Σάββατο 09.12.2023,  

Νέα αδιέξοδα στο κυλικείο του νεκροταφείου

Δημοσιεύτηκε στις 23/10/2015 στην κατηγορία Γνώμες  |  23 σχόλια

Του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Η υπόθεση του κυλικείου του νεκροταφείου είναι ακόμα μια περίπτωση, από την οποία φαίνονται τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα όσων διοικούν, ή θέλουν να διοικήσουν το δήμο μας. Πρώτα, ας θυμηθούμε τα γεγονότα:

 

Το κυλικείο του νεκροταφείου ήταν ένα παράνομο κτίσμα. Η κακή εκτίμηση των πραγμάτων –ή η μεγαλομανία, διαλέξτε και πάρτε, θυμηθείτε και το περίφημο «Παγκόσμιο» Πολιτιστικό Ίδρυμα, το ΠΠΙΕΔ, για να δείτε τη μεγαλομανία- οδήγησε τους τότε διοικούντες το δήμο να ενοικιάσουν το κυλικείο έναντι του εντελώς εξωπραγματικού και υπέρογκου ποσού των 28.000 ευρώ το μήνα! Κι από τη δική του πλευρά, ο επιχειρηματίας που το νοίκιασε, ή έκανε επίσης λάθος υπολογισμούς, ή εξ αρχής ήθελε να φεσώσει το δήμο, όπως έκανε στην πορεία.

 

Τα υπόλοιπα, λίγο- πολύ, τα ξέρουμε. Η σημερινή διοίκηση απέβαλε τον επιχειρηματία λόγω χρεών από το κυλικείο, το νομιμοποίησε ως κτίσμα, και μετά προχώρησε σε δημοπρασία για νέον ενοικιαστή.

 

Από 28.000 ευρώ, η δημοπρασία κατέβηκε θεαματικά στις 10.000 ευρώ. Έγινε και μια διαπαραταξιακή επιτροπή για να μην έχουμε γκρίνιες, και τελικά το κατακύρωσε στις 12.000 ευρώ. Θυμίζω ότι στο δημοτικό συμβούλιο υπήρξαν γκρίνιες για πολύ μικρό μίσθωμα, χωρίς όμως αυτές οι γκρίνιες –ούτε και η πρόταση της διοίκησης- να συνοδευτούν από μια υποτυπώδη, έστω, μελέτη βιωσιμότητας. Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή, που λέει ο λαός μας, το βάζει ως ελάχιστο. Είτε διοίκηση είναι, είτε αντιπολίτευση.

 

Αποτέλεσμα; Ήδη από τους πρώτους μήνες ο νέος ενοικιαστής δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα, κι ένα ακόμα «φέσωμα» του δήμου φαίνεται ολοένα και πιο πιθανό. Γιατί άλλοι επιχειρηματίες –μεταξύ αυτών και ο πρώην του κυλικείου- έπιασαν καταστήματα έξω, αλλά κοντά στο νεκροταφείο με εξαιρετικά μικρό ενοίκιο, πράγμα που τους επιτρέπει να «κτυπούν» τις τιμές και να οδηγούν τον επιχειρηματία που σήμερα νοικιάζει το κυλικείο, σε ασφυξία.

 

Γιατί συνέβησαν όλα αυτά; Το γράψαμε, ήδη. Διότι καμία προεργασία και μελέτη βιωσιμότητας, δηλαδή στοιχειώδη πράγματα για το άνοιγμα και της πιο μικρής επιχείρησης στην αγορά, δεν πραγματοποιήθηκε για το κυλικείο. Πόσο θα ζητήσει ο δήμος; Γιατί; Πώς θα «βγει» ο επιχειρηματίας, ώστε να πληρώνει και το ενοίκιο; Τίποτα από αυτά δεν έκανε η διοίκηση του δήμου, αλλά και τίποτα από αυτά δεν πρότεινε ή δεν πίεσε να γίνουν, και η αντιπολίτευση. Αντίθετα, φωνές μέσα στην αντιπολίτευση έλεγαν ότι το ενοίκιο είναι «πολύ χαμηλό». Πολύ χαμηλό ως προς τι; Ως προς τις 28.000 που οδήγησαν σε φέσωμα του δήμου; Ως προς τις δικές τους «απόψεις» περί του πόσα θέλει ο δήμος από τον ενοικιαστή του κυλικείου; Ως προς τι ήταν «πολύ χαμηλό» το ενοίκιο που ζήτησε η διοίκηση; Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να μας πει.

