Σάββατο 02.12.2023,  

Πλούσιος ο φετινός Πολιτιστικός Σεπτέμβρης

Δημοσιεύτηκε στις 07/09/2015 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  1 σχόλιο

Πολύ πλούσιος σε εκδηλώσεις, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά είναι ο φετινός Πολιτιστικός Σεπτέμβρης, ο πρώτος που διοργανώνεται από τη διοίκηση Βασιλόπουλου. Από τη μια έχουμε συναυλίες με ονόματα όπως η Φωτεινή Βελεσιώτου (φωτο) και ο Γιάννης Κούτρας, κι από την άλλη γίνεται μια ευκαιρία σε όσους δεν είδαν τις υπέροχες "Τρωάδες" στο ΠΠΙΕΔ, ή τη "Βαβυλωνία", να τα δουν στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη, από τη Θεατρική Ομάδα του δήμου μας.

 

Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις, τους συμμετέχοντες, τον τόπο και το χρόνο της καθεμιάς, στο κείμενο που ακολουθεί και το οποίο μας έστειλε ο δήμος:

 

Φίλες και φίλοι,

το φετινό Σεπτέμβρη σας καλούμε να βρεθούμε στις γειτονιές και τις πλατείες της πόλης μας. Να συναντηθούμε, να τραγουδήσουμε, να στηρίξουμε τις προσπάθειες των νέων ανθρώπων, να γίνουμε ξανά παρέα.

 

Ο Δήμος μας, σε πείσμα των καιρών, διοργανώνει φέτος μια σειρά εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, με στόχο να ξαναζωντανέψουν οι γειτονιές μας και να έχουν όλοι οι πολίτες μας πρόσβαση στο αγαθό της ποιοτικής ψυχαγωγίας.

 

Μέσα από μικρές χαρές ανακαλύπτουμε το καθημερινό πρόσωπο της ζωής, ερχόμαστε κοντά δυναμώνοντας τις σχέσεις μας και ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή.

 

Καλή αντάμωση!

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

v  ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΛΗ σε πλατείες του Δήμου μας

 

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου  - Πλατεία Απομάχων, Νέα Φιλαδέλφεια

 «Το κρυφτό  της  χαράς», ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους

 

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου  - Πλατεία Κρήτης, Νέα Χαλκηδόνα

«Σόφη, η σοφή κοτούλα», διαδραστική αφήγηση παραμυθιού

 

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου – Πλατεία Νησίδας, Νέα Φιλαδέλφεια

«όσο πιο γρήγορα», παράσταση κουκλοθέατρου

‘Ωρα έναρξης 20:00

 

 

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΔΡΟΣΙΝΗ (Δροσίνη 11, Νέα Χαλκηδόνα)

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου Συναυλία Γιάννη Κούτρα

 

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου Ευριπίδη «Τρωάδες» από τη θεατρική ομάδα Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας

 

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου «Βαβυλωνία» του Δημητρίου Κ. Βυζάντιου από τη Νεανική θεατρική σκηνή Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας

 

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου «Όταν πεθαίνει το όνειρο γεννιέται ο εφιάλτης» από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας «Άντωση»

 

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου Συναυλία Φωτεινής Βελεσιώτου

Ώρα έναρξης : 20:30

Είσοδος Ελεύθερη

Σε όλες τις εκδηλώσεις αντί εισιτηρίου συγκεντρώνουμε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας

 

Αναλυτικό πρόγραμμα:

Τέταρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 – Πλατεία Απομάχων, Νέα Φιλαδέλφεια

«Το κρυφτό  της  χαράς»

Ένα τρυφερό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους.

Μια διαδραστική αφήγηση του παραμυθιού από τη συγγραφέα Μαριλένα Καββαδά παρέα με την Καλλιτεχνική – Παιδαγωγική Ομάδα  «Μαγικό Κοχύλι». Ο Νίκος Γ. Παπαδογιώργος συνοδεύει με ζωντανή μουσική. 


