Κυριακή 25.02.2024,  

Ο Βασιλόπουλος καλεί υπουργείο και ΑΕΚ σε διάλογο για το γήπεδο- τι μας είχε πει ο Σκουρλέτης (video

Δημοσιεύτηκε στις 08/10/2015 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  167 σχόλια

Πρωτοβουλία διαλόγου ανάμεσα στην ΑΕΚ (ΠΑΕ κι Ερασιτεχνική), το αρμόδιο υπουργείο και το δήμο αναλαμβάνει ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος, Με επιστολή που απέστειλε στο υπουργείο και στην ΑΕΚ, ο κ. Βασιλόπουλος χαρακτηρίζει την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ, ως έργο υπερτοπικού χαρακτήρα, και ως εκ τούτου θεωρεί απαραίτητο "να αρθεί το κλίμα δυσπιστίας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην επίσημη ΑΕΚ και το δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας". Πληροφορίες από το περιβάλλον της ΠΑΕ ΑΕΚ (που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα www.aek365.gr) αναφέρουν ότι η πρωτοβουλία Βασιλόπουλου έγινε δεκτή με επιφυλακτικότητα από τη διοίκηση της ΠΑΕ, ωστόσο δεν υπάρχει μέχρι τώρα κάποια επίσημη αντίδραση. 

 

Ολόκληρη η επιστολή Βασιλόπουλου έχει ως εξής:

 

Επιστολή προς

Υπουργό ΥΠΑΠΕΝ, κ. Σκουρλέτη Παναγιώτη

Ερασιτεχνική ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ

 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Αξιότιμοι κύριοι εκπρόσωποι της ΑΕΚ,

 

Το θέμα της ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως όλοι γνωρίζετε είναι υπερτοπικού χαρακτήρα, δεδομένου ότι η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο με φιλάθλους σε όλη τη χώρα.

 

Την τελευταία διετία, από τη στιγμή δηλαδή που εμφανίστηκαν τα σχέδια για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, το ζήτημα της ανέγερσης του νέου γηπέδου απασχολεί σε σταθερή βάση τους κατοίκους, αλλά και τον ίδιο το Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος. Επειδή, όλο αυτό το διάστημα έχει προκληθεί πλήθος αντιδράσεων και κυρίως επειδή ένα τέτοιο μεγάλο έργο δεν μπορεί παρά να έχει τη συναίνεση των αρμόδιων φορέων, αλλά και του Δήμου, θεωρούμε απαραίτητο να αποσαφηνιστούν οι θέσεις, οι προτάσεις και τα σχέδια του κάθε φορέα και θεσμικού οργάνου, ώστε να αρθεί το κλίμα δυσπιστίας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην επίσημη ΑΕΚ και τη δημοτική αρχή του Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος.

 

Ως εκ τούτου, κρίνουμε απαραίτητη την πραγματοποίηση μίας συνάντησης ανάμεσα στο αρμόδιο για το ζήτημα Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επίσημους εκπροσώπους της ΑΕΚ και τον Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος, προκειμένου να κατατεθούν μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο οι θέσεις κάθε πλευράς.

 

Σε αυτή τη συνάντηση η δημοτική αρχή θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις με στόχο να διασφαλιστεί η αρμονική συνύπαρξη του νέου γηπέδου της ΑΕΚ με την πόλη και τους κατοίκους της.  

 

Αριστείδης Βασιλόπουλος

Δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος 

 

*****

 

Το δημοσίευμα του ιστοτόπου aek365 έχει ως εξής:

 

Με μεγάλη επιφυλακτικότητα υποδέχθηκαν στην ΑΕΚ το αίτημα που κατέθεσε ο Άρης Βασιλόπουλος, για συνάντηση των δύο πλευρών παρουσία και του Υπουργού ΠΑΠΕΝ Πάνου Σκουρλέτη. Η στάση της Ένωσης είναι εύλογη, καθώς μόλις πριν από λίγες μέρες ο Δήμαρχος προσπάθησε να στήσει ολόκληρο επικοινωνιακό παιχνίδι βασιζόμενος σε ένα μη θεσμικό... Επιμελητήριο, ενώ και στη συνάντηση που είχε με την αντιπολίτευση του Δήμου, επανέλαβε τις γνωστές ενστάσεις του για το γήπεδο. Κινήσεις που δεν... κολλούν με την πρωτοβουλία που πήρε σήμερα.

 

Συν τοις άλλοις, στην ΑΕΚ τονίζουν ότι το ΥΠΑΠΕΝ έχει κάνει όσα ήταν να κάνει στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου, καθώς προώθησε και πέρασε από τη Βουλή τον νόμο για την «Αγιά Σοφιά», βάσει του οποίου θα έπρεπε ήδη να έχει εκδοθεί η άδεια. Σε κάθε περίπτωση, στην Ένωση θα κρατήσουν στάση αναμονής, περιμένοντας και την απόφαση του Υπουργού, όσον αφορά το αίτημα που του κατατέθηκε από τον Βασιλόπουλο.- 

 

Τι είχε πει ο Σκουρλέτης για το γήπεδο, μιλώντας στην "Αλήθεια"

 

Δείτε τι είχε απαντήσει ο σημερινός υπουργός Περιβάλλοντος κι Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, όταν είχε έλθει στη Νέα Φιλαδέλφειας και τον είχαμε ρωτήσει για το γήπεδο της ΑΕΚ. Το θέμα του γηπέδου είναι μετά το 6.20 λεπτό

 

Γράψτε την άποψή σας

Anonymos (08/10/2015 23:13)

Καλη η πρωτοβουλία. Αλλα μια συναντηση για να εχει αποτελεσμα πρεπει

Εχω ομως διάφορα ερωτηματα:
Ποιες ειναι οι προτασεις του Δημου;
Γιατί δεν τις δημοσιοποιεί για να ξερουμε και εμείς;
Γιατί δν εχουμε καμμία ενημερωση σχετικα με την συναντηση Βασιλοπουλου και αντιπολιτευσης;
Γιατι εν κρυπτώ;

Nick (09/10/2015 08:53)

Ας ζητήσει λοιπόν συγνώμη ο Βασιλόπουλος για τις τελευταίες ενέργειες του και ας συζητήσουν πως θα βοηθήσει και ο ίδιος να επιταχυνθούν οι διαδικασίες. Υπάρχει κάτι άλλο προς διαπραγμάτευση;

Κάλχας. (09/10/2015 09:09)

Καλή και σωστή η πρόταση του κ. Βασιλόπουλου. Εχει όμως ορισμένες ασάφειες.
1] Ποιές είναι οι προτάσεις της Δημοτικής Αρχής.
2] ΠΌΤΕ ΣΥΖΗΤΉΘΗΚΑΝ καί ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ από το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
3]Γιατί δέν γίνονται ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ στους ΔΗΜΟΤΕΣ.
Κε. Δήμαρχε , μη κάνετε ΄΄συνδικαλισμό΄΄ με τόσα μεγάλα θέματα, ΑΦΗΣΤΕ πίσω αυτές τις΄΄πρακτικές΄΄μή ΄΄ΑΚΟΥΤΕ΄΄διάφορους[καταλαβαίνετε τώρα εσείς] και βγείτε ΞΕΚΑΘΑΡΑ μπροστά στούς πολίτες να ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΣΑΣ για τό ΓΗΠΕΔΟ.
Να ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ΌΣΟ ποιό πολλά γνωρίσουν οι Δημότες, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ.

@ Nick (09/10/2015 09:46)

εχουν τεθει πολλα ζητηματα προς διαπραγματευση στον παρελθον. κυκλοφοριακο, σκουπιδια, παρκινγκ, ζημιες κλπ

Να ζητήσει συγνώμη για τι; (09/10/2015 11:37)

Γιατί απευθύνθηκε στο επιμελητηριο περιβάλλοντος και ζήτησε γνωμοδότηση; βρε πάτε καλά;

Πιτσιρίκι (09/10/2015 13:11)

Γουστάρω! Πέφτει πολύ δούλεμα. Ο γάτος γελάει που του φτιάχνουν καθυστέρηση και κονομάει.

Αν κάποιος πρέπει να ζητήσει συγνώμη... (09/10/2015 14:03)

...αυτή είναι η ΑΕΚ (από διοίκηση μέχρι το τελευταίο χουλιγκάνι) για όλα όσα έκαναν πέρσι που τραμπούκισαν κόσμο (μέχρι και μεγάλης ηλικίας γυναίκες) και μετέτρεψαν την ήσυχη πόλη μας σε πεδίο μάχης. ΑΝ κι εφόσον ζητήσετε συγνώμη τότε μπορεί και να συζητήσουμε το ενδεχόμενο να γίνει ένα γήπεδο αυστηρών προδιαγραφών.

@(09/10/2015 11:37) (09/10/2015 15:13)

Την στημένη γνωμοδότηση λες; Για αυτή που ξόδεψε 8500 ευρώ και η πόλη βρωμάει;

@Να ζητήσει συγνώμη για τι; (09/10/2015 15:55)

Καλά κοίταξε να δείς και μόνο που είναι αυτός που είναι ο Αρούλης πρέπει με το που ξυπνάει κάθε μέρα να ζητάει κανένα εκατομμύριο συγγνώμες έτσι για ζέσταμα. Χωρίς λόγο...ξέρει αυτός!

@(09/10/2015 09:46) (09/10/2015 16:29)

Έχουν τεθεί ζητήματα και έχουν λυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ξυπνήστε και δείτε ότι δεν βρισκόμαστε πλέον στο στάδιο των προτάσεων αλλά στο στάδιο της υλοποίησης οριστικά και αμετάκλητα.

@Να ζητήσει συγνώμη για τι; (09/10/2015 11:37 (09/10/2015 16:43)

Επειδή ακόμα κάνετε τους βλάκες αν και ξέρετε την απάντηση θα τα ακούσετε άλλη μία. Να ζητήσει συγνώμη: α) για τα ψέματα προεκλογικά ότι θέλει το γήπεδο, β) για τα ψέματα και τις βρωμιές που έλεγαν προεκλογικά από πόρτα σε πόρτα, στα μαγαζιά και στα καφενεία (για καταστροφή του Άλσους, για κατασκευή MALL κ.α.), γ) για την αιφνιδιαστική προσφυγή στο ΣτΕ χωρίς προηγουμένως καμιά προσπάθεια συνεννόησης και διαλόγου με χρήματα του Δήμου, δ) για την χωρίς λόγο, παράνομη και με χρήση διαπλεκόμενων γνωριμιών παράταση της διαβούλευσης, ε) για την σπατάλη κι άλλων χρημάτων του Δήμου για στημένη γνωμοδότηση επιλεγμένου φορέα χωρίς κανένα κύρος με μέλη άτομα σαν τον Τσερπανή (τον κύριο πολέμιο του γηπέδου μαζί με τον Βασιλόπουλο) του οποίου οι απόψεις δεν διαφέρουν ούτε σε μια λέξη από τη συγκεκριμένη γνωμοδότηση.

@(09/10/2015 09:46) (09/10/2015 16:56)

Και για το κυκλοφοριακό έχουν δοθεί λύσεις (υπογειοποίηση κ. α.), και πάρκινγκ θα γίνουν και ο χώρος αναμορφώνεται και δεν θα έχει καμιά σχέση με αυτό που ήταν στο παρελθόν. Όσον αφορά τις ζημιές να θυμίσω ότι πλέον δεν γίνονται μετακινήσεις οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας με αποτέλεσμα να έχει λυθεί το μεγαλύτερο ποσοστό του προβλήματος. Αλλά δεν είναι η ΑΕΚ που θα λύσει εξ ολοκλήρου το πρόβλημα, ούτε ευθύνεται γι αυτό. Ας γκρεμίσουμε τότε και τα πανεπιστήμια γιατί συχνά πυκνά γίνονται επεισόδια με την αστυνομία. Άλλοι παράγοντες εκτρέφουν τη βία ιδιαίτερα στο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που ζούμε σήμερα. Και βέβαια, το σημαντικότερο, δεν ξύπνησαν ένα πρωι οι κάτοικοι και είδαν ένα γήπεδο δίπλα τους. Αυτοί επέλεξαν να ζήσουν δίπλα στο γήπεδο που προυπήρχε. Άλλωστε και στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο συμβαίνει το ίδιο σε εκατοντάδες περιπτώσεις.