 

Τίποτε καλό δεν προμηνύει η υπόθεση του κυλικείου του νεκροταφείου. Ούτε οι κλειστές πόρτες, ούτε οι «πλάτες» στο νέο ενοικιαστή μπορούν να ανακόψουν τους νόμους της αγοράς. Οι απ’ έξω έχουν πολύ, πάρα πολύ μικρότερα λειτουργικά έξοδα, και συνεπώς ρίχνουν τις τιμές, περιμένοντας τον από μέσα να πάψει να αντέχει και να καταρρεύσει.

 

Και μετά, όλοι θα τρέχουν αλαλιασμένοι, κι οι μεν θα κατηγορούν τους δε. Παλιά τους τέχνη, κόσκινο...

Γράψτε την άποψή σας

ΕΛΑ ΠΕΣ (23/10/2015 08:12)

ΤΙ ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙΣ. ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ.

Διαμαντής (23/10/2015 08:16)

@ 08.12

Κάτσε εδώ μέσα νύχτα- μέρα, δίνε μου κτυπήματα και... κάποια στιγμή μπορεί και να πάρεις απάντηση στο ερώτημά σου. Καλημέρα, καλή συνέχεια...

KDS (23/10/2015 09:24)

Ακριβοδίκαιο σχόλιο. Μπράβο κ. Σεϊτανίδη. Την καλημέρα μου.

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ (23/10/2015 09:45)

ΟΠΩΣ ΣΤΡΏΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!!

gema (23/10/2015 11:00)

Όσο οι δήμαρχοι και οι δημ. υπάλληλοι προσπαθούν να "παίξουν" τους επιχειρηματίες, τα αποτελέσματα είναι και θα συνεχίσουν να είναι αυτά.
Όσο για την αντιπολίτευση, μάλλον θα πρέπει να ευχαριστεί την κάλπη, που δεν βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση, να πρέπει να διοικήσει σ' αυτην την συγκυρία.....

Anonymos (23/10/2015 11:53)

Δεν είναι ποτέ ίδιες οι ευθύνες της διοίκησης και της αντιπολίτευσης.

Η Διοίκηση έχει πάντα μεγαλύτερες ευθύνες και στην συγκεκριμένη περίπτωση κακώς βάζετε την ΔΠ και τους υπολοίπους στην ιδια ζυγαριά.

Η δημοτική αρχή έκανε σημαία το θέμα του νεκροταφείου, οχι άδικα, και δεν επιδίωξε ποτέ την συναίνεση της αντιπολίτευσης.

Αντίθετα ήθελε να δείξει οτι αυτοί είναι καλύτεροι.

Μια από τα ιδια δηλαδή με οσα συμβαίνουν στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Αυτος που έχει την εξουσία νομίζει οτι είναι καλύτερος και ηθικά ανώτερος απο τους προηγουμένους.

Για αυτο πάμε κατα διαόλου.

