που βρισκόμαστε όχι μόνο δεν εμποδίζει αλλά καίγεται να προχωρήσουν ανάλογες κινήσεις από επιχειρηματίες. Αν δεν σου αρέσει ή την κάνεις για άλλη περιοχή η πληρώνεις και συνεχίζεις τις προσφυγές στο ΣτΕ ή όπου αλλού θέλεις. Απλά να σε ενημερώσω ότι νέες προσφυγές δεν σταματάνε πλέον το έργο. Το πουλάκι πέταξε.......

N.F. (14/07/2016 18:01)

Αντώνη, τυφλωμένε οπαδέ του Μαρινάκη και της εγκληματικής οργάνωσης σου ξαναλέω αν τολμάς έλα να μας σταματήσεις. Ειλικρινά θα το ήθελα πολύ να επιχειρήσεις κάτι τέτοιο εσύ και οι όμοιοί σου.

@Αντώνης (14/07/2016 09:43) (14/07/2016 20:24)

Κοίτα τη δική σου τύφλα και άσε ήσυχους τους Αεκτζήδες και τις απόψεις τους που έχουν δικαιωθεί εδώ και πολύ καιρό.

@μπορατ (14/07/2016 12:54) (14/07/2016 20:27)

Πρόσεξε μη σκίσεις κανά καλτσόν όπως θα έρχεσαι με την όπισθεν να μας σταματήσεις.

Διαμαντής (14/07/2016 21:39)

@tasos
Αυτά που ζητάς έχουν γραφεί πολλές φορές στην Αλήθεια, οι περισσότερες από τους σχολιαστές, και θα ξαναγραφούν.

@αυτό το έκτρωμα (14/07/2016 15:38) (14/07/2016 22:03)

Η γηπεδάρα θα γίνει. Αυτοί που θα εξαφανιστούν είναι τα εκτρώματα του λιμανιού.

@παντως (14/07/2016 14:45) (14/07/2016 22:06)

Για φούντο έχουν πάει τα επιχειρήματα κατά του γηπέδου. Γι αυτό τις ασυναρτησίες μόνο σε τοπικά μέσα τις διαβάζουμε πλέον. Κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά.

Αόμματος. (14/07/2016 23:00)

Άδεια εδώ , άδεια εκεί , που είναι η άδεια ρε γαμώτο. Ποιός αλήτης εμποδίζει την άδεια;

Νεα κατασταση, νεα καθηκοντα (14/07/2016 23:41)

το μόνο σχέδιο που μπορεί τώρα να εμποδίσουν οι φιλήσυχοι οι Φιλαδελφειώτες είναι η εγκατάσταση της ερασιτεχνικής και της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ. Άλλο σχέδιο δεν υπάρχει, εκτός κι αν μιλάμε για το σχέδιο της Νταινέρυς Ταργκάρυεν με τους δράκους του Game of Thrones. O Μελισσανίδης σας πούλησε και κυνηγάτε Ολυμπιακούς γιατί μόνο αυτό καταλαβαίνετε.
ΖΩΑ

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕ(ΣΤΕ) (15/07/2016 01:31)

- Τι εστί ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ; Ειναι η ΛΑΕ της Νεας φιλαδελφεια.

- Τι ποσοστο αντιπροσωπευουν; 2,86%

- Τα επιχειρηματα τους πως κριθηκαν απο το ΣΤΕ; ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ

- Πως εισηγηθηκαν ολες οι υπηρεσιες του κρατους εκτος απο την ΛΑΕ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ;
ΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


Ευχαριστουμε κύριοι για την ενημερωση αλλα ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΣΤΕ!

!!! (15/07/2016 09:11)

@ 17:52
το "ηλιθιότητες" στο επιστρέφω. Σου ανήκει 100% αφού μόνο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος που κόπτεται για να ´κονομάει ένας επιχειρηματίας που δεν θέλει να βάλει ούτε ευρώ κεφάλαιο για να γίνει το γήπεδο. Σου ανήκει όχι μόνο γι αυτό αλλά και γιατί εξακολουθείς να πιστεύεις ότι θα γίνει. Πάρτο απόφαση επιτέλους και ξύπνα. Δεν πρόκειται να γίνει το γήπεδο.