Ο βασιλιάς Ήλιος βγήκε το πρωί όπως πάντα. “Καλημέρα”, είπε χαρούμενος στη Χελώνα. “Πού την είδες την καλημέρα, Ήλιε μου; Δε βλέπεις τι τραβάω;” και του αράδιασε ένα κάρο μουρμούρες και γκρίνιες για τα απίστευτα βάσανα της ζωής της που ήταν ότι κουράστηκε να σέρνει το καύκαλό της κι ότι ήθελε πόδια σαν του λαγού να τρέχει…Κι ύστερα ήρθαν κι άλλες καλημέρες του Ήλιου: στο σκιουράκι, στο Λαγό, στο Αηδόνι, στο Σκαντζόχοιρο. Παντού τα ίδια. Μια ασπίδα μουρτζούφλικη απέκρουε κάθε χαμόγελο…”Αν δε βλέπετε τη χαρά, ψάξτε γύρω σας και θα τη βρείτε”, τους είπε ο Ήλιος. Άγρια καταιγίδα ξέσπασε κι όλα ρήμαξαν μέσα σε λίγη ώρα. Σώματα, φωλιές, κήποι, φωνές, τροφές. Και οι 5 γκρινιάρηδες, στη ζόρικη κατάσταση προσπάθησαν να βρουν τη χαρά. Μα που κρύβεται η χαρά; Κι η απάντηση είναι: παντού. Θα καταφέρουν όμως να τη βρουν; 

Ώρα έναρξης: 20.00

 

 

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 – Πλατεία Κρήτης, Νέα Χαλκηδόνα

«Σόφη, η σοφή κοτούλα»

Διαδραστική αφήγηση ενός παλιού παραμυθιού από την Μαριλένα Καββαδά και την Καλλιτεχνική – Παιδαγωγική Ομάδα «Μαγικό Κοχύλι».

Σύμφωνα με την πλοκή, η κοτούλα βρίσκει μερικά σποράκια σιταριού αλλά αντί να τα φάει, επιλέγει να τα φυτέψει επενδύοντας με τη δουλειά της… στο μέλλον της.

Σε κάθε στάδιο των εργασιών που ακολουθούν τη σπορά, δηλαδή στη συγκομιδή, στο αλώνισμα,  στο άλεσμα του σιταριού σε αλεύρι, στο ζύμωμα και στο ψήσιμο του ψωμιού, η κοτούλα ζητά την βοήθεια των φίλων της, αλλά εκείνοι αρνούνται. Έρχονται να την «βοηθήσουν», μόνο όταν μοσχομυρίσει το ζεστό της ψωμάκι!

Άραγε θα δεχτεί να το μοιραστεί μαζί τους; Ελάτε να το αποφασίσουμε παρέα!

Ώρα έναρξης: 20.00

 

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 – Πλατεία Νησίδας, Νέα Φιλαδέλφεια

«όσο πιο γρήγορα»

Παράσταση Κουκλοθεάτρου βασισμένη στην  κινηματογραφική ταινία «Τα παιδιά του Παραδείσου» του Ματζίντ Ματζιντί.

Μια τρυφερή και ευαίσθητη ιστορία με πρωταγωνιστές δύο παιδιά που  κατορθώνουν μέσα από την συνεργασία και την αγάπη τους να κερδίσουν 
με αξιοπρέπεια τον αγώνα της ζωής. Δύο μικρά αδέρφια, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι βρίσκονται ξαφνικά αντιμέτωπα με ένα πρόβλημα, όταν κατά λάθος το αγόρι, χάνει τα παπούτσια της αδερφής του. Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας δεν επιτρέπει  την αγορά νέων παπουτσιών κι αυτό τα παιδιά το γνωρίζουν. Αποφασίζουν να διαχειριστούν το πρόβλημα μόνα τους και μοιράζονται τα παπούτσια του αγοριού προκειμένου να πηγαίνουν σχολείο. Όμως και αυτή η λύση δημιουργεί νέα προβλήματα...