Για δείτε τι έγινε στην Πορτογαλια που είπαν οτι θα σκοτωθούμε μεταξύ μας αλλά πέντε θέματα θα τα αντιμετωπίσουμε απο κοινού για το καλο του συνόλου.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (23/10/2015 12:08)

@11.53
Ευχαριστώ για το σχόλιο, είναι εύστοχο. Δεν βάζω στην ίδια μοίρα διοίκηση του δήμου και αντιπολίτευση. Λέω όμως ότι εάν η αντιπολίτευση είχε μια άλλη πρόταση, ή αν δεν κατηγορούσε τη διοίκηση του δήμου (ακριβέστερα: Τη ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ επιτροπή) για αποδοχή "χαμηλού ενοικίου", εμείς θα αναδεικνύαμε την υπεύθυνη θέση και στάση της ατνιπολίτευσης. Αυτά, όμως, δεν συνέβησαν, σε αυτό ελπίζω ότι συμφωνούμε. Άρα κακίζω τη διοίκηση για απροετοίμαστη δημοπράτηση του νεκροταφείου, αλλά και την νατιπολίτευση για άλλο λόγο: για απουσία υπευθυνότητας όπου ενεπλάκη και για πλήρη απουσία θέσεων τεκμηριωμένων.

Έχω άδικο;

Αντιπολίτευση? (23/10/2015 12:47)

Ποιά αντιπολίτευση?

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (23/10/2015 12:08) (23/10/2015 16:23)

Σωστή η κριτική και προς τις δυο πλευρές αλλά η όπως γράψατε σε άλλο άρθρο, οι δυνατοί επιδιώκουν τον διάλογο .

Για το καλό της πόλις λοιπόν και αν θέλουν να είναι διαφορετικοί στην ΔΠ τότε να επιδιώξουν ενα νέο ξεκίνημα με την αντιπολίτευση.
Να κάτσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι και να βρουν την κοινή συνισταμένη στα 3-4 βασικά θέματα της πόλις. (πχ καθαριότητα, αντιπλημμυρικά, Γήπεδο ΑΕΚ κλπ)
Ολα πρέπει να γίνουν.

Έχουν τα κότσια να υπερβούν τον εαυτο τους; Ολοι τους!

Κακός (23/10/2015 19:14)

Πρέπει η Δημοτική Αρχή και όλο το Πολιτικό προσωπικό να ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ στά ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΔΕΔΟΜΕΝΑ πού έχουν διαμορφωθή στην Χώρα μας και στην ''αγορά.''
Κυρίως αυτό πρέπει νά το ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ που ασχολούνται μ' αυτό το ΄΄είδος΄΄
και να ΄΄ξεχάσουν΄΄ τα παλιά.
Τώρα καλά ξεμπερδέματα. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΛΥΣΕΙΣ, αρκεί να ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ.

Ι.Γ.Ο. (24/10/2015 00:39)

Κε Διαμαντη αληθεια ολα αυτα,αλλα μηπως προσπαθειτε να δικαιολογησετε το απο 13000 σε 5000(Ο Κος εισαγγελεας θα αναλυσει ομως το απο 28000 σε 5000).Τους υπολογισμους τους ειχαμε κανει μια μερα μετα την δημοπρασια και ολοι καταλαβαμε οτι δεν βγαινεΙ!!,αυτο ομως που δε μπορειται ακομα να καταλαβετε ειναι οτι και οι ΔΥΟ εξω θα αντεξουν ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ μια 5ετια να μη γινω υπερβολικος.Τον αλλο το κυριο μεσα του ειπε κανενας οτι θα του κανουν πλακα με 1 ΕΥΡΩ,ΑΠΑΝΤΕΣ!!!!Το κλιμα μου ελεγε μια ψυχη σημερα ειναι ψυχροπολεμικο γενικως,που να δεις σε λιγο που θα φτιαξει και τα μαγαζακια(ΤΑΜΕΝΑ απο ιουλιο 2014 ευκολοτατα ομως και με αποδειξεις,ραντεβου κ.λ.π.)Τοτε θα δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος!!

@11.53 Ι.Γ.Ο. (24/10/2015 00:46)

Δεν ειναι η κακη δημοπρατηση απο τη στιγμη που το 'μαγαζι γωνια εκλεισε εστω γι'αυτο το λιγο τελος ,δε ξαναπιανει ο δημος μας το τεραστιο ενοικιο-εσοδο,και σε αυτο φταιει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ! Υπηρχαν απειροι τροποι να το κανεις αλλιως!