Αντώνης (15/07/2016 09:59)

Επειδή βλέπω ότι κάποιοι μου απάντησαν προσωπικά, θα ήθελα να πω τα εξής:
Αν κάποιος νομίζει ότι ένα γήπεδο έχει όλες τις προϋποθέσεις είναι νόμιμο, υπάρχουν τα χρήματα το οικόπεδο οι άδειες και δεν γίνεται επειδή κάποιοι κακοί στον δήμο που είναι και γαύροι βάζελοι και απολλωνιστές το εμποδίζουν, τότε λυπάμαι πολύ αλλά μαζί με το παραμύθι αυτό να τους ενημερώσω πως ούτε Άγιος Βασίλης υπάρχει! Ω ναι τα δώρα τα φέρνου οι γονείς!

Αντώνης (15/07/2016 11:04)

Επίσης επειδή είδα τώρα και το σχόλιο του N.Φ. που με αποκαλεί "τυφλωμένο οπαδό του Μαρινάκη" του απαντάω με το γνωστό σχόλιο περί ανθρώπινης βλακείας του Αινστάιν. Ας κάνει ένα κόπο να το βρει.

@Αόμματος. (14/07/2016 23:00) (15/07/2016 11:47)

αν δεις όλες τις δηλώσεις λεει "σε ενα μηνα βγαινει η αδεια"
ειναι όπως λεγαμε καποτε σε τρια τερμινα ενα πραμα...@Αντώνης (15/07/2016 11:56)

ενας ειναι και γραφει μπας και το πιστεψει και ο ιδιος. αλλα η ιστορια τελειωσε νωρίς.
αρεσκεται σε χαρακτηρισμούς και τα συναφη.
αν τον ρωτησεις να σου πει ενα παικτη της αεκ πριν απο 6-7 χρονια δεν ξερει.

@Αόμματος. (14/07/2016 23:00) (15/07/2016 12:09)

λογικά θα έχει τελειώσει το χαρτί στον εκτυπωτή της πολεοδομίας. δεν εξηγείται διαφορετικά.

https://www.google.gr/search?q=looney+toons&espv=2&biw=1280&bih=899&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwib4YGrj_XNAhUBMhQKHdFgDW4Q_AUIBigB#imgrc=231GuDv-71ZIbM%3A

@Αντώνης (15/07/2016 17:10)

μην ανησυχεις τωρα με τον Τσιγκρίνσκι και το δυνατο του βιογραφικό σε Ντνίπρο και Μπαρτσελονάρα θα περασουν αερα τους γαλλους και καπακι θα ριξουν και τα μπετα στα υπόγεια του ναου τους ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. ειναι ολα εντος προγραμματος...

@!!! (15/07/2016 09:11) (15/07/2016 18:42)

Το γήπεδο έχει κριθεί οριστικά ότι θα γίνει όσες ασυναρτυσίες και ηλιθιότητες κι αν συνεχίζεις να γράφεις.

@Αντώνης (15/07/2016 09:59) (15/07/2016 18:44)

Αν η διανοητική σου κατάσταση σου επιτρέπει να το καταλάβεις, οι αποφάσεις του ΣτΕ και του Σκουρλέτη δεν είναι το ¨νομίζω¨ το δικό μου.

@Αντώνης (15/07/2016 11:04) (15/07/2016 18:47)

Μιλάς για τυφλωμένους οπαδούς του Μελισσανίδη για άτομα που δεν ξέρεις και σε ενοχλεί που σου το επιστρέφουν μιλώντας για τυφλωμένο οπαδό του Μαρινάκη. Έλεος δηλαδή.

@!!! (15/07/2016 09:11) (15/07/2016 18:54)

Ο Μελ βάζει πολλά χρήματα για το γήπεδο που θα μείνει στην ΑΕΚ πολύ μετά την εποχή του Μελ. Δεν περίμενε να φτιάξει γήπεδο για να κονομήσει.