@@ Nick (09/10/2015 09:46) (09/10/2015 17:00)

Καλά το είπες ¨στο παρελθόν¨. Ας μας πει λοιπόν ο γαυροδήμαρχος ΣΗΜΕΡΑ, που έχει τελειώσει η όποια διαπραγμάτευση και η όποια αντιπαράθεση και με τη βούλα του ΣτΕ, αν θα βοηθήσει σε κάτι ή αν δεν τον αφήνει το αφεντικό του. Γιατί εμπόδια πλέον δεν μπορεί να φέρει.

@Να ζητήσει συγνώμη για τι; (09/10/2015 17:05)

Εμείς πάμε πολύ καλά. Εσάς δεν βλέπω και πολύ καλά τελευταία. Αν έχει πρόβλημα ας περιμένει την καταδίκη του χοντρού και ας ζητήσει συγνώμη μετά. Τότε βέβαια θα είναι αργά για να την δεχτούμε.

@(09/10/2015 14:03) (09/10/2015 18:48)

Είσαι τόσο εκτός θέματος που αγνοείς οτι πέρυσι η Original εκανε την αυτοκριτική της για το ζητημα και η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδίκασε επανειλημμένως τα επεισόδια. Τι άλλο θες να σκύψουν να σου φιλήσουν τα πόδια; Οσο για το γήπεδο "αυστηρών προδιαγραφών" συγγνώμη αλλά λόγος δεν σας πέφτει και ούτε και πρόκειται να ασχοληθεί κανείς μαζί σας.

@Πιτσιρίκι (09/10/2015 13:11) (09/10/2015 18:51)

Ναι γαυράκο απολαμβάνει την καθυστέρηση γιατί περιμένει να αρχίσουν οι εργασίες την ημέρα που θα περνάει ο χοντρός την πύλη του κορυδαλλού.

@Αν κάποιος πρέπει να ζητήσει συγνώμη... (09/10/2015 14:03) (09/10/2015 18:57)

Δεν θα ρωτήσουμε γαύρε ούτε εσένα, ούτε τον τελειωμένο δημαρχό σου. Ξεκινάμε το γήπεδο κι αν τολμάς έλα να μας σταματήσεις και θα δεις σε τι είδος θα λάβεις τη συγνώμη που ζητάς.

@(09/10/2015 14:03) (09/10/2015 19:02)

Επειδή ακριβώς είμαστε η ΑΕΚ υποτακτικέ του γαυροδημάρχου δεν έγινε σχεδόν τίποτα σε αναλογία με τις προκλήσεις, τα ψέματα και τη διαπλοκή που κρύβεται από πίσω. Αν τα έκανε αυτά κάποιος κατά του γαύρου θα είχαμε νεκρούς. Άντε κοίτα τα χάλια σου και πριν βάλεις στο στόμα σου την ΑΕΚ να το πλένεις καλά πρώτα.

Πιτσιρίκι (09/10/2015 19:53)

Μόνος σου είσαι UFO-ΟΛΕ και απαντάς σε όλους νομίζοντας ότι όποιος δε γουστάρει την λύση του γατούλη σου ειναι γαύρος. Τόσο ψεκασμένος; Πότε θα καταλάβεις ότι για τους λογικούς ανθρώπους οι διαφορές του Κοσκωτά , του Μάκαρου , του Μελ και του Μαριν ,του Μπέου και όλων των κομπιναδόρων προέδρων δεν είναι σοβαρό θέμα. Σοβαρή είναι η υπαρξή τους ως τσομπάνηδων κάτι τύπων σαν εσένα. Το ποδόσφαιρο ειναι για αθλητισμό και διασκέδαση , δεν είναι για τις κομπίνες των προέδρων!

@(09/10/2015 19:53) (09/10/2015 20:37)

Ακριβώς Τζανετάκο επειδή το ποδόσφαιρο είναι για διασκέδαση και μας αρέσει να γλεντάμε κάτι μεζεδάκια σαν και του λόγου σου το γήπεδο θα γίνει κανονικά όπως πρέπει. Να σου πω. Λεφτά μάζεψες για το αυθαίρετο της μαμάς σου ή όχι ακόμα;

@ζανετ τζανετακου (10/10/2015 00:22)

Πάντως αγαπητέ κάθε μέρα πέφτει σφαλιαρίτσα. χρατσα χρουτσα ο αρουλης πολεμα ο γατος κανει πουρακια...Τον πιτσιρικα λες αλλά μου φαινεται

Ε Σ Υ Ε Ι Σ Α Ι Ο Μ Ε Γ Α Λ ΟΣ Τ Ζ Α Ν Ε Τ Α Κ ΟΣ Τ Η Σ Υ Π Ο Θ Ε Σ Η Σ !!!!!

Ο Αρούλης σας πάει μονότερμα ή μου φαίνεται?

Ανώνυμος (10/10/2015 09:39)

@ Πιτσιρίκι οι άνθρωποι έχουν πάθει παράκρουση. Φαντασιώνονται παντού γάβρους που τους χρηματοδοτεί ο χοντρός για να βλάψουν την ομαδάρα. Σε λίγο θα μας πουν ότι όποιος γράφει εναντίον του γηπέδου είναι πράκτορας της ΜΙΤ και Γκρίζος Λύκος που απεργάζεται το κακό του ελληνισμού.

@ -ολέδες πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μας ενδιαφέρει ούτε η σούπερ-λίγδα ούτε καμμία ομάδα. Έχουμε πολύ σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε στη ζωή μας από 22 τύπους με σορτσάκια να κυνηγάνε ένα τόπι.

@@Αν κάποιος πρέπει να ζητήσει συγνώμη.. (10/10/2015 10:04)

μην ξεχασεις να φορεσεις παλια ρουχα γιατι θα σκονιστεις στα μπετα.

παρε να βλεπεις

https://www.youtube.com/watch?v=SWTn-w7ITPI

και πλακακι εδω ειπαμε μεγαλε..


http://www.lakiotis.gr/

αλλα ντ αλλων (10/10/2015 10:08)

ποια υπογειοποιηση ρε χωριατη. νομιζεις οτι η φιλαδελφεια ειναι σαν το χωριο σου να σκαβεις και να φυτευεις μαρουλια. Η μηπως νομιζεις αστειε οτι εχει ορεξη το κρατος να πληρωνει τον καθενα που γουσταρει να κανει τουνελ. να σου φτιαξουμε και ενα φραγμα στο χωριό να εχει νερο το χωραφι. ρε που τα εισατε αυτα και ζητατε ολητ ην ωρα. τοσο καιρο το μονο που κανετε ειναι ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ. καθε φορα και θελετε, κατι δεν σας δινουν, καποιοι σας υπονομευουν κτλ. ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ.αν θες γκρεμισε το σπιτι σου γκρεμισε και κανα δυο διπλανα σπιτια ολεδων και πειτε στον λαθρο να ερθει να φτιαξει εκει το μαντρι εκει να βελαζετε ολη μερα με την ησυχια σας χωρις να ενοχλειτε και να σας ενοχλουν.

@(09/10/2015 19:53 (10/10/2015 10:10)

το δικο σου το αυθαιρετο θα το φτιαξεις η θα το δωσεις κατευθειαν στο αφεντικο? δωστο για να κανει εκει τα πλυντηρια του μαντριου σου, να πλενει τις φανελες του κρισαντους και του καραβιδη.

@Πιτσιρίκι (09/10/2015 19:53) (10/10/2015 12:15)

Βασικά εσύ και ο δήμαρχός σου έχετε απομείνει μόνοι και όχι οι Αεκτζήδες που έχουν δικαιωθεί και έχουν κλείσει στόματα τα τελευταία δύο χρόνια. Και ο Μελ αποδεικνύει κάθε μέρα ότι δεν είναι σαν τα μούτρα σας. Από τη μία ο αγαπημένος σου δήμαρχος είναι βουτηγμένος στη διαπλοκή και την παρανομία και ο αγαπημένος σου πρόεδρος μια ανάσα από την φυλακή σαν αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης. Να τους χαίρεσαι και να συνεχίσεις να παραμυθιάζεις όσους βλάκες σε πιστεύουν για τις αγνές σου προθέσεις και πείθονται ότι όλοι είναι ίδιοι με τη βρωμιά που υπερασπίζεσαι.

@(10/10/2015 10:04) - @(10/10/2015 10:08) - @(10/10/2015 10:10) (10/10/2015 15:28)

"Πετράκη" ένα ένα τα σχόλια γιατί θα πάθεις καμιά αγκύλωση. Είπαμε καρφώνεσαι, μην χάνεις την ψυχραιμία σου.

@(10/10/2015 00:22) (10/10/2015 15:34)

Α και ξέχασα "Πετράκη" ή "πιτσιρίκο". Τζανετάκος με μια απόφαση του ΣτΕ υπερ του γηπέδου, έγκριση απο τη ΓΓΑ, θετικές γνωμοδοτήσεις απο Δ/νση Δασών και ΥΠΑΠΕΝ απέναντι σε χαρτιά υγείας το λες και γλέντι μέχρι πρωίας. Αρχιτζανετάκο, αρχικαρπαζοεισπράκτορα, ντροπή των αριστερών, μεζεδάκι των ΑΕκτζήδων. Να σου πω τα συντρόφια σε γλεντάνε και αυτά; Πρόσεξε, να τους κάνεις καταγγελία για bullying, μπεμπάκο έ μπεμπάκο...

@ 18:48 (10/10/2015 16:09)

Ποιά original ρε φίλε; Ποιά original; Παλιά είχε μια κάποια αξία στον οπαδικό χώρο. Σήμερα είναι η ντροπή των οπαδών χωρίς κανένα ιδεολογικό σημείο αναφοράς όπως παλιά. Τώρα μόνο πεσίματα και ψιρίσματα πέριξ των Εξαρχείων. Που ζεις; Νομίζεις ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται ή ότι κατεβήκαμε απ´ τον πλανήτη Άρη;

@αλλα ντ αλλων (10/10/2015 18:09)

Έτσι μπράβο, βλέπω χάνουμε την ψυχραιμία μας. Στα τσακίδια γαύρε, πήγαινε στον Πειραιά με τους κάφρους της εγκληματικής οργάνωσης να ζήσεις γιατί εδώ θα βαρεθείς να μας βλέπεις και θα είμαστε περισσότεροι από ότι στο παρελθόν. Ο εφιάλτης σου γίνεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

@Ανώνυμος (10/10/2015 09:39) (10/10/2015 18:12)

Αφού δεν είστε γαύροι όπως λες καθήστε κάτω, κλείστε το στόμα και απολαύστε το. Από τότε πάντως που αποχώρησε ο αρχιγαύρος δήμαρχος από τον Σύριζα βλέπω μεγάλο πανικό. Σας γλεντάμε κανονικά.

@19.53 (10/10/2015 19:30)

Ρε καραγκιοζάκο (χωρίς να μου φταίει σε τίποτα βέβαια ο συμπαθής ήρωας) από που και ως που ο δήμαρχος είναι μέσα στην παρανομία και τη διαπλοκή; Αντε από κει γκαιμπελίσκο της κακιάς ώρας

Πιτσιρίκι (10/10/2015 21:36)

Ρε άσχετε τι υπογειοποιήσεις και πράσινα άλογα σας παραμυθιάζουν. Ουτε άδεια για Λούνα Παρκ δεν πέρνετε χώρις γεωτεχνική μέλετη και γεωτρήσεις. Ξέρεις που είναι ο υδροφόρος ορίζοντας στην κεντρική Φιλαδέλφεια. Η τεχνολογία έχει λύσεις, αλλά θέλει πολλά λεφτά για να σταθεί στα πόδια του το Φαραωνικό σου όνειρο.