Ι.Γ.Ο. (24/10/2015 01:12)

επισης αγαπητε, το 12000 ειναι λαθος ειναι 13000!!!υπαρχει στην διαυγεια ο διαγωνισμος.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/10/2015 10:12)

@ΙΓΟ 00.39
Αυτά για αποδείξεις, ραντεβού κλπ δεν τα έχω καταλάβει

Κακός (24/10/2015 18:02)

Μπορεί η Δημοτική Αρχή, να ''χαρακτηρίσει την γύρω του Νεκροταφείου ΄΄ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ΄΄ γιά καταστήματα τέτιου είδους, με το νόμο περί ''ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ''

Ι.Γ.Ο. σε Κακος (24/10/2015 21:43)

Φυσικα και μπορει,ευτυχως ομως δεν ειμαστε Βορεια Κορεα ουτε USSR!!!Υπαρχουν νομοι,επιτροπες ανταγωνισμου κ.λ.π. κ.λ.π. και κ.λ.π.!!Παντως αν εχεις ενα μαναβικο(π.χ.) διπλα σε δικια σου ιδιοκτησια και ερθει ενα αλλο μαναβικο και σου ζητησει να νοικιασει το δικο σου ΜΗ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ γιατι ο διπλα μπορει να στο κανει ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ, ΕΛΕΟΣ !!

ΑΝΩΝΥΜΟΣ (26/10/2015 10:15)

1. Κατ αρχή ο ιδιοκτήτης του εκμισθουμένου μπορεί να ορίσει την τιμή εκκίνησης ενος πλειοδοτικού διαγωνισμού με διάφορους τρόπους λαμβάνοντας υπ όψη του μια ομάδα παραγόντων.
Αν η τιμή εκκίνησης είναι μικρή οι προσφορές θα είναι αρκετά ψηλότερες, αν είναι λογική οι προσφορές θα είναι λίγο παραπάνω ενώ αν είναι εξωπραγματική δεν θα υπάρξουν προσφορές και ο διαγωνισμός θα κηρυχθεί άγονος, οπότε, αφού δεν θα υπάρχει πλειοδότης για διαπραγμάτευση, πρέπει να επαναληφθεί.
Στην περίπτωση επανάληψης αν εξακριβωθεί ότι η μη συμμετοχή οφείλεται στην υψηλή τιμή εκκίνησης πρέπει να προσδιορισθεί νέα, πιθανώς αφού προηγηθεί έρευνα αγοράς, πόσο δηλαδή ενοίκιο πληρώνει ο ‘ανταγωνισμός’ ή και μετά από πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Αν όμως υπάρξει πλειοδότης οφείλει να υπογράψει την προβλεπόμενη σύμβαση, διαφορετικά καταπίπτουν υπέρ του ιδιοκτήτη οι εγγυήσεις συμμετοχής.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ (26/10/2015 10:16)

2. Σε όλες τις διακηρύξεις αναφέρεται ότι ο προσφέρων διαμορφώνει την προσφορά του με αποκλειστική του ευθύνη έχοντας λάβει υπ όψη του όλα τα στοιχεία που μπορούν να την επηρεάσουν.
Η οικονομική κρίση δεν είναι κάτι άγνωστο και δεν αποτελεί κάποια ‘αστάθμητη’ εξέλιξη μετά την ημερομηνία υποβολής της προσφοράς.
Το «Κι από τη δική του πλευρά, ο επιχειρηματίας που το νοίκιασε, ή έκανε επίσης λάθος υπολογισμούς, ή εξ αρχής ήθελε να φεσώσει το δήμο, όπως έκανε στην πορεία.» ισχύει σε κάθε περίπτωση.
Μήπως και με τον προηγούμενο εκμισθωτή άλλοι επιχειρηματίες δεν έπιασαν καταστήματα έξω, αλλά κοντά στο νεκροταφείο με εξαιρετικά μικρό ενοίκιο «κτυπώντας» τις τιμές και οδηγώντας τον σε ασφυξία;
Ούτε αυτό λοιπόν αποτελεί ‘αστάθμητη’ εξέλιξη.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ (26/10/2015 10:16)