@Αντώνης (15/07/2016 09:59) (15/07/2016 18:56)

Ποιος σου είπε ότι όλοι αυτοί οι γραφικοί το εμποδίζουν; Το αντίθετο λέμε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

tasos (15/07/2016 20:54)

Προφανώς ο Μελ με συμπαραστάτες το ΣτΕ και την πολιτεία δεν γίνεται να κάνει το γήπεδο γιατί δεν το θέλει ο γαυραντώνης. Και ο λόγος του γαυραντώνη είναι νόμος του κράτους. Κανένα άλλο τρομερό επιχείρημα έχετε;

Ανώνυμος ΝΦ (15/07/2016 20:55)

Το μεγάλο λάθος της δημοτικής αρχής είναι που δεν κάνει δημοψήφισμα για το γήπεδο με όλους τους εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου και μόνο. Να πάρει το ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ένα 80% (αφού οι 8 στους 10 δεν το θέλουν) και να το τρίψει στη μούρη κυβέρνησης και περιφέρειας. Τριάντα χρόνια δήμαρχος θα βγαίνει ο Βασιλόπουλος έτσι και κάνει τέτοια κίνηση. Αλλά αυτά θέλουν γκατς.

Ανωνυμος (15/07/2016 21:01)

Ο Μελ κι ο κάθε Μελ που ανήκει στο παρασιτικό κεφάλαιο αυτής της χώρας θέλει να κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλυβα χωρίς να βάλει μία. Ξυπνάτε επιτέλους και δείτε τα πράγματα όπως είναι κι όχι όπως θέλετε να τα φαντασιώνεστε. Ακόμα χορηγούς ψάχνει και τρώει πόρτες από παντού. Ποιος νουνεχής ξένος επιχειρηματικός όμιλος θα επένδυε στην επιπέδου Ω ερασιτεχνικής ελληνική Σούπερ Λίγδα?

Μελό (15/07/2016 23:21)

Ποιά χρήματα... χρήματα υπάρχουν. Κεφάλαιο, επενδυτές, τράπεζα. Ή είσαι ηλίθιος ή πληρωμένος!

Ανώνυμος (16/07/2016 01:52)

Αποκλειστικός υπεύθυνος που δεν βγαίνει η αδεια είναι ο Δημαρχος που δεν εγκρίνει την υψομετρική μελέτη. Και αυτό το εμπόδιο θα υπερπηδηθεί όπως τόσα άλλα. Πού να τολμήσει δημοψήφισμα ρε φίλε; Η μόνη παραταξη που ήταν κατά του γηπέδου ήταν και πήρε 18% την πρώτη Κυριακή. Θα φάει φόλα ετσι και το κάνει

Με (16/07/2016 02:45)

Τα 250 εκ που χρωστανε τι θα γινει?ποιος θα τα πληρωσει να μας πουνε

@Ανώνυμος ΝΦ (15/07/2016 20:55) (16/07/2016 08:31)

Να κάνουμε μήπως και ένα δημοψήφισμα σε κάθε γειτονια της Αθήνας για όποιο μεγάλο κτήριο μας ενοχλεί με το ερώτημα αν θέλουμε στη θέση του να γίνει πάρκο; 100% θα πάρει. Αντί να γελοιοποιείστε αποδεχτείτε ότι το γήπεδο είναι νομιμότατο και θα γίνει εκεί όπου προϋπήρχε εδώ και 80 χρόνια πριν χτιστούν τα σπίτια γύρω του. Περαστικά σας....

@Ανωνυμος (15/07/2016 21:01) (16/07/2016 08:37)

Ο Μελ βάζει πάρα πολλά για το γήπεδο πέρα από τις χορηγίες που θα φέρει με τις δικές του διασυνδέσεις και όσο και να παραπληροφορείς αυτό δεν αλλάζει. Αλλά βέβαια είναι παρασιτικό κεφάλαιο για σένα επειδή τρέχει υγιείς επιχειρήσεις και δίνει δουλειά σε εκατοντάδες Ελληνες. Παρασιτικές είναι οι απόψεις σου και τέτοιες απόψεις έφεραν τη χώρα στα σημερινά χάλια.

@(20:55) (16/07/2016 08:43)

Σε λίγο θα τρίψουμε στη δική σας μούρη την οικοδομική άδεια και θα κλαίτε για άλλη μια φορά όπως κάνατε με το ΣτΕ, την πολιτεία και την περιφέρεια.