@αλλα ντ αλλων (10/10/2015 23:34)

Αν δεν γουστάρετε υπογειοποίηση ξερόλα στα τέτοια μας. Το κάνουμε το γήπεδο και χωρίς διευκολύνσεις και παροχές όπως συνέβαινε και με το παλιό. Εμεις γήπεδο θα φτιάξουμε. Δεν έχουμε καμιά όρεξη να βελτιώσουμε τίποτα αν ο κάθε τσοπάνης σαν εσένα που κατέβηκε από το μαντρί του δεν γουστάρει. Όλα τα περίεργα που γράφεις δεν τα ζητάμε εμείς πανέξυπνε. Οι κάτοικοι της Ν.Φ. τα ζητάνε για να βελτιωθούν οι συνθήκες σε σχέση με το παρελθόν. Πολύ ασχοληθήκαμε με το ψυχιατρικό πρόβλημα το δικό σου και του καθένα.

@(10/10/2015 19:30) (11/10/2015 01:57)

Στο λεξικό του Μπαμπινιώτη πάντως είναι έτοιμοι να βάλουν την μουτσούνα του γκρινιάρη δίπλα απο τα λήμματα. Τα λύματα στα λήμματα
@(10/10/2015 10:10) Αυθαίρετο μεζεδάκο - Τζανετάκο δεν έχω. Φρόντισαν οι δικοί μου να φτιάξουν το σπίτι βάσει παραχωρητηρίου. Εσύ που το έπαιξες πονηρός και ήθελες πολυκατοικία στον προσφυγικό οικισμό θα πληρώσεις.
@(10/10/2015 16:09) Εχεις τόση σχέση με το ποδόσφαιρο όσο και ο Δήμαρχος με την αλήθεια. Τσακωμένοι απο την ώρα που γεννηθήκατε.

Ανώνυμος (11/10/2015 02:07)

Οσον αφορά την υπογειοποίηση "Πιτσιρίκο" ή "Πετράν" ή "Τζανετάκο" ή "Σφουγκοκωλάριε του Δημαρχου" το πας φιρί φιρί να γίνεις πάλι ρόμπα. Οπως τότε που σε είχα ξεβρακώσει για τον προσφυγικό οικισμό. Αλήθεια το ΦΕΚ το βρήκες που κυρήχθηκε παραδοσιακός ή ξέχασες να ρωτήσεις; Πόσα υπόγεια θα έχει το γήπεδο ρε γκασμά ξέρεις; Μέχρι τί ύψος κάτω απο το φυσικό έδαφος θα φθάσει η θεμελίωση ξέρεις; Ο υδροφόρος ορίζοντας για πες μας σε τι ύψος περνάει; Πάνω απο 6 μέτρα; απο 8 μέτρα; απο 10 μέτρα; Σου δίνω τρείς επιλογές, απάντα πρώτα μωρή καρλότα για να σε κράξω μετά. Ξέρεις τι έδειξαν οι γεωτρήσεις που έκανε η ΑΕΚ; Γιατί έκανε αλλά ούτε αυτό το ξέρεις ρε μυρωδιά. Ξέρεις τι έδειξε η γεωτεχνική μελέτη που έκανε η ΑΕΚ ρε Χατζηαβάτη; Γιατί έκανε γεωτεχνική μελέτη ρε πανάσχετε. Τι κατηγορία εδάφους βγήκε απο τη μελέτη ξέρεις ρε βλάκα;

Ανώνυμος (11/10/2015 02:10)

Ξέρεις γενικά τι σημαίνουν ολα αυτά;Ξέρεις γενικά τίποτα στη ζωή σου ρε αποτυχημένε ή ζεις απλά σαν παράσιτο;Ρε κομματόσκυλο, ρε πρώην πρασινοφρουρέ και νυν επαναστάτη της φασολάδας.Πες στον φίλο σου οτι το μπιφτέκι πίσω στην κεφάλα του όσο πολεμάει την ΑΕΚ θα μεγαλώνει. Το γήπεδο μπορεί να αργήσει αλλά δεν θα του αφήσουμε ούτε τρίχα στο κεφάλι του. Και πες του να μην ξενυχτάει πολύ τα βράδια γιατί μαυρίζουν τα ματάκια του. Δεν πιστεύω να ξενυχτάτε μαζί; Ρε μπας και είσαι ερωτευμένος μαζί του; Ρε Τζανετάκο Λουκρητία είσαι;

Ανωνυμος (11/10/2015 07:39)

@23.34
Εχεις παρει εργολαβια να απαντας σε ολους και για ολα. Μεσα σε δυο λεπτα κατηργησες τις υπογειοποιησεις και αλλαξες το σχεδιο κατασκευης. Αποφασισε πως θα κατασκευασεις το μαντρι γιατι τα προβατα ειναι αστεγα.

@(19.30) (11/10/2015 08:31)

Ρε γλύφτη του δημάρχου 100 φορές σας έχουμε κράξει για συγκεκριμένες πράξεις διαπλοκής (π.χ. παράνομη παράταση διαβούλευσης μέσω της διορισμένης υπαλλήλου απο τον Λαφαζάνη) και για τις γνωστές με λεφτά των δημοτών κινήσεις πανικού (ΣτΕ, επιμελητήρια, δικηγόροι). Άντε κλαφτείτε τώρα που τελειώσατε στην ΑΕΚ για να μην προχωρήσει σε δικαστική διερεύνηση των κινήσεων αυτών.

@(21.36) (11/10/2015 08:38)

Ποιός υδροφόρος ορίζοντας ρε τρολ. Καλά έχουμε πεθάνει στα γέλια. Ρε μπας και τελικά είσαι Αεκτζής και τα γράφεις αυτά για να εκθέτεις τον δημαρχάκο;

Alex (11/10/2015 11:35)

H υπογειοποίηση το πρώτο που θα προσφέρει στους δημότες είναι πλατεία εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων προς χρήση, πέραν του κυκλοφοριακού!!!!!!!!!
Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει το θετικό της στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει άλλα πράγματα που ακυρώνουν και τα επιχειρήματά του.
Ο διάλογό έιναι αναγκαίος αλλά πρέπει να είναι και ειλικρινής!!!!!!!!
Ή ΑΕΚ πρέπει να δεχθεί την πρόσκληση του δήμου και να δώσει λύσεις σε πράγματα που αφορούν το πράσινο που πρέπει να φυτευτεί τις παρεμβάσεις για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου αλλά και το παργκινγκ. Αν ο δήμαρχος μέσα από αυτή την συνάντηση θέλει να βάλλει θέματα του στυλ 8.000 θέσεις φθάνουν κάντε το ποιο μικρό ποιο κοντό και άλλα που ουσιαστικά ακυρώνουν την κατασκευή καλύτερα να μην πάει σε μια συνάντηση που ενδεχομένως θα γίνει για επικοινωνιακό λόγο του δημάρχου!!!!!!

Αγαπητοί -ολέδες (11/10/2015 13:09)

Ειλικρινά έχετε την συμπάθειά μας και την κατανόηση μας για την διανοητική σας κατάσταση. Μόνο με συμπάθεια και με βαθιά αισθήματα ανθρωπισμού μπορούμε να αντιμετωπίζουμε ανθρώπους που αποθεώνουν μια μπουλντόζα:

https://www.youtube.com/watch?v=cPgro44dBH4

Σαρίνα Χουλή (11/10/2015 13:47)

Τι βλέπω; Έχασαν την ψυχραιμία τους οι χουλιγκάνοι τώρα που βλέπουν ότι ο βοσκός τους δουλεύει κανονικά και δεν πρόκειται να τους φτιάξει το χωράφι να βοσκάνε;

@(11/10/2015 13:09) - @(11/10/2015 13:09) (11/10/2015 21:02)

Οταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα βγαίνουν οι σκελετοί απο την ντουλάπα. Που να απαντήσουν οι προπαγανδιστές; Το να γίνεσαι ρόμπα έχει και όρια. Οταν όμως η συζήτηση σοβαρεύει πετάνε ένα βιντεάκι απο το youtube και ξεμπερδεύουν. Ψευτομαγκάκο στο έχω πει θα σε ξεβρακώνω όπου σε πετυχαίνω. Οσο δεν βρίσκεις το σθένος να απαντάς τόσο νούμερο θα σε κάνω σε σημείο που θα σε κράξουν και οι δικοί σου.

@ Σαρίνα (11/10/2015 21:30)

Δυστυχώς έτσι είναι, ξεμείναμε από βοσκό εμείς οι χουλιγκάνοι αλλά από πρόβατα ελευθέρας βοσκής σαν εσένα στη περιοχή υπάρχουν πολλά!!!!!!!!!
Και που είσαι μη σε βρώ κάνα βράδυ να καταστρέφεις την χλωρίδα και την πανίδα του οικοπέδου μας γιατί βουρ για ψητό στο φούρνο!!!!!!!!!

Πιτσιρίκι (11/10/2015 22:21)

Γιωργάκη απ' το Καματερό ρώτα Φιλαδελφειώτη με σπίτι κοντά στο οικοπεδάκι και θα σου πεί οταν βρέχει τι φοβούνται στα υπόγεια τους. Δημοσίευσε αν έχεις φρύδια τα αποτελέσματα των "γεωτρήσεων" και την "γεωτεχνική μελέτη".

@Αγαπητοί -ολέδες (11/10/2015 22:47)

Πανίβλακα άλλο πράγμα αποθεώνω την μπουλντόζα και άλλο χαίρομαι για την έναρξη εργασιών. Αλλά δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο. Η διανοητική κατάσταση σου και των ομοίων σου σε σύγκριση με τη δική μας έχει κριθεί από τα επιχειρήματα του καθένα. Εμείς προχωράμε με σταθερά βήματα παρά τις καθυστερήσεις και εσύ κάθεσαι και γράφεις βλακείες λες και πρόκειται ποτέ κανένας σοβαρός άνθρωπος να ζητήσει τη γνώμη σου ή να ασχοληθεί σοβαρά μαζί σου. Η διαφορά του IQ μεταξύ μας είναι ανάλογη με το κύρος της γνωμοδότησης του ΣτΕ σε σύγκριση με το κύρος της γνωμοδότησης του ανύπαρκτου επιμελητηρίου των κολλητών του δημάρχου.

@Σαρίνα Χουλή (11/10/2015 23:05)

Συγχαρητήρια για την αλλαγή φύλου καρπαζοεισπράκτορα που μας προέκυψες και Σαρίνα. Τουλάχιστον κατάλαβες ότι πλέον έχετε τελειώσει και είναι καθαρά στα χέρια του Μελ και τα δικά μας το αν θα γίνει το γήπεδο. Εσύ συνέχισε να πιστεύεις ότι δεν έχει τα χρήματα να το κάνει. Έτσι θα πονέσει περισσότερο.

@Αγαπητοί -ολέδες (11/10/2015 23:05)

οχι ρε φιλε που το βρηκες αυτο το ιστορικο κειμηλιο. ολεδες φραπεδατοι με μοικανες να αποθεωνουν μια... μπουλντοζα...