Διάλογοι - Διασκευή Σεναρίου, Σκηνοθεσία: Ελισσαίος Βλάχος

Σκηνικά: Γκάυ Στεφάνου, Σ. Παπαχρήστου, Δ. Κωνσταντινίδου
Μουσική επιμέλεια: Κλειώ Κιούλπαλη, Δήμητρα Κωνσταντινίδου

Παραγωγή: "τα Φτερά του μύθου"
Ώρα έναρξης: 20.00

 

Πολυχώρος «Δροσίνη», Δροσίνη 11

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015,

Συναυλία Γιάννη Κούτρα

μαζί του η Ευτυχία Μητρίτσα

Μουσική παράσταση “Όλο τον Κόσμο Γύρισες”                                     

Ο Γιάννης Κούτρας, ο παθιασμένος ερμηνευτής που ταύτισε τη φωνή του με το Σταυρό του Νότου, συναντάει την Ευτυχία Μητρίτσα, μια ιδιαίτερη δημιουργό με ξεχωριστό ηχόχρωμα.

Ένα ταξίδι στα αστείρευτα σε νόημα και ευαισθησία τραγούδια του ποιητή των θαλασσών Νίκου Καββαδία και στα τραγούδια της καρδιάς μας που σημάδεψαν και μεγάλωσαν ολόκληρες γενιές. Τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Βασίλη Τσιτσάνη, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοϊζου, Θάνου Μικρούτσικου.

Μια μουσική γιορτή με  ερμηνείες μοναδικές, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και υποδειγματική εκτελεστική προσέγγιση.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Παναγιώτης Παπαγεωργίου / πιάνο

Απόστολος Καλτσάς / μπάσο 

Ώρα έναρξης:  20:30

Είσοδος ελεύθερη

 

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΥΡΙΠΙΔΗ «ΤΡΩΑΔΕΣ»

από τη Θεατρική Ομάδα Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας

Σκηνοθεσία: Γεωργία Θεοδωρακοπούλου

Ο Ευριπίδης, ο ριζοσπάστης τραγικός,  που είδε τη μοίρα των  ανθρώπων σα δίχτυ των θεών, ανεβάζει τις Τρωάδες το 415, αμέσως μετά την ισοπέδωση της Μήλου απ’ τον αθηναϊκό στόλο και πριν από την αναχώρηση του για την τυχοδιωκτική εκστρατεία της Σικελίας, προειδοποιώντας ότι οι χθεσινοί νικητές μπορεί κάλλιστα να γίνουν  οι αυριανοί ηττημένοι.

Με τους Θεούς κατεβασμένους στο επίπεδο των ανθρώπων και τους ανθρώπους παίγνια τους, ο Ευριπίδης στοχάζεται επάνω στον πόνο που προκαλεί στους  ανθρώπους ο πόλεμος. Ένας ύμνος στη γυναίκα είναι  οι Τρωάδες,  τη γυναίκα μάνα, την γυναίκα σύζυγο και αδελφή, αλλά και τη γυναίκα ως ιέρεια της ζωής.

Σαν ένα ρέκβιεμ για τους νεκρούς  όλων των πολέμων και τους ξεριζωμένους λαούς  ολόκληρης της οικούμενης, οι Τρωάδες επέζησαν μέσα στους αιώνες για να θυμίζουν τις συμφορές που οι άνθρωποι είναι ικανοί να απεργάζονται εις βάρος άλλων ανθρώπων.

Σε μια τόσο κρίσιμη για όλους περίοδο όπου ο πόλεμος αφανίζει κράτη  μετατρέποντας πληθυσμούς ολόκληρους σε πρόσφυγες ένα έργο σαν τις Τρωάδες, είναι κίνητρο ζωής μαζί και μάθημα.