George (16/07/2016 12:07)

Γράψτε γαυράκια όσο καθυστερεί η γραφειοκρατία την άδεια. Όπως γράφατε και πριν το ΣτΕ και μετά κλαψουρίζατε σαν κοριτσάκια. Και εσείς οι ταγμένοι εκεί στο Δήμο εκδώστε πολλά φυλλάδια. Τσάμπα είναι με τα χρήματα από το ταμείο του Δήμου. Στους ανόητους που απευθύνεστε έχει περάσει η άποψη ότι τις αποφάσεις τις παίρνουν τα φυλλάδια.

@Ανωνυμος (15/07/2016 21:01) (16/07/2016 12:11)

Άσε το παραμύθι με τους χορηγούς. Η οικοδομική άδεια σε καίει που δεν μπόρεσες να την μπλοκάρεις με νόμιμα μέσα. Και με μηδέν χορηγούς το γήπεδο θα γίνει ακόμα και με προσωπική εργασία. Δεν το γλυτώνεις ότι παραμύθι και να πουλήσεις εσύ και το αφεντικό σου.

Nick (16/07/2016 16:13)

Κοίτα που καταντήσαμε. Επειδή το δημόσιο ακολουθεί τους δικούς του ρυθμούς όχι μόνο για την ΑΕΚ αλλά και για οποιοδήποτε έργο είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε το μακρύ και το κοντό του κάθε άσχετου κομπλεξικού που νομίζει ότι του δίνουμε αξία όταν αναπαράγει βλακείες χωρίς κανένα επιχείρημα.

@(11:47) (16/07/2016 16:25)

Έτσι μπράβο σαν μάγκας γαύρος που είσαι λες χίλιες φορές ότι δεν θα βγει η άδεια αλλά δεν τολμάς ούτε μια φορά να ψελλίσεις ένα σοβαρό επιχείρημα γιατί δεν θα γίνει αυτό τώρα στην τελική ευθεία. Σαν το αφεντικό σου που είναι όλο λόγια αλλά δεν μπορεί να δικαιολογήσει ούτε μια παράγραφο από τις φοβερές αποκαλύψεις του σούπερ κοριού. Για λύπηση και για γέλια είστε όλοι σας.

N.F. (16/07/2016 17:31)

Το γήπεδο δεν ενόχλησε κανέναν. Την εποχή που έγινε ήταν μακρυά από τον αστικό ιστό. Όποιος πήγε να ζήσει δίπλα του σημαίνει ότι το αποδέχτηκε. Όποιος άλλαξε γνώμη και δεν του αρέσει στα τσακίδια να πάει να βρει και να ζήσει δίπλα στο παρθένο άλσος που γουστάρει. Κανείς δεν τον εμποδίζει να μας αδειάσει τη γωνιά.

Οπωσδηποτε (16/07/2016 20:49)

Να γινει μια εγκυρη μελετη με τα χρονια που θα καθυστερησει το γηπεδο λογω του παρολιγο πραξικοπηματος στην τουρκια.επιτελους να γινει μια συνεδρια στη στεγη τεχνων και γραμματων και να αναλυθουν οι λογοι...

@Με (16/07/2016 02:45) (16/07/2016 20:55)

Εχουν μπει στις 100 δοσεις και τωρα στο νομο κατσελη.σε 1500 χρονια θα ξοφλησουν το δημοσιο.θα βαλουν υποθηκη την οικοπεδαρα,θα πουλησουν και πολλα διαρκειας λογω των εμφανισεων του τσιγκρινσκι (εχει παιξει στην ντνιπραρα).ειναι ολα εντος προγραμματος λεμε!!!

Αντωνη (16/07/2016 20:58)

Μην τους πολυκολλας,γιατι εχουν παρει αριθμο πρωτοκολλου αδειας.θα τυπωσουν τον αριθμο και θα μας τον τριψουν στην μουρη.μετα ριχνουν και μια πλακα υπογειου για ξεμουδιασμα.και με προσωπικη εργασια ναουμε

http://m.youtube.com/watch?v=xi3SKBpcxf4

@N.F. (16/07/2016 21:24)

Επισης απο την εποχη που παραχωρηθηκε μεχρι σημερα εχουν περασει αρκετα χρονια.αρκετα λοιπον το τσαμπα.να δωθει πισω στο δημοσιο,να χτιστει κανα σχολειο.