3. Σε περίπτωση αδυναμίας εκτέλεσης της σύμβασης από τον μισθωτή ο ιδιοκτήτης του εκμισθουμένου οφείλει να τον κηρύξει έκπτωτο και να καταπέσουν υπέρ του ιδιοκτήτη οι εγγυήσεις καλής εκτέλεση που υποτίθεται ότι καλύπτουν τη ζημία που υπέστη ο ιδιοκτήτης από την μη εκτέλεση της σύμβασης.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δεύτερος κλπ πλειοδότης για διαπραγμάτευση ο ιδιοκτήτης πρέπει να προχωρήσει σε νέο διαγωνισμό ορίζοντας μικρότερη τιμή εκκίνησης σύμφωνα με τα παραπάνω.
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι η διακήρυξη του διαγωνισμού δεν προβλέπει εγγυήσεις ή δεν ορίζει τα δικαιώματα του ιδιοκτήτη στις παραπάνω περιπτώσεις.
Αν ζητήθηκε η άποψη της νομικής υπηρεσίας του Δήμου ποια είναι;
Αναμένω αντιρρήσεις.

Κακός (26/10/2015 14:02)

@Ι.Γ.Ο. από Κακό. Ευτυχώς που ζείτε σε μιά ΄΄Ευρωπαϊκή΄΄ χώρα και υπάρχουν ΟΛΑ ΑΥΤΑ πού αναφέρετε.
΄΄ΞΕΧΑΣΑΤΕ΄΄ όμως τον νόμο που ΟΡΙΖΕΙ την ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ και που εδώ στήν ευρωπαϊκή ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΈΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΗ. ξέρετε πού ?????????? Τώρα τ' άλλα που γράφετε είναι ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ και
μάλιστα ΄΄παλαιοντολογικές΄΄

Σωστός παίχτης (26/10/2015 16:47)

@(26/10/2015 10:16)

Για να δούμε τι έχουν να μας πουν;

Φιλαδελφειώτης (27/10/2015 09:16)

Τι στοιχεία θα προσκομιστούν στη νομική διαδικασία για να γίνει το 13 θρασύτατα 5; Έχει αλλάξει η οικονομική κατάσταση στη χώρα τόσο άσχημα τον τελευταίο χρόνο; Ο ενοικιαστής δεν είχε όλα τα δεδομένα; Τα απέξω μαγαζιά δεν λειτουργούσαν ήδη; Και ένα δεύτερο σχετικά σχετικό. Τους καφέδες που γίνονται στά μνημόσυνα σε αίθουσες των εκκλησιών ποιός τους διαχειρίζεται; Πληρώνονται φόροι, ΦΠΑ, κόβονται αποδείξεις; Όταν συχνά δεν κόβονται αποδείξεις ποιός ρυθμίζει τις αρρύθμιστες εισπράξεις;

Φύλακας νεκροταφειου (30/10/2015 19:02)

5000€ το έκανε το ενοίκιο ο Βασιλοπουλος. Αυτό είναι σκάνδαλο. Δεν μιλάει πια για το Κυλικείο. ΝΤΡΟΠΗ

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Ρημαδιό αφήνει την πόλη ο Βούρος- Θα κάνουμε γιορτές με σκουπίδια;-Τι λένε οι εργαζόμενοι του Δήμου

Ο Γιάννης Τομπούλογλου βάζει στη θέση του το Βούρο: «Θέλει να κάνει σίριαλ τις εκλογές»

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Ο Γιάννης Τομπούλογλου βάζει στη θέση του το Βούρο: «Θέλει να κάνει σίριαλ τις εκλογές»

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Ο Γιάννης Τομπούλογλου βάζει στη θέση του το Βούρο: «Θέλει να κάνει σίριαλ τις εκλογές»
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@18.37 Νομίζετε ότι θα μένουν αναπάντητες αυτές οι αθλιότητες; Ποιος είναι «ο άλλος» που έχει σκάνδαλα; Άμεμπτος είναι ο εκλεγμένος δήμαρχος...