@Πιτσιρίκι (11/10/2015 22:21) (12/10/2015 01:13)

Ρε αγόρι μου στα σοβαρά τώρα, είσαι απο την πόλη;Εχεις μυρωδιά απο Νέα Φιλαδέλφεια;Γιατί αν είσαι απο εδώ και λες τέτοιες μαλακίες ή άσχετος είσαι ή χαζός ή βαλτός. Αλλη λύση δεν υπάρχει. Μας λες οτι δεν μπορεί να γίνει η υπογειοποίηση λόγω του υδροφόρου ορίζοντα και όταν σε ζορίζω απαντάς λέγοντας μου να ρωτήσω τι φοβούνται στα υπόγεια τους οι κάτοικοι πέριξ του γηπεδου όταν βρέχει; Είσαι τέρμα βλάκας ή τον παριστάνεις; Πάμε λοιπόν άλλο ένα μάθημα-ξεβράκωμα γιατί είσαι βιτσιόζικο αγόρι. Να στα χωρίσω και σε κατηγορίες γιατί θα ιδρώσεις. ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ: Πόσες φορές έχουν αναφερθεί καταστροφικές πλημμύρες στην πόλη; Ποιά περιοχή έχει (δυνητικά) το μεγαλύτερο πρόβλημα απο πλημμυρικά φαινόμενα και γιατί; Το Βόρειο τμήμα της πόλης, το Ανατολικό, το Δυτικό ή το Νότιο; ΡΕΜΑΤΑ: Το ρέμα Γιαμπουρλά και ο Ποδονίφτης απο που πηγάζουν και που εκβάλουν;

@Πιτσιρίκι (11/10/2015 22:21) (12/10/2015 01:22)

Η περιοχή στην οποία περνάνε πιο κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ σε πόση απόσταση βρίσκεται και πόση υψομετρική διαφορά παρατηρείται απο το χώρο του γηπέδου;Βασικά είναι ψηλότερα ή χαμηλότερα;Τα τμήματα των ρεμάτων που βρίσκονται κοντά στο γήπεδο είναι υπόγεια εγκιβωτισμένα ή επιφανειακά ανοικτά;ΣΠΙΤΙΑ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ:Τα σπίτια κοντά στο γήπεδο έχουν πηγάδια ή όχι; Τα υπόγεια τους πλημμυρίζουν κάθε χειμώνα ή σχεδόν ποτέ; Γενικά η πόλη είχε πηγάδια; Εφόσον ο υδροφόρος ορίζοντας περνάει τόσο κοντά στο έδαφος δεν είναι λογικό η πόλη να είναι γεμάτη; Πως κάλυπταν τις ανάγκες τους σε πόσιμο νερό οι πρόσφυγες; Γιατί έπλεναν ρούχα στον ποδονίφτη αφού νερό αφθονούσε; ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το μίσος σου για την ΑΕΚ σε έχει τυφλώσει τόσο πολύ που δεν φοβάσαι πια να γίνεσαι τέρμα καραγκιόζης και ρεντίκολο. Βρές νόημα στη ζωή σου και άσε την ΑΕΚ ήσυχη εκτός αν αυτό είναι το επάγγελμα σου.

@Πιτσιρίκι (11/10/2015 22:21) (12/10/2015 01:29)

Οσον αφορά τη γεωτεχνική μελετη και τις γεωτρήσεις εσύ μας έλεγες οτι δεν πάμε πουθενά χωρίς αυτά και τώρα μου ζητάς να δημοσιεύσω κάτι που δεν υπάρχει; Εγώ και γνωρίζω οτι υπάρχει και γνωρίζω τι λέει και όλα αυτά επιστημονικά και βάσει μελετών στο πεδίο. Οχι σύμφωνα με αυτά που λέει η κυρά Κατίνα στην γωνιακή πολυκατοικία. Ετσι θα κάνετε αντιπολίτευση στο γήπεδο ρε μεζεδάκο-Τζανετάκο; Πάρε για αρχή ένα βιντεάκι απο το Youtube που σου αρέσει https://www.youtube.com/watch?v=RrsY8pqkCjc και τα υπόλοιπα θα τα δεις απο κοντά ρε κακομοίρη. Μόνο βρες καλύτερους δασκάλους γιατί είσαι που είσαι μπετόβλακας στα λένε και λάθος και μετά τα κάνεις σαλάτα.

@Πιτσιρίκι (12/10/2015 10:14)

Όχι ρε γαμώτο, υπήρχε τέτοιο επιχείρημα και έμεινε κρυφό; Πήγατε στο ΣτΕ ξεβράκωτοι στα αγγούρια και δεν χρησιμοποιήσατε αυτό το πυρηνικό όπλο που θα ανέτρεπε τα πάντα; Έγιναν τόσες μελέτες και δεν ρώτησε κανείς το πιτσιρίκι για το μυστικό του υπογείου. Για να μην αγωνιάτε τα γεγονότα έχουν ως εξης. Ένα βράδυ που έβρεχε κατέβηκε το πιτσιρίκι στο υπόγειο του σπιτιού του όπου είχε βρει καταφύγιο για να αποφύγει την βροχή ένας Αεκτζής. Στρίμωξε ο Αεκτζής το πιτσιρίκι σε μια γωνία και γεννήθηκε ο θρύλος του Αεκτζή εκδικητή. Από τότε οι οικοταλιμπάν, οι γαύροι και λοιπά προβληματικά άτομα της περιοχής κάθε βροχερή νύχτα απομακρύνονται από τα υπόγεια των σπιτιών τους και οι περισσότεροι την βγάζουν στην ταράτσα μέχρι να σταματήσει να βρέχει.

George (12/10/2015 12:04)

Το πιτσιρίκι είναι εκφραστής του επιπέδου των επιχειρημάτων των οικοταλιμπάν. Μην σας κάνει εντύπωση το βλακωδώς χαμηλό επίπεδο των επιχειρημάτων του. Κάπως έτσι πήγε στο ΣτΕ ολόκληρος Δήμος. Με φήμες και αστήριχτες υποθέσεις.

@(13:09) (12/10/2015 12:13)

Βλέπω γαυράκο το πήρες απόφαση ότι τελείωσε το παραμύθι σου και άρχισες να μιλάς για μπουλντόζες και έργα. Σε λίγο καιρό θα γελάς μαζί μας που αποθεώνουμε τα μπετά. Εσύ πήγαινε να αποθεώσεις και να παρηγορήσεις τον δημαρχάκο σου που το έχει ρίξει στο κλάμα.

@ 12:13 (12/10/2015 15:30)

Πόσα λεφτά έχει μαζέψει στο ταμείο της η εταιρεία ΑΕΚ για το γήπεδο;
(τα λεφτά που υπάρχουν το πολύ να στεγάσουν το τμήμα σκάκι σε καμια τροχοβίλα, αν υπολογίσεις και το ότι η χρωστάει σε όσους φοράνε κάλτσες).

Πόσες φορές έχει ανακοινωθεί με συνεντεύξεις τύπου-πυροτεχνήματα ή σε άλλες εκδηλώσεις ότι ξεκινάει το γήπεδο;
(Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου-παρωδία, εκδήλωση στο Τατόϊ, ίδρυμα Ωνάση, Ζάππειο και δεν ξέρω κι εγώ πόσες ακόμα).

Ξυπνάτε! Αφιερωμένο...
http://youtu.be/AsOx27nqCz8

Μάρτυρας (12/10/2015 18:41)

Βλέπω χουλιγκάνοι έχετε χάσει την ψυχραιμία σας. Με βρισιές, απειλές και ασυνάρτητα κείμενα 100δων λέξεων καταφέρνετε να κάνετε μόνο εχθρούς. Μήπως σας πληρώνουν με την λέξη; γιατί καλό στην ΑΕΚ δεν κάνετε.

@(12/10/2015 15:30) - @(12/10/2015 18:41) (12/10/2015 21:11)

Amber alert. Χάθηκε ο πιτσιρίκος. Φήμες λένε οτι τον είδαν τελευταία φορά να τριγυρνά έξω απο το Δημαρχείο με κατεβασμένα τα παντελονάκια και κοκκινισμένο ποπουδάκο και σβέρκο. Κλαιγόταν στο αφεντικό να μην τον απολύσει και του υποσχέθηκε οτι θα είναι τελευταία φορά που θα γίνει ρόμπα. Λοιπόν ποντικάκια μια ζωή θα σας ξεφτιλίζω, εσένα ειδικά Τζανετάκο μια ζωή θα σε έχω πελάτη που θες και εξυπνάδες. Θα μάθεις να λες αλήθειες αλλιώς θα το βουλώνεις και δεν θα το ρίχνεις στο τσάμικο για τα λεφτά όταν χάνεις τη μπάλα!Εγώ υπόσχομαι, στο λόγο της αντρικής μου τιμής, γιατί εμείς οι ΑΕΚτζήδες κρατάμε το λόγο μας και τα παντελόνια μας τα τιμάμε, ΑΝ μου απαντήσει ο Τζανετάκος ΣΩΣΤΑ έστω και στις ΜΙΣΕΣ ερωτήσεις, θα πω σε πόσα μέτρα περνάει ο υδροφόρος ορίζοντας, σε πόσα μέτρα θα γίνει η θεμελίωση, αν υπάρχει κίνδυνος, πόσες γεωτρήσεις και απο ποιά εταιρία έχουν γίνει, ακόμα και τη στρωματογραφία του εδάφους. Εδώ σε θέλω ΠΟΝΤΙΚΑ!!

@Μάρτυρας (12/10/2015 21:37)

Γαυρομάρτυρα σε ότι αφορά τις βρισιές όπως φερόσαστε θα λαμβάνετε και την ανάλογη απάντηση. Όσο αφορά τις απειλές αυτές βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας σου αφού κανείς δεν απείλησε κανέναν πόσο μάλιστα άτομα σαν εσάς που τρώτε την μια επικοινωνιακή σφαλιάρα μετά την άλλη. Τέλος τα ασυνάρτητα κείμενα για την δική σου νοημοσύνη είναι σοβαρά επιχειρήματα απέναντι στις δικές σας αρλούμπες. Όποιος τα διαβάζει καταλαβαίνει. Και καθόλου δεν μας απασχολεί αν δεν αντιλαμβάνεσαι τι λέμε εσύ και ο κάθε διαπλεκόμενος οικοταλιμπάν. Τα καταλαβαίνουν το ΣτΕ, οι αρμόδιες υπηρεσίες και τώρα τελευταία και οι αρμόδιοι υπουργοί που μέχρι χθες στηρίζονταν απλά στις ασυναρτησίες του δημάρχου σας χωρίς να ενδιαφέρονται καν για τα επιχειρήματα. Έχεις και το θράσος να μιλάς για απώλεια ψυχραιμίας τώρα που το παραμύθι σου τελείωσε οριστικά.

@(15:30) (12/10/2015 22:37)

Πω πω ανησυχία για τα χρήματα. Που είναι οι καλές εποχές με τη σιγουριά για σφαλιάρες από το ΣτΕ και άλλους φορείς. Μούγκα τώρα. Σε έπιασε και ο πόνος για το πότε θα ξεκινήσουμε. Αμέσως μόλις βγεί η άδεια πανέξυπνε. Αυτή για την οποία κάνατε τον υπερ πάντων αγώνα για να καθυστερήσει γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι το γήπεδο θα γίνει. Μάθε λοιπόν γαυράκο ότι εμείς θα είμαστε εκεί να φωνάζουμε για την ΑΕΚΑΡΑ. Μπορεί, αν λείπουν κάποια χρήματα, να αργήσουν να γίνουν οι VIP αίθουσες, τα μουσεία κ.α. αλλά οι κερκίδες με αυτούς που έχουν γίνει ο εφιάλτης σου θα είναι έτοιμες και γεμάτες πολύ πιο γρήγορα απ' ότι φαντάζεσαι. Και θα είμαστε περισσότεροι απ΄ότι στο παρελθόν αφού αυτό είναι που σε πονάει. Εμείς δεν είμαστε γαύροι να μας φτιάχνει το γήπεδο το κράτος σε 1 χρόνο. Αλλά όπως και στο παρελθόν όταν αρχίζουμε κάτι δεν μας σταματάει τίποτα. Άντε συνέχισε το κλάμα τώρα παρέα με το αφεντικό σου.

Καππαδοκίας (12/10/2015 23:39)

Όσο οι 97 κάτοικοι της οδού Καππαδοκίας απολαμβαάνουν το ηλιόλουστο πρωινό τους εσύ ΟΛΕλε θα βριζεις και θα κλαίς και ΄μεις οι Φιλαδελφιώτες θα ζούμε ειρηνικά και χαρούμενα την όμορφη γειτονιά μας. Ουστ κατρουλιάριδες!

@Μάρτυρας (12/10/2015 18:41) (13/10/2015 08:53)

Χρηματοδοτούμενε δεν το ξέραμε να ρωτήσουμε εσένα να μας πεις τι θα λέμε για να κάνουμε καλό στην ΑΕΚ. Άντε τράβα στο αφεντικό να ενημερώσεις για τις νέες σφαλιάρες που έρχονται.......

@Καππαδοκίας (13/10/2015 12:16)

Ναι και μην ξεχνάς γλύφτη του χοντρού και του γαυροδημάρχου να κλείνεις τα πατζούρια να μην μπαίνει σκόνη από τα έργα. Και όταν βρέχει να προσέχεις το υπόγειο. Ξέρεις εσύ.