Αποκλειστικο (17/07/2016 00:47)

https://www.google.gr/search?q=σημειωσεις&client=ms-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiUzaC59_jNAhVI1hQKHfn7DysQ_AUIBygB&biw=360&bih=560#tbm=isch&q=%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF&imgrc=qM7aYzCcDHJPQM%3A


Ο αριθμος πρωτοκολλου!!!!!
Ενα χαρτι λειπει και ξεκινανε σοβαδες!
( σε ενα μηνα... )

@Αντωνη (16/07/2016 20:58) (17/07/2016 09:43)

Σου έχω τρίψει στη μούρη πολλές αποφάσεις γαυράκο όλες υπερ μας. Εσύ τι έχεις να μου δείξεις εκτός από γελοίες αναρτήσεις και χαζομηνύματα;

@(21:24) (17/07/2016 09:46)

Ωραία την είπες την ανοησία σου. Όταν κάνει κυβέρνηση η ΛΑΕ ή το ΚΚΕ μην ξεχάσεις να την προτείνεις.

@(20:55) (17/07/2016 14:57)

Ναι ρε εντός προγράμματος είναι και η απόφαση του ΣτΕ και η κωλοτούμπα του Σύριζα και το κύπελο με 50-50 διαιτησία. Όταν θα χτίζουμε τη γηπεδάρα εσείς θα διεκδικείτε το πρωτάθλημα των φυλακών Κορυδαλλού με τόσους μαφιόζους της ομάδίτσας σου που θα έχουν μαζευτεί εκεί.

@(20:58) (17/07/2016 15:00)

Τρελαντώνη όταν απαντάς στον εαυτό έχεις και καθρέπτη μπροστά σου;

@ (21:24) (17/07/2016 15:06)

Αυτό με το σχολείο θα το έχουμε υπόψιν. Μπορεί να φτιάξουμε ένα δίπλα στο γήπεδο με δωρεάν πρόσβαση σε αντιγηπεδικούς με προβλήματα αντίληψης και νοητική υστέρηση.

@@Αντωνη (16/07/2016 20:58) (17/07/2016 09:43) (17/07/2016 19:34)

Ενα ωραίο μεγάλο οικόπεδο!

Αμαν "tasos" (17/07/2016 19:39)

Τα έχεις παίξει απ' την αγωνία george. 13 αναρτήσεις σε 2 μέρες. Δε πας για μπάνια στη Λούτσα να δροσιστείς γιατί η πισίνα που θα εξαγγείλει το αφεντικό σου στο οικοπεδάκι θέλει και αυτή άδεια.

Ανώνυμος (17/07/2016 22:12)

Δημαρχάκο υπέγραψε τη μελέτη να τελειώνουμε.

@Ανώνυμος (17/07/2016 22:12) (18/07/2016 00:24)

Ας βάλει πρώτα την υπογραφή του και λεφτά το αφεντικό σου και βλέπουμε.

@( 19:39) (18/07/2016 10:13)

Ναι Σάββα ή τρελαντώνη ότι πεις. Εγώ τουλάχιστον στα 2-3 και όχι 13 μηνύματα παραθέτω δικαστικές αποφάσεις και πολιτικές επιλογές. Εσύ στα αμέτρητα δικά σου πανηγυρίζεις για φυλλάδια. Μιλάμε για πολύ γέλιο.

@Ανώνυμος (17/07/2016 22:12) (18/07/2016 11:04)

σε ενα μηνα θα την υπογραψει...
στη στεγη τεχνων και γραμματων...
εκει γινονται οι μεγαλες ανακοινωσεις.

το κεφαλι κατω απο τη βρυση. κατω απο τη βρυση.

Αμαν "tasos" (18/07/2016 16:42)

Αν είχες καταλάβει george τι λέει η απόφαση του ΣτΕ δεν θα γελάγαμε. Θα σε συμπονούσαμε!