Ώρα έναρξης:  20:30

Είσοδος ελεύθερη

 

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015


«ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ» του Δημήτριου Κ. Βυζάντιου

από τη Νεανική Θεατρική σκηνή Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας

Σκηνοθεσία - Διδασκαλία : Βουτζουλίδου – Κούλη Πελαγία

Ένα έργο, ορόσημο, της ελληνικής δραματουργίας – ανάγλυφο ντοκουμέντο της γεωγραφίας των διαλέκτων και των ψυχικών διαθέσεων των ανθρώπων του ελληνικού χώρου.

Ένας Ανατολίτης, ένας Μωραΐτης, ένας Χιώτης, ένας Κρητικός, ένας Αρβανίτης, ένας Κύπριος κι ένας λογιότατος από την Κω, μαθαίνοντας την είδηση για την καταστροφή της αρμάδας του Ιμπραήμ στο Ναυαρίνο (1827), συγκεντρώνονται σε ένα πανδοχείο για να γιορτάσουν το γεγονός. Το γλέντι, ωστόσο, γρήγορα θα ακολουθήσει μια σειρά παρεξηγήσεων και παρανοήσεων, αφού ο καθένας χρησιμοποιεί το ιδιαίτερο γλωσσικό του ιδίωμα…….
Στη Βαβυλωνία σύμφωνα με τον μελετητή Δημήτριο Σπάθη, «ο Βυζάντιος εκμεταλλεύτηκε ένα πανάρχαιο κωμικό θέμα –την ασυνεννοησία και τις παρεξηγήσεις ανάμεσα σε πρόσωπα που μιλούν διαφορετικά τοπικά ιδιώματα. Αξιοποίησε το θέμα με δικό του πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο και πέτυχε να αποτυπώσει μιαν ανεπανάληπτη στιγμή από την πολιτική και πολιτιστική ιστορία του Ελληνισμού, καταγράφοντας μαζί με τις ντοπιολαλιές του Χιώτη, του Ανατολίτη, του Επτανήσιου και άλλων προσώπων και τις νοοτροπίες και συμπεριφορές τους σε ζωντανά στιγμιότυπα από τη νεοελληνική πραγματικότητα εκείνης της εποχής». 

Ώρα έναρξης:  20:30

Είσοδος ελεύθερη

 

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

«Όταν πεθαίνει το όνειρο γεννιέται ο εφιάλτης»

από τη Θεατρική ομάδα του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας «Άντωση»

Σκηνοθεσία: Παντελής Καψάλης

Μία παράσταση βασισμένη σε τρία μονόπρακτα του Τένεσι Ουίλιαμς και το ένα και μοναδικό μονόπρακτο που έγραψε ο Ρόμπερτ Μπρουκ.

Ώρα έναρξης:  20:30

Είσοδος ελεύθερη

 

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Συναυλία με τη Φωτεινή Βελεσιώτου

Το ήθος και η ερμηνεία της Φωτεινής Βελεσιώτου αγγίζουν τον κόσμο με έναν τρόπο  πρωτοφανή, δεν έχει θαυμαστές και οπαδούς, όπως συμβαίνει με τα μουσικά είδωλα, έχει γοητευμένους ακροατές. Τα λαϊκό ηχόχρωμά της παραπέμπει στις μεγάλες γυναικείες φωνές του παρελθόντος που σπάνια συναντάμε πια.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου ερμηνεύει λιτά, δωρικά, τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας καθώς και αγαπημένα τραγούδια σημαντικών δημιουργών.

Ώρα έναρξης: 20.30

Είσοδος ελεύθερη

Γράψτε την άποψή σας

Ανώνυμος (07/09/2015 22:10)

Εδώ αξίζει ένα "μπράβο" στη διοίκηση.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: Με το ευρύ δημοκρατικό μέτωπο που μας στήριξε, θα αλλάξουμε την πόλη

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Βόμβες! Τομπούλογλου: Ζητώ ενημέρωση και αρνούνται- Γεωργαμλής: Συγγνώμη που έκανα δήμαρχο το Βούρο

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

Τρικυμία εν κρανίω...