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του
Xρήστης: Ανωνυμος
@17.20 Είθισται για τους αιρετούς "άρχοντες" να αποφασίζει ο λαός με τις εκλογές και όχι η δικαιοσύνη! Η απόκρυψη των στοιχείων της ένστασης...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (07/12/2023 00:06)
Θαυμάστε το πιο σιχαμερό είδος ανθρώπου που αντιπροσωπεύει ο προβοκάτορας. Αυτός ξεκίνησε την αντιπαράθεση με εμετικά σχόλια για το μουσείο ...

Ο Γιάννης Τομπούλογλου βάζει στη θέση του το Βούρο: «Θέλει να κάνει σίριαλ τις εκλογές»
Xρήστης: Πολίτης ΝΦ
Το να ασκείται πολιτική πανω στο επάγγελμα του αντιπάλου, που παρεμπιπτόντως είναι αξιοπρεπέστατο επάγγελμα, δείχνει το επίπεδο του κ. Τομπο...

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Να σας πω.Θεωρώ ότι όταν προκύπτουν τέτοια θέματα καλό θα είναι να επιδειχθεί ψυχραιμία και σύνεση και ίσως τοποθετήσεις από κάθε πλευρά είν...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: @Γλυκια Συμμορια
Είσαι και σινεφίλ...μάλλον θα βλέπεις κι εσύ πολλές ταινίες από 1 Γενάρη ...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Εργαζομενος
Τα λεφτά που δικαιούνται οι εργαζόμενη και τα έχεις υποσχεθει2 φορές μετά απο συνφονια να μην πάμε δικαστικός σουξαναμε και την χάρη να δεχτ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
ρε κακομοίρη που απαντάς με 5 διαφορετικα ονόματα, δεν έχεις με τίποτα άλλο να ασχοληθείς? τι μανια με τους γαυρους ειναι αυτη, μόνο γαυροι ...

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης
Xρήστης: ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ
Να βοηθήσω λίγο; Τα ελληνόπουλα κατέλαβαν την 44η θέση στα κατανόηση κειμένου, στα μαθηματικά και στις φυσικές επιστήμες στο πρόσφατο Pisa. ...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Γλυκιά συμμορία;
Άλλοι έχουν καταδικαστεί για κακουργήματα! Ποιοι μιλάνε για συμμορίες!...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: N.F.
Όλα τα ονόματα που γίνονται γνωστά στη φόρα από δω και πέρα με κάθε τρόπο. Και αυτών που απειλούν διαιτητές όταν δεν κερδίζει το λιμανισιο σ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Γαυροπαράγκας αδικημένος
Όπως είχαμε προειδοποιήσει τους Βασιλογαυρους εδώ και χρόνια ο μεγάλος πόνος θα είναι τώρα. Απλά τους βγήκε χειρότερο από ότι το περίμεναν. ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: ΑΕΚΑΡΑ
Ιθαγενείς και λοιπά αποβρασματα αυτός που καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το λιμανισιο αφεντικό σας που όταν δεν ευνοείται απειλεί ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: George
Όσο για αυτά περί στρατών ισχύουν για σιχαματα σαν τον χοντρό του λιμανιού και όχι για τον Μελισσανίδη. Αν υπήρχε τέτοιος στρατός οι αντιγηπ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: George
Ρίχνουμε απίστευτο γέλιο όταν απαντάς στον εαυτό σου ιθαγενή προβοκάτορα. Από κει και πέρα συνέχισε όσο θέλεις την παπαρολογία και την κλαψα...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©