@Καππαδοκίας (12/10/2015 23:39) (13/10/2015 12:26)

Είσαι όλο επιχειρήματα. Όσο γράφεις μπούρδες τόσο σιγουρευόμαστε ότι δεν σταματάει το γήπεδο με τίποτα.

Φωκων & Καππαδοκιας (13/10/2015 14:46)

@Καππαδοκιας, κρίμα που το Στε είχε άλλη άποψη και τα ηλιόλουστα πρωινά θα είναι όπως ήταν κάποτε με το Γήπεδο στην θέση του και οι Φιλαδελφειωτες θα απολαμβάνουν καλύτερα τα ηλιόλουστα βροχερα και όλα τα πρωινά των 4 εποχών του χρόνου το γήπεδο και την ΑΕΚ να παίζει μπάλα μέσα στο σπίτι της αν σε χαλάει μπορείς να μετακομίσεις και να πας στον Πειραιά να απολαμβάνεις την θεά στην θάλασσα και το γήπεδο του ολυμπιακού να είσαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν προτάσεις για να νοικιάσει η αγοράσει το σπίτι σου κάποιος Αεκτζης που ξέρει να εκτιμάει τα πρωινά στην Νέα Φιλαδέλφεια καλύτερα από σένα

Προς -ολέδες (13/10/2015 16:19)

Γηπεδάρα έτσι όπως την ονειρεύεστε μπορείτε άνετα να κάνετε στη φυσική σας έδρα, στο Ζεφύρι ή στο Καματερό. Εδώ μόνο Ιωνικός και Απόλλων.

Πιτσιρίκι (13/10/2015 17:23)

http://www.quickmeme.com/img/25/259543061f7a38e037ae98b2671ff50aae02801940ccf60b008a21a798993100.jpg#funny/amber/alert/418x525

Ανώνυμος (13/10/2015 21:27)

Και η Ρένα σε άδειασε Αρούληηηηηηηηηηηηηηη.....ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/124585/melissanidis-tha-poyme-doyroy-arena

Lol (13/10/2015 22:23)

Διάβασε ξανά την ανακοίνωση ΑΕΚολέ και θα καταλάβεις ποιον άδειασε η Δούρου. Στο τραπέζι μαζί του είπε να κατσετε για να πάρετε έστω και 1 ευρώ

@(13/10/2015 22:23) (13/10/2015 22:48)

Μόνος του θα μείνει ο καράφλας...ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ.....Και τα 20 μύρια και τα σύνοδα έργα και τα πάντα όλα!!!Και κλάααααμαααααα οι κυρίιιιιιεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Καππαδοκίας (13/10/2015 23:04)

Το ΣτΕ, νοητικά καθυστερημένα, δεν αποφάσισε για το νόμιμο της αδείας του εκτρώματος. Αλλά για την νομιμότητα μιας προσφυγής. Βγάλτε πρώτα άδεια και τότε θα δούμε αν είναι νόμιμη στο ΣτΕ. Νομίζετε ότι θα μας κρύψετε τον Ηλιο.

Για το Βασιλόπουλο δουλεύετε όλοι (13/10/2015 23:19)

Είτε δεν θα γίνει για το ο τίγρη δέντρο έχει λεφτά είτε θα γίνεις μετά τους όρους που θέτει ο Βασιλόπουλος. Καλύτερή στρατηγική δεν θα μπορούσα να έχει ο μικρός

@(13/10/2015 23:04) (14/10/2015 02:45)

Επειδή γεμίσαμε πολλούς άσχετους, αφού υπενθυμίσω οτι έχει το δικαίωμα όποιος θέλει να κάνει προσφυγή στο ΣτΕ ακόμα και για την ΜΠΕ όταν εγκριθεί, να πω ότι μια ατομική διοικητική πράξη κινδυνεύει με ακύρωση μόνο όταν έχει εγκριθεί με ελλιπή δικαιολογητικά. Με απλά λόγια, εγκρίθηκε η οικοδομική άδεια χωρίς την ΜΠΕ; Ακυρώνεται η οικοδομική άδεια (περίπτωση mall ΣτΕ Ολ 376/2014). ΔΕΝ επανεξετάζεται η Συνταγματικότητα του Νόμου που κρίθηκε ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!!Εφόσον οι μηχανικοί που έχουν αναλάβει το έργο είναι πρώτης γραμμής ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ έστω και η παραμικρή ατέλεια. Επομένως, με λίγα λόγια κλάΣτΕ μας τα φρύδια.

@(13/10/2015 23:19) (14/10/2015 02:56)

Ο Δήμαρχος δεν μπορεί να βάλει όρους. Ορούς ναι, μπορεί και πρέπει να βάλει...Πολλούς, θα του χρειαστούν. Και υπογλώσσια, χούφτες ολόκληρες!

@Για το Βασιλόπουλο δουλεύετε όλοι (14/10/2015 03:14)

Ο μικρός (καλά το είπες γιατί είναι πολύ μικρός) το μόνο κοινό που έχει με τη στρατηγική είναι οτι την έχει δει Ναπολέοντας και δεν αργεί να καταλήξει στο Δαφνί!

Anonymos (14/10/2015 08:21)

@καππαδοκίας
Οπως ο νομος για το γηπεδο ειναι Συνταγματικός ετσι νομιμη θα είναι και η αδεια οπότε κανε οσες προσφυγές επιθυμείς.
Ο νομος και το δικιο ειναι μαζι μας.

@ Καππαδοκίας (14/10/2015 08:59)

Βρε πανίβλακα δεν είμαστε καθυστερημένοι σαν εσένα για να μην μπορούμε να βγάλουμε μια νόμιμη οικοδομική άδεια όταν όλα τα άλλα έχουν λυθεί. Με τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο μιλάμε εδώ μέσα.

Δούρου Αρένα (14/10/2015 10:43)

Εδώ κοντεύουμε να ονομάσουμε το γήπεδο Δούρου Αρένα και οι πικραμένοι γαυροβασιλοπουλικοί νομίζουν ότι δικαιώθηκαν. Τα ίδια που έλεγαν και για το ΣτΕ όταν διαφαινόταν ότι έφαγαν την ήττα της ζωής τους. Δεν διδάσκονται από τίποτα. Η βλακεία είναι ανίκητη.

@Lol (13/10/2015 22:23) (14/10/2015 10:52)

Εσύ τα κατάλαβες όπως σε βολεύει. Στο τραπέζι με βάση την νομιμότητα. Όχι στο τραπέζι με βάση τα θέλω του βλαχοδήμαρχου. Δεν υπάρχει πουθενα όρος για να χτίσουμε ή να πάρουμε τα χρήματα της περιφέρειας να προηγηθεί η έγκριση του γαυροβασιλόπουλου. Αν ήταν τόσο απλό δεν θα χρειαζόταν ούτε ΣτΕ, ούτε τίποτα. Αν θέλει να βοηθήσει καλώς. Αν θέλει να μας καθυστερήσει όπως έκανε με τη διαβούλευση μπορεί να το κάνει. Να μας σταματήσει όμως πλέον μετα τις δικαστικές ξεφτίλες του δεν μπορεί.

@(13/10/2015 16:19) (14/10/2015 14:58)

Τι δουλειά έχει ο Απόλλωνας με τη Νέα Φιλαδέλφεια οέο;

@(13/10/2015 23:19) (15/10/2015 19:11)

Τι θα έβαζε ο Αρης; Όρους; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αλλη μια ωραια (15/10/2015 23:36)

ιστορια τσακωμων τελείωσε και εδώ. σειρά έχει το επόμενο thread.

Μπαμπάς του πιτσιρίκου (16/10/2015 11:32)

Στις (12/10/2015 21:11) προκάλεσα ανοιχτά τον Τζανετάκο-Μεζεδάκο-Πιτσιρίκο να μου απαντήσει σε όποια ερώτηση ήθελε για την υπογειοποίηση. 4η μέρα σήμερα και είναι άφαντος. Πιθανόν θα χορεύει το χορό της βροχής, παρακαλώντας να βρέξει για να πλημμυρίσει κανένα υπόγειο. Η σκάβει με καμια τσουγκράνα προκειμένου να βρεί τον υδροφόρο ορίζοντα. Αυτά για να δείτε για τι γελοία υποκείμενα μιλάμε. Για το πόσο ψέμα έχουν πουλήσει στην υπόθεση

Μπαμπάς του πιτσιρίκου (20/11/2015 18:05)

Πιτσιρίκι (13/10/2015 17:23)
http://www.quickmeme.com/img/25/259543061f7a38e037ae98b2671ff50aae02801940ccf60b008a21a798993100.jpg#funny/amber/alert/418x525

Πιτσιρίκιιιιιιι δεύρω έξω μωρέ.....

τσακ (20/11/2015 20:01)

Και με φλας παντα!χαχαχαχα
Πολλα νευρακια,περνανε οι μερες
Τικ τακ τικ τακ τικ τακ
Ησυχια.

Ανώνυμος (21/11/2015 11:56)

Νεύρα; Χαχαχαχα!Εγώ παρακαλάω να γράφεις μαλακίες. Που θα ξαναβρώ τέτοια παλλακίδα;Οσο γράφεις τόσο πιο ρόμπα γίνεσαι και εσύ και ο αγαπημένος σου Δήμαρχος!

Πιτσιρίκι (13/10/2015 17:23)
http://www.quickmeme.com/img/25/259543061f7a38e037ae98b2671ff50aae02801940ccf60b008a21a798993100.jpg#funny/a

Για να μην ξεχνιόμαστε!

@τζανετ (21/11/2015 17:58)

νευρακια πολλα εχεις. οικοπεδο πανω οικοπεδο κατω. λογικο.
εφαγες και κατι κρυα από αστερα, οσφπ κτλ και ζαλιστηκες.

δεν πειραζει...ο χρονος κυλάει.
καθε μερα θα βλεπεις οικοπεδο οταν περνας για να πας μενιδι.

@τζανετ (21/11/2015 17:59)

τσακ
αρπαξε και το φλασακι σου μην ξεχνιομαστε

ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ
ΦΑΠ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΑΠ

Ανώνυμος (22/11/2015 13:29)

Κάνε μου μια χάρη σε ικετεύω!Θέλω να γράφεις κάθε μέρα!!Ιδίως αύριο και μεθαύριο που έρχεται και η έγκριση της ΜΠΕ!Α ρε θύμα!!

@τζανετ (22/11/2015 19:01)

εδω θα ειμαι. οσο για τη ΜΠΕ με τόσο μπεεεεεεεε τα πρόβατα ειναι πρώτα σε αυτό.
εδω θα είμαστε.
μην ανησυχείς.

Ανώνυμος (23/11/2015 00:46)

Αυτό θέλω και εγώ να είσαι εδώ να γελάμε με την πάρτη σου. Καλά εδώ βέβαια έχουν αρχίσει να γελάνε και οι δικοί σου!

tasos (23/11/2015 08:53)

Χρηματοδοτούμενε γαύρε νομίζεις ότι μας εκνευρίζεις με τις σαχλαμάρες που γράφεις γι αυτό συνεχίζεις. Κατάλαβέ το ότι δεν μας στενοχωρείς καθόλου γιατί προσφέρεις άφθονο γέλιο που το έχουν ανάγκη όλοι σε περίοδο κρίσης. Και ο λόγος που δεν μας εκνευρίζεις είναι γιατί έχεις ρε καραγκιοζάκι παραμείνει εντελώς ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Σαν τον τρελό του χωριού. Κανείς άλλος δεν εμφανίζεται μετά τις σφαλιάρες εκτός από εσένα. Αν μπορούσες να πεις αλήθειες που μας πονάνε απλά θα σε αγνοούσαμε. Το ότι σου απαντάμε αποδεικνύει ότι σε θέλουμε. Αλλωστε μπορεί να μπει και κανένας περιστασιακός αναγνώστης και να νομίσει ότι εκφράζεις τη σοβαρή άποψη της άλλης πλευράς. Μεγαλύτερη υπηρεσία από το τελευταίο δεν θα μπορούσες να προσφέρεις. Σε παρακαλούμε συνέχισε να γράφεις.