@Αμαν "tasos" (18/07/2016 16:42) (18/07/2016 19:40)

Γαυράκο άσε τις ανοησίες για να παραμυθιάζεις τους άσχετους. Το ΣτΕ όχι μόνο αποφάσισε ομόφωνα αλλά το σκεπτικό του συμβαδίζει 100% με τις θέσεις της ΑΕΚ. Μετά από μια τέτοια απόφαση ο Σύριζα αναγκάστηκε να αλλάξει στάση αφού δεν μπορούσε να βρει κάποιο σημείο να πατήσει για να συνεχίζει να στηρίζει τον βλαχοδήμαρχο. Δυστυχώς για εσάς οι αποφάσεις των κυβερνήσεων δεν παίρνονται με βάση εμετικά και συκοφαντικά φυλλάδια.

@( 11:04) (18/07/2016 19:43)

Δεν βιαζόμαστε τρελαντώνη. Άλλες αποφάσεις περιμέναμε με ανυπομονησία και δικαιωθήκαμε. Τα διαδικαστικά ας πάρουν και 2 και 3 μήνες ακόμα. Συνέχισε την κλάψα.

Αμαν "tasos" (18/07/2016 21:44)

Μπράβο george αρχίζεις και καταλαβαίνεις σιγά σιγά. Στράτα, στρατούλα , γύρος και πιτούλα. Σε 2 η 3 τέρμινα? γιά προσδιόρισε.

Το τροπαρι (19/07/2016 00:28)

Αλλαξε. Από τα σε ένα μήνα και τα ξεκινάμε και τα ήρθαμε περάσαμε στο έχουμε υπομονή.και θα περιμένουμε 2,3 μήνες όσο χρειαστεί. Πρόοδος... Καλό καλοκαίρι. Κάτω από τη βρύση.παντα.

@Αμαν "tasos" (18/07/2016 21:44) (19/07/2016 15:26)

αν εχεις χρόνο δες κατι δηλώσεις εκεί κατά το Μάρτιο Απρίλιο, όταν τους πουλούσαν πάλι φούμαρα.
να δεις τουπέ και σθένος, να δεις υφος και στυλακι.
δεν αλλάζει ο Ελληνας. μια ζωη ετσι ηταν....

προς γαυροτρολ (19/07/2016 19:14)

Δεν είμαστε τόσο βλάκες για να τσιμπάμε στις ανοησίες που γράφεις. Εδώ μέσα τουλάχιστον που σου έχουν δώσει δεκάδες αποστομωτικές απαντήσεις δεν θυμάμαι κανέναν να γράφει ότι ξεκινάνε τα έργα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Σε ότι αφορά την πλευρά της ΑΕΚ ότι δηλώσεις έχουν γίνει κυρίως από άτομα που έχουν αναλάβει το σχεδιασμό του έργου ήταν αναμενόμενο να πέσουν έξω αφού αναφέρονταν σε κανονικούς χρόνους χωρίς συμφέροντα και παρεμβάσεις. Δεν μπορεί ο κάθε τεχνοκράτης να υπολογίσει στους χρόνους που αναφέρει αν κάποιος εξυπηρετεί συμφέροντα ή τα παίρνει για να καθυστερήσει μια υπογραφή. Η ξεφτίλα σας και η ήττα σας όμως είναι ότι μπορεί να την καθυστερήσει την υπογραφή ο υπαλληλάκος της ΔΟΚΚ μέχρι το σημείο που δεν θα έχει ποινικές ευθύνες. Ούτε ΣτΕ είναι, ούτε υπουργός να παίρνει αποφάσεις. Και στο τέλος θα τρέξει με την ουρά στα σκέλια να υπογράψει. Γελοιότητες λοιπόν χωρίς κανένα επιχείρημα μπορεί να γράφει ο καθένας όπως εσύ για να δίνει ελπίδες στους άσχετους.

George (19/07/2016 19:37)

Ακόμα περιμένω τρελαντώνη να μου εξηγήσεις με ποιο τρόπο θα σταματήσουν τα συκοφαντικά φυλλάδια και οι 5-10 ταγμένοι την έκδοση της άδειας. Όσο για την καθυστέρηση και ο ΠΑΟ έχει κάνει αίτηση την ίδια περίπου εποχή για τη Λεωφόρο και άδεια δεν έχει πάρει. Συνέχισε να τρολάρεις όσο σε παίρνει. Από ουσία και επιχειρήματα βέβαια όπως πάντα το απόλυτο μηδέν.