Ο Μεσιέ Σουσός

«Πού είσαι βρε τουρίστα, κρυμμένος στη σπηλιά; Έλα στο συμβούλιο» - «Φοβάμαι τον τσολιά»

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...

Οι πολιτικοί νάνοι δεν ξέρουν να χάνουν- Επανακαταμέτρηση και Διαχειριστικός έλεγχος

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Μόνος σου είσαι κακομοίρη και γράφεις συνέχεια τα ίδια με διαφορετικά ονόματα. Και αφου το κάνεις ονειρεύεσαι ότι και οι επικριτές σου κάνου...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Μουσείο
Θα βάλουν και τους 131 από την εποχή Αδαμοπουλου; Αυτούς που κατεβασαν τα απορριματοφόρα; Αυτούς που στεκοντουσαν εμπόδιο στα συνοδα εργα το...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (30/11/2023 17:48)
Κακομοίρη το μουσείο της ΑΕΚ είναι πολύ πιο μπροστά από οποιοδήποτε άλλο. Αλλά εσύ δεν πρόκειται να το δεις ποτέ οπότε πρόσφυγα μαϊμού μην β...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
δε θα κάτσω να απαντάω ξεχωριστα σε κάθε καημενο που γράφει με 5 διαφορετικά ονόματα μπας και γίνουν πολλοί. πάντως ο προβοκάτορας ένας είνα...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @Ιθαγενης (29/11/2023 20:17)
Έτσι μπράβο να μας βρίζεις για να πέφτουν οι μάσκες. Οι καθυστερήσεις οφείλονται στην δημοτική αρχή του Βασιλόπουλου και δεν θα ξεχάσουμε ΠΟ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Στρατευμενος τακτικισμος τυπου Gebels
Ατυχες αρθρο..που παει να "παρασχει προστασια" αποτα εξαριστερων χτυπηματα στον ΝΕΟ εκλεγεντα.....(φυσικα ξεχαστηκε ο "τουριστας κλαρινογσμ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@22.20 ΚώσταςGeorge κλπ Οι επώνυμοι αιρετοί παράγοντες της πόλης προσπάθησαν όπως είχαν εντολή από τους κατοίκους να προστατέψουν με ΝΟΜΙΜΟΤ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: tasos reloaded
Μην τρομάζεις προβοκάτορα δεν είμαι ο Τάσος που έχει να γράψει καμιά τετραετία και τον βλέπεις στον ύπνο σου μαζί με τους υπόλοιπους. Λοιπόν...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @George (28/11/2023 22:28)
Ναι πράγματι όλα στο φως και προτείνω να υπάρχει ενημέρωση και για το πώς ανταμείφθηκε ο Βασιλόπουλος για τις υπηρεσίες του με μόνιμο διορισ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Χαχαχαχα
Προβοκάτορα ή πολίτη ή όπως αλλιώς θέλεις να λέγεσαι για να μας παραμυθιαζεις ότι εκφράζεις τον κόσμο της πόλης σε συμβουλεύω να στείλεις δι...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: @προβοκάτορας (28/11/2023 22:55)
Τι έγινε προβοκάτορα; Πονάει η αλήθεια; Συνέχισε την κλαψα μας διασκεδάζεις ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: τζιν λαο
ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ....

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού
Xρήστης: marcus
Μα, πραγματικά, ούτε να φύγουν αξιοπρεπώς δε μπορούν πια;;;; Άντε να ανασάνει η πόλη επιτέλους! Υ.Γ.: Το να μείνει, από το νέο έτος, ο Βού...

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@22.57 Ειδικά εσύ, πρέπει να διαβάζεις και κάτω από τις γραμμές......

Μια πόλη, παρατημένη στη μοίρα της...
Xρήστης: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣ
ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΑΠΟ απορριμματοφόρο ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΤΑΓΜΑ ΚΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©