@tasos (23/11/2015 13:23)

Έτσι όπως τα λες με τον γαύρο της σφαλιάρας. Ούτε καν με τον Βασιλόπουλο δεν ασχολούμαστε που τον θεωρούμε τελειωμένο. Ασχολούμαστε μόνο με όσους προσφέρουν γέλιο.

@τζανετ (23/11/2015 15:31)

πες μας για τη μπεεεεεεεεεεεεεεεε την ξερεις καλά!

@τζανετ (23/11/2015 15:32)

οικοπεδακι και σημερα. νευρακια πολλά ο λεγάμενος.χαχαχα

Ανώνυμος (25/11/2015 19:07)

Ολες οι δημόιες υπηρεσίες γνωμοδότησαν θετικά!Στα παλιά παπούτσια τους τον έγραψαν τον Αρη!Και κλάαααααααμαααααα οι κυρίιιιιιεεςςςςςςςςςςςςς

@ανωνυμο (26/11/2015 23:29)

οικοπεδακι και σημερα. νευρακια.

MEGA (27/11/2015 00:51)

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....
ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΗΜΟΥΝΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΗ ΑΚΟΥΓΑ, ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΕΤΡΩΓΑ , ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΒΕΛΑΖΑ.... Η ΦΛΟΓΕΡΑ Μ΄ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΗ ΘΑΥΜΑΖΑ, ΑΚΟΥΓΑ ΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΒΕΛΑΖΑ... ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ, ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΕΜΕΝΑ, ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΒΕΛΑΖΑ.... ΠΑΣ...

Anonymous (28/11/2015 02:25)

Ευτυχώς που θα γίνει το γήπεδο στη γειτονιά μας γιατί είχε αρχίσιε να μαραζώνει. Θα είναι ενα υπέροχο έργο που μαζί με τις υπογειοποιήσεις θα αυξήσει τους κοινόχρηστους χώρους και τους χώρους περιπάτου για γονείς και νέους. Εν αναμονή των κινήσεων μας για κατεδάφιση της Στρούγκας ή επαναδιάθεση της ως δημόσιου χώρου σε δημότες που πραγματικά την έχουν ανάγκη. Η πόλη μας θα ξαναγίνει αυτή που πρέπει, αυτή που θέλουμε και μας αξίζει

το οικοπεδο πίσω (28/11/2015 12:13)

τελος τα ψεμματακια. να τηρηθεί ο όρος του παραχωρητηρίου ή να επιστραφεί το οικόπεδο πίσω στο δήμο να γίνει εργατικές κατοικίες να στεγαστεί ο κόσμος. αρκετα το παραμυθάκι της κονόμας.

αεκτζης ειναι (28/11/2015 13:14)

Ο τυπος που και καλα το παιζει εναντιον του γηπεδου ειναι αεκτζης και γραφοντας ασυρναρτησιες θελει να δειξει οτι ολοι αυτοι που ειμαστε στο συντονιστικο ειμαστε ατομα με χαμηλη νοημοσυνη και χαμηλο επιπεδο.Το κολπο ειναι πολυ φτηνο κιτρινοι γκεμπελισκοι.

@αεκτζης ειναι (29/11/2015 10:37)

Ο τυπος ειναι γαυρος απο τα μανιατικα και ασε την λασπη λες και εσεις οι σχιζοφρενεις δεκαπεντε του συντονιστικου ειστε καλυτεροι.Μηπως ο σαββας ειναι και πιο ντομπρος;Γιατι αυτος δε λεει τουλαχιστον για καζινα και αλλες τετοιες αηδιες.

@το οικοπεδο πίσω (28/11/2015 12:13) (29/11/2015 10:51)

Πρώτα να γυρίσει η Στρούγκα πίσω στο Δήμο και μετά όσοι έχτισαν σε προσφυγικά οικόπεδα πολυκατοικίες να γίνει ανάκληση των παραχωρητηρίων τους και να επιστραφούν στο κράτος. Μέχρι 2/φα επιτρέπονται στον προσφυγικό οικισμό, 2/φα ήταν τα σπίτια των προσφύγων. Επίσης όσοι δεν είναι απόγονοι προσφύγων επίσης πρέπει να επιστρέψουν πίσω οικόπεδα και σπίτια γιατί αυτά παραχωρήθηκαν με συγκεκριμένους όρους. Το μόνο αυθεντικό παραχωρητήριο είναι της ΑΕΚ γιατί δεν αλλοιώθηκε ποτέ στον χρόνο. Δεν το μεταβίβασε ποτέ και δεν κονόμησε στην πλάτη της πόλης όπως τα γνωστά αρπακτικά

@(28/11/2015 12:13) (29/11/2015 10:56)

Τζανετακο σε πήρανε χαμπάρι και οι δικοί σου!!!Ακου χαμηλής νοημοσύνης!!!χαχαχαχα

Ανώνυμος (29/11/2015 12:14)

Τζανετάκοι είπαμε, συμφωνούμε, να ψαχτούμε όλοι. Να δούμε δηλαδή αν το 3/φο με Δώμα του "πατήρ και υιού" επι της Δεκελείας είναι σύμφωνο με τα παραχωρητήρια των προσφύγων. Να στείλουμε και την Πολεοδομία μια βόλτα να δούμε αν το Δώμα - απόληξη κλιμακοστασίου έχει μετατραπεί σε κατοικία, μεζονέτα κλπ. Να προσφύγουμε και για τις χρήσεις στον προσφυγικό οικισμό και να δούμε αν είναι σύμφωνες με τα παραχωρητήρια. Επιτρέπεται δηλαδή στα πατρικά μας να νοικιάζουμε τα ισόγεια ως εμπορικά καταστήματα όπως ο "πατήρ"; Απο εδώ και πέρα καμία κίνηση δεν θα μένει αναπάντητη. Να ψαχτεί το παραχωρητήριο της ΑΕΚ αλλά θα ψαχτούν και όλων σας. Επίσης το ΣΔΟΕ θα σας χτυπήσει την πόρτα και κάθε συναρμόδια δημόσια υπηρεσία. Τα ψέμματα τελειώσανε.

@τζανετ (29/11/2015 22:01)

ετσι μπραβο. ήδη ξεκιναμε από το παραχωρητηριο του καρναβαλιου. πίσω στο Δημόσιο το οικόπεδο.

@τζανετ (29/11/2015 22:04)

Αλλο ενα ομορφο βραδακι στη φιλαδελφεια.
τι καλυτερο να βγαινεις βολτουλα και το ματι σου να φτανει μεχρι στη Νέα Ιωνία.
το συζηταγαμε με κατι φιλους και τα γελια μας πρεπει να ακουστηκαν ισα με το μενιδι.

καλο βραδυ λοιπον...

Ανώνυμος (29/11/2015 23:53)

Το μόνο γνήσιο παραχωρητηρίο. Κάποιοι που κανανε μπίζνα την ανοικοδόμηση πρέπει να ΄"φοβούνται". Και για τα σπίτια και για τα στέκια τους. Να φοβούνται τις συνέπειες του Νόμου εννοώ

Ανώνυμος (29/11/2015 23:56)

Εχει ξαναγραφεί και εδώ μέσα, κτήματα Μενιδιατών απαλλοτριώθηκαν για να δημιουργηθεί η πόλη και να το παίζει καμπόσος τώρα ο Δήμαρχος. Οχι απλά φασίστας μισάνθρωπος.

@tzanet (30/11/2015 15:19)

όποιος κανει κονόμες στην πλάτη του Δημοσίου είναι τελειωμένος.
Οι εποχές που τρώγανε τα λεφτα κάθε κακομοίρη παίκτη και φεσώνανε όποιον περπάταγε πέρασαν.

George (30/11/2015 18:09)

Γαύρε γλύφτη του Βασιλόπουλου ο δημαρχάκος σου σε πούλησε πάλι κακομοίρη στη σημερινή συνάντηση στο υπουργείο. Μπροστά στους παράγοντες της ΑΕΚ κάθησε στα 4 και δεν το έπαιζε μάγκας όπως κάνει όταν απευθύνεται στους γαυροοικολόγους. Για λύπηση και αυτός και εσύ. Και για γέλια επίσης.

Ανώνυμος (30/11/2015 19:39)

Μιλάμε ο άνθρωπος εκτός απο υπάλληλος κατά του γηπέδου είναι και φασίστας. Δεν θα απορήσω καθόλου αν είναι βαλτός απο Πειραιά μεριά, γιατί σίγουρα στην πόλη μας δεν έρπουν τέτοια φίδια

@τζανετ (30/11/2015 23:52)

οικοπεδουλη παλι σε πιασανε τα νευρακια.
απο συναντηση σε συναντηση και απο στοα σε στοα εισαι...μεινε εκει γιατι αδειουλα δε βλεπεις.


https://www.google.gr/search?q=%CE%9E%CE%A5%CE%94%CE%99&biw=1280&bih=681&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj-sMbhkLnJAhVHXBoKHTVJCYQQ_AUIBigB#imgrc=qeDLvqDMZVymzM%3A

George (01/12/2015 10:20)

Οι συναντήσεις χρηματοδοτούμενε είναι απαραίτητες και αναμενόμενες. Το θέμα είναι ποιός τρώει τις σφαλιάρες σε αυτές τις συναντήσεις και λέει στο τέλος κι ευχαριστώ. Εσύ συνέχισε μη χαθείς και σε ψάχνουμε. Σαν ειδικός της καρπαζιάς αντέχεις για πολύ ακόμα.

@tzanet (01/12/2015 15:34)

συνέχισε τις συναντησεις σε στοες. θα φας καλά.

Ανώνυμος (01/12/2015 18:57)

Φασίστας είναι αδερφέ ξέρει απο καρπαζιές ΑΕΚτ΄ζηδων πολύ καλά!Δεν τον έβγαλα τυχαία Τζανετάκο!

@tzanet (01/12/2015 21:02)

Θα φερει ρομα στο οικοπεδο το φασισταριο.
Απειλει αυτος και κανονιζει τι θα γινει στη φιλαδελφεια
Σκουπιδια.

@τζανετ (01/12/2015 21:04)

ομορφη παρολο το κρυο η ελευθερη πολη μας
Κινηση σχετικη και στην πλατεια
Τα μαγαζια δουλευουν, η ηρεμια καλα κρατει

Ανώνυμος (01/12/2015 21:38)

Δεν τον ενδιαφέρει το γήπεδο μην τσιμπάτε!Στόχος του η προσφυγιά!Ελεεινά και τρασάθλια υποκείμενα, φασίστες του κερατά, το πάρτυ τελείωσε, την επόμενη θα είστε εκτός βουλής!Ζήτω η Νέα Φιλαδέλφεια, ζήτω η Νέα Ιωνία, ζήτω η Καισαριανή, ζήτω το Μενίδι, πόλεις προσφυγικές με έντονο το κιτρινόμαυρο στοιχείο!

tasos (01/12/2015 21:49)

Ρε καρπαζοεισπράκτορα γράψε τίποτα καινούργιο. Έχεις γίνει βαρετός με την ήσυχη βόλτα στην πόλη κάθε μέρα.

@τζανετ (01/12/2015 23:33)

η μονη σου σχεση με την προσφυγια ειναι τα κεμπαπ που τρως μετα απο καθε ματς του καρναβαλιου.
εισαι πληρως ασχετως με αυτην.
εισαι εκτος πολης.

@τζανετ (01/12/2015 23:35)

χαχαχαχα
γραφει ΑΝΩΝΥΜΟΣ ποστ στις 21:38 και αμέσως μετά με tasos στις 21:49.
καρφώνεσαι
θα σου βαλεις τις φωνες το αφεντικό.
χαχαχαχαχα

@τζανετ (01/12/2015 23:39)

κοντευει μεσανυχτα.
οι ρυθμοι έπεσαν, η κινηση λιγόστευσε.
καληνυχτα Φιλαδελφεια

το σκουπιδιάρικο και αυριο θα μαζεψει όλων των λογιών τα σκουπίδια...