Πιτσιρίκι (19/07/2016 20:15)

http://static8.depositphotos.com/1283262/868/v/950/depositphotos_8688555-Sand-castle.jpg

Ανώνυμος (19/07/2016 22:48)

Υπόγραψε Δημαρχε, ούτως ή άλλως πολύ συντομα θα είσαι σπίτι σου και θα βλέπεις απο το μπαλκόνι πυρσούς και καπνογόνα. Σε πήρε χαμπάρι ο κόσμος

Ειναι (20/07/2016 01:16)

Κακο στην αμμο να χτιζεις παλατια...

Παγωμενο το νερο.πολυ παγωμενο

Ανώνυμος (20/07/2016 07:59)

Ισχύει οτι μπορεί να προκύψουν ευθύνες σε υπαλλήλους για παράβαση καθήκοντος με αιτία την καθυστέρηση της υψομετρικής μελέτης; Ωχ μάνα μου

Πιτσιρίκι (20/07/2016 13:08)

@Ανώνυμος (20/07/2016 07:59)
Πές στην Μαμά σου ότι ΙΣΧΥΕΙ.

@Ανώνυμος (20/07/2016 07:59) (20/07/2016 14:04)

σε επόμενη συνεντευξη στη στεγη τεχνων και γραμματων θα λυθουν όλες οι απορίες.

μπούζι το νερό. μπούζι.

Καππαδοκίας (20/07/2016 19:17)

Πανσέληνος με παρέα μπυρίτσα και μεζεδάκι στην μπαλκονάρα μου. Τίποτα μπροστά μου. Τίποτα για παντά. Και ησυχίαααα...

Οκ (20/07/2016 21:41)

Παιδες,το τερματισατε το θεμα.

@Καππαδοκίας (20/07/2016 19:17) (20/07/2016 22:52)

Μπετόν και σκόνη θα βλέπεις σε λίγο κορόιδο. Καλύτερα πάντως από το μπετόν και τα σίδερα της φυλακής που θα βλέπει σε λίγο το αφεντικό σου.

tasos (20/07/2016 22:59)

Γαυράκο τριάρα από τον Ατρόμητο στην κάλπικη ομαδάρα του 90-10. Ευτυχώς είναι μπούζι το νερό όπως λες. Βάλε το κεφάλι από κάτω να σου πέσει η πίεση.

Ανωνυμος (21/07/2016 02:32)

@Πιτσιρίκι (20/07/2016 13:08)
Το έχω πεί ήδη στη δική σου

Ουστ (21/07/2016 13:34)

@Καππαδοκίας που να σου κατσει ο μεζες στο λαιμο μπας και ησυχασουμε κι υπολοιποι...

@tasouli (21/07/2016 13:58)

μην ανησυχεις.
θα παρει ο γαυρος παικτες απο τη ντνιπρο και θα παλεψει και φετος για το πρωταθλημα....

χοχοχοχοχοχο

@@Καππαδοκίας (20/07/2016 19:17) (20/07/2016 22:52) (21/07/2016 13:59)

ξεχασες να του πεις οτι σε 1 μηνα θα γινουν αυτα. μην ξεχνιόμαστε
με παγακια το νερο. με πολλα παγακια λεμε...https://www.youtube.com/watch?v=lgOSnedhJxs

χαχαχα (21/07/2016 14:01)

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/patito-prokrish-stoys-omiloys-kai-prwtathlhma.4180538.html

το σχολιο απο κατω ολα τα λεφτα.

ηρθε ο νεος μπουονανοτε, ε ρε γελια και φετος...

tasos (21/07/2016 15:44)

Να πεις γαυροπαράγκα στο χοντρό αφεντικό να αναπροσαρμόσει τις ώρες που παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα για να μην χάνει τους στημένους αγώνες της ομαδίτσας σας.