@tasos (02/12/2015 10:13)

Αστον να λέει για βόλτες αδερφέ. Τις φαντάζεται γιαυτό δεν απάνταγε όταν τον ρώταγα διάφορα για την πόλη. Δεν έχει ιδέα για Νέα Φιλαδέλφεια, έρχεται τα μεσάνυχτα μέσα στα σκοτάδια, γιατί ξέρει οτι σε αυτή την πόλη το φασισταριό δεν ευδοκιμεί. Αλλωστε το αποδεικνύει η νοημοσύνη του, με τέτοιο iq μόνο φασίστας μπορείς να είσαι. Το Τζανετάκος είναι ακόμα πιο σίγουρο με τέτοιο κόκκινο απο καρπαζιές σβέρκο!

@(23:35) (02/12/2015 16:57)

Ρε καρπαζοεισπράκτορα δεν είμαστε το ίδιο άτομο. Επειδή εσύ έμεινες μόνος δεν σημαίνει αυτό ότι σου απαντάει μόνο ένας με διαφορετικά ονόματα. Σιγά να μην ασχοληθούμε τόσο πολύ με την πάρτη σου. Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν οικοταλιμπάν που πανηγυρίζει ενώ έχασε κάθε ελπίδα να γλυτώσει από το γήπεδο. Βλακεία απύθμενη.

@τζανετ (02/12/2015 19:06)

ετσι μπραβο. τωρα εμαθε. αφησε να περασουν 6-7 ωρες πριν ξαναγραψει,, αλλαξες και nick , παει καλα. ετσι θα συμμορφωθει σιγα σιγα. αξιος οσφυοκάμπτης.

μονο που ξεχασε να απειλησει λιγο με ρομα το εχει κανει αβαβα αυτο τελευταία. τοτε ντε που λεγανε οτι θα φερουν ρομα, οτι θα κάψουν το αλσος και μετά "ολο το αλσος γηπεδο" και τα τοιαυτα.
τσ τσ τσ τσ ...ξεχνανε γρηγορα όμως...

@τζανετ (02/12/2015 19:07)

Το απογευμα ειχε ενα κρυο εδω που τα λεμε.
περπατωντας η κινηση στη Δεκελειας αυξανοταν σιγα σιγα.
γονεις με παιδια περπατούσαν από το αλσος μεχρι την πλατεία που πέρασα.


ελευθερη πολη χωρις φασιστοειδη δημιουργηματα εδρευουσών στον πειραιά εταιριών.

Ανώνυμος (03/12/2015 09:10)

Φτάσανε στο σημείο να εξισώνουν τον οπαδισμό με τον φασισμό. Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας τα εξισώνουν με μεμονωμένα κρούσματα βίας για να δικαιολογηθούν και να δικαιολογήσουν το μίσος τους για την προσφυγιά. Μεγαλύτερος στόχος και απο το να φτιάξουμε γήπεδο είναι να διώξουμε αυτά τα αποβράσματα απο την πόλη. Τζανετάκο, οπαδέ του Χίτλερ, τελείωσες

George (03/12/2015 09:36)

Χρηματοδοτούμενε γαύρε καρπαζοεισπράκτορα ωραίες οι βόλτες στη φαντασία σου αλλά πολύ μοναξιά βλέπω. Που είναι οι αγανακτισμένοι οικοταλιμπάν να σε στηρίξουν; Τι κρίμα που κατάλαβαν ότι θα γίνει το γήπεδο. Μπορεί την κωλοτούμπα ΣΥΡΙΖΑ και Δούρου να την αντέχεις. Μπορεί την σφαλιάρα από ΣτΕ και λοιπούς φορείς να την αντέχεις. Αλλά το πούλημα από τους συναγωνιστές σου το αντέχεις; Αλλά ξέχασα εσύ είσαι που πληρώνεσαι και πρέπει να τελειώσεις τη δουλειά.

@τζανετ (03/12/2015 17:09)

εισαι ηδη τελειωμενος. Εσυ και τα ομοια σου φασισταρια που σπατε τα πραματα του κοσμακη και ερχεστε στην πολη καθε δευτερη κυριακη για αυτο το λογο.
οι τελευταιοι τελειωμενοι αεργοι αποβλήθηκαν. τους εδιωξε η ιδια η πολη οταν πηγαν πληρωμενοι απο τα αφεντικα τους να μας μιλησουν για γηπεδο. ποιό γήπεδο? ποιοι να μιλησουν για γηπεδο? αυτοι που δε βλεπουν ουτε λεπτο απο αγωνα ποδοσφαίρου? που αν τους ρωτησεις ποιος παιζει σεντερ μπακ στην υποτιθεμενη ομαδα τους θα σε κοιτανε σα χανοι?

@τζανετ (03/12/2015 17:11)

αυτοι λοιπον, οι ιδιοι που στον αγωνα καθονται με πλατη για να οργανωσουν την υποτιθεμενη κερκιδα, αυτοι που αρεσκονται στο κυνηγητο με αλλους αλλοθρησκους αλλόφυλους επειδη τους μισουν, αυτοι που ολεδες θα μεινουν μια ζωη, αυτοι που το επαγγελμα τους ειναι "οπαδος", αυτοι που θα απειλησουν οτι θα φερουν οτι κακο υπαρχει (στην προκειμενη περιπτωση ρομα, γιατι ετσι εμαθαν τα χυδαια σκουπιδια να αναφερονται σε αλλους ανθρωπους)

@τζανετ (03/12/2015 17:14)

αυτοι που θα πουλησουν τσαμπουκα στην πολη μας. αυτοι που εχουν στα σπλαχνα τους το "γκετο" το οποίο δεν τολμησαν καν να ακουμπησουν οταν εγιναν ολα οσα ξερουν καλα τα φασιστοειδη υδροκεφαλα. αυτοι λοιπον θα μας κανουν μαθημα. αυτοι θα μας μιλησουν για ιστορια και προσφυγια. ο πατος ο ιδιος.
οχι λοιπον δε θα παρουμε απο το σαπιο διδαγμα τους.

@τζανετ (03/12/2015 17:16)

το μεσημερακι ειχε καλο καιρο
ηλιος και ηρεμια

ελευθερη πολη χωρις υδροκεφαλους απογονους του τσολακογλου

ερυθρολευκε φασιστα (03/12/2015 19:12)

Καταντησες αηδιαστικος τελειως.ΑΕΚ σημαινει ποντος προσφυγια τσακιστε τους φασιστες σε καθε γειτονια.

tasos (04/12/2015 00:12)

Παραλήρημα του βλάκα. Μάλλον το αφεντικό του είπε ότι τελείωσε το παραμύθι οπότε τέλος και τα φράγκα. Είδατε που σας έλεγα ότι ο τύπος έχει πολύ γέλιο και θα περάσουμε καλά. Τι θα κάνουμε όταν σταματήσει;

@Σκουπιδαριό (04/12/2015 01:12)

Την ώρα που αυτός ο αλητήριος κοιμάται και ξυπνάει με το αίμα αθώων συμπολιτών μας στα χέρια του, η ΑΕΚ αποδεικνύει στην πράξη την κοινωνική της ευαισθησία κλείνοντας φιλικό με την Εθνική αστέγων. Δεν του αξίζει ούτε να αναπνέει

Ανώνυμος (04/12/2015 01:31)

Η ΑΕΚαρα έχει οπαδούς απο όλες τις κοινωνικές τάξεις, απο όλα τα κοινωνικά στρώματα και απο διάφορες χώρες του πλανήτη. Ελληνες, Αλβανοί, Ρομά μοιραζόμαστε την αγάπη για την ίδια ομάδα. Κοινό μας χαρακτηριστικό η προσφυγιά. Γι'αυτό κατεφέρεται εναντίον των Ρομά, γιατί ξέρουν τι πάει να πει προσφυγιά. Γι'αυτο πολεμάει την ΑΕΚ, γιατί εκφράζει το ίδιο πράγμα. Φασίστας με την προβιά του αριστερού, απολειφάδι της κοινωνίας.

@τζανετ (04/12/2015 12:59)

τι σημαινει προσφυγια δεν θα μας πεις εσυ. δεν εισαι σε θεση ουτε να γνωριζεις ουτε να μιλας γκεταιικο αποβλητο.

οταν μαθετε οτι και οι ρομα ειναι ανθρωποι αθλιοι φασιστες ελατε ξανα. η βρωμα και η διαστρεβλωση σας δεν αγγιζουν τοκ κοσμο της φιλαδελφειας, που ξερει τι ειστε εσεις και το γκετο που το αποτελειται. εσεις απολυτα φασισταρια που ιδρυσατε και θρεψατε το γκετο εσεις που ξερετε καλα τι ειναι και δε μιλατε. εμπρος απειληστε οτι θα καψετε το αλσος, απειληστε οτι θα φερετε ρομα στο οικοπεδο σας.

τετοια σκουπιδια δεν εχω ξανασυναντησει στη ζωη μου. τετοια κατακαθια της κοινωνιας. τετοιους περιθωριακους. δυστυχως κυκλοφορουν αναμεσα μας και σπερνουν το μισος τους. σταζουν τη χολη τους. κρεμαλα στους φασιστες του γκετο.

@τζανετ (04/12/2015 13:02)

την ιδια ωρα που ομαδα τους φεσωσε το δημοσιο, την ιδια ωρα που χρωστανε παντου και ζητουν γη και υδωρ, χιλιαδες συμπολιτες μας δεν εχουν ρευμα και νερο σπιτι τους. χιλιαδες υμπολιτες μας δεν ειχαν την τυχη να μπουν σε ενα αρθρο 44 με το στανιο γιατι δεν ειχαν τις ακρες και τα βρωμικα χερια που ειχαν αυτοι. την ιδια ωρα που οι τροφιμοι του γκετο μαχαιρωναν ανθρωπους, αυτα τα αθλια φασισταρια ερχονται να μιλησουν για ρατσισμο. οι ιδιοι που ηταν μελη εκει. κρεμαλα στους φασιστες του γκέτο.

@tzanet (04/12/2015 13:06)

ηλιολουστο μεσημερακι.
ο κοσμος περπατουσε πανω κατω και τα μαγαζια με ορθιες τις τζαμαριες τους χωρις να τις εχει σπασει κανενας κομπλεξικος ζηλιαρης αεργος, ηταν εκει.
ο κοσμος δουλευει και προοδευει.
καποιοι δεν το θελουν αυτο. στο χερι μας ειναι να μην το καταφερουν.

καλημερα απο την ηλιολουστη φιλαδελφεια, εδω και λιγα χρονια σιγουρα πλεον την ομορφοτερη γειτονια του κοσμου για τους κατοικους της.

αθλιος χιτλερικος (04/12/2015 17:03)

Επιτελους ας φυγει απο την σελιδα το αθλιο νεοναζιστικο υποκειμενο που τολμαει να α;ναφερεται κατα των αδελφων μας ρομα και γενικα για την προσφυγια.Δε λεω να φυγει απο την πολη μιας και αυτος ο τυπος μενει στα μανιατικα.Οσο για το γκετο που αναφερεις ειναι εδω και παντα δυνατο και αντιφασιστικο .Δυο ατομα που ειχαν την ιδια ιδεολογια με σενα εχουν φυγει απο το γκετο και την ΑΕΚ.

tasos (04/12/2015 20:50)

Γαυροτζάνετ μη χάνεις την ψυχραιμία σου και ξεφεύγεις. Μια ζωή στη σφαλιάρα ήσουνα. Τι πειράζουν μερικές δεκάδες σφαλιάρες ακόμα. Θα μου πεις κεφάλι είναι αυτό και έχει αρχίσει να τα παίζει. Πάντως με αυτά που γράφεις κανείς ψυχίατρος δεν θα σου έδινε εξιτήριο. Είσαι και επίσημα ο τρελός του χωριού.

@tzanet (04/12/2015 21:19)

νεκρανασταση φασισταριο! εσυ και το γκετο που σας πεταξαν εξω κλωτσηδον.
πρωην μελος της τοφα και του γκετο, χαλασμενος με την εξορια κατιδη, θεωρει κατωτερα ειδη τους ρομα,με χαρα θα τους εφερνε σαν ειδος τιμωριας στην πολη μας.
αυτο το αντικειμενο τολμαει να μιλησει. αυτο το πραμα...