Διαμαντής Σειτανίδης (22/07/2016 00:17)

Τέλος παιδιά ο διάλογος εδώ δεν έχει από καιρό κανένα νόημα.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: Με το ευρύ δημοκρατικό μέτωπο που μας στήριξε, θα αλλάξουμε την πόλη

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Βόμβες! Τομπούλογλου: Ζητώ ενημέρωση και αρνούνται- Γεωργαμλής: Συγγνώμη που έκανα δήμαρχο το Βούρο

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Τρικυμία εν κρανίω...

Ο Μεσιέ Σουσός

«Πού είσαι βρε τουρίστα, κρυμμένος στη σπηλιά; Έλα στο συμβούλιο» - «Φοβάμαι τον τσολιά»

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

Οι πολιτικοί νάνοι δεν ξέρουν να χάνουν- Επανακαταμέτρηση και Διαχειριστικός έλεγχος

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
το μουσείο των αλησμόνητων παρτίδων "Φιλιώ Χαϊδεμένου" δε θα το πιάνετε στο στόμα σας αμόρφωτοι, ή αμόρφωτε, γιατί ενας είσαι λογικα, ούτε τ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@ αποβρασμα Αν ζούσες εδώ θα ήξερες ότι τα απορριματοφορα προσπάθησαν να εμποδίσουν το γκρέμισμα του γηπέδου από την στιγμη που δεν είχε εκδ...

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Γήπεδο για τον λαό δεν θέλατε?...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Μόνος σου είσαι κακομοίρη και γράφεις συνέχεια τα ίδια με διαφορετικά ονόματα. Και αφου το κάνεις ονειρεύεσαι ότι και οι επικριτές σου κάνου...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Μουσείο
Θα βάλουν και τους 131 από την εποχή Αδαμοπουλου; Αυτούς που κατεβασαν τα απορριματοφόρα; Αυτούς που στεκοντουσαν εμπόδιο στα συνοδα εργα το...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Κακομοίρη το μουσείο της ΑΕΚ είναι πολύ πιο μπροστά από οποιοδήποτε άλλο. Αλλά εσύ δεν πρόκειται να το δεις ποτέ οπότε πρόσφυγα μαϊμού μην β...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
δε θα κάτσω να απαντάω ξεχωριστα σε κάθε καημενο που γράφει με 5 διαφορετικά ονόματα μπας και γίνουν πολλοί. πάντως ο προβοκάτορας ένας είνα...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @Ιθαγενης (29/11/2023 20:17)
Έτσι μπράβο να μας βρίζεις για να πέφτουν οι μάσκες. Οι καθυστερήσεις οφείλονται στην δημοτική αρχή του Βασιλόπουλου και δεν θα ξεχάσουμε ΠΟ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Στρατευμενος τακτικισμος τυπου Gebels
Ατυχες αρθρο..που παει να "παρασχει προστασια" αποτα εξαριστερων χτυπηματα στον ΝΕΟ εκλεγεντα.....(φυσικα ξεχαστηκε ο "τουριστας κλαρινογσμ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@22.20 ΚώσταςGeorge κλπ Οι επώνυμοι αιρετοί παράγοντες της πόλης προσπάθησαν όπως είχαν εντολή από τους κατοίκους να προστατέψουν με ΝΟΜΙΜΟΤ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: tasos reloaded
Μην τρομάζεις προβοκάτορα δεν είμαι ο Τάσος που έχει να γράψει καμιά τετραετία και τον βλέπεις στον ύπνο σου μαζί με τους υπόλοιπους. Λοιπόν...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @George (28/11/2023 22:28)
Ναι πράγματι όλα στο φως και προτείνω να υπάρχει ενημέρωση και για το πώς ανταμείφθηκε ο Βασιλόπουλος για τις υπηρεσίες του με μόνιμο διορισ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Χαχαχαχα
Προβοκάτορα ή πολίτη ή όπως αλλιώς θέλεις να λέγεσαι για να μας παραμυθιαζεις ότι εκφράζεις τον κόσμο της πόλης σε συμβουλεύω να στείλεις δι...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (28/11/2023 22:55)
Τι έγινε προβοκάτορα; Πονάει η αλήθεια; Συνέχισε την κλαψα μας διασκεδάζεις ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: τζιν λαο
ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©