σαββα απο τα μανιατικα (05/12/2015 00:30)

Οτι και να κανεις χιτλερικο κατακαθι δε θα σταματησεις ουτε την ΑΕΚ ουτε τον λαο της.Ελπιζω να μην σε πετυχω ποτε να χτυπας με αλλους νεοναζι καποιον αδελφο μας ρομα η μεταναστη γιατι θα ξεχασεις ακομα και οτι εισαι γαυρος και θα γινεις ανθρωπος αναγκαστικα.

Ανώνυμος (05/12/2015 09:27)

Εντάξει σιγουρεύτηκα. Ο τύπος είναι σίγουρα φασίστας. Οσο έγραφε 2-3 λέξεις τις έριχνε στο λεξικό και ξεμπέρδευε. Τώρα που αναγκάστηκε να γράψει 2 κουβέντες παραπάνω γιατί ξεσκεπάστηκε άρχισε τα ορθογραφικά. " που το αποτελειται" με έψιλον στο τέλος ρε Τζανετάκο. Απο μικρό στο χίτλερ σε ρίξανε οι δικοί σου και δεν πήγες σχολείο;

Ανώνυμος (05/12/2015 09:28)

Εντάξει σιγουρεύτηκα. Ο τύπος είναι σίγουρα φασίστας. Οσο έγραφε 2-3 λέξεις τις έριχνε στο λεξικό και ξεμπέρδευε. Τώρα που αναγκάστηκε να γράψει 2 κουβέντες παραπάνω γιατί ξεσκεπάστηκε άρχισε τα ορθογραφικά. " που το αποτελειται" με έψιλον στο τέλος ρε Τζανετάκο. Απο μικρό στο χίτλερ σε ρίξανε οι δικοί σου και δεν πήγες σχολείο;

Ανώνυμος (05/12/2015 09:47)

Φασίστα Τζανετάκο Μενιδιάτες σε ψάχνουν ήδη. Έχουν ενημερωθεί οτι ειρωνεύεσαι την περιοχή τους χωρίς να υπάρχει λόγος. Γιατί όλες οι γειτονιές είναι υπέροχες και δεν χωρίζονται σε φυλές. Μάλιστα έρχονται μαζί με Ρομά για να δεις πόσο αλληλέγγυοι είναι και πόσο βλάκας είσαι

George (05/12/2015 10:10)

Απ ότι βλέπω ο γλοιώδης γαύρος το πήρε απόφαση ότι θα γίνει το γήπεδο και το έριξε στην πολιτική. Τώρα για το αν είναι φασίστας ή όχι δεν χρειάζεται πολλή σκέψη. Ότι και να δηλώνει ότι είναι από τα γραφόμενά του εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι είναι αρχιφασίστας και μάλιστα χρηματοδοτούμενος.

Βιάζεται ο Σκουρλέτης (05/12/2015 12:04)

Γαυράκια ανυπομονεί ο Σκουρλέτης για νέα συνάντηση και στέλνει μηνύματα για ραντεβού για το γήπεδο. Τελειώσαν τα φράγκα και ανακάλυψαν επιτέλους εκει στο ΣΥΡΙΖΑ ότι χρειάζονται έργα και επενδύσεις άμεσα για να τραφεί το αγαπημένο τους δημόσιο και να βρει δουλειά και κανένας άνεργος. Πως αλλάζουν οι καιροί...

@tzanet (06/12/2015 22:52)

γκεταιικο σκουπιδι, μελος τη τοφα εισαι τελειωμενο. η φασιστικη σου αποπειρα πεθανε οπως και εσυ.
εισαι ηδη εκτος πολης. προσπαθησες με υπουλο τροπο να υποτιμησεις τον κοσμο, μιλησες για αλλοφυλους δε σου περασε, αλλοθρησκους δε σου περασε, εκανες πορειες και προσπαθησες να τραμπουκισεις τη φιλαδελφεια σε πεταξαν οπως οπως. πηρες οτι σου αξιζε για παντα. καληνυχτα για παντα μικρε μπενιτο.

@τζανετ (06/12/2015 22:53)

Κυριακη βραδυ και για τα δεδομενα μας ειχε λιγο κοσμο.
φαινεται το κρυο και η χθεσινη εξοδος απετρεψε πολλους να βγουν.

καλο ξημερωμα φιλαδελφεια μου
ομορφη πολη χωρις φασιστακια.

@tzanet (06/12/2015 23:07)

προσεχε φασιστα γιατι το σαιτ το διαβαζουν και ρομα.
και αν σου ερθουν σε βλεπω να κανεις 100ρι στη Δεκελειας.
σε αλλο ποστ θα σου πω ποια ειναι η Δεκελειας.

@γκεταιους και τοφαιους (07/12/2015 00:04)

φασιστακια τελειωσανε τα ψωμια σας. μετα τα πατησια κατακαθια σας εδιωξαν και απο τη φιλαδελφεια.


ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΓΑΠΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕ ΦΑΠΑ

ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗ
(ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ) Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...

ΟΞΩ (07/12/2015 00:11)

https://www.google.gr/search?q=%CE%A6%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%95%CF%82&biw=1280&bih=681&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwis19Hon8jJAhVH6xQKHfuZBioQ_AUIBigB#imgrc=ll4JNe9rsWnAaM%3A

https://www.google.gr/search?q=%CE%A6%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%95%CF%82&biw=1280&bih=681&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwis19Hon8jJAhVH6xQKHfuZBioQ_AUIBigB&dpr=1#imgrc=ztCgV-xUjH8PrM%3A

Ανώνυμος (07/12/2015 09:47)

Ανθρωπος που τη μέρα μνήμης του Αλέξη μπαίνει και γράφει εναντίον της ΑΕΚ αντί να είναι στους δρόμους ενώ δηλώνει αριστερός, είναι σίγουρα φασίστας. Την ίδια ώρα οι ΑΕΚτζήδες :
http://aekarena.gr/to-pano-tis-original-21-gia-ton-grigoropoulo-pics

Ανώνυμος (07/12/2015 17:23)

09:47 πουρνό πουρνό
https://www.youtube.com/watch?v=aj8eWTcvD2A

tasos (07/12/2015 22:28)

Και γαύρος και χρηματοδοτούμενος και φασίστας και με διανοητική υστέρηση από τις πολλές σφαλιάρες. Αυτό είναι το απομεινάρι αντίστασης κατά του γηπέδου μετά την οριστική ήττα.

Φρόνιμος (07/12/2015 22:55)

Ρε ALEX το έχεις κάψει. Σταμάτα πιά!

@(07/12/2015 22:28) (08/12/2015 00:19)

Πραγματικά τι άλλο να τον βρεί; Ολα τα άσχημα της μοίρας λέμε...

@@(07/12/2015 22:28) (08/12/2015 09:56)

να χειροκροταει μπουλντόζες. ειναι κι αυτό άποψη στις μερες μας.

Ανώνυμος (08/12/2015 19:44)

Παρακαλώ τον φασίστα Τζανετάκο να κάνει μια τελευταία χάρη στην ανθρωπότητα. Να κρατήσει την ανάσα του για 10 λεπτά. Στην χειρότερη για εμάς θα έχουμε κερδίσει 10 λεπτά καθαρού αέρα. Γουρούνι.

@Ανώνυμο (09/12/2015 17:00)

σκουπίδι τραβα στο γκετο. εχεις μερες να παρεις γραμμη και στερεψες πλεον.
ναζιστικό πράμα.

Ανώνυμος (10/12/2015 18:42)

Τι είναι πιο ηλίθιο απο ένα φασίστα; Δύο φασίστες. Αντε καμάρι μου να βρεις παρέα λοιπόν

@γκετεο (10/12/2015 23:35)

Αν στα μάθανε στο γκέτο πάω πάσο. Εγκεφαλε!

@μπενιτο (10/12/2015 23:45)

Ρε φασίστα πηγές στη Γαλλία και ψήφισες και Λεπέν;μέχρι εκεί έχει φθάσει η καταντια σου.

Ανώνυμος (11/12/2015 14:21)

Γράψε κανένα βράδυ μνήμης θυμάτων απο φασιστική βία εσύ και άσε τα υπόλοιπα. Οταν εμείς ήμασταν στους δρόμους εσύ απο τη ζέστη σου παρακάλαγες να μπουζουριάσουν αγωνιστές

λεπενικε (11/12/2015 22:49)

χαλάρωσε και φορα την.
.
.
.
.

την κουκούλα ντε.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Η λαϊκή ετυμηγορία δεν αλλάζει με δικαστικές αποφάσεις: ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η ένσταση Βούρου

Δημοφιλέστερα άρθρα

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Ο κύριος Χηνας είναι ιστορικός;...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Εμένα το σήμα μου αρέσει. Μου δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση, μιαν αισιοδοξία. Ξεκάθαρα σχήματα, όμορφα χαρούμενα χρώματα, καλή αντιπροσωπ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
@00.30 Κουράστηκες...και κούρασες με τις βλακείες που γράφεις! Και έχεις και χρόνο μπροστά σου κοντά 5 χρόνια! Ελπίζω να τα καταφέρεις!...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: @Ανωνυμος (23/02/2024 17:47)
συγχαρητήρια για το επίπεδο σου, τι νέα από το βόθρο? ασχολήσου με κάτι άλλο σε παρακαλώ, με κουρασες....

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας
Xρήστης: Τώρα μάλιστα!
@ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Σιγά το θεσμό. Πες μου μια περιπτωση σε ένα δήμο που ο συμπαραστάτης έκανε κάτι ουσιαστικο. Βολεύτηκε έμμισθα ακόμα ένα στέλεχος ...

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας
Xρήστης: Ανωνυμος
@12.05 Ότι του φανεί του λολοστεφανη! Για ποιος "αριστερούς" μιλάς; Την Γαιτανα του Παπανικολάου του Ταφα και του Κουτσακη; Για τον Βασιλ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
@13.39 Στο μόνο που έχεις δίκιο μέσα στην ακατάσχετη παπαρολογια σου είναι ότι διάβασα λάθος αυτήν την νέα παπάρα που παρουσίασες! Σε ποιον ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@ ανώνυμο υβριστή Πεμονή, μόνο 4,5 χρόνα έμειναν από την επόμενη ήττα σας. Άντε στη μανούλα σου τώρα για χαρτζηλίκι... Αποβράσματα της πό...

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Από το σήμα απουσιάζει μια κεραμοσκεπή, χαρακτηριστικό των προσφυγικών κατοικιών. Αλλά... αυτοί είστε......

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Έχω παραγγείλει γυαλιά μυωπίας για όλους τους "αριστερούς" της Φιλαδέλφειας. 14 χρόνια ο θεσμός, δεν κατόρθωσε μια δημοτική αρχή να εκλέξει....

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: προβοκάτορας
απαράδεκτο λογότυπο, από πολλές απόψεις. καμία διαβούλευση, προχειρότητες και απευθείας αναθέσεις σε τυπογράφους αντί να γίνει διαγωνισμός κ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: @Ανωνυμος (21/02/2024 23:39)
πάλι εδώ τρολ? εν τω μεταξυ να διαβάζεις δεν ξέρεις, μου θες και πολιτικό σχολιασμό. γράφω "η αποχή είναι η υπέρτατη μορφή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ του ...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: @Ανωνυμος (21/02/2024 23:44)
εσύ μας τα έχεις κάνει τσουρέκια τρολ με την ασχετοσύνη σου. μαζεψουυυυ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@09.02 Λάθος για την τσέπη σου, μπορεί. Για την κοινωνία της πόλης είναι λύτρωση κι ελπίδα Άντε να βρεις; καμιά δουλειά τώρα, ΑΝ μπορείς φ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: 16τακατο
Μας τα 'χετε κάνει τσουρέκια με τη πλειοψηφία (16% αποδοχή οι τομπηδες από τη τοπική κοινωνία, δηλαδή ούτε 2 στους 10). Αλλά ακόμα κι αν είν...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©